Jonah Wright

Go down

Jonah Wright Empty Jonah Wright

Témanyitás by Tyranis Pént. 21 Szept. 2012, 09:03

Név: Guy Jonah Morgan Wright
Egyéb név(i): Jonah Wright (ezt használja), Mr. Wright, Punk, Aranyifjú
Faj: mutáns (még nem tud róla), zseni
Nem: férfi
Jellem: lázadó, nagyképű, elkényeztetett, kreatív, lusta
Személyazonosság: nagyon is közismert
Születési helye és idő: 2002. június 12. Trenton, USA
Kor: 17 év
Család: egyedülálló
- Dr. Alexander Myer Wright – apa, él (ügyvéd, cége vezérigazgatója és New Jersey szenátora)
- Dr. Meredith Laura Morgan, anya él (ügyvéd)
Foglalkozás: tanuló, hivatásos lázadó
Testmagassága: 180 cm
Testsúlya: 60 kg
Szeme színe: zöldes barna
Haja színe: rózsaszín (eredetileg barna)
Bőre színe: kaukázusi
Különleges ismertetőjel: rózsaszín haj, a provokatív megjelenés
Repülési sebesség: nem tud róla, hogy lenne, csak az iskolából kifelé érik nagyon, de az gyors lesz
Egészségi állapot/ betegségek: jó néhány mentális betegséggel rendelkezik, de ezeket leszámítva fizikailag teljesen egészséges
- magatartás zavarok
- - hiperaktív
- - diszorientált (képtelen sokáig ugyanarra figyelni (valószínűleg a magas IQ-ja is közrejátszik))
- fitóma
- - a szabályokkal, utasításokkal szembeni ellenállás
- szemüveges (közellátó)

