M Aszteroida

Go down

M Aszteroida Empty M Aszteroida

Témanyitás by Morsus Vas. 15 Ápr. 2012, 21:10

Farkas egy Fájdalom által használt teleportálóval jut fel az űrben lebegő sziklára, amin valami furcsa épület van. Ebben az épületben jelenik meg ő. Amikor lép egyet a teremben fény lesz és megannyi dolgot lát. Őrszem robotok részeit, szuperhős jelmezeket, fotók két nőről, gépek monitorján egy gyermek képei, Apokalipszis egyik vértje, egy adamantium csontváz, egy kerek pajzs és egy csak az "előszoba". Több szoba vezet lefelé. Csak az egyikből hall zajokat...

Az egyik teremben hirtelen Tao és Deadpool levegője elfogy. Az inkubátorok kinyílnak és zöld nyálkás nedvekben közt zuhannak a földre. A ruháik rajtuk vannak és látnak még vagy tíz ilyen inkubátort.

Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

M Aszteroida Empty Re: M Aszteroida

Témanyitás by Godlaw / Tao Hétf. 16 Ápr. 2012, 14:25

Melegséget érzek, álomtalan alvást, mozdulatlanságot, mintha végtelen idők óta feküdnék így. Aztán fogyni kezd a levegőm, és az egész távolodni kezd, a testem kihűl, és fájdalmat érzek a mellkasom, mintha valami szúrna. A végtagjaim rángatóznak, mozdulni próbálnak, hogy kitörjek, és levegőhöz jussak. Aztán megtörténik.
Ahogy magamhoz térek a földön, úgy érzem, mintha egy levegővel úsztam volna át a Csendes-óceánt, kapkodom a levegőt, és nagyokat pislogva próbálom felfogni, hogy hol vagyok. Vagy fél percig lihegek hanyatt fekve, közben megpróbálom a takonyszerű anyagot is letörölni magamról nagyjából. Mikor észreveszem, hogy nem vagyok egyedül, és társam is egy inkubátorban volt, mint én, megszólalok.
-Gondolom neked sincs fogalmad róla, hogy hol vagyunk, és miért...
Feltápászkodom a földről, és lassan megnyugtatva a légzésemet körbenézek a teremben.
-Tao vagyok - közlöm közben a férfival, és a többi inkubátort nézegetem. - ...és már megint elraboltak - teszem hozzá csak magamhoz beszélve. - Próbáljuk meg kiszabadítani a többieket is, mielőtt még megtudjuk, ki zárt be minket - javaslom, és valamilyen irányító panelt keresek, vagy gombokat az inkubátorok oldalán, amivel kinyithatnám őket. A biztonság kedvéért teszek egy próbát, hogy működik-e a képességem.

Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Témanyitás by Deadpool Csüt. 19 Ápr. 2012, 20:26

Az érzést nem lehet igazán semmihez hasonlítani, de így képzelném el Galactus fikájának szabadulás történetét. Már amennyit felfogok a történésből és mint élelmes kétlábú megszilárdult takony darab a pórnépből kiemelkedve lerázom az magamról. Furcsa, még mindig vörös-feketében vagyok. Bár a ruhám sem úszta meg a dolgot azért jó ismét érezni.
Miközben ezen gondolkozom elnyúlva a cuccban, egy kis vergődés után a perifériában észlelt mozgás után én is felpattanok. Fontosnak tartom közben, hogy ne zuhanjak hanyatt a folyadékban alattam, majd jelentőségteljes hős pózba vágva magam ugyanolyan módon nézek az állítólagos Taora.
- A nevem Wade... Wade Wilson és a hely neve... titkos, ahogy a küldetésem is... - Egy kicsit megrendülök az önbizalmamban a végére, de indokolatlannak gondoltam, hogy én is a megszeppent inkubátor szökevényt játsszam, nem kel abból tizenkét majom. Apropó ha a kis vágott szemű nem talál semmi modern megoldást a kiszabadításra akkor nem csak nézem ahogy szaladgál, hanem önön könyökömmel megpróbálok áthatolni az egyik közeli üvegen. Ami persze inkubátorhoz tartozik.

