Kansas

2 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

Kansas - Page 2 Empty Re: Kansas

Témanyitás by Ultimate Guru Szomb. 19 Okt. 2013, 10:33

4:05.

Résztvevők: Stephanie Lyesmith (Valentina de Fontaine), Tyler Jackson és Emma Flower White.

Stark elégedett hangon válaszol.

Kansas - Page 2 Greg10 – Helyes. Látja, Jackson, tud maga viselkedni, ha akar. Nos… Ahogy hallom, de Fontaine ügynök rátapintott a lényegre, Rhodes ezredes. Ez Frost műve. A nyugtatók nem hatnak, ha egyenesen Cash elméjét manipulálják.

Kansas - Page 2 Wm10 – De hogy képes ilyen távolságból irányítani Casht? A közelben pedig nem lehet, mert végigpásztáztuk a környéket!

Kansas - Page 2 Greg10 – Pontosan. És a páncélom tökéletesen működik. Kimutatta Frosték helyzetét.

Kansas - Page 2 Wm10 – Hogyan…? Nem, elnézést, dr. Stark, de Ön téved, a páncél sehol nem mutatja őket.

Kansas - Page 2 Greg10 – Én sosem tévedek, ezredes, de azt elismerem, hogy nem ártott volna továbbfejlesztenem a sisakját, hogy telepata-biztos legyen. Mivel még nem az, így nyilván Önre is hat Frost, ahogy a többi ügynökre is. Elhiteti az elméjükkel, hogy nincsenek ott. Én viszont innen, távolról, nagyon is jól látom a páncél rendszerein keresztül, hogy az ellenség gyakorlatilag látótávolságban van Önökhöz képest. Használja az energiapajzsot.

Kansas - Page 2 Wm10 – Parancsol?

Kansas - Page 2 Greg10 – Te jó ég, kapcsolja már be, ezredes! Az ügynökökre is terjessze ki.

Ezzel Hadigép beindítja a páncéljába épített energiapajzsot, amely egy láthatatlan erőtér, ami beborítja Hadigépet, az ügynököket és Elektra-Johnnyt. Amint ez megtörténik, mindnyájuk előtt láthatóvá válik Emma Frost, Ian Nottingham és Rustin Parr, amint kényelmesen álldogálnak csupán pár méterre az étkezdétől. Emma rettenetesen koncentrál, ez világos, és most már a páncél életjel-érzékelőjét is úgy látja Rhodes, ahogy kell.

Kansas - Page 2 Greg10 – Távolról felinstalláltam egy frissítést az erőtér-generátorba. Így most már védelmet nyújt telepátia ellen is, amíg alatta vannak, vagyis legfeljebb három méterre a páncéltól.

Kansas - Page 2 Wm10 – Csodás, köszönöm, dr. Stark! Úgy tűnik, mégis hasznos volt Jackson ügynök kirohanása. Ha nem megy Önnek, és Ön is itt lenne most velünk, sosem jön rá, hogy manipulálják az elménket.

Kansas - Page 2 Greg10 – Hmpf.

Hadigép nem is gondolkodik tovább, és azonnal kilő egy minirakétát Frosték közé…

_________________
Kansas - Page 2 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 4346
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 39
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

Kansas - Page 2 Empty Re: Kansas

Témanyitás by Ian Nottingham Szomb. 19 Okt. 2013, 10:35

– FÉLRE!!!

Az utolsó pillanatban rántom félre Emmát a becsapódó minirakéta elől. Hogy az ördögbe láttak meg???

– Emma! Miért nem működik a telepátiád? És… A rohadt életbe, Rusty!!!

Rusty nem volt ilyen szerencsés… Ugyan valamelyest ő is el tudott ugrani, a robbanás oldalba kapta, és most ájultan, vérző fejjel fekszik tőlünk pár méterre. Erre ő sem számított, nem tudott időben füstté válni…

Dühösen nézek Rhodesék felé, és magam mögé húzom Emmát…

– Egyedül kevés leszek ellenük, ugye tudod?

_________________
Kansas - Page 2 1196
Ian Nottingham
Ian Nottingham
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 12
Hozzászólások régi : 344
Korábbi szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Reputation : 0
Join date : 2012. Jan. 30.
Age : 39
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Multi
Síkok:

