Worthington torony

2 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4  Next

Go down

Worthington torony - Page 2 Empty Re: Worthington torony

Témanyitás by Viktória Studtheim Szomb. 31 Jan. 2015, 00:36

Még mielőtt befejezhettem volna, már változott is a fiú és ment is az ajtónak. Hm, gondolom ez a század elejének sajátossága lehet. Én előbb kinyitni próbáltam volna de már mindegy. Burton rendesen lehordja a gyereket, ami érthető, bár nem vesztegetnék ezzel időt, de nem én vagyok a parancsnok. Sóval pofa be és előre. Úgy tűnik a rögtönzött ajtónyitás nem ment teljesen észrevétlen. Tüzet nyitnak ránk. Szinte pánikolva próbálok a legközelebbi fedezékbe jutni. Szaporán szedem a levegőt és nem nagyon tudom kontrollálni. Nem sokszor volt tűzpárbajban, még bőven nem szoktam hozzá. Főleg nem ilyen meztelenül, páncél nélkül. De figyelnem kell, hiszen nem áll meg a világ, attól, hogy én pánikolok. Burton mondja a rádión át, hogy flashbang jön. Gyorsan nyúlok is a zsebembe és kiveszem a füldugóm. Ezután az övemről leveszem a gázmaszkomat és azt is felveszem. Ezután csak készülök, hogy induljunk. Bár a fegyveremet készenlétbe tartom, de nem nagyon tervezek lövöldözni. Inkább arra figyelek, hogy ne kerüljek senki útjába. Vannak nálam jobb lövészek, akik félkézzel le tudnak szedni több célpontot, mint én. Inkább őket hagyom, hogy érvényesüljenek. Persze azt nem hagyom, hogy miattam valaki megsérüljön. Ha látok valakit, aki veszélyt jelent bármelyik társamra vagy esetleg túszokra, akkor meghúzom azt a bizonyos ravaszt. Nem hagyhatom, hogy miattam sérüljön meg valaki.
Viktória Studtheim
Viktória Studtheim
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 21
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2014. Dec. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Darren Cain
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Worthington torony - Page 2 Empty Re: Worthington torony

Témanyitás by Godlaw / Tao Szomb. 31 Jan. 2015, 13:43

Helyszín: Worthington torony, földszint
Időpont: 2025. december 19. 17:45
Résztvevők: Waynoka, Szabó Éva, Tomas Burton, Zacharias Waver-Davidson, Viktória Studtheim, Shanon Cole (NJK)
Körváltás 5 naponta, legközelebbi: február 5.

Egyelőre a lépcsőházban van mindenki, a golyókat egy ideig fogja a kivezető ajtó, de nem erre lett tervezve, így a sokadik sorozat után már átütik a lövedékek azt, és mivel a zárat is szétlőtték, az ajtó kinyílik a lövések erejétől. A lépcsőház nem túl tágas, épp csak funkcióját látja el, és szellőző nyílást sem látni benne ezen a részen. Így az egyetlen fedezék valóban maga az ajtó melletti fal.
Burton kiadja a parancsokat, Shanon pedig rögtön előveszi a füldugót és a gázmaszkot. Fegyverrel a kezében áll továbbra is az élen, de előre engedi az ajtónál Burtont, aki vezetni akarja a támadást. Miután mindenkinek elég ideje volt, hogy elővegye a védőfelszerelést, Burton bedobja a gránátokat a nyitott ajtón az előtérbe, bár nem tudja, hogy ellenségei pontosan hol helyezkednek el.
Először a flashbang robban, még füldugón keresztül is hallani, de kárt nem okoz annak, aki védekezett ellene. Ezután a füstgránát következik, és Burton rögtön el is indul. belépve egy tágas terembe érkezik, afféle fogadóterem lehet. A belmagassága kb. tíz méter lehet, az alapterülete pedig egy kézilabda pályához hasonló. A füst ekkora helyen nem elég sűrű, hogy teljesen elfedjen mindent, így látszik, hogy az oszlopokkal tűzdelt terem szemközti oldalán állnak a fegyveresek. Burton egyelőre négyet lát, az oszlopokat használják fedezéknek, és az első, ami Burtonnek feltűnik, hogy rajtuk is van gázmaszk. Szerencsére azonban a flashbang ellen nem készültek, így a négy alak elvakulva, fülét fogva próbál fedezéket keresni.
Ahogy a gránát füstje kezdi beteríteni a helyet, már valóban szükség van a hőkamerára, ezzel azonnal látszik, hogy a négy alakon kívül másik négy is van még az oszlopok takarásában.
Burton tehát fedezéket keres először, a legközelebbi oszlop mögött talál menedéket, és közben van ideje kábító lövedéket küldeni az egyik vakoskodóba is. A férfit a lábán találja el a lövedék, és néhány másodperc alatt elkábul.
Másodiknak Shanon jön ki, és macsakszerű ügyességgel rögtön fedezékbe veti magát, mivel az ellenségek közül néhány tüzet nyit, igaz, eléggé vaktában lövöldöznek, mivel a flashbang hatása még nem múlt el.


Az ábrán:
A lenti ajtón érkezik a csapat, balra mellettük a liftajtó van. Szemben ugyan ez az elrendezés, a terem jobb- és baloldalán pedig további, kétszárnyú ajtók nyílnak az épület többi részébe. A fekete foltok az oszlopok, a pirosak az ellenségek, a zöld az, amelyiket Burton már lelőtt. Kék jelzi Burtont, sárga Shanont, a többiek egyelőre a lépcsőházban vannak. És igen, középen az ott a füst. Egy oszlop nem sokkal szélesebb, mint egy ember, szóval kettőnek már nem nyújt biztos fedezéket.
Worthington torony - Page 2 1110722097_trium_www.kepfeltoltes.hu_


_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Worthington torony - Page 2 Empty Re: Worthington torony

