Faj: Örökkévalók

Go down

Faj: Örökkévalók Empty Faj: Örökkévalók

Témanyitás by Morsus Szomb. 03 Szept. 2011, 19:51

Faj: Örökkévalók 79304-100012-eternals
Az örökkévalók a legközelebbi entitások a celestalokhoz. Ezek a kozmikus humanoid alakok szinte tökéletesen emberi külsővel rendelkeznek. Múltjuk már feledésbe vész,d e azt biztos, hogy már akkor léteztek az univerzumban mikor a Földet dinoszauruszok népesítették be. Bizonyos feljegyzések arra is utalnak, hogy az örökkévalók az emberiség teremtői voltak, de ami egészen biztos, hogy ők az őrzőik.
Meg kell értenünk, hogy az örökkévalók bár nem halhatatlanok, de nem is haladók. Hihetetlenül lassan öregednek és 20-30 évesnek néznek ki pár évszázad után, ez a külső évezredekig megmarad. Nem tudnak meghalni csak akkor ha még a molekuláik is megsemmisülnek vagy azok olyan hatalmas térben lesznek szétszórva, hogy sose tudnak egyesülni. ha nem ez történik, akkor képesek mondhatni a semmiből újra összeállni csak idő kérdése.
A legtöbb Örökkévaló a Földön vagy Titánon él. Nem szívesen avatkoznak bele az emberiség vagy egyáltalán mások életének eseményeibe, de persze mindig akadnak kivételek (általában ezek a játékos karakterek). Az örökkévalók technológiája a celestal technológia egy kicsivel fejletlenebb verziója.
Az örökkévalók bár hihetetlen erejűek nagyon ritkán szaporodnak sikeresen. Ennek oka valószínűleg a Celestalok gén állománya. Ennek hála az Örökkévalókból csakis négy generáció létezik a mai napig. Az ősi első generáció, aminek feltehetőleg minden tagja kihalt mára. A második generáció, akik részesei voltak az emberiség felemelkedésének is, ez időtájt fogant meg a harmadik generáció. Nem mellékesen ők védelmezik az emberiséget a kísérletek során félre sikerült Deviánsok nevű teremtményektől. A negyedik generáció az 1500 éve született Örökkévalók.
Faj: Örökkévalók 580801-sc002029fc_copy
A Deviánsok torz szörnyetegek, hihetetlen erőkkel és vonásokkal, akiket a dinoszauruszok kihalása és az emberiség felemelkedése közben teremtettek a celestalok kísérleteikkel. Ezeket a szörnyeket sikertelen projektekként elpusztították, de mégis elég megmaradt ahhoz, hogy az évmilliók során vissza-vissza térjenek, ilyenkor az örökkévalók küldetése megállítani őket. Nincsen egységes vonása a deviánsoknak mind teljesen más és más hatalommal rendelkezik lehet olyan, ami az első kísérletekből született és olyan is, aki csak pár éve és több ezer generációval ezelőtt élt az első deviáns felmenője. A deviánsok egyetlen egységes vonása a kegyetlenség, brutalitás és pusztításra való hajlam.

Technológia
A Celestalok fővárosa Titán holdon, egy igazi paradicsom technológiájuk szinte mindenre képes, de ők szinte semmire sem használják. Az egyetlen szinte állandóan működő programjuk az őket elrejtő láthatatlanságot generáló mező. De ha kellene gépeikkel képesek az univerzum legjobb űrhajóit, legfejlettebb orvosi gépezeteit vagy legveszélyesebb kozmikus fegyvereit megalkotni. Ám a legtöbb örökkévaló békés megfigyelő és őrző.

Faj: Örökkévalók 99316-64120-eternals
Játéktechnikailag
Az örökkévaló karaktert csakis 10. szintet elért játékos kérhet, csakis játékos karakternek. Az előtörténetnek öt azaz 5 oldal hosszúnak kell lennie, a legfiatalabb kor, amit elfogadunk 1000 a legidősebb 1700. Az örökkévaló nem vehet magának örökkévaló njk-t, de ha születik egy ötödik generáció avagy lesz egy gyermeke akkor az automatikusan lehet az ő njk-ja.

