Cyber Chaos - Remény város (Az egykori Kárpát-medence területén)

1 / 4 oldal 1, 2, 3, 4  Next

Go down

Cyber Chaos - Remény város (Az egykori Kárpát-medence területén) Empty Cyber Chaos - Remény város (Az egykori Kárpát-medence területén)

Témanyitás by Adam Taylor on Kedd 15 Nov. 2011, 20:53

Wayne Simmons „Spartan”:

Elértél egy nagyvárosba. A város neve Remény. A terepjáród készleteit jöttél feltölteni. Egy kocsmában kisebb bunyóba keveredtél. A verekedésben persze könnyedén elbírtál a városi puhányokkal. Éppen csak visszaérsz a szállásodra ahol egy fiatal dekoratív hölgy
Cyber Chaos - Remény város (Az egykori Kárpát-medence területén) 220px-MiniAndenJune09
és 4 katona vár rád. A nő elkísér az Arvold nehézipari művekhez. Mondván a cégvezetőnek megbízása van számodra. Az Arvoldról tudod, hogy ők fegyverzik fel a város rendfenntartóit és hadseregét a város három uralkodó cégének egyike. A városban a legtöbb helyhez képest viszonylagos jólét van. Legalábbis a többi városhoz képest amit láttál. Egy hatalmas toronyházba visznek a kommandósok. A nő egy hatalmas tárgyalóba kísér és arra kérnek ott várakozz, majd távozik. A fegyvereidet a portán kell hagynod. A tárgyalóban egy hatalmas kör alakú asztal pult van.

Borzalmino:

Reménybe hívnak, hogy végezz el egy küldetést. Amikor eléred a város kapuját komolyan felszerelt katonák és
Cyber Chaos - Remény város (Az egykori Kárpát-medence területén) Mircea_monroe_mircea_monroe_74_Qj7abED.sized
egy dekoratív hölgy vár rád. Elkísérnek a megbízóhoz. Az Arvold nehézipari művekhez. A cég emblémáját fedezheted fel a katonák páncélján és fegyverein is. A kommandósok a portán maradnak. A fegyvereidet a portán kell hagynod a kezedre egy csipet tesznek amitől nem érzed azt sem mozgatni sem használni nem tudod. A lifttel a 47.-re mentek. Egy tárgyalóba kísér majd megkér, hogy ott várakozz. Egy nagydarab férfi már ott van.

Adam Deer:

Az Arvold művek elit biztonsági csapatának tagjaként egy vagy a legjobbak közül. Nemrég behívtak a céghez, hogy szükség van rád egy akcióhoz. Azért téged hívtak mert a te vagy a cég egyik legmegbízhatóbb embere. A 47. emeletre küldtek a nagy tárgyalóba hívtak. Ahogy beérsz ott már két férfi is van. Láthatóan mindketten harcedzettek. Egyikük nagydarab kigyúrt állat a tiédhez hasonló ám fejletlenebb bal kézzel. A másik kezén egy biztosító chipet látsz. Természetesen fegyvertelenül jöttél ide.

99-es alany:

Az alany a Arvold nehézipari művek birtokába került. Az alanyt most kiolvasztják egy rendkívül fontos küldetés miatt. A hibernálótartály külön rekeszeiben ottvan az alany fegyverzete is. Az alany az ébredésekor egy öltönyös férfit lát magával szemben.
- 99-es maga már jó ideje le volt fagyasztva. Munkám van a maga számára. Jöjjön velem. A fegyvereit hagyja itt egyenlőre. Nemsokára újra akcióba léphet. A nevem Arvold Reimonds, és én szereztem meg a tartályát. - mondja a férfi, majd elindul kifelé. Egy lifthez vezet a 47.-ek emeletre mentek.

Mindenki:

A tárgyalóba lép egy öltönyös férfi. Adam megismeri hisz ő a főnöke a cég igazgatója és teljhatalmú ura. Mögötte egy ismeretlen férfi könnyű harci öltözetben.
- Jó napot uraim! A nevem Arvald Reimonds, én vagyok a megbízójuk. A feladatuk, hogy ellopjanak számomra valamit a Hova vízkitermelő vállalattól. Ez a dolog nagyjából egy hüvelykujjnyi hengeres tárgy. - mondja közben megérinti az asztalt. Az asztalból hologramok emelkednek ki. Középen megjelenik egy épület 3D-s képe míg Arval elött egy kezelőfelület és egy kisebb mása a nagy képnek. - Ide kell bejutniuk nézzék meg. Minden rajta van a térképen. Ha valami érdekli önöket érintsék meg az asztalt és nézzék meg a tervrajzot. Minden itt van őrségváltás biztonsági rendszerek és a többi. Nézzék át és döntsék el elvállalják-e. Ha bármire szükségük van szóljanak. Az fizetség pedig az, hogy a cég életük végéig jól tartja magukat. Nem kell dolgozniuk mindent megkapnak amit csak akarnak.

_________________
Adam Taylor
Arisawa Mugurama
Adam Taylor
Adam Taylor
7. szint - 16 kredit

Hozzászólások száma : 561
Hozzászólások régi : 47
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter: Adam Taylor
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Cyber Chaos - Remény város (Az egykori Kárpát-medence területén) Empty Re: Cyber Chaos - Remény város (Az egykori Kárpát-medence területén)

