Kolumbia

1 / 5 oldal 1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

Kolumbia Empty Kolumbia

Témanyitás by Ultimate Guru Vas. 21 Júl. 2013, 13:13

Kolumbia (spanyolul: Colombia) Dél-Amerika északnyugati részén fekvő ország. Hivatalos neve Kolumbiai Köztársaság (spanyolul: República de Colombia), fővárosa Bogotá. A szárazföldön keleten Venezuela, délkeleten Brazília, délen Ecuador és Peru, északnyugaton pedig Panama határolja. Mind az Atlanti-, mind pedig a Csendes-óceánon van partszakasza. A hivatalos nyelve a spanyol. Az ország a drogkereskedelem egyik melegágya.

Kolumbia Colomb10

_________________
Kolumbia 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 4425
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 40
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

Kolumbia Empty Re: Kolumbia

Témanyitás by Ultimate Guru Vas. 21 Júl. 2013, 15:08

Újvilág – II. korszak

6. fejezet: Az ördög maga – 3. szín: Közönséges bűnözők

2012. március 30., péntek, 21:20.

Résztvevők: Stephanie Lyesmith (Valentina de Fontaine) és Tobias Boon (Wendell Vaughn).

Kellemes, sós trópusi szél borzolja Stephanie és Tobi haját.

Mellettük hullámok hangjait hallani, a lábuk alatt pedig puha, meleg homok érződik.

Nem messze pálmafák, a homokban pár rák csattog, az éjszakai ég pedig gyönyörű, felhőtlen, csillagos.

Csodás tengerpartra érkezett a két utazó, miután magába szippantotta őket az átjáró számukra csupán pár pillanattal korábban.

Kolumbia Beach10

Egyelőre sehol nem látni senkit… illetve mégis. A még mindig kissé kába Stephanie és Tobi mellett egy középkorú férfi nyög fel, majd lassan feláll. S.H.I.E.L.D.-egyenruhát visel, komoly fegyverarzenál és páncél védi, de láthatóan ugyanúgy nem tudja, mi történik, mint a két fiatal.


Kolumbia Alexan10

Kolumbia Alexav10 – Mi…? Mi történt…? Ti… Ti jól vagytok? Én… mindjárt rosszul leszek. Ez lenne az időugrás? Ez itt most… a jelen? Mephisto… tett velem valamit, én… Mintha szétszakadtam volna, és nem lennék teljes… és ez a test… Én vagyok az… Johnny. Johnny Blaze, Mephisto elátkozott Szellemlovasa. Egy… igazi, élő testben…? Ti pedig… Várjunk, kik is vagytok pontosan?

Stephanie és Tobi egymásra tekintve felfedezhetik, hogy bizony ők is idegen testekben vannak… de mielőtt bármit tehetnének, hirtelen egy fura kinézetű kis ördögfej villan fel a három időutazó előtt. Pattog, izeg-mozog, és rettentően idegesítő hangon beszél, mint valamiféle beteges rajzfilmben.

Kolumbia Sticke10

– Szeeeeeervusztok, kiskópék! Én vagyok az: Mini-Mephisto, a ti jókedélyű és barátságos segítőtök a mágikus időutazás kusza labirintusában! Üdvözöllek benneteket 2012. március 30-án, pontban a New York-i robbanásotok idejében (beleszámítva a más időzónát), Kolumbia csodás csendes-óceáni tengerpartján!

– Ugye emlékeztek még? Épp ezekben a pillanatokban robban a bomba a Megtorló által megkínzott fickóban az Astoria Plaza hotelnél, ti pedig élet és halál között lebegtek… A sorsotok pedig immár a saját kezetekben van. Ha sikerrel jár a küldetésetek, és megnyeritek a játszmát, még akár életben is maradhattok.

– Tehát itt vagyunk. Egy kis tengerparti kolumbiai városka, Buenaventura határában. De jól vigyázzatok: van néhány szabály, amelyeket ha nem tartotok be, akár még úgy is dönthetek, hogy idejekorán elvesztettétek a játszmánkat. Nézzük ezeket a szabályokat, rendben, lurkók?

1) Semmi olyat nem tehettek vagy mondhattok, amely felfedi valódi kiléteteket.
Mivel ekkori testeteket épp a robbanás szedi darabokra, új testeket kaptatok. Két ostoba S.H.I.E.L.D.-ügynök lesztek, akik egy kolumbiai bevetésen vesznek részt. Miután végeztetek, megkapják azokat az emlékeket, amelyeket a ti irányításotok alatt élt át a testük, mintha ők tették volna. Ezt bízzátok csak rám. Stephanie, a te neved itt Valentina de Fontaine ügynök, Tobi, a tied pedig Wendell Vaughn ügynök. Ó, Johnny, tényleg, te is egy ügynök testében vagy, Alexander Pierce-ében. Edzett, egészséges felnőtt testet kaptatok, ne aggódjatok, a S.H.I.E.L.D. embereinek legjobbjai. Golyóálló testpáncél, komoly gépfegyverek, gránátok – ezek mind vannak nálatok, de folyamatos kapcsolatban vagytok az akció vezetőjével is, és bármikor kérhettek még erősítést vagy felszerelést. Az osztagotok többi tagja valamivel arrébb vár rátok, beljebb a parttól. Johnny fiam, téged sajnos muszáj voltam három részre szakítani, a lelked így most három idősíkon létezik darabokban… de ne félj, ha véget ér ez a csudaizgi kalandotok, újra egyben leszel! Már ha győztök a játékban…

Kolumbia Contes10

2) A lélekdarab megszerzésére több módotok is van.
Hogy mit értek ezalatt? Nos, lehettek nagyon bátrak, és nekimehettek Kovacsnak – bár a direkt támadás szerintem nem vezet jóra ellene, de ti tudjátok. Ha itt és most megölitek, a jövőben ugyan már nem fog létezni, ezt ne feledjétek, viszont a teljes lelke meglesz azonnal. Nekem így is jó. Ha viszont inkább óvatosabbak lennétek, elég, ha egy figyelmetlen pillanatában megérintitek – ekkor ki tudom szívni azt a darabot, ami ebből az idősíkból kell. Egyelőre legyen titok, mi itt az osztagotok feladata, de azt ígérhetem, hogy Kovacs előbb-utóbb felbukkan majd… ennyire már ismerem a kis férget. Akar valakit, aki most itt van. Jól véssétek azonban a kis agyatokba, hogy minden, amit itt tesztek és mondtok, hatással lehet a másik kis brigádra a jövőben.