kvadam@hotmail.hu

Vissza az elejére Go down

Kansas - Page 2 Empty Re: Kansas

Témanyitás by Thorhalla Szomb. 19 Okt. 2013, 11:29

A többiek nem szólnak semmit, helyes, legalább nem kezdenek el olyasmiben okoskodni, amihez úgysem értenek és hagyják azt beszélni, aki ért is a telepatákhoz. És tudtam, a bocsánatkérés is megtörténik, annyira, de annyira kiszámítható volt. De jelenleg még jól is jött nekünk mindez, révén az én igazat igazolta. És valóban telepatikusan irányították, ahogyan abban is igazam lett, hogy itt vannak a közelben, csak éppen Emma nem hagyja, hogy lássuk őket. Ha meglett volna a telepatikus képességem, akkor már régebben lebuktak volna és tudtuk volna, hogy itt vannak, de így? Hajaj kereshetjük őket évekig sem fogjuk megtalálni. Energiapajzs, ami blokkolja a telepátiát? Menj a fenébe Stark, hogy még az én szórakozásomat is el akarod rontani a későbbiekre nézve! Igaz nem tagadhattam, hogy ebben a pillanatban nem is jött mindez olyan rosszul, sőt mindez tökéletes volt. És végre valahára én magam is megláttam őket. Akkor pedig most már nem is volt olyan sok hátra. Telepata, így konentrálnia kell Cash-re. Ha elengedi, akkor kellemetlen lesz, azonban ha nem, akkor nem tud kitérni előlem.
- Tereljék el nekem a jégember figyelmét, hogy ne védhesse Frost-ot. Én leszedem a nőt – mondtam halkan Tyler-nek és Emma-nak.
Nagyon reméltem, hogy nem kezdenek el a saját fejük után menni, hanem megteszik, amit kérek. Ha így tesznek, és nem lehet kilőni az energiapajzs alól, akkor annak a széléhez megyek és kidugom rajta a pisztolyom, vagy ha van nálam gépfegyver csövét, hogy rendesen tudjak lőni és némi célzás után Frost vállát veszem célba. Ha a többiek teszik, amit kell, amint Frost egyedül marad és védtelenül húzom meg a ravaszt, sérülten, fájdalom mellett úgy számoltam, hogy nem olyan hatékony a telepátiája, saját példámból kiindulva. Ha egy lövés nem elég, akkor addig lövök rá, amíg végül el nem találom.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Kansas - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Kansas - Page 2 Empty Re: Kansas

Témanyitás by Tyler Szomb. 19 Okt. 2013, 21:12

Szinte már letörnek a fogaim, annyira csikorgatom, mikor Stark szavait hallom. Nyomorult szemét. Az ezredes nem egy észlény, persze én sem vagyok túlzottan az, főleg nem a mostani időkben. De helyén van az esze, és máris egy rakétát küld rájuk. Az a szemét kifejlesztett egy telepátiát blokkoló erőteret. Igaz lehet meg kellene köszönöm neki, ha túléljük és esetleg egy személyes erőteret is kikuncsoroghatnék tőle vagy az ezredestől.
S lám Emma és Ianék itt toporognak pár méterre körülöttünk. Egy szót sem, szólók, igaz az erőteret nem látom, de úgy tippelem, ez nem lehet túl fizikai, és nem tartja vissza a golyókat, de ezért nem lövöldözök feleslegesen, Ian-t, egyszerűen kicserélem egy kukára, vagy kettőre a súlytól függően. Így az ügynöknek tiszta célpontja lesz, és remélhetőleg nem Emma lábára céloz hisz azt a kuka kitakarja, és a golyók sem pattannak majd vissza ránk. Rusty már kidőlt, így Iannal eltudunk bánni, hacsak Walter nem fog beavatkozni valamivel. A mi Emmánk remélhetőleg lebénítja Ian-t egy időre, már csak Chast kell szemmel tartanom, ha Emma esetleg ránk uszítaná, akkor távol tartom magunktól, azzal, hogy kicserélem a helikopter roncsára, ha felénk vetődne, persze nem úgy, hogy a roncs essen ránk.
Tyler
Tyler
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1026
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 67
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Kansas - Page 2 Empty Re: Kansas

Témanyitás by Henry White Szomb. 19 Okt. 2013, 21:28

Fontaine ügynöknek igaza volt, Emmáék itt vannak, és ők irányítják Cash agyát. Ők változtatták agyatlan szörnyé és uszították ránk, illetve Zardára. Starnak szerencsére van ellenük illetve Emma ellen fegyvere. Ahogy az erőtér működésbe lép, láthatóvá válnak Ian-ék. 
Az ezredes máris támadásba lendül, Rusty csúnyán megsérül, Ian pedig Emmát védelmezi, aki láthatóan teljes erejével Cash irányítására koncentrál. 
Tyler teleportál én pedig utána elterelem a figyelmét egy illúzióval, hogy az ügynöknek tiszta és zavartalan célpontja legyen. Remélem sikerül kiiktatni Emmát és így Cashben lévő nyugtatók újra hatnak rá, a legjobb esetben. Most nem tudja megakadályozni, hogy az erőm ne működjön normálisan, ha minden rendesen megy, akkor nagyobb harc nélkül ki tudjuk iktatni Emmát és ezzel talán Hulk tombolása is meg áll.
Henry White
Henry White
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 287
Hozzászólások régi : 729
Korábbi szint/kredit : 8. szint - 18 kredit
Aktuális szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Kansas - Page 2 Empty Re: Kansas

Témanyitás by Ultimate Guru Vas. 20 Okt. 2013, 13:07

4:10.

Résztvevők: Stephanie Lyesmith (Valentina de Fontaine), Tyler Jackson és Emma Flower White.

Az energiapajzs csak kívülről ver vissza minden jellegű támadást, belülről viszont lehet kifelé lőni, illetve képességeket is használni. Tyler gyorsan kicseréli Iant egy kukára, majd Emma egy illúzióval a figyelmét is eltereli, így Jégember harcképtelenné válik.

