Jade Electronics

3 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4  Next

Go down

Jade Electronics - Page 3 Empty Re: Jade Electronics

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Szomb. 28 Szept. 2013, 09:34

//Akinek mond ez valamit, olyan a szitu, mint egy SR kalandnál, azaz nektek kell leírni, hogy miként szerzitek az infókat, hogyan, hol keresitek, mitől kéritek, stb. Addig is nyugodtan beszéljetek, többször is lehet írni egy körben. Ha lesz valami infó, amit meglehet veletek osztani, mert kutakodtok és hasonlók, akkor azt minden 3. napon leírom Nektek. De most még ilyen nincs, így folytassátok nyugodtan a tervezést.
Következő körváltás: 2013. október 1. (kedd)//

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Jade Electronics - Page 3 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2517
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 57
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Jade Electronics - Page 3 Empty Re: Jade Electronics

Témanyitás by Bishop on Vas. 29 Szept. 2013, 03:21

Nyugodtan figyelem a reakciókat a felületes ötletfelvetés után, Bármajom valóban tapasztaltnak és profinak tűnik, Toxin hozza az egyszerű de logikus gondolkodásmódot, nála nem történt változás, Smiley a tervezéshez nem tud hozzátenni, de jobb ha hallja miről van szó. Eddig minden rendben, úgy tűnik a csapat rendben van és ez most nagyon fontos, ha elhárulnak a belső problémák többszörös erővel tud együttműködni az osztag, ami egy ilyen küldetés esetén igen nagy előnnyel járhat, csak ügyesen kell kihasználni. Folytatom tovább.
- Nem tudok más Bérmajom-ról vagy majomszerű mutánsról ebben a dimenzióban. De ez nem jelent semmit, talán a SHIELD kisebb valószínűséggel tud majd reagálni a kialakult helyzetre. A valódi probléma itt nem a bejutás és a széf vagy annak tartalmának megszerzése, hanem az időzítés és a megfelelő menekülő út kiválasztása és megtervezése. A drónok az egész város felett jelen vannak és folyamatosan képet képesek adni a város bármelyik részéről. Nem tudjuk hatástalanítani a rendszert, maximum kis területen zavarni és megfelelő kézi radarral esetlegesen követni az egyik gép mozgását. Ezzel sem nyerünk sok időt. Ezért fontos, hogy ne tudják lekövetni a mozgásunk és ezzel a chip útját, el kell tűnnünk, valamint a céltárgyat is időben megfelelő helyen és útvonalon kivinni a helyszínről, amihez egy komplex folyamatra lesz szükség, aminek során mindenki időben és megfelelő módon el tudja hagyni a helyszínt. Ezen kívül szükség lesz a széf típusára és felépítésére. Az akció csak így lehet sikeres. Bérmajom, képességei miatt, ebben kulcsfontosságú szerepe van, hogy megszerezze és észrevétlenül, vagy legalábbis lekövethetetlenül elvigye a chipet, miközben mások fedezik. Ez egy korai rajtaütéssel és megfelelő félrevezetéssel, akár egy robbantással működőképes lehet, de a reptér konkrét tervrajzai nélkül csak vázlatos, hiányos terv. Szükség van néhány konkrét adatra, vagy a helyszínen kell improvizálni.
Egyelőre csak jobban kifejtve vázoltam fel ugyanazt a helyzetet, de ez is elég, hogy rávilágítson a hibákra, amik felett nem szabad elsiklanunk.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3703
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 67
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Jade Electronics - Page 3 Empty Re: Jade Electronics

Témanyitás by Sarah on Vas. 29 Szept. 2013, 11:03

A tervezgetés közben nem fűzök semmit hozzá, hallgatom, hogy mit beszélnek és néha a tekintetem véletlenül a térképre téved, de különösebben nem figyelem, csupán inkább fülelés terén koncentrálok a többiekre, amíg az egyik meg nem szólal velem kapcsolatban. Mozdulatlanná válik a tartásom, majd pedig lassan, egyenletesen fordul felé a fejem, amelyen egy torz vicsor jelenik meg, bár még ez is felfelé kerekedik.
- Hamarabbh ölnélek megh... Teh még csakh ott sem voltál rézbőrűh. - Legszívesebben rávetném magam az indiánra, de egy furcsa belső gátlás, amit nem sokszor érzek ezt nem engedi, ellenben úgy érzem hogy a Hydra részéről is jogos lenne, ha már egy olyan személy próbál fölényesen viselkedni aki a kisujját nem mozdította és gondolom ki is fizették érte. Mindenesetre is nem foglalkozom vele tovább, ha még mond valamit egyszerűen elmegy a fülem mellett és inkább koncentrálok Goblin hangjára, hogy jobban képben legyek, ha pedig jól értem, akkor egyenlőre úgy néz ki, hogy az én dolgom lenne az elterelés, legalább is az egyik része, ami mindenképpen megoldható, főleg hogy közben tudnék ölni s táplálkozni is, ki tudja, hogy milyen minőségi prédával találkozom. Továbbra sem teszek hozzá semmit, nem az én dolgom, ezt kitalálni, plusz nem is lenne az erősségem, így továbbra is enyhén nyáladzva nézelődök véletlenszerűen a teremben, látszólag nem foglalkozva a többiekkel, de ugyan így néztem ki korábban is, mégis reagáltam, avagy legalább sejthető, hogy a látszat ellenére itt vagyok, csak nem úgy mint egy normális ember, ugyanis közben kissé a vérről ábrándozom, hogy túlzottan régen kóstoltam már és hogy ki kéne ontani valakiét, hogy legalább a földről fel tudjam nyalogatni azt, ugyanis kezdek megéhezni... Ettől függetlenül az arcomon továbbra is egy enyhe vigyor van, a fejem pedig néha megremeg mozgás közben, ahogyan azt forgatom, ki tudja, hogy éppen merre.

_________________
Reneszánsz: Sarah Storm + Jane és Fox, Mr. Smiley
VH: David Ethan, James Richards
Outsiders: Sarah Storm, Katherine Blackwood
x-diák: Gulyás Csilla
Sarah
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Jade Electronics - Page 3 Empty Re: Jade Electronics

Témanyitás by Danny Long on Vas. 29 Szept. 2013, 23:31

Figyelmesen hallgatom és elemzem az információkat, amit Goblin mond. Bármelyik apró adat életet vagy halált jelenthet. Toxin és Smile civódására ügyet sem vetek. Nem gondoltam, hogy a SHIELD drónrendszere ennyire lefedi a várost. Így, ha kis területen zavarjuk a rendszert, csak jelezzük a haladási irányunkat. Ebben az esetben nyilvánvaló, hogy csak akkor szabad észrevegyék, hogy eltűnt a chip, amikor mi már biztonságos távolságban vagyunk. Az nyilvánvalónak tűnik, hogy én vagyok a legalkalmasabb a behatolásra, és az őrök csendes elintézésére, de ahhoz, hogy ezt végrehajthassuk információkra van szükségem.
- Természetesen vállalom a behatolást, de nem szeretném úgy végrehajtani, hogy nem tudom mire számíthatok. Tudnom kellene, hogy hányan őrzik a széfet, hogyan zajlanak le az őrségváltások, az őrök milyen összeköttetésben vannak a központtal, és milyen vészhelyzeti protokollok szerint fognak eljárni, ha megkezdődik az elterelő művelet, és természetesen mindent, amit tudni lehet a széfről. A reptér tervrajza is elengedhetetlen. Meg tudjuk szerezni ezeket az információkat?
Legjobb tudomásom szerint egy ilyen szervezet, mint a HYDRA nem maradhatott volna fent kiterjedt hírszerző- és kémhálózat nélkül. Időszerű lesz, hogy megtudjam, mire képesek.

