Spartax
4 / 5 oldal • Megosztás
4 / 5 oldal • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Spartax
2048. március 4., szerda – Spartax
Résztvevők: Zen A. Khalil és Fenn-Lee
Aian el is döntötte, hogy merre menjenek tovább, pontosa arra, amerről a lövés jött. A bandázs adta alakját vette fel és az onnan nyert erővel neki is látott annak, hogy felderítse azt, ami történt. Át kellett lyukasztania a falat, hogy átférjen rajta, Fennek könnyebb volt ezek után, révén alacsonyabb és kisebb volt, mint a férfi. Egy hosszú, több száz méter hosszú sétálóutcára értek. Ez a bár, ahol voltak pont az utca végén volt, így vele szemben csak az utca volt. mindenhol jómódú személyek, drága boltok, révén még mindig a nemesi negyedben voltak. Ami rögtön feltűnt mindkét félnek, hogy az utcán egy egyenes vonalban jó pár csonkolt, szétszakadt sérült és halott feküdt. Ez teljesen egyenes vonalból. Úgy ötven méterenként egy-egy felüljáró is látszott, és úgy négyszáz méterre a bártól véget ért az utca és egy hatalmas felhőkarcoló zárta ott a sétáló utat, előtte pedig két irányba ágazott el az utca. Úgy négyszáz méteres volt az egész, és kétszázötven métertől voltak sérültek. Mivel mind Aian, mind Fenn katonák voltak, így könnyedén megállapíthatták, hogy a felhőkarcolóból kellett, hogy a lövés jöjjön, nem túl magasról. Ha kicsit leállnak számolni, akkor a lövés is megállapítható volt, hogy melyik emeletről jön, de így első ránézésre nem tudták volna megmondani.
A sétálóutca:
Aian el is döntötte, hogy merre menjenek tovább, pontosa arra, amerről a lövés jött. A bandázs adta alakját vette fel és az onnan nyert erővel neki is látott annak, hogy felderítse azt, ami történt. Át kellett lyukasztania a falat, hogy átférjen rajta, Fennek könnyebb volt ezek után, révén alacsonyabb és kisebb volt, mint a férfi. Egy hosszú, több száz méter hosszú sétálóutcára értek. Ez a bár, ahol voltak pont az utca végén volt, így vele szemben csak az utca volt. mindenhol jómódú személyek, drága boltok, révén még mindig a nemesi negyedben voltak. Ami rögtön feltűnt mindkét félnek, hogy az utcán egy egyenes vonalban jó pár csonkolt, szétszakadt sérült és halott feküdt. Ez teljesen egyenes vonalból. Úgy ötven méterenként egy-egy felüljáró is látszott, és úgy négyszáz méterre a bártól véget ért az utca és egy hatalmas felhőkarcoló zárta ott a sétáló utat, előtte pedig két irányba ágazott el az utca. Úgy négyszáz méteres volt az egész, és kétszázötven métertől voltak sérültek. Mivel mind Aian, mind Fenn katonák voltak, így könnyedén megállapíthatták, hogy a felhőkarcolóból kellett, hogy a lövés jöjjön, nem túl magasról. Ha kicsit leállnak számolni, akkor a lövés is megállapítható volt, hogy melyik emeletről jön, de így első ránézésre nem tudták volna megmondani.
A sétálóutca:
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Thorhalla- Fórumanyu
- Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders
A férfi, a jukra mutat, hogy arra kezdjük a kutatást. A fickó, vagy alakot váltott vagy, mint a hercegnek neki is páncélja lesz, nem tudom, be most nem is ez a fontos. A fickó, meg nagyobbitja a jukat, így ő iss valahogy, de átfér én pedig követem őt. Én is simán át férek révén, kisebb és karcsubb vagyok mint a fickó. Kint, egy hosszú egyenes utatt lehet látni, néhol méterenként egy-egy felüljáró is volt. Még mindig a nemesi negyedben voltunk. Az utakon, meg csonkitoott sérültek, és holt testek voltak.
~ Esetlegesen, egy tömeg gyilkossal van dolgunk. - jegyzem meg gondolatban. A másik irányba, egy felhö karcoló van ami eléggé nagy, és ott az út kétfelé szakad, vagyis inkább ágazik. Talán onnan abbol a felhö karcoló ból jöhetett, valahonnan az alsó részről, csak nem tudni, hogy melyik emeletről. Bár, biztos ki lehet számolni. Valamint, még ha futunk is, sem biztos, hogy ott találjuk a merénylőt, és ha még ott is van sem biztos, hogy fel ismerjük, vagy bármi. Igyekszem rá jönni, hogy hanyadik emeletről jött a lövés.
~ Esetlegesen, egy tömeg gyilkossal van dolgunk. - jegyzem meg gondolatban. A másik irányba, egy felhö karcoló van ami eléggé nagy, és ott az út kétfelé szakad, vagyis inkább ágazik. Talán onnan abbol a felhö karcoló ból jöhetett, valahonnan az alsó részről, csak nem tudni, hogy melyik emeletről. Bár, biztos ki lehet számolni. Valamint, még ha futunk is, sem biztos, hogy ott találjuk a merénylőt, és ha még ott is van sem biztos, hogy fel ismerjük, vagy bármi. Igyekszem rá jönni, hogy hanyadik emeletről jött a lövés.
- Hozzászólások száma : 592
Hozzászólások régi : 0
Karakteradatok
Főkarakter: Szabó Éva
Síkok:
Tágítani kellett a lövedék ütötte falon, hogy át tudjak menni. Az engem követő nő pedig ezen már simán tud jönni utánam kisebb termete végett. Amire kijukadunk az viszont a fő utca, vagy hasonló. Nem nevezném a legjobban elhelyezett VIP szobának az iménti eseményeket követve.
Egy egyenes vonalban látható volt, hogy a lövés merről jött és haladt végén sérülteket igen csak hagyva maga után. Esélyes, hogy azt hitték, hogy a nőcsábász herceg áll az ajtóban két hölggyel. Bizonyára volt megfelelő kamerájuk a lövéshez.Még a neon szerű táblái a boltoknak is úgy érzem átvilágítanak.
- A látható vonal alapján a felhőkarcoló lesz ahonnan a lövés jött.
Végig mérem a vonalát és a felhőkarcolót, hogy körülbelül melyik szintről lőhettek közben viszont elindulok a torony épület felé.
- Jöjjön. -Még szólok a nőnek is bár kétlem, hogy különösképp kellene.
