San Francisco (Amerikai Szövetséges Államok)

1 / 6 oldal 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Go down

San Francisco (Amerikai Szövetséges Államok) Empty San Francisco (Amerikai Szövetséges Államok)

Témanyitás by Thorhalla Szomb. 29 Szept. 2012, 10:06

A híres város az Amerikai Szövetséges Államok nyugati oldalán.
San Francisco (Amerikai Szövetséges Államok) Sfbanner2
San Francisco (Amerikai Szövetséges Államok) 746464-san_francisco


A hozzászólást Thorhalla összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. 28 Feb. 2013, 22:26-kor.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
San Francisco (Amerikai Szövetséges Államok) Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

San Francisco (Amerikai Szövetséges Államok) Empty Re: San Francisco (Amerikai Szövetséges Államok)

Témanyitás by Tyranis Szer. 03 Okt. 2012, 12:18

2046. december 10. hétfő – San Francisco, USA
Résztvevő: Jared Aaron Voice, Ka-Zar, Daniel Hamilton és Andrew Ramirez

A társaság sikeresen elmenekült a szigetről, senki sem követte őket, azonban egy viharba kerültek az út során. Emiatt jó négy napba telt, hogy végre elérjék a szárazföldet és a partokat. Élelmük és vizük semmi sem volt, így nem voltak jó állapotban, mostanra minden drog kiürült a szervezetükből, így legalább a képességeiket tudták volna használni, ha nincsenek kimerülve. San Francisco volt a város, ahova kiértek. Senkinél sem volt pénz, vagy rádió, hogy értesíteni tudják a Keleti-partot, hogy megkerültek. Egyelőre a partra érkezés után úgy nézett ki, hogy egyelőre itt ragadtak ezen a helyen. Amennyire tudták figyelni az AIM nem követte őket és biztonságban voltak, a nyomkövetőket már korábban kiszedték csónakból, abban az utazás során találtak egyet.
A tél ellenére kellemes olyan 18 fok volt, kora délután, sütött a nap, kellemesen meleg szél fújt. Ami látszott a városból, hogy már nekiláttak készülődni a két hét múlva esedékes karácsonyra, minden feldíszítve, éjjel valószínűleg kivilágítva is. A négyes az egyik elhagyatottabb tengerparton volt éppen, étlen, szomjan és fáradtan az utazás után egy olyan városban, ahol valószínűleg nem ismernek senkit sem.


_________________
Reneszánsz: Tyranis;  Másik világból: Tyranis; Végtelen Háború: Tyranis, Angelica Butler, Világelme
Ultimate: Tyra Rel Brahe; Outsiders/Reneszánsz/AoA: Jonah Wright, Beatrice Mortimer; X-diák: Kaelyn Moore
Pólófelirat Reneszánsz: "Szóljatok, ha minden diákot elraboltak!"; Out: "A telepaták halkabban kiabáljanak!"
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
San Francisco (Amerikai Szövetséges Államok) CUS4rF8
Tyranis
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1607
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

San Francisco (Amerikai Szövetséges Államok) Empty Re: San Francisco (Amerikai Szövetséges Államok)

Témanyitás by Steven Vas. 07 Okt. 2012, 12:04

Az elkövetkező 4 nap pokolinak számított. A legnagyobb problémát az élelem hiánya okozta. Vizet találtunk valamennyit a csónakban amit betudtunk osztani egy időre, valamint az egyik nap viharba is keveredtünk, ahol feltudtuk tölteni a kulacsainkat, igaz közben meg kellett küzdeni a hatalmas hullámok és az időjárás más zordságai ellen. Az élelem hiány már kezdet meglátszódni rajtam, nagyon ingerülté váltam. Ahhoz hozzá voltam szokva, hogy néha napokig nem eszem, ahhoz viszont nem hogy ez társaságban történik meg velem. Idegesített, hogy itt vagyunk a tengeren, de nincs semmi, amiből horgászhatnánk, valamint túl mély volt a víz, hogy leússzunk az aljára kagylókért illetve más élelem forrásért. Az Aim ruhát is megtartottam bár a jellegzetességeket megpróbáltam lekaparni vagy szedni róla, hogy csak egy szimpla sárga ruha legyen. Egyrészt nagyon jó figyelemfelkeltő ként lehet használni, ami itt kint a tengeren nem árt, másrészt rendkívül ellenálló volt az anyaga, ami szintén jól jöhetett még. A helyzetünk viszont megváltozott a negyedig napon, amikor is egy számomra ismeretlen városban partot értünk.
- Istenem, mennyivel jobban szeretem a szárazföldet. – Kiáltottam fel mikor kikötöttünk. – Alig várom már hogy ehessek valamit. – Az örömömet viszont hamar elmúlt, mikor megláttam az óriást a város hídja mellett. 2 felismerés is történt bennem ekkor. Egyrészt hogy San Fransisco-ban vagyunk. Az apám tanított még róla annó, hogy ha találkozom valakivel és egy ilyen híresebb építmény kerül szóba, akkor tudjam miről van szó. A másik hogy nem feltétlenül vagyunk biztonságban, ha egy ekkora óriási izé mellett pár km-rel kötöttünk ki.
~ Miért nem lehetünk csak egyszer egy nyugodt kisvárosban, ahol minden rendben van?~
- Mit szólnátok hozzá ha én és Ka-Zar megpróbálnák a tengerparton élelmet szerezni, míg Heka és Andrew a városban keresne vizet és segítséget? Akárhogy is szerinte mindannyian kerüljük el azt az óriási.. robotot vagy nem tudom micsodát. – Tettem fel a javaslatot a többieknek. Úgy gondoltam így lenne logikus, mert Andrew és Heka jobban szót értenének az emberekkel, én meg Ka-Za pedig elég sokáig éltünk a vadonban, hogy mindketten megtanuljuk mi ehető mi nem, és hogy hogyan kell halat fogni horgászbot nélkül.


