Teleport szoba > S.H.I.E.L.D. főépület

Go down

Teleport szoba > S.H.I.E.L.D. főépület Empty Teleport szoba > S.H.I.E.L.D. főépület

Témanyitás by Thorhalla Kedd 22 Feb. 2011, 14:15

A főépületben található teleport szoba.
Négy helyre lehet innen menni, ezek pedig:
- Csúcs űrállomás a bolygó körül (S.W.O.R.D. bázis)
- Raft (Árny Angyalok telephelye)
- Attilan
- Kúria (X-men központ)

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Teleport szoba > S.H.I.E.L.D. főépület Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Teleport szoba > S.H.I.E.L.D. főépület Empty Re: Teleport szoba > S.H.I.E.L.D. főépület

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Hétf. 01 Aug. 2016, 00:02A Hydra felemelkedése
Győzelem, vagy bukás prológusok


Korszakzáró kaland

Prológus 1. – Németország
2027. augusztus 1. New Yorki idő szerint 00:00
A Hydra fejei ugyan fizikai valójukban nem voltak jelen – egyedül Spartan – de audio-video összeköttetésben mindenki jelen volt, ki technológiát, ki mágiát használva. Az elmúlt napok, hetek során a legnagyobb titokban kiosztották a parancsokat a beépült embereiknek, az egységeiket átcsoportosították, ugyanis eljött a végső pillanat, amiért a II. Világháború óta dolgoztak, hogy újra megkaphassák azt a hatalmat, ami eljött.
- Madame, Messieurs, a mai nap eljön amire olyan hosszú ideje vártunk, ma a Hydra győzedelmeskedik és elfoglalja a méltó helyét a történelemben, ezzel egy időben a mutánsok kora is leáldozott. Goblin már elfoglalt a helyét az Új-Zélandi bázison, onnan fogja irányítani a támadásokat.
Itt elhallgatott, meghagyvaa a náhány pillanatnyi hatásszünetet, majd folytatta.
- New Yorki idő szerint 10:00-kor megkezdjük a támadást szerte a világon – mondta Vörös Koponya. – HAIL HYDRA!
A szavait hangosbemondón közvetítették, a bázison és a többi Hydra által elfoglalt épületkben egyszerre zúgott fel a diadalittas és vízhangzott perceken át:
HAIL HYDRA! HAIL HYDRA! HAIL HYDRA! HAIL HYDRA! HAIL HYDRA!
Folytatása következik a Hydra - Kanada, az álmok hazája kalandrészben.(???)


Prológus 2. – Xavier iskola
2027. augusztus 1. New Yorki idő szerint 10:00
Ahogyan a támadások elindultak szerte a világon több helyről befutottak a jelentések, hogy mutáns csoportokat kezdtek el öldösni halomszámra. Többek között Genosha-ból jelentette mindezt az ott levő X csoport és mihamarabbi segítség kellett oda. Az ENSZ is értesítette az X-eket, hogy kellene több helyre a segítség. Így gyorsan válsághelyzetet tartottak, annyi bizonyos volt, hogy számíthattak itt is támadásra, és csak bízhattak abban, hogy a pajzs kitart. Ám mielőtt még indultak megtették a biztonsági intézkedéseket, az iskola és a birtok alatt levő óvóhelyekre küldték a diákokat, hogy ott kell maradniuk és nem jöhetnek elő, amíg ők vissza nem térnek és Veszély is harci állapotba lépett elő, hogy így óvja az iskolát.
Az X-men pedig Genosha-ba repült, hogy segítsen az ottani mutánsoknak…
Folytatása következik az X-Men – A nem(?) várt támadás kalandrészben.