Ezek után Stephanie már könnyedén el tudja találni Frostot, aki fájdalmasan szisszen fel a vállát ért lövéstől. A telepátiája ezzel megakad – Hulk értetlenül néz fel, nem tudva, mit is keres itt, és Zarda ezt kihasználva gonosz mosollyal ragadja meg az óriást, majd a lábánál fogva a levegőbe hajítja, mint egy rongybabát…

Kansas - Page 2 Wm10 – Zarda, NE!!!

… egyenesen az erősítésként érkező három S.H.I.E.L.D.-helikopter közé, amelyek ekkor már látótávolságban vannak. Kettő azonnal felrobban a nekik csapódó Hulktól, Zarda pedig – teljesen eszét vesztve a harc mámorától – felrepül, és nekiesik a harmadiknak.

A kis közjáték alatt Frosték sem tétlenek – teleportálással három páncélos idegen jelenik meg a sérült telepata előtt, a nőt védelmezve, és hangos ordítással Hadigépék felé rohannak.

Kansas - Page 2 0131

Kansas - Page 2 Wm10 – Az energiapajzs tőlük is megvéd, de… A fenébe! Ha bárki kimegy, arra hatással lesz Frost telepátiája, ha viszont nem irányítják Casht Zarda ellen, az az elmebeteg nőszemély mindent és mindenkit elpusztít itt! Nem vagyunk velük egy súlycsoportban! Dr. Stark, hall engem?

Kansas - Page 2 Greg10 – Gondolkodom, ezredes, gondolkodom! Itt jegyezném meg, hogy óriási felelőtlenség volt valamiféle telepatikus védelem nélkül elindulnia egy ilyen küldetésre!

Kansas - Page 2 Wm10 – Ezt a csapatot is alig kaptam meg a jelenlegi költségcsökkentések miatt! A francba!!!

Elektra-Johnny csendesen figyeli az eseményeket Stephanie mögött.

_________________
Kansas - Page 2 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 4346
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 39
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

Kansas - Page 2 Empty Re: Kansas

Témanyitás by Tyler Vas. 20 Okt. 2013, 17:34

Ian ki lett vonva a forgalomból, de így Hulk vadul be és Zarda mert nem elég, hogy kiiktatja a két helikoptert  a forgalomból a harmadikat meg ő kezdi el csépelni. Őrült nőszemély. Nem tudunk ki menni, mert akkor Emma kap el minket, viszont a három páncélos meg felénk közeledik. Ráadásul Zarda ki fog nyírni mindenkit.
-Picsába ezzel!-
Káromkodok miközben a páncélosokra tüzelek, próbálva a páncél sebezhető pontjaira célozni. Kifogytam az ötletekből, eddig sem voltak túl jó ötleteim, de patt helyzetben vagyunk.
-Emma bénítsd le a páncélosokat is, legalább nyerjünk egy kis időt.-
Vagy elteleportálgatom a páncélosokat, van itt elég roncs, most már, így hátha Zarda közelébe tudom tenni őket és nekik támad, így Emmát újra szabaddá tudom tenni, és végleg ki tudnánk vonni a forgalomból.  Ha összejön, akkor vállát, karját, vagy a szabadon lévő testrészét célozva lövök rá, nem akarom megölni, talán nem is tudnám megtenni, de ki kell vonunk a forgalomból, hogy szabadon tudjunk mozogni, és annyi sérüléssel nem hiszem, hogy bírna koncentrálni az elmetámadásaira.
Tyler
Tyler
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1026
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 67
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Kansas - Page 2 Empty Re: Kansas

Témanyitás by Henry White Vas. 20 Okt. 2013, 17:49

Zarda őrjöngve esik neki a megmaradt helikopternek, míg Emmát védelmezve három páncélos alak jelenik meg. Miközben be vagyunk idezárva az erőtér mögé, így mozdulni sem tudunk, nem még elmenekülni Zarda, Hulk és Emmáék elől. Jobbat én sem tudok kitalálni, így megpróbálom lebénítani a három alakot, míg Tyler remélhetőleg elteleportálja őket az útból, legalábbis remélhetőleg. Így Emma tiszta célpont lesz. Elektra csak Fontaine ügynökre bámul.
-Annyira velünk akart jönni, most csinálhatna végre valamit!-
Csattanok rá dühösen, nyilván nem az ő hibája ez az egész, és többet ő sem igazán tehetne az ügyben, de emberből vagyok és most ki kellett adnom valahogy a dühömet amit emiatt a tehetetlen helyzet miatt érzek. Próbálom lebénítva tartani a páncélosokat. Ha Zarda és Hulk nekünk ugrik.....
-Mr. Cash! Megmondtuk, hogy megakarjuk védeni magát Waltertől és csapatától, nem hitt nekünk, és most az a nő átvette az elméje fölött az irányítást. Ha nem működik együtt velünk, mind itt fogunk veszni! Segítsen nekünk, ha szorult némi ész a fejébe az egóján kívül akkor most mellénk áll, most amíg újra a hatalmába nem kerítik az elméjét!-
Kiálltok Hulkra aki értetlenül álldogál, most hogy kitört az elmekontroll alól, remélhetőleg ér valamit a dolog, és legalább a páncélosokra veti magát , remélhetőleg még azelőtt, hogy Emma összeszedné magát.
Henry White
Henry White
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 287
Hozzászólások régi : 729
Korábbi szint/kredit : 8. szint - 18 kredit
Aktuális szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Kansas - Page 2 Empty Re: Kansas

