Játszható fajok

Go down

Játszható fajok Empty Játszható fajok

Témanyitás by Morsus Szomb. 08 Aug. 2015, 00:28

Outsidersre ugye a karaktered egyszerűbb verzióját hozod évekkel fiatalabb vagy pont egykorú az előtörténet megírásával. Csak olyan lények vannak a síkon, amit már egy játékos kijátszott a többit még soha senki sem látta, íme a fajok:
- Ember
- Mutáns
- Embertelen (csak az amnéziás Melissa, nem tudja honnan származik)
- Asgardi (A faj nyíltan ismert, bár a köztudat kétségekbe vonja misztikus eredetüket)
- Shi'ar (Egyetlenegy példány Vércse, van egy felfedező küldetést végző újonc)
- Atlantiszi (csak njk-kkal találkozott a világ, de nyíltan ember ellenes népség)
- Új Ember (X-eket megtámadó állat-ember hibridek)
- Lávaember (Csak kevesen látták egy fúrás során a földalatti kőfajt)

Új karaktert úgy hozhatsz, ha velem egyeztetsz róla. A következők engedélyezettek:
- Ember (Csak zsenisséget engedélyezek)
- Mutáns (Új mutáns kalanddal CSAKIS)
- Szuperhumán (Szuperhumán kalanddal CSAKIS)
- Lávaember (Csak Outsidersen játékos faj!)

LÁVAEMBER
Játszható fajok 1320292-picture_2
Ezek az ősemberi szinten élő törzsi népek hasonlóak a fantasztikus Négyes Lényéhez. bár a testük vöröses lávakőből van azok mozgása és funkciója egyezik az emberi szervekkel tökéletesen. Testszőrzetük és nyáluk nincs. A vérük citromsárga színű. Mivel a kultúrájuk elmaradott nincs olyanjuk, hogy zseni. A kultúrájukban az erősség elismert és tisztelt dolog, harcra hajlamos népség és nagyon elzárkózó. nem tárgyalnak, hanem megtámadják a kívülről érkező veszélyeket. A földalatti minimum 50-80 celsius fokhoz fognak az alatt fáznak. 200C fokig nem is érzik a hőséget és 350-ig nem is árt nekik a hő, de a felett már az ő vérük is elkezd elforrni a testük pedig olvadni.
Játszható fajok Av5+-+Lava+Men
A láva emberek valamikor egy teljesen más faj voltak, akik a föld alatt éltek, de egy nap új istenhez fordultak egy sötét nagy hatalmú démonhoz Cha'sa'dra-hoz, aki lávaemberekké formázta őket. Mai napig ezt a démont tisztelik. A törzseket mindig a sámánok vezetik, akik sötét életáldozatokkal varázsolnak.
A démon:
Játszható fajok 4260402-chasadra
Átlag lávaember ereje 1 tonnás egy bajnoké 25 és egy játékos maximum 10 tonnával kezd. A bőrük ellenáll a kiskaliberű fegyvereknek, lévén, hogy kő. A fagypont feletti hidegben kénytelenek valamivel felmelegíteni magukat vagy vacognak és remegnek. Valamiért pár szó után képeske beszélni mások nyelvét. /Démon mágia valszeg/ Szakértelmeik ősemberiek, képesek faragni bunkókat, lándzsákat és egy amatőr hajítógépet. Képeske lennének megérteni a modern technikát, de csakis aktív játékban. Az előtörténete szerint lehet száműzött hosszú ideje vagy csak pár évtizede és nem tanulhatott meg újat maximum egy-két nyelvet. Jk láva ember kezdésre kérhet ruhát és kaphat egy fegyvert. Ez a lilás lávakőből készült bunkó vagy egyéb eszköz nagyon erős, egy nagyobb kaliberű fegyvernek számít, mint egy asgardon kovácsolt nem mágikus pöröly.
Játszható fajok 523531-ji1
A jk kérhet sámánt is ez a sámán ilyen vagy olyan okból még csak tanonc a törzsvezető fősámánnál. Jelezed, hogy ez a karakter mágia érzékeny. Egy mágikus ereje van képes feláldozni valakit és ezzel varázsolni. A rendszer egyszerű: ha megöl játékban egy karaktert akkor az előtörténetében fel jegyzet varázslatra lesz képes (pl: tűzcsóvát teremt, egy animált szikla szolgát stb). Ez a varázslat lehet tartalékoló (megöl valakit, de nem lövi el a tűzet csak izzik a keze addig), de mindig egyszer elsüthető (ha megöl két ember nem lőhet el két csóvát, hanem ellő egyet és lő majd még egyet és lő). Mint az asgardiak és mások x kaland után kaphat új varázslatot ezt mindig a km mondja. Ezt nem megtanulja csak rájön, hogy már ölt és most képes erre is. Mondjuk úgy, hogy Cha'sa'dra súgja neki, hogy új varázst adott neki. Lehet a második és többi varázsa olyan, amihez több áldozat kell és nagyobb hatású. Áldozatnak csak emberi intelligenciájú fajok számítanak (lásd a fenti fajok listáját)
Játszható fajok Avengers005
Bár démontól kapták az erejüket ők nem démonok így nem lehet őket fehér mágiával csak semmiség tenni. Démoni erőtől kaptak képességeket az őseik, de ők már örökölték ezt.

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.