Angyal Program komplexum

2 / 3 oldal Previous  1, 2, 3  Next

Go down

Angyal Program komplexum - Page 2 Empty Re: Angyal Program komplexum

Témanyitás by Godlaw / Tao Csüt. 16 Jan. 2014, 21:11

-Az idő lejárt - jelenti be Eberhardt ügynök, mire Shanon feláll az asztaltól, és visszaül a helyére, majd az ügynök is így tesz. Shanon arckifejezéséből ítélve nem egészen elégedett az eredménnyel, az ügynök arca azonban továbbra sem árul el semmit.
-Jól érzékelték a feladat valódi nehézségét Mr Burton és Mr Abrams, valóban kivételesen kevés információjuk áll rendelkezésre, de a valóságban sokszor még ennél is kevesebb jelenti a kiindulópontot.
-Örülök, hogy egyikük sem gondolt komolyan - ennél a szónál Abrams felé fordul - a bankrabló kivégzésére. Mindazonáltal a fegyverem valóban egy fontos előnyt jelenthet Mr Burton képességeivel együtt.
-Ms Szabo, amikor azt mondtam, hogy a tervezéshez bármit használhatnak, ön túl konkrétan értelmezte ezt, nagyon leragadt az előző feladatnál felmerülő eszközöknél. Inkább olyasmire gondoltam, mint a számítógépes keresés - fordul ekkor Shanonhoz. - De természetesen az olló ettől még hasznos lehet.
-Most pedig a kivitelezés: a célpont valóban a polgármester asszisztense, és valóban fagyasztani képes. Ami a Ms Cole által talált blogról hiányzik, hogy nem csak közvetlen közel tudja használni a képességét, tud lőni is vele jégszilánkokat. Ezáltal a szemből lerohanás taktikája nem működhet, de a meggyőzés, és mögé osonás egy jó terv, különösen a specialistájuk, Ms Cole miatt. A lövészük, Mr Burton biztosítékként helytáll, és a fegyverével messzebbről jelent veszélyt, mint a rabló. Vannak kétségeim afelől, hogy Mr Abrams lebukás nélkül el tudja vonni a bankrabló figyelmét, ám talán Ms Szabo segítségével ez sikerülhet. A pisztolyra mindenképpen odakell figyelnie, így működhet a hátbatámadás.
-Fontos, hogy ilyen helyzetekben ne ragadjanak le a hiányzó információkon: nem tudják, hány túsz van, van-e bomba, mi az indítéka a nőnek. Próbáljanak egyszerűen úgy eljárni, mintha a legrosszabb eshetőség állna fenn. Ennek megfelelően nem lőjük agyon a rablót, mert talán csak mentális befolyásolás alatt áll. És nem rohanunk szemből neki, mert túszai lehetnek.
-A csapat munkája nem kifogástalan, de a kommunikációjuk remek, máris többet értek el, mint az előző jelöltek.
-Mr Burton, ön remek taktikai gondolkodó, jól teljesítette a feladatot. Ms Cole, jó gondolat a számítógép használata, ezzel sikerült a kulcsproblémát jelentő információhiányt mérsékelnie. Mr Abrams, dicséretes a figyelemelterelés ötlete, és hogy nem mindent puszta erővel akar megoldani, ritkán hallani ilyet szupererővel rendelkező emberektől. Mondhatott volna azonban több konkrétumot is, a tervéről. És Ms Szabo, ön emberként képesség híján kevéssé tudott hozzájárulni az akcióhoz, azonban a kommunikációt nagyban segítette, hogy hangosan gondolkodva ötletelt, tervezett.
Az ügynök leteszi maga elé az asztalra a jegyzeteit, előredől kissé a székben.
-Szeretném, ha sorban elmondanák, hogyan értékelik a saját munkájukat, és a társaik teljesítményét.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Angyal Program komplexum - Page 2 Empty Re: Angyal Program komplexum

Témanyitás by Eva Carter Pént. 17 Jan. 2014, 16:32

Végig hallgatom a többieket is, és mind nagyon jókat mondanak. Nagyon, úgy fest a dolog, hogy az időnk már le járt, és bár nem tudom, hogy hogyan is állunk, de azt hallom, hogy még így is tovább jutotunk, mint az előzö csoport. Már ha jól értem a dolgot. Az ügynök beszél, és én meg probálok oda figyelni a szavaira, mikor ő hozzám szól. Amikor azt mondja, hogy le ragadtam, ki nyitnám a számat mert most, úgy érzem, hogy jóbb ha nem vitázom, talán én húznám a rövidebbet. De jön is egy másik feladat is, ami most minden esetre más mint az eddigiek. Salyát magunkat, és a többieket kell értékelnünk.
- Szerintem, jól teljesitettem nem mondom, hogy tökéletes voltam, vagy valami, de azért a többiek szerintem jóbbak voltak, mert ők legaláb végig használták az eszüket, nem úgy mint én. De, tudom, hogy lesz időm fejlődni ha be kerülök. A két úr is jóbb volt nálam, mert ők olyan részleteken is gondolkodtak, ami felett én el siklottam. És a hölgy is kiváloan alkalmazta a keresőt, hogy információnk legyen a nőröl. Nekem, ennyi. - Mondom az értékelésemet a salyát szavaimmal.

_________________
- Kik beleolvadnak az Erőbe, örvendezz azokkal! Gyászolnod őket nem kell. Hiányolnod nem kell.
– Nem! – mondta türelmetlenül Yoda. – Ne próbálkozz. Csináld, csináld! Vagy ne csináld. Próbálkozni nem lehet.
Eva Carter
Eva Carter
7. szint - 16 kredit

Hozzászólások száma : 592
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. May. 06.

Karakteradatok
Főkarakter: Szabó Éva
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Angyal Program komplexum - Page 2 Empty Re: Angyal Program komplexum

Témanyitás by Brian Abrams Hétf. 20 Jan. 2014, 16:14

Lejárt az idő, és itt a vége. Az ügynök kielemez mindenkit, aki jelenleg a szobában tartózkodik, majd rajtunk a sor, hogy megtegyük ugyanezt.
- A legtöbb tényre az úr világított rá. Miss Cole-al ellentétben nem feltétlen találgattam volna, hogy képes-e egyáltalán a nő valamire, így alulmúltam önmagam. Miss Szabó ötletelései is helytállóak voltak, de ahogy maga is mondta, kissé földhöz, illetve - most - irodához - ragadtan próbálta megoldani a helyzetet. - foglaltam össze tömören a véleményem. - A legnagyobb gondom az, hogy kétfelé is kell figyelnem rögtön. A helyzet szerint - már ha megodlható lett volna, én voltam az egyik, aki szóval tartotta volna, de mint tudja, két rossz szó kiesik a nő száján, és ha elkezdődik, nagyon nehéz, szinte lehetetlen visszafogni, és még nem szoktam teljesen hozzá, hogy hogyan tudom irányítani, kordában tartani; és ezt a tényt figyelembe véve, hogy rögtön megoszlik a figyelmem, valóban alulteljesítettem. Véleményem szerint. - zártam rövidre.
Brian Abrams
Brian Abrams
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 38
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Dec. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Brian Abrams
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Angyal Program komplexum - Page 2 Empty Re: Angyal Program komplexum

Témanyitás by Tomas Burton Kedd 21 Jan. 2014, 17:20

Az ügynök jelzi, hogy az időnk lejárt. Kissé csalódottan feszengtem a helyemen, hiszen nem értük el azt az eredményt, amit szerettem volna. Ahogy látom, a Shanon nevű nő is így érez, miközben feláll, és visszasétál a helyére. A többieken nem látom, hogy lehangoltak lennének az eredményünk miatt, ami valamelyest megnyugtat. Talán csak én érzem úgy, hogy alulteljesítettünk. Eközben Eberhardt is helyet foglal az asztal túloldalán, és elemezni kezdi a stratégiánkat.
Nem szólok közben, de azért magamban elmerengek, amikor a kivégzésről beszél. Valóban nem mondtam ki, de egy ilyen helyzetben gondolkodás nélkül képes lennék meghúzni a ravaszt. Nem azért, mert szeretek ölni – sőt, kifejezetten utálok. Viszont vannak helyzetek, amikor a legkisebb időhúzás is ártatlan életeket követel – és ha megmenthetek húsz, harminc, vagy még több életet, azzal, hogy egyet elveszek – akkor kénytelen vagyok megtenni. De persze csak akkor, ha már nincs más megoldás.
A pisztolyra oda kell figyeljen, igen, így igaz. Csak most jut eszembe, hogy ösztönösen magamra vontam a figyelmét, én jelentem rá a legnagyobb veszélyforrást – ezért én is vagyok a legnagyobb veszélyben. Ha vannak társai, akikről nem tudunk – ha elhelyezett ő is egy-két biztosítékot a helyszínen, akkor könnyedén lelőhetnek a legelső percben, és onnantól mészárlás indul az egész bankban. Hiszen nem tudhatjuk biztosra, hogy egyedül van. És nem csak az én életem, de az ártatlan túszoké is véget érhet csak azért, mert én kivont fegyverrel léptem fel ellene. Megcsóválom a fejem, és még kevésbé érzem magam sikeresnek, mint eddig. Túl sok hibát vétettem, és ez zavar – legközelebb jobban kell figyelnem a részletekre. Épp ezért keserű ízt érzek a számban, amikor remek taktikai gondolkodónak nevez a férfi – szerintem csak azért mondta ezt, hogy ne vegye el az önbizalmam, nem hiszem, hogy komolyan is gondolja.
Így, hogy végig a saját hibáimat soroltam magamban, nem esik nehezemre elemeznem a saját eredményem – csapnivaló. Azonban ezt nem mondom ki ilyen nyíltan.
- Miss Shanont gondolom a leghasznosabbnak, hiszen nélküle lényegesen kevesebb információ állt volna a rendelkezésünkre. Mr. Abrams segített a gondolkodásban, csakúgy mint a két hölgy, ezért ők is elengedhetetlenek voltak ahhoz, hogy ez az eredmény megszülethessen. Viszont önmagammal kapcsolatban csalódott vagyok, úgy érzem lényeges részletek felett siklottam el, és lehet, hogy a csapat gondolatait is eltereltem ezzel. Mindenesetre ha több idő áll rendelkezésünkre, biztos, hogy jobb stratégiát dolgozhatunk ki.
Tomas Burton
Tomas Burton
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 111
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Oct. 29.

