Cyber Chaos - pályázat

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Go down

Cyber Chaos - pályázat Empty Cyber Chaos - pályázat

Témanyitás by Adam Taylor Vas. 18 Szept. 2011, 14:09

A földet felperzselte a már ki tudja hányadik háború. A kormányok összeomlottak. Minden a cégek, városállamok és fejlett technológiákat birtoklók kezében. Az emberek már képesek voltak a csillagok között utazni, de jött egy katasztrófa ami majdnem elpusztította a földet. A külső világokkal a Marson kívül nincs kapcsolat. A föld haldoklik mérgező, a különböző bandák és törzsek harcolnak a kiberzsoldosokakkal a pusztákban. A nagyvárosokban mindent eladhatsz vagy megvehetsz. Még lelkedet is. A cégek magán hadseregeiben kibernetizált zsoldosok szolgálnak. A legnagyobb hatalmat a marsiak képviselik hiszen ők adják el a legfejlettebb kibervert és fegyvereket. Ám valakinek ez nem tetszik. Létezik egy hely ahol mesés technológiák vannak elrejtve a végtelen város ám onnan még senki nem jutott vissza élve. Egy őrült üzletember most viszont a világ legveszélyesebb harcosait és legjobb tudósait keresi, hogy bejusson oda és megszerezze a több évezredes technológiát.

Ez egy bevezető kaland lesz egy még nem létező oldalhoz, ami egy saját cyberpunk\post apocaliptikus világon alapszik. Amolyan előzetes reklám. Nemsokára felrakom a történelmet és szabályzatot is fajleírásokkal implantokkal egyebekkel. A kalandra itt lehet jelentkezni. A kalandban résztvevő karakterek a későbbi oldalon nevesített történelmet irányító karakterekké válnak\válhatnak. A szabályok és egyebek még a mai nap folyamán felkerülnek. Ha esetleg valami nem tiszta kérdés óhaj sóhaj stb. van akkor PM-et küldjetek.

(Elnézést az esetleges helyesírási, formai, és egyéb hibákért.)

_________________
Adam Taylor
Arisawa Mugurama
Adam Taylor
Adam Taylor
7. szint - 16 kredit

Hozzászólások száma : 561
Hozzászólások régi : 47
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter: Adam Taylor
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Cyber Chaos - pályázat Empty Re: Cyber Chaos - pályázat

Témanyitás by Adam Taylor Hétf. 19 Szept. 2011, 00:56

Történelem

Az általunk ismert történelem szerint 2967-et írunk. A földön és a Marson erről nem sokan tudnak. Még kevesebben vannak azok, akiket érdekel. Az emberi faj 2137-ben sikeresen megépíti az első járművet, amivel képesek hatékonyan utazni a bolygók között anélkül, hogy a hajó ledobná egyes részeit, vagy lassan haladna az űrben. A 300 tonnás jármű az emberiség új korszakát mutatja be. A hajó meghajtása fúziós energián alapul. Ezután az emberiség masszív kolonizációba kezd. Itt mutatkozik meg először a magáncégek hatalma. A kormányoknak nincs elég pénze, hogy befektessenek a technológiába ezért a Multinacionális cégek teszik ezt meg. A világűrt már nem államok, hanem cégek kezdik el meghódítani.

2184 a nagy cégháború kezdete. A cégek mára már kolonizáltak mindent a naprendszeren belül ezért elkezdtek egymással harcolni az űrben lévő nyersanyagokért. Mivel az űr nem képezte egyik állam területét sem ezért a cégek itt szabadon gyárthattak fegyvert és háborúzhattak. A háború elején, a Marson a cégek zsoldosai lemészárolnak 400 ártatlan civilt. Az ENSZ nem tud hatékonyan fellépni ezért több államban is megtámadják a cégek székhelyeit és űrkikötőit az állami seregek. A több cég vezetői is sikeresen elmenekülnek a földről és megkezdődik a cégháború második fejezete. A háború során a földet több űrből indított rakétatámadás is éri. Az ENSZ teljes erővel válaszol. Felállítják a földvédelmi haderőt. A cégek eközben kikiáltják a marsi független köztársaságot. A háború még 7 éven át zajlik és földi erők győzelmével ér véget. A háború során lefektetik az űrhadviselés és a fénysebesség feletti utazás alapjait. Az űrhadviselés főként a kis méretű támadóhajókon, és az őket hordozó anyahajókra épül. A konfliktus során fejlesztik ki a mágneses pajzsokat és a mesterséges gravitációs kísérletek is komoly eredményeket hoznak. A háborús sebesültek ellátásában a kibernetika, már elsődleges szerepet játszik a szervek és végtagok pótlásában. A háború alatt elfogadottá vált az emberi agyba ültetett mikrocsipek és génmódosítás alkalmazása így a pilóták és katonák túlélési esélyei megnőttek. A háború végén a föld országai összefogtak és komolyan szabályozták a multi cégeket. A felfedezést és rendfenntartást ismét a kormányok vették kezükbe.

A 400 éves béke időszaka. Az emberiség felfedezi a fénysebességnél gyorsabb utazás és a mágneses pajzsok használatának hatékony megoldását. Az emberi hajók évszázadokon át kolonizálják és fedezik fel a világűrt anélkül, hogy értelmes élet nyomaira bukkannának. A különböző implantációk egyre általánosabbá váltak az élet egyes területein. A nanotechnológiai tervezés és gyártás is általánossá vált. A béke alatt az emberiség ismét egyre széthúzóbbá vált. Kirobbantak az első csillagközi konfliktusok. Nagyobb háborúra azonban nem került sor.

2573 az első intelligens fajjal való találkozás. Sajnos közel sem úgy alakult, ahogyan azt sokan elképzelték. Az idegen faj hajói pályára álltak a bolygó körül és elpusztítottak minden érkező és távozó hajót, aztán megtámadták a felszínt. Mindösszesen 3 nap alatt minden életet elpusztítottak a bolygón majd eltűntek. Újra megjelentek és még több világot támadtak meg. Az emberi hajók csak nehezen voltak képesek felvenni velük a harcot. Az ellenség jóval fejlettebb volt, mint az emberiség ám alá is becsülték azt. Az első elvesztett csatájuk után már sokkal komolyabban vettek minket. A háború majd nem 50 évig zajlott eközben mindkét bevetette a lehető legfejlettebb technológiákat. Az emberiség végül mégis a vereség szélére sodródott. Az ellenség már a naprendszert ostromolta az emberiség szívét. Ekkor lépték meg a végső lépést. A háború során kifejlesztett nanotechnológiával létrehozták a legerősebb hajót, ami létezhet. A hajónak egyetlen feladatot adta védje meg a naprendszert. A szerkezet elvégezte küldetését és végezni is fogja, egy örökkévalóságon keresztül ám ezzel együtt senkit sem enged ki innen. Ez a hajó Végzet Pörölye.

A háború végén a gazdaság összeomlott, hiszen a föld lakosságát nem tudták a belső készletekből ellátni. 24 milliárd ember élt ekkor a naprendszerben. Az emberek elkezdték egymást ölni az élelemért a vízért és minden másért is. A naprendszer elhagyásának kísérletei is kudarcba fulladtak. Nem egészen 200 év alatt a földön kívüli kolóniák közül csak a Mars maradt meg. A földön pedig rengeteg nagyváros elpusztult. Az emberek a technológiát okolták a szerencsétlenségükért ezért azt is elkezdték elpusztítani. Eltelt újabb 200 év mára lassan mindenki elfelejtette a föld fénykorát. Mára már mindenki csak a túlélésért harcol.

A pusztulás és Káosz utáni világ

A földön jelenleg alig 2 milliárd ember él. A többségük a nagyvárosok ál biztonságában hidroponikusan tenyésztett élelmen élve. A kisebbség pedig kint próbál túlélni a pusztában. Egyetlen dolog van ami általános. A technológia kincs minél régebbi annál nagyobb kincs. Hiszen majd 400 éve szinte teljesen megsemmisítették a legfejlettebb technológiákat. Az emberek pedig folyamatosan küzdenek a vízért és élelemért. A nagyobb városok között is általánosak a határvillongások a pusztai törzsek pedig mindenkit megtámadnak. A nagyvárosokban vagy egyfajta sajátos már-már athéni mintájú demokrácia van vagy a technológiát birtokló cégek és személyek uralják őket. A legtöbb város romokból épült igencsak kevés van mely újabb építésű, szinte kivétel nélkül fal veszi őket körbe és erős őrséget tartanak fent. Európában, Ázsiában és Afrikában él a bolygó lakosságának nagyjából 70%-a. Észak-Amerika szinte lakatlan a Végtelen város nevű hely miatt, ami a keleti part jelentős részét és az egykori állomok egy részét uralja lehetetlenné téve a légi és földi közlekedést. Dél-Amerika egy biológiai baleset miatt szinte teljes egészében lakhatatlan sivatag lett csak két város létezik ott az Arkin és a Derosil. Mindkettő hatalmas erődváros, ami azért épült, hogy megvédje a pár százezer ott élő embert.

