New York utcái

2 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4  Next

Go down

New York utcái - Page 2 Empty Re: New York utcái

Témanyitás by Borzalmino on Pént. 25 Nov. 2011, 00:05

A szárnyas lány a levegőbe emelkedett, hogy onnan fedezzen minket azonban nem sokáig maradhatott odafent. A fejem felet halottam hogy valami elsuhant és mikor felnéztem angyalt láttam aki lefelé zuhan mint egy zsák kő. Szerencsére nem a kemény betonra hanem egy autóra esett de azt is biztosan megsínylette ugyanis nem kelt fel. Ez kicsit rám hozta a frászt nem tudtam mi lehetett az de baromi gyorsanak kellet lennie ha senki nem vette észre. Tudom a köpenyesek figyelmeztettek minket arra, hogy minden erejüket megtartják a zombik de én csak most csöppentem bele ebbe a szupererő dologba. A sajátomén kívül más erővel nem volt dolgom. Pár pillanat múlva a rémület csak fokozódott mikor kicsit távolabb nyikorgást halottam. Mikor odanéztem észrevettem egy oszladozó fickót aki gond nélkül a feje fölé emelt egy autót. Teljesen kivert a víz. Én soha az életben nem lennék ilyenre képest. Max egy embert tudnék felemelni nem egy járgányt. Azonban mikor megláttam Alexist akcióba lépni azonnal észhez tértem és tudtam nekem is tennem kell valamit. Csak fogalmam sem volt, hogy mit. Sok idő nem volt az ötletelésre ezért az első gondolatomat valósítottam meg. Eldobom a biciklit és maximum sebességgel lehagyok mindenkit és mielőtt az a sétáló hulla lecsapna szegény angyalra felkapom őt és biztonságos távolságba viszem. Ha elég gyors és ügyes leszek akkor megtudom csinálni de miközben felgyorsulok megpróbálom a többieknek még odakiáltani, hogy: - Enyém az angyal ti foglalkozzatok ezzel a szemétládával.-
Borzalmino
Borzalmino
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 139
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 21.

Karakteradatok
Főkarakter: Vipra Phertelmer
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

New York utcái - Page 2 Empty Re: New York utcái

Témanyitás by Kyrena Elomtiner on Pént. 25 Nov. 2011, 20:10

Valami furcsa, elmosódott izét pillantok meg oldalt. Szárnyaimmal csapok néhányat, hohy a levegőben maradjak, mikor meghallok valami suhogó hangot. Mire észbekapok, már fájdalom hasít arcomba. Hatalmas ütést mérnek a fejemre, melynek erejétől zuhanni kezdek. Az autók felett közeledek a talaj, vagy inkább egy motorháztető felé. Azonnal sszitkozódások hagyják el torkom, miközben megpróbálom menteni a menthetőt. A levegőben már nem tudom megtartani magam, ezért megpróbálom eltenni szárnyaimat. Neem tudom pontosan, hogy sikerült-e a művelet. Becsukott szemmel érkezek az autóra, miközben fájdalmasan felnyögök, ezzel az összes levegőt kipréselem magamból. Megrázom a fejem, hogy a kép valamennyire kitisztuljon a szemem előtt. Ennek eredménye egy hatalmas fejfájás, melyet van balszerencsém tapasztalni.
- Legalább földetértem.
Nézem a keserű, pozitív oldalát a történteknek. Dermesztő hang üti meg fülem. Felnézek és egy autóval emelkedő alakot látok. A többiekre nézek, akik közül néhányan már indulnak.
- A francba, ne gyertek ide!
kiálltom feléjük. Megpróbálok lekászálódni a rommá tört járműről, majd felemelkedni ismét és szembeszállni támadómmal. Ha azt az autót eldobja, nekem nagyobb esélyem lehet a túlélésre,bár ezt még nemigen próbáltam.

_________________

"The warriors nowadays can fly!"
Kyrena Elomtiner
Kyrena Elomtiner
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 40
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Nov. 02.

Karakteradatok
Főkarakter: Kyrena Elomtiner
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

New York utcái - Page 2 Empty Re: New York utcái

Témanyitás by Jajjmár on Pént. 25 Nov. 2011, 20:35

Nagy nyugodtan sunnyognék a járművek közt, mikor becsapódik egy angyal. Egy olyan földre száltt fajta, aki kicsit talán gothosban nyomja, lehet, hogy a halálé. Vagy... villan az agyamba, talán a szárnyas csaj. Minden esetre jó nagy zajt csap, meg is dorgálnám. De akkor feltűnik a zaj valódi forrása. ~ Wahhu-huh-huhúúú ~
- A játék kezdetét vette! - Nem maradhatok ki belőle. Rögtön fel szökkenek a legközelebbi autóra ami a formához vezet. Pár indián ugrás múlva belobbantom a kezeimben a beépített kazánt és rágyújtok két tökös bombára. Mielőtt a lökhárítót széttörnék azon a csajon behajítom mind a két bombát az élvehalott haverunk képébe, hogy rájöjjön mi a probléma.
- Booomshakalaka! - Vetődöm az utolsó lépések helyett az alak mellett, közben ismét megpróbálok szétkenni rajta egy bombát, most a tarkóján, miközben bukfencben landolok a kocsik között valahol a csalimadár közelében.
Jajjmár
Jajjmár
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 208
Hozzászólások régi : 243
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 11.

