New York utcái

3 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4  Next

Go down

New York utcái - Page 3 Empty Re: New York utcái

Témanyitás by Bishop Vas. 11 Dec. 2011, 01:12

Úgy látszik az élőholt most már csak holt, bár nehéz volt megfordítani, de meg kellett, biztos ami biztos. Itt van egy másik fickó ő jobban ért a páncélosokhoz, ő nagyobb hasznát veszi majd mint én. Amíg ő elvan én próbálom ellenőrizni a felszerelésem és újratölteni a fegyvereket. Közben azért szólok a társaimnak is.
- Mindenki egyben van?
Ezután közlöm a meglátásaimat is:
- Folytassuk terv szerint, védettnek tűnik ez a csatorna.

//Elnézést, a kimaradásokért, de szerintem nekem még jövő hét is necces lesz... de miért is ide írom//

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 26
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

New York utcái - Page 3 Empty Re: New York utcái

Témanyitás by Borzalmino Vas. 11 Dec. 2011, 10:06

Jesster támadásának sikerére mások is felbátorodtak és elkezdték megrohamozni a sérült zombit. Hiába siettem a angyalka hamarabb odaért mint én és nőies finomságával beledöfte kardját a lény fejébe. Még mindig nem akart megpusztulni ezért én is bele eresztettem pár golyót és szerencsére most el is találtam. A végső érvágást mégis a manó okozta neki a tüzével ugyanis az egyszerűen fölemésztette ellenfelünket. Pár perc múlva nem maradt belőle más mint egy rakás hamu. Végre a többiek is fellegezhettek nem voltunk életveszélyben egyenlőre. Ugyanis a kis vitánk nem éppen zaj nélkül folyt le. Valószínű, hogy a közelben lévő élőholtak meghalottak és és felénk tartanak.
***
Amíg kifújom magam végig a környéket vizsgálom nem jön egy újabb hullám. Pár perccel később elindulok előre az utcában, hogy megnézzem tiszta-e még a terep.

/Bocsánatodat kérem. /
Borzalmino
Borzalmino
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 139
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 21.

Karakteradatok
Főkarakter: Vipra Phertelmer
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

New York utcái - Page 3 Empty Re: New York utcái

Témanyitás by Radoslava Vas. 11 Dec. 2011, 11:46

Csendben ül a csatorna falának dőlve s figyeli társait ahogy szintén pihennek, valamint jobban szemügyre veszi a két férfit, ahogy a páncélos hullát figyelik és nyilván alaposan vizsgálgatják. Nem bírja ki hogy ne menjen oda hozzájuk, így nemes egyszerűséggel löki fel magát két kezével a mocskos betontól. Arca enyhén eltorzul ahogy orrába csap a bűzös csatornarendszer folyadékának illata, majd észreveszi hogy ezt inkább saját magán érzi. Elundorodik saját magától, hisz ki számára lenne kellemes érzés azt tapasztalni hogy az egykori emberek hulladékaiban "fürdött" meg. Kitudja mi minden úszkálhat benne. Örül is egy kicsit, hogy semmi nem került a szájába vagy a hajába. Bár a hajában nincs annyira biztos... Nem akar erre gondolni, ezért azonnal oda is megy a két férfihez s nézi ő is a hullát. Elég ronda látvány ahogy ahogy a nyakából való maradványok már inkább kásás jellegűek voltak. Nem szólt semmit egy kis ideig, majd a beomlott járatot figyelte. Csak remélhette hogy senki vagy semmi nem mászik be oda.
- Szerintem ha a csatornában maradunk akkor elég gyorsan húzzunk el innen. Egyrészt mert a harc zaja elég sok zombie-t idecsalogat pár percen belül, másrészt pedig ezen a nyíláson is bármikor bármi bemászhat. Igaz nem túl nagy de nem kéne kockáztatni. Én díjazom a csatornát, mert ez annyira nem nyílt terep mint odafent - kommentálna a dolgokat elég nyugodtan helyzetükhöz képest.
- Én majd fedezhetek hátulról. Természetesen ha nincs ellenvetésük - néz Bishop-ra és Rex-re, majd ha bólintanak és elindulnak figyelmesen halad a kis csapat mögött, elég gyakran maga mögé nézve, vizsgálgatva a csatornát. Olykor pár másodpercre megállva és fülelve. Nem bocsájtaná meg magának ha netán hátulról támadnák őket meg.


_________________
Főkari: Radoslava Vasilovij, X-diák: Nadja Nyedvedjev

Thorhalla: Elmegyógyintézetek gyöngye és a Lady Plüssnyúl
"Az elmebetegség olyan mint a gravitáció..."

1. Radi
2. Nightmare
3. Radoslava
Radoslava
Radoslava
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 258
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 28.
Age : 31
Tartózkodási hely : Szlovákia

Karakteradatok
Főkarakter: Radoslava Vasilovij
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

http://www.gportal.hu/airie airie_nandori@hotmail.com airie_

Vissza az elejére Go down

New York utcái - Page 3 Empty Re: New York utcái

Témanyitás by Kyrena Elomtiner Vas. 11 Dec. 2011, 15:08

A zombi fejét elég sokan támadjuk. Szinte már sajnálni kezdem szerencsétlent, hogy mindenki a pofáját gyilkolja. De csak szinte. Hogy ne maradjak ki a buliból beledöföm a kardomat. A többiek is támadnak, majd a tökbombás tüzes trükkje hamuvá égeti ellenfelünket. Végre kifújhatom magam. Kicsit átmozgatom tagjaimat, majd a manóra nézek.
- Milyen komolyak a sérüléseid? Megsérült valaki más is?
Teszem fel a kérdéseket. Nem mintha olyan rengeteget konyítanék a gyógyításhoz. A szokványos sportsérülésekig és egy-két könnyebb vágásig, ha elterjed tudásom. Persze voltam elsősegély tanfolyamon, de nem emlékszem, hogy annak anyaga kiterjedt volna a zombik elleni hadakozás következményeire.
- Még egyszer köszönöm, hogy odébb vittél! Hála neked komoly fájdalomtól menekültem meg.
Mondom Borzalminonak. Nem, nem hiszem, hogy meghalhattam volna. Ahogy tapasztaltam saját képességeimet... Ugyan! Fel tudok emelni néhány száz kilót, nehogymár egy rámeső tragacs miatt nyiffanjak ki! Az egoizmusom nem engedi, hogy ezt elhiggyem.
- Azt hiszem ideje lenne tovább menni, még mielőtt többen jönnek.
ajánlom. Ez idő alatt előkerítem szárnyaimat, majd megpróbálok velük felreppenni néhány méter magasra. Ha ez sikerül, akkor ebből a magasságból követem majd a többieket.

