Sakaar

1 / 4 oldal 1, 2, 3, 4  Next

Go down

Sakaar Empty Sakaar

Témanyitás by Morsus Pént. 06 Ápr. 2012, 20:22

A vörös bolygó.
Sakaar Map_of_Sakaar
A trónteremben az új Vörös Király Swaroop elé hozzák a négy rabot. A király kezébe adják az irányítót az rabokat vezérlő lemezekhez, amiket már rájuk raktak. Tyranis lassan megérti a nyelvet és a másik két érkező is, de ők inkább a mellkasukba rakott tárgynak köszönhetően.

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Sakaar Empty Re: Sakaar

Témanyitás by Lance Harris Pént. 06 Ápr. 2012, 20:37

KR'TAH-t a Rettegettet láncokban viszik az uralkodó faj uralkodó uralkodójához. A Félelmetes bogár veszetten rázza a csörgő acélkígyókat melyek lefogják. Mind a hat végtagját összekötő kötelékek nem jelenthetnek mást mint félelmet. Félelmet amit a benne lakozó őserő keltett. A Vad és Fékezhetetlen rovar, akit senki sem állíthat meg... és ezt a melegvérű belül csontozott gusztustalan emlősök is tudják. KR'TAH csáprágói veszett kattogásba kezdenek, szájából a váladék fröcsög a padlóra, és saját primitív nyelvén elképzelhetetlen szidalmakat zúdít a mocskokra kik elfogták. Felső pár karját magasan az ég felé emeli, ezzel a csörgő hang még erőteljesebb lesz.
-Féljetek, mert elérkezett az akit a legjobban rettegtek, az ellenség aki a szánalmas belső vázzal rendelkező primitív fajotokat eltörli a bolygóról, és mikor testeiteken ezernyi fajtársam fog lakmározni, akkor megemlegetitek ezt a napot, mikor láncra kényszerítettétek KR'TAH-t a Rettegettet!
A rémisztő monológot melynek hangzása oly baljóslatú, hogy megáll a vér az erekben, a saját kegyetlenül hangzó nyelvén szavalta el, miközben szemei folyamatosan a trónon pöffeszkedő vörös férfit bámulta. Hogy nyomatékosítson, fel is emelkedik, mind a 150 cm-es magasságával

_________________
Genocide (Főkarakter); Lance Harris (Lupine njk); Aisha Ayo (X-Diák)
Lance Harris
Lance Harris
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 314
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 24.

Karakteradatok
Főkarakter: Jeff
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Sakaar Empty Re: Sakaar

Témanyitás by Steve Smith Pént. 06 Ápr. 2012, 20:54

Swaroop a birodalom egyik kiváló katonája, tisztje, az egyik legjobb a sok közül, egy kiváló és dicső dinasztia sarja, most ő ülhetett Sakaar trónjára, ahonnét kormányozhatta saját kénye-kedve szerint a bolygót, az egész birodalmat.
Sajnálatos módon valami furcsa jelenség ütötte fel fejét a birodalomban, pontosabban a horizonton, melynek nemigen tudni okát, az égen játszadozik éjt nappallá téve, mintha pimaszul fintorogna az új királynak, hogy belekotnyeleskedjen a dolgába.
Swaroop még nem talált rá magyarázatot, ahogy senki más sem, de egyelőre nem bír fenyegető jelentőséggel, csupán... ott van... és kész.
És eddig ez így jó is.
Ott ül a trónon és egykedvűen néz maga elé, s várja a szállítmányt, mert mai teendői közé tartozik, hogy döntsön a négy rab sorsáról, akiket befogtak ma.
Az őrök pedig oda viszik őket elé.
Tűnődve meredt rájuk, felállt, s végül beszélni kezdett. A rovar igen harciasnak bizonyult, ezt ő is látta.
- Legyetek üdvözölve Sakaarban! - dörrent a hangja és intett kezével kegyesen. - Noha nem fogjátok megköszönni mindannyian azt hiszem. De lássátok, hogy kegyes vagyok veletek, éppen ezért nem fogom azonnal életeket venni. Megadom a lehetőséget, hogy bizonyítsatok. Te ott! - mutat a rovarra (Kr'tah). - Te jó leszel az arénába, a közönségnek, tetszik a bátorságod és a harciasságod. Ilyen fenevad láttán, mint te, biztos összefut a nyál a szájukban és én is élvezni fogom a műsort! Vigyétek hát! - int a katonáknak.
Megnézi a többieket és kicsit csodálkozva tekintett rájuk, majd fel-alá járkálni kezdett.
- Nemigen tudom miféle szerzetek vagytok, nálunk nincsenek... ilyen... lények - nézi tűnődve Csőrikét, Wha'delac-t, illetve Tyranist elgondolkodva.
- Megadom nektek a lehetőséget arra, hogy mondjátok el, szerintetek miért lenne jó nekem, ha életben hagynálak titeket. Mondjatok olyasvalamit, amiért számomra hasznosak lehettek... vagy kivégzünk titeket - döntött egyszerűen a maradék létformáról Swaroop, utána pedig leült a helyére.
Kedvtelve legelteti a szemét Tyranison, lenne pár ötlete vele kapcsolatban, Csőrike se rossz, de megvárja mit mondanak ők hárman.
Steve Smith
Steve Smith
Bannolt

Hozzászólások száma : 78
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Jan. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Steve Smith
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Sakaar Empty Re: Sakaar