Karakteradatok
Főkarakter:
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

New York utcái - Page 2 Empty Re: New York utcái

Témanyitás by Bishop on Szomb. 26 Nov. 2011, 19:18

Nagy meglepetésben van részem, szó szerint berobban közénk az ellenfelünk, már önmagában ez is elég lenne, de egy páncélosról van szó, nem is akármilyenről!
~ Nem lesz ez így jó. Ki kell valami okosat találni, mert szétszed minket.
Mire lőhetnék még egyet, máris energia fegyverrel akar tüzelni, oldalra ugrok, neki a csatorna falának, hátha így nem sérülök meg annyira. Ezután a fejét veszem célba, ott próbálom megsebezni. Remélem a többiek is hasonlóan járnak el mint én...

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3688
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 50
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

New York utcái - Page 2 Empty Re: New York utcái

Témanyitás by Thorhalla on Hétf. 28 Nov. 2011, 10:05

Résztvevők: Rado, Adam Deer, Bishop és Rex (Jason)
Rado kivételével mindenki el tudott ugrani a taszítósugár elől, a lány pedig métereket repült ennek köszönhetően hátra, egy-két zúzódást szerzett a hátára, de semmi egyéb baja nem lett szerencsére.
A többiek azonban ugrottak félre, és jól, senkit sem ért el a támadás, és már a riposzt ment is vissza a páncélos irányába. Rex lövését a páncélos a kezével védte, még arra sem vette a fáradtságot, hogy kitérjen.
- Húúúúús! – mondta furcsán eltorzult hangon.
Adam és Bishop pedig a fejét célozta, először dördült a lövés, ami hála annak, hogy a rostély nem volt lehajtva Bishop gyönyörűen ellőtte a férfi alsó álkapcsát, de az mintha meg sem érezte volna mindezt. Adam surikenje elszállt, majd visszafelé sikerült vele fejbe találni az ellenfelüket, mire az hat darab rakétát indított el a csapat felé viszonzásul.
Ekkor kapta meg a csapat a rádión Alexis-től, hogy jelentést kér a helyzetükről.

Résztvevők: Borzalmino, Victoria (Jeff), Jester, Alexis/Dream és Kyrena
Alexis és Dream egyelőre nem kapott választ a másik csoporttól, a „kard” és a fegyver közben előkerült a lány és a szimbionta kezeibe.
Borzalmino indult gyorsan rohanva Kyrena felé, a lány még csak próbált leszállni, amikor ismét megjelent mellette valaki és felkapva őt az autó tetejéről biztonságban vitte le róla. Pont időben, ahogyan a fiatal férfi leugrott a kocsiról az, ami a zombinál volt nagy erővel csapódott oda, ahol eddig Kyrena feküdt.
Ebben a pillanatban robbant a két bomba a zombi mellett, akinek erre megrogytak a lábai és jó pár darab kiszakadt belőle, fájdalmat láthatóan nem érzett. A robbanás Jesternek volt köszönhető, de amikor próbált a férfi mellett eljutni az az utolsó robbanás előtt elkapta Jestert és a levegőbe emelkedett vele, mikor Kyrena emelkedett volna vissza a levegőbe a jelmezes mezei egyszerűséggel a lánynak és Borzalmino-nak vágta a Jestert.

//Dream: semmi gond.
Én is elnézést a nagyon kései reagért.//

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
New York utcái - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14874
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 43
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

New York utcái - Page 2 Empty Re: New York utcái

Témanyitás by Adam Deer on Kedd 29 Nov. 2011, 18:15

Bishop arcon lőtte a zombit és az én Shurikenem is eltalálta, amiért kaptunk is ajándékba néhány rakétát.
- *nyád!
Kiáltom, amikor kilövi a rakétákat. Hátrafelé kezdek el futni, de közben a rakétákat nézem és próbálom lelőni a legközelebbit hátha sikerül felrobbantani a levegőben mielőtt túl közel érne. Ha sikerül, ha nem akkor is vetődök egyet, hogyha a rakéták közel érnek a földhöz, és ha nem lök rajtam túl nagyot a robbanás egy bukfenccel zárom. A vetődést és ismét talpra szökkenve megint elhajítom a shurikent de most a mellkasán lévő energiaközpontot célzom vele. Ha eltalálom, remélhetőleg felsértem eléggé a páncélt, hogy ha nem is teszem tönkre a shurikennel az energiaközpontot legalább legyen, rajta egy rés a páncélon ahol egy pontos lövés áthaladva tönkre tudja tenni.


/Bocs amúgy a káromkodásokért de a karakterem már csak ilyen Razz/
Adam Deer
Adam Deer
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 132
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 24.

