Worthington torony

1 / 4 oldal 1, 2, 3, 4  Next

Go down

Worthington torony Empty Worthington torony

Témanyitás by Godlaw / Tao Hétf. 29 Dec. 2014, 16:46

Egy száztíz emeletes felhőkarcoló, mely a Worthington által tulajdonolt cég központja. A vállalat nem csak adminisztratív munkáit, de laboratóriumait is ebbe az épületbe szervezte, így az épületben zajlik számos úttörő technológiai újítás kifejlesztése.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Worthington torony Empty Re: Worthington torony

Témanyitás by Serena Davidson Hétf. 29 Dec. 2014, 17:11

//Előzmény: Angyal Program Komplexum//

A teleportra már Zack is mondta volna, hogy ilyesmi nem létezik, amikor Victoria megtette helyette. Két személyről tudott, aki képes volt bármilyen helyre könnyedén teleportálni, de abból az egyikkel nem találkozott a másik pedig az anyja evilági énjének jövőbeli változata, Amelia volt, aki a jövőbeli AIM teleport karperecével rendelkezett és ahhoz nem kellett már műholdrendszer. A felszerelésnél a cipős dobozra ő maga is meglepetten nézett, bár már az előző alkalommal a nyers hús kérése nyomán annyira nem lepődött meg. Miután mindenkinek megvolt mindene fent találkoztak a tetőn. Mikor elindultak az első dolga az volt, hogy nekiálljon alaposan átolvasni a célpont aktáját. Abban az esetben nem tesz így, ha Burton már most nekiáll kiosztani a feladatokat. ha nem így van, akkor szépen sorban és részletesen olvassa végig. Az civil életével kezdve, hol tanult, miket tanult, milyen kapcsolatai vannak, miket dolgozott. Merre járt a világban, azokon a helyeken mit tanulhatott, mennyi ideig maradt azon a környéken. Sajnos csak hiányosak voltak a szakértelmei, de azért még azt is ki lehetett következetni, hogy mit tudhat még abból, hogy hol meddig volt. A bűntetteket is végignézte, a módszereket is próbálta, ha le voltak, hogy ugyanúgy követte-e el ezeket, vagy sem. Ha volt rendőrségi pszichológiai profilja Wey-nek akkor azt is elolvasta, hogy tudja, hogy mire kell vele szemben számítani, ha egyszer odajutnak. Egészségi és mentális állapota is érdekelte, az is, hogy ki vehette rá a támadásra és miért. Ez túl nagy cég volt egy támadáshoz, ahhoz is, hogy ne egy nagyobb vállalat, vagy személy álljon ennek hátterében. Így egyelőre a lehető legjobban próbálta a rövid idő alatt feltérképezni, hogy mivel is állhatnak szemben, kik lehetnek a támogatók és mire számíthatnak Weytől és embereitől az épületben.


felszerelés:

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Worthington torony 7ik0U8W
Serena Davidson
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1338
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 17
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Worthington torony Empty Re: Worthington torony

Témanyitás by Dr. Zield Jones Szer. 31 Dec. 2014, 11:45

Kínos egy kissé, hogy még az is többet tud a világról, aki nem is innen jött. Bizonyos értelemben még tini vagyok, más értelemben pedig ugyanúgy egy más világról, a túlvilágról érkezett lény és még tanulom, mi hogy van. Tehát nincs teleportálás. Remélem, hogy a cégnél sem fejlesztettek ki valamilyen más technológiát, mert ha mégis, akkor a rablók simán megpattanhatnak, mielőtt odaérünk.
Éva válaszát kíváncsian várom. Szimpatikus a lány amúgy, de el nem tudom képzelni, mit akar a cipősdobozzal. Amit én kérek, annak a nagy részét megkapom. Túl drága az átváltozás elleni ruha, olyat majd akkor veszek, ha sok pénzem lesz, akkor visoznt mindenképpen, mert nem akarok a végtelenségig ezzel szenvedni és közszeméremsértést okozni. Egy keveset gügyörészek az egérrel, hogy megszokjon, habár erre kevés az idő. Tárolóban jönnek velem a bevetésre. Ott is találhatok más állatot akár, ha szerencsém van. Az utcán biztosan repül, vagy csipeget legalább egy galamb valahol. Most érzem a helyzet komolyságát, hogy felveszem a sisakot és nálam van, amiket kértem. Nem az önmegvalósításról szól mindez és a célomhoz, amivel visszaküldtek, is csak részben kapcsolódik, mivel ennél a szervezetnél kell lennem, hogy később majd a Lovasok ellen is mehessek, de jó érzés. Jó érzés szolgálni az emberiséget, a hazát, a jókat a gonoszok ellen. Hősies tettre készülünk, ez feldob.
Megnézem, hogy ki milyen felszereléssel jött, megpróbálom megjegyezni, mert ez még hasznos lehet. Az aktát is átolvasom, Hjuan Shen Weyt meg kell ismerni. A fényképet és a leírást memorizálom, amellett a kapcsolatait olvasom el, a családi életét és a civil hátterét, a pszichológiai elemzését, mert ezek egyszerűbb témáknak tűnnek, amik nekem valóak. A bűntények, a képzettségek legyenek a szakértőbbek, például Burton dolga. Igyekszem mindent megjegyezni, amíg repülünk a helikopterrel, de nézegetem az utcákat is, mert ennyire felülnézetből még nem láttam, nem ültem helikopteren, amióta itt vagyok New Yorkban, új testben. Megnézem a torony környékét is, hogy milyen környezettel kell számolni. Mi lentről megyünk, ha minden igaz. Ezt meg kell beszélni.
- Végülis mi lesz a pontos útvonal? Mindenki alulról kezdi, a garázsból, csatornából vagy kellhet a légi felderítés madár formában?
A szellőzőkben is szétnézhetek, de akkor ugyanúgy megfelel a lenti kezdés, hogy a többiekkel együtt haladjak egy ideig, így ezt nem emelem ki még egyszer.

_________________
Reneszánsz:
Dr. Zield Jones és az állatok
Hanna Jones-Rider
Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Evangeline Gordon - Crystal Panther
Dr. Zield Jones
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1185
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Apr. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Worthington torony Empty Re: Worthington torony

Témanyitás by Tomas Burton Szomb. 03 Jan. 2015, 17:26

A nő egyelőre nem válaszol a kérdésemre, én pedig ráhagyom. Hiánytalanul kapok meg mindent amit kérek, beleértve az aktát Weyről, amit a helikopteren van időnk átolvasni. Nem adom ki parancsba, de remélem, hogy mindenki ismerkedik az anyaggal. Próbálok mindent elolvasni, amit időm enged, a képességeivel kezdve, majd a pszichológiai elemzés, kapcsolat, és családi háttér-civil élet következik. Végére hagyom az eddigi bűntetteket - úgy gondolom társaim többsége ezzel fogja kezdeni, tehát ez akár ki is maradhat, ha már nem jut rá idő. Ha mindenki végzett az olvasással, az újoncra nézek, és széttárom a kezem.
- Tökéletesen feleslegesnek tartom, hogy légy vagy madár képében odafent repkedjen, mivel tudtommal nem tud jelentést adni. Én legalábbis nem beszélek galambul, és a többiek aktáiban sem találtam ilyen képességet. Úgyhogy igen, alul kezdünk, együtt akarom tudni a teljes csapatot. Hozhatja a legyeit és egérkéjét ha jobban érzi magát velük, akár még használhatjuk is őket odabent, de nem látok rá sok esélyt. Shannon, odabent te leszel a fülünk, mint mindig. - válaszolok Waynokának, majd körbenézek a többieken, ha még nem érkeztünk meg.
- Egyéb kérdés, óhaj, sóhaj? Remélem mindenki volt WC-n. - teszem még hozzá, és megvillantok egy mosolyt, hogy azért ne tűnjek teljesen goromba fafejnek.
Tomas Burton
Tomas Burton
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 111
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Oct. 29.