Előtörténet:
Guy Jonah Morgan Wright, az Aranyifjú élete nem is kezdődhetett volna szebben, mint ahogyan. Az amerikai felső tízezer felső 1%-ba született bele. A családja mindkét ágról tetemes vagyonnal és befolyással rendelkezik. Az apai ág a családját a Wright testvérekig vezetik vissza, akikről ismeretes, hogy ők építették az első repülőket és ők repültek is velük. A repülőkészítő és elektronikai cégük pedig azóta is világhírű és igencsak jövedelmező, de ez igaz a Wright iskolára is, ahol a repülőpilótákat oktatják utas- és teherszállító gépekre. Ezenfelül még egy ügyvédi irodája is van a családnak a Wright & Morgan ügyvédi iroda. Jonah anyja vezeti az igencsak jól menő irodát, ami közel 100 ügyévedet foglalkoztat csak New Yorkban és legalább még közel kétezret szerte az országban. A fiú apja a szenátus egyik megválasztott képviselője is, így az ügyvédkedésen és a cégvezetésen felül főleg a politikai pályával foglalkozik. A fiú megszületése is lényegében egy baleset volt, nem akartak gyereket, mert mindkét szülő főleg a karrierjére építkezett, de Jonah véletlenül csak közbeszólt. A születésével pedig ő lett a tetemes, milliárdokra rúgó vagyon, és három cég jog szerinti örököse.
Igazából minden adott volt, hogy a fiúnak remek élete lehessen és fényes jövő álljon előtte, de a szülők elrontották a nevelést. Mivel mind a kettejüknek igencsak sok dolga volt, így a gyerekkel szinte semennyire sem törődtek és nem foglalkoztak, csak a nevelőnője. Amikor éppen időt szakítottak a fiúra, akkor mindennel elhalmozták, édesség, drága luxus holmik, mindent megadtak neki, hogy ezekkel pótolják azt, hogy nem tudnak vele nagyon foglalkozni. Ennek hála a kisfiú nagyképű és elkényeztetett már igen fiatalon. És ezen az sem segített, hogy a szülők hírneve miatt a paparazzik, újságírók és a média is ott koslatott a fiú után, hogy minél többet tudjanak meg róla. Kiderült viszont, hogy igencsak értelmes és szinte bármilyen helyzetben feltalálja magát, ami a dadusa dolgát nehezítette meg igencsak, mert a fiú már alig néhány évesen okosabb volt nála. Mivel roppant értelmes volt, így kevés dolog kötötte el igazán és minden iránt hamar elvesztette a figyelmet és érdeklődést. Szinte egyetlen percre sem állt le, mindig menni akart valahova, valamit csinálni. A szülők jobb híján orvoshoz vitték, hogy kiderítsék mi lehet a baja. Az orvos hiperaktívságot állapított meg a fiúnál, illetve diszorientáltságot, de itt hozzá tette, hogy valószínűleg a magas intelligencia az, ami miatt szétszórtnak tűnhet és semmi sem tudja lekötni. Ezek csak az első dolgok voltak a gondok végtelen sorában. Amikor megpróbálták óvodába tenni a fiú hisztizett és toporzékolt, hogy nem akar a többi gyerek közé menni és ő haza akar és fog menni. A szülők végül ráhagyták ezt és kivették az elit óvodából, ez volt a legvégső hiba, amit elkövethettek. Már igen fiatalon is nagy kedvet és tehetséget mutatott a rajzoláshoz és egyedi dolgok tervezéséhez, talán ez volt az egyetlen dolog, ami lekötötte őt.
Hat évesen ment általános iskolába, természetesen állami iskola szóba sem jöhetett az ő esetében, hanem családi hagyomány szerint a „Collegiate School”-ba íratták be a szülők a West Side-n, a 78. utcában. Ez az iskola az ország egyik legelitebb helye és csak fiúk járnak mind a mai napig és a tandíj is igencsak borsos, félévente 31,250 dollárba került. Igaz ez a családnak semmiség volt, mivel ők ezen a tandíjon felül is támogatták az iskolát. Erre szükség is volt, hogy Jonah bent maradhasson és az első tanítási nap után ne vágják ki. Mire elérkezett a tanítási nap a fiú már jócskán tudatában volt a hatalmának, mármint amit a születési kiváltsága okozott. A suliban mint ahogyan várható volt mindennek a szöges ellentétét tette, mint kellett volna. Az esze megvolt mindenhez, már jócskán írt, számolt és olvasott, amikor elsőbe került, így odabent halálra unta magát. Alapvetően mindig is gizda fiú volt és hozzá okos, és szemüvegese, abba a kategóriába tartozott, akiket egy áltagos suliban mindig terrorizálta volna a sportolók, de itt a pénz és az ismertség hatalom és népszerűség. Így igen hamar az iskola egyik legnépszerűbb személye lett. Noha még így is sok ellenlábasa és ellensége volt, de barátai is. annyira volt esze, hogy tudta, hogy valószínűleg csak érdekbarátságok, de legalább volt kiket ugráltatni. Lusta volt, a házi feladatokat mindig mással csináltatta meg, de a jegyei jók voltak. Mivel Trenton-i volt, noha volt lakása a családnak New Yorkban is, a kollégiumban lakott, legalább a szülei válláról is teher lekerült, hogy pár órányi távra éltek már a fiúktól. Szerintük. Nem volt hét, hogy nem kellett bemenniük, mert Jonah valamit csinált odabent. Egyszer felgyújtotta a társai könyvét, máskor a naplót, vagy éppen egy számítógépet tett tönkre, vagy tűntette el a tanár felszerelését. Hiába küldték pszichiáterhez és pszichológushoz, nem tudtak vele mit kezdeni.