Prológus 3. – Föld körüli űr
2027. augusztus 1. New Yorki idő szerint 10:00
A Föld körül keringő SWORD űrállomás sem úszta mg a kitörő hatalomátvételt. A SHIELD-ben is igencsak nagyszámban levő Hydra ügynököknek a Csúcs űrállomás feletti hatalom megszerzése volt a legkönnyebb, ugyanis annyit kellett tenniük, hogy hetekkel korábban elhelyeztek a szellőzőben altatógázos egységeket, „bombákat”. Ezeket a kiadott parancskor aktiválták is, mindenki mielőtt felfoghatta volna, hogy mi történt álomba szenderült. A személyzetet ezek után nagyobb termekbe, helységekbe zárták és minden a kijutásokhoz szükséges energiát megvontak, csak a létfenntartást hagyták meg. Ezzel a lépéssel biztosították, hogy a Hydra tervének egyik fő fázisa zavartalanul megtörténjen.
Amint mindent elrendeztek a következő lépés következhetett. A bolygó körüli űrbe – egyelőre nem orbitális pályára, azaz kilövésre még alkalmatlan helyzetbe – egy hatalmas mintegy százötven-kétszáz méter hosszú műhold teleportált, érkezett meg egy másik dimenzióból, hogy ugyanaz a forgatókönyv játszódjék le, mint a Tükörvilágban. A műholdnak két és fél órára volt szüksége ahhoz, hogy a megfelelő pályát felvegye a bolygó körül az optimális hatáshoz.
műhold:
Folytatása következik az A műhold kalandrészben.


Prológus 4. – Norman Osborn irodája
2027. augusztus 1. New Yorki idő szerint 10:00
Norman Osborn elnök éppen nyilvános beszédet mondott az ovális irodából, amit a legtöbb tévé csatorna közvetített, amikor a Hydra hatalomátvétele elkezdődött. Odakintről lövöldözés, robbanások, sikolyok, a káosz hangjai szűrődtek be egyik pillanatról a másikra. A beszédből a férfi még csak néhány mondatot tudott bemondani, amikor az irodába fegyveres, véres páncélos emberek rontottak be. A legtöbb nem is Osbornhoz hű volt, hanem zöld-sárga egyenruhás. Az egyik riporter ebben a pillanatban állt fel és húzott fegyvert, amit az elnökre szegezett. A korábban berontott személyek pedig a többi operatőrre, riporterre fogtak fegyvert.
- A Hydra az üdvözletét küldi ex-elnök úr! – mondta.
Ezzel meghúzta a ravaszt; az élő adásban látszott, ahogyan Osborn agyvelejének egy része a mögötte levő függönyre és üvegre került.
- Az Amerikai Egyesült Államok ettől a pillanattól kezdve a Hydra uralma alatt áll! – mondta. – HAIL HYDRA!
Ezzel az adás megszakadt és egy Hydrás logó játszódott tovább csak a TV készülékeken és streameken.
a tv-s logó:

Prológus 5. – Szerte a világon
2027. augusztus 1. New Yorki idő szerint 10:00-tól
A teljes világon szinte egyszerre állt le az internet percekre, ahogyan a TV csatornák is. A GPS-ek, telefonok, bármi, ami műholddal működött tönkrement. A világ minden tájáról az akadozó betárcsázós interneten át tudtak csak híreket megosztani, illetve vezetékes telefonon, rövidhullámú rádión. Minden kommunikáció szinte megszűnt percekre. Amik voltak, azok lövöldözésről, robbanásokról, harcokról számoltak be. Újságok jelentek meg ezekben a percekben, még akkor is, ha az éjszaka közepén történt mindez. Úgy negyed órával később kezdett helyreállni a kommunikáció és hírek is érkeztek a világ minden tájáról.
- Egy új világrend van születőben, amit a Hydra vezet! Hail Hydra! Ne küzdjenek ellene, a hatalom a mi kezünkben van!
A tévében bevágások, ahogyan szerte a világban a Bosszú Angyalai harcolnak úgyszintén Angyaloknak tűnő, de Hydra jelzésű „hősökkel” és többen alul maradni látszanak. Képek, ahogyan Németország felhúzza az új zászlaját és szerte a világban az elfoglalt, behódolt irodák, hivatalok is megteszik ugyanezt, ugyanazzal a zászlóval.
zászló:
Az utcán rendőrök, csendőrök, katonák, SHIELD ügynökök dobják le a ruhájukat és alatta a Hydra egyenruha látható. Hadseregként vonulnak be a nagyobb országok nagyvárosaiba és jelentik ki az uralmukat, az ellenállókat, a SHIELD ügynökeit válogatás nélkül lőtték agyon és támadták meg.
Teleport szoba > S.H.I.E.L.D. főépület Ce3
A média hatóságok a képek után már csak propaganda szövegeket játszanak és mutatják be a Hydra-t a világnak. A videómegosztók, közösségi oldalak, keresőoldalak leálltak, csupán három videó játszódott rajtuk újra és újra. Úgy tűnt a Hydra mindent az irányítása alá vont.
a videók:
Folytatása következik az SHIELD – A védekezés és a többi független kalandrészben.