_________________
Steven Storm
Jake Hamilton - Raziel
Daniel Hamilton
James Hamilton
James Goldman
Steven
Steven
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 505
Hozzászólások régi : 215
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 7. szint - 16 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 32

Karakteradatok
Főkarakter: Steven Storm
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

San Francisco (Amerikai Szövetséges Államok) Empty Re: San Francisco (Amerikai Szövetséges Államok)

Témanyitás by Szehmet Vas. 07 Okt. 2012, 19:21

Megcsináltuk! Megcsináltam! Heka ujjongott magában ahogy a vészjósló AIM partok távolodni kezdtek, s minél távolabb kerültek, annál inkább elöntötte a megkönnyebbülés. Szép csónakázásukat csupán a vihar árnyékolta be, mely bármilyen megkapó is volt, fenyegetőbben tombolt, mint bármikor is képzelte, és napokra megfosztotta őket az élelemtől és víztől. A nagy kékség közepette legalább ez hazai volt.. No meg a víz színén alattomosan égető napsütés, ami ellen Heka igyekezett védeni magát. Így bár az első, lelkes időkben szeretett volna rákérdezni az írókra, de a vihar elég tennivalót adott, hogy ne tegye, végül annak elülte után sem tette, s minden nappal érdektelenebbé vált. Magába fordult, s ahogy szomjazott és éhezett lassan gondolkodása is beszűkült. Csak ült naphosszat a csónak végében, military szerelésben, mint valami hazatérő, sokkot kapott veterán.
Mikor végre partot ért, már vagy ezerszer hálát adott, amiért sivagatba s nem tengerre született, s alig-alig vágyott másra, minthogy végre valami nem hullámzó dolgon elnyúljon és egyszerűen csak ott maradjon. A parti föveny hívogató volt, mégsem dőlt el. Valahol mélyen sejtette, hogyha megteszi, nem tud többé felkelni, így csupán erőtlenül a botra támaszkodott és a szürrealisztikus képnek ható várost bámulta, próbálva összerakni, értelmezni a látványt, majd lassan a lelkendező srácra néz.
-Vizet...-száraz ajkakkal formálta a szót, melynek már a puszta említése is még szomjasabbá tette.
-Igen.. víz kell. Valahogy-s tekintete újra a városra szegeződött. Ismeretlen volt, furcsa, de nem látott fenyegetést. Az egyszerű emberekben nem.
-Arról ott... kell tudni valamit?-bök végül az óriásra.

_________________
Szehmet- főkarakter, Szfinx- Stefannal összeolvadt alak, EssEx- rádiós vagány, njk Heka- VH
Szehmet
Szehmet
Az Oldal Lelke

Hozzászólások száma : 444
Hozzászólások régi : 1172
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 11. szint - 30 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 08.
Age : 25
Tartózkodási hely : NewYork Piramis

Karakteradatok
Főkarakter: Szehmet
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

San Francisco (Amerikai Szövetséges Államok) Empty Re: San Francisco (Amerikai Szövetséges Államok)

Témanyitás by Bishop Hétf. 08 Okt. 2012, 16:55

A szökés sikeres volt, ki tudtunk jutni a földalol és a felszínen sem kaptak el minket, ezután egy kikötőhöz mentünk ahol elkötöttünk egy csónakot és neki is vágtunk a tengernek, szerencsékre nem üldöztek minket. Hát igen, a változás mindig kockázattal jár, hiszen ha az őrök nem változtatnak a nem szólunk a rabokhoz módszerükön, még mindig ott lennénk a zárkákban, megjegyzés ha nekem lesz egy börtönöm nem lesz változás a rendszerben. Nekivágtunk hát a tengernek, én a magam részéról nem számítottam se a viharra se a napokig tartó étlen-szomjan eltöltött útra, elég rosszul viseltem, főleg, hogy alapból nem voltam jó állapotban. Az étel hiánya még annyira nem is zavart na de a vizet be kellett osztani, én pedig legszívesebben az egészet megittam volna, így nagyon szörnyűvé vált számomra a nap és a szomjúság kombinációja. Már majdnem sós vizet ittam. Végül mégis csak megérkeztünk a partokhoz, a híd ismerős volt, rögtön tudtam, hogy San Franciscoban vagyunk, végre vége lett a csónakázásnak, az átkozott tengeri útnak. Nagy boldogan körbe néztem és nyugtáztam, hogy egyáltalán nem ismerem ezt a helyet és arról a hatalmas robotról sincs halvány lila gázom se.
- Jó ötlet. Elmegyünk a városba vízért, biztos valami jóember megszán bennünket, maximum eladjuk a csónakot, ha más nem.
Ezután valahogyan erőmtől függően kiszállok a csónakból megvetem a lábam a szárazföldön, intek a társamnak akit Daniel mellém osztott ha kell segítek neki és elindulok a város felé a lehető legrövidebb úton. Keresek valami normálisnak kinéző helyi lakost akivel tudnék beszélni.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 27
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

San Francisco (Amerikai Szövetséges Államok) Empty Re: San Francisco (Amerikai Szövetséges Államok)

Témanyitás by Tyranis Hétf. 08 Okt. 2012, 18:19

2046. december 10. hétfő – San Francisco, USA
Résztvevő: Jared Aaron Voice, Ka-Zar, Daniel Hamilton és Andrew Ramirez

A csapat tagjai sikeresen kikötöttek a földön, igazából megfeneklettek a tengerparton és innen már nem volt nehéz a szárazföldre jutni. Most a nehézséget az okozta, hogy a talaj nem hullámzott a lábaik alatt, hanem egyenletes volt és emiatt volt nehézkes az első pár lépés. Ka-Zar is felnézett a hatalmas valamire, amit Daniel kiszúrt, megrázta a fejét és megvakarta a szőke szakállát.
- Fogalmam sincs mi lehet az, nem láttam ilyet korábban – állapította meg. – De talán a helyiek tudják ezt. Menjünk!

A csapat ketté vált, a tengerpart a télre való tekintettel eléggé üres volt, lényegében senki sem volt itt a közelben. Így fel kellett mennie Danielnek és Kevinnek a rakpartra, ahol már láttak boltokat is és itt már jó néhány kocogó és sétáló ember, vagyis mutáns is volt, akiket le lehetett szólítani.

A másik páros Heka és Andrew pedig az utcákra mentek tovább, hála a rabságnak és a négy napos megpróbáltatásoknak a ruháik sem voltak éppen túl tiszták, szakadtak voltak és ők is több napos borostával voltak megáldva, ezért a legtöbben igyekeztek őket elkerülni, révén csövesnek nézhették a párost. De azét sikerült jó néhány perc keresgélés után valakit találni, aki nem hajtotta el őket.
- Miben segíthetek? – kérdezte a húszas évei elején járó lány.

