Vera Slyen

Go down

Vera Slyen Empty Vera Slyen

Témanyitás by Laura Slyen Kedd 23 Ápr. 2013, 23:30

Vera Slyen It__s_supposed_to_be_funny__by_JulieJubz

Adatok:

Név: Vera Slyen
Egyéb név(i): Ví, Sly
Faj: mutáns
Nem: nő
Jellem: ember-barát; mutáns-barát
Személyazonosság: titkos
Születési helye és idő: 2025
Kor: 21
Család: Anya. Laura Slyen él, Apa: Tomas Dymon él
Foglalkozás: jelenleg artista
Testmagassága: 172 cm
Testsúlya: 65 kg (felineként 80 kg)
Szeme színe: kék (felineként az egyik két a másik rózsaszín)
Haja színe: Barna
Bőre színe: kaukázusi
Bunda színe: foltos
Különleges ismertetőjel: csak a bunda ha feline
Repülési sebesség: -
Egészségi állapot/ betegségek:egészséges

Életrajza:
Hol is kezdjem? Talán a legegyszerűbb, ha a nevemnél. Sokan kérdezik, hogy miért viselem az anyám vezetéknevét. A válasz egyszerű: Mert nem voltak még házasok, mikor én a világra jöttem, aztán meg már nem akarták megváltoztatni a nevem.
A szüleim mind a ketten volt SHIELD ügynökök voltak, de miután megszülettem, úgy döntöttek új, biztonságosabb utakon kezenek el járni. Anya fejlesztette közelharci technikáit és önvédelmet kezdett el tanítani a környező iskolákban. Apa is olyasmibe kezdett, ami közel állt a régi munkájához. Fegyverboltot nyitott, majd nem sokkal később kibővítette azt egy gyakorlópályával is.
A szüleim féltettek ezért mikor kicsi voltam előbb önvédelmet kezdtem el tanulni suli mellett, majd először csak a légpuska használatát, majd mikkor elég idős lettem a többi lőfegyver használatát is kitanulhattam. Elég nagy volt a választék, szinte mindenféle kaliberű fegyver volt ott.
De ennyire ne szaladjunk még előre, maradjunk az iskolás éveknél.
Szóval elkezdtem önvédelmet tanulni, ami ment is, de engem valamiért jobban vonzott a szertornázás, mintsem hogy verekedjek. Anya is belátta ezt és megengedte, hogy szertornázzak, de csak ha folytatom az önvédelmet és a tanulmányaim se romlanak. Én persze belementem és ezek után folyamatosan űztem mindkettőt. Még versenyekre is jártam, mind harci, mind szertornaversenyekre. Innen pedig elég szép összegek folytak be.
Imádtam a talajgyakorlatokat és a szertorna gyakorlatokat is, és hamar felfedeztem a közös vonásokat amik a küzdősportokban is megjelentek, így még jobban tudtam fejlődni mindkét téren.
A képességem 13 éves koromban jelentkezett. Ezzel nem is lett volna baj, na de, hogy egyszerre jelentkezett mind a kettő. Igen, mind a kettő. Ugyanis sikerült valahogy örökölnöm, anyám és apám képességeit is, melyek használatát meg is tanították nekem az elkövetkező évek alatt.

Kicsit bővebben:
Egyik nap csörgött az ébresztőórám, (régifajta vekker volt, mert ha nem az lett volna akkor a telefont püffölném reggelente) de azt nem csaptam le és elhallgatott, bár félkómásan ez nekem fel sem tűnt. Mikor véfre kikecmeregtem az ágyból, kómásan indultam el a fürdőszobába. Ám amikor abba belenéztem, a szemeim kiggúvvadtak. Azt hittem, hogy még mindíg alszom, de ezek után megnéztem a kezeimet és azok nem hazudtak, tiszta szőrme voltam mindenütt. Sőt még macskafarkam is volt, biztosan azzal csaptam le reggel az ébresztőórát.
Ezek után egy filmbéli üvöltés következett: - Anyaaaaaaaa!
Kiáltottam, mire anya odarohant hozzám. Mikor meglátott először meghökkent, majd elmosolyodott. Majd elmondta, hogy pontosan mi is történik velem. Kiderült, hogy ő és apa is mutáns. Én pedig örököltem az ő képességeit, mint később kiderült apáét is. Nem is lett volna ezzel baj, csak egyvalamit nem örököltem anyámtól: a visszaváltozást. Ezentúl nem voltam képes emberi formát ölteni. Bele kellett törődnöm, hogy egy két lábon járó humanoid macska lettem. Nem volt könnyű megemészteni, de muszáj volt.