Témanyitás by Thorhalla Pént. 06 Ápr. 2012, 21:15

//Előzmény: A Kyln//

Míg a többieket Ovarra hívatta a Galaktikus Tanács, addig Cosmo őt és a legújabb tagjukat Whadelac-ot a Sakaar-ra küldte. A krogenről hallott, korábban a Fellegvár hősei csapat tagja volt, ami pedig Galaxis Védelmezőinek elődje volt. Remek harcos és népének egyik utolsó tagja. Sikerült kettejüknek kideríteni, hogy a Hibán átjött sereg errefelé tart és a bolygó pontosan az útjukba esik. Így mindenképp értesíteni kellett a Thanos-t és a Galaktikus Tanácsot, hogy a bolygón élet is van, így mihamarabb ki kellett volna üríteni. Evakuálni az egész planétát. Azonban erre, hogy üzenetet küldjenek már nem marad idő, mert a hajót lelőtték. Minden felszerelésüket elkobozták és rabként vitték őket az uralkodó felé. Kétségbeejtőnek találta, hogy az égen a Hiba a felszínről is állandó jelleggel látszott. Egy másik fiatal nőt is fogságba ejtettek, akárcsak egy furcsa élőlényt. Mivel a shi’ar fordítógépeiket elvették tőlük, így jobb híján az itt kapottakkal kellett boldogulni.
~ Whadelac, hagyd, hogy én beszéljek ~ üzente telepatikusan a krogennek. ~ Hátha sikerül kijuttatnom magunkat innen. ~
Ahogyan megérkeztek a király elé, a telepatikus erejét vetette latba, hogy belenézzen az őrök fejébe, hogy megtudja milyen szokások vannak a királyukkal szemben. M illedelmesen térdelt le és hajtott fejet a helyi szokásoknak megfelelően. Azt már tudta, hogy nem állhatnak fel, így ezt nem is akarta megtenni, ezt egy uralkodó sem tűri el. A további, amiket megtudott, semmit sem érnek a király szemében, és meg sem szólalhatnának. Azaz, amit már eddig is tapasztalt.
- Hatalmas Vörös Király – mondta tiszteletteljesen, bízott benne, hogy a fordítógép fordítja. – Alázatos szolgáid vagyunk és hatalmas megtiszteltetés, hogy szólni hagysz minket. Jómagam Lar’syee Eleani vagyok, egy shi’ra, a társam Whadelac, egy krogen. A Galaxis Védelmezői nevá csoport tagjai.
A hangja némileg behódoló, hogy elismeri a királyt úrnak és magát alacsonyabb rendűnek tartja vele szemben.
- A bolygót jöttünk felderíteni, minden bizonnyal méltóságod is látta az égen a jelet, az egy átjáró egy másik világba, ahonnan egy hadsereg érkezett. A sereg birodalmad felé tart, hogy elsöpörje azt. Figyelmeztetni érkeztünk titeket a veszélyre, amikor lelőtték az égben levő hajónkat.
Próbálta a tudományos szavakat elhagyni és úgy fogalmazni, hogy megértse az uralkodó és itt mindenki más is.


A hozzászólást Thorhalla összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. 07 Ápr. 2012, 17:29-kor.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Sakaar Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14970
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Sakaar Empty Re: Sakaar

Témanyitás by Tyranis Szomb. 07 Ápr. 2012, 11:32

//Előzmény: Titkos labor//

Órák, vagy már napok óta ott volt a bolygó körül, innen tökéletesen látta, hogy innen a Hiba is gyönyörűen látszik és nyomon követhető. Roppantmód a galaxis határán volt ahhoz ez a planéta, hogy mindez így legyen. A szkennelést pedig folytatta, hogy pontosan beazonítsa az ékkő helyszínét. Észlelt a közelben egy másik hajót is, egy shi’art. Érdekes! Pedig úgy tudta, hogy ők kiesetek az egyenletből annak az erőnek hála, akik a háttérben mozgolódtak. Roppant érdekes volt, hogy azok éppen itt bukkantak fel. Azonban logikus volt, hogy ők is azért jöhettek, amiért Tyranis maga. A Hibán átjött seregnél nem gondolta így, azok másik világból jöttek, mit sem tudnak ennek a világnak a hatalmairól, így csak logikusan kikövetkeztetve egy meghódítandó világot láttak ebben. Aminek védelme sincs, se semmije. Egy olyan világ, amit játszi könnyedséggel lehetne meghódítani. Fejben már azt is kiszámolta, hogy miként lehetne ezt könnyedén, minimális veszteséggel kiküszöbölni. Ezen folyamat közben azonban olyasvalamire lett figyelmes, aminek nem lett volna szabad megtörténnie. Először a shi’ar hajót látta lezuhanni, majd azt tapasztalta, hogy az ő hajóját törte fel valami.
- Lenyűgöző!
Állapította meg, ezen a primitív helyen semminek sem lett volna szabad egy kree hajót feltörnie. Ez primitív népség volt mindehhez. A teljes irányítást elvesztette a hajó felett és az zuhanni kezdett a bolygó felé. Nem akarta elveszteni a hajót, mert innen még távoznia kellett, így mindent megtett, hogy ne semmisüljön meg a hajó. Azonban nem sikerült megtennie, csak annyit ért el, hogy ne haljon bele a zuhanásba saját maga. Mikor magához tért már nem volt nála a felszerelése, a gépe, a fordítógép és a kardja sem. Azonban valami volt rajta, egy fém dolog és még láncok is. Miközben haladtak koncentrált, hogy az esetleges sebei begyógyuljanak. Nem próbált megszökni, bár úgy vélte, hogy könnyedén megtehetné, mert az ereje megvolt, inkább figyelt. Így talán könnyebben juthat el az ékkőhöz, amit keres. Azonban valami nem hagyta nyugodni, nem csak ezek a primitív lények voltak itt, valami más is. Mire a király elé értek, már megértette a nyelvet, ez is primitív volt. A közjátékot figyelte a bogár és a király között. Mindkettő primitív népség, alulfejlettek, akiket a harc szórakoztat. Nem térdelt le, hanem állva nézte végig a tróntermet, értelmes élet és technológia után kutatva. Az értelmes olyan volt itt számára, ami meghaladta a itt élők technológiáját. A shi’ar beszélni kezdett, csak fél füllel figyelte, szóval ők a Hiba miatt jöttek. Az itteni fajokban nem látott egyelőre sok potenciált, de talán a phalanx-nak jó kísérlet lesz egyszer, ha távozott innen.
Teljesen figyelmen kívül hagyta azt, hogy kérdeztek valamit, az életét nem tartotta veszélyben, amennyire megfigyelte az őrüket, a rabokat, egyiknek sem lenne esélye ellene, ha harcra kerülne a sor. A szemeivel inkább tovább figyelte a paldót, a falakat, a plafont, és mindent, ami a környezetében volt. Kereste annak a jelét, ami feltörte a gépét korábban odafent orbitális pályán.