_________________
Mesélő
Reneszánsz: Danny Long, Bérmajom, Jerome Masamba/Ravasz, Peterson Gray, Antoine Alanian (X-diák)
Végtelen Háború: Damian Long
Másik Világ: Bérmajom
Outsiders: Jerome Masamba, T'Challa/Fekete Párduc
Apokalipszis Kora: Woland
Exiles: Antoine Alanian
X-Rezervátum: Danny Long
Danny Long
Danny Long
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1097
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Mar. 17.
Age : 26

Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Jade Electronics - Page 3 Empty Re: Jade Electronics

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Kedd 01 Okt. 2013, 09:04

Résztvevők: Hershel Shepherd / Goblin, John Mourdock / Toxin, George Ethan / Mr. Smiley és Daniel Long / Bérmajom
Következő körváltás: 2013. október 4. (péntek)

Egy kisebb idő kellett, de minden, amit Bérmajom szeretett volna meglesz. Olyan fél órával később lett meg az információ, a tervrajzok előbb. Azok az interneten is fent voltak, csak megfelelően kellett rákeresni erre. Ami a többit illette, az egész reptér területén összesen 12 SHIELD ügynök van civilben a reptéren. Illetve négy fegyveres, ezek kettő-kettő főben vannak a széfeknél, négy órás váltásban. Mindig precízen időben váltanak, illetve a reptér saját személyzete, biztonsági őrök, ezek mind egyenruhában. És két vagyonőr, akik még a többi dologra vigyáznak. A SHEILD nem akart nagyobb felhajtást, azért az ilyen kevés létszám. Folyamatos rádióösszeköttetésben vannak a központtal, ahonnan erősítés is érkezhet, rövidtávú teleporttal is, ha szükséges, de egyébként helikopterrel és repülő autókkal.

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Jade Electronics - Page 3 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2517
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 57
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Jade Electronics - Page 3 Empty Re: Jade Electronics

Témanyitás by Bishop on Csüt. 03 Okt. 2013, 22:09

A megfelelő helyzetelemzés után Bérmajom összegzi, hogy milyen információkra lenne feltétlenül szükség. Vele könnyű együttműködni, mivel már láthatólag van tapasztalata különböző akciók megtervezésében és kivitelezésében, valóban egy profit küldött a Hydra. A szervezet kapcsolataival rövid időn belül rendelkezésre állnak a megfelelő adatok. Legelőször a tervrajzokat nézem át, ha lehet akkor digitális formában. Legelőször próbálok olyan pontokat keresni ahonnan könnyen ki lehet jutni a reptér épületéből, lehetőleg hátsó ajtókat, személyzeti folyosókat, ehhez kapcsolódóan a szellőző vagy rejtett folyosórendszer feltételezhető elhelyezkedését igyekszem kikövetkeztetni, hogy legyen egy külön út Bérmajom számára is.
~ Az őrök száma sok, de nem mind felkészült és fegyveres, megfelelő felszereléssel és pontossággal kiiktathatjuk a nagyobb részét, ha erre szükség lenne. A sokkal nagyobb problémát az jelenti, hogy bármikor hívhatnak erősítést a központból, ami a kiérkezéssel elvághatja a menekülő utat. Ezért lesz szükség egy B tervre. Itt az óvatosság és felkészültség sokkal nagyobb szerepet kell, hogy kapjon mint a különböző képességek kiaknázása. Diszkrét akciónak kell lennie.
Végignézek a többieken, hogy lássam, ők hogyan elemzik ki a kapott információkat, a reakciójukból könnyen leolvasható, hogy volt-e már ehhez hasonló helyzetben.
- A védelem nem tűnik a megfelelő erősségűnek, nyilván azért, hogy ne keltsenek feltűnést, megfelelő taktikával kijátszható. A nagyobb probléma, hogy a folyamatos összeköttetés miatt bármikor kaphatnak azonnali erősítést. Muszáj lesz észrevétlenül áthatolni az őrségen, vagy legalább elég időt nyerni a menekülésre.
Mielőtt még más reagálhatna, ha találok megfelelő, biztonságosnak tűnő útvonalakat a tervrajzokon, akkor azokat megjelölöm, és a távolságok alapján az időt, ami a megtételhez szükséges is felírom. Egyelőre ebből kell kiindulnunk, később még minden változhat.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3703
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 67
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Jade Electronics - Page 3 Empty Re: Jade Electronics

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Pént. 04 Okt. 2013, 08:42

//Egy főre nem tudok kört váltani, +3 nap és morr... okt 7-n, hétfőn lesz a körváltás//

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Jade Electronics - Page 3 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2517
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 57
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Jade Electronics - Page 3 Empty Re: Jade Electronics

Témanyitás by Danny Long on Vas. 06 Okt. 2013, 01:24

Bebizonyosodik, hogy a HYDRA adatszerző gépezete igen gördülékenyen működik. Nagyjából fél óra múlva meg is vannak az információk, amiket kértem. Goblinnal együtt átvizsgálom a tervrajzokat, és én is a ki- illetve bejutás lehetőségeire koncentrálok elsősorban.
Az őrség a vártnak megfelelően diszkrét, de az állandó kapcsolatuk a központtal, és a teleportos csapatszállítás aggasztó.
- A legjobb időpont talán az őrváltás előtt nem sokkal lenne, talán félórával. Akkor már az adott páros figyelme talán már lankad, a másik viszont még nincs készenlétben. Ugyanakkor nem elég a fegyvereseket elintézni. A civilruhások fogják az igazi problémát jelenteni, mivel őket nem tudjuk kiszúrni a tömegből. Ha csak egy is van, akit nem tudunk kiiktatni, az értesíti a központot, és ha teleporttal behozzák az embereiket, akkor vége. Ha 12 civilruhás ügynök van, esélytelen, hogy egy elterelő támadással mindet el tudjuk csalogatni a széftől. Úgy kell bejutnunk, hogy nem fognak gyanút, vagy nem tudnak jelenteni. A rádiókapcsolat zavarása működhet, de gyorsnak kell lennünk. Ha a diszkrétség a cél, nyilván nem fognak az első jelszakadásra kiküldeni egy egész hadosztályt, de ha túl sokáig tart a kimaradás, az hamar gyanús lesz. Rövid távon viszont ez mindenképp hasznos. Tehát kell valamiféle, minél nagyobb hatósugarú zavarószerkezet. Viszont ha a drónok is kiesnek, az lehet, hogy már túl feltűnő. Ellenben ha azokkal tudnánk hamis képet közvetíteni, így megnyugtatva a központban levőket, hosszabb időbe telne, amíg rájönnek, hogy gond van. Vannak olyan hekkereink, akik képesek lehetnek ilyesmire?