_________________

"The warriors nowadays can fly!"
Kyrena Elomtiner
Kyrena Elomtiner
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 40
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Nov. 02.

Karakteradatok
Főkarakter: Kyrena Elomtiner
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

New York utcái - Page 3 Empty Re: New York utcái

Témanyitás by Jajjmár Vas. 11 Dec. 2011, 19:39

Félnótások fél bagázsa felém lő szemlátomásra. Nem tudom nyugton befejezni amit elkezdtem, sortűz alá vesznek, mintha nem is tudom golyó álló lennék... Noha deréktól felfelé elvileg véd is a hacuka de ez mégis pofátlanság. Vérlázító baromság, hogy célba veszik ezekkel a nyúlszarnyi fémgalacsinokkal. Egyetelen egy szárnyas bigének volt elég esze, hogy ne engem, hanem a zombit sértő akciót hajcson végre. Kezet is fognék vele, miközben lehengeredek a zombiról lihegni. Szisszenek még egyet. Kezdek lenyugodni, mior a sebemmel törődök de nem, ezeknek fel kell hozniuk. Engem meg ki a sodromból. A kezeimmel ellököm magam az autótól, a fájdalmam véres, széles mosolyba fojtom és ahogy szembe megyek az angyalkával két felé egy hirtelen mozdulattal hajítok tök bombákat. Az egyik a robot bige a másik meg a izom srác aki még a végén megszórta a tehetetlen zombit miközben én hamvasztottam a szerencsétlen.
Nem célom ugyan a halál eset, de ha egy kicsit sem térnek ki az arcuk előtt kéne felrobbannia. De a mozdulatot befejezve karomba kapom az angyal csaj és öszinte mosolyra váltva felkapom. Homlokára pedig csókot próbálok nyomni.
- Aranybogaram! - Nyájas felkiáltással, meg le is engedem és csak tovább indulva kezdek magamnak szitkodózidni a hülyék miatt. Még most is izzadok a golyók röpte okozta lelki sérüléstől, mindjárt sírva is fakadok.
- Brühühüü... - Morgom még tovább véve az irányt, sérült kezem erősen takargatva a ruha ujjával.
Jajjmár
Jajjmár
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 208
Hozzászólások régi : 243
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 11.

Karakteradatok
Főkarakter:
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

New York utcái - Page 3 Empty Re: New York utcái

Témanyitás by Thorhalla Hétf. 12 Dec. 2011, 11:39

Résztvevők: Rado, Adam Deer, Bishop és Rex (Jason)
Rex kérdésére a páncél programja azonnal felel.
- A páncél működésképtelen, a programja fertőzött!
Ez igazából jelenthetett bármit is, hacsak nem kezdte volna teljesen szétbontani Chandler páncélját Rex, akkor valószínűleg soha sem derül fény rá, hogy ez mit jelenthet.
A csapat végül a haladás mellett döntött, amit nagyon helyesen is tett, sikerült jó pár sarkot előre haladni, amikor a hátuk mögül a félreismerhetetlen zajt hallották meg, hogy valakik motoszkáltak és beszéltek. Furcsán ízesen, mintha részegek lennének, de abból, amit erről a világról hallottak teljesen bizonyosak lehettek abban, hogy közel sem erről volt szó, hanem zombik. A beszélgetést nem lehetett kiszűrni, de ott voltak. Követni egyelőre nem követték a csapatot, akik, ha gyorsabban haladnak, akkor úgy negyedóra múlva végül sikeresen elérik a SHIELD negyed határát a csatornákban.

Résztvevők: Borzalmino, Victoria (Jeff), Jester, Alexis/Dream és Kyrena
Borzalmino előre indult, hogy körbenézzen, a terep egyelőre szabad volt és teljesen nyugodt. Kyrena is sikeresen a levegőbe tud most már emelkedni, és meg tudja erősíteni a társa szavait is, ő sem lát egyelőre senkit sem ezen a terepen már. A csapat végül tovább indul, a következő negyed óra nekik is teljesen nyugodt és hamarosan elérnek a SHIELD negyed határába a felszínen. A város idefent rémesen kihalt, és igencsak hasonlított ahhoz a helyhez, amilyen NY volt a Senki földje alatt a saját világotokban – sűrű köd, mindenhol romos épületek, embert pedig szinte látni sem lehetett. Jester kezén a vérzés is lassan elállt, azonban, ahogyan a percek haladtak előre egyre nagyobb késztetést érzett arra, hogy húst egyen. Nyers húst.
Ahogyan a csapat megérkezett odafent a SHIELD negyed körül hatalmas szinte áthatolhatatlan több méter magas barikádokkal találták szembe magukat. És odabent a negyedben, mintha mozgást látnának, „élő” személyt nem látnak, de az árnyak határozottan mintha mozognának.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
New York utcái - Page 3 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