_________________
Adam Taylor
Arisawa Mugurama
Adam Taylor
Adam Taylor
7. szint - 16 kredit

Hozzászólások száma : 561
Hozzászólások régi : 47
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter: Adam Taylor
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Cyber Chaos - pályázat Empty Re: Cyber Chaos - pályázat

Témanyitás by Quentine Constantine Pént. 23 Szept. 2011, 14:32

Nekem kezd tetszeni az ötlet, még várom a fajok, és implantátumok leírását. Amúgy mi az a "hidroponikusan tenyésztett élelem"?

_________________
You want sympathy? You'll find it between "shit" and "syphilis" in the dictionary.
Reneszánsz: The Restless Son of Sins!
Outsiders: Városi legenda, az isteni segítő
Nestor Stratos Rachel Wilcox Daria Akbal Rehm
Cyber Chaos - pályázat Quinn_al_r_s1
Quentine Constantine
Quentine Constantine
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 779
Hozzászólások régi : 1163
Korábbi szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 12.szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

Vissza az elejére Go down

Cyber Chaos - pályázat Empty Re: Cyber Chaos - pályázat

Témanyitás by Ziltor/Paul Pachner Pént. 23 Szept. 2011, 15:58

Gondolom az a fajta élelemtermesztés, amikor talaj helyet tápfolyadékot használnak a növények táplálására.
Amúgy a Star Trek Voyager-en is hidroponikus kertet használtak.

_________________
Ziltor midgardi őrző
Paul Pachner kampós kezű norvég halász
Lucy Huniver
T'Nak
Ziltor/Paul Pachner
Ziltor/Paul Pachner
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 179
Hozzászólások régi : 68
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Sep. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Dr. John Huniver
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Cyber Chaos - pályázat Empty Re: Cyber Chaos - pályázat

Témanyitás by Adam Taylor Pént. 23 Szept. 2011, 16:59

A hidroponikusan termesztett élelmiszer alapvetően a szerves szemét tápfolyadékká alakításából kinyert folyadékkal táplált növényekből áll. Smile Alapvetően szemétből kaja. Very Happy

_________________
Adam Taylor
Arisawa Mugurama
Adam Taylor
Adam Taylor
7. szint - 16 kredit

Hozzászólások száma : 561
Hozzászólások régi : 47
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter: Adam Taylor
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Cyber Chaos - pályázat Empty Re: Cyber Chaos - pályázat

Témanyitás by Adam Taylor Vas. 30 Okt. 2011, 21:04

Na fiúk lányok kis történelem és részletesebb leírás. További kedvcsinálónak. Ha elég ideig nem alszok a többi is meglesz amit ígértem. Very Happy

Történelem
Az általunk ismert történelem szerint 2967-et írunk. A földön és a Marson erről nem sokan tudnak. Még kevesebben vannak azok, akiket érdekel. Az emberi faj 2137-ben sikeresen megépíti az első járművet, amivel képesek hatékonyan utazni a bolygók között anélkül, hogy a hajó ledobná egyes részeit, vagy lassan haladna az űrben. A 300 tonnás jármű az emberiség új korszakát mutatja be. A hajó meghajtása fúziós energián alapul. Ezután az emberiség masszív kolonizációba kezd. Itt mutatkozik meg először a magáncégek hatalma. A kormányoknak nincs elég pénze, hogy befektessenek a technológiába ezért a Multinacionális cégek teszik ezt meg. A világűrt már nem államok, hanem cégek kezdik el meghódítani.
2184 a nagy cégháború kezdete. A cégek mára már kolonizáltak mindent a naprendszeren belül ezért elkezdtek egymással harcolni az űrben lévő nyersanyagokért. Mivel az űr nem képezte egyik állam területét sem ezért a cégek itt szabadon gyárthattak fegyvert és háborúzhattak. A háború elején, a Marson a cégek zsoldosai lemészárolnak 400 ártatlan civilt. Az ENSZ nem tud hatékonyan fellépni ezért több államban is megtámadják a cégek székhelyeit és űrkikötőit az állami seregek. A több cég vezetői is sikeresen elmenekülnek a földről és megkezdődik a cégháború második fejezete. A háború során a földet több űrből indított rakétatámadás is éri. Az ENSZ teljes erővel válaszol. Felállítják a földvédelmi haderőt. A cégek eközben kikiáltják a marsi független köztársaságot. A háború még 7 éven át zajlik és földi erők győzelmével ér véget. A háború során lefektetik az űrhadviselés és a fénysebesség feletti utazás alapjait. Az űrhadviselés főként a kis méretű támadóhajókon, és az őket hordozó anyahajókra épül. A konfliktus során fejlesztik ki a mágneses pajzsokat és a mesterséges gravitációs kísérletek is komoly eredményeket hoznak. A háborús sebesültek ellátásában a kibernetika, már elsődleges szerepet játszik a szervek és végtagok pótlásában. A háború alatt elfogadottá vált az emberi agyba ültetett mikrocsipek és génmódosítás alkalmazása így a pilóták és katonák túlélési esélyei megnőttek. A háború végén a föld országai összefogtak és komolyan szabályozták a multi cégeket. A felfedezést és rendfenntartást ismét a kormányok vették kezükbe.
A 400 éves béke időszaka. Az emberiség felfedezi a fénysebességnél gyorsabb utazás és a mágneses pajzsok használatának hatékony megoldását. Az emberi hajók évszázadokon át kolonizálják és fedezik fel a világűrt anélkül, hogy értelmes élet nyomaira bukkannának. A különböző implantációk egyre általánosabbá váltak az élet egyes területein. A nanotechnológiai tervezés és gyártás is általánossá vált. A béke alatt az emberiség ismét egyre széthúzóbbá vált. Kirobbantak az első csillagközi konfliktusok. Nagyobb háborúra azonban nem került sor.

2573 az első intelligens fajjal való találkozás. Sajnos közel sem úgy alakult, ahogyan azt sokan elképzelték. Az idegen faj hajói pályára álltak a bolygó körül és elpusztítottak minden érkező és távozó hajót, aztán megtámadták a felszínt. Mindösszesen 3 nap alatt minden életet elpusztítottak a bolygón majd eltűntek. Újra megjelentek és még több világot támadtak meg. Az emberi hajók csak nehezen voltak képesek felvenni velük a harcot. Az ellenség jóval fejlettebb volt, mint az emberiség ám alá is becsülték azt. Az első elvesztett csatájuk után már sokkal komolyabban vettek minket. A háború majd nem 50 évig zajlott eközben mindkét fél bevetette a lehető legfejlettebb technológiákat. Az emberiség végül mégis a vereség szélére sodródott. Az ellenség már a naprendszert ostromolta az emberiség szívét. Ekkor lépték meg a végső lépést. A háború során kifejlesztett nanotechnológiával létrehozták a legerősebb hajót, ami létezhet. A hajónak egyetlen feladatot adtak védje meg a naprendszert. A szerkezet elvégezte küldetését és végezni is fogja, egy örökkévalóságon keresztül ám ezzel együtt senkit sem enged ki innen. Ez a hajó Végzet Pörölye.
A háború végén a gazdaság összeomlott, hiszen a föld lakosságát nem tudták a belső készletekből ellátni. 24 milliárd ember élt ekkor a naprendszerben. Az emberek elkezdték egymást ölni az élelemért a vízért és minden másért is. A naprendszer elhagyásának kísérletei is kudarcba fulladtak. Nem egészen 200 év alatt a földön kívüli kolóniák közül csak a Mars maradt meg. A földön pedig rengeteg nagyváros elpusztult. Az emberek a technológiát okolták a szerencsétlenségükért ezért azt is elkezdték elpusztítani. Eltelt újabb 200 év mára lassan mindenki elfelejtette a föld fénykorát. Mára már mindenki csak a túlélésért harcol.