Ammon Einarson- 11. szint - 25 kredit
- Hozzászólások száma : 1381
Hozzászólások régi : 1081
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Karakteradatok
Főkarakter: Hjuchia Sakura
Síkok: Reneszánsz, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate
A páros el is indult az épület felé, végig most kénytelenek voltak elhaladni a sérültek mellette, nagyon sok volt a halott, azonban nem úgy tűnt, mintha több különböző lőszer okozta volna mindezt, hanem csak egyetlen egy, ami végigment mindene, mielőtt a bár falában meg nem állt volna. Komolyan nem látott effélét még sem a férfi, sem a nő korábban. Olyan lőszerről hallottak már persze, ami átment falakon anélkül, hogy kárt tett volna bennük és csak élőlényekben okozott sérülést és fordítva, de ilyet még nem. Több mentőegység is kiérkezett időközben, amíg elhaladtak az utcán, ahonnan a hatóságok is próbálták leterelni az embereket mielőtt másokat is lelőnek még. Alig egy perc múlva érkeztek meg az épülethez, ahonnan a lövést vélték, a bejárat előtt kellett meggyőződniük arról, hogy ez egy luxusszálloda volt. nem ez volt a földszintje, mert egy felsőbb szinten volt az utca, ahol jelenleg Fennék voltak, lejjebb is voltak még utcák, így a szálloda lefelé és felfelé is folytatódott. Ha belépnek, akkor azonnal egy londinerrel találták szembe magukat.
- Üdvözlöm önöket a szállodánkban – mondta. – Miben állhatok a rendelkezésükre?
A páros el is indult az épület felé, végig most kénytelenek voltak elhaladni a sérültek mellette, nagyon sok volt a halott, azonban nem úgy tűnt, mintha több különböző lőszer okozta volna mindezt, hanem csak egyetlen egy, ami végigment mindene, mielőtt a bár falában meg nem állt volna. Komolyan nem látott effélét még sem a férfi, sem a nő korábban. Olyan lőszerről hallottak már persze, ami átment falakon anélkül, hogy kárt tett volna bennük és csak élőlényekben okozott sérülést és fordítva, de ilyet még nem. Több mentőegység is kiérkezett időközben, amíg elhaladtak az utcán, ahonnan a hatóságok is próbálták leterelni az embereket mielőtt másokat is lelőnek még. Alig egy perc múlva érkeztek meg az épülethez, ahonnan a lövést vélték, a bejárat előtt kellett meggyőződniük arról, hogy ez egy luxusszálloda volt. nem ez volt a földszintje, mert egy felsőbb szinten volt az utca, ahol jelenleg Fennék voltak, lejjebb is voltak még utcák, így a szálloda lefelé és felfelé is folytatódott. Ha belépnek, akkor azonnal egy londinerrel találták szembe magukat.
- Üdvözlöm önöket a szállodánkban – mondta. – Miben állhatok a rendelkezésükre?
Thorhalla- Fórumanyu
Karakteradatok
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders
A fickó is ugyan arra a következtetésre jut, mint én. Vagy is, hogy a lövedék a toronyból jött. Majd meg indul felé, de vissza fordul, hogy szóljon nekem, hogy kövessem, amit meg is teszek. A fickó, magázva teszi mindezt, így én is magázódva kezdek bele a kérdésembe.
- Őőő... Nos, hát csak annyit szeretnék kérdezni, hogy zavarná-e önt, haesetleg tegezném, mert úgy szoktam meg többnyire. - Mondom, ami igazis hisz a szüleimet is tegezem, és a barátaimat is tegezni szoktam. Míg várok, tekintetemet a sok sebesülten felejtem, akiket a ki érkező órvosok látták el. Furamód, gondolom a lőszer, őket is el találta, majd aztán a falban állapodott meg. Ilyen lő szerről még nem hallottam, ez valami új lehet. Kábé, egy percbe telik, hogy a felhö karcolóhoz érünk, amiről ki is derül, hogy egy luxusszálloda. Hogy a fickó is jön befelé, azt nem tudom, de hogy én megyek, az biztos. Bent, egy londinerrel találkozom, aki, üdvözöl, majd kérdi, hogy miben állhat a rendelkezésemre, vagy ha a fickó is bentvan, a rendelkezésünkre.
- Üdv, nos ami engem illet, mondjuk zárassa le az egész szállodát, és szóljon a biztonságiaknak is, mert lehet, hogy egy bérgyilkos tartózkodik ebben az épületben. Át kéne nézni ettől az emelettől kezdve, az egészet. - Mondom, bár a fickó, gondolom túlzásnak találná, ezt az egészet.
- Őőő... Nos, hát csak annyit szeretnék kérdezni, hogy zavarná-e önt, haesetleg tegezném, mert úgy szoktam meg többnyire. - Mondom, ami igazis hisz a szüleimet is tegezem, és a barátaimat is tegezni szoktam. Míg várok, tekintetemet a sok sebesülten felejtem, akiket a ki érkező órvosok látták el. Furamód, gondolom a lőszer, őket is el találta, majd aztán a falban állapodott meg. Ilyen lő szerről még nem hallottam, ez valami új lehet. Kábé, egy percbe telik, hogy a felhö karcolóhoz érünk, amiről ki is derül, hogy egy luxusszálloda. Hogy a fickó is jön befelé, azt nem tudom, de hogy én megyek, az biztos. Bent, egy londinerrel találkozom, aki, üdvözöl, majd kérdi, hogy miben állhat a rendelkezésemre, vagy ha a fickó is bentvan, a rendelkezésünkre.
- Üdv, nos ami engem illet, mondjuk zárassa le az egész szállodát, és szóljon a biztonságiaknak is, mert lehet, hogy egy bérgyilkos tartózkodik ebben az épületben. Át kéne nézni ettől az emelettől kezdve, az egészet. - Mondom, bár a fickó, gondolom túlzásnak találná, ezt az egészet.
Karakteradatok
Síkok:
Követ szépen, nincsen fennakadás bár futás közben a kérdése amit fel tett nem tudom hova tenni.
- Tegezni? - kérdezek még vissza aztán rájövök, hogy mire is gondolt. - Oh, igen zavarna.
Most per pillanat mindenképpen hiszen ez nem éppen a hely és idő ahhoz, hogy megbeszéljük mennyire barátian és mennyire rangon kívül vagy belül szólítgassuk egymást.
Viszont ezzel le is zártam és az épülethez érés foglalkoztatott. Már így is csekély esélyét látom, hogy még bárki is ott lenne de az épület előtt megállok. Ha mégis ott van még valaki akkor inkább innen kívülről is meg kellene közelíteni a szintet. Sőt talán innen kívülről még meg is tudom állapítani majd a megfelelőt. Fel is repülök ezzel, emelkedés közben pedig vizsgálom a terepet. Nem repülök ehhez túl gyorsan. Ha esetleg látható, hogy honnan jött a lövés, mert mondjuk ott is lőtt rés van vagy a körülbelüli szintre érek ahonnan érkeznie kellett a lövésnek akkor elkezdek lassítani is az emelkedésemen, hogy jobban meg tudjam magamnak nézni a környezetet és a jobbomban pedig a biztonság érdekében energiát gyűjteni apránként.
Karakteradatok
Az épület előtt a kettős külön válik, Aian kívülről akar körbenézni, míg Fenn bentre megy, hogy ott próbáljon valamit elintézni.
Aian teljesen zárt energiafallal körbevett ablakokat, épületet talán. Az egész külső rész egy nagy darab ablak tulajdonképpen. Ami bentről állítható, hogy mennyire legyen áttetsző, természetesen minden úgy van állítva, hogy kívülről semmi sem látszik bent, ezenfelül nem lehetett ablakokat nyitni, nehéz is lenne, ha padlótól plafonig minden csak áttetsző anyag. A megfelelő szinten, a becsült ablaknál sem látott semmit sem. Se károsodás, se repedés, se semmi. Egy biztos volt, hogy belülről nem igen lőhettek…
Fenn közben berobogott és a londiner őt találta meg így egyedül. A szavak után a férfi át-átnézett a kree lány válla felett, mintha keresett volna valamit.