New York utcái - Page 3 Empty Re: New York utcái

Témanyitás by Radoslava Kedd 13 Dec. 2011, 10:49

Nem igazán tudta eldönteni, hogy az a fergeteges csend és nyugodtság most aggassza e vagy inkább örüljön hogy senki nem követi őket és minden nyugodt. Elhagytak pár sarkot, aminek köszönhetően igazi labirintusban érezte magát. Kellemetlen érzések keringtek benne. Egyetlen szerencséje volt, hogy bár klausztrofóbiás, a csatornarendszer elég tágas volt ahhoz, hogy ne érezze magát bezártnak. És ott volt a számtalan lehetőség hogy felszínre juthassanak amikor csak akartak.
- Mint a kísérleti patkányok egy beteges orvos labirintusában... - mondta ki halkan amit gondolt. Ettől egy kicsit jobban is érezte magát, amolyan megkönnyebbülést érzett. Figyelte a társaságot ahogy haladnak tovább. Léptei olykor lelassultak, mikor a térképet figyelve próbálta kiszűrni hogy merre is lehetnek. Olykor nem igazán tudta eldönteni, hisz nem a térkép olvasás volt a legerősebb tulajdonsága. Felemelte hirtelen fejét a térképből és maga mögé nézett. Halk motoszkálás, beszélgetés a távolban, melyet nem tudott bár kiszűrni de részeg emberekre emlékeztette őt. Kicsit eltöprengett, hogy tényleg emberek lehetnek e, de utána eszébe ötlött hogy ezen a helyen csak ők az igazi élő személyek.
- Siessünk inkább... - böki ki halkan, szinte már suttogva, nehogy meghallják őket a beszélgetés és motoszkálás alkotói. Nem igazán félt, hisz ha már elintéztek egy olyan szörnyeteget mint a páncélos zombi volt akkor piti kis zombik már nem lenne gond. Bár kitudja. Inkább nem bízza el képességeiket, még a végén a vesztüket jelentheti. Lépteit gyorsítja s próbál inkább halkan osonni, hogy ezzel is jelezze a társaságnak hogy jobb valóban szedelőzködni. Olykor a térképet nézve halkan szólal meg.
- Hamarosan elérjük a SHIELD negyed határát - szólal meg ismét. Kissé felbátorodik ettől. Szinte hihetetlen hogy az elmebeteg lány aki amikor elindultak egy óvodás gyerek szintjén táncolt most teljesen racionális, majdhogynem vezetői stílussal segít a kis csapatnak. Ő maga csupán saját magának parancsolt egész életében és nem is tudna vezetni semmilyen csapatot. Most is csak a túlélési ösztön hajtja őt előre, ami olyan fatális helyzetekben mint az övék valójában lenyűgöző dolgokra képes.

_________________
Főkari: Radoslava Vasilovij, X-diák: Nadja Nyedvedjev

Thorhalla: Elmegyógyintézetek gyöngye és a Lady Plüssnyúl
"Az elmebetegség olyan mint a gravitáció..."

1. Radi
2. Nightmare
3. Radoslava
Radoslava
Radoslava
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 258
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 28.
Age : 31
Tartózkodási hely : Szlovákia

Karakteradatok
Főkarakter: Radoslava Vasilovij
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

http://www.gportal.hu/airie airie_nandori@hotmail.com airie_

Vissza az elejére Go down

New York utcái - Page 3 Empty Re: New York utcái

Témanyitás by Bishop Kedd 13 Dec. 2011, 20:33

Haladunk tovább, ebben mindenki egyet ért, mennünk kell, nem szabad eltérni a tervtől, jónak tűnt az elsőnek is. Utunk tiszta egy jó darabig, megyek elöl, próbálok tájékozódni. Egy kis idő után motoszkálást és zörejeket hallok, el tudom képzelni, hogy miért lehet. Gyorsítok a tempón, de közben vigyázok nehogy eltévedjünk, vagy túl nagy zajt csapjunk.
-Gyerünk siessünk. -mondom halkan a többieknek-
Néha-néha hátra tekingetek.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 26
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

New York utcái - Page 3 Empty Re: New York utcái

Témanyitás by Borzalmino Kedd 13 Dec. 2011, 22:19

A nagy öszecsapásután leültem egy kis időre, hogy kifujhassam magam. Annak ellenére, hogy nem voltam valami aktív úgy éreztem első menetnek eggyáltalán nem volt rossz. Ráadásul az angyal is megköszönte a segítségemet. Bár közölte, hogy nélkülem is boldogult volna. Igaz ami igaz én sehol nem voltam hozzá képest ő repül és kocsikat emleget. Én maximum akkor tudnék a segítségére lenni ha elfelejteni valami kódot. De mint kiderült ezt is csak a nanitoknak köszönhettem szoval én magamtól semmire nem voltam képes. Mielött elkezdtem volna méglyobban magamba roskadni arra gondoltam, hogy legalább megköszönte. Ez kicsit felvidított és még az is, hogy alig sérült meg valaki. A manó kinézetű kapott egy harapást de az átváltozására még hetek vannak hátra. Amint befejeztem magam felvidítását elindultam egy utcával előre gyalog tiszta-e a terep. Nem láttam senkit ezt a fejem felett lebegő angyal is megerősítése. Negyed orával késöbb elértük a keresett negyed szélét. Egy hatalmas barikád állta utunkat aminek a belsejében mintha árnyak mozgást véltem volna felfedezni.
***
Kmíg kitaláljuk mi legyen kicsit megkésve kicserélem a pisztolyom tárlyát és közben fülelek.
Borzalmino
Borzalmino
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 139
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 21.

Karakteradatok
Főkarakter: Vipra Phertelmer
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

New York utcái - Page 3 Empty Re: New York utcái

Témanyitás by Kyrena Elomtiner Csüt. 15 Dec. 2011, 17:13

Borzalmino felett repülök. Szerencsére sikerült felszállnom, így némileg többet látok az előttünk elterülő térségből. Feltéve, ha nem ütnek le megint. De hát ez ezzel jár nem? A kockázat mindenhol ott lapul, anélkül már nem is lenne érdekes. Kicsit távolabb, hatalmas barikád állja el az utat. Mögötte mintha mozgást látnék, de nem tiszta, hogy mégis mi az, ami a képzetet okozza. Lehetséges, hogy tényleg van ott valaki, vagy valami, de egyáltalán nem látni senkit. Csupán az árnyak lengedeznek, cseppet sem bizalomgerjesztően. Talán ismételten nekem kellene előre menni. Ha engem leszednek, akkor a többiek fel tudnak készülni a támadás észlelése után. Nekik legalább lenne esélyük arra, hogy megússzák az esetleges harapásokat és karmolásokat. Eszembe jut a tömeggyilkos alak, aki már gazdagodott néhánnyal. Nagyon remélem, hogy nem most akar friss husit ebédelni. Az nem lenne túl jó! Minden esetre, most jobb az elénk magasodó problémával foglalkozni. Ha már szárnyaim vannak, miért ne játszhatnám a csalimadár szerepét? A barikád felé repülök, ügyelve minden apró rezdülésre. A tákolmány egy biztonságosabbnak tűnő részére leszállok, egyensúlyomnak hála elég egy gerenda, vagy egyéb.
- Ha ismételten leszednek, ne fogjátok vissza magatokat! Te pedig tökbombás, fogd vissza magad és ne kajálj be a hátam mögött!
mondom a rádiómba, mi szerencsére megúszta az előző zombis incidenst.

_________________

"The warriors nowadays can fly!"
Kyrena Elomtiner
Kyrena Elomtiner
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 40
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Nov. 02.

