Jonah Wright szobája

3 / 3 oldal Previous  1, 2, 3

Go down

Jonah Wright szobája - Page 3 Empty Re: Jonah Wright szobája

Témanyitás by Szehmet on Szer. 13 Márc. 2013, 22:51

-Nem-e? Micsoda világban élünk.. - csóválta a fejét, kissé színpadias hanghordozással palástolva döbbenetét. Persze azt tudta hogy nehéz sora volt, dehogy senki egy jó szót nem szólt volna hozzá.. EssEx hirtelen egészen elérzékenyült, és keze tétován kereste a srácét, aztán kissé talán megijedve a mozdulat intimitásától inkább mégis a vállához emelte, és esetlenül megpaskolta azt.
-Jajj.. Jonah.- a feljajdulása persze érzelmesebbre sikeredett mint az előbbi havermozdulat, olyannyira, hogy kénytelen volt gyorsan egy újabb nyalókát keresni, mielőtt a fiú kiszúrhatta volna azt a két csillogó kis cseppet a szemében.
-Ha visszanőne is, az élmény nyomot hagyna..-sietett gyorsan kijelenteni, ahogy kissé remegő kézzel végre előráncigált az édességét. Láncnyalókás volt, és ez úgy tűnt fokozódott, ha ideges volt, tétova vagy feszült. Soha nem firtatta min alapult ez az orális fixáció, egyszerűen volt. És most határozottan alkalmas volt arra, hogy magabiztosnak tűnjön, és megelőzzön esetlen fura kérdéseket.
-Csere szobor, vagy csak buherált cucc?- a Jonah alakját felvevő randarírozó alkotás más ötletet is felvetett.. mert micsoda remek móka lett volna ha Jonah testestől lelkestől megjelenhetne a portán ha kedve van hozzá...
-Őfémsége.. eh.. azt hiszem meg is feledkeztem róla.. Milyen gyakran fésüli át a placcot? vagyis.. ha nem lennél itt, milyen gyakran tenné? És mi lenne ha sulistársak saját cuccának álcáznád? Mondjuk ékszerdoboz titkos trükkös fiókkal... Tudod.. valaki olyannál, aki gyanún felül áll... Hm.. Jól lehetne telíteni a vicces cuccokat néhány rapid randi alkalmával- félig-meddig ugratásként tette hozzá a végén, nomeg kimondatlanul azért is, hogy magát is összeszedje, megnyugtassa végre.
-A múmiák egy kupac csont. Szeretek elszórakozni a Piramisban, meg emberek közt lenni, de még mindig inkább az a régi csaj vagyok, aki osztotta a többé-kevésbé okosságokat, mint az, aki fejet hajt a megszokás előtt, és unalmas állást helyez mindenek elé. Egyébként azoknak a csontoknak nem lesz bajuk, úgyis csak én járok rendesen suliba, a Macska valami más rendben, tudod olyasmi módon mint azok akik csak egy-két kurzust vagy félévet vesznek fel gyorsban.. akiknek nem tölti ki minden napját állandóan a suli, ha meg mégis kell, megoldja valahogy, az rá tartozik.. szóval.. ezzel nem lesz gond. Majd meglátjuk hogyan úszik a cica-mosolyodott el végül.

_________________
Szehmet- főkarakter, Szfinx- Stefannal összeolvadt alak, EssEx- rádiós vagány, njk Heka- VH
Szehmet
Szehmet
Az Oldal Lelke

Hozzászólások száma : 444
Hozzászólások régi : 1172
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 11. szint - 30 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 08.
Age : 22
Tartózkodási hely : NewYork Piramis

Karakteradatok
Főkarakter: Szehmet
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Jonah Wright szobája - Page 3 Empty Re: Jonah Wright szobája