Témanyitás by Bishop on Kedd 15 Nov. 2011, 21:51

Sötét és még több sötét, elveszettség hideg, nem tudtam, hogy hol vagyok, fura dolog a mélyálom, kicsit még tudatánál van az ember, de mégsem, mint a téli álomnál. Lassan kezdtem visszanyerni a tudatomat, és éreztem a testem is használhatóvá válik, emlékezetem is nagyjából egyben van. Hirtelen eszembe jutott, hogy ellenőriznem kellene a nemi szervemet, hogy mi van vele, mert az az egy volt kérdéses, ha jól emlékszem, de ahogy érzem megvan az is... Egy öltönyös ember áll előttem.
~ Oh, elvileg engem nem csak akkor lehetne kiolvasztani, ha már valami világvége esemény jön, véget ér a maja naptár vagy ilyesmi, és engem kérnek meg firkáljak újat...
Komoly tekintettel nézek az alakra, közben próbálgatom az izmaimat.
~ Te jószagú európai rezeda, pont mintha egy filmbe lennék, övé a tartály, epikus... szóval ő a főnök, világos.
Amikor mondja, hogy a fegyvereimet hagyjam itt, nem jut eszembe hirtelen a felszerelésem, és azon kezdek gondolkodni, hogyha elvileg én vagyok a fegyver... akkor hagyjam itt magam, de aztán hamar leesik a tantusz. Egy liften megyünk fel, okosan a főnök mögött állok, csöndben, nem szólok, ő a vezető, majd ha kellek szól. Egy terembe vezet az út, elég modernnek tűnik itt minden, van két másik fickó is itt.
~ Társak, érdekes... a végén még kiderül nagy baj van itt.
A feladatot és a térképet szemlélem, leszűröm a fontosabb információkat, ahogy mindig szoktam, közben a társakat is szemlélem.
~ Kiborgok? Idáig jutott a világ? Nekem nem tetszik ez. Emlékeim szerint a kiborgok technikai aránytalanságokra, egyes helyeken lemaradásra, máshol kiemelkedő fejlődésre utalnak. Vagyis lehet, hogy valami tákolt hadseregek vannak most, persze ez erős túlzás.
- Én természetesen vállalom. Tudom nyilván a megszerzendő objektum mibenléte titkos, de fontos lenne tudni, hogy mennyire ellenálló. Gondolom igen nagy veszteség lenne, ha leesne és szilánkokra törne, vagy például víz érné és elromlana. Engedelmével, ezen kívül én nem látok garanciát a jövőre nézve, ne értse félre uram, én teljesen megbízom magában, de lehet, hogy a többieknek nagyobb motiváló erő lenne, ha több mindent elvihetnének erről a bizonyos helyről, de csak a kis hengert kellene visszajuttatni.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3703
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 67
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Cyber Chaos - Remény város (Az egykori Kárpát-medence területén) Empty Re: Cyber Chaos - Remény város (Az egykori Kárpát-medence területén)

Témanyitás by Borzalmino on Kedd 15 Nov. 2011, 22:33

Egy álló éjszakán keresztül csak rohantam, hogy időben Reménybe érjek. Valaki felkért, hogy látogassam meg ezt a helyet mert egy érdekes munka van kilátásban. Mikor végre sikerült elérnem a város kaput egy pár állig felfegyverzett férfi várt rám élükön egy bombázóval. Talán a bombázó kicsit túlzás de azért jól nézett ki és egy ideje már nem láttam nőket csak büdös kocsmatöltelékeket. A nő rozsa illatot árasztott magából ami kicsit elbódított. Csábosan intett, hogy kövesem én pedig mosolyogva engedelmeskedtem de az engem követő fegyveresekre vérfagyasztóan pillantottam. Az Arvold nehézipari művekhez kísértek engem legalábbis az épületen ez a szöveg állt. Az épületen látható logó volt a katonák fegyverein és páncéljain. A portán felszólítottak hogy adjam le a fegyvereimet. Nekem ez egy csöppet sem tetszett de engedelmeskedtem nekik. Utána az a csinos nöszemély odaszökkent mellém és valami bigyót tett az egyik kesztyűmre. Nem tudtam mit tett a fém csuklómat meg sem tudtam mozdítani. Kérdőre vontam őket mi ez az egész. Azt válaszolták csak rutin eljárás. ekkor már elégé ideges voltam és nagyon reméltem, hogy megéri ez a sok hajcihő. Ezután a nőci egy lifthez kísért ami fölvitt egyből a negyven hetedik emeletre. A liftből kilépve egy tárgyalóba kísért majd arra kért várjak itt. Rajtam kívül még egy kigyúrt fickó is volt benn. Később jöttek mások is. Mikor mindenki megérkezett a nagyfőnök elmesélte milyen megbízatásról lenne szó. Miközben beszélt képek jelentek meg az asztal fölött. El kéne lopni egy hengert valami gyárból amiben sok őr van. Minden felszerelést állnak és ha végeztünk soha nem kell dogoznunk mert minden kívánságunk teljesíti. Na nekem ezzel beletelt a pohár és keményen az asztalra csaptam.
-Arról volt szó, hogy egy érdekes megbízás lesz nem pedig valami játékszer megszerzése. Én fejvadász vagyok nem pedig kincsvadász. Ha esetleg valakit el kell kapni elmondja mi van vele én pedig eldöntött megérdemli-e sorsát. Utána levadászom és elhozom élve vagy holtan. Szóval én emberekkel foglalkozom nem ilyen limlomokkal. A díja pedig nem ér számomra egy fabatkát sem. Ha nem tud valami normális feladatot adni akkor én el is mentem.- erre sarkon fordultam és a liftféle vettem az irányt. Az ilyen kincsvadász kodás nem képes megnyugtatni a bennem lángoló bosszúvágyat csakis a bűnösök utáni vadászat.
Borzalmino
Borzalmino
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 139
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 21.

Karakteradatok
Főkarakter: Vipra Phertelmer
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Cyber Chaos - Remény város (Az egykori Kárpát-medence területén) Empty Re: Cyber Chaos - Remény város (Az egykori Kárpát-medence területén)

Témanyitás by Adam Deer on Szer. 16 Nov. 2011, 17:14

Alig érek be a céghez, amikor a főnök a 47. emeleten lévő tárgyalóba hívat. Elgondolkozom, hogy miért hívathat, oda most nem lehet az, hogy a kezeim miatt akar megint beszélni velem hátha sikerül rávennie, hogy feddessem be a bőrszerű anyaggal, hogy ne az alap fekete robotkarok látszódjanak, mert olyankor mindig az irodájába hívat. Intek, a portásnak aztán a liftek felé veszem az irányt pont ekkor ér le egy lift, amiből kiszáll két szemrevaló kollegina.
- Hölgyeim.
Köszönök nekik egy biccentés kíséretével aztán elhaladva mellettük beszállok a liftbe és megnyomom a 47. emelet gombját az érintőpanelen. Gyors a lift így hamar feljutok a tárgyalóba, amikor kinyílik, az ajtó meglátok két másik alakot. Az egyik egy nagydarab fickó a másiknak pedig a chipből könnyen kitalálhatóan egyik keze műkéz. Biccentek a bent lévőknek aztán az asztalhoz sétálok, és várakozás közben felmérem a két másik alakot.
Amikor megérkezik, a főnök kihúzom magam üdvözlés képen. Figyelemmel kísérem, ahogy megkerüli az asztalt és az egyik konzolhoz lép, de közben a mögötte érkezőt is megvizsgálom. "Talán új személyi testőr?" Merül fel bennem a gondolat, de aztán a feladatra kezdek koncentrálni. Alaposan végigtanulmányozom a hologramot aztán az adatokat az őrváltásokról, a biztonsági rendszerekről hogy aztán visszatérve a tervrajzra megtaláljam a legalkalmasabb bejutási pontokat.
- Ez a három pont lenne a legideálisabb a bejutásra.
Miközben mondom a tetőn lévő szellőzőre, egy szervizalagútra, és végül az egyik hátsó ajtóra mutatva ahol az adatok szerint néhány őr érkezni szokott munkába menet. Az asztalra támaszkodva figyelem tovább a hologramot amikor Borzalmino kijelentette, hogy ő nem vesz rést benne és elindult a lift felé. Gyorsan hátrafordultam és elkaptam egyik vállánál fogva aztán kissé visszarántottam.
- Várj csak. Van itt egy kis gond. Ha most elmész, mi garantálja, hogy nem szólsz a mi kis akciónkról?
Visszahúzom, az asztalhoz miközben beszélek és hátrébb lépek bár lépést, hogy jobban szemmel tudjam tartani.
Adam Deer
Adam Deer
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 132
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 24.

