Astoria Plaza hotel, Queens

2 / 3 oldal Previous  1, 2, 3  Next

Go down

Astoria Plaza hotel, Queens - Page 2 Empty Re: Astoria Plaza hotel, Queens

Témanyitás by Bishop Vas. 23 Jún. 2013, 17:29

A káosz még jobban eluralkodik, a hang nem szűnik, Reyes ügynök rohama csak rosszabb lesz, mindenki elveszti a fejét, teljes az őrület. És ekkor bekövetkezik még egy fordulat, a férfi hasába épített bomba. Ez tetszik, nagyon tetszik, főleg a trükkjei. Már készülnék is, hogy védjem az arcom és valamerre vetődhessek, de hirtelen egy víziót látok. A legutóbbi óta már nem tudom ugyanúgy kezelni ezeket, enyhe hidegség fut át rajtam, én nem félek, de úgy tűnik mégsem élvezem. A megjelenő alakokra figyelek és arra amit mondanak, Doktor Strange, a mágus, ő róla már hallottam és a párbeszéde a két másik lénnyel, egy királyi párral, Attilan uralkodóival igen érdekes és egyértelmű.
~ Sokkal nagyobb dolgokról van itt szó, mint a Megtorlóról vagy éppen a SHIELD aktuális helyzetérél. Mégis milyen kiábrándító, hogy mi viszont ilyen kis dolgoktól függünk, amik nélkül, ezekben se vehetnénk részt. Figyelemre méltó kettősség.
Amint vége víziónak és visszatérünk a valóságba érzékelem, hogy megfagyott az idő. Már volt ilyenben részem, ezért teljesen nyugodtan kezelem a helyzetet.
- Kár pedig már azt hittem "kivégezhetjük", hogy felhasználjuk Castle ellen, erre ő öli meg... kiábrándító...
Kicsit távolabb megyek, ha tudok és én is ellenőrzöm, hogy tudok-e hatni a környezetemre, elsősorban másokra, akik nem a csapat tagjai, tudok-e mozgatni más ügynököket. Parancsra én is felveszek egy alapállást és körbefordulok, hogy látok-e valamit. Hiányzik az a robbanás, pedig már nagyon beleéltem magam.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 28
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Astoria Plaza hotel, Queens - Page 2 Empty Re: Astoria Plaza hotel, Queens

Témanyitás by Ultimate Guru Szomb. 29 Jún. 2013, 14:40

??:??.

Résztvevők: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller, dr. Melissa McKenzie, Tobias Boon, Andrew Ramirez, John Redbow és Jennifer Crowce.

Stephanie az íjával, Andrew pedig a kezével próbál elmozdítani bármit a körülöttük „megfagyott” dolgok közül… de képtelenek bármit is megérinteni, sőt, gyakorlatilag átsiklanak mindenen, mintha szellemek lennének.

De nem is ez a legrémisztőbb – ahogy jobban körbenéznek, ismerős alakokat vesznek észre a robbanás közepén: a saját testeiket. A mozdulatlan lángok között nehéz kivenni, ki hol kezdődik és hol ér véget, de az egyértelmű, hogy épp abban a pillanatban állt meg a világ, amikor a fiatalok elkezdtek darabjaikra repülni a detonáció erejétől.

Ha letekintenek, azt is láthatják, hogy nem is igazán állnak a talajon, hanem pár milliméterrel felette lebegnek… és egy kis koncentrálással még át is látnak lebegő „szellemtestükön”.

Így a fegyvereik, felszereléseik sem érnek semmit, és csak addig vannak ott a kezükben, illetve ruháikon, amíg elég erősen hiszik, hogy ott vannak – ha úgy kívánják, azok is köddé válnak.

A világ sem olyan már körülöttük, mint pár perccel ezelőttig: ahogy a fiatalok lassan tudatára ébrednek helyzetüknek, úgy változik át az utca, a hotel, a házak alaktalan, torz, szürreális környezetté. Mintha a fizika törvényei megszűnnének, az addig szilárd tárgyak formátlan masszává lesznek, az épületek a semmiben lebegnek, mindenből nem evilági kelések nőnek ki…

Astoria Plaza hotel, Queens - Page 2 0010


Astoria Plaza hotel, Queens - Page 2 Meph10– A Limbó.

Mézesmázos, valahogy mégis velőtrázó hang szólítja meg a fiatalokat a hotelből. Ahogy a hotel falai is szétfolynak, úgy pillantanak meg odabent, a „megfagyott”, rohangáló, pánikba esett emberek között egy férfit, aki ugyanúgy mozog, mint ők. Jó pár méterre van, a hangja mégis úgy szólt a fiatalokhoz, mintha mellettük állt volna. Ez a hang… kétségtelenül ugyanaz, ami nemrég a fejükben szólt, csak most végre tisztábban hallani.

A férfi haja igen különös, ősz, fekete és vörös szálak keverednek benne, a bőre pedig falfehér. Ezt leszámítva meglehetősen átlagos a kinézete: barnás-vöröses ruházat, kabát, ing, kesztyű… és fel sem pillant az ifjú ügynökökre, csak békésen olvasgat valamit.


Astoria Plaza hotel, Queens - Page 2 0111

Astoria Plaza hotel, Queens - Page 2 Meph10 – Heh… A kedvenc részem. „A végzet minden emberre kiszabta, hogy szellemével hasson embertársaira, környezetére. Aki ezt életében elmulasztotta, annak halála után kell véghezvinnie. Erre vagyok kárhoztatva én is szerencsétlenül. Szellemem, amellyel életemben magamat és másokat boldoggá tehettem volna, arra ítéltetett, hogy nyugtalan, kósza árnyként imbolyogjon.” Hajh, hiába… A klasszikusok.

_________________
Astoria Plaza hotel, Queens - Page 2 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 4406
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 40
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

Astoria Plaza hotel, Queens - Page 2 Empty Re: Astoria Plaza hotel, Queens

Témanyitás by Thorhalla Szomb. 29 Jún. 2013, 16:45

Miller még mindig a távolabbi helyeket figyelte egy ideig, de végül a többieken is végignézett, akkor tűnt csak fel neki, hogy odébb, ahol korábban voltak mintha lett volna valami. Ahogyan közelebb lépett, akkor lettek ismerős dolgok arrafelé, elsőként a vörös hajzuhatagot szúrta ki, pedig a doktornő odébb ült a földön, aztán a saját egyenruhája volt, amit meglátott. Egy pillanatra megszédült, ahogyan rájött, hogy mi történt. Meghaltak. A szemeivel a többieket kereste, Chang-ot, kissé távolabb Rogers és Sólyomszem testét is, hátha meglátta őket. Egyelőre mindent megtett azért, hogy ne essen pánikba és el tudja fojtani azt, amit érzett ezzel kapcsolatban.
- A legfontosabb, hogy mindenki megnyugodjon – mondta még azelőtt, hogy a többiek bármit is reagálhattak volna. – Valamit ki fogunk találni…
Eddig mindent megoldottak, miért ne lehetne ez olyan, hogy nem tudják. Nem egy társuk tért vissza a halálból. Próbálta kizárni, hogy nem a földön áll, hanem lebeg, a fegyvert meg sem próbáltam eltűntetni, még akkor sem, ha itt nem veszi hasznát, megnyugtató volt a tudat, hogy nem védtelen, ahogyan a valóságban is ez volt. Meglepve látta, hogy eltűnt a hotel fala és ott egy férfi olvasgatott. A hangja ismerős volt, a Limbo szó pedig nem mondott neki semmit. Csak ötlete volt, hogy ki lehet ez, de nem ezt várta. Hela-t, akiről Lyesmith és az apja is mesélt. De ez egy férfi volt, valószínűleg a Sátán, bár nem lehetett benne biztos. A fegyvert a férfira fogta, megszokásból leginkább.
- Ki maga és hogy kerültünk ide? – tette fel a kérdést, majd pontosított. – Miért ide?


Nem sikerült megérintenem tárgyat, ami ott volt előttem, átsiklott rajta az íjam. Ez új volt, legutóbb ilyesmi nem volt, amikor hasonló körülmények között voltunk. Ezek után néztem körbe és pillantottam meg azt, amitől valószínűleg az emberek 90%-a rosszul lett volna. Undorral az arcomon mentem oda és álltam meg a testeink felett. Meghaltunk, megint. Azt hiszem, hogy nálam ez kezd évente egyszer biztosan megtörténni a tavalyi után. A Valhalla-ban töltött legalább egy év után már tudtam, hogy miként mennek erre a szabályok, csak a körbenézés után ébredtem rá valamire. Ahogyan felnéztem a hely nem volt ismerős, legalább is amennyire egy túlvilág ismerős lehet valakinek.
- Egy biztos, ez nem Valhalla – állapítottam meg. – Az nem így nézett ki legutóbb.
Nem, határozottan nem. Az íjam még mindig a kezemben volt és azzal fordultam a hang felé, amit már korábban is hallottunk. De most végre megvolt az is, hogy miként nézett ki. A korábban látottak alapján meg sem lepődtem azon, hogy miként tűnt el a ház fala, csak a fickót néztem és rászegeztem az íjat. A szavaira elfintorodtam, egy biztos, Chang legalább gyönyörűen lebőgött a tervével, és mindezek után, ha véletlenül túlélte volna, bár sajnos nem, akkor örömmel végignéztem volna azt, hogy Clint megöli. Egyik Fekete Özvegy megöleti az első családját, a második Fekete Özvegy az aktuális barátnőt. Lássuk be, nem lettem volna Chang helyében.
- Charles Dickens, Karácsonyi ének – feleltem. – Remélem drágám tisztában vagy vele, hogy Hela átkozottul zabos lesz, amikor a nem hozzád tartozók lelkét – mondtam. – És ha most jön az a rész, hogy ki kéne akadni, mert meghaltunk… már elsőre sem találtam kiakasztónak. Szóval te vagy Mephisto, kezdhetnénk azzal, hogy amit tettél ahhoz nem volt jogod. És követelem, hogy most azonnal küldj oda, ahova való a lelkem!
Parancsoltam minden magabiztosságommal.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Astoria Plaza hotel, Queens - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Astoria Plaza hotel, Queens - Page 2 Empty Re: Astoria Plaza hotel, Queens