- Ez valami új klipphez kell? – kérdezte. – Tudja, nagy rajongójuk vagyok… kaphatnék egy autogramot?
Láthatóan nagyon fel sem fogta, hogy Fenn mit mondott neki.
- Nem kell ilyen sztorit kitalálnia, ha itt akar szobát foglalni, a VIP vendégek mindig a legjobbakat kapják – mondta. – Ott van a recepciós, nála lehet szobát foglalni.
Mutatott az épület belsejében levő pulthoz és ott egy androidra.
Az épület előtt a kettős külön válik, Aian kívülről akar körbenézni, míg Fenn bentre megy, hogy ott próbáljon valamit elintézni.
Aian teljesen zárt energiafallal körbevett ablakokat, épületet talán. Az egész külső rész egy nagy darab ablak tulajdonképpen. Ami bentről állítható, hogy mennyire legyen áttetsző, természetesen minden úgy van állítva, hogy kívülről semmi sem látszik bent, ezenfelül nem lehetett ablakokat nyitni, nehéz is lenne, ha padlótól plafonig minden csak áttetsző anyag. A megfelelő szinten, a becsült ablaknál sem látott semmit sem. Se károsodás, se repedés, se semmi. Egy biztos volt, hogy belülről nem igen lőhettek…
Fenn közben berobogott és a londiner őt találta meg így egyedül. A szavak után a férfi át-átnézett a kree lány válla felett, mintha keresett volna valamit.
- Ez valami új klipphez kell? – kérdezte. – Tudja, nagy rajongójuk vagyok… kaphatnék egy autogramot?
Láthatóan nagyon fel sem fogta, hogy Fenn mit mondott neki.
- Nem kell ilyen sztorit kitalálnia, ha itt akar szobát foglalni, a VIP vendégek mindig a legjobbakat kapják – mondta. – Ott van a recepciós, nála lehet szobát foglalni.
Mutatott az épület belsejében levő pulthoz és ott egy androidra.
Thorhalla- Fórumanyu
Karakteradatok
A kérdésemre, meg is kapom a választ, és annyiban is hagyom, mert elsőre is fel fogtam, hogy zavarn őt. A felhö karcolónál, amiről utóbb ki is derül, hogy egy luxusszálloda, ottketté válunk ő fel repül, én pedig be is lépek egyedűl a szállodába, ahol is egy londinerrel találkozom, akinek arról beszélek, hogy miben is állhat a rendelkezésemre. Mivel, a fickó nem jött be velem, így nem is mondhatott semmit arról, amit a londilnernek mondok. Mint kiderűl, nem értette meg a dolgot, azt hiszi, hogy egy videó klip forgatásáról van szó, ami talán nem is lenne olyan rossz ötlet. Az új albumon, úgy is van egy olyan szám aminek a klipjéhez, ez jó helyszínéül szólgálna, de most nem erről van szó. A londiner, még egy autógrammot is kér, amit nem szeretnék, vissza utasítani.
- Rendben, csak mondja a nevét. Valamint egy papírra is szükségem lenne. - Mondom, közben meg a zsebembe túrok, és elő veszek egy tólat, hogy írjak valamit a rajongóm nak. Az utolsó mondatát, úgyan hallom, de jelenleg azzal vagyok el foglalva, hogy fura gyanús külsejü lényeket figyelek, vagy bármit ami gyanura adhat okot. Mondjuk, egy gazdátlan táska, vagy tényleg bármi.
- Rendben, csak mondja a nevét. Valamint egy papírra is szükségem lenne. - Mondom, közben meg a zsebembe túrok, és elő veszek egy tólat, hogy írjak valamit a rajongóm nak. Az utolsó mondatát, úgyan hallom, de jelenleg azzal vagyok el foglalva, hogy fura gyanús külsejü lényeket figyelek, vagy bármit ami gyanura adhat okot. Mondjuk, egy gazdátlan táska, vagy tényleg bármi.
Karakteradatok
Síkok:
Felrepültem odáig ahonnan a lövés indulhatott de semmi. Az egybefüggő energiafal nem nyitható ablakszerűen semelyik szobából és belátásom sincs kintről, belülről persze kilátni ki lehet. Az hogy az épületből jött volna a lövés kizárhatónak érzem elsőre de mindenképpen meg kell majd kérdeznem egy hozzáértőtől, hogy van-e olyan eszköz ami tud egy kis rést is akár nyitni ezen a falon, hogy biztos lehessek benne. Persze érkezhetett kintről is a lövés ahol én is épp lebegek.
Körbe nézek még innen. Megkeresem a szöget, háttal az épületnek a lövés irányát nézve, hogy pontosabban hol lehetett a kiinduló pontja. Az is jó kérdés, hogy ki ellen irányulhatott a lövés. Ha be tudtak látni az épületbe ahol voltunk akkor miképp és ha csak körvonalakat akkor is a célpontjukat találták el vagy mást. Zyro val sokminden történt az utóbbi időben és a feléről sem tudok valószínűleg így őt is célozhatták, de lehet, hogy a két női alak mellett állót a köztudott nőcsábász hercegnek nézték. De az is lehet, hogy az utcán volt a célpontjuk és a lövedék szimplán tovább ment és mi voltunk a végén, vagy egy egyszerű célponttalan lövés... Egy egyszerű lövés történt és semmi követő esemény nem történt azóta. Talán csak egy fejvadász volt aki a lövés után eltűnt azonnal, de bármi is volt ez igen csak feltűnő.
Filozofáltam még egy keveset a levegőben ahogy fürkésztem a magasból majd ha semmit sem látok vagy találok ami esetleg tovább vezethetne minket innen akkor leereszkedek a földre vissza és bemegyek az épületbe Fenn után.
Karakteradatok
Természetesen errefelé nem toll és papír működött autogram címén, hanem a kommunikátorát vette elő a férfi és holografikusan jelent meg Fenn együttesének egyik képe és ezt dedikálhatta alá szabad kézzel, csak úgy kellett a kezét tartania mintha tollat fogna. Amíg ez a kis közjáték zajlott Fennek feltűnt valami, túl nagy volt a csönd, kintről semmilyen zaj nem szűrődött be. Az épület hangszigetelt volt a vendégek miatt – ez megszokott egyébként, ők maguk is ilyen hotelban szálltak meg – azonban mindez tökéletes magyarázatot adott arra, hogy miért is nem tudott, nem hallott semmit a férfi. közben végignézett a hallban, de semmilyen furcsaságot nem vett észre. Főleg helyiek voltak itt – azaz mindenki embernek tűnt.
