Orbucen

2 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4  Next

Go down

Orbucen - Page 2 Empty Re: Orbucen

Témanyitás by Jelly on Szer. 13 Jún. 2012, 12:53

Múlt.

- Reptile! Óvatosan! - kiáltotta, ahogy az embertelen átugrott vele az árkon. Jelly kifújta a levegőt, majd felnézett az égre. Közben meghallotta, amit Nestor üzent a jelszavakról. - Szuper, akkor nyomás. Kicsit fura, hogy egyszerre két csillag is csak úgy kihunyt ,egyszerre. Ennek az esélye ,figyelembe véve a csillagképződést... Hát inkább nem mennék bele.
Ahogy tovább haladtak, Jellynek eszébe jutott valami.
- A furcsa sugárzás, kihunyó csillagok... Nem lehetséges, hogy valakik szándékosan tették ezt? Van ilyen faj, akinek elég ereje van napokat kioltani?
Esetleg a Hibán átjövő ellenséghez van közük...
- Elkérhetném a sugárzásról szóló adatokat, későbbi vizsgálatra...

Jelen...

Jelly próbált küszködni a hányingerével, ahogy átvágtak a vérrel teli termen. Nem akarta magát gyengének mutatni.
- Ha ez az egész hely tele van vérrel, hol vannak a hullák? De van egy gyanúm, emlékszel arra az esetre, amikor ott volt az a másolat. Tudod a Fellegvárnál, aki ránk robbantotta az épületet, majd az egyik az én alakomat is felvette, majd elrabolt. És itt mi van? Mi a dns-ünk, a mi erőnk, a mi módszerünk. Valami rosszat sejtek, meg ott volt az a sugárzás, szerintem megint az ő kezük van a dologban. Nem skrullok voltak ezek, hanem valami sokkal rosszabbak. Sok sikert - mondja Nestornak, majd belép a jobb oldali ajtón.
A biztonság kedvéért a kezét késsé alakítja.
Jelly
Jelly
Bannolt

Hozzászólások száma : 339
Hozzászólások régi : 5
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Orbucen - Page 2 Empty Re: Orbucen

Témanyitás by Syr-Tox on Pént. 15 Jún. 2012, 10:51

Múlt:

Nem számítottam rá, hogy itt ilyen kicsi a gravitáció, furcsa, hogy eddig fel sem tűnt. Könnyedén átugrunk a szakadékon, szerencsére, volt olyan bátor aki megpróbálta, így nem kell Mich segítsége. Eközben elküldik Jelly-nek a biztonsági kódokat, kíváncsi vagyok mire fogunk vele menni.
-- Nestor, kérdezd meg a vezetőt, miért volt itt szükség a terraformálóra, minél több infót tudunk annál könnyeben boldogulunk. Nélküle lakható a bolygó, vagy mindenképpen működnie kell, és állítanunk kell rajta? Mert ha nélküle lakhatatlan a bolygó nem elég csak leállítanunk, vagy esetleg meg kell javítanunk. -- szólok a kommunikátorba.
Ezután tovább sietünk a cél felé, de én azért nyitva tartom a szemem, ha bármilyen nem várt esemény következne be, reagálni tudjunk.


Jelen:

- Itt volt az ünnepség. Minket ünnepeltek, mi pedig rájuk támadtunk. Szegények annyira menekültek, hogy egymást is eltaposták. Skrullok voltak! Halált érdemel az egész faj! - mondom ingerülten. - Egy skrullnak nem okoz gondot leutánozni a képességeinket, csak az a kérdés hogyan távolítottak el minket, hogyan szereztek a mi dns-ből, és miért nem emlékszünk semmire? Sok még a kérdés sajnos. - fejezem be.
Itt is megvizsgálom a tetemeket, majd az ajtókhoz megyek.
- Váljunk szét, én megyek a jobb oldali ajtón. - mondom Reptilnek, ha beleegyezik akkor benyitok az ajtón, és elindulok.
Syr-Tox
Syr-Tox
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 73
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Nov. 09.
Tartózkodási hely : Világűr

Karakteradatok
Főkarakter: Mich
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Orbucen - Page 2 Empty Re: Orbucen

Témanyitás by Thorhalla on Vas. 17 Jún. 2012, 11:40

Résztvevők: Mich Howard, Syr-Tox, Nestor Stratos, Carl Morrow, Tirzusz Agipon és Tyr-Xor

Nestornak lassan be kell látnia, hogy a géppel manőverezni iszonyatosan felesleges és otromba módszer. Lehetséges, hogy hamar odaér valahova, de mivel legalább fél perc, vagy több kell ahhoz, hogy le tudjon vele szállni és ez nem a biztonságos landolás, így annyira felesleges repkednie, mert semmire sem lehet használni. Főleg, hogy a levegőben tartani a gépet is nagy munka a folyamatos villámlások és erős széllökések miatt.
Tyra még mindig eléggé bárgyú volt az eszméletvesztés miatt, így egyelőre még magát próbálta összeszedni.
Nestor másolatai és Mich a toronynál maradtak és nekiláttak a nagyobb köveket leszedni az alatta rekedtekről. Szerencsére voltak nagy hézagok, így még olyanok is voltak életben, akik a romok alá szorultak. Az orvosi ellátás viszont nehézkesebb volt, nagyon sok sérült volt és kevés az őket ellátni képes személyzet. A másolatok és Mich körül is több vérző sebesült feküdt mindenfelé.
Jelly kérdésére faj nem ugrik be senkinek sem, csak egyvalami, ami képes erre, és az pedig nem volt más, mint Galactus, ő ha nagyon megerőltette magát, akkor megtudta tenni. Persze sok más lehetőség is volt, de ez volt a legreálisabb hirtelen.
Syr kérdését hallotta a vezető, révén Nestor megnyitva hagyta a csatornát, amikor beszélt vele.
- A szélsőséges időjárás miatt volt szükség erre – mondta a férfi. – Gyakran fordultak elő nagy szárazságok, vagy épp viharok, forróság és kemény fagyok. Sokan haltak meg miatta és emiatt kellett az időjárás szabályozás, hogy minden optimális lehessen.
Közben a hármas végre felért a dombra. Egy emelvény volt ott, befedve, helyi építészeti stílusban, egy kisebb helység, aminek a közepén volt egy emelvény, azon a terraformáló szerkezet, a csapat láthatja, hogy az emelvény oldalai leszedhetőek, valószínűleg a panelek alatta vannak, amivel mindez irányítható.

Orbucen - Page 2 00120

Syr-nek beugrik, hogy a kree-skrull háborúknál a skrullok csináltak ilyesmit, hogy DNS-t is lemásoltak és ténylegesen átvettek képességeket is attól, akinek a DNS-ből vettek. Őket hívták szuper-skrulloknak, a skrullok a terrigen-ködbe tették ezeket és ezek a skrullok magukba olvasztották az asszimilálandó DNS-t és képességet is. De ezek nagy része meghalt, hála a Ko-Rel vezette ellentámadásnak és a terrigen-kristályok pedig úgy tudni, hogy elfogytak és csak az Emberteleneknek van már belőle.
A katona Reptile-re nézett a kérdése után, aki közben végignézte a helyet, de semmilyen furcsaságot nem észlelt.
- Mivel ez több ezer adag étel, így néhányból lett csak véve, de egyikben sem volt kimutatható méreg, ha erre gondol – mondta.
A hátsó ajtóknál megnézve karomnyomok a fémajtóban, némi vér is, a sajátja, az egyik karma fájt is, így belegondolva, megrepedt a vágás nyomán. Az ajtók kinyílnak, így arra is tovább lehet menni.

Tyra egyelőre még csak a helyet csodálta és nem lépett Mich szavaira. Aki ha megnézi képernyők nem nagyon vannak itt, billentyűzetek sem, mint ahogyan otthon megszokta a Földön. Minden holografikus és szavakkal lehet aktiválni őket.
- Komputer, egy terminált az embernek – mondta az egyik itt levő őr.
Erre egy nagyobb félgömb alakban jelentek meg feliratok, a fordítógép fordította, így el tudta őket olvasni Mich. A különböző adatbázisok voltak azok, történelem, fizika, matematika, költészet, biológia, űrutazás és hasonló részek voltak megnyithatóak azzal, ha hozzáért valaki a megfelelő holografikus képhez.

Jelly és Nestor elindultak a maguk útján. Mind a ketten belépve az ajtón egy-egy folyosóra értek.
Jelly négy-négy ajtót látott a folyosón, majd a folyosó végén egy tovább ajtót. Így elsőre, amint látszott, mindegyik be volt csukva, de azt egyelőre nem tudhatta, hogy be vannak-e zárva. A földön itt is látszott vér, agydarabok és belsőségek, illetve olyan nyomok, mintha holttesteket húzott volna itt valaki végig.
Nestor csak két-két ajtót látott, majd a folyosó végén egy továbbit. Itt a folyosó falai üvegből voltak, de a benti helységekben teljesen sötét volt, a folyosó végén levő ajtó mögül halk zúgó hangot lehetett hallani. Itt csak egy cipőnyom volt véres, ami a hátsó részbe vezetett, de kifelé már nem jött.