Karakteradatok
Főkarakter: Adam Deer
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

New York utcái - Page 2 Empty Re: New York utcái

Témanyitás by Bishop on Kedd 29 Nov. 2011, 18:49

Sikerül sérülést okozni az ellenfélnek, az alsó állkapcsa eltűnik a fejéről, így most már nem hiszem, hogy olyan könnyen el tudni minket csámcsogni... rögtön visszavág természetesen, ezúttal rakétákkal próbálkozik.
Ahogy lehet, rögtön hasra vágom magam és oldalra gurulok, így próbálom kikerülni a rakétákat, ha erre nincs lehetőség marad az ugrás, vagy vetődés, de rakéták ellen nehéz védekezni. Hogyha nem ér komolyabb sérülés és nálam van a fegyverem, akkor egy újabb lövést próbálok kivitelezni az arcába.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3688
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 50
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

New York utcái - Page 2 Empty Re: New York utcái

Témanyitás by Borzalmino on Kedd 29 Nov. 2011, 22:23

Miközben az autók felé rohantam eltettem a zsebeimbe a kést és a sókólót. Fölmásztam az egyik kocsi tetejére és azokon mentem tovább. Így könnyebb volt mint közöttük mászkálni. De ezért nagyon oda kellet figyelnem nehogy leesek és a sebességemből se veszítse egy fikarcnyit se. A sebesség vesztés akár az angyal életébe is kerülhetett volna. Tehát nem engedhettem meg, hogy hibázzak. Az a zombi már majdnem elhajította az autót mikor odaértem angyalhoz. Azonnal fölkaptam és máris ugrottam tovább. Pont időben mert a zombi pont abban a pillanatban dobta az autót a hűlt helyünkre. Mikor elég messzire értünk megfordultam pont időben ahhoz hogy lássam azt a manó fickót amint bombákat hajít a szörnyetegre. A lény térde rogyott és nagy darabok szakadtak ki a lábából. Azonban semmiféle érzelmet nem lehetett az arcán észrevenni. Talán egyáltalán nem is érezte a robbanást. Azonban a robbanás ellenére mit sem vesztett erejéből ugyanis elkapta Jestert majd az égbe szált vele. Ezután gyorsan hozzánk vágta a társunkat. Angyallal a kezemben nem voltam képes kitérni és telibe kapott minket. Ott feküdtünk a földön egymás hegyén hátán.
***
Mikor fölállok teszek egy önkénytelen megjegyzést.
-Nocsak alacsonyan szálnak a manók.- ezután angyal mellet maradok amíg nem képes lábra állni. Ha már meggyőződtem, hogy jól van előveszem az egyik fegyvert és elkezdek a zombi felé lőni de elég kevés az esély a találatra. Szinte semmilyen gyakorlattal nem rendelkezem lőfegyverek terén.
Borzalmino
Borzalmino
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 139
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 21.

Karakteradatok
Főkarakter: Vipra Phertelmer
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

New York utcái - Page 2 Empty Re: New York utcái

Témanyitás by Radoslava on Szer. 30 Nov. 2011, 10:46

Tűzgolyója semmit sem hatott az ellenfél ellen. Ez eléggé megrémisztette s megtette azt a szörnyű hibát hogy leállt gondolkodni, mit is kezdjenek ellene. A golyók páncélján nem ejtenek szinte semmilyen kárt, csupán az arca védtelen. Épp mikor erre kényszerül rájönni, érzi ahogy teste a levegőben repül, majd nekicsapódik a kemény falnak. Kiad egy fájdalmas nyögést, mi közepette a földre érkezik. Apró csillagok táncolnak szeme előtt, kong a feje a fájdalomtól és a háta mintha ezer darabra hasadt volna. Legszívesebben felsírna a fájdalomtól, akkor is, ha nem törte el semmiét, még csak egy apró horzsolásnak sem látta jelét. Még. Mire összeszedte magát, a többiek már újabb csapást mértek a zombira. Jobban megfigyelve már hiányzott az egyik állkapcsa s mindenki a fejét próbálta célozni. Ennek igencsak nem örült, hisz rakétákkal ajándékozta meg őket. Itt viszont már nem tétovázott. Egy kicsit nagyobb tűzgolyót alkotott meg kezében a szokottnál, s becélozva vele az egyik rakétát el is dobta, reménykedve, hogy eltalálja. Épp mikor elhagyta kezét a tűzgolyó, azonnal vetődött is a mocskos vízbe, nehogy elérje őt a robbanás ereje, ha netán eltalálta a rakétát. Ha épségben megúszta a dolgot, és van rá lehetőség, feláll s összeszedve erejét egy tűzörvénnyel ajándékozza meg a zombie arcát.

_________________
Főkari: Radoslava Vasilovij, X-diák: Nadja Nyedvedjev

Thorhalla: Elmegyógyintézetek gyöngye és a Lady Plüssnyúl
"Az elmebetegség olyan mint a gravitáció..."