_________________
Reneszánsz: Tyranis;  Másik világból: Tyranis; Végtelen Háború: Tyranis, Angelica Butler, Világelme
Ultimate: Tyra Rel Brahe; Outsiders/Reneszánsz/AoA: Jonah Wright, Beatrice Mortimer; X-diák: Kaelyn Moore
Pólófelirat Reneszánsz: "Szóljatok, ha minden diákot elraboltak!"; Out: "A telepaták halkabban kiabáljanak!"
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
San Francisco (Amerikai Szövetséges Államok) CUS4rF8
Tyranis
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1607
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

San Francisco (Amerikai Szövetséges Államok) Empty Re: San Francisco (Amerikai Szövetséges Államok)

Témanyitás by Bishop Pént. 12 Okt. 2012, 21:49

Szörnyen nézünk ki, a ruhánk szakadt és mocskos ahogy mi is és valószínű rendesen bűzlünk is, nem csoda, hogy az emberek elkerülnek minket és hajléktalannak néznek, teljesen reális. Valahogy számítottam is erre, de reméltem, hogy valaki azért mégis csak megszán minket. Így is történt egy fiatal nő áll le velünk beszélgetni, pontosabban megkérdezi miben tud segíteni.
~ Na most akkor ezt hogyan kezdjem el? Mit is mondhatnék neki? Csak annyit amennyit tudnia kell? Vagy az igazságot? Ez a kettő nem zárja ki egymást, jöhet az igazság.
- Üdvözletem -köszönök udvariasan- Ne értsen félre, mi nem vagyunk hajléktalanok. Én és a barátom -mutatok a másikra- már négy napja hánykolódtunk étlen-szomjan a tengeren, viharba is kerültünk és csak most sikerült itt partot érnünk. Nagyon hálásak lennénk ha tudna adni egy kis vizet.
~ Először a víz, aztán a többi szépen sorban, ahogy sikerül.
Állok és várok, hogy mit válaszol a nő és mit fog tenni vagy esetleg mit nem fog tenni. Én bízok benne, hogy azért megérti a helyzetet és segít.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 27
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

San Francisco (Amerikai Szövetséges Államok) Empty Re: San Francisco (Amerikai Szövetséges Államok)

Témanyitás by Steven Pént. 12 Okt. 2012, 23:22

A parton rövid keresgélés után hamar rájöttünk, hogy semmi ehetőt nem fogunk találni. A víz túl hideg volt ahhoz, hogy beljebb menjünk és megpróbáljunk puszta kézzel fogni valamit, vagy találni valami ehető algát, így ezt inkább legvégső eshetőségként tartogattam. Végül felmentünk a rakpartra, ahol már valamivel nagyobb volt az élet. Ennek ellenére egyelőre nem szólítottam le egy arra járót sem. Napok óta nem zuhanyoztunk, így ha piszkosak annyira nagyon az óceán vize miatt nem is vagyunk, szagunk az már biztos hogy van, és amennyi türelmem jelenleg van, kétlem hogy túlságosan jól kezelném azt, ha egy értetlenkedő személlyel futnánk össze..
- Keressünk egy halászt vagy kereskedőt akinek eladhatjuk a jachtot vagy az AIM-es ruhákat, rendben? – Vetettem fel Andrew ötletét Ka-Zar-nak. Elvégre ha máshol nem is, itt biztos vevők lennének a kereskedők egy olcsón szerzet viszonylag jó állapotú hajóért, plusz egy kis jó minőségű textil anyagért, nekünk pedig csak annyi pénz kell, amiből 4-en visszajuthatunk New Yorkba… valamint amennyiből tudunk valami ehetőt, remélhetőleg meleg ételt venni. Na meg innivalót az se lenne egy utolsó dolog.
~ Mit meg nem adnék most egy erre kolbászoló vaddisznóért. Amilyen éhes vagyok lehet hogy nyersen szőröstül-bőröstül enném meg. Na meg az eső is igazán eshetne megint. Egy kis friss víz jól esne mindannyiunknak.

_________________
Steven Storm
Jake Hamilton - Raziel
Daniel Hamilton
James Hamilton
James Goldman
Steven
Steven
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 505
Hozzászólások régi : 215
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 7. szint - 16 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 32

Karakteradatok
Főkarakter: Steven Storm
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

San Francisco (Amerikai Szövetséges Államok) Empty Re: San Francisco (Amerikai Szövetséges Államok)

Témanyitás by Szehmet Szer. 17 Okt. 2012, 09:49

Minden lépés, ami a civilizáció felé viszi, mintha lassan felébresztené az elcsigázott srácot: Heka kezd élénkebbé válni. Testéhez hasonlóan az utóbbi napokban lelke is szomjazott, de nem vízre, hanem sokkal inkább a pezsgő életre. Bár szörnyű állapota miatt számtalan elutasításba futott, művészlelke nem engedett a reménytelenségnek, s lám, hiába kosz, hiába a fertelmes bűz, hiába a lerongyolódott ruhák, a díszletek között egy tündérre talált.
-Helló, helló, Drága Hölgy, világok legnemesebb Csodája.-vágta magát szinte azonnal vigyázba, hogy mosollyal, s könnyed meghajlással köszönthesse, bár tudta jól, külsejével szinte összeférhetetlen ellentétben állnak a lágy szavak. Heka még élvezte is ezt a cseppnyi káoszt.
-Hosszú zarándokút vezetett segítő lényedhez, s kérlek, szánj meg minket friss, tiszta vízzel, hogy szomjunk csillapítva zenghessük szívbéli hálánkat jóságodért.- mosoly, s fénylő, jókedvű szemek, ahogy a színjátszás imádott világát idézi fel e hölgynek, kit szíve szerint szóvirágokkal borítana, s kényeztetne, amiért nem menekült ő is, mint a többiek.
-Társamnak igaza van, a vihar, s a hánykolódás alaposan próbára tette hitünket, s kitartásunkat, s most szomjazunk, éhezünk, ezen ismeretlen partokon, s reméljük, kedvességed enyhít bajunkon. -váltott cseppnyit hangnemet, miután társa előállt a történettel, de tartásából mit sem enged. Bár húzza a gravitáció, s az erőtlenség a föld felé, a világért sem támaszkodna újfent a botjára.//Bocsi-bocsi a késésért, próbálok legalább nektek írni Smile //

_________________
Szehmet- főkarakter, Szfinx- Stefannal összeolvadt alak, EssEx- rádiós vagány, njk Heka- VH
Szehmet
Szehmet
Az Oldal Lelke

Hozzászólások száma : 444
Hozzászólások régi : 1172
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 11. szint - 30 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 08.
Age : 25
Tartózkodási hely : NewYork Piramis

Karakteradatok
Főkarakter: Szehmet
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

San Francisco (Amerikai Szövetséges Államok) Empty Re: San Francisco (Amerikai Szövetséges Államok)

Témanyitás by Tyranis Szer. 17 Okt. 2012, 10:58

2046. december 10. hétfő – San Francisco, USA
Résztvevő: Jared Aaron Voice, Ka-Zar, Daniel Hamilton és Andrew Ramirez

A lány meglepetten pislogott Hekára a szavai után, majd mintha isteni szikra gyúlt volna benne.
- Ti szerzetesek vagytok, vagy jehovisták! – mondta már lelkesen. – Várjatok egy percet.
Ezzel máris faképnél hagyta a párost és az egyik közeli boltba szambázott be. Néhány percnek kellett eltelnie, amikor két hatalmas szatyorral jött ki és nyújtotta át nekik. Ha belenéztek volt benne 2-2 üveg másfél literes ásványvíz, mindkettőben egy-egy egykilós kenyér és felvágottak, illetve egy-egy tábla csokoládé is.
- Jelenleg csak ennyit tudtam segíteni – szabadkozott. – Még nem kaptam meg az ösztöndíjamat erre a hónapra, de ha később is erre lesznek, még szívesen segítek.

