Central Park

1 / 3 oldal 1, 2, 3  Next

Go down

Central Park Empty Central Park

Témanyitás by Thorhalla Szer. 23 Feb. 2011, 17:06

A régi topic

A Central Park egy 3,41 km² (4 km×800 m) területű nyilvános park Manhattan szívében, New York városában. A Central Park az 50-es utcáktól, a város kereskedelmi negyedétől egészen a 110-es utcákig, vagyis a Harlemig húzódik. A parkba sétálni, kocogni, görkorcsolyázni járnak az amerikaiak és a turisták. A Central Park 150 éves is elmúlt. Mivel rengeteg filmben és TV-sorozatban látható, a világ egyik leghíresebb parkja. [Mutasd a helyet egy interaktív térképen!] é. sz. 40° 46′ 59’’, ny. h. 73° 58′ 20’’40.7830555556, -73.9722222222

A parkot Frederick Law Olmsted és Calvert Vaux tervezték. Bár nagy része természetesnek tűnik, valójában gondos tervezés eredménye, több mesterséges tó, sétány, két korcsolyapálya, egy vadaspark és több, sportolásra használható füves terület és játszótér található itt. A vándormadarak gyakran megtelepednek a parkban, ezért a madárbarátok is szeretnek itt tartózkodni. A kocogók, biciklisták és görkorcsolyázók körében népszerű a parkot körülvevő 10 km hosszú út, különösen hétvégenként és este 7 után, amikor az autóforgalom be van tiltva.

Konflisállomás működik itt. A Park keleti határát képező Fifth Avenue-n, azaz Ötödik sugárúton a tehetős emberek élnek. Ugyanezen az oldalon, a 70-es utcák magasságában található a világhírű Metropolitan Múzeum és több utcával feljebb a Guggenheim Múzeum. A Park túlsó oldalán kialakított útvonalon a Central Park West található (magyarul a Központi Park Nyugati Oldala), és többek között a Dakota ház, amely előtt lakóját, John Lennont meggyilkolták.

A Sheep Meadow a legcsendesebb rét: tavát kedvelik a romantikus párok, a csónakázók. A labdajátékok szerelmesei a Great Lawn részt látogatják, a kocogók a Reservoir (víztároló) körül futnak. A madarak barátai a Ramble körzet törzsvendégei, de a transzvesztiták találkozóhelye is ugyanez.

Nyaranta ingyenes koncertek és Shakespeare-előadások szórakoztatják az odalátogatókat a Lincoln Center szervezésében. Télen korcsolyázni lehet a Wollman-pályán.

Central Park 800px-Centralpark_fg01

A régi topic


A hozzászólást Thorhalla összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. 26 Feb. 2011, 19:53-kor.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Central Park Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Central Park Empty Re: Central Park

Témanyitás by Thorhalla Szomb. 26 Feb. 2011, 13:46

X-Men Reneszánsz
#2 2009-02-24 10:10:05
Halloween
A park szélén megálló mentőből már átöltözve utcai ruhába szállok ki, elegáns öltöny, aktatáska, mint valami üzletember. A mentő úgy helyezkedett, hogy én ne látszódjam, mikor kiszállok, és hamar indul is tovább - csak a sofőr vesz magának egy hot-dogot egy, épp a közelben levő árustól, ezzel is elterelve a figyelmét rólam. Nem kell sietnem, azért is itt szálltam ki, mégis sietős léptekkel indulok meg a célom felé, néha az órámra pillantva, mintha azt számolgatnám, most késni fogok-e egy megbeszélésről, avagy nem. A táskában persze nem papírok, azaz nem csak azok vannak, hanem nagyrészt néhány különleges eszköz az épületbe és a számítógépekbe való bejutáshoz. Van még benne egy kevés cérna (elég hosszú, hogy hét-nyolc szálat összefogva tudjam garottnak használni, ha kell), és egy speciálisan kezelt tűkészlet - ránézésre nem mondaná meg senki, hogy veszélyes fegyver lövedékei lennének. És a tollaimról sem (három sima, kettő töltő, mind titán borítású, de az alapanyaga acél), hogy szétszedve, és másképp összerakva őket, fúvócsövet kapunk, vagy ha még inkább variálunk rajta, és a töltőtollaimat is beleszerkesztem, akkor egy törékeny, de hatékony szúrófegyvert alkotok. Két termosz is van velem, egy fekete, benne innivalóval, meg egy belülről üvegborítású sötétzöld, amely sósavat tartalmaz. Meg persze négy szendvics, ha megéheznék. Tehát felkészülten látok neki az útnak. A parkból hamar kiérek, és utána, amint csak tudok, fogok egy taxit.
- Az Empire State Buildinghez kérem! - adom meg a célállomástt, és már útban is vagyok odafelé.


#3 2009-05-26 18:16:13
Walter
Ma reggel egy kutyatetemet találtam a sikátorban a lakásom mellett. A gyomrán abroncsnyomok voltak. Tipikus példája az emberi kegyetlenségnek.

Ez a város… fél tőlem. Mert én ismerem a valódi arcát.

Az utcák, mint megannyi csatorna, és a csatornák vérrel vannak tele. Ha egyszer túláradnak, és kiönt a szenny, minden féreg megfullad. A sok szex és gyilkosság összegyűlt mocska derékig ér majd. És akkor a sok szajha meg politikus felnéz majd az égre, és így kiáltanak: „Ments meg minket!”

Én pedig majd lenézek, és azt suttogom: „Nem.”

Volt választási lehetőségük mindnyájuknak. Járhattak volna jó emberek nyomdokaiban is. Mint amilyenek Jézus követői voltak, a szentek a Bibliában. Vagy akár Truman elnök. Becsületes, istenhívő emberek mind, akik a Gonosz ellen harcoltak.

Ehelyett azonban a Sátánt választották, pénzhajhászok és perverzek ürülékét követték, és nem vették észre, hogy a bűzös nyomvonal egy szakadék szélére vezet. Még hogy nem volt választásuk? Ugyan már!

És most az egész világ ott áll a szakadék szélén, és bámul le a vérvörös Pokolba, a sok ördögfajzat, a sok istentelen mocsok… és egyszerre csak már nem lesz mit mondani.

Még nekem, az Úr leghűségesebb szolgájának is kell néha… egy kis erő. Egy kis szusszanás. A hitem erős, de ez a test, Walter teste, amibe be vagyok zárva, gyenge. És vele kell osztoznom rajta.

Pár koszos, graffitikkel rondított sikátoron keresztül közelítem meg a parkot, a bűnözés és mocsok egyik melegágyát ebben a városban. Ma délután itt járőrözöm, miután korán bezártam a boltot.

Central Park Roriot1


#4 2009-05-26 22:06:11
Shadow
Nem a legjobb élet így, hogy egyik nap még egy tartályba tuszkolnak, egy másikon arra ébredsz, hogy tíz kemény év eltelt, anélkül, hogy egy percet is öregedtél volna... Nagyon nem jó ez így, de legalább szabad vagyok, legalábbis elméletileg és egy pár napig ezt is hihettem. Az ágy amiben magamhoz tértem egy raktárban volt, s mellette egy kis cetli, amin egy telefonszám, s mellette egy mobil telefon. Egy Psziho doki volt az, s beszélgettem vele, majd „hazatértem” a következő napokban könyvtárba jártam és próbáltam kideríteni, hogy mi is történt egészen pontosan amíg aludtam. Szerencsémre kaptam egy hamis személyit is, aminek a segítségével könnyebb volt elvegyülni.
Syn Lora Black... Igen most így mutatkozhatok be mások előtt, akik nem is tudják, hogy ki és mi vagyok valójában, hiszen eredeti külsőmet gondosan elrejtem, hogy az álcám tökéletes legyen. Az információkat amiket szereztem, próbáltam rendszerezni, s összerakni belőle az eseményeket. Hát nem volt minden olyan jó mint kellett volna, de ez van. Egy kis pénzt is hagytak azért nekem, hogy valamiből meg tudjak élni, egy kis ideig. Elsődlegesen ételre költöttem, s próbáltam hatékonyan beosztani, nem pazarolva fölösleges dolgokra.
Egy héttel az ébredésem után, azonban a kis raktár újabb „kényelmi” szolgáltatással bővül: Hajnali ébresztővel. Arra riadtam fel, hogy a padlón nyekkenek, majd ketten a kezeimre lépnek. Azaz csak az egyiknek sikerül, a másik lábát kirántottam, majd a fogaim mélyesztettem a kezemre álló bokájába. Ezután az emeleti helységből, ami a szobám volt lerohantam a sötét raktár részbe, ahol a dobozok közt szaladtam a kijárat felé. Ekkor zárták le előttem katonák az utat, majd mögöttem is...
- Shadow! Élesek a fogaid! - hallok egy ismerős morgó hangot a hátam mögül.
- Dorten... - sziszegem a fogaim között, miközben ránézek igen csak csúnya tekintettel. Igen Richard Dorten az egykori kiképző tisztem John T. Dorten fia. A legrosszabb rémálmomban se akartam velük találkozni.
- Hogy talált rám? - a katonák fegyvert fognak rám, így felemelem a kezeimet, hogy kicsit nyugodtabbak legyenek.
- Csak nem képzelted, hogy téged hagyunk csak úgy sétálgatni ellenőrzés nélkül? - vigyorog Richard, miközben int a katonáknak, hogy leereszthetik a fegyvert.
- Még mindig van bennem jeladó... - húzom félre a számat, majd neki támaszkodok az egyik doboznak - ...és mit is akar tőlem most? - teszem fel a nagy kérdést.
- Kicsit több tiszteletet Shadow...a felettesed vagyok, ahogy az apám is az volt.
- Igen uram... - vigyázzba vágom magam, s a plafonra nézek. ~ Nagyképű bunkó ~ közben egy aktát dob felém, s kinyitom, majd bele olvasok.
- Furcsa halál esetek történtek az utóbbi időbe, s valami új drog is szóba került. Ráadásul egy orvos is meghalt...
- Igen hallottam az ügyről, de mi közöm van nekem ehhez? - kérdezem, de nem nézek fel, csak a sorokat böngészem, miközben a dobozoknak dőlök.
- Az orvosi Natali Gordon öccse volt, aki meg halt.
- Az a Natali...
- Igen, aki az orvosi részleget vezette és egyben a te rajtad végzett orvosi vizsgálatokat és kísérleteket is felügyelte. - válaszolja Dorten a szavamba vágva, majd egy kicsit csendben marad. Néhány perc telik el némán, majd megszólal újra. - Válalod Shadow?
- Ha nemet mondok, ahhoz mit szólsz? - pillantok rá a szemem sarkából.
- Egy pár hónap egy ablaktalan cellába, kevés moslék kaja, kísérletek, melyek nem épp humánusak, vagy vállalod és marad ez a szabad élet számodra, s talán még jobb életkörülmények, mint amik most vannak. Na mit felelsz?
- Egy aljas szemét dög vagy Dorten.... - sziszegem, s hozzávágom az aktát.
- Ezt akkor úgy veszem, hogy vállalod... - mondja mosolyogva, miközben megindulok a katonák felé, akik félre állnak az utamból. - Fegyverzeted még ma megkapod! - kiáltja utánam még.
- Értettem uram! És üdvözlöm az apját! - állok meg és tisztelgek felé, majd lelépek, vissza fel a szobácskámba, hogy kicsit összeszedhessem magamat. Egy küldetés, melyet az akta alján lévő utolsó pár sor teljesen egyértelműen elmond: Felkutatni és Megsemmisíteni. Elsődleges feladatom megtalálni a doktor gyilkosát, s kiiktatni. A Másodlagos, hogy a különleges drog forrását megtaláljam, s mintát is kellett belőle szereznem további kutatásra. Ehhez mindenféle képpen szükséges volt, hogy szemmel tartsam, vagy beépüljek valamelyik csoportba, s ezáltal gyorsan hatékonyan végezzem el a feladatomat. A felszerelésem meg is érkezett még aznap egy hátizsákban. Egy Desert Eagel, néhány tárral, egy szállítótartály a drognak, egy kis elsősegély csomag kötszerrel és fájdalom csillapítóval, s végezetül egy kis költőpénz a küldetésre. Minden megvolt majdnem, csak a megfelelő öltözék hiányzott. Azonban ezt is még aznap elintéztem. Terepnadrág, fekete toppal és egy sötét napszemüveggel remek kombináció volt. A következő tüntetések időpontjait és helyit is megkaptam, így csak egy kis alvás választott el a küldetés megkezdésétől.

Egy hosszabb alvás után vágtam neki az útnak felkészülve, hogy elvégezzem a feladatomat. A célom a Central Park volt, s elég hamar el is jutottam oda. Dolgom csak annyi volt, hogy felmérjem a helyzetet és hogy hol mekkora erők is vannak. Elsőre nem akartam belefolyni a dologba, így egy nyugodtabb helyen ültem le, s onnét tartottam szemmel a terültet. Ha balhé lesz, akkor jobb lesz, ha nem rontok oda azonnal. Tekintetem a két csoport tagjain kívül egy harmadik csoportba tartozó személyeket is keres: Katonákat, akik engem figyelnek, vagy magát Dortent. Egy senki volt, s csak az apja rangja és jó híre miatt kapaszkodott fel, de most, hogy nyugdíjba ment a fia a parancsnokom, pontosabban az a személy, aki szabadságom felett dönthet. Életem felett, így is csak az idősebb Dorten és Natali dönthetett. Élve kellettem nekik, még ha teljesen vad lennék akkor is, mert nincs még egy belőlem, s amíg ez így van, addig kicsit szabadabban mozoghatok. Gondolataimat megzavarja viszont, hogy megcsörren a mobil telefonom. Ismeretlen szám. Ez már nem kezdődik jól.
- Igen? Itt Syn Lora Black... - szólok bele, amint felveszem.
- Nekem a Shadow mindig is jobban tetszett – szól bele egy férfi hang.
- Tábornok úr... - suttogom csendesen, miközben a szemeim elkerekednek és körbe nézek.
- Már csak John, s ne nézelődj. Én látlak, de te nem fogsz... De most nem is ez a lényeg, csak némán hallgass végig. Tőled jobbra két paddal odébb találsz egy táskát. Van benne egy kis PDA. Ha adat kell, akkor arra elküldök neked néhány dolgot. Amint lerakom, állj fel és menj oda érte, majd menj tovább. Mutasd meg, hogy milyen jó vagy! - ezzel a vonal megszakad. Felkelek és elindulok arra amit mondott, s ott a táska... körbe pillantok, s felkapom a táskát, majd kinyitom. Ott a PDA, s ki is veszem belőle, majd pedig zsebre vágom, miközben tovább megyek. A táskát az egyik szemetes mellé rakom, majd pedig egy távolabbi fának dőlök, hogy onnét figyeljem tovább az események alakulását.


#5 2009-05-27 06:12:24
Patriot
Kellemes reggelre ébredek. Madárcsicsergés, és kedves nénik beszélgetése. A nap sugarai megcsillannak, és áttörnek a fák lombjain. Fodros felhők…*képszakadás*… mi ez a szar??
Mutáns ellenes tüntetések, és áldozat? Azok a semmire kellő mutáns fattyak. Az evulúciós lánc szégyenei.
~Jól mondod! Hahahahha jól mondod.
El jött vala az én időm. Végre egy kis káosz. Végre rá jöttek az emberek, hogy közveszélyes mindegyik mutáns. Nem vagyunk addig biztonságban, míg egy is jár köztünk. Népirtás. Erre pedig az emberi faj a legkiválóbb. Balga, ostoba, megvezethető népség. Barmok…
Azt hiszem itt a tettek ideje!