Ekkor hirtelen egy pillanatra mindenki megszédült és egy képet láttak mindannyian bevillanni a tudatukba.
Orbucen - Page 2 381918-13279-harrow

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Orbucen - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14899
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 47
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Orbucen - Page 2 Empty Re: Orbucen

Témanyitás by Quentine Constantine on Szer. 20 Jún. 2012, 22:46

Múlt:

A torony alóli mentés jól alakul, és az evakuáció is megy, de kevés az orvos, és sok a sebesült, a körülmények pedig nem éppen adottak a tökéletes munkavégzéshez.
-TYRA! Szimuláció! Hallasz engem?! – Kérdem tőle kissé ingerülten, mert nem hogy nem látott munkához, de még visszajelzést sem kaptam tőle, márpedig a katonaságban nem ezt szokja meg az ember.
-A rohadt skrull anyját annak, aki ezt megtervezte! – Szólalok fel többször is, miközben manőverezni próbálok a géppel, végül bele kell nyugodnom, hogy ebben a viharban még széllel szemben hugyozni is egyszerűbb, mint ezt a benga nagy állatot irányítani. Leszállok, és magam lépek a számítógépekhez, nem vagyok egy zseni, de pár dolgot azért meg tudok csinálni, és most nem is a csillagokat akarom elhozni az égből, csak azt akarom megtalálni, aki erre képes.
-Jelly, lefuttatok egy keresést Galactus legutóbbi feljegyzett helyzetéről, abból kiderül, hogy járhatott-e ő a csillagoknál, amik kialudtak. Bár megjegyzem, ő inkább az élő bolygókra szokott rácuppanni, amennyire én tudom. A sugárzási adatok pedig rohadtul ráérnek!
Rögtön pötyögni kezdek a gépen, a tízujjas módszer helyett talán ha négyet használok összesen, de azért nem kell félteni, és tudom, hol érdemes keresni efféle feljegyzéseket.
-Siessetek ahogy tudtok, sok a sebesült, és nem tudjuk őket ellátni rendesen, minden perc számít!
Közben odalent a két másolatom igyekszik azoknak a sebesülteknek a mentésére, akiknek sérülésük könnyebben ellátható ilyen körülmények közt is, és nem vesz sok időt igénybe. Nehéz döntések, de a súlyosan sérültek a hajókon sem húznák sokáig.
-Mich, nem tudom, mivel találják majd szembe magukat a többiek a terraformálónál, de készülj fel, ha segítség kell nekik, rögtön ott leszel!

Jelen:

-Vettem, Mich, azért ne töltsetek túl sok időt el ott, nem hiszem, hogy túl hasznos lesz. Ne feledjétek, az óra ketyeg! – Válaszolom vissza a kommunikátorba, és Jellyre nézek. Rosszabb, mint a Skrullok. Mi lehet rosszabb annál, hogy valaki ellopja a külsődet, a képességeidet, az adottságaidat, az emlékeidet, az egész életedet, és semmit sem tehetsz ellene, mert nem tudod bebizonyítani, hogy te vagy a valódi, és ő a másolat? Nem, a skrulloknál nincs rosszabb, ez biztos. De ha ezt ők tették, azon nagyon meglepődnék. Talán benne volt a kezük, de érzem, a gyilkosságot mi követtük el. Nem szándékosan, de mi voltunk.
A folyosón haladva az üvegek mögé nézek, előveszek valamilyen világító eszközt, egy zseblámpát vagy a holokivetítőmet, ha más nincs, és bevilágítok az üvegek mögé, hogy megnézzem, mi a van a sötétségen túl. Mikor észreveszem a földön a lábnyomokat, amik az előttem lévő ajtókhoz vezetnek, különös felismerésre ébredek. Nyomok befelé, de kifelé semmi. Vagy megtörölte a lábát odabenn, vagy nem itt távozott, vagy… Vagy egyáltalán nem távozott.
Megszédülök és az üvegfalnak támaszkodom majdnem, az utolsó pillanatban sikerül megtalálnom az egyensúlyomat, és talpon maradni.
-Azt hiszem, próbálnak előtörni az emlékek, de valami gátolja. Egy vörös és fekete arcot láttam. Mond ez bárkinek valamit? – Kérdem a kommunikátorban, és az ajtó előtt megállok. Nincs fegyverem, ez tény. De egységben az erő! Hárommá válok, az ajtó két szélén helyezkedem el, az egyik másolatom pedig az ajtóhoz lép, és mind vizsgálni kezdjük, hogy nem szereltek-e valamilyen csapdát az ajtóra, a kilincsre, köré, vagy esetleg a túloldalára. Végül, hanem találunk ilyesmit, lassan kinyitja az ajtót a másolatom, és igyekszem megbizonyosodni róla, hogy nem indítok el csapdát azzal, ha kitárom a bejáratot.

_________________
You want sympathy? You'll find it between "shit" and "syphilis" in the dictionary.
Reneszánsz: The Restless Son of Sins!
Outsiders: Városi legenda, az isteni segítő
Nestor Stratos Rachel Wilcox Daria Akbal Rehm
Orbucen - Page 2 Quinn_al_r_s1
Quentine Constantine
Quentine Constantine
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 779
Hozzászólások régi : 1163
Korábbi szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 12.szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

Vissza az elejére Go down

Orbucen - Page 2 Empty Re: Orbucen

Témanyitás by Reptile on Csüt. 21 Jún. 2012, 04:23

Múlt:
Az út maradék részét meglehetősen gyorsan sikerül megtennünk, és ami még fontosabb, probléma és fennakadások nélkül, szerencsére, a szerkezethez is eléggé könnyedén bejutunk, és úgy tűnik, hogy már csak pár apró panel választ el a probléma megoldásától, igaz ez csak úgy látszik, de remélhetőleg így is van, mert ha nem, nos akkor nem tudom hogy mit tudnánk tenni ezekért a szerencsétlenekért, elvinni nem tudjuk őket, hisz nincs hova, és a hajóikon sem hiszem, hogy ilyen időben sokáig tudnák húzni. Felmerül egy kérdés Jelly részéről, melyre fajbéli választ jómagam nem tudok adni, de viszont így jobban belegondolva, azt hiszem hogy tudok egy személyről, vagyis inkább mondanám entitásnak, a lényeg hogy Galactus esetleg tehetett ilyesmit, és erre elég hamar rá erősít Nestor is, hogy így fogalmazzak, igazából a szavaival, azonban... Nos nem is tudom mikor hallottam utoljára róla, azt hiszem akkor, amikor utoljára a Földön járt, és megpróbálta bekebelezni, de szerencsére nem jött össze neki. Mindenesetre is ezzel nem igazán törődök többet, nem azért jöttem el idáig, hogy most ezen álljak le filozofálni.
-- Megérkeztünk a terraformálóhoz, eddig minden rendben, megpróbálom helyre rakni, vagy ha más nem, akkor leállítani. -- Majd pedig jobban szemügyre veszem a két panelt, majd pedig mivel szerszám nincs nálunk, megpróbálom egyszerűen lefeszíteni azokat a helyükről, vagy ha simán ki lehet nyitni őket, nos, akkor kinyitom őket, nem egy nagy dolog, aztán pedig meglátjuk hogy mit tudok kezdeni a dologgal, reményeim szerint eléggé egyszerű ahhoz, hogy helyre tudjam rakni, mivel a technikai zsenink nincs velünk, és úgysem fog a semmiből megjelenni, és ha máshogy nem megy, nos akkor leállítom a szerkezetet.

Jelen:
Alaposabban körbenézek, ugyebár ahogyan akartam, de semmi gyanúsat, vagy oda nem illőt sem találok, közben pedig a feltett kérdésemre is megkapom a választ, s bár nem pont arra, mint amire gondoltam, de az is elég válasz számomra, hogy átvizsgálták.
- Tudatmódosító szerekre gondoltam, de azt hiszem ez is tökéletes válasz, köszönöm. - Majd pedig elfordulok, és folytatom az utamat, melyet már kissé céltalannak érzek, egyenesen a hátul lévő fém ajtókhoz, melyeken... Nos eléggé könnyedén kivehető karomnyomok vannak, és mellette némi vér, melyet felismerek, az enyém az, és bár eddig sem volt kétséges, de így pedig még egyértelműbb, hogy valóban a saját " munkámat " nézem, habár nem vagyok rá büszke, valószínűleg soha nem is leszek. A vér látványán kissé elgondolkodom, majd pedig realizálom, hogy fáj az egyik karmom, jobban megnézve pedig... Nos, meg van repedve, és valószínűleg emiatt a húzásom miatt. Az ajtó nyílik, én pedig be is lépek rajta, de még mielőtt jobban körülnézhetnék, hirtelen megszédülök, oly hirtelen, hogy majdnem fel is esek tőle, hiszen egy lépés kellős közepén jött, de a falnak támaszkodva sikerül megelőznöm egy meglehetősen kellemetlen esést. Mind-e közben pedig egyetlen egy képet látok magam előtt, és azt is csak pár kósza másodpercig, majd pedig Nestor hangjára leszek figyelmes a kommunikátoron keresztül.
-- Nem, de ugyan ez a helyzet velem is. -- Eztán pedig jobban körbenézek azon a helyen, ahova az imént bejöttem.

_________________
Reneszánsz: Reptile, Ray Crawford
X-diák: Lex Orrin
Reptile
Reptile
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 507
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 02.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Orbucen - Page 2 Empty Re: Orbucen

Témanyitás by Jelly on Pént. 22 Jún. 2012, 13:48

Múlt:

- Galactus? Az a bolygókat felzabáló fickó. Nem lehet, hogy most valami másra pályázik? Esetleg valami olyanra, amiből több energiát nyerhet, mondjuk egy... Oké vissza a munkához...
Jelly felnézz a templomra, majd megnézi a kódokat, aztán odalépett Tirzuszhoz.
- Próbálj meg semmit se elrontani, lehet rosszabbodhat a helyzet. - Odasétált az egyik panelhez, majd leszedte a tetejét, ha ez sikerül, akkor megnézi, hogy melyik kód a legjobb ehhez a berendezéshez.