Kevin bólintott Danielnek és akkor nekiláttak halászokat, illetve olyan személyt keresni, aki jachtokkal foglalkozhat. Pár perc séta után északi irányban – amerre a városból kifelé lehet menni – elért a páros egy olyan helyre, ahol már nem csak tengerpart volt, hanem raktárak, egy kisebb kikötő is, itt több halászhajó is volt látható, meg néhány jacht is. A párosnak sikerült egy embert is kiszúrniuk, aki az egyik halászhajóból pakolta ki a halakat nagyobb ládákban. Mikor odament a páros az idősebb férfi felnézett.
- Üdv, miben segíthetek? – kérdezte.

_________________
Reneszánsz: Tyranis;  Másik világból: Tyranis; Végtelen Háború: Tyranis, Angelica Butler, Világelme
Ultimate: Tyra Rel Brahe; Outsiders/Reneszánsz/AoA: Jonah Wright, Beatrice Mortimer; X-diák: Kaelyn Moore
Pólófelirat Reneszánsz: "Szóljatok, ha minden diákot elraboltak!"; Out: "A telepaták halkabban kiabáljanak!"
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
San Francisco (Amerikai Szövetséges Államok) CUS4rF8
Tyranis
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1607
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

San Francisco (Amerikai Szövetséges Államok) Empty Re: San Francisco (Amerikai Szövetséges Államok)

Témanyitás by Bishop Szer. 17 Okt. 2012, 20:39

Elmondom a lényeges dolgokat, és szerencsére a nő nem csak meghallgat hanem meg is érti a helyzetünket, segítőkésznek tűnik. Aztán hallok még szavakat, nem látom értelmüket, mivel én már elmondtam minden lényegeset, de hát van aki nem olyan mint én és szeret beszélni. Aztán feltűnik a hangnem a kiállás és a stílus is, kívülről oda se nézek arcom se rezzen sőt még a szemem se ad jelét arról, hogy ez meglepne, teljesen nyugodt vagyok, belül viszont nagyon is meglepődtem sőt azon gondolkodom szegény pára megőrült-e a tengeri út alatt. Közben a nő elviharzik, szerencsére nem a messziségbe hanem csak egy kisboltban, én egy hirtelen kézmozdulattal nem túl erősen de nem is csak simogatás szerűen a kézfejemmel hason vágom a társam. Utána pedig meglepődött enyhén sértődött arccal szólok hozzá, mintha ő ütött volna meg.
- Téged meg melyik lovageposzból kerestek elő? Elég érdekes ez a stílus...
Aztán nem szólok semmit csak még mondta közben arrébb lépek mielőtt lecsapna a bottal teljesen jogos és reflexszerű önvédelemből. Figyelek is erre a manőver kivitelezése előtt. Időközben a nő is visszaér két szatyorral amit nekünk ad, a szatyrokban pedig van élelem és víz is, én ennek nagyon örülök, vannak még ilyen rendes emberek is a világon.
- Nagyon szépen köszönjük. Életmentő volt ez a tett.
Megpróbálom megjegyezni a nő arcát, vonásait, szemét kinézetét, hogyha majd vissza kell fizetni a tartozást, mert én ugyan akárhogy is lesz vissza fogom fizetni, utálok tartozni, akkor legyen miből kiindulnom, talán nevet is kellene kérdezni de azt nem tudom illik-e. A másik amit próbálok kitalálni, hogy mennyit érhetnek a vásárolt dolgok.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 27
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

San Francisco (Amerikai Szövetséges Államok) Empty Re: San Francisco (Amerikai Szövetséges Államok)

Témanyitás by Szehmet Csüt. 18 Okt. 2012, 20:48

-Várunk.-Heka mosolyogva biztosítja a leányzót, s kísérletet sem tesz arra, hogy kijavítsa, csupán megnyugodva figyeli a távozását. Bájos jelenés volt, ezzel a vallásos jó szívével együtt.
-Uh!-nem volt túl erős az ütés, mégis a nélkülözéstől megkínzott teste enyhén megcsuklik, a bot pedig nagyot koppan, ahogy ösztönösen mozdítja hogy megtámaszkodjon.
-Haver, ezt meg miért kellett?-sandít fel rá bizalmatlanul, majd a bizalmatlanság helyét vigyor veszi át, és ismét kihúzza magát.
-Melyikből? Mindegyikből! Színész vagyok. -Heka jókedve sem véletlen. Lehet mord útitársa, mégis azáltal, hogy szenvedélyére terelte a szót, egyszerre egészen közelinek tűnik, s botozás helyett érdekesebb figyelni, mit szól ahhoz, hogy egy színész lazán bekolbászolt az AIMhoz, majd kivezette onnan őket.
A lány vissza tér, s Hekát meglepi, milyen nagy csomaggal érkezik.
-Drága Hölgy, ez.. több, mint amit remélhettünk.- a megindultság lágyítja el arcát, ahogy felméri, milyen gondosan válogatott nekik ételt a lány. Még csokoládét is...
-Mondd, miként hálálhatjuk ezt meg?- Nem igen voltak olyan állapotban hogy épp most teljesítsék be a hálát, ám az emberi kedvesség ilyen csodája nem maradhatott hála nélkül. Annyit legalább már tudott, hogy egyetemista, és gyakran megfordul erre... ha egyszer végre hazaér, lehet hogy a fizetéséből rá kell szánnia valamennyit, hogy vissza térjen ide.. de akkor is viszonoznia kell valamiként.