Témanyitás by Serena Davidson Szomb. 31 Jan. 2015, 14:45

Fent miután megjött a parancs, hogy mi is fog történni Zack felvette a szemüveget, illetve gyorsan a füleibe helyezte a füldugót is, hogy a flashbang ne zavarja meg őt semmiben. Figyelte, ahogyan Shanon és Burton már előre haladtak a benti részre, a hőképen látta csak azt, hogy hány ellenség is lehet. A többiekre nézett, aztán kézjellel mutatta, hogyha indulnak, akkor fedezi őket, azonban, ha nem teszik és hagyják, hogy a fiú menjen előre, akkor viszont őt fedezzék.
Tudta, hogy mindez igencsak veszélyes játék, hiszen nem állhattak meg Burton és Shanon pozíciójában, hanem tovább kellett haladniuk a következő oszlophoz. Mind a két fegyverét a kezébe vette és előbb vagy utóbb, de mindenképpen elindul. Ha utolsónak, akkor akkor, ha előtte, akkor a társait is fedezi. Bármelyik is áll fent, ha elsőként megy, akkor Burton irányába halad oldalra, ha később akkor arra, amerre kevesebben vannak. A lényeg, hogy gyorsan és óvatosan próbál haladni, egy pillanatra áll csak meg az oszlopnál, majd belülről – a fal oldali irányba – indul meg próbálva elérni a következő oszlopot, ami immáron közelebb van a füsthöz. Egyelőre nem vesz elő gránátot, nincs ebben a helyzetben lehetősége. Gyorsan próbál haladni, végig úgy, hogy takarásban legyen és ne lehessen rálátni. Arra figyel a hőkép segítségével, hogyha valaki célba veszi és próbálna rálőni mihamarabb fedezékbe ugorhasson, vagy hasra vághassa magát. Ha azonban sikerül elérnie a következő oszlopot, akkor ott letérdel, hogy kisebb felületet lássanak belőle, illetve pontosabban is tudjon majd lőni. Így figyeli az ellenfeleiket és ha van lehetősége, akkor próbál a kábító fegyverrel célzás után lőni. Ha nincs, akkor egyelőre marad és próbál úgy helyezkedni, hogy ne találhassák el.

felszerelés:

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Worthington torony - Page 2 7ik0U8W
Serena Davidson
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1338
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 17
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Worthington torony - Page 2 Empty Re: Worthington torony

Témanyitás by Viktória Studtheim Kedd 10 Feb. 2015, 22:43

Burton terve egyenlőre úgy tűnik, hogy működik. Vagyis mivel Shanon és ő is bemennek anélkül, hogy véres cafatokká lőtték volna őket. Ez pozitívum. Zack jelzi, hogy menjünk mi is, amit egy bólintás után meg is teszek. Ahogy az ajtóhoz érek rögtön megpróbálom felmérni a terepet. Füst van a nagy terem közepén, azon túl pedig pár ellenséges lövész. Mivel a szemüveg csak a nyakamon lóg, ezért nem tudom megnézni, hogy pontosan mennyien vannak. De nem is fontos most ebben a pillanatban ez. Megpróbálok az ellenfelektől lehető legtávolabbi oszlop mögé bújni. Természetesen egy olyan mögé, ami nem foglalt. Természetesen a fal mellett megyek, olyan halkan amennyire csak tudok, úgy hogy a sebességet is megtartsam valamennyire. Ha valaki a célkeresztembe kerül, akkor azt természetesen elküldöm aludni. Ha sikerül beérnem a fedezékbe komolyabb probléma nélkül, akkor megpróbálom felmérni ellenségeink technológiai szintjét. Nem lenne jó, ha valami meglepetés érne minket. Főleg, ha itt lenne az a fegyver ami a lyukat robbantotta ki. Ha kell, akkor a szemüveget is felveszem, bár elég gyorsnak kell megtennem. Természetesen, ha parancsot kapunk, akkor az a prioritás.
Viktória Studtheim
Viktória Studtheim
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 21
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2014. Dec. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Darren Cain
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Worthington torony - Page 2 Empty Re: Worthington torony

Témanyitás by Tomas Burton Csüt. 12 Feb. 2015, 23:39

A terembe érve egyből fedezék mögé, esetemben egy oszlop mögé bújok, és a hőkamerán keresztül mérem fel az ellenséget. Miután ez megtörtént, gyorsan elkábítok egyet közülük, és megpróbálom fedezni a többiek kirohanását, illetve fedezék mögé bújását. Egyelőre az a fő prioritás, hogy mindenki biztonságban elhelyezkedjen, majd megpróbáljunk minél többet leszedni az ellenfelek közül - amennyiben erre látok esélyt. Egyelőre a flashbangnek hála nálunk az előny, ezt próbálom a lehető legjobban kihasználni, és annyit lelőni közülük, amennyit lehet, majd gyorsan, mielőtt reagálni tudnának, dobok még egy vakítót - kétszer egymás után elsütni ugyan azt a trükköt annyira szar, hogy talán nem számítanak rá, vagy ha igen, akkor is próbálok nem hagyni időt nekik a reagálásra. Miután ez megtörtént, ismét az aprítás, vagyis a kábítás következik, ekkor már megpróbálok felzárkózni hozzájuk, csökkenteni a távolságot, és fokozatosan csökkenteni az ellenség számát. Ha sikerül megnyernünk a tűzharcot, és nem igazán sérül senki, akkor azonnal kiadom a parancsot a továbbmozgásra. Ha sebesültünk van, akkor először biztosítani a terepet, aztán ellátni a sérültet, és az állapotától függően vagy továbbindulni, vagy kiküldeni a helyről - ha viszont végképp rossz állapotban van, akkor valakit kijelölni, hogy vigye ki. Ha pedig esélytelennek tűnik a tűzrharc megnyerése, akkor megpróbálok visszavonulni a csapattal a lépcsőházba - természetesen én zárom a sort.
Tomas Burton
Tomas Burton
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 111
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Oct. 29.

Karakteradatok
Főkarakter: Raten Chromixen
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Worthington torony - Page 2 Empty Re: Worthington torony

Témanyitás by Godlaw / Tao Pént. 13 Feb. 2015, 20:50

//Mivel Waynoka jelezte, hogy határozatlan ideig inaktív lesz, NJK-ként fog tovább haladni a kalandban.//

Helyszín: Worthington torony, földszint
Időpont: 2025. december 19. 17:46
Résztvevők: Waynoka (NJK), Szabó Éva, Tomas Burton, Zacharias Waver-Davidson, Viktória Studtheim, Shanon Cole (NJK)

Miközben Zack és Viktória elindulnak társaik után, Waynoka és Éva nem reagáltak elég gyorsan, és hiába mondta el időben Tomas, hogy gránáttal készül, nem tettek fel füldugót vagy gázmaszkot. Mivel ők ketten még mindig a lépcsőházban vannak, a gázmaszkra egyelőre szükségük sincs, de a zárt térben robbanó flashbang számukra erős fülcsengéssel jár, és enyhe szédüléssel.
A teremben eközben elfoglalja a fedezékét Zack és Viktória is, Tomas és Shanon fedezik őket, így biztonságban eljutnak egy-egy oszlopig. Ekkor Tomas a többiek figyelmeztetése nélkül dob egy újabb flashbanget, ami ezúttal az ellenségeket nem lepi meg annyira, a hátrébb állók időben fedezékbe húzódnak a fényhatás előle. Akik közelebb vannak még nem annyira heverték ki az előzőt, de a füst valamennyire tompítja a fényt, így valószínűleg rájuk sincs túl nagy hatással.
Ellenben a csapat már nem ennyire szerencsés, Zack hőkamerája csak a flashbang közvetlen közelében érzékeli az erős hőt, de ez is annyira vakító, hogy néhány másodpercig csak foltokat lát. Viktória szabad szemmel figyelte a termet, és próbálta fedezni további társaik bejövetelét, így ő tejesen elvakultak. Ráadásul társaik odakint továbbra is tétlenül álldogálnak. Shanon reflexei miatt időben vissza tud nagyjából bújni.
Egyedül Burton az, aki frissen bukkan elő a fedezékéből a robbanás után, és le is tudja szedni a három közelebbi alakot, akik a második gránát és a füst miatt szinte teljesen vakon bóklásznak fedezék után. Ezután azonban erős sortűz éri a fedezékét, így neki is vissza kell bújnia. Ekkor érkezik Shanon felől a kiáltás, aki valószínűleg természetfeletti érzékeinek köszönhetően szerzett tudomást valamiről, amiről mások nem.
-Gránát! – Kiabálja teli torokból, hogy még a füldugón keresztül is átszűrődjön valamennyire.