Karakteradatok
Főkarakter: Raten Chromixen
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Worthington torony Empty Re: Worthington torony

Témanyitás by Viktória Studtheim Vas. 04 Jan. 2015, 00:45

Nem tudom, hogy ebben a szituációban mire lehetne használni a cipős dobozt, de új vagyok és nem vitatkozok. Mindent megkapok amit kérek és 10 perc után már fent is vagyunk. Mr. Grimm átad egy aktát a túszejtők vezetőjéről. Átolvasom az aktát annyira amennyire tudom. Nem nagyon értek a kriminálpszichológiához, szóval az akta nagy részének nem veszem hasznát. Ehelyett a kapcsolatairól és a képességeiről olvasok. Ezekkel még kezdeni is tudok valamit, bár nem túl részletes az utóbbi leírása. Mindegy, ezzel kell dolgoznom. Olvasás közben néha-néha kipillantok az ablakon. Még meg kell szoknom ezeket a helikoptereket. Hangosak és elsőre nem tűnnek nagyon biztonságosnak. Persze egy kis fizika tudással könnyen belátható, hogy annyira nem is rossz szerkezet ez. Plusz nem mintha az otthoni közlekedési eszközök annyira biztonságosak lettek volna. Vezetőnk leszavazza az állatos felderítős ötletet, ami érthető. Nincs időnk teljes felderítést csinálni. Ha jobban ráérnénk, akkor én is inkább egy teljes cégprofillal vágnék bele a dologba, de sajnos nem mindig kaphatjuk meg amit akarunk. Nincs sok hozzá szólásom eddig a tervhez, hiszen elég valószínű. Felmegyünk lopakodva és kiszedjük a túszokat. Ennyit kell igazából tudnunk. Meg persze a csapat munkát, mert itt nagy el lehet rontani. Oké, nyugi. Megoldjuk. Minden rendben lesz. Remélem.
Viktória Studtheim
Viktória Studtheim
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 21
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2014. Dec. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Darren Cain
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Worthington torony Empty Re: Worthington torony

Témanyitás by Godlaw / Tao Vas. 04 Jan. 2015, 13:08

Helyszín: Worthington torony előtti park
Időpont: 2025. december 19. 17:20
Résztvevők: Waynoka, Szabó Éva, Tomas Burton, Zacharias Waver-Davidson, Viktória Studtheim, Shanon Cole (NJK)
Körváltás 5 naponta, legközelebbi: január 9.

Az aktában található információk (értelemszerűen mindenki azt tudja, amit elolvasott):

Worthington torony Sinhvinhngonguyen01_sm
Név: Hjuan Shen Wey
Magasság: 182 cm
Súly: 90 kg
Haja: Barna
Szeme: Barna
Született: 1987. július 2. Hong Kong
Lakhely: 2008. óta az USA-ban él, A Bukásig New Yorkban, utána tartózkodási helye ismeretlen
Élő közeli hozzátartozók: egy lánytestvér
Szülők: Pang Nak Wey, Suey Wey - A Bukás során elhunytak
Családi állapot: Nőtlen (özvegy, Mary-Elizabeth Wey – A Bukás során elhunyt)
Korábbi foglalkozások: Saját vállalkozása volt New Yorkban, üzleti tanácsadással foglalkozott, A Bukás során tönkre ment

Korábbi bűncselekmények: A Bukás után több fegyveres rablás hajtott végre az USA déli államaiban, hat államban körözik, két alkalommal hajtott végre terrorcselekményt. Egy alkalommal egy repülőt térítettek el az emberei, a repülő az óceánba zuhant, Wey vállalta magára a terrorakciót. A másik alkalommal egy szenátor fiát ejtette túszul, végül a váltságdíj nélkül, de sikerült megszöknie a hatóságok elől.

Pszichológiai elemzés: Wey súlyos veszteségeket szenvedett el a Bukás során, vélhetően elméje ekkor roppant össze, személyes bosszúhadjáratát az egész ország ellen akarja megvívni. Agresszíven reagál a családja, felesége említésére, a múltját nem tudta feldolgozni. Más esetekben hideg fejjel gondolkodik, logikusan tervez.

Kapcsolatai: Wey kapcsolatban áll a Hong Kongban működő triádokkal, nem csak embereket, hanem fegyvert és felszerelést is onnan szerez. Az USA-ban kevés kapcsolattal rendelkezik, valószínűleg van belső embere a katonaságnál, mert mindkét terrorcselekményéhez felhasznált katonai szintű technológiát. Az emberei általában nem állnak hozzá túl közel, nem avatja be őket a céljaiba, pusztán mindenki a maga feladatát ismeri.

Képességei és szakértelmei: Wey képzetten bánik a lőfegyverekkel, két évig szolgált az USA hadseregében. Közelharci képességei nem ismertek. Kiváló taktikai érzékkel rendelkezik, mindig több lépéssel előre tervez. Tudományos területeken nem rendelkezik ismeretekkel. Nem kizárható, hogy mutáns képességgel rendelkezik.A helikopter a Worthington torony előtti parkban száll le, már repülés közben is lehetett látni a torony kiégett részét. Az épület körül rengeteg rendőrautó és mentő áll, kordonok tartják távol az újságírókat, tévéstábokat, civilek nem nagyon vannak a környéken.
Shanon bólint Burton szavaira, különleges érzékei miatt a felderítés az ő terepe. A leszállás után elsőként hagyja el a helikoptert, és rögtön egy széldzsekis, jelvényes férfi lép oda hozzá.
-Az Angyal Program, ha jól gondolom. Joseph Kerry kapitány vagyok a New Jersey rendőrségtől. Úgy informáltak, hogy a csatornákon át akarnak bejutni az alsó szintekre, már felnyitottunk egy aknát nem messze.