_________________
Szehmet- főkarakter, Szfinx- Stefannal összeolvadt alak, EssEx- rádiós vagány, njk Heka- VH
Szehmet
Szehmet
Az Oldal Lelke

Hozzászólások száma : 444
Hozzászólások régi : 1172
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 11. szint - 30 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 08.
Age : 25
Tartózkodási hely : NewYork Piramis

Karakteradatok
Főkarakter: Szehmet
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

San Francisco (Amerikai Szövetséges Államok) Empty Re: San Francisco (Amerikai Szövetséges Államok)

Témanyitás by Steven Csüt. 18 Okt. 2012, 21:55

Nem tartott sokáig mire találtunk valakit, akinél megérdeklődhetünk, hogy hol tudnánk túl jutni a hajónkon, legalább is fizikailag. Én személy szerint rendkívül hosszú időnek éreztem mivel a boltok között előfordultak olyanok is ahol élelmet árultak, és a gondolat hogy a friss víz és élelem csak karnyújtásnyira lehet, egyszerűen őrjítő volt. De ez mind semmi volt ahhoz képest, mint amikor megláttam, hogy az általunk kiszemelt férfi halakkal teli ládákat pakol le a hajójáról. A látvány annyira megszédített, hogy kénytelen voltam térdre ereszkedni majd a rendkívül hangosan korgó gyomromat megfogni.
~ Ez még annál is rosszabb mint ha sehol nem láttánk ételt! ~ Gondoltam magamban majd aztán megpróbáltam összeszedni magamat, feltápászkodni és a férfinak válaszolni.
- Elnézést a zavarásért uram. Egy ahhoz hasonló típusú hajót - mutatok ekkor rá az egyik méretben a miénkhez hasonló jachtra - szeretnénk jó áron eladni. Tudna javasolni valakit, akit érdekelhet az üzlet? – Kérdeztem meg végül tőle.

_________________
Steven Storm
Jake Hamilton - Raziel
Daniel Hamilton
James Hamilton
James Goldman
Steven
Steven
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 505
Hozzászólások régi : 215
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 7. szint - 16 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 32

Karakteradatok
Főkarakter: Steven Storm
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

San Francisco (Amerikai Szövetséges Államok) Empty Re: San Francisco (Amerikai Szövetséges Államok)

Témanyitás by Tyranis Pént. 19 Okt. 2012, 10:31

2046. december 10. hétfő – San Francisco, USA
Résztvevő: Jared Aaron Voice, Ka-Zar, Daniel Hamilton és Andrew Ramirez

A lány arca egy pillanatra zavart lesz Heka kérdése után, de végül kedvesen csak legyint egyet.
- Nem kell semmivel, szívesen adok másoknak, ha tudok – mondta mosolyogva, majd egy picit elkomorodott. – Úgyis kevesen vannak ilyenek már, hogy segítenek azoknak, akiknek szükségük van rá. Én és a barátaim ilyenek vagyunk.
Felsóhajtott.
- Magneto is, ahelyett, hogy segítene rendbe hozni, ami történt, a világgazdaságot ért válságot, nem, ő most helyette úgy döntött, hogy palotát emel Genosha-ban. Persze nemes tett volt felszabadítani az ott élőket, de másokkal is kéne törődni, mert mi emberek ugye nem tehetjük meg, hiszen a központi hatalom az övé.

A férfi a hajóra nézett, majd vissza a két fiatalabb férfira. Megvakargatta a szakállát.
- Nem tudok olyat, aki sokat tudna adni érte – mondta. – Pár ezer dollárban kiegyezhetünk, de többet ne reméljetek. Senki sincs olyan anyagi helyzetben, hogy megengedje ezt magának. Mindenki a túlélésért küzd.
Végignézett a pároson és megcsóválta a fejét.
- 10.000$-t tudok érte adni maximum, több nekem sincs – felelte.
Látszott rajta, hogy kényelmetlenül érzi magát emiatt, és nem hazudik, tényleg nem tud több pénzt adni. A jacht jócskán többet ért, minimum tízszer, de már ez a tízezer dollár is bőven elég volt ahhoz, hogy mind a négy fő hazatudjon innen menni New Yorkig és még élelmet, meg ruhát is vegyenek maguknak.
- De ha van pár hetük, akkor esetleg tudok keríteni, aki többet fizet érte.

_________________
Reneszánsz: Tyranis;  Másik világból: Tyranis; Végtelen Háború: Tyranis, Angelica Butler, Világelme
Ultimate: Tyra Rel Brahe; Outsiders/Reneszánsz/AoA: Jonah Wright, Beatrice Mortimer; X-diák: Kaelyn Moore
Pólófelirat Reneszánsz: "Szóljatok, ha minden diákot elraboltak!"; Out: "A telepaták halkabban kiabáljanak!"
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
San Francisco (Amerikai Szövetséges Államok) CUS4rF8
Tyranis
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1607
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

San Francisco (Amerikai Szövetséges Államok) Empty Re: San Francisco (Amerikai Szövetséges Államok)

Témanyitás by Bishop Szomb. 20 Okt. 2012, 00:08

Nem ér támadás és még az is kiderül, hogy egy színész részéről nem ér támadás, na ez azért meglepő, nem néztem volna ki belőle.
~ Ő is ilyen nagyon beleélős alkat lenne? Vagy teljesen függetlenül tanult meg harcolni, stb... Előbb harcolt aztán kezdett színészkedni vagy fordítva? De ezek mellé még mágus is, érdekes fickó. Ezt majd ki kell deríteni, mert ez fontos, hogy melyikből következik melyik.
Közben a beszélgetés folytatódik és néhány információnak mondható dolog is előkerül, ezekre én rá is kérdezek amint alkalmam adódik és senkinek sem vágok a szavában.
- Igen, sajnos tényleg nincs sok ilyen ember, azért is örülünk, most nagyon, hogy sikerült magával találkozni. De ezek szerint a barátjaival szervezetten az elesetteken segítenek? Vagy csak segítenek ahogy tudnak?
Megvárom a válaszát, mert az a lényeg és utána rögtön folytatom is.
- Hát igen... Magneto és az uralma, szívem szerint nem igen szimpatizálok egyikkel sem. De erről a Genoshai dologról én még nem hallottam. Tudna esetleg többet mondani ha kérhetem?

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 27
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

San Francisco (Amerikai Szövetséges Államok) Empty Re: San Francisco (Amerikai Szövetséges Államok)

Témanyitás by Szehmet Kedd 23 Okt. 2012, 17:37

Heka egy mosollyal nyugtázza a lány szavait, majd élénk érdeklődéssel issza szavait. Nem is igen kell kérdeznie, társa, kinek arcán igenis látta azt a különös kifejezést, amit színész múltja miatt várt, megtette helyette. Ő remekül mulatott ezen, szerény mosolya mögé bújva, ahogy a fáradt elesettség ismét a föld felé kezdte húzni. Hagyta, hagy társalogjanak. Ő már célt ért az élelemmel, vízzel, mit annyira nem lett volna illő máris előkapni. Persze a lány érdekes dolgokról is beszélt.
-Nemes dolog, amit a barátaival tesznek. Valamikor.. valahogy.. biztosan jutalmat nyer majd eme számtalan remek tett. -érdekelte a társaság, mely összefogott a segédkezésért, s fülét megütötte az emberek szó is. Az lenne? Mégis elfogadva Magnetot vezérnek? Ahogy ismét szemügyre vette a lányt, jeleket keresett rajta. Maga sem tudta pontosan mit. Talán valami kis kereszt medaliont, ami a vallásosságról regél, vagy valami látható jelét, mely eldönti ezt az ember- nem ember kérdést. Bár lassan időszerűnek érezte, hogy a csapat újra egyesüljön, és végre haza térjenek, annyira üdítő volt a lány pozitív érzeteiben megmártózni...

