Lanford családi ház - Avagy Tüske bázisa

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Go down

Lanford családi ház - Avagy Tüske bázisa - Page 2 Empty Re: Lanford családi ház - Avagy Tüske bázisa

Témanyitás by Árny Vas. 09 Dec. 2012, 04:04

Nos, valaki beterel minket egy házba, amit valamiért éppen szó nélkül tűrök, feltehetőleg a hangulatom miatt, egyrészt még mindig nem hiszem el, hogy ez valóságos, viszont sosem lehet tudni. Az újonnan közénk érkezett alak eléggé gyorsan idegesíteni kezd a sok szöveggel és azon része főként forralásra kényszeríti az agyvizemet, amikor a képzelődésről kezd el okoskodni, hogy miként is lehetne lehetséges... De végül csak befogja, így pedig nem kell leütnöm, viszont pozitívum számomra az egészben, hogy végre van egy, vagy talán két személy, aki ezúttal végre képes felfogni, hogy igenis nem abból a világból vagyok, mert eddig akinek megemlítettem az úgy volt vele hogy " az is ez a világ volt, csak máshogy ", vagy legalább is valahogy hasonló módon fogalmaztak, nos, tévedtek, végül is engem mosott át ide az árvíz, amit még sokszor fogok emlegetni mert eléggé egyedi élmény volt, nem úgy mint a sárga fényes incidens. Mellesleg valaki úgyis felvázolja alaposan a helyzetünket, vagy talán már fel is vázolta és csak én csúsztam le róla az idegességem elfojtása miatt, így jelenleg csak egy kérdést látok fontosnak.
- Hogyan is fogunk visszajutni? - Mivel elvileg ez az alak képes lenne visszajuttatni minket, de még mindig nem nyögte ki, hogy miként, már ha ez az egész szituáció ténylegesen igaz.

_________________
Reneszánsz: Árny
X-diák: Matt Lawson
Árny
Árny
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 312
Hozzászólások régi : 22
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Lanford családi ház - Avagy Tüske bázisa - Page 2 Empty Re: Lanford családi ház - Avagy Tüske bázisa

Témanyitás by Thorhalla Vas. 09 Dec. 2012, 10:18

Résztvevők: Boris Dragunov / Svarog, Albert Shear / Britannia Kapitány, Victor Montano, George Ethan / Szellemlovas és Dr. Viktor Andreus Bugailiskis

- Nem tudnak a barokkról, az a világ megsemmisült. Csak néhányan emlékeznek rá… Loki új hat fattya nincs közte, csak az északi boszorka, Thorhalla. Örültem volna, ha nem nekem kell – morogta a férfi. – Hanem azok, akik ismerik Roma-t megpróbálják felkeresni. Engem ki fognak rúgni…
Hálásan pillant Viktorra és biccent neki, a kezein levő szerkezeten pötyögött valamit.
- Köszönöm Mr. – mondta. – Akkor lehet, hogy néhány másodperces csúszás lesz. Van idejük, nem sok, most próbáljanak nem újra ide kerülni, hanem gyorsan cselekedni. GYORSAN, ez a lényeg! Most maguk írják át a jövőt! Így jutnak vissza!
Az utolsó szavainál már a kezét a szerkezet felett tartotta és a végén rátenyerelt. Villanás ölelte körbe a csapatot és mire feleszméltek…

Ismerős hely és ismerős helyzet, úgy egy perccel azelőtt voltak, hogy a múltba kerültek volna…

Svarog, ha megnézni, akkor nincs blokkolva a rádióadás, így ha szeretné, akkor kapcsolatot tud teremteni a Fury-val.
Ahogyan a csapat közelebb ért a nő is felfigyelt rájuk, azonban sem a szemek, sem pedig az nem mutatott még ellenséges mozdulatot irányukba. A kérdésre csak bólintott.
- Éppen időben – mondta az idő szót furcsán megnyomva. – Már azt hittem, hogy soha sem érkeztek meg.
Árny ekkor érzi meg, hogy a nő is mágia érzékeny, lehetséges, hogy használó is, mint saját maga. Alberten csak a borzongás fut végig egy pillanatra, de semmi több.
- A mester igazán boldog lesz, hogy itt vagytok – a hangja kezdett átalakulni, már csak szinte viszhangnak hallatszott, mintha a távoli időből érkezett volna és nem a jelenből.
A nő teste is változásokon ment át, míg végül egy közel tíz méteres sárkány lett belőle, félig áttetsző, mintha fizikailag nem lenne itt teljesen. A csapat megismerte a lényt az eligazításról, Shyrok volt az, az időmanipuláló Loki fattyú. És ebben a pillanatban érkezett meg Viktor is a csapat mellé, legutóbb még egy kérdést is feltett, ám ezúttal csak rajta állt, hogy újra megteszi-e és a csapaton, hogy mennyiben térnek el attól, ami múltkor történt.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Lanford családi ház - Avagy Tüske bázisa - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Lanford családi ház - Avagy Tüske bázisa - Page 2 Empty Re: Lanford családi ház - Avagy Tüske bázisa

Témanyitás by Mr. Bugailiskis Vas. 09 Dec. 2012, 16:50

Úgy érzem, nem teljesen értem azt, hogy pontosan mi történik, pedig én is tudományos területeken helyezkedem el, de máson, mint... ez az időzsaru. Lényeg, ami lényeg, visszajuttat minket, szavai alapján karrierjét kockáztatva, viszont megadja nekem azt az udvariasságot, amit elvárok. Hiába, a kultúremberek még nem haltak ki.