Karakteradatok
Főkarakter: Adam Deer
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Cyber Chaos - Remény város (Az egykori Kárpát-medence területén) Empty Re: Cyber Chaos - Remény város (Az egykori Kárpát-medence területén)

Témanyitás by Mich on Szer. 16 Nov. 2011, 22:45

~ Bahh... civilizáció! És még mi vagyunk a vad nép! ~ gondolom magamban, miután lecsendesítettem a kocsmában néhány hangoskodót. A dzsippem felé tartok jól felpakolva mindenfélével. Amikor odaérek, látom a "fogadóbizottságot", akikről fogalmam sincs hogy kik, és mit akarnak. Négy katona és egy csinos nő az.
- A verda nem eladó srácok - vetem oda nevetve - de a csibét szívesen elviszem egy körre - ismét kacagok.
Belekezdenek a mondandójukba, én eközben bepakolok a járgányomba. Érdekes dolgokat mondanak, még akár jó is kisülhet belőle, szóval velük megyek. Az úton még elszívok egy szivart és tovább viccelődök velük, de nem nagyon veszik a lapot. Amikor odaérünk, a fegyvereket le kell adnom, nagyon nem bánom, a fém karommal úgyis bezúzom bárki képét. Ezután leültetnek valami irodába, kényelembe helyezem magam, lábam az asztalra és hasonlók. Többen is érkeznek a terembe, ahogy kiveszem a beszélgetésből, a leendő csapattársaim, és a leendő megbízóm van itt. Nem nagyon szólok bele a beszélgetésbe, számomra egyértelmű, hogy vállalom. Amikor a térképeket mutatja Arvald, bekapcsolom a kamerát a szememben. Levideózok mindent és fényképeket is készítek róluk, hogy később ki tudjam elemezni.
~ Ha ez igaz amit a fickó mond, akkor hosszú időre megoldanék sok problémát a törzsnek. Ennyi? Ennyi az egész. Ilyen hamar célba értem volna? Elég utópisztikusnak hangzik a fickó ajánlata, bár egy ilyen hatalmas cégnek ez kb semmi. ~ gondolkodom miközben zajlik a beszélgetés.
- Nem kérdés. Vállalom természetesen. A jutalmat viszont nem magamnak, hanem a törzsemnek ajánlom.

_________________
_____Sidonie________Küklopsz____
Cyber Chaos - Remény város (Az egykori Kárpát-medence területén) Rspic__1__www.kepfeltoltes.hu_Cyber Chaos - Remény város (Az egykori Kárpát-medence területén) Rspic_www.kepfeltoltes.hu_
Mich
Mich
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 335
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Sep. 22.
Age : 34

Karakteradatok
Főkarakter: Mich
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Cyber Chaos - Remény város (Az egykori Kárpát-medence területén) Empty Re: Cyber Chaos - Remény város (Az egykori Kárpát-medence területén)

Témanyitás by Adam Taylor on Csüt. 17 Nov. 2011, 21:21

A férfiak figyelnek. Mindenki látja a hologramot. Páran le is kezdik elemezni. Borzalmino pedig menni akar. Adam utána indul ám mielőtt elérhetné lezárul a férfi a körül egy pajzs. A Cég legújabb biztonsági rendszere. Adam tudja, hogy a pajzs arra lett tervezve, hogy jelentősen segítse a biztonságiakat akár egy komolyabb támadás esetén is. Borzalmino ha nem áll meg a pajzs olyan mintha falnak menne. Arvald figyeli ahogy Borzalmino ott áll. Adam szavaira csak bólint.
- Elnézést Mr. de azt hiszem félreértett valamit. Udvariasságból megkérdeztem érdekli-e önöket a dolog. Maga azt hiszi csak úgy kisétálhat innen? - kérdezi nyugodtan. Aztán a zsebébe nyúl. Egy tabletet vesz elő. - Tudok a kis problémájáról. - mutatja felé a tabletet. A képernyőn egy emberi agy 3D-s ábrája látható. - Mi meg tudjuk önt gyógyítani. A folyamat nem visszafordítható, de meg lehet állítani, hogy folytatódjon. Azt hiszem ez elég lehet önnek nem? Természetesen a fizetségnek ez csak egy része. - mondja mosolyogva. Aztán visszasétál az asztalhoz. A hologramra majd Adamre néz.
- Nem lesz egyszerű a dolog. A tárgy nem túl érzékeny nem hinném, hogy túl nagy kárt tehetnének benne. A biztonsági rendszer egy részét lehet hatástalanítani ez meg is fog történni. A bejutást alaposan meg kell tervezniük és fel kell készülniük rá. Erre három napjuk van. Ennyi idő alatt késznek kell lenniük. Kapnak még egy embert egy biztonsági specialistát. Ő fog segíteni abban, hogy átjussanak a biztonsági rendszer egyes részein. Nemsokára ő is itt lesz. Ne feledjék mindent tudok magukról végezzék el ezt a melót és én nagyon elégedetté teszem magukat. - fejezi be majd elindul kifelé.
- 99-es! Jöjjön utánam. - szól az alanynak, és elindul kifelé. Amikor kiértek feléd fordul. - Az ön feladata az lesz, hogy az akció végén gondoskodjon róla, hogy egy külsős sem aki tud a tárgyról. Ismétlem egy sem maradjon. Értette? Ezt a direktívát Adamnek is átadom majd. Most megyek. Menjen vissza és segítsen a többieknek. - fejezi be azzal elindul.
A bent maradók a tervrajz tanulmányozása során rengeteg minden kiderült a biztonsági rendszerről, és az őrökről. Minden szinten 9 őr van 3-as csapatokban mászkálnak. A fegyverzetük tömeggyorsító puskákra és gránátokra épül. Viszont a tárgy szintjén az őrök száma a háromszorosa. Itt az őrség 6 fő csapatokban mászkál. A biztonsági rendszer fejlett érzékelőkkel rendelkezik és minden ajtó és egyéb védelmi rendszer össze van kötve egy hálózatra. A szerver a célpont alatt 3 szinttel van. Szintén megerősített őrség védi. A bejutási pontok amiket Adam mutatott valóban jók de az igazi probléma az őrséggel lehet. A tervrajz mellett van egy terv. Van egy beépített ember aki hozzáfér a biztonsági szerverhez és le tudja állítani a rendszert. A leállás egy 57 perces ablakot eredményez. Ha az ablak lejár a rendszer automata fegyverei és csapdái gyakorlatilag lehetetlenné teszik az akciót. A megszerezni kívánt tárgy egy különleges széfben van a széfet nagyjából 10 perc kinyitni ez idő alatt egy kis termet kell biztosítani amit két irányból lehet támadni. Az őrség folyamatosan járőrözik a váltások során 10 percig a normális létszám duplája van szolgálatban.