3) Három kisebb, vagy egy nagyobb és egy kisebb segítséget vehettek igénybe a Szellemlovastól.
Ezek a segítségek a következőképpen oszlanak fel: vagy háromszor kommunikáltok rajta keresztül a másik két kis csipet csapattal, akik a múltban és a jövőben tartózkodnak, hogy információt cseréljetek – de előre szólok, nem befolyásolhatjátok, hogy pontosan mikor kapják meg az üzenetet, csak annyit, hogy valamikor, amíg zajlik a küldetésük –, vagy csak egyszer kommunikáltok, egyszer pedig a teljes erejét igénybe veszitek. Ilyenkor átváltozik démoni valójává, az igazi Szellemlovassá, és minden halhatatlan képességét bevetheti, hogy elérjétek, amit akartok. Amikor felveszi ezen alakját, egy időre – megint nem tudhatjátok, pontosan mikor, csak hogy valamikor a küldetésük közben – a Szellemlovas másik két része eltűnik a másik két idősíkról a társaitok mellől, hogy itt egyesüljön teljes valójában. Mivel ezekben a testekben nincsenek különleges mutáns képességeitek, így jól gondoljátok meg, melyik variációt választjátok…

– Hűha… Azt hiszem, igencsak nagylelkű vagyok veletek ennyi segítséggel, nem? Hiába, csupa jótét az életem… Ja, van még valami…

4) A halál itt is halál.
Ha ezekben a testekben meghaltok – halottak is maradtok, és a lelketek az enyém. Nincs visszaút, végetek. Ha pedig a szabályok közül valamelyiket megszegitek – szintén vége a dalnak, a lelketek az enyém. Sajnálni fogom ugyan, ha nem lesz meg Kovacs, de a szabály az szabály!

– No hát, akkor rajta, kispajtások! Kalandra fel!


Ezzel a kis ördögfej eltűnik, és Johnny a fejéhez… illetve Pierce ügynök fejéhez kap.

Kolumbia Alexav10 – Nem… Nem lehet igaz. Megint minden úgy történik, ahogy ő akarja…

_________________
Kolumbia 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 4425
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 40
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

Kolumbia Empty Re: Kolumbia

Témanyitás by Thorhalla Vas. 21 Júl. 2013, 16:08

//Előzmény: Astoria pláza hotel, Queens//

Szél, sós illat, mintha éltem volna. Megborzongtam és körbenéztem; tengerpart és éjszaka. Vajon hol a fenében voltunk? Magam mellett egy hót idegen alak, majd még egy. Ahogyan végignéztem magamon legalább női testet kaptam, noha az alakja sem volt olyan jó, mint nekem és a haja pedig göndörnek tűnt az alapján, hogy felnyúltam a fejemhez. Remek, egy nyomorult birka lettem! A fickó megszólalt, a hangja nem ismerős, de a bemutatkozás után már tudhattam, hogy ez azaz alak, aki odalent volt.
- Lyesmith – mondtam röviden.
Még a hang is furcsa, tettem néhány lépést, megmozgattam a karjaimat, lábaimat, hogy szokjam ezt a testet. Hát határozottan nem az enyém volt, így még ezzel lehet, hogy gondok lesznek. Koncentrálni kezdtem, hátha megvannak még a telepatikus képességeim, bár kételkedtem benne, a tűz túl feltűnő lett volna, azért nem azzal próbálkoztam. Johnny szavai után remélhetőleg kiderült, hogy ki lett a társam, teljesen mindegy igazából. Mondtam, hogy inkább egyedül jönnék, úgy nagyobbak az esélyeim. A megjelenő figurára pillantottam. Játékszabályok, gyűlölöm a játékszabályokat, egyetlen egy dologra valók, hogy megmásítsuk őket és csaljunk. Legalább már tudtam, hogy Boon van velem és nem pedig más.
- Komolyan kinek van ennyire idióta neve, hogy Valentina? – kérdeztem finnyásan.
Segítségek, kell a halálnak, mikor vagyunk és hol, stimmel. Kolumbia. Még úgysem voltam erre soha sem. Csak egyelten egy dolgot hagyott ki az egész dolog elmondása után. És még azt sem mondja el, hogy mi a feladatunk. Igazán remek, hogy égne el a saját poklában ez a rohadt szemétláda!
- Javasolnám, hogy ne maradjunk ennyire nyiltan a tengerparton, hanem húzódjunk fedezékbe – mondtam.
Igazából a többiek véleménye nem érdekelt, körbenéztem, és ha találtam bokrokat, fákat, ahol el lehet bújni és meghúzódni terepfigyelésre.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Kolumbia Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Kolumbia Empty Re: Kolumbia

Témanyitás by A Misztikus Pókember Vas. 21 Júl. 2013, 18:13

Mikor felébredek az örvény túl oldalán egyből rájövök, hogy nem a régi testemben vagyok, nem is a jelenlegiben, ez valami teljesen más. Valami tengerparton jelentünk meg, kellemes a szellő, rég éreztem ilyet. Az életet manapság túl értékelik, de ez azért tényleg istentelen kellemes. Hallom ahogy felriad mellettünk Blaze, minden maradéka a jó kedvnek kiszáll belőlem mikor őt hallgatom és Mephisto szövege alatt már egyenesen a fegyveremért nyúlok, de megvárom a hülyeségem idejét, megvárom míg a fej eltűnik.
Közben számba veszem még egyszer a lehetőségeimet, mikor az életben maradási ösztön már alig él bennem. Nem látok értelmet, az életem csupán a pusztítás szólgája, ami engem is felemészt majd egyhamar. Megszorítom a puskát. Eddig minden arra utal, hogy Walter döntött jól és én most darabokra készülöm törni a lelkét a SHIELD és az ördög szolgálatában. Felmerül a kérdés: Van különbség manapság?
Az illúzió eltűnik és Blaze kifakad, pont elég.
Amíg nem figyel kiküszöbölöm a lehetőséget, hogy ellenkezzen, felszabadítom. Ráemelem a puskát gyorsan és fejre tüzelek háromszor, mielőtt az én állam mögé tartanám a forró csövét a puskának, belenyomom a bőrbe, hogy érezzem ahogy éget. De nem tartom sokáig.
- Nem írtam alá semmit... - Mosolyodom el úgy mint régen, elégedetten, remélhetőleg utoljára, majd ismét meghúzom a ravaszt. Kiszállok ebből a vesztes meccsből, nem akarok olyan lenni, mint Blaze, egy szegény lélek akit darabokra szakítanak és ölebnek tart egy vén szadista f.szkalap, csak mert szórakoztató. Ez nem nekem való, remélem Walter sikerrel jár. Legyen valami értelme az angyalok bukásának.
A Misztikus Pókember
A Misztikus Pókember
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 541
Hozzászólások régi : 981
Korábbi szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 11.
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter:
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Kolumbia Empty Re: Kolumbia

Témanyitás by Ultimate Guru Vas. 21 Júl. 2013, 18:47

(Ezt most nem igazán értem, Axe, visszahoztuk a karakteredet a halálból, hogy újra játszhass, most meg megölöd magad? Ha egy körrel hamarabb jelzed, hogy mégsem szeretnél játszani, épp feloszthattam volna a maradék hat karaktert, hogy mindenhova kettő-kettő jusson. Így most Stephanie egyedül marad a jelenben, és egyedül kell végigjátszania…)

Kolumbia 00120

21:25.

Résztvevők: Stephanie Lyesmith (Valentina de Fontaine) és Tobias Boon (Wendell Vaughn).