Témanyitás by Ko-Rel Szomb. 29 Jún. 2013, 16:58

367. nap., Hatodik bejegyzés:
”Kellett néhány perc, hogy képes legyek pusztán a vízión túljutni, amit láttunk s ekkor még nem is hittem volna azt, mit látni fogok. Hogy le fogom írni egyszer mindezt, az a nap nem volt más, mint mikor a halálomat leltem. Én abban a hiszemben éltem, hogy hova tartozunk s kiben hiszünk oda kerül a lelkünk. S így volt lehetséges, hogy a csapattársam egy része Valhalla-ba került hisz mindig is abban a túlvilágban hitt, én pedig Neptune-ban, így bíztam benne, hogy Hádészba kerül a lelkem, az Elíziumi mezőkre, hol a lehetséges, hogy te vársz majd rám s a halálunk után újra boldogok lehetünk. De nem így történt, nem az Elíziumi mezők fogadtak s remélem, hogy te sem vagy még halott. Mr. Miller szavai voltak mire felnéztem, jó néhány pillanatig képtelen voltam felfogni, hogy mit mond. Megnyugodni? Minden erőmre szükségem volt, hogy ne zokogjak fel hisztérikusan, én csak tudós voltam, nem katona, nem harcos, egy egyszerű lány, ki a férjét kutatta. A következő mondatok, miket hallottam, nem Valhalla. A közelmúlt eseményei miatt tudtam, hogy mi az, az Asgardi túlvilág, de nem tudtam többet erről. Nem voltam képes felkelni a földről, nem éreztem magam erőt s mikor az épületek átváltoztak felzokogtam hangosan. Eddig bírtam csak tartani magam, gyenge voltam s nem illettem a csapatba, mindez nekem sok volt. A mély hang tulajdonosa is feltűnt, olvasott. Ebben a helyzetben s ezen a helyen? Ms. Lyesmith fakadt ki, Mephisto-nak hívta, minket pedig halottnak mondott. odakaptam a fejem, hol Miller állt korábban s ekkor láttam meg, hogy miért mondta, amit, hogy nyugodjunk meg. Felismertem a ruhámat s a hajam is ott volt a földön míg én távolabb voltam s oly hosszú nem volt a hajam. Rosszul lét fogott el s felsikoltottam sírva, mikor felfogtam mit láttam. S ha még képes voltam rá abban a helyzetben, akkor a következő pillanatban elvesztettem az eszméletemet s a „földre” zuhantam.”

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Astoria Plaza hotel, Queens - Page 2 BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1284
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Astoria Plaza hotel, Queens - Page 2 Empty Re: Astoria Plaza hotel, Queens

Témanyitás by Bishop Vas. 30 Jún. 2013, 03:08

Nem tudom befolyásolni a környezetet, szellemként átsuhanok mindenen, csalódottan húzom el a szám, ez így túl unalmas, csak állok és várok, nem teszek semmit, még. Figyelem a velem szemben lévő halott testem, ahogy a hasából éppen darabok lökődtek ki. Meghaltam, ismét, már másodjára, ráadásul pont az akció elején, nem erre számítottam, szabályosan belém hasít a felismerés. Kicsit közelebb hajolok a testhez, fantasztikus a látvány.
~ Nagyon cseles, tényleg, a bomba, megölte vele az elit alakulat felét, az összes fiatalt. Kegyetlen de hatásos megoldás, célra, célra, célra, vezető. Természetesen ezúttal nem hagyhatom figyelmen kívül magát a tényt, hogy végzett velünk, képes volt rá, tehát... meg van az új ellenség. Végre.
Kezeimet ökölbe szorítom, elzsibbadtam, ez tényleg kiábrándító volt. Közben lassan érzem, ahogy a környezet változni kezd, az összes felszerelésem eltűnik, az épületek falai átalakulnak, a szálloda eltűnik. Végül egy kifejezetten egyedi alak jelenik meg a közelünkbe és láthatóan hozzánk beszél. A megjelenése egyszerre vészjósló és fölényes, de nagyon túljátszott. A többiek erős reakciói nem meglepőek, Miller szeretné helyén kezelni a dolgokat, mintha még mindig élnénk, Lyesmith teljesen hitelesen még az ismeretlen alaknak, magának a Sátánnak is megjegyzéseket küld, a tudós nő pedig összeomlik. Én ignorálom a felesleges tényezőket és megpróbálok teljesen nyugodtan az alak felé sétálni, mellé leülni vagy mellette megállni és elkezdem olvasni azt, amit ő is olvas.
- Remek, a klasszikusok...

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 28
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Astoria Plaza hotel, Queens - Page 2 Empty Re: Astoria Plaza hotel, Queens

Témanyitás by Ultimate Guru Pént. 05 Júl. 2013, 19:36

??:??.

Résztvevők: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller, dr. Melissa McKenzie, Tobias Boon, Andrew Ramirez, John Redbow és Jennifer Crowce.

A rejtélyes férfi rámosolyog a mellé lépdelő Andrew-ra, majd kényelmesen becsukja és leteszi olvasnivalóját, lassan feláll, kicsit megigazítja a ruházatát, végül meghajol a fiatalok előtt.


Astoria Plaza hotel, Queens - Page 2 Meph10 – Bár Lyesmith kisasszony jól ismer, azért mégis illendő a bemutatkozás. Mephisto, a Pokol ura, a Sötét Létsíkok Császára. De ha jobban tetszik, lehetek Lucifer, Belzebub, Sátán, Mephistopheles, az Ördög maga, vagy amit akartok…

Ezután ismét elmosolyodik, és egy szempillantás alatt Stephanie mellett terem, kezét a lány vállára téve. Könnyedén érinti meg, mintha lenne fizikai teste, a mozgása pedig olyan gyors, hogy szemmel követhetetlen a fiatalok számára. Időközben a fegyver Jonathan kezében egy kinyújtott nyelvű plüss ördögbabává változik.

Astoria Plaza hotel, Queens - Page 2 Meph10 – Hah! Hát ez az! Ezt szeretem benned, Stephanie! Rögtön a lényegre, egy percig sem habozva vagy reszketve még a halál torkában és a félelem jeges markolatában sem! Egyébként nagy tisztelője vagyok az apád munkásságának, és te is figyelemreméltó reménység vagy. Minden talált! Ez bizony nem a Valhalla, hanem a Limbó, ahogy említettem, és igen, valóban a Karácsonyi ének egyik fejezetéből idéztem! Kiváló olvasmány, nemde? Annyira unom, hogy az emberek valamiféle hibás sztereotípia miatt azt gondolják, hogy én bizonyára csak a sötét és komor műveket kedvelem… Ugyan már. Egyszerűen imádom, ahogy Dickens antihőse szembesül az emberi gyarlósággal a saját példáján keresztül – bár bevallom, a sztori vége kicsit giccses. Meh… Lehet, hogy mégis a sötétebb alkotások a kedvemre valók.

Ezután Mephisto az ájult Melissára pillant, sóhajt egyet, csettint, mire Melissa magához tér.

Astoria Plaza hotel, Queens - Page 2 Meph10 – Nana. Nincs ájuldozás, meg sikongatás, meg egyéb huncutságok. Vegyél példát Stephanie-ról, Jonathanről és Andrew-ról, doki. Nahát. Andrew, látom, téged is érdekelnek a klasszikusok, legalábbis nagyon érdeklődve közelítettél felém az imént! Van kedvenc műved? Stephanie-ét nem kérdezem, nyilván a sajátja az, hm? Jonathan pedig… Forgattál már valaha szépirodalmat az izomtól duzzadó kezeid között? De ejnye, no, hát de modortalan vagyok! Heláról kérdeztél az imént, igaz, Stephanie? Nos… Való igaz, hogy komoly nézeteltéréseink adódtak, amióta az asgardi vér keveredett az emberivel… Amikor egy lélek a túlvilágra távozik, nehéz eldöntenünk, hogy melyikünk birodalmába is kerüljön, így végül megegyeztünk egy afféle „aki kapja, marja”-ügymenetben. Most, hogy már nem kell Dormammuval vagy a két Strange-dzsel foglalkoznom, míg Helát lefoglalja újdonsült fiacskája, végre én voltam a gyorsabb. Már a Limbóban vagytok, ahol Helának nincs hatalma…

Ekkor Mephisto tekintete Stephanie-éba fúródik, egészen a lelke mélyéig hatol, és a lányt átjárja a rettegés.

Astoria Plaza hotel, Queens - Page 2 Meph10 – … szóval fogd vissza magad, és ne követelőzz a Sötétség Hercegétől, világos? Khm. Na. Javaslom, tisztázzunk pár dolgot, és vázoljuk fel a lehetőségeiteket. Nem kevés munkámba került, hogy találkozzunk, így ne is vesztegessük az időnket. Johnny, lennél szíves végre alakot ölteni?

Ahogy Mephisto megszólítja ezt a bizonyos Johnnyt, mögötte egy apró szikra villan… majd a szikrából lángok csapnak fel… a lángok ember méretű tűzoszloppá válnak… a tűzben pedig egy emberi csontváz alakja rajzolódik ki. A csontváz üvöltése nem evilági, velőtrázó, fájdalmas, tragikus, de legfőképp ijesztő. Lassan fekete ruházat – tüskés bőrdzseki, bőrnadrág, kesztyűk, bakancs –, valamint hangosan csörgő fémláncok borítják be az alakot. A lángok is elalszanak, egyedül a csontváz koponyája körül maradnak égve, de azt teljesen átjárják, ahogy szüntelenül lobognak.