Képesség
Minden Örökkévaló tökéletesen ura a molekuláinak, képes gyógyulni alakot változtatni, kivonni a vízből az oxigént, sőt szinte minden légkörre átalakítani a tüdejét. Ha az örökkévaló hamuvá égetik akkor képes akár élő hamufelhőként is tovább mozogni egészen addig ameddig a molekulái helyre nem állnak és lassan újra élő nem lesz. Minden örökkévaló képes teste valamelyik vagy az egészből generálni fényt, hőt vagy elektromágneses sugárzást. Gyakorlással képesek ezt behatárolni és hatalmas mértékekben megnövelni. Ha egy Örökkévaló Fő Örökkévalóvá válik képes lesz megteremteni az EgyAgyat, ez egy rituálészerű meditáció,a mi során a Fő örökkévaló kék lángba borul, ami nem éget, de még nem is okoz kárt fizikailag. Ilyenkor az örökkévaló létre hozza az EgyAgyat és képes megkeresni vagy összekapcsolni egy planétán (erősebbek akár galaxisban) lévő örökkévalókat egy mentális egységbe. Ilyenkor az EgyAgyban lévő Örökkévalók megszerzik egymás tudását és képeske azt fel is használni a közös hasznukra.
Figyelem! Bár az örökkévalók képesek mind erre és még többre, de nem képesek ezekre egyszerre! Az örökkévalók erejüket a Celestaloktól kapják ha azok mind meghalnak akkor az ők erőtlenné válnak. Az örökkévalók képesek fejleszteni az erejüket kreditért, de képesek harc közben is megnövelni valamelyik hatalmukat kozmikus energiáik átrendezésével ám ezzel a többi képességüket csökkentik.
Képességek:
- Erő
Minden örökkévaló képes 30 tonna kinyomására, 2 kredit/10 tonnával növelhető ez az érték.
- Gyorsaság/Repülés
Mind képesek repülni és gyorsabbak az embernél, de gyorsaságuk gyorsulással növekszik így a maximum, amit egy átlag kozmikus erejét nem maximálisan kihasználó örökkévaló elérhet repülve az mach 1. Minden mach további 3 kredit.
- Regeneráció
Mind nagyon gyorsan gyógyulnak, betegségek és mérgek nem is hatnak rájuk. (Kivéve persze különlegesek) Kredittel nem bírják ezt fejleszteni csak koncentrációval így persze vesztenek a többi erőből.
- Energia csapás
Képesek sugara, lézert, hőt elektromágneses sugárzást lőni a kezükből, szemükből és a testükből. Egy ilyet meg kell határoznia a játékosoknak (mit és honnan tud lőni), ha még egyet akar akkor az 4 kredit/csapás.
- Energia mező
Minden Örökkévalót körbe vesz egy állandó védőmező. Ez olyan szorosan illeszkedik a testükhöz, hogy nem is látszik. Ennek hála fegyverekből csak erősebbek, puskák, ágyuk, bombák sebzik őket. De ez is csak addig marad fent így ameddig nem koncentrálnak valami másnak a megnövelésére. 10 kreditért képesek növelni, hogy már nagyobb fegyverek se sebezzék őket.
- Teleportáció
10 kreditért képes magát és akár egy tucatnyi társát vagy nekik megfelelő méretű és súlyú dolgot teleportálni koncentrációval, "csak" egy Ausztrália méretű kontinensen belül képes teleportálni és nem tud nagyon gyorsan sokat teleportálni mivel ez különleges koncentrációt vesz igénybe, ami során az örökkévaló szinte minden más hatalma minimumra csökken, szinte emberré. Viszont sose teleportálnak falba még akkor se ha nem tudja, hogy pontosan hova is teleportál.
- Alakváltás
Igen, mind képesek alakot váltani, de csak úgy, hogy ha már meglévő külsejük sérül és mikor a molekuláik összeállnak új vonásokat vesz fel. (Így maradhatnak meg rajtuk sebek, emlékeztetőnek) 7 kreditért képesek alakváltóvá válni, de ekkor is csak humanoid formákat tudnak felvenni. 3 plusz kreditért képesek úgy átalakulni, hogy saját fajtársai se tudják meg, hogy ő örökkévaló (kivéve a Fő örökkévaló)
- Molekulák módosítása
7 kreditért képesek módosítani a molekulákat ezzel egy tárgy molekuláit is átalakítani. (Acélból víz, fából kő, stb. Élőlényt nem változtathatnak meg) További 5 kreditért képesek a tárgyak méretét is alakítani így szinte koncentrációval bármiből bármit teremteni.

Fegyverek és eszközök
Minden örökkévaló eszköz, ruha, vért, fegyver darabja 5 kredit és mind rendelkezhet egy kozmikus erővel. Alakváltást adó vért, tudást gyűjtő alkarvédő, kozmikus energiákkal teli kalapács, stb.
Az örökkévaló megveheti a többi faj eszközeit annyi kreditért amennyibe annak a fajnak kerül.

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.