//Azoknak, akiknek nem egyértelmű: A Bukás során elhunytak valójában élnek, mivel mindenki feltámadt rejtélyes módon, aki olyankor halt meg. Tehát Wey felesége és szülei szintén élnek, ezt a megmagyarázhatatlan feltámadást nem bírta felfogni.//

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Worthington torony Empty Re: Worthington torony

Témanyitás by Serena Davidson Vas. 04 Jan. 2015, 13:58

Zack figyelmesen olvasta végig az aktát, meg kellett állapítania azt, hogy valóban eléggé hiányos volt, ahogyan arra már felhívták a figyelmüket. Lehetséges, hogy mutáns, de ennyi erővel akár egyszerűen szuperhumán is lehetett volna. annak fényében főleg, hogy a Hong Kong-i maffiával is kapcsolatban áll. Mivel alapvetően is távol keleti a férfi, és ilyen kapcsolatai is vannak nem tartotta a fiú kizártnak, hogy egy, vagy több harcművészeti stílust is ismer a katonai ismereteken felül. Még akkor is, hogyha ez nem volt az aktájában. A korábbi bűnei alapján nem volt kispályás, az pedig pszichológiai labilitást jelzett, hogy egyrészt nem tudta a Bukást feldolgozni, de azt sem, hogy mindenki feltámadt akkor, amikor a Harmadik világháború is véget ért. Ezt a SHIELD által kapott történelemkönyvekből és az internetről tudta Zack. Miután kiszálltak a helikopterből megrázta a fejét, hogy nem volt több kérdése. Amikor a kapitány odalépett hozzájuk, ő maga is bemutatkozott.
- Zacharias Waver-Davidson, avagy Hood – mondta.
Ha Burton parancsa szerint elindulnak a csatornához, akkor ő maga is arra megy, majd a parancs szerint akkor megy le, amikor kell neki. Az éjjellátó szemüveget még itt fent veszi fel a leindulás előtt, hogy odalent már ne kelljen ezzel szenvednie. Ha leért azonnal mindkét pisztolyát a kezébe vette és félig letérdelt a talajra, hogy így biztos állásban kémlelhesse körbe a lenti területet és a többieket is fedezhesse, hogyha erre szükség van. Mint eddig is mindig az ügyességét kihasználva a lehető leghalkabban igyekszik mozogni, hogy minél kevesebb zajt csapjon, bár gyanította, hogy Shanon számára még így is olyan a mozgása, mint egy elefántnak a porcelánboltban. Ha támadás éri próbál kitérni, egyébként pedig úgy halad majd tovább, ahogyan azt Burton parancsolja.

felszerelés:

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Worthington torony 7ik0U8W
Serena Davidson
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1338
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 17
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Worthington torony Empty Re: Worthington torony

Témanyitás by Eva Carter Vas. 04 Jan. 2015, 20:41

Tomas, félre hív, hogy választ adjak a kérdésére.
- Csak abba akarom be tenni a váltás ruhát, de azért remélem nem lesz rá szükség. - Mondom, a vezetönknek a kiváncsiságát ki elégitve. bár, egy picike fázis késéssel. Gondolataim, kicsit más felé járnak, de azért ide is figyelek. Wajonka, fel hoz egy ötletet, vagy tervet, vagy tudomis én mit, de Tomas nem megy bele, főleg mert egyben akarja tudni a csapatot. Majd egy kérdést teszfel, úgy ámblok mindenkinek. Bár, oda figyeltem Tomas mondatára, de a terv még így sem világos a számomra, csak annyi, hogy fel kell jutnunk. És, utánna? Ezért is fordulok oda én.
- Ok, te hát fel akarunk jutni oda ahol ez a vezér is van. Ha már fent vagyunk? Utánna milesz? Improvizálni fogunk? Azért, szerintem jó lenne valami terv is ami hez tartjuk is magunkat, ha már fent vagyunk. - Tényleg nem tudom, hogy fent egészen pontosan mit is tervezünk, de azért jó lenne tudni róla, hogy ne legyen megint olyan, mint az első bevetésen. Vagy, esetleg, a felvételin, az utólso elötti feladat, már ha jól emlékszem még rá.

_________________
- Kik beleolvadnak az Erőbe, örvendezz azokkal! Gyászolnod őket nem kell. Hiányolnod nem kell.
– Nem! – mondta türelmetlenül Yoda. – Ne próbálkozz. Csináld, csináld! Vagy ne csináld. Próbálkozni nem lehet.
Eva Carter
Eva Carter
7. szint - 16 kredit

Hozzászólások száma : 592
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. May. 06.

Karakteradatok
Főkarakter: Szabó Éva
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Worthington torony Empty Re: Worthington torony

Témanyitás by Dr. Zield Jones Hétf. 05 Jan. 2015, 16:35

Burton leszavazza, amit kitaláltam. Nem hiszem, hogy nem érti, hogy arra gondoltam, felrepülök vagy mászok és amit megtudok, azzal visszajövök és elmondom a többieknek. Tapasztalt katona, sokszor olyan idős, mint mi, biztosan átlátta és úgy gondolja, hogy nem lesz idő megvárni, amíg bemegyek és kijövök. Nem szállok vele vitába, mert bízok a tudásában és nem ragaszkodok a saját agyszüleményeimhez. Éva igazi nő módjára a váltás ruhának hozna cipősdobozt. Ezen jót mosolygok, aranyos gondolat, csak remélem, nem hal meg a harci helyzetekben ilyen cuki gondolkodással. Nehéz feladatot kaptunk. Az aktából azt már tudom, hogy nem bírta felfogni a feltámadást. Lehet, hogy ez egy jó ütőkártya lenne, ha tudnánk vele beszélni. Én, mint természetfeletti, jól elő tudnám adni, úgy érzem. Kár, hogy nem találkoztam a családjával a túlvilágon. Gondolom, hogy ők másféle túlvilágra kerültek, nem indiánok voltak, az látszik és más túlvilágokon sem egyszerű megtalálni egy konkrét személyt. Csak ha emlegetünk valakit, úgy kell, hogy ne tehessen kárt senkiben, mert ugrik a család említésére. 
Az úton nézelődök, New Jerseyben nem is voltam még, mióta visszatértem. Lehet, hogy előtte sem. A gondolataim sokszor visszakanyarodnak a Stevens családhoz. Nem szabad bolygatnom a sebeiket, inkább majd az iskolával próbálok meg beszélni. A tornyot megpillantva a gyomromba egy kis görcs áll. Félelmetes, milyen erejű fegyvert használtak. Az Akkaba Metropolisz is ijesztő volt, de ott bíztam a szellemekben. Velem lesznek most is, hogy nem pontosan a célomhoz kötődő ügyön dolgozok? Tudják, miért vagyok itt, csak bonyolult és nem tudom, segítenek-e.
Koncentrálok inkább a mostani helyzetre. Rendőrkordon, újságírók, a megrázó hírek után kajtató hiénák. A rendőrnek én is köszönök:
- Waynoka, üdvözlöm!
Többet nem kell mondanom. Ha Burton nem nyilatkozik máshogyan, lemászok én is a csatornába és igyekszek nyitva tartni a szemeimet. Remélem, ilyen mélyre nem küldtek őrséget. Éva kérdésére gondolom, az lesz a válasz, hogy mire felérünk, már többet fogunk tudni, hála Shannonnak és annak, amit kiderítünk vele együtt. Nem szólok bele, mert van parancsnokunk. Én csak megyek utánuk és nézem, miben tudok segíteni. Ha már itt támadás történik, akkor először fedezékbe vonulok és utána foglalkozok azzal, mi lesz, ha rájönnek és elkezdik kivégezni a túszokat. 