Mephisto a rettenetes külsejű démonlényre mosolyog.


Astoria Plaza hotel, Queens - Page 2 0118

_________________
Astoria Plaza hotel, Queens - Page 2 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 4406
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 40
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

Astoria Plaza hotel, Queens - Page 2 Empty Re: Astoria Plaza hotel, Queens

Témanyitás by Thorhalla Szomb. 06 Júl. 2013, 10:59

Már kezdett neki gyanús lenni a hely, mert senki sem ilyennek írta le és Steph is valóban megerősítette, hogy ez nem Valhalla volt, majd a férfi is. Ez lett volna maga a sátán? Nehezen akarta elhinni, de végül Mephisto bemutatkozott és így efelől semmilyen kétség nem lehetett, hogy maga a Sátán. Egyáltalán nem ilyennek képzelte el, aki ennyit beszélne. Inkább egy komplett idiótának tűnt a szemében, mintsem annak az ijesztő alaknak, akiről a Biblia és a mítoszok szólnak. Elfintorodott, amikor egy egyszerű tahónak vélte a férfi.
- Tolsztoj, Háború és béke – mondta végül kelletlenül. – De a tudományos könyveket jobban szeretem. Mint például, a relativitáselmélet, vagy káoszelmélet.
Igazából bármilyen más helyzetben még sértésnek is felfogta volna, hogy ennyire tanulatlan alaknak nézték, hiszen ő vadászpilóta volt, nem pedig egyszerű katona. Az elitek elitje, akik olyan matematikát és fizikát tanulnak, mint a matematikusok és fizikusok. Ettől kezdve pedig nem igazán volt csoda, ha ez jobban érdekelte, mint a klasszikusok, bár abból is voltak, amiket szeretett, főleg a háborúkkal és társadalomkritikákkal foglalkozó művek. A kezében plüss sátánná váló egykori fegyvert leengedte, de nem dobta még el. A doki közben magához tért, valakinek pedig meg kellett volna vigasztalnia, lelket önteni belé, de erre a helyzet nem volt alkalmas. Johnny? A megjelenő alakra nézett, az üvöltéstől egy kicsit még össze is rezzent. Végül visszatekintett a mosolygó Mephisto-ra.
- Azt mondta sokat dolgozott, hogy találkozzon velünk – kezdte. – Mit is akar egészen pontosan tőlünk?


- Látom az egóért neked sem kell a szomszédba menni – jegyeztem meg megvetően.
Miután végigsorolta az összes címét és rangját. Mikor mellettem termett és a kezét a vállamon láttam meg, esetleg éreztem is , hanyagul nyúltam oda, hogy lesöpörjem, mintha csak néhány bogár, vagy egy levél lett volna ott.
- Vicces fiú. Nehéz nagy reménységnek lenni, ha évente halok meg és töltök éveket egy-egy pokolban – mondtam. – De ha felajánlod, hogy tanítasz mielőtt visszaküldesz az élők sorába, hogy bebizonyítsam mekkora reménység vagyok, állok elébe!
Doki összeesik ájultan, ennyire szarul még én sem fogadtam az elsőt, nemhogy a másodikat, ami meg már teljességgel hidegen hagy. Kedvenc mű? A sajátom? Igazat megvallva mindez még fel sem merült bennem, de nem lenne rossz opció. Bár téves, megvolt a kedvencem gyerekkorom óta, igazából azóta, hogy tudtam, hogy svéd vagyok és anyám, amikor még mesélt nekem ebből olvasott fel. igaz svédül, vagy angolul és nem eredeti nyelven, ahhoz már a tanulmányaim kellett, hogy teljesen el tudjam olvasni.
- Tévedsz. Idézet a kedvencemből, még ha atyámat gyűlöltem is, mégis az övé a legjobb rész benne. Ebből egy részlet: „Þegi þv, Oþinn! þv kvnnir aldregi deila vig meþ verom; opt þv gaft þeim, er þv gefa scyldira, enom slevorom sigr.”* ebből valószínűleg már tudod, hogy mi ez.
Dühösen néztem rá, utáltam, amikor így próbáltak félelmet kelteni és naná, mert itt végtelen a hatalma, ahogyan Hela-nak Valhalla-ban még sikerült is. Önkéntelenül is léptem hátra kettőt, hogy távolabb legyek tőle. A megjelenő alakra néztem, legalább jól nézett ki ezekkel a láncokkal és lángokkal, a kérdésemet pedig Jonathan már feltette, így kivételesen most csöndben maradtam.

* Ha valakit érdekel, Eddából a Loki csúfolkodása és a 22. bekezdés.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Astoria Plaza hotel, Queens - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Astoria Plaza hotel, Queens - Page 2 Empty Re: Astoria Plaza hotel, Queens

Témanyitás by Ko-Rel Szomb. 06 Júl. 2013, 11:13

367. nap., Hetedik bejegyzés:
”Nem tudom, hogy mennyi ideig voltam eszméletlen, de szerintem nem sokáig. Az egész helyzet abszurd volt, amikor a férfi mondta, hogy nem szabad elájulni, sem sikongatni. De én nem voltam ők, akik már nem egyszer voltak terepen, akik már… én csak egy tudós voltam, semmi több. Leírni sem tudom neked, hogy mennyire meg voltam rémülve s mennyire rettegtem. A többiek láthatóan nem, egészen jól és nyugodtan viselték az egészet, de én képtelen voltam. Idegességemben, félelmemben az ujjaimat tördeltem s még ha a képességem nem is működött a hajamat magam köré csavartam, hiszen más védelmem nem igen volt s ez legalább a biztonság minimális érzését keltette. S mégis a szavai ellenére sem voltam képes arra, hogy ne sikoltsak fel s hátráljak el minél messzebb a társaságról, mikor a lángokból kiemelkedett egy alak, bőrruhákban, lángoló koponyával. Talán még magánál a férfinél is ijesztőbb külseje volt.
- M… m… miért kellett megölni minket? – kérdeztem sírva. – Reyes ügynök azt mondta, hogy maga gyakran jár az emberek között… miért nem úgy kereste fel őket, hogy beszéljen velük?
Bennem egy pillanatra sem merült fel, hogy tőlem akarhat bármit is, hisz a többiekhez képest oly jelentéktelen voltam s talán csak a tudományos eredményemmel járultam hozzá a világ dolgaihoz, de tetteimmel nem. S volt egy kérdés ebben a percben mi a fejemben motoszkált, de nem volt bátorságom rákérdezni, hogy ott van-e a lelked nála…”


_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Astoria Plaza hotel, Queens - Page 2 BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1284
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Astoria Plaza hotel, Queens - Page 2 Empty Re: Astoria Plaza hotel, Queens

Témanyitás by Bishop Szomb. 06 Júl. 2013, 15:17

Közelebb megyek de mikor belenéznék abba, hogy mit olvas becsukja és leteszi a könyvet, még megrándul egyszer az arcom és a kezem is kissé tanácstalanul előre nyújtom és tenyeremmel a könyv felé mutatok, majd megrázom a fejem és teljesen higgadtan állok tovább. Az illető illedelmesen bemutatkozik, ő a Sátán, Mephisto, minden bizonnyal a modernebb kiadás, nagyon fontos, hogy itt ő a főnök. Figyelem a kialakult helyzetet, a mozgását, ahogy teljesen kötetlenül kezeli az egészet.
~ Érdekes. Gyakorlatilag elrabolt Hella elől, még a tudós nőt is, pedig ő biztos nem bűnös lélek. Vázolja a kialakult helyzetet és biztosít róla, hogy mi itt tőle függünk, jobb ha nem ellenkezünk, ő is cseles, neki is lesz terve. Tényleg Reyes ügynök, lehet neki is volt ehhez köze.
Feltesz egy kérdést amire én úgy érzem, hogy válaszolnom kell, de a többiek már megelőznek, természetesen ez engem nem tántorít el, hogy szokásos stílusomban megszólaljak.
- David Osborn-tól a Vadászidény. Bár nem klasszikus de mindenképpen szórakoztató.
Ezután a hirtelen a semmiből megjelenő démon alakra figyelek fel, akinek a neve nemes egyszerűséggel Johnny, tüzes koponya, láncok, bőr felszerelés, egyelőre nem tudom hova tenni. Megvárom türelmesen, amíg fény derül a részletekre. Addig nézelődök a Limbóban, hátha találok valami érdekeset.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 28
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Astoria Plaza hotel, Queens - Page 2 Empty Re: Astoria Plaza hotel, Queens

Témanyitás by A Misztikus Pókember Szomb. 06 Júl. 2013, 16:45

Halál, ismét csak halál. Nem éreztem az elsöprő tüzet, gyors vagy hamis halál és egy ripacs ördög a Limbo peremén. De vajon a pokol lenne ez vagy csak az elő kapuja. Ha a szóra gondolunk jelenthet határt vagy tetőt, a földi használat miatt. A doki elájul, máskor a segítségére sietnék, de túlságosan lefoglal a környezetem tanulmányozása.
Nem emlékszem, hogy jártam-e már itt. De hát ki emlékszik a halálára a nagyképű Stephen kívül. Könnyedén hazudhatja a szemünkbe a Hellával töltött éveket. Arrogánsabb mint valaha, egy manipulatív telepata, még a pokol kapujában is.
Elengedem magam, elfogadom a helyemet a körülöttem hullámzó világban és megpróbálom megfogni a szövetét. Kíváncsi vagyok, hogy a dolgokat magamon változtatni is tudom vagy csak eltüntetni. Akárhogy is, Johnny megjelenése után fáradt hangon szólok vendéglátónkhoz.
- Ez még nem az igazi birodalmad, nem igaz? Csak egy trükk csak nagyonn durranás mint amikkel kezdőként ámítottak. Már te sem vagy a régi Sötétségek Hercege.  - Észre sem veszem, hogy kekeckedem, csupán kérdezni akartam. De iylen a természetem. Nem érhet meglepetés, Reyes szólt, hogy itt lesz valaki aki úgy nevezi magát "Az ördög maga". Ugye szólt? Nem haltam meg megint, halhatatlan vagyok, vagy mi. A SHIELD legalábbis ezt hazudta. Halhatatlan.
A Misztikus Pókember
A Misztikus Pókember
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 541
Hozzászólások régi : 981
Korábbi szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 11.
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter:
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Astoria Plaza hotel, Queens - Page 2 Empty Re: Astoria Plaza hotel, Queens

Témanyitás by Ultimate Guru Szomb. 13 Júl. 2013, 21:35

??:??.