_________________
Mesélő
Reneszánsz: Danny Long, Bérmajom, Jerome Masamba/Ravasz, Peterson Gray, Antoine Alanian (X-diák)
Végtelen Háború: Damian Long
Másik Világ: Bérmajom
Outsiders: Jerome Masamba, T'Challa/Fekete Párduc
Apokalipszis Kora: Woland
Exiles: Antoine Alanian
X-Rezervátum: Danny Long
Danny Long
Danny Long
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1097
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Mar. 17.
Age : 26

Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Jade Electronics - Page 3 Empty Re: Jade Electronics

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Hétf. 07 Okt. 2013, 15:45

Résztvevők: Hershel Shepherd / Goblin, John Mourdock / Toxin, George Ethan / Mr. Smiley és Daniel Long / Bérmajom
Következő körváltás: 2013. október 10. (csütörtök)

Némi további keresgéléssel megtalálja a páros – Bérmajom és Goblin – a JFK tervrajzait is, hogy melyik helyen mi van és miként néz ki az egész hely. Két olyan terminált találnak, aminek a nevében a B betű is benne van, az egyik nemzetközi terminál volt, a másik pedig belföldi. Az információk szerint a chipet a STRIKE-tól, azaz Angliából küldték ide, így a két terminál száma is le volt szűkítve. A belső terminálról is talált a két férfi képet, amit felhasználni is remekül tudott.
Arról, hogy a civil ruhás őrök merre lehetnek nem lehetett tudni, nem volt adat. A drónok, azokról azt találta a páros, hogy nem mennek be az épületbe, csak kint vannak az utcán, a szabadban, így valószínűleg nem lesznek zavarók, amik nem akarnak távozni, mivel hasonlóan védettek ezek, mint Vízió, így nem igen lehetett feltörni őket anélkül, hogy ne jöjjenek rá rögtön a SHIELD-nél erre.

A kép a terminálokról, részletesebbet nem találtam sry, így egy másik reptérét használom fel.
Jade Electronics - Page 3 John-F-Kennedy-International-Airport-Map
Jade Electronics - Page 3 Uvxo

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Jade Electronics - Page 3 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2517
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 57
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Jade Electronics - Page 3 Empty Re: Jade Electronics

Témanyitás by Bishop on Kedd 08 Okt. 2013, 22:42

Rendkívül hasznos a digitális úton való keresés, részletes és naprakész adatok állnak rendelkezésre, ráadásul a Hydra rendszerein keresztül a keresés is teljesen biztonságos, ezzel teljes mértékben meg vagyok elégedve, ami ritka. A belső terminál rajzait hosszasan nézem, ez nem egy egyszerű bemegyünk, megszerezzük, távozunk felállású akció, túl sok a nehezítő körülmény, más a csapat dinamikája is mint egy képzett katonai alakulatnak, ráadásul ez egy fedett akció. Legutóbb még a nexusban már csak stratégiák kidolgozásában vettem részt, a taktikai részre most ismét vissza kell állnom. Kifújom a levegőt és végiggondolom a dolgokat.
~ Bérmajomnak igaza van, ha akármelyik civilruhás riaszt, akkor az akciónak vége, az elterelő lépés csak ronthatja a helyzetet, máshogy kell megoldani, de a máshogy is túl kockázatos. Ráadásul csak mi ketten veszünk részt a tervezési fázisban, ami alapvetően nem jelent problémát, de látnom kell, hogy a másik kettő is felfogja a terv lényegét, ami jelen esetben nincs meg. Egy terv csak annyira jó, amennyire a csapat leggyengébb láncszeme képes kivitelezni, ezesetben Smiley, vagy ha Toxin önállósítja magát ismét, akkor ő.
Még egyszer átfutom a terveket, majd behúzom a csapat tagjainak mozgását a térképen, később még módosítható de egy átfogó kép szükséges. Mindenki egy külön bejárattól indul és tesz egy kerülőt a kettővel balra, vagy másik oldalról jobbra lévő feljárathoz, ahol elvegyülhet, majd a megfelelő pontokhoz érkezve fedezheti Bérmajmot.
- Egyelőre legyen ez a felállás az alap, később még módosítható, de ebből könnyű kiindulni és feltérképezni a terepet. A rendelkezésemre áll egy darab zavaró eszköz, kisméretű, fejlett, minden kommunikátort és rádiós összeköttetést zavar egy megadott területen, ezzel lehet időt nyerni. A drónok csak az épületen kívül jelentenek veszélyt, viszont nem lehet őket észrevétlenül hatástalanítani, de hordozható kézi radarral talán lehet követni a mozgásukat, ilyen készülék is rendelkezésre áll az akcióhoz. A megfelelő irányú mozgás, a be és kijáratoktól a feljáratokig és onnan a széfekig elegendő időt biztosíthat a hely pontos megismerésére és feltérképezésére, valamint ügynökök azonosítására. A következő három probléma az odajutás, az álcázás és a nyitás. Egy olyan jármű van nálam, ami megfelelő mobilitású, viszont csak egy főt tud utasként szállítani, ami kevés, a többi tag mozgását kellene megoldani, esetleg pénzzel és egy lefizethető sofőrrel. Ha ez megoldódott jön a következő probléma, Smiley, Toxin és én magam is a harmadik helyet foglaljuk el az USA vérdíj listáján közvetlenül Apokalipszis és az egyik Lovasa alatt, tíz millió dollár, ha a cél, az hogy ne fedjenek fel minket, maszkkal vagy más úton kell álcázni magunkat. Ezen kívül még mindig nincs terv a széf közvetlen nyitására, lehet ellenállóbb, mint amire számítunk, esetleg az egész blokkot egyben kell elszállítani vagy csellel megszerezni a chipet, mindkettő megoldható de csak hosszabb idő alatt, ráadásul majdnem minden feladat magára hárul. Hogy kátja Bérmajom, így is kivitelezhető a diszkrét akció az ön részéről?
Alternatív megoldásokon gondolkozom a három felvetett alapvető kérdéssel kapcsolatban, miközben várom a mutáns válaszát. A terv eddig jól alakul, de még közel sincs használható állapotban, időközben az egyik órára tekintek.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3703
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 67
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Jade Electronics - Page 3 Empty Re: Jade Electronics

Témanyitás by Danny Long on Szer. 09 Okt. 2013, 20:18

Örömmel hallom, hogy a technikai lehetőségeink megvannak a terv eddig kialakult részének kivitelezéséhez. A drónok ugyan fejlettebbek, mint gondoltam, de csak az épületen kívül mozognak, így a feladat lényegi részét nem fogják zavarni.
- Az odajutás nem hiszem, hogy probléma lehet. Csak van megfelelő járműve a szervezetnek... Az álcázás már más téma.
Meglepődöm, amikor hallom, hogy milyen renoméja van a társaimnak, és azon is, hogy van az USA-nak vérdíj listája. Lehet, hogy rossz oldalra álltam? Ha a SHIELD-hez kerülök, lehet, hogy most rájuk vadászom. Elhessegetem a gondolatot. Van bennem annyi tisztelet a munkám iránt, hogy egy feladat közben ne fordítsak köpönyeget. Viszont ha ennek vége, lehet, hogy megéri majd utánajárni, hogy mit tud ajánlani a másik oldal... Akárhogy is, most az elsődleges probléma a bejutás. Ritkán szoktam úgy érezni, hogy a külsőm olyan hátrányt jelent, amit a képességemmel ne tudnék többszörösen ledolgozni, de most így van.
- Egy maszk nagyon feltűnő, nem lenne jó megoldás. Ezek szerint nem rendelkezünk olyan technológiával, ami lehetővé tenné az alakváltást? Önöket jól ismerik, az én külsőm meg elég feltűnő. Mennyire ritkák a hozzám hasonló mutánsok ebben az Amerikában? Be tudnék olvadni a tömegbe, amíg nem keresnek?
Megvárom a választ, és csak azután váltok a következő témára.
- Jó lenne, ha tudnánk információt szerezni a széf zárrendszeréről. Egy egyszerű reptéri széfet nem hiszem, hogy ne tudnánk feltörni, viszont ha megerősítették a védelmét, tudnunk kell, hogy mivel állunk szemben. És ahhoz, hogy ki tudjam nyitni a széfet, a legjobb lenne minden civilt eltávolítani a csomagmegőrzőből, hogy gond nélkül elintézhessem az őröket és a rejtőzködő ügynökökkel se legyen gond. Ha jól időzítjük a rádió zavarását, nem fognak rájönni, hogy mi történik, mielőtt késő lenne. Viszont, ha olyan védelemmel rendelkezik a széf, hogy nem tudom helyben kinyitni, akkor nem tudom mit tehetünk. Valószínűleg az őrség megsokszorozódik, amikor elszállítják a chipet, így azt nem látom reálisnak, hogy akkor szerezzük meg, az egész blokk elszállítása pedig elég nehézkesnek tűnik. Van valami konkrét elképzelése erről?
Ha ezekre is megkapom a választ, a távozás kérdését is felvetem.
-A kijutás legegyszerűbb és legpraktikusabb módja a teleportáció lenne, és úgy tapasztaltam, hogy erre adott a lehetőség.
A kérdésre, hogy vállalom-e, ennyit felelek:
- Hozzászoktam ahhoz, hogy egyedül dolgozzak.