1. Radi
2. Nightmare
3. Radoslava
Radoslava
Radoslava
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 258
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 28.
Age : 29
Tartózkodási hely : Szlovákia

Karakteradatok
Főkarakter: Radoslava Vasilovij
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

http://www.gportal.hu/airie airie_nandori@hotmail.com airie_

Vissza az elejére Go down

New York utcái - Page 2 Empty Re: New York utcái

Témanyitás by Thorhalla on Csüt. 01 Dec. 2011, 10:26

Résztvevők: Rado, Adam Deer, Bishop és Rex (Jason)
Adam-nek szerencséje van, ami egyben talán kicsit balszerencse is, sikerült a levegőben felrobbantani az egyik rakétát, aminek hála még egy robbant. Amennyire ezek picik voltak a robbanás ereje viszont úgy növekedett, Bishop-ot, Adam-et és Rex-et a földre vágta a robbanás szele több kisebb zúzódást szerezve ennek hála. A hátuk mögött pedig becsapódott a többi rakta. Egyedül Rado úszta meg a dolgot, aki a korábbi lökésnek hála odébb volt és még a szennyvízbe is belefordult. A robbanásoknak hála a teljes csatorna a csapat mögött beomlott és a robbanás miatt az urak több kisebb égési sérülést is összeszedtek zúzódások mellé. A tűzlabda pedig sikeresen arcon találta a páncélost ebben a pillanatban, akinek ennek köszönhetően már a koponyacsontja látszott ki.
A sérülések miatt Adam és Bishop most nem tudott lőni, de Rado második támadása már egy energiafalban akadt fent. Aki ért egy picit is a páncélokhoz tudja, hogy nem fogja tudni a férfi ezt végtelenségig fenntartani.

Résztvevők: Borzalmino, Victoria (Jeff), Jester, Alexis/Dream és Kyrena
Ti most nem kaptok egyelőre új kört, majd a többiekkel a következőben, mert csak Borzi írt és nem szeretnék senkiből sem egyelőre se zombit, se halottat faragni.


//Visszaálltam a legkésőbb 3naponta váltok kört megszokásomhoz, ha valaki nem tud írni ezen idő alatt, szóljon, hogy várjam meg és akkor kitolom a reagírást
Káromkodás pedig nyugodtan, nem te vagy az egyetlen, aki szokott//

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
New York utcái - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14874
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 43
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

New York utcái - Page 2 Empty Re: New York utcái

Témanyitás by Kyrena Elomtiner on Csüt. 01 Dec. 2011, 16:42

Épp az autóról próbálok felkelni, amikor Borzalmino felkap és leugrik velem a járműről. Már épp készültem, hogy rámordulok, amikor a nemrégiben használt fekvőhelyemre rázuhan a zombi által eldobott autó. Úgy néz ki sokkal inkább köszönettel tartozom, mint kiabálással és veszekedéssel az elvitel miatt.*
- Köszönöm!
mondom neki. Tényleg így is gondolom és örülök, hogy az első autómat nem a fejemre kapom. Az azért mégiscsak kellemetlen lett volna. A többiek már támadnak is. Én egyenlőre csak nézem őket, miközben azon töröm magam, hogy mihamarabb a levegőbe emelkedhessek. Sajnos ezt el kell halasztanom, mert a pszichopata sorozatgyilkos zuhan a nyakunkba. Ez már több a soknál. Az egy dolog, hogy autókat hajigál rám, de őrült gyilkosokból nem kérek. Belegondolni is rossz, mi lett volna, ha tök is van a kezében.
Kikászálódok a pasas alól, majd keresek egy kisebb járművet, ami azért elég nagyot képes ütni. Megpróbálom azt felemelni, majd a zombihoz vágni, hogy viszonozzam iménti ajándékát.

_________________

"The warriors nowadays can fly!"
Kyrena Elomtiner
Kyrena Elomtiner
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 40
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Nov. 02.

Karakteradatok
Főkarakter: Kyrena Elomtiner
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

New York utcái - Page 2 Empty Re: New York utcái

Témanyitás by Adam Deer on Csüt. 01 Dec. 2011, 16:46

Még a levegőben sikerült kilőnöm az egyik rakétát, ami berobbantott egy másikat viszont a maradék négy becsapódott mögöttünk. A lökéshullám is dobott rajtunk, amitől több helyen is összezúztuk magunkat és persze a robbanás is megpróbált minket beégetni. Bár ez nem sikerült teljesen. A sérülések okozta fájdalom miatt nem nagyon bírok még mozogni, de valahogy sikerül a hátamra fordulni és látom, ahogy Rado megpörköli a rohadékot. Amikor a következő támadást indítja, a lány akkor viszont egy energiafal állja a tűz útját.
- Rado. N - ne. hagyd abba. Nem. Bírja sokáig fent tartani. Az erőteret.
Akadozva bírok csak beszélni, de legalább megbírom közben állni, hogy felordítsak fájdalmamban. Remélem, érti, amit mondok, és nem hagyja, hogy leállítsa az energiafalat, hogy az újra töltődhessen. Még jó hogy fegyverboltban dolgozom ahol hasonlókat is lehet kapni. Meg persze jó, ha az ember tájékozott ilyen téren is.
Adam Deer
Adam Deer
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 132
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 24.

Karakteradatok
Főkarakter: Adam Deer
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

New York utcái - Page 2 Empty Re: New York utcái

Témanyitás by Jason Mandrake on Pént. 02 Dec. 2011, 12:52

A robbanás hátravetett minket,kisebb zúzódásokat szenvedtünk. De a fickó még talpon volt és egy erőtérrel próbálkozott. Ha elegendő erőmből telik akkor a páncél fizikai erejét azaz köröl belül három tonnányi sújt vagyok képes megemelni vele. Egy nagyobb fajta törmeléket próbálok hozzá vágni de ez nem elég. Mivel az erőteret ismereteim szerint nem képes sokáig fenntartani így törmelékekkel bombázom jobb híján mivel a levegőbe nem képes emelkedni a páncélom, a pisztoly mint láttam szimplán kivédhető számára így maradnak a vaskos és nehéz törmelékek amiket megpróbálok mind a fejéhez vágni és eközben persze elérni,hogy megszűnjön az erőtér.