Aian odakint nézett körbe, hogy mit is láthat még, van-e kint valami gond, de semmit sem látott. egy dolgot tudott elképzelni hirtelen, hogy a hotel mögül lőttek, de akkor itt miért nem hagyott semmilyen lyukat az épületben, mint náluk. A másik pedig az volt, hogy valaki jetpacekkel, vagy képességgel repült fel ilyen magasba és úgy lőtt. Ez esetben lehet, hogy valakire rá akarták terelni a gyanút, aki abban a szobában lakik, ami elől lőttek. És mivel eddig nem igen volt jele annak, hogy bárki látta volna azt, hogy ki lőtt, így még álcázó berendezése is lehetett. végül is Aian úgy dönt, hogy bemegy az épületbe, az első, amit meglátott, hogy Fenn egy londiner előtt áll és éppen valamit dedikál neki.
Természetesen errefelé nem toll és papír működött autogram címén, hanem a kommunikátorát vette elő a férfi és holografikusan jelent meg Fenn együttesének egyik képe és ezt dedikálhatta alá szabad kézzel, csak úgy kellett a kezét tartania mintha tollat fogna. Amíg ez a kis közjáték zajlott Fennek feltűnt valami, túl nagy volt a csönd, kintről semmilyen zaj nem szűrődött be. Az épület hangszigetelt volt a vendégek miatt – ez megszokott egyébként, ők maguk is ilyen hotelban szálltak meg – azonban mindez tökéletes magyarázatot adott arra, hogy miért is nem tudott, nem hallott semmit a férfi. közben végignézett a hallban, de semmilyen furcsaságot nem vett észre. Főleg helyiek voltak itt – azaz mindenki embernek tűnt.
Aian odakint nézett körbe, hogy mit is láthat még, van-e kint valami gond, de semmit sem látott. egy dolgot tudott elképzelni hirtelen, hogy a hotel mögül lőttek, de akkor itt miért nem hagyott semmilyen lyukat az épületben, mint náluk. A másik pedig az volt, hogy valaki jetpacekkel, vagy képességgel repült fel ilyen magasba és úgy lőtt. Ez esetben lehet, hogy valakire rá akarták terelni a gyanút, aki abban a szobában lakik, ami elől lőttek. És mivel eddig nem igen volt jele annak, hogy bárki látta volna azt, hogy ki lőtt, így még álcázó berendezése is lehetett. végül is Aian úgy dönt, hogy bemegy az épületbe, az első, amit meglátott, hogy Fenn egy londiner előtt áll és éppen valamit dedikál neki.
Thorhalla- Fórumanyu
Karakteradatok
Vagy is, nincs nállam tól, és a londiler kommunikátorát veszi elő, amin a bandám holografikus képe van, és azt írom neki alá, közben figyelek, de a csöndön kivül, mást nem nagyon veszek észre. Illetve, még itt a hallban se találtam semmi furát, csak a helyieket, akik itt tartózkodtak.
- Köszönjük, hogy hallgatod a számainkat. - Mosolygok a fickóra, és adom neki vissza a kommunikátorát, a aláírt hologrammal együt.
- Egyébként, nem járt itt egy fura alak, aki egy nagyon rövíd időre szobát foglalt nállatok? - Kérdem meg, ha már úgy is itt vagyok. Remélem, hogy révén a kedvenc zenekarának a tagja vagyok, így közlékenyebb lesz, és nem fog jönni azzal a ,,Sajnálom, de a szállóda vendégeiről nem adhatok infót'' szöveggel, és meg tudok valamit, amit tudnom kell. Ha, még is azzal jön, akkor csak tudomásul veszem, és meg lesz a helyről a véleményem, de akár el is mondhatnám, hogy a hercegük miat kérdem, hisz nem kérte, hogy hallgassunk a merényletről, az talán segítőbbé tenné az új barátomat.
- A hercegetek veszéjben van, mert már az elöbb meg próbálták őt eltenni láb alol, de nem sikerült. Ezért is kérdem, hogy járt-e it bárki, és vette ki rövíd időre stobát. - Csak remélni tudom, hogy ez az én kis szimatolásom, nem fog engem bajba sodórni, vagy nem derülki a londilerről, hogy ő is benne van a dologban, mert akkor lehet, hogy nekem akkor löttek. Mind szó szerint, mind átvit értelemben is. Közben, az ajtó nyitását is hallom, de nem fordulok meg, hogy megnézzem azt, hogy ki jött be.
- Köszönjük, hogy hallgatod a számainkat. - Mosolygok a fickóra, és adom neki vissza a kommunikátorát, a aláírt hologrammal együt.
- Egyébként, nem járt itt egy fura alak, aki egy nagyon rövíd időre szobát foglalt nállatok? - Kérdem meg, ha már úgy is itt vagyok. Remélem, hogy révén a kedvenc zenekarának a tagja vagyok, így közlékenyebb lesz, és nem fog jönni azzal a ,,Sajnálom, de a szállóda vendégeiről nem adhatok infót'' szöveggel, és meg tudok valamit, amit tudnom kell. Ha, még is azzal jön, akkor csak tudomásul veszem, és meg lesz a helyről a véleményem, de akár el is mondhatnám, hogy a hercegük miat kérdem, hisz nem kérte, hogy hallgassunk a merényletről, az talán segítőbbé tenné az új barátomat.
- A hercegetek veszéjben van, mert már az elöbb meg próbálták őt eltenni láb alol, de nem sikerült. Ezért is kérdem, hogy járt-e it bárki, és vette ki rövíd időre stobát. - Csak remélni tudom, hogy ez az én kis szimatolásom, nem fog engem bajba sodórni, vagy nem derülki a londilerről, hogy ő is benne van a dologban, mert akkor lehet, hogy nekem akkor löttek. Mind szó szerint, mind átvit értelemben is. Közben, az ajtó nyitását is hallom, de nem fordulok meg, hogy megnézzem azt, hogy ki jött be.
Karakteradatok
Síkok:
Kint a levegőben csupán két lehetőség tűnt reálisnak. Ami történhetett is. Vagy onnan, az épület elől lőtt az alak vagy mögüle. Bár nincs semmi nyoma annak, hogy a falak sérültek lennének vagy mezavarta volna bármi is a működésüket.
Végül bementem Fenn után az épületbe akit láttam, hogy beszélget egy az épület dolgozójával. Az utolsó szavait már elkapom mikor odasétálok hozzá. Nem hiszem, hogy túlságosan az alakra tartozna mindez de nem is sok mindent tudok tenni most így csak Fenn felé beszélek egy halkabb hangsúllyal.
- Az épület falán nincs sérülés vagy nyílás. Valószínű, hogy az épület elől lőttek.
Valószínű, hogy a nő ismeri jobban az effajta falakat és talán választ is tud majd adni a kérdésre ami már megfogalmazódott bennem. Ha helyesel, ha igennel válaszol akkor több mint egy pozícióból lőhetett az alak.
- Ismernek bármiféle szerkezetet amivel rést lehet nyitni ezeken a falakon? Anélkül, hogy nyomot hagyna utána?
Végül nem csak Fenn-től de a meleltte állótól is megkérdezem. Ki tudja lehet, hogy ő ismer ilyent. Bizonyára sok híresség jár ide, talán jó üzlet a fotó készítés róluk és lehet, hogy van valami amivel be lehet lesni vagy rést nyitni ezeken a falakon is akár.