_________________
Mesélő
Reneszánsz: Danny Long, Bérmajom, Jerome Masamba/Ravasz, Peterson Gray, Antoine Alanian (X-diák)
Végtelen Háború: Damian Long
Másik Világ: Bérmajom
Outsiders: Jerome Masamba, T'Challa/Fekete Párduc
Apokalipszis Kora: Woland
Exiles: Antoine Alanian
X-Rezervátum: Danny Long
Danny Long
Danny Long
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1097
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Mar. 17.
Age : 26

Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Jade Electronics - Page 3 Empty Re: Jade Electronics

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Csüt. 10 Okt. 2013, 08:29

Résztvevők: Hershel Shepherd / Goblin, John Mourdock / Toxin, George Ethan / Mr. Smiley és Daniel Long / Bérmajom
Következő körváltás: 2013. október 13. (vasárnap)

Természetesen járművet kap majd a csapat, amivel oda tudnak jutni, de sima egyszerű földön közlekedő járművet és nem repülő autót, az túlságosan is feltűnő lett volna, hiszen még igencsak a luxus kategóriában van mindez, illetve a SHIELD használja leggyakrabban.
Természetesen létezett olyan technológia, volt maszk is, ami gyönyörűen élethű más arcot rögtönzött másról, olyasmi, mint amit a filmesek is használtak, illetve voltak még holoövek, amik fizikai hatású új külsőt is tudtak kölcsönözni, de mindez iszonyatosan ritka volt és nem volt valószínű, hogy adnak belőle. De a maszkok is teljesen kivitelezhetőek voltak olyan szinten, hogy valószínűleg észre sem veszik azt jó parókával.
A számítógépből Bérmajom ki tudja keresni, hogy teljesen egyenjogúság van az országban, még a kormányban is vannak mutánsok, és az előzőekben is voltak. Világviszonylatban az EU az egyelten olyan hely, ahol a mutánsokat megkülönböztetik, egyébként bárhol szabadon lehetnek, azt tesznek, amit akarnak, még csak regisztrálni sem kell magukat. Képeken talál magánál cifrább külsejűeket is, így hamar megállapíthatja, hogy egyáltalán nem lesz feltűnő jelenség egy reptéren.
Széfrendszer, nem volt túl bonyolult, a SHIELD okkal nem akart feltűnést, és a széfek olyanok voltak itt, mint a filmekben is megszokott, azaz hosszú szekrénysor, mindegyiken egy szám, és csak a tulajdonos kap hozzá kulcsot, jelen esetben mágneskártyát. Egy kisebb másik széfen való gyors célzott robbantással, vagy egyéb módon könnyedén megszerezhető a kívánt tartalom.
Ami a teleportációt illette, Bérmajom tévedett nem volt ilyen technológia, régen volt, manapság nincs. Az ő esetében az ő idekerülésének energiáját használták fel megérkezésre és távozásra is. Egyébként manapság nem volt ilyen műholdrendszer, hogy ez megoldható legyen, csak helyhez kötött fajta volt, azaz fix pontok közötti teleportáció, aminek mindkét végén volt teleport készülék.

//Mivel Sarah és Svarog inaktívak itt… kaphattok NJK-kat, akiket magatokkal visztek elterelésre. Maximum 5 főt.//

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Jade Electronics - Page 3 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2517
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 57
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Jade Electronics - Page 3 Empty Re: Jade Electronics

Témanyitás by Bishop on Szomb. 12 Okt. 2013, 23:45

A lényeges pontok kezdenek körvonalazódni, de a beszélgetés során érzem, hogy Bérmajom nem lehet túl régóta ebben a világban, ugyanis alapvető információkra van szüksége még a mutánsokkal kapcsolatban is. Ez viszont problémát jelenthet a későbbiekben, ha valamilyen váratlan fordulat következik be, vagy nem készül fel egy olyan lehetőségre, ami előrelátható lenne a megfelelő tudás birtokában. Az enyhe kételynek nem adom külső jelét. Közben még több konkrét adat érkezik, főként a széfről és a helyszínre érkezés és távozás módjáról, ami igen fontos.
~ A széf nem jelet gondot, csak egy precíziós robbantás, a megfelelő járművekkel a távozás is megoldható. De még mindig sok a lyuk a tervben, már csak ezeket a lyukakat kell megfelelően befoltozni, a megfelelő személyekkel.
Bólintok a majom szerű mutásnak, mikor közli, hogy egyedül szokott dolgozni, akkor nem lesz probléma.
- A holografikus technológia amivel meg lehetne oldani az alakváltást ritka és talán könnyen érzékelhető is a SHIELD számára, egy profi maszk viszont könnyebben beszerezhető, alkalmasabb a feladatra. A teleport készülékre ez szintén érvényes, nem a legkönnyebb megoldás, más módot kell találni. A széf eltávolítása kinyitás nélkül precíziós robbantással, plasztik robbanószerrel könnyen kivitelezhető, csak a körötte lévő részeket kell tönkretenni. A szállítást legkönnyebben egy teleportáló képességgel rendelkező mutáns oldhatná meg, egy ilyen személyt érdemes lenne bevenni az akcióba. Mind a személyek mind a céltárgy szállítását megkönnyítené, még ha rövidtávon is. Emellett egy alakváltó mutáns elterelhetné a többi őrt, megfelelő személyeket másolva, hamis parancsokat vagy információkat adhatna át. Az álcázás és a szállítás részben megoldható. Sajnos az elterelés más kérdés, olyan tervre van szükség ami nem adott helyzethez kötött, talán a kommunikációs rendszerük megzavarása is elég, de más esetben kell lennie egy B tervnek is. Ez lehetne egy a már említett alakváltó mutáns, aki a civilek kiürítését is könnyen kivitelezheti, ha megfelelően fedezve van. Minden csak idő kérdése, a lehető legtovább kell észrevétlennek maradni, majd a lehető leggyorsabban eltűnni. Ha emberekkel nem lehet megoldani, akkor megfelelő felszerelést kell előbb beszerezni, ami nehezebb feladat, de mindenképpen időt kell nyerni.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3703
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 67
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Jade Electronics - Page 3 Empty Re: Jade Electronics