Résztvevők: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller, dr. Melissa McKenzie, Tobias Boon, Andrew Ramirez, John Redbow és Jennifer Crowce.

Miközben a fiatalok beszélnek, Mephisto egy jókora, kör alakú asztalt teremt a semmiből, épp elegendő székkel körülötte mindenkinek. Az asztalt mindenféle finomság borítja: a legkiválóbb sültek, köretek, édességek, borok…


Astoria Plaza hotel, Queens - Page 2 Meph10 – Kérlek, üljetek le, egyetek, egyetek csak! Ugyan jelenlegi állapototokban az étel nem fog laktatni, de gondoskodtam róla, hogy ezt itt meg tudjátok érinteni, ahogy a széket és az asztalt is. És érezni fogjátok az ízeket. Csak bátran! Na. Háború és béke, az Edda, Vadászidény… Érdekes! Színes társaság vagytok valóban. Ez kedvemre való. Tudjátok, mi a magamfajta halhatatlanok legnagyobb ellensége?

Míg kis monológját tartja, Mephisto a kezébe vesz egy szőlőszemet az asztalról, majd a szájába dobja.

Astoria Plaza hotel, Queens - Page 2 Meph10 – Az unalom, ifjú barátaim! Az unalom! Igen, Jonathan, sokat dolgoztam, mert ti korotok legizgalmasabb egyénei vagytok. Akárhová is mentek, a legkülönfélébb teremtményekkel találkoztok és a leglátványosabb csatákat vívjátok. Ego, Stephanie? Hm, igen, egyikünk sem szenved belőle hiányt, nem igaz? Bizonyára az is tovább táplálja majd apádtól örökölt egódat, hogy maga a Sötétség Hercege figyelt fel rátok. Amióta nincs semmilyen védelem a Föld és a Sötét Létsíkok között, könnyebb az átjárásom, bár beavatkozni csak mértékkel tudok… Pár hangot susogtam olykor Chang fejébe, hogy jó ötlet titeket is bevonni az akciójába… Elhintettem az FBI-nál, hogy mindenképp kérjék a Bosszú Angyalainak segítségét… Kicsit megváltoztattam a fizika törvényeit, hogy a Castle áldozatába rejtett bomba nagyobbat robbanjon a kelleténél… Ilyen apróságok. Ritka az olyan fogékony lélek, mint Reyes ügynöké, aki megérzi a ténykedésem, de ez végül mit sem változtatott a dolgok végkimenetelén. És hogy miért is tettem mindezt, kedves Melissa?

A Pokol Ura kuncog pár másodpercig, majd folytatja.

Astoria Plaza hotel, Queens - Page 2 Meph10 – Mint mondtam: gyűlölök unatkozni! A gyarló emberek önmaguk legnagyobb ellenségei, szép lassan kiirtjátok egymást, így nekem már szinte semmi dolgom nincs manapság… Valóban gyakran ellátogatok közétek, de oly ritkán történnek igazán izgalmas dolgok… A közvetlen megoldásokat pedig sosem kedveltem annyira. Hol van abban a kihívás?

Majd hirtelen elkomorodik Mephisto arca, és Stephanie és Tobi azonnal borzalmas fájdalmakat él át, beleremeg az egész „testük”. Csak pár pillanatig tart, de ahhoz épp elég, hogy kikészüljenek az érzéstől.

Astoria Plaza hotel, Queens - Page 2 Meph10 – Ti ketten pedig végre TISZTELETTEL fogtok hozzám szólni! Nem vagyok a régi? Vicces fiú vagyok? Hogy tanítsak egy ilyen alantas lényt ÉN? MOST AZONNAL A POKOL LEGMÉLYEBB BUGYRÁBA KELLENE SZÁMŰZNÖM--

Astoria Plaza hotel, Queens - Page 2 0125 –  De a fiú igazat szólt.

Mephisto szava elakad, és egész lassan a Johnnynak nevezett lény koponyájába fúrja tekintetét.

Astoria Plaza hotel, Queens - Page 2 Meph10 – Parancsolsz?

Astoria Plaza hotel, Queens - Page 2 0125 – Hm. Csupán bátorkodtam megjegyezni, nagyuram, hogy a fiú igazat szólt. Ezért nem kárhoztathatod el őket. Ez itt valóban nem az igazi birodalmad. És mivel még nem igazán halottak, így jogukban áll döntést hozniuk. Ezt mindenképpen el kellett volna mondanod nekik. Bizonyára csak elfelejtetted.

Johnny hangja legalább annyira rideg, pokoli és dermesztő, mint Mephistóé, de mégis… az övé nem okoz rettegést egyik fiatalban sem, sőt. Bujkál benne valami emberi.

Astoria Plaza hotel, Queens - Page 2 Meph10 – Hrrrm… Jól van, Mr. Blaze. Látom, bosszúálló démonból előlépett az igazság bajnokává. Erre… nem számítottam. Nos. Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller, Melissa McKenzie, Tobias Boon, Andrew Ramirez, John Redbow és Jennifer Crowce! A Limbó még csupán egy afféle átmeneti világ a ti Földetek és az örök szenvedés birodalma, a Sötét Létsíkok között. Vagy Pokol, vagy Túlvilág, vagy amit akartok. Amikor megállítottam az időt, a robbanás pillanatában… még nem voltatok igazán halottak. A klasszikus értelemben. Szinte bizonyos, hogy a robbanás cafatokra tép benneteket, de… igen, lehet rá némi esély, hogy egy-két ifjonc közületek túléli. Pár végtaggal kevesebbel, persze. Nyomorékként, megtörve, megégve… Csodás gondolat, nemde? Ha kívánjátok, újra elindítom az időt, és meglátjuk… de azt előre bocsátom, hogy Barton, Rogers, Chang és az a sooook ártatlan ügynök mind meghalnak, és az ENYÉMEK lesznek! Vaaaagy… kötünk egy megállapodást. Részt vesztek egy egyszerű kis játékban, és ha győztök, minden jóra fordul! Nos?

Mephisto és Johnny Blaze is a fiatalokra tekint – Mephisto mosolyog, Johnny pedig… nos, a lángoló koponyáján nem sok érzelmet látni.

_________________
Astoria Plaza hotel, Queens - Page 2 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 4406
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 40
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

Astoria Plaza hotel, Queens - Page 2 Empty Re: Astoria Plaza hotel, Queens

Témanyitás by Thorhalla Hétf. 15 Júl. 2013, 11:09

Miller összefont a karjait a mellkasa előtt, amikor megjelent az asztal a székekkel, majd rajta a megannyi finomság. Szerencsére a gyomra jobb volt annál, hogy felforduljon ettől, még életében sem tette volna, de akkor is már kezdte ezt az egészet morbidnak tartani.
- Ezzel nem fog semmit elérni náluk. Csak annyit, hogy még jobban így viselkedjenek – mondta, amikor a sátán ismét kínozni kezdte a párost. – A legjobb, amit tehet, hogy ignorálja őket, akkor abbahagyják.
Nem beszélt továbbra sem tiszteletlenül és a hangjában sem volt kioktatás, vagy bármi más. Csak a szokásos, ami nála megszokott volt, hogy tényt közlött. Boon-nál nem tudta, hogy ez beválik-e, de Lyesmith-t ismerte annyira, hogy tudja, hogy nála működik a módszer. Felvonta a szemöldökét, amikor a Johnny-nak hívott alak megszólalt, amiből több érdekes dolog is kiderült. Szóval nem voltak halottak, de azok lesznek, ha nem teszik azt, amit a Sátán mondott. vagyis nem mennek bele a mocskos kis játékába. Számára még mindig nem volt biztos, hogy belemegy, de az majd attól függ, hogy mit is akar Mephisto.
- Mi lenne ez a „játék”? – kérdezte.


Unalom, jaj szegény, mintha nem lenne elég lelke, akiket úgy szívathat, ahogyan csak a kedve tartja. És végre valahára másnak is megeredt a nyelve és nem csak én voltam az, aki be mert szólni a sátánnak. Egyetlen ilyen személlyel beszéltem tisztelettel és az Hela, mert nekem ő volt a halálistennőm és az egyetlen, aki dönthetett a sorsomról. Attól a pillanattól kezdve egyik másik sátánnak titulált alak sem érdekelt olyan szinten. Felnyögtem a fájdalomtól, amikor ismét a testembe hasított és térdre rogytam. Vicsorogva és olyan gyűlölettel néztem Mephisto felé, mint ahogyan apám felé néztem, amikor megölte Barbarát. És ez akarja azt, hogy tisztelettel viseltessek felé? Majd viselkedjen először úgy, hogy mindezt kiérdemelje és akkor utána esetleg megfog történni, de addig is mehet vissza a Pokolba! Nyeltem egyet, hogy ezzel is inkább elfoglaljam magam mielőtt a pokolba hazazavarás fimom és nőis lenne, de én már messze túllennék azon a hangon és modoron, amit egy magamfajta hölgy megengedhet magának. Így inkább Miller-re hagyom, hogy üzleteljen vele, ő még úgysem húzta ki a gyufát ennél a felfuvalkodott hólyagnál!

