Asgard földjei - Tanya

Go down

Asgard földjei - Tanya

Témanyitás by Thorhalla on Szer. 23 Feb. 2011, 16:02

Az eredeti helyszín

Egy elhagyottabb tavas vidéken levő tanya és hozzá tartozó földek. Egykor Thor birodalmához tartozott ezen térség, mára senkiföldje, csak egy-két rosszabb arcú társaság szokta meghúzni magát erre. A földek gazosak és műveletlenek, lassan évtizedek óta nem műveli senki ezen területet.Az eredeti helyszín

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14176
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Asgard földjei - Tanya

Témanyitás by Thorhalla on Vas. 27 Feb. 2011, 14:32

#2 2010-03-03 14:54:35
Tao
-Igaz, igaz - válaszolom elgondolkodva Freydisnek, aztán Einar szól, hogy ideje indulni. Az asgardi közben visszajön, az, amelyik elment Thorhallával, közben meg is sérült, mintha valaki felképelte volna - na vajon ki? Felállok az asztaltól, a táskámat, amiben a könyv meg a tollak vannak, inkább nem viszem magammal, egyetlen papírlapot rakok csak el összehajtva és egy tollat, hátha találunk valami fontos információt, amit jó lenne felírni. Bámulatos, egy toll, amihez nem kell tinta, nem kell mártogatni, nem kell üveget hurcolni mindig, ami eltörhet, minden bizonnyal az emberiség egyik leghasznosabb találmánya. Szóval a táskát a székre teszem, amin ültem, ott jó helyen lesz, aztán a többiekhez megyek, Ethanhöz, Lornahoz, Freydishez, és a Dave nevű sráchoz, akiről még nem tudok túl sokat. Einar megpörgeti szokásához híven a Mjölnirt, még emlékszem, milyen érzés volt, mikor én foghattam a kezembe. Aztán egy villanás, és egy tóvidéken találom magam. Körös-körül csak földek, tavak, mezők, és egy romos kőház, körülötte pedig szintén viseltes fal - vagy ami maradt belőle. Mielőtt mozgást, vagy embereket keresnek, gyorsan a legközelebbi susnyás vagy rom közelébe húzódok, és a többieknek is intek, hogy kövessenek. Ha sikerült biztos helyet találni, akkor lesek csak ki, hogy felmérjem jobban a terepet. Mostantól kezdve csak lábujjhegyen járhatunk, és suttoghatunk, nem tudhatjuk, hol vannak asgardiak a közelben.
-Tartsuk a zajszintet a minimumon!


#3 2010-03-03 20:17:55
Tyler
//Előzmény:Thor palotája//
Az asgardi beszélgetésből nem sokat értek, meg hát nem is érdekel az az igazság. Lehet hogy nem is tartozik rám, szóval inkább az ételre koncentrálok. Felkapom a fejem mikor Lorna elkezd nevetni, de arról lemaradtam hogy min is mulat ilyen jól. Alyra is megérkezik végszóra, az arcán egy jókora égés folt virít. Mindenki tudja hogy kinek is a műve ez. Utálom azt a nőt, azt hiszi bármit megtehet csak mert olyan erős. Öntelt, felfuvalkodott, hisztis kis ri...
Azt hiszem jobb ha itt befejezem a gondolatmenetet. Ki tudja lehet hogy most is olvas az elménkben. Akkor meg már amúgy is mindegy. Felpattanok a székről, kinyújtóztatom a tagjaimat.
-Ideje volt már....-
Morgom félhangosan, majd egy villanás kíséretében a tanya közelében találjuk magunkat. Zyro máris átveszi a vezetést.
-Értettem, a számat máris befogtam...-
Vigyorgok idétlenül Zyrora majd leguggolok egy bokor mögé, közben szemügyre veszem az épületet. Van-e valami mozgás a láthatáron.