_________________
Adam Taylor
Arisawa Mugurama
Adam Taylor
Adam Taylor
7. szint - 16 kredit

Hozzászólások száma : 561
Hozzászólások régi : 47
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter: Adam Taylor
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Cyber Chaos - Remény város (Az egykori Kárpát-medence területén) Empty Re: Cyber Chaos - Remény város (Az egykori Kárpát-medence területén)

Témanyitás by Borzalmino on Pént. 18 Nov. 2011, 00:17

Meg voltam gyözödve arról hogy a szinonima szotárban a segfej mellet ennek az alaknak az arca díszeleg. Először az egyik golirája akart megérinteni de hirtelen valami erőtérféle zárta el az ajtót. Mivel nem az én területem voltam és mindenféle kütyüvel lehet tele ez a kóceráj nem álltam ellen de megjegyeztem ha még egyszer hozzámér megölöm. Utána az az idióta elkezdett magyarázni, hogy ez nem lehetöség majd felajánlott egy lehetőséget a betegségem megfékezésére. Az egyik felem örült, hogy tovább élhetek így tovább vadászhatok a bűnösökre. Míg a másik attól tartott hogy így tovább fogok élni. Szerintem senki nem szeret úgy élni, hogy közben lángol a lelke a bejnemtelesített bosszútol. Meg akartam neki mondani, hogy ha ennyire nagy szám akkor az igazi fájdalmaimat szüntesse meg. Vagy a gyilkosokat támasza fel vagy ami még jobb tegye semmissé apám megölését. Azonban nem mondtam mert tudtam azonnal megölne érte. Ez az alak olyan aki nem türi a nemet egy mindenre elszánt szemétláda. Egy olyan mocsadék vagy még nagyobb akik nyomorba taszítják ezt a világot. Nem tuttam mi lehet az a valami csak annyit, hogy 1: Amint megkapja megöl minket 2 Túl veszélyes lenne átadni neki akármi is legyen.
Amint befejezte a nagyfejű a kiselőadást és a lézer show-t rémült arcot vágtam mint aki rájött az ellenfél győzött és semmi esélye sincs.
-Rendben van de csak azért mert olyan szépen kért. De aztán tartsa be a szavát. -
Erre levágtam magam az egyik fotelbe majd behunytam a szemem és vártam, hogy megbeszéljék a dolgokat. Mivel semmit nem értettem ehez a cucstechnikás izékhez sem a taktikához nem sok hasznomat vették volna. Ráadásul amíg azt hiszik hogy alszom addig talán olyant is megtudhatok melyikük van titokban ezzel gazdag ficsúrral. Szerencsére ébren alszom ezért habár aszt látják a kütyüiken hogy alszom de közben hallom mit mondanak mellettem.
Borzalmino
Borzalmino
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 139
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 21.

Karakteradatok
Főkarakter: Vipra Phertelmer
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Cyber Chaos - Remény város (Az egykori Kárpát-medence területén) Empty Re: Cyber Chaos - Remény város (Az egykori Kárpát-medence területén)

Témanyitás by Bishop on Pént. 18 Nov. 2011, 21:10

A forró vérű fickó gyorsan egy kis cellába kerül, ami valójában egy érőtér. Senkinek se kell mozdulni, a főnök még elmondja, hogy segíthet szegénynek az agybaján (szószerint) és jó dolga lesz majd, és még azt is hozzá teszi, hogy választás nincs.
~ Jó pofa ez a fickó, kíváncsi vagyok mikor akar majd megszökni, vagy ellenünk fordulni. Nekem nem jön be a stílusa, még baj lesz vele, ez biztos.
Ezután a főnök magával hív, és közli azt amit sejtettem, ha vége az egésznek, én fogom likvidálni a külsősöket.
- Értettem uram! Rám számíthat.
~ Na de az érdekes lesz, hogy engem ki fog likvidálni. És, hogy mikor és hol vagyok. Vagyok-e olyan erős mint régen, de ezt ki is derítem.
Visszamegyek a terembe a többiekhez én is vizsgálom a képeket és memorizálom a dolgokat, közben próbálok kideríteni egy dátumot, valamit a technikai fejlettségről. Hol vagyok pontosan, hasonlókat, hogy nagyjából be legyek tájolva kíváncsi vagyok ám, nem örülnék, ha még tíz hozzám hasonló jönne egyből szembe. Fegyverzet szinten is vizsgálom az ellenséget, ha lehet és ami nagyon fontos kiderítem, hogy mennyire szigeteltek, a pajzsom mennyire véd ellenük és, hogy az Amazon-ra mennyire számíthatok. Nekem itt minden új.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3703
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 67
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Cyber Chaos - Remény város (Az egykori Kárpát-medence területén) Empty Re: Cyber Chaos - Remény város (Az egykori Kárpát-medence területén)

Témanyitás by Adam Deer on Pént. 18 Nov. 2011, 22:08

Mielőtt sikerülne elkapnom a fickót működésbe lép az erőtér és megállítja helyettem. Visszafordulok és hallgatom, a főnököt aztán visszatérek a hologramhoz és gondolkozom, hátha jutok valamire. De semmi. Egyszerűen semmi sem jut az eszembe akárhogy is gondolkozom. Leülök az egyik székbe és onnan bámulom tovább mereven a tervrajzokat. Elhúzom a napszemüveg lencséit így kicsit világosabbá válik a környezet, de nem nagy a változás. Pár hosszú perc múlva nyílik az ajtó és belép egy titkárnő, aki egyik kezében egy tálcát egyensúlyoz, rajta poharakkal a másik kezében pedig egy nagy kancsó kávé van. Lerakja, az asztalra majd kisiet.
"Milyen rendes a főnöktől. Hozat kávét hogy éberebbek legyünk a terv kidolgozása közben."
Ez így egy kicsit ironikusnak tűnik az alvó srác-t látva.
- Van valami ötleted 99-es?
Fordulok, a mellettem lévő alakhoz hátha ő tud javasolni valami használhatót.
Adam Deer
Adam Deer
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 132
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 24.

