Kaylyn von Hessen

Go down

Kaylyn von Hessen Empty Kaylyn von Hessen

Témanyitás by Thorhalla Pént. 26 Feb. 2016, 08:34

Név: Kaylyn von Hessen (Teljes név: Kaylyn Amara von Hessen grófnő)
Egyéb név(i): Kaylyn, Vadász
Faj: ember, mágiahasználó
Nem: nő
Jellem: nyíltan szörnyellenes, mindenről megvan a véleménye
Személyazonosság: titkos
Születési helye és idő: 2002. április 28., Latveria
Kor: 25 év
Család: egyedülálló
- szülők halottak, nagyszülők élnek
- több testvér (mind otthagyta a családi vállalkozást) (nem tartja a kapcsolatot velük)
- rokonok élnek főleg Latveria-ban
Foglalkozás: szörnyvadász, WAND ügynök, "bolti-eladó"
Testmagassága: 182 cm
Testsúlya: 65 kg
Szeme színe: zöldeskék
Haja színe: vörös
Bőre színe: kaukázusi
Különleges ismertetőjel: -
Repülési sebesség: -
Egészségi állapot/ betegségek: teljesen egészséges, bár kissé paranoid

Előtörténet:
Kaylyn egy ősi európai nemesi család leszármazottja, a vérvonal igencsak patinás és sokoldalú családtagokból állt. A családban mindenféle európai ország nemessége beházasodott az évszázadok során, német hercegi család, magyar grófi, lengyel- osztrák bárói, francia és spanyol hercegi, és még lehetett volna sorolni. A család mindig is a későbbi Latveria területén élt, de sokat vándoroltak a tagjaik. Ős régen még a tatár hordák ideje alatt egy szörnyeteg majdnem kiirtotta a családot, ami a tatárokkal jött, ekkor döntött úgy a család, hogy ezentúl arra szentelik az életüket, hogy ezeket a lényeket fogják vadászni. A családban sok vándorvadász volt, inkvizítor különböző nemesi és uralkodói házaknál. Titokban működtek, illetve sok másik családdal együtt, akik hasonlóra adták a fejüket. A család többször került a kihalás szélére, amikor egy-egy szörnnyel nem sikerült leszámolniuk és az a vérvonal ellen vonult. Még Dracula-val is összeszűrték a levet az 1600-as években. Ahogyan a világ tágulni kezdett azáltal, hogy mindent felfedeztek a világon az európai vállalkozást átvitték az Új-világba is, majd Indiába, Ausztráliába is. A család az 1750-es évek közepén egy legyőzött szörnytől, mára nem tudni, hogy vámpír, mágus, démon, vagy mi egyéb lehetett mindez szereztek egy kardot a Dragnipur nevű fegyvert. Mindez a viselőjét különféle erőkkel ruházta fel, amikkel még hatékonyabban tudtak vadászni.