#4 2010-03-04 17:30:21
Serena Davidson
//Előzmény: Thor palotája//

Al-re vigyorogtam a megjegyzése után, bár a nénizés nem igazán tetszett, de az már igen, hogy a Gyík csak egy „AZ” megjegyzést kapott. A kérdezett személy is befutott végre, aki eddig elveszett madárka volt, mi pedig készen voltunk így az indulásra. Csak egy pillantást vetettem az arcára, én nem néztem hosszabb ideig, a többiek arcán láttam, hogy mi fut át rajta, és Freyr még szóvá is tette, szerintem szerencsés, hogy közben eleteleportáltak minket, mert úgy érzem, hogy Einar akármennyire is kedves és béketűrő még neki is van, ami kihozza a sodrából, és nos ez lehetséges, hogy egy olyan kérdés volt. Egyelőre nem számított, mert villámok vettek minket körbe, majd a következő pillanatban már kint a szabad levegőn találtuk magunkat. Jó kérdés, hogy merre voltunk és mit találhattunk erre. Egy épület látszott, azonnal lelapultam és csak bólintottam Zyro szavaira, hogy csöndben maradjunk. Körbekémleltem a helyet, hogy látni-e mozgást, vagy bárki mást, közben Freydis-re sandítottam, elvégre ő fogja mondani, ha érez másokat a környéken. Ha sokan vannak még egy személy feltűnése nem jelent gondot, ha csak egyvalaki, nos, ha nem olyan erős, mint Einar, Thorhalla, Thor, Amora, Skurge vagy Thena, akkor elintézzük...
- Járjuk körbe a helyet – súgtam a többieknek.
Ezzel, hacsak nem húznak vissza, akkor lassan lopakodva elindulok, hogy körbejárjam a helyet.


#5 2010-03-05 20:11:10
Thorhalla
Freydis vett egy mély levegőt, majd még az apjára mosolygott kedvesen mire az elteleportálta őket. Még hallotta Freyr kérdését, ismerte az apját, de ezzel a kérdéssel a fiú túlságosan messzire ment. Ezt még saját maga sem merte volna firtatni, nemhogy egy vadidegen. Látszik, hogy őt nem Thorhalla nevelte, mint őt, már amennyit. De legalább azt megtanulta, hogy mikor ne kérdezzen feleslegesen és olyat, amit nem kellene. Volt egy olyan érzése, hogy az apja is örült, hogy már jöttek el és nem kellett olyasmit mondania, tennie, amit később megbánt volna. De megérkeztek és itt voltak, azonnal lebukott, hogy ne legyen feltűnő a magasságával. Lorna pedig már el is indult körbenézni, nem fogta le, és nem akadályozta meg benne, inkább a fiúkra nézett.
- Nem érzek senkit egyelőre – súgta a lány. – Javaslom én is, hogy nézzünk körbe.

A társaság egy kőkerítés mögé került, az olyan másfél méter magas és eléggé terebélyesen van ezen a helyen. A növényzet sárgás fűből áll, a távolban az épület mellett vannak csak fák. Egy domb tetején vagytok, vagyis oldalában, mert felfele az épülethez még vezet egy kis út, ahova így első ránézés alapján el tudtok jutni lopakodva. Mögöttetek egy hatalmas síkság terül el, ott azonban láttok mozgást, itt semmit sem fenn. A távolban viharfelhők magasodnak és a mozgás akár egy csoport is lehet, amik, akik pedig közelednek ehhez a helyhez. Hiába csak suttogtatok a hangokat hely felerősíti, így erre vigyáznotok kell majd, ha közelebb lopakodtok, akkor sem láttok semmit sem, csak prüszkölést hallani a ház felől, de semmi egyebet. A kövekre azonban vigyázni kell, mert azok igen hangosak lehetnek.


