Metróállomás

6 / 10 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Go down

Metróállomás - Page 6 Empty Re: Metróállomás

Témanyitás by Godlaw / Tao Szomb. 03 Május 2014, 12:54

Az Angyal Program jelöletlen, páncélozott kisbusza érkezik a metróállomás közelébe. A helyszín le van zárva, a rendőrök legalább húsz méter sugarú körben húztak kordont, azon kívül főleg csak a sajtó várakozik, belül pedig tucatnyi rendőrautó áll. A kisbuszt átengedik a kordonon, aztán az állomás lejárata előtt parkol le. A sajtó rögtön több képet is csinál a csapatról, ahogy elhagyják a kisbuszt. A rendőrök kapitánya érkezik a csapathoz, láthatóan eléggé elnyűtt, minden bizonnyal sok a dolga a helyszínen. Így nem is pazarolja az időt a formaságokra, rögtön belevág.
-A helyszín biztosítva van, a civileket kihoztuk, a metró nem jár, de azt még nem tudjuk, hogy a robbanás mekkora kárt tett az alagutak szerkezetében. Omlásveszélyes lehet. Nekem csak annyit mondtak, hogy maguk lemennek, és megoldják a helyzetet, úgyhogy... Remélem tényleg így lesz. Sok sikert.
Ezzel, ha senki nem tesz fel neki kérdést, rögtön vissza is tér az embereihez parancsnokolni.


_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Metróállomás - Page 6 Empty Re: Metróállomás

Témanyitás by Serena Davidson Szomb. 03 Május 2014, 14:38

//Előzmény: Angyal Program komplexum//

Hamarosan ki is értek a helyszínre, az első dolga az volt, hogy körbenézzen és végigmérje a helyet, ahol voltak. Idefent egyelőre nem látszott túl sok minden. Itt jutott rögtön eszébe, hogy mit felejtett el, nem baj, itt helyben is pótolható volt mindez, mert csak néhány adat volt ez. A lényt nem tudták, hogy micsoda, bármi lehetett, ez nem volt túl sok információ, de hozzá volt szokva, otthon is, amikor elszökött szuperhősködni is olyan volt a legtöbb, hogy nem tudhatta, hogy mi ellen ment. Amint odaértek a rendőrhöz az máris tájékoztatta őket a dolgokról. Bólintott a férfinak és így végre esélye akadt arra is, hogy feltegye a kérdéseit és megpróbálja megszerezni azt, amit elfelejtett.
- Mekkora területen zárták le az alagutakat? – kérdezte. – Nem csak a metrót, de az abból leágazókat, illetve csatornákat is értem a kérdésnél uram. Illetve ezekről a rendszerekről van-e térképük, amit megkaphatnánk? Ha nagyon nincs más, akkor a papír verzió is megteszi.
Ehhez ha ők kérnék a földhivatalt kellene felhívni, hogy a SHIELD-től vannak és adják át, amit valószínűleg nem tagadnának meg, csak mégis hosszú és értékes perceket veszítenének. Meg persze Víziónak is megvolt, de nem akarta az androidot zaklatni ezzel, ha volt más megoldás, ha nem, akkor persze Víziót „hívja fel”, vagyis kér egy összeköttetést a SHIELD-del és máris megvan az egész, ez mégis sokkalta gyorsabb. Ha Vízióhoz kell folyamodnia, akkor őt már szerencsére ismerte az ARMOR-nál töltött hetek után és tudta, hogy az android pillanatok alatt megcsinálja a kért dolgot és átküldi a telefonra, tabletre. Ha a rendőr tudja adni, akkor megvárja, amíg az részletesebb tájékoztatást ad és megnézhetik a térképet is. Nem ártott a taktikai áttekintés azelőtt, hogy vakon belevágnak az egészbe, jó lett volna tudni, hogy maximum mekkora területen kell dolgozniuk.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Metróállomás - Page 6 7ik0U8W
Serena Davidson
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1338
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 17
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Metróállomás - Page 6 Empty Re: Metróállomás

Témanyitás by Brian Abrams Szomb. 03 Május 2014, 15:07

A felszerelésből mindenki megkapta, amit magának kért, bár Éva húsos dolgánál nem csak a raktáros szeme állt keresztbe, hanem az enyém is, hogy mi a fenét akarhat vele, nem campingezni megyünk, de végül nem szóltam, majd meglátjuk mit hoz ki belőle. Az új tag sem játszott kicsiben, elég sok mindent kért, végül pedig egy táskába tudta belegyömöszölni az egészet. Köpőcső...érdekes választás, és kissé felhúztam a szemöldököm. Ahogy megkaptam amit kértem, néhány nyugtatót a kezem ügyébe helyezek, hogyha kell, akkor gyorsan elérhessem, majd amint végeztünk, és a többiek is megkapták, amit akartak, elindultunk a páncélozott buszhoz, ami a helyszínre visz minket. Egyedül Tomas volt az, aki nem kapott meg mindent, mert a raktáros nem ítélte meg kábításra alkalmas fegyvernek a kést. A helyszín, mire odaértünk, már teljesen le volt zárva. Ahogy kiszálltunk, a sajtósok rögtön kattogtatni kezdtek, majd egy rendőr lépett oda hozzánk. Látszott, hogy eléggé megviselték a történtek, és nem éppen volt kedve itt szobrozni, és biztos voltam abban is, hogy egy-két sajtós eléggé pofátlan. Gyorsan elhadarta, amit nagyvonalakban tudnunk kell, majd ismét egy kérés/kérdés jött. Egy térkép került kikérésre, én közben a lejáróhoz sétáltam és körbe néztem, hátha látni valami nyomot, és a lény a felszínről ment lefelé a metróba. Lett volna egy kérdésem, de inkább annyiban hagytam, és éreztem, hogy némiképp viszolyogni kezdek attól, hogy lemenjek oda. Nem fóbiám volt, hanem egyszerűen elég merész dolog velem együtt lemerészkedni egy "csőbe", akármennyire is legyen képzett az ember. Régen úgy gondoltam, hogy a Hulk elfogadása egyben az uralását is jelenti, de oltári nagyot tévedtem, és rájöttem, hogy nagyon messze vagyok attól, hogy irányítsam, lehet, hogy sosem fogom tudni. A múltkori kompkikötős akciónál is elég merész vállalkozás volt az átváltozás, itt pedig lehet, hogy egyenesen öngyilkossággá válik; épp ezért kértem ki azt a temérdek nyugtatót.
Brian Abrams
Brian Abrams
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 38
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Dec. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Brian Abrams
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Metróállomás - Page 6 Empty Re: Metróállomás