Karakteradatok
Főkarakter: Adam Deer
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Cyber Chaos - Remény város (Az egykori Kárpát-medence területén) Empty Re: Cyber Chaos - Remény város (Az egykori Kárpát-medence területén)

Témanyitás by Mich on Szomb. 19 Nov. 2011, 19:58

A műszememmel, felveszek mindent, és a hallott információkkal együtt, lefuttatok néhány tesztet, a lehetséges bejutási pontokról.
-Hmm... első szinten nagy gond nem lesz, bejutunk amikor kikapcsolják a biztonsági rendszereket, a 9 őr nem jelenthet akadályt, észrevétlenül likvidáljuk őket. A probléma a tárgy szintjén kezdődik, ahol már tetemes őr mennyiség van. Elemezni kell az őrök mozgását, és észrevétlenül a széfterembe jutni. Ha már ott vagyunk egy valaki elkezdi kinyitni a széfet, a többiek pedig védik a helyet. Ha megvan a tárgy, kitörünk lemegyünk vissza az első szintre, és elhagyjuk a színteret ott ahol bejöttünk. - vázolom fel a többieknek a tervem. - Igen, elég leegyszerűsített terv - előzöm meg a kérdéseket - de szeretek improvizálni - mosolyodok el.
- Ez most komoly? Te tényleg leültél aludni? - nézek Borzalmino felé. - ha nem is értesz a technikai részhez, legalább figyelj és okosodj - vetem oda neki. Biztos vagyok benne, hogy hallja amit mondok mert ilyen rövid idő alatt nem lehet elaludni.

_________________
_____Sidonie________Küklopsz____
Cyber Chaos - Remény város (Az egykori Kárpát-medence területén) Rspic__1__www.kepfeltoltes.hu_Cyber Chaos - Remény város (Az egykori Kárpát-medence területén) Rspic_www.kepfeltoltes.hu_
Mich
Mich
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 335
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Sep. 22.
Age : 34

Karakteradatok
Főkarakter: Mich
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Cyber Chaos - Remény város (Az egykori Kárpát-medence területén) Empty Re: Cyber Chaos - Remény város (Az egykori Kárpát-medence területén)

Témanyitás by Adam Taylor on Szomb. 19 Nov. 2011, 20:39

Ahogy a 99-es tanulmányozza a dolgokat ha konzolhoz lép könnyedén kaphat részletes információkat a fegyverekről. Úgy tűnik ez a cég gyártotta számukra a fegyvereket. A páncélja valószínűleg kibír akár több lövést is de azért nem árt ha vigyáz magára. A gránátok amiket használnak pedig különösen veszélyesek egy speciális savas kemikáliát tartalmaznak ami valószínűleg feloldja a páncélját is. Ahogy a többiek tanulmányozzák a terveket láthatják, hogy Wayne terve nem rossz de nem is tökéletes. Közben valóban megérkezik egy kancsó kávé. Adam ismerheti a fegyvereiket hiszen ő maga is használt olyasmit amíg át nem került az elit alakulathoz. Ahogy agyal a csapat kinyílik az ajtó, és egy nő lép be rajta.
Cyber Chaos - Remény város (Az egykori Kárpát-medence területén) R169_457x257_1446_Voidborn_Psyker_2d_sci_fi_cyborg_girl_female_woman_picture_image_digital_art
A nő nyugodtan az asztalhoz sétál.
- Uraim a nevem Zörgő. Az én dolgom a széf kinyitása. - mondja nyugodt hangon. Aztán elkezd matatni a konzolon. Erre a kép ráköleít az épület felső harmadára. Itt található a célpont és tető. Egy szellőzőt vörössel kiemel a rendszer ami egyenesen lefelé vezet a széf szintjéig. Valamint még az oldalsó ablakokat is kiemeli az adott szinten.
- Átnéztem a hely terveit a széffel nem lesz gond. Viszont ami gondot fog okozni azok a biztonságiak és az, hogy szervertől független zárt láncú rádióik vannak. Szerintem a legjobb vagy a tetőn keresztül bejutni vagy az adott szint ablakain keresztül. Mindkét esetben kell egy jármű. Az akciót gyorsan kell csinálni az én munkám legalább 10 perc. A széfnek saját riasztója van ami riasztja az őröket ha nyílik az ajtó tehát kifelé biztosan lesz társaságunk. - mondja el az ötleteit a lány. Közben végignéz a társaságon. Senki nem ismeri a a jobb szeme a és a bal karja láthatóan implantolt. Korlátozó chipet sehol nem láttok. Magabiztosan áll és figyeli a reakciókat.

_________________
Adam Taylor
Arisawa Mugurama
Adam Taylor
Adam Taylor
7. szint - 16 kredit

Hozzászólások száma : 561
Hozzászólások régi : 47
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter: Adam Taylor
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Cyber Chaos - Remény város (Az egykori Kárpát-medence területén) Empty Re: Cyber Chaos - Remény város (Az egykori Kárpát-medence területén)

Témanyitás by Bishop on Szomb. 19 Nov. 2011, 21:42

Sikerül megszerezni azokat az adatokat amikre szükségem van, így hozzá is láthatok a tervezéshez. Egy kis terv megszületik a fejemben, de egyenlőre még megtartom magamnak.
~ Mennyi idő telhetett el? Régen még egy tank-tól kellett 2-3 lövés, hogy átüsse a páncélom. Mindegy, a lényeg, hogy most már meg vannak a korlátaim és a fontosabb információim.
Mikor válaszolnék Adam-nek, betoppan egy nő, ő is kiborg, én nem csípem a kiborgokat, de ez esetben kénytelen leszek túl tenni magam ezen. Figyelem a kis előadását, jól ki van találva.
- Üdvözletem hölgyem. Remek tervnek tűnik. Én még arra is gondoltam, hogy ketté váljunk és az egyik csapat egy intenzív eltereléssel kezd, így a többiek időt nyernek. -mutatom a tervrajzon- A szellőzőn át csendben be lehet szivárogni, miközben az ablakon, vagy a hátsó ajtón át egy nagyobb támadást lehet intézni. Nem tudom mennyire lenne opcionális egyes helyeken robbanószereket használni... lehet nagyban segítenének.
Mondom el nyugodtan a gondolataimat, a csaj profinak néz ki, biztos jól tud harcolni is, vigyázni kell majd vele.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3703
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 67
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Cyber Chaos - Remény város (Az egykori Kárpát-medence területén) Empty Re: Cyber Chaos - Remény város (Az egykori Kárpát-medence területén)

