Celine Ryder Szobája

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Go down

Celine Ryder Szobája Empty Celine Ryder Szobája

Témanyitás by Celine Ryder Szer. 16 Júl. 2014, 00:59

Egy nagyobb szoba, egy nagy erkéjjel. A szobában egy magasitott iróasztallal amin a laptop ja van és több konyi meg több fénykép.  
És két szék a sarokban esetleges vendégeknek. A szobába se ágy és se fotel és a padlot több kisseb szönyeg fedi be.
Van a szemköszti falnál egy nagyobb könyvespolc, tele van könnyvel. És a Falon több ország térképe is van. A falak kellemes meleg szinüek. Van egy kissebb ruhás szekrénye. A fürdö szoba külonlegesen van kialakitva neki. Az ajto mellet van egy saját hütöszekkrénye is, tele étellel.  Ezenkivül nem sok egyébb van a szobájában.

Celine belápkedett a szobájáma és kicsit zavara, hogy a dolgait chak ledobálta és gyorsan kipakolta. Kicsit nem volt tul nagy rend. "Na... itt a szobám... semmi kölönleges. " Vonta meg a vállát és arrébb ment hogy bejöjjön a rokafiu.
" Es az elöbbi rérdésedre a válasz... egész jol tudok Franciául, Olaszul, Japánul, Spanyolul és ugy ahogy de beszélek Norvégul, Svédül, Arabul és nagyon kicsit Németül, Kinaiul és Oroszul... mindig is nagyon gyoran tanultam a nyelveket.  " Szolt Celine és oda ment az asztalázoz ahol ott volt a laptop mellet egymás mellet a Trilogijája elsö és második része. és körölötte több fénykép... kis korátol egészen a leg ujjab kép ig ami csha egy pár napja készult... volt vagy egy tucak kép rola és a szüleiröl kulömbözö hejeken a világon.
Celine Ryder
Celine Ryder
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 144
Hozzászólások régi : 0

Karakteradatok
Főkarakter: Celine Ryder
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Celine Ryder Szobája Empty Re: Celine Ryder Szobája

Témanyitás by Szonár Szer. 16 Júl. 2014, 14:40

Charlie rendet rakott maga után a konyhában, hogy ne legyen disznóól és elindult Celinenel a szoba felé. Az írólány szobája nem volt messze a rókamutánsétól. Beléptek és Charlie látta, hogy még össze-vissza van minden rakva. Centanna ma érkezett, nem volt meglepetés, hogy még nem foglalta el teljesen a szobáját.
- Te állva alszol, mint a lovak? Kezdelek irigyelni, ez olyan kényelmes lehet, hogy nem kell ágy - mondta Charlie. Celine megsértődhetett, hogy megint a lovakhoz hasonlítják, pedig a rókafiú nem úgy értette, csak így fejezte ki magát.
Nézte a sok térképet és a könyveket és beszélt Celinehez, ami közben kereste a polcon Celine könyvét, amit ő írt.
- Húúúha! Ennyi nyelvet beszélsz? Te egy zseni vagy!
Charlie meglátta, hogy az asztalon vannak a könyvek és fényképek is. Megnézte a már emlegetett anyukát és Celine apját is a képeken.
- Szabad? - kérdezte és a könyvek felé mutatott, hogy belenézhet-e Celine saját műveibe.

Akva

Celine Ryder Szobája Listen
Szonár
Szonár
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 213

Karakteradatok
Főkarakter: Dr. Zield Jones
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Témanyitás by Celine Ryder Szer. 16 Júl. 2014, 15:22

" Igen... én... állva slszom." Monta kicsit sértve de invább szégyelve. "és ne igigyej enmeg... én irigyellek téged... te tudsz normálisan aludni... egy ágyba és két lábad van. " Szolt Celine kicsit irigyen. Nem haragudott a fiura.
Charlie szolt majt Cntanna önkénytelenul nevetet kicsit. " Én nem vagyok zseni... sajnos nem is vagyok tul okos sem... de a nyelveket eléggé értem mert nagyon sok idöt voltam több hejen is. Es az ottani kulturákat, szokásotat és történelmet is tanultam " Monta Celine kicsit mosojogva. Amikor látta hog a konyveket nézi a fiu, oda lépkedett es az eggyik polcrol levett egy több szás éves vastag és nehéz konyvet es meg mutatta a rókamutás nak. " Eszt az anyám irta regen. Nem földi nyelven van de sok dolgot tanultam a mágiárol. Tobb ijen konyvem is van, amint láton." Mutatott a leg felsö és az alatta levö polcra. "Varázs konyvek, sárnykányokrol, gyogyitásrol, és több más egébb témárol. Többet az anyám irt régen... de az eggyik barátom tol is kaptam több konyvet. " Szolt Celine, és utána hozzá tette. " Az iskolában csak nagon egyszerü ás alapvetö varázslatokat gyakorolhatok, de egyszerüen arra már nem nem volt időm még, ami ota ez az otthonom. " Monta Celine és vállat vonta kicsit. " Az összes többi könyv átlagos témyájú... kölömbözö nyelveken. " Mutatott végig a többi polcon. Amikor a fiu az ö könyveizez ért Celine mosojgott. "Persze, tessék, csak kérlek ovatosan, mert ezek voltak leg elöször nyomtatva és dedikáltak a családomnak... nagyon sokat jelentenek nekem ezek a konyvek. " Vallota be öszintén Celine.
Celine Ryder
Celine Ryder
2. szint - 6 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Szonár Csüt. 17 Júl. 2014, 02:42

Charlie már sajnálta, hogy megkérdezte és bocsánatot is kért:
- Ne haragudj, nem úgy értettem. Néha előbb beszélek, mint gondolkodok.
A rókafiú nem tudta elképzelni, hogy lehet ennyi nyelvet tudni anélkül, hogy zseni lenne valaki. Még utazással, kint tartózkodással sem. Neki nem volt tapasztalata ilyen téren. Egyszer volt egy másik amerikai államban, de természetesen ott is amerikai angolt beszéltek. A rókafiú megnézte a könyvet. A lapjai már sárgultak és a történeten, amit Celine mondott róla, elámult.
- Tényleg? Te jóban lehetnél Stephanie Miller tanárnővel. Ő nagyon nagy mágus. Az iskola átköltöztetését is félig ő csinálta az erejével. Ő is író, de ezt biztos tudtad már.
A rókamutáns nézegetni kezdte a könyvet. Mivel nem földi nyelven íródott, a képeket tudta megnézni benne. Ábrák és jelek, de megunta és visszatette a polcra. Nem neki való volt ez, a mágia.
Celine könyvéhez óvatosan nyúlt. A karmai nem voltak kieresztve és vigyázott, nehogy elejtse. Megnézte az aláírást is és a családnak szánt üzenetet az elején. Celine nagyon szerethette a családját. Charlie elolvasta a rövid előszót és a regény első pár mondatát. Rájött, hogy nem alkalmas most az idő, hanem inkább majd ki kéne venni a könyvtárból egy példányt és a szobájában elolvasni, ha lesz ideje. Nyáron lesz.
- Szabadidődben te olvasol és írsz? Nagyon szép könyvek! - mondta csóválva a farkát és nézve a régi és újabb könyveket a polcon.