_________________
Reneszánsz: Tyranis;  Másik világból: Tyranis; Végtelen Háború: Tyranis, Angelica Butler, Világelme
Ultimate: Tyra Rel Brahe; Outsiders/Reneszánsz/AoA: Jonah Wright, Beatrice Mortimer; X-diák: Kaelyn Moore
Pólófelirat Reneszánsz: "Szóljatok, ha minden diákot elraboltak!"; Out: "A telepaták halkabban kiabáljanak!"
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Sakaar CUS4rF8
Tyranis
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1607
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Sakaar Empty Re: Sakaar

Témanyitás by Jelly Szomb. 07 Ápr. 2012, 19:47

Whadelac nem tervezte, hogy visszatér. Annak idején kiszállt a Fellegvár Hősei közül, de most be kell lépnie a Galaxis Védelmezői közé. Ebben a háborúba mint zsoldos szolgált, hol az egyik, hol a másik oldalt szolgálva, de hamarosan rávették, hogy térjen vissza a Galaxis Védelmezői közé. Ő pedig zsoldos volt, miért ne választhatta volna mindkét oldalt.
Azonnal küldetést adtak neki, és egy shiar nőnek. Persze elfogták a bolygó primitív őslakói és a vezérük elé vitték őket. A krogen rábízta a nőre a tárgyalást, ő valahogy a fegyvereivel jobban tárgyalt.
És ha harcra került volna sor, akkor ezeket maximálisan kihasználta volna. Egyszerűen éhezett a háborúra, a csatákra. Hogy az ellenségei vérében tapicskoljon, és öljön. Whadelac volt, fajtájának utolsó ismert példánya. Mostanában az ismert szót egyre többször kényszerült elhagyni. Látta a harcosokat, és szerinte ádázak voltak. Elvette volna a trófeájukat...
Jelly
Jelly
Bannolt

Hozzászólások száma : 339
Hozzászólások régi : 5
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Sakaar Empty Re: Sakaar

Témanyitás by Morsus Szer. 11 Ápr. 2012, 21:17

Ameddig a három fél felel a császárnak a katonák elkezdik kihúzni a rovart a trónteremből.

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Sakaar Empty Re: Sakaar

Témanyitás by Steve Smith Szer. 11 Ápr. 2012, 22:11

"Hatalmas Vörös Király!"
Tetszik neki a megszólítás és büszkén kihúzza magát, hogy bizony ő az és nem más.
Aztán összeszedi magát és uralkodói státuszt mutat, büszkén és gőgösen nézi az előtte lévő kis férget és lekicsinylő pillantásokat lövell felé, s úgy hallgatja annak szavait.
Valóban, ha valami futurisztikus és hosszú és bonyolult szavakat használna az ismeretlen teremtés, azt ő bizonyára nem értené meg és népe sem, így az illető jól okoskodott, hogy így beszél hozzá és látszik benne, hogy ismeri a királyi etikettet, mintha otthonosan mozogna az udvarban, s máris Swaroopnak.
- Lar’syee Eleani légy hát üdvözölve Sakaarban, újfent mondom néked, ám ezúttal meleg fogadtatással. Szavaid bölcsek és igazak, valóban láttam ama jelet amottan az égbolton. S némi aggodalomra adott okot, elmémben nem tudtam eldönteni, vajon miféle szimbólum lehetett az ott - arckifejezése először csodálkozóvá vált, aztán pedig kőkemény komorságot tükrözött és elkomorult, szemei pedig nem az a kedves "Üdv Idegenek." üdvözlést sugározta, hanem sokkal inkább szikrákat szórt, amint a nő előbb egy átjáróról kezdett beszélni és aztán egy mindent elsöprő mérhetetlen haderejű seregről.
Gondterhelten nézett a jövevényre, miért bízna benne?
Aztán szemügyre vette a csapat harmadik tagját, miközben a katonák elkezdték kicipelni a rovart a teremből.
- Te ott, semmi mondandód? - szakítja félbe a társalgást a nővel, kinek számára valószínűleg ez rossz jel lehet és ezt ő is érezheti talán, illetve a társa szintén. De katonák vigyázzák a királyt és minden egyes mozdulatot árgus szemekkel figyelnek az érkezőknél. - Tudsz valami érdemlegeset mondani, amivel új királyodat szolgálnád? - nyomja meg az új szót és rövid ideig vár és hallgat, de, ha az ismeretlen nem mond semmit, akkor a következő módon határoz. - Őrök, vigyétek őt is az arénába, a szörnyek lakomája lészen ez az ismeretlen! Semmi módon se élheti túl, ki kell végezni, de látványos módon, hogy a nép őrjöngve élvezhesse a repkedő végtagokat és a fröccsenő vér semmi máshoz nem hasonlítható zamatos illatát! - mennydörögte a legújabb parancsot hű katonái felé.
Nem tud az ismeretlen erejéről, ezért nem is számít semmilyen közjátékra, de vélhetően igen nagyot fog nézni, amikor amaz elkezd harcolni majd valószínűleg az őrökkel, ámde addig is visszatér Lar’syee-hez és megpróbál dűlőre jutni, végül oda lép hozzá és megérinti a nő állát gyengéden.
- Kérlek, állj fel gyermekem. Fogadd hát hálámat és légy megtisztelve azzal, hogy kinevezlek tanácsosomnak és testőrömnek, amiért értékes információkat hoztál nekem ezzel az aggasztó jellel kapcsolatban. Ha bármilyen egyéb fontos mondandód van, esetleg a sereg mikéntjéről és létszámáról tudsz információval szolgálni, oszd meg velem - segíti fel a földről a nőt és megérinti a kezét lágyan.
Tűnődve a társa felé fordult.
- Szólj hát ifjú jövevény, te mivel tudnál engem és népemet szolgálni? Miféle feladatot adhatnék neked? - majd utána beszélni fog a sakaari sereggel és elrendeli, hogy kettőzzék meg az őrséget, illetve a járőrök legyenek szigorúbbak, s gyakrabban menjenek végig a szokott útvonalon és amint észlelnek valamit, jelentsék.
De ezt addig nem fogja megmondani a parancsnokoknak, amíg nem intézte el ezt a két illetőt és le nem tudta a beszélgetést, illetve a nőt és a rovart nem vitték ki a teremből.
Mert fontos, hogy kivonszolják őket bármi áron, végső soron akár a nőt ki is végezhetik itt helyben, ha annyira ellenáll és nem hajlandó együttműködni.
De Lar’syee Eleani és társa úgy tűnik biztonságban vannak és Lar’syee Eleani mindenképpen a király kegyét élvezi, társáról kevésbé mondható el, de őt is megtűri, főleg, ha hasznos tud lenni a számára.
Steve Smith
Steve Smith
Bannolt