Témanyitás by Mich on Vas. 20 Nov. 2011, 14:38

Minden információt felveszek és tárolok továbbra is a szememben, később még hasznosak lehetnek. Egy nő lép be az ajtón, szeme és karja implantolt, csakúgy mint nekem, csak éppen az ellenkező oldalon. Ő lesz a konzervnyitó, mint elmondja és már el is hangzott 10 perc lesz a széf kinyitása. Eközben további infókat nyerünk a helyről, amiket ismét rögzítek. A nő aki Zörgőnek nevezi magát újabb lehetséges erveket vázol fel, és utána ez a 99-es is felvet egy ötletet.
- Rendben van nekem mindegy hogy csináljuk és hol hatolunk be, a lényeg, hogy ahol kevesebb őr van ott semmiképpen se fedezzék fel bejutásunk. A hármas csapatokat észrevétlenül kellene likvidálnunk, és majd a nagyobb egységeket így meg tudnánk lepni. A véleményem szerint az ablakon kellene behatolnunk, de ha a tetőn vagy a szellőzön megyünk nekem az is jó - mondom a többieknek.
~ Jó kis buli lesz, megint elpáholhatok néhány puhány városi bohócot ~ gondolom magamban közben.

_________________
_____Sidonie________Küklopsz____
Cyber Chaos - Remény város (Az egykori Kárpát-medence területén) Rspic__1__www.kepfeltoltes.hu_Cyber Chaos - Remény város (Az egykori Kárpát-medence területén) Rspic_www.kepfeltoltes.hu_
Mich
Mich
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 335
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Sep. 22.
Age : 34

Karakteradatok
Főkarakter: Mich
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Cyber Chaos - Remény város (Az egykori Kárpát-medence területén) Empty Re: Cyber Chaos - Remény város (Az egykori Kárpát-medence területén)

Témanyitás by Adam Deer on Hétf. 21 Nov. 2011, 19:11

Öntök egy csészébe kávét aztán hátradőlök ismét a székben, hogy tovább gondolkozhassak. Elsőre kiiszom, a csésze tartalmát aztán visszahelyezem azt a tálcára. Felállok és ismét az asztalra görnyedve nézem a térképet, amikor nyílik az ajtó és egy új csapattag jelenik meg. A lánynak az egyik szeme és a bal karja implant de mivel nem látok chip-et feltételezem, hogy a főnök eléggé megbízik benne.
- Én azt mondom, hogy Zörgő te menny be a szellőzőn át. A többiek pedig három csapatra oszlanak, ketten a tetőn keresztül jut be és biztosítja a terepe konzervnyitó számára. Míg a másik két ember leereszkedik az ablakokhoz a terembe vezető két folyosóhoz és ott várják meg a széf kinyitását. Amikor az őrök a folyosókon közelednek néhány egyszerű és jól bevált hő detonátorral lelassítják őket. ezzel is értékes időhöz juttatva a bent lévő három embert. A három emberből kettőnek itt kéne besegítenie a két ablaknál lévő társunknak, míg a harmadik a tárgyal, együtt a tetőre siet a járműhöz.
Vetem fel az én eddig kidolgozott majd rozsdás megérkezésével picit átalakított tervemet.
Adam Deer
Adam Deer
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 132
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 24.

Karakteradatok
Főkarakter: Adam Deer
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Cyber Chaos - Remény város (Az egykori Kárpát-medence területén) Empty Re: Cyber Chaos - Remény város (Az egykori Kárpát-medence területén)

Témanyitás by Borzalmino on Hétf. 21 Nov. 2011, 22:14

A többiek alig foglalkoztak velem mintha ott sem lettem volna csak egyikük figyelt rám. Felszólított ha nem is értek a modern kütyükhöz akkor legalább okoskodjak mondjak valamit. Én viszont nem szoktam okoskodni. Különben is az előbbi kis közjátékért megérdemli a nagyfejű a kis közjátékot. A megbeszélés közepette az ajtó halkan kinyílt majd valaki belépett rajta most azonban nem a kávét hozták mert nem éreztem az illatát. Egy szemvillanásnyi időre kinyitottam a szemem és megláttam egy nőt akinek a szeme és a karja és mechanikus volt. Azt is észrevettem, hogy rajta nem volt olyan korlátozó bigyó így megvoltam győződve, hogy annak a féregnek dolgozik. A többiek elkezdtek ötletelni, hogyan is juthatnánk be. Hogy teljesítsem az elöbbi kérést kinyitottam a szemem lassan felültem és a hologram térképre néztem.
-Szerintem az lenne a legjobb ha elhitetnénk velük egy nagyobb csapat támadta meg őket. Távvezérelt bombákkal és gépfegyverekkel. És ha netán elérnek hozzánk én majd hidegre teszem őket.- ezzel viszasüpettem a székbe és folytattam tovább az áll alvást.
Borzalmino
Borzalmino
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 139
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 21.

Karakteradatok
Főkarakter: Vipra Phertelmer
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Cyber Chaos - Remény város (Az egykori Kárpát-medence területén) Empty Re: Cyber Chaos - Remény város (Az egykori Kárpát-medence területén)

Témanyitás by Adam Taylor on Kedd 22 Nov. 2011, 19:47

A lány figyelte őket. Végighallgatott mindenkit. Aztán végül a 99-esre néz.
- A robbantás nem rossz ötlet. A megfelelő eszközökkel kiiktathatnánk a veszély egy részét. - mondja neki. Arcán gonosz mosoly jelenik meg szemében pedig őrült tűz villan. - Fiúk, szeretitek a vertikális tűzpárbajokat? - kérdi majd a hologramra néz. Elkezd matatni a konzolon aztán a hologramon megjelenik egy terv.
- Két csapat kéne. Az egyik oldalról megy az ablakon keresztül nehézfegyverekkel. Biztonsági tudsz rombolót vezetni? - kérdezi. Adam tudja miről beszél a romboló egy külső vázszerkezetű nehéz vértezet. Bár inkább már járműnek nevezik mérete miatt. Az épületbe nem férhet be viszont képes repülni és nehéz fegyverzetet hordoz. - Azzal bejuthat az oldalsó csapat. Áttörheti a páncélüveget ami az épületet borítja és megszórhatja a szintet. Nem lesz csendes de kavarodást okoz. Te katona fazon. - néz a 99-esre. - Mész vele. A többiek jönnek velem. Mi szépen csendben megyünk be. A támadóegység szétlövi a szint egy részét a rombolóval. Addig a másik egység bemegy a széfhez és kinyitjuk. Aztán kifelé mindkét egység a saját járművével hagyja el az épületet. A romboló elbír még egy embert. Szóval minden csapat bemegy és kijön. Egy a fontos időlimiten belül kell maradnunk különben baj lesz. Nem szeretném magam az automata védelmi rendszerrel szembe találni. - fejezi be majd végignéz a csapaton. Mindenkinek a szemébe néz. Aztán hátralép. Áll és figyel titeket körülnéz a teremben. Aki figyeli észreveheti, hogy egy pillanatra ideges villanás fut át az arcán. Utána újra a hideg profi áll a csapat előtt.