Johnny lassan megnyugszik, és biccent Stephanie felé.


Kolumbia Alexav10 – Rendben, tökéletesen igazad van, Lyesmith. Illetve… mi is volt? De Fontaine ügynök, ugye? Jobb, ha ezeket a neveket használjuk, hogy szokjuk… Mennyire értetek ezekhez a fegyverekhez? Nekem csak kézipisztolyaim voltak, meg alkalomadtán pár bicska vagy kés… Egészen hihetetlen, hogy Mephisto így kiforgatott titeket, nagyon sajnálom. Jó, keressünk fedezéket, aztán megbeszélhetnénk a lehetőségeiteket, hiszen még--

Ekkor azonban Tobi három golyót ereszt Johnny fejébe. Az elsőt még felfogja a Pierce ügynök fején lévő sisak, de a másik kettő egyenesen a férfi homlokába fúródik, és Johnny „kölcsönkapott” teste holtan esik össze. Ezt követően Tobi önmagával és a testével, Vaughn ügynökkel is végez szétloccsantva a fejét.

A lövések után pár pillanattal később Stephanie zajt hallhat valamivel beljebb a parttól, az adóvevőjén keresztül pedig ismerős hangot hall meg.

Kolumbia Wm10 – Itt Rhodes ezredes! Mi a fene volt ez? De Fontaine ügynök, Vaughn ügynök, Pierce ügynök? Lövéseket hallottunk az irányukból! Jelentést, azonnal! Már úton vagyunk az irányukba!

Pillanatokkal később Stephanie újabb hangot hall – de ezúttal közvetlenül a fejében.


Kolumbia Meph10 – Ez bizony… roppant sajnálatos és váratlan. Tobias Boon halott – ismét. Ráadásul még gyilkolt is, hiszen Vaughn ügynök halála is az ő lelkén szárad. Nélküle is menni fog, Steph kedvesem? Vagy te is feladod? Ó, ha ez segít, Johnny már halott, így nem halhat meg újra. Ez egyelőre megmentette a testét, Pierce ügynököt is…

És valóban: Johnny sebei már be is gyógyultak, és nyöszörögve kezd magához térni Pierce ügynök testében…

_________________
Kolumbia 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 4425
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 40
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

Kolumbia Empty Re: Kolumbia

Témanyitás by Thorhalla Hétf. 22 Júl. 2013, 11:33

- Kaptunk katonai kiképzést – feleltem. – De az íjat és a kardot jobban szeretem.
Nem volt gondom a kapott pisztollyal, ami nálam volt, tökéletesen tudtam használni. ezeket a szavakat még közbevágtam Johnny szavaiba, de ahogyan már a fákhoz értem meghallottam a lövéseket a hátam mögül. Az ereimben egy pillanatra megfagyott a vér. esélyt akartam arra, hogy Valhalla-ba jussak, azért mentem csak bele abba, hogy véghezvigyem ennek a patkánynak a játékát. Fegyvert emeltem arra, hogy megnézzem mi történt, Szellemlovas ebben a pillanatban dőlt el holtan a földön.
- Idióta! – csattantam fel, ahogyan Boon meghúzta a saját szájában a ravaszt.
Kivételesen a Pokolba veled szóformáció lett volna a helytálló, a Valhalla-ba veled túl kedves lett volna. zajokat hallottam, arra kaptam a fejem, majd a rádióm is megszólalt. Nocsak egy ismerős hang. Rhodie! Már éppen válaszoltam volna a szavaira, amikor Mephisto hangját is meghallottam.
~ Úgy ismersz drágám, mint aki feladja a dolgokat? ~ kérdeztem vissza. ~ Megoldom egyedül! Jobban és gyorsabban, mint azzal az öngyilkos idiótával! ~
- Uram, itt De Fontaine ügynök – szóltam a rádióba megjátszott sokkal és remegő hanggal. – Vaughn ügynök… leütötte Pierce ügynököt, meg… megpróbált lelőni… majd amikor nem sikerült… végzett önmagával…
Bíztam benne, hogy a remek színésznői adottságaimat itt is tudom kamatoztatni és át tudom verni Rhodie-t is, akárcsak mindenki mást.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Kolumbia Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Kolumbia Empty Re: Kolumbia

Témanyitás by Ultimate Guru Szomb. 27 Júl. 2013, 12:09

21:30.

Résztvevő: Stephanie Lyesmith (Valentina de Fontaine).

Johnny lassan feláll, és már nyoma sincs rajta a lőtt sebeknek.


Kolumbia Alexav10 – Ez az érzés… Árghh, ismerős érzés… Megölt… Az a kis rohadék megölt! Én… segíteni akartam nektek, ő meg megölt? Hát híreim vannak, öcsi: már halott vagyok, így nem fog menni, csak ezt az ideiglenes testet sajnálnám, ha… Hol vagy? Ó…

Ekkor veszi észre Tobi/Vaughn ügynök holttestét, és elakad a szava. Stephanie-ra pillant, aki már rádión kommunikál az akciót irányító James Rhodes ezredessel, és hagyja, hogy ő intézze a dolgot.

Pár pillanattal később a fák közül elő is lép három újabb ügynök, akik azonnal Vaughn holttestéhez sietnek, hogy megvizsgálják. Őket követi döngő léptekkel, hatalmas Hadigép-páncéljában James „Rhodey” Rhodes – ezúttal csak a fejét nem takarja páncélzat.

Kolumbia Warmac11

Kolumbia Wm10 – Pierce, de Fontaine! Az akció elején vagyunk, felmérjük a terepet – csendben és titokban! Erre azt mondják nekem, hogy az egyik legmegbízhatóbb emberem magukra támadt? Aztán… végzett önmagával? Jó, ne higgyék, hogy nem hiszek Önöknek, de én ezt nem értem… Hogy magyarázzam ezt meg a feletteseinknek és Vaughn családjának? A fenébe… Mégis mit javasolnak?

Johnny még próbálja felmérni a helyzetet, és hogy kivel is van dolguk, Rhodey azonban azonnal választ vár…

_________________
Kolumbia 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 4425
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 40
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

Kolumbia Empty Re: Kolumbia

Témanyitás by Thorhalla Szomb. 27 Júl. 2013, 13:35

Mephisto már nem válaszolt, nem volt túl meglepő. Miközben beszéltem Johnny még próbált túllenni a sokkon, ami történt vele, de legalább nem a rádióba beszélt és nem buktatott le minket. A három megjelenő ügynökre pillantottam, majd Rhodie is megjelent végül harmadikként. Persze nem igazán akarta elhinni, hogy mi történt, de mégsem mondhattam, hogy a srác bekattant, aki a testébe költözött. Igaz előtte sem volt teljesen normális. Az arcomra még mindig az ijedt és riadt, értetlen tekintetet próbáltam rá nézni.
- Ez… engem is ugyanúgy sokkolt uram – fakadtam ki még mindig remegő hangon. – Nem… nem így ismertem… nem lehet… hogy…
Már tudtam, hogy mit fogok mondani, de egyelőre még sűrűn kapkodtam a levegőt, hogy hihetőbb legyen, hogy még mindig az eset sokkhatása alatt vagyok. Még jó, hogy volt kire fogni ezt az egészet és még teljesen hihető is a dolog.
- Nem lehet, hogy itt van Frost a közelben? – kérdeztem. – Egy szilárd jellem nem lesz csak úgy öngyilkos… és nem támad a társaira. Mi… mi van, ha kényszerítették?
Végtére is Mephisto azt mondta, hogy Kovacs fel fog erre tűnni, nem lenne meglepő, ha a kis barátnőjét is hozta volna magával és az tenne ilyesmit. Nem először fordulna elő emlékeim szerint, és a tömeggyilkos profilba még az öngyilkosságba való hajszolás is bőven belefér.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Kolumbia Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Kolumbia Empty Re: Kolumbia

Témanyitás by Ultimate Guru Vas. 28 Júl. 2013, 12:13

21:35.