- Ha ennek vége, sir, szólunk pár jó szót az érdekében.

Mondom, és lélekben felkészülök az újabb villanásra. Gyors taktikai elemzés: ellenségünk időszingularitást tervez nyitni, véráldozatok által. Oda-vissza folyik a vér a városban, de az időzsaru szavai alapján közel kell lennie a véráldozatnak, és valami északi mitológiai dolog van az egész mögött, szóval nem biztos, hogy a keresztény démonokkal együttműködve csinálja azt, amit. Egy szingularitás bezárására, vagy semlegesitésére az égvilágon semmilyen eszközünk nincs. A többiek intelligenciaszintjükből eredően le fognak ragadni a menekülésnél, vagy az anyagtalan sárkány csépelésénél.

Következtetés: meg kell keresni a közelben a véráldozatos helyet, és megakadályozni az áldozatot, mert a harcot egy ilyen "isten" ellen nem tudjuk felvenni. Magamban elkezdek imádkozni, és kalibrálom az érzékelőimet, mert hétköznapi embereket, akik valószinüleg az áldozatok, még be tudok mérni.

Hiszek egy Istenben, mindenható Atyában, Mennynek és Földnek, minden láthatónak és láthatatlannak teremtőjében...

Villanás. Van egy percünk. Inditom az érzékelőket. Remélem, mutat találatot, mert ha igen, azonnal elindulok rakétacsizmákkal a megfelelő irányba, tesztelve, hogy mégis mekkora repülési sebességet bir ez az izé.

És Jézus Krisztusban, az ő egyszülött Fiában, aki fogantatott Szentlélektől, született Szűz Máriától, szenvedett Poncius Pilátus alatt, megfeszitették, meghalt, és eltemedték...

- DE HARMADNAPRA FELTÁMADOTT AZ IRÁSOK SZERINT, NORVÉG RINGYÓ!

Ha nincs találat, akkor meg az Úr irgalmazzon.
Mr. Bugailiskis
Mr. Bugailiskis
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 15
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Nov. 14.

Karakteradatok
Főkarakter: Mr. Bugailiskis
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Lanford családi ház - Avagy Tüske bázisa - Page 2 Empty Re: Lanford családi ház - Avagy Tüske bázisa

Témanyitás by Albert Shear Szer. 12 Dec. 2012, 01:37

Albertnek elkezdett zúgni a feje. Amint megértette, hogy mi a helyzet engedelmeskedett. Fegyverét testével rejtette, engedelmesen bement a zárt helyiségbe. Bele sem mert gondolni, hogy mennyi kárt okozhatnak. De szerencséjükre a "segítőkész" idegen mindent el fog simítani a múltban. Albert azért finoman, egy-két irányított pillantással jelzett Victornak. Ő pedig leengedte puskáját és finoman meglazította pisztolyát. Ő sem bízott az "időrendészben". ~ Miért kéne hinnünk neki... ~ teszi fel magában, magának a kérdést. De már későn. A röpke látogatásuk a múltban véget ért. Ahogy mentek, úgy jöttek...vagy fordítva, vissza New Yorkba, a démoni pokolba. Se Victor, se Albert nem gondolkodott túl sokat. Reflexszerűen emelték a fegyvereiket. Nem szóltak, nem álltak le vitatkozni. Lőttek. Az első szavainál már dupláztak mind a ketten a nőre. Albert azon elgondolkodott egy pillanatra, hogy mennyivel hasznosabb lett volna, ha az egy perccel azelőtti énjeik is jelen vannak. Dupla tűzerő gyanánt. De nem akart és nem is tudott mélyebben belemenni a tér-idő és a köztük való utazás elméleteibe.

_________________
Quis custodiet ipsos custodes? ~ Britannia kapitány ~

Az igazi férfi nem hősködik a fegyverrel, hanem diszkréten viseli, és bölcsen használja. - B.G. ~ Albert Shear ~

Just keep your head down a few more minutes and you're out of this. ~ Mallory Danica Walsh ~

Rendszerben látni és gondolkodni. Az a modern művészet. ~ Madeleine Eleanor Delacourt ~

Kiss, kiss, bang, bang ~ Tariq Kudrjawizki ~
Albert Shear
Albert Shear
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 730
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 07.
Age : 43
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter: Albert Shear
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Lanford családi ház - Avagy Tüske bázisa - Page 2 Empty Re: Lanford családi ház - Avagy Tüske bázisa

