Tárgyalók

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Go down

Tárgyalók - Page 2 Empty Re: Tárgyalók

Témanyitás by Thorhalla Szomb. 18 Nov. 2017, 00:01
Előtörténet
LINK

Kaland
Rés a pajzson?
Kaylyn Amara von Hessen grófnő
Grófnő, szörnyvadász, WAND ügynök


Játékostárs(ak) neve: Meadow Kerr-Osborne, Leon Gross és Jeff Hewer


~ Helyszín: ENSZ főépület ~
kép:

Akkor most következhetett a dögunalmas várakozás. A tabletet átvettem, amennyire láttam legalább ez megszokott SHIELD szabvány volt. ami azt illeti ismertem volna ennél sokkalta biztonságosabb helyet is, mint például a bolt. Figyeltem, hogy melyik aktákat mondja Mr. Hewer. Az elsőn majdnem felvetettem, ahogyan az alak eszembe jutott, cégen belül még jó sokáig röhögtünk a fazonon, valaki látta a kirúgása napján, ahogyan Valkűrrel cicózott. Egészen pontosan Valkűr rakta helyre, a macska a farkast! Akaratlanul is elvigyorodtam mindezzen, azaz alak egy lúzer volt! Másodjára már a rendőrök kapcsolták le, mert megszegte a feltételeket. Annyit még tudtam, hogy a Raftra került, ahonnan Osborn Angyalként akart „menekülni”, ami nem jött össze. A második eset alapvetően nem mondott semmit sem, csak az a része, hogy elkapták Sakura-t, a TV is közvetítette, ott is Valkűr volt, illetve Rozsomák. Elfintorodtam a szavakra, amikor a nő megjegyezte, hogy Sakura is a Raftról szökött meg.
- Kac, kac, kac – morogtam. – A maga emberei sem állították meg pedig ott volt segíteni a Hydra támadáskor.
Még egy profi mosolyt is küldtem a nő felé, illetve a korábbi Hewer mosolyt is viszonoztam. A harmadik ügy… a kezeimbe temettem az arcomat akaratlanul is. És azaz ostoba liba egy WAND ügynök volt… amatőr, lusta és ostoba picsa, akit ki is rúgtak alkalmatlanság miatt, mert egy egyszerű ügyet sem végzett el. És még azaz akció is, könyörgöm az összes élő isten nevére! Nappal, nem eltakart arccal egy luxushotelben! Majd kiugrik az utcára, nem, azaz egész sok volt! igazából volt benne valami abban, amit a nőci mondott, hogy túl hasonló és mindig kirúgott ügynökök.
- Lehet benne valami – morfondíroztam. – Az uraknak mi a véleménye?

//Ez nem lett hosszú, révén fogalmam sincs, hogy miket húz ki Meadow és miket látnak ezek a karakterek, így arra egyelőre nem is tértem ki.//

felszerelés/egyebek:_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Tárgyalók - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Tárgyalók - Page 2 Empty Re: Tárgyalók

Témanyitás by Adrian Sommerfield Csüt. 23 Nov. 2017, 13:51

A kolléganő megjegyzésére, hogy mutassák meg hiába vádaskodik Leon biccent.
-Legyen úgy.
Majd hamar bele is kezdenek. Úgy látszik itt végzik a feladataikat. Leon azért még gyorsan végignéz ismételten a teremben, de ha nem talál semmi szóra érdemeset is megjegyzi magában, hogy a mai technológiával szemben az ő érzékei nem sokat érnek. Majd hozzá is látnak a munkához. Neki tetszik a munkaköre. Egyrészt mert ismét kutathat, másrészt mert ő még az előtt megnézheti a kapott anyagokat mielőtt cenzúrázva lennének. A tudás tehát nincs korlátozva számára. Az első üggyel kapcsolatban bólint. Ő is hallott az esetről. Tetszik is neki a dolog, hogy részt vehet a felgöngyölítésében. Utána is néz ennek a Gépfarkasnak, a börtönnek ahol ülnie kellett volna, a börtönigazgatónak és magának a megtámadott konvojnak is. Hátha talál valamit ami alapján jobban rálát a dolgokra. A második ügy egyelőre elég semmilyennek tűnt. Leon megpróbált utánanézni mégis milyen adatokat kértek le és ha tudja annak is, hogy kik vagy hol, de mást nem nagyon tudott tenni az adott információk által. Azt viszont ő is belátta, hogy az ügy komoly. A SHIELD információit lemásolni nagyon komoly vétség. A nő megjegyzésén mindenesetre elmosolyodik.
-Komoly támadás érte az épületet, mind belső mind a külső támadásokat igyekeztünk visszafojtani és a kiérkező asgardi Osborn angyal szinte első dolga az volt, hogy az egyik kollégámat felkapja és egy dühöngő hulkhoz hajítsa. Szerintem a témát ha csak nincs köze a megoldandó ügyhöz fejezzük be.
Majd érkezett a harmadik akta. Az, hogy gyanús nem túlzás. Egy SHIELD ügynök, aki Amerika területén állítólag meg próbált szöktetni rabokat méghozzá állítólag még mindig az ügynökségnek dolgozik ezek után nagyon fura. Leon megpróbált utánajárni az ügynöknek magának és hogy kapott-e valami hivatalos utasítást, ami magyarázná legalább azt, hogy mit keresett ott vagy ami alapján elindulhatnának. Majd annak, hogy jelenleg mi a helyzet vele. A hír, hogy a felettesei tudják mégis minek néz utána legalább annyira megnyugtató mint kellemetlen. Ki szereti, ha figyelő tekinteteket lát a tarkóján? Bármit talál átnéz és küldi a kolléganőnek. Arra, hogy van-e kérdés ő pimasz vigyorral megszólalt.
-Előre sejtem a választ, de rágyújthatok?
Amennyiben meglepik és igen úgy a hölgyektől engedélyt kér még és csak aztán gyújt cigarettára. A gondolatra, hogy külsősök állnak a dolog mögött Leon elgondolkozik.
-Én is így sejtem. Viszont nem szeretek az előtt a megoldásról beszélni mielőtt elértük volna. Keressünk egy szálat, ami igazolja ezt az állítást és göngyölítsük fel!

