Prospect Park és környéke

Go down

Prospect Park és környéke Empty Prospect Park és környéke

Témanyitás by Orionca Kedd 13 Dec. 2011, 21:27

A Prospect Park egy majdnem 237 hektárnyi belvárosi oázis Brooklyn szívében. A Park Slope, Kensington és Windsor Terrace közt terül el.
avatar
Orionca
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 37
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Sep. 28.

Karakteradatok
Főkarakter: Orionca
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Prospect Park és környéke Empty Re: Prospect Park és környéke

Témanyitás by Godlaw / Tao Kedd 29 Május 2012, 13:13

A hangzatos beszéd a Kapitánytól, és az utána következő Romatól felkeltette a figyelmemet, miközben azon gondolkodtam, vajon a megégett szárnyammal tudok-e majd valaha repülni. A hártyák sérültek, de talán idővel meggyógyulnak, és a szárny váza ép maradt talán eléggé ahhoz, hogy sok pihenéssel és gyógyszerrel regenerálódhasson. Végül azonban Roma szavai megnyugtattak, ezek szerint meggyógyulunk, csuda jó hír!
Az altatás nem tetszett, épp ez volt Morgan módszere is, mikor a fogadóból kerültünk el, de úgy tűnik, errefelé így dolgoznak a mágusok. Akárhogy is, mire magamhoz térek, már egy parkban vagyok. Ahogy felkelek és körülnézek, Brooklynt ismerem fel. A többiek is lassan ébredeznek, de tulajdonképpen nem különösebben szeretnék velük beszélgetni. Komótos léptekkel indulok a parkból az X iskola felé, nem tudom, mennyi ideig voltunk távol, sokszor másként telik itt az idő, mint más világokban, remélem, nem aggódtak nagyon miattam.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Prospect Park és környéke Empty Re: Prospect Park és környéke

Témanyitás by Vipra Phertelmer Kedd 29 Május 2012, 13:57

A kötél elszakat én viszont a földön maradtam mert vagy egy tucat kard és lándzsa hegye meredezett felém. Így nem tudtam odamenni a sérült pikelyes sorstársamhoz. A kapitány szép beszéde során felmetente a vámpírral harcolot a megtorlás alol mivel ő velük érkezett és meg lett babonázva. Engem viszont nem ismert így fölajánlott a tömegnek had tegyenek velem amit akarnak. Félni nem féltem de egy kicsit elkezdtem agodni. A kapitány megprobált lelépni mint aki jólvégezte dolgát erre egy sárga fény vilant és megjelent Róma. Mindenki nagyon tisztelhette mert térdre borultak elötte és nem láttam szemükben félelmet. Intett nekik, hogy áljanak fel erre egy csapat ember megindult felém. Egyáltalán nem vetett rám jó fényt, hogy eddig az elenkező oldalon harcoltam ráadásul még a kötelet is eltéptem persze csak véletlenül. Az egyetlen pózitivum ami a számlámra irható volt az, hogy nem öltem meg senkit. Elkezthettem volna magyarázkodni de az nem az én stilusom lett volna. Abban reménykettem kemény pikelyes börőm mindent kibir majd mikor Róma felszolalt a védelmemben. Elmondása szerint forró vérű vagyok és ifjú. Erre a kifejezésre kihúztam magamat mert mindegyik jelző pontosan mintázott engem.
-Ez vagyok én.- montam a tömegnek és közben vigyorogva mutattam magamra. Annak viszont nem örültem, hogy elmonta a töbiekkel érkeztem és fogalmam sem volt róla honan tudhatta. sak abban reménykedhettem a töbiek biztosan egy másik csapatra gondolnak. Róma alig monta, ki hogy aludjunk én már húztam is a lóbört majd egy parkban tértem magamhoz. Ezuttal nem fájdalmak közepette aluttam el és a régi fájdalmaim beleértve a bordaszagató érzést nyomtalanul elmultak. Majdnem mindanyian a parkban hevertünk. Az egyik jómadár felkelt és elindult valamerre. Én is feláltam majd mikor meggyözödtem, hogy a külsöm még mindig nem emberi a sárkányember fölé álttam és a kezemet nyujtottam neki.
-Had segítsek pikelyes sorstársam. Csak szeretnék elnézést kérni azért amit veled tettem. Nem volt fer küzdelem hísz te sebesült voltál. Remélem nincs harag köztünk és egyszer megismételhetnénk a párbajt persze ezuttal egészségesen.- erre elindultam de pár lépés után megáltam.-Nem akarok pofátlan lenni de nem tarthatnék veled egy darabon nincs lakásom és a homim is a tuloldalt mardt. Persze csak ha nem zavrok. Az én pikelyes elödeimhez füzödik pár érdekes történet és érdekelne mit rejtenek a te pikelyeid.-