Karakteradatok
Pillanatokkal később Aian is megérkezett, az ő ruházatát megismerte egyből a férfi, az efféle kozmikus entitások igencsak közismertek voltak az űrben. Az ő szava valahogyan nagyobbat dobott a latba. És így már láthatóan azt is elhitte, amit Fenn mondott, hogy megtámadták Peter-t.
- Öööö… izé… - habogta. – Azt hiszem, hogy ez túlmutat a hatáskörömön. Vannak felvevőkészülékek, drone-k. Azokon lehet valami… keressék meg a biztonsági tisztet.
Ezzel útbaigazítja a párost a férfi. Egyébként a szobát senki sem vette ki, mi elől volt a merénylet, talán éppen azért az volt a kiválasztott helység. Ha az eligazítás után úgy döntöttek, hogy megkeresik a tisztet, akkor hamarosan megtalálták, ő már értesült arról, hogy mi is történt odakint, Aian-t pedig látta a médiában, hogy a herceggel utazott és jóban vannak, így minden nehézség nélkül – még mielőtt a hatóságok is megérkeztek volna – megmutatta a kinti felvételeket. Jó ideig nem látszott semmi, majd szinte a semmiből tűnt fel valami egy pillanatra, a tüzelés látszott, majd semmi sem volt ott. Emiatt a program nekilátott kikockázni az egészet, mert szabad szemmel túl gyors volt az egész. Néhány perc finomítás után egy fiatal nő képe jelent meg, aki egy puskát tartott a kezében. Ő volt a rejtélyes támadó.
Pillanatokkal később Aian is megérkezett, az ő ruházatát megismerte egyből a férfi, az efféle kozmikus entitások igencsak közismertek voltak az űrben. Az ő szava valahogyan nagyobbat dobott a latba. És így már láthatóan azt is elhitte, amit Fenn mondott, hogy megtámadták Peter-t.
- Öööö… izé… - habogta. – Azt hiszem, hogy ez túlmutat a hatáskörömön. Vannak felvevőkészülékek, drone-k. Azokon lehet valami… keressék meg a biztonsági tisztet.
Ezzel útbaigazítja a párost a férfi. Egyébként a szobát senki sem vette ki, mi elől volt a merénylet, talán éppen azért az volt a kiválasztott helység. Ha az eligazítás után úgy döntöttek, hogy megkeresik a tisztet, akkor hamarosan megtalálták, ő már értesült arról, hogy mi is történt odakint, Aian-t pedig látta a médiában, hogy a herceggel utazott és jóban vannak, így minden nehézség nélkül – még mielőtt a hatóságok is megérkeztek volna – megmutatta a kinti felvételeket. Jó ideig nem látszott semmi, majd szinte a semmiből tűnt fel valami egy pillanatra, a tüzelés látszott, majd semmi sem volt ott. Emiatt a program nekilátott kikockázni az egészet, mert szabad szemmel túl gyors volt az egész. Néhány perc finomítás után egy fiatal nő képe jelent meg, aki egy puskát tartott a kezében. Ő volt a rejtélyes támadó.
Thorhalla- Fórumanyu
Karakteradatok
A fickó, mellém jön majd mondja nekem, hogy mire is jutott a kinti nyomozásban. A mondatát, végig hallgatom s csak utánna szólalok meg.
- Ha, volt hát rakétája akkor lehet. - Mondom, bár gondolom biztos vannak olyan lények, értelmes lények, akiknek nem kell a hát rakéta, de ez most lényegtelen. Majd, a rajongomtól is kérdez valamit, amire kapunk is választ, majd a biztonsági tiszthez irányít minket, ahol talán meg tudhatjuk, hogy ki is volt a merénylő. Az útba igazítást meg köszönöm, majd indulok is. Azt nem tudom, hogy a fickó követ e, de én a biztonsági tiszt felé veszem az utam.
~ Egyáltalán biztos, hogy a herceg volt a célpont? - Teszem fel a kérdést gondolatban, magamnak. Hisz, lehet az is, hogy az illető valaki másnak szánta a lövést, csak a lövés rossz helyre kerűlt, és most ezt a valakit meg bélyegezzük a támadó jelzővel, de valójában, nem tudunk semmit az egész ügyről, csak a sötétben tapogatózunk. A biztonsági felvételből gyorsan ki is derűl, hogy kit is keresünk. Egy fiatal nőt, akinél fegyver van.
- Ha, volt hát rakétája akkor lehet. - Mondom, bár gondolom biztos vannak olyan lények, értelmes lények, akiknek nem kell a hát rakéta, de ez most lényegtelen. Majd, a rajongomtól is kérdez valamit, amire kapunk is választ, majd a biztonsági tiszthez irányít minket, ahol talán meg tudhatjuk, hogy ki is volt a merénylő. Az útba igazítást meg köszönöm, majd indulok is. Azt nem tudom, hogy a fickó követ e, de én a biztonsági tiszt felé veszem az utam.
~ Egyáltalán biztos, hogy a herceg volt a célpont? - Teszem fel a kérdést gondolatban, magamnak. Hisz, lehet az is, hogy az illető valaki másnak szánta a lövést, csak a lövés rossz helyre kerűlt, és most ezt a valakit meg bélyegezzük a támadó jelzővel, de valójában, nem tudunk semmit az egész ügyről, csak a sötétben tapogatózunk. A biztonsági felvételből gyorsan ki is derűl, hogy kit is keresünk. Egy fiatal nőt, akinél fegyver van.
Karakteradatok
Síkok:
Fenn-hez sétáltam és feltettem a kérdésemet is miután beszámoltam neki. A férfi akivel eddig beszélgetett hebegett egy kicsit majd elmondta, hogy ez már túl mutat rajta. Drón rendszerük van, biztonsági tisztjeik is, egyértelműen már mondhatni és meg is kapjuk, hogy merre tudjuk megtalálni a biztonsági tisztet.
- Köszönjük a segítségét.
Intek még a férfinak a köszönés mellé majd én is elindulok a biztonsági tiszthez Fennel. Vajon miért lőttek rá Zyro-ra. Bár ami azzal a másik néppel és a géppel volt lehetséges, hogy valaki másnak is rossz ízt hagyott a szájában látogatása? Nem tudni... Majd ha magukhoz térnek a sérültjeink akkor kideríthetjük tőlük, hogy van-e listájuk. Nekem bizonyosan van, ahogyan a hercegnek is lehet már a ténytől, hogy az. De ha valaki vette a fáratságot, hogy egy ilyen hosszú lövést adjon le. Pontos is lehetett az... Merengek séta közben de végül megérkezünk a helyhez. A biztonsági főnök már vár minket. Tájékoztatást kapott arról, hogy érkezünk és mi ügyben vagyunk itt. Kicsit furcsa, hogy ilyen könnyedén informálnak minket. Én még be sem mutatkoztam itt senkinek sem.