[én mostanság kb 2-3 naponta vagyok fenn munka miatt, szóval nekem jó lesz]

_________________
Jason Mandrake- Démonológus és üzletember
Avalon: Alaistair Viharmágus és nőcsábász R.I.P
Zombivilág: Rex Thomson-Önjelölt Páncélos igazságosztó R.I.P.
Jason Mandrake
Jason Mandrake
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 62
Hozzászólások régi : 153
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 09.
Age : 31
Tartózkodási hely : Black Heaven bordély

Karakteradatok
Főkarakter: Jason Mandrake
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

http://damnednights.hungarianforum.net/ sogronos@hotmail.com azaneal89

Vissza az elejére Go down

New York utcái - Page 2 Empty Re: New York utcái

Témanyitás by Jajjmár on Szomb. 03 Dec. 2011, 14:08

- Hóóóó - Szabadul a levegő a tüdömből, miközben megjárja a számat, hogy saját hangot társítsak közben. Mialatt neki vágodók valami puháknak, félszemmel ugyan látom, hogy barátok, szóval nem lángoló kezekkel lököm el magam tőlük. Csak puszta páncélosokkal, így nyerve egy kis lendületet, hogy vissza zökkenjek a játék közepe felé. Bár jellemzően sokat rohanok fejjel a falnak, most már ismerem az előttem állót. Így kicsit máshogy fogok neki a dolognak. A leszűkült folyosón, ami nekem a világból mradt már csak én vagyok és a kis köpenyes barátunk. Ismét neki futok a célnak, kinézem a lehető legjobb helyet az elrugaszkodásnak. Megpróbálom elkapni a srácot a levegőben. De most már eszelős ésszel és nem csak erővel meg robbanó szerekkel megyek neki. Nem is szemtől szemben van a célom. Hanem ha elkapom a ruha huzalozása által adott ügyességgel, pár gyors mozdulattal a hátára mászok, majd mielőtt leszedne bemosok neki egy jobbost, hátha arra kitátja kicsit a száját, majd a kövi mozdulattal már a pokol lángjaitól lángolva nyúlok le a nyelő csövén, hogy kicsit felhevítsem a kihült vizihullát. Hátha ettől a kis erőstől elveszti az étvágyát és eltakarodik a pokolba.
Jajjmár
Jajjmár
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 208
Hozzászólások régi : 243
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 11.

Karakteradatok
Főkarakter:
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

New York utcái - Page 2 Empty Re: New York utcái

Témanyitás by Bishop on Szomb. 03 Dec. 2011, 15:02

A robbanások lökéshullám elhajít és jól odavág a falnak, kisebb zúzódások, karcolások, horzsolások, nem tűnnek nagy sebeknek, de fájnak és lassítják a mozgást. Első körben próbálok a elővenni egy pisztolyt, hogy esetleg védhessem magam, miközben a sörétest próbálom magamhoz ragadni, az eddig jónak tűnt.
~ Szóval nem képes sokáig pajzs mögé bújni, érdekes. De nem lenne jó ötlet rálőni szerintem, lepattanna róla és még eltalálna valakit.
Úgy döntök, hogy megpróbálom összekapni magam, aztán egy kicsit oldalra kimenni és becélozni a páncélost, amint nincs pajzsa megpróbálok tüzet nyitni, a fejére, az tűnik sebezhetőnek. Ha közben támadni próbálna akkor próbálok elugrani ha nem tudok, akkor törmelék mögé bújni.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3688
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 50
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

New York utcái - Page 2 Empty Re: New York utcái

Témanyitás by Thorhalla on Vas. 04 Dec. 2011, 11:42

Résztvevők: Rado, Adam Deer, Bishop és Rex (Jason)
Rado korábbi támadásának maradványai még mindig ott sercegtek a páncélos körül, így valamelyest még hatott a támadás, Rex köveket hajigált neki a páncélnak, igaz ez lassabb volt így, mintha a tűz támadta volna, de valószínűleg a páncél sem volt a legjobb állapotban, mert sercegés hallatszott, majd az energiapajzs szikrázva égett ki. Bishop pedig ebben a pillanatban lőtte fejbe Chandler-t, aki páncélostul terült el a földön és nem mozdult többé. Valószínűleg az élőhalottat most ölte meg a csapat véglegesen.