Témanyitás by Tyranis on Csüt. 14 Márc. 2013, 10:01

- Ugye? – kérdezte. – Én is mindig ezt mondom!
Mondta már-már megjátszott drámaiassággal. Bólogatott, az élmény tény, hogy megmaradna, de a tanár letagadná és utána mindig a fejére utazik, bárhol is legyen. Az pedig nem volt az igazi. Valami maradandót kellett volna alkotni. Maradandót. Amíg EssEx a nyalókájával volt elfoglalva Jonah törökülésbe húzta a lábait és gondolkodni kezdett úgy, hogy a könyöke a térdén pihent és az állát a tenyerében tartotta.
- Maradandó – gondolkodott hangosan is. – Vajon a képességemmel lehet még Logannak is maradandó sérülést okozni?
Arcán a kimondott ötlet után gonosz vigyor jelent meg, nem is tagadhatta volna, hogy élvezi a gondolatát annak, hogy „kedvenc” tanárának miféle sérüléseket és ehhez hasonló ajándékokat, nyalánkságokat szerezhet és okozhat. Csereszobor, vagy randalírozó.
- Ugye szerinted is van akár minimális esély arra, hogy a szobor helyett néha én bukkanjak fel? Mert ha igen, akkor mindkettő lehetséges, hogy csereszobor és randalírozó is.
Szerencsére ott volt az Angyalok között Skarlát Boszi, hogy legyen elképzelése, hogyha egyszer nagy lesz, akkor mire lesz képes.
- Bár már most tudnék annyi mindent, mint Skarlát a Bosszú Angyalok közül – mondta ki hangosan is. – Igaz jó munkához idő kell, tehát micsoda elégtétel lesz, ha már olyan szinten leszek.
Veszély, igazán jó kérdés, de sajnos tudta Jonah erre a választ.
- Folyamatosan – mondta. – Mindenhol vannak érzékelői, azaz mindent lát és hall, ha akar. Végtére is milyen védelmi rendszer lenne, ha nem tudná, hogy merre mi folyik? Úgy tudom, hogy szobákban hangot nem szokott nézni, csak képet és csak azt felügyeli nálunk, hogy mikor lesz rosszul valaki, nehogy meghaljon.
A múmiáknál felnevetett.
- Egyszer, ha a macska van bent és neked szabadnapod, akkor kipróbáljuk, hogy mit szól arra, ha a múmiái tényleg életre kelnek, benne vagy?

_________________
Reneszánsz: Tyranis;  Másik világból: Tyranis; Végtelen Háború: Tyranis, Angelica Butler, Világelme
Ultimate: Tyra Rel Brahe; Outsiders/Reneszánsz/AoA: Jonah Wright, Beatrice Mortimer; X-diák: Kaelyn Moore
Pólófelirat Reneszánsz: "Szóljatok, ha minden diákot elraboltak!"; Out: "A telepaták halkabban kiabáljanak!"
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Jonah Wright szobája - Page 3 CUS4rF8
Tyranis
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1607
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Jonah Wright szobája - Page 3 Empty Re: Jonah Wright szobája

Témanyitás by Szehmet on Pént. 15 Márc. 2013, 12:10

-Én el tudom képzelni, bár biztos könnyebb lenne cukorka-rózsaszínné vagy mentazölddé változtatni a haját.- vette ki a nyalókát elmélázva.
-Sosem szerettem az abszolút dolgokat.. azokat amik elviekben kikezdhetetlenek. Szóval biztosra veszem, hogy az a híres regeneráció is kikapcsolható.- nem volt célja, hogy bárkinek is valódi sérülést okozzon, de izgatta a megoldhatatlannak tetsző probléma megfejtése. Jonah gonosz vigyora viszont kevésbé lelkesítette, s ezért végső soron még neki is át kellett gondolnia, hogy hol van a határa annak, amit még mókásnak tart.. hiszen adta már áldását ennél talán még gonoszabb tervre is.
-Épp erre gondoltam, sőt.. én kimondottan nagy esélyt látok rá. Épp ezért kérdeztem. -bólintott a szobros dologra.
-Akkor, teljesen azonos szobor működhet mindkét módon, nem kell valami külön trükk hozzá?- a kétféle lehetőséget ő eddig külön kezelte. Volt valami a kétféle működésben, ami miatt úgy vélte, párhuzamosan a két terv nem működhet. Úgy tűnt azonban hogy Jonah nem lát akadályt ebben.
-Hát.. te még mindig túlszárnyalhatod, és kiélvezheted a tanulás minden pillanatát- ezúttal ő is elvigyorodott. Félelmetes lett volna egy olyan erős Jonah..
-Ez.. Tisztára mintha az AIM uralná a várost.. -tehetetlenül csapott a párkányra. Újra nagyot buktak a hősök, persze a védelmi rendszernek valóban működőnek kellett lennie, és tudnia arról hol mi történik, mégsem volt ez így jó.
-Eh.. nem tudom.. nem tudom hogy máshogy lehetne megoldani de ez.. ez.. nem tetszik. -talán az tette hogy pincerádiósként kezdte a kamasz életét, de egyszerűen nem csípte ha figyelik. Inkább ő szeretett figyelni, így hát örült, hogy nem kell itt laknia.
-A múmiák?- egy pillanatra meghűlt a vér az ereiben.
-A Macska nagyon sok energiát fektet abba, hogy nyugodtan pihenjenek.. nem is állítja ki őket. Nem.. tartja .. izé.. emberségesnek.. vagy minek. -hadarta gyorsan, bár nem a Macska elvei voltak itt fontosak... Egyszerűen ő nem akart haragos szellemekkel szembe nézni.
-Benne vagyok valami nagyobb mókában odabenn, de.. de ne a múmiákat. Bármit, csak ne azokat!- mint rádiós, óhatatlanul belefutott a fehér zajjal kapcsolatos szellemsztorikba. RaceEgg próbálta is rávenni a kísérletezésre, de ő egyszerűen nem akart ilyen izékkel foglalkozni. Nézett ő horror filmeket, nem rettegett a vámpíroktól, zombiktól, démonoktól, de a szellemek az más tészta volt. Már akkor feszült lett volna, ha a rádióból szólnak, pedig ott be voltak dobozolva.. vagyis nem, de mégis ott lett volna valamiféle testük, ami egyértelműen definiálható. Ilyen szempontból múmiát mozgatni önmagában nem lett volna nagy dolog, de talán a Macska indokolatlannak tűnő tisztelete irántuk paranoiaként átragadt rá, és tartott attól, hogyha csúfot űznek belőlük, épp mikor édesdeden szunnyadna a szobájában, egyszer csak ott lesznek, testetlenül lebegve..