#6 2010-03-06 10:26:45
Tyler
Lorna kijelentésére csak bólintok egyet, és én is elindulok. Közel s távol semmi mozgást nem látok, persze ez nem jelenti azt hogy senki sincs itt. Örülök hogy Freydis is velünk jött ő legalább érzékeli az asgardiakat, így nem lephetnek meg minket. Nem távolodok el túlságosan a többiektől, közben a tanyát nézem. Látszik hogy évek óta senki sem foglalkozott vele és a környező földekkel. Hoppá a távolban mintha mozogna valami. Megfogom Lorna vállát, időközben utolértem, és arrafelé mutatok amerre a mozgolódást fedeztem fel, figyelmeztetve őt is és a többieket is. A többiekre pillantok és ha nincs kifogásuk ellene, akkor elindulok az út mellett lassan, vigyázva amennyire tudok hogy ne csapjak zajt. Az utóbbi öt percben meg sem szólaltam, még a végén megnémulok.


#7 2010-03-06 11:32:24
Tao
Bólintok a többieknek, hogy indulhatnak, és én is elindulok a ház felé a domboldalon. Hátrapillantva jól látszik a közeledő csapat, de még messze járnak, ha sietünk, és gyorsan tudunk végezni itt, akkor nem lesz gond. Mivel Freydis nem érez asgardit, ezért egyelőre nagyjából biztonságban vagyunk. Lapulva járok a fűben a ház felé, aztán mikor elég közel kerültünk már hozzá, a kezemet Ethan vállára teszem, jelezve, hogy mondanivalóm van, és álljon meg egy pillanatra.
-Maradj kinn, a domboldalról jól látszik a határ, ha kell, mássz fel a fára, és értesíts, ha bármi veszély fenyegetne, vagy bármi szokatlant látsz... Mármint asgardi mércével szokatlant. Ne vegyenek észre!
Igyekszem olan halkan suttogni, hogy ő még hallja, de a szél ne vigye el túl messzire. Talán nem minden asgardi ért angolul, de a hangok attól még felkelthetik a figyelmüket. Intek Lornának, hogy kerülje meg a házat, hátha van hátsó bejárat, vagy csak egyszerűen nézzek körül a másik oldalon is, mielőtt bejönne, én pedig Freydis-szel az épület eleje felé veszem az irányt, és ha minden feltűnés nélkül odajutunk, akkor az ablakra mutatok, hogy az asgardi lessen be, lát-e bármi veszélyest odabenn. Én az ajtóhoz megyek, és Freydis megadja a jelet, mely szerint tiszta a terep, akkor be is nyitok.


#8 2010-03-07 18:21:18
Serena Davidson
Freydis azt mondta, hogy nem érez senkit, ez jó hír volt, ránéztem és bólintottam. Majd lassan lapulva és osonva haladtam az egyik irányba előre fele, a hátam mögött még hallottam, ahogyan beszélnek, Manó ért oda hozzám és az egyik irányba mutatott, egyelőre én nem sok mindent láttam arra, majd Zyro is nekilátott mutogatni, hogy kerüljem meg a házat, bólintottam neki és a katonai megszokott „oké” jelzést, hogy értettem, hogy mit akar. Még egyszer bátorítóan Manóra vigyorogtam, hogy tegye, amit a bátyja mondott neki, majd kerestem egy helyet, ahol a kerítés másik oldalára tudtam menni és elindultam oldalt takarásban arra, hogy az épület másik oldalára érjek és onnan tudjak kutakodni. Az nekem sem kerülte el a figyelmemet, hogy közelednek néhányan, így gyorsan kellett volna megtenni mindezt. Igyekeztem sietni, de csak annyira, hogy továbbra is teljesen feltűnésmentes legyek és ne hagyjak semmilyen nyomot sem magam után hátra.


#9 2010-03-08 08:52:15
Thorhalla
A lány nem szólt semmit sem, a többiek is viszonylag csöndben voltak, így ennek örült. Az apja jó csapatot küldött erre a helyre, Dave-t megragadta és magukkal hozta, hogy ne maradjon a fiatal Midgardi fiú sem egyedül ott, ahova teleportáltak. Úgy tűnt, hogy nagyon meg lehetett illetődve amiatt, hogy itt vannak, mert nem igazán csinált eddig semmit sem. Freydis figyelt minden irányba, hogy esetleges személyeket megláthasson, vagy megérezzen, de még mindig nem volt semmilyen más személy sem a megítélése szerint a közelükben.

