Akali Amikwa (Vörös Fülemüle)

Go down

Akali Amikwa (Vörös Fülemüle) Empty Akali Amikwa (Vörös Fülemüle)

Témanyitás by Night Hétf. 10 Nov. 2014, 20:08

kinézet:
Alap:
Akali Amikwa (Vörös Fülemüle) Indian_girl_by_welximak-d628caj
Akali Amikwa (Vörös Fülemüle) Vampire_girl_alaina_by_lilfieinabox-d36rmr9

Név: Akali Amikwa
Egyéb név(i): Vörös Fülemüle
Faj: mutáns és vámpír
Nem: nő
Jellem: mutáns barát, ember barát, jó. Céltudatos lány, akit egykönnyen nem lehet eltántorítani semmitől, azonban ha gy alakul megfontolt, sőt ravasz is tud lenni.
Személyazonosság: nyilt
Születési helye és idő: 2002 január 25
Kor: 17
Család: Apa(ismeretlen) anyja él
Foglalkozás: x-diák
Testmagassága: 170 cm
Testsúlya: 65 kg
Szeme színe: zöld
Haja színe: vörös
Bőre színe: kaukázusi
Különleges ismertetőjel:rózsaszín festék az arcn, ha ünnepien akar kinézni, és az indián viseletek.
Egészségi állapot/ betegségek: egészséges(amennyire egy vámpír lehet)

előtörténet:
Dakota államban születtem, az Ősi Lakota indián törzs egyik leszármazottjaként. Az édesapámat sosem ismertem, ennek ellenére csak néha éreztem, hogy hiányozna az életemből, mert Édesanyám mindenben támogatott. Anyám ácsként és néha gyógyítóként dolgozott a kisvárosban ahol éltünk. Voltak rajtunk kívül mások is akik Lakota származásúak voltak, és sokan kérték meg édesanyámat, hogy készítse el nekik a totemüket. Az első pár kérés után ő lett a helyi "sámánasszony" aki felmegy a hegyre, hogy az emberek totemeit megláthassa majd elkészítse azt. Eleinte kissé furcsálltam, hogy anyát emiatt mindenki ismeri, de aztán kezdtem hozzászokni.
Sajnos ez kis bélyeget nyomott az én éltemre is. Mindenki azt várta, hogy majd én leszek a következő sámánasszony, de én engem más dolgok jobban érdekeltek, minthogy felmásszak a hegyre és ott nézzem az eget fél éjszaka. Meg, hogy gyógynövényeket szedjek és abból gyógyírt készítsek másoknak. Persze anyám kedvéért, néha tanultam tőle a gyógyítás művészetét, de ez különösebben nem érdekelt. Inkább farigcsáltam különös motívumokat néhány ágba, vagy épp fadarabba. Anya hamar felismerte, hogy ehhez van tehetségem, és megtanított az ácsmesterségre is.
Persze nemcsak szabadidőből állt az életem, járnom kellett nekem is iskolába, nem igazán szerettem idejárni. Igaz sokan voltak hozzám hasonlóan Lakoták a suliban, de folyton csúfoltak, amiért fehér bőröm volt származásom ellenére, igaz én sem értettem, hogy lehet ez, mert anyámnak nem is fehér a bőre. Ezt a külső jegyen volt amiben apámra üthettem.
Az iskolában pont a kinézetem miatt sosem tudtam teljesen beilleszkedni, a fehér bőrűek a vallásom miatt, a Lakota diákok pedig a bőrszínem miatt nem fogadtak be. Persze volt néhány barátom, de akkor is más érzés, ha valaki egy nagyobb közösség tagja tud lenni.
A barátaimmal, azonban szinte sülve főve, együtt voltunk, és együtt jártunk különböző iskola utáni programokra is. Sokszor mentünk, lovagolni, íjászkodni, vagy éppen festeni, persze legtöbbször ősi motívumokat, mert a barátim mind Lakota származásúak voltak, akiket nem zavart a bőrszínem.
Ez volt számomra a boldog gyermekkor, tele minden jóval. Bár az iskolát mindig szívesen kihagytam volna, mert az unalmasabb tárgyakon gyakran elkalandoztak a gondolataim.
Egyik nap a suliban tehetség kutatót hirdettek, amit eddig itt még sosem és én is indulni akartam. A barátaim sem értették mivel akarok indulni, elvégre a tehetségkutatókban legtöbbször jó tánc vagy ének tudásra volt szükség. Na a tehetségkutató után kaptam a Vörös Fülemüle nevet, mert senki se tudta rólam, hogy miközben faragok, és festem a kis faszobraimat, aközben én énekelgetni szoktam.
A tehetségkutatót ugyan nem nyertem meg, de így is elértem a harmadik helyezést. Ami nagy büszkeséggel töltött el engem, anyámat és a barátaimat is. A verseny után persze már a fehér bőrű sulitársak is keresni kezdték a társaságomat, de én átláttam a szitán és nem hanyagoltam el a barátaimat miattuk. persze nem tetszett nekik, hogy a hirtelen jött népszerűségben nem akarok velük lógni, de ez engem nem izgatott igazán.
Anyám egyik nap miután visszatért a hegyről, odalépett hozzám és egy kis famedált nyomott a kezembe. És közölte velem, hogy ma este miattam ment fel a hegyre, hogy megtudja mi is a totemem. Kissé meglepődtem, mikor kiderült, hogy a sárkány a totemem, valami másra számítottam, bár ez már úgy sem érdekes.
Először nem értettem miért ezt a totemet kaptam, főleg mert nem is értettem a totem üzenetét, pedig állítólag mindenki rájön előbb vagy utóbb.
Pár hónappal később igencsak fájdalmas módon tudtam meg erre a kérdésre a választ. Egyik nap mikor otthon voltam és épp egy kis szobrot farigcsáltam, egyszer csak belépett anyám hozzám aggódó arccal. Azt kérte, hogy költözzek el Brooklynba, amíg nem késő. Én eleinte csak értetlenül álltam a dolog előtt, de aztán elmesélte,  miért ez a nagy sietség.
Elmesélte, hogy az apám mutáns volt, bár azt nem mondta meg milyen, csak annyit árult el, hogy mikor rájött a dologra, már túl késő volt. Attól tartott, hogy én is örököltem a mutáns géneket, melyek hamarosan jelentkezhetnek és a biztonság kedvéért el akart küldeni a mutáns iskolába Brooklynba. Persze csak addig, míg ki nem derül, hogy mutánssá válok -e végül. Megígérte, hogy gyakran megfog látogatni, akármi is lesz, és azt is megígérte, hogyha kiderül, hogy nem örököltem a géneket, akkor hazahoz, de ebben a faluban ahol élek, nem lenne biztonságos nekem, mert ha mutáns lennék, az hamar kiderülne és veszélybe kerülhetnék.
Bár én nem gondoltam volna, hogyha eddig lappangott bennem a mutáns gén akkor most fog előtörni, de ha ez megnyugtatja, akkor ki fogom bírni azt a néhány hetet Brooklynban. Addigra csak kiderítik az iskolában, hogy valaha is lesznek -e képességeim.