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Astoria Plaza hotel, Queens - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Astoria Plaza hotel, Queens - Page 2 Empty Re: Astoria Plaza hotel, Queens

Témanyitás by Ko-Rel Hétf. 15 Júl. 2013, 11:09

367. nap., Nyolcadik bejegyzés:
” - Héliodórosz, Sorsüldözött szerelmesek – mondtam rekedten a korábbi kérdésre.
Azok után, hogy miként bánt két társunkkal nem mertem nem válaszolni neki a kedvenc klasszikussal. Nem értettem, hogy mit is keresek itt, azt sikerült a sokk mellett kihámoznom a szavaiból, hogy a lelkekért lényegében háborút folytatnak, de mi van a mennyel? Soha semmilyen bűnöm nem volt a keresztény hitvilág szerint s akkor nem itt kellett volna lennem, hanem a Mennyekben, ha már nem az Elíziumi mezőkre kerültem. A legérdekesebb személyek? A másik négy beszélő társamat még értettem, hogy miért is mondja mindezt, de mi az újoncok? Mi nem voltunk érdekesek, soha semmi sem történt a közelemben, semmi sem. Így még mindig nem értettem, hogy én, s ők mit keresnek itt. Hogy ránk miért is volt kíváncsi s miért akarta, hogy itt legyünk? S a szavai közben a gondolat nem hagyott nyugodni s mégis féltem tőle, hogy feltegyem, hogy kimondjam. Féltem, rettegtem attól, hogy igent mond. Hallottam, hogy valamiről beszélt, de a gondolataim másfelé voltak, így semmit sem fogtam fel belőle akkor, abban a percben. Meg kellett kérdeznem, tudnom kellett, mi egy éve szívemet s lelkemet nyomta, hogy a reménytelenség lelkem s szívem emésztette. Tudnom kellett, hogy élsz-e még s valaha visszatérsz-e hozzám.
- Elnézést Mr. Mephisto… nagyuram – a hangom még mindig remegett s ha rámnézett az illemnek megfelelően pukedliztem felé s a fejemet lehajtottam. – Lenne egy kérdésem. A férjem… a lelke önnél van?”


_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Astoria Plaza hotel, Queens - Page 2 BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1284
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Astoria Plaza hotel, Queens - Page 2 Empty Re: Astoria Plaza hotel, Queens

Témanyitás by Bishop Hétf. 15 Júl. 2013, 17:43

Megjelenik egy szépen megterített asztal, körülötte székekkel, helyet foglalok, szépen lassan végigmérem a többieket, kiben milyen érzések kavaroghatnak, vicces. Természetesen semmit nem veszek el, nem vagyok éhes ezen kívül hallottam már eleget milyen őrült játékokat szokott űzni a Sátán az ehhez hasonló kis lehetőségekből. Figyelem az események folyását, közben gondolataimba merülök.
~ Szóval csalt. Úgy tűnik még mindig a régi, nem is haltunk volna meg ha ő nem avatkozik közben. Ma mindenki roppant trükkös, nem is tudom hova tenni a dolgot. De ezúttal akkor úgy veszem, hogy normál esetben nem haltam volna meg. Tehát... úgy teszek mintha nem haltam volna meg. Az meg, hogy még csak félig vagyunk a sírban nem változtat semmin, ha tovább megyünk akkor meghalunk, én mindenképpen, ahogy láttam. Ó. Várjunk egy kicsit. Olyan mint egy apa aki nem tudja, hogyan kezelje a gyerekei pimaszságát, milyen meggyőző, egészen emberi.
A célkereszt és az egész HUD a zöld, szürke és vörös között váltakozik, vibrál, ahogy Mephisto-ra nézek, mintha nem tudnám eldönteni, hogy barát, semleges vagy ellenség. Miután elmondja, hogy miért gyűjtött minket össze és mennyire unatkozik Miller válaszol, én hagyok néhány másodperc szünetet, megropogatom a nyakam, megnyalom a szájam szélét, rándul még egy utolsót az arcom bal fele majd belekezdek.
- Az őrültség. Megfelelően alkalmazva könnyen lehet mentális védelem, egyfajta pajzs ami megvédi a tudatot a fájdalomtól, a vágyaktól, a magánytól az érzelmektől, sőt még az unalomtól is. Szerintem remek megoldás lehetne uram. Egyébként van rá lehetőség, hogy valaki inkább tovább menne az időben, egyedül? Feláldozva magát, vagy ehhez hasonló?

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 28
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Astoria Plaza hotel, Queens - Page 2 Empty Re: Astoria Plaza hotel, Queens

Témanyitás by Ultimate Guru Csüt. 18 Júl. 2013, 20:55

??:??.

Résztvevők: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller, dr. Melissa McKenzie, Tobias Boon, Andrew Ramirez, John Redbow és Jennifer Crowce.

Mephisto felhúzza a szemöldökét Jonathan szavaira, majd elmosolyodik.


Astoria Plaza hotel, Queens - Page 2 Meph10 – Nem szokásom ignorálni azokat, akik megsértenek… inkább elpusztítom őket. De ti túl szórakoztatóak vagytok, el kell ismernem! Te és Stephanie csak úgy vonzzátok a bajt, és a kis újonc pajtásaitok is ígéretesek, még azok is, akik még megszólalni sem mertek eddig a félelemtől. Érdekelne tehát a játék, Thor fia?

Mephisto feláll, és tesz pár lépést hátra, miközben Melissa felé megrázza a fejét.

Astoria Plaza hotel, Queens - Page 2 Meph10 – Ne, ne, ne, doktornő! Ne lőjük le idejekorán a csattanót Lyronnal kapcsolatban, jó? Hehe… Sorsüldözött szerelmesek, mi? Találó… Oly sok rejtély van még a kettőtök múltjában, és én látni akarom, ahogy szép lassan összeáll abban az okos kis elmédben a kirakós minden darabkája. Lyron talán nálam van, talán nem… Tudod, mit? Dobjuk bele ezt is a játékba! Még a vele kapcsolatos kérdéseidre is választ kaphatsz, ha részt veszel, rendben? Látod, vajból van a szívem, ha tisztelettel szólnak hozzám.

Ekkor a Sötétség Hercege hirtelen legyint egyet, és mindenki előtt megjelenik egy félig-meddig átlátszó alak… Walter J. Kovacs alakja. Mintha egy afféle hologramot látnának a fiatalok.

Astoria Plaza hotel, Queens - Page 2 Cyc10

Astoria Plaza hotel, Queens - Page 2 Meph10 – Mr. Kovacs. Küklopsz. Ő… Ő kell nekem. Minden évszázadban talán ha egyszer születik olyan erőteljes és sokrétű lélek, mint az övé. Halandó és asgardi tökéletes keveréke, aki az N-zónában töltött idő miatt már jóval idősebb lélekkel bír, mint amilyen járhatna neki… Zavarodott elme, világmegváltó tervek, miközben megszámlálhatatlan halál és irgalmatlan pusztulás szennyezi a kezeit… Egyetlen lélek, amely már most kibillentette a világot a kijelölt útjáról, és ki tudja, mire lesz még képes! Mondanom sem kell, hogy Hela is feni rá a fogát, így nem lesz egyszerű dolgom… de akarom őt. El kell őt hoznotok nekem.

Ezzel eltűnik Küklopsz képe, és a még mindig mosolygó Mephisto visszaül az asztalhoz.

Astoria Plaza hotel, Queens - Page 2 Meph10 – Ilyen egyszerű. Erre ment ki ez az egész. Nem tudom, hogy valaha közelebb tudok-e majd jutni Kovacshoz, mint rajtatok keresztül, és félő, hogy ha elég időt hagyunk neki, még képes, és eléri az igazi halhatatlanságot… akkor pedig már esélyem sem lesz. Ezért kellettetek nekem. Különös kapcsolat fűzi őt hozzátok, Stephanie és Jonathan, a többiek meg jók lesznek háttértámogatónak. No, Andrew fiam, ez elég őrültség neked, hm? Fájdalom, vágy és magány nem, de az unalom annál inkább jelen van az én örökkévaló létemben is, és az ilyen őrült játékok valóban remek megoldásként szolgálnak, jól mondtad. Ezek után viszont nyilván megérted, hogy nem engedhetek vissza csupán egyetlen lelket, hogy az feláldozza magát… Nem, csak úgy térhettek vissza, ha újraindítom az időt, de akkor mind mentek, és nem tudhatjátok, mi lesz a sorsotok. Ám ha megkapom, amit akarok… az módomban áll, hogy tíz perccel korábbra vigyelek vissza mindnyájatokat. Onnantól pedig rajtatok áll, hogy ez a robbanás soha ne történjen meg. Új lehetőséget kaptok, Melissa talán még válaszokat is, és ígérem, hogy többé nem avatkozom az ügyeitekbe, átengedlek titeket Helának, ha úgy kívánja. Mit szóltok? Megkötjük az alkut?

Ekkor Mephisto kezében a semmiből hirtelen ott terem egy földig érő hosszúságú pergamen, rajta egy szerződés szövegével…

Astoria Plaza hotel, Queens - Page 2 0134

Astoria Plaza hotel, Queens - Page 2 Meph10 – Egyszeri ajánlat.