1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 59
Hozzászólások régi : 140
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 3. szint - 8 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Axe
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Témanyitás by Tyler Csüt. 19 Ápr. 2012, 21:08

Troy halála után, nem szívesen látott vendég lett. Amit meg is ért valahol, de az ahogy a testvéréről beszélnek, már kevésbé. Az hogy az Mag pusztulásával, a világuk is valószínűleg megszűnik hamarosan létezni....nem tudja felfogni. Eddig egy élő pokol volt a világuk, s nem sok változott ezután sem. Csak a fájó üresség, Troy után.
Egyedül próbált tenni valamit, egyedül dolgozott. Nem mintha bármit is változtatna a dolgokon, de Troy sem hagyta volna abba ezt az életet, s az emlékének tartozik ennyivel.
Talán itt tud találni valami hasznosat, a teleportálás után, a levegőbe szimatol és maximumom használja az érzékszerveit. De némi zajon kívül, és ereklyéken fotókon kívül egyenlőre semmit, nem talál Fájdalom búvóhelyén. Lassan elindul a zaj forrásának irányába, pisztolyát előre szegezve óvatosan indul meg a hang felé. Felkészülve bármire amit a következő helységben találhat.
Tyler
Tyler
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1026
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Síkok:

Témanyitás by Morsus Pént. 04 Május 2012, 15:56

Tao és Deadpool ébredeznek amikor az X-men berohan hozzájuk. Tao nem és Wade nem ismerik fel őt, de az Apokalipszis Korában élőnek azonnal egyértelművé válik, hogy világa egyik legveszélyesebb személyét látja. Tao Lovast, Fájdalom örökösét és Apokalipszis valamikori jobb kezét. Bár a férfi itt másként néz ki, fiatalabb pár évvel és tekintete nem mutatja azt a lenézést és kegyetlenséget, amit eddig.

Morsus
Morsus
Főnök

Karakteradatok
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

Témanyitás by Godlaw / Tao Szomb. 05 Május 2012, 16:59

Felvont szemöldökkel nézek Wadere, aki a magabiztosságát és a tájékozottságát tekintve úgy tűnik, valami bevetésen lehetett, mielőtt idekerült. A ruhája alapján szuperhős, vagy ilyesmi lehet. Sokra megyek egy ilyen amnéziás fickóval...
Mielőtt alaposabban hozzáláthatnék az inkubátorok kinyitásához, vizsgálgatásához, vagy egyáltalán csak kitörölhettem volna a maradék zöld taknyot a fülemből, feltűnik valaki. Egy fickó pisztollyal, na erről beszéltem, hogy hamarabb kellett volna cselekedni.
Az igazat megvallva, fogalmam sincs, hogy hol vagyok, miért, ki hozott ide, és most ráadásul egy fickó még pisztolyt is fog rám. Ez egy kicsit túllépi az ingerküszöbömet.
-Ha leteszed a fegyvert, és megadod magad, nem esik bántódásod, ígérem - jelentem ki magabiztosan a fickónak, de igazából reménykedem benne, hogy megpróbál rám lőni, a golyó visszapattintásával sokkal gyorsabban le lehetne rendezni a dolgot, lábon lövi magát, és kész. - Áruld el, hogy hol vagyunk, és hogyan kerültünk ide!
Persze az se rossz, ha megadja magát, és beszélgetünk, de ha mégis egyből elsülne a pisztolya, hát egy láblövés szerintem kijár neki.

Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Karakteradatok
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Témanyitás by Morsus Vas. 13 Május 2012, 17:53

A bázis megrázódik és a tető omlani kezd. A gerendák Farkast és Deadpoolt találják el. Tao éppen, hogy eltud ugrani előle. A riasztók világítani kezdenek és Tao kisétálva láthatja a hologrammon a veszélyt: Főnix. A tűz madár képe és adatai mindenhol.