_________________
Szehmet- főkarakter, Szfinx- Stefannal összeolvadt alak, EssEx- rádiós vagány, njk Heka- VH
Szehmet
Szehmet
Az Oldal Lelke

Hozzászólások száma : 444
Hozzászólások régi : 1172
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 11. szint - 30 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 08.
Age : 25
Tartózkodási hely : NewYork Piramis

Karakteradatok
Főkarakter: Szehmet
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

San Francisco (Amerikai Szövetséges Államok) Empty Re: San Francisco (Amerikai Szövetséges Államok)

Témanyitás by Steven Szomb. 27 Okt. 2012, 19:54

Amint a halász kimondta az ár ajánlatot, azonnal rá akartam vágni a választ, de ezt két okból sem tettem meg. Egyrészt így is elég feltűnő, hogy milyen olcsón akarunk túljutni a jachton, másrészt alig akartam elhinni, hogy tényleg bejött a dolog. Végül úgy tettem mintha gondolkodnék rajta, majd aztán megadtam a várva várt válaszomat.
- 10.000$-ért akár most rögtön is magáé lehet. – Válaszoltam neki és a kezemet nyújtottam a megegyezés jele ként. A kérdés most már csak az volt, hogy milyen hamar tudja kifizetni nekünk ezt az összeget és hol vannak a többiek, hogy elmondjuk nekik a jó hírt.
~ Lehet még sem kellett volna külön válnunk. ~ Mindazonáltal valószínűnek tartottam, hogy ha megkapjuk a pénzt első dolgom nem a többiek keresése lesz, hanem egy boltba bemenni innivalót és ennivalót venni. Egyrészt hogy oltsuk szomjunkat Ka-Zar-ral, másrészt hogy legyen erőnk megkeresni Heka-t és Andrew-t, harmadrészt pedig ha már megtaláltuk őket akkor rögtön tudjunk adni nekik is ételt és vizet.


_________________
Steven Storm
Jake Hamilton - Raziel
Daniel Hamilton
James Hamilton
James Goldman
Steven
Steven
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 505
Hozzászólások régi : 215
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 7. szint - 16 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 32

Karakteradatok
Főkarakter: Steven Storm
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

San Francisco (Amerikai Szövetséges Államok) Empty Re: San Francisco (Amerikai Szövetséges Államok)

Témanyitás by Tyranis Szomb. 27 Okt. 2012, 20:25

2046. december 10. hétfő – San Francisco, USA
Résztvevő: Jared Aaron Voice, Ka-Zar, Daniel Hamilton és Andrew Ramirez

A férfi még bólintott.
- De előbb látni szeretném a hajót – mondta. – Utána pedig el kell menni a bankba, hogy kivegyem az összeget, nem tartok magamnál ilyen nagy értéket.
- Természetesen – válaszolta Kevin. – A hajó erre van, megmutatjuk.
Amennyiben Daniel is beleegyezett, akkor a férfi még lezárta a saját hajóját, a hálókat, amik a fedélzeten voltak bedobta a fedélközbe, nehogy valaki ellophassa azokat. Amint kész volt a hármas elindulhatott visszafelé oda, ahonnan érkeztek. Ugyanúgy pár perc séta visszafelé az út, és végül megérkeznek a parton hagyott jachthoz. A férfi nem törődve a párossal kezdte el vizsgálgatni a hajót, hogy milyen állapotban lehet, mik vannak rajta és ehhez hasonló dolgokat. Végül hümmögve szólalt meg.
- Rendben van, megveszem, van pár percre egy bank, most akarják bonyolítani az üzletet? – kérdezte.

A lány mosolyogva bólintott Andrew szavain.
- Ahogyan látom, akkor nem is helyiek – mosolygott. – Mi vagyunk a helyi X-men. A nyugati oldali csapat, úgy tudjuk, hogy van egy keleten is, szoros kapcsolatban a SHEILD-del, de nekünk nem jutott ilyen neves támogató. Csak magunk vagyunk, tizenhárman. Illetve gyerekek és kamaszok, akiknek tanítunk képességhasználatot. Ők mind született mutánsok – tette hozzá gyorsan. – És nem a vírustól lettek azok. Úgy háromtucatnyian vannak.
Heka szavaira csak legyintett.
- Nem várunk érte semmit sem, csak segítünk, még tartjuk mi is azt az eszmét, amit a régi első X-mennek és a vezetőnk, és az iskola igazgatója is mind a mai napig ezt tartja szem előtt. Ha gondoljátok eljöhettek megnézni, és akkor tudnánk rendes ruhát is keríteni nektek.

_________________
Reneszánsz: Tyranis;  Másik világból: Tyranis; Végtelen Háború: Tyranis, Angelica Butler, Világelme
Ultimate: Tyra Rel Brahe; Outsiders/Reneszánsz/AoA: Jonah Wright, Beatrice Mortimer; X-diák: Kaelyn Moore
Pólófelirat Reneszánsz: "Szóljatok, ha minden diákot elraboltak!"; Out: "A telepaták halkabban kiabáljanak!"
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
San Francisco (Amerikai Szövetséges Államok) CUS4rF8
Tyranis
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1607
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

San Francisco (Amerikai Szövetséges Államok) Empty Re: San Francisco (Amerikai Szövetséges Államok)

Témanyitás by Szehmet Vas. 28 Okt. 2012, 18:05

-A helyi X-Men.-elismerés töltötte meg a hangját, ahogy enyhe hitetlenkedéssel ismételte a mondatot, próbálva meggyőzni magát, és végiggondolni, mi is a jelentősége ennek a felfedezésnek. Úgy érezte, hogy ez jóval túlmutat azon, amit jelen állapotában végig tud gondolni.
-Sosem gondoltam volna, hogy a SHIELD támogatott csoport mellett egy másik is létezik.- így már érthető volt a segítő szándék, de ahogy a másik X-Mennel, úgy ezzel sem sietett kebelbarátságot kötni. Heka a társára pillantott, s eddigi tartásából is engedett, ránehezedve a botjára, amitől ha lehetett, még elesettebbnek tűnt. Ő sosem volt az a nagy harcos, és most úgy érezte, bár érdekes lehetőségnek ígérkezik az itteni csapat megismerése, és a jövőben akár szövetséget is jelenthetnek, ha valóban azok, aminek a lány mondja őket, óvatosnak kell lennie. Nem szívesen sétált volna bele semmi veszélyesbe ezen az ismeretlen helyen.
-Az.. valóban jó lenne, de előbb vissza kell mennünk a hajóhoz.. hátha meg tudunk menteni valamit. Van mód, hogy utána kapcsolatba lépjünk?- remélte, hogy nyugodtan vissza tudnak menni a hajóhoz, és megtárgyalni a helyzetet a többiekkel, esetleg szabadon lelépni. És remélte, hogy társa is érti ezt a szándékot.