Témanyitás by Svarog Szer. 12 Dec. 2012, 12:05

Jaj ne ez ismerős.
Gondolta Svarog, amikor megint odaérkeztek oda, ahonnan elindultak. A nő ismét ott volt előttük, ismét összefüggéstelenül beszélt, és ismét átváltozott egy 10 méter magas sárkányá.
Svarog a rádiójáért nyúlt, majd beleszólt.
- Fury, itt Dragunov százados. Küldejenek ide valami olyan cuccot, ami kiütné Godzillát és King Kongot is egyszerre - mondta unottan. - És készüljenek fel arra az eshetőségre, hogy a dinoszauruszok korában is találhatják magukat. Majd mindent elmesélek.
Svarog ezek után felröppent, majd megkinálta a rondaságot három tűzgolyóval.
- A rokonod, Thorhalla valahogy szebb volt...
Majd kitér oldalra, ha esetleg nem sikerül, és egy újabb tűzgolyót dob a sárkány felé.

_________________
Főkarakter: Svarog
NJK-k: Toxin. Dane Montrose, Jason Weltman, Unka; X-Diák: Vaszilij Dragunov
Alternatív verziók: Svarog (Outsiders), Svarog (Apokalipszis kora). Svarog (Exiles).
Svarog, a makulan A mentális erősítő 9. és a 4. a dezintegráló gyűrű hordozója
Ben Grim (Gótika), Nathan Soric -  Fagyos Sötétség Kora, Rostyck Pearlwater - Égkövek birodalma
Svarog
Svarog
Bannolt

Hozzászólások száma : 964
Hozzászólások régi : 344
Korábbi szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Reputation : 57
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Lanford családi ház - Avagy Tüske bázisa - Page 2 Empty Re: Lanford családi ház - Avagy Tüske bázisa

Témanyitás by Thorhalla Csüt. 13 Dec. 2012, 10:03

Résztvevők: Boris Dragunov / Svarog, Albert Shear / Britannia Kapitány, Victor Montano, George Ethan / Szellemlovas és Dr. Viktor Andreus Bugailiskis

Még egy dolog hirtelen még feltűnt a csapatnak, nemcsak annyi volt, hogy visszaértek az időben az eltűnésük előtti időre, de az ég is más volt. Mikor eltűntek az égen megannyi vastag felhő volt, most igencsak kevés, mintha a már hónapok óta ott levő vastag felhőtakaró jelentős része eltűnt volna és néhol még a nap fénye is átszűrődik végre közötte.
Svarog ugyanarra jut a rádióval, mint legutóbb is, az interferencia és az árnyékolás blokkolta az adást és így képtelen volt arra, hogy bármit is üzenjen. Ennek következtében a levegőbe repült szinte azonnal és tűzlabdákkal támadt a meglepett sárkányra.
Albert és hű társa azonnal fegyvert rántottak, a sárkány, Shyrok láthatóan egyáltalán nem számított minderre, mert egyik támadás ellen sem volt esélye védekezni. Sem a tűzlabdák, sem pedig a lövedékek ellen. A szárnyaival próbálta védeni magát, de a támadások betaláltak. Fájdalmasan üvöltött fel, mintha minden időből szólt volna mindez egyszerre. A találatoktól eldőlt és oldalra került, de a legvégén még képes volt felkelni, noha a sérülése miatt kissé nehézkesen. A varázslata megtört, ugyanis elérkezett a csapat ahhoz a ponthoz, amikor el kellett volna kezdenie a realitásnak elmosódni, de ez nem történt meg. Csak a sérült sárkány vetette rá magát a két földön állóra.
Viktor az átérkezés után azonnal indította az érzékelőket, hogy megkeresse, hogy merre lehet az, amire a múltban figyelmeztették. A környék házaiban semmilyen életet nem látott, de ez nem volt meglepő, hiszen ő maga is értesült róla, hogy a SHIELD a Soho jelentős részét evakuálta és mindenkit kivittek innen. Ezekből következve nem volt túl meglepő, hogy életjel sem volt. Azonban elért ahhoz a csinos házhoz a sarkon, ami hirtelen változott meg, már nem úgy nézett ki, mint látta, hanem egy fekete kockának, aminek se ablaka, se semmi. Csak egy ajtó, ami előtt a sárkány is állt lent. A ház pedig, a szenzorok nem hatoltak át, valamilyen módon árnyékolva volt és így szinte biztos lett, hogy odabent van, amit keresnek, ezért is tartja fel őket a sárkány. Viktor a pedig ennek hála néhány pillanat alatt el tudott jutni a sárkány háta mögé, főleg, hogy őt a többiek még fel is tartották és némileg elcsalták.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Lanford családi ház - Avagy Tüske bázisa - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Lanford családi ház - Avagy Tüske bázisa - Page 2 Empty Re: Lanford családi ház - Avagy Tüske bázisa