Karakteradatok
Főkarakter: Kyrena Elomtiner
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

New York utcái - Page 3 Empty Re: New York utcái

Témanyitás by Thorhalla Szomb. 17 Dec. 2011, 11:30

Résztvevők: Rado, Adam Deer, Bishop és Rex (Jason)
A föld alatt haladó csapat nem tud már túlságosan sokáig a csatornában haladni, ugyanis azt kell tapasztalni, hogy a bentiek valószínűleg számítottak rá, hogy a csatornából is érkezhet fenyegetés, így olyan sok törmelék volt oda hordva, hogy nem lehetett tovább haladni. A kisebb lenyíló járatok is hasonlóan el voltak barikádozva, vagy éppen beomlasztva, nehogy arra lehessen haladni. Így a csatornában a csapat csak a negyed külső részébe tudott eljutni, itt azonban már fel kell, hogy másszanak az utcákra, ahonnan pedig nyugtalanító módon csoszogások is lépések is hallatszottak.

Résztvevők: Borzalmino, Victoria (Jeff), Jester, Alexis/Dream és Kyrena
Kyrena repült előre, míg a többiek hátrébb maradtak, hogy várják az angyallány mire is jut. Kyrena elérte a barikádokat és le is tudott szállni valamelyikre, hogy honnan nézzen körbe. Innen már jobban látszott az is, hogy mi van bent, valóban volt mozgás. Néhány zombikutya mászkált odabent és egy-két mezei katonát, azaz ügynököt is lehetett látni. Ezek egyelőre nem vették észre a fiatal nőt, aki más zajt egyelőre nem hallott és talált is egy helyt, ahol át lehetett a barikádokon biztonsággal mászni valószínűleg. Amikor már-már fellélegezne, hogy nyugodtan tudnak tovább haladni ismerős zajt hallott. Szárnycsapásokat. A mellette levő házra egy szárnyas alak szállt le, a tollai nagy része hiányzott, a bőre is halott volt határozottan, a fél arca hiányzott, a fél megmaradt szemében pedig az éhséget láthatta meg Kyrena. És még valamit felismert, a szárnyas alak egykor ő maga volt…

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
New York utcái - Page 3 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

New York utcái - Page 3 Empty Re: New York utcái

Témanyitás by Adam Deer Szomb. 17 Dec. 2011, 13:46

Tovább indultunk a csatornába miután végeztünk a páncélossal és pihentünk. Na meg persze miután ellenőrizték hogy van-e nála valami használható. Mikor, már távolabb voltunk csoszogást és valami beszédszerűséget hallottunk magunk mögül. Előttünk viszont véget ér az út és a mellékágak is ugyan úgy elvannak, zárva, mint a többi. Szétnézek és megkeresem a legközelebbi feljáratot, és óvatosan felmászok. Félretolva az aknafedőt kicsit kidugom a fejemet és körbenézek, nem látok senkit, sem viszont csoszogásokat és lépteket lehet hallani. Kicsit visszahúzódok és jelzem a többieknek, hogy jöhetnek de csak halkan. Kimászok és felemelem a pisztolyomat miközben a terepet figyelem, hogy ha kell gyorsabban, tudjak reagálni, előhívom a shurikent is és megvárom a többieket. Ha addig nem történik semmi, megpróbálom bemérni a helyzetünket és elindulni a jó irányba. Persze csak fedezékben.
Adam Deer
Adam Deer
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 132
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 24.

Karakteradatok
Főkarakter: Adam Deer
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

New York utcái - Page 3 Empty Re: New York utcái

Témanyitás by Kyrena Elomtiner Szomb. 17 Dec. 2011, 20:51

Kutyák és néhány sétáló hulla. Ezeket nagy valószínűséggel nem lenne nehéz elintézni, főleg, hogy a zombik észre sem akarnak venni. Azért jobb, ha nyitva tartom a szemem. Alaposan körbenézek, de egyenlőre semmi nyoma újabb nem éppen élő létformának. Közben hátrafelé is vetek néhány pillantást, mert nem tudni, hogy a vírus milyen gyorsan terjed a sorozatgyilkosban. Már a tudat, hogy egy sorozatgyilkos van mögötte rémítő, nem még az, hogy ugyanezen alak hamarosan sétáló húshalommá változik.
- Álljatok meg, hallok valamit! Senki ne jöjjön közelebb!
Mondom a rádióba, mikor új zajt hallok. Bár valószínűleg teljesen hiábavaló az a parancsféle, ami elhagyja a számat. Legutóbb is mondhattam bármit, ezek akkor is azt tették, amit jónak láttak. Ez valamilyen szinten jó, ha a történteket nézzük, de azért nyomasztó, hogy így hallgatnak az ember... vagyis mutáns szavára. De most jobb dolgom is van annál, hogy ezen filózzak. Jobb, ha kiderítem, hogy ki, vagy mi adja ki ezt az idegesítő hangot. Mikor kicsit jobban figyelek, azonnal felismerem. Részben ilyen hangot adok ki én is, repülés közben. Tehát fentről jön... Felnézek és meglátom a leszálló alakot. Szárnyai elég tépettek, de határozottan tollakból álltak egykoron. Ábrázata érdekes, főleg, hogy fél arca hiányzik. Ez csak egyre jobb és jobb lesz. De várjunk csak!
- A rohadt életbe, ez én vagyok! Vagyis... voltam.
mondom ingerülten. Ez a mocsadék képes volt pont most megjelenni. Semmi kedvem nem volt ahhoz, hogy magammal találkozzam, ráadásul ahhoz főleg nem, hogy ilyen ramaty, félpofájú állapotban lássam meg magam. Annyi előnye van, hogy tisztában vagyok néhány képességével. Igen, csak néhánnyal, mivel arról fogalmam sincs, mi változik még bennem néhány év alatt. Azt meg végképp nem, hogy ebben a világban mit változtam. Most az egyszer remélem, hogy semmit... Istenem, ez a vélemény teljesen ellenkezik az érveimmel. Még hogy én ne változzak? Az teljesen kizárt. Bár lehet, hogy pont ezért kattantam be és lettem ilyen, mint amilyen az a díszpéldány odafent.
- Figyeljetek a tetőre is! Készüljetek fel, és ha van rá esély menjetek be! Odabent csak néhány ebet, meg sétáló hullákat láttam.
Adom át az információkat, miközben magamat készítem a várható támadás kivédésére.
Kyrena Elomtiner
Kyrena Elomtiner
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 40
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Nov. 02.