Akva

Szonár
Szonár
Csoportvezető

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Celine Ryder Csüt. 17 Júl. 2014, 03:14

" Semmi baj... nem haragszok én... tudom hogy nem akartad. " Monta és közben félig mosojgott a fiura. Amikor Charlie szolt, a lány halgatta.
" Igen... Stephanie erös... nagyön erös... de az áköltözés dolgott nem tudtam... de aszt hogy iro... aszt igen. " Szolt Caline bolintva.
" Szabad idömben én igen... tanulok ojanokat amiket még nem tudom és tudni szeretnék és irok... és eszek közbe. " Szolt félig mosojogva.
" Köszünöm... amikor leg elöször jöttem be ide... ez még egy kisseb két szobás és egy nagy fürdö szobás lakosztáj volt. Az igazgatóval amikor elöször találkoztam vele, be iratkozáskor... azzonal meg kedveltem aszt a hejet. " Szolt Caline mosojogva a jo emlékeken. " Amirol elöször hosszabb idöre elmentem... a közben let a mostani formára át épitve. És ne haragugy de el vagyok kicsit fáradva... pihennem kell. Holnap korán kelek... mindig korán kelek... mert akkor tudok leg nyugottabann irni... és zene mellet. " Szolt Celine majdan kicsit mosojgott. Már laccot rajta a nagy fárattság de nem akarta elmondani hogy nagyon nagyon fáradtt volt.
Nagyon remélte hogy ha egyszer nem kell többet harcolni... több ideje lesz irni és még sok országba látogat majdan el. Messze volt asz az idö még... és bele gondolt hogy mennyi mindent tapasztalt már 18 év alatt és ettöl mosojgott kicsit.
Celine Ryder
Celine Ryder
2. szint - 6 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Szonár Csüt. 17 Júl. 2014, 14:32

A rókasrác forgatta füleit és elvigyorodott, hogy Celine nem bántódott meg. Nem mindegy, hogy ki mond ilyeneket. Amit Migréntől rossz néven vett, azt Charlietól nem. Először még igen, mikor cirkuszi lónak nézte, de azóta megszerette a rókafiút és már barátok lettek.
Charlie még egyszer körbenézett és most állapította meg, hogy ez a szoba pont Centannara volt tervezve. Méretben, berendezésben. Eddig nem is gondolt bele, hogy külön neki lett átépítve. Kinézett az ablakon is, de nem sok mindent látott a kerten kívül, azt is sötétben. A rókafiú tudta, hogy távozni kell és neki is jól jön majd a pihenés.
- Rendben, Celine, én megyek is. Jó pihenést neked és majd úgyis találkozunk még - mondta Charlie és el is ment a saját szobája felé, hogy ő is aludjon egy nagyot.

Akva

Szonár
Szonár
Csoportvezető

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Szonár Vas. 07 Szept. 2014, 23:25

Előzmény

Körbehívogatták egymást és végül a két fiú elfogadta, hogy Celinehez menjenek, ahol volt még más étel is. Akva nevetett a viccen, hogy Centanna nem volt hétköznapi, de hétvégi sem. A fiúk nem mosták el a tányérokat. Berakták a mosogatóba és a poharakat is az evőeszközökkel.
- Akkor menjünk Celinehez! Ott tud bőven enni és most szüksége van rá - mondta Charlie.
- Ok, menjünk akkor hozzád! Kíváncsi vagyok, milyen egy író szobája. Centanna, te ismerted azt a bolond indián fiút, Rejtőző Medvét? Waynoka Stevens volt a neve. Ő is írt és énekelt. Elég idegesítően és hangosan, én nem szerettem. Biztosan hallottad, hogy azért halt meg, mert Apokalipszis Lovasai eltaposták. Még túlélhette volna, de előadott egy indián éneket és akkor ölték meg. Szar ügy, mi? - mondta Akva nevetve.
Kinevette a halált, annak a halálát, akit nem szeretett és aki elkerülhette volna, de nem tette. Charlienak ez nem tetszett, ő tisztességesebb volt.
- Akva, hogy mondhatsz ilyet? Szegény Medve jó gyerek volt, akármennyire furcsán viselkedett. Nem vicces, hogy megölték...
A víztestű fiú legyintett és megrázta a fejét.
- Charlie, Charlie, te mindig kijavítasz engem. Celine, te miket énekelsz? Van már lemezed is vagy csak úgy magadnak énekelgetsz?
A konyhából hamarosan felértek a szobába. Charlie már járt itt, Akva most látta először.
- Hol van az ágy? Jaaa, te állva alszol? - kérdezte a kentaurt, mert először nem jutott eszébe, hogy lótesttel nem könnyű lefeküdni és felkelni. Charlie lefeküdt az egyik szőnyegre és pihent, Akva megnézte a könyves polcon a könyveket. 
- Melyik a regényed, Centanna? Olvasgatnám most. Van valami jó zenéd?
Charlie a földön feküdt oldalt és a farkával csapkodta a szőnyeget. Körülnézett és Celinere mosolygott.

Akva

Szonár
Szonár
Csoportvezető

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Celine Ryder Hétf. 08 Szept. 2014, 00:44