Témanyitás by Svarog Vas. 16 Dec. 2012, 16:31

Ez könnyen ment. Shyrok elterült hála a támadásaiknak, majd felállt és lassan elindult Victor és Albert felé. Svarog magasabbra röppent, megkerülte a sárkányt, majd három tűzgolyót indított el a dög hátával a célban.
Még nem mósodott el a realitás, a saját korukban voltak és látszólag győzelemben. Visszatöltötték a mentést és újra neki mentek a főellenségnek. Ennyi, több tapasztalatuk volt, mint az időszörnyetegnek.
- Rohadtul - eldobta az elsőt.-, ronda, - a másodikat és a harmadikat az időmanipulátor bestia fejére dobta.
Ha célba értek, ha nem Svarog távolabb száll, és jobbról próbálkozik, a szörnyeteg fejét célozza be. Reméli, hogy Albert és Victor is beszállnak a buliba.
- Múzeumba juttatlak Godzilla! - kiáltotta az ügynök. - Na mi van, miért nem küldesz vissza a dinoszauruszok korába?
Hol lehet az energiaforrás, ameddig nem pusztítják el, addig itt a démonoknak aranyélete lesz.
Svarog
Svarog
Bannolt

Hozzászólások száma : 964
Hozzászólások régi : 344
Korábbi szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Reputation : 57
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Lanford családi ház - Avagy Tüske bázisa - Page 2 Empty Re: Lanford családi ház - Avagy Tüske bázisa

Témanyitás by Albert Shear Hétf. 17 Dec. 2012, 02:31

Alberték egy pillanatra sem hagyják abba a tüzelést. Kettesével szórják az ólmot a szörnyű lényre. Látszólag váratlanul éri az össztűz. Albert egy pillanatra el is gondolkodik, hogy a korábbi támadásuk miért nem volt sikeres. De agya teljesen tudatos része helyett most a reflexei működnek. A ravaszt ütemesen húzva ontotta magából a halált. A lény azonban erősebb volt mint várták. Még fel tudott állni és nekik tudott támadni. A két férfi ösztönei bár nem ilyenekben, de harcokban edződtek. Abbahagyták a tüzelést és ketten, két irányban próbáltak meg kitérni a feléjük érkező támadás elől.
Albertnek jeleznie sem kellett.
Victor és észlelte a támadó mozgást és a tüzelést abbahagyva tért ki a sárkány elől. Bukfenc nélkül, hason csúszva érkezett a talajra és haladt előre még vagy fél métert. Ekkor a hátára pördült és kereste a célt, jelen esetben a sárkányt és reménykedett abban, hogy nem épp a beleit szándékszik kifordítani. Amint megtalálja a sárkányt újra tüzet nyit rá. Még körülbelül a fél tárja meg kell, hogy legyen Albert is hasonló módon tesz. Ő mondjuk lábra érkezik, de guggoló állásba, ezért tovább is próbál pördülni, hogy egy bukfenc után forduljon szembe ismét az ellenségükkel. Ő sem teketóriázik, ha még megteheti. Egyből lő a sárkányra.

_________________
Quis custodiet ipsos custodes? ~ Britannia kapitány ~

Az igazi férfi nem hősködik a fegyverrel, hanem diszkréten viseli, és bölcsen használja. - B.G. ~ Albert Shear ~

Just keep your head down a few more minutes and you're out of this. ~ Mallory Danica Walsh ~

Rendszerben látni és gondolkodni. Az a modern művészet. ~ Madeleine Eleanor Delacourt ~

Kiss, kiss, bang, bang ~ Tariq Kudrjawizki ~
Albert Shear
Albert Shear
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 730
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 07.
Age : 43
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter: Albert Shear
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Lanford családi ház - Avagy Tüske bázisa - Page 2 Empty Re: Lanford családi ház - Avagy Tüske bázisa

Témanyitás by Árny Kedd 18 Dec. 2012, 23:53

Bár az orrunkra lett kötve, sikeresen lassan reagálok, túlzottan is lassan, nem is értem, hogy miért, így mire észbe kapok, addigra a dög sérülten a földön van, igaz van ereje felállni és támad, ami bár nem úgy néz ki hirtelen, mint ami érinteni fog, de azért a motorral megpróbálok kicsit távolabb kerülni és egyenesbe állítani azt egy támadáshoz. Külön érdekesnek találom, hogy maga a környezet megváltozott egy kissé, kíváncsivá tesz egy kissé, hogy vajon mi okozhatja ezt, bár idővel úgy is meg fogom tudni, így teljesen fölösleges jelenleg ezen agyalni, csupán egy pillanatnyi észrevétel. Mindenesetre is begyújtom a láncokat, ahogyan a motor kerekeit is, majd pedig teljes gázzal megindulok a sárkány felé, majd pedig a kellő távon megkísérlem felrántani előtte a motort, tulajdonképpen a levegőbe, csak úgy mint valamiféle átlagos kerékpárt, csak magasabbra, sokkal magasabbra. Ezzel tulajdonképpen a sárkány felett próbálok meg átugratni bármiféle rámpa nélkül, bár nem vagyok egy zseni és még nem is igazán próbáltam ilyesmit sohasem korábban, de motort sem vezettem még, a szellemlovasság előtt, mégis ment, így bizakodva megyek neki, ha pedig sikerül ténylegesen a levegőbe emelnem rendesen az alattam dübörgő fémszörnyeteget, akkor a begyújtott láncot kísérlem meg egy csapással feltekerni a nyakára és a lendületemmel magammal rántani, ezzel pedig remélhetőleg földre vinni és égetni is egyben, ezzel pedig valamilyen szinten a többieket is igyekszem támogatni, mert hát mégiscsak egyszerűbb egy álló, vagy éppen fekvő célpontra lőni, feltételezem.