Lorna elindult hátrafelé, könnyedén meg tudta kerülni a házat feltűnés nélkül a fák melletti oldalon, és egy hátsó kertes kis udvarba érkezett meg, néhány csontváz, rozsdás fegyverek és páncélok, az ajtó pedig nem messze volt tőle.
Manó, hogyha felmászott a fára Zyro utasítása alapján, akkor az egész környező tájat be tudta látni könnyedén. Síkság, a távolban hegység, az egyik irányban egy nagyobb erdőt láthatott, egy tóval a közelében. A hegység felöli síkság részen láthatta a fiú a mozgást, hogy arról közeledtek feléjük. Most már könnyebben láthatta mintegy tízfős csoport közeledett, feltehetőleg Asgardiak a nagyságúkat ítélve. És olyan negyedórányira lehettek tőletek a megítélésed alapján.
Freydis, Dave és Zyro pedig a házat előröl közelítették meg, hamarosan meg is találták a prüszkölés forrását, egy hatalmas fekete állat volt az, külsőre lónak tűnt, de két fekete szárnya is volt. Freydis rájöhet a mesékből, hogy egy pegazus az, a Valkűrök használnak ilyen lovakat itt Asgardon, és ha Zyro is figyelt annak idején az Asgardi mesékre, akkor ő is felismerheti a lényt. Ez a ló volt nem messze a ház bejáratától kikötve, amit már ők is láttak, egyelőre még mindig senki sehol.


#10 2010-03-08 18:11:23
Tyler
Mikor Zyro megragadja a kezem, csak azért nem sikítok fel ijedtemben, mert az nem lenne túl férfias cselekedett a részemről. Ráadásul körbe is röhögnének a többiek.
-Remek én meg maradjak ki a buliból....-
Méltatlankodok egy kicsit majd egy ugrással máris a fán termek. Még nézem ahogy Lorna megkerüli az épületet, míg a többiek elölről közelítik meg. Fentebb küzdöm magam a levelek és ágak közt. A kilátás az szép, itt egy hegy, síkság, erdők. Hoppá kik ezek? Hiába meresztgetem a szemem, nem sokat látok, de talán asgardiak lehetnek, legalábbis a méretükből ítélve, akik a tanya felé közelednek. Talán tíz-tizenöt perc míg ideérnek. Persze ha nem kezdenek el futni. Azt hiszem jobb ha erről tudnak a többiek is. Egy szaltóval leugrok a fáról és Zyroék után megyek. Jobb ha most szólok nekik, mintha a nyakukba kapnák az ellenséget hirtelen.


#11 2010-03-08 21:48:15
Tao
Mindenki teszi a dolgát, Dave egyelőre csendben marad, ami épp elég is, ha eljön az ideje, hasznos lehet majd ő is. A házhoz közelebb érve meglátom, hogy mi volt a prüszkölő hang kiadója. Hallottam róla meséket, és sematikus képet is láttam már róla, de még teljes valójában még sosem tárult elém efféle lény látványa. A pegazus fekete színe csak még különlegesebbé teszi az állatot, mindig fehérnek képzeltem, de így sokkal tekintélyesebb, sokkal erősebbnek tűnik, határozottnak, igazi vadállatnak. Jobb nem a közelébe menni, mert megijedhet, támadónak vélhet minket, és akkor meggyűlne vele a bajunk, arról nem is beszélve, hogy a zaj riasztaná a közelben lévőket. Intek a többieknek is, hogy ne menjenek az állat felé, és várjanak egy pillanatot, aztán mivel továbbra sincs jele a közelben bármiféle veszélynek, a ház ajtajához megyek, és egy gyors, határozott mozdulattal kinyitom a bejáratot, felkészülve minden esetleges veszélyre, hogy hasra kel vetnem magam, vagy felugranom, esetleg félrevetődnöm valami tmadás elől. Ha nincs veszély, akkor mutatom, hogy bejöhetnek a többiek is, és én is beljebb megyek a viskóba.