" Ez nem vicces Akva... A Négy Lovas is áldozatok... kényszerrel át lettek Lovasokká alakitva... Anyu is a Négy Lovas közé tartozott egy ideig... régen volt de egy ijet nem felejtett el " Szolt kicsit szomoruan. De utána nagyon komoj lett. " És vigyázz az ijen viselkedéssel... hidd el... nagyon könnyü gonosszá válni... de annál nehezebb a jó oldalon maradni... tapasztalatbol mondom... néha nagyon nezés nem bántani valakit vagy rosszat csinálni... nagyon nehéz megállnom. " Szolt miközben becsukta a szemét és kicsit megrázta a fejét.
Egy kicsit idő után kinyitotta as zemeit és kicsit zavartan válaszolt. " Igen... eddig csak 2 lemezem jelent meg... és mindenfélet éneklek. Reggae, régi Ska, Rock és Pop Rock, Country és Blues.  " Monta és vállat vont, nem volt akkora nagy dolog.
Amikor Akva kérdeszte hogy hol az ágy, Celine kicsit elpirult, szégyelte hogy nincsenek másoknal kellö berendezések. " Nincs ágy, és ne haraguggyatok de szék is csak az a kettő van. " Szolt és oda mutattot a két ossze hajtott és az eggyik falnat támasztott székre.
" Néha én is ugy alszok mint mások, de én a szönyegen. " Vallota be egy kicsi fintorral. Amikor Akva kérdezett a könyvérol, oda ment az asztala mögé és oda adta ez első részét. " Tessék, de nagyon vigázz rá kérlek. " Monta és utána látta hogy a szülei probáálták hivni. A laptop ját mingig nyitva haggya. Ota ment és elinditotta a Skype hivást. egy perc mulva feljette Centanna annya. Centanna ösztönösen démoni nyelven köszönt és beszélt, mosojogva. El monta hogy két másik tanulo is vele van és hogy ők is jöhetnének látogatni. Ez után gyorsan a két fiunak érthetöen szolt. " Érezzétek otthon magatokat, tele van a két hütö.. nyugottan fosszátok ki, egy kis turelmet kérek még. " Szolt majd ujra démoni nyelvel beszéét az annyához. A beszélgetés vagy tiz percig tartott, jó kedvben. A beszélgetés után Celine   ujra a fiukra figyelt. Amikor a szönyegen fekvő Charlie rámosojgott, ö is rá mosojgott vidáman. "Igen... éppen ézért vettem, mert jó vastag és jo rajta feküdni. " Szolt szinte nevetve.
Celine Ryder
Celine Ryder
2. szint - 6 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Szonár Csüt. 11 Szept. 2014, 11:19

Akva vicce most nem talált be, mindketten leszidták, hogy hogy mondhatott ilyet. Nem szégyellte el magát, de látta, hogy ez itt nem válik be.
- Hűűű, anyád Lovas volt? Hogy sikerült kiszállnia belőle? Ez nem olyan, hogy holnap felmondok, mert meguntam, gondolom. Te, Celine, engem is bántanál legszívesebben, csak visszafogod magad? - kérdezte a viíztestű fiú.
Charlie azonnal kapott az alkalmon és Celine felé nézett a farkát lelkesen csóválva és a bajszait is arra fordította.
- Celeine, meghallgathatjuk őket? Lehet? Lehet?
Csillogtak a szemei, mert kíváncsi volt a kentaur lemezére. Nem hallotta még énekelni és érdekelte. Minden érdekelte, ami Celinenel kapcsolatos volt, mert szerette a lányt.
- Igen, hallgassunk bele! - mondta Akva, aki szintén kíváncsi volt. - Valamilyen hangszeren is játszol?
A fiú leült az egyik székre és nézte a polcokat, a fényképeket. Ő sem volt egy egy helyben ülős alkat, azonnal felállt és az asztalhoz ment.

- Melyik képen van anyukád, akit már olyan sokat emlegettél?
- Jó ez a szőnyeg, kényelmes! Itt én is el tudnék aludni - mondta Charlie ott fekve. A lábait már keresztbe tette.
Akva megnézte a könyvet, először a hátsó borítót az összefoglalással, aztán felnyitotta találomra, a közepénél és elkezdte olvasni, amíg Centanna anyjával csevegett az interneten. Charlie hegyezte a füleit és hallgatta a nyelvet. Egy picit megijedt, mert neki ehhez a nyelvhez a gonoszság és a démoni megszállás kötődött, ami tavaly volt New Yorkban. Felült és megpróbált ránézni a képernyőre, hogy látszott-e Centanna anyja. Akva is ezzel próbálkozott.

Akva

Szonár
Szonár
Csoportvezető

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Celine Ryder Csüt. 11 Szept. 2014, 23:59

Centanna nem válaszolt akva elsö kérdésére, csak egy pár hosszú másodpercig nézte a fiút majd kicsit megrázta a fejét de végül röviden válaszolt " Segitettek neki ujra át állni az emberekhez. " Szolt majf fojtatta. " Akva én... mindenkit nagyon szivesen bántanék... de uralkorok az ösztöneimen... mert ezek ösztönök... de van amikor nagyn nehéz de néha egyszerüen képtelen vagyok uralkodni rajta... egyszerüen kell valami rosszat scinálmom... és ha nem tudok koncentrálni vagy küzdeni ellene, akkor rosz dolgot csinálok." Fintorgott a lány. Egy hosszú perc után már egy kicsit jobb kedve volt.
Celine nagyot mosojgott amikor Charlie nagy szemekkel kérte hogy meg mutassa a saját lemezét. "Juj... jol van már. " Monta szinte nevetve. Oda ment az egyik polchoz és egy kicsi válogatás után megtalálta ez első lemezét. " Itt van. " Ki nyitotta a tokot és oda ment az asztalához. Ekkor már megint nagyon mosojgott és nem tudta elrejteni a mosoját. Rögtön az elsö szám egy nagyon régi számnak a feldolgozása volt... Come Get Your Love. Amikor elindult, nem birta ki, a szinte nevetést és el kezted a zenére a felsö testével táncolni és énekelni. Ekozben meg fogta és ota atott egy kéoet az anyárol és magárol még kisseb és édesebb korában. A másik kezével oda adott egy másik képet, ami 10 éves korában készült. A képen ö maszatosan evett egy nagyon nagy adag fagyit és szélesen mosojgott amiközben az annya egy kanállal ette ugyon aszt a fagyit. "Anyu nagyon ritkán mosojog igazábol de nagyon rendes és titeket is nagy kedvelne. " Szolt Celine. Es egy ujjabb képet vett el az asztalrol, a szülei tartották a lány elsö könyvét és ö atölte öket, ekkor már a mutációja jelen volt.
" Még van több ezer fényképem és még több ezer digitális kép. " Mojojodott el és ez után ujra nagyot mosojgott és fojtatta a felsö testével a táncolást de enem énekelt... ami nehezáre esett. Ada lépkedett az eggyik hütöjéhez és kivett egy nagyon nagy adag rizses húst, ami egy nagy müanyag fedél nélküli dobozban volt és miután látta hpgy az asztaon van egy kicsi hej... oda ment és letette az edényt. Amikor vizsont hozzányult a nagyon lehütött kanálhos , hangosan fel nyögött és elrántotta a kezét. "Nekem a nagyon hideg az nem jó... télen a legrosszabb... nagyon legyengit és rosszúl vagyok egész télen... a démonságom miatt. Meg tudnátok valahogy melegiteni, kérlek. " Mutatott rá de nem nyult hozzá a fémhez.
Celine Ryder
Celine Ryder
2. szint - 6 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Szonár Szomb. 13 Szept. 2014, 11:42