Résztvevők: Borzalmino, Victoria (Jeff), Jester, Alexis/Dream és Kyrena
Borzalmino jól gondolta, valóban ügyetlen volt a fegyverekkel, a fegyver visszarántása miatt a keze felcsapódik a levegőbe és a golyó is valamerre távozik, csak nem arra, amerre a férfi szerette volna. Kyrena akciója viszont már sokkal sikeresebb, mint a társáé. Igaz autót nem talált, amit még el is bírt volna, de volt itt a közelben két robogó, amiket viszont játszi könnyedséggel tudott felkapni a képességének hála és úgy nekihajítani az ellenfelének. Az egyiket még ugyan elkapta, de másik már eltalálta és lejjebb zuhant, de még időben meg tudta állítani magát és nem került a földre. Az elterelés egyébként zseniálisan jött ki Jester számára, aki ekkor tudott az ellenfél hátára ugrani. A zombi utána kapott és miközben ő a karját nyomta a torkán Mich végigkarmolta Jester karját, amiből vér kezdett folyni. A másik kézre pedig a lángok ellenére még ráharapott Jester karjára és megsebezte csukló magasságban a férfit. Annak hála, hogy a fickó már nagyjából ki volt száradva a zombi lángra is kapott és így zuhant le Jesterrel az autók tetejére.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
New York utcái - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14874
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 43
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

New York utcái - Page 2 Empty Re: New York utcái

Témanyitás by Radoslava on Vas. 04 Dec. 2011, 12:27

A tűzlabda tökéletesen eltalálta mocskos célját aminek a lány igencsak megörült, mivel sosem tudott teljesen pontosan célozni. Ilyen téren elég ügyetlen volt, de amit akart azt többnyire egy idő után mindig eltalált. Mikor kezeiből kitörtek a lángcsóvák kissé meginogott, mivel ezt a tűzformát sosem gyakorolta, sőt, nem is ismerte. Tudta jól hogy nem Radinak vagy Radoslavának, hanem Nightmare nyers gyilkolási ösztönének köszönheti, aki mindig kihozza belőle a legjobbat és átlépi egy kicsit a határokat, hogy tovább fejlődjön. A tűz nekicsapódott valami erőnek, mely körbevette a zombiet. Ennek köszönhetően érezte ahogy lábaiban megrándulnak egy kicsit az izmok és meginog, de Adam nyögő biztatása csengett fülében, bár jelen pillanatban nem az volt, mi erejét hajtotta. Teste teljes mértékben megfeszült és az izmok kővé dermedtek. Érezte ahogy minden eddigi erejét beveti, hogy fenntartsa a számára most új, 'iszonyatos' erejét.
- Dögölj már meg! - kiáltotta s utolsó löketet adott a tűznek, egy utolsó erőhullámot mely apró pillanatra, épp időben erősödött meg. Majd hirtelen a tűz eltűnt és a lány hangos, fáradt nyögéssel hanyatlott neki a csatorna falának. Egész testében remegett s érezte hogy lélegezni is alig tud. Figyelte ahogy támadása még ott nyaldossa egy kis ideig a zombie páncélját. Kiégett az energiapajzsa s egy dörrenés hallatán az ellenfél a földre hanyatlik. A lány csak remélhette, hogy immáron többé nem áll fel. Kifújva magát végigfut tekintete a társaságon, majd hangos zihálással próbál addig pihenni amíg össze nem kapják magukat, hogy tovább indulhassanak.

_________________
Főkari: Radoslava Vasilovij, X-diák: Nadja Nyedvedjev

Thorhalla: Elmegyógyintézetek gyöngye és a Lady Plüssnyúl
"Az elmebetegség olyan mint a gravitáció..."

1. Radi
2. Nightmare
3. Radoslava
Radoslava
Radoslava
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 258
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 28.
Age : 29
Tartózkodási hely : Szlovákia

Karakteradatok
Főkarakter: Radoslava Vasilovij
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

http://www.gportal.hu/airie airie_nandori@hotmail.com airie_

Vissza az elejére Go down

New York utcái - Page 2 Empty Re: New York utcái

Témanyitás by Lance Harris on Vas. 04 Dec. 2011, 21:18

Hirtelen eszmélek fel, és mostanra már káosz uralkodik mindenhol. Nincs is időm reagálni sokmindenre, csak gyorsan felröppenek szárnyaimmal a levegőbe, így jobban átlátom a helyzetet. Amint látom, hogy a csata hogy alakul a bázisról elhozott fegyverrel odapörkölök a támadó zombi fejére. Ezekután igyekszem minnél inkább elterelni a figyelmét, kihasználva a helyzetemből adódó előnyömet, és hagyom, hogy a többiek addig mindennel támadják amilyük van. Mikor van egy másodpercnyi szünetem, akkor tűnik fel, hogy a rothadó arc furcsán ismerős vonásokat takar... Egy volt kollégám hullája ellen harcolunk!

_________________
Genocide (Főkarakter); Lance Harris (Lupine njk); Aisha Ayo (X-Diák)
Lance Harris
Lance Harris
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 314
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 24.