(ide még írok újságos template-t hírekkel, szóval az még jön majd)


A Hydra felemelkedése
Győzelem, vagy bukás - újságok


Korszakzáró kaland


♦ New York Times ♦
Volume 13, Number 10       Brooklyn Heights, New York       2027. agusztus 1.
A SHIELD elbukott, a Hydra győzött?
Reported by Anonymus

Nem képesek megóvni senkit?

A TV-ben, interneten, amíg meg nem szakadtak az adások, mindenki láthatta a világon, hallhatta, hogy mi történt a világ nagyvárosaiban, illetve a mini-államokban is. Az utcán rendőrök, csendőrök, katonák, SHIELD ügynökök dobják le a ruhájukat és alatta a Hydra egyenruha látható. Hadseregként vonulnak be a nagyobb országok nagyvárosaiba és jelentik ki az uralmukat, az ellenállókat, a SHIELD ügynökeit válogatás nélkül lőtték agyon és támadták meg. De ugyanez volt igaz azokra akik mutánsok voltak, egyszerűen tüzet nyitottak rájuk is. De nem csak az embereket lőtték, hanem a boltokat is az utcán, egyszerűen senki sem volt biztonságban. Képes még a SHIELD felülkerekedni?

Amatőr csillagászok megerősítették, hogy a bolygó körül hatalmas villanást véltek felfedezni néhány perccel reggel 10 óra után. A képek alapján egy hatalmas műhold, vagy éppen egy kisebb űrállomást lehet látni, ami a meg nem erősített adatok szerint éppen bolygó körüli pályát igyekszik felvenni. Vajon ezt is a rejtélyes Hydra küldte, vagy valamilyen más helyről érkezett?

Ahogyan a támadások elindultak szerte a világon több helyről befutottak a jelentések, hogy mutáns csoportokat kezdtek el öldösni halomszámra. Többek között Genosha-ból jelentette mindezt az ott levő X csoport és mihamarabbi segítség kellett oda. Az ENSZ is értesítette az X-eket, hogy kellene több helyre a segítség. Az X-men természetesen nem hagyhatta figyelmen kívül a segítségkérést és el is indultak a helyszínre, hogy megmentsék Genosha elnyomott mutánsait..

created by MORBID MEMORIES @ Shadowplay & ATF


VOLUME ONE
2027. augusztus 1.

AZ USA ELNÖKE HALOTT… MEGINT!

by Anonymus
Az írásom valószínűleg igencsak sokakat fog felháborítani, de hát ilyen világot élünk. Ez már megszokott mifelénk, hogy az USA elnökei így járnak… és Osborn előtti elnököt is élőadásban ölték meg! Nem tudom, hogy miféle átok ez rajtuk, de már idejét sem tudom, hogy ki volt az, aki utoljára képes volt letölteni a saját mandátumának idejét. Önök?
Vegyük szépen sorrendbe Bush elnök volt talán az utolsó… utána jött Barack Obama, aki alatt az USA kettőbe szakadt.

Akkoriban volt egyszerre az Amerikai Szövetséges Államok (ugye emlékszünk, hogy „mi” nyertünk és lettünk újra USA. Meg a megszokott USA. Az USA elnöke Obama elnök, akit a saját egyik embere gyilkolt meg, mert Spencer elnök kettősügynöke volt. Aztán egyesült újra az országunk és továbbra is Ozwell Spencer maradt az elnök, akit aztán Fájdalom – a multidimenzionális, vagy realitási, ki tudja… - szupergonosz ölt meg, de őt is megölték aztán.