*Az Ördög összeszedi fegyvereit. Gránátok, pókok, kard, deszka. Minden amire szüksége lehet, hogy egy-két mutánsnak alá pörköljön. Hallotta a híreket, de rá teljesen más hatással van. Elméje zavarodott, így torzítja a valóságot (bele beszél akármit, akármibe), majd a Zöld Halál adagolja neki. Így az Ördög számára teljesen más világ az, ami körül veszi. Mindent elpakolt, kivéve jelmezét. Azt táskájába teszi és úgy indul el. Az irány, pedig Central Park.*

*Megérkezve látja a két tábort, majd hozzá csapódik a mutáns ellenesek mellé. Hisz jelmeze hiányába emberi „alakban” nem feltűnő. Nincs nála más, csak két megtömött táska, amiben csak ő tudja mi van. Az Ördög is erősen bele kezd a tiltakozásba.*
-Kotródjatok!! Férgek!!
*kiáltja, és az egyik tüntetőtől paradicsomot kérve, majd dobja az ellenzéket.*
-Korcs mutáns rohadékok!
*…és csak nem hadja abba*
~Kíváló…hahahah. Végre valami akció. Szeretem, ha mérges az én kis Kevin barátom. Engedd csak el magad. Majd mikor nem számít rá senki, és semmi, akkor kezdődjék a mészárszék. Emberek, mutánsok, micsoda lakoma lesz ez… Hahahahha.
*Majd elhalkul a hang, de ezt kivételesen még Ördög se hallotta.*


#6 2009-05-28 12:56:38
Frank Walter
Central Park. Egész jól van őrizve, de ha akarsz, itt is találsz egy bokrot, ahol kilóghat a kezedből a tű, vagy megdughatsz valakit. Esetleg mindkettő. Szegény Ann… Aranylövés közben megerőszakolnak… Szar egy halál…
Tudod, vannak arcok, amiket messziről felismersz. Sally ilyen. Miniszoknya, neccharisnya, egy kicsi mellényke, alatta semmi… a mellényke annyira kicsi, hogy nem érne össze, ha nem lenne összetűzve biztosítótűkkel. Hát, cseszed, ekkora melleket nem is tudom mikkel lehtne benntartani. Kis alacsony luvnya. Ahogy meglát egyből odafut hozzám, és lesmárol. Leszarom, hogy olyan tömény piaszaga van, hogy már csak a csóktól berúgok. Nem sokára én is ilyen leszek. Hejj! Jé itt van Tiff is. Ő nem kap csókot, már ma több péló volt a szájában, mint cigi. Pedig láncdohányos. Okés, hogy jobban néz ki, mint hogy Sally valaha is fog, de mindenkinek van valamennyi elvárása… Például, hogy ha valakinek a szájában turkálsz, akkor az ne legyen f*sz-szagú. Legalább is, ne érezd, amíg józan vagy. Egyébként az egész csapat itt van. Joey, Abe… bár ő már nem volt magánál… Dan… DAN?! B*zd meg! Ezek meghívták Vasfogú Dant. Ez. Egy. Mutáns! Egy mutánsellenes tüntetés tőszomszédságában. Oké, hogy a srác nem feltűnő, csak kicsit jobban csillognak a fogai az átlagnál, de ennyi erővel fogpasztareklámba is elhúzhatná a belét. Csak ne harapjon semmibe. Simán elfogyasztja a vasszögeket is. Egyszer megzabált egy rakás téglát… A detoxban nem tudtak vele mit kezdeni. Aztán ki kellett műteni belőle. Mert lehet a foga vasból van, de a gyomra, az rohadtul nincs abból.
Na jó, szarok rá. Adj egy slukkot, ne maradjak már józanul.


#7 2009-05-28 13:26:11
Thorhalla
Egy kora nyári délután békés napja volt ez a mai. Kellemes idő, a Central Parkban is igen sokan megfordulnak, kik sétálnak, kik sportolnak, vagy csak a kellemes napos meleg idő miatt mentek ki a szabadba, hogy a feszültséget levezessék. A mutánsok egy utolsó próbát igyekeznek tenni ezen a helyen, hogy megfelelő érveket gyűjtsék össze a következő napok mutánsellenes gyűlései miatt. Voltak már ezen a helyen szép számmal, kik csak azért gyűltek ide, hogy meghallgathassák, hogy a halott dokinak mit sikerült kiderítenie az ügyről, kik csak meghallgatni az egészet. Nem is tudván, hogy nem is olyan messze tőlük egy kisebb fiatalokból álló társaság már nekilátott inni és felhergelni magát, hogy nemsokára elvonulhasson a tüntetés helyszínére, ahol az volt. Néhányan plakátokat rajzoltak, lepedőkre feliratokat festettek és készültek a tüntetésre. A két társaságot elég agy távolságra volt egymástól, csupán az volt a közös jelenleg bennük, hogy mindkét oldalon gyász van az elhunyt barátok, haverok miatt…

~ Tüntetés részleg és az annak közelében levők ~
Furcsa módon ma kissé csöndesebben gyülekeztek, mint a megszokott, szinte mindenkin egy fekete karszalag volt látható. Akik mindennaposak a tüntetéseken pontosan tudták, hogy mit jelent ez, akik nem a hírekből még ők is értesülhettek az információkról. Többek szeme könnyes is volt a gyásztól és a haragtól, amit éreztek ezeknek az eseményeknek a fényében.
- Barátaim, barátaim! – szólt hangosan az egyik világos kék hajú, bőrcuccokba öltözött fiatal srác. – Tudjuk, hogy miért vagyunk ma itt, megemlékezzünk Jimmy-ről és Nicol-ról, amiért ennyire fiatalon elragadta tőlünk őket a halál. Bármit is mondhatnak a hírek, az újságok, bárki bármit nem igaz! Ne higgyétek el azokat, ugyanis mi tudjuk, hogy a mutánsok tehetnek az egészről, ők ölték meg őket!
Többen üvöltve helyeseltek erre az egészre. A világoskék hajú srác pedig hangosan köhögni kezdett, majd pedig úgy fél perccel később sikerült csak abbahagynia ezt, a szemei lázasan csillogtak, majd pedig az öklét felemelte és megrázta a levegőben.
- Most már csak ki kell találni, hogy a nyavalyás mutánsoknak miként fűtsünk be! – kiáltotta. – Ugyanis drága barátaim ma itt vannak ők is a parkban! Kezdjük mi ma a tüntetést, de ne barátságos módszerekkel, mit szóltok hozzá?
A távolból ebben a pillanatban lövés dörrenése hallatsztott.

~ Mutánsgyűlés és az annak közelében levők ~
A tó mellett gyűltek össze az emberek, itt a hangulat jóval békésebb, mint a másik részen, többen piknik kosarak mellett ülnek és többen beszélgetnek. Láthatóan sokan ismerik is egymást, vagy csak most ismerkedtek össze. Mutánsok, a sima emberek leggyakrabban félnek tőlük és kiveti őket a társadalom, ha megtudják, hogy kik is. Így igazából csak magukra számíthatnak. És így különösen rosszul érintette őket, hogy egy értük dolgozó orvost gyilkoltak meg csak úgy, mert valamit nyilvánosságra akart hozni, amivel őket védte volna meg. De ez a világ most ilyen volt és muszáj kiállni magukért, vagy pedig kegyetlenül eltapossák őket. Végül egy őszülő öltönyös idősebb öregúr felállt a pokrócáról és besétált az itteni társaság közepébe. Ott megköszörülte a torkát, majd pedig megszólalt.
- Üdvözlöm önöket! – mondta. – Nem is hittem volna, hogy ilyen sokan eljönnek ezen alkalomra. Bizonyára mindenki hallott arról a katasztrófáról, hogy az önkormányzat nem hajlandó leállítani a most készülő tüntetéseket. Így ma azért jöttünk ide, hogy sikerüljön döntő érveket találni, amiket eléjük tárhatunk, hogy ezt megtegyék. A gyilkosságokat nem vélték elegendő indoknak, így muszáj nekünk valamit kitalálni, hogy elérjük amit akar…
Elhallgatott, mert a távolból üvöltés hangját lehetett hallani. Megcsóválta a fejét, majd pedig folytatta.
- Még mielőtt nem lesz az egész késő. Sikerült találni a doktor házában néhány iratot, amit más nem talált meg… ami szerint az esetekért nem más felelős…
Lövés dördült, az idős férfi lenézett a fehér ingjére, amin vörös folt kezdett éktelenkedni. Azok, akik fák közelében álltak láthattak egy maszkos embert elfutni befele a fák közé. A férfi odabenn a földre rogyott mire kitört a pánik és mindenki sikítozva menekülni kezdett.


#8 2009-05-28 14:47:42
Walter
Két társaságot vettem észre járőrözés közben, de egyelőre egyikhez sem mentem túl közel. Hangoskodnak… de ez még nem bűn. Nem avatkozom be. Én amúgy is jobban szeretek minél kisebb feltűnést kelteni. Ez a rengeteg ember… egyszerre undorít és rettent el.

Valamiféle tüntetés? Az egyik csoportban borzalmas látványt nyújtó, szakadt ruhás fiatalok. Hm… Walter könnyedén meg tudná varrni ezeket a ruházatnak alig nevezhető rongyokat.

A másik társaságban békésebb piknikezőket látok, egy fokkal jobbak, mint az első. Nos, talán nem is lesz itt dolgom ma…

De nem. Az ördög nem alszik. Soha. Az agresszív tüntetők talán megtámadni készülnek a másik csoportot… majd lövés hallatszik, utána pedig sikolyok és pánik. Ó, Uram, engedd, hogy lesújtsak a bűnösökre a te haragoddal!

Előveszem a pisztolyom, kibiztosítom, majd körbenézek. Egyelőre még mindig hátrébb állok, és nyugodtan, óvatosan szemlélem a környezetemet. Nem megyek fejjel a falnak. Az ilyesmi öngyilkosság egy magamfajta, képességek nélküli nyomozónak egy ilyen mutánsoktól és egyéb elfajzott lényektől hemzsegő világban.

Megvan. A fák között. Egy fekete símaszkos alak. Jelen pillanatban ő a leggyanúsabb, ahogy elfut. Utánaeredek, megpróbálok minél jobban a közelében maradni, de most még nem teszek semmit, csak a fák takarásában követem és szemmel tartom, ha sikerül…


#9 2009-05-28 15:48:03
Quentine Constantine
*Quentine épp munkából indul hazafelé, és úgy dönt, miután lelőtte három háztömbbel arrébb a drogdíler kölyköt, akiért néhány megszeppent szülő szép summát ígért, még átvág a Central Parkon. Természetesen ezúttal sem hagyott nyomot, kesztyűt viselt, egy találat a szíven át, a golyó távozott a testből, a töltényhüvely a következő kukában volt. Telefon a rendőrségnek egy nyilvános fülkéből, névtelen bejelentés, mivel az Omega nem bejegyezhető. A srác arca a saját kabátjával volt letakarva, és egy sikátorban feküdt egy konténerben - Quinn kishíján sérvet kapott, mire felemelte addig.*
*Most öltönyében, fehér ingben és fekete nyakkendőben halad keresztül a parkon, kezeit bőrkesztyű takarja, és pontosan tudja, hogy a következő tüntetés a közelben indul majd. Egy különös alakot szúr ki messzebb, arcát mintha fekete-fehér maszk borítaná, de egy pillanattal később már eltűnik a szeme elől. Tovább sétál, zakója belső zsebéből egy doboz Lucky Strike-ot húz elő, egy szálat helyet a szájába, és miközben zippo öngyújtójával próbálja a fel-feltámadószélben lángralobbantani a nikotinrúd végét, eszébe jutnak a régi szép idők, amikor minden dobozban húszból egy szál füvescigi volt - ez volt az a bizonyos szerencsés húzás. Végre fellobban a cigaretta, és Quentine mélyet szippanthat belőle, ki sem veszi szájából a szálat, a füstöt orrán át fújja ki. Valamiben meg kell halni - ezt mondta neki egy tinédzserlány idefelé jövet, amikor megállt újságot venni. A lány előtte állt a sorban, és talán zavarta a füst, de nem volt goromba, ez a mondat is könnyen hangozhatott úgy, mintha csak aggodalmát fejezné ki - valamiben meg kell halni.*
*Quentine haja nem volt éppenséggel jól fésült, a díler ráncigálásban kissé megizzadt, csapzott lett, de ez zavarta a legkevésbé most. Kocsiját a park másik oldalán hagyta, és hogy elérje, el kell haladnia egy csapat mutáns mellett. Úgy gyülekeznek itt, mint a hippik, a parkban üldögélnek lepedőkön, és egymást vigasztalják, hogy lesz még jobb is a világ. Egy öreg fószer öltönyben lép eléjük, és beszélni kezd. Quinn túl közel volt ahhoz, hogy ne hallja meg a férfi szavait, és valamiért úgy döntött, megáll. Meg kéne ölnie a fickót, mielőtt harcra buzdítja a sok befolyásolható mutánst itt. Az esetekért nem más felelős, mint... Mint valami rossz filmben, a beszéd megszakad, de ez nem hatásszünet. Egy lövés dördül, nem túl messze, harminc-negyvenöt méter maximum onnan, ahol most áll, kilenc miliméteres, hangtompító nélkül, talán Glock volt. Válla felett hátrapillant, és újra látja előbukkanni a különös maszkú férfit ballonkabátban, kezében pisztoly, és követ egy másik maszkos alakot - melyik a rosszfiú? Vagy mindkettő? Talán a fekete-fehér maszkos üldözi a másikat? Ő is fától fáig megy, takarásban a másik elől, de nem a tömeg elől, és fegyverét sem dobta vagy tette el. Elég elszántnak tűnik, talán elkaphatja a merénylőt, Quentine viszont ilyen tüdővel biztos nem bírná a hajszát. Újabb slukk a cigarettából, és a pánikoló tömegen keresztül elindul a lelőtt férfi felé, talán még életben van. Persze őt korántsem érdekli a férfi egészségi állapota, nem akar belőle utolsó szavakat kicsikarni, neveket hallani. Útközben leveszi bal kezéről a bőrkesztyűt, és öltönye zsebébe csúsztatja, ha bárki megpróbálná megállítani, és erősebb lenne, mint ő, csak annyit mondana: Orvos vagyok. Mikor odaér a testhez, szakértő mozdulattal nyújtja kezét az öltönyös férfi nyakához, hogy kitapintsa a pulzust. Dehogy is azért, megérinti, hogy átélhesse, mi történt a férfivel az elmúlt három napban - egész pontosan az érdekli, mi is volt az, amit talált a lakásban, és ki a felelős az esetekért, de persze ha bármi más fontos információt talál az emlékek közt, azt sem veti meg.*


#10 2009-05-28 18:56:19
Patriot
*Az Ördög vegyülve, a mutáns ellenes tömegben, mindenre, amit a lázadók mondanak, helyeselve tőr ki. Láthatóan élvezi, a kibontakozóban lévő káoszt. Arcán széles nagy mosoly, és szeme csillog a boldogságtól.*
~Áhhh… igen. Érzem, ahogy forr a levegő, az ellenségeskedéstől és gyűlölettől.. Kiváló. KEVIN!! Nem sokára mutáns mágjarakás lesz itt. Fokozd csak a kedélyeket!
*Ördög hallja fejében Halál szavait, mik lázba hozzák őt.*
-Halál a mutánsokra!
*kiáltja el magát, és közben folytatódik a buzdítás. Egészen addig, míg nem lövés dörrenése nem hallatszik. Figyelmesen tekint jobbra balra, majd mesze látja a rohanó nőket, férfiakat. Nem tudja vajon ki távozott a fény felé. De az biztos, hogy valami készül. Ördög előre verekszi magát a tömegben és a mutáns pártiak között egy férfi holttestét látja.*
~Itt az idő! Kezdődjön a buli!
*Ezzel a mutáns gyűlölő torka szakattából kezd el ordítani.*
-A mutánsok fegyvert rántottak!!! Ismét ártatlan ember halála szárad kezükön!!!
*Hergeli, kik körbe veszik őket.*
-Itt már nincs helye a békés tárgyalásnak!!! Pokolra az evulúció szégyeneivel!!!
*Majd kezét a magasba emeli, hogy jelezze ki az, ki így „bátorítja” a tömböt.*
-Ki tart velem??!!!
*Kérdi, és várja, hogy most vajon mi lesz. A kérdését afféle költői kérdésnek szánta. Majd hátra felé húzódik a tömegbe, hogy ne egyből ő kerüljön a mutánsokkal szemben. Hisz tudja, az embereknek itt nem sok esélye van. Ezért gyáva féregként, alattomosan araszol a tömeg vége felé.*
~Remélem, így már tetszik a felállás. *kérdi Ördög, Haláltól.*
~Kíváló!


#11 2009-05-28 21:16:16
Halloween
Vidáman sétálok visszafelé, most már nem használom a taxit, van időm. A küldetést három nappal a kitűzött határidő előtt sikerült befejeznem, a belső zsebemben ott vannak a titkos adatokat tartalmazó disc-ek. És mivel az otthagyott, vírussal fertőzött másolatok vannak olyan jók, mint ezek, az új fejlesztésű, trójai beépítésétől eltekintve, beletelik majd némi időbe, míg észreveszik a hibát. Addigra azonban kijavíthatatlan kárt okoznak. Megtanulják, hogy ne akarják a Céget átverni legközelebb. És a legszebb az egészben, hogy minden manipulációjukat átküldi a csinos programunk a New York Times egyik főszerkesztőjének, "névtelen bejelentő"-ként címezve. Tökéletes álca, mivel amint meglátja az anyagot, rájön, hogy miért nem akarhatja a nevét adni bárki egy ilyen adat tudósításához.
- Néé, hát itt meg mi van? - ámulok el félhangosan, ahogy a jelenlévő két csoport egyike felől lövés dörren. Valami érdekesnek leszek hamarosan a szemtanúja, ha maradok, úgy hiszem. Körbenézek, és egy alkalmas fát keresve, és felmászom az ágai közé a jobb kilátás végett, és várok.


