Utopia, San Francisco (Jövő bűnei)
1 / 1 oldal • Megosztás
Utopia, San Francisco (Jövő bűnei)
Egy régi elhagyott kutatólabor, ezt a helyet használja most a Nyugati parton főbázisnak a Mutáns Testvériség.
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Thorhalla- Fórumanyu
- Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders
Re: Utopia, San Francisco (Jövő bűnei)
Résztvevők: Jake Hamilton, Alex Wilder, Antoine Alanian, Delyth Lloyd-Ellis és Lex Orrin
Egy kora nyári délután volt Amerika nyugati felén, ahol az Testvériség is tartózkodott. Mindenki az internet, TV, vagy rádió előtt ült, mert az elnök, Jonah Wright egy újabb beszédet fog tartani, de azt nem sikerült a Testvériségnek kiderítenie, hogy miről is fog szólni mindez, pedig minden követ megmozgattak azért, hogy mindez kiderüljön előre. A megadott időpontban pedig meg is kezdődött az adás a fehérházból:
- Amerika honfitársaim! – kezdett bele a férfi a beszédbe. – A mai nap igazán jelentős a nemzet és világbiztonság miatt. Mint bizonyára mindenki tudja az elmúlt hetekben a világ vezető országai összeültek és a Föld biztonságáról étkeztek. Sikerült is közös nevezőre jutunk. Mindenki tisztában van vele, hogy amikor a kree-k távoztak a bolygóról valamit hátrahagytak, közel egymillió őrszemet. Kedves hölgyeim és uraim ezennel örömmel szeretném bejelenteni, hogy dr. Farahnaz Soraya Mazandarani al-Semnani és programozócsapata hatalmas áttörést ért el az őrszemekkel kapcsolatban. Sikerült teljesen átprogramozniuk, hogy ezentúl minket szolgáljanak és a mi igényeinknek megfelelően működjenek. A mai napon, tizenöt perc múlva a világon mindenhol beüzemelik ezeket a feljavított őrszemeket. Ettől kezdve még nagyobb lesz a biztonság és azok, akik mindezt megakadályozni akarják, köztük a Mutáns Testvériség, hamarosan a Raft vendégszeretetét élvezhetik majd és önöket nem fogja semmi sem fenyegetni már. A mai nappal a világ egy új érába lép, a biztonság és a szabadság korába és nekem jutott a megtiszteltetés, hogy önöket oda vezessem a bizalmuknak hála, amit remélem a későbbiekben is magaménak tudhatok. A visszaszámlálás indulhat! További szép napot honfitársaim!
A kép egy pillanatra elsötétedett és a visszaszámlálás megkezdődött.
Egy kora nyári délután volt Amerika nyugati felén, ahol az Testvériség is tartózkodott. Mindenki az internet, TV, vagy rádió előtt ült, mert az elnök, Jonah Wright egy újabb beszédet fog tartani, de azt nem sikerült a Testvériségnek kiderítenie, hogy miről is fog szólni mindez, pedig minden követ megmozgattak azért, hogy mindez kiderüljön előre. A megadott időpontban pedig meg is kezdődött az adás a fehérházból:
- Amerika honfitársaim! – kezdett bele a férfi a beszédbe. – A mai nap igazán jelentős a nemzet és világbiztonság miatt. Mint bizonyára mindenki tudja az elmúlt hetekben a világ vezető országai összeültek és a Föld biztonságáról étkeztek. Sikerült is közös nevezőre jutunk. Mindenki tisztában van vele, hogy amikor a kree-k távoztak a bolygóról valamit hátrahagytak, közel egymillió őrszemet. Kedves hölgyeim és uraim ezennel örömmel szeretném bejelenteni, hogy dr. Farahnaz Soraya Mazandarani al-Semnani és programozócsapata hatalmas áttörést ért el az őrszemekkel kapcsolatban. Sikerült teljesen átprogramozniuk, hogy ezentúl minket szolgáljanak és a mi igényeinknek megfelelően működjenek. A mai napon, tizenöt perc múlva a világon mindenhol beüzemelik ezeket a feljavított őrszemeket. Ettől kezdve még nagyobb lesz a biztonság és azok, akik mindezt megakadályozni akarják, köztük a Mutáns Testvériség, hamarosan a Raft vendégszeretetét élvezhetik majd és önöket nem fogja semmi sem fenyegetni már. A mai nappal a világ egy új érába lép, a biztonság és a szabadság korába és nekem jutott a megtiszteltetés, hogy önöket oda vezessem a bizalmuknak hála, amit remélem a későbbiekben is magaménak tudhatok. A visszaszámlálás indulhat! További szép napot honfitársaim!
A kép egy pillanatra elsötétedett és a visszaszámlálás megkezdődött.
Thorhalla- Fórumanyu
Karakteradatok
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders
Összefont ujjakkal hátra dőlve nézem az egész műsort. Jonah minden szava erősíti a hányinger érzetét, noha már régen elváltak útjaink szavai még mindig nem tudnak hidegen hagyni, már csak azért sem ahogy előadja őket.
Csak egy mély levegőt veszek mikor kimondja a lényeget, még egyet rászívok. Meg kell őriznem a hideg véremet. Nem egy dühös paraszt vagyok, ha már a vezetői posztról nem is esik szó. De ez mégis... nagy csalódás. Nem szeretek csalódni, képes vagyok szívemre venni a dolgot.
Amikor a hírszerzés sikertelenségére gondolok egy pillanatra Jakere terelődik a tekintetem. A mi nagy hírű kémünkre... a fintor jelenthet akármit az arcomon, de mit is mondhatnék. Neki címzem a pillanatban.
Majd felállok, hogy a többiek elé sétálhassak, a tv kikapcsolásának pillanatában. Nem kell most a visszaszámlálás, de az adáson tartom a szemem ha a többiek ezt nem is látják. Megállva hátra teszem a kezeimet, majd kiállok, hogy végignézzek a társaságon mielőtt belekezdenék.
Csak egy mély levegőt veszek mikor kimondja a lényeget, még egyet rászívok. Meg kell őriznem a hideg véremet. Nem egy dühös paraszt vagyok, ha már a vezetői posztról nem is esik szó. De ez mégis... nagy csalódás. Nem szeretek csalódni, képes vagyok szívemre venni a dolgot.
Amikor a hírszerzés sikertelenségére gondolok egy pillanatra Jakere terelődik a tekintetem. A mi nagy hírű kémünkre... a fintor jelenthet akármit az arcomon, de mit is mondhatnék. Neki címzem a pillanatban.
Majd felállok, hogy a többiek elé sétálhassak, a tv kikapcsolásának pillanatában. Nem kell most a visszaszámlálás, de az adáson tartom a szemem ha a többiek ezt nem is látják. Megállva hátra teszem a kezeimet, majd kiállok, hogy végignézzek a társaságon mielőtt belekezdenék.