A pusztulás és Káosz utáni világ:

A földön jelenleg alig 2 milliárd ember él. A többségük a nagyvárosok ál biztonságában hidroponikusan tenyésztett élelmen élve. A kisebbség pedig kint próbál túlélni a pusztában. Egyetlen dolog van ami általános. A technológia kincs minél régebbi annál nagyobb kincs. Hiszen majd 400 éve szinte teljesen megsemmisítették a legfejlettebb technológiákat. Az emberek pedig folyamatosan küzdenek a vízért és élelemért. A nagyobb városok között is általánosak a határvillongások a pusztai törzsek pedig mindenkit megtámadnak. A nagyvárosokban vagy egyfajta sajátos már-már athéni mintájú demokrácia van vagy a technológiát birtokló cégek és személyek uralják őket. A legtöbb város romokból épült igencsak kevés van mely újabb építésű, szinte kivétel nélkül fal veszi őket körbe és erős őrséget tartanak fent. Európában, Ázsiában és Afrikában él a bolygó lakosságának nagyjából 70%-a.

Észak-Amerika szinte lakatlan a Végtelen város nevű hely miatt, ami a keleti part jelentős részét és az egykori állomok egy részét uralja szinte lehetetlenné és életveszélyessé téve a légi és földi közlekedést. Főleg a modern járművek számára.

Dél-Amerika egy biológiai baleset miatt szinte teljes egészében lakhatatlan sivatag lett csak két város létezik ott az Arkin és a Derosil. Mindkettő hatalmas erődváros, ami azért épült, hogy megvédje a pár százezer ott élő embert.

A Mars:

Jelenleg a földiek a számára egy elképzelt paradicsom. A terraformálás miatt a bolygó élettel teli és lakható. Jelenleg a mars-al csak szorványos az érintkezés. Ők birtokolják jelenleg a legfejlettebb technológiát a naprendszerben ha a végtelen várost nem vesszük számításba. A földre csak ritkán érkezik marsi hajó általában kivételes felfedezések esetén. A marsiak ilyenkor nem ritkán elküldik a specialistáikat. Ezek az emberek a legfejlettebb géntechnológiát és implantátumokat és fegyvereket birtokolják amit jelenleg elő lehet állítani. Mind kegyetlenül professzionális harcosok, és rendkívüli kiképzésen esnek át. A földön sokszor rettegve említik őket, és babonákat szőnek róluk. Ritka az a földi ember aki képes felvenni a harcot a velük.

A bérencek:

A földön rájöttek hogy nagy seregeket mozgatni a pusztákban nehéz és költséges. A városokban pedig nagyon nehéz felkészíteni egy embert arra mi vár rá kint. A mutánsokra, a viharokra, a bandákra, törzsekre és még sok másra. Ezért ma már elterjedt az, hogy vándor harcosokat bérelnek fel. Akik magányosan vagy kis csapatokban dolgozva félelmetes dolgokat vihetnek véghez. Nem ritkán olyan fegyvereket és technológiát birtokolnak amiről egyes helyeken nem is hallottak még. Ők azok jelenleg a legtöbbet utaznak a földön. Szolgálataikért sok mindent kérhetnek. Technológiát szállást egy időre készleteket nőket pénzt, és még ki tudja mit nem. Egyetlen dolog közös bennük szinte kivétel nélkül a kalandvágy hajtja őket és kivételes túlélők.

_________________
Adam Taylor
Arisawa Mugurama
Adam Taylor
Adam Taylor
7. szint - 16 kredit

Hozzászólások száma : 561
Hozzászólások régi : 47
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter: Adam Taylor
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Cyber Chaos - pályázat Empty Re: Cyber Chaos - pályázat

Témanyitás by Adam Taylor Vas. 30 Okt. 2011, 22:40

A technológia osztályozása:

A osztályú technológia: Ez a legfejlettebb és legkevésbé hozzáférhető technológia. Sok nagy cég sem képes előállítani ilyesmit. Az alapja a nanotechnológia, és a legfejlettebb energia, és gravitáció manipuláló technológiák. Ezzel a technológiával lehetővé válik szinte bármilyen mértékben lecserélni az emberi test biológiai elemeit. Az emberi agy sem szükséges már egy ember tudatának megőrzéséhez. A technológiát alkotó nanobotok képességeit nagyrészt csak a bekötött energiaforrás és a vezérlő egység szabja meg. Ezzel a technológiával felszerelve egy katona képes a helyszínen alkalmazkodni a kihívásokhoz és létrehozni a szükséges felszereléseket. A legfélelmetesebb fegyverek állíthatók elő ezzel a technológiával.

Példa Tech:

Gravitációs sugár emitter: az emberiség jelenleg ismert egyik leghatásosabb fegyvere. Egy instabil gravitációs mezőt hoz létre egyenes vonalban akár több ezer km-es távolságra és több méteres átmérővel. Ami bekerül az instabil zónába általában atomjaira szakad. A fegyver ellen a fizikai páncélzat mit sem ér. Egyedül a nagy erejű gravitációs pajzsok képesek a hatást ellensúlyozni

Gravitációs pajzsok: Olyan védelmi rendszer ami egy gravitációs buborékot hoz létre a védendő zóna körül. Fizikai támadásokkal gyakorlatilag lehetetlen áthatolni rajta. A nagyobb erejű energiafegyverek képesek lehetnek részben áthatolni rajtuk ám erejük jelentősen csökken. Egyedül a gravitációs sugár emitterek képesek semlegesíteni vagy gyengíteni egy ilyen pajzsot.

Implantációk: Ezzel a technológiával ellátva egy ember általában általános implantokat kap. Melyek a helyzethez igazodnak. A technológiával könnyedén mozoghat valaki akár hangsebességgel is. Vagy fegyvereket hozhat létre a testéből. Esetleg repülhe,t álcázhatja magát. A lehetőségek tárháza csak a felhasználó fantáziáján és a nanobotok programján múlik.

B osztályú technológiák: Ezek a technológiák az csillagközi utazás alapjai. A fejlett elektromágneses pajzsok és extrém teljesítményű ionhajtóművek kora. Az implantációs technológiákkal már egy puszta agy is elég életképes kiborg létrehozásához. Általánossá vált a géntechnológia, amivel a kolonizáció során alkalmazkodnak. Az energiafegyverek is elterjednek. A kor legfontosabb vívmánya, hogy már léteznek fúziós energiát felhasználó berendezések.

Példa Tech:

Lézerfegyverek: Azok amiknek a nevük is mutatja őket. A lézerfegyvereket sokáig azért nem alkalmazták, mert a környezet változásához kellett őket igazítani ami komoly faladat volt. A harctéren erre nem volt lehetőség. A technológia ezen szintjén viszont, ez már teljesen megoldható és elfogadott. Egy lézerpuska képes könnyedén kettévágni egy embert vagy átlyukasztani több centiméter acélt is. Fő előnyük a nagy átütő képesség viszont nincs stophatás és rombolóerő más fegyverekhez képest.

Plazma fegyverek: Ezek a lézerek kevésbé átütő képes ám rendkívül pusztító fegyver. Nagy energiájú elektronplazmát lő ki a célpontra, ami becsapódáskor felhevíti azt. A legtöbbször az anyag egy kisebb részét el is szublimálja. Ez robbanásszerűen következik be. Emiatt mind a pusztítás mind a stophatás rendkívüli. A fegyver pedig nem rúg vissza és nem igényel lövedéket sem.

Speciális páncélok: Az energiafegyverek ellen a hagyományos védőlemezek mit sem értek. Ezért egy nanoszálas kialakítású speciális páncélt fejlesztettek ki. Ez a különleges páncélzat különböző méretekben könnyen előállítható így bárhol alkalmazható. Ez az anyag különleges kialakításával képes eloszlatni a hőt. Párolgása során pedig olyan részecskék kerülnek a levegőbe, melyek szétszórják és így legyengítik az energiafegyverek hatását. Emellett az anyag kialakítása miatt a kinetikus energiát is eloszlatja így a fizikai támadások ellen is jól véd.

Implantációk: Ezen a szinten a katonai implantok hétköznapiak lettek. Bőr alá épített láthatatlan páncélzat, megerősített csontok gyorsabb reflexek, beépített fegyverek. A vezeték nélküli kommunikációs eszközök szinte teljesen általánosak. Az integrált páncél-, és fegyverkapcsolatok már nem is látszanak a bőrfelszínen. Az emberek megfelelő implantokkal akár hangsebességgel is mozoghatnak rövidebb időtartamokra. Fizikai erejük elképesztő lehet. Testrészeiket könnyedén lehet pótolni tökéletes másolatokkal. Az izmokat speciális nanotechnológialig tervezett és gyártott szövetekkel lehet javítani szükség szerint pótolni is.