_________________
Szehmet- főkarakter, Szfinx- Stefannal összeolvadt alak, EssEx- rádiós vagány, njk Heka- VH
Szehmet
Szehmet
Az Oldal Lelke

Hozzászólások száma : 444
Hozzászólások régi : 1172
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 11. szint - 30 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 08.
Age : 22
Tartózkodási hely : NewYork Piramis

Karakteradatok
Főkarakter: Szehmet
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Jonah Wright szobája - Page 3 Empty Re: Jonah Wright szobája

Témanyitás by Tyranis on Pént. 15 Márc. 2013, 17:14

- Ha nem hetente kétszer égne le, akkor még jó is lenne, TE! – mondta hangosan. – Néger lesz, vagy lila bőrű! Az igencsak maradandó! Vagy ha egy időre női testet kap, az még nagyobb csapás lehet!
Vajon mennyire menne ez neki, hogy ezt megtegye? Ha el is ájul tőle egy-két napra, ez még akkor is megérte volna, egy kellően jó elégtétel lett volna a számára, ha ezt sikerült volna megtennie. Igen, a regeneráció valószínűleg Jonah közelében kikapcsolt volna, ha akarja, de az, hogy más bőrt, vagy testet kap, az sokkal viccesebb lehet. Már csak a többiek arcát is megérte volna látni, főleg a diri helyettest. Ez jó volt! A szoborra ugorva, muszáj volt vele valamit tenni, csak kérdéses volt, hogy mennyire képes hosszú időre megtenni.
- Jó lenne a sima, aztán időnként trükközi, csak nem tudom, hogy mekkora a limitje időben a képességemnek, még távozás előtt ki fogom tapasztalni ezt.
Az AIM időkben ő még fiatal volt, túlságosan is, még nem jelentkezett a képessége sem, tüntetni sem járt, akkoriban még úgymond „ártatlan” volt ilyen szempontból. Ha most ők lettek volna itt, akkor már régen a körözési listák elején lenne és mindenki a haját tépné miatta. De mégis megvolt az előnye!
- Nézd a jó oldalát, itt felkészülünk mindenre, aztán az egyetemen nem lesz semmi, ami keresztbe tud tenni nekünk! – mondta.
Akkor a múmiák nem,, vagyis nem közvetlenül, de még lehet, hogy…
- És ha készítenénk múmia utánzatokat? – kérdezte. – Amik úgy néznek ki, mint azok, de nem valódiak? Azzal rá lehetne hozni a Macskára a frászt és így az igaziak is nyugodhatnak békében és mi is remekül szórakozunk.

_________________
Reneszánsz: Tyranis;  Másik világból: Tyranis; Végtelen Háború: Tyranis, Angelica Butler, Világelme
Ultimate: Tyra Rel Brahe; Outsiders/Reneszánsz/AoA: Jonah Wright, Beatrice Mortimer; X-diák: Kaelyn Moore
Pólófelirat Reneszánsz: "Szóljatok, ha minden diákot elraboltak!"; Out: "A telepaták halkabban kiabáljanak!"
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Jonah Wright szobája - Page 3 CUS4rF8
Tyranis
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1607
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Jonah Wright szobája - Page 3 Empty Re: Jonah Wright szobája