Viszont volt egy video felvétel ami fontosabb volt mint ez most. Egy pislogásnyira sem de valami felbukkant a felvételen a lövés pillanatában. A technikus dolgozott vele és végül egy képet kaptunk a tettesről. Egy női alak volt az. Tiszta képet sikerült kihoznia belőle. Ez viszont bizonyítja, hogy a lövés honnan jött. Az épület elől a levegőből. Egy rejtély megoldva ezzel. Azt viszont nem tudom eldönteni, hogy most vétett vagy sem. Már egy értelemben bizonyosan vétett mert Zyro is és Fenn barátnője is túlélte a találatot. Több járókelőről ám ez nem elmondható.
- Kell egy példány ebből nekem.
Jelentem ki majd várok, hogy megkapjam azt. Egyáltalán nem tűnik ismerősnek a nő. De az, hogy képes volt egy ilyen gyorsaságra. Megjelenni, lőni és eltűnni ilyen gyorsasággal. Aggaszt. Hmm, talán Adora ismerheti, mindenképp megmutatom majd a nőnek ha tudom.
Karakteradatok
Aian kérésére átmásolták a holografikus képet a kommunikátorra, ha pedig akarta, akkor most már könnyedén eltudta küldeni azt Adora-nak, hiszen ismerte az ő kommunikátorának elérhetőségét. Amennyiben elküldi, akkor egy-két percen belül kapja is vissza a választ.
- Fogalmam sincs ki, vagy mi ez, nem láttam még. Sőt, ami azt illeti olyan fegyvert sem láttam soha sem, ami nála van. Ő volt az, aki a kinti támadást okozta?
Néhány pillanatig hallgatott, majd utána folytatta.
- Az, hogy teljesen humanoid nem újdonság, a legtöbb faj olyan, szóval a ruházata, fegyverzete az, amiből ki kell indulni. Túl modernnek tűnik a Spartax-hoz és más stílusa van. Nem hasonlít egyik nagy fajéhoz sem, sem olyanhoz, amit láttam volna korábban. Szóval az biztos, hogy a nő nem erről a bolygóról való, de a fegyverzete legalább is.
Várt az esetleges reakciókra.
- Ebből már úgy vélem, hogy eltudsz indulni, vagy esetleg kérsz mégis egy-két tippet? – érdeklődött.
Aian kérésére átmásolták a holografikus képet a kommunikátorra, ha pedig akarta, akkor most már könnyedén eltudta küldeni azt Adora-nak, hiszen ismerte az ő kommunikátorának elérhetőségét. Amennyiben elküldi, akkor egy-két percen belül kapja is vissza a választ.
- Fogalmam sincs ki, vagy mi ez, nem láttam még. Sőt, ami azt illeti olyan fegyvert sem láttam soha sem, ami nála van. Ő volt az, aki a kinti támadást okozta?
Néhány pillanatig hallgatott, majd utána folytatta.
- Az, hogy teljesen humanoid nem újdonság, a legtöbb faj olyan, szóval a ruházata, fegyverzete az, amiből ki kell indulni. Túl modernnek tűnik a Spartax-hoz és más stílusa van. Nem hasonlít egyik nagy fajéhoz sem, sem olyanhoz, amit láttam volna korábban. Szóval az biztos, hogy a nő nem erről a bolygóról való, de a fegyverzete legalább is.
Várt az esetleges reakciókra.
- Ebből már úgy vélem, hogy eltudsz indulni, vagy esetleg kérsz mégis egy-két tippet? – érdeklődött.
Thorhalla- Fórumanyu
Karakteradatok
Míg a fickó kér egy másolatot a nő ről, majd csak azt hallom, hogy beszél valakivel, de nem kérdezek rá, mert nem rám tartozik, és különben is nagy bunkóság lenne, ha bele szólnék. Én legaláb is, annak venném egy hasonló helyzetben, és én csevegnék valakivel a kommunikátoron.
~ Vajon még itt van, vagy már el hagyta a bolygot? - Gondolkodom el magamban, halkan mert nem akarom magamra vonni senki figyelmét. Mondjuk, meg kell hagyni, nagyon gyors így ha a bolygót nem is, de a helyszint és a várost mindenkép rég elhagyhatta, hacsak ez nem egy hatalmas város az egész bolygó, mert akkor még a városban van, csak máshol. Ide feléjövet, csak a gyakorlással voltunk el foglalva, így azt nem tudtam meg figyelni, és az ügynökünkre sem figyeltem, mikor az beszélt, mert az új dal szövegen dolgoztam, az valahogy jobban le kötött, mint az oda figyelés.
- Én is kérhetek egy másolatot? - Kérdem, hisz nem biztos, hogy végig együt maradunk, és nem biztos az se, hogy pár napmulva is fe ismerném, ha szembe jönne velem az utcán.
- Valamint, egy kábítóra állítható fegyvert is szeretnék kölcsönbe, ha lehet. - Mondom, de ha a fegyver az felejtős dolog, akkor azt hagyom nem érdekel. Közben, úgy hallom, hogy az én kommunikátorom is meg szólalna, talán a többiek akarják tudni, hogy merre vagyunk, vagy csak a fülem csenget.
~ Vajon még itt van, vagy már el hagyta a bolygot? - Gondolkodom el magamban, halkan mert nem akarom magamra vonni senki figyelmét. Mondjuk, meg kell hagyni, nagyon gyors így ha a bolygót nem is, de a helyszint és a várost mindenkép rég elhagyhatta, hacsak ez nem egy hatalmas város az egész bolygó, mert akkor még a városban van, csak máshol. Ide feléjövet, csak a gyakorlással voltunk el foglalva, így azt nem tudtam meg figyelni, és az ügynökünkre sem figyeltem, mikor az beszélt, mert az új dal szövegen dolgoztam, az valahogy jobban le kötött, mint az oda figyelés.
- Én is kérhetek egy másolatot? - Kérdem, hisz nem biztos, hogy végig együt maradunk, és nem biztos az se, hogy pár napmulva is fe ismerném, ha szembe jönne velem az utcán.
- Valamint, egy kábítóra állítható fegyvert is szeretnék kölcsönbe, ha lehet. - Mondom, de ha a fegyver az felejtős dolog, akkor azt hagyom nem érdekel. Közben, úgy hallom, hogy az én kommunikátorom is meg szólalna, talán a többiek akarják tudni, hogy merre vagyunk, vagy csak a fülem csenget.
Karakteradatok
Síkok:
Elküldtem a képet is és a válasz nem is sokára érkezett is vissza. Nem jó mert nem ismerős neki semmi sem a képen. Persze nem számítottam névre de végül is annyi eredmény lett, hogy nem idevalósi az öltözete. Nem megnyugtató, hogy a fegyvert se ismeri meg nagyon, hogy milyen népé lehet legalább. Én már csak egy eléggé bezárt világból csöppentem bele egy másikba így tippelni sem tudnék egy véletlenszerű nemzet nevével se.
- Igen Ő volt.
Válaszolok a kérdésére majd hallgatom tovább amit még tud és mond.
- Ebből már megpróbálunk elindulni. - válaszolok - Vedd fel kérlek a kapcsolatot a herceggel. Zyro is a vonalában volt a lövedéknek és szeretnék értesülni ha valami változik az állapotán.
Tartok egy kis szünetet ahogy elgondolkozok.