Jelen:

- Szuper, újabb ajtók - szólt bele a kommunikátorba, mikor befutott a négy ajtóba, ebből az összes be volt zárva. - Ott mi a helyzet Nestor?
Próbaképpen megkopogtatja a szélső ajtót, még mindig nem tudja elhinni, hogy ezt ők tették. Megmentették a bolygót, erre legyilkolták a népét. Pont ők...
Ekkor bevillant a kép. A többiek is látták.
- Láttam, félelmetes volt a fenébe is! Nem tudom, semmire sem hasonlított. Valakiknek ötlet?
Jelly
Jelly
Bannolt

Hozzászólások száma : 339
Hozzászólások régi : 5
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Orbucen - Page 2 Empty Re: Orbucen

Témanyitás by Thorhalla on Hétf. 25 Jún. 2012, 10:16

//A hiányzók holnap reggelig kapnak időt, hogy írjanak, utána kört váltok, hacsak nem kéri Mich, vagy Tyler, hogy várjam meg.//

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Orbucen - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14899
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 47
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Orbucen - Page 2 Empty Re: Orbucen

Témanyitás by Mich on Kedd 26 Jún. 2012, 01:44

Múlt:

Túl sok a sebesült, én megteszek mindent akit tudok kimenekítek, de sok a vérző sérült, és nem tudják időben ellátni őket.
-- Nestor, szükség lesz a medic droidra. Sok a sérült, kevés az orvos, és nála gyorsabban és szakszerűbben senki nem tudja itt elátni a sérülteket. -- szólok a rádióba.
Miután végeztem a mentéssel újra az égbe emelkedem, és onnan figyelem az eseményeket. Felkészülök ha menni kell segíteni, ne érjen váratlanul. Azért reménykedem magamban, hogy megoldják a töbiiek és nem lesz szükségük a segítségemre.


Jelen:

-- Rendben Nestor, nem időzünk el sokáig. Vége. -- válaszolok.
Eközben segítenek az őrök beüzemelni ezt a holokönyvtárat, és ahogy elnézem tőlük, nem is olyan bonyolult ez, a végére kezdek elég jól belejönni.
A nép történelme érdekel elsősorban, a főbb események, amik esetleg összefüggésben lehetnek a mostani történésekkel. Ha ezzel végeztem, akkor még megnézem az ünnepeket, és azt hogy miket ünnepelnek, hátha történt valami ami közelebb visz a megoldáshoz.
Ekkor bevillan egy kép a fejembe. Jobban mondva, egy gonoszt szempár. Hallom a kommunikátorba, hogy mindenki erről beszél, szóval nem csak én láttam, hanem mindannyiunk. Kicsit meg is szédülök ennek a hatására, majd a katonák felé fordulok.
- Maguk is látták? Érezték ezt a fura érzést? - szólok feléjük.
Ha mindezzel végeztem, akkor elindulok és bemegyek az egyik ajtón, próbálom kiválasztani ami középen van.
- Tyler, nézzünk szét bent. Menj te is egy ajtón. - mondom neki. Elég fura lett Tyler, az előbb is a katonának kellett válaszolnia helyette. Remélem nincs komolyabb baja, ez az eset mindnyájunkat megviselt az igaz.

_________________
_____Sidonie________Küklopsz____
Orbucen - Page 2 Rspic__1__www.kepfeltoltes.hu_Orbucen - Page 2 Rspic_www.kepfeltoltes.hu_
Mich
Mich
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 335
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Sep. 22.
Age : 34

Karakteradatok
Főkarakter: Mich
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Orbucen - Page 2 Empty Re: Orbucen

Témanyitás by Syr-Tox on Kedd 26 Jún. 2012, 02:01

Múlt:

Elég jól értek az elektronikus ketyerékhez, nincs olyan panel, amit ne tudnék megbütykölni, ez sem okozhat akadályt, bár kicsit berozsdásodtam e téren az utóbbi időbe. Egyelőre figyelem a többieket had csinálják, de ha meglátom, hogy valamit rosszul akarnak csinálni egyből figyelmeztetem őket, hogy az úgy nem lesz jó. Ha nem megy nekik akkor odamegyek a panelhez, és jobban szemügyre veszem, majd megpróbálom megjavítani. Ha túl sokáig tartana a javítás, akkor egyszerűen tönkreteszem a terraformálót. Értek hozzá, tudom mit kell szétvágni, hogy ne működjön tovább, de viszont nagyobb kárt se okozzon.

Jelen:

~ Super- Skrullok! Ők képesek lehetnek, teljesen lemásolni minket. Elvileg nem maradt belőlük egy sem, de ki tudja, bármi lehetséges. Körbenézek itt is, de csak megerősödik bennem, hogy mi voltunk, vagy a tökéletes másolatunk.
Mielőtt továbbmennék az egyik ajtón, egy kép villan be a tudatomba. Nyomban megszédülök, majd hallom, hogy mindenki erről beszél.
-- Igen én is láttam. -- szólok a rádióba.
Valaki vagy valami nagyon nem akarja, hogy emlékezzünk. Csak tudnám meg , hogy ki lenne egy két keresetlen savam.
Syr-Tox
Syr-Tox
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 73
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Nov. 09.
Tartózkodási hely : Világűr

Karakteradatok
Főkarakter: Mich
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Orbucen - Page 2 Empty Re: Orbucen

Témanyitás by Thorhalla on Kedd 26 Jún. 2012, 12:17

Résztvevők: Mich Howard, Syr-Tox, Nestor Stratos, Carl Morrow, Tirzusz Agipon és Tyr-Xor

Nestor állt neki lefuttatni a szimulációt, aminek igencsak gyorsan meglett az eredménye, minden helyreállna a bolygón néhány nap alatt normálisra, de a hiba kijavítása után szinte azonnal meg kellene szűnnie a földrengéseknek. Azonban mialatt ezt futtatta valamilyen furcsa dolgot talált meg az adatok között. Furcsa gravitációs torzulás az egyik kihunyt csillag felől, valószínűleg már látott ilyet élete során, egy feketelyuk okozta torzulás és sugárzás. Ez így máris reálisabb, mint a Galactus féle dolog és a feketelyuk a közelebbi csillag volt, így lehetséges, hogy ez takarta ki a másikat is és ezért tűnt el az égről mindkettő.
Mich szavaira megérkezett néhány orvos is, akik a segítségével nekiláttak ellátni a sebesülteket, mivel idő nem volt sok, így jó néhány személyt itt helyben kellett megműteni. Az eső továbbra is ömlött és újabb és újabb földrengések rázták meg a helyet, egyre erősebben, amik miatt további épületek leomlása is lehetséges lett.
Jelly leszedte a panelt a terraformálóról és azt kezdték vizsgálni, Syr-Tox szomorúan tapasztalhatta, hogy ez nem az a fajta terraformáló, amit ki lehet kapcsolni, csak elméletben hallott ilyet, látni nem látott még, de ez teljesen egybeolvadt a bolygóval úgymond, ha megsemmisül a bolygó lakhatatlan lesz és csak rosszabb állapotok lépnek fel, mintha bekapcsolva maradna. A kódokkal be lehetett lépni a programba, aminél ennek hála már meg is látszott, hogy mi a gond. A sugárzás megzavarta az érzékelőket és a szerkezet úgy érzékeli, mintha most lenne a világ rendes állapotban azáltal, hogy a katasztrófák sújtják, ezenfelül két kiégett kondenzátort és vezetéket is talál a páros, amik az érzékelőkhöz köthetőek. Mindkettő könnyen cserélhető, a hosszabb időt a szkenner visszaállítása vehet igénybe.

Orbucen - Page 2 00120

A katona meglepetten nézett a megszédülő emberre, majd megcsóválta a fejét.
- Nem, történt valami? – kérdezte.
Mich végül nekiáll annak, hogy átnézze a hely történelmét, ami mintegy harmincezer évre nyúlik vissza. Ekkora vették az első írott történelmi emléküket, az első nagyváros létrejöttét. A fejlődésük hasonló az emberiséghez, kisebb városokban laktak, azok kereskedtek egymással, háborúztak, néha az egész világra kiterjedő háborúik voltak. Ami talán furcsa, hogy nem erről a bolygóról származnak, hanem csak ennek a holdjáról, ami azért is furcsa, mert nem látott a társaság holdat, amikor jött. Azon éltek nagyon sokáig, a Kree-k is ott találtak rájuk, velük léptek szövetségre, technológiát cseréltek, sokan az űrbe mentek velük, de mindannyian odavesztek, furcsa betegségben haltak meg, amik az űrutazókat támadta meg, ha túl sokáig voltak távol a bolygójuktól. A Holdnak végül egy nagy háború vetett véget, eddigre három kisebb kolónia már élt itt az Orbucenen, ez mintegy kétezer éve volt. Láttak egy hatalmas robbanást, ami a Hold végét jelentette, ekkor kellett a terraformálógépet létrehozni, hogy az kompenzálja az elvesztett Holdat. Két nappal a világuk pusztulása után a három kolónia szövetségre lépett és azóta nincs háború a fajon belül. Annak ellenére, hogy a bolygón élnek már és nem a holdon még mindig nem tudják elhagyni a világot, mert belehalnak. A Nagy Szövetség ünnepe, a háborúk vége az egyetlen ünnep, amit tartanak, a Földi idő szerint Szent Iván Éj ünnepén, illetve van három másik kisebb, a három kolónia létrejötte, amik persze mostanra legalább 200 várost jelentenek szerte a bolygón, de ezeknek egyike sem volt most a közelben.

- Attól nem találtunk még lehetséges, bár az önök szervezetében sem sikerült semmit sem kimutatni – mondta még Reptile szavaira az őr.
Amikor Syr és Reptile is megszédült az őr ugrott oda, hogy segítsen a két férfinak megtámaszkodni.
- Mi történt? – kérdezte kissé gyanakvóan, és kissé aggódva.
Láthatóan félt, hogy ugyanaz fog történni a párossal, mint amikor lemészárolták a helyieket.