Akva most mutatott valamit a jó szívéből, amit nem sokan látnak meg a vicces, szurkálódó, gúnyos és magabiztos viselkedés mögött:
- Hogyan? Ha vele meg lehetett csinálni, a többi Lovassal is meg kéne. Ha az a dilis mutánsisten elveszíti a Lovasait, már nem jelentene akkora veszélyt. Gondolom, vágod, hogy azért költöztünk át az iskolával ide, mert lecsapott a múzeumban és a vezetés nem akart még egy ilyen esetet.
Akva nem volt gonosz és Medve halálát is csak azért gúnyolta ki, mert hülye halál volt. Szerinte az volt, ő nem látta az értelmet egy hősies indián bátorító éneknek abban a helyzetben.
Charlie válaszolt:
- Celine, akkor van néhány tag az iskolában, akit kerülnöd kéne. Ők a legrosszabbat hozzák ki mindenkiből. Mint Jonah és Dialin. Nagyon idegesítők...
A rókafiú ismerte mindkettőt és ő nem volt egy utálkozós ítpus, de ezt a kettőt nagyon utálta. Beképzeltek, gúnyosak, bajt csinálnak. Jonahból ráadásul tanár lett, ami a rókafiú szerint szégyen volt az iskolára nézve.
Charlie felkönyökölt, mikor elindult a zene. Akva csak viccből, de elkezdett diszkótáncot táncolni. A rókafiúnak se kellett több, felállt és ő is csatlakozott. Akva még játszotta, mintha énekelne, a szájához vette a kezét, mintha mikrofon lett volna benne. Tetszett nekik a zene és az éneklés is. Charlie még Celinet nézte tánc közben és odament hozzá, hogy kézen fogva táncoljon vele, mielőtt a fényképeket kezdte mutogatni. Nagyon jó lett a hangulat.
Akva tánc közben nézte a képet és mosolygott, mert aranyosnak látta. Meglepődött, hogy akkor Celinenek még emberi teste volt alul is. A második képen már olyan volt, mint most, csak fiatalabb egy kicsivel, ezt alig lehetett észrevenni.
- Te nem öregszel, Celine? - kérdezte nevetve Akva. - Ugyanúgy nézel ki most is, mint ezen.
A hideg edénytől nem tudták, mi baja lett. Elmagyarázta és akkor jöttek rá, hogy a pokolban a tűzhöz szokhatott hozzá.
- Nincs itt mikró? - kérdezte Akva, mert nem látta. - Átvihetem a szobámba megmelegíteni, nekem van mikróm. Utána visszahozom.
Ha Celine beleegyezett, akkor akva elment az étellel és a kentaur kettesben maradt a rókafiúval, aki még mindig táncolt.

Akva

Szonár
Szonár
Csoportvezető

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Celine Ryder Szomb. 13 Szept. 2014, 20:09

" Nem az edény vagy ami benne van, csak a kanalat... nem tudok hozzá érni. " Szolt kicsit szégyelve magát amért nem tudta a hideg fémet megfogni. " Én nem egészen értetem meg... még kicsi voltam amikor elmonta nekem hogy mi és hogy történt. " Vallota me a lány.
" Akva... az indián halálához vissza térve... nekik ijen a kulturájuk... aszt te nem tudhatod, de ö igy fejezte ki az ellenállását. " Monta, mert egy kicsit ö már bele látott az indián kulturába is, amikor bujkált.
Amikor a rókafiu beszélt, ö halgatta és bólintott. "Igen... hallokam róluk dolgokat " Fintorgott Centanna. " Ök nagyon... könnyen... meg tudnának zavarni, ezért kerülöm öket tejjesen. " Bólintott a lány. Ez után nézte a hogy a két fiú, elkezd táncolni és félig mosojgott. "Gyerekek. " Monta és megrázta a fejet de ezután nagyot mosojgott. Amikor Akva kérdeszte öt, a lány válaszolt. "De igen, öregszek... csak nagyon lassan. és ez még lassubb lesz... de mivel hogy én csak félig vaygok démon ezért nem lesz ojan hosszú az életem mint a tiszta démonoknak... anyu szerint 550-600 évig is élhetek. " Szolt és nem akarta Charliet megijeszteni, de neki ez természetes volt. De egy kicsit rosszabb kedve lett a saját zenéje ellenére is. És halkan szol, inkább magának mint másnak. " Az ártatlanság kora... hamar vége lett... nem vagy az a kicsi és aranyos lány ami voltál... már soha nem leszel igazán aranyos. " Monta szinte suttogva magának és ez után a zene velé figyelt.

(kérlek szolj ha hosszabb postokat csináljak, vagy hogy ha unalmasakat csinálok Smile )
Celine Ryder
Celine Ryder
2. szint - 6 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Szonár Hétf. 15 Szept. 2014, 19:55

Charlie válaszolt Centannanak:
- Ha meg tudnád tőle kérdezni és ezt újra meglehetne csinálni, akkor le lehetne győzni Apokalipszist. Akvának igaza volt.
A rókafiú is szerette volna, ha nem lettek volna olyan öldöklők, mint a Nagy Szürke, En-SabahNur. Az indiánról is beszélt:
- Kár, hogy nem ismerted. Vicces diák volt. Állandóan énekelt és zenét hallgatott. Verseket írt és úgy tudom, hogy éppen meg akart jelentetni egy terjedelmesebbet, de azt már nem érte meg.
Akva a szomorkodás helyett inkább a zenére figyelt és elkezdett táncolni.
- Dialin még elviselhető. Most büntetésben volt, egész tűrhető lett, de Jonah Wright egy igazi tapló bunkó beképzelt újgazdag. Bevásárolta magát a tanárok közé és talán a szenátusba is bekerül egy nap. Ki nem állhatom. De most...tánc! - mondta és rákapcsolt, úgy táncolt, mint a diszkóban. Még Celine kezét is megfogta, hogy vele táncoljon valahogy, ahogyan tud.
A szomorú gondolatokra mindkét fiú inkább rámosolygott a lányra. Charlie válaszolt:
- Én is tovább fogok élni kicsit, mint egy ember, de ötszáz év az nagyon jó. Celine te aranyos vagy. Nem úgy, mint egy kisgyerek, hanem mint egy fiatal lány.
Akva elindult az étellel, de visszahozta, mikor a kentaur mondta, hogy csak a kanalat kell melegíteni. 
- Én azért nem enném meg hidegen a rizses húst. Kipakolok egy kicsit tányérra és úgy viszem át melegíteni, jó?
A rókafiú oldotta meg a helyzetet egy hajszárítóval, amit ráfogott a kanálra és kezdte vele melegíteni. Vigyorogva csóválta a farkát, amíg Akva kiment és kettesben maradtak celinenel.