És akkor elérkeztünk az utolsó elnökválasztáshoz, ahol Luther Eastwood és Norman Osborn szálltak ringbe az elnökségért. Azt tudjuk, hogy ki nyert, Eastwood pedig alelnök… vagyis épp elnök lett. Osborn pedig az elnök, de hát neki is élő adásban röpítettek golyót a fejébe. Sok sikert Eastwood elnök… nem hiszem hogy sokáig lesz hatalmon… ne legyen igazam. Vajon lehet egyszerre New York polgármestere és az USA elnöke? Bár, ha így haladunk USA sem lesz sokáig…
Template by boatkicker


The Pulse
Az igazság a „dicső és becses” Amerika Kapitányról… a Hydra terméke!
This isn’t freedom, this is fear. Ez nem szabadság, ez félelem.
Bármenynire nem tetszik senkinek Amerika Kapitányt mi, a Hydra hoztuk létre. Ha mi nem vagyunk, akkor a szánalmas amerikai polgárokban, a kormányban fel sem merül, hogy valaha is egy hőst, vagy effélét gyártsanak. Ebből is látszik, hogy a Szovjetunió soha sem volt fenyegetés az amcsiknak. Mi adtuk a szert a kormánynak titokban…

A mi kísérletünk volt, csak olcsóbb volt az amerikai tudósokra bízni és az ő kormányukkal létrehozatni a szert. Olyanok tették, akik mindig is a embereink volt-
ak. Belegondoltak, hogy ezáltal a SHIELD, aminek elvileg önöket kellene védenie minket segítettek még ha nem is tudtak róla? Mi voltunk, akik kiválasztották Steven Grant Rogerst arra, hogy ő legyen az alany a Kapitány projectben. Kérdezte valaha bárki is őt, hogy miként szabadult ki a jégbörtönéből? Vajon elmondta, hogy a Hydra egyik elit ügynöke engedte ki és engedte szabadon… mert mindez egy nagyobb terv része volt, amit egyelőre nem fednénk fel.
Hamarosan megtudják, de addig is gondolkodjanak el, hogy biztosan ilyen emberek kezébe akarják helyezni a sorsukat, biztonságukat?! Mi egy mutánsmentes, biztonságos, szuperlényektől mentes jövőt adunk maguknak, ahol nem kell a gyermekeiket félteni! A szívük mélyén pedig tudják a válasz!
Toborzás!
Bárki, aki gyűlöli a mutánsokat és az emberi felsőbbrendűséget hirdeti, azt várjuk a sorainkban. Örömmel látjuk, ha az új világrendbe máris csatlakoznak az emberek, hogy mihamarabb megszerezzük a győzelmet és utána immáron közösen, együttes erővel elpusztíthatjuk a szuperlényeket, akik a mi túlélésünket fenyegetik! Kedves olvasók, mint láthatják és olvashatják, ma új világrend születik, emelkedik ki a romlott világból, éltessék a Hydra-t és csatlakozzanak a soraikba, hogy mihamarabb győzhessünk. HAIL HYDRA!