#12 2009-05-29 14:33:12
Hjuchia Sakura
~Készíts pár fotót és próbálj meg meginterjúvolni párat mindkét oldalon.~
Heh mondhatom szép kis főnök. Mindig engem traktál az ilyenekkel...
Ülök a motoron a parkterületére hajtva leállítom és egy fa árnyékában kitámasztom. Egy csodaszép lánccal kikötöm, hogy legalább 5 másotperccel lassabban lehessen elvinni. A motor szép sárga, fekete csíkkal az oldalán és egy ékes kék matrica van rajta ami jelzi, hogy a motor TV-s.
Elindulok befelé szépen inkább a Mutáns tömeg irányába, kezdjük a békésebb oldallal inkább. Igazítok eggyet a szakad hátú motoros dzekin majd mikor odaérek hallgatom amit az öreg mond. De nem lehet sokáig hallgatni mert a túloldalt üvöltözik a csürhe. Mikor meg fojtatná és a lényeges információt modnaná el nekünk lövés zaja rázza meg az amúgy sem csendes parkot és az öreg összeesik. Lelőtték.. Kitör a pánik mindenki rohan amerre lát és sikoltoznak. Kifutok énis a tömegből nehogy a végén még fellökjenek és a fotoaparatom összetörjön. Körbenézek de nemlátom honnan jöhetett, ennek nem vagyok se ismerő pláne nem szakértője. Viszont azt tudom, hogy fontos lehet az aki odablattyogot az öreghez. A fényképező gépembe belelesek és ráközelítek a lőtt öregre és az odacsámborgott illetőre. Ő is nemrég jött ide de nemlehet szívbajos ha így odamegy egy halotthoz. Kattintok párat majd egy fa mellé állva figyelem a következő eseményeket.


#13 2009-05-29 20:04:30
Shadow
A zajok igen jól hallhatók, az a tüntetők már készülnek, így megindulok a mutánsok felé, hogy rájuk is vessek egy két pillantást. Azonban ekkor lövés dörren, s azonnal megszaporáztam a lépteimet. Azonnal sprintbe kezdtem, arra amerről a lövés zaja érkezett bevetve magam a fák közé nem nagyon lassítva, miközben tekintetem azt kereste aki lőtt is. Csak egy kis időre pillantottam még egyszer a mutánsok felé, s láttam, hogy az egyik össze esik, majd egy maszkos férfit látok, aki üldöz egy másikat pisztollyal a kezében, bár ahogy fák mögött lapul meg, s halad tovább, úgy tűnik, mint ha nem épp egy bűnöző lenne, bár kitudja... Azonban az elől sprintelő alak gyanúsabb, így mikor kellő távba érek, hogy lőhessek a fekete Desert Eagelt előkapom kibiztosítom, s tüzet nyitok, az egyik fa takarásából. Két lövést adok le lábra célozva, hogy lehetőleg az illető kihallgatható állapotban legyen. Arcomon nincs semmilyen érzelem, s a szemeimből se lehetne látni, ha nem takarná őket a napszemüvegem. Ahogy a pisztolyt tartom abból jól látszik, hogy nem tegnap álltam neki lőni, akármilyen fiatalnak is nézek ki. Egy pillanatra előmerészkedek a fedezékemből, s tekintetem a másik Maszkos alakra siklik, miközben leveszem a szemüvegemet. Azonban egyenlőre nem szólalok meg, sőt visszalépek a fa takarásába, s onnét nézem a megsebesített maszkost teljes nyugalommal. Nem érdekel, hogy mennyire szenved vagy nem. Csak akkor kap nagyobb figyelmet, ha lőni akar felém, ahogy a másik maszkos vagy bárki más is, de ha nem, akkor másra nem lövök egyenlőre legalábbis.


#14 2009-05-30 01:37:20
Frank Walter
Csak egy kis joyát nyomnak a kezembe, amit egyből le is nyúlnak. Na, és ez mi a csöcs? Spórolunk? Dolgozik, a tűzszerészünk? Mi? Ó, Joey, hogy rohadjon le a karod. Hát ezért… Bombát készít. Fog személyenként egy kólásüveget. Kivágja a középső sávot. Úgy, hogy az alja és a teteje egybecsússzon. Éget egy lyukat a kupak közepébe, abba nyomja a jointot. És szépen, lassan felhúzza. A cigi tövig ég, a nyomás egyben tartja az üveget, ami tele van mosolyfüsttel. Leszeded a kupakot, gyorsan rácuppansz az üveg szájára. Lenyomod, és az egészet letüdőzöd. BANG! Mint egy kibaszott tarkólövés. Hehehe… Tarkó… hehe… lövés? Hehe… Lövés? Cseszed, én hahahallotam valami nagyon furit. Mint… egy lövés. Medzsek.. Megnééézem… Hűű, de nehéz felállni. Jajj, de beton a lábam… Egy… ééééés kettő… Egy ééééés, kettő… Hihihi… Mi van itten?


#15 2009-05-30 01:46:24
Thorhalla
A maszkos alakot tudja Rorschach követni és könnyedén szemmel tartani is. Az menekül, szinte hátra sem pillant, és ekkor dördült el még két lövés. Shadow két lövése remek volt, pontosabban a második, az első a talajba fúródott, azonban a második eltalálta az alakot, aki üvöltve vágódott el a földön. A hangok alapján most már biztos volt, hogy férfi volt az illető. Nem akart lőni, csak üvöltve vergődött a földön és a lábát szorította ott ahol a lövés érte. A fegyver kiesett a kezéből és messzebb volt tőle, mintsem elérhette volna azt a következő másodpercekben.
- Segítsenek már nyomorult vadállatok! – üvöltött bele a levegőbe.

Halloween sikeresen felmászott az egyik fára, ahonnan ráláthat arra a helyre, ahol korábban a piknikező mutánsok voltak. Láthatja, hogy egy férfi foglalatoskodik egy földön fekvő alaknál a pokrócok környékén és egy nő is odasettenkedett, hogy fotókat készítsen, majd pedig visszament a fákig. Lát egy nőt lát eltűnni a fák árnyékában, amikor lövések dörrentek újfent abból az irányból, ahova az bement és egy férfi üvöltést is hallott, majd pedig ismét néma csönd ereszkedik a helyre.

Sakura is látta Shadow-t eltűnni a fák között, majd pedig a lövés és a férfi üvöltés, ami a közelében történt. Eddigre a hely teljesen kiürült és a mutánsok egytől egyig sikeresen felszívódtak. Mintha korábban ott sem lettek volna. Ahonnan előbb üvöltés jött, most fájdalmas nyöszörgést hallhatsz, és a hangok alapján az egész nem lehet tőled annyira messze, talán úgy száz méterre bent a fák között.

Quentine lehajolt a férfihoz, eddigre már senki sem volt ezen a helyen ahhoz, hogy bárki is kérdezősködjön arról, hogy mi lehet a célja, vagy mit akar tenni a férfival. Úgy tűnt, hogy nem volt jó a lélekjelenlétük. Igaz nem a pulzusa volt a cél, de érezheti a férfi, hogy az öreg meghalt, nem vert már a szíve. A legerősebb dolog, ami a három nap során történt vele, értelemszerűen ez a halála volt, fájdalom és döbbenet. Az orvos lakásában, amit talált egy hirdetés volt, de a szövege elmosódott, így ezt nem láthatta Quentine sem, talán az egyetlen kivehető dolog rajta, hogy önkénteseket keresnek valamilyen célból. Hogy ki lehet felelős a halálesetekért zavaros, valami köze van a hirdetéshez, de pontos emléket nem tudsz kivenni, túl zavaros. És egy dosszié, amiben a vizsgálatok adatai vannak. Egy lakást látsz és felfeszített parketta és alatta a dosszié. Semmilyen más fontos adatot nem találsz ezzel az üggyel kapcsolatban. Ez az egész néhány másodperc volt, amire feleszmélsz te is, hogy a hátad mögül újabb két lövés hallatszik arról, amerre a maszkost láttad menni.

Zöld Ördög megszólalására többen furcsán néznek rá a fiatalok közül. Ennek ellenére mindenki ment sietett a lövés irányába, úgy tűnt, hogy nem félnek, hanem kíváncsiak. Ahogyan közeledtetek néhány menekülőbe futottatok, többen félreugrottak előlük, most nem számított, hogy mutánsok lehetnek-e vagy pedig sima járókellők.
- Nyugalom testvére, annak is eljön az ideje – mondta a kékhajú a férfit nyugtatva.
Úgy tűnt, hogy annyira mégsem azok a nagy legények, mert többen egyre inkább lemaradtak, és voltak, akik megfordultak és inkább a tömeggel futottak együtt. De amikor felvetette, hogy nincs helye békés tárgyalásnak többen megtorpantak és helyeselni kezdtek. Mire a közelbe értek, csak egy férfi volt látható a fekvő test mellett. Olyan tíz-tizenöt méter választhatta el a társaságot a mutánsok korábbi gyülekező helyétől. Frank-nek is sikerült felállnia és a többiekkel szépen lassan beértek a fiatalok mellé. Akiknél úgy tűnt, hogy egy szószóló hatására igen paprikás lett a hangulat.
Abban a pillanatban, ahogyan Zöld ördög feltette a kérdést, hogy ki tart vele nem messze tőletek újabb két lövés dördült el a fák közül. ez itt már túl sok volt a csürhének és mindenki futásnak eredt pánikolva, Kevint és Franket feldöntve az ellenkező irányba, pillanatok alatt ők ketten maradtak ott és a kék hajú fickó, aki a köhögése miatt nem tudott tovább menni. Csak állt és köhögött és köhögött.

Úgy tűnt, hogy a lövöldözés nem maradt teljesen figyelmen kívül ugyanis a távolból nagyon halkan rendőrök szirénáinak hangját lehetett hallani…

//Elnézést a kései reagért, de az egyik oldalon, ahol admin vagyok balhé volt az este…//


#16 2009-05-30 11:06:22
Quentine Constantine
*Meglepő utazásban van része Quentine-nek, a férfi emlékei mintha elmosódtak volna, zavaros kavalkád az egész. Korábban is voltak már ilyen tapasztalai, általában akkor, ha fogyatékosokon használta képességét, akik képtelenek koncentrálni a körülöttük történő eseményekre. Talán a túl közeli, hirtelen és erőszakos halál okozta ezt most a férfinél? Mindegy, a lényeg nem derül ki, mint egy viharos látomás, de egy lakást lát - nyilván az orvos lakása -, és felfeszített padlódeszkákat, amiben egy dosszié van eldugva. Vajon visszatették a dossziét? Semmi más érdekes információ nem derül ki, és a kapcsolat megszakadtával Quinn újabb lövéseket hall a háta mögül - jól ismeri ezt a hangot, Desert Eagle, zakója alatt épp egy ilyen kéziágyú lapul. Válla felett hátrales, de nem látja pontosan, hogy ki lőhetett a nagy tömegtől, ami mindenfelé szétrohan. Feláll az öregtől, alaposan körbekémlel, csürhe itt, csürhe ott, egy fickó egy fán, egy fotós... Egy fotós? Mi van, ha őt is lekapta? Mi lenne, lesz egy fényképe, amin egy öltönyös fickó egy másik pulzusát nézi, nagy ügy. Quentine olyan hosszan szippant a cigarettából, hogy úgy tűnik, már vége sem lesz, aztán egy köhintéssel együtt fújja ki a füsttengert, látszólag nem nagyon hatja meg a kis lövöldözés. Egy aktivista mindenképp harcra akarja buzdítani az embereket, persze nem akar az élvonalban harcolni, talán ezért is nem sikerül a terve, és az emberek szana-széjjel rohannak. A bérgyilkos a földön fekszik valahol arrébb, nyilván a maszkos fickó lőtte le, aki követte, és akit Quentine korábban jófiúként azonosított be - úgy tűnik, igaza volt. Elég nagy ott a felfordulás, nem kéne a tömeg, de a fickó nem valószínű, hogy köpni fog, vagy ha mégis, talán nem mindent és nem az igazat. Egy pasas, egy kék hajú pasas, egy kék hajú punk aktivista pasas köhög már hosszú másodpercek óta nem messze Quentine-től, ami egyrészt kezdi zavarni, másrészt Quinn elkönyveli magában, hogy az esti híradóban újabb áldozata lesz a különös drognak, ezúttal egy kék hajú punk aktivista pasas. Nem kár érte, de valakitől kapnia kellett a cuccot, és ez az infó is fontos lehet az orvos ügyében. A lakásra el kell mennie, ez már biztos, de talán kaphat itt még valami pluszt - jobb is így, addig lecsitulnak a dolgok a bérgyilkos körül. Szirénák. Újabb szippantás a cigarettából, ami lassan tövig ég, így Quentine elpöcköli a parkban, és mire a punkhoz ér, már újabb szál füstölög a szájában. Bele kell húznia, mielőtt kiérnek a zsaruk, talán lesz még ideje egy futó érintést váltani a bérgyilkossal is.*
-Jól vagy haver? *Kérdi Quinn, és egy baráti hátbalapogatást kap a srác, mintha ez csak egy egyszerű félrenyelés lenne. Persze ez se nem baráti, se nem hátbalapogatás, sokkal inkább egy kiváncsi emléknézegetés, mivel Quinn ügyel rá, hogy bal keze a fiú tarkóját is érintse. Quentine-en nincs semmi jel, ami arra utalna, hogy mutáns lenne, így talán a fickó sem kezd keménykedni vele - és a köhögése amúgy sem engedné. Újabb utazás kezdődik tehát, ezúttal a kék hajú punk elmúlt három napjába, hogy kiderüljön, mitől köhög ilyen szépen, hol és ki árulja a cuccot, és egyéb nyalánkságok. Nehéz nap ez a mai - gondolja Quentine, hiszen nem elég, hogy egy srácot le kellett lőnie, aki amúgy jó gyerek volt, csak hülye, de most ráadásul pont abba a komoly eseménysorozatba cseppen bele, amiről két napja elhatározta, hogy kimarad belőle. Természetesen Quentine-nek már legalább négy különböző összeesküvéselmélete van a drogról, az orvos haláláról, a tüntetésekről, és persze az itt jelenlévő két lelőtt férfiről - akik közül az egyik még él.*


#17 2009-05-30 11:50:42
Hjuchia Sakura
Teljesen kiürül a hely viszont valaki befutott a fák közé majd két újabb lövés dörren kis idő elteltével. A fák felé indulok meg, szapora léptekkel de körbelesek mert kellemetlen lenne ha rám is lőnének. Eléggé értem a lopakodás művészetét, egyépként nemlennék jó lesifotós így minál közelebb próbálok férkőzni a jelenlévőkhöz a fák takarásában. Tisztán látom, hogy valószínüleg az első lövést leadó ember fetreng a földön lőtt sérültel de nem látom hol van az aki rálőtt. Lekapcsolom a vakut, hogy véletlenül se süljön el és kattintok párat a fegyverről és a hapekról. Bár szinte kislányos már ahogy sikitozik. Énmeg elmebajos, hogy lábonlőtt férfiakat fotózok. De ilyen az élet, szar a munkám ez van. De itt legalább nincs kutya.
Mindegy, kutyáktól elszakadva körbetekintek, hátha sikerül kiszúrnom a két lövést leadott alakot is. És remélni, hogy rám nem akar lőni.


#18 2009-05-30 12:28:15
Patriot
*Az Ördög szótlan marad egy ideig, míg a tömeg mögött van. Sajnos nem a várt cselekmény sorozat történik. Kéne egy kis motiváció nekik. A férfi épp indulna, de a tömeg eszméletlen ki merre lát módon lökik fel Kevin-t. Újabb lövés az oka.*
~Nocsak. Egyre jobb a dolog.~
*Mosolyodik el. Majd a Park egyik közeli csatornanyilásához rohan, ahová bedobja a két táskáját, alaposan ügyelve, hogy senki nem tudja elvinni. *
~
-Nocsak? Csak nem előre tervez ez a kis féreg?
-De igen! Nos? Büszke vagy rám?
-Büszke? Talán. De inkább provokálj ki még pár halált valahogy.
-Rajtam nem múlik…
~
*Ezzel vissza szalad a lázadók tömegéhez. Egy fajta vidámpark ez Ördög számára, kiben egyre jobban elszabadul Halál. Az örjöngés, elvesztett életek, pánik. Csak olaj a tűzre, hogy Kevin másik énje kitörjön. Percek kérdése. Közben ide oda pillant, és csak heregeli magát. A sok mutáns. A düh. A pánikolt emberek. A csodálat. Majd arca, testsúlya, magassága, egyszóval mindene a múlté lesz. Mert megérkezik a Zöld Halál.*
Central Park Ultimategoblin-markbagley


#19 2009-05-30 17:39:49
Walter
Ha elég ideig követem, talán elvezet a társaihoz… Csak akkor fogok lőni, ha észrevesz vagy valamilyen módon akadályozva lenne a követése. Nem kockáztathatom meg, hogy esetleg végezzen magával, amennyiben egy merénylőről van szó. Akkor kell legyen valaki, aki felbérelte, és--

Két lövés… Mi ez? Hátulról jött…

Hátranézek, és egy nőt… nem is, ez még csak egy KISLÁNY! Nem lehet több 19-20 évesnél, sőt talán annál is fiatalabb… Fegyverrel a kezében?! Kiskorú fegyverrel, ez már önmagában bűn, de belekontárkodik az ÉN nyomozásomba?! Ó, Uram, csak nők ne lennének…

De legalább nem ölte meg a merénylőt. Lábon lőtte.

A pisztolyommal megeresztek egy lövést az ostoba lányka felé, de csak elé célzok, a talajra.

- FORDULJ VISSZA! AZONNAL!

Ezután futok oda a merénylőhöz… Egy férfi. Vajon ember? Mutáns? Egyedül dolgozott vagy volt társa?