Zed is dead- 2. szint - 6 kredit
- Hozzászólások száma : 140
Hozzászólások régi : 0
Karakteradatok
Főkarakter:
Síkok:
Már egy ideje várom, hogy elkezdődjön az adás, bár nehéz belátnom, kíváncsivá váltam, feszegette az elmémet, hogy mi lehet oly hatalmas titok, amiről akárhogy is próbáljuk, semmiféle információt sem tudunk szerezni. Kicsit pumpál bennem az adrenalin, ideges vagyok a várakozástól, de ennek semmi jelét sem mutatom a többiek felé, nem kell, hogy valaki fokozza a feszültséget, valószínűleg bennük is ott van, és ha valaki elkezdi kimutatni, az ragadni fog a többire is, és szép fokozatosan egy kisebb pánikhangulat fog kialakulni, akkor is, ha egy " mentálisan edzett " csapatról beszélünk, így hát inkább megtartom magamnak az érzelmeimet, legalább is a negatívakat. Ahogyan az adás elkezdődik, összefonom magam előtt a karjaimat, nem örülök neki, hogy ezt az alakot kell ismét nézni, ezt a férget, ki miatt tulajdonképpen úgy vagyok elkönyvelve, sőt nem csak én, hanem mindannyian, mint egy csapatnyi bűnöző, pusztán azért, mert az egyik, hozzánk talán legközelebb álló személyes adatot nem vagyunk hajlandóak közzé tenni, és szétkürtölni a nagyvilágnak, hogy mások azokban megtalálhassák az esetleges gyenge pontokat, s majd ellenünk fordulhassanak azokat kihasználva... Undorító, s tőle ilyen téren többet vártam ennél. Amik az adásban elhangzanak... Nos nem jók, egyáltalán nem, bennem van a kényszer, hogy nyeljek egyet, de visszafojtom inkább, s az arcom rezdületlen, szigorú, magabiztos harmóniáját igyekszem minél jobban megtartani, amivel végül is nincs túl sok probléma, az évek alatt megtanultam már ezt. Alex véget vet a műsornak, legalább is a mi készülékünkön, miután a visszaszámlálás elkezdődik, majd pedig felénk fordul, úgy tűnik, hogy valami fontosat akar közölni, valószínűsíteném, hogy azt fogja egy nagy mondatba burkolni, hogy milyen fontos az, hogy ezt az egészet megakadályozzuk, mekkora esély van rá hogy elbukunk vagy sikerrel járunk, mi ezeknek a következménye, mi a terv, meg még pár esetleges apróság, bátorítás például, ha valakinek szüksége van rá, a csapat ellátása morállal, attól függetlenül hogy eléggé pocséknak tűnik a helyzet. Nos, ezekre számítok mint felhozott témák, és bár ezeket aztán ki lehet fejteni, csűrni meg csavarni, de reménykedem benne, hogy viszonylag rövidre fogja, ugyanis az a tizenöt perc nem valami sok idő, ha az lejár mielőtt esetleg cselekedhetnénk, vagy miközben cselekszünk, akkor több mint valószínű, hogy nekünk annyi, szóval igen, remélem hogy ezzel ő is tisztában van, és ráadásul nekem még össze kell szednem a felszerelést, ugyanis most utcai ruhában feszítek, és az általam összerakott páncélnak csak az egyik alkar része van beüzemelve, hogy kommunikálni tudja a többiekkel, mivel nem várhatom el tőlük, hogy megtanulják a jelbeszédet, bár van, aki hajlamos volt rá, egészen fiatal korától kezdve - Jakeről van szó jelenleg. - De a többiek... Nos nem tudom, ez egy biztosabb mód.
- Hozzászólások száma : 507
Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi
Síkok:
A Testvériség minden tagja csöndben ül, és várja, hogy ma mivel próbálja megetetni a világot szeretett elnökünk. Minden erőfeszítésünk ellenére semmit nem sikerült kiderítenünk, nem meglepő hát a nyugtalanság, ami láthatóan mindenkit feszeget belülről. Amikor a képernyő jobb felső sarkában az óra egészre vált, meg is jelenik a jól ismert és gyűlölt arc, hogy megkezdje beszédét. Egy szó sem hangzik el a szobában s szónoklat alatt, de az arcok árulkodóak. Főként vezérünket, Alexet figyelem. Sokszor elgondolkozom azon, hogy mennyit változott az évek alatt. Amikor megismertem egy önbizalom hiányos, és kissé üldözési mániás srác volt, akiről nem is gondolná az ember, hogy valaha a Testvériség mindenki által elfogadott vezetője lesz. Most azonban igazi vezérként viselkedik, arcán alig látszik valami. Neki kell bennünk tartatnia a lelket, tudja, hogy nem eshet pánikba. A többiek talán észre sem veszik arcának apró rezdüléseit, de én elég jól ismerem ahhoz, hogy tudjam, ő is fél. Amiről Jonah beszél, az még a rémálmaimban sem jutott eszembe. Egymillió őrszem, amik az elnök parancsára mozdulnak? Hát senki sem látja, hogy mi folyik itt? Ezzel az erővel a háta mögött semmi sem korlátozhatja őt. Ez nem biztonság, hanem diktatúra! A beszéd végén elindul a visszaszámlálás, és minden szem Alexre szegeződik. 15 percünk van. Mihez kezdünk vele? Remélem van valami elképzelése, mert nekem nincs. Az igazat megvallva, nem reménykedem benne, hogy az őrszemek beüzemelése ellen bármit is tehetnénk, legfeljebb a megállításukra lehet egy kis reményünk, de az sem sok.
Másik Világ:
Outsiders: Jerome Masamba, T'Challa/Fekete Párduc
Apokalipszis Kora:
Exiles: Antoine Alanian
X-Rezervátum: Danny Long
Danny Long- 11. szint - 25 kredit
- Hozzászólások száma : 1097
Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Síkok:
A szobámban ülve, a tabletemen kezdem el nézni Jonah beszédét. Ahogy nézem, könnyek szöknek a szemembe. Elég nehezen tudom elrejteni az érzéseim, mindig is így voltam ezzel, ezért is vonultam el a szobámba, hogy itt nézzem a beszédet. Nem tudtuk kideríteni, hogy miről lesz most szó, pedig próbálkoztunk, és amit mond felülmúl minden várakozást. Az őrszemeket?! Túl vakmerő, még akkor is, ha Farahnaz programozta őket.. És az üzenet, amit közöl, elég egyértelmű. Nem hittem volna, hogy számára ennyire vérre megy már a játék, hogy a közös múlt ennyire nem számít...Hogyan jutottunk idáig?
A Rafttal való fenyegetőzés nem újdonság, de mikor Jonah a szabadság korának eljövetelét említi gúnyos vigyorra húzódik a szám, és a keserűségem haragba csap át...Hiszen eddig mindent megtett, hogy a szabadságunkat elvegye, még akkor is, amikor elvileg egy oldalon álltunk...Pedig régen.. Megrázom a fejem. Nincs értelme merengeni a múlton, már úgysem tehetünk semmit...
Amikor elindul a visszaszámlálás, letörlöm a könnyeimet, kirobogok az ajtón és elkezdek cikázni a folyosókon a tanácsterem felé, majd az ajtó előtt megállva csendben kinyitom és beosonok, továbbra is a levegőben lebegve. Látom Alex a többiek előtt áll, úgyhogy lehuppanok az asztalra, hogy hallgassam mit mond. Közben rámosolygok a többiekre, de bizonyára látják, főleg Tony aki elég jól ismer, hogy nincs benne sok öröm vagy életerő, mindenesetre bátorítónak szánom, de a szemeim nem éri el. Végül Alexra emelem a tekintetem, és mosolyom kicsit erőre kap, ahogy a szeretett vezetőnkre tekintek, akit már 14 éves korom óta ismerek, mikor még ez az egész elképzelhetetlen volt. Sokat változtunk azóta, mindannyian...
A Rafttal való fenyegetőzés nem újdonság, de mikor Jonah a szabadság korának eljövetelét említi gúnyos vigyorra húzódik a szám, és a keserűségem haragba csap át...Hiszen eddig mindent megtett, hogy a szabadságunkat elvegye, még akkor is, amikor elvileg egy oldalon álltunk...Pedig régen.. Megrázom a fejem. Nincs értelme merengeni a múlton, már úgysem tehetünk semmit...
Amikor elindul a visszaszámlálás, letörlöm a könnyeimet, kirobogok az ajtón és elkezdek cikázni a folyosókon a tanácsterem felé, majd az ajtó előtt megállva csendben kinyitom és beosonok, továbbra is a levegőben lebegve. Látom Alex a többiek előtt áll, úgyhogy lehuppanok az asztalra, hogy hallgassam mit mond. Közben rámosolygok a többiekre, de bizonyára látják, főleg Tony aki elég jól ismer, hogy nincs benne sok öröm vagy életerő, mindenesetre bátorítónak szánom, de a szemeim nem éri el. Végül Alexra emelem a tekintetem, és mosolyom kicsit erőre kap, ahogy a szeretett vezetőnkre tekintek, akit már 14 éves korom óta ismerek, mikor még ez az egész elképzelhetetlen volt. Sokat változtunk azóta, mindannyian...