Astoria Plaza hotel, Queens - Page 2 0135

_________________
Astoria Plaza hotel, Queens - Page 2 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 4406
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 40
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

Astoria Plaza hotel, Queens - Page 2 Empty Re: Astoria Plaza hotel, Queens

Témanyitás by Thorhalla Pént. 19 Júl. 2013, 12:24

Miller még mindig Mephisto-t figyelte. Nem igazán gondolta soha sem, hogy ő maga vonzotta volna a bajt, Lyesmith sokkal inkább. Benne a játékban? Mintha a hagyott volna a férfi bármilyen más lehetőséget, nem maga miatt ment bele ebbe. Abba, hogy ő belehal ebbe nem érdekelte, katona volt. Mindig is ennek nevelték, hogyha kell áldozza fel magát másokért, civilekért, a hazájáért. Most is csak ezért ment bele az alkuba, azért kérdezett rá, hogy a társainak legyen esélye arra, hogy éljenek. Hiszen itt civilek is voltak, akik nem érdemeltek volna halált.
- Lyron? – nézett meglepetten a doktornőre.
Egyáltalán nem volt semmihez hasonlatos ez a név, amit valaha hallott. Ő lett volna a doktornő férje? Egyvalaki nem mehetett vissza, hogy megállítsa az egészet, megmásítsa. És az is kiderült, hogy mit is akart a Sátán valójában. Kovacs lelkét. Miller igazából nem volt bérgyilkos, így az távol állt tőle, hogy hidegvérrel megölje, de harc közben persze, ha le kell lőnie, akkor megteszi. De… ám mielőtt végigért volna a gondolatai közben megjelent az orra előtt a szerződés.
- És mégis milyen testben küldene vissza minket? A szavai alapján elképzelhetetlen, hogy a sajátunkban tegyük meg – mondta.
Amíg a válaszra várt, addig nekilátott átolvasni aprólékosan a szerződést, hogy mi is szerepel benne pluszban, milyen apró betűs részek vannak benne, ami szerint így és így adja el a lelkét a sátánnak.


Jaj szegény, elpusztítja, akik megsértik és beszólnak neki. Elég unalmas élete lehet… bár lehet, hogy nekem is be kellene vezetnem, akkor elég erősen megcsappanna a rosszakaróim száma és azoké, akik még a létezésükkel is. Azzal, hogy mit is picsog a doki nem törődtem, inkább az érdekelt, hogy mit is akar Mephisto tőlünk. És végre valahára képes volt kinyögni azt, hogy mi is az. A „kedves” rokon, Kovacs. Nekem is úgyis a bögyömben volt és bármikor megöltem volna, így a feladat még testhezálló is volt. több időt kapott ott, mint járt volna? Szomorú, ez azt akarta jelenteni, hogy korunkat tekintve halandók vagyunk és nem járt több idő asgardi félvérségünk miatt. Igaz, ha így folytatom, hogy minden évben meghalok, teljesen mindegy, hogy meddig élnék alapból.
- Miből gondolod, hogyha elhozzuk neked, az nem tűnik fel Hela-nak és sértettségében nem robbant ki háborút veled? – kérdeztem.
Egyszeri ajánlat? Nem kételkedtem benne, hogy így vagy úgy, de elfogadtatná velünk, akár az akaratát ránk kényszerítve, hogy csináljuk meg a feladatot. Mást nem találna, aki megtenné neki, és olyan lenne, mint mi. Elfintorodva vettem kézbe a szerződést és kezdtem el elolvasni és igyekeztem a rejtett utalásokat is megtalálni a papíron, a kiskapukat, amivel kibújhat az alól, hogy teljesítenie kelljen, amit alá akar íratni velünk.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Astoria Plaza hotel, Queens - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Astoria Plaza hotel, Queens - Page 2 Empty Re: Astoria Plaza hotel, Queens

Témanyitás by Ko-Rel Pént. 19 Júl. 2013, 12:48

367. nap., Kilencedik bejegyzés:
”Nem tudtam eldönteni, hogy mi lehet a rosszabb, a kétség, hogy nem mondott semmit, csak tovább fokozta mindazt a szenvedést, miben lelkem már úgy is égett egy éve. Vagy az, hogy tudta a neved, min csak a családod s én hívtalak s mindaz, mit még mondott. S, hogy azért, hogy belemenjek a játékába csak akkor felel, ha mindezt megteszem. Mr. Miller-re pillantottam.
- Dr. Leonard McKenzie, a férjem igen. A „beceneve” a Lyron – feleltem a kérdésre.
Ijesztő volt, sok rejtély a múltunkban? Nem volt ilyen, én nem tudtam, hogy lett volna. Az életemnek mindig is ura voltam s csak annyiban voltam más, mint az átlagos velem egykorúak, hogy idejekorán érettségiztem s míg mások még középiskolások voltak én már egyetemre jártam későbbi férjemmel együtt. Megremegtem, mikor elmondta, hogy mit is akart tőlünk, egészen pontosan kit. Küklopszot, azt a Walter J. Kovacsot, akit még te magad is ismertél a médiából. Már a gondolattól felfordult a gyomrom, noha nem tudom, hogy itt mennyire volt lehetséges. Játsszak közre valaki halálában ahhoz, hogy választ kapjak arra, hogy életben vagy-e? Bármennyire is szeretlek, ez még nekem is hatalmas ár volt képtelennek éreztem magam arra, hogy megtegyem, pedig szerettem volna választ kapni.
- U…ugye nem kell megölni? – kérdezte. – Elég… elég, ha élve elfogjuk?
Nagyon-nagyon reméltem, hogy élve elég, elvileg mi is éltünk még és úgy beszélgettünk vele, reméltem, hogy nála is képes lesz megoldani mindezt. Semmilyen esetre sem szerettem volna senkiben sem kárt tenni, még akkor sem, ha egy tömeggyilkosról van szó.”


_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Astoria Plaza hotel, Queens - Page 2 BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1284
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Astoria Plaza hotel, Queens - Page 2 Empty Re: Astoria Plaza hotel, Queens

Témanyitás by Bishop Szomb. 20 Júl. 2013, 03:23

Figyelem Mephistot, egész jól lereagálja a dolgokat, úgy tűnik fejlődik, ez tetszik, ahogy alakítja a dolgokat, párbeszédeket, reakciókat, pont ilyennek képzeltem a Sátánt, kicsit modernizált verzió. Végre kiderül, hogy mit is akar tőlünk, Kovacsot, remek, gyakorlatilag ott vagyunk ahonnan elindultunk. Mikor megemlít egy pillanatra felcsillannak a szemeim, úgy látszik ismer, nem csak felületesen, de mintha azt érezném, hogy nyomatékosítja a motivációim, azzal, hogy elmondja, hogy neki azok nincsenek. Természetesen egy percig sem bízok benne, sőt a látottak alapján nagyon is óvatos vagyok, Főleg mikor a szerződés kerül szóba.
~ Feltételezem eladjuk neki a lelkünket. Biztosan belerak valamilyen kiskaput, vagy átverést, csapdást, hogy ne kelljen teljesítenie az ígéretét. Ez is a játékának a része.
Én is kezemben fogom a papírt, ahogy a többiek is, de én nem kezdem el azonnal olvasni. A kezdőbetűket nézem, hátha összeáll belőlük egy kifejezés, egyes részekbe bele-bele olvasok, megpróbálok összekötni látszólag nem összetartozó szavakat, jeleket keresek, amelyek árulkodnak. Ezen kívül még visszafelé is elkezdem olvasni, hátha találok valamit. Ha nem találok semmit, akkor ténylegesen én is végigolvasom, nem számít mennyi idő, nem kockáztathatok.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 28
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Astoria Plaza hotel, Queens - Page 2 Empty Re: Astoria Plaza hotel, Queens

Témanyitás by Ultimate Guru Szomb. 20 Júl. 2013, 16:14

??:??.

Résztvevők: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller, dr. Melissa McKenzie, Tobias Boon, Andrew Ramirez, John Redbow és Jennifer Crowce.

Jonathan, Stephanie és Andrew megvizsgálják a szerződést, és amint hozzáérnek, az szétválik hét darabra – minden fiatal kezébe kerül egy-egy ugyanolyan példány belőle. A szerződést ismeretlen nyelven írták rémes kinézetű betűkkel, de mégis, a furcsa jelek valahogy olvasható szöveggé állnak össze mindenki előtt.

Astoria Plaza hotel, Queens - Page 2 Clipbo10

Ahogy a fiatalok az utolsó, egészen apró betűs részt is elolvassák, a nevük már meg is jelenik az „Alulírott” szövegrész alatt és az „Eladó” aláírásának helyén, a saját kézírásukkal. Johnny bánatosan megrázza a fejét, Mephisto pedig felnevet, ahogy hirtelen visszakerül a kezébe mind a hét aláírt dokumentum.


Astoria Plaza hotel, Queens - Page 2 Meph10 – Kiváló! Örülök, hogy nem kellett ügyvédeket is bevonnunk. Köztünk legyen szólva, azok még nálam is rosszabbak… A minap például tárgyalást folytattam egy ügyvédi irodával, hogy kicsit ügyfélközpontúbbá tegyem a Limbót – tudjátok, egy recepciós pult, pár növény, képek, esetleg egy vérrel folyó szökőkút… Egy kis kedvcsináló, mielőtt a kliensek átlépnek a Sötét Létsíkok örök kárhozatába. Mondanom sem kell, azóta is várom, hogy a temérdek papírmunka végére érjenek, megszerezzék a szükséges átépítési engedélyeket, a szomszédok beleegyezését, satöbbi, satöbbi… Rémes.

Ezzel Mephisto megfordul, és furcsa kézjeleket kezd írni a levegőbe, miközben folytatja a beszédet.

Astoria Plaza hotel, Queens - Page 2 Meph10 – Lássuk csak… A test legyen meglepetés, Jonathan, rendben? Azokat úgyis szeretitek. Heh. Hela pedig az én gondom, Stephanie kedves, de abban ne reménykedj, hogy sokat tehet értetek. Ahogy én sem avatkozhattam bele abba, mit tesz veled, miután a Valhallába kerültél, úgy már ő sem tehet semmit most, hogy a Limbóba kerültetek és szerződő felekké váltunk. Háború? Ne nevettess. A Sötét Létsíkok és a Valhalla két teljesen különálló valóságban létezik, és nem keresztezhetik egymást, így egy háborúnak már az ötlete is abszurd. Melissa, ha pedig neked nem fűlik a fogad a gyilkolászáshoz, biztosra veszem, hogy a véresebb kezű társaid valamelyike majd lép helyetted. De elég a kérdésekből: most jól figyeljetek.