Hozzászólások száma : 78
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Jan. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Steve Smith
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Sakaar Empty Re: Sakaar

Témanyitás by Thorhalla Csüt. 12 Ápr. 2012, 00:21

A helyi lényt kivitték a teremből, és a lány megkönnyebbült amiatt, hogy nem fejeztették le őket, vagy dobatták egyből az arénába őket a szavai miatt. sőt, még meglepetést is kiváltott a királyból amiatt, hogy ennyire udvarias volt. Elvárás volt számára a shi’ar udvarban is, hogy így viselkedjen. A másik lány nem szólt semmit, lehet, hogy a nyelvet nem értette, vagy nem tudta, csak ridegséget érzett felőle, érzelmeket semmit sem. Pedig furcsa volt, Lar’syee félt némileg. Vagyis bolond lett volna, aki nem így érez, főleg, hogy a király bármit megtehetne velük, amit csak akar. Ők pedig nem háborúzni érkeztek, ezúttal nem, hanem figyelmeztetni. Kissé zavartan nézett fel, amikor az uralkodó hozzálépett és megérintette. Nem volt az efféle dolgokhoz hozzászokva, már a kree férfi közeledése is zavarba hozta korábban. Az aréna ötlete nem tetszett neki, undorította az efféle barbár szokás, a császárnője soha sem volt ilyen, a Shi’ar Impériumhoz képest az itteniek barbárok voltak. Egytől egyig, ha ez kielégítette a szórakozásukat. Otthon is voltak versenyek, de azok versenyek és nem ilyesmik. Tanácsos és testőr? A lány gyomra görcsbe rándult, a király úgy gondolta, hogy itt maradnak végtelenségig. Csalódnia kell majd, csak szépen kell a tudtára hozni. Mikor megkapta az engedélyt felállásra a fejét hajtotta le először, majd utána kelt csak fel. az egész életét a háborúk árnyékában töltötte, ők voltak az egyensúly a kree és a skrull között. És a hűsége nem volt eladó. Azaz Impériumé volt, most és örökké, tudta, hogy nem fogja ezt a királyt szolgálni, soha sem.
- Megtisztel felség – mondta, nem utasította vissza, az öngyilkosság lett volna, legalább is így vélte. – Nem tudunk sokat a seregről nagyúr. Értesítenünk kellene a Galaktikus Tanácsot a veszélyről, hogy küldhessenek sereget, hogy segítsenek a védekezésben, mert úgy vélem, hogy önök kevesen lesznek erre – mondta óvatosan.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Sakaar Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14970
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Sakaar Empty Re: Sakaar

Témanyitás by Tyranis Csüt. 12 Ápr. 2012, 00:37

Tyranis továbbra sem szólt semmit, csak érzéketlenül folytatta tovább a hely felmérést. A fegyverét és a holografikus számítógépét kereste a tekintetével, hogy merre is lehet az, miközben a shi’ar beszélt. A fegyvere és eszközei után, ha azt sikerült megtalálnia ezeket, vagy sem az alapos körbenézés után, akkor az ékkövet kezdte fürkészni, hogy merre lehet. Itt van-e a helységben, vagy pedig nem. A figyelés közben a testén levő szerkezethez nyúlt és megpróbálta leszedni magáról, de nem sikerült. Ami meglepő volt, hogy nem volt hozzá meg az ereje, pedig tudta, hogy rendelkezik a teljes erejével. Továbbra is állt, mivel senki sem próbálta visszakényszeríteni térdre, először nem is nézett a királyra, amikor megszólította. Nem is érdekelte, hogy mit mondott, meg a „te” megszólításból nem is következtette ki, hogy hozzá szóltak. Az új király jelzésnél azonban már mindez teljesen világos lett számára. Most nézett csak a vörös férfira továbbra is teljesen érzéketlen arccal. Egyetlen izma sem rezzent, de most már úgy vélte, hogy ideje tisztázni az erőviszonyokat és a helyi uralkodó tudtára hozni, hogy miként is állnak.
- Egyetlen személyt szolgálok, és az az úrnőm, a Halál.
Jelentette ki érzelemmentes hangon. Ez nem volt teljesen igaz, de nem óhajtotta felfedni, hogy Thanos lánya, így az, hogy az apjának is engedelmeskedik kimaradt. Mivel semmit sem mondott semmi érdemlegest valószínűleg az őrök közelednek felé, hogy elvigyék az arénába. Nem kegyelmezhetett, és nem is akart, ez volt az elsődleges irányelve. Így ha az őrök tényleg közeledtek felé, akkor kivárta, amíg közel érnek hozzá. Roppant mód kellemetlen volt számára, hogy nem volt arra ideje, hogy boncolást végezzen, de ez a helyzet nem volt alkalmas erre. Látta a szerkezetet korábban, amit átadtak a királynak, talán azzal eljut valamerre. Ha megérkeztek az őrök hozzá, hogy elvezessék, nem hagyja, hogy hozzáérjenek. Ahogyan azok kinyúlnak felé kivárt egy pillanatig, hogy a szíve dobbanásának ütemére gyorsaságát kihasználva mozdul és próbálja elkapni a két őr nyakát, hogy utána teljes erővel rántsa össze a fejüket. Ha sikerül a következő mozdulattal, a következő dobbanásra a láncait próbálja szétszakítani, majd lendül a király felé a harmadik összehúzódásra, hogy a kezéből kiverhesse az eszközt, ami benne van és megszerezhesse azt. Vagy, ha úgy alakul kitépje a kart a helyéről és elvenni a tárgyat.