Témanyitás by Danny Long on Vas. 13 Okt. 2013, 01:00

Bólintok Goblinnak, hogy megértettem, amit mondott. Kicsit csalódott vagyok, hogy a HYDRA nem teszi elérhetővé a holoövet, ami a kijutásnál nekem is nagy segítség lenne, illetve, hogy a teleportálás nem olyan könnyen hozzáférhető, mint gondoltam. Viszont legalább Goblin és Toxin gond nélkül bejuthatnak maszkkal álcázva, na meg persze én sem leszek annyira különleges jelenség. Az is nagy könnyebbség, hogy a széf nem megerősített, így egy egyszerű precíziós robbantás elég lesz, ilyet nem egyszer csináltam már. Amikor Goblin felveti annak lehetőségét, hogy további segítséget vegyünk igénybe, így szólok:
- Ez tényleg nagyban megkönnyítené a dolgunkat, főleg a teleportáló. Az a nagy kérdés, hogy rendelkezésünkre áll-e ilyen? Az alakváltó viszont csak akkor léphet akcióba, ha már zavartuk a rádiókapcsolatot, mert a központ azonnal leleplezné. Azzal, hogy megpróbálja kiüríteni a csomagmegőrzőt, nyilvánvalóan magára vonja az őrök figyelmét, így tényleg nagyon hitelesnek kell lennie, és jó indoka kell legyen arra, hogy ezt tegye. Ezt nagyon pontosan ki kell gondolnunk, mert ez a pont könnyen buktatóvá válhat.
Itt tartok egy kis szünetet, meghallgatom az esetleges reakciót, majd áttérek egy másik pontra.
- Nem egészen B terv, de az esélyeinket nagyban növeli, ha valahogy valahogy megszakítjuk a repülőtér és a SHIELD központ közti teleportkapcsolatot. Azt olvasom, hogy csak kötött pontok közti teleportáció elterjedt, így nyilván a reptéren is kell legyen egy vagy több teleportkészülék. Ha ezeket egy technikus vagy technopata segítségével deaktiválnánk, jelentősen késleltetni lehetne az esetleges utánpótlás érkezését. Persze ezt is jól kell időzíteni, mert feltűnő lehet. Ehhez arra lenne szükség, hogy megtudjuk a teleportkészülékek helyét.
Itt is hagyok időt reakcióra, majd összefoglalom, hogy hol tartunk.
- Nézzük végig az elejétől, hogy hol tartunk! A bejutás nem jelenthet gondot, akiknek vérdíj van kitűzve a fejére, azokat egyszerű elmaszkírozással álcázhatjuk. Én fogom megszerezni a chipet, tehát nekem kell a széfet megközelítenem. Amikor bejutottam, megkezdjük a rádiójelek és a teleportáció szabotálását, majd a lehető leggyorsabban ki kell ürítenünk a csomagmegőrzőt, hogy nyugodtan tevékenykedhessek, és ne kelljen a civilruhásoktól tartanom.
Itt egy kicsit megállok, és elgondolkodom. Ez a pont homályos, és rengeteg buktatót rejt magában.
- Ezek együtt nagyon nagy feltűnést keltenek, a bent levő ügynökök biztosan tudni fogják, hogy valami nem stimmel. Ezt csak akkor kockáztathatjuk meg, ha biztosak lehetünk benne, hogy nem megy ki semmi információ, és a teleportot tényleg sikerül hatástalanítani. Nem lehet se rádió, se internet, se telefon! Megoldható ez?
Ha ez eddig rendben van, továbbmegyek.
- Ha bent vagyok, a civilek meg kint, az esetleges benmaradó ügynököket már ki tudom iktatni. Valószínűleg több ember kell majd viszont, hogy a többi ügynököt kinn tartsuk. Itt akár vissza is térhetünk az elterelő támadás ötletéhez, ha már a bentiek úgyis tudják, hogy ott vagyunk. Ha civilek kerülnek veszélybe, kénytelenek lesznek őket védeni, így jelentősen lecsökken az ellenem bevethető embereik száma. Akár a reptér több pontján is végrehajthatunk ilyeneket, még jobban széttagolva az erőiket. Ha sikerül annyi időt nyerni, hogy robbanthassak, megszerzem a chipet, és kiteleportáltathatom magam, majd magukat is. Eddig rendben?
A civilek veszélyeztetése rendkívül gonosz, de nagyon hatásos taktika. Csak legvégső esetben szoktam használni de a törvény embereit ezzel mindig sarokba lehet szorítani, mivel a civilek védelme az elsődleges feladatuk, és általában az értékrendjük is efelé húzza őket.

_________________
Mesélő
Reneszánsz: Danny Long, Bérmajom, Jerome Masamba/Ravasz, Peterson Gray, Antoine Alanian (X-diák)
Végtelen Háború: Damian Long
Másik Világ: Bérmajom
Outsiders: Jerome Masamba, T'Challa/Fekete Párduc
Apokalipszis Kora: Woland
Exiles: Antoine Alanian
X-Rezervátum: Danny Long
Danny Long
Danny Long
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1097
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Mar. 17.
Age : 26

Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Jade Electronics - Page 3 Empty Re: Jade Electronics

Témanyitás by Sarah on Vas. 13 Okt. 2013, 05:11

Némán hallgatom, lényegében csak fél füllel amit beszélnek, csak akkor tekintek a tervrajzokra, mikor a tekintetem véletlenül arra vetül és keresztezi azt, de a kép minden egyes alkalommal egyre jobban berögződik az agyamba, még ha nem is veszem én magam ezt tudomásul. Néha azt látva bevillan jó pár információ a tudatomban, tiszta képek, taktikák, stratégiák, hadi mozdulatok, olyan lépések melyek mellett ha a kezembe adnának egy sereget megtámadhatnám európát annak az élén, de nem emlékszem, hogy honnan van ez a tudás, vagyis tudom, hogy életem melyik időszakában szedtem össze, csak azt nem tudom, hogy miként. Attól függetlenül, hogy kivételesen nyilatkozni tudnék, nem teszek hasonlót, csak állatias hörgést hallatok minden alkalommal, amikor előjön egy kép, hiszen egy olyan időszakra emlékeztet, ami miatt még meg kell ölnöm Apokalipszist és a fiát, s lényegében bárki mást akinek köze van hozzá, kegyelem nélkül, a nagy szürke lesz a legdicsőbb prédám! De addig itt vannak nekem ezek... A húsuk eléggé finom és könnyen lerágható a csontokról a legtöbb esetben, így ezekkel a húszsákokkal is tökéletesen meg vagyok elégedve, de az ő húsa lesz a legfinomabb, ebben teljes mértékben biztos vagyok. Egy mondat végül "megüti" a fülemet, hogy így mondjam, legalább is jobban kitűnik számomra mint a többi, a "civilek" megtámadása annak érdekében, hogy a szőrös nyugodtabban tudjon ténykedni, az ötletre hangosan, jó elmebeteg módjára röhögök fel.
- Ezth a részét bízzátokh rám... - Jelentem ki továbbra is röhögve s közben nyáladzva, majd pedig görnyedten a tervrajzhoz lépek s pár másodperces, bármiféle mozgás nélkül, avagy a szemeimet sem mozgatva bökök rá végül egy pontra ami az értelmezéseim alapján forgalmas és viszonylag védett lehet, távolabb a célterülettől, hogy túszdrámát lehessen produkálni, ha szükséges.
- Csak egyh jel és el is felejtikh, hogy a bundás ott van. Hah már egyszer nekedh is nyitottam utath tömegen keresztül, menni fogh neki is. - A végén a tekintetemet még át terelem Bérmajomra pár másodpercig, majd pedig újabb röhögéssel, bár ezúttal csendesebbel, ugyanakkor ugyan olyan mániákus hangnemmel húzódom távolabb a rajzoktól és egyéb adatoktól.
- Halottak.... Meghal mind... - Hörgöm elégedetten magamnak s már érzem a friss vér csábító, kesernyés ízét és az illatát.