Teltek és múltak az évek a fiú nem javult, de az eredményei sem romlottak, a tudásával jó érdemeket szerzett az iskolának, körülbelül csak azért nem rúgták ki és az apja támogatásának hála. Az évek alatt, hogy a fölösleges energiáit levezesse beíratták lövészetre, golfozásra és párbajtőrre, amikben úgyszintén igen jó eredményeket ért el. Azonban a valódi rémálom csak akkor kezdődött el, amikor az Aranyifjú kamaszodni kezdett. Addig is nehezen kezelhető volt, de ezek után ez hatványozottan emelkedett. Az általános elvégzése után ugyanúgy a Collegiate-ben folytatta a tanulmányait a középiskolában. Eddigre igencsak nagy hajlandóságot mutatott az ügyben, hogy a történelemmel és a joggal, akárcsak a politológiával foglalkozzon. Ebben közrejátszhatott az is, hogy az apja többször vitte magával elitklubokba, hogy ezzel találkozzon, hogy egyszer tényleg méltó örökös lehessen majd. A jog kellett ahhoz is, hogy miként tudja magát kivágni azokból az ügyekből, amiket az iskolában elvét és, ahol kihágja a szabályokat. Tizenöt évesek lehettek, amikor a tényleges komoly bajok kezdődtek, ekkor kezdtek bulikat tartani és szórakozni. Drog nem került szóba, de ital igen, ami miatt rendőrségi ügyük is lett. Az iskolán belül az csapta ki a biztosítékot, hogy többször kiszöktek, Jonah és még több haverja és kaszinókba jártak, illetve illegálisan jutottak italhoz. Meg nem egyszer volt, hogy a közelben levő női kollégiumba átszöktek, hogy az ottani lányokkal szórakozhassanak. Illetve, hogy biztonsági őröket lefizetve jutottak be kaszinókba játszani, vagy éppen hamis személyigazolványokkal mentek be. Volt ügy, amit nem lehetett elsimítani és az Aranyifjú az újságok címlapjára is került, főleg amiatt, mert ekkor 2017-ben jutott be az apja a szenátusba, mint megválasztott képviselő.
Ennek örömére hosszas nyaggatás és hízelgés után íratták be jogosítványt szerezni és 16 évesen 2018-ban meg is szerezte azt, mind földi, mind repülő autókra és motorokra. Az első útján pedig ripityára törte a repülőautót, amivel ismét az újságok címlapján szerepelt, eddigre Thorhalla-val együtt. Amikor a mutánsok és szuperhumánok előtérbe kerültek, nah meg az istenek elégelte meg az iskolás dolgokat is. Egyik reggel a kollégium hatalmas füstre ébredt, Wright az iskola kertjének közepén égette el a holimjait. Elsőre meg sem ismerték, a megszokott iskolai egyenruhájának zakóját viselte felül, de egy vörös-lila póló volt rajta, egy Magneto fejjel. „Magneto-nak igaza van!” felirattal, előző nap volt a Testvériség csatája az egyetemnél, aminek a SHIELD és az őrszemek vetettek véget és a mutáns vezér a Skurgeson-nal való csatája után eltűnt, akárcsak az Asgardi. Egy rövidnadrág volt csak rajta a hosszú helyett és az elegáns cipő helyett egy acélbetétes bakancs. A korábbi barna haja levágva és rózsaszínre festve. Az egész ügy hatalmas botrányt kavart, a fiút kicsapták a kollégiumból, ahova végül az apja a befolyásával könyörögte vissza. Nem volt hajlandó visszafesteni, vagy levágatni a haját, a ruházatától sem vált meg és ettől kezdve nem hordta az iskolai egyenruhát sem. Folyamatosan provokatív felsőket hordott és ilyen szerelésekben járt ki tüntetésekre, ő is szervezett, nem zavarták a mutánsok, sőt együtt is érzett velük. Röplapokat szokott gyártani, időnként beszédet is tart a nyilvánosság előtt, amiket persze a címlapok elején közlik le a családja miatt. Ezek miatt a felszólalások miatt fiatal kora ellenére nem egyszer éjszakázott már a rendőrségen, és csupán a szülők befolyása miatt nem emeltek vádat ellene még, viszont az nagyon közel volt, hogy többé ne engedjék be az iskolába a külseje és a tettei miatt.