Felszerelés:

_________________
Reneszánsz:
Dr. Zield Jones és az állatok
Hanna Jones-Rider
Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Evangeline Gordon - Crystal Panther
Dr. Zield Jones
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1185
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Apr. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Worthington torony Empty Re: Worthington torony

Témanyitás by Viktória Studtheim Szomb. 10 Jan. 2015, 01:09

Elolvasva Wey aktáját, nem mondhatom, hogy hibáztatom. Még nem teljesen sikerült felfognom az egész Bukás dolgot. Ráadásul asgardi mágiához is köze van, ami csak tovább komplikálja. Nem nehéz elképzelni, hogy valaki beleőrül ezekbe a dolgokba. A képességeiről szinte semmi értelmeset nem lehet tudni, még az is lehet, hogy ő szedte le a helikoptert. Akár még a kor kezdetleges cybertechjével is rendelkezhet. Szerencsére erre a lehetőségre is gondoltam. Nem véletlenül van nálam az EMP. A célpont kapcsolatai sajnos nem mondanak sokat. Katonai felszerelést nem nehéz szerezni. Keleti kapcsolat nem szimpatikus. Igen őrültek tudtak lenni a jövőben is, gondolom itt sincs másképp. Legalább azt megtudtuk, hogy felesleges az embereivel foglalkozni. Nem tudnak semmit. Közben megérkezünk és kiszállunk. Rengetegen vonultak ki. A többiekkel együtt én is bemutatkozok.
- Viktória Studtheim.- csupán a szükséges dolgot mondom, nem kell ezzel vesztegetni az időt. Ha parancsot kapunk az indulásra, akkor nyilván én is megindulok. Felteszem magamra a szemüveget, ezzel tudatosítva magamban, hogy most a profi tudósra van szükség és őt is fogják kapni a többiek. Éva kérdését nem értem, nem tudom, hogy pontosan mit vár tőlünk. Túszok az első. Őket kihozzuk élve és egy darabban, onnantól  sikeres a küldetés. Minden más másodlagos. Majd a vezetőnk elmondja neki. Gondolom. Követem a csapatot és próbálok annyira halk lenni, amennyire tudok. Előkészítem a fegyverem, de őszintén remélem, hogy a csapat jobb lövészei figyelmesek. Minden másban figyelem a parancsokat és próbálok senki útjába sem állni.
Viktória Studtheim
Viktória Studtheim
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 21
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2014. Dec. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Darren Cain
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Worthington torony Empty Re: Worthington torony

Témanyitás by Tomas Burton Hétf. 12 Jan. 2015, 01:23

Miután átolvastam az aktát, nem sok reakciót váltottam ki a csapatból a megjegyzésemmel. Mindegy is, én csak próbáltam oldani a feszültséget. Éva váltóruha-tartó cipős dobozára nem mondok semmit, sőt, még azt is megengedem, hogy hozza, ahelyett hogy letetetném vele. Egyébként nem értem miért nem tudott táskát hozni, vagy az én táskámba pakolni, amiben még bőven van hely, de nem firtatom, már megszoktam a nő furcsaságát. A kérdését hallva viszont sóhajtok egyet.
- Nem tudunk semmi konkrétumot, és nem vagyunk számítógépek, hogy 999+ lehetőséggel számoljunk és építsünk fel stratégiát. Valószínűleg semmi használhatót nem tudunk megalkotni a jelenlegi tudásunkkal, ezért felesleges, és az erőforrásaink - na meg az idő - pocsékolása lenne. - adom meg a választ, majd miután leszállunk, én is a rendőrkapitányhoz lépek.
- Tomas Burton, a csapat vezetője. Köszönjük az együttműködésüket. Csapat, gyerünk. A csatornákban, és lehetőség szerint az épületben is, ha nem adok más parancsot, a haladási sorrend: Shannon legelől, utána én, Viktória, Waynoka, Éva, és Zack zárja a sort, illetve fedez minket hátulról. Remélem érthető, ha valakinek ellenvetése van most mondja. Amíg nem adok rá engedélyt, addig senki se lőjön, se a csatornában, se az épületben. - mondom, és ha senki sem ellenkezik, akkor elindítom a csapatot. Miközben a csatornához indulunk, felveszem az éjjellátót a homlokomra, illetve a fülembe dugom a kommunikátort. Még egyszer ellenőrzöm a felszerelésem, a Taser-gunt pedig kézben tartva haladok a formáció szerint. Ha támadás ér minket, próbálok kitérni, bár ez sejtem hogy a szűk csatornarendszerben nem lehetséges, illetve ez esetben egyből engedélyt adok a tüzelésre. Ha ellenséget látunk, akkor meghagyom Shannonnak, vagy Zacknak a kiiktatását - előbbi halkan, kecsesen meg tudja közelíteni, illetve a kölyöknek is biztos vannak megfelelő módszerei, hogy hangtalanul leszedjük. Évában továbbra se bízok ilyen téren, a két újonc pedig még friss hús ahhoz, hogy villogjanak. A taser-gunnal túl hangos lennék, a kábító pisztolyt pedig nem akarom még használni - gyanítom, hogy Zack fegyverei halkabbak.
Tomas Burton
Tomas Burton
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 111
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Oct. 29.

Karakteradatok
Főkarakter: Raten Chromixen
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Worthington torony Empty Re: Worthington torony

Témanyitás by Godlaw / Tao Csüt. 15 Jan. 2015, 11:38

Helyszín: Worthington torony alatti csatornarendszer
Időpont: 2025. december 19. 17:30
Résztvevők: Waynoka, Szabó Éva, Tomas Burton, Zacharias Waver-Davidson, Viktória Studtheim, Shanon Cole (NJK)
Körváltás 5 naponta, legközelebbi: január 20.

A rendőr a bemutatkozások fogadása után megmutatja az irányt, ahol a csatornalejárat található, aztán nem is zavarog tovább, visszatér saját teendőihez. A csapat Burton vezénylésével elindul lefelé a csatornába. A szennyvízvezetékek a fal mentén futnak, a lábatok alatt csak az esővíz folyhatna, most viszont száraz az idő, így végeredményben csak enyhe bűz fogad titeket odalent. Az útirányt elég könnyű meghatározni, az épület felé vezet a csatorna, Shanon pedig nem is késlekedik. Macskaszerű mozgásával előremegy, hangtalanul közlekedik, és felderíti a helyszínt. Mindössze egy percnyi séta után el is éritek az épület parkolójába nyíló ajtót. Az ajtó előtt Shanon megáll, és bevár mindenkit, majd amilyen halkan csak tudja, kinyitja résnyire az ajtót. Alaposan körülnéz, egy ideig fülel, majd hátrafordul Burtonhöz.
-Tisztának tűnik. Sok autó parkol, és szemben balra vannak a liftek – jelenti Shanon, és ha megkapja a parancsot, tovább is megy, be a parkolóba. Némi körülkémlelés után valóban üresnek bizonyul a parkoló, leszámítva a rengeteg autót. A kijárat le van zárva, a liftek gombja nem világít, mintha ki lennének kapcsolva, a lépcsőházba vezető ajtóhoz pedig valamiféle belépőkártya kell, de az érzékelő panel szintén nem világít, nem üzemel.


