Spartax

5 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5

Go down

Spartax - Page 5 Empty Re: Spartax

Témanyitás by Eva Carter Vas. 13 Dec. 2015, 18:21

A társam, elöszőr bele megy a ruha üzlet dologba, de aztán nem tudni, hogy milyért, de fel hozza az ötletet, hogy hercegtől kérjünk ruhát és fegyvert. A ruha, árulkodó lenne amit kapnánk, de a fegyver az más. De, most ez nem fontos. A társam is arra gondol amire én, így gondolom marad az eredeti terv, miszerint egy ruha boltba megyünk, és ott veszünk ruhát. De, a fegyver az netszes dolog. Majd, megint mond valamit arról, hogy nyúgodtan hivatkozzak rá mint testőrre. Valamint, egy jó kifogás se ártana, hogy miért vagyok ott, ha lebuknék, vagy is még is felismernének.
- Rendben, tehát akkor a testőröm. - Mondom, közben bólintok, hogy értem.
- Mit szólna, ehez? Egy rajongomat látogatom meg, aki ott él, és azért öltöztem úgy, hogy még nagyobb legyen a meglepetés. Ehez mit szól? - Hozom fel az ötletet, majd várom, hogy mit is mond az ötletemre. Mert, kiváncsi vagyok a véleményére.

Eva Carter
7. szint - 16 kredit

Hozzászólások száma : 592
Hozzászólások régi : 0

Karakteradatok
Főkarakter: Szabó Éva
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Témanyitás by Ammon Einarson Kedd 15 Dec. 2015, 05:39

A javaslatom jó a nőnek is, hogy a testőreként fogok pózolni. Hogy a látogatása egy rajongónak neki jó akkor nekem is az.
-Nekem megfelelő. Ám remélem nem lesz szükség ilyen magyarázatra.
Válaszolok a nőnek majd némi szünet után szólalok meg.
-Akkor menjünk, szerezzük be a szükséges ruhákat. Nem tudhatjuk, hogy egyáltalán még itt van e a támadó.
Kellemetlen lenne ha mind ez a megbeszélés feleslegesnek alakulna.

Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1381
Hozzászólások régi : 1081
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Hjuchia Sakura
Síkok: Reneszánsz, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1808-ammon-einarson#26026

Témanyitás by Thorhalla Hétf. 01 Feb. 2016, 00:01

2048. március 4., szerda – Spartax
Résztvevők: Zen A. Khalil és Fenn-Lee

Aian és Fenn továbbra is arról beszéltek, hogy miként is kellene, illetve hova menniük, hogy az ügyet felgöngyölítsék. Percek óta egy helyben voltak, még mindig nem haladtak semmit sem előre, amikor mind a ketten mozgást észleltek a hátuk mögül. Arra azonban nem maradt idejük, hogy megforduljanak és védekezzenek, mert erős ütést éreztek a hátukon, fejükön. Pont olyat, mint amikor kábító energialövedékkel találják el őket. Bármilyen védelmük is volt, most ez valamiért semmit sem ért, mind a ketten elvesztették az eszméletüket.

//Folytatás: Bányászkolónia//

Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Spartax - Page 5 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

5 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5

Vissza az elejére

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.