Marokkó (Egyesült Afrikai Nemzetek)

2 / 3 oldal Previous  1, 2, 3  Next

Go down

Marokkó (Egyesült Afrikai Nemzetek) - Page 2 Empty Re: Marokkó (Egyesült Afrikai Nemzetek)

Témanyitás by Sarah Vas. 09 Szept. 2012, 13:40

- Nagyon helyes. - Bólintok a szavaira, miszerint nekem elhiszi, mármint, ha én mondom és végül is jól teszi, mert nem vagyok egy hazug személy, így belegondolva tulajdonképpen még soha nem is próbáltam hazudni... Nem is hiszem, hogy valaha el akarom kezdeni, még csak egy gyereknek sem, egyrészt kétlem, hogy jó lennék benne, másrészt meg utána még csak jól sem érezném magam, mert bár sokszor nem úgy tűnhet, azért szerintem egy eléggé gerinces alak vagyok, az egy másik dolog, hogy a halál ténye nem érdekel, de szerintem ezzel nem csak én vagyok így, mert azért tényleg, gondoljuk végig, az ember lelkéről kapásból tudjuk, hogy két helyre mehet, pokol és... Nos fel, oda fel a fénybe, a görögökből meg az effélékből kiindulva pedig, ki tudja, hogy még hány hely létezhet, lehetséges, hogy minden hitnek van valamiféle külön ilyen placca, ahova a lelkek mennek? Nos egyáltalán nem látom lehetetlennek. Amúgy meg ezen mostanság sokat gondolkodok, tulajdonképpen ahányszor csak eszembe jut a halál ténye... Lassan vallásossá válok? Nem, kizárt, mert már amúgy s az vagyok, ugyanis ezeket tudva, ebben a világban már kizárt, hogy ne lenne valakinek saját hite, bár én nem igazán tartom magamat hívőnek, inkább amolyan " tudok róla de kit érdekel " stílusba tartozom. Arra a mondatomra, hogy valószínűleg teleportációval megyünk, meglepetten néz hátra és nem érti, hogy miként nem lehetek benne biztos, erre a válasz azonban igencsak egyszerű.
- Úgy, hogy a személy, aki képes minket teleportálni... Nos eléggé béna, sok reményt nem fűzök hozzá, de remélem hogy az idősebbik énje képes normálisan megoldani a dolgokat. - Arra nem térek ki, hogy nem is olyan régen képes volt áthozni az időn, 30 éven minket, de a helyet nem tudta belőni normálisan és az ellenséges terület kellős közepén kötöttünk ki, ahol meg, ha Freydis nem jön, azóta ki tudja, hogy mi lenne velünk. Az utolsó kérdésemre, miszerint tudja-e, hogy kik a szülei, már nem is válaszol, csak megyünk tovább, én pedig nem érzem problémásnak, hogy ez a téma nem kerül különösebb feszegetésre, felérve a lépcsőn azonban... Egy fekete ruhás alakkal találjuk szembe magunkat, a kérdés pedig már jön is, miszerint ő az, vagy sem? Reflexből emelem a pisztolyt és már célba is vettem a fejét.
- Maradsz ahol vagy, semmi hirtelen mozdulat és akkor rendben leszünk. Azonosítsd magad! - Egy rossz mozdulat tőle, ami támadásra utal és meghúzom a ravaszt, ha fejet nem talál, akkor testre lövök. Amúgy meg nem látom lehetetlennek, hogy ő az, mert amilyen világban élünk, ki tudja, hogy milyen cuccot talált magának éppen itt és megtetszett neki, de erre kevés esélyt látok. Készen állok rá, hogy ha úgy adódik a helyzet akkor félre rántsam a gyereket ahogyan esetleg elugrok egy támadás elől, ha nem tudnám a teste lövedékkelvaló telepumpálásával megállítani - ha támad. Na és hogy miért így fogadom? Ismeretlen személy, ki tudja, hogy mióta vár itt ránk, vagy mióta követ, ha pedig így van, ki tudja, hogy ki küldte utánunk?

x-diák: Gulyás Csilla
Sarah
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Marokkó (Egyesült Afrikai Nemzetek) - Page 2 Empty Re: Marokkó (Egyesült Afrikai Nemzetek)

Témanyitás by Bishop Vas. 09 Szept. 2012, 14:10

Elég hamar megtalálom Davidet, van vele egy gyerek is, nyilván ő az aki idehívott minket, és ahogy jobban megnézem, ahogy végignézek rajta kísértetiesen emlékeztetni kezd Apokalipszisre, a bőre színe, az a vonal, nyilván a leszármazottjának kell lennie, érdekes tényező. Mikor felérnek én éppen köszönni akarok, de erre nincs lehetőségem mert David egy pisztolyt szegez rám, és én meg nem értem miért, talán meg is kérdezném tőle, hogy mit képzel magáról, de aztán leesik, hogy nem ismerhet fel, mivel az arcom takarva van és amúgy is az egész ruházatom más, nem tudhatja, hogy én vagyok. A legjobb lesz ha nem parádézom, lassan felemelem mind a két kezem és utána azonosítom is magam.
- Én vagyok, Andrew, tedd le azt a vackot... -átgondolom, amit mondtam, de nem volt túl meggyőző- Várj, időt utaztunk de a teleportálás nem sikerült jól, Új-Halában kötöttünk ki, Freydis jött értünk és elvitt egy házba, ahol Jack elmondta, hogy mi történt velünk, Zyro teljesen kiborult a jövőjén és sokkot kapott. Most pedig egy szerkezethez keresünk alkatrészeket, azért jöttünk ide mert egy különös erő hívott ide, én meg okosan előre rohantam, mert hallottam a gyereksikolyt. Ennyi elég lesz?
Remélem igen, mert már így is elég sok dolgot elmondtam, amit ha más is hallott most rajtunk kívül, akkor bizony elég rossz dolgok is kisülhetnek belőle.

XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Témanyitás by Thorhalla Vas. 09 Szept. 2012, 15:03

Szabadkör, amíg David meg nem lesz győzve, hogy Andrew valóban Andrew.

Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Marokkó (Egyesült Afrikai Nemzetek) - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Témanyitás by Sarah Vas. 09 Szept. 2012, 15:38

Az alak nem tesz semmiféle mozdulatot, vagyis ellenségeset nem, ellenben viszont magyarázkodni kezd. Az első amit hozzám vág, hogy ő kicsoda és hogy tegyem le a fegyvert, nos nem kell mondanom, hogy nem igazán győz meg, bár a hangja valóan ismerős, azonban ez kevés. Viszont nem sokkal ezután sorolni kezdi, hogy mi történt eddig, az időutazástól kezdve mindent elmond, ami lényeges, ez pedig végül is egy eléggé jó érv arra, hogy higgyek neki, mert lényegében kétlem, hogy lett volna bárki is, aki azóta követne minket, bár simán kiolvashatta a tudatomból is a dolgokat, ha telepata és erősebb nálam, ami nem lenne meglepő. Egy darabig hezitálok nem igazán sokáig, csak pár másodpercig, aztán pedig lassan le eresztem a fegyvert.
- Andrew legközelebb ha új cuccot szedsz össze, akkor legalább maszk nélkül járkálj benne... Honnan kotortad elő egyáltalán ezt a hacukát? - Igen, a hang stimmel, a viselkedés és az emlékek is stimmelnek, én pedig most nem fogom levetetni vele a maszkot, a ruha pedig... Nos egész jó, frankón néz ki, kíváncsi vagyok, hogy hol találta, főleg ilyen jó állapotban, amikor ezen a helyen minden ilyen romos. A pisztolyt nem teszem el, egyenlőre a kezemben tartom, de mint említettem, már nem tartom feltételezhetően Andrew felé.
- Azért az megköszönném, ha azt a maszkot még levennéd, biztos ami biztos. - Oké korábban azt mondtam, hogy nem akarom vele levetetni, de meggondoltam magam, az előbb elmondott ok miatt, avagy biztos ami biztos.

Ha megteszi, akkor egy megkönnyebbült sóhajtást eresztek szélnek, majd pedig elteszem a pisztolyt és a gyerekre nézek.
- Igen, ő az, csak ruhát váltott és nem ismertem fel. - Eztán pedig rá nézek.
- Van ötlet, hogy miként tájékoztassuk Danielt, hogy ideje lenne távozni? Ugyanis megvan, amit kerestünk, ő az, bár kétlem, hogy alkatrész lenne. - Jelentem ki mosolyogva, és finoman a gyerek felé emelem azt a kezemet, ami közelebb van hozzá, lényegében ezt így akkor le is tudtuk és szerencsére nem került fölösleges harcra sor, legalább is eddig nem, remélem így is marad és ezután is simán fognak menni a dolgok, nem lesz semmiféle kellemetlen csavar, meg ilyesmi és tényleg csak egyszerűen kiteleportálnak innen minket.

Ha nem veszi le... Nos akkor tulajdonképpen felszólítom, hogy vegye le a maszkot, nem agresszívan, csak úgy normálisan, tehát nem parancsolva, vagy erőszakosan, eztán pedig remélhetőleg teszi is, én pedig ( az előző "Ha igen" alapján ) Elmagyarázhatom neki a dolgokat, hogy készen vagyunk és tulajdonképpen távozhatunk is innen.

Sarah
Sarah
12. szint - 30 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Bishop Vas. 09 Szept. 2012, 15:59

A fegyver legalább már nem szegeződik rám, nagyon nem szeretem ha éles lőfegyvert szegeznek nekem ingerlékeny leszek tőle és el is veszíthetem hidegvérem ha sokáig rajtam marad a célkereszt, örülök hogy ezt sikerült elkerülni és normális mederbe terelődött a dolog, személy szerint teljesen megértem Davidet, hiszen számára én most csak egy idegen személy vagyok, egy potenciális veszélyforrás, aki mondhat magáról akármit, nekem most az a dolgom, hogy normálisan bebizonyítsam az vagyok akinek mondom magam.
- Igen, elég jól néz ki szerintem is -válaszolok a megjegyzésére- de nem vagyok abban biztos, hogy a maszkot le tudom-e most vetni, vagy hogy hogyan is kell, ugyanis fel se vettem.
Azért mégis megpróbálom valamilyen ésszerű módon óvatosan leszedni magamról a maszkot, hogy a másikak láthassák az arcomat, ha nem is sikerül legalább látja, hogy megpróbáltam. Akárhogy is azért elmondom, hogyan szereztem.
- Nos elég különös volt, ahogy "találtam" ezt a szerelést. Ugye befutottam ide a palotába a sikolyt hallva, elkezdtem keresni a gyereket közben a trónterembe értem és ott egy titkos bejárat volt nyitva, egy csigalépcső vezetett lefelé, éreztem hogy valamilyen erő odahív, de nem az előbbi, gondoltam az alkatrész lesz és lementem. A Nekropoliszban találtam magam, aztán minden elhomályosodott, a következő percben már egy szavannán voltam, ott volt Bastet a Párducisten, elmondta hogy régóta figyel engem és, hogy kiválasztott, védjem meg Wakandát, utána megkérdezte készen állok-e. Mit lehet erre mondani? Csak azt, amit az ember érez, én úgy éreztem készen állok. Mire észbe kaptam már rajtam volt ez a ruha, utána pedig megint a Nekropoliszban voltam, megéreztem az illatotok és követtem. Így találtam ide.
Remélem ennyi magyarázat már elég lesz, hiszen már mindent elmondtam neki. Amint befejeztem a magyarázkodást, a gyerekre nézek, egy ideig firtatom az arcát, utána megint Davidre tekintek.
- Szóval ő lenne az az alkatrész. Hát jó. Nem pont erre számítottam, de megfelel. Nekem fogalmam sincs, hogyan juthatnánk vissza oda ahonnan elindultunk, még csak kommunikátort se kaptunk, meg semmi, nem is lettünk tájékoztatva, járművünk sincs. De mindegy, ők biztosan tudták hova küldenek minket... így gondolom a visszaútra is gondoltak valamilyen formában. Vagy ha nem jobb lesz feltalálni magunkat.

XMR bérenc

Karakteradatok

bisur13

Témanyitás by Thorhalla Hétf. 10 Szept. 2012, 09:40

Helyszín: Királyok városa romjai, Wakanda, Afrika
Résztvevők: David Ethan és Andrew Ramirez

A páros szerencsére harc nélkül rendezte Andrew új kilétét, a fiú pedig érdeklődve figyelte, vizsgálgatta a másik férfit. A hármas egyelőre ott állt a romok között és azon gondolkodott, hogy miként is juthatnak vissza körülbelül tényleg a világ másik végére, amikor egy villanás után megjelent mellettük Daniel, a jövőbeli. Andrew furcsán érezte magát, vagyis valami furcsa volt már a megérkező mágusban, valami olyasmit érzett, amit eddig nem.
- Valahogy így – mondta. – Amiért kül…
Ekkor tűnt fel neki a fiú, aki ott volt a párossal. A főmágus szemei elkerekedtek és úgy nézett a gyerekre, mintha valamiféle szellemet látott volna.
- Ez nem lehet… nem-nem – hebegte.
- Miért? – kérdezte Derek.
- Mi a neved?
- Genezis, de a szüleim csak Dereknek hívtak.
- Tudod, hogy mi vagy egyáltalán? – kérdezte halálra váltan a mágus.
- Igen, elmondták mielőtt meghaltak. En Sabah Nur klónja vagyok. Én vagyok Apokalipszis – mondta bánatosan.
Ezen mondat elhangzása után igencsak kellemetlen csönd ült be, mígnem Daniel törte meg ezt, ahogyan végre valahára feltűnt neki Andrew.
- Veled meg mi történt?

Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Karakteradatok
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Témanyitás by Sarah Hétf. 10 Szept. 2012, 15:24

- Nos akkor teljesen rendben vagyunk, bár kicsit furcsa a sztori amit előadtál, de mivel asgardi istenek rohangáltak anno az emberek között, sőt még most is van néhány, meg köztudottan léteznek görög istenek is, meg kitudja még, hogy mifélék... Szóval hiszek neked..- Ezzel pedig, ahogyan korábban kigondoltam, el is teszem a fegyvert.
- Bastet amúgy nem az egyiptomiak egyik istennője? - Nem nagyon vágom amúgy az istenes témát, tudom, amit meg kellett tanulni, meg azokat is vágom, amik a megjelenésük miatt lettek híresek, a görög és egyiptomi istenek ismerete viszont tananyag volt az irodalom miatt, bár főleg a görög istenek, azért az egyiptomiakat is átvettük valamiféle alap szinten. Mindenesetre is most az jön, hogy ki kéne találni, hogy miként is jussunk vissza, nekem pedig támad egy jó ötletem, Rachel! Hiszen ő mára mi időnkben is eléggé jó telepatának számít, azt hiszem legalább is... De mielőtt kimondhatnám az ötletemet, megjelenik Daniel és már beszélni is kezd, gondolom valamiféle villám oktatás lenne, vagy mit tudom én, de nem fejezi be, így pedig nem tudok belekötni, kár... De eléggé meglepődik a gyereken, amin meg igazából nem csodálkozom, bonyolódik a téma, aztán pedig kiderül, hogy a gyerek Apokalipszis klónja.... Idő közben én karba teszem a kezeimet magam előtt, ahogyan pedig beáll a hirtelen csend, felvonva az egyik szemöldökömet nézek felváltva hol a gyerekre, hol pedig Danielre... Egy kis idő után én is kezdem magamat kellemetlenül érezni, ezért fel is szólalnék, de Daniel megint gyorsabb és ezúttal Andrewhoz szól, kissé talán már felelősségre vonva őt, bár őszintén szólva ebben nem vagyok biztos, kissé zavaros ez a helyzet és talán azért tűnik kissé olyannak, meg mert amúgy sem bírom a fejét...
- Állj-állj-állj! - Szólok közbe, lehetőleg mielőtt még Andrew megszólalna, őt nem akarom félbeszakítani.
- Én ezt nem értem, a gyerek Apokalipszis klónja, na és akkor mi van? Mi olyan hű de dolog ebben? Te meg egyáltalán minek vagy itt, ha már személyesen nem jöhettél ide korábban? - Mert mégiscsak azt mondták, hogy azért kellünk mi, mert nekik ide csapdákat állítottak... A gyerek meg... Jó oké, Apokalipszis klónja ez egy " hű de " dolog, de valahogy mégsem látok értelmet abban, amit ezek ketten leművelnek, legalább is nem sokat, a gyerek meg egyszerűen letört a dolog miatt, süt róla, egyértelmű.

Sarah
Sarah
12. szint - 30 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Bishop Hétf. 10 Szept. 2012, 18:27

Találgatni kezdenénk a visszajutásról de nem is kell, mert a semmiből megjelenik Daniel jövőbeli énje, elnyomna valami szöveget, de ahogy meglátja a gyereket hát megfagy benne a vér, ez látszik rajta, én is kicsit parázni kezdek, mitől ijedhetett így meg, hiszen ez csak egy gyerek, igaz, hogy különleges gyerek de akkor is csak egy gyerek.
~ Apokalipszis klónja? A klónja... Genezis, de a szülei csak Dereknek hívták. Hoppá. Ez nem semmi, ez már valami, roppant érdekes, és ő lesz a mi alkatrészünk, nem tudom, erre mit lehetne reagálni, semmit, egyáltalán lehet erre mit mondani?
A kérdésre, hogy mi történt velem, előadná az előbbi hosszabb beszédem, amit David is meghallgatott, de erre nincs lehetőségem mert David közbevág, hát jó, nem tartom szép dolognak, de teljes mértékben tolerálható, most még, hiszen logikus, hogy közbevág. Akkor már én is védem a fiút.
- Csak egy gyerek, szerintem nem akar rosszat. Egyébként meg elvileg, ő a mi "alkatrészünk".

XMR bérenc

Karakteradatok

bisur13

Témanyitás by Thorhalla Kedd 11 Szept. 2012, 00:14

- Az, hogy Apokalipszis tömeggyilkos – mondta Derek. – Korábban, úgy hatvan éve ő volt, aki elterjesztette az Örökségvírust. Majd… majd miután a vírus hatása elmúlt… kiirtotta Afrika 80%-át, azokat, akik visszaalakultak emberré. Nem sokkal ezután ölte meg őt az, akit régen Zyro-nak hívtak.
Daniel nézett David-re és megrázta a fejét.
- Nem vagyok fizikai formában jelen, csak asztrális kivetülés – magyarázta. – Nem tudok materiazálódni. A szobámban ülök és meditálok Tianban. A baj pedig…
- Az, hogy Apokalipszis fix pont a világban, minden időben. Mindenképp kell lennie egynek. Ahogyan idősödöm azzá fogok válni, ami ő. Már elkezdődött, régen nem voltam képes telepátiára, sem alakváltásra… és egyre üresebbnek érzem magam.
- Igen, ezenfelül nem tudom, hogy így miként épít…
Két hangos robbanást lehetett hallani az égen, majd egy ismerős, mégis ismeretlen hangot.
- Azt hiszem, hogy itt az ideje, hogy odaadjátok a gyereket – mondta Manó, azaz Goblin az égen lebegve, mellette pedig Zsaron volt.