The Pulse
Mindent, amit a Hydra-ról tudni érdemes manapság
Új világrend épül, csatlakozz még ma! HAIL HYDRA!
egy Hydra ügynök tollából
Sziasztok! A nevem Bob, Hydra ügynök vagyok, engem tettek le ide… khm… akarom „mondani” kértek fel, hogy barátkoztassam meg a közvéleményt a Hydra-val és ismertessem meg velük. Hol is kezdjem? Itt vagyunk mi, a világ úgy állít be minket, mint egy csúnya, gonosz náci szövetkezetet… okés, nácik vagyunk, de ezúttal az árja faj… most is az árja fajért harcolunk. De az most nem a németek, hanem az emberi faj! Nem hagyhatjuk, hogy a mutánsok miatt kihaljunk. Mi az egyszerű terv erre? Hát, azt hiszem, hogy haljanak ki ők, legalább is a főnökök szerint, minket meg meggyőztek és igazuk van, mi vagyunk többen emberek. Így csak akkor kell tőlünk félni, ha mutkó vagy, egyébként már a korábban üldözött rasszokkal sincs bajunk. Ez tök jó, nem?!
A legtöbbünk családja már a II. VH-ban is a Hydra soraiban volt, azt hitték, hogy kiirtottak minket, hehehehehe… khm, tévedtek. Ha levágják egy fejünket, kettő másik nő helyette. Amíg az eszme él a Hydra is él, így sikerült átvészelnünk hetven évet és visszatérnünk teljes erővel! Bárki, aki a mi eszménket vallja örömmel csatlakozhat a sorainkba, a fiatalok kipróbálhatják a CS, CoD és efféle játékokat élesben, mutánsokon! Remek szórakozás lesz, higgyétek el! A fő központunk mint valószínűleg mindenki tudja Hate Monger kancellársága óta Németországban van, az anyaországunk, a Harmadik Birodalom, ami erősebb, mint valaha! Heil Hydra!
Visszatérve az alapkérdéshez, mindenkit megtanítunk, kitanítunk, aki bátor és csatlakozna sorainkba.

Ha szuperhumán vagy misztikus valaki, őket is örömmel látjuk a vezetőink között is több ilyen van, az elitügynökök között is! Higgyétek el, tuti karrier lehetőség van ebben a szervezetben. Jól fizet, ha szeretsz utazni is érdemes benézni, sok más realitást, világot be lehet járni… aú! Hogy ez nem publikus? Upsz! Mindegy, most már benne marad, főleg, mert most indul a hatalomátvétel, és mennem kell! Szóval mire olvassátok már ltáni fogjátok, hogy micsoda szervezet vagyunk, így keressétek fel bármelyik ügynököt és jelentkezzetek. Ne felejtsétek: HAIL HYDRA! Találkozunk később!
A Hydra felemelkedése – Győzelem, vagy bukás
A műhold


Résztvevők: George Turner / Sir Gawain, Soto Juan Castillo / Black Talon, Theon Lupin,


Ulysses J. Forge / Aegis, és Carl Morrow / JellyKövetkező körváltás: 2016. augusztus. 4. (csütörtök)

Idő: 2027. augusztus 1. 10:30 perc; Hátralevő idő: T-24 kör

A társaság minden tagja ismert a SHIELD előtt, így vagy úgy, de valahogyan találkoztak már a céggel korábban. Ezen a vészes órán pedig mivel a szervezetnek nem igen maradt más lehetősége, így a kinti hatalomátvétel kellős közepén Miller a nem SHIELD-es, de jó harcosokat behívta a SHIELD-hez. Öten voltak csak, akik végül eljöttek, vagy éppen csak ennyien jutottak el idáig. A főépülethez kellett menni, szinte háborús övezeten kellett keresztüljutni, a harcok idebent is még nem dőltek el, bár mindenki úgy láthatta, hogy a SHIELD fog felülkerekedni, itt legalább is, több volt a Hydra katona teteme az utcákon, mint a SHIELD-eseké, ennek ellenére folyamatos volt a lövések zaja. Amint a társaság beért a főépületbe, onnan egy alagsori helységhez vezették őket. Aegis, korábban ügynökként sem járt itt, bár tudhatta hallomásból, hogy a teleportszoba van erre. Most pedig valóba ide kísérték le őket, végig fegyveresek voltak, akik úgy tűnt, hogy nem hagyhatták, hogy a főépület ezen része elessen. Odabent a helység nagyjából üres volt, csak néhány platform és egy terminál üzemelt. Amint beléptek holografikusan megjelent Miller alakja, aki jelenleg teljes páncélban volt és a holokép tanúbizonysága szerint éppen frontvonalban volt valahol.
- Üdvözlöm önöket, sajnálom, hogy nem tudok személyesen eligazítást tartani, de az idő szorít. Akik megjelentek azoknak van egy sürgős feladatom. A TV-ben és médiában mindez nem jelent meg, egy hatalmas műhold, vagy inkább űrállomás jelent meg a föld körül, ami ezekben a percekben is veszi fel a geoszinkronos pályát. Amint megteszi, két óra múlva képes lesz arra, hogy tüzeljen. Hogy miért nem a SHIELD tesz valamit, a SWORD-ot, az űrállomásunkat is elfoglalta a Hydra, ezért kérem önöket, hogy menjenek fel és akadályozzák meg, hogy az űrállomás megtámadhassa a bolygót. Jelenleg a teleportszobában vannak, innen azonnal a megfelelő helyre teleportálják magukat. Aki még visszakozni akar megteheti, ha nem, akkor lépjenek a platformra. Sok szerencsét uraim!
Ezzel a holokép is eltűnt és a kis csoport egyedül maradt a bent levő ügynökökkel, akik a konzolt kezelték.