Mikor 17 éves lettem, már társoktatókként dolgoztam, anyám mellett. (Ha ő épp nem ért rá, akkor én ugrottam be helyette.) És Körülbelül ilyen korban kezdte apa kitanítani nekem a különböző fegyverek használatát. Rengeteg fegyver volt, melyknek a használatát az elkövetkező években sorra tanultam ki.
De megint előre ugrottam kicsit.
19 évesen úgy döntöttem elköltözöm a szülői fészekből. Vettem egy házat New Yerseyben, pár utcára a szülői háztól és persze a gyakorlópályától, ahova apával ezek után is kijártunk gyakorolni. (Persze fegyvertartási engedélyt is szereztem magamnak és vettem magamnak is önvédelmi fegyvert) A házat meg tudtam venni, mivel a folyamatos versenyzésekből szép summa gyűlt össze az évek alatt(mert tartalékoltam).
Kát hónappal később megtaláltam azt a munkát, amit a világon mindennél jobban élveztem.
Felvettem a New Yersey-i cirkuszba. Először artistaként dolgoztam, majd később már más számokban is segédkeztem. Kitanultam a bűvészet fortélyait, és a késdobálás pontosságát és technikáját is.
Amikor 45-ben a földön szinte mindenki mutánssá vált, a reakcióm, pozitív és negatív érzelmekkel vegyes volt. Először is nem örültem, hogy már eltűnt belőlünk a különlegesség. Mert ha mindenki különleges, akkor igazából senki sem az. Másodszor pedig örültem, mert reméltem, hogy a rasszizmus csökken az irányunkba mivel az lesz a lakosság nagy része. Meg persze örültem annak is, hogy nem kezelnek most már másként, mivel mutáns vagyok.
Így telt el életem 21 éve és most is folyamatos pörgésben élek. Éjszaka a cirkuszban lépek fel, néha gyakorlok anyámmal önvédelmet(hogy ki ne essek a gyakorlatból) és apával pedig hétvégenként kijárunk lövöldözni a boltja melletti lőtérre.

Szakértelmei: közelharc, fegyverhasználat, akrobatika, késdobálás, bűvészet.

Képességek:
Anyjától örökölt:
Feline képességek:
- Macskaember kinézet, karmok és fogak csontok töréséhez elég erősek
- Visszahúzható karmok
- Állattá való átalakulás
- képes lehet vissza változni emberré, de nem kötelezően
- 1 tonnás erő
- Emberinél sokkal nagyobb gyorsaság
- Fizikai ellenállás kisebb sebesülések ellen
- Fejlett érzékszervek
- Felismerik egymást szagról, hangról, kinézetről ha élőben találkoznak, szinte semmiféle álca nem fedi el őket.
- Állati ösztönök
- Talpra esés: esés közben reflexszerűen korrigálják magukat, megfordulnak a levegőben, és a talpukra érkeznek. Ebből az következik, hogy kell nekik egy bizonyos magasság, hogy legyen idejük erre a korrekcióra.
Apjától örökölt:
Regeneráció:
Minimális regenerációval rendelkezik. Ez a képesség passzív (vagyis nem tudatos) esetleges eszméletvesztéskor is működik. A horzsolt, vágott, zúzott sérülések 5-20 perc alatt gyógyulnak a mennyiségtől függően. A horzsolások és zúzódások az 5 perc, a vágások a 15-20 perc. Repedt és tört csontok, 4-5 óra a mennyiségtől és a fokától függően.

Privát előtörténet véleményezést kérsz: igen


A hozzászólást Laura Slyen összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. 24 Ápr. 2013, 22:20-kor.