Témanyitás by Eva Carter Hétf. 05 Május 2014, 20:43

A rágó kivételével, mindent megkapok, de van egy olyan érzésem, hogy hiába is várnék a rágomra. Miután, a szemüveg kivételével mindent berakok a táskámba, a zsebemet kutatom, hogy hátha találok ott Orbitott, Szerencsére találok is, így nagyon nem is foglalkozom azzal, hogy nem kaptam. Mint, ahogy szoktam, két rágcsát teszek a számba, és rágni kezdem őket. A szemüvegemet, még hordom, de majd le kell vennem, a másik szemüveg miatt. Be ülök, a páncélozott kisbuszba, és ott megtöltöm az oldalast az altatóval, majd úgyan ezt megteszem a sztékkel is, majd vissa kerülnek a dolgok a táskámba. A helyszinre érve, rossz érzés fog el, mikor meglátom a sajtótt vagy is, az újság írokat. Idegesen, húzom a fejemre a kapucnit, de tudom, hogy ez nem lesz elég. Igen, és aztán a fiatalabbik énem, pedig magyarázkodhat, hogy egészen pontosan mit is keresett itt az angyal programosok közt. Szerencsére, itt van a homlokomon a másik szemüveg, amit kértem, így csak a sajátomat kell a táskámba dugnom. Így, talán egy rokon, vagy családtag sem ismer fel. Kiszállok a busz ból, majd végig hallgatni a rendőr főnökött. Utánna, irány a föld alá.

_________________
- Kik beleolvadnak az Erőbe, örvendezz azokkal! Gyászolnod őket nem kell. Hiányolnod nem kell.
– Nem! – mondta türelmetlenül Yoda. – Ne próbálkozz. Csináld, csináld! Vagy ne csináld. Próbálkozni nem lehet.
Eva Carter
Eva Carter
7. szint - 16 kredit

Hozzászólások száma : 592
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. May. 06.

Karakteradatok
Főkarakter: Szabó Éva
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Metróállomás - Page 6 Empty Re: Metróállomás

Témanyitás by Tomas Burton Csüt. 08 Május 2014, 02:47

A legutolsó küldetés óta kitaláltam egy módszert, hogy koncentrált és motivált maradhassak, és ezt most terveztem letesztelni. Ennek lényegeképp nem figyeltem oda arra, hogy Éva és Brian mit kér magának, sőt, az se érdekelt, hogy az új srác mit választ. Egyszerűen csak…  nem érdekelt. Ez nem volt túl felelősségteljes, vagy felnőttes döntés, de úgy döntöttem, ennyit megengedhetek magamnak. Úgyis itt akarom hagyni ezt a programot, és ha 200 év alatt nem lettek ősz hajszálaim, akkor nem fogom emiatt a csapat miatt növeszteni őket. Sőt, én se voltam profi, tehát bírálni se volt jogom, ahogy hiba volt „vezetni” a legutóbbi küldetésen is. Nem fogok felelősséget vállalni a döntéseiknek hála. Fél füllel azért hallom, hogy Éva valamilyen szendvicsről beszél. Nem érdekel, inkább eldúdolom az amerikai himnuszt.
Bár már épp terveztem megnyílni a csapat felé, és kibújni a kis burokból, amit felhúztam magam köré, Éva szendvicse meggyőz arról, hogy nem érdemes. Nem is szólok senkihez az út alatt, nem is érdekel hogy mit művelnek, csak csukott szemmel relaxálok. Mikor megérkezünk, azért betámadom a rendőrfőnököt, és a fiatal is velem tart – előre engedem, ez remek alkalom, hogy felmérjem ő hogy áll a csapatban. Egy pillanatra kikukucskálok a képzeletbeli fedezékem mögül, amíg felteszi a kérdését, és nem hiszem el. Értelmes kérések, és információszerzés? Persze se Éva, se Brian nem méltatja ilyesmire a rendőrfőnököt. Ha akadékoskodik a fickó, akkor én is a srác pártját fogom, és nyomatékosítom a kérést. Kíváncsi vagyok, hogy mi van még a gyerekben. Természetesen én is azonnal megnézem a térképet, és ha a gyereknél lesz, akkor nem is kérek magamnak sajátot.
- Ezen kívül érdekelne, hogy milyen csövek lehetnek, amik megsérülhettek. Gondolok itt különféle gázokra, amik például ránk robbanthatják az egész helyet, illetve hogy van-e információjuk a levegőztetés meghibásodásáról. Nem lenne jó, ha ahogy egyre beljebb megyünk, elfogy az oxigénünk, és megfulladunk, illetve ha ránk omlik az egész, akkor megnyugtató ha tudjuk, hogy legalább megfulladni nem fogunk. – mondtam, és nem érdekelt, hogy mennyire volt hülyeség, jobb ha most tisztázzuk. Egy ideje nem nehezen tartottam a lépést a technológia fejlődésében, és sok minden vakfolt volt számomra. Inkább tűnjek most hülyének, és tisztázzuk a dolgokat, minthogy élesben legyen kevés információm, és döntsek hibásan.


A hozzászólást Tomas Burton összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. 08 Május 2014, 14:38-kor. (Reason for editing : Tomas Burton)
Tomas Burton
Tomas Burton
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 111
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Oct. 29.

Karakteradatok
Főkarakter: Raten Chromixen
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Metróállomás - Page 6 Empty Re: Metróállomás

Témanyitás by Godlaw / Tao Csüt. 08 Május 2014, 11:55

A kapitány meghallgatja a kérdéseket, majd itt egy kollégájának, aki láthatóan éppen egy térképet nézeget. A férfi rögtön hozzátok siet a térképpel, ami ki is terít egy motorháztetőre.
-Már kikértük a térképet, ezen látható, hogy a vezetékek nagy része nem sérült meg valószínűleg a robbanásban, a levegőztetés működik, a gázvezetékek pedig messzebb húzódnak. Legfeljebb a vízvezetékekkel lehet gond, mostanában akarták felújítani ezt a szakaszt. A metró teljes vonalát lezártuk, minden állomásnál kint vannak az egységeink. Ami a csatornákat illeti, minden állomáson van közvetlen összeköttetés a csatornarendszerrel, de ezek az ajtó zárva vannak. A környező csatornakijáratokat szintén figyeljük, de nem tudunk minden fedélhez embert állítani, már úton vannak a helikopterek, hogy jobb rálátásunk legyen, ha esetleg kimászik az a valami a föld alól.
A térkép amúgy eléggé kuszának tűnik hozzá nem értő szemmel, minden vezetékrendszer, alagút és csatornahálózat látszik rajta, a jelölések nem egyértelműen az avatatlan szemek számára, de annyit ki tudtok venni, hogy melyik számotokra releváns alagút vonala.
Brian és Éva az állomáshoz indulva lenézhet, egyelőre innen nem sokat lát, a mozgólépcső aljáig van csak rálátása az állomásra. A lépcső áll amúgy, és odalent nincs senki sem első ránézésre.
-Vigyék nyugodtan a térképet - ajánlja a kapitány.
-Szerintem így egyszerűbb lesz - szól közbe Shanon, aki telefonjával készít felülről egy képet. Utána még megnézi, mennyire vehető ki rajta a térkép, a mellette álló Zack és Tomas láthatják, hogy nagyjából látszik a lényeg, a sok kis jelölésből úgysem értenének sokat.
-Ha nincs több kérdés, akkor én visszatérnék az embereimhez - fejezi be a kapitány.


