Manhattan /Mortal Kombat vs X-Men/

Go down

Manhattan /Mortal Kombat vs X-Men/ Empty Manhattan /Mortal Kombat vs X-Men/

Témanyitás by Svarog on Hétf. 03 Okt. 2011, 16:22

Mich Howard Jr és Sub Zero.

Épp véget ért az esti őrjáratod. Hazafele tartasz, amikor az egyik mellékutcában egy különös fényjelenségre leszel figyelmes.
Manhattan /Mortal Kombat vs X-Men/ Mka_portal_arena_koncept_tmk
A térkapuból két különös alak ugrik elő.

Manhattan /Mortal Kombat vs X-Men/ Drahmin

Manhattan /Mortal Kombat vs X-Men/ Moloch

Hamarosan meglátják Michet. A nagydarab megszólal.
- Nocsak friss hús. Shang Tsung gondoskodott nekünk az előételről.
- Kicsit kevés rajta a hús - mondja a kisebb. - De ha akarod, neked adom őt Moloch...
A nagydarab felordít, majd közeledni kezd Mich felé.

A fényörvény szétoszlott Sub Zero körül. Raiden idáig hozta el, követve Shang Tsung két szolgáját ebbe a másik világba. A nindzsa pont a hirtelen alakult trió háta mögé érkezett meg.

Sarah és Kung Lao.

Sarah egy kocsmában ül.
A kocsma túlságosan lepukkant egy szőke lánynak, és a sarokban lévő billiárdasztalnál pedig egy motoros banda álldogál, szinte balhéra készen.
Hirtelen szél támad, majd egy fényörvény jelenik meg a helyiség közepén. Egy kék ruhás nindzsa érkezik meg.
Alig pár pillanat telt el Kung Lao számára, hogy Raiden átküldte ebbe a dimenzióba. A harcos egy fogadóra hasonlító helyiségben találja magát.
A motoros banda tagjai egyszerre kiáltanak fel.
- Micsoda jelmezes bohóc ez itt?
Majd elindulnak a szerzetes felé, a kezükben dákóval, az egyiknek a pisztolytáskájából még egy colt is előkerül.

Reptile, Scorpion

Shao Khan két harcosa a Central Park közepére érkezik meg. Scorpion szinte azonnal megérzi Sub-Zero, a lidérc ősi ellenségének jelenlétét.
Hirtelen fény gyullad, pár különös repülő eszköz suhan feléjük, amihez még hasonlót nem láthattak. A fák közül pedig fekete kezeslábast viselő alakok rohantak elő, és vették körbe a két harcost.
- ITT A SHIELD! ROHADT IDEGENEK, KEZEKET FEL, ÉS SEMMI TRÜKK!

Ziltor:
Ziltor épp a Manhattani kikötőbe van, és a hálóját foltozza, amikor a távolban valami különös fényt lát meg. És persze érzékel valami megmagyarázhatatlan jelenlétet a hajóról. Ahogy jobban megnézi a fényt láthatja, hogy az egy térkapu, amit egy különös rémálomba illő alakok hagynak el, majd indulnak a város felé.


Manhattan /Mortal Kombat vs X-Men/ SheevaManhattan /Mortal Kombat vs X-Men/ GoroManhattan /Mortal Kombat vs X-Men/ Kintaro
Svarog
Svarog
Bannolt

Hozzászólások száma : 964
Hozzászólások régi : 344
Korábbi szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Reputation : 57
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Manhattan /Mortal Kombat vs X-Men/ Empty Re: Manhattan /Mortal Kombat vs X-Men/

Témanyitás by Sarah on Hétf. 03 Okt. 2011, 16:52

// Első megjegyzés: Nem szőke, fehér haja van. //

Csendesen iszogatom a söröm, mint mindig, és gyönyörködök a motorosok kissé fenyegető, de pozitívan csábító látványában. Néha felmerül bennem, hogy talán oda kéne menni hozzájuk egy kicsit beszélgetni, vagy ilyesmi, de sose jutok el a cselekvéshez, nem is tudom miért, talán azért mert egyszerűen magam se veszem komolyan az ötleteim. Nagy fény támad hirtelen, kicsit el is vakít, de hamarosan tiszta a kép, és az egészhez csak ennyit tudok hozzáfűzni.
- Mi a szent lósz@r? - Bár engem meglep a dolog, úgy tűnik a motorosoknak kb fel se tűnt hogy mi történt, ami furcsa. Az alak valamiféle szerzetesnek néz ki, talán ide teleportált Kínából?
~ Az bizony szép nagy távolság... Igen-igen. ~ Vakargatom a tarkóm, majd leszállva a székemről közelebb lépek hozzá.
- Üdv itt New Yorkban idegen. - Mosolygok rá gyermekiesen. - Egyél vagy igyál valami finomat. Tudod mit? A vendégem vagy egy körre. - Mutatok a pultra, ezzel jelzem hogy az alkoholról beszélek.
- És amúgy... Hogy hívnak? - S ezzel a kérdéssel konkrétan rátapadok szegény szerencsétlenre, nem nagyon fog tőlem megszabadulni ezután. A motorosokkal pedig nem foglalkozok, nagyszájú banda az egész, és nem sok fenyegetést látok bennük.