_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Worthington torony - Page 2 Empty Re: Worthington torony

Témanyitás by Serena Davidson Szomb. 14 Feb. 2015, 09:37

Sem Wayonka, sem Éva nem jelezte neki, hogy fedeznék, vagy indulnának, ennek ellenére elindult. Szerencsére a többiek mégis megtették, így könnyedén eljutott a másik oszlopig, amennyire látta, érzékelte, még Victoria is megtudta tenni. A következő gránátot azonban mivel előre figyelt nem látta meg, csak abban a pillanatban érzékelte, amikor az felrobbant és a hőkép miatt jó néhány pillanatra teljesen elvakította őt. félhangosan káromkodott egyet, noha nem volt szokása. Fogalma sincs, hogy ki dobta, csak a lövéseket hallotta utána és a puffanásokat. Szerencsére a látása hamar rendeződött, bár még mindig homályosan látott és a szemei is könnyeztek, annak örült, hogy legalább a szemüveg rajta volt a gázmaszk alatt, így szerencsére nem teljesen kapta telibe a robbanás. Továbbra is a saját oszlopának fedezékében volt, ez elől esze ágában sem volt kihúzódni főleg a lövések miatt sem, így volt esélye arra, hogy sűrű pislogások mellett talán teljesen kitisztítsa a szemét. Hátha sikerült teljesen kipislognia a homályosságot és a foltokat. Egy idő után azonban Shanon hangját hallotta meg, ahogyan kiabált. Gránát, a legrosszabb része az volt az egésznek, hogy fogalma sem volt, hogy honnan és milyen távolságban. Azt sejtette Zack, hogy valószínűleg pont őket kapná telibe, illetve azokat az oszlopokat, amik mögött a hátsók vannak. Tudta, hogyha ez igaz muszáj lenne úgy helyezkedni, hogy az ellenfelek könnyedén rálássanak, így kockáztatnia kellett, ami a homályos látás miatt még rosszabb volt. próbálta azonnal hasra vágni magát és úgy kigurulni egy ideig a fal felé, remélhetőleg valamilyen fedezékbe, vagy legalább az oszlop fedezze a belső részektől. A kezeit a fejére teszi, hogy azzal is védje magát. tudta, hogy lelőhetik, ha még volt ellenség, de inkább a golyók záporozzanak rá, mintsem darabokra robbanjon a gránáttól, vagy repeszek tucatjai csapódjanak belé, ha olyan volt a gránát. Ha a gránát robbanása megtörtént és volt esélye visszajutni a fedezékbe, akkor próbálta mindezt megtenni.

felszerelés:

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Worthington torony - Page 2 7ik0U8W
Serena Davidson
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1338
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 17
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Worthington torony - Page 2 Empty Re: Worthington torony

Témanyitás by Dr. Zield Jones Szomb. 14 Feb. 2015, 13:41

A helyzet nagyon hamar eldurvult. Waynokát leszidták, hogy hangos volt és nem parancskövető, de a további lépések sem voltak hangtalanok. Egy ajtót nem lehet hangtalanul szétlőni. A gránáttal együtt ez már biztos feltűnő volt. Waynoka arra gondolt, hogy most már nem csak ő fogja megkapnia nagyobb fejmosást odafentről Grimmtől vagy egyenesen Millertől. 
Tűzharc és különböző gránátok dobálása kezdődött. Waynoka szeme és füle megzavarodott a hatásoktól. A parancs úgy szólt, hogy ki kellett törni a füst és Burtonék után. Ez nem jött össze és most gránátot kaptak az ellenségtől is. Waynoka keresett olyan helyet és pózt, ahol a legkevésbé érhette a hatás. Lett volna ötlete, hogyan segít be, de az előbb is ráripakodtak, most hallgatott és menekült.

_________________
Reneszánsz:
Dr. Zield Jones és az állatok
Hanna Jones-Rider
Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Evangeline Gordon - Crystal Panther
Dr. Zield Jones
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1185
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Apr. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Worthington torony - Page 2 Empty Re: Worthington torony

Témanyitás by Godlaw / Tao Szomb. 21 Feb. 2015, 10:32

Helyszín: Worthington torony, földszint
Időpont: 2025. december 19. 17:48
Résztvevők: Waynoka, Szabó Éva, Tomas Burton, Zacharias Waver-Davidson, Viktória Studtheim, Shanon Cole

Shanon kiáltása után alig két másodperccel robbanás rázza meg a termet. Waynoka gondolkodott ugyan azon, hogy bemenjen a terembe, de a gránát miatt jobbnak látta fedezékben maradni. Az ajtó melletti falnak vetett háttal nem sok veszély fenyegeti őt. Zach szintén próbál a gránát elől menedéket találni, lehasalva gördül a fal felé, ami jó döntés volt, mert a gránát a terem közepén lehetett nagyjából.
Burton és Viktória viszont nem reagál a figyelmeztetésre, a gránát pedig begurul az oszlopok közé, és oldalról kapja el őket. A robbanás nekicsapja őket a falnak, komoly égési sérüléseket szenvednek, csontjaik törnek, és elveszítik az eszméletüket mindketten.
Waynoka a lépcsőház ajtajánál látja, hogy Éva teljesen lefagyott, nem tudja kezelni a helyzetet, sokkos állapotba áll a lépcsőnél tétlenül. Ha kinéz az ajtón, látja, hogy a füst kezd eloszlani, és a terroristák közül kettő elindul az oszlopok mögül. Lassan mennek, hangtalan léptekkel.
Zach a füstnek és a robbanásnak köszönhetően egyelőre nem annyira feltűnő jelenség a fal tövében hasalva, így nem érkezik rá lövés. A robbanás erejét érezte ugyan, de különösebb nem ártott neki, és mostanra visszanyerte látását is teljesen. A teremben uralkodó káosz alábbhagyott, most nem hallani lövéseket, a terroristák látszólag várnak valamire. Onnan, ahol Zach fekszik, nem látni, hogy mi történt Shanonnal, viszont látja a mozdulatlanul fekvő Viktóriát, aki több helyen vérzik, lába valószínűtlen szögben áll, és ruhája is meggyulladt a hátán, akárcsak a haja.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Worthington torony - Page 2 Empty Re: Worthington torony