Résztvevő: Stephanie Lyesmith (Valentina de Fontaine).

Rhodey megrázza a fejét, Johnny pedig igyekszik gyorsan kapcsolni, és folytatja, amit Stephanie elkezdett.


Kolumbia Alexav10 – Úgy van, uram! Mindkettőnket váratlanul ért Vaughn ügynök viselkedése, úgyhogy egy telepata tűnik a legvalószínűbb magyarázatnak. Más… ötletem nekem sincs.

Közben a többi ügynök végez Vaughn testének átvizsgálásával, és megerősítik, hogy öngyilkosságot követett el.

Kolumbia Wm10– A fenébe… Frost? Így akar összezavarni minket? De… akkor bárkinek az elméjébe beférkőzhet… Tudtam, hogy kellett volna hoznunk egy telepatát! Emberek, fokozott óvatosságot kérek! Mindenki figyelje egy társát – de Fontaine és Pierce, maguk egymást, a többieket pedig szintén párokba osztom! A legapróbb gyanús jelre kábítsák el a társukat! Mindenkinél van kábítófegyver, igaz? Jó… Ketten itt maradnak Vaughn teste mellett, amíg megérkezik az erősítés, a többiek velem! Vissza a célszemélyhez! De Fontaine, Pierce, maguk is jöjjenek! Közbe kell lépnünk… Frost aktivitása miatt a célszemély is veszélyben lehet. Kihozzuk onnan, ha kell, erővel.

Rhodey visszalépdel a fák másik oldalára… és onnan már jól látni, hogy a közelben egy hatalmas kúria álldogál, igazi fényűző palota, az udvarában megannyi vadonatúj luxus-sportautó és dzsip. Mindenhol kamerák és fegyveres őrök, vastag falak, házőrző kutyák… A kúria valódi erődítmény, és az ügynököket egyelőre csak a rendkívül sűrűre nőtt fák és bozót takarja az éjszakában…

Kolumbia Columb10


A hozzászólást Ultimate Guru összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. 29 Júl. 2013, 20:42-kor.

_________________
Kolumbia 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 4425
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 40
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

Kolumbia Empty Re: Kolumbia

Témanyitás by Thorhalla Vas. 28 Júl. 2013, 12:56

Johnny kontrázik, de legalább nem csinál hülyeséget és egyetért velem. A legmegnyugtatóbb pont, amikor a két ügynök megerősíti azt, hogy Boon tényleg öngyilkos lett abban a testben és ez kellően erős lökéspont volt ahhoz, hogy Rhodie elhiggye azt, amit mondtam neki. Most mosolyodnék el elégedetten és gúnyosan, ha olyan helyzetben lennék, hogy megtehetném. De itt adnom kell a szerepet, így nem tehettem meg ezt. Nincs telepata a helyszínen, öreg hiba. Tekintve, hogy tudjuk, hogy kik az ellenfeleink. Bólintottam, amikor mondta, hogy én Johnny-t kaptam, hogy őt figyeljem, nehogy valami történjen vele. Nem mintha egy halottnál olyan sok mindentől kellene tartani. És végre valami kiderült arról is, hogy mi a feladatunk itt. Követtem Rhodie-t, néhány pillanatig korábban még az is felmerült bennem, hogy mondjam, hogy nem emlékszem a feladatra, mert nem érzem jól magam, de hátul maradni nem biztos, hogy a legjobb lett volna, mert ki tudja, hogy a „kedves” rokon merre is bukkan majd fel. De valószínűleg ott, ahol a célszemély is van. A fák másik oldalán végignéztem a kúrián, amit megláttunk. Szép darab, szívesen elfogadtam volna egy ekkora lakhelyet magamnak, teljes személyzettel és mindennel.
- És ha ellenkezik a kihozatallal uram? – kérdeztem. – Az erőszakkal meddig mehetünk el?
Egyáltalán ki a fene lakhat itt ezen a helyen és miért figyeljük, illetve miért fontos Kovacsnak?

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Kolumbia Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Kolumbia Empty Re: Kolumbia

Témanyitás by Ultimate Guru Kedd 30 Júl. 2013, 11:32

21:40.

Résztvevők: Stephanie Lyesmith (Valentina de Fontaine), Tyler Jackson és Emma Flower White.

Johnny hagyja, hogy Stephanie beszéljen, és közben a fegyvereit vizsgálgatja – persze nem túl feltűnően, nehogy valaki észrevegye, hogy még életében nem fogott ilyesmiket a kezében.

Kolumbia Wm10 – Ha ellenkezik? Hm… Szinte bizonyára ellenkezni fog… Először én megyek be. A páncélom sisakja megvéd a telepatikus hókuszpókuszoktól, maguk viszont figyeljenek egymásra… Jackson! White! Jöjjenek ide!

Ekkor Stephanie számára két ismerős arc bukkan fel szintén teljes S.H.I.E.L.D.-felszerelésben, öltözetben, fegyverekkel, eszközökkel… mindennel, ami csak kell. Tyler Jackson és Emma Flower White. Danvers valóban említette, hogy ők ketten máshol vesznek részt egy akcióban.

Kolumbia Wm10 – Minden rendben? Sajnos… Vaughn ügynök fejbe lőtte magát. Ne kérdezzenek többet, a részletek még homályosak, de Pierce és de Fontaine szerint nem kizárt, hogy Frost elmetrükkjeivel van dolgunk. Nem hiszem el… Szinte biztos, hogy Kovacsék felbukkannak, itt egy drogdíler Hulk, és akkor én a Különítményből csak Jacksont és White-ot kapom meg, míg Chang viszi az ászokat! Khm, vagyis… Már elnézést, Jackson és White, tudják, hogy magukat is nagyra tartom, de értik, ugye…

Tyler és Emma épp egy hete érkeztek ide, a kolumbiai Buenaventurába egy tucat S.H.I.E.L.D.-ügynökkel és James Rhodes ezredessel. A küldetésük: egy itteni drogbáró megfigyelése és szükség esetén kézre kerítése.