Ha rendben elérek hozzá, a pisztolyom csövét a homlokához szorítom, a másik kezemmel pedig belenyomom teljes erőmből pár ujjamat a lőtt sebébe, és csavargatni kezdem. Ó igen, a kínzás édes élvezete… Beleborzongok…

- KINEK DOLGOZOL, MOCSOK? MIÉRT LŐTTÉL A TÖMEGBE? FELELJ!!!


#20 2009-05-30 20:36:47
Shadow
Talál, bár csak a második, de így is zene füleimnek az ahogy üvöltözik. De eme szép pillanatot megzavarja egy lövés, ami előttem csapódik a földbe, majd egy parancsnak ható üvöltés a másik maszkostól, amitől csak félre húzom a számat, s nézem ahogy oda fut, hogy kihallgassa a fickót.
~ Na abból már nem eszel öreg ~ nézek rá, s felemelem a pisztolyt, s célzott lövést adok le, úgy, hogy a fejétől nem messze zúgjon el a golyó, majd érjen talajt, majd megszólalok.
- Ezt lőszer elfogyásig is játszhatjuk, de nem vagyok játékos hangulatban, azaz még az előtt lépj le, mielőtt meggondolnám magam! Ez a kis senki az én áldozatom, s nem megyek sehova, amíg nem lesz dalos madárka a reszkető féregből. – közben már fejre célzok, s közeledek a két maszkos alak felé. Hangomból hűvös nyugalom cseng, s nem úgy tűnik, hogy bármi érzelem megjelenne az arcomon, vagy épp a szememben. Oda megyek az áldozatomhoz, s ha a másik maszkos nem csinál semmilyen hirtelen mozdulatot, akkor egy nem épp kellemes mozdulattal a meglőtt pasa büszkeségére taposok, s a homloka közepére célozva nézek rá.
- Remélem elég érthetőek voltak az előbbi kérdések és nem kell megismételnem, amit az előttem szóló olyan szépen kifejtett, mert az az egyik kezedbe kerül minimum – hangomból hűvös nyugalom cseng, ahogy hideg, üres tekintettel nézek le a fickóra, s a kakas kattanását lehet hallani, ahogy felhúzom. Majd a másikhoz intézem a szavaimat.
- Ne állj az utamba, s amint ez a féreg köpött azt is felejtsed el, hogy láttál valaha is... - fülem megüti a szirénák zaja, de meg se rezzenek. Csupán egy mosoly ül az arcomra. Elég gonosz, főleg ahogy a kis féregre nézek a célkereszten keresztül.
- Nagyon fogy az időd, amit eme világon tölthetsz... - suttogom csendesen, s azért figyelek a másikra is.


#21 2009-05-30 21:57:35
Frank Walter

Piff-puff! Hehe… Mi ez? Ki lövöldöz? Mindegy… messze van… Hehe… B*ssza meg! Bah! Ááá! Vigyázz, ostoba betonnyalogató! A fejedet… BRÁGH! Püff… Aúúú… Fűűűű… Hehe… Ég… Hehe… Fekszem… Hahahahaha! B*sszátok meg! Hahahaha! Na jó… Álljuk feeeeel! Így… f*sza. Jól van… Hoppá, Kékhaj ki akarja hányni a belét. Hé… Hehehe… Jól vagy? F*sza minden? Csak… Szarul nézel ki. Minden nyalós?


#22 2009-05-31 09:19:56
Thorhalla
Quentine odaér a trióhoz, a kékhajú köhögött, így sikerült hozzáérni a tarkójához is és megláthatta az emlékeit. Meglepő módon drogokkal kapcsolatban nem talált semmit a férfi, azonban egy üvegcse feltűnt, amiből a srác napi három darab fehér pirulát szedett. Semmi jelzés az üvegen. Az első napon még jól volt, két temetés, a két tüntetőé, megázott rajta, majd másnap már rosszul érezte magát. Haverok, akikkel beszélt és igen a mutánsok tehetnek szerintük mindenről. További fehér gyógyszerek, a hangulata nem változik tőle, csak egyre betegebb, majd beszélgetések, előző este telefonüvöltözés, hogy nem ezt ígérték, ennek nem lett volna megtörténnie, majd pedig semmi fontos és most itt van a parkban. És a tüdejét kiköpi.
- Jah, jól, köszi haver – mondta majd köhögött tovább.
Közben Kevin felkászálódik és sikerült a közeli csatornába beledobni a abba. De mire ezzel végez nem maradt más „lázadó” a környéken csak ti. Frank kérdésére a kékhajú ránéz a srácra, mostanra már veríték is látható az arcán és pillanatok alatt szürkült be az egész.
- Nem hiszem…
Mindkettejükre nézett, szemében félelem csillant, majd pedig a arcát eltorzította a fájdalom és a mellkasához kapott és eldőlt a földön.
- Segítsetek… - hörögte.

Sakura kellően közel van ahhoz, hogy mindent láthasson és halhasson. A két lövés utána egy maszkos férfi rohan oda az áldozathoz, amikor az hátraüvölt, akkor sikerült egy hosszú feketehajú nőt is kiszúrni a fák között a kezében egy pisztollyal, meg volt, aki lőtt. Ismét egy lövés, ezúttal a ballonkabátos részéről. Rorschach, amint odaért a földön fekvő áldozathoz az rettegve nézett fel a maszkos férfira, majd pedig ismételten felüvöltött, amikor belenyúltak a combján levő lövésbe. A férfi üvöltözik, majd pedig amint a torka már kikészült ettől halk nyöszörgésbe csap át az egész. A férfi végül ismételten felüvölt, amikor Shadow a büszkeségére lép, a szemében félelem csillan és végül nyöszörögve szólal meg. Sakura, ha közelebb megy egy kicsit, akkor mindent halhat a beszélgetésből.
- Nem tudom… - nyöszörgött. – Csak egy megbízatás volt, névtelen. Annyi, hogy öljem meg a fickót mielőtt ostobaságokat kezdene el fecsegni, ami néhány fejesnek igazán nagy gondot okozhatna. Mocskos mutánsok… ők a felelősek mindenért szerintük. Fogalmam sincs mi zajlik itt, mindent csak a hírekből hallottam, és olvastam… ha kérdezősködnék már régen halott lennék… egy kis senki vagyok… de, de… ha elengedtek esetleg tudok segíteni… nevekkel…


#23 2009-05-31 13:00:36
Hjuchia Sakura
Megint lőnek párat. Ilyen közelségből összerezzenek a hangjára, nem nagyon vagyok ahoz hozzászokva, hogy mellettem lövöldöznek. Bár ha belegondolok volt mikor fegyverrel kerkettek el a telepről de az mellékes mert tudtam, hogy vaktöltény. De ezek igaziak és gyilkolási szándékkal hagyják el a fegyver csövét. A két fegyveres a lőtt sérült mellé került. Haláli egyik a sebébe kotorászik a másik meg a lába között szeppel közbe fegyvert fognak rá. Mintha elakarna futni tényleg. Látszik rajta, hogy mindjárt lábra kap és elszalad.. Barbár módszerek fuj.
De hatásos valamibe beleakar kezdeni de innen nem fogom hallani. Közelebb sunnyogok hogy halljam de talán túl közel is. Most egy új találmány bukkan fel a zsebből. Méghozzá a diktafon. Egy hangtalan idnítást követően az ürge minden nyögése és szava felkerül a szallagra, ha a másik kettő meg még szól akkor az övéké is.
Szépen befejezi a mondandóját a hapek, jönne a válasz a fegyveresektől mikor kellemetlen hang zengeti meg a nyögés csendjét. Egy hatalmas kattanás ami jelzi, hogy vége a szallagnak és a play gomb szinte ki lövi magát a helyére.
Ha meghallják a kattanást ami nagyon valószínű: Bőröm addig sosem látott gyorsasággal fakul hulla fehérre, szinte hajam is megőszül abban a pillanatban mikor a kattanás elhangzik.
~Ba..g ilyen nincs.... Ezek most lefognak lőni...~


#24 2009-05-31 14:28:12
Walter
Ostoba kislány! Ostoba, bolond, amatőr kislány! Ha nem lenne kiskorú, már rég egy fára lógattam volna a beleinél fogva… de azért nekem is vannak elveim. Még ha nő is… akkor is csak egy gyerek. Egy gyerek pisztollyal.

Ez a város egy ürülékkel teli gödör, amelyben egyre több a csótány.

Mint ez a férfi, aki most szánalmas módon az életéért könyörög.

- Talán Isten megbocsát neked, féreg… de én nem.

Megérkezik a kislány is, és sajátos módon lát hozzá a merénylő kínzásához. Aljas módon az egyik legérzékenyebb pontjára tapos…

Az arcom mögött félmosolyra húzom számat. Nem tagadhatom, hogy ez tetszik. Ránézek a lányra.

- Tisztázzunk pár dolgot, kölyök. Nem tudom, hol vannak a szüleid, hogy vannak-e egyáltalán, és hogy miért ringatod magad abba a téveszmébe, hogy hagyom egy gyereknek, ráadásul egy kislánynak, hogy beleártsa magát a nagyok dolgába. Láthatóan van benned valamiféle igazságszeretet és a Gonosz elleni harchoz megfelelő energia és odaadás, ami talán, TALÁN ellensúlyozza azt a két sajnálatos tényt, hogy nőnemű és kiskorú vagy. Ezért most elengedlek egy figyelmeztetéssel, mely kegyben igen ritkán részesülnek azok, akikkel valaha szóba elegyedtem. Takarodj… és élj az Úrnak tetsző életet.

Majd visszanézek a merénylőre.

- Még nem hallottam egyetlen konkrét nevet vagy adatot sem.

Egészen közel hajolok hozzá.

- Mint mondtam, én nem bocsátok meg egy ilyen ocsmány senkinek, mint te, aki lesből, gyáván vadássza le az áldozatát. Te itt mindenképpen meg fogsz halni. Ezen a tényen már nem tudsz változtatni. Azt viszont eldöntheted, hogyan halsz meg, és hogy milyen sorsra jutsz majd a Túlvilágon.

A pisztolyommal a férfi fejére célzok.

- Egy gyors lövés a fejedbe, és azonnal meghalsz. Fájdalommentesen. Gyorsan. Nem fogsz többé szenvedni. Vagy…

Kezemmel belemarkolok a földbe, és egy keveset rászórok a merénylőre.

- Ások neked itt egy lyukat. Kivágom a nyelved és a szemeidet. Ezután megkötözlek, majd élve eltemetlek. Jó mélyre. Sötétben, egyedül, lassan, NAGYON LASSAN fogsz kimúlni, miközben férgek zabálják a beleidet. Nem szép halál. És a szenvedéseid utána folytatódnak a Pokolban is, ahová kerülsz a tettedért. Mert ha nem kapok most tőled neveket, Isten haragja is lesújt rád, és sosem nyered el a bocsánatát.

Lássuk, hogy dönt ez az emberi csótány. Ez a genny, amely bizonyára heroinnal és gyermekpornográfiával tengette szánalmas napjait.

Veszettség sújtja ezt a várost. De annyit tehetek, hogy Isten erejével néha letörlöm a tajtékot a szájáról.


#25 2009-05-31 15:45:39
Shadow
Figyelem a kis dalos pacsirta szenvedését, majd a másik férfi hozzám szól, akkor rá pillantok szemem sarkából. Amit mond kicsit se tetszik, s készülök válaszolni, mikot megcsörren a mobilom.
- Árnyék! Felszívódás! Azonnal! - Hallom a parancsot, amit szó szerint úgy üvölt bele egy eltorzított férfi hang a telefonban.
- Uram, igen uram! - válaszolom csendesen, miközben elrakom a telefont. Lehet hallotta a másik fickó is, de ez most nem érdekel. Lenézek az alakra, majd megszólalok.
- Egy szép világban lehet ez így megy, de nem abban élünk... Emberek tartanak láncon akár egy kutyát. Emberek kovácsolták a vasat, amiből a cellám van, s láncaim, amiben sínylődök születésem óta. Az emberi felsőbbrendűség tudat és lenézés kovácsolt belőlem pusztító fegyvert születésem óta, s vették el a szüleimet születésem után. Azóta vagyok a nagyok kezében a fegyver, mely pusztít, ha épp úgy akarják. Nincs számomra más élet, s nem félek a haláltól. Felkészülten várom, mert tudom, hogy ha a vallást nézzük hova jutok. Pokolra az eddig megölt lelkek miatt, mert az senkit se érdekel, hogy parancsra tettem e vagy sem. - szemeim megváltoznak, s függőlegesen megnyúlik a pupillám, s eredeti sárkányhoz hasonló szemeimmel nézek le a lőtt férfire. - Ha papnak hiszed magad, akkor imátkozz egy jobb világért... Talán az urad meghallgat egyszer... - ezzel felveszem a napszemüvegem, s leszállok az ipse férfiasságáról, aki fellélegezhet most egy kicsit, bár tuti nem mer nagyon.
- Fölösen faggatod. Ahogy én is csak azt ismerem aki engem ugráltat, s senki mást, ráadásul az ő neve is lehet hamis, úgy ez se ismer többet, de nem engedhetem, hogy valakinek köpjön rólam, hogy látott... Nem mondom azt, hogy sajnálom, mert számomra ez a szó semmit se jelent... Lehet kislány vagyok korilag, de kiverték már rég belőlem, csak, mert az emberek megtehetik az olyanokkal, mint én... - a pisztollyal készülök szétlőni az ipse fejét, mikor a kattanást meghallom, s oda kapom a tekintetem amerről jött a hang. Azonnal váltok alakot, a pisztoly, táska, Syn Lora Black névre kiállított személyigazolványom, jogsim és ruháim a földön kötenek ki, míg én kismadárként röppenek el egy nagyobb ívet leírva a leskelődő háta mögé kerülve a lehető leggyorsabban, ahol újra alakot váltok, de most eredeti alakomat veszem fel, s ha sikerül a meglepetés erejével rárontanom, akkor leütöm hátulról, majd ahogy leguggolok úgy visszaveszem az eddigi emberi alakomat.
- Ide dobná szentember a ruháimat? - kérdem, miközben megmotozom a nőt, s keresem nála a felvevőt, meg más ilyen eszközöket. - Ha most azon agyal, hogy itt az ideje a szent beszédnek, akkor kiméljen most meg tőle, ha kérhetem... – amit találok nemes egyszerűséggel elkobzom egyenlőre, s teljesen nyugodt arccal állok fel, s ha nem dobta oda a ruháimat a maszkos alak, akkor oda sétálok értük. Ha pisztolyt szegez rám, akkor persze megállok. Ha a ruháimat oda dobta, akkor hamar felöltözök, s úgy indulok meg a többi cuccom felé, bár lelövetni nem fogom magam értük, de nem is mondok le a felszerelésemről...


A hozzászólást Thorhalla összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. 26 Feb. 2011, 19:52-kor.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Central Park Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Central Park Empty Re: Central Park

Témanyitás by Thorhalla Szomb. 26 Feb. 2011, 13:48

#26 2009-05-31 21:15:21
Quentine Constantine
*Quentine nem lát dílert, csak fehér bogyókat, nyilván ez az anyag, ami okozza a betegséget. Vagy a megfázás, mivel megázott a temetéseken. Talán a gyógyszer csak gyengíti az immunrendszert. Quinn nem lett sokkal okosabb, de legalább már tudja, hogyan néz ki a szer, és hogy üvegcsében tárolják. Egy zöld pasas tűnik fel a színen, ahogy Quinn elengedi a férfi tarkóját, nyilván egy mutáns az ittlévők közül, akinek a stressztől előjött a képessége. Kit izgat?! Quentine elfordul a férfitől, aki azonnal a földre esik, mellkasát fogja, és egyre rosszabbul van. Legalább a rendőrök először vele lesznek elfoglalva. Marad még egy lényeges pont, a bérgyilkos kiléte és munkaadója. Ahogy Quinn arra pillant, rögtön el is indul, kivételesen megszaporázza lépteit, mert a zsaruk már nem lehetnek messze. Két fegyveres alak, egy nő, elég fiatal, és a maszkos pasi, aki a bérgyilkos lábán lévő sebben turkál. Mélyet szippant Quentine a cigarettából, mintha ez adna neki erőt a futáshoz, jól látja, hogy a fotóriporter a két fegyveres elől bújkál, kevés sikerrel. Az egyik hirtelen eltűnik, vagyis majdnem eltűnik, mert valójában egy madárrá alakul, aztán újra vissza, és kiüti a fotóst. Erről ennyit, így már Quinn-nek sem kell aggódnia legalább miatta. A nő aztán visszamegy a ruháiért, miközben a maszkos tovább vallatja a bérgyilkost. A ruhák átadása, vagy elvétele után érhet oda valamivel Quentine, ekkorra már jócskán kifáradt, liheg is.*
-Az Isten verje meg! Le kéne szoknom, komolyan le kéne. *Jegyzi meg, ahogy megkerüli a fekvő férfit, és legugol a feje mellé, fegyverét egyelőre nem veszi elő, bár nem biztos benne, hogy a nő, és a maszkos pasas szívesen látja itt.* -Kérem, ne is zavartassák magukat. Csak foglalkozzanak a madárkával, vagy dalolt már? *Teszi fel a kérdést, mintha valóban érdekelné a válasz, miközben bal kezével lerántja a maszkot a merénylőről.*
-Csak egy másodperc, és én már itt sem vagyok, talán meg tudom könnyíteni a maga dolgát is. *Mondja Quinn a fegyveres maszkosnak.* ~Ezaz, tartsd őket szóval, amíg végre megtudod, ki a pasas, csak addig ne durrantsanak le. Ez a maszkos fickó valami önjelölt igazságosztónak tűnik, de nem esküdnék meg rá, hogy nem lő le, ha hátráltatom. Jobb, ha mostantól kussolok.~ *Ha sikerül leszednie a maszkot a férfiről, akkor bal tenyerével egyúttal futólag érinti a férfi homlokát, ezúttal részletes információkat akar kapni a merénylő utolsó három napjáról, minden beszélgetés fontos lehet. Tény, hogy ettől már eléggé el fog fáradni Quinn, de ez még létfontosságú lehet az ügyben.*


#27 2009-06-01 03:27:17
Thorhalla

A férfi ismét felüvölt a félelemtől és lassan érzitek a vizeletszagot is, ami felőle jön. Ekkor jött a kattanás a távolból a férfi már-már válaszolt volna, de ismét felüvölt, amikor Shadow egyszerűen eltűnt onnan és csak a ruhák maradtak a helyén. Közben a nő megjelent Sakura mögött, de nem sikerült jól eltalálnia a nőt, igaz az a földre került, de az eszméleténél maradt és ekkor ért oda Quentine is Rorschach mellé. Sikerült lerántania a maszkot a férfi arcáról és egy teljesen átlagos alak néz fel rátok rémült arccal.