Jelly megkopogtatja az egyik ajtót, de semmilyen válsz nem érkezik. Ezalatt a másik folyosón Nestor elindul közelebb az ajtóhoz mialatt megpróbált háromfelé válni, ami nem sikerült neki. A zajok egyre hangosabbak lettek, lépteket is hall, ám mielőtt az ajtóhoz ért volna és feldolgozhatta volna, hogy valamikor elvesztette a két másik énjét a léptek egyre hangosabbak lettek, majd valami mellette az üvegfalnak csapódott belülről hörögve.
Orbucen - Page 2 Kalandhoz
Vöröslő szemmel, szakadt ruhákban volt az illető, állatiasan viselkedett, a szemeiből vér csordogált, egy pillanatra nem ismerte meg Nestor, de utána beugrott, Keyt volt az, a helyiek vezetője.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Orbucen - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14899
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 47
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Orbucen - Page 2 Empty Re: Orbucen

Témanyitás by Syr-Tox on Szomb. 30 Jún. 2012, 00:10

Múlt:

Ámulva nézem a szerkezetet, amit eddig csak elméletben ismertem. Sokszor azért alkalmazzák ezeket, hogy optimális legyen az időjárás, de anélkül is lakható a bolygó. A Földre gondolok, ahol egy ilyen terraformáló elhelyezése nagyban megkönnyítené az életet. Itt sajnos nem ez a helyzet, ha leáll a szerkezet még mostohább körülmények lesznek úrrá. Figyelemmel követem ahogy Jelly szétszedi a gépet, azonnal felfedezem a kiégett vezetékeket és a kondenzátorokat. Gondolom ő is észrevette.
- Ahhoz képest, hogy földlakó vagy igencsak vág az eszed. - mosolygok rá. - Mindig is mondtam, hogy nem szabad lebecsülni a fajtátokat. - teszem még hozzá. - Nézd meg a szkennert, próbáld betáplálni a helyes adatokat, hogy visszaálljon a rendszer, addig én intézem a kiégett alkatrészeket.
- Tirzusz, tartsd nyitva a szemed, sosem lehet tudni. Bár egy testőrnek ezt mondani sem kell, állandó készenlétben vagy. - mondom neki.
-- Nestor! Szükségünk van két kondenzátorra, és nagy kapacitású vezetékekre. Úgy néz ki megvan a baj forrása, egy közelben lévő fekete lyuk zavarta meg az érzékelőket, most állítjuk vissza, és remélhetőleg megoldódik a probléma. A vezetőt kérdezd meg merre találunk megfelelő alkatrészeket, és Michel küld ide. Ja és hozhatna egy szerszámkészletet is. -- mondom a kommunikátorba.


Jelen:

Csak mi éreztük, és láttuk a fejünkben ezt a képet, az itt lévő katonák nem. Láthatóan megrettennek kicsit, félnek hogy megint elveszítjük az eszünket és nekik támadunk. Bár az álláspontom még mindig az, hogy a másolataink voltak.
Szétválunk Tirzusszal, ő megy az egyik ajtón én pedig a másikon. Nyitva vannak. Biztos ami biztos beélesítem a lézerfegyverem, hogy egy mozdulattal elő tudjam kapni és tüzelni. A kezem a fegyveren van és óvatosan benyitok, majd körbe nézek.
Syr-Tox
Syr-Tox
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 73
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Nov. 09.
Tartózkodási hely : Világűr

Karakteradatok
Főkarakter: Mich
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Orbucen - Page 2 Empty Re: Orbucen

Témanyitás by Reptile on Vas. 01 Júl. 2012, 09:26

Múlt:
Bár terveztem, mégsem én szedtem le a paneleket, de sebaj, úgy néz ki hogy van aki jobban ért nálam ezekhez, bár igazából nem lep meg a dolog, nem vagyok egy technikai zseni, inkább testőr, és ugyebár így a harchoz jobban értek, bár örültem volna ha bármiben segíteni tudnék, de úgy tűnik hogy ez ténylegesen nem az én terem, így hát mivel nem tudok mit tenni inkább csak állok és nézem, ahogyan a többek ténykednek, na meg persze Syr-Tox osztogatja az észt, a tőle megszokott módon, nekem pedig nincs probléma vele bár nem értem hogy miért nekem magyaráz arról hogy mit tegyek, ha amúgy is jól tudom a dolgomat, de nem lényeg, és bár kétlem hogy egy katasztrófa kellős közepén nekünk támadna bármi is, mert mégis miért tenné? Ha van itt bármiféle életforma ami veszélyt jelenthet, az is inkább menti az életét, vagy ha intelligensebb, akkor már el is hagyta a bolygót. Egyenlőre mivel jobbat nem tudok tenni, csak állok és figyelek, aztán ha van valami akkor megpróbálom odébb rántani a többieket, bár kétlem hogy lenne bármi is, de végül is ki tudja.

Jelen:
Az őr válasza szinte el sem jutott a tudatomig, legalább is nem tudatosan, persze felfogtam hogy mit mondott, de úgy hogy igazából észre sem vettem, és így válaszolni sem tudok rá, bár lehet hogy amúgy sem tenném. Még ahogyan megszédültem, az egyik oda is jött segíteni, bár azt hiszem hogy meg tudtam volna oldani segítség nélkül is, de egy kis támogatás sosem rossz, bár talán ha nem olyan helyzetben lennénk amilyenben éppen vagyunk, akkor valószínűleg jobban tudnám értékelni a dolgot, de így, hogy lehetséges hogy holnapra már halott vagyok... Nos nem tudom hogy mennyire örülhetek, de talán nem is ezen kéne gondolkodnom.
- Nem tudom... - Ennél értelmesebbet nem tudok hozzáfűzni, mivel azt sem értem hogy mi lehetett ez az előbb, egyszerűen csak megtörtént, és hát mennyivel könnyebb lenne úgy az egész, akkor már régóta itt sem lennénk. Belépek a szobába, amelynek az ajtaján nem is oly régen ott hagytam a nyomomat, majd pedig alaposabban szemügyre veszem, kíváncsi vagyok hogy hova is érkeztem.

_________________
Reneszánsz: Reptile, Ray Crawford
X-diák: Lex Orrin
Reptile
Reptile
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 507
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 02.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Orbucen - Page 2 Empty Re: Orbucen

Témanyitás by Quentine Constantine on Csüt. 05 Júl. 2012, 19:11

Múlt

A szimuláció választ ad mindenre, sőt, még többre is, mint vártam.
-Ha le tudjátok állítani a gépet, már megszűnik a kritikus állapot, de a teljes visszaprogramozás jelentené a valódi győzelmet. Galactusnak nincs köze a dologhoz, viszont találtam egy feketelyukat, ez a felelős a sugárzásért és az eltűnt csillagokért, ha biztonságos a helyzet, ezt majd később bezárhatjuk valahogy, ha van mondjuk egy Novánk.
Megkapom közben Mich üzenetét is, amire szintén válaszolok.
-Mich, viszem a droidot, te gyere vissza a gépre, kapd össze a cuccokat, amit Syr-Tox kért, kondenzátorból lesz bőven tartalékunk, az se baj, ha a miénket veszed ki, majd később kicseréljük legfeljebb. Ami a vezetéket illeti… Keyt, irányítsa az emberemet olyan helyre, ahol talál ilyen vezetéket elszállítható állapotban, egy raktár kell vagy ilyesmi. Mich, kövesd az útmutatását!
Remek, megy ez, ha minden jól megy, minimalizálhatjuk az áldozatok számát, és hamar helyreállítjuk a terraformálót. Közben aktiválom a medikus droidot, és a hátsó gép kijáratához kísérem: Nem kell messze vinnem, mert addigra már a másik énem elért több, mint félútra, akit rögtön hoztam, mikor Mich szólt, hogy kell a droid. Az ok, hogy nem szívesen hagynám őrizetlenül a hajót, még a legrendezettebb menekülők közt is lehet valaki, aki úgy dönt, inkább meglépne a hajónkkal. Átadom a droid kíséretét a másolatomnak, és visszatérek a hajóra, ha kell, segítek összeszedni a szerszámokat és a kondenzátorokat Michnek.
A másolatom elkíséri a droidot oda, ahol eddig Mich dolgozott, hogy segítsen a sebesülteken, míg a másik énem továbbra is a biztonságos, rendezett behajóztatást és szétválasztást felügyeli.

Jelen

Mindenki más is megerősítette a látomást, ezek szerint nem az emlékek okozták, hanem valaki… Üzent nekünk. Egyszerre. Ahogy háromfelé válnék, nem járok sikerrel. Szóval meghaltak a másolataim nem rég…
Miközben ezen tanakodom, egy kisebb szívbajt kapok, ijedtemben a másik üvegfalhoz lépek háttal, de aztán rájövök, hogy onnan is érhet valami vész, így próbálok a folyosó közepén maradni.
-Mi a franc ez? – Kérdem magamtól. Vörös szemek, sápadt arc… - Keyt?
-Találtam egy túlélőt! – Szólok bele az adóvevőbe. – Őröket kérek a pozíciómra! Ismétlem, itt egy túlélő, Keyt, Orbucen vezetője. Be van zárva egy üvegfalú cellába, úgy néz ki, nem tud kitörni, de próbál. Nincs magánál, a szemei vörösek, vérzenek, és nyáladzik, mint egy állat. Siessenek!
Újra az ajtó felé pillantok, ahol a véres nyomokat láttam. Talán innen lenne bejárat az üvegcellába? Ő ment be? Ezért nincs kiút? Akárhogy is, ha rá tudjuk venni, hogy beszéljen, minden megváltozhat, válaszokat kaphatunk, kideríthetjük végre, hogy mi történt itt, és tisztázhatjuk magunkat.
-Mindenki vigyázzon, vadként viselkedik, rám akart támadni, lehet hogy vannak még, és ha nincsenek elzárva, veszélyesek lehetnek. Ne öljétek meg őket! – Mondom tagoltan. – Mindenki mellé őr kell, mi itt nem ontunk vért! – Nem ontunk több vért, ezt is mondhattam volna, de maradjunk az ártatlanság mellett.