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1440
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 110
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Tárgyalók - Page 2 Empty Re: Tárgyalók

Témanyitás by Sandman Hétf. 27 Nov. 2017, 17:08

*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*
Rés a pajzson - a pajzs..vagy a rés...
*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*

Jelenlévők:

- Kaylyn von Hessen
- Meadow Kerr-Osborne
- Leon Gross
- Jeff Hewer

*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*

- Az aktákkal mind az összesített hírszerzési és elhárítási gyűjtések eredményei. Miután felfedeztük az anomáliákat, egyesítettük a rendelkezésünkre álló információkat. Az FBI-al közösen a katonai elhárítás megpróbálta felgöngyölíteni az ügyeket, ugyanakkor falakba ütköztünk. Ezt követően hoztuk összefüggésbe a SHIELD tevékenységeivel. Kikértünk műveleti listát az adott időszakokból, de azokban konkrétan nem szerepeltek az esetekkel összefüggésbe hozható akciók. Ezért feltételeztük, hogy valami nem stimmel a szervezeten belül és fordultunk az ENSZ felé. Ugyanakkor ha további köröket akarunk futni külső szálakkal...felőlem. - dőlt hátra Jeff a székében és vett fel várakozó pozíciót és hallgatta a többiek válaszait. - Nem Gross ügynök, ebben a szobában nem gyújthat rá. - mondta és előre dőlt. Gépelt az adattábláján és küldött egy üzenetet Meadownak: Nem voltak drónok az eset légterében. Karbantartás és más esetek kivizsgálása miatt, nyílt egy folyosó azon a területen..
Sakuráról semmit nem tartalmazott az akta. Pusztán lezárt akták voltak, amelyek jelentős részét cenzúrázták úgy, hogy az amerikai hírszerzőkre és az elhárítókra ne legyen negatív hatással. Viszont tartalmaztak lezárt nyomozásokat, terrorista és bűnöző személyek megfigyelési aktáit külföldön és belföldön egyaránt. Közös akciók aktáit amiket a SHIELD az USA valamelyik szervével végzett. Olyan címek is szerepeltek amelyeket a SHIELD adott át az USA ügynökségeinek, hogy megkönnyítse azok munkáját.


//Bármi további kérdésre, szívesen válaszolok Smile...//

_________________
A karmikus világlátás egyik alapgondolata, hogy az okok és következmények között pontosan meghatározott összefüggés létezik ~ Lhamo Donrup
Sandman
Sandman
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 802
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 43
Join date : 2012. Jan. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Sandman
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Little SW

Vissza az elejére Go down

Tárgyalók - Page 2 Empty Re: Tárgyalók

Témanyitás by Meadow Kerr-Osborne Szer. 29 Nov. 2017, 00:01
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Rés a pajzson?
Meadow Kerr-Osborne
Nemzeti Hírszerzési Igazgató, Vörös Özvegy


Játékostárs(ak) neve: Kaylyn von Hessen, Leon Gross és Jeff Hewer


~ Helyszín: ENSZ főépület ~
kép:

Meadow bólintott arra, hogy a két SHIELD-es is azon a véleményen volt, hogy külső valakik akarják a cégre ráhúzni a vizes lepedőt, azonban Hewer nem értett egyet mindezzel. Szerinte nem voltak külső „erők” és minden rendben volt és a cégen belülre mutattak. Nagyon nem állt neki össze a kép, túlságosan is zavaros volt.
- Valószínűleg ez lehet a cél, hogy belülre mutasson – mondta. – Nem találom logikusnak, hogy a SHIELD miért küldene egy amatőrt azért, hogy elraboljon egy maffiózót, akinek köze sincs terrorizmushoz, ráadásul elmeháborodott személy. Főleg, hogy el is kérhették volna a rabot a rendőrségtől, ha már úgyis a Rafton őrizték, ami a SHIELD-é, akik valószínűleg át is adják, hiszen gyakran segít be a cég a NY-i rendőrségnek.
Mutatott rá a részletre, ami szerinte nem stimmel.
- Egyébként ha jól tudom efféle akcióra egyébként is másokat küldtek volna, bizonyosan van a SHIELD-nek is speciális személyzete, alakulata, akik black ops küldetésekkel foglalkoznak. Az adatok szerint ismerte egymást a két személy… nem áll fent a lehetősége, hogy Miss Amatőrke magánakcióba kezdett? Kik adhatnak egy ilyen küldetésre SHIELD-en belül engedélyt? – kérdezte mindhárom másik személytől. – Illetve arra, amit ez a „Gépfarkas” Mr. Collins tett? Azoknál kellene kezdeni a vizsgálatot, akik erre parancsot adhattak…
Volt egy érzése, hogy effélére valószínűleg csak az igazgatók, vagy helyetteseik adhattak volna, amivel nem lettek volna előrébb. Hiszen az Miller, Nova, illetve Amerika Kapitányok voltak, a Hulk, avagy Sion, Mr. King, Mr. Morsus – Balthazar, korábbi rövid ideig SHIELD ezeredes – és Mrs. Miller… mind-mind az Angyalok tagjai, akik nem árulnák el Amerikát. Közben mivel Hewer válaszolt a kérdésére így a laptopra pillantott, amire megkapta az üzenetet, a cigarettázó kérdést nem is óhajtotta megválaszolni, mivel Hewer már úgyis megtette. Így most egyelőre válaszokat várt a feltett kérdéseire. Ami a Sakura-s aktát illetve mivel minden már cenzúrázva volt, így abban nem nyúlt bele és úgy adta át, ahogyan volt.