_________________
Karik és multik: reneszánsz: Laura Slyen x-diák: Peter Calm NJK: Bakura Carter/Kyru,Gaia(Légió) VH:Vera Slyen, Vera Vi Slyen, Tamara Vera Slyen, AoA: 70 Bamf  Epic:(aktívan) RANDOM (KM)
- Vera Slyen He__s_such_a_bad_boy_by_gxbevingurl1995-d48h3n9  Vera Slyen 5000_Thanks_by_Mallemagic Vera Slyen Mudch0 Vera Slyen Starcraft_2__kerrigan_by_ruthieee-d7c63ms Vera Slyen Jubz_ID_Collab_by_Boneitis Vera Slyen __0___0___by_valentinakallias-d37m72i
Laura Slyen
Laura Slyen
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 826
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Feb. 20.
Age : 28

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Vera Slyen Empty Re: Vera Slyen

Témanyitás by Thorhalla Szer. 24 Ápr. 2013, 09:13

A SHIELD csak 2045ben bomlott fel, akkor jött a vírus és itt csak 2026-ban alapult meg újra.
Amit szeretnék kérni és este kimaradt 1 alakod van, döntsd el, hogy ez a bundás, vagy az emberi, nem tudsz átalakulni kedved szerint (a többség az oldalon amúgy sem képes erre, csak a macskás v emberi alakja van csak az újak váltogatnak).
Illetve a végébe írd bele még, hogy mi volt a véleménye arról, hogy 2045 augusztusában mindenkiből mutáns lett a Földön Magneto vírusának hála, mert e körül forog a sík.

Ha javítottál kiabálj és nézem újra.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Vera Slyen Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Vera Slyen Empty Re: Vera Slyen

Témanyitás by Laura Slyen Szer. 24 Ápr. 2013, 22:20

Javítottam, remélem így már jó lesz. Felszerelést mit hozhatok? Vagyis mik lehetnek a karinak?

_________________
Karik és multik: reneszánsz: Laura Slyen x-diák: Peter Calm NJK: Bakura Carter/Kyru,Gaia(Légió) VH:Vera Slyen, Vera Vi Slyen, Tamara Vera Slyen, AoA: 70 Bamf  Epic:(aktívan) RANDOM (KM)
- Vera Slyen He__s_such_a_bad_boy_by_gxbevingurl1995-d48h3n9  Vera Slyen 5000_Thanks_by_Mallemagic Vera Slyen Mudch0 Vera Slyen Starcraft_2__kerrigan_by_ruthieee-d7c63ms Vera Slyen Jubz_ID_Collab_by_Boneitis Vera Slyen __0___0___by_valentinakallias-d37m72i
Laura Slyen
Laura Slyen
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 826
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Feb. 20.
Age : 28

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Vera Slyen Empty Re: Vera Slyen

Témanyitás by Thorhalla Szer. 24 Ápr. 2013, 22:25

Mint mondtam eddigre nem volt már legalább 20-22 éve rasszista hozzáállás a szuperlények felé ezen a síkon, már reneszánszon sincs csak az EU-ban, máshol nincs.
Feleszerelés, átlagos lakás felszerelés és egy db 9mm-es fegyver.

Egyébként elfogadva. Kérek pár napot h kitaláljak vmi kalandot.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Vera Slyen Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Vera Slyen Empty Re: Vera Slyen

Témanyitás by Laura Slyen Szer. 24 Ápr. 2013, 22:40

Rendben és köszi.
Akkor felszerelés:
- 9mm-es fegyver
- lakás
- dobókések
- bűvészkellékek
- füstbombák (az a fajta, amelyet a földhöz vágnak a bűvészek az előadás végén, hogy el tudjanak tűnni/futni.)

Ráérsz még. Nekem is kicsit össze kell kapnom magam még. Majd jelezd kérlek itt, hogy hol induljak.