Témanyitás by Serena Davidson Szomb. 21 Feb. 2015, 12:19

Zack szerencsére jól mozdult és pont úgy sikerült, hogy a gránát elkerülte. Hallotta a robbanást, bár a fülében a dugó tompította azt, így legalább az nem okozott fájdalmat. A felcsapó törmelék és szilánkok, ha voltak, ő maga úgy vélte, hogy lehettek, azok sem találták el, érték el. Csak a robbanás erejének lökését érezte, de az nem okozott benne kárt. Mire ez megtörtént és a por is elült legalább a szeme is kitisztult teljesen és már nem csak homályosan látott, vagy csak foltokat. Egyelőre csönd uralkodott, nem látott, vagy hallott semmit sem. Ekkor nézett körbe, a társait nem látta, se Shannont, se Burton-t, se a másik kettőt, akik hátra maradtak, Évát, illetve Wayonkát. Azt sikerült azonban kiszúrnia, hogy Victoria-val mi történt. Neki nem sikerült félreugrania a robbanás elől a kifacsart testhelyzet és a vérzés is ezt támasztotta alá. Ilyen távolságból nem tudta eldönteni a fiú, hogy életben van-e a nő és keresztbe nem is mehetett, mert akkor tuti, hogy észreveszik a terroristák, már ha még volt, aki magánál volt. Még mindig füst és por takarta, így valószínűsítette, hogy nem látják, ezt próbálta kihasználni és a fal mellett végigkúszni, egészen vissza a másik oszlopig, ahol Burton, vagy Victoria volt. Ha sikerült eljutnia addig, akkor legyen bármelyikük is ott, azonnal megpróbálja a pulzust kitapintani, majd amennyire tudja visszahúzni a hátsó folyosóra, vagy stabil oldalfektetésbe helyezni az illetőt.
Utána, ha még tudott cselekedni, akkor a többi társát is kereste a szemével, majd ami fontosabb volt a hőérzékelővel az ellenfeleiket próbálta kiszúrni, hogy hol vannak. Nem ártott volna végre mindegyiket leszedni. Ha képes erre, mert rájuk lát és tiszta célpont van, akkor próbálja őket leszedni a fegyverével. Ha nem, akkor még lapul és igyekszik a társain segíteni, amennyire csak tud elsősegélycsomag nélkül.

felszerelés:

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Worthington torony - Page 2 7ik0U8W
Serena Davidson
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1338
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 17
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Worthington torony - Page 2 Empty Re: Worthington torony

Témanyitás by Dr. Zield Jones Hétf. 23 Feb. 2015, 21:13

Waynoka egyelőre nem sérült meg, a gránátnak nem volt akkora ereje, hogy falakat is kidöntsön. A fal rejtekében tehát megúszta, a többieket viszont látta megsérülni. Éva úgy nézett ki, mint aki nem is tudta, hol volt, sokkosan, dermedten állt. A visszatért természetfeletti nem tudta, melyikükhez kapjon, hol tudott többet segíteni, ha a közeledő terroristákkal foglalkozott vagy ha Évával. Benn többen is voltak, Burton, Zach és valahol arrafelé kellett lennie Viktórianak is és Shannonnak. A fiú úgy gondolta, ő kinn maradtként inkább biztos helyre viszi Évát. Megpróbálta elhúzni a lányt egy fedezéknek számító helyre és beszélt hozzá halkan:
- Hallasz engem? Maradj itt, ha rosszul vagy! Visszajövünk érted.
Ha Éva közben magához tért és tudott cselekedni, akkor Waynoka segített neki biztosan mozogni, hogy ne kerüljenek a fegyverek elé. A kábítópisztolyát kézben tartotta, hogy lőjön, ha meglátta a terroristákat. Nagyon rosszul alakult ez az egész. Olyan egyszerűnek látszott betörni az ajtót. Nem kellett volna. Már nagyon bánta és ha valaki meghal emiatt, azt nem tudta hogy fogja feldolgozni. Életeket menteni jött, de eddig elég rosszul haladt.

_________________
Reneszánsz:
Dr. Zield Jones és az állatok
Hanna Jones-Rider
Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Evangeline Gordon - Crystal Panther
Dr. Zield Jones
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1185
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Apr. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Worthington torony - Page 2 Empty Re: Worthington torony

Témanyitás by Godlaw / Tao Szomb. 28 Feb. 2015, 14:20

Helyszín: Worthington torony, földszint
Időpont: 2025. december 19. 17:50
Résztvevők: Waynoka, Szabó Éva, Tomas Burton, Zacharias Waver-Davidson, Viktória Studtheim, Shanon Cole

A teremben Zack sikeresen elkúszott a hátrébb lévő oszlophoz, ott megtalálta Burton testét. Viktóriához hasonlóan ő is komoly sérüléseket szedett össze, arca összeégett, haja szinte teljesen leégett, feje betört, amikor a falnak csapódott, és erősen vérzik. Zacharias érzi, hogy a pulzusa nagyon gyenge, alig van légzése, ha nem kap orvosi ellátást, talán perceken belül meghalhat. A stabil oldalfekvés itt nem sokat segít, ezt Zack is felismeri, és visszahúzni a lépcsőházig elég nehézkes lett volna a Burtonon lévő sok felszerelés miatt. Meg lehet csinálni, de sok időt, és ahogy Zack körülnéz a hőérzékelővel, látja, hogy két terrorista halad a termen keresztül oszloptól oszlopig a lépcsőház felé. A két férfi még a füst takarásában voltak, így nem látták tisztán Zacket, aki viszont rájuk látott. A fiú elég jó lövész, így néhány lövésből leszedi kábító fegyverével az egyiket. A másik a zajra rögtön tüzet nyit, de a mellette lévő oszlop mögül újabb hőkép lép elő, és egy pillanattal később összeesik a terrorista. Talán kell egy pillanat Zacknek, hogy rájöjjön, Shanon osont valószínűleg előre a füstben, hogy leszedje a férfit. Ő szólt a gránátról, úgyhogy valószínűleg Zackhez hasonlóan ő is megúszta a robbanást.
Így mindössze két terrorista maradt a teremben, akik valószínűleg a hátsó oszlopok mögött lapulnak még mindig. Hátrébb Waynoka a lépcsőhöz húzza Évát, és próbál vele beszélni, hogy visszanyerje lélekjelenlétét, de a lány még mindig le van fagyva. Arca fehér, bőre hideg és izzadt, pupillái kitágultak, egyértelműen sokkos. Waynoka mindenesetre továbbra is fedezékben van, ahogy Éva is, miközben odabentről lövöldözést hallanak.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Worthington torony - Page 2 Empty Re: Worthington torony