//Felszereléslistát írjatok!//

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Teleport szoba > S.H.I.E.L.D. főépület AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Teleport szoba > S.H.I.E.L.D. főépület Empty Re: Teleport szoba > S.H.I.E.L.D. főépület

Témanyitás by Adrian Sommerfield Hétf. 01 Aug. 2016, 03:30

Ez az egész káosz teljesen hirtelen érte George-t. Először azt hitte, hogy ehhez is köze van a bátyjának, de aztán mint megtudta nem. Aztán azt nem tudta, hogy mégis mit kéne tennie. Megpróbált telefonálni néhány ismerősnek, de nem működtek a vonalak. Elkezdett töprengeni, hogy most ki kéne mennie és megpróbálnia rendet tenni vagy bezárkóznia hisz ő végül is egy normális ember. Ekkor rá is találtak, de nem a HYDRA hanem a SHIELD. Azt az üzenetet kapta, hogy szükség van a képességeire és gyorsan szedje össze mindenét amire szüksége lehet. Így is tett. A pajzsát most nyíltan viselte, a kardját felvette és a vásárolt tabardot és lovagi sisakot is felvette. Kicsit hülyén érezte magát, de nem akarta, hogy megismerjék. Akárhogy is alakul ez a helyzet a jövőben örülne ha nem ismernék meg. Elindult hát a főépület felé. Szükség volt a pajzsára és a képességeire az biztos. Minél beljebb jutott annál inkább kezdte úgy érezni, hogy talán a SHIELD-nek van esélye. Bejutva bemutatkozott és többedmagával egy alagsori részre vezették. Ott megkaptak egy fontos üzenetet. George ismét komoly döntés elé kerül. Ha adtak időt akkor átgondolta a dolgot és bólintott.
-Üdvözletem. Úgy érzem kötelességem a képességeimet a jó ügy érdekében felhasználni. A nevem Sir Gawain.
Ezzel ha a többiek is csatlakoznak együtt ráléphetnek a platformra.

felszerelés:

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1440
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 110
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Teleport szoba > S.H.I.E.L.D. főépület Empty Re: Teleport szoba > S.H.I.E.L.D. főépület