Karakteradatok
Főkarakter: Kyrena Elomtiner
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

New York utcái - Page 3 Empty Re: New York utcái

Témanyitás by Radoslava Vas. 18 Dec. 2011, 20:51

Lassan de biztosan haladva a térkép szerint elérik a SHIELD negyed határát, ami hatalmas törmelék barikádok jelezték. Nem lepte őt ez meg egyáltalán. Na jó... talán egy kicsit. Talán... Figyelte a törmelékeket és azon tanakodott hogy most ezeket megpróbálják e eltávolítani, vagy netán kockáztatni fognak és felmásznak majd a felszínre. Egy kis "friss" levegőt nem igazán vetett volna már meg, hisz a gyomrában kavargó kellemetlen érzés még bár nem tört elő de néha igencsak próbára tette. Ahogy figyelte, semerre se tudtak volna tovább menni.
- Itt a vége - jegyezte meg halkan, de olyan komoly arccal, mintha ezzel megváltaná az egész univerzumot. Nagyon remélte hogy valóban nem állnak neki a törmeléket eltávolítani, bár jó maga talán még lenne is olyan elvetemült vadállat hogy nekifogjon ennek. Enyhe fintor futott végig arcán, még mindig a törmeléket figyelve, talán arra várt, vagy épp reménykedett, hogy magától elhordja magát és kényelmesen mennek tovább. Sajnos nem így történt. Olykor a csatornarendszert figyelte, nehogy azért váratlanul megtámadják őket. Adamra nézett, aki épp felmászott és nyilván a város utcáin legeltette szemeit, hogy tényleg biztonságos lesz e kimászni a patkány labirintusból. Elkenődött arc kifejezéssel mutatta ki, hogy bár nem szimpatikus neki az ötlet, de más választásuk tényleg nincs minthogy itt hagyni ezt a bűzös csatornát. Mikor jelzi hogy követhetik és biztonságos a terep, Rados megvonja vállát.
- Hát ha nincs más választás... - közli a többiekkel majd fel is mászik a ragacsos és mocskos létrán. Érzi ahogy ujjai és lába kissé megcsúsznak, de mivel óvatos, így szerencsére nem esik le. Ennyire még Ő sem béna. Bár olykor vitatható. Mikor kimászik, első dolga az hogy mélyet szippant a relatívan kellemes és friss levegőből. Teljesen lepereg róla minden és sokkal jobban érzi magát. Csendben nézi a környéket, a szétesett város förtelmes maradványait. Teljes mértékben idegesítik őt a csoszogások és hangok. Ha már ennyire hallani, tény hogy nagyon közel vannak a zombik. És ha közel vannak, az tényleg nem jó. Áll a csatornarendszer felett és fedezve a többieket figyeli a környéket amíg mindenki ki nem mászik, majd utána Adam után vonul fedezékbe, természetesen olyan könnyed és nyugodt lépésekkel, mintha hercegnő lenne és sétálna egy virágoskertben.

_________________
Főkari: Radoslava Vasilovij, X-diák: Nadja Nyedvedjev

Thorhalla: Elmegyógyintézetek gyöngye és a Lady Plüssnyúl
"Az elmebetegség olyan mint a gravitáció..."

1. Radi
2. Nightmare
3. Radoslava
Radoslava
Radoslava
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 258
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 28.
Age : 31
Tartózkodási hely : Szlovákia

Karakteradatok
Főkarakter: Radoslava Vasilovij
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

http://www.gportal.hu/airie airie_nandori@hotmail.com airie_

Vissza az elejére Go down

New York utcái - Page 3 Empty Re: New York utcái

Témanyitás by Borzalmino Vas. 18 Dec. 2011, 22:41

Az angyal lágyan suhant el a fejem felet. Olyan gyönyörű volt az a nő, hogy néha tényleg azt hittem egy igazi angyal. Kecsesen rászállt az egyik barikádra. Ő figyelmeztetett minket ne közeledjünk hozzá de én mégis követtem egészen a barikádig. Nem mentem túl közel az akadályhoz nehogy bárki vagy bármi észrevegyen. Halottam ahogy Angyal káromkodik majd egy közeli tetőre szegezi a tekintetét. Megkerestem a tekintetemmel mit is vehetett észre. Rövid idő alatt meg is láttam egy alakot tépett szárnyakkal. Angyal fölhívta mindenki figyelmét a tetőkre majd közölte ha lehet menjünk be. Csak pár zombi meg élőhalott kutya van benn.
***
Mivel nem kedvelem a parancsolgatást és a rossz bőrben lévő kutyák látványát ezért kint maradik. De a legnyomosabb ok az, hogy nem hagyok hátra senki. Ezért ha tol fosztásra kerül sor a pisztollyal amit két kézzel jól megmarkolok becélzom a veszett madarat. Csak akkor ha Angyal nincs célkeresztben. És ha netán alul maradna megpróbálnám a zombit magamhoz csalni. Tudom, ha olyan ez is mint az előző erőben felülmúl engem de talán meg tudom lepni.
Borzalmino
Borzalmino
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 139
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 21.

Karakteradatok
Főkarakter: Vipra Phertelmer
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

New York utcái - Page 3 Empty Re: New York utcái

Témanyitás by Bishop Hétf. 19 Dec. 2011, 19:44

Az utunkat barikádok állják el, így már nem lehet a terv szerint haladni, fentről pedig hallani, hogy a zombik ott vannak. Nem tartom túl jó ötletnek, hogy csak úgy felnézzünk, találomra.
- Várjatok egy kicsit. Lehet fent vannak. Adam, te csak told el a csatorna fedelet, én lentről fedezlek. Jó?
Remélem a többiek hallgatnak rám egy kicsit. Így lehet megúszunk egy kellemetlen találkozást. Ha egy zombi feltűnne, és nincs a célkeresztben társ akkor lövök, nem is egyszer, háromszor is ha kell.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 26
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

New York utcái - Page 3 Empty Re: New York utcái

Témanyitás by Jajjmár Hétf. 19 Dec. 2011, 22:03

- Oh baby, can you hear me moooore? - Vonyítom szolidan a barikádok felé támolyogva, néha el-el vigyorodok a kezemben nyilaló fájdalomtól. Főleg, hogy mindig egy kicsit jobban próbálom azt beforrasztani a pokol tüzével kezelgetve a köpenyem alatt. Azzal dolgozom én, alant, de csak inkognítóban ügyködök, nehogy kiszúrjon ez a pár Clint Eastwood, akit a nyakamon hagyott a száenyas bige. Ahogy az izom forma előttem nyomul nem igen tűnik hatásosnak az enygal intelme, miszerint nyugodjunk békében, amíg ő körül néz. Hiszen magam is itt botorkálom. Néha átvetem magam csöndben egy-egy akadályon.
A helyzet jelentés után én az útra tapadok, nem a csajra. Egyenlőre jobban rá vagyok gerjedve az ellenszérumra. Amíg még megtehetem, hogy nem egy jó kis angyali felsál vagy egy "marha" izmos borda késztet indokolatlan nyáltermelésre.
Betárazok a kutyákra, hátha röptibentudok őket elégetni, az őröknek, meg le-le b@szni...
Jajjmár
Jajjmár
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 208
Hozzászólások régi : 243
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 11.