Témanyitás by Thorhalla Hétf. 21 Okt. 2013, 09:53

A páros legalább szó nélkül tette, amit kértem és sikerült is meglőnöm Frost-ot, szívem szerint fejbe lőttem volna, de kétlem, hogy azt olyan szó nélkül hagyta volna bárki is, így maradnom kellett a szerepnél. A liba felszisszent és a Hulk máris szabad volt, ahogyan azt pontosan remélni mertem. A kellemetlenség az volt, hogy az erősítés egy pillanat alatt robbant fel, hála az odarepülő Hulknak, illetve Zardának, ahogyan nekik esett. És megérkeztek azok a páncélosok is, akiket láttam korábban és jöttek felénk. Bármilyen más esetben fogtam volna egy-egy nyílvesszőt és a fejükbe engedem a szemükbe, vagy a szájukba, mert ott tűntek a legvédtelenebbnek, de ebben a percben ez túlságosan is gyanús lett volna.
- Szedje el ezeket is az utamból! – mondtam Tyler-nek.
Stark sem volt a helyzet magaslatán, ahogyan Rhodie sem. Ennyit Stark egoizmusáról, reméltem, hogy Tyler ezúttal is elszedi előlünk, akiket kell, fejlövés, vagy haslövés, a haslövés olyan remek lett volna, a legfájdalmasabb és leglassabb halálok egyike. De nem volt arra idő. Ha a közeledő páncélosok eltűntek az utamból ezúttal Fost fejét céloztam meg és amint szabad célpontom volt, akkor húztam meg a ravaszt, remélve, hogy le tudom szedni, bár ha belehalna, Kovacs megfogja védeni és legalább előkerül az a rohadék is.
Ha mégsem lesz szabad célpontom, mert Tyler nem tudta eltelportálni őket előlünk, akkor próbálok majd kitérni a páncélosok elől mielőtt legázolnának.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Kansas - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Kansas - Page 2 Empty Re: Kansas

Témanyitás by Ultimate Guru Szer. 23 Okt. 2013, 17:10

4:15.

Résztvevők: Stephanie Lyesmith (Valentina de Fontaine), Tyler Jackson és Emma Flower White.

Tyler ide-oda teleportálja a páncélosokat, sikerrel, és Emma illúziói is hatással vannak rájuk, de most, hogy arrébb kerültek, már mindenki láthatja, hogy újabb három idegen jelenik meg mögöttük, Frost pedig már szintén arrébb teleportált, a helikopterroncs mögé.

Közben Elektra-Johnny idegesen pillant Emmára.


Kansas - Page 2 Elektr10 – Jó vicc, mégis mit tegyek egy rakás, felpáncélozott… izé ellen???

Közben Cash próbál magához térni, és bágyadtan emeli fel a fejét Emma hangjára.

Kansas - Page 2 Hulk11 – Hrrr… Mi…? Az elmém fölött…?

De nincs sok ideje ezen mélázni: Zarda már végzett is a harmadik helikopterrel, és annak a roncsait hajítja teljes erejével Hulknak.

Az erőtér egyelőre védelmezi a kis csapatot mindentől, és a páncélosok nem érték el őket, de valószínűtlen, hogy ne érkeznének újabbak ismét, Frost pedig nincs lőtávolban…

Kansas - Page 2 Wm10 – Fel kéne repülnöm, hogy megsorozhassam ezeket a nagydarab idegeneket, talán elbírok még ennyivel is… de ez az erőtér túl gyorsan meríti a páncél energiatartalékait! Lehet, hogy nem lesz más megoldás… Kimegyek, megpróbálom elterelni Frost figyelmét, hogy a telepátiájával csak engem blokkoljon… Kockázatos, hogy Önökre is hatással lesz, de nincs más köztünk, aki lekapcsolhatná őt!

_________________
Kansas - Page 2 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 4346
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 39
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

Kansas - Page 2 Empty Re: Kansas

Témanyitás by Thorhalla Szer. 23 Okt. 2013, 19:13

Újabbak, és már Frost sincs ott, milyen meglepetés, hogy ennyire gyáva egy szajha az. Mintha félne attól, hogy tényleg főbe lövöm. Oda kellett volna mennie az első lövésnek. Johnny szavaira nagy erőfeszítés kell, hogy nehogy oda forduljak és őt lőjem fejbe a szavai után.
- Nézzen már rájuk, a fejük szabad, dobja homlokon őket, vagy a szemükbe állítsa bele a fegyvereit.
Eléggé nagy ostobaságnak tűnt, hogy a fejük nem védett, de legalább nekem könnyebb munkát adtak. Zarda közben végzett mindennek és az alig észhez térő Hulkot akarja szórakoztatni. És nevetséges, szánalmas, hogy azt a hülye libát istennőnek kell szólítani, de muszáj lesz felhívnom a figyelmét.
- Nem feltétlen uram, csak akkor menjen, ha ez nem válik be – mondtam. – Istennő! A roncsok mögött vannak Kovacs emberei és itt néhány páncélos, akik úgyszintén méltó küzdelmet adhatnak önnek! – kiáltottam el magam.
Én pedig e közben már célba is vettem a páncélosokat, a szemüket célozva, ha pedig megvolt a célpont, akkor tüzeltem arra a részükre, a fegyvert pedig úgy igyekeztem tartani, hogy a lehető legkisebb legyen a visszarúgás, hogy szinte azonnal tudjak majd az egyik kilőtt szem után a másikra is lőni. A visszarúgás hiánya miatt szerettem az íjamat sokkalta jobban a lőfegyvernél.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Kansas - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Kansas - Page 2 Empty Re: Kansas