C osztályú technológiák: Az implantációk általánossá válásának alapjai, és a fejlett géntechnológiák kezdete. Ezek a technológiák tették lehetővé a földi élet túlélését. Elkerülhetővé tették a kihalást. A technológia elérte azt a szintet, amikor az ember már képes pozitívan is beleavatkozni a föld sorsába. Képessé váltunk javítani az ózonpajzson. Az újrahasznosítás szinte mindenre kiterjedővé vált. Ezen a szinten egyes belső szervek már pótolhatóak (szív, tüdő). A végtagokat is lehet már pótolni. A technológia ezen színvonalán jelentek meg a hidroponikus kertek.

Példa Tech:

Tömeggyorsító fegyverek: Az új modern fegyverek a lövedékeket elektromágneses mező segítségével gyorsították fel a kívánt sebességre. Ez jelentősen csökkenti a visszarúgást. Egyes fegyverekből pedig szinte bármi kilőhető, csak elég energia kell. Ezek a fegyverek jelentősen hatékonyabbak a lőporos fegyvereknél.

Mesterséges intelligencia: Nem hiszem, hogy részletezni kéne. A gondolkodásuk még lassú. De már valóban intelligens tanulni képes programok.

Harci vázak: Ezek a vértek általában saját szervórendszer mozgatta bonyolult szerkezetek. Nem csak a védelmet szolgálták de a szükséges szenzorokkal környezeti szűrőkkel és akár fegyverekkel is ellátták a viselőt. Általában idegrendszerre csatolták őket ritkábban csak mozgásérzékelés alapján vezéreltek. Utóbbi lassú és darabos mozgást eredményez. A közvetlen idegi csatolással viszont a páncél nem igazán zavarja a viselőt. Egyes esetekben akár extra végtagok is a részét képezhetik. Növeli a fizikai erőt. Sokszor a vázba integrálnak orvosi eszközöket és a megfelelő csatolásokon keresztül a váz szükség esetén gyógyszereket injektál, elszorít ereket és implantátumokkal együtt akár törött csontokat is stabilizálhat.

Implantációk: Főleg a végtagok pótlása és idegrendszeri csatolók terjedtek el. A katonai célú implantátumok általában külső fegyver-, és páncélkapcsolatok. A fizikai erő fokozása csak teljes végtag cserével lehetséges. A csontok megerősítése viszont lehetséges. Az implantokat viszont általában nem lehet tökéletesen elrejteni. Egyes esetekben akár kirívóak is lehetnek. Az szem és a fül is pótolhatóak. Az utóbbi nem látszik.

D osztályú tech: A mai 21. századi színvonal. Semmi különleges.

E osztályú tech: Minden ami gépek és elektromosság nélkül előállítható. Primitív puskák, kardok íjak, egyebek.

_________________
Adam Taylor
Arisawa Mugurama
Adam Taylor
Adam Taylor
7. szint - 16 kredit

Hozzászólások száma : 561
Hozzászólások régi : 47
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter: Adam Taylor
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Cyber Chaos - pályázat Empty Re: Cyber Chaos - pályázat

Témanyitás by Adam Taylor Vas. 30 Okt. 2011, 22:41

Fajok:

Alapvetően mindenki ember. Ám az űrutazás során és utána is sok genetikai mutáció jött létre. Egy párat mi okoztunk. A mutációk sokfélék lehetnek. Az általános, ha valaki ellenálló a betegségekre lassan öregszik. Az átlagemberek élettartama 200 év körül mozog. Sok mutáns valamivel erősebb vagy gyorsabb, mint a mai emberek. Esetleg gyorsabban gyógyul. Jobbak az érzékszerveik. A pusztai népek között fordulnak elő a legdurvább mutánsok. A városokban általában nem szívelik őket főleg ha látszik is a mutációjuk. Ha nem akkor általában nem foglalkoznak velük. Alapvetően a legtöbb mutáns embernek néz ki. Előfordulnak kivételek. Ezek általában a pusztában lévő vegyszerek és sugárzás az okai. Az emberek nehezebben halnak meg és sokkal jobban alkalmazkodnak.

Kétféle mutációt különbeztetünk meg: Az enyhét és a fejlett mutációt. Az enyhe mutációk általában kimerülnek abban egy vagy több képességük kb.: az emberi átlag kétszerese. Ilyen mutációkat akár pénzért egyes városok génsebészei is beültetnek a DNS-be. A fejlett mutánsok általában komoly különleges képességekkel rendelkeznek. Jelentős fizikai képesség elváltozások, és\vagy igencsak sokszor különleges mentális képességek jellemzik őket. Ez kívülről nem feltétlenül látszik. Telepátia, telekinézis, egyes kivételes esetekben akár más különleges erők is előfordulnak. Egyes fejlett mutánsok akár az A osztályú technológiákkal felszerelt katonákkal is dacolhatnak.

A mutáció és az implantok: Az enyhe mutációk nem befolyásolják az implantációkat. A fejlett mutációk általában olyan szintű eltéréseket hoznak, amik egyes az esetek többségében speciális implantok kifejlesztését teszik szükségessé. Ez azt jelenti, hogy legtöbbször legalább B osztályú technológiát ismerő személynek kell implantot terveznie és gyártatnia számukra. Az A osztályú technológiával a legtöbb esetben megoldható a probléma. A szellemi képességeket is lehet implantokkal fejleszteni egyes esetekben. Ám minden esetben szem elött kell tartani az ezeket okozó agyi elváltozásokat és az esetlegesen szükséges egyéb szerveket. A test elvesztése esetén a mutánsoknál elveszhetnek a mentális képességek is. Mivel nem ritkán egész idegrendszerük módosulása okozza a fokozott képességeket. Az agy elvesztése minden esetben a képességek elvesztésével jár.

_________________
Adam Taylor
Arisawa Mugurama
Adam Taylor
Adam Taylor
7. szint - 16 kredit

Hozzászólások száma : 561
Hozzászólások régi : 47
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter: Adam Taylor
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Cyber Chaos - pályázat Empty Re: Cyber Chaos - pályázat

Témanyitás by Adam Taylor Vas. 30 Okt. 2011, 22:53

A jelentkezéshez:

A karakternek kérek egy rövid előtörténetet, és egy jellemzést.

Mindenki birtokolhat 3db B osztályú technológiával készült fegyvert páncélt vagy implantot, vagy ennek megfelelő mutáns erőt. Ezen kívül alacsonyabb szintű fegyverből lehet nálad még 2db nem nehézfegyver(nehézfegyver minden ami képes ledönteni egy emeletes házat fél perc alatt Very Happy), és még 2 db implant is. Aki harci vázat hoz az lemond a fegyverekről és csak külső csatolást kaphat mint egyéb implant. Birtokolhat emellett egy darab maximum 5 személyes járművet. A járművön nem lehet B típusú tech és maximum 3db könnyű és 2 db nehézfegyvere lehet

Gyors bírálás lesz. Ha valami nem tetszik PM-ben szólok. Vitának helye nincs! Nem leszek szőrös szívű a karakteralkotásnál, de azért túl lágy sem.

Annyit kérnék akik jelentkeznek számítsanak rá, hogy 2-3 naponta kört szeretnék váltani. Ha valaki nem ír 1 kört várok. A második körben kimesélem és kész. Ha valaki nem tud írni max 3 körön keresztül njk-ként viszem. Utána kimesélem és kész.

Hajrá gyerünk jelentkezni. Very Happy Minél előbb szeretnék kezdeni.

_________________
Adam Taylor
Arisawa Mugurama
Adam Taylor
Adam Taylor
7. szint - 16 kredit

Hozzászólások száma : 561
Hozzászólások régi : 47
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter: Adam Taylor
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Cyber Chaos - pályázat Empty Re: Cyber Chaos - pályázat

Témanyitás by Mich Hétf. 31 Okt. 2011, 11:02

Jelentkeznék Smile

Wayne Simmons „Spartan”