Témanyitás by Dr. Zield Jones Vas. 01 Márc. 2015, 01:35

Évához hiába beszélt a férfitestbe érkezett természetfeletti, a lány nem válaszolt. Nem volt magánál, sokkos állapot állt be nála és talán nem is fogta fel, mi történt körülötte. A fiú tartotta magát a szavához. Éva biztonságba volt helyezve és vissza tudtak érte jönni. Most már inkább bement a többiekhez, hogy segítsen valamit konkrétan. Nem lépett be a terembe, hanem elővette a tárolót, amiben a légy volt és kinyitotta. Megpróbálta megszállni az állatot és a képében keresztül repülni a termen plafon magasságban. Meg akarta nézni így, hogy merre voltak a társai és merre a támadók. Egy légy nem kellett volna, hogy feltűnjön a terroristáknak, észre is alig vehették, úgy gondolta magában. Aggódott, hogy valakinek már baja esett az Angyal Program résztvevői közül. Bizonytalan volt magában, hogy mi volt, ha ezt kellett látnia. A terve az volt, hogy átrepül és vissza, majd a testébe visszatér az ajtó előtt és elmondja a legközelebbi társának, amit látott.

_________________
Reneszánsz:
Dr. Zield Jones és az állatok
Hanna Jones-Rider
Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Evangeline Gordon - Crystal Panther
Dr. Zield Jones
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1185
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Apr. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Worthington torony - Page 2 Empty Re: Worthington torony

Témanyitás by Serena Davidson Vas. 01 Márc. 2015, 09:35

Zack-nek meg kellett állapítania, hogy nem igen fogja tudni visszahúzni egymaga Burton-t a lépcsőházba, révén túlságosan is sok volt rajta a felszerelés. Saját magának pedig csak egy átlagos tinédzser ereje volt, semmilyen különleges, mint mondjuk Shanonnak. Meglátta a két hőjelet, az egyiket le is tudta szedni, de a másik már visszaugrott, aki hamarosan úgyszintén eldőlt. Noha nem látta, hogy ki volt, de mivel nem hallotta, hogy bejött volna a háta mögül bárki is, így biztosra vette, hogy Shanon lehetett az, így legalább már tudta, hogy a nő is megúszta a gránátot, főleg annak a fényében, hogy ő szólt a gránát miatt is. Most már tudta, hogy két másik terrorista lehet odabent, őket viszont nem lett volna szabad elengedni, hiszen szólhatnak a felettesüknek, már ha az nem volt eléggé feltűnő, hogy egy gránát robbant itt. Azonban tudta, hogy nem állhat itt hátul sokáig, mert dolguk volt még, így gyorsan körbenézett, hogy merre is volt még füst idebent, ha volt, akkor azt próbálta kihasználni és abban mozogva haladni előre, lehetőleg próbálva úgy, hogy takarásban lehessen, hogy ne tudjanak rálőni. Így próbált meg előrefele jutni a következő oszlopig, miközben igyekezett kiszúrni a másik két terroristát. Ha sikerült rájuk látnia, akkor próbálta leszedni őket rövid célzás után. Azonban, ha úgy ítéli meg, hogy azok is észreveszik őt, akkor azonnal próbál fedezékbe ugrani, jutni, vagy ott maradni, annak a fényében, hogy milyen helyzetben volt már.

felszerelés:

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Worthington torony - Page 2 7ik0U8W
Serena Davidson
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1338
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 17
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Worthington torony - Page 2 Empty Re: Worthington torony

Témanyitás by Godlaw / Tao Szer. 04 Márc. 2015, 21:02

Helyszín: Worthington torony, földszint
Időpont: 2025. december 19. 17:52
Résztvevők: Waynoka, Szabó Éva, Tomas Burton, Zacharias Waver-Davidson, Viktória Studtheim, Shanon Cole

Zack úgy dönt, megpróbál leszámolni a maradék két terroristával, így fedezékbe húzódva, a füstöt használva indul közelebb hozzájuk. Sajnos a füst már kezd teljesen eloszlani, a két férfi pedig a terem végében van, szintén oszlopok mögött, így a füst a maradékán is át kéne hatolni ahhoz, hogy a fedezék mögé lehessen látni. Így Zack lassan halad, és a tisztuló füstben vagy akár a hőérzékelővel látja, hogy Shanon hasonló módon próbál a másik oldalon közelebb jutni a fegyveresekhez.
Eközben Waynoka előveszi dobozát, amiben a légy pihent, és gond nélkül meg is szállja az állatot, teste eltűnik, lelke pedig az apró rovarba száll. Légyként feltűnés nélkül repül be a számára hatalmas terembe. Ahogy elkezdi felmérni a terepet, rögtön látja, hogy Tomas és Viktória komoly sérülésekkel fekszik a földön a terem egy-egy oldalán. Szintén látja, hogy a lassan teljesen eloszló füstben oson Shanon és Zack, valamint az is feltűnik neki, hogy a túloldalon a fegyveresek is az oszlopok fedezékéből lesnek elő néha. Mielőtt azonban visszarepülne a lépcsőházba, látja, hogy az egyik terroristafüléhez nyúl, mintha adóvevőt használna.
Ezután néhány másodperccel a terem másik végében lévő ajtó kicsapódik, és egy különös ruhákba öltözött férfi lép ki rajta, kezében egy ásóval.
Worthington torony - Page 2 200px-Ricky_Calusky_%28Earth-616%29_004
-Héj, héj, héj! Úgy hallom, idelent van a buli! – Kiáltja el magát a fickó, és magabiztos kezd el sétálni a terem közepén, ásóját a vállán pihentetve.