A csavar az egészben pusztán az, hogy nagy valószínűséggel akar valamit az X-Men ettől a drogbárótól. Mostanában a helyi hatóságok több alkalommal számoltak be a környéken páncélos idegenek felbukkanásáról – pont olyanokról, amilyenek Küklopsznak segédkeznek. A S.H.I.E.L.D. kivizsgálta az ügyet, és a jelenségek fókuszpontja egyértelműen a buenaventurai tengerpart, ennek a bizonyos drogbárónak a kúriája.

Az itt lakó kábítószercsászár neve Tyrone Cash – de eredeti nevén professzor Leonard Williams. Még hosszú évekkel korábban szülőhazájában, Nagy-Britanniában dolgozott megbecsült genetikusként a cambridge-i egyetemen. Az egyik legígéretesebb tanítványa akkoriban dr. Bruce Banner, a későbbi Hulk volt. Együtt megalkották a Hulk-szérum egy korai változatát, amelyet Williams beadott magának. A már korosodó, gyenge, csak mankóval járni képes professzor egy csapásra több mint két méteres, életerős, legyőzhetetlen óriássá vált. Otthagyta az állását, az országát, a családját, és Kolumbiában kezdett új életet új néven a bűn útján. A S.H.I.E.L.D. már többször be akarta vinni, de a kolumbiai törvények és a Cash által lefizetett helyiek ezt eddig nem tették lehetővé.

A Rhodes által vezetett akció sem elsősorban Cash elfogásáról szól, hanem a megfigyeléséről. Csak akkor avatkoznak be, ha az X-Men valamelyik tagja felbukkan, de ez eddig nem történt meg. Amióta együtt vannak, Tyler és Emma is összebarátkozhattak már az ügynökökkel, így bizonyára őket is sokkolja, hogy az eddig stabilnak hitt, családos Wendell Vaughn ügynök hirtelen öngyilkos lett.

A célszemélyt, Tyrone Casht illetően meg már vele kelnek és fekszenek az eligazításokon, az adatlapját szinte fejből tudhatják.


Kolumbia Tyrone11

_________________
Kolumbia 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 4425
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 40
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

Kolumbia Empty Re: Kolumbia

Témanyitás by Thorhalla Kedd 30 Júl. 2013, 17:59

Egy lépéssel beljebb voltam, most már biztos, hogy ellenkezni fog az aki miatt itt vagyunk. Mivan?! Itt volt az a két semmire sem jó tehetségtelen alak?! Ez volt az első reakcióm, amikor meghallottam a Jackson és White neveket. Kételkedtem benne, hogy másokról lenne szó és hamarosan ki is derült, hogy nem tévedtem. Máshol vannak, pont itt. persze, jellemző, hogy ez a kettő még Mephisto-nak sem kellett, mert nem ment volna velük semmire. Pedig milyen szívesen megnéztem volna a szétszakadó hulláikat, vicces lett volna. Amikor mondta, hogy ez a tippem, csak biccentettem a páros felé, arcomon még mindig a kis sok hatása miatt értetlenség és zavartság. Csak belül ki nem mutatva forgott a gyomrom, hogy ezek itt vannak. Mi lenne, ha ez a kettő is fejbe lőné magát, mint Boon? Úgy lenne a legkönnyebb dolgom. Hogy mi?! Egy drogbáró Hulk? Na ne! Most, ha megtehettem volna, azt az önelégült mosolyt, amit képes lettem volna megejteni, még nem látott volna senki. Igen, a két kis ócska tartalékos jött ide, és igen az ászok… az ászok kellettek Mephisto-nak, hogy felrobbantson minket. Miért is ne? De legalább jó tudni, hogy Rhodie is így gondolja. Köszönöm drágám, sokat dobtál a napomon. Ó, hát persze, hogy értik és értem én is. azt tudtam, hogy Kovacs jönni fog, hiszen a vöröske mondta, de a feladatot még mindig nem tudtam, bár a most elhintett információkból nem volt olyan nehéz összetenni. Egyelőre csöndben várakoztam, hogy Rhodie hova is fog beosztani, hogy honnan figyeljünk és mi a többi parancsa.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Kolumbia Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Kolumbia Empty Re: Kolumbia

Témanyitás by Tyler Kedd 30 Júl. 2013, 20:20

Oh a parancsnok hívat, biccentek Emmának és el indulok felé. Biccentek a két ügynöknek is üdvözlés képen, majd Rhodes siralmait hallgatom végig, immár nem elsőre. Persze nyíltan nem kaptam rajta, hogy ilyeneket mondana, de el-el kaptam egy mondatot amiből levettem, hogy nem sokra tart minket.
-Megteszünk minden tőlünk telhetőt Uram, a Különítmény többi tagja jelenleg nem elérhető, be kell érnie velünk....-
Jegyzem meg nyugodt hangon, semmi gúny, semmi felháborodás. Már nem vagyok meggondolatlan legalábbis annyira és ha így válaszolnék csak olajat öntenék a tűzre. Amit mondtam igaz, minden tőlünk telhetőt megteszünk.
A halott ügynökre pillantok, önmagától biztos nem tette volna meg. Az alatt az egy hét alatt, mióta itt vagyunk annyira megismertem. A gyerekei, a felesége....ha ez Frost műve még egy ember élet szárad a lelkén....és Walterén.
Le veszem a kabátom és leterítem a holtestet, legalább ennyi tiszteletet megérdemel.
-Semmi szokatlant nem észleltünk a megszokott mozgáson kívül...-
Már egy hete itt vagyunk és csak várakozunk hátha felbukkan Walter vagy egyik emberre, de eddig semmi. Hulk profot sem kaptuk el, persze nem is azért vagyunk itt. Mikor olvastam az aktáját rögtön az a kép ugrik be ahogy Hulk, Logan ketté tépett teste fölött ül....
Na de túl éltünk már sok mindent, előre nem fogok parázni.
-És most? Nem akarom elhinni, hogy öngyilkosság történt, de ez sem zárhatjuk ki...viszont ha Frost itt van azt sem tudjuk bizonyítani, addigra pedig Frost elkaphat minket egyesével, kivéve Önt. Benézünk Hulk professzorhoz?-
Mielőbb be kell szereznem egy telepátiától védő eszközt, persze nem csak Frost miatt, valahogy Steph másodlagos mutációja is aggaszt, vagyis nem a képesség, hanem hogy pont neki jutott egy ilyen képesség.