Karakteradatok
Főkarakter: Raten Chromixen
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Angyal Program komplexum - Page 2 Empty Re: Angyal Program komplexum

Témanyitás by Godlaw / Tao Pént. 24 Jan. 2014, 23:31

Eberhardt ügynök faarccal hallgatja végig az értékeléseket, egyedül Burton véleményénél lehet látni az arcán valami reakciót, talán meglepettség, talán elismerés, nehéz megállapítani.
-Köszönöm az őszinte hozzáállást, a kommunikáció adja a sikeres csapat gerincét. Jelöltek! Önök teljesítették a felvételi procedúrát, ezennel hivatalosan is az Angyal Program tagjai közé léptetem elő önöket. Több tucatnyi, gondosan kiválasztott ember vesz részt a programban, elvárom, hogy  maguk teljesítménye felfelé húzza az átlagot. Időről időre kiszórjuk azokat a jelölteket, akik nem ütik meg a mércét, folyamatosan figyeljük a munkájukat, a viselkedésüket, a magánéletüket. Minden szempontból kifogástalanul kell teljesíteniük, hogy valóban a legkiválóbbak közé kerülhessenek. Ne feledjék: az Angyal Program a jövőt biztosítja - a jelenben. Most leléphetnek, a recepción megkapják az új igazolványukat, és egy borítékot a tudnivalókkal kapcsolatban a kiképzésről. A viszont látásra.

Kifelé menet valóban mindenki megkapja az ígért információkat, a kiképzési útmutató szerint már másnap korán reggel meg kell jelenniük. Az információk szerint a kiképzésen tanulnak majd lövészetet egyszerű lőfegyverekkel, közelharcot, rengeteg erőnléti megpróbáltatáson kell túlesni, emellett taktikai feladatokat kapnak, melyeket csoportosan kell elvégezniük, rendszeresen kerülnek szimulációkba, és kiegészítő ismereteket kapnak mutánsokról, földönkívüliekről, mágusokról, természetfelettiekről, szuperhumánokról, asgardiakról és egyéb veszélyforrásokról.

A következő három hétben //"A Hydra felemelkedése 3." kaland kezdetéig// mindenki részt vehet a kiképzésen - aki nem vesz részt akár egy alkalommal igen nyomós indok miatt, azt azonnal elbocsájtják. Ezalatt a fent felsorolt ismereteket alapszinten elsajátíthatjátok. Abrams számára külön meditációs gyakorlatokat is tartanak, így elkezdheti megtanulni, hogy kell uralnia képességét.
Mindez azonban csak három hét, még ha intenzív is, nem készít fel mindenre, ezt vegye mindenki figyelembe.

//Találkozunk "A Hydra felemelkedése 3." kalandon!//

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Angyal Program komplexum - Page 2 Empty Re: Angyal Program komplexum

Témanyitás by Thorhalla Hétf. 27 Jan. 2014, 08:48

A Hydra felemelkedése 3: A Kígyó Csókja
Résztvevők: Tomas Burton, Szabó Éva, Brian Abrams, Ben Grimm / Lény és Shanon Cole
Következő körváltás: 2014. február 1. (szombat) (5 naponkénti körváltás)

A csapat éppen a saját komplexumában töltötte a napját, ahol a mai napra előírt feladatokat végezték. Ben Grimm is visszatért a realitásba, így át tudta venni a csapata felett a vezetést. Délelőtti órák voltak éppen, ketten nem voltak csak itt a csapatból, akik a program részesei voltak, a két fiatalkorú tehetség, ők mindig csak iskola után csatlakoztak a csapathoz, a Charles Xavier iskola és a SHIELD együttműködése képen. De a többiek mind itt voltak, olyan 11 óra környéke lehetett, odakint tél volt január, hideg, havazott, legalább negyven centis hó fedte be a teljes várost, amikor az interneten és a tévében is furcsa, különös hírek futottak be. Somerset felett lila lett az ég, majd hatalmas sárkányok és robotok százai lepték el az eget, míg New Yorkban zöld-sárga színbe öltözött katonák, illetve gépek, polipra emlékeztetőek, illetve egyszerű robotok kerültek elő a semmiből.
A teljes SHIELD-nél megszólaltak a riasztók, az egyiket csak Ben ismerte meg, mivel titkos volt, az ARMOR szirénái is megszólaltak, a teljes városból mindenhonnan dimenzió- és realitásváltásokat jeleztek a műszerek. A város és a szomszédos állam egy része káoszba fordult, pont akkor, amikor egyelőre a SHIELD számára volt csak köztudott, hogy a város lényegében védtelen maradt, hiszen a Bosszú Angyalok egyetlen tagja sem tartózkodott a Földön, a Földön kívüli küldetésben vettek részt. Holografikus kijelzők jelentek meg a helységben mindenhol, ahol az Angyal Program tagjai voltak, a káoszt mutatták a városban élő egyenes adásban a drone-okon keresztül, mindenhol, a SHIELD emberei pedig azonnal nekiláttak annak, hogy felvegyék a harcot a támadókkal. A SHIELD vezetőségi parancsnoki láncát pedig mindenki ismerte, Jonathan Miller, utána következett egy rangon Kane Harris és Steve Rogers, majd utánuk egy hármas, Balthazar Morsus, Makarov Vlagyimir Riez és Stephanie Miller, alattuk pedig Shad King és Ben Grimm állt. Ezekből King tudományos vezető volt, Ben a csapatot vezette, Morsus az űrállomáson dolgozott a Föld körül, azaz egyedül Riez százados volt, aki a városban tartózkodott.

A média képei:
Spoiler:

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Angyal Program komplexum - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Angyal Program komplexum - Page 2 Empty Re: Angyal Program komplexum

Témanyitás by Eva Carter Kedd 28 Jan. 2014, 15:19

Mindenki végig mondja az értékelését, bár a másik csajtól értékelést én nem hallottam. A két férfi értékelése, kicsit meg lep engem, vagy is nem csak engem, mert az egyiknél, még a helyettesítő férfi is csodálkozik. Majd, mind a négyünknek mond valamit. Ha jól értem, akkor figyelni fognak minket, és én most nem tudom, hogy ehez én most hogyan is viszonyúljak. De végül is ez jó dolog is, mert akkor így legaláb ha történik valami valamelyikünkel, a SHILED tud cselekedni.
- Köszönöm, viszont látásra. - Mondom vidáman, majd én is haladok kifelé. Kint, még az asszisztentől is el köszönök, és a többiekkel a lift felé megyek. A portához érve, új igazolványokat, és egy borítékot, amiben az infókvannak. Meg is kapom, de nem itt nyitomki, hanem otthon. Elolvasom, amit írnak benne majd révén, hogy tudom azt, hogy holnap már kezdődik a dolog, hamar akarok az ágyamba jutni. A kikébzésen, mindig időre jelenek meg, és álltalában késöbb is megyek el, mint a többiek.

A Hydra felemelkedése 3: A Kígyó Csókja

A dél elötti óráimon vagyok, mikor is hallom és látom is, hogy Ben Grimm a kikébzönk vissza tért. meg azt is észre veszem, hogy ketten mint mindig, most is hiányoznak. Ketten az x-suliból, de ők mindig ilyenkór a suliban vannak, és majd csak késöbb csatlakoznak hozzánk. Épp a negyedik órára készülök elő, mikor is a riasztó meg szólal, és a TV-ben is fura hírek vannak, Sárkányokról, meg robotokról. Természetesen, a HYDRÁról is. Sajna, ismerem őket, hiszen volt már velük dolgom. Még mikor a képességem meg volt. Szőrnyülködve nézem a híreket, de egyenlőre még valami parancs félére várok, hogy egészen pontosan mit is fogunk csinálni. Mert, gondolom biztosan fogunk valamit csinálni. Egyébként, fura mintha minden előröl kezdődne minden. Ami azért mókás, mert én ezt már egyszer át éltem, csak akkor még az x-suliban voltam. Azt hiszem, de nem mernék rá mérget venni.