_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Metróállomás - Page 6 Empty Re: Metróállomás

Témanyitás by Serena Davidson Csüt. 08 Május 2014, 12:09

Zack-et kissé meglepte annak a ténye, hogy két társa semmit sem kérdezett, csak az idős mutáns. Amint az egyik rendőr meghozta a térképet, azonnal nézni kezdte azt is és figyelte, hogy a férfi mit is mond nekik. Az utolsó mondatoknál kissé meglepődött és ez az arcára is kiült, főleg annál, amikor a helikopereket említették. Nem volt régen a világban, de tudta, hogy ez a módszer már itt is elavultnak számít és végtelenül lassúnak, főleg, hogy mire kiérkeznek. Illetve túl nagy látványosság is ahhoz, hogy megtudják a civilek azt, hogy nagy a baj.
- Helikopterek? – kérdezte meglepetten. – Nem jár túl nagy macerával és zajjal? Ha maguk nem is tudják figyelni, utasították a drone rendszert, hogy a megfelelő pontokat különösen figyeljék? – kérdezte.
Azt már nem tette hozzá, hogy jelezni is kell-e, mert azt tudta, hogy azonnal megteszik és mindig a megfelelő részleget riasztja a rendszer. A központi butított MI-n keresztül, ami csak ezen feladatot látja el, hogy oda kapcsolja a drone-kat és a riasztás, ahova kell, mentők, rendőrök, tűzoltók, X-men, vagy SHIELD.
- Megoldható, hogyha jeleznek valamelyik pontnál, azt nekünk önök jelezzék azonnal? – érdeklődött.
Amennyire tudta azt, hogy a drone-k jelezzenek a központi MI-t kellett volna utasítani és némileg módosítani, ami pedig nem nagyon volt kivitelezhető, így remélte, hogy a rendőrök azonnal szólnak nekik, amint ők kapnak értesítést a dologról. A jelölésekkel kisebb gondok voltak, túl bonyolultnak tűntek, de azért a lényeg kivehető volt az állomások és a főbb csövek. Shanon után ő maga is lefényképezte a térképet, de azért szándékozott magánál is tartani, ha már engedték.
- A korábbiakon felül nincs más kérdésem, uram.
Azokra még megvárta a választ, mielőtt még tovább gondolta volna, hogy mit is kellene tenni, vagy hogyan, illetve merre indulnának tovább a metrószinten.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Metróállomás - Page 6 7ik0U8W
Serena Davidson
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1338
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 17
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Metróállomás - Page 6 Empty Re: Metróállomás

Témanyitás by Eva Carter Pént. 09 Május 2014, 18:32

Nem értem, hogy milyért is kéne nekem is kérdeznem, mikor más már meg is teszi. Már csak ez hiányzott, még fénykép is készül a térképről, csak tudnám hogy miért, hisz a mai telefonokban, már van térkép aprikáció, vagy mi a rosseb, nekem végül is mindegy, ők tudják nem szólok bele a dolgukba. Az állómás bejáratánál állok, de nem egyedül, ha nem Brian-nal, és le nézek, és elsőre nem látni semit, kivéve, hogy a mozgó lépcső jelenleg áll. Nagy poén lenne, ha közeledésünkre be indulna a lépcső, majd távolodásunkra le is állna, akkor lehetne egykicsit szórakozni. Nem, valójában nem tennék ilyet, talán inkább majd máskor. Az éjjel látó szemüvegemet, be kapcsolom, és be állítom a megfelelő dioptriára, hogy lássak is valamit, és ne csak a foltokat. Akkor talán látok is lent többet is a nagy sötétségen kivül mást is. Fel ülök a mozgó lépcső kapaszkodolyára, és le csusszanok, mint ha egy csúzdán tenném, úgyan ezt és ha le értem, körül nézek lent jóbban.

_________________
- Kik beleolvadnak az Erőbe, örvendezz azokkal! Gyászolnod őket nem kell. Hiányolnod nem kell.
– Nem! – mondta türelmetlenül Yoda. – Ne próbálkozz. Csináld, csináld! Vagy ne csináld. Próbálkozni nem lehet.
Eva Carter
Eva Carter
7. szint - 16 kredit

Hozzászólások száma : 592
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. May. 06.

Karakteradatok
Főkarakter: Szabó Éva
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Metróállomás - Page 6 Empty Re: Metróállomás

Témanyitás by Brian Abrams Vas. 11 Május 2014, 14:45

Zack és Tomas intézik a térképet, Éva pedig hozzám csatlakozik. Gondolkodom, hogy miképpen lehetne áldozatok és bántalmazás nélkül elkapni, teszem azt csapdába csalni, vagy hasonló. Ahogy cikáznak a gondolatok a fejemben, eszembe jut valami.
- Biztos úr, egy pillanatra még! - szólok a rendőr után, biztos, ami biztos. A rangját nem tudom, így ez a megszólítást teljesen helyénvalónak találom. - Látták már a lényt... - Ben-re pillantok - ne vegye személyeskedésnek. - szabadkozom. - Szóval, látták már a lényt a felszínen? - kérdeztem meg. A legjobb dolog őrizni a kijáratokat, persze, de tudni akartam, hogy van-e esély a felszínre törésre.
- Rendben van, hogy a kijáratokhoz álljanak emberek, de ha még nem látták fent, akkor valószínűsíthető, hogy nem is fog feljönni. Ha csak a metró alagutakban, és esetlegesen azok alatt közlekedik, akkor lehet, hogy a célpontunk egy patkány, vagy vakondszerű kreatúra. Öngyilkosság lenne feljönnie, és az ilyen lények egyébként is egy bizonyos területen kell, hogy mozogjanak. Voltak esetleg csomópontok, vagy helyek, ahol többször vélték a lényt, mint másutt? - hadarom el gyorsan a kérdéseimet, és a feltételezéseimet. Nem biológus vagyok, ez tény, de elég sok ragadt rám abból az időből, reméljük most hasznunkra válik majd.
Brian Abrams
Brian Abrams
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 38
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Dec. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Brian Abrams
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Metróállomás - Page 6 Empty Re: Metróállomás