Nagyon köszönöm a játékot minden játékostársamnak nagyon élvezetes volt veletek kalandozni és elnézést szeretnék kérni ha néha hibáztam. Had mondjak köszönetet külön Nefinek is aki lehetővé tette ezt az élvezetes fantasztikus már-már kozmikus kalandot rendkívül élveztem és remélem leközelebb is elkalauzol Avalonban, hogy Morgananak viszafizessem a kölcsönt. Smile
Vipra Phertelmer
Vipra Phertelmer
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 152
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Jan. 26.
Age : 35

Karakteradatok
Főkarakter: Vipra Phertelmer
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Prospect Park és környéke Empty Re: Prospect Park és környéke

Témanyitás by Steven Kedd 29 Május 2012, 21:34

A gyík külsővel rendelkező társam önfejű módon megpróbált szabadulni, amivel én azt hittem, hogy a halálos ítéletét fogja aláírni, de szerencséje volt és csak pár tucat fegyvert tartottak a nyakához. A kapitány beszédét én egy kicsit túl soknak tartottam, na persze lehet hogy egy jó vezetőnek ezt kell tennie. Mindesetre azt biztosra vettem, hogy szereti hallgatni a saját hangját. Valamilyen szinten megnyugodtam, amikor kimondta az ártatlanságomat, örültem hogy megértette a helyzetemet, de azt hiszem teljes felmentést a bűneim alól csak a megjelenő Roma beszéde adott, aki mellesleg legalább annyira szemre való mint Lionheart vagy Morgana. Lionheart-n nem csodálkozom, elvégre ő harcos, formában tartja a testét, de úgy tűnik hogy a varázslónők és boszorkányok sem hanyagolják el a külsőjüket. Végül, annak ellenére hogy én szívesen itt maradtam volna, még mielőtt szólni tudhattam volna Roma elaltatott minket majd a következő pillanatban egy parkban tértem magamhoz. Egy pillanatra átfutott az agyamon hogy talán csak álom volt, vagy pedig megint Morgana egy átka hat rám, de aztán megláttam a többieket is, ami mindkét lehetőséget kizárta. Miután felkeltem örömmel tapasztaltam, hogy a kapitány rúgás által okozott fájdalom nyom nélkül eltünt, bár nem tudtam hogy ez a nanitoknak vagy Roma-nak hála történt. Oda sétáltam a vámpírhoz és kezemet nyújtottam, hogy felsegítsem.
- Legalább a támadás előtt kihasználtad az időt egy kis napozásra? – Kérdeztem közben a vámpírt, elvégre bár túl sokat nem tudok a fajtájáról, de minden mendemonda megegyezik abban, hogy a napfényt nem bírják, és ezt a tényt az is megerősítette, hogy ott voltam mikor Lionheart átadta neki a nyakláncot és elmondta, hogy az majd megvédte őt Avalonban. Közben többiek is felkeltek. Volt, aki már ment is a dolgára és a gyík társam, akit Roma leplezet le, pedig a másik hüllőt próbálta fel segíteni.

_________________
Steven Storm
Jake Hamilton - Raziel
Daniel Hamilton
James Hamilton
James Goldman
Steven
Steven
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 505
Hozzászólások régi : 215
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 7. szint - 16 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 32

Karakteradatok
Főkarakter: Steven Storm
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Prospect Park és környéke Empty Re: Prospect Park és környéke