Előtörténet:
Apja John Simmons az egyik hatalmas cég vezetője volt. Rengeteget utazott a bolygók között. Anyámat (Rachel Lakeson) egy naprendszeren kívüli bolygón ismerte meg. Ekkor már javában zajlott az idegenek elleni háború, de még idáig nem jutott el. Apám a Marsra vitte anyámat, ahol biztonságban tudta őt és magát is. A háború lassan elérte a naprendszert is, apám a földön lelt menedékre. A háború alatt teljesen tönkrement a cége, csak néhány technikai újítást tudott a földre menekíteni. A háború végével elkezdődött a technika elleni harc a földön. Nagyjából a 2700-as években esett teherbe anyám. A szülésbe belehalt anyám és így már csak ketten maradtunk apámmal. Apám üldözött egyén volt, mint néhai nagy technikai cégvezető. Az senkit nem érdekelt, hogy a cége már régen csődbe ment. Amikor 5 éves lehettem nem volt más választása, mint elválni tőlem ezzel mentve az életem. Egy nőre bízott, és egy medált tett a nyakamba. Ezekre az időkre a nagy sokk következtében nem emlékszem igazán. Első emlékeim egy törzs tagjaként vannak, akik lakatlan területre menekültek a zavargások elől. A törzsön belül igencsak magas rangot vívtam ki, ez többek közt annak is köszönhető volt, hogy mutáns képességeim felszínre jöttek. Nem voltak erős képességek, az ellenállásom volt emberfeletti, és mint később kiderült, rendkívül hosszú ideig élek. A törzsön belül Spartan-nak hívtak. Amikor az akkori társaim már megöregedtek és kezdtek kihalni én még mindig csak középkorúnak látszottam, és úgy is éreztem magam. Egy napon felfedeztem a medálomon, hogy nem hétköznapi medál, egy térkép volt beletáplálva. Nem tudtam hova vezet, csupán kalandvágytól vezérelve hagytam el a törzsem egy időre, míg ennek a végére járok. Pár év alatt megleltem a célt, ami egy hatalmas páncélszekrény volt, olyan ötvözetből, amit szinte lehetetlen elpusztítani. A medálomban a nyitása is bele volt táplálva. Amikor kinyitottam, az apámtól egy holografikus üzenet fogadott, amiben elmondta miért hagyott el és rámhagyja utolsó technikai felszereléseit. Mellékelve voltak használati utasítások is. Ezután úgy döntöttem visszatérek a törzsemhez. Nem sokkal ezután én lettem a törzs vezetője. A túlélésért folytatott harcban elvesztettem bal szemem, és karom, amit aztán mesterséges szemmel, és karral pótoltam. A sok hi-tech cuccból mára alig maradt néhány darab. Úgy éreztem nem véletlenül adott a sors nekem ilyen kivételesen hosszú életet, ezért útra keltem, hogy megtaláljam a számításom a világban. Utamra egy jól felszerelt, minden környezeti viszonyhoz alkalmazkodni tudó dzsippel indultam el. Magányos farkasként tengődök, amerre vet a sors.

Jellem:
Határozott jellem, igazi vezető, nehezen tűri, ha parancsolgatnak neki. Ha kell öl a túlélésért, de egyébként tiszteli az életet. A törzsi élete miatt elég nyers és durva stílusa van.

Felszerelés:

B kat: Lézerpisztoly, Nanoszálas páncélzat, Beültetett mesterséges szem (zoomolás több kilométer távolságra, távolság és objektumok méretének kiszámítása becslése, infralátás mód, éjszakai mód, a látható jelek alapján anyagfelismerés meglehetősen nagy pontossággal, panoráma mód: 180 fokos szögben, kamera/fényképező mód)

C kat: Tömeggyorsító automata gépfegyver, Mesterséges kar (rendkívül ellenálló kór-acélötvözetből készült, a karral 1 tonna erőt tudok kifejteni + kiegészítő erősítő csontimplantok.)

Jármű: Egy hatkerekű direkt túlélésre tervezett dzsip. Mindenféle terephez könnyen alkalmazkodik, a sebessége nem számottevő, inkább túlélésre tervezték. A tetején két gépágyú van, valamint az elején két tömeggyorsító gépfegyver. A dzsippben szinte külső viszonyoktól függetlenül akár egy hónapig is életben lehet maradni, ennyi a túlélő készlet kapacitása. Oxigént és élelmet is elő tud állítani.

Szakértelmek: Jó kétkezi harcos, jól bánik szinte bármilyen lőfegyverrel, és elvezeti a legtöbb járműt. A pusztai élet eléggé megedzette és alapos kiképzést adott a túlélésben.

Mutáns képesség:
Rendkívüli élettartam és ellenállás. Ezek nagyjából a kétszeresei az átlagos embereknek. Jelenleg a karakter 250-300 éves lehet, de nem tudni pontosan.

Kinézete valami ilyesmi lehet


Cyber Chaos - pályázat Cp2020


A hozzászólást Mich összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. 31 Okt. 2011, 13:43-kor.

_________________
_____Sidonie________Küklopsz____
Cyber Chaos - pályázat Rspic__1__www.kepfeltoltes.hu_Cyber Chaos - pályázat Rspic_www.kepfeltoltes.hu_
Mich
Mich
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 335
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Sep. 22.
Age : 38

Karakteradatok
Főkarakter: Mich
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Cyber Chaos - pályázat Empty Re: Cyber Chaos - pályázat

Témanyitás by Adam Taylor Hétf. 31 Okt. 2011, 13:02

Elfogadva!

Annyi kiegészítéssel, hogy a jobb karhoz kell egy csonterősítő implant hogy ne törj össze amikor használod.

_________________
Adam Taylor
Arisawa Mugurama
Adam Taylor
Adam Taylor
7. szint - 16 kredit

Hozzászólások száma : 561
Hozzászólások régi : 47
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter: Adam Taylor
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Cyber Chaos - pályázat Empty Re: Cyber Chaos - pályázat

Témanyitás by Mich Hétf. 31 Okt. 2011, 13:12

Nem vitázok, de nem értem miért kéne a jobb karomhoz csonterősítő implant? A bal karomat vesztettem el, és ez egy teljesen mesterséges kar, ami pótolja az eredetit. Ha valamiért akkor is kell, akkor beírom persze Smile

_________________
_____Sidonie________Küklopsz____
Cyber Chaos - pályázat Rspic__1__www.kepfeltoltes.hu_Cyber Chaos - pályázat Rspic_www.kepfeltoltes.hu_
Mich
Mich
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 335
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Sep. 22.
Age : 38

Karakteradatok
Főkarakter: Mich
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Cyber Chaos - pályázat Empty Re: Cyber Chaos - pályázat

Témanyitás by Adam Taylor Hétf. 31 Okt. 2011, 13:24

Jah bocs elnézést bal kar. Azért mert kiszakadna a vállad amikor teljes erővel elkezdesz valamit tolni. Vagy szerinted nem? Képzeld el hogy fel akarsz emelni 1 tonnát. A csontjaidnak ki kell bírnia a terhelést. Végülis nem kötelező. De akkor mozgatni ne nagyon akarj semmi túl nehezet mert megsínyled. Nagy pofonokat még így is oszthatsz.

_________________
Adam Taylor
Arisawa Mugurama
Adam Taylor
Adam Taylor
7. szint - 16 kredit

Hozzászólások száma : 561
Hozzászólások régi : 47
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter: Adam Taylor
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Cyber Chaos - pályázat Empty Re: Cyber Chaos - pályázat

Témanyitás by Mich Hétf. 31 Okt. 2011, 13:45

Igen tényleg, így már értem, logikus Smile módosítva

_________________
_____Sidonie________Küklopsz____
Cyber Chaos - pályázat Rspic__1__www.kepfeltoltes.hu_Cyber Chaos - pályázat Rspic_www.kepfeltoltes.hu_
Mich
Mich
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 335
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Sep. 22.
Age : 38

Karakteradatok
Főkarakter: Mich
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Cyber Chaos - pályázat Empty Re: Cyber Chaos - pályázat