#12 2010-03-09 09:48:15
Serena Davidson
Manó csak morgott valamit, majd pedig én nekilendültem, hogy elérjek hátra. Még jó, hogy apa és Kap tanítottak ehhez hasonlót az évek során, hogy miként is kell lopakodni rendesen, illetve felderíteni. Szinte a kő kerítéshez lapulva haladtam, óvatosan ügyelve, hogy ne lépjek rá semmilyen kőre, ami hangot adhatna ki és vízhangot verne odalenn a völgyben. Amint a kerítés végére értem még hátrapillantottam, majd körbekémleltem és ha nem láttam senkit sem, akkor átlendültem rajta és végre megérkeztem a hátsó udvarba. Itt is igyekeztem a tereptárgyakat kihasználni, hogy ne vehessenek észre és így haladni előre fele. Elfintorodtam, amikor megláttam a csontvázakat, koponyákat, fegyvereket és páncélokat. Nem volt éppen egy barátságos hely, semmilyen dologért nem nyúltam, hiszen kétséges volt, hogy meg bírnám-e emelni és még használni sem tudtam. Így a karmaim bújtak elő a kezemből, majd továbbra is óvatosan csapdákat is nézve hangtalanul osontam tovább a ház felé, és ha sikerül elérnem, akkor benyitok az ajtón.


#13 2010-03-09 20:36:55
Thorhalla
A lány követte Zyro-t és még mindig húzta maguk után Dave-t is, nehogy valami nagy gondot csináljon. A hang forrását hamarosan sikerült is megtalálniuk egy pegazus volt az. Freydis elmosolyodott, az apja mesélte, hogy neki is volt annak idején egy ilyen fekete szárnyas hátasa, és Thena is gyakran mondogatta, hogy igen sok valkűr ilyet használ. Zyro nem nagyon foglalkozott az állattal, de az asgardi lány óvatosan odalépett és igyekezett megsimogatni az állat pofáját és lenyugtatni, hogy az se okozzon semmilyen zajt és gondot nekik.

Lorna elérte az ajtót csapdák nélkül és ha benyit az ajtón egyelőre egy üres szobát lát meg itt hátul két további ajtóval. Freydis odatud lépni a lóhoz és megsimogatni, az pedig lassanként megnyugszik attól, hogy foglakozik vele valaki. Dave pedig még mindig ott maradt a lánnyal.
Manó le tud ugrani a fáról, de onnan láthatja, hogy a leugrása valószínűleg felkeltette a közeledők figyelmét, mert rágyorsítottak. Bármelyik irányba is megy a háznál, vagy előre, vagy hátra, pont az épületbe belépő Lorna-t, vagy Zyro-t láthatja meg, ha nagyon siet, akkor hamar beérheti őket, hogy elmondhassa, amit akar.
Zyro ekkor lép be a házba, egy üres szobába került odabenn, egyetlen asztalt lát csak, az mögött pedig két ajtót. Nem láttál veszélyt, és nem is éreztél, így beléptél a házba, amint megfordulna újra a fiú azt láthatja, hogy a bejárati ajtó, amin beérkezett eltűnt és üres kőfal van mögötte ott, ahol pillanatokkal korábban még egy fa ajtó volt. A többiek, akik kintről nézik, azok pedig csak annyit láttak, hogy Zyro oldalra kilépett a házban, így a fal takarja számukra a fiút.