felszerelés/egyebek:


_________________
Reneszánsz: Meadow Kerr-Osborne, Árva / Mayko Outerbridge / Okoye Baku; X-diák: Brahe Elaine McKenzie
Ultimate/Újvilág: Meadow Kerr-Osborne, Halloween 2017: Moira Amelia Sheppard
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Tárgyalók - Page 2 Jez1Pf0
Meadow Kerr-Osborne
Meadow Kerr-Osborne
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 237
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Feb. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3254-meadow-kerr-osborne https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Tárgyalók - Page 2 Empty Re: Tárgyalók

Témanyitás by Thorhalla Szer. 29 Nov. 2017, 00:02
Előtörténet
LINK

Kaland
Rés a pajzson?
Kaylyn Amara von Hessen grófnő
Grófnő, szörnyvadász, WAND ügynök


Játékostárs(ak) neve: Meadow Kerr-Osborne, Leon Gross és Jeff Hewer


~ Helyszín: ENSZ főépület ~
kép:

Egyre kevésbé értettem, hogy mégis mi a fészkes fene folyik itt. Egyáltalán mi a halált kerestem én itt?! Nekem ehhez nem volt kvalifikációm és azt hiszem, hogy máris elvesztettem a fonalat. Nem így lett volna, ha érdekel is, hogy mi van. az ilyenekre otthon is az ügyvédeket tartom és nem foglalkozom velük. Vajon beválik, ha csöndben ülök és bólogatok? Nem hiszem, de ezt az egészet nem tartottam többre, mint egy nyomorult inkvizíciós hercehurca. Szerintem ordított a dologról az, hogy a SHIELD-nek nincs köze hozzá, ezek a barmok meg ragaszkodnak hozzá. Mintha szándékosan a hülyét adnák. Komolyan van bárki olyan hülye, hogy beveszi ezeket? Igen volt… ahelyett, hogy a valódi tetteseket keresnénk nem, helyette a SHIELD-et kell csesztetni.
- Miért nem hallgatták ki Víziót? – kérdeztem. – Rajta keresztül megy minden, lát és hall mindent ott vannak az érzékelői a SHIELD negyedben mindenhol, irodákban, utcán, lakásokban… ez az egész nem kellene ha nála kezdték volna a dolgot…
Nem is értettem, hogy ez miért nem történt meg, vagy ha igen, akkor miért is nem hozták a tudtunkra? Mert akkor nem is kellene itt lennünk. A cigarettás kérdésen csak a fejemet csóváltam és elnyomtam egy nagyobb ásítást is. unatkoztam, vajon a tableten volt valamilyen játék, hogy azzal foglalkozzam? Vajon mit szólnának, ha hazateleportálnék, mert nem akarok ebben részt venni? Majd akkor ha a feletteseim azt mondják, de ők meg tudják,hogy miben vagyok jó. Ebben nem! Otthon kéne lennem és készítenem a karácsonyi con-ra a Star Wars-os cosplayemet. Igen… szabadságon azt szoktam csinálni, azzal foglalkozni, amit szeretek, nem valami beképzelt hólyagnak robotolni olyat, amihez nem is értek!
- Tarthatnánk szünetet? – kérdeztem. – Halálra unom magam…

//Bocsánat, hogy ez rövid, csak Kaylyn az Kaylyn…//

felszerelés/egyebek:_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Tárgyalók - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Tárgyalók - Page 2 Empty Re: Tárgyalók