_________________
Reneszánsz: Tyranis;  Másik világból: Tyranis; Végtelen Háború: Tyranis, Angelica Butler, Világelme
Ultimate: Tyra Rel Brahe; Outsiders/Reneszánsz/AoA: Jonah Wright, Beatrice Mortimer; X-diák: Kaelyn Moore
Pólófelirat Reneszánsz: "Szóljatok, ha minden diákot elraboltak!"; Out: "A telepaták halkabban kiabáljanak!"
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Sakaar CUS4rF8
Tyranis
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1607
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Sakaar Empty Re: Sakaar

Témanyitás by Lance Harris Csüt. 12 Ápr. 2012, 23:05

KR'TAH A rettegett hörögve rázza a láncait, teste teljes erejéből ellenfeszül a nála csaknem kétszer nagyobb őröknek, csáprágói pedig veszettül járnak:
-Ti alávaló patkányok, belsőségeiteket örömmel falom majd fel, kihűlt tetemeiteken pedig majd tort rendezek. Rettegjetek és féljetek hatalmamtól!
Hogy mondandóját komolyan vegyék az egyik őrnek teljes erejéből az ágyékába csap, míg a másiknak a térdhajlatába üt, és ha az elesik, akkor a karmaival a torkának esik. Ha sikerül a közben összegörnyedő másik őr nyaka köré tekeri a láncot ami összefogja kezeit, majd fojtogatni kezdi a férfit.
Eközben továbbra is ömlenek szájából a szidalmak a belsővázas, gerinces patkányokra, többször megemlíti, hogy mint elképzelhető létforma, az emlős a leggusztustalanabb mind közül.
Végül egy hatalmas kiáltás hagyja el csáprágókkal díszített száját:
-Pusztuljatok!

_________________
Genocide (Főkarakter); Lance Harris (Lupine njk); Aisha Ayo (X-Diák)
Lance Harris
Lance Harris
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 314
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 24.

Karakteradatok
Főkarakter: Jeff
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Sakaar Empty Re: Sakaar

Témanyitás by Jelly Szomb. 14 Ápr. 2012, 17:28

- A sereg közeleg- morogja a krogen, majd felnézz az uralkodóra, aztán végigjáratja a tekintetét az ott lévőkön, majd visszavándorol az uralkodóra. - Ebben a pillanatban is bolygókat prédálnak fel, valószínűleg a következő célpont a ti bolygótok. Köpök az univerzumra, mert én vagyok a fajtám utolsó tagja. De a megbízásom arra szól, hogy harcoljak a mocskok ellen, a tiétek oldalán. Valamint védjem a képviselőnőt.
Előrelép, továbbra is a királyon tartja a szemét.
- Krogen vagyok, harcos vagyok. Ha nem bízol meg bennem, akkor lökj az arénába ahol megmutatom, hogy mit tudok.
Jelly
Jelly
Bannolt

Hozzászólások száma : 339
Hozzászólások régi : 5
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Sakaar Empty Re: Sakaar

Témanyitás by Morsus Vas. 15 Ápr. 2012, 20:53

Tyranis és Kr'tah egyszerre támadnak őreikre. Első támadásuk Sikeres. Tyranis ki üt két őrt és a rovar megfojtja a láncait tartót. Amikor megindulnának az őrök lándzsáikat emelik rájuk és lőni kezdenek. Tyranis még elkerülné a lövést, de a sakaari rovart eltalálják, aki a lánynak csapódik és a páros a trónnak, aminek a karfája ettől szét esik. Abban egy tenyérnyi holovetítő gurul a terem közepébe. Az bekapcsol és megjelenik rajta egy térkép, ami a trónteremből vezet le a föld alá. Valamihez...
Tyranisra eddigre már két őr tartja a fegyverét.

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Sakaar Empty Re: Sakaar

Témanyitás by Lance Harris Vas. 15 Ápr. 2012, 21:58

KR'TAH a Retteget karmaihoz vér tapad. Meleg vér, és ha ez lehet mégjobban feltüzeli az apró kitinpáncélost, még a hátába csapó fájdalom sem állíthatja meg, amit a lövedéknek köszönhet. A trónszékhez repítette a lövés ereje, a Vörös Patkányhoz, aki elnyomta népét. A hatalmas harag, melyet az összes melegvérű ellen érzet, erre a férfira összpontosult. Karmai elég élesek ahhoz, hogy átvágják a puha bőrt, majd a király torkát, és az idegen meg ő, akik hozzácsapódtak nyilván a földre taszították az elnyomó gerincest.
Gyomrából induló mély kattogás sorozat veszi kezdetét, ahogy karjait villámgyorsan felemeli, majd lesújt a férfi torkára, mind a négy kezével. Minél nagyobb kárt igyekszik tenni benne, feltépve a torkot, elvágva az artériákat, szétmarcangolva a nyakat. A pergő kattogást pedig leghűbben ezek az emberi szavak adják vissza:
-Te puha bőrű ocsmány pocok, karmaim lesújtanak most tereád hatalmas bosszúval és rettentő haraggal, és majd megtudod, hogy az Én nevem KR'TAH mikor szörnyű bosszúm lesújt reád!*
Ha valamilyen oknál fogva nem sikerülne ez a terve, akkor úgy húzza az uralkodót, hogy a lövésektől pajzsot nyújtson neki, ha pedig ez összejön, akkor így próbálja elnyiszatolni a torkát.


*Van egy passzus amit kívülről tudok. Ezékiel 25;17 Wink

_________________
Genocide (Főkarakter); Lance Harris (Lupine njk); Aisha Ayo (X-Diák)
Lance Harris
Lance Harris
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 314
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 24.

Karakteradatok
Főkarakter: Jeff
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Sakaar Empty Re: Sakaar

Témanyitás by Steve Smith Vas. 15 Ápr. 2012, 23:09

A nő végül nem tűnik segítőkésznek, sőt, amint a közelébe érnek, elkezd hadakozni az őrökkel és Swaroop szemében rögtön felcsillan valami, ahogy látja a másikat hadakozni.
Tökéletes gyilkológép lenne a seregében!
Kár, hogy ellene van vele és végezni kell vele.
Arrébb tolja a két semleges alakot és int az őröknek, hogy vegyék Swaroopot és a másik kettőt körbe, mint élő pajzs, egy sorfallal.
Az íjászok pedig legyenek a háttérben és onnan lőjenek, a gyalogosok pedig első sorba.
Bár már látja, nem is kell szinte parancsolni, mindenki érti a dolgát.
A rovar is bekapcsolódott a harcba és ketten aprították hű és bátor embereit, amiért mérges volt.
- Állítsd hát tudásod a szolgálatomba és nem marad el jutalmad! - dörgi parancsát a nő társa felé, aki olyan nagy harcosnak vallja magát.
Akkor segítse meg a királyt.
Ekkor a lázadozó páros neki csapódik a tronnak és és onnan kiesik valami, ami kivetít egy képet.
Swaroop nem tudja mi ez, de nem vak, látja egy térkép.
- Megszerezni azt a valamit és megkeresni a helyet! A többiek pedig végezzenek ezzel a kettővel, vagy tegyék őket harcképtelenné, hogy utána kiszedjük belőle a dolgokat! - és már a becsapódáskor is messze volt a tróntól, most még inkább, de előveszi a fegyverét és, ha kell, ő is hadakozni fog.
Steve Smith
Steve Smith
Bannolt