_________________
Karik és multik: reneszánsz: Laura Slyen x-diák: Peter Calm NJK: Bakura Carter/Kyru,Gaia(Légió) VH:Vera Slyen, Vera Vi Slyen, Tamara Vera Slyen, AoA: 70 Bamf  Epic:(aktívan) RANDOM (KM)
- Vera Slyen He__s_such_a_bad_boy_by_gxbevingurl1995-d48h3n9  Vera Slyen 5000_Thanks_by_Mallemagic Vera Slyen Mudch0 Vera Slyen Starcraft_2__kerrigan_by_ruthieee-d7c63ms Vera Slyen Jubz_ID_Collab_by_Boneitis Vera Slyen __0___0___by_valentinakallias-d37m72i
Laura Slyen
Laura Slyen
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 826
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Feb. 20.
Age : 28

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Vera Slyen Empty Re: Vera Slyen

Témanyitás by Tyranis Szomb. 27 Ápr. 2013, 10:55


_________________
Reneszánsz: Tyranis;  Másik világból: Tyranis; Végtelen Háború: Tyranis, Angelica Butler, Világelme
Ultimate: Tyra Rel Brahe; Outsiders/Reneszánsz/AoA: Jonah Wright, Beatrice Mortimer; X-diák: Kaelyn Moore
Pólófelirat Reneszánsz: "Szóljatok, ha minden diákot elraboltak!"; Out: "A telepaták halkabban kiabáljanak!"
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Vera Slyen CUS4rF8
Tyranis
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1607
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Vera Slyen Empty Re: Vera Slyen

Témanyitás by Kira Sign Hétf. 05 Aug. 2013, 23:16

Bővítés:
Épp a karácsonyi műsorra készültünk a cirkusszal mikor egy furcsa nő csapódott a buszunk tetejébe. én és a mellénk kijelölt testőrség egy tagja megnéztük hogy van, mire mindhármunkat elteleportáltak valami flancos erődhöz. Pontosabban a Pokoltűz klub "főhadiszállására". Akol a klubtagok felajánlottak egy jó kis feladatot. Pontosabban a világ megmentéséről volt benne szó, bár ebből az akcióból a végén nem ez sült ki.
A bosszú angyalaival együtt gyakoroltunk és úgy készültünk fel az akcióra. Ami nem volt más minthogy átléptünk egy másik világba, ahol egy identitást kellett volna legyőznünk, mi mindenkit harcra buzdított, de ez nem egészen úgy sikerült ahogy terveztük.
Ezek után pedig felébredtünk ott ahol átléptünk a másik világba. Először azt hittem álom volt az egész, de a kezemen lévő jel, ami ugyan alig pár percig volt a kezemen bebizonyította számomra, hogy nem álmodtam.
Én visszatértem a cirkuszhoz, akik mikor mesélni kezdtem azt hitték megbuggyantam, de aztán csak röhögtek az egészen, mint egy jó viccen.
Azóta egy év telt el és a társadalom és a technológia számos változáson ment végbe.
Mi pedig a cirkusszal körbejártuk a világot és újítottunk is kicsit a műsoron. Miközben én új trükköket is megtanultam.


A hozzászólást Kira Sign összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. 10 Aug. 2013, 13:12-kor.

_________________
Karik és multik: Főkarakter:Kira Sign NJK-k:Tina Leia Sign, Gina Sign (Jinx), Juna Carter galaxis védelmezői: Zeck/Villám
Vera Slyen Sexymechanicbyparkleggy Vera Slyen Girloffantasybymanofins Vera Slyen Jinx_by_fazie69-d6o4rki Vera Slyen Amane_bakura_by_kurakitten-d82vlbm Vera Slyen 6r1x8p
Kira Sign
Kira Sign
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 808
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jan. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Vera Slyen Empty Re: Vera Slyen

Témanyitás by Thorhalla Kedd 06 Aug. 2013, 07:59

Kb 1 órát voltatok a másik világban, az egy évet megéltétek, szóval a bővítésben az a kérdés, hogy abban az egy évben mit tettél, amikor a világ nekiállt normalizálódni és kialakultak azok a dolgok, amiket én leírtam az 5 oldalban Nektek. Így ezt javítsd, aztán kiabálj, hogy megnézhessem.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Vera Slyen Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Vera Slyen Empty Re: Vera Slyen

Témanyitás by Thorhalla Szomb. 10 Aug. 2013, 11:38

Ha nem akarsz többet írni az egy évről, mint az a 2 sor, akkor elfogadom, ma v holnap kezdem a mesélést.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Vera Slyen Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Vera Slyen Empty Re: Vera Slyen

Témanyitás by Kira Sign Szomb. 10 Aug. 2013, 13:13

Már javítottam.