//Szabadkör, amiben megtudjátok beszélni a hírt, egy kérésem van, a csapatvezető kezdje az írást.//
Thorhalla- Fórumanyu
Karakteradatok
Kint állok, a lélegzet vételnyi szünetem alatt. Sok féle reakcióra számítottam. Szinte szégyellem magam, hogy az első a pánik volt. Pedig szinte levegőt sem vesz a banda, a büszke mosolyt nem rejtem el. Bár nem vagyok benne biztos, hogy jó ötlet volt. Megvárom, míg az esetlegesen később érkezők is megjöjjenek.
- Barátaim, testvéreim, családom! - Kezdem határozott hangon a felszólítást, a fokozással erősítve a bizalmat a pillanatban.
- Nem akarok kertelni, tudjátok, hogy nem szoktam. Nem tudtunk erről a lépésről és sokkal durvább is volt, mint akármi amire számítottunk. Ezt többen már tudtátok, de most nem keresünk bűnbakokat. Minél hamarabb lépnünk kell. Véget vetünk a kis csatározásainknak az elnökkel. - Határozottan de nyugodtan folytatom, majd egy lélegzet alatt körbe nézek az arcokon.
- Itt az ideje, hogy lecsapjunk! - Arcom határozott, dühös lesz és bekiabálom a mondattal a termet. Egy adag morált vagy megrökönyödést osztva a sorok közé.
- Aki úgy gondolja, hogy itt az ideje, hogy megadja magát a rendszernek most távozhat, nem esik baja. Árulással ne fáradjon mi sem maradunk sokáig. - Mosolyodom el magabiztosan. Tony már halott a tervemről, kell nekünk egy csapat.
- Barátaim, testvéreim, családom! - Kezdem határozott hangon a felszólítást, a fokozással erősítve a bizalmat a pillanatban.
- Nem akarok kertelni, tudjátok, hogy nem szoktam. Nem tudtunk erről a lépésről és sokkal durvább is volt, mint akármi amire számítottunk. Ezt többen már tudtátok, de most nem keresünk bűnbakokat. Minél hamarabb lépnünk kell. Véget vetünk a kis csatározásainknak az elnökkel. - Határozottan de nyugodtan folytatom, majd egy lélegzet alatt körbe nézek az arcokon.
- Itt az ideje, hogy lecsapjunk! - Arcom határozott, dühös lesz és bekiabálom a mondattal a termet. Egy adag morált vagy megrökönyödést osztva a sorok közé.
- Aki úgy gondolja, hogy itt az ideje, hogy megadja magát a rendszernek most távozhat, nem esik baja. Árulással ne fáradjon mi sem maradunk sokáig. - Mosolyodom el magabiztosan. Tony már halott a tervemről, kell nekünk egy csapat.
Karakteradatok
Főkarakter:
Síkok:
Alex arcán egy mosoly jelenik meg, könnyen láthatóan büszke, bár nem értem, hogy miért, ha véghez vittünk volna valami nagyot az elmúlt pár percben, és akkor tekintene így ránk, akkor érteném, most viszont... Semmi sem történt, csak állunk és várunk, így pedig nem igazán tudom hova pakolni a dolgot, de talán nem is baj. Lassan még be esnek páran, nem sok aza pár igazából, Delyth lebeg be közénk, és... Na jó, lusta voltam jobban figyelni és csak ő tűnt fel eddig számomra, és már mosolyog is, bár valahogy nem tűnik az igazinak. Mindenesetre is Alex belekezd a mondandójába, én pedig ugyan úgy, ugyan abban a pózban hallgatom végig az egészet, igazából mozdulatlanul, max a fejemmel követem, ha mozog valamerre, de erre sem igazán kerül sor, szóval igen, és hogy miért állok így? Mert kényelmes, kényelmesebb, mintha magam mellett lógatnám a karjaimat, és jobban is érzem magam így, mint bárhogyan máshogy, nem tudom ezt mivel magyarázni, egyszerűen így jó és kész. Miután vége a szentbeszédnek... Hogy is mondjam, sok dolog fordulhatna most meg a fejemben, mennyrie értek egyet például, vagy hogy igazán indulhatnánk már - ezen most azért nem jár az agyam, mert a beszéd közben már épp eleget tűnődtem rajta - de igazából az egyetlen dolog, ami az eszembe jut most erről, az nem más, mint hogy:
~ Tudtam. ~ Igen, tudtam, végül is megjósoltam magamban előre, hogy ez lesz a beszéd lényege, bár pár pontja kimaradt a szövegnek, úgy értem például a terv vázolása, illetve felajánlotta, hogy ha valaki távozni akar, akkor az mehet, de lényegében a többi az eddig megvolt, bátorítás.. És igazából ez votl az egyetlen másik pont a terven kívül, szóval vegyük úgy hogy a fele bejött, és ne úgy, hogy a fele nem, mert ugye mindig fő az optimizmus, a pohár most is félig tele van. A távozási lehetőségen gondolkodnom sem kell, szerintem a többieknek sem igazán, annakidején kiválltunk az x-menből és egy törvény el nem fogadása miatt bűnözőkké lettünk kikiáltva, azóta együtt élünk kb. úgy, mint egy család, bár annyira nem közvetett szinten... Vagy csak nekem nem tűnt eddig annyira közvetlennek ez az egész, lényeg a lényeg, ha már annyi ideje nem zavart minket ez, miért pont most hagyná el valaki a csapatot? Lényegében ha elmegy az a bizonyos illető, és úgy dönt, hogy regisztráltatja magát, amint belép valahova és felismerik, le is csukják, nem fognak neki azzal foglalkozni, hogy ő miért is ment oda, és hogy miért nem? Azért, mert az emberek idióták, és azonnal ítélkezni próbálnak minden és mindenki felett. Szóval lényegében továbbra is meg sem rezdülök, állok és várok, hogy mikor jön már a parancs, miszerint indulhatunk, vagy hogy gyorsan szedjük össze amink van, akkor viszont futólépésben indulok meg a cuccaimhoz, bár azt hiszem, az még egy kicsit később lesz.
~ Tudtam. ~ Igen, tudtam, végül is megjósoltam magamban előre, hogy ez lesz a beszéd lényege, bár pár pontja kimaradt a szövegnek, úgy értem például a terv vázolása, illetve felajánlotta, hogy ha valaki távozni akar, akkor az mehet, de lényegében a többi az eddig megvolt, bátorítás.. És igazából ez votl az egyetlen másik pont a terven kívül, szóval vegyük úgy hogy a fele bejött, és ne úgy, hogy a fele nem, mert ugye mindig fő az optimizmus, a pohár most is félig tele van. A távozási lehetőségen gondolkodnom sem kell, szerintem a többieknek sem igazán, annakidején kiválltunk az x-menből és egy törvény el nem fogadása miatt bűnözőkké lettünk kikiáltva, azóta együtt élünk kb. úgy, mint egy család, bár annyira nem közvetett szinten... Vagy csak nekem nem tűnt eddig annyira közvetlennek ez az egész, lényeg a lényeg, ha már annyi ideje nem zavart minket ez, miért pont most hagyná el valaki a csapatot? Lényegében ha elmegy az a bizonyos illető, és úgy dönt, hogy regisztráltatja magát, amint belép valahova és felismerik, le is csukják, nem fognak neki azzal foglalkozni, hogy ő miért is ment oda, és hogy miért nem? Azért, mert az emberek idióták, és azonnal ítélkezni próbálnak minden és mindenki felett. Szóval lényegében továbbra is meg sem rezdülök, állok és várok, hogy mikor jön már a parancs, miszerint indulhatunk, vagy hogy gyorsan szedjük össze amink van, akkor viszont futólépésben indulok meg a cuccaimhoz, bár azt hiszem, az még egy kicsit később lesz.