_________________
Reneszánsz: Árny
X-diák: Matt Lawson
Árny
Árny
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 312
Hozzászólások régi : 22
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Lanford családi ház - Avagy Tüske bázisa - Page 2 Empty Re: Lanford családi ház - Avagy Tüske bázisa

Témanyitás by Thorhalla Szer. 19 Dec. 2012, 10:03

Résztvevők: Boris Dragunov / Svarog, Albert Shear / Britannia Kapitány, Victor Montano, George Ethan / Szellemlovas és Dr. Viktor Andreus Bugailiskis

Victor és Albert a lövések után azonnal kitértek a feléjük közeledő sárkánytól. Két irányba, így mind a ketten sikeresen elkerülték annak a támadását. Svarog eddigre a levegőben volt és tűzgolyókkal támadott Shyrok irányába, az a szárnyaival védte az első kettő tűzgolyót, de azok a támadásnak hála megpörkölődtek, a harmadikat már nem tudta véghezvinni, mert az asgardi a farkával csapta meg a sárkánylényt, aki ennek hála a földre zuhant a páncélos mellé, aki a ház bejárati ajtajánál állt.
A páros ekkor kezdett újra lőni és Árny is ekkor indult, annyira nem tudta magasba felkapni a gépet, nem volt fizikailag lehetséges, így csak nagyon kicsit emelkedett el a motor a földtől, de még így is elég volt, főleg, hogy a sárkány, nehogy eltalálják lehajtotta a fejét és lejjebb húzta magát. A lánc a nyakára csavarodott, amitől felüvöltött, kigyulladástól nem kellett félni, hiszen a pokoltűz nem égetett. Azonban amikor Árny magához akarta rántani már nem sikerült a sárkány oldalra vetődött, hogy lerázza a láncot magáról, így Árny is egyenesen rázuhant a sárkány oldalára, Victornak és Albertnak pedig taktikát kellett váltani, ha nem akarták, hogy a saját társukat lőjék le, akinek a nyakára már a sárkány farka rácsavarodott és próbálta azzal letépni Árny fejét a helyéről.


_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Lanford családi ház - Avagy Tüske bázisa - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Lanford családi ház - Avagy Tüske bázisa - Page 2 Empty Re: Lanford családi ház - Avagy Tüske bázisa

Témanyitás by Svarog Pént. 21 Dec. 2012, 14:11

- Au! - kiáltott fel Svarog, amikor a dög farokcsapásai a földre vitték. Azonban volt valami jó dolog is benne. Kiderült, hogy a Loki fattyú igen is sebezhető. Közben az nem tétlenkedett, nekilátott, hogy letépje Árny fejét.
Svarog felállt, majd újra támadásba lendült volna. Ekkor eszébe jut valami.
Véráldozat.
A fickó a múltban valami véráldozatot említett. Svarog megfordult, majd meglátta az ajtót...
Az energiaforrás ott lehet, ha ennyire védik a házat, és a Lokifattyú ennyire küzd... Nem hiába egy sárkány őrizte.
Svarog vissza sem fordult a küzdelemhez, egyszerűen berúgta az ajtót, majd harcra készen belépett a házba...
Az nevet, aki utoljára nevet...

_________________
Főkarakter: Svarog
NJK-k: Toxin. Dane Montrose, Jason Weltman, Unka; X-Diák: Vaszilij Dragunov
Alternatív verziók: Svarog (Outsiders), Svarog (Apokalipszis kora). Svarog (Exiles).
Svarog, a makulan A mentális erősítő 9. és a 4. a dezintegráló gyűrű hordozója
Ben Grim (Gótika), Nathan Soric -  Fagyos Sötétség Kora, Rostyck Pearlwater - Égkövek birodalma
Svarog
Svarog
Bannolt

Hozzászólások száma : 964
Hozzászólások régi : 344
Korábbi szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Reputation : 57
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Lanford családi ház - Avagy Tüske bázisa - Page 2 Empty Re: Lanford családi ház - Avagy Tüske bázisa