Morsus
Morsus
Főnök

Karakteradatok

Témanyitás by Godlaw / Tao Vas. 13 Május 2012, 19:27

Mielőtt akárhová is juthatna a beszélgetés - ami amúgy sem indult éppen barátságosnak - rosszra fordulnak a dolgok, a remegés és az omladozás még csak hagyján, de a zuhanó gerendák nem csak a vélhető társamat, hanem a fegyvert tartó férfit is agyoncsapják.
Képességemnek és gyors reakcióidőmnek hála megúszom az omlást, de valahogy valószínűtlennek tűnik, hogy a veszély elmúlt volna, mivel a riasztók még mindig visítanak. A gerendákat nem tudom felemelni, úgyhogy nem tudok segíteni a két fickónak, viszont előfordulhat, hogy hamarosan még többen jönnek ide, úgyhogy jó lenne eltűnni szem elől.
Kiérve csak egy hologramot látok, őrök sehol, mintha csak mi lettünk volna itt a bázison - de akkor kinek szól a riasztó? Mikor megnézem a kijelzett veszélyt, kicsit összezavarodom. Fogalmam sincs hol vagy, és hogyan kerültem ide, de gyanítom, hogy a Földön, vagy annak közvetlen közelében lehet még. És ha minden igaz, a Főnix erő épp errefelé, vagy a Föld felé tart.
-Egyszer már megállítottalak évekkel ezelőtt, mert alábecsültél - morfondírozok hangosan. - El akartad pusztítani New Yorkot, na meg a fél keleti partot. Most mire készülsz?
Az adatokból próbálok valami értelemeset kihalászni, esetleg megpróbálom a számítógépet használni, ami a holokijelzőhöz van csatlakoztatva, hogy megtudjam, hol vagyok most, és hogyan lehet innen kijutni.

Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Karakteradatok

Témanyitás by Deadpool Hétf. 14 Május 2012, 22:42

Mielőtt belemehetnénk a magánéletünk fontosabb aspektusaiba, avagy elmélyülhetne ez a meghitt beszélgetés egy pár gerenda szakad a nyakamba és szégyen de akármekkora agytröszt vagyok erre nem számítottam...

Kicsivel később, épp forró csontokkal próbálok kikászálódni a törmelék halomból, hogy amint kijutok a várból magamévá tehessem Mario királylányát. De ha eddig minden flottul is megy minden ami kint vár rám egy hologram pipi és a karakte kölyök.
Jelentőségteljesen helyére igazítom kicsit a nyakamat, miközben megpróbálom beérni az említett tagot.
- Valami újdonság mialatt hunytam egyet? - kérdezem a reggeli látogató természetességével. Szinte érzem a bögre kávét a kezemben, ahogy arra a sok-sok információt nézzük. Talán találok benne valami érdekességet, mint mellbőség, képesítés faxkezelésben, esetleg valami egyező tiniszerelmekkel kapcsolatban.

1. szint - 4 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Tyler Szer. 16 Május 2012, 15:27

A helységben döbbenten veszi észre a Lovast, a két alakra fogja a pisztolyt, de mielőtt meghúzná a ravaszt elbizonytalanodik. Valahogy másképp néz ki ez a Tao, mint akit ismert. Kicsit lentebb ereszti a kezét, mikor az épület megremeg és gerendák zuhannak rá....azonnal megpróbál átalakulni farkasember formájába
....valószínűleg pár perccel később ébredhet fel, azonnal megpróbál kikecmeregni a gerendák alól, és a másik két alak után eredni. Immár semmi harci szándékkal, inkább csak kíváncsisággal mi a fene folyhat itt. Hisz ez a Tao nem egyezik, tehát másik világbeli, esetleg klón vagy valami más. Itt az ideje kideríteni, ráadásul valami minden kétséget kizáróan megtámadta a bázist....
Tyler
Tyler
11. szint - 25 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Morsus Szomb. 26 Május 2012, 17:12

Tao a gépeken különböző megoldásokat lát és egy mérőt ami azt jelzi, hogy Főnix közeledik. Ez a hely nem csak egy labor, de az első védvonal Főnixel szemben. A két tető alól kikecmergő duó megérkezik Tao mellé. A három látja, hogy a monitoron ott vagy végső opciók listája. Az egyiket mindhárman felismerik, mert mindegyik világban ugyanaz a veszélyforrás ez a személy: Mister Sinister.
A leírás megmutatja, hogy több kabin van még, amiben bizonyos személyeket zárt el Fájdalom.