Hozzászólások száma : 78
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Jan. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Steve Smith
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Sakaar Empty Re: Sakaar

Témanyitás by Thorhalla Hétf. 16 Ápr. 2012, 09:29

Lar’syee számára úgy tűnt, hogy most jött el a lehetőség arra, hogy menekülni próbáljanak. A nő, aki itt volt velük máris leszerelt két őrt és a helyi élőlény is eggyel máris elbánt. Noha a királyig egyelőre nem jutottak el, de úgy vélte, hogy ő lehet a célpont. A holokivetítőre nézett, de most nem érdekelte, hogy hova vezet. Most fontosabb dolguk is volt egyelőre.
~ Ne segíts a királynak! ~ üzente telepatikusan a shi’ar a krogennek. ~ Vele foglalkozom én. ~
Kételkedett benne, hogy az elengedné őket még ha segítenének sem. Azonban a királynál levő szerkezet neki is feltűnt. Ha minden igaz, akkor is látta, amikor elfogták őket és rájuk tették azt a tenyérnyi fémlapot, ami most is rajtuk volt. Amennyire értett az ilyesmihez minden bizonnyal valami vezérlő lehet. Kissé odébb húzódott és koncentrálni kezdett, próbálta a király felett átvenni az irányítást, még mielőtt az kiadhatta volna a parancsokat. Erősen koncentrált, próbálva megtalálni a vörös király gyenge pontjait az elméjében és ha megtalált ilyesmit, akkor azt el sem engedni, megtartani és megragadni és azon keresztül hatni az elméjére. Két parancsot próbált neki kiadni és rávenni, minden erejével erre koncentrált, így ha ellene is támadás indul, akkor az ellen ki térni sem fog tudni, bár bízott benne, hogy mivel az előbb kegybe került, így nem fogja atrocitás érni. A két parancs pedig egyszerű volt: a király küldje el az embereit, mert nem szükségesek itt, a másik pedig, hogy szedje le mindenkiről, mind a négyükről a tenyérnyi fémlapot, hogy végre szabadok lehessenek.


_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Sakaar Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14970
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Sakaar Empty Re: Sakaar

Témanyitás by Tyranis Hétf. 16 Ápr. 2012, 10:53

A támadásának eleje jó volt, mert sikerült a két őrt ártalmatlanítania, de mire a királyra jutott volna a sor a helyi kis valamit egyszerűen hozzávágták. Érezte, ahogyan becsapódott a trónszékbe és így abból kitört valami. A holografikus kijelzőre figyelt, ami kiesett és nem az őrökre. Az kigurult a terem közepére és egy térkép jelent meg rajta. A föld alá vezetett, valamihez. Lenyűgöző, neki volt egy sejtése, hogy mihez is vezethetett a titkos lejáró, így nem kellett volna igazából az, hogy itt húzza az időt, mert logikusan nézve a feladata a föld alá kötötte. A király parancsit hallotta és a kis lény pedig rávetette magát, nem törődött egyikkel sem, ahogyan érzéketlenül nézett fel meglátta a két őrt, akik ott álltak vele szemben és a fegyverüket fogták rá. Amennyire eddig sikerült megtapasztalnia képesek voltak lőni abból a lándzsából, így egyszerűen nem lehetett sérülés veszélyének fennállása nélkül véghezvinni, hogy megragadja a lándzsát és elveszi tőlük. Ha csak szúrni lehetne velük, akkor kellően gyors lenne, de így nem volt az. Figyelt és nem mozdult, várta néhány pillanatot, hogy az őrök figyelme lankadjon. Az eddig látottak alapján úgy számolt vele, hogy nincsenek hozzászokva az ellenállókhoz. Az őt körül ölelő védőmezőre koncentrált, hogy az legyen a leghatékonyabb védelme, a teljes fizikai erejére úgysem volt éppen szüksége ezek ellen. A néhány másodperc kivárása után, amikor ellenfelei mozdulatából, tartásából úgy ítélte meg, hogy már győzelemnek hiszik a helyzetüket lökte el magát a földtől a szíve dobbanására. Felfelé a levegőbe és némileg előre fele a két őr irányába. olyan szögben próbálta mindezt megtenni, hogy az ellenfelei biztosan ne tudják felkapni a lándzsát könnyedén, hogy rá lőhessenek. Az ugrás végén a két őr közé próbál megérkezni egy elegáns leérkezéssel. A következő dobbanásnál markol rá az egyik lándzsára, amelyik közelebb van hozzá, majd ezzel a mozdulattal próbálja ugyanazt az őrt szegcsonton is rúgni, hogy összezúzza a bordákat. Ahogyan ezt a lábát teszi le gyorsan a következő dobbanásra hihetetlen gyorsan, teljes erőből már fordult is reményei szerint a frissen megszerzett lándzsa élével próbálja a másik őrt fejen csapni és így próbálja azt is harcképtelenné tenni.