Szakértelmek:
Mesteri fokon ért ahhoz, hogy miként ne tartsa be, amit mondanak neki, mindig szándékosan a szöges ellentét teszi a szabályoknak és parancsoknak. Egészen járatos a törvények ismeretében és a politológiában. Jól ért a számítógépekhez és a történelmi tudása igencsak magas. Szereti a régi fegyvereket, repülőket és jó készsége van a dolgok tervezéséhez, így rajzolni is jól tud. Mivel politológiára és jogra készül, majd jelentkezni középfokon beszéli a latint is. Tud autót vezetni, van is hozzá jogosítványa, valamint ért a párbajtőrözéshez, golfhoz és a lövészethez. Egészen jól szerencsejátékozik és csal benne, főleg kártyajátékokban.

Képességek:
Jelenleg képes érintéssel fagyasztani. Ugyanígy a kezei teljesen immúnisak a hidegnek. Képessége használata közben kezei kékek.

Megjegyzés:
A színek és a hajszín ellenére, mielőtt félreértés lenne a karakter teljesen heteró.

Külső:
Jonah Wright Wolverineandthexmen04th
Jonah Wright Screen_shot_2012-01-26_at_10.25.31_PM
Jonah Wright Tumblr_lwm57x8qEa1qdzv0eo1_500
Jonah Wright 2158013these
Jonah Wright 2174713-qq1
Jonah Wright Quentin_Quire_(Earth-TRN196)
Jonah Wright Tumblr_lwbchiiIJL1qeflmio1_500
Jonah Wright 36096281
http://media.comicvine.com/uploads/11/113945/2175178-wolverine_and_the_x_men_03_megan_thegroup_pg06.jpg
http://media.comicvine.com/uploads/8/85218/2132511-2132510-stare.jpg


A hozzászólást Tyranis összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd 09 Okt. 2012, 12:13-kor.

_________________
Reneszánsz: Tyranis;  Másik világból: Tyranis; Végtelen Háború: Tyranis, Angelica Butler, Világelme
Ultimate: Tyra Rel Brahe; Outsiders/Reneszánsz/AoA: Jonah Wright, Beatrice Mortimer; X-diák: Kaelyn Moore
Pólófelirat Reneszánsz: "Szóljatok, ha minden diákot elraboltak!"; Out: "A telepaták halkabban kiabáljanak!"
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Jonah Wright CUS4rF8
Tyranis
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1607
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Jonah Wright Empty Re: Jonah Wright

Témanyitás by Tyranis Pént. 21 Szept. 2012, 09:05

Adatlap:

Név: Jonah Wright
Lakás/Létesítmény: korábban Collegiate School kollégiumának egy szobája, manapság a Xavier birtok romjai
NJK: -
Foglalkozás: diák, csínytevő, aranyifjú és éppen körözött szökevény
Munkahely: -
Pénz: 50-60 dollár maximum
Bevétel/hét: 200
Eszközök: a ruhája és a telefonja
Felszerelés/fegyverek: -

Vállalat: -
Szövetség: -
Törzshely, ahol megtalálható: még nincs
Ismertebb szövetséges: szülei
Ismertebb ellenség: SHIELD, Tao

Felhasznált kreditek: 0
Fennmaradó kreditek: 4

_________________
Reneszánsz: Tyranis;  Másik világból: Tyranis; Végtelen Háború: Tyranis, Angelica Butler, Világelme
Ultimate: Tyra Rel Brahe; Outsiders/Reneszánsz/AoA: Jonah Wright, Beatrice Mortimer; X-diák: Kaelyn Moore
Pólófelirat Reneszánsz: "Szóljatok, ha minden diákot elraboltak!"; Out: "A telepaták halkabban kiabáljanak!"
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Jonah Wright CUS4rF8
Tyranis
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1607
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Jonah Wright Empty Re: Jonah Wright