Karakteradatok
Főkarakter:
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

New York utcái - Page 3 Empty Re: New York utcái

Témanyitás by Thorhalla Szer. 21 Dec. 2011, 11:03

Résztvevők: Rado, Adam Deer, Bishop és Rex (Jason)
Bishop a biztonság kedvéért előre mászott és körbenézett, nem látott zombit egyelőre, csak a távolban néhány egykor kutyának tűnő valamit, de azok nem vették észre és a köd miatt nem lehetett biztos abban, hogy tényleg azok. Egyébként a hely szabad volt, így a csapat felmászhatott végre az utcákra. Ügyesen fedezékben próbáltak haladni, amikor fémes hangot lehetett hallani, valami a barikád maradványokat ütötte át és egy nagy suriken találta mellkason Rex-et, felsértve a páncélt és a falhoz csapva őt. Amerre tartottak az utcát tűzfal állta el és a hátuk mögött gyermeki hang szólalt meg.
- Hús?! – kérdezte az e világi Radoslava.
Az egyik közelükben levő kocsi tetejére egy szaltó után pedig a helyi Adam Deer érkezett meg.

Résztvevők: Borzalmino, Victoria (Jeff), Jester, Alexis/Dream és Kyrena
Kyrena jól számolt azzal, hogy a támadások ellen készült, mert a zombi támadott, a szakadozott szárnyai ellenére remekül tudott repülni még mindig, már repülés közben úgy készült, hogy megüsse a lányt, aki ez elől könnyedén ki tudott térni, ám ez csak elterelés volt, az ütés után közvetlenül egy kés villant a zombinál, amit Kyrena hasa felé szúrt villámgyorsan.
Borzi becélozta a másik angyalt, de mivel túl messze volt és a fiú amúgy sem ért a lövéshez esélytelen volt arra, hogy eltalálja. Közben Jester-nek sikerült a sebét beégetni és immáron nem vérzett, de ettől még mindig ugyanúgy érezte egyre inkább, hogy kezd éhes lenni és nyers húst enne. Amikor Jester a levegőbe emelkedett és támadott volna valami landolt előtte a deszkán, egy tökbomba, ami robbant is és a földre küldte Borzi és a másik két lány mellé a démont.
- He-he-he-he-HE! – lehetett az őrült kacagást az épületek között hallani.
Az árnyakból újabb tökbombák kerültek elő és estek a csapat lábai elé. A kacagással egy időben egy ismerős félig rohadó alak tűnt fel.

New York utcái - Page 3 Demogoblin_h

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
New York utcái - Page 3 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

New York utcái - Page 3 Empty Re: New York utcái

Témanyitás by Adam Deer Szer. 21 Dec. 2011, 18:15

Amikor kinézek csak néhány kutyaszerűséget, látok de a ködtől nem tiszta. Jelzek a többieknek, hogy csendben jöjjenek, és utána próbálok fedezékbe vonulni, amikor fémes hangok kíséretében átütötte valami a barikádmaradványokat és mellkason találta a páncélos alakot. Azonnal felismertem hogy mi az ezért a saját shurikenemet én is megjelenítem.
- Ez én vagyok!
Jelzem a többieknek is, hogy az én itteni halott énem az egyik támadó közben tűz gyullad elzárva előlünk az utat és Rado mása is, megérkezik. A másik... én, egy szaltó kíséretében ugrik fel az egyik közeli kocsira. Amit lemásolva a mellettem lévő kocsira ugrok és rálövök a fejére párszor.
- Ha lehet Rado ne engem, gyújtogasson ameddig magammal, törődök.
Ez így kicsit furcsán hangzik de végül is igaz. Ha a többiek elérik, hogy a másik Rado ne rám figyeljen én is, megpróbálom elintézni, hogy én se rájuk figyeljek. Ha elhajítanám a shurikent magam felé, akkor megpróbálok kitérni előle vagy a sajátommal kivédeni és eldobni magam felé az enyémet.

//Remélem nem túlságosan zavaros Very Happy//
Adam Deer
Adam Deer
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 132
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 24.

Karakteradatok
Főkarakter: Adam Deer
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

New York utcái - Page 3 Empty Re: New York utcái

Témanyitás by Kyrena Elomtiner Szer. 21 Dec. 2011, 22:17

A felém irányuló ütést gond nélkül elkerülöm. Még jó, hogy ismerem magam és tudtam, hogy egy ilyen fölényes helyzetet nem hagynék ki. Így legalább az első ütést nem nyeltem be. Ez a rohadék azonban máris taktikázik. Egy felém nyomuló késre leszek figyelmes szemem sarkából.
- A franc...
szalad ki a számon. Kard előrántásához nincs elég idő, még ha az nem telne csupán néhány másodpercbe. Jobb híján a tőrökért nyúlok, és fél pillanat alatt előrántom őket. Testemmel oldalra fordulok, hogy a lehető legkisebb felületet adjam a már elindított támadás célpontjául. Hogy javítsak helyzetemen, az egyik kezemmel megindítom a tőrt, hogy a támadó fegyvert oldalra hárítva megússzam a szép kis sérülést. A másik kezemet azonnal a zombi nyakához irányítom és megpróbálom elvágni a torkát. Kicsit nagyobb erővel vágok, hogy ha eltalálom, mélyen húsába tudjon vájni a penge. Ha már én itt döglök, ő se maradjon ki. Amíg ez a tollhiányos jómadár itt téblábol, nem vagyok hajlandó kinyiffanni.
- Ezt én elintézem, a másik a tiétek!
Kyrena Elomtiner
Kyrena Elomtiner
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 40
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Nov. 02.