_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Worthington torony Empty Re: Worthington torony

Témanyitás by Serena Davidson Csüt. 15 Jan. 2015, 12:56

A fiú meglehetősen furcsán nézett Évára, amikor mondta a nő, hogy mire kell neki a cipős doboz. Milyen váltás ruha? Igazából már azt sem értette, hogy minek akar a nő átöltözni. Az eléggé alap lett volna, hogy abban jön ki, amiben megy. Bent meg hiába öltözik fel üzletasszonynak valószínűleg tudják, hogy nem munkatárs, révén az Angyal Program nyilvános részben. Csak megrázta a fejét, de nem állt le vitatkozni, és szóvá sem tette, nem az ő dolga, hanem Burton-é. Zack bólintott arra, hogy marad hátul és fedezi a csoportot, amikor ezt kiosztotta Tomas nekik. Így utolsóként is megy le a csatornába, ott pedig végig a lehető leghangtalanabbul közlekedik és néz, fülel hátrafelé szinte végig, nehogy meglepetés érhesse őket. Szerencsére ezúttal nem kellett sokat haladniuk és megérkeztek a parkolóhoz. Ahogyan Shanon, ő maga is megy, hogyha erre megvan a parancs és a Programon is tanult katonai módon segít ebben az esetben a felderítésben és fedezi a helyet, amit kijelölnek neki. Ha már biztosították a terepet és mennek majd tovább, akkor továbbra is a parancs szerint tesz, egyelőre oka sincs megszólalni, így végig csöndben marad és csak a két pisztoly van a kezében.

felszerelés:

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Worthington torony 7ik0U8W
Serena Davidson
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1338
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 17
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Worthington torony Empty Re: Worthington torony

Témanyitás by Eva Carter Csüt. 15 Jan. 2015, 21:13

Kérdésemre, meg kapom a választ. Majd, a csatornák elé megyünk, és én vagyok az utolsó elötti. Csendben állok a helyemre, Zack elé és követem a többieket, egyenesen a csatórnába. Mintha, a nevemet hallanám, ezértis kezdek figyelni, de révén, hogy a többiek neve is elhangzik az enyémen kivülül, ezért nem is gondolok semmi olyanra. Lent, a csatorna száraz, de enyhén büdös. Egy ajtó felé megyünk. Shenon, eleinte csak résnyire nyitja az ajtót, hogy füleljen, és lássa, hogy tiszta-e a terep. Amint belépünk, gondolom egyből a liftek felé megyünk, de azok használaton kivül vannak, és a lépcsőt se tudjuk használni, révén ahoz meg kártya kéne, de azzal sem mennénk túl sokra. Talán, a szellőzöket kéne meg keresni, hátha azt tudjuk használni. Tekintetemmel, keresni kezdem a szellőzö rácsokat, vagy valamit, hogy fel juthassunk. Ha, találok egy szellőzö rácsot, amibe talán be férünk, akkor talán szólni fogok, bár túl sok értelmét nem látom eme döntésemnek, hisz mivan akkor ha pont azért nem ott megyünk fel, mert pont én találtam. Mindegy, majd meg látjuk.

_________________
- Kik beleolvadnak az Erőbe, örvendezz azokkal! Gyászolnod őket nem kell. Hiányolnod nem kell.
– Nem! – mondta türelmetlenül Yoda. – Ne próbálkozz. Csináld, csináld! Vagy ne csináld. Próbálkozni nem lehet.
Eva Carter
Eva Carter
7. szint - 16 kredit

Hozzászólások száma : 592
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. May. 06.

Karakteradatok
Főkarakter: Szabó Éva
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Worthington torony Empty Re: Worthington torony

Témanyitás by Dr. Zield Jones Kedd 20 Jan. 2015, 11:38

Burtonnek igaza van, az időt pocsékolni most halálos bűn lenne. Túszok vannak veszélyben és hatalmas erejű fegyverek kerülhetnek a túszejtő terroristák kezébe, minden másodperccel közelebb jutnak ehhez, amit elfecsérelünk. Nem tudok semmit hozzátenni, a többiekkel együtt lemászok a csatornába inkább, hogy haladjunk. A bűz elég kellemetlen. Hallottam róla, hogy élnek itt emberek, hajléktalanok, akik meghúzzák magukat. Nem isé rtem, hogy képesek ezt megszokni. Sosincs tisztaság és mindig büdös van. Én megkerestem a módját a tisztálkodásnak akkor is, mikor az utcán éltem.Felveszem a pozíciómat a sorban középen, ahol Burton mondta. Még túl friss vagyok ahhoz, hogy előre engedjen és túl tapasztalatlan a sor zárásához. Középen nem sok vizet zavarok. A pisztolyt én is készenlétben tartom, hogy ha már itt lőni kell, akkor ezt meg tehessem.
- Ha figyelik a rendszer működését, még fel is tűnne nekik egy felfelé tartó lift, nem? Jó, hogy ki vannak kapcsolva.
Be kéne törni azt az ajtót. Ha elég egy ember ereje, képessége, akkor meghagyom másnak. Ha egy egész medve kell hozzá, akkor vállalom, hogy átalakulok, szétszabom a ruháimat már most, az út elején. Hozhattam volna legalább egy váltógatyát erre a célra, de elfelejtettem. Burtonre bízom, én csak akkor cselekszek, ha a parancsnok szerint is én kellek. Ellenkező esetben megvárom, míg valaki más bejut és figyelek, hogy ha támadás van, akkor feezékbe kerüljek.

_________________
Reneszánsz:
Dr. Zield Jones és az állatok
Hanna Jones-Rider
Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Evangeline Gordon - Crystal Panther
Dr. Zield Jones
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1185
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Apr. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Worthington torony Empty Re: Worthington torony

Témanyitás by Godlaw / Tao Szer. 21 Jan. 2015, 11:34

Helyszín: Worthington torony parkolója
Időpont: 2025. december 19. 17:40
Résztvevők: Waynoka, Szabó Éva, Tomas Burton, Zacharias Waver-Davidson, Viktória Studtheim, Shanon Cole (NJK)
Körváltás 5 naponta, legközelebbi: január 25.

A csapat tétlenül álldogál, Éva észreveszi, hogy vannak szellőzők, de nem valószínű, hogy elférne benne egy ember úgy, hogy mozogni, mászni tudjon. Waynoka ránézésre úgy látja, hogy az ajtó elég masszív, de valószínűleg medveként képes lenne néhány nekifutás után betörni azt.