_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Worthington torony - Page 2 Empty Re: Worthington torony

Témanyitás by Serena Davidson Csüt. 05 Márc. 2015, 10:09

Annak ellenére, hogy a füst már kezdett teljesen eloszlani tudta, hogy mennie kell előre, hogyha le akarja szedni azokat az alakokat, így kénytelen volt ezt tenni. A hőérzékelőnek hála látta, hogy Shanon tényleg talpon van és a terem másik oldalán pontosan ugyanazt teszi, amit ő maga is. Örült annak, hogy legalább a nő talpon volt és tudják egymást fedezni, hogyha szükséges lesz mindez. ahogyan észlelte a por, hamu és füst felszállását próbált gyorsítani a léptein, de még mindig roppant óvatosan és halkan próbált haladni, hogy megérkezhessen a következő fedezékbe mielőtt az ellenfeleik is észreveszik őket. Ha elérkezik egy közelebbi oszlophoz, akkor annak a fedezékében áll meg egyelőre, hogy innen mérhesse fel a területet. Valószínűleg itt van éppen, amikor látni valószínűleg nem látja, de meghallja az ismeretlen férfihangot, majd ahogyan az alak közelebb jön meg is látja őt. Ha valóban így van, akkor próbál egyelőre még mindig fedezékben maradni, mindkét félnek úgy maradjon, a frissen érkezett kalapácsos illetőnek és a másik kettőnek is. Az alapján, hogy csak így korzózott az illető, úgy vélte, hogy szuperhumán, vagy mutáns lehet. Esélyt akart adni Shanonnak, hogy leszerelje a fickót, így kissé veszélyes mutatványba készült fogni. Megköszörülte kicsit a torkát, majd megszólalt.
- Adja meg magát, dobja el a fegyverét, majd láthatóan fűzze össze a kezeit a tarkója mögött és térdeljen le! – szólította fel a férfit.
Úgy számolt vele, hogy magára vonja a figyelmét, illetve a két fegyveres rá próbál majd lőni, ezzel a nála jócskán gyorsabb és erősebb nő esélyt kap arra, hogy leszerelje őket. Ha nem lenne még teljesen fedezékben, akkor próbál behúzódni, ha ez nem elég, akkor még ki is térni a támadások elől.

felszerelés:

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Worthington torony - Page 2 7ik0U8W
Serena Davidson
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1338
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 17
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Worthington torony - Page 2 Empty Re: Worthington torony

Témanyitás by Godlaw / Tao Kedd 10 Márc. 2015, 19:58

Helyszín: Worthington torony, földszint
Időpont: 2025. december 19. 17:53
Résztvevők: Waynoka, Szabó Éva, Tomas Burton, Zacharias Waver-Davidson, Viktória Studtheim, Shanon Cole

Waynoka, ha szeretné, továbbra is légyként figyelheti a termet, vagy vissza is változhat akár a teremben, akár a lépcsőházban, ha visszarepül oda.
Addig is viszont Zack és Shanon megpróbálják megoldani a helyzetet. Shanon rögtön fedezékbe vágódik, ahogy becsapódik az ajtó, és nem is néz ki onnan, hogy felmérje a veszélyt. Miután meghallja, hogy egyetlen emberről lehet szó, láthatóan kicsit felenged a feszültsége, de továbbra is fedezékben marad a két fegyveres miatt.
A lapátos férfi közben folyamatosan sétál a terem közepén a túlsó oldal irányába, így csak idő kérdése lenne, hogy beérjen a fedezékek mögé, és meglássa Shanont és Zacket. Szerencsére Zack időben előáll egy tervvel, és magára vonja a teremben lévők figyelmét. A két fegyveres elereszt ugyan egy-egy sorozatot, de mivel Zack továbbra is fedezékben van, ezek csak az oszlopot roncsolják szét valamennyire. Ezután nem lőnek többet, valószínűleg azért sem, mert a lapátos az oszlop felé indul.
-Hát persze, öcsi, ha pedig már úgyis térdelek, meg is kérhetném a kezedet, jól mondom? – Kérdi a férfi cukkolva Zacket.
Zack eközben látja, hogy a szemközti oszlopnál Shanon hangtalanul tűnik el a fedezékéből, és árnyékként suhan a két fegyveres irányába. Vélhetően először őket akarja leszerelni. Ezzel azonban nem sokáig tud foglalkozni Zack, mert a következő pillanatban egy ásó csapódik nem sokkal a feje mellett a fedezékként használt oszlopnak, és az oszlopból egy jókora darab kihasad. Úgy tűnik helyes volt a feltételezés, hogy szuperhumán lehet a férfi.


_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Worthington torony - Page 2 Empty Re: Worthington torony

Témanyitás by Serena Davidson Szer. 11 Márc. 2015, 09:40

Zack szerencsére időben cselekedett még és valószínűsítette, hogy az illető nem látta meg Shannon-t. Pontosan így szerette volna kivitelezni mindezt. A szavai után, ahogyan arra számított tényleg két sorozat repült a fedezékének oszlopába, de az még kitartott és nem találta el őt. Ezzel is csak az idő telt és esélyt adott a társnőjének arra, hogy tegye, amit kell. Ahogyan arra számított valóban esze ágában sem volt a fickónak megadnia magát, a heccelésre nem reagált, szerencsére számított ilyesmire. Az egész helyzet így nagyban emlékeztette az egyik filmjére, amiben most kellene kiugrania és mivel ő a főszereplő a harcművészeti tudásával elintéz mindenkit és egyetlen golyó, vagy ütés sem éri. De az a film volt, ez meg a valóság és itt egyelőre esze ágában sem volt egyrészt kockáztatni, másrészt pedig felfedni egyelőre azt, hogy profi harcművész és ugyanazt a képzést kapta, mint egy Vasököl. Látta, hogy Shannon elindult a másik oldalon, azonban ekkor a gyanúja beigazolódott, hogy a kalapácsos fickó valóban mutáns, vagy szuperhumán lehet, mert a kalapács nagy erővel csapódott bele a fedezéket rejlő oszlopba és abból egy hatalmas darab szakadt ki. Ezt a pillanatot várta ki Zack és lendült előrefelé, vissza arra, emerre Burton és Victoria is volt. lendült, majd egy bukfences vetődés után úgy próbált az ügyességét kihasználva felpattanni, hogy szembekerüljön a kalapácsossal és rendesen felmérhesse őt. Ha közben támadás érné, mert a fickó rátámad, vagy a hátrébb levők rálőnek, akkor ügyességét és harcművészeti tudását igyekszik felhasználni és kitérni. Ha ezt megússza, akkor méri fel a másikat és időhúzás miatt, amíg Shannon leszedi a másik kettőt a fegyvereivel rálő a másikra, mellkast célozva, az alapján, ahogyan tanítják, mert ezt a legnagyobb felületet a legkönnyebb eltalálni, elméletileg.

felszerelés:

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Worthington torony - Page 2 7ik0U8W
Serena Davidson
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1338
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 17
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Worthington torony - Page 2 Empty Re: Worthington torony

Témanyitás by Godlaw / Tao Szomb. 14 Márc. 2015, 10:17

Helyszín: Worthington torony, földszint
Időpont: 2025. december 19. 17:54
Résztvevők: Waynoka, Szabó Éva, Tomas Burton, Zacharias Waver-Davidson, Viktória Studtheim, Shanon Cole