Témanyitás by Theon Lupin Kedd 02 Aug. 2016, 00:55

Öltözködő és bevonuló zene

Épp egy bárban próbálta egy Chantal nevű escort külsejű nőnek leimádkozni a bugyiját, amikor megcsörrent a telefonja. A hivatalos száma volt, ami a nevén volt, nem védett vonal ráadásul a "külvilág" is ismerte. Néha nem is tudta miért tartotta magánál. Megnyitotta az üzenet, ami egyértelmű volt. A bolygót globális támadás érte és szükség van a segítségére is. Más SIHELD-esekben sem bízhat. Nem hangzott túl jól...
...három ember. Ennyit ölt meg biztosan a bártól a védett házig. Küldenek érte egy repülőt, amit valami mesterséges intelligencia fog irányítani, de nem szállhat le a központban. Ennek nem igazán örül, mert limitált fegyverállományt vihet majd magával. Ellenben így is kimaxolja a lehetőségeit. Először is cipőt cserél. A drága bőrcipőjében nem fog harcászkodni. A védett szobában legalább van bakancs. A Lowa gyár Zephyr típusa hosszú évek óta jól szolgálja a civileket és a különleges alakulatokat. Elég érdekesen néz így ki. Szövetnadrág, fekete garbó és katonai bakancs. Ennél már csak az a mókásabb amikor magára kap soft armort, meg egy JPC mellényt. Így a ballisztikai védelme megvan. Utóbbin elhelyezett tártartókba karabély tárakat helyez. Ekkor vette ki a védett, titkos mobiljából a simkártyát. A telefont betette egy hangfalba, hogy a mágnes megtegye a maga hatását. A Simkártyát pedig kéz implantátumával morzsolja porrá. Felvesz egy warbeltet. Arra helyezi a pisztolyát egy rádiót, néhány pisztolytárat, egy eü csomagot, valamint egy drop pouch-ot. Felkap egy kisebb táskát, amibe beletesz még néhány betárazott karabély tárat, meg egy plusz rakaszt. Ezután gyorsan felerősít egy karabélyt a táskára. A hátára kapja, majd egy könnyű géppuskát a kezébe vesz, átveti a nyakán a hord szíjat, a fejébe nyom egy könnyű ballisztikai sisakot, a fülébe dugja a rádió headsetjét és elindul a tetőre. Ott fogja felvenni a gép. Óvatosan halad, kintről beszűrődik a káosz hangja.
Néhány perccel a tetőre érkezését követően felvette egy repülő, ami komoly sebességgel szállt New York felé. Radarszint alatt repültek, ami meglehetősen zaklatottá tette az utat, az amúgy sem túl kényelmes inkább spártai raktérben. Theont a régi idők titkos bevetéseire emlékeztette. Akkor még tele volt egy-egy repülő vagy helikopter raktere a különleges alakulatok tagjaival. Most pedig ki tudja hányan néznek szembe az ismeretlen ellenséggel. A gép hirtelen emelkedni kezdett, Theon pedig felkészült a kiszállásra. Ellenőrizte a felszerelése minden hevederét. Nem akarta elveszíteni a felszerelését ereszkedés közben. Aztán megjelent a zöld lámpa és kinyílt egy oldalajtó. Theon kilökte a lyukon a kötelet aminek a vége a gép tetején, egy keresztmerevítőhöz volt erősítve. Kinézett, majd megragadta a kötelet és elkezdett ereszkedni. Látta a fegyverek villanását, hallotta a ropogást. Még harc folyt a SHIELD főhadiszállásáért. Mikor földet ért az elé siető SHIELD ügynökre emelte a fegyverét, de az tudta hogy ki ő és miért jött. Ezért vele tartott. Egy alagsori helyiségbe vezette mélyen az épület belsejébe. Bár végig gyanakodott, nyugodt maradt. A teleport szobában biccent a bent lévőknek. Kicsit megrökönyödik a lovagon, de nem lepődik meg.
-
Hello, Viktor vagyok a norvég...a francia...az aim...hogy is hívják. Megvan. Az USA kormányának megbízásából...illetve a SHIELD és a világ megmentésére...ujjé. Mint valami filmben. Keveset tudok, be voltam zárva egy repülő konzervbe.... - Mutatkozik be gyorsan hadarva, széles mosollyal az arcán a többieknek. Aztán meghallgatja Millert és fellép a platformra, hogy ő tökre kész van, meg indulna.

Felszerelés:
Theon Lupin
Theon Lupin
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 193
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 48
Join date : 2015. Jun. 30.

Karakteradatok
Főkarakter: Patrick H. Brandt
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Teleport szoba > S.H.I.E.L.D. főépület Empty Re: Teleport szoba > S.H.I.E.L.D. főépület