Témanyitás by Tyler Csüt. 24 Okt. 2013, 07:30

Az ide-oda teleportálgatásokkal nem sokat érek el, Emma elmenekül, utálom ha más is tud teleportálni rajtam kívül. Közben újabb három páncélos érkezik, és hamarosan újabbak is fognak. 
Túl erőben vannak, ráadásul Frost is veszélyes, a védőmező nélkül nekünk annyi, bár kétséges, hogy egy lőtt sebbel mennyire tud mindannyiunkra koncentrálni majd. Folyamatosan tüzelek a páncélosok fejére, és ha valamelyik túl közel jön, arrébb teleportálom. Kétlem, hogy Zarda hallgatna az ügynökre, annyira nincs már eszénél, csak azt nézi kinek tud neki menni és péppé verni. Mit nem adnék ha lenne valami frankó támadásra is használható erőm. 
Mindenesetre ha az ezredes akcióba lép, akkor a teleportálgatásokkal, igyekszek egy-egy páncélos mellé kerülni, majd fejbe lőni őket, közvetlen közelről, aztán máris tovább állni onnan. Ha talán mozgásban maradok, teleportálás közben nem tudja elérni az elmémet az a nőszemély vagy igen, mást nem nagyon tudok tenni.
Tyler
Tyler
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1026
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 67
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Kansas - Page 2 Empty Re: Kansas

Témanyitás by Henry White Csüt. 24 Okt. 2013, 07:40

-Jó vicc?! Én nem vicceltem, abban viszont erősen kételkedek, hogy maga az akinek mondja magát!-
Vágok vissza, majd egy közel kerülő páncélosra nyitok tüzet, míg Tyler el nem teleportálja. Cash-t sajnos nem tudtam a páncélosokra uszítani, mert Zarda veti rá újra magát. Közben az ezredes mindent egy lapra tenne fel, és megtámadná őket, míg mi védtelenek maradnánk a telepátia ellen. 
Jobb ötletem nincs, ha Zarda nem száll harcba a páncélosokkal, akkor mikor Rhodes  ezredes felemelkedik, megszünteti az erőteret, a még mindig a lebénult Ianhoz, rohanok és használni próbálom rajta a szirén hangomat. Így, hogy már a kivetülésem ereje alatt áll, talán még jobban is hat rá, és megpróbálom az irányításom alá vonni, és a páncélosok ellen uszítani őt.
Henry White
Henry White
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 287
Hozzászólások régi : 729
Korábbi szint/kredit : 8. szint - 18 kredit
Aktuális szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Kansas - Page 2 Empty Re: Kansas

Témanyitás by Ultimate Guru Szomb. 26 Okt. 2013, 16:46

4:20.

Résztvevők: Stephanie Lyesmith (Valentina de Fontaine), Tyler Jackson és Emma Flower White.

Johnny-Elektra idegesen néz Stephanie-ra, majd megpróbálja becélozni az idegenek fejét. Közben halkan válaszol a nőnek.


Kansas - Page 2 Elektr10 – Ez… így nem fog menni, ilyen testben!

Zarda nem hallgat Stephanie-ra, és amúgy is, Hulk ismét lefoglalja a teljes figyelmét most, hogy már megint Frost irányítja.

Hadigép az ügynökökre pillant.

Kansas - Page 2 Wm10 – Mennem kell!

Ezzel Rhodes felrepül, és azonnal sorozni kezdi a páncélosokat a legkülönfélébb fegyverekkel, így a többieknek egyelőre nem kell tartania az idegenektől.

Stephanie is leszed egyet közülük, amikor szemen lövi, ám a lény nem esik össze holtan, csak még dühösebbé válik – ugyanez igaz arra is, amelyiket Tyler lövi fejbe, amikor mellé kerül. Frost telepátiája szerencsére még senkit nem ért el…

Emma eközben Ianhez rohan, hogy újabb támadást indítson ellene.

_________________
Kansas - Page 2 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 4346
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 39
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

Kansas - Page 2 Empty Re: Kansas

Témanyitás by Ian Nottingham Szomb. 26 Okt. 2013, 16:46

A rohadt életbe, ez totális káosz!

Mi a fene…? White már megint ki akar akasztani a hülye illúzióival, most meg ez a hang… Mozdulni sem tudok, de próbálok küzdeni ellene, bár érzem, hogy lassan elveszítem az uralmat a testem felett…

Nagy erőfeszítésembe telik, hogy legalább meg tudjak szólalni…

– Miért… harcoltok ellenünk… Emma? A francba… Zardát… akarjuk kiiktatni! Az a nő… veszélyt jelent… mindenkire!

