Utcák és utak

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Go down

Utcák és utak - Page 2 Empty Re: Utcák és utak

Témanyitás by Teddy Pént. 02 Nov. 2012, 01:39

Egy hét, ennyi ideig voltunk kivezényelve a táborba, amíg nem tisztázódtak " otthon " a dolgok, meglehetősen gyorsak voltak, igazából arra számítottam, hogy tovább tart majd nekik ezt az ügyet elintézni, de igazából nem nagyon számít, egyszer úgyis vége lett volna, ha ez egy hét volt, akkor egy hét volt. Én magam nem sokat csináltam ezalatt az idő alatt, megismerkedtem néhány új arccal, akik közül főleg Lilandrát találom érdekesnek, bár különösebben sokat egyikükkel sem foglalkoztam, csak annyit, mint bárki mással, avagy az annyira nem kevés, mert szociális életem, még ha furcsa is, de azért nekem is van, kell a társaság, még ha sokszor csak hallgatok is a közelükben. Vacsorára Olajos halat ettem állandóan, egy kevés citromlével felhígítva, az ember nem is gondolná, hogy mennyire finom tud lenni, főleg a darált tonhal, csak az olajjal vigyázni kell mert az iszonyatosan büdös tud lenni egy idő után, de nem volt ezzel probléma, eléggé tapasztalt vagyok eme étel fogyasztásának terén. Ja és nem mellesleg szívesen támogattam Jonaht a terveiben, akkor is ha ez sokszor azzal járt, hogy csak sétálgattam, követtem ha menni kellett valahova és kerestem, amit az orromra kötött, más dolgom nagyon amúgy sem volt, illetve de, néha kicsit elszakadva a társaságtól, biztosra véve, hogy senki sem figyel, kihasználtam az időmet és hát előkerült a fű, ha pedig már így alakult, akkor a növényeket kihasználva kissé frissítettem a " magtáramat ", mert itt eléggé biztos volt minden ahhoz, hogy megtehessem, még ha kissé necces is volt a helyzet néha. Igazából... Ennyi történt velem, ja, vagyis még annyi, hogy eléggé sokszor lementem a partra, régi szép emlékeket idézett fel bennem a parton heverészés egy két darabos fürdőruhában, amely természetesen azon bizonyos betiltott leveleket hirdeti, a legjobb darab az egész tárházamban ami nem igazán hatalmas, de legalább van.

_________________
Reneszánsz: Teddy
AoA: Teddy
X-diák: Alicia Havana
Teddy
Teddy
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 498
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 04.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Utcák és utak - Page 2 Empty Re: Utcák és utak

Témanyitás by Tyranis Pént. 02 Nov. 2012, 08:50

~ EssEx, Alicia és Jonah ~
Amikor Alicia jelzett, hogy megvan, amit kerestek, akkor felkapott mosóporból is két dobozt, majd azokkal indult el a pénztár irányába. miután kifizette ezt is betette a zsákjába, most már minden megvolt, amit csak akartak. Készen álltak arra, hogy a csínyt végrehajtsák.
- Hölgyeim, a küldetés első fele teljesítve – jegyezte meg vigyorral. – Már csak a megfelelő időpont kell és bele lehet vágni az egészbe!
Az időzítés pedig roppantul fontos volt, hogy így történjen. Már csak ténylegesen az illóolaj kellett, de azt még neten is ki lehetett nézni, hogy miként lehet gyártani és egy kis szerencse is hozzá párosul és máris megvan minden, ami csak kellett volna maguknak. Mikor minden megvolt innen, valószínűleg még sétáltak és felmérték a terepet, míg végül visszatértek a táborba, hogy a hasukat süttessék és lazuljanak, végtére is pontosan ez volt az oka annak, hogy itt voltak. Pihenjenek; a démonok meg úgysem számítottak a belvárosban.

//Folytatás: Diák és ifjúsági tábor//

Utcák és utak - Page 2 00120

//Meia, ha gondolod folytathatjuk, csak visszaviszem a srácot a szobájáig és utána mehetünk romba dönteni a sulit.//

_________________
Reneszánsz: Tyranis;  Másik világból: Tyranis; Végtelen Háború: Tyranis, Angelica Butler, Világelme
Ultimate: Tyra Rel Brahe; Outsiders/Reneszánsz/AoA: Jonah Wright, Beatrice Mortimer; X-diák: Kaelyn Moore
Pólófelirat Reneszánsz: "Szóljatok, ha minden diákot elraboltak!"; Out: "A telepaták halkabban kiabáljanak!"
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Utcák és utak - Page 2 CUS4rF8
Tyranis
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1607
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.