_________________
Reneszánsz: Sarah Storm + Jane és Fox, Mr. Smiley
VH: David Ethan, James Richards
Outsiders: Sarah Storm, Katherine Blackwood
x-diák: Gulyás Csilla
Sarah
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Jade Electronics - Page 3 Empty Re: Jade Electronics

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Vas. 13 Okt. 2013, 08:32

Résztvevők: Hershel Shepherd / Goblin, John Mourdock / Toxin, George Ethan / Mr. Smiley és Daniel Long / Bérmajom
Következő körváltás: 2013. október 16. (szerda) (továbbra is írhattok többször)

Nem volt a reptér és a SHIELD között kiépített teleportkapcsolat, ha lett volna, akkor egyből vitték volna a chip-et és nem lett volna ez az egész komplikáció, hogy miként is akarják elszállítani autóval a központba. Ami a segítőket illette sima egyszerű kiképzett katonák álltak a csapat rendelkezésére, semmilyen mutáns, vagy szuperlény.
A teleporttal való kijutás az megbukott, mivel nem volt ilyen személy, aki a csapat szolgálatára állt. Ami pedig az együtt van a csapat részét illeti, ha csak Hershel és Bérmajom volt egy helyen, abból nem adódott semmilyen gond, révén egy mutáns és egy ember együtt egy nemzetközi reptéren, ahol általában annyi ember van, hogy mozdulni nem lehet a tömegben.

//Csak 3 njk-t kaptok, mert van Smiley//

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Jade Electronics - Page 3 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2517
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 57
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Jade Electronics - Page 3 Empty Re: Jade Electronics

Témanyitás by Bishop on Hétf. 14 Okt. 2013, 23:12

Bérmajom összegzi a terv eddig elkészült részeit, ez fontos lépés, így néhány alapvető hibára könnyen rá lehet világítani, ami ez esetben is megtörténik.
~ Nem állnak rendelkezésre képességhasználók, viszont jól képzett embereket kapunk helyettük, emiatt most el kell vetni két lehetőséget, de képzett csapattal könnyebb dolgozni, az számomra lehet könnyebb. Viszont új taktikákra van szükség, mert a mostaniak nem elég rugalmasak egy-egy változásra, és ez a helyszínen problémákat okozhat.
Időközben Smiley is meglepően jól veszi fel a fonalat, a legváratlanabb pillanatokban tud meglepetést okozni, mindennek tudatában kell, hogy legyen, csak a reakciói kiszámíthatatlanok és állatiasak de az elméjének egy része még épp, ehhez nem kell orvosnak lennem, látszik rajta.
- Módosításokra szorul a koncepció. Smiley elterelése egy ilyen nagy forgalmú helyen könnyen pánikot, hisztériát, káoszt válthat ki, ami önmagában is elég lehet, de csak egy rövid időre, a jelzavarással megtámogatva, hogy észrevétlenül végre lehessen hajtani a széf nyitását. A csomagmegőrző kiürítése viszont kockázatos feladat, mindenképpen gyanús, főleg a SHIELD erőinek, és ezért valószínűleg csak fordított hatást érne el, jobban figyelnének az adott területre, még ha nem is nyíltan. Az ott lévőket gyorsan kell likvidálni, a meglepetést erejét kihasználva, ebben én is tudok segíteni, de megelőző lépés nem lenne kifizetődő. A szellőző rendszer vagy karbantartó, szerelő aknák nyújthatnának alternatív útvonalat, az ön képességei lehetővé tennék a szűk helyen való gyors közlekedést. Ehhez a megfelelő tervrajzok is kellenek, de ez talán megoldható. Ha észre veszi az egyik ügynök a problémát, akkor hátul kell lennie minimum két embernek, aki még időben likvidálja az adott ügynököt. Majd közvetlenül utána a következőt, akinek feltűnik valami. Csak a megfelelő pontokon kell állniuk és figyelniük. Ezzel a módszerrel talán kiküszöbölhető az elterelő manőver kérdése és hogy ne tudjanak idő előtt segítséget hívni. Ez talán jobban kivitelezhető.
A beszédet befejezem, de a gondolatmenet folytatódik tovább az elmémben, minden részletre, minden töredékinformációra támaszkodom, hogy újabb és újabb kérdéseket és válaszokat találjak. A legjobb terv az amelyet magunk ellen készítünk, és ehhez kell tartani magunkat, meg kell találni a támadás hibáit.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3703
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 67
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Jade Electronics - Page 3 Empty Re: Jade Electronics

Témanyitás by Danny Long on Hétf. 14 Okt. 2013, 23:27

A teleporttal kapcsolatban félreérthettem valamit, bár nem mondom, hogy ezt nagyon bánom. A teleportkapcsolat hiánya megkönnyíti a dolgunkat. Ellenben az nem tesz túl boldoggá, hogy nekünk sem áll rendelkezésünkre ilyen adottságú személy. Amikor az elterelő támadásra kerül a szó, Smiley újra bekapcsolódik a beszélgetésbe. Ekkor rájövök, hogy talán elhamarkodott volt felvetni a civilek veszélyeztetését. Egy profi, mint Goblin nyilván megoldaná fölösleges áldozatok nélkül, de ha Smileyra bízzuk a dolgot, az biztosan vérfürdőbe torkollik. Nem reagálok a lény szavaira, de fejben elkezdek más megoldást keresni. Közben Goblin problémákat fedez fel az összefoglalt tervben. Végighallgatom a felvetéseit, de sajnos az alternatívák, amiket felvet, szintén több buktatót tartalmaznak.
- Az a gond, hogy ha megpróbáljuk kinyitni a széfet úgy, hogy nem ürítettük ki a termet, a tömegben elvegyülő civilruhás ügynököket nem tudjuk kiszúrni. Nyilván mindig több szem figyeli a széfet, így nem számolnék azzal, hogy feltűnés nélkül hozzáférhetnénk.  Természetesen gyorsan, és a káosz hevében kellene végrehajtani a kiürítést, de ezáltal kiemelhetőek lennének az ügynökök, így könnyebb lenne elintézni őket. Ha a tömegben kiiktatunk egyet, az nem csak a többi ügynöknek, hanem a civileknek is feltűnik, nem lehet megoldani észrevétlenül. Nagyon pontosan, és összehangoltan kell cselekednünk, hogy ne legyen idejük és lehetőségük megerősíteni a széf védelmét, de én járhatóbb útnak látom a kiürítést és az elterelő támadást. A szellőzőrendszer térképének viszont tényleg hasznát venném.