Karakteradatok
Síkok:
Ahogy Alex belekezd a beszédébe, egyre jobban elhatározom magam. Elhatározom, hogy túl lépek a múlton, és nem leszek tétlen többé. Mindig próbáltam a béke és szeretet mellett kiállni, békés módszerekkel megoldani a problémákat, meggyőzéssel. De ...változtatnom kell. Ez így nem működik. Ha határozatlan maradok, és túlzottan könyörületes, kolonc leszek a többiek nyakán, és lehet mindannyiunk életét feláldozom..és miért? Egy elvért, ami láthatólag idejét múlt? Ez már nem az a világ, ami fiatalkoromban körülvett. Ez már nem az a világ amiről Apáék tanítottak...
Most már a Testvériség a családom, mint ahogy Alex is mondja, és meg akarom védelmezni minden Testvérem. Túlléptünk már a ponton mikor a szavaknak volt értelme. Az őrszemek aktiválva lesznek, ennyi idő alatt nem tudjuk megállítani... és azok meg végképp nem hallgatnak semmiféle érvre, könyörgésre.
Mikor Alex felkiált, felpattanok az asztalról. Nem tudok ülve maradni. Lebegve megállok az asztal előtt, és iszom vezérünk szavait. Meglep mikor felhozza, hogy ha valaki szeretné megadni magát, most tegye. Erősen kétlem, hogy bárki is hajlana afelé, és szerintem ezt Alex is tudja.
- Életünket és vérünket... - motyogom magam elé egy vigyorral - a Testvériségért - fejezem be kissé hangosabban.
Most már a Testvériség a családom, mint ahogy Alex is mondja, és meg akarom védelmezni minden Testvérem. Túlléptünk már a ponton mikor a szavaknak volt értelme. Az őrszemek aktiválva lesznek, ennyi idő alatt nem tudjuk megállítani... és azok meg végképp nem hallgatnak semmiféle érvre, könyörgésre.
Mikor Alex felkiált, felpattanok az asztalról. Nem tudok ülve maradni. Lebegve megállok az asztal előtt, és iszom vezérünk szavait. Meglep mikor felhozza, hogy ha valaki szeretné megadni magát, most tegye. Erősen kétlem, hogy bárki is hajlana afelé, és szerintem ezt Alex is tudja.
- Életünket és vérünket... - motyogom magam elé egy vigyorral - a Testvériségért - fejezem be kissé hangosabban.
Csendben hallgatom végig a tv-vel szemben a szoba túlsó oldalának egyik sarkából a bejelentést, természetesen onnét ahol a legsötétebb van, de még látni lehet a képernyőt. A szemmel gyakran pillantottam a többiek tekintetére, hogy milyen is az ő reakciójuk, aminek hála a vezérünk pillantását is sikeresen elkaptam. Ismertem már annyira hogy tudjam mit akart üzenni ezzel. Azt hogy elcsesztem. Persze én már azt is győzelemnek tartottam, hogy 4 éven keresztül sikerült megtudni hogy mikor akadtak a nyomunkra, valamint kisebb zűröket okozni a kormánynak, hogy addig is amíg zavar van, mi időben tovább tudjunk lépni. Minden infót én se tudok megszerezni, hisz csak egy halandó vagyok, elvesztettem az esélyt hogy félisten legyek. Gyakran gondolkodom el azon, hogy talán hibáztam mikor vissza utasítottam hogy Raziel legyek, de az istenért is, anno az volt a helyes döntés. Időközben mások is besétáltak a szobába és Alex kikapcsolta a tv-t. Szinte azonnal megnéztem a karórámat, hogy tudjam mikor is fog lejárni a határidő. Alex beszéde engem személy szerint valamelyest idegesített. Mindig is inkább testvérként néztem rá és a többiekre, mint sem vezérként és társakként, így az ilyen beszédeket nem is tartottam helyén valónak, de hát pont ezért is nem lett volna belőle jó vezér. Ez és az idealista hozzáállásom miatt.
- Nem akarom elrontani a hangulatot, de pontosan hol akarsz lecsapni? Csak két személyről tudjuk bizonyosan hogy közük van az őrszemekhez. Az első Johan, aki valószínűleg valamelyik atombunkerben tartózkodik jelenleg. A másik pedig Farahnaz, aki a világ egyik legjobban védet létesítményében van. Rajtuk kívül minden és mindenki csak másodlagos célpont lesz.. – ekkor az órára tekintettem -.. Alig több mint 10 perc múlva.
- Nem akarom elrontani a hangulatot, de pontosan hol akarsz lecsapni? Csak két személyről tudjuk bizonyosan hogy közük van az őrszemekhez. Az első Johan, aki valószínűleg valamelyik atombunkerben tartózkodik jelenleg. A másik pedig Farahnaz, aki a világ egyik legjobban védet létesítményében van. Rajtuk kívül minden és mindenki csak másodlagos célpont lesz.. – ekkor az órára tekintettem -.. Alig több mint 10 perc múlva.
James Hamilton
James Goldman
Steven- 6. szint - 14 kredit
- Hozzászólások száma : 505
Hozzászólások régi : 215
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 7. szint - 16 kredit
Karakteradatok
Főkarakter: Steven Storm
Síkok:
Alex megvárja, amíg mindenki megérkezik, majd a tőle megszokott és elvárt határozott hangon beszélni kezd. Szemében látszik, hogy elhatározásra jutott. Négyszemközt is rengeteget beszéltünk már arról, hogy ennek a helyzetnek egyszer véget kell vetnünk, ám eddig még nem érezte úgy, hogy eljött volna a cselekvés pillanata. Most azonban nincs már más választásunk, sőt, lehet, hogy már túl késő. Egy azonban biztos: utolsó vérünkig folytatnunk kell a küzdelmet azért amiben hiszünk, és nem utolsó sorban egymásért. Alex végig magabiztosságot sugároz magából, és ez láthatóan átragad a többiekre is. Nem meglepő módon senki sem dönt a távozás mellett.
A pillanatnyi csöndet Jake szakítja meg. Felindulása valahol érthető, hiszen könnyen lehet, hogy az ő hibája, hogy idáig jutottunk. Körbenézve azonban látszik az arcokon, hogy kétségeiben mindenki osztozik. Tényleg közel lehetetlen, amivel próbálkozunk, és Alex eddig nem számolhatott az Őrszemek jelentette veszéllyel, de tudom, hogy meg fog felelni a kérdésre, ezért nem szólalok meg. Már rég megtanultam, hogy nincs többé szükség rá, hogy megvédjem. Ha rám néz, arcomon láthatja, hogy töretlenül bízom benne. Igyekszem stabil pont lenni számára a csapatban, olyan, akire mindig számíthat.
//Ha lehet, még szeretném ezt az előző körbe számolni//
A pillanatnyi csöndet Jake szakítja meg. Felindulása valahol érthető, hiszen könnyen lehet, hogy az ő hibája, hogy idáig jutottunk. Körbenézve azonban látszik az arcokon, hogy kétségeiben mindenki osztozik. Tényleg közel lehetetlen, amivel próbálkozunk, és Alex eddig nem számolhatott az Őrszemek jelentette veszéllyel, de tudom, hogy meg fog felelni a kérdésre, ezért nem szólalok meg. Már rég megtanultam, hogy nincs többé szükség rá, hogy megvédjem. Ha rám néz, arcomon láthatja, hogy töretlenül bízom benne. Igyekszem stabil pont lenni számára a csapatban, olyan, akire mindig számíthat.