Akva

Szonár
Szonár
Csoportvezető

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Celine Ryder Szer. 17 Szept. 2014, 11:21

" Még ha valahogy meg lehetne, akkor sem hagyná hogy az összeset felszabaditcsuk... meg még egyedül is nagyon erös. " Monda fegy fintorral és egy pár másodpercig halgatott. " Hát igen... az éneklé az nagyon jó, nagyon szeretek énekelni én is. " Monta egy fél mosojjal.  Amikor Akva szolt egy fintorral válaszolt. " Igen... utálom az ijeneket... ahejet gy a pénzét jo dolgokra használná. " Negrázta a fekét de utána amikor Akva ujra táncolni kezdett Centanna viszont énekelni és csak a felsö testével táncolt a lány.
Amikor Akva elengette a kezét, Celine abba ahgyta az éneklést de mosojgott. Amikor Charliet hallota egy kicsit megrázta a fejét. " Charlie... nem akartam ennyire hosszú életet de nem tehetek róla. " Szolt és megvonta a vállát. Amit utána mondott az meglepte és zavarba hozta egszerre. " Ummm... köszönöm. " Nem tudot mit mondani csak nagyot mosojgott.
Nem tehetett rola... szomorkás és sötét volt a lány szeméjsége... de probált vidám vagy nyitott lenni. Nézte amikor Akva kiszedett magának egy adagot. " Szedjél még magadnak, nyugottan. " Monta és mutatta hogy szeggyen még. De nem szedett még magának és ami közben ki ment a lány kicsit megrázta a fejét.
Nagyont mosojgott amikor Carlie hajszáritoval kezte megegiteni a kalanat. " Juj... nem rossz ötlet... nagyon jó... erre enm is gondoltam... köszönöm Charlie. " Szolt mosojogva a fiúra. De ez után nem nagyon tudot mit monvani... vagy hogy mondani se. De hirtelen éreszte hogy egy kicsit elpirul amint úrja rápillantot a fiúra.
Celine Ryder
Celine Ryder
2. szint - 6 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Szonár Csüt. 18 Szept. 2014, 16:52

Megbeszéltek sok mindent Apokalipszis Lovasaitól kezdve az iskola legutálatosabb tagjaiig, de mindent feledtetett velük a tánc. Abban már a két fiú is félretett minden bút, bánatot. A fájdalmakat sem érezték közben annyira, csak egy picit. Tinédzsereknél a bulizás nagyon fontos dolog volt és most lehetőség adódott rá. A veszélytermi foglalkozásokat is bulinak fogták fel valamennyire, de zenére táncolni sokkal közelebb állt a szórakozás fogalmához.
Akva felbátorodott és a kanállal egyre csak lapátolta az adagokat. Szedett annyit, hogy mindenki jóllakjon és átvitte a szobájában lévő mikróba az egészet. Charlie válaszolt Celinenek, mikor kettesben maradtak:
- Te jártál arra az órára, hogy Hogyan használjuk az otthoni dolgokat fegyverként? Logan mutatott pár jó trükköt a hajszárítóval is. Lehet vele szembefújni valakit, ütni, a kábellel elkapni, fojtogatni és mindezt úgy, hogy nem hal bele, de legyőzheted. Ez adta az ötletet, hogy megküzdjek a kanállal is.
A rókafiú viccből ráfújta a meleg levegőt a kentaurra. Nem csak viccből, tudta, hogy Centanna szereti a meleget és még jól is eshet neki a forróság. A pirulást nem tudta viszonozni, de ő is nézte Celinet és zavarban volt. Elkapta a tekintetét, de visszanézett:
- Celine...Amit Akva mondott, abban volt valami? Te...érzel valamit, mikor rám nézel?
A rókafiúból nagyon nehezen jöttek ezek a szavak. Általában közlékeny volt és vicces, de az udvarlásnál sosem találta fel magát igazán. Vagy túl vicces volt vagy túl félénk. Celine nem tetszett neki, inkább barátnak tekintette. Az viszont érdekelte, hogy odaát mi újság van, hogy mit érez a kentaur. Kicsit félt, hogy ha igen lesz a válasz, akkor mit mondjon. Megbántani nem akarta a lányt.

Akva

Szonár
Szonár
Csoportvezető

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Celine Ryder Pént. 19 Szept. 2014, 00:09

Szeretett zenét halgatni a lány, és énekelni is nagyon szeretett. neki ez volt az igazi buli. Egy kicsi idö után megfogta a kanalat és az már jó meleg lett. " Köszönöm. " Szolt mosojogva és az orák emlitésétöl nagyot mosojgott. " Igen voltam... aszt az orát is szerettem " Monta egy kicsi mosojjal a lány. " De a hajszáritóval most nem akarunk senkit meg ütni... hanem csak melegiteni. De igazábol... már hijányoznak az orák." Monta egy fél mosojjal és vissza gondolt azokra az orákra.
Amikor a jó fórró legegöt a fiú ráfujta, nagyot mosojgott, jol esett neki a forró dolog.
Amikor a fiú kerdeszte hogy vannak érzései Charlie hoz... még jobban elpirult de nagyon meg is lepödött. Egy pár hosszu másodpercig nem is tudott mit mondani. Nagy nehezen elkezdett nahgokat pieröltetni magábol, annyira meg lepödött. " Charlie... én... nekem... te... hát... te... nekem... vonzó vagy. " Nagy nehezen monta. "Vonzó... vagy és... én... te... teccel... nekem. " Monta nagy zavarban és pirulva. Nem mert a szemébe nézni, ne hogy ki nezesse a fiú.  Elfordult hogy valahogy elrejcse a pirulását és hirtelen elkezdet eléggé szorongani. De képtelen volt a vágy hullámát irányitani ami végig ment a testén és éreste hogy kicsit keményedett a dolga. Nagyon nehezen tudta eszt a fojamatott irányitani, és nagyon remélte hogy még nem láccot ki.
Nem tudta hogy mit for szolni Charlie.
Celine Ryder
Celine Ryder
2. szint - 6 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Szonár Pént. 19 Szept. 2014, 20:47

Az a kanál Charlie számára talán már túl meleg is volt. Régóta fújta a hajszárítóval. Most megértett egy kicsit abból, hogy a kentaur a pokolból jött. Arról a helyről, ahol a fagy ismeretlen és az ilyen forró levegő a természetes.
- Nagyon szívesen! Celine, te hogy bírod itt a teleket? Olyankor mindig elutazol melegebb helyekre?
A rókafiú próbált arra gondolni, hogy látta-e már a lányt az iskolában télen, de nem tudta megmondani. Nagyon sok diák járt ide, furcsa külsejűek is, nem jegyezhetett meg mindenkit. 
~Létezik olyan képesség, hogy valaki minden arcot megjegyez és mindenkire emlékszik, hogy mikor mit csináltak? Lehet, de én nem ismerek ilyen mutánst, gondolta magában.
A hajszárítós fujkálás egy kis játék volt. A rókafiú nevetett. Kikapcsolta a gépet, aztán vissza és megint ráfogta Celinere:
- Fel a kezekkel!
A nagy fenyegetés után megint beindította a hajszárítót, mintha elsütne egy fegyvert. Amikor feltette a nehéz kérdést, már a dugót is kihúzta a konnektorból. Azt a választ kapta, amire a legnehezebb volt válaszolnia. Sajnos épp úgy állt, hogy látta, mi történt alul. Ez nagyon zavarba hozta. Hátat fordított inkább és hirtelen minden vér kiment a fejéből. Leült egy székre és másfelé nézett. Próbált olyat mondani, ami nem lesz sértő. Ez nem mindig sikerült neki, de most nagyon fontosnak érezte, hogy jót mondjon.
- Háááát...köszönöm, Celine!
Nagyon zavarban volt és lassan jöttek belőle a szavak.
- Te...neked...
Megpróbálta, de nem merte megkérdezni. Inkább mást kérdezett:
- Neked nem csak a lányok tetszenek? Akvának igaza volt. Nekem kell egy korombeli, csak nem tudok velük...nem igazodok ki rajtuk. Nem értem, hogy miért nem sikerült eddig senkivel. Tudom, fiatal vagyok még...