Témanyitás by Borzalmino Pént. 11 Nov. 2011, 12:45

Az emberek valószínűleg a jövőt csillogó villogónak képzelték el. Ahol az autók a levegőben suhantak hangtalanul. Mindenki békés és előzékeny semmiben nem szenvednek hiányt. Minden élettel teli és üde. Ellenben a valóság egy igazi rémálom. A föld terméketlen lett a rengeteg szennyezésektől. Az emberek már nehezen tudtak életben maradni az elsivatagosodott földön. Ezért hatalmas városokba zsúfolódtak össze ahol biztosítva volt az élelmiszer ellátás a lakóhely a friss levegő. Azonban ahogy az emberek sokasodtak a városok egyre kisebbeké váltak. Az élelmet egyre nehezebb volt elosztani a munkanélküliek száma is megnőtt így a korrupció. Akárcsak a régi időkben. Aki a városokban éltek kitették magukat a hatalmasok ostoba szabályainak. Azonban volt még egy lehetőség. Az ha az emberek kimentek a pusztaságba és nagy valószínűséggel éhen haltak de legalább szabadok voltak. Ilyenek voltunk mi is az apámmal és testőrökként dolgoztunk. Az volt a dolgunk, hogy embereket kísértünk egyik városból a másikba megóvva őket a fosztogatóktól. A kemény viszontagságos élet megkeményített minket és hála apám kiképzésének sikerült életben maradnom. 17 éves koromra már elég jó voltam közelharcban és képes voltam egész éjszaka megállás nélkül rohanni. A sötétség leplében gyorsan lehetett haladni és főleg halkan. Apám szerint az autó túl nagy feltűnést kelt és a futás edzésben tart. Szóval tökéletesen megvoltunk egy csapatként egészen addig a napig.
Épp az egyik város felé tartottunk mikor vagy egy tucat fosztogató ránk támadt. Mi mindent megtettünk de végül elkaptak minket. Belém egy altató nyilat lőttek és legközelebb már egy ágyon tértem magamhoz. Minden tagom sajgott a fájdalomtól. Mikor fel akartam ülni észrevettem valami van a jobb kezemen. Ahogy jobban megnéztem az a valami volt a kezem. Az egész csuklóm valami fekete fémből volt a tenyeremnél apró kerek mélyedés benne ventilátor generátor. Idegességemben rángatni kezdtem a kezem mire az búgni kezdett majd az ujjaimból egy villám csapódott ki. Erre egy magas férfi jött be aki mindent elmagyarázott. Apám régi barátja volt de sajnos csak engem tudott megmenteni úgy ahogy. A kezem helyett egy villám generátor műkéz került. A maximális ereje képes átlyukasztani egy embert. Csak a csuklómat kell kétszer becsukni egymás után így megindul a töltés. Minnél tovább töltődik annál több energia raktározódik el benne. Használhattam ezt pisztoly ként vagy akár sokkoló helyett is. Majd elmondta a fejem is megsérült de mivel egy radioaktiv telep kínoztak meg ezért szövődmények alakultak ki. E miatt pár éven belül meg fogok halni. Többre nem is volt szükségem bosszúhoz ennyi is elég volt. A férfi megtanította, hogyan használhatom az új kezem amivel egy pengét vagy egy normál pisztolygolyót is meg tudtam fogni. Mikor végeztünk elindultam bosszút állni de sajnos elkéstem. A bandával már valaki más elbánt de a harag tovább éget bennem. Ezért úgy döntöttem az életem hátra lévő részében fejvadász leszek.

Jellem: Megvédi a gyengéket és az elesetteket. Az idegenekkel kicsit bizonytalan.

Felszerelés:
B: nanoszálas páncél
a villám generáló műkéz amit egy kesztyűvel takar el
E egy ily normál és robbanó nyilakkal.
Egy vadász kés
Szakértelem: Kiváló közelharcos jól bánik a nyilall lőfegyverekkel és a késsel

Mutáció. A fertőzés következtében az agyában egy mutáns fertőzés van ami lerövidítette az életét de fokozatosan veszti el a fájdalom érzékét és növeli a testi erejét
(A hibákat este kijavítom)
Borzalmino
Borzalmino
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 139
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 21.

Karakteradatok
Főkarakter: Vipra Phertelmer
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Cyber Chaos - pályázat Empty Re: Cyber Chaos - pályázat

Témanyitás by Adam Taylor Pént. 11 Nov. 2011, 12:54

Borzi elfogadva. De az íj és nem ily. A többi teljesen jó. Nemsokára kiírom a konkrét kalandot is.

_________________
Adam Taylor
Arisawa Mugurama
Adam Taylor
Adam Taylor
7. szint - 16 kredit

Hozzászólások száma : 561
Hozzászólások régi : 47
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter: Adam Taylor
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Cyber Chaos - pályázat Empty Re: Cyber Chaos - pályázat

Témanyitás by Bishop Kedd 15 Nov. 2011, 19:21

99-s alany története több száz évvel ezelőtt kezdődik, amikor még a kormányok egyben voltak. Egy hivatalosan nem is létező kutató csoport megkezdte az integrált hadsereg kifejlesztését, ennek lényege, hogy nem rengeteg hadi egység alkot egy egészet, hanem egy egységbe vannak integrálva a képességek. Sikerült a védelmet egy páncélzatba sűríteni, viszont a tűzerővel gondok akadtak, Golyószóró? Rakétavető? Lézerágyú? Több ötlet is felmerült, mikor végül az egyik kutató mutatott rá, hogy a hirtelen nagy feszültség ellen elég nehéz védekezni és a fémek használata miatt, valószínűkésőbb is elég jól teljesítene egy ilyen elven működő fegyver. Miután a fegyverek megvoltak, kellett valaki, aki vállalja a katona szerepét.
Kiválasztották a katonaság legjobbjait, és azoknak is a legjobbjait, végül nem maradtak csak öten, ezek közül volt az egyik alany a 99-s. Meglehetősen pontos és felkészült katona, de ami legfontosabb, hogy teljesen megbízható. A családjával ő maga végzett, eddig minden parancsot tökéletesen ellenvetés nélkül teljesített, teljesen megbízható egyén. Már egyszer agymosáson esett át és a nevét sem tudta már. Hivatalosan nem is létezett már és eddig igen sok akcióban részt vett, kitűnt magas állóképessége. Több alkalommal is minden felszerelés nélkül futott kemény kilométereket jeges vidéken vagy akár sivatagban is, csupán azért mert a parancsba volt adva. Több adat nem maradt fent róla. Ezért ő lett végül a megtisztelt kiválasztott.
Az első tesztelése nem ellenséges, hanem szövetséges egységeken történt, hogy ne derüljön fény eme veszélyes fegyverre. A legtöbb magas rangú vezető persze nem hitt az integrált hadseregben, nem hitte, hogy ez a technikai jövő, hogy akármikor is egy marék katona lesz egy állam hadserege. Ezért a nagymértékű befektetett pénzek ellenére is gondoskodni akartak, hogy már az első teszten megbukjon a projekt… ugyan kis létszámú, de válogatott haderőt vonultattak fel.
A teszt váratlan eredményt hozott. A 99-s alany először még igen gyengén teljesített, csupán védekezni tudott a nagy és folyamatos tűzerő ellen. Viszont amikor átlendült támadásba, a járművek nagy részét rögtön megbénította, az ellenséges sereg úgy meglepődött, hogy egyetlen egy ember képes volt erre, hogy a második csapás rögtön egy pszichológiai volt. Így végül a 99-s alany fölényes győzelmet aratott.
Ezután, a vezetők megegyeztek, hogy a 99-s alanyt tartalékolják szűkösebb időkre, így hibernált állapotba került.
Pár száz évvel később, a káosz elszabadulta után, a 99. egység felébredt. Bár már technológiája közel sem olyan előre mutató mint anno, azért készen áll az egyetlen parancs végrehajtására: Rendet és békét teremteni a káoszban, bármi áron!

Felszerelés:

Felszerelés:
Avatar 41 – Túltöltött részecske fegyver:
Kinézetre egy normál SCAR-H karabélyhoz hasonlít, de belül félelmetes technika lapul meg. Ez a fegyver, kis fehér csíkokat lő ki, amik 100 m/s sebességgel száguldanak, és túltöltött ionokat tartalmaznak, ezáltal elég nagy feszültséget hordoznak, mint egy mini villám, képesek szigetelt felületen is áthaladni, igen nagy feszültséget hordoznak. Egy tárban 40 ilyen kis villám található, töltése egyszerű.
A fegyver fel van szerelve egy mini taszítópajzs-generátorral, ez a generátor önmagát táplálja, a katonának csak be kell állítania a fegyvert, fölfelé tartani a csövet és azonnal erős taszítómezőt von a katona köré (egy két méter sugarú kör). Ez a mező a golyókat eltéríti (természetesen a golyóknál kisebb erővel érkező tárgyakat is) a kisebb robbanásokat is kivédi, valamint a hőhatásoknak is ellenáll. A pajzsgenerátor és az ionvető egyszerre nem használható!
Cyber Chaos - pályázat SCARH

O.N.E páncélzat:
Nanobotos borítással, maga a szerkezet 5 tonnás erőhatást is kibír, a sisak több sávos letapogató szenzorokkal ellátott. Teljesen szigetel, lehet a külvilágban +100C vagy -40C a páncélon belül állandó 21C fok van. Cyber Chaos - pályázat GDI_Commando

Jetpack: Egy igen nagy teljesítményű rakéta rendszer a páncél hátuljába építve.

Amazon 11 katonai kés: Egy acélkeverékből készült katonai kés, aminek élén egy kis lánc fut végig, ami igen kemény anyagból készült, működési elve hasonló a láncfűrészéhez. Titán keménységű anyagokat is átvág.