Témanyitás by Tomas Burton Vas. 11 Május 2014, 19:09

Ahogy sorra mindenki lefotózza a térképet, én is előveszem a mobiltelefonomat. Nemrég vettem, és elég bámulatos kis kütyü, sok mindenre képes, és szerencsére elég átlátható a használata is. Viszont ahogy képet ad, elhúzom a számat, és visszarakom a készüléket – elfelejtettem feltölteni, és valószínűleg már csak percekig bírja.
- Én viszont maradi vagyok. – mosolygok, és kinyújtom a kezem a térképért. Így, ez legalább nem fog elporladni odalent. A fiatal srác közben kioktatja a rendőröket a jelenlegi technikáról. Nem is rossz, elég felkészültnek tűnik a gyerek. Bíztatóan Shanonra mosolygok, és a kapitány felé biccentek.
- Köszönjük, kapi.. - kezdem, de elhallgatok, ahogy Brian úgy dönt, beszáll a kérdezz-felelekbe. Végighallgatom a férfi mondandóját, majd a rendőrre nézek.
- Van rá mód, hogy azok a Drótok figyeljék a csatornák kijáratait is? Mármint azokét, amik kapcsolódnak a metrójárathoz. – kérdezem, de csak akkor, ha a térképen láttunk ilyesmit. Nem akarom szerencsétlen férfiakat nyüstölni azzal, hogy fedeleknél álldogáljanak egész este, de ezek a drótok vagy mik, amiket a srác említett úgy tűnik alkalmasak erre is. Ez után tényleg elköszönök a rend őreitől, és elindulok a lejárat felé – ahol Éva úgy tűnik lecsúszott a korláton, bele a sötétbe. Khmm..
~O say, can you see, by the dawn’s early light, What so proudly we hailed at the twilight’s last gleaming?~ nyugtatom magam, egy mélyet sóhajtva. Végül felteszem én is az éjellátómat, de csak a homlokomra, hiszen még elég erős a fény, hogy lássak nélküle.
- Ezúttal remélem jobbak leszünk… – mormolom az orrom elé, de érzem, hogy elég halovány a remény.
Tomas Burton
Tomas Burton
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 111
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Oct. 29.

Karakteradatok
Főkarakter: Raten Chromixen
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Metróállomás - Page 6 Empty Re: Metróállomás

Témanyitás by Godlaw / Tao Pént. 16 Május 2014, 10:57

Tomas megkapja a térképet, majd a válaszokat is, ahogy Zack és Brian is.
-A drone rendszer figyeli a várost, de mivel nem tudjuk pontosan, hogy mit keresünk, nem árt a helikopterekkel kiegészíteni a megfigyelést, az emberi intuíció segíthet. De természetesen, ha észlelnek bármit, akkor szólunk magunknak, Mr Grimm megadta az adóvevőjük frekvenciáját. Ami a lényt illeti – fordul Brianhez –, nem láttuk még, csak néhány, civilek által készített homályos fotó van róla, de jelentették már a felszín felett is, főleg éjszaka, szóval elképzelhető, hogy valóban zavarja a nap… Vagy a nappali tömeg. Nem tudok olyan pontról, ahol gyakrabban jelent volna meg.
Végül Tomas kérdésére is válaszol.
-Igen, a drónok az egész várost figyelik, ha a csatornákon keresztül akar távozni, észrevehetik. Ami a föld felett történik, azt bízzák ránk és a megfigyelőrendszerre, értesítjük önöket, ha van valami hír. Maguknak csak azzal kell foglalkozniuk, ami a…
A kapitány elhallgat egy pillanatra, ahogy látja a lépcső korlátján lecsúszó Évát. Felhúzott szemöldökkel nézi, aztán visszafordul a többiek felé.
-…föld alatt van. Most már tényleg muszáj mennem, és legjobb lenne, ha önök is sietnének, mielőtt meglóg az a szörnyeteg.
-Köszönjük, kapitány. Akkor mehetünk? - Kérdi Shanon, és elindul a lépcső felé, ha a többiek is vele tartanak. - Nehogy Éva nélkülünk oldja meg az ügyet - teszi hozzá félig mosolyogva.
Éva eközben lecsusszan a metróállomáshoz. Rögtön feltűnhet neki, hogy a világítás nem egyszerűen le van kapcsolva, hanem a vezetékek megsérültek. Látszik a robbanás helye, egy nagyobb halom törmelék, és a káoszban hátrahagyott néhány személyes holmi. Első ránézésre többet nem lát innen.


_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Metróállomás - Page 6 Empty Re: Metróállomás

Témanyitás by Serena Davidson Pént. 16 Május 2014, 11:49

Ami azt illette Zack jobban bízott a gépek ítélőképességében, mint az emberiben. Igaz ez a világ még nem volt olyan, mint a sajátja, de a gépek tényleg sokkalta jobban azok voltak, főleg, mint a rendőrök, akik mindig tehetetlenek voltak. Ezt nem tette szóvá, hagyta, hogy a rendőr bízzon a saját magában és az embereiben, Zack bizalma maradt a rendszerben. A többi részre figyelt és közben átnyújtotta Tomasnak is a térképet, ha még nála volt, hogy a férfinél legyen. A rendőr szavaira bólintott, aki már nagyon a föld alatt tudta volna őket, így már nem is kérdezett többet. Mikor a lejárat felé nézett tűnt fel neki, hogy az egyik társuk már le is ment. Egy pillanatra elfintorodott, ennyit a csapatmunkáról és arról, hogy összedolgoznak. Most már kezdte érteni, hogy miért is nem működött olyan jól az előző feladat sem és miért akarták bezárni a csapatot. Még a rendes Bosszú Angyaloknál is megvolt a vezető, akit mindenki elfogadott és ő adta az utasításokat. Még mielőtt elindultak volna Éva után akkor szólalt meg egy kis torokköszörülés után, hogy felhívja a figyelmet magára.
- Elnézést, hogy felhozom-e, de nem kellene egy csapatvezetőt választanunk? – kérdezte. – Mármint olvastam a jelentést az előző küldetésről, hogy ott mindenki Mr. Burton-ra támaszkodott. Nem kellene hivatalossá tenni?
Néhány pillanatra zavartan elhallgatott.
- Mármint… csak engem zavar, hogy a csapat egyik tagja szó nélkül máris lement oda? – kérdezte. – Ez a képzés csapatmunkáról és nem egyéni hősködésről szól… legalább is azt hittem eddig.
Attól függően, hogy milyen választ kap, hogy felesleges és induljon, akkor megy, és közben felveszi az éjjellátót is, hogy odalent tudjon tájékozódni. Ha nem és még nekiállnak gyorsan választani valakit, akkor fent marad és tesz a parancs szerint.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Metróállomás - Page 6 7ik0U8W
Serena Davidson
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1338
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 17
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Metróállomás - Page 6 Empty Re: Metróállomás