Témanyitás by Adrian Sommerfield Szomb. 09 Dec. 2017, 05:33

Leon próbál keresgélni továbbra is a SHIELD adatbankjában az üggyel kapcsolatos információk iránt. Közben a hölgyek mindenáron külső valakit akarnak keresni.
~Persze, hogy nem a szervezet volt az és nem is a felső vezetés, de a mi ügynökeink és több gyanús dolog is van a dologban, amit ki kell nyomoznunk méghozzá úgy, hogy átnézzük, hogy nálunk hol a bibi és azt a szálat követve jutunk el a valódi kópéig.~
Az igazgatónő pedig fel is tette az egyik kérdést, ami Leon-t is zaklatja. Ki ad enegélyt egy ilyen küldetésre? A szervezetnek megvan a maga protokollja. Ritkán történik úgy a dolog mint most Leon-al, hogy csak egy üzenetet kapnak és a helyszínen mondják el mi a feladat. Általában kapnak egy eligazítást és személyesen egy névvel megnevezhető felettesük adja ki a feladataikat. A két kérdésre ő próbál egy választ adni.
-Azzal, hogy az adattárunkban próbálok utánanézni a dolgoknak mondhatni épp Vízió kikérdezését helyettesítjük vagy valami hasonló. Épp próbálom előkeríteni az adatokat amik alapján elindulhatnánk.
Ha Leon talál bármit akkor azt elolvasás után küldi a kolléganőnek, aki nem tűnik olyan lelkesnek mint ő. Vagy profinak.
~Külsősök.~
-Alig kezdtük el kolléga. Tudom, hogy ez nem a terep, de legalább a jó hírünkért makacsolja meg magát.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1440
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 110
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Tárgyalók - Page 2 Empty Re: Tárgyalók

Témanyitás by Sandman Szer. 20 Dec. 2017, 15:23

*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*
Rés a pajzson - a pajzs..vagy a rés...
*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*

Jelenlévők:

- Kaylyn von Hessen
- Meadow Kerr-Osborne
- Leon Gross
- Jeff Hewer

*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*

Leon amikor csatlakozott a SHIELD adatbázisához láthatta, hogy kifejezetten gyors a kapcsolat és a mögötte álló kereső motor. Mintha csak ott ülne az irodában. Valószínűleg a cégen belül is ráállítottak erre a projektre egy komolyabb belső támogatást.
"A" akta:
"B" akta:
"C" akta:
Hewer sokáig csak hallgat, mert előbb összeszedi az információkat és csak utána reagál rájuk. Először Meadow felé fordul, mert időrendben nagyjából ő szólalt meg először.
- Nézze missz Osborne. Ezt az önök szintjén nehezen értik meg. A szervezet nagy. Nem mindig a felső vezetők adnak ki minden utasítást. Ők kinevezik a beosztottjaikat és a beosztottak döntéseket hoznak és végrehajtanak. A munka lefelé folyik, az elismerés fent csapódik le. De én is erre gondolnék. A döntéshozókat kell megtalálni. De őket a végrehajtókon keresztül lehet csak. - Kicsit nyújtózkodik, amíg Leon keresgél. Közben Kaylyn felé fordul. - Még nem tarthatunk szünetet. Egyáltalán nem tarthatunk szünetet._________________
A karmikus világlátás egyik alapgondolata, hogy az okok és következmények között pontosan meghatározott összefüggés létezik ~ Lhamo Donrup
Sandman
Sandman
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 802
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 43
Join date : 2012. Jan. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Sandman
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Little SW

Vissza az elejére Go down

Tárgyalók - Page 2 Empty Re: Tárgyalók

Témanyitás by Adrian Sommerfield Csüt. 04 Jan. 2018, 08:47

Meg kell hagyni Leon meg volt elégedve a kollégák munkájával. A kapcsolata meglepően gyors volt. Szinte nem is érződött, hogy nem az irodából csatlakozik. Az első akta nem sok információt adott és abból sem sikerült valami sokra menni. Leon továbbította őket és utána nézett még pár dolognak. Mi a helyzet jelenleg ezzel a Collins-al, kiknek volt lehetőségük nyomkövetőt elhelyezni a kamrán és maga a szerkezet honnan származhat. Bár jelenleg bárhonnan lehet venni akármilyen eszközt, ami használható erre a célra, de talán szerencséjük lesz és lenyomozhatják. A második akta még kevesebb információt tartalmaz. Elégedetlenül is ráncolja a homlokát.
~Nem érték el a rendszeren keresztül, de nem jelzett hibát? Ezt, mégis hogy? Mikor be voltam ragadva egy lelassított időburokban akkor tapasztaltunk hasonlókat, de ez furcsa lenne. Méghozzá adatlekérésekről volt szó nem arról, hogy hamis üzenet érkezett volna bárhová.~
Továbbította amit talált és jobb ötlet híján azoknak nézett utána akik eddig állítólag nyomoztak az üggyel kapcsolatban. Más ötlete nincs. Az utolsó akta viszont már előre lépést jelent. Megpróbál a SHIELD negyed kameráira rákapcsolódni vagy bármilyen felvételt találni, ami megerősítené, hogy valóban átépítés alatt áll az épület.
~Akárhogy is nézzük ez biztos belső munka. Csakhogy most hagytak egy hibát.~
Továbbította az adatokat és küldött egy üzenetet is a kolléganőnek.
"Úgy látszik találtunk valakit akit fel tudunk keresni. Én nem nagyon hiszem el, ezt az átépítést. Túl kényelmes."