Central Park No-country-for-old-men-javier-bardem

Ahogyan a homlokát érintette a férfinak Quentine, látott egy alakot, a Természettudományi múzeum mellett, Black Jack néven emlékszik rá a fazon. Az pedig nem volt túlságosan messze ide, sőt egy köpésnyire csak. Nem először találkoztak itt, ez is világos az emlékből. Egy borítékot adott át, benne pénz, a pisztoly, és egy fénykép arról a fickóról, akit lelőtt. Semmi magyarázat, semmi. Ennyi, majd pedig a férfi elkezdett Rorschach kérdéseire választ adni.
- Black Jack – nyöszörögte. – Black Jack bérelt fel, itt közel a Central parkhoz – folytatta. – A nyugati részen... A Természettudományi Múzeum mellett találhatod meg, ott szokott lenni... nem mondott semmit… nem tudok róla semmit… ő üzletel nagyokkal… ő biztosan tudja, hogy miért… én csak a képet láttam és a pénzt kaptam. Kegyelmezz, könyörgöm… elvihetlek hozzá…
Ezt is végig kellően olyan hangosan mondta, hogy Sakura és Shadow is halhatták. Közben a szirénák folyamatosan közeledtek hozzátok.

A kékhajú pedig továbbra is hörögve fekszik a földön, a mellkasát markolássza és próbál levegőért kapkodni.


#28 2009-06-01 11:21:48
Hjuchia Sakura
Nem igazán sikerül felfognom mi történik hirtelenjében csak az ütést a tarkómon érzem amitől a földre esem. Szerencsére nem ájulok el de nem látom jó ötletnek, hogy most felkeljek. A támadóm elkezd kotorászni a zsebeimben. A diktafon ami kattant a kezemből kiesve hever a földön. Belső zsebemben az irataimra lelhet, külső zsebemben notesz és tollak. A fényképezőgép a nyakamba lógna ha nem lennék a földön így a pántja a nyakamban a gép a földön hever mellettem.
~A francba máár. Ha ez most összetöri én agy.... kapok. Nemár egy vagyon az a cucc ami nálla van. HA összetöröd csajszi véged lesz hirtelen... Na jó nagy lehetett az ütés ha a gondolataimmal is már vitatkozok ezzel az izével..~
Talán ha kínai kajáldába járnék és kapnék szerencsesütit köbö ez állna benne: http://t3.imagechef.com/ic/imgout/sampeae18e1c81e2ad05.jpg
Az irataimat ha megnézi, ha egyáltalán érdekli, hogy kit ütött éppen meg a következők derülnek ki:
http://t3.imagechef.com/ic/imgout/sampd6cac8666b1fadfb.jpg

De egyenlőre éberen :zzz: . és figyelem a beszélgetést. Főleg a fontos információkat. Csak el ne fejelcsem mert most VALAMIÉRT nemtudok jegyzetelni. Hát igen. Ez van kinek nincs esze legyen notesze...nade ha elveszik a noteszét akkó mivan?..


#29 2009-06-01 12:33:16
Patriot
~Kevin!!! Valamit csinálj!! Nem…
*Ezzel a Zöld Halál elhallgat és térdre csuklik. Mivel nincs körülötte senki és semmi, ami számára tápláló lenne, ezért brutális énje távozik. Nincs káosz, zavar, félelem, halál. Ezért Kevin Morison arca ismét a régi. Bár kissé meggyengűlt, de talpra áll. Alig valami rajta, szakadt ruhadarabok.
Ezzel elindul a csatornába elrejtett holmijához. Beugrik oda, majd beöltözik. Légdeszka, bombák, ruha, kard. Minden, ami tükrözi azt, hogy a félelem mag ki elé áll a mutánsoknak. Ezzel kirepül deszkájával, de nem hangzavar közepette. A magasba emelkedik, és megpillant egy kékhajú illetőt. Majd leereszkedik hozzá. *
~Kevin?! Valamit tegyél. Nem akarok itt rostokolni…
*kéri Halál, a kiszabadulására áhítozva.*
-Várjál.
*Ezzel leszáll a megsérűlt kékhajú mellé. Arcába néz, és hozzá szól.*
-Gratulálok! Szép káoszt idéztél elő. Tetszett.
*ezzel tapsolni kezd.*
-Ki bérelt fel eme brilliáns terv érdekében?
*Kérdi, miközben hosszú körmeit a nyakához teszi, ezzel fenyegetve őt. *
-Bizonyára nagy koponya az, ki kiírtaná a világunk szégyeneit, a mutánsokat.
*Ezzel várja a férfi reagálását.*


#30 2009-06-01 17:13:48
Halloween
~ Ne, ennek vége. ~ gondolom, ahogy lehuppanok a fáról. Mindenki kiszórakozta magát mára. De nem lenne jó, ha az ilyen, és ehhez hasonló atrocitások megszokottá válnának, a végén kitennék a szűrömet emiatt a Cégtől. Nem kellemes elképzelés. Hirtelen elhatározásból az ittmaradt személyeket veszem célba. Mikor odaérek, az egyik fazon épp mond valamit, de nem értem tisztán, csak a "udományi Múzeum"-tól. Ezt sajnos csak "tudományi Múzeum"-ig tudom kiegészíteni, de hogy milyen tudományról lenne szó, halvány lila gőzöm sincs.
- Elnézést, mi történt itt? Segíthetek valamiben? - érdeklődöm megszeppent hangon, mint véletlenül rosszkor, rossz helyre tévedt egyszerű járókelő lennék.


#31 2009-06-01 20:18:22
Walter

Ez a leányzó… A szavai bölcsebbek, mint gondoltam, és egyértelműen sokat megélt már. Tapasztalt a kora ellenére. De akkor is… nő, aki beleártotta magát az ügyembe.

- Nem akarom többet hallani a hangodat. Rengeteget beszélsz, feleslegesen. Inkább takarodj, ahogy az imént--

Nocsak. A lányka eltűnik… illetve átváltozik madárrá. Remek. Egy alakváltó mutáns. Nem az első, akivel találkozom. Kellemetlen alakok, sosem kedveltem őket. Ezeknél csak a teleportálókat gyűlölöm jobban. Miközben folyamatosan a merénylőt figyelem és rajta tartom a fegyveremet, a lány holmiját odahajítom neki.

- De most már maradj veszteg ott.

Ó, Uram, ez nem lehet igaz… Mire észbe kapnék, megint itt van valaki, egy férfi, aki… mit akar ez?

- AZ ISTEN SZERELMÉRE, MOST AZONNAL--

Lehúzta a maszkját és megérintette a homlokát. Nem igazán érdekelt a merénylő arca, csak az információkat akartam…

… de végre megkapom őket.

Komótosan felállok, előveszem noteszemet és tollamat, majd lejegyzem a nevet: „Black Jack”. Heh. Milyen különös név. Nyilván egy újabb istentelen barom, aki azt hiszi, ostoba álnevekkel elkerülheti a hatóságokat.

Talán azokat el is persze… de Isten haragját semmiképp.

Aztán a helyszínt is leírom: Természettudományi Múzeum. Helyes. Jól sejtettem, ez az alak csak egy senki, egy bérenc.

- Helyesen tetted, hogy válaszoltál. Ezzel utolsó perceidben végre valami jót is cselekedtél. Az Úr bizonyára valamiféle… kisebb kegyelmet ad majd ezért. Tőlem pedig gyors halált kapsz.

Egy lövést eresztek a férfi fejébe. Immár a lelke Isten kezében van. Ámen.

Ezután a pisztolyom az újonnan érkezett férfira szegezem.

- Magának mi köze ehhez az alakhoz és az alakváltó lányhoz? Gondot fog nekem okozni?


#32 2009-06-01 20:45:12
Quentine Constantine
*Quentine megmerítkezik a férfi emlékeiben, közben kisebb fejfájás környékezi, érzi, hogy rövid időn belül túl sokszor használja képességét, szünetet kéne tartania, de csak ezután. Black Jack, Quinn pontosan látja a férfi arcát az emlékekben, és a borítékot. A férfi rögtön dalolni kezd, így Quentine munkája látszólag haszontalan, ő mégis sikernek könyveli el, látta Black Jacket, felismerné, ha újra látná, nincs szüksége a merénylő segítségére, hogy elvezesse őt a fazonhoz. Egy gond van már csak, az információ más kezébe is eljutott, ahogy Quinn körülnéz, elég sokak kezébe: a riporter, a nő a Desert Eagle-lel, a maszkos fickó - még a legszimpatikusabb, mind közül - és egy újonnan érkezett csávó, talán ő mászott korábban fára. Kérdezősködik, a fenének kérdezősködik, és miért van mindenkinél fegyver? Semmi esély rá, hogy Quinn csendesen távozzon, és aztán végezhesse a dolgát, mindenki tudja, hol van Black Jack, és ha elviszik magukkal ezt a férget, meg is találják őt. Ekkor azonban a maszkos férfi biztossá teszi, hogy senki nem viszi sehova élve innen a merénylőt. Valami vallási fanatikus lehet, merül fel Quentine-ben - és egy pillanatra eszébe jutnak mentorával töltött évei, melyek során ördögűzést tanult, sok ilyennel találkozott, aki gyilkolni akart Isten nevében -, majd feláll a hulla mellől, és nyugodt arccal pillant a maszkosra.*
-Nem ismerem az alakváltót, és őt sem, de tudom, hogy néz ki Black Jack. Inkább segítségnek mondanám, mint gondnak.
~Remek, most csapatban kell dolgoznom. Legalább arra ügyelhetnénk, hogy minél kisebb legyen a csapat.~
-A kocsim a keleti kapunál parkol, úgy lesz a leggyorsabb. De sajnos, csak két személyes. *Mondja Quinn ezzel célozva rá, hogy nem kívánja sem az alakváltót, sem mást magával vinni. Mélyet szippant a cigarettából, látszólag a pisztoly nem nagyon feszélyezi, de hiába van nála is egy, és nagyjából mindenkinél a környéken, mégis zavarja valahol legbelül, hogy egy zakkant simán lelőheti.*
-Ja és ketyeg a parkolóóra, sietni kéne, mielőtt még kiér a jard. *Újabb célzás, most parkolóórával, gyengék ezek a metaforák, meg kéne tanulni valami általános magánnyomozó szlenget.*


#33 2009-06-02 10:12:31
Thorhalla
Egy újabb lövés hallatszik, ami a ami délutánon kezd teljesen megszokott lenni ezen a környéken. Rorschach lövése azonnal végez a férfival. A rendőrök most már tényleg elég közel járhatnak, mert a szirénák is hangosak, ezenfelül halkan kutyacsaholást is lehet már hallani. És kezdtetek sokan is lenni ezen a helyen, hála a lövöldözésnek. Sikolyokat már egy ideje nem lehetett hallani, de igen a rendőrök nagyon közeledtek.

Akik elindulnak most, azok a rendőröket elkerülve elérnek a Természettudományi múzeumhoz


Zöld Ördög, amikor odalépett a földön fekvő sráchoz, az már mintha kezdte volna magát egy kicsit összeszedni, még mindig levegő után kapkodott, de legalább már nem szorította a mellkasát és a színe is láthatóan jobb volt, mint korábban. Még egy lövést hallotok a fák közül, ez már igen sokadik volt. És ti magatok is halljátok a rendőröket, meg a kutyákat is csaholni és nem messze tőletek egy holttest is fekszik. A srác felnéz, majd pedig még egy kicsit köhög, ekkor láthatjátok, hogy a keze véres lett ettől, majd pedig megszólalt.
- Én káoszt? – kérdezte fáradtan és értetlenül. – Nem tettem semmit… közöm sem volt ehhez a káoszhoz. Mi csak tüntetés előtt jöttünk ide beszélni… és meggyászolni a barátainkat… ide nem terveztünk verekedést, csak a tüntetés végére…
Kimerülten és rémülten nézett körbe, a szirénák hangjára, mintha csak most tűnt volna fel neki.
- Gyertek velem – mondta. – Ne találjanak itt a zsernyákok titeket…

A srác felsegíti Frank-et is a földről és elindul arra, amit mondott, ahol biztonságos helyet tud, abba a házba, ahol lakik.


#34 2009-06-02 18:57:24
Walter
Rendőrség. Szirénák. Kutyák.

Itt a távozás ideje. A kesztyűimben ujjlenyomatot nem hagytam sehol, a lábnyomaimat elseprem. Elteszem a fegyverem, és a férfi mellé lépek, aki felajánlotta a segítségét. Roppant gyanús, és valószínűleg mutáns. Azt állítja, nem ismeri az alakváltót. Vagy igazat mond, és egy újabb amatőr igazságkereső, vagy hazudik.

A saját érdekében remélem, hogy az előbbi.

- Egy fuvart elfogadok. Mehetünk.

Egy pillanatra se veszem le a szemem a férfiról. Pont itt, pont most jelent meg? Talán a merénylő társa, aki így akar csapdába csalni? Akárhogy is, rajta keresztül gyorsabban elérhetek a célomhoz.

Tartsd közel a barátaidat, és még közelebb az ellenségeidet. Persze nekem nincsenek barátaim. Mindenki ellenség ebben a bűntől csutakos városban.

Elindulok a férfival az autó felé, onnan pedig a múzeumba…

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Central Park Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Central Park Empty Re: Central Park

Témanyitás by Ammon Einarson Csüt. 19 Szept. 2013, 21:23


Egy ideig sétálgattam a parkban de végül megálltam az egyik padnál. Leültem rá és felhúztam a lábaimat is és azokat átkaroltam az államat pedig a térdemre támasztottam le és úgy bámultam előre a tóra. A Sheep Meadow tényleg a legcsendesebb része az egész parknak. Már a parki lámpák égnek, még hűvösebb van azzal a kis széllel is még ami van így este felé már de ilyenkor a legjobb. Kevesen is vannak és a legcsendesebb rész is így nem is igazán sétálgatnak erre már az emberek. Még a sokat emlegetett gerle párokból sincs sok kint most errefelé.
Eltelt már vagy egy hét azóta ami az emlékműnél történt, mióta elfutottam onnan. Nem tudtam megállni egyszerűen, hiába volt bármi is. Egyszerűen gyáva voltam megfordulni, vissza menni a többiekhez vagy szimplán csak a birtokra vissza menni. Inkább elbújta otthon saját magam elől és a többiek elől. Végül is, miután ott mindennek vége volt őket kitüntették, elfogadták a mutánsokat és már nincs üldözés sem...
Kicsit jobban össze kucorodok, karba fontam kezeim a térdem előtt és egyik kezemmel felnyúlok és lejjebb húzom a kapucnimat ahogy kicsit feltámadt a szél.
Mondjuk lehet, hogy csak azért ennyire csendes az egész park meg tűnik üresnek mert olyan nagyon sokat nem látok már így, hogy sötétedik. A sétáló út melletti lámpák nem sokat világítanak be ahhoz, hogy egy magam fajta színvak gyerek lásson is. Mindegy is igazából.
Sóhajtok egyet halkan miközben becsukom a szememet egy kicsit. A tavat már annyira úgyse látom ahogy az engem körül vevő dolgokból se sokat így inkább csukott szemmel hallgatom a park zaját.