//Halla, Steph eddigi leggonoszabb véleményét olvashattam a két karimról Smile) Jah és Tyler nem tartalékos Smile//
//Tudom, hogy nem az, de Steph annak tekinti Smile - Nef//
Tyler
Tyler
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1026
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 67
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Kolumbia Empty Re: Kolumbia

Témanyitás by Henry White Kedd 30 Júl. 2013, 20:34

Egy hete itt vagyunk már és Tyrone Cash kúriáját figyeljük. A feladatunk csak megfigyelés, illetve Walter vagy az idegen páncélosok felbukkanására várunk. Eddig nem történt semmi...bár így maradt volna...Wendell olyan lelkesen beszélt a gyerekeiről, szinte másról sem beszélt...és most....
-Értjük Uram, nem kell elnézést kérnie, én is nyugodtabb lennék ha a többiek közül valaki itt lenne, de most csak mi vagyunk itt.-
Frost itt lenne? Akkor már talán rég lebuktunk volna.
-Uram ha Frost itt lenne, már réges-rég megtámadtak volna minket, vagy bármilyen előkészületet tettek volna vagy a támadásra vagy a védekezésre...de ahogy Tyler is említette, semmi változást nem észleltünk. Persze ez nem jelenti azt, hogy nincs itt, de miért pont Vaugnh ügynököt kényszerítette volna erre....-
Persze ezek csak feltételezések, és Rhodes ezredes hangját hallva, Tyler utolsó kérdése felesleges volt. Előveszem a pisztolyom....
Itt az ideje megmutatnom, hogy bár nem vagyok ász, de itt a helyem.


//Bocs ha rövid lett, de még vissza kell rázódnom Smile //
Henry White
Henry White
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 287
Hozzászólások régi : 729
Korábbi szint/kredit : 8. szint - 18 kredit
Aktuális szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Kolumbia Empty Re: Kolumbia

Témanyitás by Ultimate Guru Kedd 30 Júl. 2013, 21:06

21:45.

Résztvevők: Stephanie Lyesmith (Valentina de Fontaine), Tyler Jackson és Emma Flower White.

Hadigép biccent Tyler és Emma válaszára.

Kolumbia Wm10 – Ne értsenek félre, Önök remek katonák. Mindketten. A S.H.I.E.L.D. legjobb ügynökei közül is többen beleroppantak volna abba, amiken maguk és a társaik keresztülmentek az elmúlt években. Minden tanácsukat és ötletüket szívesen veszem, jól tudják. Ami pedig a professzort illeti, egyelőre csak én megyek be. Dr. Stark egyik legújabb fejlesztése az álcázórendszer, azzal fogok--

Mielőtt Rhodes befejezhetné a mondatot, hirtelen az egyik ügynök szól bele az adóvevőkbe.

– Ezredes! A célszemély elhagyta az épületet! Ismétlem: a célszemély elhagyta az épületet! A hátsó kijáraton át tart a part felé!

Az üzenet hallatán Rhodes azonnal akcióba lép.

Kolumbia Wm10 – Tökéletes. A parton közelítem meg. De Fontaine, Pierce, Jackson, White – kövessenek a fák takarásában! A többiek biztosítsák a helyszínt, és gondoskodjanak róla, hogy Cash egyik embere sem követ minket!

Ezzel Hadigép bekapcsolja a páncélzata korábban említett új fejlesztését… majd szinte teljesen láthatatlanná és némává válik. Még azt sem látni vagy hallani, amikor a levegőbe emelkedik és a part felé veszi az irányt, így az ügynökei csak találgathatnak, épp hol lehet.

A nagydarab, úgy két és fél méteres izomkolosszust, a célszemély Tyrone Casht viszont mindenki jól látja. A holdfényben még éjjellátó szemüveg se nagyon kell, úgy csillognak rajta az aranyláncai és -gyűrűi. A kúriája hátsó kijáratán át, egy fákkal és bokrokkal betelepített kis lugason keresztül ballag kényelmesen a part felé.


Kolumbia Hulk10

_________________
Kolumbia 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 4425
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 40
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

Kolumbia Empty Re: Kolumbia

Témanyitás by Thorhalla Szer. 31 Júl. 2013, 09:53

- Mi?! – kérdeztem remegő hangon az idióta gyerektől. – Ha… hazugnak nevez engem és Pierce ügynököt Jackson ügynök?
A hangomban még mindig ott volt a pánik és a sokk, ha jobban megnéztek, láthatták azt is, hogy mindenem remeg. Lassanként Oscar díjat adhatnának az alakításomért.
- Rá… ránk lőtt… kettőt… az volt az első két lövés, centikre… centikre ment el mellettünk… utána mikor arra fordultunk… láttuk, hogy az arcához nyomja a meleg csövét a pisztolynak, mintha élvezné… és… és utána… édes istenem… a szájába tette a csövet és meghúzta ravaszt! Mi… minek nevezi ezt… ha nem… öngyilkosságnak…
Most már láthatóan kezdtem remegni és meg kellett támaszkodnom, a sűrűn kapkodom a levegőt ebben a hőségben a felszerelésben nem is volt nehéz megjátszani. A legszívesebben leordítottam volna az ostoba gyerek képét, hogy Boon volt az, aki egy barom volt és megölte magát, ahogyan azt az ügynököt is, de majd csak azok után, ha hazamentünk innen. Utána fogom tudni megtenni.
- Ez… pszichológiai hadviselés, a SHIELD képzésen tanították. Erre gondolok – mondtam kissé nyugodtabban, de még mindig a megjátszott sokkal. – Azt… azt akarhatják, hogy féljük… rettegjünk, még… még egymástól is… és ne a feladatra figyelhessünk… már nem először tennék… a tömeggyilkosságok is országszerte…
Ezt most már nektek is be kellett vennetek drágáim, hiszen ez pontosan így volt, én is pontosan ezt tettem volna a saját testemben! És Rhodie-nak is tudnia kellett, nem hiszem, hogy egyszer volt csak dolga terroristákkal. Hiszen az idegen lényes támadásuk is pont ilyen volt, csak nagyban. Ah és a hulk meglép. Micsoda meglepetés! Mondjam, hogy csodálkozom? Bólintottam, amikor mondta, hogy menjünk utána, még mindig a remegéssel, nehéz lábakkal indultam utána és hamarosan visszaérve a tengerpartra megvolt az alak. Oké! Erről nem volt szó, hogy egy Hulkkal kell verekednünk, ebben a testben! Légy átkozott Mephisto. Rhodie-t nem láttam sehol, így a két idiótához fordultam és katonai jelzéssel jeleztem nekik a következőt:
És most?
Tudtam, hogy úgysem várhatok tőlük semmit, de hát jelenleg ők voltak a szátrok és a fejesek itt. Ha így megy tovább őket is meg kell ölnöm ahhoz, hogy Kovacs-hoz jussak, az előnye is meglenne ennek, többé nem zavarnának vizet sehol sem.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Kolumbia Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Kolumbia Empty Re: Kolumbia