Morsus
Morsus
Főnök

Karakteradatok

Témanyitás by Godlaw / Tao Kedd 29 Május 2012, 15:33

Mikor meghallom magam mögött az érkezőket, kissé meglepődöm, pláne, mikor a második fickó jön ki, aki fegyvert is fogott ránk.
-Remélem most már nem akarsz megölni. Hidd el, nem menne, és nincs is rá időnk. Főnix - mutatok a képernyőre. - Közeledik, és ha nem találunk ki valamit gyorsan, akkor nem csak ez az állomás, de nagyjából a Föld is biztos, hogy jelentős károkat fog szenvedni.
Ahogy a lehetséges opciókat nézem, amik erre az esetre vannak kitalálva, megakad a szemem Sinister nevén. Hogy jelentős hatalommal bír, az nem kétséges, bár nem ismerem pontosan az ereje mibenlétét. A puzzle darabkák alapján úgy néz ki, Sinister is itt van, valamelyik kabinban lehet, és meg kéne állítani. De vajon miért zárt minket ide? Arra az esetre, ha jön a Főnix? Miért nem csak egyszerűen idehozott... Mi van, ha már jó ideje itt vagyunk? Nem kis meglepetés lenne, ha kiderülne, hogy klónok vagyunk, akikből védelmi vonalat állítottak fel, amit szükség esetén aktiválhatnak. Basszus, ez kezd zavaros lenni.
-Engedd ki Mr Sinistert, úgy nézem, ez a számítógép elsődleges javaslata - mondom a fickónak, aki korábban fegyverrel fenyegetett minket. - Hátramegyek a kabinjához, és vázolom neki a szituációt.
Ha esetleg nem a központi számítógép vezérli a kabinokat, akkor megkeresem Mr Sinister kabinját, és én magam nyitom ki, ha rájövök hogyan kell. Közben azért szétnézek, hogy kik vannak még bezárva ide.

Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Karakteradatok

Témanyitás by Tyler Csüt. 31 Május 2012, 12:50

Morogva pillant a két alakra, majd kicsit félve a monitorokra. A Főnix minden csak az nem amire számított, hogy itt találni fog. Mellesleg a két alakra sem számított igazán. Óvatosan megszimatolja őket, de Tao szagán érzi, hogy tényleg nem az az a személy, aki ebben a világban élt. Igaz lehet klón vagy agymosásban is szenvedhet. De ezt így nem fogja kideríteni.
A férfi szavaira csak morog egyet.
-Jó ötlet? Sinister-t kiengedni? Nem biztos, hogy segítő kész lesz....-
Dörmögi, de azért a konzolhoz lép és teszi a dolgot, közben pedig átnézi ha tudja kik vannak a többi tartályban. Egyedül semmire nem megy a Főnix ellen, még a másik kettővel együtt sem. A lentiek nem hinnének neki, és talán idő sem lenne arra, hogy figyelmeztesse őket. Itt és most, azokkal az eszközökkel kell megoldani a dolgot amijük van. Még ha ez Sinistert is jelenti.
Tyler
Tyler
11. szint - 25 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Deadpool Csüt. 31 Május 2012, 20:13

Kicsit nekem zavaros ez az ügy, de mégis. Ki lepődne meg ha ezt kimondanám? Na ugye, hogy elég itt is. Minek égessem magam a pajtik előtt. Guvadnak a monitorra, pedig megmondtam én harminc éve már, hogy nem jó rossz ötlet, ne vegyél ilyet a kölyködnek. Abból lesz a T1000res és többe is került már mint egy tízes. Most meg az a megváltó, az mondja, meg hogyan szedjük le a sasmadaras Jean cicát.
- Apropó van valakinél egy rágó? - Kapcsolom be felebarátim is a beszélgetésembe magammal, mert hisz több szem többet lát. De ők csak a miszterre gerjednek. Azért nem adom fel, hátha sikerül, majd beszéltetnem őket.
- Haláli lehelete lesz az embernek egy pár év szájtátástól az ilyen kis tusolókban... - folytatom közben kinézem az egyik közeli kabint és szépen dörzsi-dörzsivel megpróbálom felfedni ki van az üveg alatt. remélem nem valami cápa, az most nagyon horror jelenet lenne és én nem arra szerződtem. Ma nem, ma Konszuéla lesz a kedvesem.

1. szint - 4 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Morsus Pént. 08 Jún. 2012, 20:40

Mikor az irányító kiengedi Sinistert a laborba berohan a meztelen fehér bőrű alak.
- Félre!
Üvölti férfias határozottsággal és mielőtt a többiek bármit tehetnének elkezdi nézni a monitort.
- Fájdalom, te rohadék. Főnix erejét akartad.
Ezzel gépelni kezd és a gombnyomások után a csapat fénybe borul.

A csapat elteleportál:
https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1465-hold-kek-korzet#17068

Morsus
Morsus
Főnök

Karakteradatok

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.