Zack kivetődik az oszlop mellől, és szüksége is van egy újabb kitérésre, amire szerencséjére készült, mert ahogy feláll a bukfencből, újabb csapás érkezik az ásóval. Ez azonban elsuhan a levegőben, Zack időben ugrott hátrébb egy lépésnyit. Most már szemtől szembe áll a férfivel, aki magabiztos arccal fogja ásóját, alig két méter a köztük lévő távolság. Zack pisztolyával támad a férfire, az azonban meg sem retten a támadástól, a kábító lövedékek pedig lehullnak a mellkasáról.
-Ez minden, öcskös? – Kérdi nagyképűen a férfi, és ismét támadásba lendül. Ásóját olyan sebességgel suhintja meg, hogy az nyilvánvalóan emberfeletti képességekre vall, és bár a harci stílusát látva Zack egyértelműen meg tudja állapítani, hogy nem valami kiforrott harcművésszel áll szemben, így is komoly veszély jelent, mert mind gyorsasága, mind ereje pusztító lehet. Gyors oldalirányú suhintásokkal támadja Zacket, és főleg a fejére céloz.
Eközben Zack láthatja, hogy a férfi mögött az egyik oszlop mögül eszméletlenül esik ki az egyik terrorista, majd egy nagymacska vetődik át a másik oszlop irányába.
Waynoka továbbra is légyként zümmög a teremben.


_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Worthington torony - Page 2 Empty Re: Worthington torony

Témanyitás by Serena Davidson Szomb. 14 Márc. 2015, 10:46

Zack jól gondolta, hogy tényleg ugrani kell oldalra, mert támadás érheti. Valószínűleg ez az életét jelentette, hogy így tett. Ahol pillanatokkal korábban volt, oda csapódott be az ásó, ahol ő volt nem sokkal korábban. Miután kiérkezett már csak két méter választotta el egymástól őket. Ekkor lőtt rá a másikra közvetlen közelről, az pedig kitérni sem akart, hamar kiderült, hogy miért. Zack nem örült a fordulatnak, hogy egyszerűen lepattant a kábító lövedék is a másikról. Azt legalább látta, hogy a háttérben Shanon már elintézte az egyik ellenfelet és ráugrott a másikra. Azt sikerült kiszúrnia, hogy a vele szemben levő fickó nem harcművész, hanem csak verekedni tanult, de nem könyvelte el könnyű ellenfélnek, a fizikai ereje, ellenállása így is roppant veszélyes ellenféllé tette. Mivel a saját fegyvereinek nem vette hasznát, így az oldalán levő fegyvertokba, így már csak a saját harcművészetére támaszkodhatott.
A felé jövő támadások elől próbált kitérni, lebukással, félreugrással, hogy ne tudják eltalálni azok, majd egy megfelelő időpontot kivárt, hogy belharcba kerülhessen. Ha sikerült, akkor egy gyors mozdulattal próbált belharcba lépni, hogy az ásót már ne használhassa az ellenfele. Koncentrált, hogy a csít a kezeibe tudja áramoltatni, majd ekkor nyitott tenyérrel próbálta szegycsontnál eltalálni a másikat, hogy megakassza a támadást, gyakorlott mozdulattal. Ha minden igaz és sikerült a támadása, akkor a másiknak néhány lépést kellett levegő után kapkodva hátrálnia és ezt próbálta kihasználni, hogy ezúttal a talpával rúgja úgyszintén mellkason a másikat és ellökje és képes legyen fellökni azt. Nagyon remélte, hogy az ellenállás miatt, ha komoly sérülést nem is szerez a másik, de legalább sikerrel jár valamennyire. Ha mégsem, akkor továbbra is próbál kitérni, esetleg megragadni belharcban a másik karját és a feje fölött áthajítva az egyik oszlopnak csapni a férfit.

felszerelés:

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Worthington torony - Page 2 7ik0U8W
Serena Davidson
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1338
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 17
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Worthington torony - Page 2 Empty Re: Worthington torony

Témanyitás by Viktória Studtheim Csüt. 19 Márc. 2015, 19:38

Egyenlőre minden rendben. Sikeresen megyünk a terembe, bár csak én meg Zack. El tudjuk foglalni a becélzott oszlopokat. Egy gyors körbepillantással megállapítom, hogy csak négyen vagyon bent. Az indián és a tinilány még nem jöttek be. Nem is baj annyira. Meglephetik az ellenséget, fedezhetnek minket és nem baj, ha jobban szét vagyunk szóródva. Csak remélem, hogy azért figyelnek. Nekem sem ártana, hiszen egy fekete paca pattan a földön előttem. Flashbang. Nem láttam, hogy honnan repült. Bele sem gondoltam, hogy a terroristáknak is van iylen gránátjuk. Viktória, mikor lettél ennyire figyelmetlen? Megpróbálok visszahúzódni a fedezék irányába. Több másodpercbe telik, amíg tisztulni kezd a kép. Akkor is csak egy hasonlóan kis fekete pacát látok gurulni. -Sokk!- próbálnám üvölteni, de a primitív gránát már robban is. Az egy pillanat amég a levegőbe vagyok egy örökkévalóságnak tűnik, ahogy lepörög az életem a szemeim előtt. A szüleim, a rengeteg elvesztegetett év és a még több megkérdőjelezhető kísérlet és projekt. De mind hihetetlenül lényegtelennek tűnik, ahogy egy puffanással a falhoz csapódok. Sötétség.

//Bocsánat, ezért a hat körért amit kihagytam. Sajnos nem tudok igazán jó indokot adni, de remélem azért még visszatérhetek//
Viktória Studtheim
Viktória Studtheim
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 21
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2014. Dec. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Darren Cain
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Worthington torony - Page 2 Empty Re: Worthington torony

Témanyitás by Godlaw / Tao Csüt. 19 Márc. 2015, 19:49

Helyszín: Worthington torony, földszint
Időpont: 2025. december 19. 17:55
Résztvevők: Waynoka, Szabó Éva, Tomas Burton, Zacharias Waver-Davidson, Viktória Studtheim, Shanon Cole