_________________
REN: Hjuchia Sakura, Ammon, Chars Westwal
__________________________________________________________
SW :: Q’ayem Kor , Rime
Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1381
Hozzászólások régi : 1081
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 3
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Hjuchia Sakura
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1808-ammon-einarson#26026

Vissza az elejére Go down

Central Park Empty Re: Central Park

Témanyitás by Tyranis Pént. 20 Szept. 2013, 09:54

~ Gail és Jonah ~
//Előzmény: A birtok//

Talán Jonah volt meglepődve a legjobban, amikor üzenetet kapott Gail-tól, hogy a lány találkozni szeretne vele. Chuck-nak még elmondta, hogy hova megy, mielőtt az állam másik feléből telepatikus paranccsal vinné haza, ami roppant kellemetlen lenne. Miután ezzel megvolt felpattant a vonatra és Salemtől egészen Manhattanig vonatozott. Ismerte a belváros,t így könnyedén megtalálta a helyet, ahova mennie kellett. Hála a képességének most már télen is minden nehézség nélkül tud majd pólóban és rövidnadrágban kint lenni, így most sem vette a fáradtságot, hogy nagyon felöltözzön. A pólóján ezúttal a korábban már eltervezett „Magneto-nak igaza volt!” felirat díszelgett. Már a parkban caplatott a megfelelő helyre, de óvatosan. Volt benne egy olyan érzés, hogy csapda lehet az egész, így óvatosan közelítette meg a helyet. Azért tartott attól, hogy mi van, ha Gailt elkapták és valaki ide próbálja csalni a többieket is. De amikor a megfelelő helyre ért és meglátta a lányt egy padon ücsörögni már nem aggódott a csapda miatt. Láthatóan a lány úgysem figyelt semmire, így könnyedén tudott odamenni a közelébe, majd lehuppant a padra.
- Hogy jöttél vissza Washingtonból? – kérdezte. – Se pénz nem volt nálad, se semmi…
Csak a szokásos módon, ahogyan szokott.
- Örültem, hogy megkerestél. Mire az elnök észhez tért és Magneto-ból kettő lett, már nem voltál sehol. Azt hittem, hogy valami bajod lett, vagy nem is tudom mi. Chuck meg nem engedte, hogy utánad menjek és megkeresselek. Valami olyasmit mondott, hogy nem kényszeríthet senkit rá, hogy visszamenjünk…

_________________
Reneszánsz: Tyranis;  Másik világból: Tyranis; Végtelen Háború: Tyranis, Angelica Butler, Világelme
Ultimate: Tyra Rel Brahe; Outsiders/Reneszánsz/AoA: Jonah Wright, Beatrice Mortimer; X-diák: Kaelyn Moore
Pólófelirat Reneszánsz: "Szóljatok, ha minden diákot elraboltak!"; Out: "A telepaták halkabban kiabáljanak!"
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Central Park CUS4rF8
Tyranis
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1607
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Central Park Empty Re: Central Park

Témanyitás by Ammon Einarson Pént. 20 Szept. 2013, 14:26


Megrezzenek és felkapom a fejemet mikor hirtelen valaki a padra huppan mellém. De meg is nyugszom amikor meghallom az ismerős hangot. Persze jön is rögtön a kérdés is meg minden. Leteszem a lábamat a padról és hátra dőlök, a kezeimet az ölembe teszem.
- Kitartás talán? Annyira azért nem volt nehéz. Pár órás kódorgás után felhívtam a szüleimet. Ők meg eljöttek értem.
Igen tippeltem volna valami ilyesmire a profftól. Nem erölteti a dolgot most, hogy már nem vagyunk veszélyben. Kiváncsi vagyok, hogy vajon hányan mentek el a suliba azok közül akik az emlékműnél voltak.
- Azt hiszem egy bocsánat kéréssel tartozom neked is meg a többieknek is, hogy ilyen nyuszi módon elszeleltem amikor én tudtam a legjobban már az elején a kimenetelét az akciónak ott.
És igen. De nem tehetek róla a lábam egyszerűen magától mozdult akkor ott. És hiába volt az a másik látomásom, nem tudtam megtorpanni, megállni. Sóhajtok egyet, bár inkább egy kis levegő kifújása után veszek egy mély levegőt.
- Azért kerestelek mert beszélni akartam veled. Amikor megérkezdünk az emlékműhöz én láttam, hogy Magneto elbukik, miattunk de mégis ő maga önként teszi és az X-menek, hogy mi hősök leszünk, vége lesz az üldözésnek és békés lesz megint minden. Pont ahogy mondtad is amikor talán nyugtatgatni akartál. De annyira féltem ott akkor, hogy azt már nem bírtam. Minden úgy történt mint a kis forgatókönyvben a fejemben.
Kicsit megreszketek a hidegtől meg attól ami eszembe jut még. A másik jövendölés amit láttam. Karba fonom a kezemet és felhúzom a lábaimat török ülésbe.
- Láttál már ezer sírt? Kész végtelenségnek tűnik ahogy felsorakoznak előtted. Nem is tudom, hogy miért gondolkozok ennyit azon, hogy vissza menjek-e az iskolába vagy sem amikor tudom, hogy mi fog történni ha nem vagyok ott veletek.

_________________
REN: Hjuchia Sakura, Ammon, Chars Westwal
__________________________________________________________
SW :: Q’ayem Kor , Rime
Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1381
Hozzászólások régi : 1081
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 3
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Hjuchia Sakura
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1808-ammon-einarson#26026

Vissza az elejére Go down

Central Park Empty Re: Central Park

Témanyitás by Tyranis Pént. 20 Szept. 2013, 19:55

A kitartás mondatra Jonah felnevetett. Azért megnézte volna, hogy Washingtonból hazagyalogol a lány. Ők maguk mindig magángéppel mentek, most pedig az X-ek gépével, így igazán kellemesek voltak az útjai. De autóval? Roppant hosszú és unalmas lehetett.
- Még kész szerencse, hogy az X-es szerelésedben nem kötött beléd senki és nem lett bajod – mondta.
A bocsánatkérésre felvonta a szemöldökét és oldalra fordult. Ah persze igen, ő látta azt, hogy mi is fog történni, ezt mindig elfelejtette, nem volt olyan hétköznapi dolog.
- Ha tudtam volna, hogy az egyik olyan monstrum engem is majdnem halálra éget a lézerrel, akkor lehet, hogy veled futok – próbálta elcsapni humorral. – Ah igen, roppant büszke voltam magamra, ahogyan az egyiket tönkretettem. Állítólag 20 milliárd dollárt ér egy olyan, körülbelül pont ennyi az összes vagyonunk. Szóval végre okoztak akkora kárt, hogy az apám nem tudta volna mellényzsebből kifizetni!
Ezt a tényt imádta felemlegetni, nem sűrűn vághatott fel azzal, hogy egyetlen egy dolgot tett tönkre és ha azt leverték volna rajtuk a család csődbe ment volna. Márpedig most sikerült és ez akkora elégedettséggel töltötte el, hogy azt a hatalmas egóját még tovább emelte.
- Azért kétlem, hogy azt láttad volna, hogy a kis Lensherr különszedte a srácot és az apját. Elvileg megállította az időt, legalább is ilyesmit mondott, jó fél percre minden megállt. Igazán kihúzhatott volna az őrszem lézere alól – gondolkodott el hangosan. – Az elnök, amit ott mondott, megnyerte apámnak a következő választásokat. Fix, hogy az öreg indulni fog az elnöki címért a szenátusi mandátuma lejárta után.
Ennek tudta, hogy valahogyan keresztbe kell majd tennie, túlságosan magas labda volt ahhoz, hogy ne tegye. Az ezer síron elgondolkodott és megvakarta a tarkóját.
- Ezer sír? Bármelyik temető, vagy inkább katonai temető. Nem túl felemelő érzés.
Kikerekedett szemekkel nézett Gail-ra, ahogyan a lány mondta, hoyg nem tudja, hogy visszajöjjön-e.
- Nem hagyhatsz ott egyedül azokkal! – méltatlankodott. – Még azaz új liba is… a denevér szárnyakkal. Millerék lelépnek, kúriát vesznek New Yorkban a kártérítésből, én pedig ott maradék egy rakás degenerált alakkal, akiket maximum cselédnek használnék. Ezt… ezt nem teheted velem, te vagy az egyetlen ok, ami miatt nem megyek vissza a régi sulimba.

_________________
Reneszánsz: Tyranis;  Másik világból: Tyranis; Végtelen Háború: Tyranis, Angelica Butler, Világelme
Ultimate: Tyra Rel Brahe; Outsiders/Reneszánsz/AoA: Jonah Wright, Beatrice Mortimer; X-diák: Kaelyn Moore
Pólófelirat Reneszánsz: "Szóljatok, ha minden diákot elraboltak!"; Out: "A telepaták halkabban kiabáljanak!"
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Central Park CUS4rF8
Tyranis
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1607
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Central Park Empty Re: Central Park

Témanyitás by Ammon Einarson Szomb. 21 Szept. 2013, 16:59


Kicsit tipikus, hogy előkerül a pénz amikor beszélünk de ő már csak ilyen. Kicsit megdöbbentő, hogy mennyi is az ára vagy mennyi is lehet az ára azoknak a hatalmas robotoknak, ahogyan a családi kasszájuk is de most nem tud felvillanyozni a dolog. Csak megvakarom a fejemet.
- Persze a részleteket nem láttam meg kicsit kitalálósak néha a látomások de biztos lehetsz benne, hogy szóltam volna ha olyasmit látok mint hogy egy lézer alá kerülsz.
A sulit említve és, hogy csak miattam nem megy vissza az eredeti sulijába valahol szívmelengető lenne meg bele is pirulnék ha nem Jonah-ról lenne szó.
- Annyira azért nem lehetnek rosszak. Bár jó lenne csak cseverészni veled nem csak ezért kerestelek meg. A sírokra visszafordulva kicsit... - pillanatnyit megállok. Nekem ez valamelyest nehéz emészteni. -A ti sírjaitok voltak. Szimplára véve, ha nem vagyok ott veletek akkor meghaltok. Heh, kicsit másképp hangzik kimondva. Nem is tudom, hogy arogánsnak hat vagy ostobaságnak de tény marad. Kissé nyomasztó ebbe bele gondolni. - püff ögök egyet - Sose volt kenyerem a kötelező, hehe...
Próbálom elviccelni a végén de érezhetően nem vagyok megbékélve azzal amit láttam. Már már csak az a kis fekete felhő hiányzik a fejem felől.
- Szinte egyértelműnek kéne lennie, hogy á igen megyek vissza rögtön hiszen életek múlnak rajta meg ilyenek de nem is ismerem őket. Még téged is alig. Tény, hogy szép jövő elé néznék ha visszamennék a suliba és egyébként se hiszem, hogy a régi sulimba nagyon vissza tudnék helyezkedni de akkor is. Majd hogy vadidegenekért kockáztatni az életemet, meg persze másokét. Hiszen mi van ha amit jövendölök nem is következik be mert valaki egy apróságot épp másképp csinált és ezért az egész jövőkép amit láttam eltérő mint ami lesz aztán meg pont ezért kerülünk kutyaszorítóba. - egyik kezemmel elkezdem vakarni a fejemet majd mellé csatlakozik a másik is beszéd közben. - És ha épp azok az életmentő jövendölések nem jönnek majd, vagy egy-egy ködösebbet rosszul értelmezek, vagy késő már, vagy nem tudok szólni, vagy nincs mit szólni. Vagy egyszerűen nem fogom tudni kezelni ezt a dolgot és nem tudok segíteni, vagy épp a segítségem miatt lesz valami rosszabb...
Ahogy mondom úgy egyre - egyre gyorsabban dörzsölöm vele a fejemet is.

_________________
REN: Hjuchia Sakura, Ammon, Chars Westwal
__________________________________________________________
SW :: Q’ayem Kor , Rime
Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1381
Hozzászólások régi : 1081
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 3
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Hjuchia Sakura
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1808-ammon-einarson#26026

Vissza az elejére Go down

Central Park Empty Re: Central Park

Témanyitás by Tyranis Vas. 22 Szept. 2013, 10:15

Szóval nem látta az egészet, csak a végeredményt, valahogyan rá kellene venni, vagyis fejleszteni a képességét, hogy részletesebben lássa a dolgokat. A jó kérdés volt az, hogy miként is lehet ezt elérni. Saját magánál annyira nem volt nehéz, gyakorolt, sokat, aztán magabiztosan használta és erősödött is a képessége.
- Majd gyakorolunk, hogy jobban lásd, valahogy csak fejlődhet ez neked is – mondta.
Összeráncolta a homlokát, amikor kiderült, hogy nem a suli miatt kereste meg, akkor Jonah némileg összezavarodott. Lehet, hogy csak látni akarta őt, az egy dolog, de a suli is fontos volt jelenleg. Legalább is, amíg még nem barátkozott meg mindenki a mutánsok tényével.
- Dehogynem rosszak, te is tudod – legyintett.
A szemei pedig utána kerekedtek el, hogy azok az ő sírjaik voltak? Ennyire nem lehetett rossz a helyzet. Elgondolkodott azon, amit a lány mondott. Nem igazán tudta, hogy miként is működik az a képesség, vagy milyen eredménye lehet.
- Nem lehet, hogy azért halunk meg, mert egy idő után csak a víziódra támaszkodunk és ha nem lennél ott, akkor nem tudnánk mit kezdeni? – kérdezte.
Nem igazán tudott erre mit mondani, nem ismerte a másik képességét, nem tudta, hogy mi történhet meg belőle és mi nem.
- Mi lenne, ha egyszerűen nem mondanád meg, hogy mi lesz a jövőben? – kérdezte. – Lehet, hogy azért halunk meg egyszer, mert elmondod és lehet, hogy azért, mert nem. Akkor már az a jobb lehetőség, hogy nem. Révén nem kerülünk folyton csapdákba rettegve attól, hogy ez most úgy van, ahogyan Gail mondta, vagy nem? Azon pedig tudunk segíteni, hogy nem ismersz minket. Visszajössz és lesz lehetőséged arra, hogy megismerj minket jobban. És ehhez nem kell az sem, hogy elmondd, amit látsz. Ne érezd kényszernek a képességedet.

_________________
Reneszánsz: Tyranis;  Másik világból: Tyranis; Végtelen Háború: Tyranis, Angelica Butler, Világelme
Ultimate: Tyra Rel Brahe; Outsiders/Reneszánsz/AoA: Jonah Wright, Beatrice Mortimer; X-diák: Kaelyn Moore
Pólófelirat Reneszánsz: "Szóljatok, ha minden diákot elraboltak!"; Out: "A telepaták halkabban kiabáljanak!"
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Central Park CUS4rF8
Tyranis
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1607
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Central Park Empty Re: Central Park

Témanyitás by Ammon Einarson Hétf. 23 Szept. 2013, 00:47


Gyakorlás. Nem hangzik rossznak így igazából. Biztos van is rá valami metódus is, hogy tudjam magamat fejleszteni bár kétlem, hogy olyan egyszerű lenne mint gondolom. Nem lenne rossz ha tudnám irányítani is és nem csak ezek a nagy bummok jönnének. Még talán jó móka is lehetne belőle vagy mi. Nem tudom, hogy jól meggondoltam-e az egészet mert így vissza tekintve elég hülye gondolatnak tűnik vissza menni a rendes sulimba. Nem hogy nem tudnák mit kezdeni a látnoki képességeimmel de még célpontot is csinálhatok magamból vele a szívatásoknak. A boksz is, annak is annyi még így is hiszen ki engedné, hogy versenyre menjek vagy egyáltalán ki állna ki olyan valaki ellen aki előre látja, hogy mi lesz.
- A gyakorláson azt hiszem már szavadon fogtalak.
A többiekkel meg megbarátkozni meg megismerni őket. Valahogy úgy gondoltam, hogy ha valakivel nem fogok tudni kijönni vagy dumálni az pont Jonah lesz. Erre meg pont ő vele beszélem meg a bajom és a gondolataim. A többiek nem néztek ki olyan vészesen elzárkózottaknak vagy nagyképűnek. Bár nem akarok egy kín barátságot létre hozni a többiekkel.
A magamban morfondírozásba nagyba el is hallgatok közben, persze figyelve arra, hogy mit mond Jonah. Fel is kapom a fejemet, kicsit értetlenkedő tekintettel követem, hogy mit mond de a végén elmosolyodom.
- Hát végül is azt megtehetem. De nem akarom, hogy bármi bajod legyen mert nem voltam ott, hogy figyelmeztesselek...- felkapom a fejemet és az égre meredek a tekintetemmel- Mármint, hogy bármi bajotok legyen! - csapom hozzá gyorsan.

_________________
REN: Hjuchia Sakura, Ammon, Chars Westwal
__________________________________________________________
SW :: Q’ayem Kor , Rime
Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1381
Hozzászólások régi : 1081
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 3
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Hjuchia Sakura
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1808-ammon-einarson#26026

Vissza az elejére Go down

Central Park Empty Re: Central Park

Témanyitás by Tyranis Hétf. 23 Szept. 2013, 11:14

- Igen, a korcsolyázás, meg, hogy néhányszor teljesen random időpontban ijesszelek meg, de az nem sikerült, mert nem maradt rá időnk.
Mutatott rá a lényegre a fiú. De valamit majd csak ki lehet erre találni, ha nem is ők fognak ilyesmit tenni, vagy rájönni, hogy miként lehet, még akkor is volt valaki, aki segíthetett. Nem a vörös, révén ő nem is mutáns volt, hanem valami teljesen más, amit még maga sem tudott. Hanem!
- Chuck! – mondta. – Ha nincs más ötletünk, megkérdezhetjük, hogy miként lehetne a tiedet gyakoroltatni, vagy fejleszteni. A legjobb az lenne, ha eltudnád érni, hogy bizonyos személyekről láss és akkor, amikor akarod. Nem pedig csak így bele a vakvilágba.
Elmosolyodott, inkább elvigyorodott a lány szavaira, hogy aggódik érte. Persze már nem tudja lemosni magáról, hogy őt emelte ki elsőként és csak utána javította a többiekre.
- Tudok magamra vigyázni, jobban mint a többiek – mondta. – Végtére is lényegében gyedül intéztem el egy Őrszemet, miközben a hátamon még ott lógott a majom is. A néger… bronxi… a majom.
Remek jelző volt rá, legalább is így vélte, főleg, hogy ott mit tett és lényegében annyira a segítségére sem volt. Utána pedig csak teher és miatta halt meg majdnem. És a gyomra ekkor kordult egy hatalmasat, régen evett, valamikor hajnalban mielőtt elindult be New Yorkba.
- Nem vagy éhes? – kérdezte. – Van itt a közelben egy jó hotdog és hamburger árus, saját maga készíti őket, szóval nem kifejezetten KFC-s és efféle gyorskaja. Meghívlak.