Témanyitás by Szehmet on Vas. 17 Márc. 2013, 14:45

-Ha hetente kétszer leégne, az is jó lenne.- vigyorodott el EssEx gonoszul, kimondva az első poént ami eszébe jutott Jonah szavait hallva.
-Női testet? Nee! Te jó ég! El tudod képzelni hogy az Übermacsó mintakép mit tenne?- ez már valóban kirobbanó nevetésként tört a világra, ahogy viccesebbnél viccesebb képek villantak fel a szemei előtt: buta arcok kislányos zavar.. bári megtörténhetett, főként mert Übermacsó nem volt annyira simulékony, hogy kiélvezze a helyzetet. A komolyságot a másik terv hozta vissza.
-Hát, érdemes minél komolyabb teszteknek alávetni.. ha teljesen ki akarod használni. És persze a legjobb itt, ahol a tehetséges gyerekekért vannak... -Kacsintott egyet. Izgalmasnak ígérkezett Jonah szárnypróbálgatása, főként mert szeretett játszani. Visszagondolva az ő rádiós cucca szenvedélye is jól szolgálta a képességének fejlesztését.
-Valóban nem.. tartottam is attól, hogy kicsit túl unalmas és hétköznapi lesz.. de veled csak egy újabb lehetőség a kiteljesedésre és jókedvre.- mivel láthatóan elmúlt a szellem vész, de egyúttal a Piramisbeli viccekre is új lehetőség vetődött fel, EssEx kissé megnyugodott, és bólintott.
-Abban benne vagyok!- lényegében még marketing elem is lehet belőle, miközben kiderül, hogy a vén csont bundás tud-e még valamit.
-De most..- lépkedett nyugisan egy közeli rádióhoz, ráhelyezve a kezét.
-Megnézhetnénk, mi a helyzet kinn ezzel a vér esővel.- nem kapcsolta be, az sem volt fontos, hogy működik-e, csak kellett valami, amivel Jonah is hallhatja ha képességét használva talál valami érdekeset akár szó szerint az éterben, akár online. Persze koránt sem volt biztos hogy máris vannak olyan elvetemültek, akik hangot adnak a bajnak, de úgy okoskodott, hogy minden katasztrófának megvannak a rajongói, úgyhogy ennek is lesz máris valami beszámolója.

_________________
Szehmet- főkarakter, Szfinx- Stefannal összeolvadt alak, EssEx- rádiós vagány, njk Heka- VH
Szehmet
Szehmet
Az Oldal Lelke

Hozzászólások száma : 444
Hozzászólások régi : 1172
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 11. szint - 30 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 08.
Age : 22
Tartózkodási hely : NewYork Piramis

Karakteradatok
Főkarakter: Szehmet
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Jonah Wright szobája - Page 3 Empty Re: Jonah Wright szobája

Témanyitás by Tyranis on Hétf. 18 Márc. 2013, 10:45

- Jah, csak ezt mindig mások intézik el helyettem, a szupergonoszok, bűnözők, vagy akár még az Angyalok egy része is – mondta.
Vigyorogva figyelte EssExet, ahogyan a lány hangosan nevetve szenved attól, hogy elképzelte milyen képet vágna Rozsomák, ha nő lenne időlegesen. Végül ő is felnevetett, ez az elképzelés remek volt.
- El, nem maradnának ép csontjaim, sem beleim – mondta.
Ezért fix, hogy megölné a fickó, főleg, ha már nem lenne itt diák. És még azzal sem törődne, ha előre kérne távoltartási engedélyt, nyilatkozatot a fickó ellen. Arra bólintott, hogy valóban úgy volt, ahogyan a lány is mondta. Ez egy igazi tehetséges dolog lenne, vagyis annak bebizonyítása.
- Végül is felvettem a kreatív önmegvalósítási órát – nevetett fel. – Lehet, hogy nem kellett volna elfogadniuk, mert már előtte is eléggé kreatív voltam, ettől meg pláne! Ráfogom, hogy az órára készültem.
Más kérdés, hogy nem fogják elhinni, de ez egy megdönthetetlen pont lett volna a védelem kezében, ha már ügyvédiesen és jogilag nézzük a helyzetet. Kinézett az ablakon, de nem igen látszott már, hogy még esne bármi is.
- Menjünk ki és nézzük meg ott – értett egyet. – Aztán, ha teljesen el is ált az eső, akkor kint kereshetünk valami helyet és ott tervezgethetünk tovább, már kezd kellően meleg lenni odakint.
Felpattant az ágyról és az ajtóhoz lépett kinyitva azt EssEx előtt, hogy előre engedje a folyosó irányába.

//Folytatás: Kert és erdő a birtok körül//

_________________
Reneszánsz: Tyranis;  Másik világból: Tyranis; Végtelen Háború: Tyranis, Angelica Butler, Világelme
Ultimate: Tyra Rel Brahe; Outsiders/Reneszánsz/AoA: Jonah Wright, Beatrice Mortimer; X-diák: Kaelyn Moore
Pólófelirat Reneszánsz: "Szóljatok, ha minden diákot elraboltak!"; Out: "A telepaták halkabban kiabáljanak!"
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Jonah Wright szobája - Page 3 CUS4rF8
Tyranis
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1607
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Jonah Wright szobája - Page 3 Empty Re: Jonah Wright szobája

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

3 / 3 oldal Previous  1, 2, 3

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.