_________________
You want sympathy? You'll find it between "shit" and "syphilis" in the dictionary.
Reneszánsz: The Restless Son of Sins!
Outsiders: Városi legenda, az isteni segítő
Nestor Stratos Rachel Wilcox Daria Akbal Rehm
Orbucen - Page 2 Quinn_al_r_s1
Quentine Constantine
Quentine Constantine
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 779
Hozzászólások régi : 1163
Korábbi szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 12.szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

Vissza az elejére Go down

Orbucen - Page 2 Empty Re: Orbucen

Témanyitás by Jelly on Pént. 06 Júl. 2012, 11:29

Múlt

Jelly felfüttyent, amikor meglátja, hogy miért viselkedik hülyén a terraformáló. A cucc bizony úgy működik, hogy a katasztrófákat fogadja el normális helyzetként. Syr-Tox pedig elismeri, hogy ő is tud valamit.
- Figyelj, mutáns vagyok. A csimpánzt is megtudjuk tanítani, hogy rajzoljon - felnevet, majd munkához lát. - Szóval valahogy törölni vagy át kell írni az információkat, esetleg... Te, az ilyen cuccokban elvileg nincs valami olyan program, ami kijavítja az operációs rendszer hibáját? Gondolom felkészültettek ilyen esetekre. Az a gond, hogy nem nagyon értek a komputerekhez, de nem hiszem el, hogy nem volt valami védelem a sugárzás ellen.

Jelen

Jelly nem lepődött meg, amikor nem válaszolt senki. Felsóhajtott, majd odalépett a bal középső ajtóhoz, és benyított volna... Felkészült arra, hogy bármi kironthat rajta, amikor Nester szólt, hogy talált egy túlélőt, de az is elég furcsán viselkedett...
- Lehet attól őrült, meg amitől.... - nyelt egyet. Most vallotta be magának az igazat. - Amitől mi is?
Úgy döntött, hogy tovább folytatja a felderítést.
- Én folytatom tovább a kutatást, ha találok valamit, akkor szólok.
Benyitott az ajtón, de közben a bal kezét késsé formálta, biztos ami biztos.
- Persze akkor is ha valami gond lesz...
Jelly
Jelly
Bannolt

Hozzászólások száma : 339
Hozzászólások régi : 5
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Orbucen - Page 2 Empty Re: Orbucen

Témanyitás by Mich on Pént. 06 Júl. 2012, 16:03

Múlt:

Úgy tűnik zavartalanul folyik tovább az evakuáció, a sebesültekkel sok mindent nem tudok tenni, mert nem értek az orvosláshoz. Nestor szól, hogy ismét segítség kell Syr-Tox-éknak, ezúttal néhány eszközre van szükségük.
-- Értettem Nestor. -- ezzel elindulok vissza a hajónkra, közben látom, hogy Nestor már átvette a terepet és a medic droid is munkához lát.
Gyorsan a raktérbe repülök és magamhoz veszek 3 kondenzátort, és a szerszámos készletet. Keresek még vezetékeket is, a legerősebbet amit itt találok. A kommunikátort bekapcsolva hagyom és várom Keyt utasításait, hol találok egy raktárat. Közben szélsebesen repülök a terraformáló felé, hogy minél előbb odaérjenek az alkatrészek.
Odaérve lerakom a cuccokat, majd ha megkaptam az infót a raktárról akkor odarepülök, és hozok onnan vezetéket ha a miénk mégsem lenne jó.
- Egyelőre ezek vannak, de mindjárt körülnézek egy itten i raktárban is. - mondom nekik miután odaértem, majd tovább repülök.


Jelen:

Ahogyan olvasom a történelmet, a kommunikátorba összefoglalva közvetítem a többieknek., hátha valakinek beugrik valami, vagy ötletet ad valamire.
Még egy dologra kíváncsi vagyok, bár nem hinném hogy itt a könyvtárban lenne az. Rákeresek a legutolsó feljegyzésre, ha szerencsénk van feljegyezték a tegnap történteket valahová, vagy egy ilyen holo-napló szerűségben. Mindenesetre megér még egy kis időt hogy rákeressek, veszteni nem vesztek vele.
Ekkor hallom Nestort a kommunikátorba, van, túlélő, de nem beszámítható, ráadásul pont a nép vezetője az, Keyt.
-- Vettem! -- szólok a kommunikátorba.
Egyelőre nem indulok el, még befejezem a keresést, ha nem találok semmit, akkor indulok el az ajtón át a következő helységbe. Ha találok természetesen azt még elolvasom, mert lényeges lehet.

_________________
_____Sidonie________Küklopsz____
Orbucen - Page 2 Rspic__1__www.kepfeltoltes.hu_Orbucen - Page 2 Rspic_www.kepfeltoltes.hu_
Mich
Mich
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 335
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Sep. 22.
Age : 34

Karakteradatok
Főkarakter: Mich
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Orbucen - Page 2 Empty Re: Orbucen

Témanyitás by Thorhalla on Szomb. 07 Júl. 2012, 13:46

Résztvevők: Mich Howard, Syr-Tox, Nestor Stratos, Carl Morrow, Tirzusz Agipon és Tyr-Xor

Tyra újra eszméletét vesztette odakint, miután egy kődarab a fejére esett. Syr és Jelly szavaira a hajóban levők nekiláttak annak, hogy a megfelelő alkatrészeket megkeressék, amiket sikerült is megtalálni, illetve minden olyan dolgot, amire szükség is lehet, így nem volt szükséges a raktárba menni. Mich repülve gyorsan halad, így hamarosan meg is érkezik a kellő felszereléssel a dombtetőn levőkhöz.
Az android doktornő pedig odakint nekilátott az orvosoknak segíteni és ellátni a sérülteket.
Egy újabb erős földrengés rázta meg az egész helyet, ami most már a gépnél levőket is érintette, ugyanis a gép felett található kisebb kőépítmény, egy szentélyszerűség hatalmas reccsenéssel repedt végig.

Orbucen - Page 2 00120

Mich mindenkinek továbbítja rádión, amit megtudott a nép történelméről. (lássátok előző reag).

Miközben Mich még keresett Tyra láthatóan tovább szédölgött, majd elterült eszméletlenül a földön. Az egyik őrötök ugrott oda megnézni, hogy mi is lehet a baja.
- Csak sokkot kapott – mondta.
Mich nekiállt keresni az utolsó bejegyzést, az tegnapról volt valóban, mint remélte is:
Délután öt óra körül a szerkezet megjavult és minden visszaállt a természetes körforgásba. A veszteségek ellenére Keyt meggyőzte a Védelmezőket, hogy maradjanak, hogy a helyiek tisztelettel és ünnepséggel adózhassanak nekik a hőstetteikért.
A következő helységben két holttestet talált, amikor tovább ment. Ezt a kettőt nem ők ölték meg, hanem láthatóan egymást. Mindkettő egy-egy kést szorongatott, amik a másikból álltak ki és egymásra volt a két tetem borulva.

Syr nyúlt volna a fegyveréért, de nem volt nála. Érthető okból nem kapták vissza a fegyvereiket, révén tárgyi bizonyítékok voltak és hiába vannak itt az őrök sokszoros gyilkossággal vádolják őket. Nem kockáztattak ilyesmivel, hogy visszaadják azokat. Syr belépett az ajtón, amin haladni lehetett tovább, ugyanígy tett Reptile is. Mind a ketten végigmenve a saját folyosójukon egymásba botlottak azoknak a legvégén. Ott megtalálták Keyt irodáját. Az iroda feldúlva, mintha keresett volna itt valaki valamit. Iratok, számítógépek, holografikus tárolók szétszórva mindenfelé. De láthatóan első ránézésre minden működött még.

Jelly bement az ajtón, kitudta nyitni. Odabent egy laborba érkezett, mindenfelé asztalok, azokon kémcsövek jó néhányban folyadék, számítógépek még mentek és adatokat futtattak. Igaz a legtöbb dolog a földön volt széttörve, hála a korábbi földrengéseknek.
Nestor haladt tovább az ajtó felé, hogy végre bemehessen azon, amikor a háta mögött üvegcsörömpölés hallatszott, Keyt valahogyan kitörte magát onnan. Pedig az alacsony gravitáció miatt Nestor tudta, hogy a helyiek igencsak gyenge fizikumúak, ez tegnap kiderült. Keyt pedig egyből rávetette magát a férfira, aki egyből földre is vitte, Keyt ereje hihetetlenül magas volt éppen és a kezeivel próbálta szó szerint széttépni az egyedül levő Nestort.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Orbucen - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14899
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 47
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Orbucen - Page 2 Empty Re: Orbucen

Témanyitás by Jelly on Szomb. 07 Júl. 2012, 14:40

Múlt

Jellynek már csak annyi dolga volt, hogy megvárja az alkatrészeket, amikor hangosan megreccsent valami, ahogy felnézett meglátta a repedést a mennyezeten, nyelt egyet.
- Gondban vagyunk - fordult oda Michez. - Sietnünk kell, lássunk munkához. - Átalakította a kezét csavarhuzóvá, majd átnézte a károkat. - Na Sry, ebből mit álmodsz ki. Mit hova?
Felnézett a mennyezetre.
- Siessünk - munkához látott.