Témanyitás by Tyranis Kedd 09 Okt. 2012, 12:12

8. Új mutánsok és egy hónapos bővítés és 9. 198.
Jonah Wright
Jonah története ott kezdődött, hogy már megint lógott az iskolából, kiszökött az elit iskolából és úgy döntött, hogy ahelyett, hogy ott bent unatkozna elmegy szórakozni. A Stark pláza volt az, amit kiszúrt magának. Már az első percekben sikerült jó pár másik diák rosszallását kivívnia azzal, hogy két helyet foglalt el magának, mert a bakancsait is az egyik széken kellett tartania a föld helyett. A képessége itt jelentkezett először, amikor majdnem megfulladt a shakejétől. A shake egyszerűen jéggé vált a torkában. Odakint pedig ekkor szabadult el a káosz, mármint amikor ő már jobban lett. mint minden fiatal a katasztrófaturizmus aktív híve és művelője kiment megnézni, hogy mi történt. A kellemetlenség ott kezdődött, hogy Magnetoék érkeztek meg, hogy megöljék New York szenátorát, Jonah pólóján pedig ott virított, hogy: „Magneto-nak igaza van!” Itt megfordult a fejében, hogy a van helyére a volt illene. Egy próbát tett arra, hogy megpróbálja megmenteni a szenátort és hőst csináljon Magneto-ból is, mire majdnem megölte az egyik ott levő mutáns. Tao egészen pontosan. Ekkor jelentkezett ténylegesen a képessége, egy jégfalat emelt maga elé, így a telekinetikus támadás a jégfalon tört össze. A fiú persze nem akarta elhinni, hogy mindezt ő okozta, Gail-nak kellett erre rávezetnie, az egyik lány, aki ott volt vele még és az ő mutáns képessége is ekkor jelentkezett. A baj pedig csőstül jön, annak hála, hogy Magnetóék támadtak a SHIELD és a nemzeti gárda is megérkezett. Walter próbálta őket menteni, amiből egyik fiatal sem kért, mert tudták, hogy ki is a sorozatgyilkos. A SHIELD emberei kis híján agyonlőtték a fiatalokat, de végül Zack mentette meg őket azzal, hogy kiteleportálta a társaságot Xavier birtokára. Jonah-t persze a szülei kerestették, révén NJ szenátorának fiáról van szó, így az egy hónap alatt nem telik el nap arról, hogy még mindig keresik és igencsak magas pénzt fizetnek a nyomravezetőnek, aki tudja, hogy merre lehet. Az egy hónap alatt a fiú nagyjából megtanulta az erejét kontrollálni, igaz csak dolgokat tud még megfagyasztani, de ebben kellően jó rutint szerzett. Amikor volt ideje, akkor olvasott és segített Mrs. Miller-nek, bár nem nagyon jutott előre semmiben a páros. A régi jó szokása, hogy mindenkinek ellent mond megmaradt és csak azért sem teszi, amit mondtak neki. Constantine-nal volt emiatt jó pár összezördülése, mert a férfi mindenáron bölcsességekkel akarta a fiút traktálni, de azt egyáltalán nem érdekelte, ahogyan az sem, hogy a vénember miként látja a világot. Ő kamasz volt, e szerint akart élni és élt is, a mutánsság pedig csak kellemetlenség volt ebben. Ha már a korosztályából úgysem voltak itt sokan igyekezett jó kapcsolatot kiépíteni a Kate-tel és Gaillal, miközben az is nagy bonyolultságot jelentett, hogy ne ölesse meg magát a Halla-nak, esetleg Medúzának tett megjegyzései miatt magát.


Az egy hónap lejárta után:
- X-diákok: Pestis
A cerebro termében Melissa és a diákok vannak amikor Xavier elsőnek bekapcsolja azt. A bolygó hologrammja megjelenik és ezzel felvillan rengeteg apró fény.
- Százkilencvennyolc - mondja Xavier. - Ennyi élő tagja van a fajunknak. Ennyi testvérünk van odakint. Sokan legalább olyan rémültek, mint ti voltatok vagy annyira. Ennyi mutánst kell megmentenünk.

Képessége: Jelenleg képes érintéssel fagyasztani. Ugyanígy a kezei teljesen immúnisak a hidegnek. Képessége használata közben kezei kékek.


A hozzászólást Tyranis összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. 24 Márc. 2013, 11:32-kor.

_________________
Reneszánsz: Tyranis;  Másik világból: Tyranis; Végtelen Háború: Tyranis, Angelica Butler, Világelme
Ultimate: Tyra Rel Brahe; Outsiders/Reneszánsz/AoA: Jonah Wright, Beatrice Mortimer; X-diák: Kaelyn Moore
Pólófelirat Reneszánsz: "Szóljatok, ha minden diákot elraboltak!"; Out: "A telepaták halkabban kiabáljanak!"
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Jonah Wright CUS4rF8
Tyranis
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1607
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Jonah Wright Empty Re: Jonah Wright

Témanyitás by Tyranis Hétf. 18 Feb. 2013, 23:53

A 198. kaland alatt Jonah képessége fejlődött a sok gyakorlat és használatnak hála, illetve az ottani heves pánik miatt is.

Képessége: Képes érintéssel fagyasztani. Ugyanígy a kezei teljesen immúnisak a hidegnek. Képessége használata közben kezei kékek.
Már képes jégpáncélt magára vonni, ami egyfajta golyóálló mellényként funkcionál a teljes testfelületén. A hideg már az egész testének nem árt, illetve képes 1 méteres sugarú körben lehűteni a jeget, így képes akár jégdeszkát is teremteni magának, amivel közlekedni tud. Persze még nem igen tudja kontrollálni és hamar kifárad eközben.