_________________
Reneszánsz: Tyranis;  Másik világból: Tyranis; Végtelen Háború: Tyranis, Angelica Butler, Világelme
Ultimate: Tyra Rel Brahe; Outsiders/Reneszánsz/AoA: Jonah Wright, Beatrice Mortimer; X-diák: Kaelyn Moore
Pólófelirat Reneszánsz: "Szóljatok, ha minden diákot elraboltak!"; Out: "A telepaták halkabban kiabáljanak!"
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Sakaar CUS4rF8
Tyranis
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1607
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Sakaar Empty Re: Sakaar

Témanyitás by Jelly Szer. 18 Ápr. 2012, 16:24

A krogen várakozik, közelebb húzodik a shi'arhoz aki koncenrál. Valószínűleg beveti a képességeit, hogy jobb belátásra térítse a királyt. Meglátja, hogy a rovarszerű bestia épp a király torkát akarja elvágni. Talán lehet egy másik megoldás is...
Nem nagyon bízik a shi'ar tervébe, ő mindig is a harc híve volt, az valahogy több dolgot megoldott mint a diplomácia vagy a telepátia. Ha sikerül megmentenie a király életét, akkor talán kérhet tőle valamit.
~ Sajnálom, de nekem jobb tervem van.~ üzeni vissza a társának. Nem testőrnek küldték ide, hanem mint a Galaxis Védelmezőinek új tagját...
Whadelac előre ugrik, majd letépi a szörnyeteget a királyról, és a földhöz vágja. Ha ez sikerül akkor belé vágja a lándzsáját.
Ha nem, akkor a karjával átnyalábolja a rovar nyakát és lerántja a királyról, a többit majd közben kitalálja...
Jelly
Jelly
Bannolt

Hozzászólások száma : 339
Hozzászólások régi : 5
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Sakaar Empty Re: Sakaar

Témanyitás by Morsus Pént. 04 Május 2012, 16:56

A rovar elsőként ront neki a királynak, amikor az őrök megvédenék az uralkodójukat Tyranis közéjük érkezik és ölni kezdi őket. A krogen már későn rántja le Kr'tah-t a sakaariról. Amikor az elharapja a torkát a kezével megérinti a nyakláncát is. Azon bekapcsol valamit. A padló megnyílik és a csapat pár őrrel bezuhan a lyukon: Itt lépcsőre érkeznek, amin végig gurulnak. A Shiar magához térve látja egy érintésre magától a fémlemezek irányítóját. A többiek még csak ébredeznek és meglátják a térkép célját. Egy... emberi lakást. Asztalok, könyvek és egy ajtó, amit vastag fém tart meg. Benne a kő, amit Tyranis azonnal felismer. Majd egy alak sétál eléjük.
Sakaar 889029-deathlok_1_cover
- Kik vagytok ti? Mit kerestek itt?

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Sakaar Empty Re: Sakaar

Témanyitás by Thorhalla Pént. 04 Május 2012, 17:35

A Shi’ar már szóban kiáltott fel majdnem a társának, hogy ne tegye, de nem volt rá szükség. Az ősz hajú, valószínűleg kree nő és a helyi őslakos is egyszerre támadtak. A király halott volt és a lábuk alatt pedig kinyílt a talaj. Minden más esetben talán repülve a levegőben tudott volna maradni, de most nem számított arra, hogy kifut a lába alól a talaj. A talajnak csapódott, majd még emlékezett arra, hogy valamin legurulnak. Amikor kinyitotta a szemét a földön feküdt és nem messze előtte a tárgy, amit meg akart szerezni. Megpróbált kinyúlni felé, hogyha sikerült megszereznie, akkor megpróbálja deaktiválni, hogy a szerkezeteket levehessék magukról. A hangra nézett fel és meglátta a furcsa kiborg férfit. A nyelvet felismerte, angol volt. Hallotta már a társait ilyen nyelven beszélni a Thanos fedélzetén.
< - Sajnálom, nem beszélem a nyelvét – mondta először kree, majd shi’arn nyelven, hátha a kiborg megérti valamelyiket. >
Úgy számolt velel, hogy egyiket sem fogja, így megpóráblt telepatikus kapcsolatba lépni vele.
~ Így ért engem? ~ kérdezte. ~ Lar’syee vagyok. A társammal a Galaxis Védelmezőinek tagjai vagyunk, azért érkeztünk erre a bolygóra, hogy figyelmeztessük őket a veszélyre. De megtámadtak minket és rabságba akartak vetni. És ön kicsoda? ~
A férfit figyelte, ha az támadna rá, vagy bárki más, főleg az ősz nő és a bogár, akkor próbál kitérni előlük. Ha nem támadnak, akkor tovább próbálkozik a korongok deaktiválásával.


_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Sakaar Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14970
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Sakaar Empty Re: Sakaar

Témanyitás by Jelly Pént. 04 Május 2012, 22:14

Whadelac azonnal felpattan, a bordája csak egy kicsit hasogat, a műszerei rendben, körülnézz a teremben. Egy emberre tervezett szobában van, valószínűleg egy cella.
Odaáll a Shi'ar mellé, majd magában felmorrant. Nem tudott végezni a rovarral, de ő is lent van velük. Elindul felé, kinyújtja a kezét, majd megpróbálja elkapni a grabancát. Letépi a fejét, és az méltó trófea lesz a falán.
Legalábbis megpróbálja. Elővigyázatos, felkészül arra, hogy esetleg a szörnyeteg előbb lép...
A jobb karjával próbálja megragadni a lényt, a bal karját hátra tartja, a kezeit ökölbe szorítja, felkészül arra, hogy teljes erejéből behúzzon neki. Itt ma bogárvér fog folyni.
Ekkor meglátja a belépő különös idegent, felnézz, majd felmorran.
Harca készen előrelép, ha ez a kiborg veszélyes, akkor a bogárral még rá ér foglalkozni...
Jelly
Jelly
Bannolt

Hozzászólások száma : 339
Hozzászólások régi : 5
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Sakaar Empty Re: Sakaar

Témanyitás by Lance Harris Pént. 04 Május 2012, 22:54

KR'TAH a Rettegett véget vetett a Vörös Féreg uralmának, ahogy karma felhasította a torkát, és a vér beszennyezte aprócska testét. Ő a maga harminc kilójával megölte az elnyomó faj királyát. Elméjében szinte azonnal elindultak a telepatikus jelzések fajtársainak, akik a bolygón mindenhol jelen voltak, ösztönszerű reakció volt. Tudniuk kellett.
~Meghalt a Vörös Király~
Az üzenet zuhanás közben is folyamatosan sugárzódott, mikor az egyik fickó letépte a király teteméről, és utána a kürtő szerű csőben, és a becsapódás után is. Utóbbi nem volt fájdalmas számára, hiszen teste sokkal könnyebb lévén, közel sem gyűjtött annyi energiát, hogy komoly sérülést, vagy akár fájdalmat okozzon a földre érkezés. A kis termet előnye.
KR'TAH azonban nem volt hozzászokva ahhoz, hogy mindenféle harcosok megszakítsák gyilkolás közben, így nem is törődve azzal, hova érkezik, mit kérdeznek tőlük, vagy milyen kő világít arrébb, megrázta magát, majd vicsorgó csáprágókkal indított támadást. Azaz nem. Évek óta gladiátor, így szinte reflex szerűen színlel támadást, majd táncol vissza, és mikor nem számítana rá az idegen ugrik feléje karmait kieresztve, melyekkel mély sebeket akar okozni, igyekszik a mellkasára érkezni az ellenfelének, onnan pedig egy jókora ugrással visszakerülni eredeti helyére, meggyengítve így az ellenfelét, miközben magának baja nem lesz, s ebben a hosszú harccal töltött évek segítettek

_________________
Genocide (Főkarakter); Lance Harris (Lupine njk); Aisha Ayo (X-Diák)
Lance Harris
Lance Harris
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 314
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 24.