_________________
Karik és multik: Főkarakter:Kira Sign NJK-k:Tina Leia Sign, Gina Sign (Jinx), Juna Carter galaxis védelmezői: Zeck/Villám
Vera Slyen Sexymechanicbyparkleggy Vera Slyen Girloffantasybymanofins Vera Slyen Jinx_by_fazie69-d6o4rki Vera Slyen Amane_bakura_by_kurakitten-d82vlbm Vera Slyen 6r1x8p
Kira Sign
Kira Sign
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 808
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jan. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Vera Slyen Empty Re: Vera Slyen

Témanyitás by Thorhalla Szer. 19 Márc. 2014, 09:36

Vera tovább fejlődött a kaland során. Az alap képességei megmaradtak, csak részben erősödtek. 5 tonnás ereje lett, az érzékei erősebbek és fejlettebbek, mint eddig. Az ellenállása is nagyobb már képes kardok és nagyobb kaliberű fegyvereket felfogni a bőre, illetve a csontkinövései.
A regeneráció erőssége változatlan, illetve kapott még egy plusz képességet, minimális telepátiát. Mások elméjét ugyan nem képes elérni, sem gondolatot olvasni, de képes érzékelni bármilyen távolságból a Tabula Rasa (egykori Las Vegas) területén élő állatokat és érzéseiket. Ugyanez igaz, hogy képes felcsatlakozni a Holnap Gyermekeinek mentális hálózatába és velük is beszélni, ha szeretne.
Képességei használatakor sárgán világít a szeme a karaternek Smile

Az új külső:
Vera Slyen SarahKerrigan_HotS_Head3
Vera Slyen Starcraft-Kerrigan-640x360
Vera Slyen Infestedkerrigan_sc2_devcine2

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Vera Slyen Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Vera Slyen Empty Re: Vera Slyen

Témanyitás by Laura Slyen Szer. 26 Márc. 2014, 18:35

Bővítés: (Csakhogy egyértelmű legyen honnan lettek nekem csontkinövéseim Very Happy )