Jelen

Jelly belépett a laborba, majd nyelt egyet. Kéncsővek, széttört laborcuccok a földön, és ami a legnagyobb szerencse: komputerek. Majd megnézte a kémcsöveket. Néhányban valami folyadék volt.
- Fiúk, találtam egy labort. - Az egyik kémcsővet elvette, majd keresett valami kupakszerűséget amit rácsavarhat a tetejére. Ha sikerült, akkor újra beleszól a kommunikátorba. - Valaki aki ért az itteni technológiához, idejönne?

Jelly
Jelly
Bannolt

Hozzászólások száma : 339
Hozzászólások régi : 5
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Orbucen - Page 2 Empty Re: Orbucen

Témanyitás by Reptile on Vas. 08 Júl. 2012, 23:51

Múlt:
Azt hiszem, hogy jól haladunk, nem mintha mondhatnám azt, hogy " mi " haladunk jól, inkább csak azt mondanám, hogy a többiek jól haladnak, lényegében hogy én nem igazán csinálok semmit, csak állok és nézek, őrködök, persze nekem ez a dolgom, valamilyen szinten mindig is ez volt, meg a harc, de most úgy érzem, hogy többet is tenni tudnék, azonban mintha mégse tehetnék semmit, összezavaró érzés. Mindenesetre is jön két alkatrész, gondolom ezek égtek ki, remélhetőleg a lecserélésükkel helyre lehet majd állítani a gépet, végül is ez a cél, ha elpusztul, lehet hogy hirtelen még nagyobb problémák fognak előállni, az pedig nem kéne, nagyon nem. Hirtelen földrengés, meglehetősen erős, majd pedig a gépezet felett lévő kő építmény nemes egyszerűséggel megreped, és úgy néz ki, hogy ha valaki nem csinál vele valamit, akkor hamarosan úgy rászakad a többiekre, ahogy van. Nem kell sokat gondolkodnom rajta, hogy mit tegyek, közelebb megyek, gyorsan, majd pedig ha elérem, akkor megpróbálom először megtámasztani, hogy ne eshessen le, vagy legalább is hogy levegyem a terhelés nagy részét róla, ezzel pedig megakadályozzam, hogy tovább törjön. Ha ez megvan, és nincs semmi probléma, akkor megpróbálom fentebb emelni, révén, hogy itt kisebb a gravitáció az átlag megszokottnál, vagyis számomra a földinél, így az erőm, és úgy igazából az egész csapat ereje nagyobb az átlagnál, a saját átlaguknál, így erre építve megpróbálom felemelni a törött darabokat, majd pedig lerakni őket a földre, remélhetőleg eléggé magas vagyok ehhez. Ha nem, akkor csak a másik irányba próbálom őket leborítani, végül is lehet hogy ez valami fontos hely, de valószínűleg meg fogják bocsájtani, hiszen az életüket próbáljuk menteni, és ez veszélyezteti a dolgot, ezzel pedig mindannyiuk életét.

Jelen:
Végigmegyek a folyosón, melyre nem is olyan régen benyitottam, átlagos tempóban haladok, közben pedig a karmommal foglalatoskodom, így, hogy feltűnt a sérülés, meglehetősen zavar, igaz, hamarosan úgyis helyre fog jönni, de akkor is fáj, nem mintha nem lennék hozzászokva, nekem muszáj, de ezt a kis dörzsölgetést megengedhetem magamnak. Az utam végére érve ismételten összefutok Syrrel, meglepő, egy kicsit visszapillantok, majd pedig rá emelem a tekintetem.
- Szerinted mi értelme két folyosónak, két külön ajtóval, amik amúgy ugyan oda vezetnek? - Teszem fel a kérdést, majd a válasz után bentebb lépek az irodába és alaposabban szemügyre veszem a dolgokat. Nem semmi felfordulás van idebent, mintha kerestek volna valamit, a dolgok nagy része a földön, engem pedig meglehetősen érdekel, hogy mi lehetett ezeken, tehát felveszem a hozzám legközelebbit, és lejátszom ami rajta van, igazából végig nézem az összeset, ha senki sem zavar be, hátha van rajtuk valami használható, hanganyag, ami igazol minket, akármi is történt, vagy valami más, ami magyarázza esetleg a nemrég látott dolgokat, bármi megfelel, ha meg nincsenek, akkor legalább néztem valami " adást " mielőtt meghaltam, persze ennyire nem vagyok pesszimista, de ha tényleg nem találunk semmit, nos igen, az kellemetlen lesz, de továbbra is hiszem, hogy találhatunk valamit, még ha nem is egy hű de nagy dolgot, néha a legkisebb tényezők számítanak a legtöbbet.

_________________
Reneszánsz: Reptile, Ray Crawford
X-diák: Lex Orrin
Reptile
Reptile
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 507
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 02.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Orbucen - Page 2 Empty Re: Orbucen

Témanyitás by Mich on Szer. 11 Júl. 2012, 12:04

Múlt:

Gyorsan sikerül összeszednem a megfelelő alkatrészeket a többiek segítségével, és már repülök is oda a többiekhez. Mindent sikerült a hajón találni, így már nincs szükség hogy keresgéljek egy itteni raktárban. Amint odaérek a többiekhez, egy erős földrengés rázza meg a földet, és a gépezet fölötti szikla megreped, ami bármelyik percben ledőlhet. Reptile gyorsan cselekszik és megpróbálja megtámasztani azt.
- Segítek! - szólok neki, majd a szikla oldalához repülök és megtámasztom.
Még nem teszteltem úgy igazából az új erőmet, ez egy kiváló alkalom lehet. Ahogy megtámasztom a sziklát megpróbálom megsaccolni a súlyát. Benézek a szikla mögé is, hogy hátra tudjuk e gördíteni, ha igen akkor megpróbálom arra az irányba tolni minden erőmet beleadva.
- Reptile segíts, próbáljuk meg hátragördíteni! - ketten mégiscsak jobban fog menni.


Jelen:

Tyler összeesik, majd az ott lévő katona megnyugtat, hogy csak sokkot kapott. Túl sok volt ez neki láthatóan, már nem először inogott meg. Rajtam is nagy a teher, mert ez az első földön kívüli kalandom, ráadásul most egyedül maradtam így most csak az őrökre számíthattam, ha valamit nem tudom hogyan működik. Végül is eddig is segítőkészek voltak, nem lesz gond.
- Tyler vigye valaki biztonságos helyre kérem. - szólok az őröknek.
Amint belépek az ajtón két holtestet látok egymással szemben, fegyverrel a kezükben.
~ Valószínűleg egymást ölték meg. Valami téboly söpörhetett itt végig amitől megőrültek az emberek, és lehet, hogy köztük voltunk mi is. Ki lehet a háttérben? Ki akarja Védelmezők halálát? Az már biztos, hogy nem akarja, hogy megtudjuk ki az, mert akkor nem ilyen kacifántosan próbálna minket megölni, ráadásul egy egész népet kiirtott szinte, csakhogy elérje a célját. ~ gondolkodom, miközben megvizsgálom a holttesteket.
Óvatos vagyok, ki tudja, lehet hogy még életre kelnek, így számítok egy esetleges támadásra. Megnézem a szemüket, és a bőrüket, hogy olyanok e mint amit Nestor leírt az előbb Keytnél. Ezután mindent közvetítek rádión a többieknek, hogy mit tudtam meg, majd tovább haladok, de szemem sarkából figyelem a két hullát.

_________________
_____Sidonie________Küklopsz____
Orbucen - Page 2 Rspic__1__www.kepfeltoltes.hu_Orbucen - Page 2 Rspic_www.kepfeltoltes.hu_
Mich
Mich
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 335
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Sep. 22.
Age : 34

Karakteradatok
Főkarakter: Mich
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Orbucen - Page 2 Empty Re: Orbucen

Témanyitás by Quentine Constantine on Csüt. 12 Júl. 2012, 10:05

Múlt:

A droid elér a megfelelő helyre, a másik énem átveszi a vezetgetését, és a krízis sújtotta helyszínre viszi, ahol hozzá is lát a munkához. A másolataim így tudják tovább folytatni a munkát az evakuálással, és a droidra meg az önkéntesekre hagyják az orvosi munkát. Van némi tapasztalatom a hadszíntéri felcsermunkában, de azt inkább nevezném „a kisebbik rossz” módszer tökélyre fejlesztésének, mint profi orvostudománynak. Hogy mást ne mondjak, a felhevült lézerpisztollyal való sebkiégetés itt nem biztos, hogy nagy egyetértést váltana ki.
Eközben én visszaérek a hajóra, ahonnan Mich már elvitte a cuccokat, még vezetéket is talált, így Keyt segítsége nem kellett. A hajóról most nem sokat tehetek, a terraformáló bütyköléséhez nem értek, mindenki akcióban van, Tyráról persze semmi hír, úgyhogy jobb híján foglalkozom azzal, ami teljesen másodlagos: a feketelyukkal. Egy üzenetet küldök a Novák által használt hullámhosszon, mindössze annyit tartalmaz, hogy mielőbb be kéne zárni egy feketelyukat az Orbucen közelében, ami különös sugárzásával megzavarja a bolygó terraformálóját. Remélem, lesz rá jelentkező, vagy egyáltalán lesz olyan, aki képes ilyesmire Ko-Relen kívül.