_________________
Reneszánsz: Tyranis;  Másik világból: Tyranis; Végtelen Háború: Tyranis, Angelica Butler, Világelme
Ultimate: Tyra Rel Brahe; Outsiders/Reneszánsz/AoA: Jonah Wright, Beatrice Mortimer; X-diák: Kaelyn Moore
Pólófelirat Reneszánsz: "Szóljatok, ha minden diákot elraboltak!"; Out: "A telepaták halkabban kiabáljanak!"
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Central Park CUS4rF8
Tyranis
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1607
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Central Park Empty Re: Central Park

Témanyitás by Ammon Einarson Kedd 24 Szept. 2013, 23:07


- Az ijesztgetést ne is emlegesd. Az egy nagyon hülye ötlet volt.
Nem is csak az, hogy a szívemnek nem tett jót de még amikor meg is éreztem a "baj" közeledését még meg is feszültek rá az idegeim és még jobban megijedtem tőle.. A korizás legalább buli volt, ha nem is tudtam korizni.
A prof? Pillanatra meglepődön a hirtelen felhozatalán de aztán meg is értem, hogy miért hozta fel. Igaz ami igaz biztos vagyok benne én is, hogy lenne ötlete a professzornak a gyakorlásra. Kétlem, hogy pont neki ne lenne.
- Az igaz, biztos lenne egy két ötlete ezzel kapcsolatban. És az se egy rossz ötlet, hogy ha tudnék egy személyre koncentrálni, mondjuk ha már a saját magamét előre tudnám látni is előre haladás lenne. Mert most még csak megérzéseim vannak.
Bár még először azokkal is meg kéne barátkoznom teljesen.
- Azt mindjárt gondoltam, hogy tudsz magadra vigyázni. Azok után ami a plázánál történt, már a suliban is mutatta, hogy nem vagy annyira elveszve. És még egy őrszemet is elintéztél!
És még látnoki képesség se kell hozzá, hogy lássam mekkora a képességében a lehetőség. Sokkal jobban kezeli mint amennyire mi ráéreztünk. Vagy inkább mint én, a többiek is egyre jobban az irányításuk alá veszik, még Kate is.
A kaja említésére felnyílik a szemem. Nem sok ellenérvem van egy jó kis hamburger ellen, főleg ha fizetik is.
- Hogy utasíthatnék vissza ingyen kosztot! - mosolyodok el. - Menjünk!
Tényleg tuti ötlet volt találkozni Jonah-val. Máris jobb a kedvem és kezd tisztulni a fejem is. Bár már jó sötét kezd lenni,ősz felé haladunk így már hamarabb is sötétedik.
Felkelek a padról és megigazítom magamon a pulóveremet és a kapucniját is.
- Öhmm .. - kezdek bele tétovásan - Majd azért szólj ha neki akarnék menni valaminek. Borzalmas a látkép így este szürkébe.

_________________
REN: Hjuchia Sakura, Ammon, Chars Westwal
__________________________________________________________
SW :: Q’ayem Kor , Rime
Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1381
Hozzászólások régi : 1081
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 3
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Hjuchia Sakura
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1808-ammon-einarson#26026

Vissza az elejére Go down

Central Park Empty Re: Central Park

Témanyitás by Tyranis Szer. 25 Szept. 2013, 09:50

Jonah felnevetett az ijesztgetés felvetésére való reakción.
- Pedig szerintem roppant vicces volt – mondta vigyorogva.
Örült, hogy Gail is úgy vélte, ahogyan ő, hogy Chuck talán tud valamit tenni ez ügyben, hogy segíthet azon, hogy miként tudná a lány fejleszteni a saját képességét, vagy legalább irányítani, hogy ne akkor törjön rá mindez, amikor lehet, hogy életveszélyben van és pont abba halna bele, hogy lát valamit és nem tud a rendes világra koncentrálni. Az ő képessége sokkalta volt veszélyesebb és kétélűbb, mint a többieké. Saját maga egyszer járt csak így, amikor majdnem belefulladt a shakejébe, mert véletlenül jégkockákat varázsolt bele és az egyik megakadt a torkán. A jeges italt még jegesebbé tette.
- Én azért azokat, amiket látsz messze nem megérzésnek nevezném, konkrét dolgokat látsz előre fizikailag. Csak az kéne, hogy ne legyen bajod, ha valami támadás közben látsz ilyet, lefagysz és eltalálnak.
A plázát inkább nem emlegette volna, ő csak a nagypofája miatt ment oda szólni Magneto-éknak, meg mert csodálta a korábbi lázadását, amit tettek az egyetemnél. Ott még nem tudta irányítani a képességét csak csodálkozott azon, hogy mi történt és másoknak köszönte meg a segítséget. Attól kezdve, hogy tudatosan tudta használni és hát mindig szerencséje volt, inkább a szerencse játszott közre, mintsem az, hogy jó.
- Mázlista vagyok leginkább – felelte.
A kajában benne volt Gail is, így el is indult arra, amerre látta azt a helyet idefele. Nekimenne valakinek? Kellett egy másodperc, hogy leessen, hogy a lány farkasvakságban szenvedett, így ott ment mellette, hogy mondja mikor merre is kell haladni. Végül, amikor megérkeztek a hotdog és hamburger árushoz akkor ő rendelt először.
- Egy hotdogot, két virslivel, mustár és ketchup is mehet bele – adta le a rendelést, majd Gail-ra nézett, hogy ő is rendeljen.
Ha megtette, akkor szólalt meg ismét.
- A sulival csak egyetlen baj van, átkozottul messze van a civilizációtól, bár Chuck már belement, hogy kijárhassunk a közeli városba szórakozni, így nem leszünk végig bezárva.

_________________
Reneszánsz: Tyranis;  Másik világból: Tyranis; Végtelen Háború: Tyranis, Angelica Butler, Világelme
Ultimate: Tyra Rel Brahe; Outsiders/Reneszánsz/AoA: Jonah Wright, Beatrice Mortimer; X-diák: Kaelyn Moore
Pólófelirat Reneszánsz: "Szóljatok, ha minden diákot elraboltak!"; Out: "A telepaták halkabban kiabáljanak!"
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Central Park CUS4rF8
Tyranis
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1607
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Central Park Empty Re: Central Park

Témanyitás by Ammon Einarson Kedd 01 Okt. 2013, 22:47


Gondoltam hogy neki viccesebb volt az ijesztgetés mint nekem ezért válasz helyett csak egy rosszalló pillantást vetettem a fiúra majd hümmentettem mosolyogva. De eltekintve attól, hogy a szívbajt hozta néha rám azért tényleg poén volt. Mondhatni nem unatkoztam sose. Amit azért elég könnyen el lehetett érni a ház falai között.
- Mondjuk igaz - helyeselek, hogy ezek mégse csak megérzések - de van hogy csak ilyen megérzés szerű a dolog, mintha valaki szólna előre, hogy valami jó vagy rossz dolog fog történni velem hamarosan. Bár amiben biztos vagyok már most, hogy elfelejthetem a "Rossz érzésem van" szöveget. - mosolygok.
Mázlista mi? Hát nem tudom, hogy mennyire mázlista bármelyikünk is... Gúnyos mosollyal fordulok Jonah felé de nem szólalok meg végül. Ki kell érlelnem ezt a mondatomat így csak előre fordulok vissza, le mosom az arcomról a gúnyos kifejezést és felkelek a padról mert indulunk kajálni.
Mondta, hogy segít. Mármint szól ha neki akarnék menni valaminek. Hát igen amikor már sötétebb lesz a színvakságom elég negatív dolog. Talán ilyen lehet a farkas vakság is. Vagy hasonló legalábbis, bár lehet, hogy még kevesebbet lát az akinek az van mert úgy ahogy azért megvannak a dolgok csak a sok szürke, könnyen elveszik egy-két "részlet" így.
Nyugisan el is érünk a kajáldáig és bemegyünk. Jonah már ki is bökte a rendelést én egy kicsit elgondolkozok és nézem a kiírt lehetőségeket mielőtt választanék.
-Én egy burgert kérek minden jóval. Meg egy kólát. - adom én is le végül a rendelést majd ismét Jonah ra figyelek.
Hát igen be voltunk zárva enyhén. Az, hogy kicsit eresztve lesz a gyeplő nem sok.
- Hát ha már egy gazdag, szerencsés szőke herceg vagy a jég lovadon egy kastély is dukál ahova ősapád bezár.

_________________
REN: Hjuchia Sakura, Ammon, Chars Westwal
__________________________________________________________
SW :: Q’ayem Kor , Rime
Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1381
Hozzászólások régi : 1081
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 3
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Hjuchia Sakura
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1808-ammon-einarson#26026

Vissza az elejére Go down

Central Park Empty Re: Central Park

Témanyitás by Tyranis Szer. 02 Okt. 2013, 10:32

A hely, ahova betértek egy nem épp lepukkant hely volt, hanem sokkalta inkáb hangulatos. Nem hasonlított a gyorséttermekhez, bent bőrüléses fotelek, kanapé volt. Kényelmes és kellemes székek, asztalok. Most is elég sokan voltak bent. Miután a két fiatal rendelt magának kaptak egy-egy számot, amivel leülhettek az egyik asztalnál és ott majd megkapják a rendelést, amint készen van. Végül a srác is rendelt egy kólát magának, hogyha már úgyis leülnek, akkor ihasson. Hátranézve a konyha felé, be lehetett látni, a hamburgerhúsokat helyben készítették és sütötték. Jonah végül egy ablak melletti kényelmes helyet szúrt ki, hogy oda üljenek le. Amint odaérnek kihúzza Gail-nak a széket és csak azok után ül le, hogy a lány is megtette.
- Barna herceg, mindig is barna volt a hajam a pink előtt – mondta vigyorogva. – De jah…
A kezeit rászorította a kólás pohárra és egy pillanatra kékes lett, ahogyan a kólát lehűtötte jobban magának.
- Nem volt elég hideg – jegyezte meg. – Bizonyára élvezi az öreg, hogy még mindig nem vagyok otthon, de bármikor elővehet majd a politikai programjához. A családod hogy fogadta az elnöki dolgot és Chuck kitüntetését bíborszívvel?

_________________
Reneszánsz: Tyranis;  Másik világból: Tyranis; Végtelen Háború: Tyranis, Angelica Butler, Világelme
Ultimate: Tyra Rel Brahe; Outsiders/Reneszánsz/AoA: Jonah Wright, Beatrice Mortimer; X-diák: Kaelyn Moore
Pólófelirat Reneszánsz: "Szóljatok, ha minden diákot elraboltak!"; Out: "A telepaták halkabban kiabáljanak!"
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Central Park CUS4rF8
Tyranis
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1607
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Central Park Empty Re: Central Park

Témanyitás by Ammon Einarson Szomb. 05 Okt. 2013, 15:30


Nem semmi a hely ahova bementünk. Nem az a szokványos burgerfaló mint ahova hébe hóba betéregettem de nem zavaró, sőt felüdítő a környezet. Kinézek egy helyet ahova le tudunk ülni és oda is sétálok. Jonah lovagiasan kihúzza a széket nekem hát le is ülök rá megmosolyogva a dolgot. Nem igazán volt élményem még abban, hogy valaki kihúzná a széket nekem vagy bármi ilyesmi. De hogy pont ő csinálja aki akár négy székre is leül.. Na mindegy ez igazából.
Az infó, hogy eredetileg barna a hajszíne meglep. Nem gondoltam volna, hogy pont barna. Az üdítőjét cselesen még jobban lehűti magának, kicsit mentegetőzően említi meg a húzását mondjuk, engem bár nem zavar azért nem tudom, hogy azt a pár embert még akik itt vannak mennyire. Lehet, hogy már nem vagyunk üldözött vadak lehet, hogy még ugrani fognak az emberek az ilyenekre.
A kérdésre, hogy miként reagáltak a szülők otthon nem tehetek róla de elmosolyodok.
- Nem fogadták rosszul az egész dolgot. Szerintem örültek. Mármint, nem csaptak partit a kitüntetéséért de az üdözének a befejezésének igen csak örültek. Még így is a picike lányuk maradtam, szóval.. Egész jól fogadták, azt hiszem boldogok meg örülnek nekem is. - bele kortyolok az üdítőmbe - Apáddal meg ne foglalkozz annyit. Nem hiszem, hogy különösebben zaklatni fog téged a közel jövőben. - felkacagok egy kicsit - Ezt akár ténynek is veheted.

_________________
REN: Hjuchia Sakura, Ammon, Chars Westwal
__________________________________________________________
SW :: Q’ayem Kor , Rime
Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1381
Hozzászólások régi : 1081
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 3
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Hjuchia Sakura
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1808-ammon-einarson#26026

Vissza az elejére Go down

Central Park Empty Re: Central Park

Témanyitás by Tyranis Vas. 06 Okt. 2013, 09:35

Néhány perccel azok után, hogy a páros leült az egyik helyre a rendeléseket is meghozták, mindkettő akkora volt a hotdog és a hamburger is, hogy még az is lehetségesnek tűnt, hogy a maradékot elvitelre fogják kérni, mert nem biztos, hogy képesek lesznek itt egy helyben megenni.
- Ne foglalkozzak az apámmal? – kérdezte. – Ezek szerint nem nézted a politikai híreket a múlt héten…* A zaklatáson túl vagyunk, már valószínűleg nem fog.
Felsóhajtott, most örült volna, ha normális családja van és nem pedig olyan, mint amilyen. Még az is kész csoda, hogy most nem ismerte meg senki és nem akartak vagy autogramot kérni tőle, vagy meglincselni őt.
- A lényeg, hogy apám sajtótájékoztatót tartott, ahol beismerte, hogy a fia, azaz én mutáns vagyok. Persze meg kellett jelennem az események és reprezentálni mindezt. És azt is mondta, hogy indul a következő választásokon elnökjelöltként.
Megvárta Gail reakcióját és utána folytatta.
- Minderre szükség volt, mert ugyebár engem a sajtó is ismer nem csak miatt, hanem a lázongások miatt és kellemetlen lett volna a bulvársajtón át szerez a világ tudomást arról, hogy mi is vagyok, az X-men ténykedései miatt. De nézzük a jó oldalát. Lehetek az X-men arca.
Itt felnevetett ezen a lehetőségen.
- De az jó, ha jól fogadták, hogy mi vagy – mondta. – Tudtad, hogy a denevérszárnyú mexikói liba velünk jött? Meg az a srác is ott van, aki korábban Megneto volt, asszem Hood a neve…

*a bővítés szerint 1 héttel korábban volt h az apja felvállalta ország-világ előtt h a fia mutáns.

_________________
Reneszánsz: Tyranis;  Másik világból: Tyranis; Végtelen Háború: Tyranis, Angelica Butler, Világelme
Ultimate: Tyra Rel Brahe; Outsiders/Reneszánsz/AoA: Jonah Wright, Beatrice Mortimer; X-diák: Kaelyn Moore
Pólófelirat Reneszánsz: "Szóljatok, ha minden diákot elraboltak!"; Out: "A telepaták halkabban kiabáljanak!"
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Central Park CUS4rF8
Tyranis
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1607
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Central Park Empty Re: Central Park

Témanyitás by Ammon Einarson Hétf. 07 Okt. 2013, 23:20

Pár perc csupán és már hozzák is ki a kajákat amit rendeltünk magunknak. Nem mondom, kerek szemekkel nézem a mennyiséget. Érdemes volt erre várni! És ahhoz képest, hogy milyen jól néz ki mind a kettő még akár többet is vártam volna rá. Nem is bírok magammal mert ahogy le rakják elénk össze is fut a nyál a számban. Miközben Jonah mesélni kezdi, hogy mi is volt a múlt héten én biztos mozdulatokkal és talán bunkón is de megragadom közben a bucit és a veszte felé vezényelem és bele harapok a csodába.
De szóval az apja enyhén rávetődött a témára. Bár amennyit én tudok a politikáról... Mintha egy pingvint kérdeznél a gyors kajáról. Még szerencse, hogy a lehető legegyszerűbben fogalmazza meg nekem ezeket így simán átjön az infó. Mikor látom, hogy rám nézve vár valami vissza jelzést is, hogy nem csak a falnak koptatja a száját én egy elegáns ám teve szerű rágómozdulatot követve egy hörcsög pofát veszek fel ahogy a falatot rendezem a számban el.
- A multmetem a Mapám Lume Tmooens (looney toons) gyüjmeményéről szmolt. - mondom még úgy ahogy érthetően - Mocsi.
Az is meg kell hagyni, hogy eddig sem volt egy ismeretlen arc. Most még jobban ki fog lógni csak a tömegből. A felvetése, hogy az X-men arca is lehetne ő felnevet. Én lenyelem a falatom és komolyan elgondolkodó fejjel nézek rá. Valahogy nem tudom elképzelni, hogy ezt úgy leadnánk a TV-n, ahogy piece jelet vágva kiíródna alatta a szöveg, hogy " csatlakozz!" vagy "támogass!". Vagy valami hasonló. Végül én is meg kuncogom a dolgot.
- Hát igen. Valahogy sose pártolták elsőre az ötleteimet vagy az irányt amit akartam de hát, ezzel még se kötekedhetnek sokat. - mondom. - A lány megvan de ki ez a Magneto volt Hood? Várj.. - vágom utána hirtelen és leteszem a burgert a tányérra. - Az, hogy apád nyíltan vállalt meg, hogy elnöknek jelölteti magát tudod mit jelent? - vigyorodok el és várok egy kicsit mielőtt fojtatnám - Nem kell izgulni a suli robbantós dolgon, Apád tutira felújíttatja, akár még nagyobb szobákat is kapunk a végén! - vissza veszek a mosolyomból de még mindig azért ott van az a kis gonosz mosoly. - Már nem azért mintha gonoszkodni akarnék apáddal vagy veled, de azért nem elvetendő lehetőség.