Témanyitás by Eva Carter Pént. 16 Május 2014, 13:53

Inkább maradnom kellet volna, de még vissza mehetek a felszinre, de azért elötte, még jól szét nézek lent, és látni néhány személyes tárgyat, meg törmeléket, és a robantás nyomait is. Utánna, gyorsan vissza sietek a felszinre, a többiek hez, mert még én is érzem, hogy most nagy hülyeséget követtem el, azzal, hogy nem vártam meg a felszinen. Szerintem ezért úgy is kapni fogok egy fejmosást, de már úgy is hozzászoktam. De, nem is értem magamat, hisz anno nem is viselkedtem, így most pedig magamra sem ismerek. Vissza megyek a többiekhez, asztán ha valaki le csesz a csapatból, azt meg halgatom, de nem mondok rá semmit, legfejebb a mondata után egy értettemet, vagy valami mást, amit mondanom kell. Majd meglátjuk. Bár, nekem lenne egy ötletem, de ez után az akcióm után, felesleges lenne ezzel előhozakodni. Talán, majd akkor, ha a többiek terve, Csütörtököt mond, talán majd akkor hozakodom elő a tervemmel. Ami, reméljük, hogy nem következikbe.

_________________
- Kik beleolvadnak az Erőbe, örvendezz azokkal! Gyászolnod őket nem kell. Hiányolnod nem kell.
– Nem! – mondta türelmetlenül Yoda. – Ne próbálkozz. Csináld, csináld! Vagy ne csináld. Próbálkozni nem lehet.
Eva Carter
Eva Carter
7. szint - 16 kredit

Hozzászólások száma : 592
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. May. 06.

Karakteradatok
Főkarakter: Szabó Éva
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Metróállomás - Page 6 Empty Re: Metróállomás

Témanyitás by Tomas Burton Pént. 16 Május 2014, 14:11

A térképet elteszem valami védett helyre, ahol könnyen hozzáférhetek, majd meghallgatom a kapitány válaszát.
- Köszönjük, uram. További szép napot. – köszönök el most már tényleg, majd a torokproblémás gyerek felé fordulok. Végighallgatom amit mond, és igazat adok neki, kellene egy vezető – de nem akarok én lenni. Mikor a srác befejezte, bíztatóan rámosolygok – látszik, ő még nem készült fel erre a csapatra, és tudom milyen érzés először bevetésre indulni velük – majd szólásra nyitom a számat.
- Ha olvastad a jelentést, akkor azt is tudod, hogy milyen vége lett annak a küldetésnek, és hogy alkalmatlan vezető voltam. Én a kölyökre voksolok. – mondom higgadtan, és az utolsó mondatot már a többiek felé fordulva mondom, majd megfordulok, és hagyom, hadd szavazzanak ha akarnak. Természetesen nem megyek le nélkülük, megállok a lejáratnál, és ott várom be a többieket. Remélem megválasztják a gyereket, és Shanonnal jó páros lesznek a vezetésben. A nőnek vannak jó ötletei, megéri meghallgatni őket, de vezetőnek mégse alkalmaznám. Lehet, hogy csak azért, mert nő, nem tudom. Brian pedig… nos, ő Brian. Hagyjuk is.
Ha a többiek becsatlakoznak biccentek, és kérdően felhúzom a szemöldököm, hogy végül hogyan döntöttek. A megválasztott vezető útjából félreállok, és előre engedem.
Tomas Burton
Tomas Burton
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 111
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Oct. 29.

Karakteradatok
Főkarakter: Raten Chromixen
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Metróállomás - Page 6 Empty Re: Metróállomás

Témanyitás by Brian Abrams Szer. 21 Május 2014, 23:23

Mindenki megkapja a válaszát, köztük én is, Tomas, és a fiatalabb pedig a térképeket. Már ránézésre is kusza. A nekem címzett válasz okán gondolkodni kezdek. Ha valóban ilyesmi lény, és vannak bizonyos ösztönei, igényei, akkor egy meghatározott területen fog mozogni, ami nem más, mint a territóriuma, és mi ide próbálunk belépni, méghozzá igencsak hívatlanul. Miért ne? Zack felveti, hogy kéne egy csapatvezető, amin elgondolkodom. Tomas volt korábban, bár sosem mondtuk ki hivatalosan. Hiába a tapasztalat, kötve hiszem, hogy lett volna egy egész csapata.
- Ne haragudj meg érte, - nézek Zack-re. - de még szerintem túl fiatal. - a válasz pedig Tomas-nak lett címezve, mondván, ő szavazott rá. Én totál alkalmatlannak találtam magam, mert hiába van egyfajta előéletem, az rég volt, és manapság inkább az erőt képviselem, semmint az észt. Éva...nos ő fel sem merült bennem, főleg az előző mutatványa után.
- Őszintén szólva, Shannon-t, vagy pedig Mr. Burton-t ajánlom. - adtam meg az esélyt Tomas-nak, mert úgy gondoltam, hogy mivel legutóbb nem volt kimondva, nem is igazán volt felkészülve. No meg senki nem születik tökéletes vezetőnek, arra rá kell érezni. Megvárom a voksolás végét, és amint megkaptuk tőle az utasításokat, aszerint fogok cselekedni.
Brian Abrams
Brian Abrams
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 38
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Dec. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Brian Abrams
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Metróállomás - Page 6 Empty Re: Metróállomás

Témanyitás by Godlaw / Tao Pént. 23 Május 2014, 10:43

Shanon is elindul a többiekkel a metró felé, közben már homlokára illeszti az éjjellátót. Láthatóan meglepi, hogy valaki felhozta a vezető választását, de még meglepettebb arcot vág, amikor elkezdődik a szavazgatás.
-Egy vezetőnek karizma kell, szerintem is Tomas a legalkalmasabb – fejti ki a véleményét. – Egy kudarc még nem a világvége, ülj vissza a nyeregbe – jegyzi meg a férfihez fordulva.
Ezzel Tomas három szavazatot kapott, úgyhogy Shanon nem is nagyon áll meg tovább beszélgetni, hanem halad a lejárat felé, ahonnan közben felér Éva is.
-Majdnem lemaradtál róla, hogy vezetőt válasszunk, eddig Tomas vezet hárommal – közli Évával, miközben a lejárat lépcsőjénél megáll. Leguggolva kémlel le, bár nyilván nincs közvetlen veszély lent, hiszen Éva épp most járt lent, és jött vissza.
Ha mindenki kiszavazta magából a vágyait, akkor Shanon megvárja a többieket a lépcsőnél, aztán együtt megy le velük.