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1440
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 110
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Tárgyalók - Page 2 Empty Re: Tárgyalók

Témanyitás by Thorhalla Vas. 07 Jan. 2018, 00:00
Előtörténet
LINK

Kaland
Rés a pajzson?
Kaylyn Amara von Hessen grófnő
Grófnő, szörnyvadász, WAND ügynök


Játékostárs(ak) neve: Meadow Kerr-Osborne, Leon Gross és Jeff Hewer


~ Helyszín: ENSZ főépület ~
kép:

Egyre unalmasabb volt az egész, unalmamban az asztalon doboltam és ásítoztam. Sokkalta jobban is eltudtam volna tölteni az időmet ennél. Amikor végre megkapom az adatokat, akkor abban semmi olyan nem volt, amit ki kellett volna cenzúrázni szerintem, mert nevek sem konkrétumok nem voltak benne. Így úgy ahogyan volt átküldtem az elnök libájának. Ha mégis volt benne olyan, amit ki kellett volna cenzúrázni pech. Én megmondtam, hogy erre a feladatra totálisan alkalmatlan vagyok.
- Én terep ügynök vagyok, speciális ügynök, bármit mond, én kimegyek kávézni… ha ki kell menni a terepre majd szóljon, mert máshol semmi hasznomat nem veszi. Ha meg nem tetszik, akkor rúgasson ki, nem érdekel!
Közben még megkaptam még az extra üzenetet, amire csak megvontam a vállamat.
- Hurrá, ha meggyőzte a két balféket és belementek abba, hogy megkérdezzük őket, akkor szóljanak…
Ezzel megpróbálok kimenni az irodából, ha próbálnak visszatartani, akkor gyorsan igyekszem felrajzolni a rúnát, hogy teleportálással jussak ki a helységből.

//Bocsánat többet nem tudok vele írni… ha tudom, hogy főleg csak ilyen ücsörgés és aktatúrás lesz a kaland, akkor nem hozom el őt, mert nem ilyenre való a karakter, totál a hiperaktív jelleme ellentéte Sad Azt hittem akció dús lesz. //

felszerelés/egyebek:


_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Tárgyalók - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Tárgyalók - Page 2 Empty Re: Tárgyalók

Témanyitás by Meadow Kerr-Osborne Vas. 07 Jan. 2018, 00:00
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Rés a pajzson?
Meadow Kerr-Osborne
Nemzeti Hírszerzési Igazgató, Vörös Özvegy


Játékostárs(ak) neve: Kaylyn von Hessen, Leon Gross és Jeff Hewer


~ Helyszín: ENSZ főépület ~
kép:

Meadow csak ült türelmesen és várakozott arra, hogy mikor is kapja meg az adatokat, a WAND-os nő kirohanására nem reagált, saját maga inkább küldte volna ki, mert gyorsabb úgy dolgozni, hogyha valaki nem muszájból szenved és ragasztja át mindenkire a hangulatot. Szóval, ha az adatok átadása után távozni akart, akkor ő maga nem tartotta vissza, hanem inkább az adatokat kezdte vizsgálni. Még Hewer is egyetértett, hogy azokat kellene megtalálni, akik a parancsokat adták ki, ahhoz pedig visszafelé kellett haladni a ranglétrán.
Az első nem volt túl érdekes, a másodikkal nem tudott mit kezdeni, hiszen semmilyen olyan személyről sem szervezetről nem tudtak, ami képes lenne feltörni Víziót, még a Hydra-nak sem sikerült a puccs alatt sem, pedig próbálkoztak. Így hát maradt a harmadik ügy, ami tényleg érdekesebb volt. Ott volt olyan pont, ami kézzelfogható volt, hiszen ott felújításra valaki parancsot adott és ezt elég könnyedén ki lehetett majd deríteni.
- Kérje le, hogy a C akta esetében, hogy ki adta ki az elbocsátási papírokat, azt, hogy ki adta ki parancsba a lakás felújítását – nézett Leon-ra. – Aztán a hiperaktív unatkozó kolléganője el is mehet az érintett személyeket meglátogatni.
Vezetőként és a rangja miatt sem volt hozzászokva, hogy kérjen dolgokat másoktól, általában beosztottjai vannak, őket utasítani szokta és a két ügynök is nagyjából a hierarchiában hozzá képest ilyen pozícióban voltak, így azért használta a parancs kiadásakor is ezt a számára megszokott formulát. Közben rezzenéstelen arccal figyeli Leon-t, hogy mikor is teszi meg, amire utasította. Igaz volt egy olyan érzése, hogy valamiért nem lesznek meg az adatok, amiket akarnak.

felszerelés/egyebek:_________________
Reneszánsz: Meadow Kerr-Osborne, Árva / Mayko Outerbridge / Okoye Baku; X-diák: Brahe Elaine McKenzie
Ultimate/Újvilág: Meadow Kerr-Osborne, Halloween 2017: Moira Amelia Sheppard
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Tárgyalók - Page 2 Jez1Pf0
Meadow Kerr-Osborne
Meadow Kerr-Osborne
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 237
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Feb. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3254-meadow-kerr-osborne https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Tárgyalók - Page 2 Empty Re: Tárgyalók

Témanyitás by Sandman Csüt. 11 Jan. 2018, 10:53

*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*
Rés a pajzson - a pajzs..vagy a rés...
*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*

Jelenlévők:

- Kaylyn von Hessen
- Meadow Kerr-Osborne
- Leon Gross
- Jeff Hewer

*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*

Leon először nem talál túl sok biztató adatot. Mivel a protokoll szerint zajlott a fogolyszállítás, ezért gyakorlatilag bárki elhelyezhette a nyomkövetőt aki a garázsban járt vagy dolgozott valamelyik járművön. Az eszköz maga egy SHIELD beszerzés volt, csak a frekvenciát állították át. A felvetődött ügyekkel kapcsolatban mindig a belső ellenőrzési osztály foglalkozott, de folyamatosan lezárták az ügyeket. Az indoklás mindig "bizonyíték hiánya" vagy az "ügy elévülése" volt. Egyszerűen befagytak a nyomozások. Jelenleg, a felújítás ideje alatt ki vannak kapcsolva a belső érzékelők. A felújítási utasítást Matt Branton adta ki.
- Kaylin. Maga terep ügynök vagyok, speciális ügynök. Ha nem tud parancsot teljesíteni, ha nem tudja betartani a hierarchikus rendszerek szabályait, azzal csak alátámasztja azt a feltételezést, hogy a SHIELD egy szedett-vedett gyülevész banda. Ráadásul nem rúgja ki senki. Letartóztatják és elássák egy életre mert itt olyan dolgokról van szó, amik sosem láthatnak napvilágot. Sehogy. Kérem üljön vissza. Ha valahova megyünk, mind megyünk és missz Osborne dönt.
Közben ha Leon utána nézett, az elbocsájtási papírok kiadásának, akkor Sara Bogdan nevét találhatta meg.


//Semmi gond, ha nem tud parancsot követni, csak a cég megítélését ássa alá.Smile //

_________________
A karmikus világlátás egyik alapgondolata, hogy az okok és következmények között pontosan meghatározott összefüggés létezik ~ Lhamo Donrup
Sandman
Sandman
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 802
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 43
Join date : 2012. Jan. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Sandman
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Little SW

Vissza az elejére Go down

Tárgyalók - Page 2 Empty Re: Tárgyalók

Témanyitás by Adrian Sommerfield Csüt. 11 Jan. 2018, 12:29

A semminél azért Leon kicsit többet is talált. Mondjuk sok munka lesz vele, hogy mindenkit átvilágítson, aki gyanús lehet, de szerzett egy listát. Az eszköz pedig ismét, azt bizonyította, hogy belsősök a férgek. Próbált gyártási szám vagy hasonló alapján kicsit jobban utánajárni a dolgoknak hátha talál valami nyilvántartást. Végtére is erre valók az aktakukacok akik nem járnak terepre. A belső ellenőrzési osztály munkáját is átvizsgálta, hogy az ügy elévülése tényleg minden esetben fennállt-e és kik dolgoztak az ügyeken. Talán talál egy újabb átvizsgálandó névsort. Annak a Branton-nak is utána nézett természetesen. Mégis ki ő, milyen ügyekben dolgozott és jelenleg min ügyködik. Egyáltalán jelenleg hol van. Annak a Bogdan-nak ugyan így nézett alá. Amit talált, azt továbbította a kolléganőnek, aki nagyon távozni akart innen. Ő a vitába nem szól bele. Bár, azt magában megjegyezte, hogy az ő lánya képes ennyi időt üldögélni a fenekén.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1440
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 110
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Tárgyalók - Page 2 Empty Re: Tárgyalók

Témanyitás by Thorhalla Vas. 14 Jan. 2018, 00:00
Előtörténet
LINK

Kaland
Rés a pajzson?
Kaylyn Amara von Hessen grófnő
Grófnő, szörnyvadász, WAND ügynök


Játékostárs(ak) neve: Meadow Kerr-Osborne, Leon Gross és Jeff Hewer


~ Helyszín: ENSZ főépület ~
kép:

Mielőtt lenyomtam volna a kilincset még megszólalt a roppant idegesítő fazon. Visszahúztam a kezemet és visszafordultam.
- Magának a megszólításom von Hessen grófnő… Jeff és nem Kaylyn – mondtam gúnyosan. – Tudok parancsot teljesítni, de nem vagyok hajlandó olyan patkányokkal együtt dolgozni, akik már elítéltek valakit. Úgy tudom, hogy mindenkit megillet az ártatlanság védelme, de maguk már eldöntötték, hogy a SHIELD bűnös. Minket nem arra hívtak, hogy a cég ártatlanságát bizonyítsuk, hanem arra, hogy kimondjuk azt, amit maguk állítanak. Ez zavar!
Keresztbe fontam a kezeimet a mellkasom előtt, erről a pszichológusok tudtak volna beszélni, hogy micsoda passzív agresszivitás.
- De ha maga hatalmas nemzetközi botrányt akar csapni, hát rajta – folytattam. – Nem túlzottan hiszem, hogy nagyon boldogok lennének az ENSZ-ben, hogyha maguk egy külföldi állam főnemesét tartóztatják le. Von Doom, az uralkodóm bizonyosan nem. De ha már itt tartunk, külföldi állampolgárként, főnemesként miért is én foglalkozom az amerikai nemzetbiztonsági ügyekkel? Nem hiszem, hogy nem találtak még egy amerikait. Szerintem már ez is szabálytalan és magukat is elmeszelnék, hogy kiadták…
Ha megkaptam a neveket, akkor csak egy pillantást vetek a tabletre, az nem volt ismerős egyik sem, így tovább is küldtem őket.
- Ott vannak a nevek, mehetünk végre? – kérdeztem.

felszerelés/egyebek:


_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Tárgyalók - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Tárgyalók - Page 2 Empty Re: Tárgyalók