Amint ezt kimondja, a Sötétség Hercege mögött három fényes átjáró jelenik meg, afféle örvénylő kapuk… Egy világoskéken világító, egy barnás fényben játszó, valamint egy lilás-bíboros színű.

Astoria Plaza hotel, Queens - Page 2 Meph10 – Nem bízhatom a véletlenre. Kovacs már legyőzte a Cselszövés Istenét, visszatért a halálból – na, persze ez nektek is megy, igaz, Steph, Andrew és Tobi? –, és halandó kézbe nem való mágia és technológia áll a birtokában. Emlékeztek még a Loki ellen vívott végső csatátokra? Ugye mindenki tudja, hogy csinálta ez a ravasz Kovacs gyerek? Mielőtt közvetlenül megtámadta volna Lokit, előbb legyengítette a lelkén keresztül. Tanulmányozta az asgardi mágiát, különösen Lokiét, így tudta, hogy amikor mágikus hatalmat ad egy halandónak, a lelke egy részéből ad neki. Így teremtette Valkűrt – és végső soron Nerót és Stephanie-t is. Bizony, mágikus körökben a gyermeknemzés egyenlő a hatalmunk átörökítésével…

– Kovacsnak ennek tudatában nem volt más dolga, mint végezni Loki lélekdarabjaival: Valkűrrel, Stephanie-val és Neróval. Ha visszatérnek az életbe utána, az már nem számít, mert megegyezett Helával is. A Holtak Úrnője elszívja Loki esszenciáját a három fiatalból, amint a Valhallába érnek. Ezen a ponton rá nem valló nagylelkűséget mutatott Hela Valkűr és Stephanie felé – az egyiknek még a korábbinál is nagyobb hatalmat adott, igaz halott maradt, a másiknak meg nem szívta el az erejét, csak módosította a lényegi részeit, hogy Loki „kikerüljön” belőle… Ez utóbbi lennél te, Steph drága. A Cselszövés Istene lélekdarabjainak elvesztése után a mágiája nagy részét is elvesztette, így tudtátok már később legyőzni. Ami igazán csodálatra méltó, ezt még én is elismerem, hogy Kovacs úgy vitte véghez a tervét, hogy ő egyszer sem mocskolta be a kezét: mindhárom lélekdarabot mással ölette meg, manipulálva mindenkit, hogy Loki vagy Amora ne is sejthessék a tervét. Sőt, még a bajtársai elől is titkolta az egészet, és a saját emlékeit is többször módosította vagy törölte, hogy ne olvashassanak a gondolataiban. Hah! Így nem egyszer még saját maga előtt is titok volt, mire készül! De hogy ezt az utolsó lépést hogy csinálta… Az N-zónába sajnos nem látok be, így ezt nem tudom. Frusztráló.

– Az mindenesetre biztos, hogy egy ilyen ellenféllel résen kell lennem, és a saját trükkjeit fogom felhasználni ellene. Először a lelke három kisebb részét fogom megszerezni, darabokban, és ha azok megvannak, a maradékot már nem lesz nehéz végleg elszívnom. Illetve ti fogjátok megszerezni őket nekem. Kell egy darab abból a Kovacsból, akit még nem borított el teljesen a sötétség, de már nem is volt ártatlan… kell egy a jelenlegi X-Men vezér részéből… és kell egy abból a Kovacsból, aki már nagyon közel jár a tökéletes halhatatlansághoz és ereje teljéhez. Ha a lélek három különböző időben elszívott darabját megszerzem, tökéletes uralmam lesz a fiú felett! Az időmágia ellen még ő sem tud mit tenni…


Astoria Plaza hotel, Queens - Page 2 0125 – Időmágia? Nagyuram, én úgy tudtam, az még Önnek is túlságosan--

Astoria Plaza hotel, Queens - Page 2 Meph10 – JOHNNY! Hrrrm… Johnny fiú, az én hű Szellemlovasom, aki mostanság szeret beleszólni az ügyeimbe. Nem véletlenül rendeltelek ide téged sem. Kapsz egy kis büntetést, amiért ilyen engedetlen vagy mostanság… Mit gondolsz, ki lesz ifjú ügynökeink kísérője, aki osztozik majd végső sorsukban is?

Astoria Plaza hotel, Queens - Page 2 0125 – Ó… Igen… nagyuram.

_________________
Astoria Plaza hotel, Queens - Page 2 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 4406
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 40
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

Astoria Plaza hotel, Queens - Page 2 Empty Re: Astoria Plaza hotel, Queens

Témanyitás by Thorhalla Szomb. 20 Júl. 2013, 17:13

Ahogyan a szerződés végére ért az aláírása meg is jelent ott, pedig még esze ágában sem volt aláírni ennyire gyorsan.
- Legalább esélyt kaphattunk volna arra, hogy átgondoljuk és megbeszéljük ezt – nézett a sátánra.
Át kellett volna gondolni még egyszer utoljára jobban és hozzá csapni néhány záradékot és ehhez hasonlót, amivel biztosítani lehet, hogy Mephisto nem fogja átverni őket. Ismerte már az efféle dolgokat Lysmith miatt. Ez volt az egyetlen jó része annak, hogy a lányt ismerte. Meglepetés, soha sem szerette őket, de amióta kiderült, hogy ki is valójában azóta egyenesen gyűlölte ezeket. A megjelenő kapukra nézett, amik megjelentek. Három idősík, ahogyan Kovacs is legyőzte annak idején Loki-t. Bólintott, pontosan emlékezett a három halálra, mind a háromnál jelen voltak, ahogyan a végkifejlettnek is. Már azon gondolkodott, hogy miként lehetne elosztani a csapatot, hogy ki hova menjen, képességnek és gyakorlottásgnak megfelelően.
- Bízom benne, hogy én oszthatom fel a csapatot, hogy ki hova menjen – pillantott a kapukról Mephisto-ra.
Ha a Sátán igent mond, vagy bólint, akkor szólal meg ismét.
- A jövőbe én és Boon megyünk – kezdte. – A jelenbe Lyesmith és Ramirez. A doktornő, Crowce és Redbow pedig a múltba. Az emberéről pedig maga dönt, hogy melyik csapattal küldi Mephisto.


Nekiálltam annak, hogy elolvassam a szerződést és már az első pár sornál felemeltem a tekintetem.
- Már az első sor hibás, kétlem, hogy itt bárki szabad akaratából tenné, pontosítás kérhető arra, hogy mivel „a megjelenteknek nincs más lehetősége, mintsem elfogadni az ajánlatot”-ra? – érdeklődtem.
Ahogyan a végére értem már ott volt a jól megszokott aláírásom, mintha belementem volna ebbe az egészbe.
- Ennyit a fairségről – fintorodtam el.
Ahogyan visszarepült a kezébe a szerződés és nekilátott beszélni csípőre tettem a kezem és úgy vártam, hogy mi is lesz a vége ennek. A portálokra pillantottam, időmágia. Túlságosan nagy hatalmat ad valakinek, láttuk, hogy mi volt Valhallában is, milyen gyorsan telt el azaz egy év, amíg ott voltam. Összeráncoltam a homlokomat, nem hiába féltek a víziókban Mephisto-tól.
- Egy kérdés – billentettem oldalra a fejem. – Ha tegyük fel, hogy megöltük a múltban… nem vagyok nagy fizika zseni, de Miller talán kiegészít és helyreigazít. Ha megöljük a múltban, nem törlődik el a teljes jövő, ahol már ő sincs?
- Valószínűleg alternatív realitásokat hozunk létre ezzel. A multiverum elmélet szerint, legalább is elméleti fizikán ilyesmit tanítottak az akadémián. Lehet, hogy a mi világunk érintetlen marad és ő is élni fog, és az a hely, ahol megöltük megváltozik. De a teljes világot, mindent átírhatunk és eltörölhetünk egyetlen ilyen tettel. De van egy érzésem, hogy ez ki lett küszöbölve.
Kérdőn pillantottam mosolyogva Mephisto-ra, hogy mit fog felelni, arra meg csak biccentek, ha megkapjuk a csoportfelosztásokat.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Astoria Plaza hotel, Queens - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Astoria Plaza hotel, Queens - Page 2 Empty Re: Astoria Plaza hotel, Queens

Témanyitás by Ko-Rel Szomb. 20 Júl. 2013, 17:47

367. nap., Tizedik bejegyzés:
”Végül önkéntelenül is beleolvastam a szövegbe, hogy mi lehet benne s mire a végére értem a megszokott aláírásom már benne szerepelt. De… de… én nem akartam aláírni, s ebben teljesen biztos voltam, mikor kimondta, hogy ölni is kellene. Képtelen lettem volna akár még egy vágást is ejteni máson, vagy bárkinek szándékosan ártani, nemhogy megölni! Még csak pofont sem adtam soha senkinek sem, s semmilyen formában nem emeltem kezet másra. Soha sem éltem bűnös életet, így a pokolra semmilyen esetben sem kerülhettem volna, ha nem is Neptunhoz jutottam, akkor is a Mennybe kellett volna, ha létezik ilyen. Én ártatlan voltam s nem ide való. Nem ért meg az információ annyit, hogy ártsak másnak. Inkább mardosson a kétség évekig akár, de mindez, ez nem volt helyes! Még mindig döbbenten álltam s hallgattam, hogy mit mond. Megint a mágia, s ezen belül is oly érthetetlen dolgok, mikből semmit sem értettem.
- Ezt tudományosan is el lehetne magyarázni? – kérdeztem óvatosan.
Ha így magyarázzák, akkor érthetőbb lenne, de ebből nem éltem meg semmit s nem is ismeretem azt a tömeggyilkost, csak annyit tudtam róla, mit nyilvánosságra hoztak.
- Miért jó önnek, hogy a nem bűnös lelkeket bűnbe akarja vinni? – kérdeztem.
Inkább vállaltam volna az elkárhozást s a halált azért, hogy ne kelljen ezt tenni, hogy ne kelljen benne részt vennem, már a gondolattól is remegtem s rosszullét kerülgetett. Miért? Miért pont velem történt mindez?”