A kordonon túl egy riporter ad élőben tudosítást:
-Egy jelöletlen kisbuszban öt idegen érkezett a mögöttem látható lezárt brooklyni metróállomásra, a rendőrkapitánnyal beszéltek, és most úgy tűnik, le fognak menni a korábbi harc helyszínére, ahol szemtanúk szerint nem sokkal ezelőtt összecsapott egy fegyveres férfi és egy zöldbőrű lény, feltételezhetően egy mutáns. A harc valamiféle robbanással ért véget, és most az egész metróvonal le van zárva. Akármi is van odalent, az elég veszélyes, hogy a rendőrség szükségesnek lássa a fél város megbénítását. A hatóságok legnagyobb problémája, hogy a drónrendszer használhatatlan a metróalagútban, valószínűleg ezért küldték le ezt az ötfős, igencsak színes társaságot, aminek tagjairól egyelőre nincsenek információink.


_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Metróállomás - Page 6 Empty Re: Metróállomás

Témanyitás by Serena Davidson Pént. 23 Május 2014, 12:32

Még várta, hogy ki mit mond a szavazásra és a vezetőválasztásra. Neki az ötlete Burton volt, már csak amiatt is, mert az előző küldetésen is jó volt, meg ő volt az egyetlen, akinek igazából ötletei voltak. a többiekre nem merte volna rábízni az életét. Még Shanon-ra sem, éppen ezért lepődött meg, amikor Brian őt hozta fel, hogy ő is lehetne, míg Zack-től elzárkózott. Persze, újonc volt, vagyis küldetésen nem voltak együtt, meg fiatal. Utálta, amikor a kora alapján ítélkeztek felette, plusz amiatt, mert még nem látták élesben. Ennek ellenére nem gondolt egy pillanatra sem magára vezetőként, ahhoz túl szerény volt. ismét meglepődött, hogy Burton azonban őt jelölte vezetőnek.
- Olvastam uram, ennek ellenére önt tartom a legalkalmasabbnak – mondta.
Ezek után fordult oda Brian-hez.
- Nem is magamra gondoltam uram, de elnézést kérem, nekem van a legtöbb terepi gyakorlatom önök közül szuperhősködés terén – mondta. – Szeretném megkérni, hogy ne a koromra figyeljen, hanem az eredményeimre, amikről bizonyára az aktát is olvasta.
Tiszteletteljesen beszélt, egy pillanatra sem neheztelve Brian-re, hogy a kora miatt milyen lekezelően bánt vele és tapasztalatlannak titulálta. Pedig a saját világában legalább két éve, ha nem három már esténként szuperhősködött. Ezt nem is titkolta és az aktájában is teljesen nyílt volt, bármelyik másik Angyal program tag elolvashatta, ha vették a fáradtságot az ügyben, hogy utána nézzenek a csapattársuknak. Ezek után, mivel Burton lett újra megválasztva rá figyel és a parancsa szerint tesz, bízva benne, hogy ez a lépcsőn lefelé menetel, akkor elindul ő is, közben végig figyeli a talajt, a falakat és a plafont is, hogy hátha lát valahol bármilyen nyomot, amit a lény ejthetett, nyálat, vért, lábnyomokat, vagy bármi mást. Ha leérkezik a metrószintre ott is alaposan körbenéz és hallgatózik, hogy bármit megláthasson, felfedezhessen.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Metróállomás - Page 6 7ik0U8W
Serena Davidson
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1338
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 17
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Metróállomás - Page 6 Empty Re: Metróállomás

Témanyitás by Eva Carter Hétf. 26 Május 2014, 21:16

- Ez esetben, az én szavazatom is Tomas é. - Mondom Shanon-nak, mikor közli velem, hogy vezetőt szavazunk, és Thomas áll nyerésre. Ami szerintem, frankó. Legalább, így látja, hogy mi még mindig bízunk benne. Bár, szerintem a előző küldetés sikertelensége, nem az ő hibája. Senki sem gondolt arra, hogy ez lesz a dolog vége. Mindegy is, a múlton nem kell rágódni, és nem is fogok. Aztán, én is megfordulok, és követem a többieket lefelé. Bár, én már fel derítettem az állomás kis részét, de a többit, már velük fedezem fel.

/Most, csak ennyit tudtam írni./

_________________
- Kik beleolvadnak az Erőbe, örvendezz azokkal! Gyászolnod őket nem kell. Hiányolnod nem kell.
– Nem! – mondta türelmetlenül Yoda. – Ne próbálkozz. Csináld, csináld! Vagy ne csináld. Próbálkozni nem lehet.
Eva Carter
Eva Carter
7. szint - 16 kredit

Hozzászólások száma : 592
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. May. 06.

Karakteradatok
Főkarakter: Szabó Éva
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Metróállomás - Page 6 Empty Re: Metróállomás

Témanyitás by Tomas Burton Csüt. 29 Május 2014, 16:16

A többiek beérnek, én pedig egy lemondó sóhajjal veszem tudomásul, hogy – bár direkt kértem, hogy ne- mégis mindenki rám szavazott. Tehát legyek vezető, úgy, hogy mindenki leszarja a véleményem – komoly csapatmentalitás. Gondolatban megemelem a kalapom a többiek előtt, de ennek nem mutatom nyomát. Inkább felmérem a lejáratot – már amennyit látok belőle – és Évához fordulok.
- Láttál valami figyelemre méltót lent? – kérdezem, bár erősen kétlem, hogy egyáltalán körbenézett volna. A beszámoló után jelzek a többieknek, hogy aki még nem tette meg, az helyezze készenlétbe az éjjellátóját, és megindulok előre, Shanont intve még magam mellé – az ő érzékszerveivel tökéletes felderítő.
- Shanonnal megyünk elől, utánam a kölyök és Éva, Brian, te zárod a sort, és hátulról figyelsz, hogy ne kapjanak el minket. Mindenki legyen éber, és bárki bármi fontosat lát, jelezze. Lent próbáljunk a lehető leghalkabbak lenni, szorítkozzunk kézjelekre, és csak címszavakban suttogjunk ha fontos. Van kérdés? – vázolom az első tervemet, majd ha nincs ellenkezés, akkor megindítom a csapatot. Lemenetel közben már a szememre emelem az éjjellátót, és be is kapcsolom azt. Próbálok kiszúrni bármi gyanúsat, valami nem oda illőt, amire figyelni kellene, miközben éberen pásztázom a lejáratot, és a legkisebb mozgásra is felkapom a fejem.
Tomas Burton
Tomas Burton
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 111
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Oct. 29.