Karakteradatok
Főkarakter: Kyrena Elomtiner
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

New York utcái - Page 3 Empty Re: New York utcái

Témanyitás by Borzalmino Csüt. 22 Dec. 2011, 18:59

Próbáltam célozni azt tolla fosztott rémséget de sajnos túl messze volt hozzá. Ráadásul én sem voltam egy mesterlövész. Nagy volt rá az esély, hogy az angyalkát találjam el. Ezért inkább tekintetem a barikád túloldalán lévő zombi kutyákra terelődött. Szerencsére még nem támadtak ránk de ami késik nem múlik. Amíg a barikád túloldalát figyeltem a manó megindult fölfele pördeszkáján de nemsokára a lábaim előtt kötött ki. Ez a fickó folyton felém zuhan szerencsére ezúttal nem rám esett. Ezután néhány apró golyóbis esett a lábaink elé pont mint a megszállott bombái. a sötétből előjött vihogva egy másik bohóc rohadtam kiadásban.
***
A felismerés villámcsapásként ér ezért gyorsan hátra ugrok. Amint biztonságban vagyok a robbanástól elteszem a pisztolyt és előveszem a kardot. Azzal legalább egy kicsit tudok bánni. Mivel az egy viking kard ezért kicsit nehézkes ezért a nanitjaimat aktivizálom ezért egy kézzel is könnyedén tudom majd forgatni. A reflexeimnek hála könnyen észlelem a bombákat és el tudom téríteni őket a kardal.
Borzalmino
Borzalmino
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 139
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 21.

Karakteradatok
Főkarakter: Vipra Phertelmer
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

New York utcái - Page 3 Empty Re: New York utcái

Témanyitás by Bishop Csüt. 22 Dec. 2011, 20:42

Szerencsére, nem vár fönt semmi meglepetés, úgy tűnik csak én vagyok ilyen paranoiás. Ahogy felérünk, a páncélos alakot mellkason találja egy dobócsillag, én rögtön a társunkra nézek, aki ilyeneket idéz, de nem ő az, az élőholt énje volt. Hamarosan előkerül Rado élőholt alakja is, aki tüzet idéz. Úgy gondoltam, hogy nem lenne túl jó, ha akárki meggyulladna.
A sörétes fegyver, talán nem olyan gyors, ezért leteszem a földre, és két pisztolyt veszek elő, ezzel nyitok tüzet a zombi Radora, a fejére próbálok célozni. Ha támadna, vagy a shurikenes zombi venne célba, akkor marad az ugrás és bukfenc, esetleg vetődés, nehogy megégjek, vagy belém álljon egy fém tárgy. Ha kifogyok, akkor a földön lévő sörétest kapom fel.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 26
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

New York utcái - Page 3 Empty Re: New York utcái

Témanyitás by Radoslava Csüt. 22 Dec. 2011, 21:36

Rex csapása és a tűzfal szinte meg se kottyan fejemben, mintha nem is történtek volna meg ezek a dolgok. Csupán egy dolog volt számomra igazi, mégpedig az, ahogy fülembe eljutott az édes gyermeki kacaj, mely felettébb ismerős volt számomra. Megtorpantam, bár nem is az utat elálló tűzfal miatt, hanem inkább a "hús" kérdős felszólításra. Nem kellett megfordulnom hogy tudjam kihez tartozik eme édes hang. Hajamat lágyan csapta fel a tűzfalból keletkező hőhullám, éreztem hideg és sápadt bőrömön ahogy lassan melegíti. Szemeimet összehúztam lágyan. Nem tudtam megállni, hogy arcomra ne üljön ki az a bájos mosoly, melyet minduntalan nagy előszeretettel használok, ha saját magam gyilkolási ösztöneire leszek figyelmes. A szadista mosoly, mely szinte mindent képes elárulni viselőjéről, mégis legalább olyan titokzatos mint az óceán mélye. Fogaimat lágyan kimutatom a világnak, majd megfordulok. Az az érzés támad bennem, mintha megállna az idő és megszűnne létezni minden körülöttünk. Nem létezik se Adam, se Rex, se Bishop, se pedig Adam zombie mása, csupán én és a tökéletesen undorító képmásom, kinek rothadó húsának bűze megcsapja orromat. Hideg tekintettel figyelem őt, legszívesebben odamennék s átölelném, felajánlanám neki hogy együtt játszunk és pusztítsunk. És miért is ne tehetném meg? Tudom jól, én bár nem vagyok képes tűzfalat felállítani, de a megaszalódott húsa roppantul érzékeny a tűzre, melynek köszönhetően talán lángra se lobbanhat úgy mint én. Szinte teljesen magabiztos vagyok abban, hogy ez egyoldalú győzelem lesz. Testemet ringatni kezdem, mintha lágy táncba kezdenék. Lépéseim egyre csak közelebb visznek imádott zombimhoz. Kezeimet kitárom egy hatalmas ölelésbe, miközben ujjaimat mozgatom jelezve, nyugodtan sétáljon hozzám, sétáljon csak, hogy keblemhez ölelhessem, mint egy régi jó barátot. Bishop lövése se zökkent ki az egészből, csupán remélem hogy nem találja el a zombie énemet, hisz ez roppantul elszomorítana engem. Szinte tudom mit csinálok, már csak 2-3 méternyi távolság van közöttünk.
- Édes üntyiprüntyis tüncibogaram! - köszöntöm a zombi Radot oly lágy hangon, mintha csak az anyja lennék. Érzem ahogy saját testem felforrósodik, így imádott plüss játékomat kettőnk közé dobom. Ha legalább felemás olyan mint én, nem féllek hogy bántaná. Legalább is erre támaszkodom. Nem szeretném ha kis kedvencem szénné égne. Apró lángra kap ruhám, mely mint a futótűz rohan végig testemen s már lángolok mint az élő Pokol. Nem tudom mennyire erős a zombi másom, de tény hogy én magam még tűzfalat nem tudok felállítani, így nem hagyatkozhatok csak Bishop lövéseire.
- Cicc-cicc... - hívogatom a zombit, majd ha megindul felénk, kezeimet magam elé tartva elvigyorodom. Tudom jól hogy így a tűz engem nem bánt, de gyorsan kell cselekednem, hisz sokáig ezt a formát én se vagyok képes fenntartani. Hangosan nevetek fel, bár nevetésemet elnyomja a kezeimből kitörő tűz, melyet egyenesen az én imádott zombi verziómra irányítom. Tisztában vagyok azzal, hogy ilyenkor támadásom valamivel erősebb mint emberi formámban.
- Where is my mind, when i touch the grass, when i feel the air in my hair... Where is my mind...? Its in collapse...- éneklem közben a rövid éneket, melyet még régebben halottam a rádióban.