Témanyitás by Albert Shear Szomb. 22 Dec. 2012, 02:02

Amikor a lovas rácsavarodott a sárkány testére Victor került jobb pozícióba és lőtt párat a sárkányra. Aztán Albert rikkantása szelte át a csatazajt, aki olyan pozícióba szökellt, amiből Victor akár láthatta is őt.
-
BRAVO! FEDEZD SVAROGOT! - kiáltotta és közben bal kezével a felé az ajtó felé bökött, amit Svarog berúgott. Ezt követően, mikor Victor eltűnt a szeme elől, újra ráfogott a fegyverre és belenézett a rajta lévő optikába. Mivel olyan pozícióban volt, ahonnan a lovast is veszélyeztette, csak pontos lövéseket engedhet meg magának, hogy társuk ne sérüljön meg. Le is ad párat, de most már nem rövid, hármas sorozatokban, hanem szigorúan egyesével.
Victor amint észreveszi vagy meghallja az utasítást, már keresi a lehetőséget a kijelölt feladat és hely irányába való eljutáshoz. Ő is látja, hogy sokkal tisztább az útja, mint Alberté. Ezért azonnal meg is indul. Elrugaszkodás közben bal kezével már nyúl is a fegyverének tárkioldója felé. Kevesebb, mint tíz lőszere maradt, az meg a fedezéshez édes kevés. Ahogy az apró gombot megnyomja, a fém "keret" kicsusszan a fegyveréből. Az ő keze már úton van a mellénye felé és a következő másodpercben, már be is tölti fegyverét. Tervei szerint itt érkezik meg Svarog mögé s az ajtón benézve próbálja majd fedezni a gyíkembert.

_________________
Quis custodiet ipsos custodes? ~ Britannia kapitány ~

Az igazi férfi nem hősködik a fegyverrel, hanem diszkréten viseli, és bölcsen használja. - B.G. ~ Albert Shear ~

Just keep your head down a few more minutes and you're out of this. ~ Mallory Danica Walsh ~

Rendszerben látni és gondolkodni. Az a modern művészet. ~ Madeleine Eleanor Delacourt ~

Kiss, kiss, bang, bang ~ Tariq Kudrjawizki ~
Albert Shear
Albert Shear
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 730
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 07.
Age : 43
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter: Albert Shear
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Lanford családi ház - Avagy Tüske bázisa - Page 2 Empty Re: Lanford családi ház - Avagy Tüske bázisa

Témanyitás by Thorhalla Szomb. 22 Dec. 2012, 11:11

Résztvevők: Boris Dragunov / Svarog, Albert Shear / Britannia Kapitány, Victor Montano, George Ethan / Szellemlovas és Dr. Viktor Andreus Bugailiskis

Victor még lőtt néhányat úgy, hogy a sárkányt és ne Árnyat találja el, ez nagyjából sikerült, igaz így csak a sárkány lábait tudta meglőni és semmilyen olyan helyet, ami komoly sérülést okozhatott volna a lénynek. Ellenben Albert sem hagyta fel a támadást, de már nem úgy lőtt, hogy sorozatot, csak egyesével, és ennek hála pontosabbakat tudott lőni. Az egyik lövés a sárkány nyakát érte, amiből ennek hála fröcskölni kezdett a vér, valószínűleg halálos sérülés lehetett. Ennek következtében megvadult, a mancsával kapta le magáról Árnyat, akibe a karmai belekaptak és a kezén levő csontjai megrepedtek és fájdalommal jártak. A szellemlovast pedig egyenesen Albert felé hajította, mintha csak rongybaba lett volna és rohamozva indult a férfi két férfi felé.
Victor a fedezésnél indult előre és megérkezett Svaroghoz és Viktorhoz, ahol a mutáns éppen ebben a pillanatban rúgta be az ajtót és végre a csapat ott álló tagjai megláthatták, hogy mi is van az ablaktalan épületben. A falak belülről fekete és a vörös sötétebb árnyalataiban pompáztak, világítás kisebb olajlámpákkal lett megoldva, melyek hordozhatóak, mivel messze nem elegek hogy mindent megvilágíthassanak. A nappaliban van talán az egyetlen olyan bútor, mely az ágyon kívül kényelmesnek mondható, ez pedig a kanapé, s vele szemben egy tévé. A legtöbb bútor tüskékkel van díszítve, de még olyan módon hogy használhatóak maradnak. A kanapé most félre volt tolva, a tévé ledöntve és egy oltárszerűség állt ott. Rajta pedig lekötözve és vérezve a csapattól elrabolt SHIELD ügynök. Egy kés lebegett felette, pontosan a szíve felett, ahogyan a csapat kinyitotta az ajtót és belépett az elindult lefelé, mintha csak valaki most próbálná szíven szúrni a fiatal nőt.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Lanford családi ház - Avagy Tüske bázisa - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Lanford családi ház - Avagy Tüske bázisa - Page 2 Empty Re: Lanford családi ház - Avagy Tüske bázisa

Témanyitás by Svarog Szomb. 22 Dec. 2012, 12:25

- Már féltem, hogy egyedül megyek a buliba - mondta Victornak, miután belépett a házba. A legnagyobb meglepetés az volt, hogy az nem volt valami modern az ódivatú olajlámpákkal együtt, a másik pedig a bútorok.
Ahogy beléptek abba a szobába, Svarog arra gondolt, hogy nem aludt volna abba a székbe és nem nézte volna a kosármecset abból a fotelből ami ott volt. Tüskék nőttek ki belőle.
- Nem laknék itt - vetette oda Victornak, majd meglátta az oltárt, rajta a lekötözött Arisával. A lány teste felett pedig egy tőr lebegett.
Svarog azonnal egy kisebb tűzgolyót formált, és a tőrre dobta.
- A Fekete mise végetért, menjetek el vesztesen! - kiáltotta.