_________________
Adam Taylor
Arisawa Mugurama
Adam Taylor
Adam Taylor
7. szint - 16 kredit

Hozzászólások száma : 561
Hozzászólások régi : 47
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter: Adam Taylor
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Cyber Chaos - Remény város (Az egykori Kárpát-medence területén) Empty Re: Cyber Chaos - Remény város (Az egykori Kárpát-medence területén)

Témanyitás by Borzalmino on Szer. 23 Nov. 2011, 10:42

A csaj nagyon értett ezekhez a modern kütyükhöz. Úgy járt a keze azon az asztalon mintha zongorázott volna. A terv egyik része elég hangosra sikeredett de talán beválik. Én nem igazán vgayok ezeknek nagy hajcihöknek a híve. Legtöbször csendben dolgozom ha el kell kapni valaki. Bár az is iagz, hogy néha felszoktam robantani néhány járgányt vagy embert de a varázslatos kezem mindig csöndben dolgozott és nem volt rá panasz. Azonban a kishölgy nem vette számításba mi van ha van egy csapat aki fölkészült az esetleges elterelésekre és ott fognak várni ránk a széfnél. De nem szoltam közbe inkább lehunyt szemmel halgattam a mondandoját. Mivel neki nem korlátozták semmijét megvoltam gyözödve ő a fönök fő talpnyaloja. Minden szedetvedet bandában van olyan. Ez se különb azoktól csak egy kicsit pucosabb de ennek elenére egy patkánytelep. Mikor befejezte a mondandoját kinyitottam a szemem és láttam, hogy hátrébb lép az asztaltól. ÉÁn ezután hatalmasat ásítottam és nyujtozkodtam mintha akkor ébrettem volna fel.
- Elkezdhetjük végre ezt a munkát vagy folytatod ezt a mesedélutánt kislány.- és hirtelen esz3mbe jutott amivel talán felpaprikázhatomm a hangulatát - Ha jobban belegondolok inkább mégse. Tekintetbe véve a különös hejzetet ordíjban fogok dolgozni atól a perctől, hogy beléptem. A díjam pedig hmm legyen mondjuk fél millió. Ez elég jutányos nem? És bonusznak jön a kezelés is.-
Reményeim szernt kicsit felidegesítem a nagyfönököt és elhítetem vele hogy elkapott a kapzsiság heve. Attól nem féltem, hogy kinyir mert szüksége volt rám. Ha nem lett volna akkor nem hivatot volna ide. Úgy gondoltam biztosan van valami az épületben amit pont nekem kell megondani.
Borzalmino
Borzalmino
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 139
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 21.

Karakteradatok
Főkarakter: Vipra Phertelmer
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Cyber Chaos - Remény város (Az egykori Kárpát-medence területén) Empty Re: Cyber Chaos - Remény város (Az egykori Kárpát-medence területén)

Témanyitás by Mich on Szer. 23 Nov. 2011, 18:11

- Ahogy gondolod - vetem oda a nőnek.
~ Ezegyszer jól beszél Borzalmino, valóban sok a duma ~ gondolom magamban.
- Azt hiszem megbeszéltünk mindent. Akár indulhatnánk is. - nézek kérdőn a nőre.
Ezután csöndeben várom a fejleményeket és követem az utasításokat, amiket adnak.

_________________
_____Sidonie________Küklopsz____
Cyber Chaos - Remény város (Az egykori Kárpát-medence területén) Rspic__1__www.kepfeltoltes.hu_Cyber Chaos - Remény város (Az egykori Kárpát-medence területén) Rspic_www.kepfeltoltes.hu_
Mich
Mich
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 335
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Sep. 22.
Age : 34

Karakteradatok
Főkarakter: Mich
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Cyber Chaos - Remény város (Az egykori Kárpát-medence területén) Empty Re: Cyber Chaos - Remény város (Az egykori Kárpát-medence területén)

Témanyitás by Adam Deer on Csüt. 24 Nov. 2011, 14:26

- Tudok.
Válaszolok, tömören a kérdésére aztán hallgatom tovább a tervét.
- Egész jól hangzik.
Nyugtázom, leginkább magamnak aztán elindulok az ajtóhoz, de nem ki akarok menni, hanem csak a mellette lévő kommunikátor panelhez lépek és megnyomok egy gombot.
- Főnök. Úgy látszik, készen vagyunk.
Mondom, bele aztán eleresztem a gombot és arrébb lépek várva, hogy a főnök visszaszóljon vagy lejöjjön hozzánk.
Adam Deer
Adam Deer
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 132
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 24.

Karakteradatok
Főkarakter: Adam Deer
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Cyber Chaos - Remény város (Az egykori Kárpát-medence területén) Empty Re: Cyber Chaos - Remény város (Az egykori Kárpát-medence területén)

Témanyitás by Bishop on Csüt. 24 Nov. 2011, 16:36

Összekalapálódik egy egészen jónak tűnő terv, nem látok sok buktatót, csak a szokásos rengeteg buktatót, de ez már csak az én bajom...
- Rendben, tetszik a terv.
~ Szerintem ez a nő élvezi, hogy itt mindenki stíröli, várjunk csak ez mi volt?
Flepnis kicsit? Skizofrén? Mindegy... nem kellene ennyire paranoiásnak lennem.
Ezután várom mi a következő lépés, Borzalminora rá se nézek, már valaki szólt a főnöknek, engem jobban érdekel az a részletes tervrajz.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3703
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 67
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Cyber Chaos - Remény város (Az egykori Kárpát-medence területén) Empty Re: Cyber Chaos - Remény város (Az egykori Kárpát-medence területén)

Témanyitás by Adam Taylor on Csüt. 24 Nov. 2011, 20:16

A lány rátok néz. A beleegyezésre csak bólint. Adam hallja a választ.
- Legalább egy napot várni kell. Addig ellenőrizzék, hogy mire van szükségük. Ha valamire szükségük van kérjen Adam. Ha tényleg végeztek menjenek le az 5-ös ellátóba és kérjenek ki mindent ami kell. - hallja mindenki az üzenetet.
- Bevallom én már majdnem az egész szint tervrajzát kívülről fújom. Már három napja ezen dolgozom. Valamint meg kell oldani a felszerelésem bejuttatását is a szellőzőnél nem lesz egyszerű. Három ládányi cuccom van. Valahogy gyorsan le kellene őket juttatni, és minket is gyorsan kell ki és bejuttatni. Valamint, hogyan időzítsük a támadást mégse fényes nappal kéne talán. - fejezi be a monológot a lány.

