Niamh Chinn Óir tava
2 / 2 oldal • Megosztás
2 / 2 oldal • 1, 2
Re: Niamh Chinn Óir tava
~ Amindenit, bátor ez a kis mackó. Teljesen közel merészkedik a sárkány fejéhez. Lélegzetemet visszafolyva figyelem mi sül ki belőle, de úgy néz ki beválik. A sárkány megnyugodott ~ gondolom magamban és lassan leemeljük a sziklát a sárkányról.
Homlokomat törölgetve térek vissza a Tó Szelleme elé, megizzadtam a próba alatt rendesen.
- Rendben van Horatio, hozd te a kardot - mondom neki - Teddy nagyon jól teljesítettél, de félek nem bírnád el a kardot.
- Köszönjük Tó Hölgye - hajolok meg felé. Ezután várom mi történik, gondolom visszateleportálunk, ahogyan idejöttünk.
Homlokomat törölgetve térek vissza a Tó Szelleme elé, megizzadtam a próba alatt rendesen.
- Rendben van Horatio, hozd te a kardot - mondom neki - Teddy nagyon jól teljesítettél, de félek nem bírnád el a kardot.
- Köszönjük Tó Hölgye - hajolok meg felé. Ezután várom mi történik, gondolom visszateleportálunk, ahogyan idejöttünk.
Mich- 4. szint - 10 kredit
- Hozzászólások száma : 335
Hozzászólások régi : 0
Karakteradatok
Főkarakter: Mich
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:
A tervünk sikerrel jár, az ugyan nem tudom, hogy most ki volt okos vagy ügyes kettőnk közül, de biztosan Mich volt az erős.
-Szép munka volt! - Dicsérem meg magunkat, és leporolom a ruhámat,meg kifújom magamat. Bár csak varázslat, valószínűleg illúzió volt az egész, azért jó érzés, hogy ki tudnánk menteni egy sárkányt. Csak nem tudom, akarnánk-e...
-Azt hiszem, igazuk van, Teddy - állapítom meg némi gyerekes sajnálkozással, szerintem a mackó egy gyermek értelmi szintjén lehet, így úgy is bánok vele. Horatio hozza a kardot, én pedig Teddynek nyújtom a kezemet, hogy felugorjon rá, és jöjjön vele, így nem marad le.
-Hálás köszönet tőlünk, és Arthur nevében is! Minden jót! - Ezzel elindulok arrafelé... Nos.
-Most megint teleportálni kéne, ugye?
-Szép munka volt! - Dicsérem meg magunkat, és leporolom a ruhámat,meg kifújom magamat. Bár csak varázslat, valószínűleg illúzió volt az egész, azért jó érzés, hogy ki tudnánk menteni egy sárkányt. Csak nem tudom, akarnánk-e...
-Azt hiszem, igazuk van, Teddy - állapítom meg némi gyerekes sajnálkozással, szerintem a mackó egy gyermek értelmi szintjén lehet, így úgy is bánok vele. Horatio hozza a kardot, én pedig Teddynek nyújtom a kezemet, hogy felugorjon rá, és jöjjön vele, így nem marad le.
-Hálás köszönet tőlünk, és Arthur nevében is! Minden jót! - Ezzel elindulok arrafelé... Nos.
-Most megint teleportálni kéne, ugye?
Godlaw / Tao- Adminisztrátor
- Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW
A Tó hölgye bólintott és átnyújtotta a kardot Horatio-nak, majd fehér fény vette körbe a csapatot és a villanás után egy harc kellős közepén találták magukat.
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Thorhalla- Fórumanyu
- Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders
2 / 2 oldal • 1, 2
2 / 2 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.