Skorpió:
A hatalmas Shao Kahn ide küldött minket, hogy segítsünk eme realitás megszállásában, mint ahogy ezelőtt már sok másik világ esetében tettük. Valami hatalmas növényekkel teli helyre teleportáltak minket, ami nem tűnik annyira veszélyesnek mint az otthoni erdők, mert hát itt végül is nem akarnak minket megenni a fák. Kis helyzet realizálás után megérzem ősi ellenségem, Sub Zero jelenlétét is a világban, ki annak idején lemészárolta a klánom, s jómagam is. Miután Quan Chi vissza hozott a halálból, s örökre szolgájává tett, megfogadtam hogy bosszút állok rajta, s úgy érzem ez a bosszú hamarosan be fog következni. Indulnék is hát hogy a fejét vegyem, de a sötétből pár furcsa öltözetű ember lép ki, meg valami repülő bigyuszok szállnak a levegőben. Nekem ennél nem kell több, legalább elkezdem amiért ide küldtek minket. Az első reakcióm hogy lángok borításában köddé vállok, s az egyik hapsi mögött jelenek meg, akinek ráfogok a fejére, s lehetőleg egy gyors és egyszerű rántással eltöröm a nyakát. Ha ez sikerül, és csakis akkor, magam előtt megragadom a halott testét, a bal kezemmel, s a jobból pedig kilövöm a kihagyhatatlan kötelet a legközelebb álló személy felé, ha talál elengedem a nálam lévő hullát, s magamhoz rántom szegény szerencsétlent, kit megpróbálok így a kardomra nyársalni, majd egy mozdulattal ketté vágni.

_________________
Reneszánsz: Sarah Storm + Jane és Fox, Mr. Smiley
VH: David Ethan, James Richards
Outsiders: Sarah Storm, Katherine Blackwood
x-diák: Gulyás Csilla
Sarah
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Manhattan /Mortal Kombat vs X-Men/ Empty Re: Manhattan /Mortal Kombat vs X-Men/

Témanyitás by Mich on Kedd 04 Okt. 2011, 00:09

Úgy tűnt ma sem lesz semmi extra esemény, már éppen hazafelé indultam volna amikor a fényből előlépett ez a két akármi. Kicsit megrémültem, nem túl bizalomgerjesztő látványt nyújtanak, ráadásul az egyik elindult felém.
-Bárkik is vagytok ez a negyed az én védelmem alatt áll, úgyhogy jobb lesz ha visszamentek oda ahonnan jöttetek.
Ahogy elindul felém az óriás, felette átrepülök gyorsan, jó magason hogy a kezével se érjen el biztosan. A kisebb felé kezdek repülni majdnem teljes sebességgel, a karomat ütésre készítem és ordítok egyet míg felé tartok. Az utolsó pillanatban irányt módosítok hogy távolabb legyek az ellenfelemtől, annyira hogy még lábbal elérjem és tiszta erővel fejbe próbálom rúgni.

Nem nagyon érti mi ez a hely meg hogy hová került, rövid időn belül felméri a terepet, a nő nem jelent veszélyt akár még bele is megy a kis játékába (persze alkoholt nem fog inni), de az a banda nem árt ha megtanulja mit szabad és mit nem Kung-Laoval. A hölgyet kicsit arrébb tessékeli, majd egy hirtelen mozdulattal a kalapját elhajítja a fegyveres keze felé (remélhetőleg a vágástól majd elejti a fegyvert) szinte ugyanazzal a mozdulattal fordulatból nyakon rúgja az egyik szerencsétlent, mielőtt még feleszmélhetnének az egyik motorost a hajánál fogva nekidobja az egyik társának. Ezután szép nyugodtan felteszi a kalapját és a nővel tart.