Az egész úgy kezdődött, hogy a cirkuszi társulattal Las Vegasban állomásoztunk, ahol meghirdettek egy bundás találkozót, amire én is elmentem. Az eseményt egy földrengés rázta meg, mire én és még néhányan kimenekültünk az épületből, amiben voltunk. Ezek után beomlott alattunk a beton és a csatornába estünk. Egy pornósztár, egy SHIELD ügynök, meg persze én. Ezek után láttuk, hogy több óriási lény kerül elő a föld alól, leginkább földönkívüli óriásbogarakra hasonlítottak. A férgek a szájukat az ég felé emelték, mire azokból fénysugár tört az ég felé, és a sok fénysugár végül pajzsot kezdett el képezni a város körül.
Amint a pajzs teljes lett a látkép is megváltozott, a házak a mostaninál is leharcoltabbak voltak és a lakosok nyakén egy egy bogár volt. A helybéliek elfogták a turistákat és a nyakukra 1-1 bogarat tettek. Olyan volt az egész, mint valami horrorfilm.
a csatornában ahol voltunk egyszer csak előmászott egy csapat megtermett bogár és hihetetlen gyorsasággal haladtak felénk, erre persze mind futni kezdtünk a csatornában. (Mielőtt ezt megtesszük feltűnik, hogy az ég is más lett és egy másik földet is láttunk a sajátunkon kívül.) Sikeresen leráztuk a bogarakat. Kilyukadunk a csatorna azon részéhez, ami sterilizálva van. A hipó szaga csak úgy égette az orromat.
A járat több felé ágazódott el, így döntenünk kellett merre indulunk tovább. Először a jobb oldali utat választjuk/om, majd a következő immáron hármas elágazásnál már a hangok alapján kell döntenünk, hogy merre megyünk tovább. Csoszogás, motoszkálás vagy suttogás, ez volt a három opció, végül a suttogás mellett döntöttem, mire megindultunk a bal oldali járatban. Arra azonban nem számítottam, hogy Loki holografikus (mesterséges intelligenciával rendelkező) másával fogunk ott találkozni. Alex leblokkolt és hadd ne írjam le Evangeline mivel akarta felébreszteni. Minden esetre felélénkült a SHIELDes.
A hátunk mögött megjelent egy furcsa lény(Szerintem altató spórás), aminek Loki megparancsolta, hogy intézzen el minket és vigyen valami laborba, persze mi nem hagytuk futottunk tovább, Alex pedig egy tűztigrissel elintézte a bogarat és jött utánunk. Már azt hittük megúszhatjuk mikor hirtelen egy villanás után a csatornából valami folyosóra lyukadtunk ki. Ahol egy furcsa nő volt, akárcsak egy rossz genetikai kísérlet eredménye. A nőszörny ránk támadt és telibe karmolt engem és Alexet, ezek után én elkezdtem karmaimmal támadni a nőt, akiről kiderült, hogy vak és erősebb meg gyorsabb mint gondoltam. Szerencsémre Éva időben fejbe lövi így nem maradok alul a küzdelemben. Igen ám, de a lény genetikai fertőzést hordozott magában, tehát mi kettőnk is lassan változni kezdtünk. Időközben csatlakozott hozzánk egy újabb SHIELDes, akivel egy kisebb nézetvita után elindultunk ellenszert keresni. Rájöttünk közben, hogy a lezuhant Noé bárkáján vagyunk.
Egyre csak kutakodtunk mire megtaláltuk a régi vasutat, addigra már elég rendesen vedlett a bundám és a helyén a bőr kezdett megkeményedni és elszíneződni. Alexen nem látszott testi elváltozás, de nem festett rózsásan. megkértük Tatjánat, hogy tegyen ránk bilincset arra az esetre, ha az átváltozástól az agyunk is elszállna.
Ezek után elindultunk a laborok felé, az út közben pedig látomásunk támadt amelyből kiderült, hogy egy kő felelős ezért az egészért. A keresésére indultunk, hogy elpusztítsuk és így megállítsuk a folyamatot. Sokáig keresgéltünk, de a követ nem találtuk, aztán megláttunk valami furcsa gubót. Ekkor Alex vérezni kezdett és eldőlt, nekem pedig éles fájdalmam lett, aminek erejével eltörtem a bilincset, és átváltoztam az új formámra. Szintet léptem az evolúciós lépcsőmön. Ezek után már képesek voltunk megtalálni a követ, mert az érzékeim felerősödtek a fejlődéstől és érzékeltem a kőben lévő tudatot. Amint megtaláltuk a követ az megnyílt és egy gyerek volt benne a holnap gyermekei közül. Aki elmagyarázta mi is folyik a városban és hogy megállíthatjuk ezt a folyamatot.(Meg persze azt is, hogy én már nem fertőzésnek hanem evolúcióként éltem túl ezt a halálos kórt)
Ezt meg is tettük, megnyomtuk a piros gombot, Las Vegas eltűnt és megszületett Tabula Rossa.

_________________
Karik és multik: reneszánsz: Laura Slyen x-diák: Peter Calm NJK: Bakura Carter/Kyru,Gaia(Légió) VH:Vera Slyen, Vera Vi Slyen, Tamara Vera Slyen, AoA: 70 Bamf  Epic:(aktívan) RANDOM (KM)
- Vera Slyen He__s_such_a_bad_boy_by_gxbevingurl1995-d48h3n9  Vera Slyen 5000_Thanks_by_Mallemagic Vera Slyen Mudch0 Vera Slyen Starcraft_2__kerrigan_by_ruthieee-d7c63ms Vera Slyen Jubz_ID_Collab_by_Boneitis Vera Slyen __0___0___by_valentinakallias-d37m72i
Laura Slyen
Laura Slyen
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 826
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Feb. 20.
Age : 28

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Vera Slyen Empty Re: Vera Slyen

Témanyitás by Thorhalla Kedd 24 Feb. 2015, 22:51

Elfelejtettem legutóbb (majdnem egy éve) írni, rendben van, elfogadva.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Vera Slyen Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Vera Slyen Empty Re: Vera Slyen

Témanyitás by Laura Slyen Vas. 15 Márc. 2015, 14:13

Kis könnyítés képen(magamnak meg emlékeztetően) összeírtam vera jelenlegi képességeit és annak hátrányait:

Szakértelmei: közelharc, fegyverhasználat, akrobatika, késdobálás, bűvészet.