- És továbbítod neki is ezt a képet? A testőrsége talán tudhat valamit.
Bár nő volt a támadó lehetséges, hogy maga a hercegünk rögvest tudni fogja ki az mert valami elégedettlen rövid kapcsolata volt. Bár az viccnek is rosszízű lenne. Megvárom még a választ ha van valami majd lerakom a hívást és Fenn-Lee felé fordulok vissza és a biztonsági főnök felé.
- Nem vagyunk a herceg testőrség vagy a katonaság tagjai így kétlem, hogy bármiféle fegyvert adhatnának nekünk az épület biztonsági szolgálata. És erős kételyeim vannak avval kapcsolatban, hogy egy egyszerű kábító pisztoly megoldás lesz erre a nőre.
Egyáltalán azt se tudjuk még, hogy a bolygón van-e még. Ahogy felbukkant arra az ezrednyi pillanatra és már tűnt is el.
- Nem hagyott valami nyomot a nő utazó eszköze? Bármiféle teleportáció vagy ilyesmi lehetett az ahogy felbukkant, lehet, hogy valami vegyi, vagy energia nyomot hagyott..?
Gondolkozok el hangosan. Bár roppant szégyenlem ezt sajnos fogalmam sincsen, hogy az ittenieknek van-e ilyen technológiájuk vagy sem. Az én népem páncéljaiban direkt voltak energia leadások amit a sisakok radarjai fogtak így könnyedén meg tudtuk állapítani, hogy melyik jel a térképen kicsoda. Lehetséges, hogy itt nem így működik ez.
Karakteradatok
Fenn is megkapta a másolatot azok után, hogy kért azt, de a fegyvernél határozottan rázta meg a fejét a férfi, akivel eddig beszéltek. Aiannak pedig igaza lett végül azzal, amit mondott, tippelt.
- Sajnálom, fegyvert nem adhatunk ki – mondta. – Semmilyet.
Már csak azért sem, mert nem voltak külön kábító fegyverek, lézerfegyvereket, energiaalapú használtak a bolygón, azok pedig állítható fokozatúak sokkolástól, bénítástól a gyilkolásig levő skálán. Az pedig nem lehetett meglepő, hogy egy teljesen idegen személynek senki sem ad át ilyesmit. Eközben Adora bólintott a kérésekre.
- Persze, tájékoztatlak majd, amint lesz információm – ígérte meg a nő. – A képet pedig szétküldöm a palotában, innen meg gondolom felveszik a kapcsolatot a helyi erőkkel, titkosszolgálattal és effélével.
Ahogyan Aian hangosan gondolkodott arra a velük levő tiszt szólalt meg. Valószínűleg ilyesmivel egy hotel nem rendelkezett és mire bárki, aki kiérkezett volna energiajeleket vizsgálni az már eltűnne.
- Mivel a támadó nem tűnt helyinek… - kezdte. – Mindenkinek, akik bejönnek a bolygóra, főleg a szegényebb réteg, mint aminek ő is látszik az űrreptér közelében egy menedékkérő központba, táborba kerülnek. Egyfajta városrész inkább, igencsak nagy, multikulturális terület… maffiával, illegális dolgokkal is. talán ott látták, tudják, hogy ki ő.
Ha Aian rákérdez Adora-ra, akkor a lány is ezt a helyet javasolta volna kezdésnek.
Fenn is megkapta a másolatot azok után, hogy kért azt, de a fegyvernél határozottan rázta meg a fejét a férfi, akivel eddig beszéltek. Aiannak pedig igaza lett végül azzal, amit mondott, tippelt.
- Sajnálom, fegyvert nem adhatunk ki – mondta. – Semmilyet.
Már csak azért sem, mert nem voltak külön kábító fegyverek, lézerfegyvereket, energiaalapú használtak a bolygón, azok pedig állítható fokozatúak sokkolástól, bénítástól a gyilkolásig levő skálán. Az pedig nem lehetett meglepő, hogy egy teljesen idegen személynek senki sem ad át ilyesmit. Eközben Adora bólintott a kérésekre.
- Persze, tájékoztatlak majd, amint lesz információm – ígérte meg a nő. – A képet pedig szétküldöm a palotában, innen meg gondolom felveszik a kapcsolatot a helyi erőkkel, titkosszolgálattal és effélével.
Ahogyan Aian hangosan gondolkodott arra a velük levő tiszt szólalt meg. Valószínűleg ilyesmivel egy hotel nem rendelkezett és mire bárki, aki kiérkezett volna energiajeleket vizsgálni az már eltűnne.
- Mivel a támadó nem tűnt helyinek… - kezdte. – Mindenkinek, akik bejönnek a bolygóra, főleg a szegényebb réteg, mint aminek ő is látszik az űrreptér közelében egy menedékkérő központba, táborba kerülnek. Egyfajta városrész inkább, igencsak nagy, multikulturális terület… maffiával, illegális dolgokkal is. talán ott látták, tudják, hogy ki ő.
Ha Aian rákérdez Adora-ra, akkor a lány is ezt a helyet javasolta volna kezdésnek.
Thorhalla- Fórumanyu
Karakteradatok
A képet, én is megkapom, de a pasastól is megkapom, hogy nem kapok fegyvert, és a biztonságitól is. Majd, a férfi folytatja a beszélgetést a... Nem is tudom minek nevezzem a másikat. Talán, barátnő? Végül is meg lehet, elő fordulhat. Egy tipp is elhangzik, a biztonságitól, hogy a szegényebb szintre kellene lemennünk, hátha ott találunk valamit, egy nyomot, vagy bármit.
- A címet el kérhetnénk? - Kérdem, hisz ha taxi val megyünk, a cím is fogkelleni, de hanem is fontos lehet, ha el tévednénk jól jöhet az útba igazitásnál. De, remélem nem lesz rá szükség, mármint a útba igazitásra gondolok. Ha ennek vége, meg látoogatom Zoyt, a korházban. Nos, addig is viszont erre a küldetésre kell koncentrálnom. Ez, most fontosabb, mint Zoy-Gon, de azért barát ként ő is nagyon fontos.
- A címet el kérhetnénk? - Kérdem, hisz ha taxi val megyünk, a cím is fogkelleni, de hanem is fontos lehet, ha el tévednénk jól jöhet az útba igazitásnál. De, remélem nem lesz rá szükség, mármint a útba igazitásra gondolok. Ha ennek vége, meg látoogatom Zoyt, a korházban. Nos, addig is viszont erre a küldetésre kell koncentrálnom. Ez, most fontosabb, mint Zoy-Gon, de azért barát ként ő is nagyon fontos.
Karakteradatok
Síkok:
Adora válaszával megigéri, hogy azonnal szól ha lesz valami változás az állapotukban. Megköszönöm neki majd pár rendben után arra amit mond vissza fordulok és szavaimat inkább Fenn-nek szögezve beszélni kezdek miután kérte a címét a helynek amit javasoltak nekünk.
- A képet szétküldi Adora a palotában is és mindenhol. Elég sok embert lefedünk, de ha nem is ismeri senki ha valaki meglátja akkor biztosan tudni fogjuk hamar.