Karakteradatok
Főkarakter: Jeff
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

New York utcái - Page 2 Empty Re: New York utcái

Témanyitás by Jajjmár on Hétf. 05 Dec. 2011, 21:20

Nem is pislogok, olyan rettentően, vidám vagyok. Szinte látom magam kapálózva repülni, miközben kétkerekűek párosával szállnak velem együtt. Még bólintok is nekik, szalutálnék, ha nem érezném abban a pillanatban úgy, hogy a kapálózás minden ami fent tart a magasban. Épp kiélvezném a pozícióomat mikor az egyik gyenge elméjű most kezdi tűz alá venni az alanyt.
Persze pórul járok... ha azt nézzük, hogy a kis zombi ribanc összekarmolt meg harapdált. Kellemetlen. ~ Hogy is nevezik ezt? Motiváció? ~ Talán majd ilyesfélét ad nekem a tény, hogy ha nincs meg a cucc én is ilyen kis emberevővé válok. Korlátozott igények, kevés fantázia, nem túl vonzó állapot. Bár belül biztos tetszene a kép amivel a társaim fogadnak. Elmerengek az andalító zenére, miként tépnék mindet, icike-picikére. Egy darabig kalandozok csak, ahogy a járnyas felé nyúlok. Talán halucináció ez a másik? Ki tudja. Az ütem mélysége arra sarkal, hogy égve derítsem ki, így rágyújtok a kezemre, egy pillanatra kilökök a szárnyas repülő valami felé az égbe, majd lendületet véve a kezem fordulásból tapasztom a zombi fejére és égtelen kacajban török ki. Ahogy égő kezemmel markolgatom az arcát, ami lehetőség szerint épp péppé olvad.
Jajjmár
Jajjmár
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 208
Hozzászólások régi : 243
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 11.

Karakteradatok
Főkarakter:
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

New York utcái - Page 2 Empty Re: New York utcái

Témanyitás by Kyrena Elomtiner on Kedd 06 Dec. 2011, 20:09

Az autók túl nehéznek bizonyulnak jelenlegi erőmhöz mérten. Ezért jobbnak látom a robogókkal próbálkozni. Az egyiket elkapja az a rothadó húshalom, de a másik telibe találja. Ábrázatomra széles mosolyt ültetek a sikeres találat tudatában és ez csak szélesedik, amikor az idegbeteg manó ráveti magát a zombira. A helyzet azonban rossz fordulatot vesz. A repülő 'barátunk' elég makacs és nem akarja megadni magát. Sebeket ejt a sorozatgyilkoson, melynek mindannyian tudjuk a végleges következményét. Most azonban nem szabad ezzel foglalkoznom, hiszen a vírus szétterjedéséig még van idő, ha nem is tudjuk, hogy mennyi. Csak tudnám, hogy ezt miért nem kérdeztük meg azoktól az alakoktól.
Az élőhalott zuhanni kezd, lángoló testtel. A másik szárnyakkal rendelkező nő tűz alá veszi, ami még jól jöhet.
- Ne menjetek túl közel!
mondom a rádióba, hogy biztosan meghallja mindenki. Ez már szegény tökös pasason nem segít, de a többieket még megmentheti. Az viszont, hogy távolról próbáljak kárt tenni benne elképzelhetetlen, tekintve hogy társunk ennyire ragaszkodik a zombihoz. Kénytelen vagyok a közeli, mégis remélhetőleg elég távoli megoldást választani. Előveszem a kardot, melyet magammal hoztam és néhány kést. Ha közelebb kerülök pontosabban tudok célozni és remélhetőleg el is találom ellenfelünket, ezért elkezdem szándékom megvalósítását. Ha nem sikerülne, akkor még mindig van esélyem a védekezésre a karddal abban az esetben, ha a foszló alak hamar magához térne.

_________________

"The warriors nowadays can fly!"
Kyrena Elomtiner
Kyrena Elomtiner
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 40
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Nov. 02.

Karakteradatok
Főkarakter: Kyrena Elomtiner
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

New York utcái - Page 2 Empty Re: New York utcái

Témanyitás by Borzalmino on Kedd 06 Dec. 2011, 23:41

Ez a nap egyáltalán nem az enyémnek tűnt legalábbis az elején. Angyal akit sikeresen kirántottam a veszély kamrából nem szolt hozzám még nem is mosolygott. Nem akartam azt, hogy hálálkodva a karomba ugorjon mert arra nem volt időnk de egy köszönöm jól esett volna. Utána meg célba vettem a lényt lőttem majd a kezem felcsapódott s a golyók elszálltak a szélrózsa minden irányába. Nagy szerencse volt, hogy egy társamat sem találtam el. Azt viszont bántam, hogy a zombi nem látott mert akkor végérvényes kimúlt volna röhögésben. Azonban angyal nem követte a példámat és sikert ért el. Hozzá vágott két robogót és közülük eggyel el is találta. Erre elszégyelltem magam, hogy semmire sem vagyok jó. Utána láttam, hogy manó újra nekiveselkedett a lénynek majd miután a magasba emelkedtek elindultak vissza a kiinduló pontra.
***
Hirtelen kirobbanok mint egy rakéta nem is figyelve az angyal parancsára. Ha messziről nem találtam el egy közvetlen közelről kiadott fejlövést talán egy ilyen kripta szökevény sem élheti túl.
Borzalmino
Borzalmino
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 139
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 21.