Marokkó (Egyesült Afrikai Nemzetek) - Page 2 ZsarnokMarokkó (Egyesült Afrikai Nemzetek) - Page 2 Goblinqj

Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Karakteradatok

Témanyitás by Sarah Kedd 11 Szept. 2012, 17:44

Érdeklődve hallgatom amit mondanak és hát mit ne mondjak, valamilyen szinten kellemetlen, de akkor is Apokalipszis volt az, aki tömegmészárlást hajtott végre és nem ő, attól hogy ő egy klón, nem kell, hogy emiatt rosszul érezze magát. A másik viszont egy kicsit aggasztóbb, hogy mindig kell lennie egy apokalipszisnek, ez annyira már nem kellemes, de én biztosra merném venni, hogy kiküszöbölhető probléma. Daniel meg valójában nincs itt, végül is ez jó magyarázat, el is hiszem neki, mert miért ne tenném, aztán figyelném, hogy mi még a probléma, amit viszont nem tud befejezni, mert félbe szakítják, mármint a szavait, nem őt magát, az eléggé érdekes lenne, amikor itt sincsen, a lényeg az, hogy egy ismerős hang szólal meg, amit ismerek, csak valahogy még sem... Még egy jövőbeli alak? Egyrészt amit Daniel mondott azt hiszem tudom mi akart lenni " nem tudom, hogy miként építenénk be őt egy gépezetbe. " valami ilyesmi akart lenni gondolom. Másrészt, tehát a fontos téma pedig, hogy már az elhangzott gyerek átadós dolog miatt sem gondolok túlzottan jóra, viszont ahogyan oda nézek... Nos nagyon nem jó... Mit is mondtak ezekről? Az egyik fekete lyukakat csinál, a másik pedig napokat hoz létre? Vagy mi a fene? Valami ilyesmit mondtak.
- Azt hiszem jobb lenne, ha elhoznál innen minket... Mondjuk most azonnal. - Mormogom halkan Danielnek és remélem is, hogy teszi, ugyanis ez eléggé egy kellemetlen ügy, repülnek, elbújni sem lehet, ha meg mégis, akkor minden elpusztításával minket is elpusztítanak.... Hát, egyetlen egy normális lehetőséget látok arra, hogy valami varázslatos módon tovább maradjunk életben és eltűnjünk innen, az egyik a magyarázkodós időhúzás, amiből meg mindig csak sérülések vannak, a másik pedig a rohanás most azonnal a gyerekkel.... Hát nem tudom, nehéz dönteni, mert azok alapján ahogyan leírták őket, egyszerűen megsüthetnek vagy eltüntethetnek minket, akármit is teszünk....
- Nyugi kölyök velünk maradsz.... - Morgom még mindig nagyon halkan, csak hogy a gyerek hallja és lehetőleg a felettünk repülők ne, majd pedig hozzájuk szólok.
- Ha nektek adjuk, garantálja valami, hogy békésen távozhatunk? - Kérdem érdeklődve, a gyerek meg remélem levágta, hogy nem akarom nekik oda adni.

Sarah
Sarah
12. szint - 30 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Bishop Kedd 11 Szept. 2012, 20:58

Kiderül, hogy jövőbeli Daniel csak egy kivetülés, valójában nincs is itt csak egy helyen meditál és így lélekben utazott csak ide, ez nekem ismerős, valahol már láttam, talán egy filmben nagyon hasonlót, vagy valami ehhez hasonló, biztos, hogy nem a valóságban, hanem valami virtuális világban vagy filmen. Pár érdekes mondat elhangzik a gyerekről.
~ Apokalipszis klónja Genezis ugyebár, aki tulajdonképpen lassan megkapja a képességeit és egy hidegvérű tömegmészárossá fog válni és a legrosszabb, hogy Apokalipszis mindig volt és mindig lesz minden dimenzióban mert ő egy biztos pont, nem lehet tőle szabadulni. Hát ez nagyszerű, ez a szegény gyerek nem tehet semmit az ellen, hogy azzá váljon, amivé fog, ráadásul nekem még az sem tiszta, hogy hogyan fogjuk őt felhasználni a "géphez", bár kétlem, hogy az a gép valóban valami szerkezet lenne, de hát akkor is, nekem nem világos mi a szerepe egy gyereknek a képben. Bár lehet fontos, hogy nem csak egy gyerek hanem ő Genezis...
Csöndben vagyok, nem zavarok sok vizet, de azért figyelek és lélekben itt vagyok, így engem is meglep a félbe maradt mondat és a megjelenő Lovasok.
~ Az egyik a fekete Tyranis hímklónja, vákuum, antianyag, feketelyuk teremtése gondolattal, gyakorlatilag kedvére manipulálja ezeket a pusztító erőket, mint ahogy a másik a tűzzel és a szupernóva alkotással. Nem kis kaliberűek, itt lehet nem jó ötlet az ellenállás vagy a futás, valami okosat kellene kitalálni... Ebből időhúzás lesz. Nah igyekeznem kell.
Oldalra fordítom a fejem és érdeklődve nézem a két alakot, egy ideig figyelem őket és ha tudok leveszek róluk egy-két dolgot főleg a mozgásukat akarom tanulmányozni. Ha David végzett, akkor én is közbeszólok.
- Gáz. Mert mi a múltból jöttünk, tehát ha meggyilkoltok minket, annak hatása lesz a jövőre, főleg a közös jövőnkre. Vicces lenne, ha egy-ketten eltűnnének, mert drága Ramirez barátotok nem volt ott, hogy fedezze a hátatokat.
Ennél jobbat nem tudok, remélem nem támadnak meg, mert nem volt bántó a hangsúly, se kihívó és szerintem egy bizonyos szemszögből logikus amit mondtam. De azért készítem a gyorsítást, ha támadnának akkor Davidet és Genezist arrébb tudjam rántani, vagy ilyesmi.

XMR bérenc

Karakteradatok

bisur13

Témanyitás by Thorhalla Szer. 12 Szept. 2012, 11:09

- Az egy kisebb időbe fog telni – magyarázta Daniel. – Soha sem voltam hatékony, ha túl nagy a nyomás rajtam… főleg a világ másik feléről.
Ezzel az illúzió eltűnt a semmibe és a két fiatal Derekkel teljesen egyedül maradt a két Lovassal szemben. A fiú hátrébblépett, hogy David és Andrew mögött legyen. Goblin nevetett fel David kérdésén.
- Még mindig ez a naivitás… - mondta megvetően. – Komolyan úgy hiszitek, hogy életben hagyunk titeket?
Zsarnok nézett Andrew-ra a szavai után, a fejét kissé oldalra biccentette, majd a másikkal ellentétben ő teljesen érzelemmentesen szólalt meg, mintha csak egy számítógép lenne.
- A szavaid logikátlanok – mondta. – Ez arra enged következtetni, hogy nem mondták el, hogy ez a jövő mindenképp ilyen marad, bármit is tesztek. Csupán nem lesz többé a ti jövőtök, hanem egy alternatív realitássá válik és a tietek újra íródik. Ami már logikusan megtörtént azzal, hogy az Andrew Ramirez néven ismert egyed nem Galactus hírnöke lett, hanem Bastet avatárja.
- Azaz mindegy mi lesz veletek – vihogott Goblin.
A föld megremegett a hármas alatt és mindenhonnan körülöttük és a lábuk alatt is lángok csaptak fel minden irányban.

Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Karakteradatok

Témanyitás by Sarah Szer. 12 Szept. 2012, 15:57

Daniel szavai... Megmondom őszintén rohadtul nem lepnek meg, tényleg nem, mindig is eléggé balfasz volt és úgy néz ki, hogy az is maradt, fogadni mernék, hogy az öreg a toronyban már rég elteleportált volna innen minket. Mielőtt még válaszolhatnék neki eltűnik, de azért még halkan megjegyzem a levegőbe.
- Nyomás nélkül sem voltál soha sem hatékony... - Kissé ideges vagyok, mert ki tudja, hogy mikor tud innen kihúzni minket, arra pedig, amit Goblinnak mondtam igazából... Pontosan az a válasz érkezik, amire számítottam, így is meg úgy is meghalunk, meg " ugye nem gondoljátok komolyan, hogy leléphettek csak így ? " vagyis ilyesmi cinizmusos kérdés. Miért nem lep ez meg engem? Mert mindig gonosz seggnyaló ugyan olyan, azért, ugyan azt a sablon szöveget nyomatják állandóan, csak valamelyik kicsit őrültebb formában, valamelyik pedig normálisan, meg eltérhet a hangsúly, a megfogalmazás egy kicsivel... De tulajdonképpen akkor is ugyan azt mondják, tartalmilag főleg. A másik alakra nem is igazán figyelek, Goblint vizsgálgatom, persze arra azért figyelek, amit mond, csak éppen rá nem nézek. Szóval akkor.... Nos nem értem, hogy miért baszogattak minket azzal, hogy megölik magukat azzal, amit csinálnak, mármint azzal, hogy velünk átíratják az egészet... Talán meg akarnak ölni minket? Hmm... Nem, kétlem, de azért erről még számon kérem őket, már ha nem leszek addigra szénné égve. Goblin utolsó szavain elmosolyodok, annak ellenére, hogy érzem a forróságot a lábaim alatt.
- Végül is igaz. - Mert tényleg igaza van, be kell látnom, ezért pedig pisztolyt rántok és három lövést eresztek meg felé, egyet szemek közé szánok, egyet torokra, egyet pedig szívre, vagy valahova mellkasra... Persze ez tuti nem fog ilyen egyszerűen menni, mert kitérhet előle könnyedén, ezért is próbálom ráhozni a szédülést, hányingert és fejfájást is egyszerre, hátha meglepetésként mind a három találhat... Ezzel egy időben pedig igyekszem gyorsan hátrálni, majd a lövések után megragadni a gyereket és nagyon, de tényleg nagyon gyorsan meglépni vele, átvetve magamat a tűzön ( ha nagy lángok ), majd pedig valami olyan útvonalon, ami nagyjából takar, ha van itt egyáltalán ilyen. Kell egy kis idő, hogy a gyerek is biztonságban legyen, én pedig fel tudjak készülni egy újabb támadásra, bár mondjuk valószínűleg ki tudnék rögtönözni valami működőképeset. Ha pedig meggyulladna a ruhám... Akkor próbálom letépni, a páncélt nem, arról kétlem, hogy tűzveszélyes.

Sarah
Sarah
12. szint - 30 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Bishop Szer. 12 Szept. 2012, 20:08

Persze, hogy nem akarnak elengedni minket, ez teljesen elvárható volt tőlük, elvégre mit is várhatna az ember két ilyen ördögi lélektől, nekik csak a gyerek kell, aztán örömmel el tennének minket lábalól. Nem jó hír, főleg, hogy az én szövegelésem sem váltja be a hozzá fűzött reményeimet, az a fekete koponyás alak nagyon furcsa, amit mond, ahogy viselkedik.
~ "hogy az Andrew Ramirez néven ismert egyed nem Galactus hírnöke lett, hanem Bastet avatárja" Hát... ez se született, hanem valahonnan letöltötték, vagy a szülei legenerálták valahol. Hihetetlen, meglepő, hogy ilyen is létezik. Ő kiszámol minket, mielőtt mi még kitalálnánk mit fogunk tenni, de ennek hátránya, hogy ő is kiszámítható, legalábbis szerintem.
Hirtelen felcsapnak a lángok, és egy kisebb apokaliptikus tűzvész közepén találjuk magunkat, ki kell innen jutni és menekülni kell, az ellenfél túl erős, ez már nyilvánvaló, én nem tartom jó ötletnek a lőfegyver alkalmazását, nyilván már próbálták ellenük. Én felgyorsítom magam és kirohanok a tűzből, lehetőleg David után, a gyereket is felkapom, ha elkandikál vagy valami más történik, pl David megáll a következő támadásra, majd irányt váltok és keresek valami normális fedezéket, ha van itt ilyen.

XMR bérenc

Karakteradatok

bisur13

Témanyitás by Thorhalla Csüt. 13 Szept. 2012, 09:46

David megeresztett három lövést, de azok még a levegőben omlottak szét a Goblint körülölelő lángoktól. David megpróbálja felkapni Dereket, de a fiú jócskán nehezebb volt a vártnál, így azzal a mozdulattal és lendülettel esik hasra, amivel futni kívánt. Így a fiú kapta fel őt könnyedén és így indultak kifelé. A ruha igen meggyulladt, így a fiú kénytelen volt leszedni magáról, de még a páncél is égett, izzott és igencsak erős fájdalmas okozott David egész testfelületén. Mivel Andrew nem tudta, hogy mennyire gyors lett, így könnyedén futotta le másik párost, a tűz őt is égette, fedezék nem volt ahova bújni lehetett, minden lángolt, a teljes város, nem csak a kastély. Valószínű, hogy így pusztulhatott el a hely korábban is.
A forróságtól és a fullasztó levegőtől hamarosan mind a három menekülni akaró térdre rogy. A lángok ott voltak a közelükben.
- Elég, Apokalipszisnek élnie kell – mondta a Tyranis klón érzéketlenül.
A kezével intett, mire egy teljesen fekete gömbszerűségbe került a hármas, amiben viszont levegő volt alig, egyedül Derek tudott itt meglenni származása révén.
- Minden ellenállás hasztalan – mondta Zsarnok miközben leereszkedett a földre és elindult a hármas felé.

Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Karakteradatok

Témanyitás by Sarah Csüt. 13 Szept. 2012, 22:39

Oké a lövések probléma nélkül mennek, ez igazán remek, a gond csak ott van, hogy azok még a levegőben szétporladnak... Fasza, ez az alak ténylegesen az, aminek látszik, egy élő kályha, csak sokkal erősebb verzióban, mondjuk arra kíváncsi lennék, hogy mi fűti... Most elsütnék egy buzis poént alap esetben, de sajnos az alkalom nem a legmegfelelőbb, meg nem is ez az első, amire koncentrálnom kéne. A terveim szerint megragadom a gyereket, de valamiért felkapni próbálom a helyett, hogy a kezénél megragadva húznám magam után, mert hát mégiscsak tizenéves már, meg Apokalipszis klónja, szóval tuti bírná, de szóval e helyett valamiért inkább megemelni próbálom, gondolom pillanatnyi összezavarodás. Akárhogyan is, sikeresen hasra esek és még ő segít fel a földről, amiért megeresztek még egy hálásnak mondható pillantást, majd pedig konkrétan mindenki futni kezd, ahogyan ennek lennie kell, a probléma csak az, hogy igazából nincs hova menni... Meg az, hogy bár a páncélom nem igazán éghető, azért eléggé fájdalmas az, hogy izzik helyette... Éget, szó szerint, csak remélem, hogy nem marad maradandó nyoma, bár ha igen... Akkor meg mi van? Harci sérülés, ha túlélem akkor még arcoskodhatok is vele, méghozzá " Tudod mi ez? Hmm? Ez egy élő kemence nyoma... Bizony, az alak lángba borított egy egész várost, rám olvasztotta a páncélomat... De én aztán egy kézzel le szkanderoztam, érted? Így! " aztán egy kis hadonászás a levegőben... Persze ez megint csak az én idiótaságom, meg, hogy valamilyen szinten nekem poénos, mert ezt az alakot leszkanderozni.. Valószínűleg a közelébe se tudnék menni, mert úgy járnék, mint a lövedékek korábban, így belegondolva pedig... Hogy a francba tudott ezzel az itteni énem úgy megkűzdeni, hogy csak a fél karját veszítette el? Mármint tényleg, ez most gyújtott fel kevesebb mint öt perc alatt egy várost, ráadásul a lövedékek nem fogják... Mi vagyok én, valami terminátor? Nem, ez még azt is megolvasztaná... Mindenesetre is a testem, bár lelkileg bírnám a strapát, a testem az sajnos feladja, köszönhetően a pokoli hőségnek és egyszerűen nem bírok tovább menni... Már látom is, hogy a jövőbeli énjeinknek hála mi a sorsom, látom a sírkövemet a temetőben... " David Ethan, született 2023-ban, elhunyt 2076-ban, 23 évesen... Állaga immáron hasonlít a hamuba sült pogácsáéhoz, béke PORAIDRA! "... Persze valószínűleg a hamvaimat itt helyben szétszórná a szél, ha pedig összeaszott hulla lennék ezek után, megszenesedve... Nos akkor sem temetne el senki, mert lássuk be, Daniel túlzottan segg hozzá, a többieknek meg van jobb dolga is. Az egyik pillanatról a másikra azonban... Változik a helyzet, egy fekete burok megoldja a gondokat megsülés terén, a baj csak az, hogy ebben meg levegőt alig kapni... Vissza fojtom a lélegzetemet, legalább is igyekszek minél kevesebbet elhasználni abból a kevésből, ami idebent lehet... Megpróbálom az egyik pengével, ha nem olvadt azóta még bele a ruhába, megérinteni a burkolatot, hátha, bár ugyan... Innen már csak a csoda menthet meg minket, vagy Daniel... Maradjunk a csodánál, az még lehetségesnek is tűnik.

Sarah
Sarah
12. szint - 30 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Bishop Pént. 14 Szept. 2012, 21:32

Hirtelen nagyon felgyorsulok én magam nem is számítok erre, pillanatok alatt elrohanok a többiek mellett, de sajnos hiába vagyok gyors, nincs hova rohanni minden lángokban áll és a hőség hatalmas ezt nem lehet bírni. Most már el tudom képzelni, hogy az egész város egy ehhez hasonló pusztító módszer által vált szellemvárossá Wakanda. Sajnos nem tudok mit tenni a pokoli körülmények legyőznék térdre rogyok a gyengeségtől. Ekkor fog körbe a fekete valami, ami egy gömb és alig van benne levegő, ez még rosszabb, nagy levegőket veszek amíg még tudok aztán visszafojtom a lélegzetem.
~ Ez nagyon nem jó, ha elfogy a levegő akkor már csak nagyon rövid időnk van hátra, amit valószínű könnyen kivárnak, és nem is sajnálnak minket. Gyorsan tenni kellene valamit, amíg még van idő. Talán segítség kérés sem rossz ötlet.
- Derek. Ha esetleg... tudnál segíteni... megköszönném.
~ De ha nem tud, mert hisz csak egy gyerek, akkor nagyobb baj van.
Elvileg ha koncentrálok, akkor kicsit több ideig bírom oxigénnel, de egy idő után minden.

XMR bérenc

Karakteradatok

bisur13

Témanyitás by Thorhalla Szomb. 15 Szept. 2012, 12:07

Derek értetlenül nézett körbe-körbe, hogy mit is tehetne, főleg a fekete pajzs mögött. Ekkor tűnhetett fel a párosnak, hogy a fiú nem lélegzik és rá nincs hatással az sem, hogy a levegő mindjárt elfog.
- Én mit tehetnék? – kérdezte zavartan.
- Semmit, megadod magad és velünk jössz, ez az egyetlen logikus lépés – mondta Zsarnok.
A férfinak pedig volt ideje arra, hogy kivárja azt, hogy a két fiúnak elfogyjon a levegője, ami hamarosan igencsak veszélyes lett. mind a két fiút szédülés fogta el és hányinger, amitől ösztönösen levegőt próbáltak venni, de mindez már nem sikerült. A világ sötétedett Zsarnok pedig elindult feléjük, de a végeredményt már nem látták, mert magához ölelte őket a sötétség a levegőhiánytól.
A „következő pillanatban” mind a ketten egy szobában, ágyban fekve ébredtek fel.

Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Karakteradatok

Témanyitás by Thorhalla Szer. 01 Május 2013, 10:11

2076. május – Wakanda romjai, Afrikai Egyesült Nemzetek
Résztvevők: Andrew Ramirez, Jared Aaron Voice / Heka, Amanda Cruz, Jack Howlett és aki úgy dönt, hogy visszaszáll az új kalandba

Három hónap telt el azóta, hogy az Evolúcionisták távozása óta. Végül úgy döntöttek, hogy hagynak még egy évtizedet az emberi fajnak, hogy döntsék el a kérdést, mert utána nem lesz menekvés és végrehajtják azt, amit kell nekik. A társaság tagjai pedig visszatértek oda, ahova tartoztak, azóta folyamatosan jelentik a kémek, hogy Apokalipszis és a Holnap gyermekei is nagyban fegyverkeznek és valószínűleg a végső háborúra készülnek. Most azonban nem ez volt a célja az összejövetelnek. Ezúttal kihagyták az ellenségeket és csak megbízható személyek voltak itt. A romok között várakoztak, ahol távolabb néhány gyűjtögető is látszott.
Marokkó (Egyesült Afrikai Nemzetek) - Page 2 Ruinsofwakanda
A hely sírkert volt, mindenki emlékezett arra, amikor még az eredeti Apokalipszis, En Sabah Nur, amikor megtudta, hogy milyen szörnyekké fejlődtek a mutánsok és többé nem azok éktelen mészárlásba kezdett, alig két millióan menekültek meg a pusztítása után. Nem Wakandában, a teljes Afrikai kontinensen. Mindenki emlékeiben ott volt, hogy a teljes kontinens lángol, szó szerint. Mindenkit kiirtott rajta, mutánst, embert, és a többit, amivé a mutánsok és emberek alapulni kezdtek. Alig lehetett megfékezni és a halálával járt végül mindez. Most mégis itt voltak újra. Az egyik nagyobb épületromról Jack intett nekik, majd ugrott le és indult el feléjük.
- Végre pubik, ideje volt, hogy… - kezdte volna.
Ebben a pillanatban az égen egy nagyobb robbanás volt hallható, majd fényes csóvával valami meteorszerűség száguldani kezdett egyenesen a romok irányába.

Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Karakteradatok

Témanyitás by Bishop Szer. 01 Május 2013, 13:11

Már három hónap telt el azóta, hogy sikerült megegyezni az Evolucionistákkal, kaptunk még tíz év haladékot, ami bár soknak tűnik, valójában semmire sem elég. Egy háború lesz, ami majd mindent elsöpör, úgy tűnik elkerülhetetlen. De most nem ennek a megállításán fáradozunk, más ügyben vagyunk itt. Kíváncsian nézelődök körbe, körbe a romos helyen, emlékszem milyen szörnyűségek nyomai ezek az összedőlt épületek. Elmélkedésemből a robbanás és a felénk zuhanó lángoló tárgy ver fel. Ahogy tudok kilövök és lángokkal körbevéve közelítem meg a meteor szerű tárgyat. Próbálom úgy irányítani a tüzeket, hogy lassítsa, oldalra eltérítse a pályájáról a tárgyat. Mindent beleadok, hogy olyan helyre irányítsam ahol nincs senki. Fékező erőként egy nagy tűz tölcsért hozok létre alatta. Ha nem tudom eltéríteni vagy lassítani, megpróbálom még tovább hevíteni egészen addig amíg el nem ég teljesen.
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Karakteradatok

bisur13

Témanyitás by Szehmet Csüt. 02 Május 2013, 20:01

A dolgok valahogy nem voltak ugyanazok. A kor terhe mellé a fenyegetés árnyát is a nyakába Kapva Heka jó darabig vívódott, hogy vezesse-e a társulatot, vagy valami másba kezdjen.. valamibe, aminek van értelme. Az évtized túl gyorsan pergőnek ígérkezett, s a világ mit sem tudott róla. Tőle legalábbis nem, hogy a halál várakozik. Kezdetben álmatlan éjszakáin szinte hallotta az emberek hangját, és mindazokét, akiknek nyerhetett ugyan egy kis haladékot a csapat, de mégis halára voltak ítélve. Riasztóak voltak.. Az éjszakák most először nem cirógatták a lelkét.
A színpad csodás maradt, az emberek boldogsága mit sem változott. Ő viszont még öregebbnek érezte magát, s át-átjátszott feladatokat másoknak, azon gondolkozva, mit is felelnének az ismerősök, vagy az utca egyszerű lelkei arra, hogy ha csak tíz évük maradna, mit tennének.
Mosolyok közt járva a veszteséget látta, a csodák világában élve is egyedül érezte magát. Továbbra is maradt Egyiptom képviseletében, de előfordult, hogy napokig meg sem szólalt. Tudta hogy képes elodázni a halált, mágiája képessé teszi rá, de olyan mértékben, mint most szükségszerű lenne, még saját életének feláldozásával sem tehetné. Ez nyomasztotta, aztán egy véletlen pillanatban, amire csak nem is számíthatott, ez a súlyos érzés lefoszlott róla. Csak egy bűvös kis pillanat volt, kilépve a színház álomvilágának díszletei közül kishíján beleütközött egy leányka. Egy nyílt szemű, kedves, és bizakodással teli gyerek. Csak egy pillanatra találkozott a tekintetük. Csak egy boldog mosoly volt, de Heka megélte a pillanat teljességét, és ez elég volt, hogy újra tettre kész legyen.

Szinte három hónap sem múlt el, mikor összehívták őket, és ő nem habozott. Bár kellemetlenül érezte magát a furcsa helyszínen, a tolakodóan tárult alpári puritánságban, a gyűjtögetők honában, de rosszabb volt az emlék, amikek csúf menentót állított. A szörnyű pusztítás.
Ahogy Jack köszöntött, Heka biccentett neki, s már-már köszönt volna ő is, de az események gyors iramban hirtelen peregtek fel.
-El innen!- Kiáltotta az öreg Heka elég hangosan ahhoz, hogy a gyűjtögetők is felfigyeljenek rá, és máris azon volt hogy eltávolodjon a várható becsapódás helyétől. Szinte ösztönösen nyúlt ki, hogy megragadva Amanda csuklóját, magával vonja őt, miközben sietősen elmormol pár egyiptomi szót. Nem szívesen lett volna a közelben, mikor becsapódik a valami, és.. még a sír közelében sem, ahol a kaotikus romok csak fokozhatták a várható pusztítást, így kihasználta a kedvenc kis játékszerének, az egyébként meglepően héköznapinak ható köpenyének az erejét, hogy minimális levitációs hatással könnyebbé téve magát, gyorsabb lehessen, mígnem valami jó fedezéket nem talál.