#14 2010-03-10 10:12:45
Tao
Freydis lenyugtatja a pegazust, ő ért az efféle állatokhoz, ha más miatt nem is, hát természetéből fakadóan. Mivel nincs veszély, belépek vére a házba, az ajtó könnyen nyílik, és idebenn semmi különöset nem látok, asztal, két ajtó. Amikor azonban hátrafordulok, hogy intsek a többieknek, már mégsem olyan tiszta a terep. Az ajtó helyén most tömör fal áll. Próbálom megőrizni hidegvéremet, végigsimítok a kezemmel a kövön, és ha valóban stabil, kemény kőfalnak érződik, akor nem szállok vele szembe - rosszul járnék. Van még két ajtó, de azután, hogy mi lett ezzel, nem szívesen próbálkoznék tovább. Van viszont ablak a házon, és talán ez a különös mágia nem hat azokra. Bár tény, elég elfuserált csapda lenne ez a ház, ha az ablakon simán ki lehetne mászni, de jobb biztosra menni. Így hát az ablakhoz sétálok, és kinézek rajta, aztán kihajolva keresem a többieket, akik az ajtónál lehetnek most, pontosabban azon a helyen, ahol az imént az ajtó volt még, és ha látom őket, szólok nekik, hogy ne jöjjenek be. Kis gondot jelent, hogy nem hangoskodhatok, így csak elfojtott suttogással tudom őket figyelmeztetni. Kérdéses, hogy biztonságos-e kimászni az ablakon, vagy az egy újabb csapda lenne-e. Ha biztonságos, akkor tulajdonképpen felesleges is kimásznom rajta, hogy szóljak a többieknek, ha nem biztonságos, akkor meg úgysem tudok kimászni. Szóval ha nem tudok nekik szólni az ablakból, akkor nem is próbálkozok ott tovább, majd csak bejönnek, ebben az esetben inkább elindulok a két tovább ajtó felé, kinyitom őket, bár még egyiken sem lépek be.


#15 2010-03-10 18:14:28
Tyler
Le is érkezek a fáról, tökéletes földet érés lehetne azt leszámítva, hogy valószínűleg kiszúrtak a tanya felé igyekvők. Rá is gyorsítanak. Jókora ökör voltam, de már mindegy. Most az lesz a legjobb ha szólok a többieknek, minél előbb. Gyorsan, de azért óvatosan, arrafelé megyek amerre Zyro és Freydis eltűnt. Próbálok gyorsa mozogni, ugyanakkor zajt sem csapni. Ha! Én ahogy nem csapok zajt, kifordult a világ magából, komolyan. Nah el is érem szépen a elülső bejáratot, ha nem jön közbe semmi. Freydis épp egy szárnyas lovat simogat. Legalább talált valami szórakozást itt a semmi közepén.
-Freydis akadt egy kis gond, látogatókra számíthatunk, úgy körülbelül 10 perc múlva. Plusz mínusz pár perc. Azt hiszem asgardiak.-


#16 2010-03-11 08:17:22
Serena Davidson
Ajtó kitárul, engem pedig nem lő le senki, úgy tűnt, hogy mégsem alakul olyan rosszul ez a nap. Óvatosan lestem be az ajtón, de sehol semmi, füleltem is egy ideig, hallottam, hogy nem olyan messze Manó lehuppant a földre, majd elsietett valamerre. Vettem egy mély levegőt és végül beléptem a helységbe, jobb ötletem úgysem nagyon volt, hogy mit tegyek és előbb, vagy utóbb kénytelenek leszünk ezt megtenni. Még egyszer hátrapillantottam, hogy kinézzek a szabadba, hogy van-e mögöttem valaki, majd lassan kezdtem átnézni a helységet, a földön topogtam egy picit, hogy esetlegesen földalatti rejtekhely van-e ebben a szobában a földön. Két ajtót láttam magam előtt, jobb vagy bal, bal vagy jobb. Ha Shywa lennék minden esetben a bal ajtót választanám, hiszen folyamatosan bal lábbal kel fel, bár ezért választaná a jobbot! Míg én? Nem lehet olyan nagy ez ház, így akár mind a kettőre lenne idő, így inkább megnéztem, hogy melyik van nyitva és ha az igen, akkor a bal oldalit tárom ki és megyek arra tovább.


#17 2010-03-11 17:17:51
Thorhalla
Freydis még mindig a lóval volt elfoglalva, mostanra sikerült lecsitítania, hogy ő se keltesen zajt. Kérdőn pillantott Manóra, amikor a fiú megérkezett és elmondta, hogy mit látott a házra nézett, de Zyro-t már nem látta az ajtóban.
- Értem, köszönöm, hogy szóltál – felelte halkan – A fivéred bement a házba. Gondolom a kedvesed is csak a másik oldalról, ha szeretnéd menj utánuk, én addig szemmel tartom azokat, akik közelednek.
Bíztatólag mosolygott a fiúra, még egyszer megpaskolta a pegazust, majd közelebb ment a kerítéshez egy olyan helyre, ahol meglapulva szemmel tudja tartani a közeledőket.