Karakteradatok
Főkarakter: Raten Chromixen
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Metróállomás - Page 6 Empty Re: Metróállomás

Témanyitás by Godlaw / Tao Pént. 30 Május 2014, 10:58

A csapat végre elindul az aluljáróba, a levezető lépcső után még van egy kevés fény, ami fentről szűrődik le, de az állomás távolabbi részei teljesen sötétek, így az éjjellátó nélkül már nem igazán lehet tájékozódni. Most már az egész csapat láthatja, amit korábban Éva: valamiféle kisebb beomlás, amire eddig mindenki robbanásként utalt, törmelékek, személyes holmik, és a megsérült elektromos vezetékek, amik a beomlásnál lógnak a falakból.
-Szó szerint egy másodperce kérte, hogy ne a kora alapján ítéljük meg – jegyzi meg Shanon, mikor Tomas kölyöknek nevezi Zacket, de nem kerít ennél nagyobb feneket a dolognak, hanem Tomas mellé szegődik.
Az állomás a leomlást érintő részt leszámítva jó állapotban van, ami még feltűnően látszik innen már, hogy a jegykezelő automaták után a bal oldali peronon jelenleg is benn áll egy szerelvény, ami innen nézve teljesen üres. A törmelékek körül szétnézve több érdekes nyomot is talál Tomas és Zack, akik alaposabban odafigyelnek: a falon két helyen is 3-3 párhuzamos, néhány centi mély és nagyjából tizenöt centi hosszú vájat van. Ezen kívül egy kisebb megalvadt vértócsa is van a földön.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Metróállomás - Page 6 Empty Re: Metróállomás

Témanyitás by Serena Davidson Pént. 30 Május 2014, 11:58

Amint leértek és volt néhány pillanata a térdeire és könyökeire felvette az elhozott mászó, vagyis tapadókorongokat, hogyha szükséges legyen, akkor már valamilyen szinten képes legyen megkapaszkodni a falon, ha szükségessé válna ez. A parancs szerint felvette a helyét Éva mellett Burton mögött és úgy indult el, hogy közben végignézett a falakon és padlón is. Hamarosan ki is szúrta a hatalmas karomnyomokat a falakon. Csak megérintette Burton vállát, jelezve, hogy mit akar, majd az ökölbe szorított kezét emelte fel, hogy jelezze a férfinak és mindenki másnak is, hogy álljanak meg, a standard katonai kézjelzéssel. Nem akart szóval, mert a falak és a hely akusztikája olyan lehet, hogy nagyon felerősítheti a legkisebb zajt is. nem kellett volna pluszban felhívni a lényt magukra. A falra mutatott utána, fogalma sem volt arról, hogy ki szúrta még ki a nyomokat és ki nem. Utána látta meg a vért is a talajon. Ott leguggolt, hogy valamelyest megnézze, amennyire tudta. Most sajnálta, hogy nem hozott olyan kis fiolákat, amiket használtak a helyszínelők és rendőrök a régi filmekben, hogy elemzésre küldhessék. A nyomokat nézte, hogy milyenek lehettek, látott-e letört karomdarabot, vagy bármit, ami a karmolás nyomba akadt. Akár egy letört karom, vagy a lény vére, mert megsérült ettől. egyébként teljesen hangtalanul próbál közlekedni, még akkor is, ha a többiek nem. Burton-ra pillantott és úgyszintén katonai kézjelzéssel kérdezte meg, hogy ellenőrizzék-e a metrót, oldalról fedezettel, míg valaki bemegy oda. A válaszig nem mozdul, után fog csak a parancs szerint haladni, továbbra is óvatosan, mindenre odafigyelve, a legkisebb jel, amit észrevehetnek is fontos lehet.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Metróállomás - Page 6 7ik0U8W
Serena Davidson
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1338
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 17
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Metróállomás - Page 6 Empty Re: Metróállomás

Témanyitás by Tomas Burton Pént. 30 Május 2014, 12:52

A másik mutáns megjegyzését nem kommentálom – az új fiú kölyök, és nekem az is marad. Ettől még nem kevésbé hasznos, vagy becsülendő. Miután leereszkedünk, Shanon egyből hasznosítja magát, és kémlelni kezdi a helyet, én pedig bekapcsolom a készüléket, miközben beljebb nyomulunk. Ha a készülék engedi, akkor néha átváltok az éjjellátó módokban, nézek hőképet, infrát, de főleg „hagyományos” tartományt. A váltásokkal próbálok észrevenni valamit, amit más tartományban nem látok, vagy hasznos lehet – ha például meglátjuk a lényt, de a hőképe takart, akkor szinte biztosra mondhatjuk, hogy hidegvérű, ami sokat nem segít az ellene való harcban, de információ, és az mindig hasznos. Közben megláttam valamit a falon, ami első látásra karmolás nyomnak tűnt. Egyből felmértem a környezetét, de nem igazán láttam a lénynek más nyomát, ha nem vesszük ide azt a vértócsának tűnő valamit az alján.
Közben Zack jelzett, hogy álljunk meg – tehát ő is észrevette? A jelek alapján igen, mert ő is a vájatra mutat, mire bólintok. Jelzem Shanonnak, hogy figyeljen a környezetünkre, és a kölyök javaslatára bólintok, majd beküldöm Briannal, hogy nézzenek körül, én pedig a vért és a karmolást próbálom megvizsgálni. Ha a hőkép nem mutatja a vért, akkor már régóta itt lehet, de azért leguggolok, és egy közeli kis tárggyal – drót, vékony vasdarab, akármi – piszkálom meg, hogy nagyjából felmérjem mióta lehet itt. Nem akarok közvetlenül hozzáérni, ki tudja, akár fertőzött is lehet. Ha ezzel végeztem, megvizsgálom a karmolást is, próbálok észrevenni még valami fontosat, bőr vagy pikkelydarabkák, letört karom, akármi. Ha nem találok semmit, és Zackék visszaérnek, akkor csak a tekintetemmel kérdem, hogy találtak-e valamit. Ha semmi érdekes, akkor pedig az eddigi alakzatban haladunk tovább.