Jelen:

Az ajtó felé pillantgatok, végül elindulok arra, hogy kiderítsem, tényleg onnan lehet-e bejutni Keythez, de nincs időm ezt kideríteni. Meglepetten terülök el a földön, épp csak megfordulni volt időm, és már rajtam is fekszik a férfi, akiről tudom, hogy hozzám képest olyan gyengének kéne lennie, mint egy remegő falevélnek. Ehelyett úgy nyomott le, mint birkózó, de a nyáladzó száj meg a vérző szemek elárulják, hogy nem csak birkózni akar.
-MONDOM, ŐRT KÉREK! MEGTÁMADTAK! KEYT RÁM TÁMADOTT!
A legésszerűbb dolog, hogy nem szállok szembe az erejével, ami érezhetően megnőtt, viszont nem is próbálhatom megölni a már korábban említett okokból kifolyólag. Tehát jobb híján fel kell tartanom, időt kell nyernem, máskülönben vagy én halok meg, vagy kénytelen leszek bántani. Elsőként a földön fekve megpróbálom lábaimmal átlökve magam felett átdobni őt, a végén a kezeimmel is rásegítek persze, mikor már átkerül a holtponton. Ezután rögtön igyekszem talpra ugrani, és felé fordulni, de még felállás közben megfogok egy szimpatikusabb üvegdarabot, ami nagyjából kés formájára emlékeztet. Tudom, hogy megvágom majd vele a tenyerem, de inkább legyen vágás a tenyeremen, és neki a gyomrában, mint hogy én feküdjek ki. A szilánkkal igyekszem távol tartani Keytet, széleseket suhogtatok felé, ha közelíteni akarna, de gyanítom, hogy nincs észnél, így a félelem sem lesz nála elsődleges, szóval inkább a kitérésre összpontosítok, ha megint nekem ront, hogy kifordulhassak előle, ellökhessem, és újabb másodperceket nyerhessek, amíg támadna.
-Keyt, hall engem? Álljon le, ez nem maga! KEYT!

_________________
You want sympathy? You'll find it between "shit" and "syphilis" in the dictionary.
Reneszánsz: The Restless Son of Sins!
Outsiders: Városi legenda, az isteni segítő
Nestor Stratos Rachel Wilcox Daria Akbal Rehm
Orbucen - Page 2 Quinn_al_r_s1
Quentine Constantine
Quentine Constantine
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 779
Hozzászólások régi : 1163
Korábbi szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 12.szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

Vissza az elejére Go down

Orbucen - Page 2 Empty Re: Orbucen

Témanyitás by Syr-Tox on Csüt. 12 Júl. 2012, 16:28

Múlt:

Siker. Mich ideért az alkatrészekkel és a szerszámokkal. Ekkor azonban egy újabb földrengés rázta meg a sziklákat, és az egyik kőépítmény megrepedt, kis híján ránk is dőlt, de ami késik nem múlik, szóval sietnünk kell. Mich és Reptile gyorsan kapcsoltak, és remélem sikerül nekik eltávolítani a fejünk fölül azt a hatalmas sziklaépítményt.
- Jól beszélsz Jelly sietnünk kell, nem néz ki jól ez a szikla a fejünk fölött. Nálad vannak az adatok, intézd a visszaállítást, addig én beszerelem a vezetékeket meg a két kondenzátort. - mondom neki, majd előveszem a szerszámokat és munkához látok.
Nagy tapasztalatom van az ilyen bütykölések terén, szóval nem okozhat nagy gondot ez a kis javítás. Miután végeztem segítek Jellynek az adatokkal, ha még nem végzett addig, bár úgy tűnik az lesz a hosszabb meló. Átkérem az adatokat az én gépemre is, ketten gyorsabban haladunk. Közben fel-fel pillantok, nehogy ránk szakadjon a szikla, vagy ha mégis akkor el tudjak ugrani.


Jelen:

- #@&>^˘°&##@¨đĐä - káromkodok egy sort, miután megtapasztalom, hogy nincs nálam a fegyverem, mondjuk érthető okokból.
A folyosó végén összetalálkozok Reptillel, ugyanis ugyan oda vezetett mindkét ajtó, Keyt irodájához.
- Fogalmam sincs Tirzusz, valószínű, hogy ne legyen tumultus a ki és bejövő emberek között. Egyik a kijárat másik a bejárat, de ez most mellékes. - válaszolok Reptilnek.
Én is szétnézek, megvizsgálom amik a földön vannak, ha esetleg lenne egy felvevő eszköz ami bekapcsolva maradt véletlenül akkor abból kiderülne mi történt itt. Beleolvasgatok az iratokba is amik szerteszét hevernek.
- Itt valaki valamit nagyon keresett. Ha itt is volt az a valami, akkor azt biztosan megtalálta és elvitte az illető. - szólok Tirzusznak miközben folytatom a vizsgálódást. Minden fontos lehet, hátha valami hasznos dologra is bukkanunk.
Syr-Tox
Syr-Tox
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 73
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Nov. 09.
Tartózkodási hely : Világűr

Karakteradatok
Főkarakter: Mich
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Orbucen - Page 2 Empty Re: Orbucen

Témanyitás by Thorhalla on Pént. 13 Júl. 2012, 12:09

Résztvevők: Mich Howard, Syr-Tox, Nestor Stratos, Carl Morrow, Tirzusz Agipon és Tyr-Xor

Nestor üzenetet küldött szubtéren át, de egyelőre semmilyen válasz nem érkezett rá. A többiek közül Mich és Reptile azonnal ugrottak a kis szentély tetején levő kőhöz és ketten teljes erejükkel sikeresen letudták dönteni azt a földre anélkül, hogy bárkire is ráesett volna.
Ezalatt Jelly és Syr nekiláttak annak, hogy végre kicseréljék az alkatrészeket, amit igencsak gyorsan megtudtak tenni ebben a helyzetben. Most már csak annyi dolguk volt hátra, hogy az eredeti beállításokat előhívják a rendszerből, hogy a berendezés aszerint működjön. Ehhez pedig megvoltak a kódok is és a fordítógépük is fordított, így a szövegértelmezéssel sem volt gond.

Orbucen - Page 2 00120

Mich-nek bólintott az egyik őr, majd Tyra-t felkapva elindult kifelé a gépetek felé, hogy ott ellássa valaki. odalépett a két tetemhez, a szemük vöröses volt, mint akik nem aludtak régóta, de semmilyen más egyéb rendellenességet nem lehetett látni. A körmeik alatt bőr volt és vér, ahogyan a testeket elforgatta nem csak egy-egy szúrás volt rajtuk, hanem több is. Mintha egy ementáli sajt lett volna mindkettő. A testek alatt sok vér is volt, elvéreztek, illetve valószínűleg a szúrások is végzetesek voltak.
Tovább haladva a testek nem mozdultak meg és egy olyan helységbe jutott Mich, ahol az idegen fajokról voltak adatok, amikkel találkoztak a helyiek.

Syr és Reptile nekiláttak annak, hogy kutassanak a holmik között. Reptile volt, aki lejátszotta az adatokat is, amiket talált. A legtöbb teljesen unalmas és hétköznapi dolgokról szólt, mind kereskedelmi adatok, mezőgazdasági és bányászati. Ezeknek a hozama, ebből mennyit dolgozott fel ez a település és mennyit exportáltak a többi városba, ami a bolygón volt. Semmi különös, mígnem az utolsó kártyán egy furcsaság volt, ez némileg sérült volt és nagyon sok adat elveszett, de ennyit ki lehetett venni belőle.
„Az Arany Galaxis” „Fel kell venni… Galador-ral…” „Az űrlovagok… talán…”
Minden más súlyosan sérült volt.

- Nincs senki, aki értene hozzá – kapta a választ Jelly rádión.
Ő pedig hiába nézett az adatokra, azok kínaiak voltak neki, révén semmit sem értett a kémiához és az ehhez tartozó tudományokhoz. A kémcsövekben azonban a folyadékokat a színük alapján némileg fel lehetett ismerni, egyik sem volt méreg, vagy olyasmi, ami emlékezetvesztést okozna. A legtöbb formaldehid volt, valaminek a tárolására, elraktározásra szánták.
Nestor-hoz egyelőre nem érkezett meg az őr, de az embertelen végül sikeresen átdobta, rúgta maga felett a helyi vezetőt. Az újra készült volna ugrani neki, amikor az egyik kree őr végre megérkezett és megragadta Keyt vállát, ahogyan hátrarántotta a férfi nekicsapódott a falnak és eszméletét vesztve csapódott a falnak. A kree a karját nyújtotta Nestor-nak.
- Jól érzi magát? – kérdezte.

~ Mindenki rádió ~
- Azonnal el kell tünnünk innen! – hallatszott az egyik badoon hangja a rádióban, akik a hajónál maradtak. – A hipertérből hatalmas számú inváziós sereg lépett ki a naprendszer szélén! Annihilus serege az! Legfeljebb öt óra és megérkeznek a bolygóhoz!
Nestor-nak ekkor ugrik be, hogy ő volt az, ő csalta ide a sereget a rádióüzenettel, miközben pontosan tudnia kellett volna, hogy nem szabad a bolygók között kommunikálni így, nehogy kiadják a planéta helyzetét. Ő ezzel nem törődve küldött üzenetet és ez csalta ide a Hibán át érkezett sereget.

Orbucen - Page 2 00120

Hmm, Tao igencsak lerövidítette a kalandot azzal az üzenettel...