Külső a páncélban, csak persze a punk haj is megmarad Smile
Jonah Wright 221115-145168-iceman

_________________
Reneszánsz: Tyranis;  Másik világból: Tyranis; Végtelen Háború: Tyranis, Angelica Butler, Világelme
Ultimate: Tyra Rel Brahe; Outsiders/Reneszánsz/AoA: Jonah Wright, Beatrice Mortimer; X-diák: Kaelyn Moore
Pólófelirat Reneszánsz: "Szóljatok, ha minden diákot elraboltak!"; Out: "A telepaták halkabban kiabáljanak!"
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Jonah Wright CUS4rF8
Tyranis
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1607
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Jonah Wright Empty Re: Jonah Wright

Témanyitás by Tyranis Szomb. 05 Okt. 2013, 11:28

10. Megváltás és egy hónapos bővítés
Jonah Wright

A megváltás kaland alatt Jonah is, mint a többiek Washingtonban volt, hogy a többi új kis mutáns kimentsék és hazavigyék. Az események alatt roppant büszke volt magára, ugyanis sikerült tönkretennie az egyik őrszemet, aminek az ára 20milliárd dollár, azaz akkora kárt okozott, mint a családi vagyon is. Azonban kis híján az életétébe került a másik őrszem, ami majdnem agyonlőtte, csak Serena segítségével úszta meg. Amikor az elnök eltörölte ott a helyszínen a mutánsellenes törvényt a fiú már akkor megjegyezte, hogy ott nyerte meg az apjának a választásokat.
Miután visszamentek nehezen tudta megemészteni, hogy Gail eltűnt és nem jött vissza velük. Többször is zaklatta emailen, illetve telefonon is, hogy megpróbálja visszahívni, vagy megtudni, hogy egyáltalán életben van-e, de nem kapott választ ezekre jó ideig. Most már megszokott mindennapos szórakozása lett, hogy a főépület előtti szökőkutat lefagyasztotta és azon korcsolyázott, illetve jéghokizott, jellemzően egymagával, de amikor volt társa, Jerome személyében, akkor vele. A többiek nem igen mutattak arra hajlandóságot, hogy vele tartsanak ebben. A mindennapos edzéseket és gyakorlatokat élvezte, csak soha sem hitte volna, hogy ezt fogja mondani, de a régi sulija hiányzott neki, hogy ott okozhasson balhékat, így itt is próbálkozott eleinte csak kisebbekkel, révén nem voltak olyan sokan, hogy nagyobbakat érdemes legyen, itt már kicsikkel is sok borsot tud törni a többiek orra alá. Jó néhányszor volt bent New Yorkban is, illetve egyszer otthon a mindennapos edzések ellenére. És bekövetkezett, amitől kissé tartott is, de várható volt, hogy az öregje meglépi mindezt. Mivel Jonah eléggé hírhedt volt a médiában is, gyakorta szerepelt benne, így az apja nem igen tudott mit tenni.
Az egyik sajtótájékoztatón végül az öregje beismerte, hogy a fia is mutáns, rövidtávon hátrány volt, mivel még túlságosan új dolog volt ez az embereknek, de hosszabb távon mindenképp nyerhet majd vele. És ezzel egy időben azt is jelezte, hogy a következő elnökválasztáson ő maga is indul az elnöki székért majd. Minderre azért volt leginkább szükség, mert inkább beismerte előre, mintsem az X-men valamelyik küldetésén ismerik fel a fiát és akkor nagyobb bajba kerül, hogy elhallgatta mindezt. Jonah pedig még integetett is az újságokba, hírekbe az apja mellett, révén nem igen tehetett mást, meg bizonyította a képességét. Aztán hamarosan végre megkapta azt, amit a legjobban szeretett volna, Gail jelentkezett. Emiatt újra utazhatott Salemből New Yorkba, hogy találkozzon a lánnyal, a beszélgetés jól sült el és Gail visszajött a suliba is, így már Jonah-nak is jobb kedve lett valamelyest, már csak az a dolog maradt hátra, hogy a sulit meg kellett semmisíteniük.
Aminek bizonyítása nehezebb lesz, főleg amikor kiderült, hogy Miller-ék, így az asgardiak és Medúza is elköltöznek, vissza New Yorkba. Ez letörte, hogyan fogja ő három szép nőnek csapni a szelet, ha egyik sincs itt a birtokon, főleg hogyan tegye tönkre a sulit és imponáljon ezzel Thorhallanak?! Plusz a valkűr kérdés is nehezebb lesz ezáltal. De nem tudott mit tenni, így továbbra is a birtokon van, időnként kijár Salem-be szórakozni, amikor megtehetik, mert ennyi szórakozás neki is messze, bőven kijárt.