//Ha lehet, még szeretném ezt az előző körbe számolni//
Másik Világ:
Apokalipszis Kora:
Karakteradatok
Síkok:
Résztvevők: Jake Hamilton, Alex Wilder, Antoine Alanian, Delyth Lloyd-Ellis és Lex Orrin
Pár perccel később mindenki, aki a helységben van üzenetet kap a kommunikátorára, hogy azonnal nézzenek fel internetre, vagy kapcsoljanak be valamilyen híradást. Az egyik hozzájuk hű kém volt az, aki az ország keleti felében tartózkodott. Amint ez megtörtént a társaság meglátta a híradást.
- Néhány perccel ezelőtt az USA középső részét egy 9-es erősségű földrengés rázta meg, városok kerültek a földdel egyenlővé és tízezrek, ha nem százezrek tűntek el nyomtalanul. Az események előtt még a földrengéskutató intézet is értetlenül áll, a mentőcsapatok már elindultak a helyszínre. Utórengésekre lehet számítani, amint friss híreink lesznek azonnal értesítjük önöket.
Mindenkinek leesik egyből, hogy ez fizikailag képtelenség, hiszen az USA középső része síkság, távol bármiféle kéreg és lemezmozgástól, azon a helyen bármennyit is várna bárki soha, de soha sem lehetne földrengés, főleg nem egy ekkora, amibe ilyen felkészületlenül milliók halhatnak meg.
Hangsúlyozom, hogy nem kötelező ezt választani, ne érezzétek kényszernek, mert beírtam. Nyugodt szívvel mehettek elnököt is öldösni akár, ha úgy döntötök.
Danny készen van, áttettem a reagomat a tied utánra.
Pár perccel később mindenki, aki a helységben van üzenetet kap a kommunikátorára, hogy azonnal nézzenek fel internetre, vagy kapcsoljanak be valamilyen híradást. Az egyik hozzájuk hű kém volt az, aki az ország keleti felében tartózkodott. Amint ez megtörtént a társaság meglátta a híradást.
- Néhány perccel ezelőtt az USA középső részét egy 9-es erősségű földrengés rázta meg, városok kerültek a földdel egyenlővé és tízezrek, ha nem százezrek tűntek el nyomtalanul. Az események előtt még a földrengéskutató intézet is értetlenül áll, a mentőcsapatok már elindultak a helyszínre. Utórengésekre lehet számítani, amint friss híreink lesznek azonnal értesítjük önöket.
Mindenkinek leesik egyből, hogy ez fizikailag képtelenség, hiszen az USA középső része síkság, távol bármiféle kéreg és lemezmozgástól, azon a helyen bármennyit is várna bárki soha, de soha sem lehetne földrengés, főleg nem egy ekkora, amibe ilyen felkészületlenül milliók halhatnak meg.
Hangsúlyozom, hogy nem kötelező ezt választani, ne érezzétek kényszernek, mert beírtam. Nyugodt szívvel mehettek elnököt is öldösni akár, ha úgy döntötök.
Danny készen van, áttettem a reagomat a tied utánra.
Thorhalla- Fórumanyu
Karakteradatok
Csak Jake szól bele és sajnos ez rosszabb mintha többen tették volna. Kénytelen leszek valakivel szemtől szemben konfrontálódni és ez pártokra szakíthat egy egységet. Jobban, mintha többen szólaltak volna fel. Az még akár szilárdíthatná a bizalmat, de helyett. Mély levegőt veszek, egy pillanatra oldalt fordulok, ez az én gondolkodási időm, hogy utána visszanézve Jake szemébe határozottabb lehessek, mint akárki akit valaha az életében látott. De a szemkontaktust csak egy pillanatig tartom, majd a mondatom kezdetekor ismét a közönségemet pásztázom.
- Két fele oszlunk Jake és te velem jösz. Lex, D és Tony szintén. - Kezdem megtörhetetlen határozottsággal. Majd megállok, hátra veszítem a karjaim. Kiduzzad a csuklyám, mint egy ragadozónak.
- Időpontot kérünk az elnöktől, amíg a világ el van foglalva egy síkság 9es erősségű földrengésével... - Jegyzem meg szinte könnyedén a végét.
- A többiek a lehető leggyorsabban és legcsendesebben kelnek útra. Annyi irányba amennyibe tudnak, kettes-hármas csoportokban.
- Két fele oszlunk Jake és te velem jösz. Lex, D és Tony szintén. - Kezdem megtörhetetlen határozottsággal. Majd megállok, hátra veszítem a karjaim. Kiduzzad a csuklyám, mint egy ragadozónak.
- Időpontot kérünk az elnöktől, amíg a világ el van foglalva egy síkság 9es erősségű földrengésével... - Jegyzem meg szinte könnyedén a végét.
- A többiek a lehető leggyorsabban és legcsendesebben kelnek útra. Annyi irányba amennyibe tudnak, kettes-hármas csoportokban.
Karakteradatok
Főkarakter:
Síkok:
Amit Alex mond egy pillanatra megingatja elhatározásom. Legrosszabb félelmem válik valóra, mikor előrukkol a céllal, de tudhattam volna, sőt valahol belül tudtam is, csak reménykedtem, hogy megúszom. Nem akarom Jonah-t megtámadni, se Aliciát, aki nagy valószínűséggel vele lesz, tudom Alexnek se ez a célja, de szép szavakkal tényleg nem fogjuk tudni meggyőzni őket, de esküszöm én meg fogom próbálni. Amúgy az ötlet maga jó, a katasztrófa tényleg le fogja kötni az emberek figyelmét, ennél jobb alkalmunk nem lesz, ha csírájában akarjuk elfojtani a problémát... A gondolat maga, kétségbe ejt, és kénytelen vagyok, a földre leszállva kicsit megtámaszkodni az asztalon. Igyekszem, hogy a belső vívódásom ne üljön ki az arcomra, és próbálom elérni, hogy a harag, amit érzek, elfojtsa a feltörő bánatot és visszakozást.
Biccentek Alex felé, jelezve, hogy követem, majd lehajtom a fejem és a kezeim ökölbe szorítom. Alex és Tony is ismernek eléggé, hogy tudják min megyek keresztül, ezzel az elhatározással, és remélem elnézik nekem ezt a gyengeséget.
Mikor rendeztem gondolataim, és sikerült az előbb érzett elhatározásomból merítenem, felemelem a fejem, és a levegőbe emelkedem, az arcom érzelemmentes, majd egy az előbbinél élethűbb mosoly terül el rajta, amivel elszántságot igyekszek sugározni. Alexnek tudnia kell, hogy támogatom, a többieknek meg, hogy 100 százalékig mellettük állok és nem fogom őket cserbenhagyni.
- Azt ki kéne deríteni akkor, hogy 'rágógumi úrfi' hol tartózkodik jelenleg -jegyzem meg némi keserűséggel a hangomban, a régi, EssEx által kitalált becenevet használva.
Biccentek Alex felé, jelezve, hogy követem, majd lehajtom a fejem és a kezeim ökölbe szorítom. Alex és Tony is ismernek eléggé, hogy tudják min megyek keresztül, ezzel az elhatározással, és remélem elnézik nekem ezt a gyengeséget.
Mikor rendeztem gondolataim, és sikerült az előbb érzett elhatározásomból merítenem, felemelem a fejem, és a levegőbe emelkedem, az arcom érzelemmentes, majd egy az előbbinél élethűbb mosoly terül el rajta, amivel elszántságot igyekszek sugározni. Alexnek tudnia kell, hogy támogatom, a többieknek meg, hogy 100 százalékig mellettük állok és nem fogom őket cserbenhagyni.
- Azt ki kéne deríteni akkor, hogy 'rágógumi úrfi' hol tartózkodik jelenleg -jegyzem meg némi keserűséggel a hangomban, a régi, EssEx által kitalált becenevet használva.