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Astoria Plaza hotel, Queens - Page 2 BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1284
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Astoria Plaza hotel, Queens - Page 2 Empty Re: Astoria Plaza hotel, Queens

Témanyitás by Bishop Szomb. 20 Júl. 2013, 18:22

A szerződés szétválik, így külön egy darabját én magam tudom átolvasni, átelemezni, biztos van benne valamilyen kiskapu, nekem mégsem sikerül megtalálnom, de ez nem is számít, hiszen mire végigérek már rég ott van az aláírásom a szerződésen, gyorsan amíg van rá lehetőségem akkor az egészet szóról szóra, betűről betűre megjegyzem a képességem segítségével, ha van még képességem és tudom használni. Félfüllel még hallom, ahogy valamilyen ügyvédekről van szó, a doktornő pedig egyáltalán nem viseli jól a helyzetet, nem ezt érdemelné, ez igaz, de mivel én nem tudok változtatni, és nem is akarok változtatni, így csak teljes hidegvérrel figyelek, főleg a Kovacs-ról szóló résznél. Néha biccentek egyet, ezzel jelt adva, hogy figyelek és értem.
~ Szóval mágia. Soha nem értettem hozzá, nagyon más terület mint amivel én akarok foglalkozni, mégis valahogy logikusnak tűnik. Szétszedi a lelket darabjaira, majd összegyűjti, legyűzi azokat így meggyengítve a célszemélyt. Ezt csinálta Küklopsz, és működött. Nekünk is ezt kell tennünk. Ha minden jól megy visszakapjuk az életünket. Valahogy nem tudok ebben nem kételkedni.
Végül még meghallgatom az elméleti fizika által nyújtott választ és a Szellemlovasra is vetek egy pillantást, miután kiderül, hogy velünk tart majd. Miller szavaira bólintok, megértettem, logikus felosztás. De meglepő, hogy nem kapok semmilyen megjegyzést, pedig számítottam rá. Talán túl sok időt voltam távol a csapattól. Várom, hogy Mephisto kimondja az utolsó szót és indulhassunk, már alig várom.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 28
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Astoria Plaza hotel, Queens - Page 2 Empty Re: Astoria Plaza hotel, Queens

Témanyitás by Morsus Vas. 21 Júl. 2013, 00:16

A fiú az egészet fel se foghatta. Egy nevetséges küldetésből démonok és szellemek közé került. Egy vallás szimbólumait látta, amiben ő nem hitt. Nem tudott szólni csak megkérdőjelezte a saját hittét. Mikor apapírt megérintette az is csak ösztönös volt. Látva a nevét és hallva az egész párbeszédet a fiú egy halk szót mondott:
- Nem.
Súgta és nem is figyelte a többieket. A bőre pikkelyesé vált.
- Nem!
Parancsot a démonra.
- idefigyelj te albinó sz*rzsák! Senki nem vesz el tőlem semmit!
Üvöltötte és a kezdett átalakulni.
- Nem állsz le beszélgetni a kis csontvázaddal, mintha ez egy kicseszett mindennapos esemény lenne! Figyelni fogsz rám, te szerencsétlen emó!
A szavai vége már állati üvöltés volt, ahogy a vörös t-rex-ként rohamozta meg az "ördögöt".

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Astoria Plaza hotel, Queens - Page 2 Empty Re: Astoria Plaza hotel, Queens

Témanyitás by Ultimate Guru Vas. 21 Júl. 2013, 15:10

??:??.

Résztvevők: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller, dr. Melissa McKenzie, Tobias Boon, Andrew Ramirez, John Redbow és Jennifer Crowce.

Mephisto a Szellemlovasról ismét a fiatalokra szegezi a tekintetét.


Astoria Plaza hotel, Queens - Page 2 Meph10 – Stephanie, látom, neked mindig helyén van az eszed, és jókat kérdezel! De ne félj, Mephi bácsikátok mindig ügyel majd rá, hogy minden információt és szabályt idejében megkapjatok. Hiszen mit sem ér a játszma szabályok nélkül, nemde? Ne aggódj, én is értek a telepatikus kommunikációhoz. Tényleg, hogy tetszett a kis vízióm a robbanás pillanatában? Tudjátok, Strange-ről meg az attilaniakról! Nem voltam ott személyesen, így sokat kellett dolgoznom rajta, hogy minél életszerűbb legyen… de gondoltam, ha Odin ilyen kis látomásokkal örvendeztetett meg titeket, akkor ez nekem is menne! Hajh, hogy hiányzik az öreg Strange doki, meg a fia, az ifjabb Strange… Szinte sajnálom, hogy az idősebb odaveszett, a fiatalabbal meg végzett Dormammu. Bár… höhöhö… sokszor újranéztem az időben, ahogy Dormi szétpukkantotta Strange Junior fejét. Volt stílusa annak az ostoba lángfejűnek, elismerem!

– Jaj, de már megint elkalandoztam és nosztalgiázok itt nektek… Szóval, Jonathan, bízzuk inkább a jó öreg véletlenre, ki hova kerül, jó? Helyes. És kaptok esélyt, nem igaz? Ez a játszma az esélyetek! Az egyetlen esélyetek… Stephanie, te pedig most ne oktass ki szemantikai okosságokkal, inkább készülj! A fairség egyikünk vérében sincs benne. Jonathan szépen vázolta az időutazás fizikáját, de én egy kicsit egyszerűsítem majd nektek a dolgot. Nem kell majd tudományos magyarázat neked sem, Melissa. És hogy miért jó nekem ez az egész? Mert ez a létem lényege, butus doktornő.


Végül a Sötétség Hercege Johnra pillant, aki dinoszaurusszá változva nekiront… de Mephisto nevetve anyagtalanná válik, és a fiú csak átrohan rajta. Az ördög felkacag.

Astoria Plaza hotel, Queens - Page 2 Meph10 – Igen! Na, épp ez az a hév és elszántság, ami ehhez a küldetéshez kell! Repes a szívem, hogy végre te is magadra találtál, John! De azért a szádra vigyázz, mert még módosítok a szerződésünkön… Afelől viszont ne legyen kétséged, hogy mostantól a játszmánk végéig nagyon is figyelni fogok rátok…

Ekkor Mephisto hirtelen a Szellemlovas felé int, aki fájdalmas üvöltéssel a földre rogy, és a csontjai darabokra esnek… majd három fénygömb emelkedik ki belőle, amelyek mindegyike egy-egy átjáróba repül. Végül pedig az átjárók megindulnak a fiatalok felé, és mindenkit beszippantja valamelyik…

A kis társaság utolsó emléke erről a helyről és időből Mephisto diadalittas kacaja.

Folytatás:

Melissa és John számára a Central Parkban!

Stephanie és Tobi számára Kolumbiában!

Jonathan, Andrew és Jennifer számára a Triskeliontól nem messze!

_________________
Astoria Plaza hotel, Queens - Page 2 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 4406
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 40
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

Astoria Plaza hotel, Queens - Page 2 Empty Re: Astoria Plaza hotel, Queens

Témanyitás by Thorhalla Vas. 21 Júl. 2013, 15:58

Szóval nem ő dönthet a csapatokról, ennek nem örült, mivel a lehető legjobban akarta elosztani a csapatokat annak érdekében, hogy minden működjön. Ahogyan gondolta Mephisto sem akarta az idősíkokat különösebben megbolygatni. A vízióra már nem reagált. A figyelme sokkal inkább az indiánra terelődött, amikor az lassanként felvette a dinoszaurusz formáját, ebből még hatalmas gondok lehetnek, még azt is kinézte volna a sátánból, hogy a fiút kiveszi a játszmából és vissza sem fogja engedni.
- Álljon le Redbow! – kiáltott az indiánra.
A sátán pedig már fel is hozta, amire ő maga is gondolt. Azonban a fiú csak átfutott az alakon, aki már Johnny-val volt elfoglalva és a kapu közeledett, ami elől kitérni sem volt esélye.

//Folytatás: Triskelion, Manhattan//


Mephi bácsikánk, kezd az egész komédiába fordulni.
- Kösz, de van elég bácsikám, nem kérek még egyet – mondtam. – Főleg nem egy ilyet.
Tudom, hogy okosakat kérdezek, révén nekem volt csak agyam ebből a rémes csapatból. Felőlem, ha megoldotta, hát megoldotta. És abban csak reménykedni tudtam, hogy ne valami katasztrofális csapattal küldjön el valahova. Mert ha így alakul még a csapattársamat is kénytelen lennék megölni ahhoz, hogy sikerrel járjak. Elfintorodtam.
- Nincs kétségem afelől, hogy a kis befektetéseidre figyelni fogsz – jegyeztem meg gúnyosan.
A lángoló koponyás fickóra néztem, aki ekkor robbant darabjaira, majd a kapuk. Heh, ettől a pillanattól kezdve pedig már visszaút sem volt.

//Folytatás: Kolumbia//

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Astoria Plaza hotel, Queens - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Astoria Plaza hotel, Queens - Page 2 Empty Re: Astoria Plaza hotel, Queens

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 3 oldal Previous  1, 2, 3  Next

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.