Képességek:
Anyjától örökölt:
Feline képességek:
- Macskaember kinézet, karmok és fogak csontok töréséhez elég erősek
- Visszahúzható karmok
- Állattá való átalakulás
- képes lehet vissza változni emberré, de nem kötelezően
- 1 tonnás erő
- Emberinél sokkal nagyobb gyorsaság
- Fizikai ellenállás kisebb sebesülések ellen
- Fejlett érzékszervek
- Felismerik egymást szagról, hangról, kinézetről ha élőben találkoznak, szinte semmiféle álca nem fedi el őket.
- Állati ösztönök
- Talpra esés: esés közben reflexszerűen korrigálják magukat, megfordulnak a levegőben, és a talpukra érkeznek. Ebből az következik, hogy kell nekik egy bizonyos magasság, hogy legyen idejük erre a korrekcióra.
Apjától örökölt:
Regeneráció:
Minimális regenerációval rendelkezik. Ez a képesség passzív (vagyis nem tudatos) esetleges eszméletvesztéskor is működik. A horzsolt, vágott, zúzott sérülések 5-20 perc alatt gyógyulnak a mennyiségtől függően. A horzsolások és zúzódások az 5 perc, a vágások a 15-20 perc. Repedt és tört csontok, 4-5 óra a mennyiségtől és a fokától függően.

A fertőzés következtében, amit Vegasban szedett össze tovább lépett és új mutációkra tett szert az eredetieken felül, ezeknek volt előnyei és hátrányai is:
Az alap képességei megmaradtak, csak részben erősödtek és a külseje megváltozott:
- 5 tonnás ereje lett
- az érzékei erősebbek és fejlettebbek, mint eddig.
- Az ellenállása is nagyobb már képes kardok és nagyobb kaliberű fegyvereket felfogni a bőre, illetve a csontkinövései.
- A regeneráció erőssége változatlan
- Kapott még két plusz képességet:
- minimális telepátiát. Mások elméjét ugyan nem képes elérni, sem gondolatot olvasni, de képes érzékelni bármilyen távolságból a Tabula Rasa (egykori Las Vegas) területén élő állatokat és érzéseiket. Ugyanez igaz, hogy képes felcsatlakozni a Holnap Gyermekeinek mentális hálózatába és velük is beszélni, ha szeretne. MEGJEGYZÉS: az agya nem fejlődött ehhez mérten, így ha a holnap gyermekeivel ő akarna beszélgetést kezdeményezni, akkor azonnal rátör a migrén és az orrvérzés, így ezt inkább hátránynak sorolnám be. Viszont Rasa élőlényeit mentálisan bármilyen gond nélkül eléri.
A telepatikus Képességei használatakor sárgán világít a szeme a karaternek
- Repülés: képessé vált 60km/h-val repülni.egy éves bővítés:

Először is, Tatival Kínába mentünk, hogy elhozzuk az egyik kollégáját Tabula Rasa megszületése után. Akiről kiderült, hogy ismerem. Volt egy kis kalandom az elődök földjén még a vegasos eset előtt, ahol véletlenül ő is ott volt. Na a lényeg az, hogy valami ünnep volt és épp beszélgettünk, amikor megjelent az asgardi örökösnő és leállt a sráccal dumálni, majd furcsa hangokat halottunk és sikításokat, mire felbukkant árész lánya, pontosabban lezuhant, és amikor az asgardi csaj fel akarta segíteni, kapott tőle egy akkora pofont, hogy elrepült. Tatiék leálltak vele bunyózni egy harmadik taggal akiről kiderült, hogy szintén asgardi. Aztán megjelent a semmiből néhány árnyékcsáp, amik, ahogy áthaladtak az embereken azok holtan estek össze, az istenféléknek, meg elvette az eszét. Szép kis lézersót rendezett Freydis végül. Aztán meg amikor a csápokat szét akartam tépni egyszerűen átsiklott rajtuk a karmom. Aztán Tatiékat kellett kihúzni a pácból, mert ők nem látták a csápokat csak én és az istenek. Bár fogalmam sincs én miért láthattam. Aztán megjelent a csápok tulajdonosa is kacagva egy földrengés keretében. Amatsu Mikaboshi-nak nevezte magát, alias káosz királynak. mi lehettünk szemtanúi újraéledésének. Tati beszólt neki, mire az "isten" felrobbantotta és eltűnt. Én megpróbáltam kideríteni a holnap gyermekeitől ki a fene volt a tag, de választ nem kaptam csak migrént. Később aztán újra felkacagott a tag és mi elájultunk ezúttal és a jövőben kötöttünk ki ezt a környezeti drasztikus változásokból és egy nyugtalanító újságból tudtam meg. Ami szerint 2049 augusztus 13án lesz egy második bukáshoz hasonlító eseménysor és meg fog halni 2,5 milliárd ember. És mi se találtunk embereket akik ezt nagyon megcáfolhatták volna, csak romokat. Aztán életkeresés sikertelenül néhány vonyítás az éjszakában, aztán egy teleportáció és időugrás vissza Tabula Rasára körülbelül pár hónappal később mint amikor a jövőbe ugrottunk Tianból. A sok fecsegés ellenére ez tényleg tömör egy nap volt.
Rasan összefutottam Évával, majd valami Jack nevű taggal aki beolvasott nekem, hogy milyen védelmező vagyok mikor elhagyom a saját őrhelyem. Hamar el is magyaráztam neki a szitut, de nem ez a lényeg, ezek után egycsoportnyi őslakossal találkoztunk, akik a képeinket egy nagy kőre festették. Éva megmutatta nekem azt a térképet amivel a jövőben is találkoztam, ennek okán mi elindultunk a legközelebbi pont felé, míg Jack ott maradt bővebben informálódni. Kaptunk tőle adóvevőket így el tudtuk volna érni ha akartuk volna.
A helyen egy ismeretlen kitáblázatlan épület állt. Amit furcsállottam is, főleg, hogy még az ajtó is tárva nyitva volt.
Éva befutott én pedig utána, mire csapdába kerültünk, rácsok és képesség blokkolás, de ennek ellenére nekem a külső jegyeim megmaradtak, amit furcsállottam még pluszba. Kiderült, hogy a SHIELD egy titkos katonai bázisára sétáltunk be, én hiába taglaltam miért lett volna jogom tudni erről a helyről, a szavaim le lettek ****va. Ezek után két hétig ültünk egy cellában Évával mire az AIM küldöttsége kihozott minket. És pont mikor kihoztak, akkor pont bevittek valakit akiről kiderült, hogy ismerem. A démonná vált Tatjánt vitték épen be, egy félreértés miatt. Számot cseréltünk, hogy tarthassuk a kapcsolatot, majd a küldöttség Barbudára vitt minket, közben kértem egy másolatot Évától a térképéről, majd Barbudán búcsút vettünk én pedig továbbmentem onnan Párizsba, hogy informálódhassak és tanácsot kérhessek a holnap gyermekeitől a jövőben tett látogatásom kapcsán.

_________________
Karik és multik: reneszánsz: Laura Slyen x-diák: Peter Calm NJK: Bakura Carter/Kyru,Gaia(Légió) VH:Vera Slyen, Vera Vi Slyen, Tamara Vera Slyen, AoA: 70 Bamf  Epic:(aktívan) RANDOM (KM)
- Vera Slyen He__s_such_a_bad_boy_by_gxbevingurl1995-d48h3n9  Vera Slyen 5000_Thanks_by_Mallemagic Vera Slyen Mudch0 Vera Slyen Starcraft_2__kerrigan_by_ruthieee-d7c63ms Vera Slyen Jubz_ID_Collab_by_Boneitis Vera Slyen __0___0___by_valentinakallias-d37m72i
Laura Slyen
Laura Slyen
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 826
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Feb. 20.
Age : 28

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Vera Slyen Empty Re: Vera Slyen

Témanyitás by Thorhalla Hétf. 16 Márc. 2015, 00:09

Ez csak 1 hónap volt, nem 1 év.
Azonkívül elfogadva.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Vera Slyen Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Vera Slyen Empty Re: Vera Slyen

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.