Alex terve meglehetősen kézenfekvő, de alapjában véve jónak tűnik. Ez a földrengés kapóra jön, mivel egy ilyen indokolatlan katasztrófához valószínűleg több X-et is kiküldenek, így kevesebb marad Jonah védelmére. Azt viszont nem tudom, hogy mit tudunk majd kezdeni az Őrszemekkel. Valószínűleg a földrengésnél nem lesz szükség mind az egymillióra. Abban sem vagyok biztos, hogy mi történne, ha eljutnánk az elnökig. Képes lenne Alex, vagy bármelyikünk végezni vele, ha úgy adódna? Barátomra nézve kicsit bizakodóbbá válok, hiszen igazi vezetőhöz méltó határozottság sugárzik belőle, ami azt az érzést kelti bennem, hogy mindenre felkészült. Csak remélhetem, hogy tényleg így van. Akármi is lesz, ez biztosan jobb, mint ha csak ülnénk, és várnánk, hogy a dolgok jobbra forduljanak.
Az első lépés az kell legyen, amit Del felvetett. Elkezd járni az agyam a dolgon, de ebben a témában nem én vagyok a szakértő.
Az első lépés az kell legyen, amit Del felvetett. Elkezd járni az agyam a dolgon, de ebben a témában nem én vagyok a szakértő.
Másik Világ:
Apokalipszis Kora:
Karakteradatok
Síkok:
Érdekes hírek hangoznak el, konkrétan földrengés volt egy olyan helyen, ahol amúgy képtelenség lenne, úgy értem tényleg, egy síkság közepén, ahol talán sosem volt ezelőtt még ilyen, és ráadásul ez kilences erősségű, kizárt, hogy csak valami véletlen legyen, emögött csak valami sötét dolog állhat, mert ugyebár mi a Földön élünk, ha itt valami fura történik a mögött vagy istenek, vagy sötét dolgok állnak, szóval ja. Jön egy terv, amiről nem vágom, hogy miért van ennyire túl ragozva, úgy értem elég lett volna az is, ha azt mondja, hogy az egész itt lévő csapat követi, aki meg nincs itt, az megy a kráterhez, persze így részletesebb volt a részéről, de akkor sem igazán értem, hogy miért kellett így mondani, na jó nem ezen fogok problémázni amúgy, ez csak egy személyes megjegyzés, nincs belőle negatívum, sem pedig pozitívum, csak úgy van, mint a levegő... Na jó, ezt hagyjuk abba most. Szóval a terv kész, a dolgok elvileg a helyükön vannak, az x-eket valószínűleg a földrengés fogja érdekelni, mivel ha meg is tudják, hogy mi oda megyünk az elnökhöz - akárhol is legyen az - valószínűleg az már akkor lesz, amikor ők ott vannak, vagy amikor talán már végeznek, szóval ez nekünk csak nyereség, legalábbis egyenlőre úgy néz ki, aztán majd kiderül, hogy miként fognak alakulni a dolgok. Ha nincs szerencsénk, és nagyon elcsesszük a dolgokat, akkor ezt megszívtuk, ha pedig ügyesek vagyunk, akkor azt hiszem, hogy egészen jól jöhetünk ki a dolgokból, persze ha most valahogy sikerül megzsarolni Jonaht, vagy bármi ilyesmi... Nos elvileg ezt az őrszemes dolgot akkor sem csak ő egyedül hozta meg, szóval akkor a többi nagyobb ország vezetőjét is meg kéne látogatni... Persze reménykedhetünk, hogy ez is elég, és én reménykedem is, de valahol mélyen úgy érzem, hogy ez nem így fog menni, mert ugye a dolgok sosem ilyen egyszerűek.
- Ez esetben egy kis türelmet kérek. - Pötyögöm be a kommunikátoromba, ami már beszél is a többiekhez, majd pedig talán szó szerint kiviharzok a szobából, és egyenesen a páncélomhoz veszem az utat. Csak egy kis sietés, és elég hamar megtalálom, végül is ott van a személyes - ami annyira nem személyes - laboromban, ott, ahol eddig is tartottam. Könnyed mozdulatokkal magamra öltöm, ez nem tart tovább pár percnél, aztán a páncél kibernetikai részét úgyis átnézi a program, illetve frissíti, így azzal már nem foglalkozok, ha hiba lenne benne írná. Csatlakozok ismét a többiekhez, meglehetősen siettem, sprinteltem, és mit ne mondjak, jól esett, így várom a következő parancsot, teljes menetfelszerelésben.
- Ez esetben egy kis türelmet kérek. - Pötyögöm be a kommunikátoromba, ami már beszél is a többiekhez, majd pedig talán szó szerint kiviharzok a szobából, és egyenesen a páncélomhoz veszem az utat. Csak egy kis sietés, és elég hamar megtalálom, végül is ott van a személyes - ami annyira nem személyes - laboromban, ott, ahol eddig is tartottam. Könnyed mozdulatokkal magamra öltöm, ez nem tart tovább pár percnél, aztán a páncél kibernetikai részét úgyis átnézi a program, illetve frissíti, így azzal már nem foglalkozok, ha hiba lenne benne írná. Csatlakozok ismét a többiekhez, meglehetősen siettem, sprinteltem, és mit ne mondjak, jól esett, így várom a következő parancsot, teljes menetfelszerelésben.
Karakteradatok
Síkok:
A csapat is szerzett egyébként korábban járművet, amivel igencsak hamar el tudnak érni az ország másik végébe, így tudták, hogy ezzel nem lesz gond. Ugyanis korábban, amikor az X-men kettőbe szakadt a csapat lazán lenyúlta az egyik X gépet és elvitte magával, azzal távoztak. Az, hogy hol lehet az elnök összesen három lehetőség merült fel a társaságban, többön nem is nagyon lehetett. Az egyik a Fehér ház volt érthető okokból, a másik a családi birtok, aminek a helyzetét a közös ismeretség miatt a Testvériség tagjai is tudtak, hogy New Jersey-ben volt és a harmadik pedig az X-men kúria és iskola, révén, hogy a felesége is X tag volt. ebből kizárható volt az X bázis, hiszen a társaság arra jutott, hogy az X-ek mentek a katasztrófa helyére. Maradt két hely, főleg, hogy nem lehetett tudni, hogy a beszédet honnan is tartotta meg.
A csapat is szerzett egyébként korábban járművet, amivel igencsak hamar el tudnak érni az ország másik végébe, így tudták, hogy ezzel nem lesz gond. Ugyanis korábban, amikor az X-men kettőbe szakadt a csapat lazán lenyúlta az egyik X gépet és elvitte magával, azzal távoztak. Az, hogy hol lehet az elnök összesen három lehetőség merült fel a társaságban, többön nem is nagyon lehetett. Az egyik a Fehér ház volt érthető okokból, a másik a családi birtok, aminek a helyzetét a közös ismeretség miatt a Testvériség tagjai is tudtak, hogy New Jersey-ben volt és a harmadik pedig az X-men kúria és iskola, révén, hogy a felesége is X tag volt. ebből kizárható volt az X bázis, hiszen a társaság arra jutott, hogy az X-ek mentek a katasztrófa helyére. Maradt két hely, főleg, hogy nem lehetett tudni, hogy a beszédet honnan is tartotta meg.
Thorhalla- Fórumanyu
Karakteradatok
A többiekkel ellentétben nekem határozottan nem tetszett a terv. Nekünk is segítenünk kellene a katasztrófa elhárításában. A többiek viszont mind támogatták a tervet. Megvártam hogy mindenki elhagyja a szobát hatunkon kívül, és csak akkor szólaltam meg.