_________________
REN: Hjuchia Sakura, Ammon, Chars Westwal
__________________________________________________________
SW :: Q’ayem Kor , Rime
Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1381
Hozzászólások régi : 1081
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 3
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Hjuchia Sakura
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1808-ammon-einarson#26026

Vissza az elejére Go down

Central Park Empty Re: Central Park

Témanyitás by Tyranis Kedd 08 Okt. 2013, 12:06

Rajzfilm nézés sem volt rossz.
- Múlt hetemet Jerome-mal töltöttem korcsolyázással – mondta. – Lett volna jobb programom is, de senki sem beszél semmit, mindenki be van zárkózva a szobájába. Csak a szokásos.
Így belegondolva iszonyúan gáz volt a társaság arrafelé, és dögunalmas. Arról nem is beszélve, hogy akiken a szemét legeltette volna azok pedig nem voltak ott, mert folyamatosan New Yorkban voltak, így az egész hely unalmas lett. Macskázni pedig nem fog úgy sem, hogy egy rakat dögöt hozott a birtokra Serena.
Összeráncolta a homlokát, amikor nem tudta Gail, hogy ki az a Magneto. Pedig miatta indult a mutáns üldözés.
- Tudod sisakos fazon, a vörös-lila pizsamában – mondta. – Hood pedig aki Magneto-t játszott az öreg halála után. Ő volt ott a plázánál is azon a napon. Meg őt próbáltuk jobb belátásra téríteni Washingtonban.
Az eredeti nevüket nem is tudta, csak ennyit. A szoba említése egészen szimpatikus ötlet volt.
- Jah, nagyobb szoba nem lenne rossz. Meg aztán… lenne egy rahedli nemzet biztonságis testőr a nyakamba, mert az elnök fia vagyok. Annyira nem lenne jó, a szoba talán… de inkább egy nagy vizes pályát kérek a placcra, hogy ne csak a szökőkútban lehessen hokizni, hanem rendes nagy pályán. A medencét még nem tudom lefagyasztani, még nem vagyok olyan erős.

// Folytatás: Times Square//
A folytatás csak jelzésértékű, a játékot itt folytatjuk persze Smile

_________________
Reneszánsz: Tyranis;  Másik világból: Tyranis; Végtelen Háború: Tyranis, Angelica Butler, Világelme
Ultimate: Tyra Rel Brahe; Outsiders/Reneszánsz/AoA: Jonah Wright, Beatrice Mortimer; X-diák: Kaelyn Moore
Pólófelirat Reneszánsz: "Szóljatok, ha minden diákot elraboltak!"; Out: "A telepaták halkabban kiabáljanak!"
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Central Park CUS4rF8
Tyranis
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1607
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Central Park Empty Re: Central Park

Témanyitás by Ammon Einarson Vas. 13 Okt. 2013, 16:12


A társaság meg még ugyan úgy viselkedik mint ahogy eddig. Ezt mondjuk mindig furcsálltam is. Sose senki nem jött oda hozzánk se, akkor se amikor kint voltunk se mikor éppen a TV szobába dekkoltunk. Valahogy ki kéne zökkenteni őket onnan. Megismerni egymást meg ilyenek. De legalább Jerome kimozdult. Megnéztem volna ahogy azok ketten koriznak. Tuti hokiztak vagy valami, azt nem tudom elképzelni, hogy csak úgy csúszkáltak egymás mellett.
- De legalább Jerome-al el voltál, nem? Az is valami.
Harapok még egyet a burgerba és iszom egy kortyot rá miután lenyeltem miközben hallgatom amit Magneto-ról mond.
- Jó azért azt tudtam. Csak azt nem, hogy ez a Hood volt az aki Magneto szerepét játszotta.
Kicsit felkacagok.
- Ugyan már. A professzor úgy se engedné, hogy ott rajzanak mint a legyek. De egy kis pálya tényleg jó lenne. Akkor még talán a többieket is rá tudnánk venni egy kis játékra is. De legalább is mi jól el tudnánk szórakozni rajta.
Eszem még egy falatot. Isteni ez a burger! Jó ötlet volt ide átjönni. Kint már úgy is hideg van, hogy csak úgy üljünk a parkban. Át pillantok Jonah tányérjára majd kortyolok a falat lenyelése után eggyet az üdítőmbe.
- Te nem eszel? Még kihűl, aztán úgy már nem lesz az igazi.

// Folytatás: Times Square \\
// meg persze itt is Smile \\

_________________
REN: Hjuchia Sakura, Ammon, Chars Westwal
__________________________________________________________
SW :: Q’ayem Kor , Rime
Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1381
Hozzászólások régi : 1081
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 3
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Hjuchia Sakura
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1808-ammon-einarson#26026

Vissza az elejére Go down

Central Park Empty Re: Central Park

Témanyitás by Tyranis Hétf. 14 Okt. 2013, 09:05

Most már, amíg Gail feltette a kérdéseket és beszélt, addig Jonah is nekilátott annak, hogy megegye azt, amit rendelt. A kérdésre még a rágással is megállt és a homlokát ráncolta össze.
- Jerome egy főemlős, egy majom, Bronx-ból – mondta miután lenyelte a falatot. – A ruháimat nem bíznám rá, hogy kimossa a sarki mosodában. Ilyet még alkalmazottnak sem vennénk fel… borzasztó volt!
Játszotta túl egy nagyon kicsit, főleg, hogy a srácnak magától egyetlen egy gondolata sem volt és nagyjából végig Jonah beszélt, a másik pedig majom módjára bólogatott. Elgondolkodott, hogy a testőröket nem engedné Chuck.
- A két asgardi is lényégében testőr volt, szóval… meg az akkor nemzetbiztonsági kérdés lenne. Láttál már olyan elnökcsemetét, akit nem kísérnek mindenhova testőrök? Na látod, én sem, talán Lincoln fiait még nem kísérgették, de a modern időkben.
Közben bólintott, hogy eszik ő és tovább folytatta a hotdog elpusztítását.
- De akkor is – mondta. – Vagyunk a suliban legalább egy tucatnyian diákok és kamaszok. Elhiszed, hogy mennyire rémes, hogy én vagyok az egyetlen, aki bármit is beszél? Persze, ha ott vagy, akkor te is. Az egész hely inkább siralomház, mintsem az, aminek szánták… Melyik évadát nézted a rajzfilmnek?
Váltott teljesen gyorsan 180-os témát.

_________________
Reneszánsz: Tyranis;  Másik világból: Tyranis; Végtelen Háború: Tyranis, Angelica Butler, Világelme
Ultimate: Tyra Rel Brahe; Outsiders/Reneszánsz/AoA: Jonah Wright, Beatrice Mortimer; X-diák: Kaelyn Moore
Pólófelirat Reneszánsz: "Szóljatok, ha minden diákot elraboltak!"; Out: "A telepaták halkabban kiabáljanak!"
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Central Park CUS4rF8
Tyranis
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1607
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Central Park Empty Re: Central Park

Témanyitás by Ammon Einarson Pént. 18 Okt. 2013, 16:44


Felnevetek kicsit hangosabban.
- Még alkalmazottnak se vennéd fel? Én se vagyok azért sokkal különb mint a többiek. Ugye nem csak keménykedni akarsz miközben jól érzed magad a társaságukba is?
Az, hogy az asgardokat testőrként említi meg elgondolkodtat.
- Hát nem tudom mennyire igaz. Nem tudnám elképzelni őket fekete öltönyben és napszemüvegben. És mi van ha nem láttam még elnök csemetét testőr nélkül? Először is nem vagy még elnök csemete. - számolom a kezemen - Másodszor meg nem lehet hozzá hasonlítani se téged az előzőekhez.
Mutatok ekkor már kettőt majd megint megfogom a burgert és eszem egy pár falatot belőle miközben hallgatom és hát, helyeslően bólogatok csak. Tényleg mindenki be van kicsit húzódva.
A hirtelen témaváltásra megráztam a fejemet, lenyeltem a falatot majd egy hangos őőzéssel kezdek bele.
- Az elsőtől, kész kollekciója van apámnak belőle. Ha gondolod megpróbálom megszerezni tőle, hogy elhozom mikor vissza megyek a suliba.
Megfogom a poharamat, egy pillantást vetek arra arról fel Jonah arcára majd vissza a pohárra ismét és kortyolok egyet belőle.
- De van még pár jó kis filmje is. Bár én a legtöbbet már láttam de csak a legjobb vígjátékokat vette meg. Azok meg megunhatatlanok.

_________________
REN: Hjuchia Sakura, Ammon, Chars Westwal
__________________________________________________________
SW :: Q’ayem Kor , Rime
Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1381
Hozzászólások régi : 1081
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 3
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Hjuchia Sakura
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1808-ammon-einarson#26026

Vissza az elejére Go down

Central Park Empty Re: Central Park

Témanyitás by Tyranis Szomb. 19 Okt. 2013, 10:11

A kérdésre teljesen komolyan rázta meg a fejét, majd ahogyan lenyelte a falatot a szájában, akkor szólalt meg.
- Nem keménykedem, csak az igazat mondom. Te nem vagy összehasonlítható a többiekkel, te különleges vagy. Komolyan, te nem ülsz bent a szobádban duzzogva, hogy én nem beszélek senkivel, jól elvagyok egyedül! Hagyjatok békén! Komolyan a hányinger kerülget az összestől.
Megvakarta a tarkóját.
- Jól érezni magamat a társaságukban? Nekem sértő a feltételezés, egy marék szárított molylepkében több az életkedv és a vidámság, mint abban az elcseszett társaságban.
A hangjából kiérződött, hogy kivételesen nem túloz ezzel kapcsolatban, hanem tényleg pontosan azt érzi, amit ki is mondott. Ahogyan Gail megígérte, hogy megpróbálja megszerezni a teljes sorozatot az apjától és elhozni a suliba hirtelen lett jobb kedve és szélesen vigyorodott el.
- Még szép! – mondta. – Úgysem nagyon volt annak idején ilyesmit nézni. Nem neked való, túl gyerekes, mással kell foglalkoznod, a tanulással!
A hangját eltorzította, hogy egy csipkelődő banya, valószínűleg az anyja hangját utánozza.
- Nem mintha nem sikerült volna belőle jó pár részt megnézni, de messze nem az egé… - itt elakadt a hangja, majd még szélesebben vigyorodott el. – Ezek szerint visszajössz!
Ennek a hírnek láthatóan tényleg nagyon örült.
- A vígjátékokat is hozhatod, aztán megnézzük valamikor nálam őket, vagy a tévé szobában, ahol szeretnéd.

_________________
Reneszánsz: Tyranis;  Másik világból: Tyranis; Végtelen Háború: Tyranis, Angelica Butler, Világelme
Ultimate: Tyra Rel Brahe; Outsiders/Reneszánsz/AoA: Jonah Wright, Beatrice Mortimer; X-diák: Kaelyn Moore
Pólófelirat Reneszánsz: "Szóljatok, ha minden diákot elraboltak!"; Out: "A telepaták halkabban kiabáljanak!"
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Central Park CUS4rF8
Tyranis
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1607
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Central Park Empty Re: Central Park

Témanyitás by Ammon Einarson Hétf. 21 Okt. 2013, 10:47


Ami igaz az igan mondjuk. Nem mintha a többiek annyira barátkozósak lennének meg.
- Hát, nem tudom, hogy miért ilyenek. De szerintem felesleges is többet ezen rágódni mert én úgy is csak bosszankodok rajta.
Helyeslően bólogatok Jonah-nak. Biztos vagyok benne, hogy el fogom tudni hozni a DVD ket apámtól. Gyűjteménynek gyűjtemény de nem olyan fanatikus, hogy még hozzáérni se lehessen. Szerencsére.
Elgondolkozok rajta, hogy hol kéne majd nézni, hogy tv szoba vagy az ő szobája de egyenlőre még nem döntök csak mosolygok rá. Nem tehetek róla, hisz ahogy megörült a hírnek, hogy vissza megyek.
- Hát persze, hogy vissza megyek! - mondom - Mégis mit kezdenél nélkülem? - kérdezem kicsit gúnyosan, viccelődve.
- Mégis csak egy Valkűr múlik rajta. Meg mégse hagyhatom, hogy a "majommal" keljen haverkodnod. A végén még bérgyilkost bérelsz.

Nevetek fel.
Bár egy pillanatra megdermedek és csak egy szendébb mosolyba váltok. Nem ismerem még azért teljesen Jonaht és túllőni se akarok a modorával való poénkodással. Bár tény, hogy én se igazán viselkednék másképp, egyébként.
Iszom egy kicsit az üdítőből és még egy falatot eszem a burgerből is. Már kicsivel több mint a fele elfogyott és kezdek már tele is lenni. Éhes se se voltam túlzottan a burger meg még eteti is magát. Csak rosszul ne legyek a végén.

_________________
REN: Hjuchia Sakura, Ammon, Chars Westwal
__________________________________________________________
SW :: Q’ayem Kor , Rime
Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1381
Hozzászólások régi : 1081
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 3
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Hjuchia Sakura
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1808-ammon-einarson#26026

Vissza az elejére Go down

Central Park Empty Re: Central Park

Témanyitás by Tyranis Hétf. 21 Okt. 2013, 14:24

Jonah örömmel ennyiben hagyta a témát, amikor Gail is megtette. Tényleg csak bosszankodnának azon, hogy mennyire katasztrofálisak a többiek. A bólogatás is remek volt, ami azt takarta, hogy tényleg elhozza a gyűjteményt magával, és az egésznek a folytatása, amikor kimondta, hogy tényleg visszajön bearanyozta a srác napját. Hát mégiscsak megérte neki teljes New York államon átutazni vissza ide New Yorkba, hogy megpróbálja meggyőzni Gail-t. Most már hangosan nevetett fel, amikor a valkűr került szóba, hogy őt is meg kell szereznie Jonah-nak.
- Még szép, hogy egy valkűr. A bérgyilkos meg nem rossz ötlet, bár én inkább egy sintérre gondoltam, ha már egy majomról van szó. És egyre több embernek lehet orra alá borsot törni és megkeseríteni az életüket és nem pedig csak keveseknek. Meg ha majd ezek után nekiállunk a további mutánsokat megkeresni, akkor még többen személyt lehet majd kikészíteni.
Láthatóan egyáltalán nem zavarta, hogy Gail is ilyeneket mondott, sőt sokkal inkább örült is neki, hogy nem ő az egyetlen, aki így gondolkodik és végre tényleg talál olyasvalakit az iskola diákjai között, aki hozzá hasonló viselkedésben és nem csak elviseli a modorát, hanem be is áll mellé.
- A testvérpár közül, tudod azaz idióta alakváltó plusz a kék liba, az alakváltó úgy védi a pisis húgát, hogy nem igaz, még a szobából sem engedi ki… mert, hogy hugicának folyton rémálmai vannak. Ó, majd megkapja, hogy mi az a rémálom – mosolyodott el gonoszul. – Majd megtanulnak játszani a mi játékszabályaink szerint. És ha valaki kérdezi… tudok én normális is lenni az emberekkel, veled is az vagyok – kacsintott a lányra.

_________________
Reneszánsz: Tyranis;  Másik világból: Tyranis; Végtelen Háború: Tyranis, Angelica Butler, Világelme
Ultimate: Tyra Rel Brahe; Outsiders/Reneszánsz/AoA: Jonah Wright, Beatrice Mortimer; X-diák: Kaelyn Moore
Pólófelirat Reneszánsz: "Szóljatok, ha minden diákot elraboltak!"; Out: "A telepaták halkabban kiabáljanak!"
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Central Park CUS4rF8
Tyranis
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1607
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Central Park Empty Re: Central Park

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 3 oldal 1, 2, 3  Next

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.