_________________
Főkarakter: Svarog
NJK-k: Toxin. Dane Montrose, Jason Weltman, Unka; X-Diák: Vaszilij Dragunov
Alternatív verziók: Svarog (Outsiders), Svarog (Apokalipszis kora). Svarog (Exiles).
Svarog, a makulan A mentális erősítő 9. és a 4. a dezintegráló gyűrű hordozója
Ben Grim (Gótika), Nathan Soric -  Fagyos Sötétség Kora, Rostyck Pearlwater - Égkövek birodalma
Svarog
Svarog
Bannolt

Hozzászólások száma : 964
Hozzászólások régi : 344
Korábbi szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Reputation : 57
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Lanford családi ház - Avagy Tüske bázisa - Page 2 Empty Re: Lanford családi ház - Avagy Tüske bázisa

Témanyitás by Albert Shear Hétf. 24 Dec. 2012, 01:23

Albert folyamatos, célzott lövésekkel próbálta sakkban tartani és megsemmisíteni a sárkányt. Persze vigyázva a Lovasra, nehogy eltalálja. Victor azonban egy pillanatra megakad. Látott már pár szürreális helyet. Látott már marhakampókon lógó emberekkel kezdve, meztelenül heroint porciózó rabszolgákon át, dzsungel mélyén tudatmódosító szerek hatása alatt álló gyerekkatonákon keresztül. De ez a szado-mazo pornó forgatási helyszín inkább mulattatja, mint megijeszti. A félmosolya után már indul is. Célra tart, miközben befelé halad az oltár felé. Megvárja, hogy Svarog tűzgömbje hatással van-e késre vagy rájuk veti-e magát valami vagy valaki. Arra persze lövéseket fog leadni. De ha nem, mikor odaér az elrabolt társukhoz, elengedi a fegyverét, ami a nyakába rögzített szíjra hullik s így nem ér földet. Közben már húzza is elő saját tőrét, hogy megszabadítsa a leendő áldozatot a békjóitól és levegye az oltárról.

_________________
Quis custodiet ipsos custodes? ~ Britannia kapitány ~

Az igazi férfi nem hősködik a fegyverrel, hanem diszkréten viseli, és bölcsen használja. - B.G. ~ Albert Shear ~

Just keep your head down a few more minutes and you're out of this. ~ Mallory Danica Walsh ~

Rendszerben látni és gondolkodni. Az a modern művészet. ~ Madeleine Eleanor Delacourt ~

Kiss, kiss, bang, bang ~ Tariq Kudrjawizki ~
Albert Shear
Albert Shear
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 730
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 07.
Age : 43
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter: Albert Shear
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Lanford családi ház - Avagy Tüske bázisa - Page 2 Empty Re: Lanford családi ház - Avagy Tüske bázisa

Témanyitás by Árny Hétf. 24 Dec. 2012, 11:42

Valamiért nem igazán lep meg a jelenlegi... Helyzetem, mármint hogy fájó karral repülök az egyik társam felé, de van egy olyan érzésem, hogy ennél sokkal rosszabb is lehetne, nekem pedig még van mit csiszolni a... Nem is tudom, hogy lehet-e ezeket technikáknak nevezni, legalább próbálkozok, mondjuk nekem amúgy is ez a dolgom, más választásom nincs is igazából, de ez egy olyan dolog, ami a helyzetet tekintve messzemenően nem számít. A repülést ismételten lánccal próbálom fékezni, egyszerűen csak meg kell akasztanom valamiben, erre pedig valószínűleg szinte bármi megfelel, még a beton is, legalább is remélhetőleg. Mindenesetre is, akár sikerül fékezni, akár nem, a következő amivel foglalkozni kell az a rohamozó undormány, ami ilyen állapotában valószínűleg már nem akkora probléma, de nagyjából ugyan így vélekedtem korábban is, még egyszer pedig egy ahhoz hasonló hibát nem igazán kéne elvéteni. A lényeg viszont, hogy valamiért eléggé olyan érzésem van, hogy meg kéne állítani és ha más nem, akkor ehhez egy közelben lévő járművet kapok fel és akár azt vágom hozzá, vagy akár többet is, már ha van, ezt eddig igazából nem figyeltem meg, nem tűnt lényegesnek és tulajdonképpen még most sem az. A másik lehetőség a lánc, mint amolyan bunkó használata a lábakon, ha nincs jármű akkor az is jó.