- Ha most megyünk az elnökhöz, akkor mindanyiunkat bekasztliznak. Szép szóval nem fogjuk tudni meggyőzni őt, meg pedig nem támadhatjuk mert akkor legjobb esetben is okot adunk majd a népnek az elnök nézeteinek támogatására. Ha így is mindenki emellett voksol, akkor én is megyek, de szerettem volna ezt tisztázni. – Fejeztem be majd miután Lex visszatért felvázoltam azt amit én megtudtam eddig.
- Nem biztos hogy itt lesz, de mi két helyre szűkíthetjük le az elnök jelenlegi tartózkodását. Washingtonban a Fehérházban vagy New Jersey-ben a családi birtokon. Elég távol vannak egymástól még repülővel is eltartana egy ideig mire egyikből átérnénk a másikba, és szerintem túl kevesen vagyunk, ahhoz hogy két csoportra váljunk. Persze ha gondolod mielőtt valamelyikbe is bemennénk, átnézhetem a helyett Odaátról, de onnét arcokat nem láttok így nem biztos hogy felismerem az elnök ha ott van. Azt viszont megfogom tudni mondani, hogy hány személlyel számoljunk. Szóval válasz hogy melyiket nézzük meg első ként. Személy szerint a Fehérházra szavazok, sokkal jobban védett mint a családi birtok, így valószínűbb hogy ott van.
- Ha most megyünk az elnökhöz, akkor mindanyiunkat bekasztliznak. Szép szóval nem fogjuk tudni meggyőzni őt, meg pedig nem támadhatjuk mert akkor legjobb esetben is okot adunk majd a népnek az elnök nézeteinek támogatására. Ha így is mindenki emellett voksol, akkor én is megyek, de szerettem volna ezt tisztázni. – Fejeztem be majd miután Lex visszatért felvázoltam azt amit én megtudtam eddig.
- Nem biztos hogy itt lesz, de mi két helyre szűkíthetjük le az elnök jelenlegi tartózkodását. Washingtonban a Fehérházban vagy New Jersey-ben a családi birtokon. Elég távol vannak egymástól még repülővel is eltartana egy ideig mire egyikből átérnénk a másikba, és szerintem túl kevesen vagyunk, ahhoz hogy két csoportra váljunk. Persze ha gondolod mielőtt valamelyikbe is bemennénk, átnézhetem a helyett Odaátról, de onnét arcokat nem láttok így nem biztos hogy felismerem az elnök ha ott van. Azt viszont megfogom tudni mondani, hogy hány személlyel számoljunk. Szóval válasz hogy melyiket nézzük meg első ként. Személy szerint a Fehérházra szavazok, sokkal jobban védett mint a családi birtok, így valószínűbb hogy ott van.
James Hamilton
James Goldman
Karakteradatok
Síkok:
Ismét Jake az, aki ellenérzését fejezi ki, de nincs is ezzel baj. Mindig kell valaki, aki megkérdőjelezi a tervet, hiszen így könnyebben észrevesszük az esetleges hibákat. Most azonban úgy érzem, hogy nincs igaza.
- Szerintem vagy most megyünk, vagy soha. Így sincs sok esélyünk, de most legalább az Xek többsége a katasztrófa elhárításával van elfoglalva. Azt viszont én sem gondolom, hogy jó terroristák módjára meg kéne támadnunk az elnököt. Ötletem sincs, hogy hogyan tudnánk megállítani az őrszemeket, de meg kell próbálnunk. Talán te valamit tudsz tenni, Alex, végül is a gépek a te asztalod. Arra viszont van tervem, hogy hogyan tudnánk megkönnyíteni az elnökhöz való hozzáférést. Egy elterelő támadással. Régi trükk, de ha jól csináljuk beválhat Ha ez megfelel, vállalom a levezénylését. Néhány illúzióval és egy kis szerencsével viszonylag kevés emberrel is jókora zavart kelthetek. A célpont viszont még mindig kérdés. Kézenfekvőnek tűnik, hogy a helyszínelő X-ment támadjam meg, de nem szívesen veszélyeztetnék civileket. Esetleg azt elhitethetnénk velük, hogy -amennyiben Jonah a Fehér Házban van- a családi birtokot támadjuk. Ehhez természetesen egy Jake-féle ellenőrzés nem ártana.
Körbenézek a csapaton, reakciókra várva. Tudom, hogy nem egy tankönyvbe illő, briliánsan egyedi terv, de legalább valami. Még ha így nem is használjuk fel, talán átlendít minket a holtponton, ahova a megbeszélésünk jutott. És persze arra is van esély, hogy működni fog.
Másik Világ:
Apokalipszis Kora:
Karakteradatok
Síkok:
Mindenki, szinte az egész Testvériség óvatos. Bár magam is meglepem azzal a könnyedséggel amivel a dologhoz állok. De egyszerűen a helyzet vagy most vagy most fajta. Nem engedhetem meg, hogy megingassanak a döntésemben. De tudom, hogy a terv közel sem tökéletes. Csakis az egyetlen amit végre tudunk hajtani.
- A családi birtokra megyünk. - Jelentem ki a tervezgetéseik közepette. Megvárom míg rám figyelnek.
- Nincs időnk, lehetőségünk. Kevesen vagyunk és könnyen lehet, hogy ezért drágán megfizetünk. De az a punk nem fog megölni, demonstráció leszünk ha elfognak. Túlságosan szereti a figyelmet, nem lövetne le vidéken csak mert birtokháborítást követtünk el... - Jelentem ki határozottan, határozottabban, mint amilyen biztos vagyok az állításomban, majd elindulok a hangár felé.
- Majd ott körülnézhetsz Jake, de most nem várhatunk az indulással... - Jegyzem még, remélem mindenki felfogta a tervet és nem kell tovább húznom az egyértelműt.
- A családi birtokra megyünk. - Jelentem ki a tervezgetéseik közepette. Megvárom míg rám figyelnek.
- Nincs időnk, lehetőségünk. Kevesen vagyunk és könnyen lehet, hogy ezért drágán megfizetünk. De az a punk nem fog megölni, demonstráció leszünk ha elfognak. Túlságosan szereti a figyelmet, nem lövetne le vidéken csak mert birtokháborítást követtünk el... - Jelentem ki határozottan, határozottabban, mint amilyen biztos vagyok az állításomban, majd elindulok a hangár felé.
- Majd ott körülnézhetsz Jake, de most nem várhatunk az indulással... - Jegyzem még, remélem mindenki felfogta a tervet és nem kell tovább húznom az egyértelműt.
Karakteradatok
Főkarakter:
Síkok:
Még mindig némán állok és nézek, nincs hozzáfűznivalóm ehhez az egészhez, csupán még mindig úgy vagyok vele, hogy nagyon sürgősen indulni kéne, mondjuk most azonnal, mondjuk a terv, ha jól értem, hogy micsoda, akkor lehetne egy kicsit... Hogy is mondjam... Kidolgozottabb is, de nem az én feladatom ilyesmibe belekötni, bár mondjuk kb. bármi jobban hangzik annál, hogy " bemegyünk azt lesz valami. ", mert bár nem vagyok benne biztos, de nekem ez jött le abból, amit mondott, így viszont nem tudom, hogy mekkora esélyünk lenne megoldani ezt a problémát, az a hely valószínűleg erősen védett... De majd még eldől, lehet, hogy egyszerűbb mint ahogyan én gondolnám és azért fog működni, de ha most onnan jött ez az egész bejelentés, mármint a Föld védelmének a fejlesztéséről... Nos akkor még a szokásosnál is nagyob ellenállással kell majd számolnunk. Akárhogyan is, még mindig bármikor készen állok az indulásra, az x-mentől nem kell tartani, nem mintha különösebben tartana tőlük bárki is közöttünk, legalább is feltételezem, hogy nem, magamból kiindulva, bár azt be kell látnom, nem lenne kellemes egy bal horgot kapni Mattől... De tőle sem tartok különösebben, egyértelműen pedig a többitől mégannyira sem.