A hozzászólást Szabó Éva összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd 28 Jan. 2014, 17:55-kor.

_________________
- Kik beleolvadnak az Erőbe, örvendezz azokkal! Gyászolnod őket nem kell. Hiányolnod nem kell.
– Nem! – mondta türelmetlenül Yoda. – Ne próbálkozz. Csináld, csináld! Vagy ne csináld. Próbálkozni nem lehet.
Eva Carter
Eva Carter
7. szint - 16 kredit

Hozzászólások száma : 592
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. May. 06.

Karakteradatok
Főkarakter: Szabó Éva
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Angyal Program komplexum - Page 2 Empty Re: Angyal Program komplexum

Témanyitás by Godlaw / Tao Kedd 28 Jan. 2014, 17:11

Benjamin Grimm, a.k.a. Lény

Még mindig vannak kétségeim Eberhardt ügynök munkájáról, a legkényesebb időpontban, az újoncok kiválasztásakor kellett helyettesítenie, és bár minden bizonnyal kitett magáért, nem vagy biztos benne, hogy a lehető legjobb döntéseket hozta. Persze fogalmam sincs, milyen volt a teljes felhozatal, lehet, hogy közülük még ezek voltak a legjobbak, de úgy érzem, messze vannak még attól, hogy valóban egy szuperhős csapat nyomába érhessenek. Na nem mintha annak idején Reedékkel mi kaptunk volna kiképzést, de ittuk is ennek a levét rendesen, mire beletanultunk.
A lényeg, hogy most már itt vagyok, és ismét átvettem a kiképzések felügyeletét, így kézben tartom a dolgokat. Legalábbis egészen eddig úgy tűnt, hogy minden rendben.
Mikor a délelőtt lövészet óra közben meghallom a riasztót, egyértelmű, hogy tévedtem. A városban valami olyan esemény folyik, ami különleges riasztási szintet érdemel, ez pedig egyértelműen azt jelenti, hogy benne vagyunk a slamasztikában. Nem csak azért, mert a híradások képeiből rögtön látszik, hogy a HYDRA teljes erővel ostromolja a várost, hanem mert jelenleg egyetlen Angyal sincs tudomásom szerint a városban... Vagy akár a Földön.
-Mindenki azonnal sorakozó előttem! Ez nem gyakorlat, különleges riasztás, elképzelhető, hogy szükségállapot áll fenn, és bevetésre kerül sor. A tiétekre - teszem hozzá egy fanyar mosollyal, emrt a három hete edző tanoncok nem hiszem, hogy túl nagy önbizalommal állnának egy ilyen kihívás elé.
Azonnal az adóvevőmhöz nyúlok, és Riezt hívom.
-Riez százados, itt Grimm, ahogy nyilván hallja a háttérben, megszólaltak a titkos riasztások. Jelenleg négy AP tanonccal vagyok a komplexumban, de a híradásokból nem egyértelmű, hogy a város melyik részén van szükség leginkább a segítségre, és hogy biztonságos-e magammal vinnem őket. Mik a parancsai?

Shanon Cole

Az edzést félbeszakítja az élesen felharsanó riasztó, aminek hallatára Shanon azonnal a mostanra már megérkezett Lény felé fordul tanácstalan arccal. Fogalma sincs, mire szolgál ez a "különleges riasztás", de ezek szerint van "általános riasztás" is, és ez annál fontosabb. A Lény dörgő hangjára azonnal igyekszik sorba állni, de mikor a bevetésről van szó, megacélozza tekintetét, nem mutatja, hogy félne egy ilyen akciótól. Feszült figyelemmel várja, hogy Ben megkapja a parancsokat, és továbbítsa azokat nekik is.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Angyal Program komplexum - Page 2 Empty Re: Angyal Program komplexum

Témanyitás by Tomas Burton Pént. 31 Jan. 2014, 16:04

Mintha reakciót váltanék ki a férfiből, ahogy önmagamat elemzem – de nem tudom megállapítani, hogy milyet. Viszont amikor közli, hogy felvételt nyertünk, akkor mégis elégedettség tölti el a belsőmet – örülök, hogy sikerrel vettem ezt az akadályt. Tudom, hogy még sok munka, és edzés áll előttem, de a korhoz türelem társult – ha már bölcsesség annyira nem is, mint az sokan állítják. Az ügynök biztosít minket, hogy ez még nem jelent sok mindent, azaz bármikor eltávolíthatnak a programból, ha nem hozzuk az elvárt szintet. Ennek örülök – a legjobb akarok lenni, és ehhez az kell, hogy folyamatosan fejlődjek, és kellően motiválva legyek. Katonásan feszen testtartásban biccentek a férfinak, amikor felállok a helyemről – majdhogynem tisztelgek is – mikor megkapjuk az engedélyt a távozásra. Valahogy senki sem beszélget a másikkal, ahogy a lifttel visszaérkezünk a recepcióra, és megkapjuk az új igazolványunkat. Már másnap kezdődik a kiképzés, amit örömmel hallok. Nehezemre esik hazautaznom, legszívesebben egyből belevetném magam az edzésbe, de tudom, hogy pihennem kell – mivel a következő időszakban nem lesz rá sok alkalmam.

Másnap meg is jelenek a helyszínen, kipihenten, és felkészülten, ahogy kell. A tréning valóban intenzív, de szerencsére gond nélkül veszem az akadályokat – a lövészet szinte nevetséges, a tapasztalatomat tekintve, és a közelharc se okoz komolyabb akadályt, hiszen elég jól képzett vagyok ezen a téren is. Persze nem állnám meg a helyem egy szuperhőssel szemben, de az átlag emberekkel nincs nagy gondom. Összegezve – persze, fárasztó és megerőltető, de mégis élvezem az egészet. Egy ilyen átlagos kiképzés közepén szólaltak meg a riasztók, idegesítő hangon. Rögtön után érkeztek a holografikus képek, amik a várost mutatták, ahol láthatóan káosz uralkodott. Ben Grim, a kiképzőtisztünk egyből sorakozót rendel el, mire automatikusan a fegyvereim után tapogatózom. Feszült figyelemmel állok ott, a Lény előtt, és várom a parancsot. A többiek nem régóta edzettek, és bár én se vagyok egy aduász, a többévnyi kiképzésnek hála magabiztosan állok a férfi előtt. Kész vagyok csatába menni, mint bármikor, bár a belsőmben érzem azt a nyugtalan, állandó érzést, ami ilyenkor eluralkodik az emberen. Nem félelem ez, vagyis részben az, de nem teljesen. Inkább a józan ész hangja, ami minden egészséges ember belsőjében kételyeket kelt egy ilyen esetben. Próbálom nyugtatni, csitítani, miközben fapofával várom a parancsot.
Tomas Burton
Tomas Burton
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 111
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Oct. 29.

Karakteradatok
Főkarakter: Raten Chromixen
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Angyal Program komplexum - Page 2 Empty Re: Angyal Program komplexum

Témanyitás by Brian Abrams Pént. 31 Jan. 2014, 19:03

Amint az önelemzés végére értünk, az ügynök egy pillanattal később válaszolt csak, méghozzá nem is akárhogy: felvételt nyertünk. Egy alig látható félmosoly suhant át arcomon, de ahogy jött, úgy ment is. Amint kiléptünk az irodából, még elköszönt mindenki a titkárnőtől, aki igen segítőkésznek bizonyult a saját módján, végül mikor a lifttel visszamentünk a recepcióra, megkaptuk az új igazolványokat, és egy borítékot, ami a kikpzés mikéntjét és különböző pontjait jelölte meg. A borítékot csak otthon bontottam fel és olvastam el, és azzal szembesültem, hogy már másnap kezdődnek a kiképzések, és számomrak ülön meditációs órákat is tartanak. Úgy néz ki, hogy tényleg tudják, pontosan mit kell csinálni. Még elvégeztem, pár napi rutint és korán tértem nyugovóra, hogy kipihenten, és frissen érkezzek az első kiképzési napra.