_________________
Kansas - Page 2 1196
Ian Nottingham
Ian Nottingham
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 12
Hozzászólások régi : 344
Korábbi szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Reputation : 0
Join date : 2012. Jan. 30.
Age : 39
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Multi
Síkok:

kvadam@hotmail.hu

Vissza az elejére Go down

Kansas - Page 2 Empty Re: Kansas

Témanyitás by Thorhalla Vas. 27 Okt. 2013, 08:20

Nem igazán figyelt arra, amit mondtam, miért is tette volna, mert Hulk láthatóan már megint megtámadta őt. Ezek szerint Frost-nak kevés volt azaz egy lövés a vállába, hogy ne tudja mindezt folytatni. A lények pedig mintha meg sem érezték volna, hogy beléjük lőttünk, csak idegesebbek lettek. Johnny szavaira nem reagáltam, mert az túlságosan olyan lett volna, mintha én tenném és nem pedig az a szerencsétlen liba, akinek a testében vagyok. Rhodie meg elrepül, igazán remek! Bár mindent láttunk, egyelőre nem tűnt úgy, hogy visszakerültünk volna Emma telepatikus hatása alá. Valami azonban nem stimmelt, ennek az egésznek nem volt értelme. Az időt húzták, mert Kovacs még mindig nem tűnt fel.
- Nem ez a lényeg, ez csak elterelés! Húzzák az időt! – mondtam hangosan és a rádióba is. – Ezredes, be tudja a páncéljával mérni Kovacs-ot? Itt kell lennie, mert mindent elkövetnek Frost-ék, hogy velük foglalkozzunk! Uram a világító részeiket próbálja lelőni, hátha felrobbannak tőle, mert ott energia van.
A tekintetemmel végignéztem a környéken, hogy hol is lehet, hogy látom-e. Ha a saját testemben vagyok már elindultam volna a lények között Frost felé, de ez a test nem viselte volna el azt az akrobatikus szükséget, amit a sajátom és nem sikerült volna. Hallottam Ian szavait, persze, ki akarják iktatni, mert rátok jelent veszélyt drágám és nem ránk. Amíg Emma letaglózza azt az idegesítő jégembert én rá nyitok tüzet, mellkasra amíg át nem töröm a jégpáncélt és reméltem, hogy a lövésekkel ezek után meg is ölöm és megérkezik a válasz is arra, hogy merre van a drága „szeretett” unokatestvérem.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Kansas - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Kansas - Page 2 Empty Re: Kansas

Témanyitás by Tyler Hétf. 28 Okt. 2013, 14:09

Egy fejlövés ide, egy oda, két teleportálás. Totális a káosz, nem csoda, hogy egyikünk sem tudja mi a franc folyik itt vagy éppen ki támad kire. Az ezredes megsorozza a páncélosokat, így azok el lesznek egy darabig. Emma Iannal csinál valamit, ahogy az ügynök is őt veszi célba. Én meg jó szerével csak a páncélosok közt cikázok és féken tartom őket. 
Remélhetőleg elég nagy a zűrzavar ahhoz, hogy gyors, egymás utáni teleportálgatásokkal Frost háta mögé tudjak teleportálni, és ha bejött azonnal tüzelni kezdek rá. A végtagjait veszem célba, vagy a karperecekkel lökéshullámokkal támadok rá. Addig míg minket is irányítás alá nem vesz. Rühellem a telepatákat. Ha ez nem jön be, akkor a maradék páncélosokat foglalom le, míg valami eszembe nem jut, amivel ki tudunk mászni a pácból. Ekkora káoszt még életemben nem láttam...nem sok értelme van annak ami itt folyik.
Tyler
Tyler
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1026
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 67
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Kansas - Page 2 Empty Re: Kansas

Témanyitás by Henry White Hétf. 28 Okt. 2013, 14:35

Kicsit meg is lepődök, ahogy sikerül az amit elterveztem, Ian egyre jobban a befolyásom alá kerül. Már nem kellene sok, és az irányításom alá tudnám vonni. 
-Miért? Nem hiszem, hogy ráérünk ezt megbeszélni. Zardát? Hulkkal? Azért jöttetek ide? Zardát még a megvadult Thor sem volt képes elintézni, majd pont Hulk fogja. És igen veszélyes, de még inkább Walter terveire, mert neki meglehet az ereje arra, hogy keresztbe tegyen neki, és meg akarja előzni azt, hogy véletlenül ellene forduljon.....-
Hadarom el gyorsan majd tovább folytatom amit elkezdtem. Ha teljesen a befolyásom alá kerül, ráuszítom a páncélosokra vagy Frostra. Erősen kell koncentrálnom a hangomra, így csak részleteket fogok fel a körülöttem zajló harcból, remélem miközben ezt csinálom, nem fogok célponttá válni. Nehezen tudok a külvilágra figyelni, de legalább tudom, hogy képes vagyok most már erre is az erőmmel. Nem vagyok most már kolonc, és nem fogom hagyni, hogy itt és most elbukjunk. Jon és a többiek nem lehetnek már itt, nekünk kell helytállni helyettük is.
Henry White
Henry White
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 287
Hozzászólások régi : 729
Korábbi szint/kredit : 8. szint - 18 kredit
Aktuális szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Kansas - Page 2 Empty Re: Kansas

Témanyitás by Ultimate Guru Csüt. 31 Okt. 2013, 16:59

4:25.