Karakteradatok
Síkok:
A csapat végre valahára eldöntötte, hogy merre és hova is megy. A birtokot mindenki ismerte, már jártak is ott korábban, nem sokkal azok után, hogy a kree-ket legyőzték és elűzték. Így lehetett tudni, hogy hatalmas parkos és erdős rész veszi körbe a helyet, a birtokon csak egy helikopter leszálló van, de repülő nincs. Nagyobb számú biztonsági személyzet lakik a birtokon, ezek mutánsok és emberek is lehetnek. Az épületnek is voltak biztonsági rendszererei, volt benne pánikszoba, illetve az egész alatt egy atombunker is. Sajnos korábban csak ennyit sikerült kideríteni, amikor ott volt a csapat, illetve a házban is eléggé jól eligazodnak.
Néhány perccel az indulás bejelentése után már készen is volt a gépük, amivel mehettek. A felszállás után úgy két órával pedig már Jersey államban repültek közel a célponthoz.
A csapat végre valahára eldöntötte, hogy merre és hova is megy. A birtokot mindenki ismerte, már jártak is ott korábban, nem sokkal azok után, hogy a kree-ket legyőzték és elűzték. Így lehetett tudni, hogy hatalmas parkos és erdős rész veszi körbe a helyet, a birtokon csak egy helikopter leszálló van, de repülő nincs. Nagyobb számú biztonsági személyzet lakik a birtokon, ezek mutánsok és emberek is lehetnek. Az épületnek is voltak biztonsági rendszererei, volt benne pánikszoba, illetve az egész alatt egy atombunker is. Sajnos korábban csak ennyit sikerült kideríteni, amikor ott volt a csapat, illetve a házban is eléggé jól eligazodnak.
Néhány perccel az indulás bejelentése után már készen is volt a gépük, amivel mehettek. A felszállás után úgy két órával pedig már Jersey államban repültek közel a célponthoz.
Thorhalla- Fórumanyu
Karakteradatok
Hát... Most már biztos - nem mintha eddig nem lett volna az -, hogy a birtokra megyünk, majd kiderül, hogy mi fog ebből kisülni, remélhetőleg nem az, ami most jár a fejemben, hogy eléggé csúnyán felsülünk, mert ugye fő a pozitív hozzáállás, de azért ilyen helyzetben ez egy kicsit nehéz, de ez igazából nem is számít, tényleg nem. A gép kész, nem igazán kellett valami sokat várni rá, bár ez megszokott, már csak a felszállás van hátra, mármint a fedélzetre, aztán meg a valós felszállás a géppel, ami viszont szerencsére nem az én dolgom, sosem értettem meg, hogy miként is kell kezelni ezt a repülő alkalmatosságot, vagy bármely másikat, így tulajdonképpen... Egyszerűen csak felszállok és helyet foglalok valahol elől, ne nem ám legelöl, annál azért egy kicsit hátrébb, de csak úgy, hogy jó kilátásom legyen. Az út hosszú, természetesen, pedig ez a gép azért eléggé gyors, vagy legalább is induláskor úgy érződik, persze út közben ez már nem így van, igazából nem tudom miért, van ennek valami magyarázata de azt sem sikerült megjegyeznem, illetve de, egy rövidke arabig megvolt a fejemben. Kissé azon kezdek agyalni, hogy eléggé régen kilőhették azokat a gépeket, vagy indíthatták őket, kinek hogy esik jobban ezt kimondani, de eddig még egyet sem láttunk, igazából arra számítottam, hogy ezek szerte az országban járőrözni fognak, de úgy tűnik tévedtem, akkor csak vészhelyzet esetén eresztik útra őket... Valami olyasmi vészhelyzet esetére, gondolnám én, amibe éppen készülünk belekeveredni.
Karakteradatok
Síkok:
~ Ez teljesen megörült. Gyakorlatilag egyszerűen csak nekik akar rohanni minden előzetes felkészülés nélkül? Hogy lehet ennyire felelőtlen?~ Egyszerűen nem tudtam elhinni amit Alextől halottam. Végül aztán sikerült döntene.
- Értem!.. Nem tudom hogy a félelemtől vagy a sértettségtől, de te teljesen megőrültél ha komolyan azt hiszed hogy ezzel a felesleges öngyilkos akcióval bármit is elérhetsz. Mindenesetre ahhoz nem kellesz a segítségem, hogy megöld magad. Remélem a többiek azért megússzák épp bőrrel. Én elmentem. – Válaszoltam Alex-nek majd aztán kisétáltam a szobából. Az órámon még megnéztem, hogy pontosan mennyi ideje is indultak el az őrszemek miközben a saját szobám felé indultam összepakolni. Ezzel komolyabb probléma nem lehetett, mivel mindig is úgy álltam készen, hogy bármelyik pillanatban tovább kell állnunk, így gyakorlatilag csak egy-két percig tartott mire összepakoltam. Végül csak a katanám és egy régi maszk maradt, még amit anno az idegenek elleni háborúban hordtam.
~ Akkoriban azért hordtam hogy ne lássák az arcom se az idegenek se a kamerák. Bár elég kevés embernek volt narancssárga haja, de még is csak hasznosnak számított. Talán ismét szükség lesz rá.~ Gondoltam majd aztán beraktam azt is a táskámba és aztán a hátamra vettem, a katanát pedig az oldalamra raktam.
~ Talán még akad itt valaki, aki tud teleportálni és engem is elvinne egy darabig. Mindenesetre a következő úti célpont nincs éppen túl közel. Okkal kerestünk olyan helyet, ami lehetőség szerintem messze van Farahanz-tól és a Shield-től.~ Elmélkedtem, miközben a rejtekhelyünk folyosóit jártam valószínűleg most utoljára.
//A maszk:
- Értem!.. Nem tudom hogy a félelemtől vagy a sértettségtől, de te teljesen megőrültél ha komolyan azt hiszed hogy ezzel a felesleges öngyilkos akcióval bármit is elérhetsz. Mindenesetre ahhoz nem kellesz a segítségem, hogy megöld magad. Remélem a többiek azért megússzák épp bőrrel. Én elmentem. – Válaszoltam Alex-nek majd aztán kisétáltam a szobából. Az órámon még megnéztem, hogy pontosan mennyi ideje is indultak el az őrszemek miközben a saját szobám felé indultam összepakolni. Ezzel komolyabb probléma nem lehetett, mivel mindig is úgy álltam készen, hogy bármelyik pillanatban tovább kell állnunk, így gyakorlatilag csak egy-két percig tartott mire összepakoltam. Végül csak a katanám és egy régi maszk maradt, még amit anno az idegenek elleni háborúban hordtam.
~ Akkoriban azért hordtam hogy ne lássák az arcom se az idegenek se a kamerák. Bár elég kevés embernek volt narancssárga haja, de még is csak hasznosnak számított. Talán ismét szükség lesz rá.~ Gondoltam majd aztán beraktam azt is a táskámba és aztán a hátamra vettem, a katanát pedig az oldalamra raktam.
~ Talán még akad itt valaki, aki tud teleportálni és engem is elvinne egy darabig. Mindenesetre a következő úti célpont nincs éppen túl közel. Okkal kerestünk olyan helyet, ami lehetőség szerintem messze van Farahanz-tól és a Shield-től.~ Elmélkedtem, miközben a rejtekhelyünk folyosóit jártam valószínűleg most utoljára.
//A maszk:
James Hamilton
James Goldman
Karakteradatok
Síkok:
Similar topics
» Középső államok (Jövő bűnei)
» Wright birtok, New Jersey (Jövő bűnei)
» Xavier iskola, New York (Jövő bűnei)
» A jövő bűnei (X diák alter kaland)
» Utopia
» Wright birtok, New Jersey (Jövő bűnei)
» Xavier iskola, New York (Jövő bűnei)
» A jövő bűnei (X diák alter kaland)
» Utopia
1 / 1 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.