A S.H.I.E.L.D.-ben a többiek is ott voltak a két X-diák kivételével, akik igazoltan vannak távol, illetva majd később csatlakoznak. A kikpépzés már tartott egy ideje, és épp lövészeten voltunk, amikor mindenhol az épületben megszólaltak a riasztók. Először nem ismertem fel, és meg is rémített a hirtelen jött éles hang, de végül felismertem, hogy ez most véresen komoly. Hamarosan megérkeztek a hologramm képek is, amiken a várost láthattuk, de bárcsak ne így lett volna. Szinte mindenhol káosz és zűrzavar uralkodott, mintha egy groteszk álomba csöppent volna az ember. Ben Grim, a kiképzőtisztünk - aki időközben visszatért kiküldetéséről, egy rövid rádióbeszélgetés után szinte azonnal összehívott minket, és készségesen - talán egységesen is - álltunk elé egy sorba, és vártuk a következő utasításait.
Brian Abrams
Brian Abrams
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 38
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Dec. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Brian Abrams
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Angyal Program komplexum - Page 2 Empty Re: Angyal Program komplexum

Témanyitás by Thorhalla Szomb. 01 Feb. 2014, 09:39

Résztvevők: Tomas Burton, Szabó Éva, Brian Abrams, Ben Grimm / Lény és Shanon Cole
Következő körváltás: 2014. február 6. (csütörtök)

Ahogyan a csapat felsorakozott kintről meglepett felkiáltásokat lehetett hallani, a folyosóról. Amik jellemzően az „Uram, igen uram!” szavakból álltak. Pillanatokkal később kiderült, hogy miért is, a helység ajtaja kinyílt, és talán mindenki legnagyobb meglepetésére Jonathan Miller ezredes lépett be rajta. Ennek a ténye volt meglepő, ugyanis a SHIELD-en belül mindenki tisztában volt vele, hogy az összes Bosszú Angyal, még a beugró tagok is elhagyták a Földet egy külső akció miatt két nappal ezelőtt, köztük volt az ezredes is, de most mégis itt volt. A megszokott terepen használt lila-fekete felszerelésében, páncéljában, a hátán ott volt a tegez, az oldalán a két pisztolya és az összecsukott íj. Amint hallotta, hogy Ben a századostól kér utasításokat a füleséhez nyúlt és visszavonta azt.
- Riez százados, itt Black Jack; a központból kérje le azt a pontot, ahol a legtöbb megérkező van, maga és az emberei oda menjenek és azt a környéket biztosítsák. Az Angyal Program résztvevőivel én foglalkozom.
Mindezek után mérte fel a csapatot és szólalt meg ismét.
- Ben – biccentett a férfinak. – Hölgyeim és uraim. A mai napon úgy alakult, hogy egyből egy vizsgába csöppentek bele. A Liberty Islandre mennek, az ottani kompkikötőket is támadás érte. A két diákot nem hívjuk ide, ez túlságosan veszélyes feladat lenne számukra egyelőre, de az értékelések szerint önök készen állnak. A feladatuk, hogy biztosítsák a helyszínt és ha szükséges, akkor foglalják is vissza azt. 10 perc múlva indulnak, addig mindenki készüljön el, helikopterrel mennek.
Mint mindig most is a megszokott rideg tekintetével mérte fel a társaságot és ugyanúgy beszélt, hidegen, távolságtartóan és tárgyilagosan.
- Minden érthető volt? Akkor induljanak készülődni! Leléphetnek! – adta ki a parancsokat.
Amennyiben van kérdés, akkor arra még válaszol, de ha mindenki elindult és csak Ben maradt ott vele, akkor halkabban szólalt meg simét.
- Ez is legyen egy vizsga számukra, úgy értékelje a munkájukat.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Angyal Program komplexum - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Angyal Program komplexum - Page 2 Empty Re: Angyal Program komplexum

Témanyitás by Tomas Burton Kedd 04 Feb. 2014, 03:49

Miközben a parancsra várunk – Ben ugyan annyira, mint mi, többiek – kintről egyértelműen egy tiszt közeledtét hallani. Maga Miller ezredes sétált be alig pár pillanattal később a kinyílt ajtón, mire meglepődve húztam fel a szemöldököm – nem úgy volt, hogy ő máshol van? Nos, mielőtt még elmélyülhetnénk a hiányos (vagyis téves) információ mély és kietlen óceánjában – úgy értem, ha a SHIELD jelentéseiben sem bízhatunk, akkor kiében?! – a férfi higgadtan ad parancsot a századosnak, majd nekünk.
- Uram, Ben Grimm vezeti a csapatot, vagy, mivel ez is egy teszt, csak megfigyelőként lesz jelen? – bár erre hamarosan úgyis választ kapnánk, szeretnék minél több részletet ismerni, hogy nagyjából elképzelhessem, mire számíthatunk. Sejtem, hogy Miller nem tart velünk – hiszen ő egymaga többet ér mint egy belőlünk felállított ezred – viszont a Lény segítsége jól jöhet. Közben a fegyveremet – a Sig Sauert- ellenőrzöm, a tárat, és a tartalék tárakat egyaránt. Sajnálatos módon a nagy kaliberű puskám, a jó kis M82A1 nincs nálam.
- Ezen kívül a SHIELD biztosít számunkra felszerelést, vagy csak a nálunk lévőkre támaszkodhatunk, uram? – persze az egyenruha rajtam van, de azért nem árt tudni, ha vihetek magammal egy puskát, vagy egy karabélyt – mind a kettővel többre megyek, mint a pisztolyommal. Nem mintha azzal nem lennék megelégedve, de a tűzerő mindig fontos. Mivel lövészeten vagyunk, van nálunk természetesen fegyver, de ez korlátozott tárral, és lőszerrel rendelkezik, amit nem ártana pótolni. Szívesen vinnék magammal gránátot is, ha lehet – a pisztoly mellé egy kisebb kaliberű UMP-t választanék szívesen, és mint már említettem, egy nagyobb kaliberű fegyvert is. Ahogy végiggondolom, elvetem a nagy hatótávolságú puska gondolatát – a sziget nem olyan nagy, hogy effektíven kihasználhassam, főleg, ha már nagyobb erő állomásozik ott, mire megérkezünk. Inkább a gyors tüzelés, és a relatív kisebb hatótávolság a nyerő. Ezért, ha van rá alkalmam, egy S&T K11-est is magammal vinnék. Bár nem olyan rég kezdtük a tréninget, nem hiszem, hogy bármely társam rohamos ütemben fejlődne – és mivel mindünk közül Éva volt a legjobban lemaradva, az ő bevetése egy kis gondot okozott a számomra. Viszont ha vihetnénk egy M27et, akkor rögzített állásból nem hiszem, hogy gondja lenne a fegyver visszarúgásával, ráadásul egy esetleges gyalogsági roham ellen is a segítségünkre lenne. Szívem szerint egy M2A1-et vinnék, amit relatív könnyű felszerelni, és a gyalogságot lekaszabolni vele, mégis félek, hogy a nő kezében inkább hátrány lenne a fegyver, nem hiszek benne, hogy stabilan megtartaná a csövet, és pontos lövéseket adna le az ellenségre. A másik nőt és Briant nem féltem ennyire, bár nekik se ártana egy fegyver – a legjobban mégse attól tartok, hogy Éva húzza vissza a csapatot. Ha Brian elszabadul, és minket kezd el támadni az ellenség helyett, akkor félek, hogy teljesen lefoglalja Ben figyelmét, hogy feltartsa a gamma fertőzöttet – mi pedig magunkra maradunk az ellenséggel szemben. Egyelőre viszont nem tudok tovább tervezni, amíg nem látom a helyszínt és az ellenfeleinket. Talán rakétavetőre is szükségünk lenne a járművek ellen, viszont ennyi fegyverzetet lehetetlen elvinni – főleg, ha a SHIELD megvonja tőlünk ezt a lehetőséget. Ha mindenáron védeni kell a helyet, gyalogsági aknák se jönnének rosszul, viszont nem biztos, hogy lenne időnk telepíteni ezeket, ráadásul a foglalásnál csak plusz súly, ami hátráltatna minket. Ha megkapjuk az engedélyt, hogy fegyvert vételezzünk magunkhoz, akkor határozottan kezdek beszélni, gyorsan, mivel az idő szorít minket.
- Ben, uram, ha lehet, akkor én egy S&T K11-es típusú fegyvert vennék magamhoz, tartaléktárakkal és tartalék puskagránátokkal. Jó lenne, ha mindenkinél lenne taktikai gránát, és egy hasonló fegyver. Mivel Éva nem rendelkezik túlzott állóképességgel és erővel, számára javasolnék egy M27-es típust, mivel az könnyű, könnyen kezelhető, és a talpnak hála a visszarúgása se túlzottan befolyásoló tényező. Emellett ha lehet, megkérném Mr. Grimmet, hogy tartsa szemmel Briant. Ha átváltozna, és nekünk próbálna esni, mi egymagunkban nem biztos, hogy visszatarthatnánk a férfit, viszont nem hiszem, hogy Önnek túlzott gondot okozna, és így mi foglalkozhatnánk továbbra is az ellenséggel. Esetleg ha néhány célzott pofonnal terelné az ellenséges egységek felé, az még több vizet hajtana a malmunkra. Ezt nem bizalmatlanságból mondom – fordulok az említett férfi felé –- csupán jobb, ha felkészülünk erre az esetre. Remélem megérted. – ezzel katonásan összecsapom a bokám, és vigyázzba állok, a vezetők felé fordulva, jelezve, hogy befejeztem a mondandómat.
Tomas Burton
Tomas Burton
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 111
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Oct. 29.