képességek: még nem tudni

Szakértelmei:
- Gyógynövényekből, gyógyteák, kenőcsök készítése.
- beszél Lakotául és angolul is anyanyelvi szinten
- Fafaragás művészetét ismeri, és gyakran dekorálja festékkel, kis faszobrait.
- tud lovagolni, íjászkodni, festeni(sulis szakkörökből)
- szépen énekel, bár csak magának énekelt legtöbbször, de a versenyen megmutatta, hogy tud is.

Privát előtörténet véleményezést kérsz: igen

felszerelés: a nyaklánc(/totem) ruhák,kabát, kesztyűk, sulis cuccok, festékek, arcfestékek, tollak, bicska, néhány fadarab, amit majd kifaraghat ott, Pánsíp, rajzfüzetek, amibe festhet majd. És persze a tollak, amik a hajában vannak.

Képesség száma: 1

bővítés: A képességeinek megjelenésének éjszakáján akaratlanul is belekeveredett egy démon és egy angyal csatájába a metrón. A szerelvény kisiklott és a lángok sok mindent és mindenkit elemésztettek. Ekkor látta meg a későbbi vámpír atyját, amint az a sofőr vérét szívta ki éppen, majd az ővéből is lakmározott, de az ő életét meghagyta és újat adott neki. Bár Akali még nem tudja, hogy ez milyen irányú lesz még.

amit eddig megtudott képességéről és megszerzett képességei:

_________________
Reneszánsz: Zack Blue  VH: Nikoletta Blue x-diák: Akali/Vörös fülemüle  Out: Akali/Vámpírka
Akali Amikwa (Vörös Fülemüle) Nightcrawler____by_edmcguinness-d7drqg4 Akali Amikwa (Vörös Fülemüle) D3c8cad0c708650896e407947a51e8c7 Akali Amikwa (Vörös Fülemüle) Indian_girl_by_welximak-d628caj Akali Amikwa (Vörös Fülemüle) Vampire_girl_alaina_by_lilfieinabox-d36rmr9
Night
Night
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 252
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Aug. 27.
Age : 29
Tartózkodási hely : Ahol épp állok

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.