Az Oldal Lelke

Hozzászólások száma : 444
Hozzászólások régi : 1172
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 11. szint - 30 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Szehmet
Síkok:

Témanyitás by Sarah Csüt. 09 Május 2013, 23:18

Három hónap, ennyi idő telt el azóta, hogy az evolúcionisták ide jöttek, s igaz távoztak is de... Hogy is mondjam, lenne tíz évünk eldönteni egy fontos kérdést, melyben kétlem, hogy képesek lennénk döntésre jutni, ráadásul a szörnyszülöttek és apokalipszisék is erőteljesen fegyverkeznek. Eddig sem volt rózsás az idő, most viszont különösen gondterhelt, egy kegyetlen és véres háborúnak nézünk elébe ami... Lássuk be, főleg a szörnyszülöttek és apokalipszis között fog főképpen zajlani, mivel náluk van a legnagyobb technológiai előny, persze az élet útjai kiszámíthatatlanok, jómagam szeretnék reménykedni a helyzet kilátástalansága ellenére is és megy is valamilyen szinten. Most, hála a jó égnek, elvileg nem ez ügyben lettünk összehívva, legalább is nem ezzel kapcsolatban, ami kivételesen egy jó pont, ellenben a helyszín megválasztása eléggé rosszra sikeredett. Engem nem érint meg a halál ténye, tényleg nem, addig élünk amíg az nekünk ki van rendelve, ezt egész életemben így véltem és tudom, hogy mindig van hova mennie egy léleknek ha a test meghal, de ahogyan ezeken a romokon végignézek és felelevenedik bennem annak a pusztításnak a képe, amit a régi Apokalipszis rendezett... A hideg futkorászik a hátamon. Már vagyunk néhányan s Jack üdvözöl, vagyis üdvözölne minket, én pedig ugyan így, csak viszonoznám a köszönést, de addig sem jutunk el, hogy ő befejezze. Nyugodt tekintettel nézek fel az égen lévő és gyorsan közeledő lángoló objektumra.
- Remek, mert sosem lehetünk eléggé nyugodtak. - Sajnálatos, de nem tudok mit kezdeni egy ilyen helyzettel, nincs hozzá erőm vagy eszközöm, ezért ha szükséges akkor fedezék mögé húzódom.

Sarah
Sarah
12. szint - 30 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Thorhalla Vas. 12 Május 2013, 14:00

2076. május – Wakanda romjai, Afrikai Egyesült Nemzetek
Résztvevők: Andrew Ramirez, Jared Aaron Voice / Heka, Amanda Cruz, Jack Howlett és David Ethan

Látszott, hogy nem pont a romokra és a lakóterületre fog becsapódni az a valami, ami közeledett, hanem kissé távolabb már a pusztába. David, Heka és Amanda fedezékbe húzódtak, Jack pedig velük míg Andrew azonnal a levegőbe repült, hogy megnézze azt, amit közeledett. Hozzá volt szokva, hogy a képességei ellen nem igen akad olyan lény a realitásban, ami képes lenne dacolni, vagy ellenállni, de most csak némileg tudta lassítani azt a valamit, megállítani nem volt képes, ahogyan arra sem, hogy hevítse addig, hogy elégjen. Mintha valami védte volna a rá ható kozmikus erőktől. Mivel nem tudott vele mit tenni Andrew és a többiek is látták, hogy az a valami becsapódott. A becsapódás szele végigsöpört a romok között, elérte a levegőben levőt és a rejtekhelyen húzódókat is, de nem volt elég erős ahhoz, hogy bármiben kárt okozzon és távolabb is volt az épülettől.
- Nézzük meg mi ez – mondta Jack.
Meg sem várta a többiek válaszát, már futva elindult arra. Ha a többiek követik, akkor hamarosan el is érnek oda a város széléhez a még némileg lángoló kráterhez és meglátják azt, amit Andrew már másodpercek óta lát, azóta, hogy a por leült. A kráter közepében valaki volt.
Marokkó (Egyesült Afrikai Nemzetek) - Page 2 Avengersv5007021

Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Karakteradatok

Témanyitás by Sarah Vas. 12 Május 2013, 19:37

Akármi is zuhant, nem ide csapódott be, a szele viszont így is elért minket, természetesen, bár semmi nem dőlt össze, nem esett ránk, szóval rendben vagyunk. Bármi is volt az, Andrew sem tudta megállítani, szóval, bár nem érdeklődtem ilyesmiknek utána, mivel a srác éppen az, aki, szóval feltételezem, hogy bármi is legyen az a becsapódott valami, nem csak egy egyszerű űrszikla, ami csak úgy gondolta, hogy " óh, most úgy tartja a kedvem, hogy becsapódok ide, aztán majd lesz valahogy ". Jack persze meg akarja nézni és már megy is, ezt mindig is bírtam a kölyökben.
- Fiatalság. - Mosolyodom el, majd pedig futni kezdek én is, hiszen az én fantáziámat is piszkálja, hogy vajon mi lehetett, hogy egyben van-e még, avagy sem, mekkora pusztítást végezhetett. Hamarosan oda is érek, vagy érünk, a többiektől függően a város széléhez, ahol egészen szép kilátás nyílik a frissen kreált kráterre, minek közepén viszont egy egyértelműen emberi alak van, nem kődarab, nem törmelékek... Mert azok éppen mindenhol vannak, nem, egy humanoid alak.
- húsz dollárt rá, hogy valamiféle kozmikus küldött. - Vagy azért jött, hogy romboljon egy jót, ami még mellékesen talán az lepne meg a legkevésbé, na meg persze még van egy pár verzió arra, hogy mit is kereshet itt egy ilyen személyféleség, de nem akarok most fölöslegesen találgatni, lényegében ezt csak egy módon lehet megtudni. Ha nem túlságosan kockázatos, akkor leereszkedek a kráterbe és megpróbálok közelebb jutni, mert végül is minden jobb, mint tétlenül ácsorogni.

Sarah
Sarah
12. szint - 30 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Bishop Vas. 12 Május 2013, 21:46

Felrepülök és teljes erőmből próbálok hatni a lángoló objektumra, de nem érek el hatást, csak kicsit lassítani tudom. Ez meglepő, nem sok mindennel találkoztam amire ne lettem volna képes hatni, főleg ha köze van a tűzhöz. Valami védi a kozmikus erők elől. De vajon mi és miért? Nem tudok semmit tenni csak hagyom zuhanni, szerencsére nem a többiek felé veszi az irányt hanem jóval arrébb. A becsapódás ereje kicsi, a lökés hullámot szinte meg sem érzem.
~ Mi lehetett ez? Kozmikus erővel rendelkező meteor. Kétlem.
A többiek már meg is indultak a kráter felé. Én is így teszek azonnal odarepülök jó pár méterrel arrébb igyekszem finoman landolni, lehetőleg a kráter közepén lévpő alak közelébe. Figyelek, nem tudom ki lehet az és hogy miért érkezett vagy miért így érkezett, szokásos óvatossággal közelítem meg az alakot. Közben készen állok, hogy esetleges váratlan támadás esetén magam körül tűzfallal, örvénnyel védjem magam, de erre most remélem semmi szükség.
- Minden rendben? Nem szenvedett nagy sérüléseket?
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Karakteradatok

bisur13

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

2 / 3 oldal Previous  1, 2, 3  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.