A hozzászólást Bishop összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd 27 Dec. 2011, 19:51-kor.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 28
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Cyber Chaos - pályázat Empty Re: Cyber Chaos - pályázat

Témanyitás by Adam Taylor Kedd 15 Nov. 2011, 19:31

Bishop elfogadva. Még nem olvasztottak ki majd a kaland során megkapod a megbízásod és megmondják mit és miért kell tenned. Very Happy

_________________
Adam Taylor
Arisawa Mugurama
Adam Taylor
Adam Taylor
7. szint - 16 kredit

Hozzászólások száma : 561
Hozzászólások régi : 47
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter: Adam Taylor
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Cyber Chaos - pályázat Empty Re: Cyber Chaos - pályázat

Témanyitás by Adam Deer Kedd 15 Nov. 2011, 20:22

Adam Deer

Előtörténet:
Semmit sem tud múltjának kezdetéről ugyanis árvaházban nevelkedett így semmit sem tud szüleiről hogy élnek-e vagy halnak. Egyedüli öröksége a családneve, de semmi más. A nevelő otthonban jó sorsa volt viszonylag bár már akkor is komorabb volt a korabeli társainál és sokkal jobban szerette a harcot. Leginkább ezért köszönhették a kisebbek, hogy megvédte őket, és nem azért mert jószívű akart lenni. A gondozók egy idő után megelégelték és sikerült szerezni neki egy oktatót, aki harcművészetre tanította ezzel is csillapítva erőszakos vágyait. A harcművészetnek köszönhetően meg tanult úrrá lenni ilyen vágyain, amit sokan örömmel láttak. Az iskolában is szorgalmasnak mondható volt, hogy később ő is olyan biztonsági őr lehessen, mint amilyenek a fontos emberekre vigyáznak vagy a nagyhatalmú cégekben dolgoznak. Ezt a vágyát sikerült is beteljesítenie és felnőtt korában egy nagy cégnél kezdett el dolgozni, ami az implantokkal foglalkozott. Éppen egy éve volt a cégnél, amikor megtámadták az épületet, hogy ellophassák a legújabb és legdrágább fejlesztéseket. Természetesen a többiekkel együtt ő is rohant, hogy megállítsa őket, sikerült több behatolóval is végeznie, amikor egy utólag a videó felvételek és az orvosi aktákból kiderült, hogy kibernetikus vázszerkezete volt. Átdobta egy üvegfalon, ami közben a becsapódáskor a kezével találta el így a csontok szilánkosra törtek és rengeteg üvegszilánk ékelődött az egész karjába. Amikor megpróbált még rálőni a fickóra az belerúgott a kezébe így egy savat tartalmazó hordót ért a találat és a tartalma egy része a kezére fröccsent. A tolvaj pedig fejbe lőtte aztán eltűnt a fejlesztésekkel együtt. Pár hónap múlva tért csak magához a kómából. De addigra már a roncsolódott végtagjait a cég lecserélte két robotkarra és természetesen a csontozatát is megerősítették. A fejét ért sérülés pedig szerencsére nem volt túl súlyos ezért csak a koponyája egy részét kellett lecserélniük, de így egy mini számítógépet is beépítetek, ami a napszemüveg beültetéshez lett csatlakoztatva így folyamatosan jelzi a kezek állapotát.

Jellem: A legtöbb jelentéktelen dolog hidegen hagyja, így jól tud koncentrálni a munkájára viszont folyamatosan, figyel környezetére így a legkisebb változást is észreveheti.

Felszerelés:

B kat: A két keze, és a csonterősítés, Plazmafegyver, Nanoszálas páncélzat.

C kat: A napszemüvege, amin folyamatosan láthatja az adatokat két kara megterheltségéről és energiájáról.

Jármű: Egy szimpla feltuningolt motor.

Szakértelmek: Közelharcban, lőfegyverhasználatban, és lopakodásban jártas. Képes Motort, kocsit és Anti gravitációs járműveket.
Adam Deer
Adam Deer
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 132
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 24.

Karakteradatok
Főkarakter: Adam Deer
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Cyber Chaos - pályázat Empty Re: Cyber Chaos - pályázat

Témanyitás by Adam Taylor Kedd 15 Nov. 2011, 20:30

Adam elfogadlak. Ha valaki még akar jöhet a kalandot elkezdtem. Nem bizto hogy végig lehet jelentkezni ha sikerül a napi körváltás. Szóval aki szeretne minél előbb jöjjön.

_________________
Adam Taylor
Arisawa Mugurama
Adam Taylor
Adam Taylor
7. szint - 16 kredit

Hozzászólások száma : 561
Hozzászólások régi : 47
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter: Adam Taylor
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Cyber Chaos - pályázat Empty Re: Cyber Chaos - pályázat

Témanyitás by Thorhalla Kedd 15 Nov. 2011, 20:35

Ácsi, péntek éjfélig van max jelentkezés. Ki van írva, hogy akkor vannak lezárva a jelentkezések...

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Cyber Chaos - pályázat Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Cyber Chaos - pályázat Empty Re: Cyber Chaos - pályázat

Témanyitás by Adam Deer Szomb. 31 Dec. 2011, 11:36

Cyber Chaos - Remény város (Az egykori Kárpát-medence területén):

1. - Erre én nem tudok mit mondani, mivel az általam megalkotott karakter nem rendelkezik olyan képességekkel, amit a kaland során eddig használnia kellett volna.

2. - Csoportokra bontva és együtt egyaránt jól kezelte a JK-kat.

3. - Az én oldalamon 100%-ig JK-központú volt szerintem.

4. - Egy rövid felkészítés után egy jó kis akció várt bennünket.

5. - Ez attól függ, hogy a JK mennyire akció dús kalandot akar. Mert ha csak egy nyugodt rövid játékot szeretne nem biztos, hogy őt ajánlanám elsőnek, bár szerintem azokban is megállja a helyét.

Ide egy páratlan számot szánok. Én élveztem ezért egy 5-ös.

/Bocs, ha érdekesen néz ki az adatlap ahhoz képest, ahogy máskor írok de ez nekem valamiért olyan érzés volt mintha a suliban dogát írtam volna /
Adam Deer
Adam Deer
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 132
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 24.

Karakteradatok
Főkarakter: Adam Deer
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Cyber Chaos - pályázat Empty Re: Cyber Chaos - pályázat

Témanyitás by Albert Shear Szomb. 31 Dec. 2011, 14:54

Üdvözlet.

Nem vettem részt ebben a kalandban, ellenben figyelemmel kísértem. Mert bár a cyberpunk nem az én világom asztali szerepjátékban, onlány még érdekes lehet.

Általános elmélkedés a kalandról:

Hogy őszinte legyek, az eleje jónak tűnt. Hosszú játékkiírás a világ miatt, sok kütyü, ami szabadon variálható volt. Hiába jelentette ki Adam már az elején, hogy ez gyakorlatilag a saját oldalának a bevezető kalandja lesz, a karakterek jellegéből [és Adam Taylor karaktert "megismerve"] egy pörgős, jól koreografált akció dús kalandra számítottam. [Lustaságom vezetett oda, hogy nem jelentkeztem, de szívesen olvastam volna.] Ennek ellenére nem ezt nyújtotta. Talán a játékosok közül be is pötyögte valaki, hogy "túl sok a duma", meg "mesedélután"...

A karakterek maguk nem voltak túl bonyolultak [ez nem bántás]. Ahogy elnéztem mind a fegyverekre, harci tulajdonságokra gyúrtak. Ez nem baj, sőt. Viszont úgy vettem észre, hogy a tervezésnél nem voltak figyelembe véve az egyéni adottságaik, felszerelésüket. [Bishop Jetpackje, Adam lopakodás/közelharc kombója, Mich spéci "tankja", Borzi villámos műkeze]

A játékosok játékban maradtak. [Remek ötlet volt szerintem Borzi kezelését meglebegtetni, mint juttatást.] S az első konfliktusnál még remekül is működött. Ellenben a későbbi "hőzöngés" [megint csak Borzi részéről, de hát azért szeretek neki mesélni Fallouton, mert ő is tud kezdeményező lenni, egyedi megoldásokat keresni és ezt még én is élvezem Very Happy], már süket fülekre talált. [Ugye itt a nagy összegű óradíjra gondolok] Látszólag.
A többi játékos tette a dolgát, nem kellett igazán "kezelni" őket. De ha általánosságban nézem ezt az kérdést, akkor kicsit más a véleményem. Megértem, hogy a történet szempontjából szét kellett szedni a bandát. De én kicsit erőszakosnak éreztem a párosításokat.

Értem én, hogy a történet szálainak alakulása érdekében történt a játékosok csapat beosztása. Csak nekem, mint játékosnak nem tetszett volna. Túlságosan statiszta szerepkörben éreztem a játékosokat. Kész tervet kaptak, készre sütött kulcskarakterekkel [aki kikapcsolja a biztonsági rendszert, aki feltöri a széfet...]. Ez nem lenne baj, mert lehet így is. Egy történet központú kaland sokkal inkább a mesélőé, mint a játékosoké. De legalább harcolhattak, "dolgozhattak" volna ők is egy kicsit. De sajnos úgy láttam ez is kimaradt a játékból [eddig legalábbis]...