Résztvevők: Stephanie Lyesmith (Valentina de Fontaine), Tyler Jackson és Emma Flower White.

Hadigép folyamatosan lövi az idegeneket, és az ő fegyverei komolyabb károkat okoznak bennük, főleg Stephanie tanácsát követve.

Kansas - Page 2 Wm10 – Vettem, de Fontaine ügynök, remek gondolat! Kovacs…? Nem, nem látom sehol, és a telepátiagátló erőtér alatt sem érzékelte egyetlen letapogatóm sem.

Az ezredes olyannyira le tudja foglalni a páncélos lényeket, hogy az ügynököknek nem is kell tartania attól, hogy valamelyik megtámadja őket, legalábbis egyelőre. A sok fegyver és robbanás közepette azonban kissé nehézkes a tájékozódás és a gyors reagálás szabad szemmel.

Tyler ezalatt megpróbál Frost közelébe férkőzni, aki azonnal kivetít a kis társaságra egy elmetrükköt, ami még az erejéből telik: telepatikusan létrehoz önmagáról egy tucat másolatot, és mivel ő is elkezd teleportálni, lehetetlen megmondani, melyik az igazi – így azonban ismét elveszíti az irányítást Hulk felett, aki emiatt újra vesztésre kezd állni az őrjöngő Zarda ellen.

Stephanie eközben Iant veszi célba, és tüzel…

_________________
Kansas - Page 2 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 4346
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 39
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

Kansas - Page 2 Empty Re: Kansas

Témanyitás by Ian Nottingham Csüt. 31 Okt. 2013, 17:00

Minden erőmet összeszedve nézek Emmára, és válaszolok neki.

– Látod…? Fogalmad sincs… mit csinálunk itt… mégis beavatkoztok… Casht könnyű… irányítani… és ahhoz épp elég erős… hogy legyengítse Zardát… csak annyira, hogy Emma… átvehesse az uralmat az elméje felett! Ha ez megvan, utána már--

Szúró fájdalom hasít a mellkasomba…

Majd újabb és újabb…

Hallom, ahogy a jégtestem apró szilánkjai széthullanak mindenfelé… majd elsötétül a világ…

_________________
Kansas - Page 2 1196
Ian Nottingham
Ian Nottingham
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 12
Hozzászólások régi : 344
Korábbi szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Reputation : 0
Join date : 2012. Jan. 30.
Age : 39
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Multi
Síkok:

kvadam@hotmail.hu

Vissza az elejére Go down

Kansas - Page 2 Empty Re: Kansas

Témanyitás by Rustin Parr Csüt. 31 Okt. 2013, 17:00

– IAN!!! NE!!!!

Alig látok, lüktet a fejem a fájdalomtól, nem tudom, mi történik körülöttem… de a lövések, amelyek eltalálják Iant… azokat jól látom és hallom.

– ROHADÉKOK!!!

Amint magamhoz térek, azonnal füstalakot veszek fel, és gondolkodás nélkül a legközelebbi személybe, Emmába szivárgok, hogy belülről pusztítsam el a kis férget… bár szédelgek, és nem tudom, meddig leszek képes tartani ezt az alakot…

… de akkor is megbosszullak, Ian!!!

_________________
Kansas - Page 2 0060
Rustin Parr
Rustin Parr
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 23
Hozzászólások régi : 542
Korábbi szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Aktuális szint/kredit : 7. szint - 16 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 39
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Multi
Síkok:

kvadam@hotmail.hu

Vissza az elejére Go down

Kansas - Page 2 Empty Re: Kansas

Témanyitás by Thorhalla Pént. 01 Nov. 2013, 08:47

Úgy tűnt, hogy a gondolatom és ötletem megint bejött, valóban azokon a „világító” energiagócokban kellett meglőni őket ahhoz, hogy nagy károkat okozzanak. Még így is lassú voltam, Miller-nek ez gyorsabb lett volna, de végül is kettőnk közül ő volt a tényleges katona, akadémiával és ehhez hasonlókkal, hogy mindezeket gyorsabban észre vegye. Ő taktikusan nézte ezeket én pedig csak IQ révén, nem mintha neki nem lenne, de nekem úgyis magasabb. A lövések pedig telibe találták és kaszálták Ian-t és elterült a földön. Egy pillanatra gúnyos mosoly jelent meg az ajkaimon, ami úgysem látszott a gépfegyverem miatt, ami mögé lényegébe bebújtam a pontosabb találatok érdekében. Ezt már olyan, de olyan régen meg akartam tenni, hogy nem igaz. Láttam, hogy Rusty bemászik Emma bőre alá, milyen szép lenne, ha benne vesztené el a kontrollt és újra összeállna és belehalna egyszerre mind a kettő.
- Gyerünk Johnny – szóltam halkan a koloncomnak. – Menj oda és öld meg kérlek a kidőlt jég emberünket, ha eddig nem tette még meg.
Ahogyan felnéztem Frost-ból megannyi verzió lett, így arra fordultam, Hulkkal és Zardával mit sem törődve. Mivel sok volt Frost-ból a földre pillantottam, remélve, hogy arra nem figyelt ebben a helyzetben, hogy minden egyes alakjához árnyékot is generáljon. Az egész csak az agyunkban létezett így árnyéknak nem lett volna szabad ott lennie. Ha a következtetésem helyes és ennek hála sikerül kiszúrnom őt, akkor pontosan arra lövök, amelyik tényleg Emma lenne, egy rövidsorozattal végig a gyomrát és mellkasát, a pontosabb találatokért ezzel az ormótlan fegyverrel letérdelek, ahogyan a katonák is szokták.
Ha tévedtem és van árnyék, akkor több rövidsorozattal kaszálom el a másolatokat, ahogyan mindegyiken igyekszem végigmenni, előbb vagy utóbb elárulja, hogy hol van teleportálással, kitéréssel és akkor utána pontosan őt fogom célba venni, az igazit, ha megtaláltam.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Kansas - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Kansas - Page 2 Empty Re: Kansas