_________________
Szehmet- főkarakter, Szfinx- Stefannal összeolvadt alak, EssEx- rádiós vagány, njk Heka- VH
Szehmet
Szehmet
Az Oldal Lelke

Hozzászólások száma : 444
Hozzászólások régi : 1172
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 11. szint - 30 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 08.
Age : 25
Tartózkodási hely : NewYork Piramis

Karakteradatok
Főkarakter: Szehmet
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

San Francisco (Amerikai Szövetséges Államok) Empty Re: San Francisco (Amerikai Szövetséges Államok)

Témanyitás by Bishop Vas. 28 Okt. 2012, 20:20

Fény derül arra, amit én már sejtettem, a nő nem csak egy jótét lélek aki segít akin tud, mert ilyen rendes és esetleg kicsit naiv, de nem ám, a helyi X-Men tagja, a keleti csoport tagja, nagy szerencse és meglepetés is, hogy pont egy ilyen személlyel futottunk össze. Bár egy kicsit el is bizonytalanodok, mivel alig tudok valamit az itteni X-Menről, de gondolom ugyanazt várhatom mint a másik oldalon.
~ Érdekes, pont a helyi X-Men egyik tagjával összefutni, talán majd rájuk később is lehet számítani vagy ilyesmi, ha már felhozta az ajánlatot, de most fontosabb lenne a többieknek vinni vizet meg élelmet és megkérdezni ők mire jutottak, meg, hogy meglátogassuk-e az iskolát vagy mégis mihez kezdjünk...
Közben én azért igyekszem tartani magam és nem összezuhanni mint Heka, kicsit most hirtelen összerogyott a nagy lovagiasság után, esélyes, hogy már nagyon fáradt, pont ezért lenne okosabb most egy kicsit lelépni és látom rajta, hogy ezt ő is így gondolja. Bár ő már elmondta a lényeget azért még én is kinyitom a szám.
- De igazad van, előbb a többieknek kell vinni vizet meg élelmet, utána kitalálni mi legyen. De a magam részéről én azért ellátogatnék oda, ha már én is alapból mutáns vagyok.
Amint lehet illedelmesen elköszönök és megindulok lehetőleg a társammal együtt visszafelé.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 27
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

San Francisco (Amerikai Szövetséges Államok) Empty Re: San Francisco (Amerikai Szövetséges Államok)

Témanyitás by Steven Csüt. 01 Nov. 2012, 19:24

Ka-Zar már válaszolt helyettem, így én csak bólintottam, majd az utat mutattam az öreg halásznak, majd miután a hajóhoz értünk figyeltem ahogyan megvizsgálta és tudásom szerint próbáltam válaszolni a kérdéseire, amit menet közben esetleg feltett.
- Igen, ha lehet minél hamarabb mivel még egy másik találkozón is meg kell jelennünk.- Sietettem egy kicsit az urat. Nem akartam azt mondani, hogy mielőtt szomjan pusztulnánk, de szerettem volna ha tudja, hogy nem érünk rá egész nap. Mindenesetre azért próbáltam nem goromba hangnemben beszélni, pedig már kezdtem nagyon ideges lenni.
~ Áááááhh.. Legyünk már túl rajta!.. Mit kell ennyit izélni ezzel.. Mozgás! Mozgás! Mozgás!.. Éhen halok! Alig várom már hogy vegyünk és igyunk valami finomat. Vagy nem is kell finomnak lennie csak ehetőnek és ihatónak.. Hol van már az a bank?~ A gondolataimat természetesen nem igazán tudtam elterelni ezekről a témákról itt a betondzsungelben, de aztán ismét eszembe jutott a robot szobrot, így ameddig a Bank felé sétáltunk, rákérdeztem arra.
- Mikor ideérkeztünk, a híd túlsó oldalán láttunk egy hatalmas robotot, vagy szobrot, vagy mi a fenét. Tudna esetleg mondani arról valamit? – Kérdeztem rá miközben mentünk a bank felé.


_________________
Steven Storm
Jake Hamilton - Raziel
Daniel Hamilton
James Hamilton
James Goldman
Steven
Steven
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 505
Hozzászólások régi : 215
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 7. szint - 16 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 32

Karakteradatok
Főkarakter: Steven Storm
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

San Francisco (Amerikai Szövetséges Államok) Empty Re: San Francisco (Amerikai Szövetséges Államok)

Témanyitás by Tyranis Pént. 02 Nov. 2012, 09:45

2046. december 10. hétfő – San Francisco, USA
Résztvevő: Jared Aaron Voice, Ka-Zar, Daniel Hamilton és Andrew Ramirez

- Rendben van, menjünk – mondta.
Ezzel a férfi mutatta az utat ki a homokos tengerpartról vissza a rakpartra. Innen, ahogyan elindult az egyik irányba már látszott, hogy hova is tart és hova kíséri a párost. Egy ATM bank volt, amit megcélzott. A kérdésnél a hatalmas szoborra nézett és csak legyintett.
- Az a valami, alig egy éve került ide, vagyis kicsivel több, mint egy éve. Amikor Magneto uralomra került, utána pár nappal. Nem tudni, hogy micsoda, a helyi X-men olyasvalamit mondott, hogy valami alvó Celestial, vagy mi. Nem jelent veszélyt és jól mutat… néhány perc türelmet kérek.
Ezzel belépett a bankba és magára hagyta a párost.
- Celestial? – kérdezte Daniel-t. – Hallottál már erről?

A lány még átadott egy névjegykártyát, amin egy telefonszám és egy cím volt látható.
- Itt elérhettek – mosolygott. – Anne Raday vagyok. További szép napot!
Ezzel mindenki indult a saját útjára. Ahogyan a páros visszaért a rakpartra úgy két sarok távolságra sikerült egy bank előtt kiszúrniuk Danielt és Kevint, ahogyan az ajtó mellett várakoznak valamire.