Karakteradatok
Főkarakter: Jeff
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Sakaar Empty Re: Sakaar

Témanyitás by Tyranis Szomb. 05 Május 2012, 09:30

A csótány valóban rátámadt a királyra és a lány pedig tökéletes ütemben érkezett meg a két őr közé és tudta végrehajtani a tervét. Ebben az is nagyot közrejátszott, hogy a csótány elvonta a figyelmüket. Így mostanra tudott zsákmányolni egy lándzsát is, révén a saját fegyverét egyelőre még nem találta idebent. Azt még mindenképpen meg kellett keresnie, hiszen nem hagyhatta csak így itt. Az ahhoz túlságosan is értékes és egyedi volt. Látta, hogy a király a nyakához nyúl és kinyílt az ajtó maguk alatt. Bármelyik másik esetben talpon tudott volna maradni és a levegőben, ám ekkor a fejébe képek özönlöttek, új tudás, új emlékek és emiatt a szokatlan új tapasztalattól képtelen volt ott maradni a levegőben és Tyranis is legurult a lépcsőn valamilyen alsó szintre. A tudás, amit megszerzett Attilan-ról, azok még kellett, hogy legyenek a komputerén, amit most hoznak utána, azonban az összes többi, micsoda pazarlás volt azokért. A vámpír… a vámpír tévedett. Túl korán jutott oda, azóta itt felfedezte és megalkotta a phalanxot, a mesterművét. Jereziah tévedett, nem rontotta meg a halál és képes arra, hogy életet teremtsen. Csak egyvalamit sajnált, hogy nem maradt arra ideje, hogy az életerőmanipulátort felboncolhassa és megnézhesse, hogy mi is van az agyában. Túlságosan is hamar került vissza, odalent a két furcsa szerzet máris egymásnak esett, nem elégedtek meg a fönti gyilkolással, egy kiborg lépett eléjük és szólalt meg. Tehát tényleg nem álom volt, amit látott, hanem valóság, hiszen megértette az angol nyelvet, ahogyan a kiborg hozzájuk szólt. Azonban máris nem vele törődött, végre meglátta azt, amiért érkezett. Az ajtóban ott volt a vörös ékkő, az egyik végtelen gyémánt, ami az erőt szimbolizálta. A férfi közte volt, így egyelőre annak fényében, hogy nem tudta mire is képes nem támadott, inkább próbált az árnyak közé visszahúzódni szótlanul, meglapulva és onnan figyelni az eseményeket és kivárni a megfelelő pillanatot, amikor megszerezheti az apja ékkövét.

_________________
Reneszánsz: Tyranis;  Másik világból: Tyranis; Végtelen Háború: Tyranis, Angelica Butler, Világelme
Ultimate: Tyra Rel Brahe; Outsiders/Reneszánsz/AoA: Jonah Wright, Beatrice Mortimer; X-diák: Kaelyn Moore
Pólófelirat Reneszánsz: "Szóljatok, ha minden diákot elraboltak!"; Out: "A telepaták halkabban kiabáljanak!"
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Sakaar CUS4rF8
Tyranis
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1607
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Sakaar Empty Re: Sakaar

Témanyitás by Morsus Vas. 13 Május 2012, 18:30

Whadelac és Krtah egymásnak ugornának amikor a kiborg közéjük lő.
- Adaptálás kész. - mondja. - Most már mind érteni fognak. Távozzanak, különben végeznem kell magukkal. Ez a hely veszélyes. Okkal őrzöm én.
Parancsolja gépies hangján. Az őrök értetlenül nézik az a lakot. Sose látták még. Az egyik fegyverét emeli és neki ront, de a robot egy mágneses hullámmal a falnak csapja őt.
- Utolsó figyelmeztetés.

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Sakaar Empty Re: Sakaar

Témanyitás by Thorhalla Hétf. 14 Május 2012, 09:21

A társa a helyi fogolyra támadt, de szerencsére a kiborg megmentette a helyzetet.
- Elég! – csattant fel. – Mi nem azért vagyunk itt Whadelac, hogy harcoljunk, hanem, hogy segítsünk a helyieknek, köztük neki is!
De nehogy valamivel is könnyebb dolguk legyen, még az őrök is támadni készültek, de a férfi őket is a falhoz lökte egy támadással. Lar’syee a férfira nézett, aki máris elzavarta volna őket, de legalább a nyelvi problémák megoldódtak. Úgy tűnt, hogy nem tudta, hogy mi is folyt itt és azt sem, hogy nem maradhatott ezen a helyen.
- Mi ez a hely? – kérdezte a figyelmeztetés ellenére.
Menniük kellene, lehetséges, de mégsem hagyhatták itt, mert ő is meghalna, ha megtennék, ahogyan a bolygón valószínűleg mindenki.
- Nem mehetünk el, és önnek is távoznia kell – mondta. – A Hibán keresztüljött sereg erre a bolygóra tart, itt nincs meg a megfelelő védelem egy inváziós flotta ellen. Lehet, hogy 1-2 kisebb hajót képesek voltak lelőni, de többet nem fognak. Nem maradhat itt ön sem, megoldást kell találnunk a Sakaar védelmére.

Sakaar 00120

A korongokat sikerült egyébként deaktiválni? Embarassed

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Sakaar Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14970
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Sakaar Empty Re: Sakaar

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 4 oldal 1, 2, 3, 4  Next

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.