Karakteradatok
Főkarakter: Raten Chromixen
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Angyal Program komplexum - Page 2 Empty Re: Angyal Program komplexum

Témanyitás by Godlaw / Tao Szer. 05 Feb. 2014, 12:16

A belépő Miller felé fordulok, és egy pillanatra az a gondolat ötlik fel bennem, hogy a támadóink hülyének néznek minket, ez pedig csak egy másolat. Azonban a felszerelése és a modora is kifogástalanul hasonlít az eredeti Miller ezredesére, így kénytelen vagyok belátni, hogy valóban visszajött a küldetésről, esetleg már a távozása is csak egy álhír volt, hogy ezzel téves biztonságba ringassa a támadóinkat.
-Ezredes, meglepsz - biccentek neki köszönésképp, aztán hallgatom a parancsait. - Remélem tényleg készen állnak - válaszolom, amikor arra kér, vizsgaként értékeljem a teljesítményüket.
A Liberty Island... Taktikailag nem a legjelentősebb pont, a város védelmét egyáltalán nem szolgálja, és könnyen izolálható, ha esetleg a csapat elbukna. Tehát tökéletes vizsgalehetőség, arról nem is beszélve, hogy helikoptert kapunk hajó helyett, így gyorsan tudunk kivonulni.
-Ahogy az ezredes mondta, ez egy vizsga lesz az önök számára, így csak akkor avatkozom közbe, ha feltétlenül szükséges, vagy olyan ellenséggel találják szembe magukat, amivel nem vehetik fel a versenyt. Ami a fegyvereket illeti, az ezredes otthonosabban mozog ilyen téren, de azt ne felejtse el egyikük sem, hogy maguknak nincs felhatalmazásuk emberölésre! Tervezés, civilek kimentése, lefegyverzés, ártalmatlanná tevés, környezet biztosítása, elszállítás, ahogy tanulták! A tetőn találkozunk!
Ha mindenki megkapta a válaszokat a kérdésire, és leléptek a felszerelésükért, és magam is elindulok a lifthez. Közben az adóvevőn szólok az illetékes ügyosztálynak, hogy a program 3 résztvevője kapjon bevetési osztályú hozzáférést az épülethez, így a fegyverekhez, és az épület tető szintjéhez, ahonnan a helikopter indul.

Shanon Cole

Bár Shanon a parancsot Bentől várja, az érkező ezredes kezdi osztogatni azokat. Hamar túlteszi magát azon, hogy információi szerint ez az ember a Földön kívül van, és inkább próbál minél többet megjegyezni. Mivel inkább feline képességeire szokott támaszkodni harcban, nincs akkora szüksége fegyverekre, és már megtanulta, hogy Burton úgyis mozgó fegyverraktárként szokott működni, ha kéne valami. Így ő csak egy pisztolyt vesz magához tartaléktárakkal - már ha megkapja rá az engedélyt Burton is. Ezután a szobájába siet, ahol felveszi bevetési egyenruháját, elteszi a fegyvert, egy kommunikátort és egy tabletet, amelyen keresztül a híradást akarja nézni, hátha talál valamit a Liberty Island helyzetéről, és nem üres kézzel kell megérkezniük a helyszínre. Végül a lifttel a tetőre igyekszik, a helikopterhez.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Angyal Program komplexum - Page 2 Empty Re: Angyal Program komplexum

Témanyitás by Eva Carter Szer. 05 Feb. 2014, 13:34

Én, úgy tudom, hogy az ezredes, az a bosszú angyalokkal ment két nappal ez elött, így szerintem én vagyok itt az egyetlen, aki csodálkozik, hogy mégis itt van. Végig hallgatom a parancsait, és úgy itélem, hogy a fickó talán az eredeti ezredest utánozza, lehet talán, hogy egy amolyan helyettesitő cyborggal állunk szemben, de nem mondom biztosra. Erre, talán rá kérdezek az ezredesnél, csak a biztonság kedvéjért.
- El nézzést úram, de úgy tudom, hogy őn kint van az űrben az angyalokkal, és a riadó is csak pár perce indult el. Ezek után, én bár szeretném azt hinni, amit hiszek, de azért ezt meg kérdem. Őn, valami helyettesitő cyborg féle? Már ne haragudjon úram, hogy ilyen időben ilyen marhaságokat kérdezek. - Mondom, mert nem tudom, hogy mit is higyek. Ha cyborg féle vagy mi, akkor meg nyugszom, ha ember,akkor meg nem tudom.
- És az angyalok, meg a helyetteseik? Hiszen, nekik is kell az eligazitás, jó nem azt mondom, hogy itt kéne lenniük, ahol mi vagyunk, de az épületben nekik is akkor itt kell valamerre tartozkodniuk. - Mondom, bár nem értem, hogy hogy is hagyhatja el a számat ennyi sületlenség. És talán, még a kérdésem is felesleges. Majd ha választ kapok, el indulok, hogy fel készüljek az indulásra.

_________________
- Kik beleolvadnak az Erőbe, örvendezz azokkal! Gyászolnod őket nem kell. Hiányolnod nem kell.
– Nem! – mondta türelmetlenül Yoda. – Ne próbálkozz. Csináld, csináld! Vagy ne csináld. Próbálkozni nem lehet.
Eva Carter
Eva Carter
7. szint - 16 kredit

Hozzászólások száma : 592
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. May. 06.

Karakteradatok
Főkarakter: Szabó Éva
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Angyal Program komplexum - Page 2 Empty Re: Angyal Program komplexum

Témanyitás by Brian Abrams Szer. 05 Feb. 2014, 13:43

Hirtelen minden ránk zúdul. Először a riasztás, most pedig az ezredes ittléte, ugyanis a híresztelések szerint nem a Földön tartózkodik. Ezek szerint valaki elhintett egy kacsát, és sokan meg is ették. Vagy ennyire könnyű volt a kiküldetése és már vissza is tért onnan. Lényegtelen, ugyanis rögtön kiosztja a parancsokat, és kicsit meglepődöm, hogy rögtön egy vizsgalehetőséget kapunk. Mr. Burton felvázolja a szükségleteit, és a félelmeit - velem kapcsolatban is.
- Ugyan, semmi gond, megértem. - mondtam zavartan, mikor rám terelte a szót. Helikopterrel megyün ka helyszínre, és mivel Burton a fegyvermester, Ms. Cole pedig a technikai zseni, így rám marad majd a hirtelen improvizáció feladata. Nem szeretem, és sosem használtam semmilyen fegyvert sem, így gondolkodóba esem, hogy vigyek-e magammal, vagy sem, illetve, biztos szükségem lesz-e rá egyáltalán. Végül úgy döntök, hogy ártani nem fog - remélem. Mivel nem értek hozzájuk, az első kezembe akadót vettem magamhoz. Kicsit izgultam - hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem - de minden klappolni fog, nem lesz semmi gond. A meditációs órák sokat segítettek, és remélem, nem fogunk olyan helyzetbe kerülni, hogy gond leszen.
Brian Abrams
Brian Abrams
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 38
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Dec. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Brian Abrams
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Angyal Program komplexum - Page 2 Empty Re: Angyal Program komplexum

Témanyitás by Thorhalla Csüt. 06 Feb. 2014, 08:35

Résztvevők: Tomas Burton, Szabó Éva, Brian Abrams, Ben Grimm / Lény és Shanon Cole
Következő körváltás: 2014. február 10. (hétfő)

- Ahogyan Mr. Grimm jónak látja mindezt – fordult Burton felé a kérdésre. – Kapnak fegyvert, ami a képzés keretein belülre belefér.
Miller összeráncolt homlokkal nézett Éva felé a nő szavai után.
- Komolyan úgy gondolta kisasszony, hogy védtelenül hagyom a várost és a bolygót bármilyen fenyegetéssel szemben? – kérdezte megszokott ridegségével. – A SHIELD kémszervezet is, mindezt bizonyára ezt tudja. Láthatóan ön is és mások is legalább annyira úgy gondolkodnak, mint az ellenségeink, akik úgy gondolták, hogy ez remek alkalom lenne a város megtámadására, mert nincs ki irányítson, nem volt az.
A hangja némileg kioktató volt, de a szó jó értelmében, Ben akkor látta így beszélni, amikor katonáknak tartott előadást, illetve az újoncoknak itt a SHIELD-en belül.
- Kiborg, ha ez így lenne, inkább Víziót tartottam volna itthon. Az Angyaloknak nem kellene eligazítás, tudnák, hogy mit tegyenek és már kint lennének a terepen eddigre – mindez valóban nem volt túlzás Miller részéről. – de ők valóban nincsenek a bolygón, az én elutazásom csak álca volt – mondta.
Igazából ez teljesen összevág a képpel, amit mindenki ismer Miller-ről, köztudott, hogy briliáns stratéga, vezető és hadvezér is, az elmúlt három korábbi elnök is félt tőle, Irons, Spencer és most Obama is. Egyikőjük sem tudta irányítani és ő maga végig független maradt a csapatával. A mostani cselének pedig mindenki bedőlt, még a SHIELD-nél levők is és ez valószínűleg az ellenségnek is igencsak kellemetlen perceket fognak ezzel okozni. Mindezek után nem is maradt tovább, hanem távozott további parancsokat osztogatva és halhatóan ő is ment ki terepre, mint mindig.
Mindezek után mindenki ment a fegyverek után, Burton javaslata alapján mindenki megkapta, amit kért, azonban puskagránátból csak 1-1 járt fejenként. Taktikai gránátokból pedig 4 – mindenki írja le, hogy milyen eloszlásban kért ezekből. Miután ezzel kész voltak, legalább öt-hat percet szórakoztak el vele a helikopter már várta őket, ami beszállás után indult is. A levegőből látszott, hogy a SHIELD tényleg fel volt készülve a támadásra, páncélozott autók, néhány könnyű tank, helikopterek, vadászgépek, hajók is már bevetésre készen voltak szerte a városban, vagy annak a szélén, hogy felvegyék a harcot a támadókkal. Úgy tíz perccel később már meglátszott a füstölő kompkikötő a csapat célterülete, ahova a helikopter nem fog leszállni, ellenben mindenkinek ejtőernyővel kell majd megérkeznie innen fentről.
- Mindjárt megkérkezünk a célterületre! – szólt hátra a pilóta. – Készüljenek az ugrásra!
Úgy fél perccel később ez meg is történt és mindenkinek ekkor kellett ugrania az ejtőernyővel a helikopterből.