Témanyitás by Tyler Szer. 31 Júl. 2013, 19:52

-Ezt nem állítom, hogy hazudik...nyugodjon meg.-
Szólok rá erélyesebben igaz nem szívesen parancsolgatok senkinek sem, de jobb lesz ha igyekszik megnyugodni. Amúgy is furcsa, hogy egy SHIELD ügynök ennyire kiborul....persze nem lehetetlen, vegyük például engem.
-Nyugodjon meg kérem, egyenlőre kezeljük öngyilkosságként, vagy Frost beavatkozásaként....-
Nem nagyon tetszik hogy Rhodes ezredes egyedül akar menni, de nem is fog. A Hulk prof egyedül slisszol a part felé. 
Intek a többieknek és a fák takarásában elindulok a part és Rhodes, Hulk kettőséhez, noha az ezredest sehol nem látni. Meg kell hagyni az álcázás megfelelően működik. Cash-t viszont lehetetlen eltéveszteni. Hulkból egy is elég.
Várunk, követjük, észrevétlenül....
Válaszolok Fontaine ügynöknek. Egyenlőre mást nem tehetünk, az igazi célpont Walter vagy valamelyik embere lenne. Rhodes ezredes-t pedig nem látjuk sehol. Emmára pillantok és bólintok felé, ő pedig nyugtázza. Szemmel láthatóan egyre gondoltunk, ha harcra kerül a sor, ő fog foglalkozni Hulkkal, le tudja bénítani legalábbis egy ideig biztos.
Intek a két ügynöknek és a lehető leghalkabban fedezékről fedezékre, biztonságos, de még cselekvésre kész távolságra haladva, követem Cash-t. Rhodes ezredes vajon hol a fenében van?
Tyler
Tyler
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1026
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 67
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Kolumbia Empty Re: Kolumbia

Témanyitás by Henry White Szer. 31 Júl. 2013, 20:16

Tyler egy enyhe szó váltásba keveredik Fontaine ügynökkel, míg én Rhodes ezredeshez fordulva válaszolok.
-Tényleg semmi baj ezredes, megértem az érzéseit....-
Elkomorulok ahogy a halott ügynökre pillantok. Milyen hadviselés? Walter tényleg feláldozna bárkit a céljaiért, de ez valahogy nem illik hozzá. Emma Frost okosabban is megoldhatta volna a dolgot, engem vagy Tylert elkapva, elkaphatta volna a többieket is, miért pont egy mezei ügynökkel kellett ezt tennie. Számomra ennek semmi értelme nincs.
Az ezredesnek épp mondanék egy javaslatot, hogy ne egyedül menjen, de már is elindul. Pisztolyommal a kezemben Tylerék után indulok, míg meg nem pillantjuk mi is a célszemélyt. Tyler felé bólintok és lassan biccentek neki, tudom mire gondol. Ez az egyik esetleges forgató könyv, akció esetére. Feltartom Tyron Cahst, míg a többiek elkapják Walter felbukkanó emberét. Tovább indulok, mindig szemmel tartva a férfit, hogy ha kell illúzió kivetülést tudjak rábocsájtani.
Henry White
Henry White
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 287
Hozzászólások régi : 729
Korábbi szint/kredit : 8. szint - 18 kredit
Aktuális szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Kolumbia Empty Re: Kolumbia

Témanyitás by Ultimate Guru Szer. 31 Júl. 2013, 20:40

21:50.

Résztvevők: Stephanie Lyesmith (Valentina de Fontaine), Tyler Jackson és Emma Flower White.

Johnny csak értetlenül kapkodja a fejét Stephanie, Tyler és Emma között, és közben próbál profin viselkedni, bár a katonai jelekből semmit sem ért. A szerepét viszont továbbra is elég hihetően hozza…


Kolumbia Alexav10 – Ne aggódjon, de Fontaine ügynök, rendben leszünk. Figyeljük egymást, és a legapróbb gyanús jelre lépünk. Jackson, White, elhihetik, milyen sokk volt, amit néhány perce átéltünk… de már jól vagyunk. Nem lesz semmi gáz… khm, probléma… vagyis szituáció.

… bár nem tökéletesen.

Az ügynökök halkan, szinte némán közelednek Cash felé a fák takarásában, és a férfi láthatóan még valóban nem figyelt fel rájuk.

A nagydarab célszemély leér a partra, és megáll. Nyugodtan, elmélázva szemléli az óceánt… amikor hirtelen megjelenik mögötte pár méterrel Hadigép, kikapcsolva az álcázását. Az adóvevőkön keresztül még távolabb is jól hallani, mit mond.

Kolumbia 0145

Kolumbia Wm10 – Professzor Williams.

Cash még csak meg sem lepődik: lassan a páncélos „vendégére” pillant, és döngő hangon válaszol – ehhez még adóvevő sem kell, még ha suttogna, azt is hallanák a szomszéd faluban is.

Kolumbia Hulk11 – Összetéveszt valakivel.

Kolumbia Wm10 – Dehogy tévesztem. A nevem Hadigép, de szólítson csak Rhodes ezredesnek. Velem kell jönnie.

Kolumbia Hulk11 – Nekem semmit sem „kell”. Üzletember vagyok, és maga birtokháborítást követ el.

Pár másodperc alatt tapintható lesz a feszültség kettejük között…

_________________
Kolumbia 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 4425
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 40
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

Kolumbia Empty Re: Kolumbia

Témanyitás by Thorhalla Csüt. 01 Aug. 2013, 11:10

Ó, dehogynem állítod drágám és élvezed, hogy te vagy a nagymenő úgy, hogy még gyerek vagy és közel sem nagykorú. A Különítmény legfiatalabb tagja. A gyomrom felfordul ettől az egésztől. Egyelőre kezeljük annak?! Mégis szerinted mi a fészkes fene történt?! A félistennő azt hihetné, hogy amennyi időt töltesz Starkkal legalább némi ész is szorul beléd, de láthatóan csak a fellengzőssége és a nagypofája ragadós, semmi más. Bólintottam Johnny-nak, amikor megszólalt és egy null nekem, hogy ő is a védelmemre kelt, vagyis a szerepem védelmére. Figyeltem a párost, ahogyan a közjáték kezdett kiéleződni közöttük. Cash persze tagadja, hogy kicsoda és micsoda és szomorú tény, hogy Rhodes-nak semmi esélye ellene. De ez a kis közjáték nem is nagyon érdekelt, inkább azt próbáltam a lehető legkevésbé feltűnően végigmérni a helyen, hogy hol és mikor bukkanhat fel Kovacs. Igazából őt ismerve volt egy olyan érzésem, hogy a legnagyobb káoszban fogja mindezt megtenni, ahhoz pedig ki kellett várni, hogy Rhodes és Cash végre egymásnak ugorjanak. Így semmit sem tettem azért, hogy megakadályozzam mindezt. Sőt! Ha meglettek volna a telepatikus képességeim ebben a testben, akkor még én járultam volna ahhoz, hogy mindez a lehető leghamarabb meg is történjen.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Kolumbia Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Kolumbia Empty Re: Kolumbia