//Kicsit több aktivitás és kezdeményezőképesség kéne, különben egy év múlva se lesz vége a kalandnak.//

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Worthington torony Empty Re: Worthington torony

Témanyitás by Serena Davidson Szer. 21 Jan. 2015, 13:01

Egyelőre csak türelmetlenül vártak arra, hogy Burton mondjon valamit, de nem történt meg, így noha még mindig hátulról fedezte és figyelte a többieket most már némileg előrébb jött, hogy ő maga is körülnézzen. Sehol sem tűnt semmi úgy, hogy áram alatt lenne, eléggé érthetőnek tűnt az, hogy lelőtték az energiaszolgáltatást, így viszont könnyedén elérhették azt, hogy bizonyos helyekre szoruljanak az emberek. Nem működött sem a lift, sem pedig a mágneskártyás rendszer.
- Ért valaki ahhoz, hogy miként lehet az ajtót feltörni? – kérdezte.
Nem szívesen maradt volna sokáig egy helyen, ha képesek voltak ezeket lezárni, kizárni a rendszerből, akkor bizonyára a kamerákat is látták, figyelték a biztonsági szobából, azaz tudták, hogy itt vannak. A legjobb az lett volna, ha mozgásban maradnak.
- Uram – szólt Tomas-nak. – Az a véleményem, hogy mozgásban kéne maradnunk, ha vannak itt lent kamerák, márpedig szoktak, szerintem tudják, hogy itt vagyunk.
Fülelni továbbra is próbált, hogy éri-e őket meglepetés, közben további kiutat keresett, nem a lépcsőházat, hanem a vészkijáratot, azt talán könnyebb volt feltörni, mint ezt. Közben próbált a központtal is kapcsolatba lépni rádión, a kint levőkkel.
- A műholdak és egyéb kamerák felvételeit át tudják küldeni nekünk úgy, hogy átváltanak hőérzékelésre, hogy lássuk, tudjuk hol vannak jelenleg a terroristák? – kérdezte.
Persze továbbra is várta Burton válaszát, parancsát, hogy mit is kell tennie, ha azok ellentmondanak neki, akkor értelemszerűen azokat a kérdéseket nem teszi fel.
- Még felmászni sem tudnánk rajta a benne levő kábeleken – mondta Wayonkának. – Bármikor észlelhetik ott a mozgásunkat és elindítják a liftet, hogy megöljenek minket.

felszerelés:

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Worthington torony 7ik0U8W
Serena Davidson
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1338
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 17
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Worthington torony Empty Re: Worthington torony

Témanyitás by Dr. Zield Jones Szomb. 24 Jan. 2015, 03:11

Én vagyok a legújabb tag, természetes, hogy nem akarok nagy tervekhez ragaszkodni és mások helyett dönteni. Ötleteket adok, azt pedig nem értik. Ezt én nem értem. Pont arról beszéltem, hogy a lift nem jó ötlet és lehurrognak, miközben ugyanazt mondják el. A túszok veszélyben vannak, amíg mi fedezzük egymást és gondolkodunk. Én úgy látom, nem olyan erős az ajtó. Átváltozok és be tudom majd törni. Burton fülön csíphet utána, ha akar. Nincs jobb terv, nincs parancs, csinálom azt, amit lehet. Leteszem a dobozokat, nehogy elszökjenek az állatok, amiket nagyon nehezen megkaptam és a felszerelést is leteszem, mert az értékes. Csak a ruhám marad rajtam. Az ajtótól lehető legmesszebb állok és ott átváltozok medvévé. Nekirohanok az ajtónak annyiszor, ahányszor kell. A kártyás próbálkozást észrevehetnék odafent, de ha kitöröm magát az ajtó anyagát, azt nem jelzi a rendszer. Remélem, nem. Ha betörtem az ajtót, visszamegyek a felszerelésért és hozom, ahogy tudom, a karmos mancsaimban. Egy medve kábítópisztollyal, nagyon viccesen festhetek.

_________________
Reneszánsz:
Dr. Zield Jones és az állatok
Hanna Jones-Rider
Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Evangeline Gordon - Crystal Panther
Dr. Zield Jones
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1185
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Apr. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Worthington torony Empty Re: Worthington torony

Témanyitás by Tomas Burton Szomb. 24 Jan. 2015, 21:19

A behatolás eseménytelen, a csatornában semmi érdekfeszítő nem történik, és ellenséges nyomokat sem találunk. Így érünk el a parkolóig, ahol Shanon jelzése szerint szintén tiszta a terep, és így behatolunk az épület alagsorába. Úgy tűnik lekapcsolták az áramot, legalábbis a lift és a mágneskártyás ajtó első ránézésre működésképtelennek bizonyul, de persze nem vagyok szakértő. Egy kicsit gondolkodni kezdek, hogy hogyan tovább - a liftben mászás ötletét elvetem már első gondolatra, ha beindítják azt a szart, mind ott végezzük. Miközben én gondolkodok a terven, az egyik újonc, a férfi átalakul, hogy betörje az ajtót. Remek. Valószínűleg én is ezt a parancsot adtam volna ki, de egyelőre nem hangzott el a parancs, úgyhogy nem kellett volna megtegye.
- Na idefigyelj Mackó! - hördülök fel, amikor ezt meglátom, és jelzem hogy mindenki álljon meg. - Ki adott parancsot az ajtó betörésére? Ki hatalmazott fel az önálló döntéshozatalra? Ki a péló vagy te itt kisfiam? - teszem fel a kérdéseket, amikre nem várok választ, ezért egyből folytatom is.- Legközelebb szépen vársz, amíg engedélyt adok, vagy a következő küldetésként odakint fogod számolni a virágokat két kilométeres körzetben, és nem érdekel, hogy csupa aszfalt az egész környék. Világos?! Mostantól pedig ahhoz is engedélyt kérsz, hogyha könnyítened kell magadon! Többiek gyerünk, a megbeszélt formációban előre, mackómisi pedig leghátul követ minket és gondolkodik! Felfelé haladunk két szintet, aztán megállunk. - adom ki a parancsot a gyors fejmosás után, aztán elindulok felfelé a megbeszélt alakzatban. Idelent nem tudunk tovább tervezni, és az újonc elég világosan adta mindenki tudtára, hogy itt vagyunk. Ha kivégzik a túszokat mire odaérünk, akkor az egyedül az ő lelkén szárad. Hogy baszná meg az ilyen.
Tomas Burton
Tomas Burton
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 111
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Oct. 29.