Témanyitás by Jelly Kedd 02 Aug. 2016, 22:07

Carl éppen egy étteremben üldögél és pizzát eszik, mikor hirtelen csörög a telefonja. Felveszi, és egy Miller nevű férfi hívja, hogy menjen a SHIELD központjába.
Az út persze egy háborús övezeten keresztül vezet, ahol Hydra katonák harcoltak a SHIELD ügynökökkel. A nova hadtest tagja a páncélját magára öltve repül el a csatatér felett, néhol beszáll a harcokba, hogy megsegítse a szorult helyzetbe lévő SHIELD ügynököket.
Persze látszott, hogy az ügynökség emberei állnak a helyzet magaslatán, mikor beér az épületbe, egy alagsori helyiségbe vezetik őket, egy teleportszobába, ahol Miller hologramja várja őket.
A többiek után ő is fellép a platformra. Egy semmiből megjelent műhold, ami támadást indít a Föld ellen.
- A nevem Carl Morrow, régen az X-Men tagja voltam, aztán kijutottam a világűrbe, ott Galaxis Örzői, majd később Nova hadtest. Nyugalom, néha én magam se hiszem el.
Mondja a többieknek és felkapja a sisakot.

Felszerelés:
Jelly
Jelly
Bannolt

Hozzászólások száma : 339
Hozzászólások régi : 5
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Teleport szoba > S.H.I.E.L.D. főépület Empty Re: Teleport szoba > S.H.I.E.L.D. főépület

Témanyitás by Black Talon Szer. 03 Aug. 2016, 15:28

Juan a cége fejlesztő laborjában dolgozott. Sok lemaradást kellett behoznia. Az az idő amit kvázi időn kívül, majd lábadozással töltött, komoly veszteségeket is okozhat hosszú távon a vállalkozásának, ha lemaradnak a fejlesztésekkel. Egy részről olyan új zselébe ágyazott elektródákon dolgozott, amiket a megfelelő jeleket kapva robotikus végtagokat is képesek mozgatni. Olyan finommechanikai feladatokra gondolt, min ujjpercek összehangolása. A tervei szerint az amputált végtagba egy vezető vagy félvezető gyűrűt inplantálnának,a mi az agy idegi jeleit közvetíti a protézisnek...amikor hirtelen megcsörrent a telelfonja. Két üzenete érkezett. Az egyik egy utasítás volt, aminek a lényege: haladéktalanul jelenjen meg a SHIELD központjában. A másik pedig egy pontos hely, hogy hova kell mennie. Kicsit furcsállotta a dolgot, mert sem azt nem adták meg, hogy kit kell keresni, sem azt hogy miért kell megjelennie. Azonban nem akarta váratni az urakat, akik nem csak megmentették az életét, de megőrizték az inkognitóját is. Már indult is a teljesen zárt részlegére a páncéljáért, amikor az egyik fejlesztő mérnöke berontott egy tablettel...

...Juan amikor megközelítette a SHIELD bázist, elszörnyedt. Látta a híreket, látta mi minden folyik az utcákon. Csak azt nem tudta még pontosan, hogy miért is történik ez az egész. Az útja során inkább rejtőzködött. Szerencséjére ki tudta használni a zűrzavart és nem vették észre. Amennyiben mégis, azokat a személyeket verte eszméletlenre vagy vágta meg illetve le, amelyek azt az oktopusz szerű jelet viselték, amit néhány hete a reaktorszoba előtt látott. Mikor már belátta a létesítmény külső területeit egy magaslatról, megpróbálta megtalálni a kapcsolatfelvétel helyét. Ezután már csak az odajutás következett. Most már a rejtőzködés csak fele-fele arányban állt a tervei között a nyílt konfrontációval. Csak koponyás-csápos alakokat szándékozott megölni.
Mikor eléri a célját, Black Talon jelentkezik, majd elvezetik a teleport szobába. Ott nem mutatkozik be, nem sorolja fel az érdemet. Egyszerűen Miller utasításai után feláll a platformra és felkészül az indulásra.


Felszerelés:
Black Talon
Black Talon
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 76
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2016. Mar. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Paci
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Teleport szoba > S.H.I.E.L.D. főépület Empty Re: Teleport szoba > S.H.I.E.L.D. főépület

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Pént. 05 Aug. 2016, 00:00

//Folytatás: Hydra űrállomás//

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Teleport szoba > S.H.I.E.L.D. főépület AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Teleport szoba > S.H.I.E.L.D. főépület Empty Re: Teleport szoba > S.H.I.E.L.D. főépület

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.