...hiszen most, befejezve a topik olvasását [korábban abbahagytam, mert unalmassá vált számomra], azt láttam, hogy az akció része kicsit elnagyolt. A korábban ügyesen megkomponált bevezetők után, a csatajelenet, ahol a játékosok "izom" karakterei valódi szerephez juthattak volna, rövid és a korábbiakhoz képest laposabb mesélői hozzászólásokat tartalmazott. Mintha nem is az lenne a lényeg, hogy mi történik, hanem az, hogy mi fog. Ezzel csak az az egy bajom volt, hogy a bevezetőnél is ezt éreztem. Tehát nem a játékot éreztem pörgősnek, inkább a történetet. Maga a játék az "mesedélutánba" fulladt. Az én meglátásom szerint.Sajnos nem ajánlanám Adam-et, mint km az xmr-re, a bemutatott története alapján. Ennek oka, hogy az én érzékeny [játékosi] gyomromnak túlságosan kézi vezérelt, történet alapú volt. A játékosokat statisztának éreztem és nem igazán láttam, mikor is csatlakozhatnának be igazán ők, mint játékosok a kalandba. Lehet, hogy a saját célját elérte...
Adam Taylor írta:Ez egy bevezető kaland lesz egy még nem létező oldalhoz
... de nem alkalmazkodott kiírt feltételekhez. Talán ennek is köszönhető, hogy nem sikerült befejeznie a kalandot.

Az általam olvasottak és gondoltak alapján, Adam-nek erre a produkciójára 2-est tudok adni, mert elindult a kaland és a játékosai is megmaradtak.

_________________
Quis custodiet ipsos custodes? ~ Britannia kapitány ~

Az igazi férfi nem hősködik a fegyverrel, hanem diszkréten viseli, és bölcsen használja. - B.G. ~ Albert Shear ~

Just keep your head down a few more minutes and you're out of this. ~ Mallory Danica Walsh ~

Rendszerben látni és gondolkodni. Az a modern művészet. ~ Madeleine Eleanor Delacourt ~

Kiss, kiss, bang, bang ~ Tariq Kudrjawizki ~
Albert Shear
Albert Shear
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 730
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 07.
Age : 43
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter: Albert Shear
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Cyber Chaos - pályázat Empty Re: Cyber Chaos - pályázat

Témanyitás by Mich Szomb. 31 Dec. 2011, 16:25

Sok mindenben egyetértek a felettem szólóval.

1. Itt képességek helyett ugye technika volt. Szóval igen a mi tecnikánk, amiket hoztunk magunkkal (fentebb említette Albert is) az "kuka", és kaptunk helyette új járművet, fegyvert (romboló). Többször próbáltam használni a szemem képességet, de semmi válasz nem jött, itt végén sikerült egyszer használnom de csak félig. - 1,5 pont

2. Gyorsan ketté szedett minket, de amit egyszerűen nem tudok befogadni, hogy amíg mi az NJK-val beszéltünk, addig (3 körön keresztül) nem mesélt a többieknek. Sajnos ez nálam nem elfogadható - 1 pont

3. Mennyire volt a kaland játékos központú? (értem itt, hogy mennyire kellett nekik mindent megoldani, nem pedig azt, hogy aszissztálnak egy NJK-nak, aki a tényleges feladatot végzi) Na itt pontosan ez volt. Elmondhattuk mi az ötleteinket, úgyis az NJK tervét kellet végrehajtani. Kaptunk egy NJK-t aki megold mindent, lényegében őt kellett volna megvédeni csak. - 2 pont

4. Nem sikerült befejezni. Itt ment le a legtöbb kör az összes pályázatok közül, mégis itt volt a legkevesebb történés. Ez elárul mindent a kalandról. Egy örökkévalóságnak tűnt míg végre elindulhattunk. Nagyon sok a volt a felesleges duma, a közepénél ki akartam szállni, csak lojalitásból nem tettem. - 1 pont

5. Sajnos nem tudom Adamet ajánlani mint mesélőt. Azért kap 2 pontot, mert az előkészületek jók voltak, jól megcsinálta a technikai részt, ami az alapja ennek a játéknak.

_________________
_____Sidonie________Küklopsz____
Cyber Chaos - pályázat Rspic__1__www.kepfeltoltes.hu_Cyber Chaos - pályázat Rspic_www.kepfeltoltes.hu_
Mich
Mich
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 335
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Sep. 22.
Age : 38

Karakteradatok
Főkarakter: Mich
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Cyber Chaos - pályázat Empty Re: Cyber Chaos - pályázat

Témanyitás by Bishop Vas. 01 Jan. 2012, 22:32

1. - Az én karakterem képességei ezen a kalandon érvényesültek, nagy mértékben, másokról meg nem írok.

2. - Ugye szét voltunk szedve, mert ez kellett, de mondjuk én úgy éreztem, amikor az elején voltunk, akkor jól tudta, ki, hol merre.

3. - Huh fogós kérdés, hát igen, pont egy NJK tervét kellett végrehajtani, és az NJK-t védeni, bár ez nem volt akkora baj, csak így mindenre egyből volt megoldás.

4 - Én azt mondom, viszonylag jól alakultak a dolgok, elején ötleteltünk, variáltunk, de votl egy csomó kör, ami teljesen felesleges volt, mert 3 mondatba bele lehetett volna integrálni az előző körbe... és a végén meg meg votl szabva minden. (ami az én karakteremnek jó is)

5 - Én ezek alapján Adam Taylort nem ajánlanám itt KM-nek, de ebben az is benne van, hogy elég kritikus szoktam lenne, még ha nem is írom mindig le.

Én erre 3 pontot adok, mert a karakterem azt mondja a 2 kevés.

Én chaten megígértem, hogy úgy fogom ezt a kalandot értékelni, mint egy videojátékot, azért mert nem vagyok egy nagyon profi kritikus, és csak az ilyen kockaságokhoz értek (talán kicsit).
Az elején nagyon tetszetős volt a dolog, mint egy jó trailer videónál, amikor minden nagyon szép és jó, Adam még arra is hajlott, hogy egyedi karaktert hozzak, aminek külön örültem, ez nálam piros pont. Úgy tűnt, mindenre lesz lehetőség és valóságos akció és kaland bomba lesz ez. Aztán elkezdődött ugye a kaland, és bejött, hogy mi ötletelünk, mint amikor egy gammában a térképet nézi az ember és tervezgeti, mi hogy merre, vagy a lehetőségeket taglalja, és mosolyog hú de jó. Ahogy haladtunk tovább, megjelent az egy NJK, ez olyan mint amikor egy COD-ba megjelenik az öreg Captain Price és ellát tanácsokkal, itt is segített az NJK ötletelt, nekem szimpatikus volt, gondoltam, csak segít kinyitni a széfet és kész. Aztán nagyon sok duma következett, a karakterem nem túl beszédes, ezt nem kedvelte, pont olyan mint amikor már a 800. átvezető videóba is elmondják, hogy Makarovot meg kell ölni, mert csak akkor lesz vége a háborúnak...
Ettől függetlenül volt benne egy csomó jó rész is amire azt mondtam, igen ez hozza a szintet, ez mekkora kör volt, mekkora jelenet. Tehát mintha egy-két nagyon jó pálya lenne a játékba.
Azután sajna az NJK átvette a főszerepet, ami nem is lett volna gond, ha ezt nem úgy teszi, hogy egy utat hagy a JK-knak. Mint amikor megsérülünk, nem tudunk mozogni és csak nézzük ahogy Captain Price egy kör alatt lehozza a fél Russian Armyt. Én a másik csapatba voltam, kicsit többet tudtam változtatni a terven és volt csata is, de a csata is hát... nekem nem tűnt olyan jónak. Olyan volt mint pl. amikor csak összevissza lődöz egy a játékban leszedhetetlen helikopterről, a sok gyalogosra.
De ez nem volt mindenhol igaz, valamikor ezek a körök is úgymond 'beadták'.
A leírásokat én kevésnek és/vagy elhamarkodottnak találtam, ez nem tetszett, mint egy rossz grafikájú játék...
Ennyit tudok elmondani, itt főleg a negatívumokat hangsúlyoztam ki, de nem akarok senkit megbántani, ezeket azért írtam le, mert remélem ezzel segítek Adamnek és majd ezeken tud választani, hogy az oldalán később ne legyenek gondok.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 28
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Cyber Chaos - pályázat Empty Re: Cyber Chaos - pályázat

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.