Témanyitás by Meadow Kerr-Osborne Vas. 14 Jan. 2018, 00:00
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Rés a pajzson?
Meadow Kerr-Osborne
Nemzeti Hírszerzési Igazgató, Vörös Özvegy


Játékostárs(ak) neve: Kaylyn von Hessen, Leon Gross és Jeff Hewer


~ Helyszín: ENSZ főépület ~
kép:

Meadow nem szólt bele a vitába, ő maga nem alacsonyodott el ennyire. Legalább azt megtudta, hogy az ügynöknő melyik államba tartozik, Latveria. Velük pedig pontosan tudta, hogy az elnök nagyon jó kapcsolatot tart fenn titokban Victor von Doom-mal. De ez egy olyan információ volt, amit még Hewer sem tudhatott és nem is volt szabad megtudnia. Igazából azzal a kérdéssel egyetértett, hogy nem találtak még egy amerikai ügynököt? Vagy direkt arra utaztak, hogy minél nagyobb botrány legyen ebből, hiszen tudniuk kellett, hogy von Hessen milyen is valójában. Végül azonban mégis megtette.
- Fejezzék már be mind a ketten – mondta.
Mikor megkapta a neveket remélte, hogy egyből életrajzot és aktát is kap, de nem így történt. Bízott benne, hogy nem kell majd ezt is a másik kettő szájába rágni, hanem a férfi lekéri őket magától is. Igazából volt egy olyan érzése, hogy mindkét célszemély eltűnt, meghalt, vagy olyan baleset érte, hogy nem tudnak beszélni. Ha nem így volt az akták megkapása után, akkor kimondta, amit egyértelmű volt ezen esetben.
- El lehet menni kihallgatni az érintett személyt/személyeket – mondta.
Annak a fényében, hogy mennyi van elérhető közelségben, kihallgatható állapotban úgy mondja az egyes, vagy többes számot.

felszerelés/egyebek:_________________
Reneszánsz: Meadow Kerr-Osborne, Árva / Mayko Outerbridge / Okoye Baku; X-diák: Brahe Elaine McKenzie
Ultimate/Újvilág: Meadow Kerr-Osborne, Halloween 2017: Moira Amelia Sheppard
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Tárgyalók - Page 2 Jez1Pf0
Meadow Kerr-Osborne
Meadow Kerr-Osborne
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 237
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Feb. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3254-meadow-kerr-osborne https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Tárgyalók - Page 2 Empty Re: Tárgyalók

Témanyitás by Sandman Vas. 21 Jan. 2018, 12:05

*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*
Rés a pajzson - a pajzs..vagy a rés...
*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*

Jelenlévők:

- Kaylyn von Hessen
- Meadow Kerr-Osborne
- Leon Gross
- Jeff Hewer

*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*

- Álljunk meg néhány szóra. - állt fel lassan Jeff. - Kaylyn. Belemehetünk nemzetközi jogi vitákba, de ön jelenleg nem Latveria állampolgára. Pláne nem főnemese. Ön most a SHIELD egyik szervezetének ügynöke. Nem amerikai belbiztonsági ügyben nyomozunk, hanem egy kvázi szupranacionális szervezet belügyében. Csendben. Nem ártatlanságot akarunk bizonyítani. Ahogy nem bűnösséget akarunk bizonyítani. Olyanokat keresünk akik visszaéltek a hatalmukkal és emiatt veszélyeztetik az egész föld békéjét. Mindannyiunknak menni kell, mivel kevesen vagyunk....az ártatlanságnak pedig nem védelme, hanem vélelme van. - vár még néhány másodpercet. - Aki hajlandó folytatni, azzal most lemegyünk a garázsba és átkocsikázunk a szervezethez, ami saját maga ellen kért vizsgálatot. Aki nem hajlandó tovább dolgozni ezen az ügyön, az itt marad és megvárja az ügy végét. - Azzal elindult az ajtó felé. Kilépett rajta, várt egy kicsit amíg mindenki csatlakozott hozzá aki vele akart tartani. Onnan elindult előre. Amikor kiértek a helyiségből a folyosóra, két biztonsági őr csatlakozott hozzájuk, akik lekísérték őket a garázsokhoz. Már várt rájuk egy lesötétített kisbusz amibe mind befértek és elindulhattak a SHIELD negyed felé.

_________________
A karmikus világlátás egyik alapgondolata, hogy az okok és következmények között pontosan meghatározott összefüggés létezik ~ Lhamo Donrup
Sandman
Sandman
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 802
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 43
Join date : 2012. Jan. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Sandman
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Little SW

Vissza az elejére Go down

Tárgyalók - Page 2 Empty Re: Tárgyalók

Témanyitás by Sandman Vas. 21 Jan. 2018, 12:09

//ITT folytatjuk.//

_________________
A karmikus világlátás egyik alapgondolata, hogy az okok és következmények között pontosan meghatározott összefüggés létezik ~ Lhamo Donrup
Sandman
Sandman
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 802
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 43
Join date : 2012. Jan. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Sandman
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Little SW

Vissza az elejére Go down

Tárgyalók - Page 2 Empty Re: Tárgyalók

Témanyitás by Meadow Kerr-Osborne Szer. 24 Jan. 2018, 00:01
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Rés a pajzson?
Meadow Kerr-Osborne
Nemzeti Hírszerzési Igazgató, Vörös Özvegy