Témanyitás by Sam Kedd 29 Május 2012, 22:38

Csendesen sétáltam a főtérre, igazából a feladatot már elvégeztem s így nem éreztem szükségét a további maradásnak. Jobban szeretem időm az otthonomban tölteni, hiszen az mégis biztonságosabb, mint az efféle véletlenszerű harcokba való belebonyolódás, ami mellesleg mostanság eléggé gyakori jelenség életemben. Mondjuk az utóbbi akcióból csak és kizárólag előnyöm származott, hisz jelenleg sem hiányol a munkahelyemen senki, így jóval több szabadnapom marad meg, ami pedig hasznos lesz, ha esetleg valami fontos tennivalóm akadna. A kapitány beszéde alatt csak csendesen támasztottam a falat, nem gondoltam volna, hogy ilyen szónoklat zárja a küzdelmet, bár az igaz, hogy a középkorban ez volt a divat. Mégis kissé feleslegesnek érzem az egészet. Hisz a küzdelemnek vége, Morgan visszavonult, nyertünk, és ennyi a történet. Felesleges is tovább ragozni a dolgokat. A szónoklat végeztével egy villanás, majd a sokat emlegetett hölgy tűnt fel a színen. Tisztán látszik az őt körülölelő megbecsülés, mindenki tiszteli, s ennek jelét adva hajoltak meg előtte. Ugyan én nem vagyok idevalósi, nem ismerem a pontos tényállását a helyzetnek, de azt be kell ismernem, hogy az ajándék, amit Lionhearttel adatott át meglehetősen hasznosnak bizonyult, ennek a tárgynak a megköszönése pedig még függőben van, így a tömeggel együtt én is meghajolok. Majd azok után én is felegyenesedek. Örömmel konstatálom, hogy a megtévesztett Steven nem részesül büntetésben. Ekkor valami furcsa érzés kerít hatalmába, hasonló ahhoz, ami kocsmában történt a harc előtt. S az is megegyezik, ami ezt az érzést követi, ez pedig a kikényszerített álom.
Csendesen nyerem vissza eszméletemet, de már nem Avalon birodalmában, hanem a jó öreg New York egyik parkjában. A hely ismerős, miért is ne lenne az? Hisz a helyi parkok közül nehéz olyanba akadnom, melyben még nem jártam. Gyorsan feltűnik az apró változás, miszerint az apró zúzódások, melyeket a kapunál történt zuhanásom közben szereztem eltűntek. Hogy a saját regenerációm művének tudhassam be még egy kis idő szükségeltetett volna, így ezt a kis ajándékot Roma nyújtotta át számomra. S nálam maradt az ott kapott felszerelés is, a nyaklánc, az íj és a tegez is. Ami viszont jelenleg jobban meglep az az, hogy a nemrégiben még ellenfelemként fellépő ifjú kezet nyújt számomra. Ugyan erre semmi szükségem udvariatlanság lenne részemről nem elfogadni a felajánlást. Majd a kérdésére felé fordulok.
- A napfény számomra méreg és elixír is egyben… - mondom csendesen – Ettől a kis ízelítőtől csupán még jobban vágyom a gyilkosom közelségét. – fejezem be végül a mondandóm a tőlem megszokott egyszintű hangnemben, érzelemmentesen. Azonban magamban már azon töprengek, hogy az avaloni ereklye segítségével talán képes leszek megtalálni a vámpírokat ősi idők óta pusztító erő ellenszerét. Amint feltápászkodom csendesen, lassan és nyugodtan indulok el.

_________________
"Te nem ismersz, de én a lelkedbe látok, s ott azt találok, amit minden halandóéban; félelmet. Félsz, hogy egyszer majd meg kell halnod."

Prospect Park és környéke Vampirewwwkepfeltoltesh
Sam
Sam
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 230
Hozzászólások régi : 49
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Nov. 08.
Age : 29

Karakteradatok
Főkarakter: Samuel Vermont /Sam/
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Prospect Park és környéke Empty Re: Prospect Park és környéke