Amikor Lorna megfordul, hogy kinézzen a szobából semmit sem lát maga mögött. Nincsen ajtó, és az ablakok is eltűntek, csak az üres fal van maga mögött. Az ajtókat nyitva találja így bármelyik irányba mehet, mind a két esetben egy-egy üres szobát lát maga előtt.
Zyro kinéz az ablakon, de nem azt a tájat látja maga előtt, amit kellene, hanem egy sötét és kihalt fekete tájra néz, a távolban egy baljóslatú palota emelkedik a fekete földek felé. az ég fekete és ömlik az eső odakinn és annak a szele csapdossa az ablak fa keretét. Ha tovább megy az ajtók felé, azok nyitva vannak és ha kinyitja valamelyiket láthatja, hogy ugyanarra a helységre nyílik mind a kettő, egy másik szobába, aminek a másik oldalán további két ajtó van, és az egyik nyílik, Lorna áll a szoba másik végében.
Amennyiben Manó bemegy a házba, ugyanazt tapasztalja, mint a másik két személy, aki bement. Szóval, látja az üres szobát, és vagy Lorna-t, vagy Zyro-t az oldaltól függően a második szoba végében.


#18 2010-03-11 18:34:30
Tyler
Freydist nem igazán rémítette meg a hír, hogy egy csapatnyi asgard közelít felénk. Tovább simogatja a lovat.
-Biztos ne maradjak itt?-
Kérdezem tőle, de nem úgy látszik hogy a segítségemre van szüksége. Máris elrejtőzik, én pedig eliramodok Lorna után. Ahogy belépek az ajtón, óvatosan és halkan, nehogy megint felhívjam magamra a figyelmet. Belépek az ajtón, Lornát meg is pillantom amint két ajtó előtt áll. Gondolom épp azt mérlegeli melyik helységet kutassa át. Odalépek hozzá, halkan de azért nem akarom megijeszteni.
-Itt a kedvenc Manód beszél. Látogatónk akadt, vagy egy tucat fickó tart idefelé. Freydis utánatok küldött, hogy titeket is értesítselek a jó hírről.-
Hátranézek az ajtó irányába, de ott minden van csak ajtó nincs.
-Te figyelj csak, tudod hogy eltűnt az ajtó mögöttünk?-
Kérdezem idegesen, nyelek egy nagyot és próbálom nem a falakat bámulni.


#19 2010-03-12 10:04:13
Serena Davidson
Vicsorogtam kicsit, hogy semmi sem volt mögöttem, odamentem a falhoz és megtapogattam, fal. Így igazából pedig nem maradt sok választási lehetőségem, mintsem az ajtókkal foglalkozni, mind a kettőt nyitva találtam, remek, akkor most nem maradt más választás, hogy amit már eldöntöttem, hogy benyissak a megfelelő azaz jobb ajtón. De amikor odanyúltam volna egy hangot hallottam magam mögött. Riadtan ugrottam fel és fordultam hátra a karmaim a mögöttem álló nyakánál álltam meg. Kissé zihálva vettem a levegőt, de megnyugodtam, amikor megláttam, hogy Manó az és a szavai is eljutottak a tudatomig. Az ajtóról kérdezett, leengedtem a kezem és vettem egy mély levegőt.
- Máskor ne ijesztgess, azt hittem, hogy bejönni sem lehet. Igen, feltűnt – mondtam, látszott rajta, hogy zavarja, hogy be van zárva. – Menjünk tovább, hátha találunk egy kijáratot.
Ezzel most már tényleg benyitottam az ajtón és megláttam, hogy újabb üres szoba, aminek a másik végén két további ajtó, az egyik nyílt és Zyro-t láttam meg benne. Legalább ő sem tűnt el, bár ha itt van, akkor valószínűleg ő sem tud kimenni? Vagy nála gond sincs?
- Szia Zyro! – integettem neki. – Nálad is eltűnt az ajtó?
Megfogtam Manó kezét és elindultam be a másik szobába, miután meggyőződtem, hogy az is egy üres szoba és valószínűleg csapda nincs benne.