Játékostárs(ak) neve: Kaylyn von Hessen, Leon Gross és Jeff Hewer


~ Helyszín: ENSZ főépület ~
kép:

Meadow csak a szemeit forgatta arra, amit a másik kettő csinált. Azt be kellett látnia, hogy nő okos és csupán butának próbálja feltűntetni magát, amit valószínűleg a legtöbben meg is esznek, de ő maga nem. Végtére is sikerült úgy tűnt felhúznia Jeff-et is, módszeresen, nem csak úgy. Annál a résznél felvonta a szemöldökét, amikor közölte a férfi, hogy mindenki megy a terepre. Most viszont már Hewer épelméjűségét kezdte megkérdőjelezni, mivel a férfi nem gondolhatta komolyan azt, hogy ő maga egyszerű mezei terepügynökként fog senkiket kihallgatni. Ezt végezzék a senkik, a feláldozható katonák.
- Folytatom ügyet, ennek ellenére itt maradok – mondta a nő. – Csöndben és nyugalomban könnyebben tudok dolgozni. Amíg maguk „kocsikáznak”, addig folytatom az ügyek elemzését, ha jutok valamire, akkor értesítem önöket, illetve ha megkapom az aktákat, akkor igyekszem felállatni pszichológiai profilt is azokról, akiket kihallgatni készültek. Ha odaértek és megtalálták a személyeket, akkor egy kihallgatóba vigyék az érintetteket és közvetítsék a kihallgatást. Folyamatos kapcsolatban leszek, de nem megyek terepre.
Folytathatta volna, hogy az ő biztonsága viszont nemzetbiztonsági ügy és a saját testőrsége nélkül nem fog menni, nem is beszélve arról, hogy előtte a SHIELD-et is biztosítani kellett volna stb. ahhoz, hogy oda menjen, ilyesmiről pedig ezen esetben szó sem lehetett, azaz arról sem, hogy ő kimozduljon. Nem mintha féltette volna magát, de nem szívesen leplezte volna le azt, hogy mikre képes.
Közben pedig már le is kérte az összes által hozzáférhető aktát, mindent, ami itt előfordult és azoknak is a legrészletesebb dolgait, hogy nagyon alaposan, ne csak pár perc alatt tudja átfutni őket, immáron teljesen nyugodtan, egyedül.

//Mivel nem megy a kari kocsikázni, így jobbnak láttam, ha itt marad a reag.//

felszerelés/egyebek:


_________________
Reneszánsz: Meadow Kerr-Osborne, Árva / Mayko Outerbridge / Okoye Baku; X-diák: Brahe Elaine McKenzie
Ultimate/Újvilág: Meadow Kerr-Osborne, Halloween 2017: Moira Amelia Sheppard
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Tárgyalók - Page 2 Jez1Pf0
Meadow Kerr-Osborne
Meadow Kerr-Osborne
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 237
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Feb. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3254-meadow-kerr-osborne https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Tárgyalók - Page 2 Empty Re: Tárgyalók

Témanyitás by Thorhalla Szer. 24 Jan. 2018, 00:02
Előtörténet
LINK

Kaland
Rés a pajzson?
Kaylyn Amara von Hessen grófnő
Grófnő, szörnyvadász, WAND ügynök


Játékostárs(ak) neve: Meadow Kerr-Osborne, Leon Gross és Jeff Hewer


~ Helyszín: ENSZ főépület ~
kép:

- Bla, bla, bla… - mondtam. – Köszönöm a kioktatás „nyelvtan náci”.
De hurrá! Végre mehetünk. Úgy tűnt, hogy a nácinak ezúttal főhet a feje, mert a főnöke, vagy legyen is bárkije a hírszerzési igazgató sem akar jönni vele, hanem itt maradna. Ezen szélesen elvigyorodtam és akkor még balfaszka sem tudta, hogy én sem fogok kocsikázni vele, mert minek? Annál sokkalta biztosabb módszert tudtam, amin még rajtam sem tudnak ütni azok, akik esetleg tudnak erről a nyomozásról.
- A SHIELD főépülete előtt találkozunk – vigyorodtam el.
Ettől is megfognak pukkanni, abban biztos voltam, de legalább egy kávét megtudok inni mielőtt ezek megérkeznek.
- De, ha gondolják oda tudok mindenkit teleportálni és az sokkalta biztonságosabb, mint a kocsikázás... – ajánlottam fel.
Vagy térkapu, de valószínűleg úgysem fognak mindezzel élni, szóval pukkadjanak meg a forgalomban. Még azelőtt, hogy nekilátott volna balfaszkám újra papolni valami számomra totálisan érdektelen dologról, ami nem a teleportáláshoz tartozott, máris igyekeztem a SHIELD főépülete előtti területet magam elé képzelni és felrajzolni a rúnát, majd ha a varázslat létrejön, akkor ott is találom magam, majd várhatom a többieket…

//Bocsi, szerintem ha Hewer elfogadja, akkor már a negyedben lehet folytatni, Kaylyn 1 tonnáig képes másokat is vinni magával harcon kívül, mondjuk ezt valszeg Jeff-nek is tudnia kellett, ha már úgyis tudja, hogy kik vannak most itt Embarassed //
//Folytatás: SHIELD negyed főépülete//

felszerelés/egyebek:


_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Tárgyalók - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Tárgyalók - Page 2 Empty Re: Tárgyalók

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.