Zack minden erejével a kitérésre összpontosít, gyorsasága egyelőre elégnek bizonyul ahhoz, hogy ne sérüljön meg, de egyértelmű, hogy hosszú távon nem bírná ezt a tempót. A belharc jó ötletnek bizonyul, mert a férfi eddig a széles suháintásokra, távoli csapásokra fektetett nagyobb hangsúlyt. Ahogy Zack közelebb lép, láthatóan gondjai akadnak a támadással a fickónak, túlságosan ragaszkodik fegyveréhez, így nem indít pusztakezes támadást, ásójával viszont nem tud rendesen támadni ilyen távoságra. Zack így kihasználja a pillanatnyi zavarodottságot, és beviszi a támadásokat, először az ütést majd a rúgást a mellkasra, amitől a férfi hátratántorodik. Valóban köhécselni kezd az ellenfele, ahogy mellkasából kifut a levegő, de talpon marad, és esetlenül egyet-kettőt maga elé suhint, hogy távol tartsa Zacket. Bár ezek a suhintások nem kifejezetten koordináltak, az egyik így is kiszakít egy darabot a közeli oszlopból, így egyértelmű, hogy az emberfeletti erő kifejtéséhez még csak különösebb koncentrációra sincs szükség a férfi részéről.
Eközben az ajtó felől fegyverropogás hallatszik, majd kisvártatva az oszlop mögül a sértetlen nagymacska sétál elő. Shanon egyelőre megpróbál olyan pozícióba kerülni, hogy Zackkel épp ellenkező irányból érkezzen, így megnehezítve az ásós férfi dolgát, aki Shanon irányába is suhint néhányat, miközben lassan visszanyeri lélegzetét.
Ez idő alatt a terem hátsóbb részén Viktória ébredezni kezd, feje hasogat, füle cseng, bal lábából éles fájdalom sugárzik, és fáj mozgatni az izmait a zúzódásoktól. Mindemellé az égett hús és haj szaga is keveredik, mely összetéveszthetetlenül közelről jön.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Worthington torony - Page 2 Empty Re: Worthington torony

Témanyitás by Serena Davidson Pént. 20 Márc. 2015, 08:16

Zack egyelőre eltudta kerülni a felé menő ütéseket, ahogyan szerette volna, de tudta, hogy sokáig nem lesz ez elég, mert a másiknak még fáradtan is ugyanekkora ereje lesz, míg önmaga jócskán fog lassulni. Éppen ezért is választotta a belharcot. Sokkalta jobban sikerült mindez, mint remélte. Számított a normális visszatámadásra puszta kézzel, de mindez nem történt meg, a fickó nem akarta az ásóját eldobni. Egy pillanatra felmerült a fiúban, hogy talán abból ered a másik ereje, de nem volt lehetősége arra, hogy mindezt tesztelje. Végül is az ütést sikeresen bevitte és a másik valóban hátratántorodott, ahogyan remélte. De újfent nem fért hozzá közel, mert sűrűn kezdett csapkodni maga körül a másik, amik még mindig roppant erősek voltak, így Zack sem tudta leszerelni őt. Végül azonban már látszott az erősítés, mert Shanon is megérkezett, ő pedig jócskán nagyobb egyenlőségben volt erő tekintetben a fickóval, mint Zack valaha is lesz. A fiú látta ugyan, hogy az ellenfele „végre” kezdte a levegővételét normalizálni, így sietnie kellett. Megpróbálta kihasználni azt, hogy a fickó éppen Shanonra figyel és mikor felé támadott, suhintott, akkor ismét bejutni belharcba, remélve, hogy a nő is ezt teszi, hogy a férfi tényleg össze legyen zavarva és kizökkentve. Arra természetesen továbbra is figyel, nehogy eltalálhassa a másik, de ha sikerül ismét bejutnia, akkor újfent igyekszik megismételni azt a támadást, amit múltkor, tenyérrel szegycsonton ütni a másikat, de most számított rá, hogy ezt kipróbálja védeni a másik, így erre felkészült és a másik kezével, ha ez megtörtént, a fickó halántékára készült ütni. Nem úgy, hogy megölje, csak a harcművészeti tudását felhasználva kiüsse a másikat.

felszerelés:

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Worthington torony - Page 2 7ik0U8W
Serena Davidson
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1338
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 17
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Worthington torony - Page 2 Empty Re: Worthington torony

Témanyitás by Dr. Zield Jones Szomb. 21 Márc. 2015, 18:27

A légy formájában Waynoka körberöpködte a termet. úlságosan tanácstalan volt és dolgozgatta magában, hogy hogyan adja tudtára a többieknek, mit látott, hol rejtőztek a terroristák. Shanon és Zack megelőzték, kezelésbe vették a helyzetet. A légy most már maga is tenni akart valamit. Az ásós szuperhumánnál látta, hogy félelmetes erőt hordozott és nagyon gyors volt. A gyenge pontja az ásóhoz való kötődésében tűnt. Waynokának támatd egy ötlete. Megpróbált odarepülni és az ásós terrrorista szeme előtt körözni minél zavaróbban, néha nekirepülve. Ásóval nem csaphatta fejbe magát. Ha a léggyel akart foglalkozni, akkor el kellett engednie a fegyvert és akkor a többiek könnyebb helyzetbe kerülhettek, a légy gyorsasága pedig elég lehetett, hogy Waynoka is túlélje. Reménykedett ebben...

_________________
Reneszánsz:
Dr. Zield Jones és az állatok
Hanna Jones-Rider
Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Evangeline Gordon - Crystal Panther
Dr. Zield Jones
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1185
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Apr. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Worthington torony - Page 2 Empty Re: Worthington torony

Témanyitás by Godlaw / Tao Hétf. 06 Ápr. 2015, 12:37

Helyszín: Worthington torony, földszint
Időpont: 2025. december 19. 17:57
Résztvevők: Waynoka, Szabó Éva, Zacharias Waver-Davidson, Viktória Studtheim, Shanon Cole

Zack és Shanon összehangolják támadásaikat, először Shanon próbál távolabb maradni az ütésektől, míg Zack kerül közel a férfihez, majd mikor az elszenvedi a halántékra mért ütést, Shanon ugrik közel, és félelmetes álkapcsát a férfi alkarjára zárja. A fickó azonnal elejti az ásóját, és vérző kezéhez kap. Shanon ezután egy erős mancscsapással teríti le a férfit, aki vérző arccal, ájultan, de még élve terül el a földön. Waynoka előbb Zack ütését, majd Shanon csapását kerüli ki repkedve, leginkább saját társai jelentettek rá veszélyt, mert épp az ellenfelük arcát támadták, ahol Waynoka repkedett. Szerencsére persze légy formájában nem volt nehéz kikerülni az ütéseket, elég gyors volt ehhez.
Csend áll be a teremben, úgy tűnik, nincs több ellenség, és nem is érkezik senki, így végre kifújhatja magát a csapat a nagy belépő után. Shanon visszaugrik az oszlophoz, ahol átalakult korábban, majd néhány másodperc múlva megszólal.
-Egy pillanat, csak felkapom a cuccaimat – szólal meg, miközben sietve húzza fel a ruháját. – Addig nézzétek meg, mi van a többiekkel.
Ha Zack vagy Waynoka hallgatnak a tanácsra, láthatják, hogy Viktória magához tért, eszméleténél van, és lélegzik, bár nincs túl jó bőrben. Burton ezzel szemben nem lélegzik már.


_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Worthington torony - Page 2 Empty Re: Worthington torony

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4  Next

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.