//Elég lesz oda írni, ide már nem muszáj.//

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Angyal Program komplexum - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Angyal Program komplexum - Page 2 Empty Re: Angyal Program komplexum

Témanyitás by Godlaw / Tao Kedd 29 Ápr. 2014, 20:29

Angyal Program 2: A megkísértés
Résztvevők: Zacharias Waver-Davidson, Tomas Burton, Shanon Cole, Szabó Éva, Brian Abrams

A csapat tagjai ebéd után úgy egy órával érkeznek vissza a kiképző teremhez, amikor meglepetésetekre a szokásos kiképzők helyett Ben Grimm személyesen jelent meg az aulában. Az utóbbi három hónapban ritkán történt ez meg, többnyire azt a kifogást lehetett hallani, hogy elfoglalt az adminisztrációval. Most azonban ő várt titeket, mellette pedig asszisztense áll.

-Szép napot, jelöltek! Nem karácsony van, nem kell örülni a jelenlétemnek, azért jöttem, mert utasítást kaptam egy bevetésre. Bizony, jól hallotta mindenki, egy új lehetőség, egy tiszta lap, hogy az Angyal Program bizonyítsa életképességét. Ami engem illet, én bízom minden jelöltem képességeiben, rátermettségében és felkészültségében, tudom, hogy nem kell majd csalódnom. Ami a bevetést illeti...
Asszisztense az egyik falon elhelyezett képernyőhöz fordul, és egy távkapcsolóval a kezében aktiválja azt. Egymás után jelennek meg képek, többnyire alulexponált, sötét, szemcsés fotók, de mindegyiken kivehető valamiféle alak. Nehéz lenne megállapítani, még a színe is kétséges, de emberszerű. A környezet néha sötét sikátor, olykor metróalagút, máskor csatornajárat.
-Egyre több civil által készített képet kaptunk az utóbbi időkben különös alakokról a csatornák és aluljárók környékén, de amennyire eltérőek, és rossz minőségűek, akár óriáskrokodilok után is vadászhattunk volna New York alatt. Ma délelőtt viszont történt egy incidens, eddig nem jellemző módon nappal vélték látni a különös lényt, persze használható fotó most sem készült. Brooklynbam történt az eset, az egyik külvárosi metróalagútban kisebb robbanás történt, szerencsére egyetlen civil sem sérült meg, de a törmelékek között találtak egy SHIELD ügynököt, jelenleg mesterségesen tartják kómában. Nem várhatjuk meg, míg felkel, és elmeséli mit látott, reménykedhetünk, hogy a lény megsérült, és hamar a nyomára bukkanhatunk. A metróállomást lezártuk, a csatornarendszer kijáratait figyeljük a környéken. Az Angyal Program jelöltjeinek feladata, hogy behatoljanak az alagútrendszerbe, és előkerítsék a célpontot... ÉLVE.
Lassan végighordozza a tekintetét a csapaton.
-Ne hozzanak szégyent a Programra! Maguk mostantól az Angyal Program Alfa csapata, ez az első hivatalos önálló küldetésük. Tizenöt perc múlva egy páncélozott jármű várja magukat az épület előtt, addig szedjék össze a felszerelésüket: maximum fejenként egy sokkoló fegyver, maximum fejenként egy taktikai gránát, és amit ezen kívül jónak látnak magukkal hozni. Ezen kívül mindenki kap egy adóvevőt a küldetés idejére, arra az esetre, ha esetleg külön kéne válniuk az alagutakban. Van kérdés?

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Angyal Program komplexum - Page 2 Empty Re: Angyal Program komplexum

Témanyitás by Serena Davidson Kedd 29 Ápr. 2014, 21:22

//Előzmény: Zack szobája//

Zack, mint mindig ebéd után csendesen és egyedül meditált, hogy rendezze az érzéseit és a szombat délelőtti edzést levezesse magában. Ilyenkor különösen hiányzott neki a saját világa, főleg, hogy ezt még mindig nehezen szokta meg. A legnagyobb baja talán az volt, hogy túl fejletlen volt minden. Ezenfelül igyekezett a többiek előtt is visszaérkezni a helységbe, már csak az itteni anyja miatt is, legalább is az egyik miatt, mert Amelia bármikor benézhetett, ahogyan többször meg is tette, hogy miként áll a fiú. Meglepetten tapasztalta, hogy a Lény várta őket, és már itt sejtette, hogy mi miatt is. A gyanúja pedig hamarosan tényleg be is bizonyosodott. Nem volt ott az előző küldetésen, akkor a kora miatt nem engedte ki senki, meg mert nem volt egyetlen hozzátartozója sem a húgát, vagy nővérét leszámítva a bolygón, meg a másik anyját, de Serena nem engedte el. Amelia engedte volna, de mivel Serena döntött, így az iskolában kellett maradnia a Hydra támadásakor a kora miatt. De most nem volt semmi, ami visszafogta volna ebben. Figyelte a megjelenő képet, a csatornában arról az emberszerű lényről, noha nem volt túl pontos. Amint megnézte a figyelmét Ben-re fordította és végighallgatta, hogy mit is mondott. Az egész végén megértően bólintott, hogy értett mindent. Számára az élve szót ki sem kellett emelni, hallotta, hogy milyen vége volt az előző küldetésnek, de ő már a saját világában sem használt gyilkolásra alkalmas fegyvert, az energia alapú pisztolyai is csak kábításra voltak alkalmasak és a harcművészettel sem ölt soha sem. A nevelőapja arra tanította, hogy tisztelje az életet és soha se oltsa ki azt.
- Nincs kérdés uram! – mondta.
Amint mehettek elindult a raktár felé, számított rá, hogy teljesen más fegyverzetet fog kérni, mint a többiek, már csak a harcstílusuk miatt is. pisztolyt, vagy efféle lőfegyvert esze ágában sem volt kérni, az itteniek túl primitívek voltak számára.
- Egy kábító gránátot, az adóvevőt, egy éjjellátó és hőérzékelő szemüveget kérek. Ezenfelül egy hat kábító, hat altatató tapaszt, egy köpő csövet és hozzá annyi altatóval átitatott tűt, amennyit adhat, ezt kérem a pisztoly helyett – mondta a fegyverraktárnál levő ügynöknek. – Ezenfelül két nyomkövetőt, az egyiket, amit köpőcsővel lehet belelőni az ellenfélbe, illetve egyet, amit kézzel kell elhelyezni rajta, ehhez egy GPS-t, hogy követni is lehessen. Műanyagbilincset, rege… nem az itt még nincs… az sem és az sem… egy kisebb oxigénpalackot és maszkot, ha esetleg búvárkodni is kell, illetve egy mászófelszerelést, és tapadókorongos kesztyűt, és olyan kiegészítőt, ami könyökre, térdre, illetve cipőtalpra is lehet tenni, ha esetleg mászni kell. Meg egy kisebb elsősegély csomagot, a legfontosabb dolgokkal. Illetve felrázható neoncsövek, az út jelölésére.
A saját ruhájában volt, ahhoz nem kért golyóálló mellényt, az csak zavarta volna. A többi más, amit akart volna hozni túl sok lett volna, illetve ebben a világban még nem is ismerték. Amint ezek megvoltak, akkor el is indult visszafelé, a megbeszélt pontra.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Angyal Program komplexum - Page 2 7ik0U8W
Serena Davidson
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1338
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 17
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Angyal Program komplexum - Page 2 Empty Re: Angyal Program komplexum