_________________
Mesélő
Reneszánsz: Danny Long, Bérmajom, Jerome Masamba/Ravasz, Peterson Gray, Antoine Alanian (X-diák)
Végtelen Háború: Damian Long
Másik Világ: Bérmajom
Outsiders: Jerome Masamba, T'Challa/Fekete Párduc
Apokalipszis Kora: Woland
Exiles: Antoine Alanian
X-Rezervátum: Danny Long
Danny Long
Danny Long
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1097
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Mar. 17.
Age : 26

Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Jade Electronics - Page 3 Empty Re: Jade Electronics

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Szer. 16 Okt. 2013, 09:00

Résztvevők: Hershel Shepherd / Goblin, John Mourdock / Toxin, George Ethan / Mr. Smiley és Daniel Long / Bérmajom
Következő körváltás: 2013. október 19. (szombat) (továbbra is írhattok többször)

A csapat hamarosan, olyan öt perces keresgélés után megtalálja a szellőzők tervrajzait is – én ilyet nem találtam, ezért igyekszem leírni jól – volt a földszinten is ilyen, illetve az emeleten is, egy kellően széles és magas járat volt, így mindenki elférhetett benne egyesével, ha akartak. Szellőzőn át kijutni csak a nagyobb helyekre lehetett, oda volt kellően nagy fel és lejáró, ilyenek a központi folyosók voltak, illetve szintenként négy-négy helység. A földszinten az egyik egy raktár volt, egy étterem konyhájába is be lehetett így jutni, egy ruhaboltba, illetve az őrök pihenőjébe. Az emeleten egy elektronikai boltba, az ottani pihenő szobába, illetve két wc-be, az egyik pont ott volt a célterem mellett.
Az épület oldalán kint legalább hat különböző olyan helyet lehet látni a tervrajzok szerint, ahol be lehet jutni a rendszerbe, noha a rendes térkép szerint és a feljegyzések alapján ezek legalább két és fél méter magasan vannak és kamera is figyeli őket.

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Jade Electronics - Page 3 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2517
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 57
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Jade Electronics - Page 3 Empty Re: Jade Electronics

Témanyitás by Bishop on Pént. 18 Okt. 2013, 22:34

A szellőzők tervét is elő lehet keresni, a rendszer kellően nagy mértekkel rendelkezik, nem csak egy kisebb személy, hanem egy fegyveres számára is, de valószínűleg a szellőzőrendszer csak vészkijárat lenne, elsősorban Bérmajom útvonala. Közben belátom, hogy az általam felvázolt módszer is legalább annyira kockázatos, mint az adott rész kiürítése, ettől függetlenül még B tervként még szolgálhat, de prioritásnak valóban nem ideális.
~ A szellőző megfelelő kijárat lehet, elsősorban az első szintről lefelé, egészen a raktárig, az emeleti mosdókból. Gyors és nem tűnik fel csak amikor már túl késő, ez működőképes, az odajutás és a tiszta menekülés is. Egyelőre. De minden az akció közben fog eldőlni. Már csak egy igazán kétes pont maradt, ami a legfontosabb, a terv csak annyira erős, mint amennyire a legsebezhetőbb része.
Hagyom, hogy a mutáns is végignézze a tervrajzokat és tanulmányozza azokat, én is ezt teszem közben, az eddigi információkkal összeegyeztetve már nem tűnik olyan bonyolultnak az akció, sőt, egyszerűnek mondható, de a veszély az mégis hatalmas. Valóban nem lehet hibázni.
- Egyetértek, túl kockázatos, de akármelyik lépés kockázatos ha a széf közvetlen környezetéről van szó. Talán egy biztonsági próba, kiürítés hatásos, a megfelelő zavarással. Nyilván az is feltűnik majd az őrökkel, de nagy eséllyel már csak később. Az esetleges vészhelyzetre felkészülve maradhatnának a megfelelő pontokon hátul a fegyveresek, akik beavatkoznak, ha a chipet vissza akarják szerezni e-mellé Smiley elterelő akciója és egy folyamatos kommunikációs csatorna blokkolás már elég nagy zűrzavart válthat ki a SHIELD sorainál, megosztja őket és néhány perc előnyt adna. Ez lenne az eddig felvetett ötletek egyes részeinek kombinációja. Ehhez elengedhetetlen a folyamatos kapcsolat a csapat tagjai között.
Vetem fel az eddig elhangzottakból a leghatékonyabb, célnak megfelelőbb részek összegzését. Működhet, de folyamatos kapcsolatot igényel

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3703
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 67
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Jade Electronics - Page 3 Empty Re: Jade Electronics

Témanyitás by Danny Long on Szomb. 19 Okt. 2013, 00:51

A szellőzőrendszer térképét rövid kutatás után megtaláljuk. Figyelmesen végignézem a tervrajzot, és végiggondolom a lehetőségeket. Kézenfekvőnek tűnik, hogy a szellőzőn keresztül jussak ki. A széfhez közel, egy mellékhelyiségben be is juthatok a rendszerbe. Kifelé több út is vezet, de nem problémamentes a kijáratok használata. A magasság nem lenne gond, de a kamerák annál inkább.
- Megkönnyítené a dolgunkat, ha a megfelelő pillanatban a szellőzőrendszer összes kijáratánál ki tudnánk iktatni a kamerákat. Persze akkor, ha sikerül mindent észrevétlenül megoldani, ez csak plusz feltűnést jelentene, de erre nem látok sok esélyt.
Végighallgatom Goblint, és ezt fűzöm még hozzá:
- Biztonsági próbát nem hiszem, hogy tarthatnának anélkül, hogy a bent levő ügynökök tudnának róla. Nyilván folyamatos a kapcsolat a SHIELD és a reptér személyzete közt. Viszont a támadás okozta káosz elég okot adna a kiürítésre. Az állandó kommunikáció persze elengedhetetlen, mivel nagyon összehangoltan kell cselekednünk. Ehhez viszont azt kell végiggondolnunk, hogy milyen módon lehetne az ő adásukat zavarni anélkül, hogy a miénket is ellehetetlenítenénk. Valószínűleg nem csak egy frekvenciát használnak, vannak biztonsági csatornáik is, így ez is probléma lehet.

_________________
Mesélő
Reneszánsz: Danny Long, Bérmajom, Jerome Masamba/Ravasz, Peterson Gray, Antoine Alanian (X-diák)
Végtelen Háború: Damian Long
Másik Világ: Bérmajom
Outsiders: Jerome Masamba, T'Challa/Fekete Párduc
Apokalipszis Kora: Woland
Exiles: Antoine Alanian
X-Rezervátum: Danny Long
Danny Long
Danny Long
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1097
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Mar. 17.
Age : 26

Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Jade Electronics - Page 3 Empty Re: Jade Electronics

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Szomb. 19 Okt. 2013, 09:34

Résztvevők: Hershel Shepherd / Goblin, John Mourdock / Toxin, George Ethan / Mr. Smiley és Daniel Long / Bérmajom
Következő körváltás: 2013. október 22. (kedd) (továbbra is írhattok többször)

A kamerák kiütésére merült fel az elektromos hálózat. Ennek kiütése sem volt olyan bonyolult, egyetlen egy generátor látta el a teljes terminál elektromos hálózatát, ami egy alagsori helységben volt, az adatok szerint pedig senki sem őrizte, mivel csak biztonsági kóddal lehetett lejutni oda. A kapcsolási rajz pedig egy hihetetlenül elavult valami volt, úgy tűnt, hogy sikkasztással volt építve a hely, mivel az elektromos rendszer soros volt a párhuzamos helyett. Azaz, ha egy helyen energia túlcsordulás van, az egész rendszert kiüti a helyéről. Főleg, hogy kellett legalább két-három perc mindezek után ahhoz, hogy a tartalékgenerátor bekapcsoljon.
Ami a biztonsági kiürítésre vonatkozott egy ilyesmit nem igen lehetett elérni, a hely házi protokollja szerint két esetben lehetett kiüríteni az épületet, az egyik a tűzriadó volt, a másik pedig egy esetleges bombariadó volt.
Ami a rádiófrekvenciákat illette, arról a társaság nem talált semmilyen adatot.