Tomas Burton
Tomas Burton
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 111
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Oct. 29.

Karakteradatok
Főkarakter: Raten Chromixen
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Metróállomás - Page 6 Empty Re: Metróállomás

Témanyitás by Eva Carter Vas. 01 Jún. 2014, 21:10

Tomas kérdez, tőlem valamit amire válaszólok is.
- Igen, láttam a robbanás helyét, és még néhány személyes tárgyat is láttam oda lent, meg vezetékeket, és vértocsát is láttam. - Mondom neki, miközben én is indulok vissza lefelé mostmár nyugodtan, és most nem csuszok lefelé. Lent, már nekem nem kell felvennem a másik szemüveget, mert már eleve rajtam van. Tomas parancsára, beállok Zack, és Brian közé. Lent, ismét az a látvány tárul elém mikor megint szét nézek. Nem vágom, hogy miért is jelelünk, mikor pont, hogy az lenne a cél, hogy meg találjuk. Ha, többes számrol van szó, akkor bennem fel merül önkéntelenül, hogy talán a föld alatt élő mutánsokra gondol, de még ebben sem vagyok biztos. Vagy, lehetnek lent mások is, akikről nem is tudunk. Zack jelel valamit Tomasnak, és megállunk. Tomas, elküldi Zack et Briannal, én pedig ott maradok Tomassal. Egyenlőre, még nem tudok mit csinálni.

/Bocs, hogy csak most írok./

_________________
- Kik beleolvadnak az Erőbe, örvendezz azokkal! Gyászolnod őket nem kell. Hiányolnod nem kell.
– Nem! – mondta türelmetlenül Yoda. – Ne próbálkozz. Csináld, csináld! Vagy ne csináld. Próbálkozni nem lehet.
Eva Carter
Eva Carter
7. szint - 16 kredit

Hozzászólások száma : 592
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. May. 06.

Karakteradatok
Főkarakter: Szabó Éva
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Metróállomás - Page 6 Empty Re: Metróállomás

Témanyitás by Godlaw / Tao Kedd 10 Jún. 2014, 20:23

A csapat elkezdi felmérni a területet, Tomas meg tudja ítélni, hogy a vér már jó pár órája ott lehet, ez nem is meglepő, hiszen órákkal ezelőtt történt az incidens. A vér amúgy nem mutat különösebb tulajdonságot, szinte teljesen megalvadt már, és ki is hűlt. Tomas és Éva tehát még a jegykezelő automaták előtt maradtak vizsgálni a helyszínt. Eközben Zack és Brian elindulhatnak a metró felé, Shanon mögöttük halad, de nem megy egészen a metróhoz, hanem a peronon kezd el sétálni, és Tomas utasítása szerint az őrszem szerepét játssza. Képességének hála hangtalanul mozog, és éles érzékeivel figyeli a környezetet, egyelőre nem ad jelt semmiről.
Zack és Brian a metróhoz érve az ajtókat nyitva találják, itt is rengeteg személyes holmi maradt szétdobálva: táskák, szatyrok, hátizsákok, egy-egy elhagyott cipő, és egy helyen még egy kevés vért is találnak. A szerelvény amúgy pontosan állt meg a megállónál, az ajtókon nem látni nyomot, ami arra utalna, hogy felfeszítették őket, és a metró külsején sincs semmi különös. A peron másik oldala felé közelítve Shanon az adóvevőn keresztül szól mindenkihez.
-Van itt valami… Civilnek tűnik, és nem néz ki túl jól – közli halkan.
Ha valaki odamegy arra az oldalra, ahol nem áll metró, láthatja, hogy Shanon alatt, a sínek közt egy alak fekszik. Innen fentről nem sok látszik belőle.A hozzászólást Tao összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. 16 Jún. 2014, 16:35-kor.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Metróállomás - Page 6 Empty Re: Metróállomás

Témanyitás by Serena Davidson Szer. 11 Jún. 2014, 09:57

Zack bólintott, amikor Burton jelezte neki, hogy menjen előre és nézzenek körbe a metró kocsiban. A társára nézett, majd pedig az ügyességét a lehető legjobban kihasználva próbált hangtalanul eljutni a járműig. Amint odaért, akkor azonnal körbenézett az éjjellátót használva, hogy van-e bent valami. Ha úgy ítélte meg, hogy nincs csak akkor lépett be, továbbra is a lehető leghangtalanabbul és úgy helyezkedve, ha valami megtámadja, akkor azonnal ki tudjon térni, akár úgyis, hogy felugrik a plafonra és odatapad, hiszen felvette lefele jövet a tapadókorongokat. Egyelőre azonban úgy tűnt, hogy a hely üres és nincs itt semmi néhány személyes holmit kivéve, amit a civilek ejthettek el menekülés közben. Ismerte az embereket és azt, hogy mi is volt a katasztrófa turizmus lényege, így miután megállapította, hogy nincs semmi felfeszegetve és nincs a falakon, se sehol semmilyen nyom a földön levő dolgok között telefonokat, tableteket kezdett keresni, hátha valaki felvette itt lent is azt, ami történt, csak végül elejtette az eszközt és nem vitte fel. Ezeken felül még mindig nyomokat keres, bármit, ami nem a metróba illik. Amint megkapta ő is Shanon üzenetét egy pillanatra megtorpant, azonban, ha Burton nem adja parancsba, hogy menjenek oda Briannal ők is a civilhez, akkor nem megy ki a metróból, maximum arra a rövidke időre, amíg az egyik kocsiból átmegy a következőbe és ott is ugyanúgy folytatja a kutatást és nyomozást, mint itt az elsőben. Óvatosan, a lehető leghangtalanabbul nyomokat keres a földön, falakon, illetve a tárgyak között a földön olyasmit, ami oda nem illő lenne. Ha bárhonnan támadás érné, akkor próbál kitérni és természetesen Burton parancsának engedelmeskedik, ha kap ilyet.

Párhuzamos játékon (x diák event):
//Folytatás: Bálterem//

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Metróállomás - Page 6 7ik0U8W
Serena Davidson
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1338
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 17
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Metróállomás - Page 6 Empty Re: Metróállomás

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

6 / 10 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.