A hozzászólást Mich Howard Jr. összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd 04 Okt. 2011, 22:23-kor.
Mich
Mich
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 335
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Sep. 22.
Age : 34

Karakteradatok
Főkarakter: Mich
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Manhattan /Mortal Kombat vs X-Men/ Empty Re: Manhattan /Mortal Kombat vs X-Men/

Témanyitás by Ziltor/Paul Pachner on Kedd 04 Okt. 2011, 08:35

- Baj van a részeg tengerésszel, baj van a részeg tengerésszel... - dalol vidáman Paul hajóján, az aktuális javítási munkálatok idején. Kissé meglazult a főárboc, azt kell megerősítenie. A vitorlára is ráférne egy kis foltozás. Ahogy így tüsténkedik észrevesz egy kapit a semmi közepén.
- A Bifrost nyílt volna meg? - szólal meg kérdős és hátra hagyva hajóját elindul a helyszínre. Három igen nagydarab, négykarú lény lát, két hímet és egy nőstényt. Nem ismerős számára, így bizonyosan nem asgardiak. De mit kereshetnek itt? És vajon ártani jöttek az embereknek vagy csak turisták? Nem biztos a dolgában, így egyenlőre nem ölti fel harcos alakját, hanem tisztes látótávolságból követi a triót.


Egy új meghódításra váró világ. Reptile Mestere iránti vak hűséggel eltelve érkezik meg, Skorpióval karöltve. Meglepetten veszi észre, hogy egy egész kellemes erdőben vannak. Rögtön otthon érzi magát. De csak addig, míg a shieldesek elő nem kerülnek és rájuk nem támadnak. Reptile beleolvad a tájba, ez a fák között kimondottan könnyű feladat számára. Látja, hogy Skorpió is trükközik, s mikor társa tűnik elő és végez az egyik emberrel, ő egy másik mögé oson és éles karmaival üti át hátulról mellkasát és rántja ki a szívét. Érzéketlen arccal dobja le a földre a még dobogó szervet. Aztán gyorsan mozdul is onnan, nehogy valami lő fegyverrel elkapják ismert pozicíóján.

_________________
Ziltor midgardi őrző
Paul Pachner kampós kezű norvég halász
Lucy Huniver
T'Nak
Ziltor/Paul Pachner
Ziltor/Paul Pachner
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 179
Hozzászólások régi : 68
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Sep. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Dr. John Huniver
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Manhattan /Mortal Kombat vs X-Men/ Empty Re: Manhattan /Mortal Kombat vs X-Men/

Témanyitás by Svarog on Szer. 12 Okt. 2011, 16:32

A kisebb termetű lény hátra esik Mitch rúgásának erejétől, de hirtelen a nagyobb lény elkapja a grabancánál fogva a szuperhőst, és teljes erejéből a földhöz vágja. Howard fel sem tud kelni, de a következő pillanatban Moloch felrántja, majd átnyalábolja a srác mellkasát, és megkisérli összeroppantani a bordáit.
A másik feláll, és közelebb lép Mitchez.
- A nevem Drahin - morogja, és fúj egyet. - És most mi téged felfogunk fal...
A lény hirtelen megtántorodott, ahogy egy kék sugár hátba találta. Moloch elengedte az ifjú hőst, és felordított. Drahin is lassan feltápászkodott, és szembenézett az új ellenfelükkel.


Manhattan /Mortal Kombat vs X-Men/ Ashrah

- Onik - mondja a nő, közben a két démon felordít, és elindul feléje. Látszik, hogy a nő nem fog velük egyedül elbírni...

Sarah és Kung Lao:

A banda tagjai ájultan feküdnek a földön. Az egyik felkiált, előkapja a kést, közben a tulaj kezében is egy shotgun terem, amit Kung-Lao fejére irányít.
- Le lehet higgadni.
Hirtelen zugó hang hallatszik. Az utcán egy újabb fényportál jelenhetett meg. Az ajtó kirepült a keretéből, majd egy tucatnyi különös alak lépett be a kocsmába.

Manhattan /Mortal Kombat vs X-Men/ 300px-Baraka_%26_the_Tarkata

- A nevem Baraka. Hajolhatok meg a hatalmas Shao Khan szolgája előtt!
A motorosok egyszerre ordítanak fel, és vetik magukat a különös lényekre.

Skorpió és Reptile...

A S.H.I.E.L.D ügynökök tűzet nyitnak a támadókra. Közben egy újabb helikopter érkezik, amiből Svarog figyeli az eseményeket. Nindzsák, de nem hasonlítanak egy szerkezetre sem. Svarog úgy dönt, hogy ekkor száll be az eseményekbe.
Egy tűzgolyót dob a két lény felé...
- Kik vagytok és honnan jöttetek?

Ziltor:

- Goro, Shao Khan miért hármunkat küldött? - kérdezte a nőstény.
- Mert mi hárman nem keltünk feltűnést, de ezer shokan harcos ebben a városban kicsit nagy feltűnést kelthet.
A tigris beleszagol a levegőbe, és körülnézett.
- Valakik vannak itt - morogja.
- Kik Kintaro?
- Olyan ismerős...