Karakteradatok
Főkarakter: Vipra Phertelmer
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

New York utcái - Page 2 Empty Re: New York utcái

Témanyitás by Bishop on Szer. 07 Dec. 2011, 19:22

Kiváló csapatmunka volt, igaz, hogy csak mindenki azt csinálta ami elsőre eszébe jutott, de szerencsére össze passzoltak a dolgok. A pajzs megszűnik a tűz fog rajta és még egyszer fejbe tudtam lőni.
~ Remélem nincs önmegsemmisítője, nem lenne szép dolog.
Fegyveremmel a testre célozva közelítek hozzám, majd lábammal megpróbálom fordítani, hogy háton feküdjön és meggyőződhessek arról, hogy biztosan halott, véglegesen. Közben kiderül, hogy az elején a lány aki kedvesen rám mosolygott, nem teljesen épp elméjű, ezt eddig is tudtam, de csak most tapasztaltam meg.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3688
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 50
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

New York utcái - Page 2 Empty Re: New York utcái

Témanyitás by Thorhalla on Csüt. 08 Dec. 2011, 10:21

Résztvevők: Rado, Adam Deer, Bishop és Rex (Jason)
Rado és a többiek pihentek, amíg Bishop a zombi közelébe indult, hogy megnézze az még életben van-e. Egyelőre Chandler nem mozdult, csak feküdt a földön. Megfordítani pedig egy nagyobb erőkifejtés után lehetett csak, révén, hogy a páncél is rajta volt. Hatalmas kongással került végül a hátára a páncélos, az arcából, fejéből pedig a találatoknak és a tűznek hála immáron semmi sem maradt. Teljesen halott volt, a négyes számára most volt pár perc pihenési lehetőség, majd szabadon dönthették el, hogy a csatornában folytatják-e az útjukat, vagy pedig a most frissen beomlott részen felmásznak és az utcán haladnak tovább. Igaz sok idejük nincs, mivel a zajokra valószínűleg mások is felfigyelhettek.

Résztvevők: Borzalmino, Victoria (Jeff), Jester, Alexis/Dream és Kyrena
Jester támadásának hála a többiek is felbátorodtak és mindenki a zombira támadt. Most már könnyebb dolga volt mindenkinek, révén, hogy az egyik autóra estek rá. Victoria lőni kezdett rá, egészen pontosan a fejére, amit kissé nehéz volt eltalálni, mert Jester még mindig rajta volt, így a lövések többsége a zombi hasába ment. A démon égette az arcát, Kyrena is odaért és arcon döfte a karddal, majd még Borzalmino is főbelőtte a zombit. Annak esélye sem volt, először még próbált kapkodni, de a tűz túl gyorsan égett és alig fél perc alatt hamuvá omlott. A társaság pedig végre kifújhatta magát, mert az első akadályt sikerrel vették. Néma csönd ereszkedett rájuk és csak a szél hangját lehetett hallani, egyelőre teljesen egyedül voltak.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
New York utcái - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14874
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 43
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

New York utcái - Page 2 Empty Re: New York utcái

Témanyitás by Jason Mandrake on Pént. 09 Dec. 2011, 19:34

A páncélos fickónak annyi volt, eddig sem volt valami élő. De most végre halott, teljesen. A páncél a gazdájával együtt hangos puffanásban ér véget. Szerencsére a csapatmunka meghozta gyümölcsét. Ha van egy kevéske időnk akkor én átvizsgálnám a páncélt, hátha akadok valamire ami számomra előnyös lehet, vagy kompatibilis a páncél rendszeremhez.
-"Scannelés"- adom parancsba a páncélomnak,hogy vizsgálja át a zombi felszerelését.
-"Kár felmérés"- hátha képes felmérni mekkora kárt okoztunk benne
-"Szinkronizálás kompatibilitás céljából"- hátha akad valami ami még hasznos lehet számomra, neki már úgysem kellhet.

Amíg dolgozik a páncélom addig én a többiekhez szólok.
-"Jobb lenne ha a csatornában maradnánk mivel gyanítom,hogy a felszínen több hasonló alakkal hozna minket össze s a sors".

_________________
Jason Mandrake- Démonológus és üzletember
Avalon: Alaistair Viharmágus és nőcsábász R.I.P
Zombivilág: Rex Thomson-Önjelölt Páncélos igazságosztó R.I.P.
Jason Mandrake
Jason Mandrake
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 62
Hozzászólások régi : 153
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 09.
Age : 31
Tartózkodási hely : Black Heaven bordély

Karakteradatok
Főkarakter: Jason Mandrake
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

http://damnednights.hungarianforum.net/ sogronos@hotmail.com azaneal89

Vissza az elejére Go down

New York utcái - Page 2 Empty Re: New York utcái

Témanyitás by Thorhalla on Szomb. 10 Dec. 2011, 23:30

//Most vegyem úgy, hogy mindenki meghalt és mondjam, hogy vége a kalandnak, mehettek új karaktert csinálni? Azon a 2 emberen kívül, aki jelezte, hogy nem ér rá/nem tud írni… Szóval, aki holnap délutánig nem ír/nem jelzi, hogy nem tud írni/nem kér haladékot, ugyanis akkora érek haza vidékről, azt most már nemes egyszerűséggel szívbaj nélkül fogom megölni. Ugyanis betegen, sérülten, diplomamunka írás és tanulás közben veszem a fáradtságot, hogy írjak, legalább azt elvárnám, hogy szóltok, főleg, hogy a legtöbben máshova tudtak írni.//

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
New York utcái - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14874
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 43
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

New York utcái - Page 2 Empty Re: New York utcái

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4  Next

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.