Témanyitás by Tyler Csüt. 01 Aug. 2013, 20:10

Érdeklődve pillantok az ügynökre, ahogy kissé érdekes szavakat használ. Még ha én tenném rendben volna a dolog, de egy SHIELD ügynöktől furcsa. Van jobb dolgunk is, úgy hogy inkább hagyom a dolgot annyiban.
Rhodes ezredes simán megjelenik Cash előtt, aki láthatóan ez pont nem érdekel még csak meglepődni sem hajlandó a dolgon. Tehát vagy várt minket, vagy pedig biztos a dolgában, nah meg az erejében azzal, hogy ilyen nem törődően viselkedik. Vagy túl magabiztos....
Lebuktunk volna, lehet ez csak egy csali. Míg beszélnek gyorsan körbepásztázom a környéket, bármi gyanús után, nem-e csapda ez az egész. Közben felkészülök, hogy ki teleportáljam onnan az ezredest ha veszélybe kerülne, bár itt maximum egy sziklára tudnám kicserélni, abból is a súlyosabb fajtából, ha akad itt a tenger parton egyáltalán.
Nem sok kell, hogy egymásnak ugorjanak ezt már érezni is lehet. Mi a fene fog ebből kisülni?
Tyler
Tyler
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1026
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 67
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Kolumbia Empty Re: Kolumbia

Témanyitás by Henry White Csüt. 01 Aug. 2013, 20:21

A férfi egyáltalán nem lepődik meg azon, hogy valaki megjelent mögötte és arra kéri adja meg magát. Túlságosan is nyugodt és magabiztos. Elterelés lenne? 
Halkan a rádióba szólok a hátra maradtnak.
-Itt Emma White beszél...bármi szokatlant tapasztalnak a ház körül...-
Kérdezem tőlük halkan, miközben feszülten figyelem a párost. Kezdek aggódni, valami balul fog elsülni és....
Elég ebből, ha valami történni fog, akkor úgysem tudjuk megakadályozni, csak a legjobbat kihozni a helyzetből. S nem azért edzettem annyit, hogy be pánikoljak. Le sem veszem a szememet róluk, hogy időben beavatkozhassak az illúzióimmal, megbénítva Cahst ha szükséges.
Henry White
Henry White
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 287
Hozzászólások régi : 729
Korábbi szint/kredit : 8. szint - 18 kredit
Aktuális szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Kolumbia Empty Re: Kolumbia

Témanyitás by Ultimate Guru Pént. 02 Aug. 2013, 22:12

21:55.

Résztvevők: Stephanie Lyesmith (Valentina de Fontaine), Tyler Jackson és Emma Flower White.

A többi ügynök veszi Emma üzenetét, miközben Rhodes és Cash folytatják a „szívélyes” csevejt.

Kolumbia Wm10 – Nézze, nem akarjuk bántani, de--

Kolumbia Hulk11 – Heh. Nem is tudnának.

Kolumbia Wm10 – … de ha nem jön velünk, terroristatámadás áldozata lehet. Komoly a gyanú, hogy az ellenség máris itt van. Értse meg: senki nem akarja letartóztatni. Most legalábbis nem. Amíg távol marad az Egyesült Államoktól, mi nem szólunk bele az ügyeibe ezentúl – ha most közreműködik. A megbízóim hajlandóak szemet hunyni minden tette fölött, amennyiben segít elejét venni egy sokkal komolyabb fenyegetésnek.

Kolumbia Hulk11 – Nem.

Kolumbia Wm10 – Hrrrm… Nézze, professzor úr, nincs erre időnk, szóval ha nem jön szép szóval--

Ekkor fogy el Cash türelme… és egy hatalmasat lekever Hadigépnek. A páncélja azonnal bereped, darabok hullnak le belőle, ez az új Hulk pedig még csak meg se horzsolta közben az öklét…


Kolumbia Hulk12

_________________
Kolumbia 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 4425
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 40
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

Kolumbia Empty Re: Kolumbia

Témanyitás by Thorhalla Szomb. 03 Aug. 2013, 11:33

Még mindig csak bájcsevej és bájcsevej. Türelmetlen voltam, de külsőre a lehető legnagyobb türelmet varázsoltam magamra, amit csak tudtam, csak némi ujjropogtatás és ideges mozdulatok voltak, amiket engedtem magamnak a szerepem szerint. Mennyivel könnyebb dolgom lett volna, ha tudtam volna erről a libáról valamit, akinek a testébe kerültem éppen. És végre valahára showtime! Ez volt az első gondolatom, amikor meghallottam a páncélon csattanó kezet. Nos, úgy látszik Rhodie soha sem tanul, nem állunk le bunyózni egy Hulkkal. Főleg nem idegesítjük fel, azaz én szokásom, de bennem van egy jó adag öngyilkossági hajlam, míg eddig úgy tudtam, hogy benne nincs. Ahogyan a pofon elhangzott a két idiótára pillantottam, akikkel a nyomorult Nornák már megint összehoztak, ennyit a sorsról, legyen az a múlt, jelen, vagy a jövő… nem mozdultam a harcolók irányába. nem tettem semmit sem. Ők ketten voltak a „sztárok” ezen a helyen. Hát hajrá, mutassák meg, hogy mit tudnak. Én elvileg csak egy szegény sima ember vagyok, így nincs azaz isten, akinek a kedvéért a kisujjamat is mozdítanám azért, hogy Rhodie kerüljön ki győztesen. És ugyebár, ha támadok, vagy teszek bármit is, az parancsszegésnek minősül, amiért ki is rúghatnak. Ki vagyok én, hogy parancsot szegjek ebben a pillanatban? Ez a liba biztos nem tenné meg, hát én sem fogom, inkább kérek egy zacskó popcornt és egy üveg vodkát, had élvezhessem a showt.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Kolumbia Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Kolumbia Empty Re: Kolumbia

Témanyitás by Tyler Szomb. 03 Aug. 2013, 11:56

Oh szóval ez a terve, erre nem is gondoltam. Én egyből azt feltételeztem, hogy Cash együttműködik Walterrel, holott ez nem feltétlenül igaz. Ha együttműködne velünk sokkal egyszerűbb lenne a helyzetünk....
Persze pont leszarja, hogy mit akarunk. Tényleg ennyire bízik az erejében, hogy nem akaródzik együttműködni....és nesze neked, pont el is szakad nála a húr. Mi a fenét tegyünk, egy intelligens Hulkkal szemben, nem sok esélyünk lehet. Egy zero intelligenciájú Hulkkal sincs, és az a csapás sem erőltette meg túlságosan. 
-Maradjanak itt, ha elfajulna a helyzet hívjanak erősítést, fedezzenek. Emma ha eldurvulna a helyzet bénítsd meg....-
Szólok a hármasnak, aztán a közelükbe teleportálom magam, ha nem tudom, akkor futva indulok el a kettős felé, készen arra , hogy egy lökés hullámmal, ha más nem eltérítsem egy kicsit a következő csapását.
-Mr. Cash, adja meg magát, működjön velünk együtt. Walter és az emberei nem biztos, hogy azt ajánlanék fel, mint mi ha nem működne velük együtt....feltételezem nem szeretné egy halom salátaként végezni Walter telepatája miatt...-
Próbálom meggyőzni, míg az ezredes összeszedi magát, de arra is felkészülök, hogy mindkettőnket elteleportáljam a közeléből.
Tyler
Tyler
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1026
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 67
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Kolumbia Empty Re: Kolumbia

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 5 oldal 1, 2, 3, 4, 5  Next

Vissza az elejére

 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.