Ziltor észreveheti, hogy az épületek árnyékából pár alak sétál elő. Szemmel láthatólag katonák.

Manhattan /Mortal Kombat vs X-Men/ 250px-Mk9jaxbyzo

Manhattan /Mortal Kombat vs X-Men/ 125px-Rendersonyawildboyz

Manhattan /Mortal Kombat vs X-Men/ 250px-KenshiPNG

Liquid.

Egy újabb nehéz munkanap a laborban. Albert épp végzett a kutatásaival, és indult volna haza, amikor a folyosóról nehéz lépteket hallott. Hirtelen egy árnyék suhant végig a folyosón, majd fordult be a következőre. Artikulátlan ordítás hallatszott, és Liquid különös dolgot látott.
Egy kentaur rohant át, utána kettő másik, de a harmadik megállt, és elindult a férfi laborja felé...

Manhattan /Mortal Kombat vs X-Men/ Centaurians

- Nem hagyok szemtanúkat - morogta.
Svarog
Svarog
Bannolt

Hozzászólások száma : 964
Hozzászólások régi : 344
Korábbi szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Reputation : 57
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Manhattan /Mortal Kombat vs X-Men/ Empty Re: Manhattan /Mortal Kombat vs X-Men/

Témanyitás by Mich on Pént. 14 Okt. 2011, 11:55

Nem gondoltam volna, hogy hogy ez a nagy melák ennyire gyors, de már késő volt, a földre huppantam, egy pillanatig képtelen voltam felállni, de azért ennél keményebb fából faragtak, ráadásul a védőruha kifejezetten jól ellen áll az ütéseknek, rugalmas anyaga miatt. Aztán csak arra leszek figyelmes , hogy a két alak egy nő felé kezd rohanni, akinek láthatólag az életemet köszönhetem. Felrepülök a magasba egy olyan tárgyal amit még el tudok hajítani a nagydarabnak. Egy fém postaláda vagy egy szemeteskonténer megteszi, amit aztán a jó tíz méter magasból teljes erőből nekivágok. Majd odarepülök a harchoz és segítek a nőnek. A magasban maradok, hogy előnyösebb helyzetben legyek, és próbálok rúgásokkal sérülést okozni az ellenfeleimnek. Amint megpróbálnak megütni vagy elkapni gyorsan hátrébb repülök.

Kung Lao a rá irányított puskával néz farkasszemet - Ugye te sem gondolod komolyan, hogy ezzel meg tudsz állítani - arca komoly marad, majd hirtelen betörik az ajtó, és meglátja Barakát és katonáit. Visszafordul a pultos felé - Ha életben akarsz maradni nekem segíts. - ezzel hátat fordít neki és Baraka felé veszi az irányt. Keze a kalapja karimáján pihen, hogy majd egy hirtelen mozdulattal Baraka felé vágja és utána nekiugorva megtámadja.

_________________
_____Sidonie________Küklopsz____
Manhattan /Mortal Kombat vs X-Men/ Rspic__1__www.kepfeltoltes.hu_Manhattan /Mortal Kombat vs X-Men/ Rspic_www.kepfeltoltes.hu_
Mich
Mich
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 335
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Sep. 22.
Age : 34

Karakteradatok
Főkarakter: Mich
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Manhattan /Mortal Kombat vs X-Men/ Empty Re: Manhattan /Mortal Kombat vs X-Men/

Témanyitás by Ziltor/Paul Pachner on Szomb. 15 Okt. 2011, 21:32

A triót követve beszédjükből egyre inkább arra következtet, hogy valami inváziós sereg előőrse. Ez ellen pedig tennie kell! Pipája előkerül, akárcsak a parázs és a füst.
- Ziltor! - kiált fel és egy villanást követően már asgardi harcosként van jelen. Ekkor veszi észre a három közeledő embert.
- Talán az emberi védelmezők... - gondol itt a Shieldre, de nem fedi fel magát, csak ha észrevették.Valami lebegő gépből valami evilági lény tűzet dob feléje. Reptile nem díjazza ezt a fajta viselkedési módot. Kaméleonként álcázódva kapaszkodik fel az egyik fa törzsére és mászik fel a lombjai közé. A helikopter felé fordul és egy erőteljes savas köpést ereszt meg annak rotorjára.

_________________
Ziltor midgardi őrző
Paul Pachner kampós kezű norvég halász
Lucy Huniver
T'Nak
Ziltor/Paul Pachner
Ziltor/Paul Pachner
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 179
Hozzászólások régi : 68
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Sep. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Dr. John Huniver
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Manhattan /Mortal Kombat vs X-Men/ Empty Re: Manhattan /Mortal Kombat vs X-Men/

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.