Témanyitás by Tyler Pént. 01 Nov. 2013, 12:04

Az ezredes egyedül lefoglalja a páncélosokat, így azokkal nem kell foglalkoznom. Egy-két teleportálással Frost közelébe kerülök, de mikor már célba veszem, rögtön az egyik trükkjéhez folyamodik. Egy tucat lesz belőle, holott egy is elég belőle, és mivel tud teleportálni, elég nehéz nyomon követni.
Eközben Zarda megint Hulk fölé kerekedik, miközben mindenfelé robbanások és lövések nehezítik meg bárki dolgát. Nem nagyon tudok még a többiekre is figyelni. Így csak Frostra koncentrálok. Egy ideig valahogy szemmel tudom követni, mikor hova teleportál, de pár perc, talán másodperc után már elvesztem a fonalat. Gyorsan jártatom az agyam, aztán az összes Frost alaknak, a lábait nézem, ha elég puha a talaj akkor nyomot kell hagynia az igazinak. Ha így kitudom szúrni hol is van pontosan, akkor azonnal lövök, vagy esetleg még a robbanások által keltett port, füstöt nézem, hisz az illúziókon azok simán keresztül szállnak, míg az igazin nem. Aztán ha sikerül ki szúrni az igazi testet a többi közül, azonnal tüzelek a lábaira.
Tyler
Tyler
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1026
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 67
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Kansas - Page 2 Empty Re: Kansas

Témanyitás by Henry White Pént. 01 Nov. 2013, 13:08

Átvenni az irányítást Zarda fölött? Tényleg ez lett volna a tervük? Ha megszerzik a kontrollt felette....az nagyon rossz lenne nekünk. Nagyon, nagyon rossz.
Nem válaszolok, inkább a hangomra koncentrálok, hogy minél hamarabb sikerüljön átvenni Ian fölött az irányítást. Így Fontaine ügynök lövését sem veszem észre, csak mikor Ian teste apró darabokra hullik szét, közvetlen mellettem. 
Ijedtemben hátratántorodok egy pillanatra, majd Rustin füst alakja elől próbálok meg elhátrálni, önkéntelenül egy sikollyal próbálom meg arrébb lökni a füstöt mielőtt elérne engem, közben folyamatosan hátrálok. Nem tudom, hogy tudnk elmenekülni előre, csak hátrálni próbálok, de elér és belém szivárog, bújik.
-Rustin kérlek ne csináld ezt....-
Remegek és félek, hogy belülről fog végezni velem...egy kétségbeesett próbálkozással létre hozok egy kivetülést, Rustinra koncentrálva, hátha ezzel kicsalogatom magamból és azt fogja megtámadni, de nem tudom hogy működni fog-e, így hogy nem látom magát Rutin-t csak koncentrálok rá....-
Henry White
Henry White
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 287
Hozzászólások régi : 729
Korábbi szint/kredit : 8. szint - 18 kredit
Aktuális szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Kansas - Page 2 Empty Re: Kansas

Témanyitás by Ultimate Guru Szomb. 09 Nov. 2013, 15:47

4:30.

Résztvevők: Stephanie Lyesmith (Valentina de Fontaine), Tyler Jackson és Emma Flower White.

Elektra-Johnny bólint Stephanie kérésére.


Kansas - Page 2 Elektr10 – Nem gond… de, tudod, Szellemlovasként pár perc alatt végeznék itt mindenkivel, és a szöszi csaj elmetrükkjei sem hatnának rám. Gondold meg, jó lenne mihamarabb végezni itt!

Ezzel a nőtestbe került férfi Jégemberhez siet, és az egyik tőrével végleg kiiktatja Iant, aki kileheli a lelkét.

Frost viszont meglehetősen ügyes másolatokat hozott létre, gondolt az árnyékokra és az egyéb apróságokra is. Stephanie szisztematikusan kezdi sorozni az illúziókat, de amint kiiktat egyet, új kerül a helyére. Ezalatt azonban Tyler is tüzel a másolatokra, így lassan, de biztosan a két ügynök kezdi kiszűrni, merre lehet az igazi.

Eközben Emma Rustinnal küzd…

_________________
Kansas - Page 2 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 4346
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 39
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

Kansas - Page 2 Empty Re: Kansas

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Vissza az elejére

 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.