A hely leírásán másodjára is eltöprengve komoly aggályaim lépnek fel az ötlettel kapcsolatban, hogy oda menjünk ahogy vagyunk így. Civilben kételkedek benne, hogy bárki ismerne és nem vagyok feltűnő jelenség. Egy egyszerű olcsóbb ruházatra cserélve a tiszti ruhámat megoldhatom az elvegyülést bár nem feltétlen információ szerzést. Fenn-t nem tudom felismerik-e és az jó-e vagy rossz. "Lekapcsolom" a bandázsokat. Nem vagyunk veszélyben sem és szükség sincsen rá most. Merengek magamban, hogy lenne a legjobb. Mi lenne a következő lépés, vagyis, hogy mi lehetne a jó lépés. Mehetünk rögtön az említett helyre és menet közben és ott kitaláljuk majd, hogy mi legyen? Nem ismerem a helyet, hogy tudjam miképpen is kéne elboldogununk majd abban a környezetben de ez az egész világra is igaz.
- Mi legyen, menjünk oda most vagy előtte még akar valamit csinálni?
Fordulok Fenn felé végül, hogy döntse el ő miképp mozogjunk. Talán neki van olyan információja amit én nem tudok és segíthet nekünk majd azon a placcon.
Karakteradatok
A férfi meglehetősen furcsán nézett a kree lányra.
- Címet? – kérdezte zavartan. – Mint mondtam ez egy egész negyed… a taxik adatbázisában benne van.
Itt is, mint a kree-knél sofőr nélküli hangvezérelt utasszállítók voltak és mivel csak egy negyedről volt szó, így különösebben cím sem létezett, mert nagy területet fedett le. Ezek után még Aian elmondta, amit szeretett volna és deaktiválta a bandázsokat. Kérdőn fordult oda Fenn-hez, hogy mit is szeretne a lány, úgy tűnt, hogy átadta a fiatal férfi az irányítást a számára és az ő javaslata lehet döntő abban, hogy mit tesznek a későbbiekben.
//Bocsánat, hogy rövid, szabadkört akartam hagyni, de gondoltam válaszolok a címes kérdésre. Figyelni fogom, nyugodtan beszéljétek meg, hogy mi legyen a folytatás, ha kellek, akkor folytatom majd a mesélést.//
A férfi meglehetősen furcsán nézett a kree lányra.
- Címet? – kérdezte zavartan. – Mint mondtam ez egy egész negyed… a taxik adatbázisában benne van.
Itt is, mint a kree-knél sofőr nélküli hangvezérelt utasszállítók voltak és mivel csak egy negyedről volt szó, így különösebben cím sem létezett, mert nagy területet fedett le. Ezek után még Aian elmondta, amit szeretett volna és deaktiválta a bandázsokat. Kérdőn fordult oda Fenn-hez, hogy mit is szeretne a lány, úgy tűnt, hogy átadta a fiatal férfi az irányítást a számára és az ő javaslata lehet döntő abban, hogy mit tesznek a későbbiekben.
//Bocsánat, hogy rövid, szabadkört akartam hagyni, de gondoltam válaszolok a címes kérdésre. Figyelni fogom, nyugodtan beszéljétek meg, hogy mi legyen a folytatás, ha kellek, akkor folytatom majd a mesélést.//
Thorhalla- Fórumanyu
Karakteradatok
Tehát, nem kell cím, hisz egy negyedről van szó, ahova még egy taxi is eltud minket vinni. Tudom meg a dolgot, így akkor nem is kell a cím. Majd, a ideiglenes társam is mond valamit arról, hogy a társa vagy kije szétküldi a képet, hátha látta valaki a hölgyet. Az első mondatára, biccentek egyet, hogy jól van hisz nem tudom mi mást kéne erre reagálnom, így marad ez. Majd kérdez is tőlem, amin kicsit gondolkodnom kell. Meg tehetném, hogy azt mondjam, hogy menjünk, de nem lehetek biztos benne, hogy tudja e hogy ki vagyok, hogy ismer e egyáltalán, vagy mi. Ráadásul, ha így megyek, nem hiszem, hogy az arra adna okot következtetni, hogy egy star nyomoz egy gyilkosági kisérlet ügyében, meg gondolom nem is tudhatja, hogy én is ott leszek, így rám nem fog gyanakodni a csaj. De ez csak egy teória, és nincs rá garancia, hogy így is van. Minden esetre, mindenre fel kell készülni, így arra is, hogy tévedek.
- Ami azt illeti, szükségem lenne, egy olcsó ruha boltra, hogy inkognitóban legyek. - Mondom, hisz tényleg fel kell készülnöm akármien lehetőségre, az ottani helyzetre. Meg aztán, ha felismernek talán meg is rohamoznak, és így nem tudok segíteni neki a nyomozásban.
- Ami azt illeti, szükségem lenne, egy olcsó ruha boltra, hogy inkognitóban legyek. - Mondom, hisz tényleg fel kell készülnöm akármien lehetőségre, az ottani helyzetre. Meg aztán, ha felismernek talán meg is rohamoznak, és így nem tudok segíteni neki a nyomozásban.
Karakteradatok
Síkok:
- Rendben. - válaszolok tömören a nőnek. - Akkor először intézzük el azt.
Nekem egy csuklyás kabát úgy is elegendő lesz, miután páncélomtól nem fogok megválni és egy egyszerű kabátot képes az álcázóm is elvinni és ami alatta van. A sisakom meg elég lesz arra, hogy arcomat se láthassák. Amíg nem leszek arra kényszerítve egy esetleges harci szituáció kialakulása miatt, hogy a bandázsokat aktiváljam kétlem, hogy bárki felismerne. De ha így is lenne egyszerű indokokkal mint például bér testőrként is előadhatom majd magamat.
- Javasolnám, hogy a hercegtől kérjünk ruhát és fegyvert ám tartok tőle, hogy a ruhák minősége amit adna messziről elárulna minket. De a fegyver témájában úgy gondolom tudunk tőle kérni.
Remélem legalább is, hogy ennyi befolyása van, hogy valamiféle puskához hozzá juthassak. Ami a nőt illeti, nem tudom mit használhat, de arzenállal sem érkezhetünk. Ha minden kötél szakad és felismerik a nőt akkor is mozoghatok majd még a testőr vonalon, és a hely ahova megyünk még reális óvatosságba is belefér.
- Az inkognitó jó ötlet. Ám minden esetre ha felismernék vagy sem mindig referáljon rám mint egy testőrére. Amennyiben kiderülne a kiléte is ésszerű magyarázatra is szüksége lesz, hogy miért van ott mivel az igazi indokunk felfedése semmi esetre se jó ötlet amíg nem tudunk többet. Ezt a részét teljesen magára hagyom.
Karakteradatok
//Nyugodtan folytassátok, amíg nincs meg a terv, meg nem érkeztek, ruhaboltot, stb. ilyesmit találtok, tudtok vásárolni, kb. mindent, csak fegyvereket nem.//
Thorhalla- Fórumanyu
Karakteradatok
4 / 5 oldal • 1, 2, 3, 4, 5
4 / 5 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.