Témanyitás by Tomas Burton Szer. 30 Ápr. 2014, 10:53

Épp ebédről értem vissza a komplexumba, és felkészültem rá, hogy újabb délutánt töltsek el edzéssel. Úgy éreztem, ideje lenne nyitni a csapat felé, kezdtem belázni, hogy zárkózottságom csak tovább növeli a feszültséget, és hogy értelme sincs sok. Úgy terveztem, hogy a kiképzés között tartott szünetben kezdeményezek – vagy kapcsolódok be egy – beszélgetés(be), erre azonban nem kerülhetett sor, hiszen az aulában maga Ben várt minket.
Köszönés helyett csak biccentek a férfinak, miközben kihúzott testtel megállok előtte. Bár nem kaptuk parancsba, hogy vigyázba álljunk eligazítás alatt, az ilyen berögzült megszokásokat nehéz elhagyni. A képeken próbálok minél több részletet kivenni, de ez veszett ügy, így inkább a férfira fordítom a tekintetem.
Az élve elég erősen meg lett nyomva, és úgy érzem, főként nekem szól. Nem szégyellem el magam, már épp elégszer megkaptam a fejmosást érte, és én is tudom, hogy hibáztam. Többször átgondoltam a dolgot, és kielemeztem a hibáimat, ezen nincs miért tovább rágódjak. A halál az halál, és ezen az élők nem tudnak változtatni, nincs is miért ezen filózzanak.
- Nincs kérdésem, és köszönöm a bizalmat. – mondom, és ha senki se tesz fel kérdést (, ha mégis, akkor maradok, és meghallgatom a válasszal együtt), elindulok a raktár felé. Kivárom a sorom, valószínűleg csak az új fiú előzött meg, és hallgatom a választását. Nem kommentálom, viszont amikor a pulthoz lépek, felemelem a kezem.
- Hagyja a kábító pisztolyt, nincs rá szükségem. Ha engedélyezett, akkor kést kérek, ha nem, akkor csak egy gumibotot. Adjon egy vakító gránátot, egy gázmaszkot, és néhány világító rudat. Hő és éjjellátó készüléket, adóvevőt kérek még. Robbanószerre van engedélyünk? – kérdezem, bár sejtem a választ. Ha mégis lenne, akkor kis méretű, feltapasztható C4-eket kérek, legalább négy darabot.
- Ezen kívül csak egy elsősegélycsomagra lesz szükségem. – fejezem be, és várom a kívánt eszközöket. A zavaróeszköz nálam van, a múltkori hidra elleni küldetés óta sehová se merek menni nélküle – nem tehetem ki magamat egy olyan sugárnak, mint Brianék. A kábító fegyvert azért nem kértem, mert egyrészt még mindig meg vagyok sértődve, illetve be akarom bizonyítani, hogy fegyverek nélkül is érek valamit – főleg magamnak, de részben a vezetőségnek is. Illetve a kis hatótávolságú, egy ellenfélre korlátozott eszköz kevesebbet ér, mint közelharci képességeim – akkor már inkább leütöm azt a valamit, nem fogom sokkolni, mint egy útszéli rendőr.
Tomas Burton
Tomas Burton
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 111
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Oct. 29.

Karakteradatok
Főkarakter: Raten Chromixen
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Angyal Program komplexum - Page 2 Empty Re: Angyal Program komplexum

Témanyitás by Brian Abrams Szer. 30 Ápr. 2014, 12:45

A három hónap úgy telt el, hogy szinte észre sem lehetett venni. Nem voltam feldobva a gondolattól, hogy lezárják a programot, de bíztam benne, hogy ezt nem teszik meg. Az, hogy Ben Grimm várt minket személyesen az előtérben, pedig bizakodásra adott okot, bár a beszédéből még érezhető volt, hogy nem fogja egykönnyen elfelejteni az előző küldetés megpróbáltatásait, és sikertelenségét. A lehető leggyorsabban felvázolta, hogy mi a helyzet, közben pedig az asszisztense váltogatta a képeket egy kijelzőn, és így mi is vethettünk pár pillantást az említett fényképekre. Túl szép szó rá a "használhatatlan", de komolyan mindegyik kép teljesen felesleges volt. Ennyi erővel elég lett volna, ha nagy vonalakban összefoglalják mivel van dolgunk, vagy legalább utalnak rá egyszer. A Lény igencsak megnyomta az "élve" szót a feladat ismertetésénél, és bár közvetlen halált nem okoztam - legalábbis nem tudok róla - mégis valahogy kellemetlenül hat a dolog. Vetek még egy pillantást a képre, és átfut az agyamon, hogy az ilyen képek miért mindig használhatatlanok, elmosódottak, sötétek és a többi. A jeti, a loch ness-i szörny, ufók, és most ez. Egyik lényről vagy dologról készült fénykép sem lett sose tiszta. Ben felé fordulok, és felteszek egy kérdést:
- Senki nem mondott semmi támpontot, miféle lény lehet ez? Mondjuk mutáns, vagy egy szerencsétlenül járt kísérleti alany, vagy akár még ennél is rosszabb? - amint megkaptam a választ, egy "hmm" a válaszom, majd a többiek után indulok a raktárba. Nem kaphattunk mást, csak sokkoló és/vagy kábító fegyvert. Kivárom a sorom, majd mikor a számomra még ismeretlen tag végzett, és Tomas is megkapta a saját repertoárját, odaállok az ablakhoz.
- Egy sokkoló és egy kábító pisztolyt, adóvevőt, éjjellátót, egy elsősegély csomagot, annyi lónyugtatót, amennyit csak adhat, részben nekem is szükségem lehet rá, aztán ki tudja. - eresztettem meg egy kedves mosolyt, holott a helyzet egyáltalán nem volt az. Bár a nadrágot mostmár beszereztem az átalakulásra, nem biztos, hogy jó ötlet lenne, ha a csatornában, vagy a metró alagutakban átváltoznék.
Brian Abrams
Brian Abrams
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 38
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Dec. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Brian Abrams
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Angyal Program komplexum - Page 2 Empty Re: Angyal Program komplexum

Témanyitás by Eva Carter Szer. 30 Ápr. 2014, 23:57

Ebéd után, indulunk vissza a kiképző teremhez, de ott a szokásos kiképzőnk helyett, maga Ben állt, és mellette, az aszisztense. Sok jót, nem nézek ki abból amit mond, és ez is, hogy ki emeli számunkra, hogy élve kell a lény nekik, hát ez klasz. Eddig, csak Brian tesz el kérdést, és mivel engem is érdekel a válasz, azt még megvárom. Tomas, c4-est szeretne magával vinni, bár nem értem, hogy minek az, meg szerintem a kés is teljesen felesleges. Nekem lenne egy kérdésem, de inkább magamban tartom, és arra a kérdésre, hogy van-e valakinek kérdése, arra én csak egy fej rázással válaszolok. Miután, mindenki megkapta amit kért, az én kivételemmel, én is oda megyek, és leadom a rendelésemet.
- Nos, akkor én kérnék egyszer egy adóvevőt, egy éjjellátó és hőérzékelő szemüveget, és jól jönne egy szép szelet oldalas, egy szték, kötelet is szeretnék, és talán még a sokkolót is kérem, de azt is taláncsak a táskámban fog pihenni. akkor lássuk csak mit is akarok még? Ja, igen még szeretnék egy mentolos orbit rágót, de azt magamnak. Igen, és kéne nyugtató, vagy pedig altató is jöhet, amivel meg tőltöm a két húst. - Sorolom, hogy mi az amit szeretnék, de nem biztos, hogy meg is kapom-e őket. Nem tudom nem észre venni, hogy Zack, és talán Brian az egyetlen személyek eddig, akik okosan fegyverkeztek fel vagy, hogy mondjam. De, még ott van Shanon is, aki még nem kért ki semmit sem.

_________________
- Kik beleolvadnak az Erőbe, örvendezz azokkal! Gyászolnod őket nem kell. Hiányolnod nem kell.
– Nem! – mondta türelmetlenül Yoda. – Ne próbálkozz. Csináld, csináld! Vagy ne csináld. Próbálkozni nem lehet.
Eva Carter
Eva Carter
7. szint - 16 kredit

Hozzászólások száma : 592
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. May. 06.

Karakteradatok
Főkarakter: Szabó Éva
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Angyal Program komplexum - Page 2 Empty Re: Angyal Program komplexum

Témanyitás by Godlaw / Tao Szomb. 03 Május 2014, 12:55

Ben a kijelzőre néz Brian kérdését hallva.
-Az alapján, amit tudunk, lehet mutáns, szuperhumán, de akár földön kívüli is. Az biztos, hogy képes volt egy SHIELD ügynököt leszerelni, nem egyértelmű, hogy ő okozta-e az omlást, vagy robbanószer, de a lényeg: veszélyes.
Shanon sem tesz fel kérdést az eligazítás után, így mindenki továbbhalad a raktárakhoz. Zack érkezik elsőnek, aki meg is kapja a felszerelését, 10 darab köpőcsőbe helyezhető tűt is kap. A mászó felszereléssel együtt kicsit kezd sok lenni a holmi, de végülis tudnak adni egy olyan hátizsákot, ami elég nagy ahhoz, hogy beférjen minden. Az egyedül problémát az jelentheti, hogy a sok holmi között hamar megtalálja, ami kell neki.
Tomas nem kap kést, mivel nem éppen kábításra alkalmas eszköz, a robbanószernél pedig elgondolkodik a raktáros tiszt, végül két adag felragasztható bombát ad át, mivel megítélése szerint ez inkább taktikai célokra használandó, mint harcban.
-Azért vigyázzon, ne robbantsák magukra az alagutakat.
Brian megkapja a fegyvert, és hozzá a kábító és sokkoló lövedékeket, ahogy a többi felszerelését is. Éva kérésein aztán végül elkerekedik a tiszt szeme, amikor az oldalasról beszél. Némileg javul a helyzet, mikor altatót kér hozzá, de a rágót még ilyenkor sem tudja mire vélni. Végül beletelik pár percbe, míg felhoznak a konyháról egy szelet húst, és a rágó kivételével meg is kap mindent Éva.
-Villanó gránátot kérek, kézi sokkolót, kötelet, és... - Shanon végignéz a többiek felszerelésén, hátha kihagyott valami fontosat. - Jöhet egy éjjellátó és hő érzékelő szemüveg, meg egy oxigénpalack nekem is - fejezi be végül. Miután ő is megkapja a felszerelést, az egész csapat elindulhat kifelé, ahol már várja őket a páncélozott kisbusz, amivel a helyszínre mennek.