Akva

Szonár
Szonár
Csoportvezető

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Celine Ryder Pént. 19 Szept. 2014, 21:27

" Ha hideg van vagy tél... akkor én nagyon legyengyülök, és nagyon beteg leszek és nagyon fáratt... nem egyszer majdnem belekaltam amikor télen kint voltam... egy pár óránál nem birom ki a nagyon hideget ha ojan hejen vagyok. " Monta és vállat volt. Ez nála természetes volt. " De valahol kint akarok lenni a tél közepén ugy hogy nem kell attol félnem hogy nem élem túl... és igen... mindig meleg hejekre megyek amikor itt tél van... de ezután szerintem bent leszek a kuriába és csak akkor megyek ki ha nagyon kell " Fintorgott egy kicsit majd mosojgott a hajszáritós játékon.
Ami után megkeményedett a dolga és elfordult , ugy halgatta a fiút.
" Én nekem mi?... mit akarsz mondani? " Ezután egy másodpercig még jobban zavarba jött mert rájött. " Nem tudom, te valahogy már vagy mint a többi fiú. " Szolt szinte suttogva. A vágy egy ujjabb hulláma ment végig a testén és ennek a hatását már nem tudta irányitani, bár mennyire is akarta. Érezte hogy tovább keményedik a dolga. " A lányokat szeretem de te... egyszerüen... vonzó vagy... remélem ez nem baj?, ha igen akkor kérkek mond meg. " Szolt valahol reménykedve hogy nem baj.
Nem tudta irányitani az érzéseit és vágyait, és a teste ugy is elárulta már. De nem is nagyon értette hogy mit akar Charlie mondani.

(szoljál ha túl fura a post Razz )
Celine Ryder
Celine Ryder
2. szint - 6 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Szonár Pént. 19 Szept. 2014, 23:14

- Ezt jó tudni, Celine. Vigyázni fogunk rád télen. Sajnálom, hogy nem bírod a hideget. A bundám miatt én elég jól bírom. Hógolyózni nagyon jó. Te azt soha nem tudtad kipróbálni? - kérdezte a rókafiú sajnálkozva.
Szánkózás, hógolyózás, játékok a jégen, ezek a gyerekkora részét képezték és minden gyerekét, aki normálisan nőtt fel. El sem tudta képzelni, milyen az, hogy télen majdnem meghal valaki, csak azért mert hideg van. Démonokkal, féldémonokkal még nem beszélt eddig.
Charlie nem akarta látni azt, amit az előbb látott. Kinézett inkább az ablakon. A válaszok egyre kellemetlenebbek voltak neki a látvánnyal együtt.
- Nem, nem baj, hogy vonzónak találsz. Örülök neki. Ki ne örülne, ha egy lány ilyet mondana? Csak...
A rókafiú majdnem kimondta, amit akart, de nem merte. Úgy érezte, sosem fogja merni kimondani.
- Csak...én nem tudom ezt viszonozni, Celine. Szép vagy, csinos az arcod és a...aranyos vagy, csak...
A rókafiú lenézett a padlóra. Ezt csak így tudta kimondani.
- Nekem nem tetszik a lótest.
Charlie fülei az ajtó felé kezdtek nézni és a fejét is felkapta. Hallotta közeledni a lépteket. Akva jött a kajával. Belökte az ajtót és a szokásos vidám stílusában közölte:
- Vályúhoz, fiúk-lányok, meghoztam az ételt! Celine, az illata nagyon jó, csak azt áruld el, hogy te csináltad vagy anyukád?
A víztestű fiú lerakta az asztalra az edényeket és nekilátott a maga részének egy jó étvágyat kívánás után. Észrevette, hogy nem jó a hangulat és teletömött szájjal kérdezte:
- Mit rosszalkodtatok, amíg nem voltam itt? Mi ez a temetői hangulat? Centanna, beraksz egy...
Akva meglátta, amit Charlie is látott korábban. Pislogott és visszafordult az étel felé. Lassabban ette. Ő sem merte kimondani. Nem akarta megbántani a kentaurt. Mindenki azt szereti, amit szeret, ebbe nem szabad beleszólni és abba sem, ki hogy született. A mutánsok tudják ezt a legjobban. A mondatot befejezte, de nem volt már annyira vidám.
- Beraksz egy pörgős zenét?

Akva

Szonár
Szonár
Csoportvezető

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Celine Ryder Szomb. 20 Szept. 2014, 00:02

" Nem... se hógolyosás, se hóember épités... még nagyon felöltözve se birnám ki. " Monta fintorogva. " Én a Tüzben születtem, csak az után jöttünk erre a sikra. " Szolt és egy kicsit vallát vonva.
Utána halatta Charliet és amit mondot az fájt... nagyon fájt. Ugy éreszte minta fejbe rugták volna. A lótestel kapcsolatos mondatott felfogta. Rá nézett de nem tudott megszolalni, viszont nagyon szomorú lett. De dudta hogy a fiúnak igaza van. Az amugy is roncsolt lelkébe megint bele martak. Nem tudott megmozdulni vagy akár megszolalni több hosszú másodpercig, csak maga elé bámult. Amikor Akva a maga vidám stilusávan bejött. Mér ekkor se tudott memoszdulni, vagy talán nem is mert, mert akkor még jobban láccodott volna a dolga. Amikor Akva is elhalgatott beszéd közbe, elakart bujni, a szégyen, fájdalom és megalázodáss miatt. Chak akkor mozdult meg amikor már éreszte hogy nem annyira kemény már. "Be rakok... Anyu csinálta " Monta remegö hangon. Ezután nem szolt. És ugy mozgot hogy a könnyeket a szemében ne nagyon lássák. De nem tudta elrejteni a szipogást és a fájdalom handját.
Kicsit remegö kezekkel kiceélte a saját zenéjét egy AC/DC re majd elinditotta. Ez után nem ment oda hozzájuk enni hanem inkább az asztala möge ment és ugy hogy az arca ne nagyon láccogyon, efojtatta egy nagy és régi kodexnek az olvasását. Probált az olvasásra koncentrálni de a könnyei ráestek a lapokra amiket azért gyoran letörölt. Öt senki soha nem fogja tudni szeretni. Annyira probálkozott, de nem sikerült.
Kicsit endedett a magában levö rossznak, amkit most nem tudott fedni. Utálta magát, szinte undorodott saját testétöl.  De nem tehetett rola... nem ö választotta a saját testát... de nem tudta megváltoztatni.