Témanyitás by Thorhalla Pént. 01 Jún. 2012, 08:36

A sötétség és a tűz kora

New York felett hála a sötét világból érkezett Einar Thorsonnak hatalmas viharfelhők léptek el mindent. Villámok cikáztak mindenfelé, mikor mindenki a városban hatalmas morajlást hallott, aminek a hatása egy nagyobb földrengés volt. Minden beleremegett, ez volt az a pillanat, amikor Einar elvesztette az uralmát a vihar felett és visszaszerezni sem volt azt immáron képes, mert már valaki más, nála sokkalta erősebb uralta a természet erőit. A fekete felhők vörössé váltak és egész New Yorkban és a környékén New Jerseyben és természetellenes eső kezdett belőle zuhogni. Valaki pontosan ezt a hatalmas erejű Asgardi mágiát használta ki ahhoz, hogy a tervét végrehajtsa. Immáron másodszor használta fel az illető a Mjölnir hatalmát ugyanarra, egyszer korábban a Vipers pályán és most újra. Az első az ő idejövetelét segítette, a második pedig a hadaiét.
Prospect Park és környéke 30190222450a063ddf8f
Már a vihar is kellően furcsa volt, ugyanis égetett, akinek a bőréhez ért azon hólyagokat és égési sebeket hagyott, a növények az eső miatt elfonnyadtak és az esőnek hála a városban is melegebb lett. Ha mindez még nem lett volna elég, egy újabb nagyobb rengés rázta meg a két említett helyet, az ARMOR még működő számítógépei is kiakadtak, megannyi térkapu és portál nyílt más dimenziókból, amikből szörnyűséges teremtmények érkeztek át a Földre, hogy elfoglalják azt. Démonok, bukott angyalok, vámpírok és egyéb természetfeletti lények hat Asgardi, Loki utódainak vezetésével, mindannyian Dormammut szolgálva. Alig néhány perc alatt lett szinte éjszakai sötét a felhők miatt, amiket mindenfelé a fellobbanó lángok világítottak meg.
Prospect Park és környéke Demonwarbyfpeniche
A hordák pedig nem várakoztak túl sokat, teljesítették az alku rájuk eső részét, minden fontosabb épületet és központot folyamatos ostrom alá vettek, ami számított ezeken a helyeken, többek között a SHIELD negyedet, Raftot, Baxter-toronyot, a Kúriát és a mutáns gimit, noha az védve volt Zack és Stephanie mágiája miatt egyelőre, az Olimposz kaszinót, az Akkaba Metropoliszt, ENSZ központ és minden más fontosabb hely is. Emberek százai, ezrei estek áldozatul a mészárlásnak eddig, de ez csak a kezdet volt, mert:

A sötétség és a tűz kora kezdetét vette!

Prospect Park és környéke 00120

Az eső hamar eláll, de időnként mindig lesz zivatar hasonló mellékhatásokkal. Azonban a felhők nem tűnnek el New York és New Jersey környékéről, így a sötét megmarad, ennek köszönhetően a vámpírok éjjel-nappal tudnak közlekedni ezeken a területeken.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Prospect Park és környéke Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Prospect Park és környéke Empty Re: Prospect Park és környéke

Témanyitás by Vipra Phertelmer Hétf. 04 Jún. 2012, 12:39

A sárkányember nem fogatta valami szívélyesen az üdvözletemet amit meg is értettem. Mikor el akartam menni valamin sikerült keresztül esnem. Mikor megnéztem mi volt az kiderült az a csomag volt amit Avalonban Morgana táboránál hagytam kissé elképettem attól, hogy honann tudhatta az a varázslónő, hogy ez az én csomagom. Ha Morgana is hasonló kaliberű volt akkor szerencsésnek monthatom magam, hogy nem vetettem magamat utána. A csodálkozásomat egy furcsa jelenség szakította félbe. Az eget sőtét viharfelhők lepték el majd volt egy földrengés és a fekete felhők vörös színre váltottak. Ezután eleredt az eső de nem egy hétköznapi zuhé.Ez inkább hasonlitott valamiféle savra mint esőre. a pikelyemnek hála nem mart anyira de így is eléggé fájt. Mikor elállt az eső majd egy ujjabbb rengés következett. Az égen különféle förmedvények jelentek meg és indultak a város irányában. Nem tudom megmagyrázni hogy mi történt de valami furcsa érzést éreztem a belsőmben, hogy azonnal ell kell mennem valahova. Gyorsan fölkaptam a holmimat és úgy pikelyesen elindultam a hervadt virágok között arra a helyre amit a belső érzés sugott nekem.
Vipra Phertelmer
Vipra Phertelmer
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 152
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Jan. 26.
Age : 35

Karakteradatok
Főkarakter: Vipra Phertelmer
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Prospect Park és környéke Empty Re: Prospect Park és környéke

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.