//Írhattok már egyből oda.//


_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Angyal Program komplexum - Page 2 Empty Re: Angyal Program komplexum

Témanyitás by Serena Davidson Szomb. 03 Május 2014, 14:28

A műszófelszereléshez tartozó hámot Zack már ott felvette magára és természetesen nem több száz méter hosszú kötélre gondolt felszerelésnek, hanem tíz-húszra. A táskába így a hámot nem kellett beletennie, csak a többi felszerelést, ami pedig valószínűleg már nem is volt olyan sok, mint elsőre tűnt volna, hiszen a legtöbb egészen picinek volt mondható. Amíg a pakolással és az öltözködéssel foglalkozott kissé távolabb állt a raktártól, hogy a többiek is odaférjenek és megkaphassák a holmijukat. Ügyelt arra, hogy ne legyen senkinek sem útban. Amint mindennel megvolt, pakolás, a táskát felkapta magára és úgy indult az előre kijelölt pontra. Ilyen esetekben hiányoztak neki az energiafegyverei, azokat nem hagyta az anyja, hogy magával hozza ebbe a világba, így kénytelen volt otthon hagyni, pedig már Chicagóban is remek hasznát vette volna azoknak, amikor Zacharias Morsus-sal kellett szembeszállnia. Még egy pillanatra megtorpant, hogy mit is felejtette el, de nem nagyon akart plusz felszerelést, mindössze annyit, ami magától is megtudna csinálni, vagy boltban be tudna szerezni. Volt egy olyan érzése, hogy Amelia miatt saját magának kiharcolhatna több fegyvert, felszerelést, de nem akart visszaélni a helyzettel. Amint kiértek a páncélozott járműhöz szótlanul szállt be és ha nem kérdezték, akkor nem is szólalt meg mindaddig, amíg ki nem értek a helyszínre.

//Folytatás: Metróállomás//

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Angyal Program komplexum - Page 2 7ik0U8W
Serena Davidson
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1338
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 17
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Angyal Program komplexum - Page 2 Empty Re: Angyal Program komplexum

Témanyitás by Godlaw / Tao Pént. 19 Dec. 2014, 11:26

Angyal Program 3. – Sarokba szorítva

Helyszín: Az Angyal Program komplexum tárgyalója
Időpont: 2025. december 19. 16:40
Résztvevők: Waynoka, Szabó Éva, Tomas Burton, Zacharias Waver-Davidson, Viktória Studtheim, Shanon Cole (NJK)
Körváltás 5 naponta, legközelebbi: december 24.

Az Angyal Program legutóbbi bevetése óta két új tag is belépett a csapatba. Ennek immáron lassan másfél hónapja, így mindenkinek volt ideje megismerkedni egymással. A kiképzések során mindenképpen megismerkedtek egymás képességeivel, szaktudásával, hogy ha éles bevetésre kerül sor, akkor hatékonyabban dolgozhassanak együtt.
A mai napon a kiképzés közben szólal meg a hangosbemondó, ami mindenki a tárgyalóba szólít öt perc múlva. Itt találkozik a csapat Ben Grimmel, az Angyal Program hivatalos vezetőjével.
Angyal Program komplexum - Page 2 Thething-first
-Gyors leszek, mert sürgős az eset. New Jerseyből jeleztek, túszhelyzet a Worthington toronyban. Nem elég, hogy száztíz emeletnyi civilt ejtettek fogságba, de ráadásul a cég fegyvereket gyárt, prototípusokat, mondanom sem kell, az a lyuk korábban nem volt ott – mutat a mögötte lévő monitorra.
Angyal Program komplexum - Page 2 Belaire-apartments
-Egy helikopterről próbálták mesterlövészek leszedni az egyik túszejtőt, amikor egy kézifegyverrel kirobbantotta a helyiség falát, kész csoda, hogy a helikopter le tudott szállni utána. A tűzet megfékezték azóta, és a helyzetből profitáltunk is. Ez ugyanis – mutat a kiégett helyiségre – az akció bemeneti pontja. Úgy tűnik, elbarikádozták a túloldalát, de ez nem okozhat túl nagy gondot, és így nincs rálátásuk a helyiségre. A feladatotok: behatolni az épületbe, elkapni a túszejtőket, és a túszokat biztonságban kijuttatni az épületből.
Ezután a monitoron újabb kép jelenik meg.
Angyal Program komplexum - Page 2 Sinhvinhngonguyen01_sm
-Amit eddig tudunk: ez a férfi a túszejtők vezetője, Hjuan Shen Wey, egyelőre semmiféle követelést nem adott le, és nem hajlandó felvenni a kapcsolatot a rendőrséggel. Ez arra enged következtetni, hogy megvan a maga terve a távozásra, ezért is sürgős a beavatkozás. Nem várhatjuk meg, míg ők lépnek. Legalább tizenöt embere van, de ez a szerény becslés, ugyanis az alkalmazottak között is van, aki kapcsolatba hozható Wey-jel, ha pedig beszivárogtak emberei, akkor akár kétszer annyian, vagy még többen is lehetnek. Az épületben lévő kísérleti fejlesztéseken kívül viszont nincs náluk lőfegyver. Nem zárhatjuk ki, hogy vannak köztük mutánsok is. Van kérdés?

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Angyal Program komplexum - Page 2 Empty Re: Angyal Program komplexum

Témanyitás by Serena Davidson Pént. 19 Dec. 2014, 12:18

Előzmény: Metróállomás//

Zack a mai napon úgyis a városban volt az Angyal Programos edzésnap előtt, a Zaphire-ra vásárolt a városban és onnan érkezett meg. A napjai az előző bevetés óta sem különösebben változtak, hol iskolában volt és ott tanult, hol pedig itt az Angyal Program komplexumban volt edzéseken. Lényegében az ideje minden percét kitöltötte. Most, hogy így telt az idő és jó ideje volt már ebben a realitásban kezdte érezni, hogy a filmezés is hiányzik neki, meg a modellkedés. Végül is a saját világában mindig ezt tette, a napi rutinja volt, itt pedig kimaradtak. Csak a meditációk és edzések maradtak meg, amikor otthon a nevelőapjával folytatott és itt is igyekezett Gabe Morsus-sal edzeni, ha már a saját nevelőapjának e világi énje volt az iskolaigazgató és itt is ő a Vasököl. Az Angyal Programon való edzések során megismerte a két új tagot is, akik csatlakoztak hozzájuk, a párosból talán Viktoria-nak örült jobban, hiszen végre nem ő volt az egyetlen, aki másik realitásból érkezett, hanem a nő is. Wayonka zavaró volt számára, a rövid ideig volt iskolás társa volt állítólag, de nem emlékezett a saját múltjára, így lehetséges, hogy csak egy csaló. Egyelőre nem tudhatta, nem tudta eldönteni azon idő alatt, amíg itt találkoztak. Talán majd az idő kérdést ad erre is. Meglepetésszerűen edzés közben jött a riadó, így a parancsnak megfelelően ment fel az eligazítóba. Mint legutóbb is, most is Ben jött, hogy ismertesse a feladat. A tájékoztatás során most is, mint eddig is feszült figyelemmel hallgatott, Bennek nem kellett mondania, hogy mindenkit élve kell elfogni, hiszen Angyal Program volt és az Angyalok nem ölnek, ezek pedig terroristák, igaz az sem számított. Így ezt a kérdést fel sem akarta tenni, egyértelmű volt a számára. Egyetlen egy dolog volt, amit feltehetett.
- Hol kell majd bejutunk az épületbe? – kérdezte. – Feltételezem a főbejáratot figyelik és nem tudjuk megtenni, így jó lenne, ha kaphatnánk egy tervrajzot, hogy alternatív módszereket találjunk a bejutásra. Azért kérdezem, mert azt a fenti pontot közel sem tartom célravezetőnek, azonnal tudják, hogy ott vagyunk és lehet, hogy kivégzik a túszokat is. Arról nem is beszélve, hogy leszedhetik a járművet, amivel a lyukat megközelítjük.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Angyal Program komplexum - Page 2 7ik0U8W
Serena Davidson
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1338
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 17
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Angyal Program komplexum - Page 2 Empty Re: Angyal Program komplexum

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 3 oldal Previous  1, 2, 3  Next

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.