Kaylyn egy ilyen családba született bele még Latveria-ban 2002. április végén. A családja vagyonos, nagy befolyással bíró ősrégi család volt eddigre, és a családi foglalkozás miatt nem hétköznapi gyerekkora volt. Több testvére is van, de manapság már nem tartja velük a kapcsolatot, mivel ők felhagytak azzal az élettel, amire a családjuk nevelte őket, lényegében ki lettek tagadva a családi vállalkozásból. Már egészen kiskorától úgy tanult, arra tanították, hogy milyen lények, szörnyek ellen miként lehet védekezni, megölni őket. A család jelentős része mindig is mágiahasználó volt, ha valaki nem volt született mágus, akkor kitanították minderre. Iskolába nem igen járt, mindig magántanárok képezték a legjobbak. Gyerekként is a családi kódexek voltak a kedvenc olvasnivalói, amiben végigvezették, hogy a vérvonaluk mikkel is harcolt az évszázadok során. Így számára, amikor felbukkantak gyermekkorában az első mutánsok mindezek nem okoztak meglepetést, mert már hallott róluk korábban. A saját generációján belül ő volt a legtehetségesebb a testvérei és unokatestvérei között abban, amit a család csinált. Tizenkét évesen vitte el először az apja vámpír- és démonvadászatra, ekkor ölt a lány először szörnyet is. A két évvel későbbi események nem érintették őt kifejezetten, személyesen, mert nem voltak mutáns rokonai, sem tanárai, így csak kamaszként volt róla véleménye. A tanulást folytatta, ekkoriban már folyékonyan beszélte az angolt és a latint is, pusztakézzel, késsel, karddal igencsak jól bánt, a lőfegyverekkel is, mind pisztolyok, puskák, íjak és számszeríjakkal. Ekkoriban kezdte az apja vadászatra is hordani a többi nemessel, amit Kaylyn igencsak imádott. Az AIM regisztrációs törvénye nem érintette őket komolyabban, sem pedig az utána következő EU-s szabályozás. A Bukást is megúszták többé kevésbé, szerencsére elég jó helyen van Latveria, így a természeti katasztrófák nagyban elkerülték őket.
A tanulást tovább folytatta, majd a szüleivel 2019 végén, 2020 elején az USA-ba utaznak, mert egyre több hír volt angyalokról, démonokról és ilyen szörnyekről. Ekkoriban az apja volt a kard tulajdonosa, azaz a család feje. San Franciscóban voltak, amikor az USA biológiai fegyvert vetett be a városban és mindent zombivá változtattak, válaszként a Washington ellen elkövetett biológiai fegyver ellen. Kaylyn a kevés túlélő között volt, azonban a szülei ott haltak meg, a család kardja pedig őt választotta új tulajdonosnak, így ezáltal ő lett a von Hessen család feje, legalább is, ami a Vadászatot illette. Mivel itt volt az Amerikai Szövetséges Államok területén a Harmadik világháborút kihasználva ürügyként beállt az Amerikai Szövetséges Államok hadseregébe és amerikai állampolgárságot szerzett, így legalább könnyebben tudott Amerikában szörnyekre vadászni. Itt megkapta a katonai kiképzését, a tengerészgyalogosoknál, a háború végeztével leszerelt, de maradt az USA-ban. A SHIELD megalapulása után csatlakozott a Mágiaügyi részleghez, azaz a későbbi WAND-hoz. Itt SHIELD-nél külön plusz képzést kapott, ami továbbra is jól jött neki. Azóta is a cégnél van és kiharcolta magának, hogy speciális ügynök rangot kapjon. A démoninvázió alatt szerezte a legtöbb érdemet, tucatjával ölte őket. A Hydra támadásai közben továbbra is a WAND-os ügyekkel foglalkozott, mivel soha sem volt állandó lakhelye, így alkímiával készített főzeteket, amuletteket árult a neten, minden legális és semmi olyat nem csinált, amivel ártani lehetne.
2027 elején volt egy igencsak nagy meglepetésben része, amikor a főnöknője dr. Miller kiegészítő munkát és állandó lakást kínált neki az újonnan nyíló Aromata et commeatus mágikus kellékeket áruló boltjában a régi X iskola és X-men kúria helyén. Itt árulhatta a saját áruját is teljesen nyugodtan és végre berendezhetne magának egy bázist, otthont is az államokban. Így elfogadta az állást, amit majd fele-fele arányban Harcimadárral fog elvégezni.

Szakértelmek:
Általános műveltség gimnáziumi, katonai képzés (már amerikában), SHIELD képzések. Szörnyekből, mágikus ereklyékből, mágikus alapanyagokból az ismerete igencsak magasak. Remekül tud lovagolni, a középkori kardjával mesteri szinten bánik, a többi fegyveres és pusztakezes ismerete SHIELD normákon belül van. Beszél és olvas anyanyelvi szinten angolul, latveriai nyelven (magyar egyik dialektusa) és latinul. Ért az elsősegélyhez, nem csak gyógynövények szintjén, járatos az alkímiában. Tud motort és autót is vezetni.
Hobbija a sima vadászat, így ebben és ezen tradíciókban is járatos, akárcsak a nemesi etikettben, bár azt nem sűrűn használja.
Szeret olvasni, számítógépes játékokkal játszani, nagy Star Wars és képregény rajongó, ha van lehetősége, akkor szerepjátékozik és LARP-ozik is.