(Az ojan szó mint valyú meg hógolyó mért van 'ly' nal? O.o )
Celine Ryder
Celine Ryder
2. szint - 6 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Szonár Szomb. 20 Szept. 2014, 15:57

- Hóember építés, az is jó! - mondta Charlie lelkesen.
Látszott, hogy ő szeretett minden ilyen játékos műveletet.
- Szerintem ha szépen megkéred valamelyik tanárt (csak ne Jonaht), akkor tud programoztatni olyan szimulációt, ahol nincs hideg, de építhetünk ilyet. Jó lenne!
A rókafiú már most is benne lett volna egy ilyen játékban. Szerett játszani és a legtöbb foglalkozást játéknak fogta fel.
A vallomása őszinte volt. Először azt érezte, nem kellene kimondania, de mégis megtette. Nem tarthatta mindig magában azt, amit gondolt. Celinenek ez fájdalmas lesz, tudta, de kimondta. A hatás nagyon rossz volt. A fájdalmat látta a kentaur arcán. Pedig nem ítélte el őt, csak ízlésekről beszéltek. Charlie szerette Celinet, a barátjának tartotta és megvédte akkor is, amikor Akva csúnyákat mondott róla. Csak arról volt szó, hogy nem tetszett neki a teste. Lehet, hogy egy másik univerzumban van egy másik Celine, más testtel és az ottani Charlieval össze is jönnek, de itt erre nem volt esély. A rókafiúnak a vonzódásához más kellett volna. Sajnálta Celinet és lassan kimondta:
- Ne haragudj ezért!
Charlie ezek után kevesebb kedvvel látott neki a rizses húsnak. Nem tudta, mit mondjon. Nem érezte magát bűnösnek azért, mert neki nem az olyan tetszik, mint a kentaur, de furdalta az oldalát a lelkiismeret, hogy megbántotta a lányt. Hallotta a sírást és ez nagyon rosszul esett neki. Nem csak ő, hanem Akva is észrevette, ami történt és beleszólt. Nem szerette az ilyen hangulatot.
- Charliekám, mit csináltál? Mikor kimentem, még táncoltunk, most meg szinte temetni kell titeket, úgy le vagytok hangolva. Celine anyukádnak üzenem, hogy ilyen riszes húst még nem ettem! Kell a recept, mindenképpen!
Akva az AC/DC számra ledobta az asztalra a villát és elkezdte csinálni a hangulatot. Néha nehéz volt elviselni a fiút. Most viszont mindent bedobott, hogy jobb legyen a hangulat. Felugrott a székről és elkezdett ugrálni, a karjait is rázta. Mindent megtett, hogy feldobja a szomorú fiatalokat. Charlie elvigyorodott és az utolsó falat után megfogta Celine kezét, hogy jöjjön táncolni. Nem mondott semmit. Nem mert megszólalni ezek után, csak félősen mosolygott.

Akva

Szonár
Szonár
Csoportvezető

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Celine Ryder Szomb. 20 Szept. 2014, 19:16

Amikor Charlie szolt, gyorsan letörölte az eddigi könnyeit de még nem nézett a két fiúra. " Nem tehetek semmiröl... hogy igy születtem, hogy ijen a testem... nagyon nem én választottam... és nem tehetek az érzéseimröl... nem tudom irányitani öket. " Szolt még mindig remegö hangon és megrázta a fejét szomoruan és csalodottan. Egy perc után szolt megint csak és most elöször a fiuk felé nézett egy másod percig. " Mindegy... nem érdekes... igazad van, Charlie... mit gondoltam?... ki szeretne egy ojan mutánst mint én... senki. " Szomoruan megrázta a fejét, és le törölte a többi könnyet. Amikor a zene elindult még nem tudott hatni Centanna kedvére, se Akva táncolása. Amikor Charlie megfogta a lány kezét, Celine szinte félve engette el. " Ne... nem akarok még. " Monta kicsit félve amit csak a rókafiú halott ki a lány hangjábol. Nem volt képes most érintkezésbe kerülni vele és lehajtotta a felét. Amikor Akva meg dicsérte az rizses húst bolintott és szolt. " Okay... szolok hogy majd mondja el nekem, én majd leirom neked. " Szolt és ott áll egy hejben amig közben a fiúk táncoltak. "Ti érzzétek magatotak jól... hogy mi van velem, az nem számit. " Szolt és a hangja már cak egy kicsit volt szomoru és csalodott és utána vállat vont. Szerette az AC/DC t... az ilyen zene még nagyon sokáig fent fog maradni. Ami közbe nézte a fiukat, a könyv olvasására is tudott már koncentrálni.
Hirtelen eszébe jutott valami. Ha ö egy Centaur, és egy félig démon is akkor lehet hogy mások is voltak akik ilyenek voltak elötte. Meg kellet kérdeznije. a laptopján felhivta az annyát. Eszt a beszélgetést privátban kellet csinálni ezért amikor Raven Ryder... az Annya jelentkezett, szinte akaratlanul is démoni nyelven szolalt meg Celine. Egy pár percig beszélgettek, ami közben Celine, kikerülve a fiúkat, oda ment a polcokzoz és az egyik mágiárol szolo könyvet vissza vitte az asztalára. Még egy pár perc után Celine láthatoan megijett és az annya hangja is nagyon komoly, féltő lett. A fiúk nem érthették de nagy valoszinüséggel lehett hogy Celine is akaratlanul is tagja lesz a Négy Lovasnak. Egy hosszü percig halgatott majd kicsit szorongva beszélt tovább. Egy pár perc után szerencsére át tértek egy másik, sokkal jobb témára... a rizseshúsra.