_________________
Adam Taylor
Arisawa Mugurama
Adam Taylor
Adam Taylor
7. szint - 16 kredit

Hozzászólások száma : 561
Hozzászólások régi : 47
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter: Adam Taylor
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Cyber Chaos - Remény város (Az egykori Kárpát-medence területén) Empty Re: Cyber Chaos - Remény város (Az egykori Kárpát-medence területén)

Témanyitás by Borzalmino on Csüt. 24 Nov. 2011, 21:40

Ez a félszemű bérelt nőszemélyt egyáltalán nem zavart az én horribilis összegről szóló kijelentésem. Reménykedtem, hogy legalább egy kicsit fölidegesíti magát. De nem történt semmi inkább rátett egy lapáttal azzal, hogy szüksége van egy napra az őszekeszülődéshez meg három napja ezen dolgozott. Azon a három napon nem tudott volna öszecihelödni? És mennyi holmit akar velünk majd cipeltetni minek néz ez minket hordárnak. A holmi lejutatásra volt egy ötletem de nem tudtam van-e értelme egy ilyen környzetben. Azért biztos ami biztos elmondtam az ötletem.
-Lenne egy ötletem. Elég régimódi és nincs köze ezeknek a csúcstechnikás vackoknak de talán beválik. Egy erős drótkötél segítségével először leereszkedik két ember és utánuk egyenként a csomagjai. Az egyik ember fogadja a csomagot addig a másik fedezi a hátát. Ha megvannak a felszerelései akkor mennének a többiek is. Ha lehet egy erős embernek kell fogadni a csomagot így nem kell annyira lasítani a landoláskor. Nekem minden holmim megvan nem kell semmi.- bár ez nem volt teljesen igaz de nem bíztam ebben a cégben. Úgy terveztem amire szükségem van azt elveszem az ellenségeimtől.
Borzalmino
Borzalmino
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 139
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 21.

Karakteradatok
Főkarakter: Vipra Phertelmer
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Cyber Chaos - Remény város (Az egykori Kárpát-medence területén) Empty Re: Cyber Chaos - Remény város (Az egykori Kárpát-medence területén)

Témanyitás by Bishop on Pént. 25 Nov. 2011, 20:45

Kiderül, hogy a nő csupán három nappal jár előttünk, ugyan mi az, gyakorlatilag a mi dolgunk, csak annyi, hogy fedezzük a fenekét amíg kihozza a cuccot a főnöknek.
~ Érdekes egy akció lesz, ha meghal mielőtt kinyitja a széfet, akkor az nagyon necces, mivel nem tudjuk majd rendesen kinyitni a széfet. Jobb lesz, ha csináljuk amit mond, meg van a terve és kész, csak akkor van gáz, ha beépített ember és az ellenségnek dolgozik, de szerintem ez most nem aktuális.
- Helikopterrel? Esetleg más lebegő járművel és egy erős kötéllel szerintem megoldható mind a csomagok, mind a személyek mozgatása a szellőzőben.
Teszem hozzá az ötletem a többiekéhez.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3703
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 67
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Cyber Chaos - Remény város (Az egykori Kárpát-medence területén) Empty Re: Cyber Chaos - Remény város (Az egykori Kárpát-medence területén)

Témanyitás by Adam Deer on Szomb. 26 Nov. 2011, 10:51

- Felajánlanám, hogy vezetem a járművet, de egyszerre csak egy dolgot bírok.
Ez csak egy megjegyzés, amiért nem bánom, ha nem nagyon figyelnek, hiszen tényleg lényegtelen így viszont a ládák és az emberek bejuttatására tényleg tökéletesen megfelelne egy kötél.
- A helikopternél vannak halkabb járművek is. De azt is tud biztosítani a cég. Van valaki köztetek, aki tud vezetni bármit ami, repül?
Ez viszont egy tényleg lényeges kérdés, hiszen a lényeg az, hogy minél kevesebben tudjanak az egészről ezért sem nagyon értem, hogy miért alkalmazunk külsősöket.
- Aztán még azt is gondoljátok ki, hogy nektek milyen felszerelésre van, szükségetek nehogy ott derüljön ki, hogy kellene, de nincs.
Ez nagyjából úgy hangzik, szerintem mintha gyerekeknek beszélnék egy osztálykirándulásról.
Adam Deer
Adam Deer
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 132
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 24.

Karakteradatok
Főkarakter: Adam Deer
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Cyber Chaos - Remény város (Az egykori Kárpát-medence területén) Empty Re: Cyber Chaos - Remény város (Az egykori Kárpát-medence területén)

Témanyitás by Mich on Szomb. 26 Nov. 2011, 11:42

~ Hahh... minden meg van tervezve, mi csak odamegyünk lövöldözünk egy kicsit. Nem baj, én felveszem a busás jutalmat, aztán azt csinálnak amit akarnak. Ez nem is munka lesz, hanem egy kis szórakozás, ráadásul hatalmas fizetségért. Ennél jobban nem is alakulhatott volna. Izgatottan várom már, hogy végre szétrúgjak egy-két városi puhány s*gget. ~
- Én bármit elvezetek - szólok Adam felé. - Nappal menjünk, szerintem. Délben. Ki számít ilyenkor támadásra? Remélhetőleg az ebédszünet lesz és meglephetjük őket. - fordulok a nő felé.
Látszólag is nagyon nyugodt, vagyok azt gondolom, hogy sétagalopp lesz, teljesen magabiztosan ülök és mosolygok.

_________________
_____Sidonie________Küklopsz____
Cyber Chaos - Remény város (Az egykori Kárpát-medence területén) Rspic__1__www.kepfeltoltes.hu_Cyber Chaos - Remény város (Az egykori Kárpát-medence területén) Rspic_www.kepfeltoltes.hu_
Mich
Mich
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 335
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Sep. 22.
Age : 34

Karakteradatok
Főkarakter: Mich
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Cyber Chaos - Remény város (Az egykori Kárpát-medence területén) Empty Re: Cyber Chaos - Remény város (Az egykori Kárpát-medence területén)

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 4 oldal 1, 2, 3, 4  Next

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.