_________________
Főkari: Radoslava Vasilovij, X-diák: Nadja Nyedvedjev

Thorhalla: Elmegyógyintézetek gyöngye és a Lady Plüssnyúl
"Az elmebetegség olyan mint a gravitáció..."

1. Radi
2. Nightmare
3. Radoslava
Radoslava
Radoslava
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 258
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 28.
Age : 31
Tartózkodási hely : Szlovákia

Karakteradatok
Főkarakter: Radoslava Vasilovij
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

http://www.gportal.hu/airie airie_nandori@hotmail.com airie_

Vissza az elejére Go down

New York utcái - Page 3 Empty Re: New York utcái

Témanyitás by Jajjmár Pént. 23 Dec. 2011, 15:51

A nagy nekilódulásban hirtelen valami ismerőset pillantok meg, igen egy bombát az én kézjegyemmel. Nincs időm meglepődni, csak elmosolyodok a szép faragott tökön.
A következő pillanat már a földön ér, zúgó fejjel, bedugult fülekkel és sajgó tagokkal. De rekedten, öszintén kezdek kacagni miközben felkecmergek és megpróbálom kirázni a tagjaimból a hirtelen fáradtságot.
- Nem is gondolná mennyire hasonlítunk... - Jegyzem meg még kicsit hörögve, magamnak. Majd hirtelen felpillantok rá, két tököt idézek a kezembe, majd feldobom őket, amíg egy harmadik is megjelenik a jobbomban az előző hűlő helyén. De egyik se ér magasra első körben, csak a fejem magasságában, amíg egy kört leírnak egy könnyű zsonglőr mozdulatban. A végén viszont sorban indítom meg az alternatívám útjába és a feje főlé, hogy kénytelen legyen felém és alacsonyan közelíteni.
Szökkenek egyet előre-jobbra, majd csak azután fogom galoppra és folyamatos tűz alá véve a tököst meg próbálom beleterelni egyik-másik lámpa oszlopba vagy robbanásba. Nehogy kifelejtsem úgy haladok ahogy a ritmus vezet, nem az akadályok...
Jajjmár
Jajjmár
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 208
Hozzászólások régi : 243
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 11.

Karakteradatok
Főkarakter:
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

New York utcái - Page 3 Empty Re: New York utcái

Témanyitás by Thorhalla Szomb. 24 Dec. 2011, 10:16

Résztvevők: Rado, Adam Deer, Bishop és Rex (Jason)
Adam azonnal támadott saját maga irányába lövéssel, amit az e világi éne meglepő nyugodtsággal a surikennel védett ki, arról pedig nemes egyszerűséggel lepattantak a lövések. A zombi azonban nem Adam-ra támadott vissza, hanem a surikenjét fémlasszóvá változtatva Rex-et támadta. Ugrott is közelebb a páncélos felé, miközben a lasszóval egy ügyes mozdulattal lecsapta a páncélos sisakját, majd a leérkezés után egyszerűen a férfi nyakába mélyesztette a fogait és egy nagyobb darabot harapott ki belőle.
Bishop azonnal lőtt volna a megjelenő zombilányra, ám tűz csapott fel előtte, pillanatok alatt a puska csöve felhevült és a férfi kezében robbant fel a puska csöve. Csak a szerencsének köszönhette, hogy a sörétdarabok elkerülték az arcát és a fedetlen testrészeit, és csupán a golyóálló mellénybe ágyazódtak be, illetve a felkarját sértették fel súrolva.
A zombilány már készült volna Rado ellen is támadni, hiszen végig úgy nézte a közeledő saját magát, mint egy éléskamrát. Amit fel lehet falni, csak az éhség és az őrület volt a tekintetében. Rado életét valószínűleg az mentett meg, amikor meglátta a másik a plüsst a földön. A szemei elkerekedtek, a tűzfal is leomlott, ami elállta a csapat útját és közelebb lépett a zombi a plüsshöz csillogó szemekkel. De ellenfele pontosan erre várt, Rado testéből tűz csapott ki és találta telibe a zombi verzióját. Az visítva a fájdalomtól terült el a földön és kezdett vonaglani. Még „élt” a lángokban és egyelőre túlságosan nagy zajt is csapott.

Résztvevők: Borzalmino, Victoria (Jeff), Jester, Alexis/Dream és Kyrena
Kyrena rutinos és szép mozdulattal fordult el a tőr irányából, aminek a szelét érezte is, hogy pontosan az oldalába vágott volna, ha nem tér ki ilyen gyorsan. A tőrök előrántása is sikerült, majd a szép mozdulattal megvolt a zombi nyaka is. A tollhiányos nő a karmaival csapott le ezúttal és sértette végig Kyrena alkarját, amiből a vér is kiserkent. A tőr villant és a zombi nyakát elvágta, amiből gennyes valami kezdett kifolyni és roppant büdös rothadó szaga volt. A zombi azonban élt és páros lábban rúgta gyomron ellenfelét, aki ennek hála métereket repült hátrébb mire egyáltalán képes lesz a levegőben újra „megállni”.
Borzi a tököket próbálta a kardjával elmozgatni, de úgy nehézkes volt, hogy sem Alexis, sem Victoria nem csináltak semmit sem, pont a két katona hagyta cserben a csapatot. Ami pont vele szemben esett le, azt még távolabb tudta lökni, de ami a két lányhoz, azt már nem. Így a bombák felrobbannak és a hármas a földre kerül kisebb-nagyobb égési sebekkel. Borzi járt a legjobban, ő szinte az összest megúszta, csak a robbanás szele csapta méterekkel odébb. Azonban, amire felfigyelhetett, hogy valami motoszkál nem messze tőlük és, ha felnéz meglátja, hogy egy szőke nő éppen ekkor harapott bele Alexis kajába.
A két Szellemlovas csatája pedig tovább folytatódott. Úgy tűnt, hogy a másik is pontosan azt tervezte, amit Jester akart, mert meg sem próbált kitérni a tökök elől, hanem pontosan közéjük repült és közeledett Jester felé. Az utolsó tökök után szaltóval ugrott le a saját deszkájáról majd a kezeiben egy-egy tökkel pontosan ellenfele orra elé érkezett meg.

Borzi: a viking kard alapból egykezes Razz

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
New York utcái - Page 3 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

New York utcái - Page 3 Empty Re: New York utcái

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

3 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4  Next

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.