_________________
Reneszánsz: Tyranis;  Másik világból: Tyranis; Végtelen Háború: Tyranis, Angelica Butler, Világelme
Ultimate: Tyra Rel Brahe; Outsiders/Reneszánsz/AoA: Jonah Wright, Beatrice Mortimer; X-diák: Kaelyn Moore
Pólófelirat Reneszánsz: "Szóljatok, ha minden diákot elraboltak!"; Out: "A telepaták halkabban kiabáljanak!"
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Jonah Wright CUS4rF8
Tyranis
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1607
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Jonah Wright Empty Re: Jonah Wright

Témanyitás by Morsus Szomb. 12 Okt. 2013, 23:14

Elfogadva!

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Jonah Wright Empty Re: Jonah Wright

Témanyitás by Tyranis Hétf. 04 Aug. 2014, 13:12

11. Aranykor és 3 hetes bővítés
Jonah Wright

Végre valahára a csoport kiszabadulhatott Salemből és a nagyvárosba mentek. Jonah a saját kvótáját a moziban tökéletesen teljesítette. Megutáltatta magát a testvérpárral és elintézte, hogy az egyik srác lelépjen. Számára ezekkel tökéletes lett minden, ha más nem is, de seggfej legalább lehetett. Meg volt „otthon” a NY-i lakásban is, ahol felvághatott a többieknek. Másnap, amikor mentek volna a vissza Salembe Jonah anyja állított be a lakásba és beszélt Xavier proffal. Családi és egyéb kötelezettségek miatt nem mehetett egyelőre vissza az iskolába. Nem mintha bánta volna, hogy a rakás lúzert nem kell látnia, bár Gail erős ellenérv volt az ellen, hogy az anyjával menjen. De végül is ment, végigjárták a három hét alatt az ország neves egyetemeit, nyílt napokon és ehhez hasonló alkalmakkor, hogy a srác eldönthesse, hogy melyiken is akar jogot és politológiát tanulni. Az utazás alatt végig gyakorolta a képességét, fejlesztgette, szórakozott vele. Végül a Haward jogi és politológia karai mellett döntött és a jegyei alapján meg is volt az esélye arra, hogy néhány héten belül kézhez kapja azt, hogy az iskola felvette mindkét szakra. Mivel alig egy hónapja volt arra, hogy betöltse a 18. életévét, amikor is nem kevés pénz fogja a markát ütni, amit már szabadon kezelhet, így az anyja segítségével nekilátott annak, hogy befektessen, egy részét tőzsdére vitte befektetve egyelőre alacsony kockázatú kötvényekbe, részvényekbe, illetve indítványozta, hogy beszállhasson NY egyik legnagyobb szerencsejáték és kaszinóhálózatába nem kevés részvényt vásárolva. Ezeknek jelentős része még tárgyalás alatt van és valószínűleg úgyis csak a nagykorúsága betöltésekor fog nyélbe ütődni.
Így az elmúlt három hétben élvezte a szabadságot és a jövője megalapozását – nem mintha tartania kellene bármitől – és most reggel tért vissza a család luxusautójában a városba és a Xavier birtokra.

_________________
Reneszánsz: Tyranis;  Másik világból: Tyranis; Végtelen Háború: Tyranis, Angelica Butler, Világelme
Ultimate: Tyra Rel Brahe; Outsiders/Reneszánsz/AoA: Jonah Wright, Beatrice Mortimer; X-diák: Kaelyn Moore
Pólófelirat Reneszánsz: "Szóljatok, ha minden diákot elraboltak!"; Out: "A telepaták halkabban kiabáljanak!"
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Jonah Wright CUS4rF8
Tyranis
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1607
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Jonah Wright Empty Re: Jonah Wright

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.