Karakteradatok
Főkarakter: Raten Chromixen
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Worthington torony Empty Re: Worthington torony

Témanyitás by Viktória Studtheim Vas. 25 Jan. 2015, 00:34

A csatornán keresztül könnyen behatoltunk és eddig nem láttunk ellenséget. Azt, hogy ők láttak-e minket nem tudni. Most, hogy beértünk a parkolóházban, lehet, hogy kiszúrtak minket a kamerával. Itt volt egy lift és lépcsőház is. A lift úgy nézett ki, hogy nem működik. Nem mintha azzal akartam volna menni. Ha itt nincs is kamera, a liftben biztos van. Túl könnyű célpontok lettünk volna. A lépcsőházat mágnes kártya leolvasóval védték, de ez sem tűnt működőnek. Talán fel tudtam volna törni, de ugyan annyi esélyem volt beindítani a riasztót. Más megoldás kell. Nagy izgalmamban elfelejtettem egy egyszerű kódtörőt hozni. Gratulálok Viktória, ügyes vagy. Több évtizednyi céges tapasztalat tökéletes bemutatón. Félek be kell majd törnünk, ami könnyen lehet, hogy a túszok életébe kerülne. Ha elég gyorsak vagyunk, akkor talán megmenthetünk párat. De ez nem jó megoldás. Persze, lehet, hogy csak paranoiás vagyok és nincs tele riasztózva az ajtó ilyen betörésekre. Mondjuk lehet, hogy van más lehetőségünk. Emlékszem, hogy nekünk is voltak olyan ajtóink, amik csak az egyik oldalról voltak biztosítva beléptető rendszerrel. Persze ezek az ajtók mindenféle hamis adatokhoz és csapdákhoz vezettek, de voltak. Végül is egy próbát megér.
- Waynoka, milyen gyorsan tudja a légy fölött átvenni az irányítás? Ha átrepül az ajtó alatt, akkor lehet, hogy a másik oldalon egy egyszerű mozgásérzékelővel ki lehet nyitni az ajtót.- mondom a fiúnak, ha nem sieti el magát és alakul át medvévé. A furcsa pillantásokra, amiket biztos hogy kapni fogok, csak annyi válaszolok egy vállvonással, hogy-Meglepődnétek mennyi cég helyezi a kényelemre a hangsúlyt. - természetesen nem ragaszkodok az ötletemhez, még szerintem sem valószínű. De talán nem kell rögtön fejjel rohanni az ajtónak.
Viktória Studtheim
Viktória Studtheim
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 21
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2014. Dec. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Darren Cain
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Worthington torony Empty Re: Worthington torony

Témanyitás by Godlaw / Tao Vas. 25 Jan. 2015, 20:28

Helyszín: Worthington torony, földszint
Időpont: 2025. december 19. 17:45
Résztvevők: Waynoka, Szabó Éva, Tomas Burton, Zacharias Waver-Davidson, Viktória Studtheim, Shanon Cole (NJK)
Körváltás 5 naponta, legközelebbi: január 30.

Zack nem talál más ajtót, úgy tűnik, hogy a lépcsőház a vészkijárat arra az esetre, ha a lift nem működne. A kintiekkel való kommunikáció akadálytalanul működik, és hamarosan jön is a válasz.
-A kinti hőkamerák csak az épület szélén lévő embereket mutatja, bent túl sok a beton. A műholdak ugyanígy jártak, a felső néhány szint látszik csak. Amennyit látunk, az alapján az alsó öt szint tisztának tűnik, legalábbis ami az épület szélén lévő irodákat illeti. Utána látunk mozgást, de igazán nagy aktivitás csak az ötvenedik környékén kezdődik, ahol a laborok vannak.
Ezután a kamerák élőképét stream-elik át Zack telefonjára, ő is láthatja ezt a saját szemével, de eléggé akadozik a videó, valószínűleg azért, mert a -3. emeleten vannak éppen.

Mindeközben Waynoka lepakol, medvévé alakul, és az ajtónak ront, ami a vártnál kevésbé áll ellen. Első nekifutásra kiszakad a helyéről Waynoka erejétől, akinek belesajdul ugyan néhány csontja az ütközésbe, de komolyabb baja nem lett. A folyamat nagy zajt csapott, ami ráadásul a lépcsőházban visszhangzik is. Viktória még magyarázná a mozgásérzékelős megoldást, de Waynoka hirtelensége miatt nincs ideje kifejteni az ötletét.

Ezután Tomas alaposan ledorongolja Waynokát, aki medveként próbálja összeszedni holmiját. Elég nehéz dolga van, hátizsákja nem megy rá, és ha kezében kell hurcolnia mindent, akkor folyamatosan két lábon kell járnia, ami hosszú távon nem egy stabil haladási mód.
-Te jó isten – jegyzi meg Shanon, miközben Waynokát nézi, ahogy karmos mancsaival próbálja összeszedni a holmiját. – Talán, ha visszaváltoznál…
Nem fejezi be a mondatot, inkább Burton haragját elkerülve gyorsan a sor elejére lép, és elindul a lépcsőházban.
A dolgot még színesíti, hogy Waynoka rugalmas és amúgy is bő nadrágja nem szakadt le teljesen róla, elrongyolódva ugyan, de nadrágszerű maradt a medve hátsó felén.

Ha viszont mindenki hallgat Burton parancsára, akkor a csapat elindulhat két szintet felfelé, amivel meg is érkeznek a földszintre. Út közben a másik két szinten látszik a szintén lezárt mágneskártyás ajtó. A földszinti ajtóhoz közeledve Shanon már jó előre osonni kezd, és fülel.
-Hallok valakit… - Suttogja Burtonnek. – És ha én hallom a lépteiket, ők is hallhatták a belépőnket. Mi a parancs? – Kérdi alig hallhatóan, miközben kezét a kábító pisztoly markolatára helyezi.
Mielőtt válasz érkezhetne, fegyverropogás hallatszik a túloldalról, és golyók csapódnak a lépcsőházból kivezető fém ajtónak.


_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Worthington torony Empty Re: Worthington torony

Témanyitás by Serena Davidson Vas. 25 Jan. 2015, 20:57

Zack meglepetten tapasztalta, hogy a kérdésre Wayonka átváltozott és egyszerűen a fizikai erejével törte be az ajtót. A fiú megvakarta zavartan a tarkóját és maga elé motyogott.
- Én igazából zárnyitó készletre gondoltam…
Elég halkan mondta, főleg amiatt is, ahogyan Burton az újoncra támadt, hogy mit is művelt valójában. Az igaz, hogy nagyon hangos volt a belépő, de azért lehet, hogy mégsem kellett volna így bánni a fiúval. Közben megkapta azt is, amit kért, csak a fenti képeket látta, ott is a szélét. Mindig elfelejti, hogy ez itt még a múlt és nincs olyan technológiai fejlettség, mint a saját világában, ahol könnyedén beláttak ekkora épületbe, ráadásul azok nem is betonból voltak már. Azonfelül a telefonadások is jó mélyre hatoltak és nem lett volna akkora zavar és lassúság, mint itt. Ezt a részét volt roppant nehéz megszoknia a világnak és már alig várta, hogy végre megtörténjenek ezek a technológiai fejlődések. Ő maga sem próbált semmit sem mondani tovább, mert Burton roppant dühös volt, csak a lehető leggyorsabban felvette a helyét a kijelölt pozícióban a sorban, majd ott továbbra próbálva nesztelenül haladni tovább. Nem is tudtak nagyon sokáig menni, mert egy idő után azt ugyan hallotta, hogy Shanon suttogott valamit Burton-nak, azt azonban, hogy mit nem hallotta, értette, de pillantokon belül meg is volt a válasz azzal, hogy fegyverropogást hallott. Ösztönösen helyezkedett védekező állásba és emelte fel a fegyvereit az ajtóra szegezve. Az egyelőre csukva volt, így a golyók sem jutottak át. Azonnal próbálta felmérni a terepet, hogy mi van itt, hol vannak fedezékek, hova lehet behúzódni úgy, hogy a többieket fedezhesse, ha esetleg kimennének innen, vagy az ellenfeleik bejönnek, bedobnak valamilyen gránátot. Ha szükségessé válik mindez, akkor ehhez folyamodik, akár ahhoz is, hogy a plafonon a szerviz alagútba bemásszon egy felugrás és felhúzódzkodás után. Ha bármilyen ilyen fedezéket vagy hasonlót lát, akkor kézjelekkel próbálja a többiek tudomására hozni ezeket.
Egyébként pedig ezeken felül Burton parancsot ad, akkor a szerint tesz értelemszerűen.