_________________
Reneszánsz: Tyranis;  Másik világból: Tyranis; Végtelen Háború: Tyranis, Angelica Butler, Világelme
Ultimate: Tyra Rel Brahe; Outsiders/Reneszánsz/AoA: Jonah Wright, Beatrice Mortimer; X-diák: Kaelyn Moore
Pólófelirat Reneszánsz: "Szóljatok, ha minden diákot elraboltak!"; Out: "A telepaták halkabban kiabáljanak!"
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
San Francisco (Amerikai Szövetséges Államok) CUS4rF8
Tyranis
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1607
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

San Francisco (Amerikai Szövetséges Államok) Empty Re: San Francisco (Amerikai Szövetséges Államok)

Témanyitás by Szehmet Vas. 04 Nov. 2012, 10:05

Heka továbbra is derűsen figyelte a társalgást, bár azt a nagy őszinteséget, mivel társa a többieket is megemlítette, meglepőnek, és talán árnyalatnyit veszélyesnek találta. Tenni azonban már mit sem tudott ellene, és a lány kedvessége mögött továbbra sem látott semmi veszélyeset. Ez megnyugtatta, mégis örült, hogy végre indulhattak vissza, ráadásul a leányzótól megkapták az elérhetőségét is.
-Nos akkor.. köszönjük és minden jót kedves Anne.-búcsúzott, majd botjára támaszkodva elindult vissza, a part felé. Ahogy eltűntek a lány látóköréből, kissé erősebbnek tűnve, újra kiegyenesedett, de bár korgó gyomra gyors haladásra ösztökélte, sietni nemigen tudott.
-Helyi X-men... mit szólsz a dologhoz?-vetette fel, részben azért, mert nem akart néma csendben botorkálni, részben mert kíváncsi volt, mit gondol társa erről az egészről. Hamarosan persze igen meglepő helyen szúrta ki a négyesfogat maradékát.
-Nézd.. ott vannak.-intett feléjük, miközben megállt, és újfent elcsigázottnak tűnve a társára nézett, és ezúttal a botja helyett a közeli épület falának dőlt.
-Lehet hogy meg kéne várni, míg végeznek.-és elkezdett a szatyrában kotorászni, majd előhúzott egy üveg vizet, az élet már nagyon vágyott hűsítő esszenciáját.
-Egészségedre!

_________________
Szehmet- főkarakter, Szfinx- Stefannal összeolvadt alak, EssEx- rádiós vagány, njk Heka- VH
Szehmet
Szehmet
Az Oldal Lelke

Hozzászólások száma : 444
Hozzászólások régi : 1172
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 11. szint - 30 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 08.
Age : 25
Tartózkodási hely : NewYork Piramis

Karakteradatok
Főkarakter: Szehmet
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

San Francisco (Amerikai Szövetséges Államok) Empty Re: San Francisco (Amerikai Szövetséges Államok)

Témanyitás by Bishop Vas. 04 Nov. 2012, 11:37

A társalgás végén még kapunk egy névjegykártyát is, amin rajta vannak az elérhetőségek, legalább ennyink van és nem kell kérdezgetnünk meg mindenféle alternatív keresési móddal szórakoznunk. A kártyát elrakom egyik zsebembe, ahol biztonságban tudhatom, nem fog kiesni vagy elveszni.
- Viszontlátásra. - köszönök el majd Hekával együtt elindulok visszafelé a hajóhoz, hiszen úgy volt megbeszélve majd ott találkozunk, ha már az egyik csapat talált valamit. Közben társam kérdésére is felelek.
- Érdekes, hogy pont egy helyi X-Menessel futottunk össze, mindazonáltal még kaphatunk segítséget tőlük ha kell.
Nem kell túl sokat haladnunk, ahhoz, hogy megpillantsuk a maradék két tagot, egy bank előtt várakoznak, ha nem ismerném valamennyire őket még megfordulna az is a fejemben, hogy bankot akarnak rabolni vagy ilyesmi, de persze ezt az ötletet rögtön el is vetem. Társam úgy gondolja, hogy itt az ideje, hogy megvárjuk őket és közben szomjúságunkat csillapítsuk, hát jó, mondjuk én ezt nem teljesen gondolom így de az az én bajom.
- Én azért odamegyek, viszek nekik egy kis vizet, biztos ők is mindjárt szomjan halnak. Egészségedre neked is.
Majd ténylegesen odasétálok hozzájuk és adok nekik a vízből.
- Mi a helyzet?

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 27
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

San Francisco (Amerikai Szövetséges Államok) Empty Re: San Francisco (Amerikai Szövetséges Államok)

Témanyitás by Steven Vas. 04 Nov. 2012, 23:40

Rendkívül örültem, hogy végül elindultunk a bank felé. Komolyan már rég nem éreztem ilyen meg könnyebbülést. A gondolat hogy már csak néhány percig kell várni és megkapjuk a pénzünket, rendkívül megnyugtató volt. Végül a gondolataimat végül az öregember válasza terelte el.
~ Celestial.. Celestial.. Hallottam már valahol, de hol?~ Amíg ezen gondolkodtam és az öreget hallgattam, hátra-hátra pillantottam, hogy a hatalmas lényre tekintsek, hátha eszembe jut valami.
~ Képet nem láttam róla, akkor biztos felismertem volna egy ilyen lényt. Már csak a méretei miatt is.. Mintha említettek volna a többiek valami olyasmit, hogy Apokalipszis Celestial technológiát használ és azzal is olvadt össze.~ Az öregember szavaira csak bólintok, majd aztán nézem amint bemegy a bankba. Utána mikor Ka-Zar kérdez, akkor felé fordulok majd utána vissza a Celestial-ra, és egy ideig merengek, majd csak utána válaszolok.
- Nem tudok róluk túl sokat, csak hogy egy rendkívül fejlett technológiával rendelkeznek. – Ami azt illeti, engem rendkívül zavart, hogy ez a valami már több mint egy éve itt van, és csak várakozik.
- Várjunk csak. Jól halottam hogy azt mondta „a helyi X-men”? –Kérdeztem Ka-Zar-t, ugyan is én nem hallottam még róluk. Végül Andrew került elő a semmiből egy lényegre törő kérdéssel, de ami ennél is sokkal fontosabb, vizet is hozott. A vízből csak kicsiket kortyolgattam, mivel tudtam hogy vigyázni kell a kiszáradt torkommal. Ennek ellenére is elég sokat ittam mielőtt válaszoltam volna neki.
- Köszönöm. Istenem ez, de jól esett. Találtunk egy idősebb halászt, akinek eladhatjuk a jachtot 10.000 $-ért. Épp a pénzt veszi ki a bankból. Andrew, te hallottál már az itteni X-men-ről? Soha sem említettétek nekem hogy van egy Los Angeles-ben. Hol van Heka?

_________________
Steven Storm
Jake Hamilton - Raziel
Daniel Hamilton
James Hamilton
James Goldman
Steven
Steven
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 505
Hozzászólások régi : 215
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 7. szint - 16 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 32

Karakteradatok
Főkarakter: Steven Storm
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

San Francisco (Amerikai Szövetséges Államok) Empty Re: San Francisco (Amerikai Szövetséges Államok)

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 6 oldal 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.