Vörös Királynő

Go down

Vörös Királynő Empty Vörös Királynő

Témanyitás by Morsus Csüt. 27 Aug. 2015, 00:05

Vörös Királynő 1232515-red_queen_01
Név: Hope J. Pym
Egyéb név(i): Hope Janet Pym
Faj: Szuperhumán /Zseni/
Nem: Nő
Jellem: Nem nagyon érdekli senki. Arrogáns zseni.
Személyazonosság: Titkos
Születési helye és idő: New York, 1992
Kor: 26
Család:
- Henry "Hank" Pym, apa, /elhunyt
- Janet Van Dane-Pym, anya, /elhunyt
-- Henry Pym Jr., testvér
--- Rita Pym, Henry felesége
-- Scott Pym, testvér
-- Cassandra Pym, testvér
Foglalkozás: SHIELD kutató genetikusa, Bosszú Angyal
Testmagassága: 174 cm
Testsúlya: 57 kg
Szeme színe: kék
Haja színe: barna
Bőre színe: Krétafehér
Különleges ismertetőjel: A kísérletek miatt a bőre krétafehérré vált.
Repülési sebesség: 60-70 km/h
Egészségi állapot/ betegségek: Egészséges

Életrajza:
Hope, Hank és Janet lánya, a másodszülött. A lány már nagyon fiatalon egy hisztissé és beképzelté vált. Mire a család észbe kapott a kisiskolás már úgy parancsolt mindenkinek, mint egy elkényeztetett hercegnő. A gond az lett, amikor ez jogossá vált. Ms. Pym ugyanis született zseni volt. Mielőtt Reed távozott a bolygóról többször emlegette fel Hanknek, hogy a lánya talán a jövő egyik legnagyobb reménysége lesz. Hűen a legtöbb zsenihez Hope még tini kora előtt végzett a gimivel és egyetemre került. Sokak szerint a lány nem zseni csak nem tudja elfogadni a nemet. Úgy döntött olyan lesz, mint az apja és ebben semmis em állhatott az útjába. Néha tényleg úgy tűnik csakis a bizonyítási vágy hajtja.
A szülei már nem élték meg a lányuk sikereinek nagy részét. Furcsa mód ez nem törte meg Hope-ot vagyis nem úgy, mint a fivérét. Gyász és menekülés helyett a lány biztos akart lenni benne, hogy az apja legendája örökre fennmarad. Az egyetemen minden munkája az apja ötleteinek fejlesztése és megértéből állt. A családot támogatták és a nevelőjük egy bizonyos David Banner lett, akiről csak évekkel később derült ki, hogy ő az öreg Hulk. A férfi keveset mesélt a tűztől, ami elvette a szülőket, de látszott rajta, hogy bármit megtett volna értük.
Hope 17 évesen újra alapította Pym labort és a katonaságnak kezdett dolgozni ő alkotta az új hangyaosztagosokat és tervezte a góliát projektet. Közben David szép lassan elhagyta őket, hogy a hadsereg ne találja meg őt és ne keverje bele a kicsiket. A lány és az akkor már felnőtt fivére újra alkották a Pym családot Henry még szerelmet is talált és mindenki részese lett a Pym kísérleteknek. Mivel Hope maga volt az egyik alany így az átalakulás során egy genetikai hiba miatt a bőre elfehéredett, bár ő ezt sosem látta be, mint hibát.


Képességei:
Képes akarattal kicsinyíteni a testét egészen öt centis magasságra. Ha egy centit is csökken a magassága a hátából kinőnek darázsszerű szárnyak, amikkel maximum tud 70 km/h sebességgel repülni, de erre egy eset volt csak általában 60 km/h-nál már kezd kifulladni. Bár a teste összemegy a fizikai ereje megmarad a normál méretében még ekkor is. (ez nem sok mivel Hope nem éppen egy edzett és aktívan sportoló lány)

Felszerelés:
A csuklóján lévő fullánkok. Képes velük egy speciális biológiai elektromos csípést kiadni, ami egyenesen az idegrendszert sokkolja és minden elektromos tárgynak árt ezzel. A hatása valamivel erősebb a rendes Darázsféle csípésnél. Másodlagosan mindkettő a Pym-részecske sugár kibocsájtására képes, amitől valamit letud csökkenteni méretében vagy vissza növelni a természetes méretére.

Szakértelmei: Hope zseni, ő tökéletesítette az apja szérumát majd tovább fejlesztette egy speciális energiaalapú verzióra, aminek hála már nem kell különleges ruhát hordani,hogy az is a tulajdonossal változzon. Ez a sugár instant hatású és ugyanazokat a Pym részecskéket generálja, amit a gáz is. Pym a molekuláris genetika egyik legnagyobb szakértője. A legnagyobb ismerője a Pym részecskéknek és a darázs genetikai átalakításnak.

Megjegyzések:

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.