//Folytatás: Loki kastélya//


#20 2010-03-12 12:04:57
Thordin
Máshol vagyok. Cseng a fülem, minden fehér, és a hányinger kerülget. Ez a villám, teleport, ugrás, utazás nagyon nem tetszik. Néhány másodperc telik el, mire ismét látok, hallok, és már nem inog velem a talaj. Kiszúrom Freydist, aki lapulva kémlel. Gyorsan kapcsolok, hogy talán nekem is tanácsos lenne követni. Le is dobom magamat a földre, és a nő felé fordulok.

<-Szia! Mi folyik itt? -érdeklődök suttogva.


#21 2010-03-12 20:17:14
Tao
Az ablakon kipillantva rögtön hátrébb tántorodok, és kell egy-két másodperc, hogy felfogjam, nem pont olyan helyen vagyok, amit ismerek. Mintha egy rémmesébe léptem volna. Odakint sötét ég, kastély, viharos szél és hideg eső, minden megvan, amitől feláll a szőr a hátamon. Gyorsan el is lépek az ablakoktól, és inkább az ajtók felé veszem az irányt, ahol meg is pillantom Lornát, majd Ethant mögötte. Ezek szerint ők is besétáltak a csapdába, mert Lorna kérdéséből arra következtetek, nála is eltűnt az ajtó.
-El. Azt hiszem, ez valami mágikus csapda lehet, asgardi találmány. Ha ablakot láttok, ne nézzetek ki rajta! Nézzetek körül alaposan idebenn, keressetek titkos ajtót vagy... Varázsjelet? Fogalmam sincs. Csak nézzetek körül.
Ezzel én is hozzálátok átkutatni a termet, amibe összesen négy ajtó nyílik. Valami nem stimmel. Miért van négy ajtó? Idefelé bejöttem az egyik ajtón, most megpróbálok visszamenni a másikon, nem tudom miért, de úgy sejtem, nem pont oda lyukadok ki, mint ahonnan indultam.


#22 2010-03-13 09:16:53
Thorhalla
A lány továbbra is a közeledőket figyelte, amikor hirtelen a semmiből megjelent mellette Kaal. A legnagyobb örömére a fiatal lány egyből lapult le, hogy ne lehessen látni így ezzel Freydisnek nem kellett foglalkoznia. Kissé idegesen pillantott előre, majd nézett hátra a többiek még mindig sehol, pedig lassan jönniük kellett volna.
< - A házban vannak, Manó, Lorna és Zyro – felelte. – Kérlek menj és szólj nekik, hogy igyekezzenek, mert a társaság hamarosan ideér. >

Kaal egy nyugodt csendes házat látott //lásd topicnyitó reag// egy völgyet alattuk, ahonnan egy nagyobb csoport igyekezett feléjük. A háznak két bejárata van, és ha bemegy hasonló feltételeket lát, mint a többiek korábban. Üres szobák, és az ajtó eltűnik a belépte után.
A bentiek amennyiben az ajtókkal próbálkoznak semmit nem csinálnak, ugyanabban az épületben maradnak, ahol eddig voltak. Utolsó, vagyis központi szoba, amit elkezdtek átvizsgálni a legnagyobb bánatukra ez is egy teljesen üres helység volt. Azonban, amikor Zyro láthatóan semmit sem csinált, csak rálépett a talajra, ahol egy sárgás rúna izzott fel, ennyi ideje volt a társaságnak, ugyanis számukra ismeretlen energia csapott ki belőle és ők pedig elvesztették az eszméletüket. Amikor magukhoz tértek egy sötét tájon voltak, az épület sehol, szakadt az eső a távolban egy baljós épület. Azon a helyen voltak, amit Zyro látott az ablakban percekkel korábban.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14176
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére
 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.