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Jade Electronics - Page 3 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2517
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 57
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Jade Electronics - Page 3 Empty Re: Jade Electronics

Témanyitás by Bishop on Vas. 20 Okt. 2013, 00:00

További tervrajzok kerülnek elő, az elektromos rendszert hozzáértőként vizsgálom meg, és rengeteg durva, sőt szinte szándékos hiba, rossz tervezés tűnik fel elsőre. Egyszerűen nem is értem, hogy hogyan lehet egy ilyen nagy reptér egyik terminálján így megoldva az energia ellátás. De ez most kifejezetten előnyös lehet. Eközben Bérmajom ismét felveti a hibás pontokat, de ezek már nem tűnnek áthidalhatatlannak. Kezd már összeállni bennem egy végleges koncepció, de az utolsó lépéseknek kell a legkidolgozottabbnak lenniük.
- A terminál elavult elektromos hálózata lehetővé teszi, hogy akárhol egy megfelelős szerkezettel rövidre lehessen zárni a rendszert. Minden leállna a megfelelő pillanatban, a kamerák is, de a terminál áramellátása is, ami további nehézségeket okozna a SHIELD embereinek. Megfelelő alapanyagokból és eszközökből gyárthatok ilyen berendezést, akár távirányításút is, és akkor maga is tudja aktiválni.
Megvárom Bérmajom véleményét erről, miközben megpróbálom felidézni a legalapvetőbb dolgokat, amik egy olyan szerkezethez kellenek, ami képes igen gyorsan túltölteni egy soros rendszert. Amint megkapom a választ folytatom a gondolatmenetem.
- A támadás valóban okot adhatna egy kiürítésre, esetleges bombával való támadás esetén, arra még nagyobb az esély, hogy kiürítik az egész terminált. A jelzavarás lehetséges, de akkor az minden kommunikációs eszközt, minden csatornát zavarni fog, a miénket is. Ezért máshogy kell megoldani a kommunikálást, katonai kézjelekkel lehetséges, de látótávolságon belül kell lennie és túl feltűnő. Megfelelő időzítéssel ez elkerülhető, de akkor is nehézséget okoz. Vagy mindent blokkolunk egyszerre és ezzel a mi eszközeinket is, vagy megkockáztatjuk, hogy a SHIELD a vészcsatornát használva erősítést hív. Melyik a rosszabb?

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3703
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 67
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Jade Electronics - Page 3 Empty Re: Jade Electronics

Témanyitás by Danny Long on Kedd 22 Okt. 2013, 00:23

Nem a szakterületem az elektronika, de találkoztam már a témával a munkám során annyiszor, hogy a kapcsolási rajz alapján lássam, hogy tényleg úgy van, ahogy Goblin mondja. Nekem is furcsa, hogy mennyire hibás a terminál elektromos rendszere, de örülök neki, hogy így van. Ezzel sok nehézséget megspórolhatunk.
- Ez így egyszerűbb, mint gondoltam. A távirányítás nem feltétlenül kell majd, mivel az eszköz elhelyezéséhez úgyis kell majd valaki rajtam kívül. A rövidre zárást persze megfelelően össze kell hangolni a jelzavarással is.
A kiürítési protokoll ismeretében egyet kell értenem Goblinnal abban, hogy mindenképpen kell egy támadás.
- Én is a támadást látom a legjobb megoldásnak. Szerintem nincs feltétlenül szükség bombára, ha Smiley megjelenik a reptéren, az bőven elég veszélyt jelent, de ezt az ön belátására bízom, ön jobban ismeri a körülményeket.  Az a tervem, hogy bemegyek a csomagmegőrző melletti WC-be, és ha kell a szellőzőrendszerben rejtőzöm el, amíg az evakuálás tart, majd a megfelelő pillanatban akcióba lépek. Az elektromos rendszert, és a kommunikációt a támadás kezdetével egy időben kell kiütnünk, és onnantól kezdve a lehető leggyorsabban, önállóan kell cselekednünk. Nem kockáztathatjuk meg, hogy egy vészcsatornán segítséget hívjanak, így a saját kommunikációnkat is meg kell szakítanunk. Egy ütemtervet érdemes alkotnunk, és ahhoz tartani magunkat, de ha valami váratlan probléma adódik, azt mindenkinek önállóan kell megoldania.

_________________
Mesélő
Reneszánsz: Danny Long, Bérmajom, Jerome Masamba/Ravasz, Peterson Gray, Antoine Alanian (X-diák)
Végtelen Háború: Damian Long
Másik Világ: Bérmajom
Outsiders: Jerome Masamba, T'Challa/Fekete Párduc
Apokalipszis Kora: Woland
Exiles: Antoine Alanian
X-Rezervátum: Danny Long
Danny Long
Danny Long
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1097
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Mar. 17.
Age : 26

Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Jade Electronics - Page 3 Empty Re: Jade Electronics

Témanyitás by Sarah on Kedd 22 Okt. 2013, 06:28

Egy helyben állva, töretlenül bámulva hallgatom ahogyan a másik kettő szépen lassan összepakolja a tervet, továbbra sem igazán szólok bele, bár sűrűn végigpörög a tudatomon néhány terv, de azok hatására csak véresre harapom a saját számat, a fájdalom mellett pedig enyhén hörgök, kellemes hangnemben, ahogyan annak keserűségét ízlelgetem, végül valahogy csak megszólalok.
- Kombinálhathó a kettő.... Öngyhilkos merénylet, vagyh akár trükk, de akhár valaki fel is szerelhhet egy bombát és egyszherűen telefonálunk, hogy ürítsékh ki az épületet, a többith tudjátok.... De mhmhhh szívesebben maradok a civilek mészárlásánál! - Annak a ténye nem aggaszt, inkább feltüzel, hogy valószínűleg csak én fogok fegyverrel hadonászni magatehetetlen civilekre és hogy ha minden igaz, csak nekem kell a problémásabb kijutást megoldanom, ha átsiklunk a bombával való kiürítés mellett, ami valószínűleg egy hangtorzító berendezés segítségével és magánszámról egyszerűen megoldható lenne, én pedig belemarok az oldalamba és röhögve húzom végig a töredezett, itt-ott élesen letört körmeimet azon, mániákus röhögést hallatva... Részemről pedig már csak egy kérdés van.
- A távozásth hogyan tervezitek megoldani? - Kérdem még hörögve az egész után, miután kiélvezkedtem magam a fájdalmon és az önsanyargatáson, ami még mindig égeti és csípi az oldalam, hiszen eléggé díszes sérülést hagyott, de hamarosan vérezni sem fog, csupán idő, de érezni... érezni fogom a fájdalmat, azt az émelyítő édes fájdalmat. A további gondolatok és maga az érzés nem szándékosan, de mégis elfojtott röhögéshez vezet, mániákus arckifejezéssel a semmibe bámulva, továbbra is fókusz nélküli tekintettel.

_________________
Reneszánsz: Sarah Storm + Jane és Fox, Mr. Smiley
VH: David Ethan, James Richards
Outsiders: Sarah Storm, Katherine Blackwood
x-diák: Gulyás Csilla
Sarah
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Jade Electronics - Page 3 Empty Re: Jade Electronics

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

3 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4  Next

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.