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Orbucen - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14899
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 47
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Orbucen - Page 2 Empty Re: Orbucen

Témanyitás by Jelly on Pént. 13 Júl. 2012, 19:44

Múlt

A javítás jól haladt, a vezetékek cseréje után már csak előkellett hívni az eredeti beállításokat, vagy újra betáplálni őket. Carl felsóhajtott, majd a többiekhez fordult.
- Már csak előkell hívni az infókat. - A kódok megvoltak, ahogy a nyelvet is értették hála a fordítógépnek. Morrow kikereste a megfelelő kódot, majd a fordítógép segítségével megpróbálta kiálmodni, hogy mik az eredeti beállítások.
Egy pillanatra felnézett a kupolán lévő repedésre, majd visszafordult a panelhez. Mich végzi a dolgát, Nestor is ezt teszi, neki is ezt kell. Folytatta a munkát.

Jelen

Jelly megnézte a kémcsövet, egyszerű formalheid volt, végignézett a padlón lévő adatokon, majd felsóhajtott. Nem értette őket, elkezdett adathordozókat keresni, amiket aztán magával vihet. Talán itt lesz a válasz.
Ekkor harsant fel a rádió. A mutáns srác nem örült a hírnek. Közeleg Annhilus flottája.
Úgy döntött, hogy mindent felmarkol amit csak tud, ami persze adathordózónak látszik. Minden vélt bizonyítékot meg kell szereznie...
- Mindjárt megyek, van itt néhány komputer amit el kellene vinni vizsgálatra, beküldhetnének pár embert segíteni!
Kiáltott bele a kommunikátorába. Mindent megtett volna, hogy tisztára mossa a csapatot.
Jelly
Jelly
Bannolt

Hozzászólások száma : 339
Hozzászólások régi : 5
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Orbucen - Page 2 Empty Re: Orbucen

Témanyitás by Reptile on Szomb. 14 Júl. 2012, 23:16

Múlt:
Az ember segítségével végül is sikerül eltolni, és ezzel leborítani az egész építmény tetejét, még mielőtt az tovább törhetne és rá zuhanhatna a többiekre és a gépre, mert igen, megvan mindennek a fontossági sorrendje, jelenleg - Többiek, gép - Sorrend áll fent, és remélem, hogy ez nem is fog változni. Szóval az emberrel együtt sikerül eltolni a tetejét, de minek is ismételgetem magam? A lényeg hogy ezt most egy nagyobb sikernek könyvelem el, bár másnak nem tűnik nagy dolognak, hogy eltoltuk, mármint hogy a tárgyat, nem az egészet, szóval másnak nem tűnne nagy dolognak, de én ezt még dupla sikernek is el merném könyvelni, ugyanis egy ember segédkezett a dologban, és a kettőnk közös erőfeszítése kellett ahhoz, hogy ez az egész működjön, ergó hasznos dolgot hajtottam végre egy emberrel. Dupla siker, és máris kezdem jobban kedvelni őket, legalább is Michet mindenképpen, szóval kezdek örülni is, hogy velünk jött a Földről.
- Szép munka. - Jegyzem meg neki, és bár mosolyogni nem tudok, a hangomból hallatszik az elégedettség és a boldogság valamennyi jele, és hogy miért veszem ezt ennyire pozitívan? Az előbb már mondtam, plusz innen már sok probléma remélhetőleg nem adódik, ha nagyon össze akarna dőlni ez a kis építmény, akkor maximum ledöntenénk az oldalait, kicsomagolnánk így... Hogy így fogalmazzam... mintha egy kockát hajtanánk szét, vagy legalább is hasonló lenne, a lényeg, hogy akkor ez már tényleg nem jelenthetne gondot, bár feltételezem, hogy most sem lesz már vele baj. Jelly szavai után beleszólok a rádióba, és közlöm, amit le tudtam szűrni a szavaiból.
-- Csapat... - már akik éppen nincsenek itt, az pedig jelenleg nem sok - ... úgy néz ki, hogy célegyenesben vagyunk. -- Csak hogy mindenki tudhasson a dologról, és esetleg megnyugodhasson. Továbbra is figyelek, ha bármiféle veszélyforrás jelentkezne esetleg, de remélem, hogy innentől már probléma mentes lesz.

Jelen:
Egy jó ideig kutakodok, átnézem az üzeneteket, ez pedig nem kevés idő, bár nagy részük csak unalmas adat, ami a bolygó gazdaságához tartozik, arról ad beszámolót, és ezeket mondhatni kín végighallgatni, de mégis megteszem, mert ki tudja, hogy melyikben lehet fontos adat. Ahogyan az utolsó az utolsó kártyát elkezdem lejátszani, már számítok rá, hogy ez is csak valami hasonló unalmas bányászati vagy mezőgazdasági maszlag lesz, de tévedek. A szöveg felénél, vagy legalább is az érthető felénél megvakarom az államat, majd pedig Syr-re nézek, nem játszom le még egyszer, mert valószínűleg hallotta, csak pár másodperc bámulás után bele szólok a kommunikátorba.
-- Azt hiszem találtam valamit, ami érdekelheti a galaktikus tanácsot, igaz, úgy tűnik, hogy semmi köze a mi ügyünkhöz, amint találkozunk megosztom veletek. -- Igen, a kommunikátorba nem fogom lejátszani, fölöslegesnek látom. Eztán pedig jön egy üzenet a rádión, miszerint jobb lenne eltűnni, ugyanis Annihilus serege, vagy legalább is annak egy része erre tart, szóval igen, tényleg sürgősen távozni kéne, de még nem találtunk semmit, ami bizonyítaná az ártatlanságunkat, vagy ami legalább arra engedne következtetni, hogy önvédelem volt, ezért kicsit ellenkezek is a dologgal, hiszen akkor nem mindegy, hogy Annihilus emberei ölnek meg, vagy ez a szerkezet a karomon? Ha meghalok akkor legalább harcban tegyem... Mindenesetre is,ha érkezik parancs akkor a lemezzel a kezemben megindulok kifelé, mert...
- Ezt bizony megtartjuk. - És majd átadjuk a tanácsnak persze, nekik is látnia kell, mert olyan dolgok vannak benne amiről még nem hallottam, de komolyak lehetnek, hátha ők tudnak valamit.

_________________
Reneszánsz: Reptile, Ray Crawford
X-diák: Lex Orrin
Reptile
Reptile
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 507
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 02.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Orbucen - Page 2 Empty Re: Orbucen

Témanyitás by Quentine Constantine on Hétf. 16 Júl. 2012, 21:31

Múlt:

Az üzenet elküldése után tulajdonképpen már tényleg nem sokat tehetek. Az evakuálásnál minden megy, ahogy mehet, ennél többet nem tudok tenni. A terraformálónál pedig a legokosabb embereink dolgoznak, tulajdonképpen mindenki, aki eszméleténél van, és nem én vagyok. Ja, belátom, nem vagyok egy lángész, ha gépekről van szó, elvezetek egy kisebb hajót, és megtalálom, amire szükségem van, de ha programozni kell, mást hívjanak. Az irányítás viszont látszólag egészen jól megy, legalábbis eddig nem tört ki pánik, sikerült minimalizálni a veszteségeket, és nem utolsó sorban Tirzusz jelenti, hogy mindjárt készen van a gép.
-A világért sem akarlak titeket siettetni, csak ne csesszetek el semmit, nem akarok ennél is nagyobb vihart! – Válaszolok a jelentésre, és elfoglalom a helyem a gépen. Azt hiszem, megtettem minden óvintézkedést, ami szükséges.
-Keyt, itt Nestor Stratos, ahogy hallhatta, az embereim mindjárt megoldják a gondot, de a feketelyuk, ami okozta, nem fog eltűnni. Ehhez külső segítség kell majd.

Jelen:

Mielőtt még komolyabb sérülést kellene okoznom Keytnek – vagy fordítva -, megérkezik az őr, hála az égnek eldobhatom az üvegszilánkot.
-Jól? Nem mondanám, ez a fickó a bolygó vezetője volt, most meg úgy viselkedik, mint egy primitív állat. De nem sérültem meg, ha így értette.
Ezután meghallom az üzenetet, és leesik a tantusz. Nem tudom, hogy elröhögjem-e magam kínomban, vagy sírjak. A kezemet az arcomba temetem, és valahol a két érzés határán lengve próbálok megnyugodni.
-A picsába. A segélyhívás. Segélyhívást küldtem a katasztrófa alatt, hogy bezárhassam a feketelyukat, ami tönkretette a terraformálót. Nem hittem volna, hogy Annihilus egy ilyen bolygóra fog éppen ráharapni.
Körülnézek a teremben, és fanyar mosollyal konstatálom, hogy most már nem sokat ér ez a hely.
-Ő magunkkal kell vinnünk, talán nem tud róla, de az elméjében lehet a válasz arra, hogy mi történt itt.
Ezzel a vállamra veszem az ájult Keytet, és elindulok kifelé az őr előtt.
-Azért csak tartsa szemmel, ha mocorogni kezd, nehogy megharapjon, vagy valami.
Ezután az adóvevőbe szólok.
-Hallottátok a parancsot, mindenki indulás a hajóhoz. Sikerült élve elfogni Keytet, ti is hozzatok magatokkal mindent, ami nem lassít le nagyon, és segíthet rajtunk, vagy másokon. Csipkedjünk magunkat!
Az igaz, hogy ha nincs bizonyíték az ártatlanságunkra, akkor nagyjából húsz órán belül meghalunk, de az még mindig több, mint az öt óra, ha ideér Annihilus.

_________________
You want sympathy? You'll find it between "shit" and "syphilis" in the dictionary.
Reneszánsz: The Restless Son of Sins!
Outsiders: Városi legenda, az isteni segítő
Nestor Stratos Rachel Wilcox Daria Akbal Rehm
Orbucen - Page 2 Quinn_al_r_s1
Quentine Constantine
Quentine Constantine
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 779
Hozzászólások régi : 1163
Korábbi szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 12.szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

Vissza az elejére Go down

Orbucen - Page 2 Empty Re: Orbucen

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4  Next

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.