Képességek:
Amíg a család kardja a tulajdonában van, addig a kard miatt immúnis a mágiára, magas ellenállást kap asztrális/mentális támadások, befolyások ellen, illetve képes minden szörnyet érzékeli 20 méter sugarú gömbben. (ezek nem képességek, hanem a kardtól erednek)
Mágiahasználói képességek:
Alap képesség: Minden mágikus erővel rendelkező karakter érzékeli a mágikus aurákat. Legyen az varázstárgy, mágus vagy természetfeletti/isteni karakter. Ezt el lehet rejteni mágiával és ahhoz külön varázslatot kell megtanulni, hogy a mágikusan leplezett aurákat érzékelje a karakter.
Improved alapképesség: képes leplezett aurákat is érzékelni. (Steph, Amora, Morgan, Thorhalla, Merlin és Roma szinttel nem boldogul, szóval a legerősebbekkel)
Igazmondás: egy alig észrevehető kézmozdulatot kell tennie a varázslat létrejöttéhez, ami 3-4 körig érvényes, ilyenkor Amara észleli azt, hogyha valaki hazudik a környezetében.

Külső:
Civilben:
civil:
Kaylyn von Hessen 2s0fq5h
Kaylyn von Hessen 2ryos93 Kaylyn von Hessen 10h165x
Vadászként:
vadász:
Kaylyn von Hessen F9jble
Kaylyn von Hessen Nl5qbl
Kaylyn von Hessen 52c08o
Kaylyn von Hessen 206bi81
Családi portré a karddal:
portré:
Kaylyn von Hessen 2agp6xx

Megjegyzés:
Noha ő a család feje a kard által, de hivatalosan egyelőre a családot a nagyszülei vezetik.
Érdekességként, hogy az Ulti világában volt a családnak egy alternatív felmenője, Frederick von Hessen gróf, aki ott nyíltan náci volt és német. Itt Reneszánszon láthatóan igencsak más irányú volt a család, mivel Latveriai származásúak.

Dragnipur, a von Hessen penge (6 kredites ereklye)
Dragnipur:
Kaylyn von Hessen Fn74vt
- szinte elpusztíthatatlan
- teljes mágikus immunitást ad a tulajának
- nagy védelmet nyújt asztrális/mentális befolyásolás ellen (legyen az szuperhumán, mutáns, faji, vagy mágikus)
- 20 méter sugarú gömbben képes a tulajdonos "szörnyeket" érzékelni (minden, ami eltér a sima embertől)

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Kaylyn von Hessen Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14968
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 58
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Kaylyn von Hessen Empty Re: Kaylyn von Hessen

Témanyitás by Thorhalla Hétf. 23 Okt. 2017, 23:22

Bővítés: (röviden)
Kaylyn és Szehmet végül is legyőzték a démonokat és, mint kiderült a Hydra is legyőzetett végül.
Az azóta elelt időben továbbra is WAND ügynök maradt, illetve a boltban látott el eladói és házőrzői feladatokat. Cserébe Steph engedte, hogy a mágikus könyvtárát használja. Itt főleg szörnyekről olvasott, illetve térmágiát tanult, varázslatig sikerült mindezt. Ezek mellett, amikor volt ideje, akkor szörnyes esetekhez ment ki nyomozni és levadászni az adott lényt, vagy lényeket. Igazából semmilyen különleges dolog nem történt vele, minden olyan volt, mint általában az életében.

Z engedélyével kaptam ennyit, mert több, mint fél évig be volt ragadva, míg Szehmetre vártam Sad

Varázslat, térmágia:
Képes kézjelekkel, kisebb rituáléval nagyobb távokat is képes már megtenni teleportációval. Ez annyit tesz, hogy NY-n belül eltud menni bárhova, látnia sem kell a helyet, csak maga elé képzelnie. Harcon kívül 100km távolságra képes maximum teleportálni, ekkor több kört kell készülnie előtte, rúnákat rajzolni a földre is. Harcban maximum 10 métert tud és egyszerre 3at egymás után. Képes 1 tonnáig másokat, vagy tárgyakat is magával vinni (harcban nem).
Ezenfelül képes térkaput nyitni, ami levágja a két hely közötti szakaszt, mindkét oldalon látszik a másik hely, ahova akar menni. Ezt is több körös rituáléval, szavakkal és kézjelekkel tudja megtenni és 4-6 körig tudja fenntartani.
Tárgyakat is képes maximum 100kg-ig elteleportálni, minél kisebb valami, annál távolabb, itt is a 100km táv a maximum. Természetesen, amit teleportálni akar, azt látnia kell. Mindezt tudja szavakkal, vagy kézmozdulatokkal.
Emberekből szerveket nem tud kiteleportálni.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Kaylyn von Hessen Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14968
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 58
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.