(hehe... lehetne egy ijen Veszéjtermi edzés... hogy hidegbe kell a szimulásiót megcsinálni. Very Happy )
Celine Ryder
Celine Ryder
2. szint - 6 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Szonár Vas. 21 Szept. 2014, 15:45

Akva most megtudta, hogy Celine testéről volt szó, amíg ő nem volt itt. Elkezdhetett volna pletykálni és kérdezni, de amit látott, azok után inkább nem tette. Nála is megvolt az, amiről inkább nem beszélt. Sem Charlie, sem Centannat nem akarta megbántani.
Charlie törte meg a csendet, ami kezdte kínozni a hangulatukat.
- Nem, nem, Celine! Nem erről van szó! Én egy vagyok, de...de biztosan találsz majd valakit, akinek tetszeni fogsz. Ettől még barátok maradunk, ugye, Celine? Ugye?
A rókafiú el volt szomorodva, hogy így megbántotta a lányt. Inkább hallgatnia kellett volna? Megvárni, amíg a kentaur áll elő a kéréseivel? Charlie nem akart érzelmi játékokat játszani a lánnyal, hitegetni. Megmondta, mit gondolt, de most már bánta. Mégis jónak látta, csak az eredményt, Celine szomorúságát bánta. Nézte Akvát, hogy milyen könnyedén ugrál. Tudta, hogy ezt most azért csinálta, hogy segítsen a hangulaton. A rókafiúnak nem volt kedve táncolni, de reménykedett abban, hogy Centannának jobb kedve lesz, ha a vendégei táncolnak. Ő is letette az ételt és ugrálni kezdett. Akvával úgy ugráltak, mint a tornaórán. Lassan már jobb kedve lett a rókafiúnak és a démoni nyelvtől sem ijedt meg. Tudta, hogy Centanna az anyjával beszélt, de már nem félt ettől. Először még ijesztő volt, most már nem.

Akva

Szonár
Szonár
Csoportvezető

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Celine Ryder Vas. 21 Szept. 2014, 16:49

Amikor Charlie kérdeszte a barát dolgot, a lány nem tudott donteni. Kicsit hezitált a lány de egy pár hosszú másodperc után szolt. " Igen... lehetünk még barátok. " Szolt de most még nem mosojgott. Egyrészt meg még mindig csalodott volt másrészt meg kicsit agodott amiatt amit az Annya mondott. Ezért vissza tért a vele beszélgetéshez. Meg tudta hogy nem lehett Celine nek választása... merz az átok amit kapokk, eszt kényszeriti majd rá. Erre Celine duhösen szolt és merrázta a fejét, és az Annya kicsit elmosojodott.  Egy percig csendbe volt de halgatta a zenét és nézte a fiukat. Ez után gyorsan elkezdett laposni, keresve egy oldalt abban a könyvben amit az Annya irt. De ö elöbb monta el mint amint Celine megtalálta volna az oldalt. Egy pár perc után viszont Celine megszolalt érthetöen. " Nem Anyu... nem hagyom!... nem lesz olyan mint akkor. " Szolt kicsit szorongva. A nö kicsit szomorkás mosssojjal bolintott majd ö is érthetöen kérdezett. " Milyen a buli és rizses hús? " Kérzte. Celine vállat vont és agy nagyin kici mosoj volt ar arcán. " Nagyon jó... két barát van itt és éppen eszünk. " Szolt Centanna. " Valamikor el kell jönnötök. " Szolt a lány. Ez után elöszöntek és Centanna direkt el laposozz a könyven. Nem akarta hogy a két fiu eszrevegye vagy meg tudja hogy ö egy Demon Tiszt lesz. De nem tudta a duhét elrejteni, A felerösödö lángot a lábain és kezein elérúlták öt. " Igérem hogy... jó maradok. " Szolt egy kissebb könnyel a szemében, amit gyossan le törölt, és nem akarta ugy mondani hogy nem fogja öket bántani.
Ezután a zenére elkezdett az ujjaival dobolni az asztalán de nem akart odamenni táncolni. Most nagyon szégyelte a ló testét. " Most... nem akarok táncolni. " Szolt kicsit halkabban.
Celine Ryder
Celine Ryder
2. szint - 6 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Szonár Hétf. 22 Szept. 2014, 22:37

Charlie meg volt ijedve, hogy most romba döntött egy barátságot. Ezt nem akarta. Lehet, hogy hibát hibára halmozott. Megkönnyebbült mosoly látszott rajta, mikor a kentaur azt mondta, megbocsát és maradhatnak barátok.
- Celine, tényleg ne haragudj! Én...mondhattam volna azt, hogy...tetszel nekem, de nem akartalak félrevezetni. Megmondtam az őszinte gondolataimat, mert nem akartam hazudni. Csak neked akartam jót, hogy tudd, mit gondolok. Örülök, hogy barátok maradunk!
A fiúk nem hagyták abba a táncolást. Addig nem akarták abbahagyni, amíg Celinenek nem lett jobb kedve. Nem beszélték meg előre, egyszerűen mindketten látták, hogy nagy gondok voltak és mindkét fiúban volt annyi jó akarat, hogy a gondok felhőit el akarják űzni.
Egy pillanatra odanéztek, amikor Celine nem démoni nyelven szólalt meg. Nem értették, mire gondol. Charlienak eszébe jutott, amiket Centanna mesélt, hogy védték az embereket és hogy ki lettek utasítva a pokolból. A rizses hús nagyon finom volt. Charlie a konyhában is sokat evett, de nem tudta megállni, hogy ebből is egyen. Ha így folytattja, kövér róka lesz belőle és még többet kell edzenie. Akva is evett, ő mindig sokat edzett, nem félt, hogy ez megárt. Nem tudott annyit enni, mint az állatias erejű mutánsok. A kihallatszó kérdésre mind a ketten mutatták a hüvelykujjukkal, hogy jó az étel és Akva oda is kiabált:
- Mrs. Ryder, nagyon jó a rizseshús és érdekelne a receptje! Akva voltam.
Charlie elmosolyodott és játékosan fejbeverte a barátját, hogy rögtön kéreget, mikor még nem is ismeri Celine anyját.
- De hülye vagy, Akva! - mondta neki nevetve.
Meglátta, hogy erősödtek a lángok. Nem gyulladt ki semmi. A rókafiú tudta, hogy ez az idegesség jele volt. Celine megígérte, hogy jó marad. Értették, hogy valamivel meg kellett küzdenie és magát nyugtatta. A fiúk a sok panaszkodás ellenére sem tették neki szóvá eddig a félig démoni származását. Látták, hogy dobolt a kezével. Sajnálták, hogy nem akart táncolni. Akva szólalt meg:
- Akkor énekelj! Celine, mi sosem leszünk énekesek, de neked szép hangod van, hallottuk az előbb. Thunderstruckkkk! - kiabálta Akva nagyon hamisan.
Próbálta utánozni az énekest, mert azt hitte, egyszerű volt, de nem sikerült neki. Charlie is vigyorgott és bíztatóan nézett Celinere, hogy végre nyugodjon már meg. Megkérdezte, ami érdekelte:
- Miért mondtad, hogy jó maradsz? Úgy érzed, most sokkal nehezebb jónak maradnod?
A rókafiú elszégyellte magát, hogy megint olyat mondott, amivel megsértett másokat. Sokszor előfordult már és mindig utólag jött rá.

Akva

Szonár
Szonár
Csoportvezető

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.