felszerelés:

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Worthington torony 7ik0U8W
Serena Davidson
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1338
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 17
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Worthington torony Empty Re: Worthington torony

Témanyitás by Dr. Zield Jones Hétf. 26 Jan. 2015, 09:55

Senkit nem vártam meg, éltem a lehetőséggel és sikerült betörnöm az ajtót. Aúú! A csontaim érezték. Nem medvének való játék ez, inkább elefántalak kellett volna. A lelkemet pedig Burton sebzi meg. Arra számítottam, hogy minden szétszakad rajtam, de a nadrágom kibírta. Nem szerencsétlenkedek tovább, hanem visszaalakulok. Pucérkodni nem akartam volna. Egy szál nadrágban folytatom az utamat és rövid magyarázatot mondok a parancsnoknak:
- Semmi nem történt, de sürget az idő, gondoltam, előre viszem az eseményt. Bocsánat, legközelebb megkérdezem előtte.
A katonáknál így kell beszélni az újonccal, tudom. Fontos a parancs követése. Ettől fügetlenül nem hiszem, hogy rosszul tettem volna. Viktória javaslata nem működött volna, úgy látom. Vagy mégis és ezért jönnek a lövések? Visszaveszem a holmijaimat magamra, így már egyszerűbb, mint medveként. Felveszem a helyemet középen, ahol Burton mondta és biztos helyet keresek, hogy ha kirobban az ajtó és tüzelnek ránk, ne találjanak el. A pisztolyomat én is előkészítem. Az az ajtó már szét van lőve, oda nem fog kelleni a medveerőm.

_________________
Reneszánsz:
Dr. Zield Jones és az állatok
Hanna Jones-Rider
Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Evangeline Gordon - Crystal Panther
Dr. Zield Jones
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1185
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Apr. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Worthington torony Empty Re: Worthington torony

Témanyitás by Eva Carter Pént. 30 Jan. 2015, 14:18

Míg, ott állunk keresni kezdek, de amit találtam az nem jó. A szellőzök, nem elég magasak, hogy jó legyen mint terv. Majd, Zack kérdését hallva, el gondolkodom, és kicsit azt érzem, hogy mintha el szégyelném magam. Majd, Wajonka is követ el egy hatalmas hibát. Gyakorlatilag, a szó leg szorosabb értelmében, bekopogtat az ellenséghez, mintha azt mondaná ezze, hogy megjöttünk. Tomas leteremti már ha jól figyelem az eseményeket. Amint megyünk tovább, hallom a cipők, vagy bakancsok dobogását, amivel szintén ezüst tálcán kináljuk fel magunkat az ellenségnek.
~ Talán, le kellet volna vennünk a cipőket. - Gondolom magamban, de már késő. Hála az ajtó kidöntésnek, és a hülye lábbeliknek, tudják hogy itt vagyunk, és talán már a vezér is tudja, és ki nyiratja a túszokat.
~ De, jó megint kapunk egy újjab fej mosást, és talán ezuttal még egy kis életfogytiglant a bőrtönben, ha kereket is oldanak a terroristák. Na, jó a börtön talán nem, de a fej mosásban tuti részesünk lenne, és véget is érne az egész angyal program. - Gondolom magamban, miközben lehet hallani, hogy tűzet nyitottak ránk.

_________________
- Kik beleolvadnak az Erőbe, örvendezz azokkal! Gyászolnod őket nem kell. Hiányolnod nem kell.
– Nem! – mondta türelmetlenül Yoda. – Ne próbálkozz. Csináld, csináld! Vagy ne csináld. Próbálkozni nem lehet.
Eva Carter
Eva Carter
7. szint - 16 kredit

Hozzászólások száma : 592
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. May. 06.

Karakteradatok
Főkarakter: Szabó Éva
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Worthington torony Empty Re: Worthington torony

Témanyitás by Tomas Burton Pént. 30 Jan. 2015, 23:49

Miután leteremtettem, Waynoka középre próbál beállni, az eredeti pozíció szerint. Dühösen lépek oda, és próbálom megragadni a karjánál, így rántva hátrébb.
- Azt mondtam Mackómisi leghátul gondolkodik! - ismétlem meg magam, aztán ha végre mindenki az elképzelésemnek megfelelően helyezkedik el, akkor jelzek, hogy haladjunk. A megbeszélteknek megfelelően haladunk felfelé, a földszint környékén azonban Shannon lassítani kezd, és jelzi, hogy társaságot kapunk. Ezt az említettek is megteszik, ahogy tüzelni kezdenek ránk.
- Mindenki védekező alakzat, találjatok fedezéket, szabad a tüzelés a kábító fegyverekkel. - mondom a rádióba, hogy a fegyverropogáson keresztül is halhassák, miközben én is keresek valamilyen fedezéket, de valószínűleg csak az ajtó melletti fal szolgál ilyennel. Jelzek mindenkinek, hogy várjon - illetve Zackre ráhagyom ha van jó ötlete, a kölyök nagyjából az egyetlen, aki a csapatból azt csinál amit akar, róla tudom hogy nem retardált. Szóval várom, hogy valamennyire szétlőjék az ajtót, közben előkészülök egy gránát és a füldugók elővételével, és ha már eléggé romos állapotban van, akkor megpróbálok kidobni egy vakító gránátot.
- Flashbang, készüljetek. Rögtön utána füst, aztán haladunk előre, kitörünk. - mondom ugyanekkor a rádióban, és próbálom bedugni a füldugókat. A vakító után dobom a füstöt, és veszem fel a gázállarcom, aztán elsőként lépek ki az ajtón. Rajtam az éjjellátó, a viszonyoknak megfelelően váltok infra és hő között, próbálom kiválasztani az optimálisat, és miközben fedezéket keresek odabent, megbénítani amennyit lehet a támadóink közül.
Tomas Burton
Tomas Burton
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 111
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Oct. 29.

Karakteradatok
Főkarakter: Raten Chromixen
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Worthington torony Empty Re: Worthington torony

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 4 oldal 1, 2, 3, 4  Next

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.