_________________
Reneszánsz: Árny
X-diák: Matt Lawson
Árny
Árny
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 312
Hozzászólások régi : 22
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Lanford családi ház - Avagy Tüske bázisa - Page 2 Empty Re: Lanford családi ház - Avagy Tüske bázisa

Témanyitás by Thorhalla Hétf. 24 Dec. 2012, 12:51

Résztvevők: Boris Dragunov / Svarog, Albert Shear / Britannia Kapitány, Victor Montano, George Ethan / Szellemlovas és Dr. Viktor Andreus Bugailiskis

A sárkány túlságosan gyorsan dobta és erősen Árnyat ahhoz, hogy lett volna esélye kapaszkodni, mire eszébe jutott mindez, már a földön landolt és betört alatta a beton, mindezt legalább ötven méterre a sárkánytól és Alberttől.
Albertnek szerencsére nem kellett attól tartania, hogy eltalálja Árnyat, mert az így elrepült mellette igencsak nagy sebességgel és messze csapódott a földbe. A férfi folyamatosan lőtte a sárkányt, mivel a feje volt az irányába, így nem volt túl nehéz. Három pontos lövés kellett a homlokába, majd a sárkány már a földön csúszva holtan érkezett meg Albert lábaihoz.
Árny ekkora kapta fel a kocsit és már csak azt látta, hogy a sárkány holtan terült el a másik férfi lábainál.
Odabent mire Svarog egyáltalán létrehozta a tűzgömböt az már belecsapódott az ügynöknő mellkasába, elkéstek. Szerencsére senki sem érkezett oda hozzájuk, így Victor megérkezhetett a haldokló nőhöz. Hogy kiszabadítsa, de eddigre késő volt. azonban már nem történt meg, ami korábban, nem lökődtek vissza a múltba, se semmi hasonló dolog. Most már csak egy dolguk volt, hogy megkeressék azt a tárgyat, ami miatt idejöttek.

(gyorsan összefoglalom a többit, ne húzzuk vele az időt)
Miután összeszedte magát a csapat Árny vezetésével megtalálták a tárgyat, ami miatt érkeztek. A kés volt, ami az ügynöknő életét elvette. Legalább egy-másfél órás munkával sikerült a varázstárgyon megtörnie a rúnákat, hogy a tárgy biztonságosan megsemmisíthető legyen. Annak elpusztítása után odakint hangos csattanásokat és placcsanásokat lehetett hallani, mint amikor a vizes lufi leesik a magasból és szétdurran. Kinézve az égről mostanra eltűnt teljesen a vörös felhő, a nap és a kék ég látszott, a démonok a szemek, amik a levegőben lebegtek a földre zuhantak és megsemmisültek. Manhattan szabad volt.

Vége.
//Köszönöm a játékot, ti is még szeptember végén vagytok, szóval a köztes időben szept-dec vége azt tettetek, amit szerettetek volna, csak egy jeletnést kellett még mindenkinek a SHIELD-nek tennie és utána mehettetek, amerre szerettek volna.//

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Lanford családi ház - Avagy Tüske bázisa - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Lanford családi ház - Avagy Tüske bázisa - Page 2 Empty Re: Lanford családi ház - Avagy Tüske bázisa

Témanyitás by Thorhalla Hétf. 24 Dec. 2012, 13:01

Második fázis – Epilógus 2.

A lélek nem sokáig maradt gazdátlan, Hela ezért a húgáért és eljött és a másik kettő mellé zárta, nehogy véletlenül valaha is gondot okozzanak. Dormammu húga új szolgájával Rothadással és az öt esztelennel tért vissza az Astoriára, hogy megkezdhessék a további terveket, hogy miként is fognak majd a bátyjával tovább haladni innen azok után, hogy egy új területet szereztek vissza a New Yorkiak.
- Had higgyék, hogy győztek – mondta a bátyjának. – Még mindig nem jöttek rá, hogy csak egy elterelés az egész városi invázió. De igyekeznünk kell… még azelőtt, hogy a démonurak beavatkoznának és meggátolnák terveinket.

Egy újabb térkapu nyílt, ezúttal az Astoria közelében, nehogy bárki is ki tudja mindezt vizsgálni, vagy utána nézzen. Drakana Lokidottir a vörös bőrű immáron egyetlen női testvér járt egy másik dimenzióban a bátyja segítségével, hogy a Brooklyn során elrabolt bátyját kihozza onnan, ahova vitték. Krasos őrülete ennek hála még jobban fokozódott, sebekkel tarkított testtel, megtört lélekkel jött vissza. Őrülten kacagva csapott az egyik fémasztalra, amin New York térképe volt kiterítve, kiemelve Bronx.
< - Pusztuljon – kacagta. – Pusztuljon az egész s égjen porrá, majd vesszen az óceánba! >

Vége.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Lanford családi ház - Avagy Tüske bázisa - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Lanford családi ház - Avagy Tüske bázisa - Page 2 Empty Re: Lanford családi ház - Avagy Tüske bázisa

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.