Sin

1 / 5 oldal 1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

Sin Empty Sin

Témanyitás by Cerebro Szer. 29 Jún. 2016, 13:02

A bolygó a Tejútrendszerben található, a bűn fellegvára, ahol az univerzum mocska előszeretettel tömörül.
Sin Planet_narshaddaa
Sin Planet%20Sin

_________________
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
XMR wikipédia - minden egyhelyen a megszokott wikipédia elrendezés szerint
Fórumon kívüli elérhetőségek - minden más XMR érintettségű oldal, topsite stb
Discord chat szerver - az oldal új chat központja, ahol szinte mindig sokan fenn vagyunk
Tutorialok - az oldal újításainak listája linkekkel, hogy mi hol található
Sith és Jedi archívum - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az Little SW-vel kapcsolatban!
Cerebro
Cerebro
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 1406
Hozzászólások régi : 109
Korábbi szint/kredit : 2.szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Reputation : 5
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Cerebro
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Mindegyik és egyik sem

Vissza az elejére Go down

Sin Empty Re: Sin

Témanyitás by Thorhalla Csüt. 30 Jún. 2016, 00:02
Galaxis Védelmezői: Kartellek markában

Résztvevők: Yalvis Trewero / Bíbor Kísértet, Kya Shak’ari, Fenn-Lee, Mo-Fell és G'hhhzz

Következő körváltás: 2016. július 4. (hétfő)

A Sin, a bűnözős fellegvára a Tejútrendszerben. A bolygó egy bolygóváros, azaz egyetlen egy város található a felszínén, ami, több szintű, hatalmas az egész planétára kiterjed és még tovább. Magasan nyúlik az égbe, illetve még a felszín alá is. A Tejútrendszerben található, a maffia és a szerencsejátékok fellegvára. Itt lényegében minden megtalálható, ami illegális, ezen felül hatalmas szerencsejáték versenyek vannak, mindenféle fajnak megtalálható, amit keres. Más galaxisokból is jönnek ide emberek, így sok a kree, skrull, shi'ar is. Az utcákon szinte mindennapos a harc a szegényebb negyedekben, oda még a korrupt rendfenntartó erők sem merészkednek. Azokon a részeken - minél jobban közeledsz a felszín felé, annál szegényebb negyedekbe jut bárki - törvény sem létezi, mindenki úgy boldogul, ahogyan csak tud. A legfelső emeleteken a luxus van, így minden rétegből jönnek ide lények. A bolygót roppant befolyásos kartellek uralják, akik hatalmas vagyonnal rendelkeznek és a befolyásuk messze elér az univerzumban megannyi galaxisba. A bolygón van terraformálás, így egy égöv van már csak rajta, a nagysága nagyjából egyezik a Földével, állandó lakossága nagyjából 100 milliárd fő, ezen felül több száz millió idegen érkezik naponta és távozik is innen, így ha ezeket vesszük, akkor nagyjából naponta 110 milliárdan vannak a bolygón átlagosan, ennek az állandó lakosa a 100 milliárd a maradék 10% pedig a nyaraló, ingázó, csak dolgozni ide járó, stb.
A társaság jelenleg egy jobb környéken levő kaszinóhoz érkeztek meg egymástól függetlenül a három "csoport". Yaliv és Kya egyedül, a két kree leányzó pedig együtt. Nem feltétlen ide érkeztek, hanem a jármű, amire felszálltak vagy az egyik űrkikötőben, vagy a szállásuknál, amit béreltek az hozta el őket ide.
Spoiler:
Ezen a helyen jelenleg igencsak sokan voltak, a legtöbben a kaszinóba mentek be, de sokan tovább is álltak. A jelenlevők is eldönthették, hogy mit szeretnének, menni tovább más helyre, amit a galaktikus neten néztek ki maguknak, vagy itt is maradhatanak, ha akarnak.

//Felszerelés listát írjatok a reag végébe, és a reagba írjátok bele kérlek, hogy miért is vagytok a bolygón. Köszi!//
//Érdekességként, tényleg létező bolygó a képregényben, Logan járt ide az egyik diákjával pénzt nyerni a sulinak mrgreen Csak a játszahatóság kedvéért tettem még jobban hasonlóvá a Nar Shaddaa-val és használom az SW-s bolygó képeit ennek a helynek is.//

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Sin Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Sin Empty Re: Sin

Témanyitás by Nautia Szomb. 02 Júl. 2016, 22:09

– Kya Shak’ari –


A könnyű testpáncélba öltözött alak ráérősen sétál a kaszinó felé. Sisakjának fedőlemezét átlátszatlanra állította, így arca helyett csak egy lilás-rózsaszínes derengés látható a tükröződő felületen. Bár egyértelműen humanoid, mégis akad valami különös testfelépítésében és mozgásában, ennek ellenére egyáltalán nem lehet kirívó jelenségnek mondani a környéken megforduló különféle lények tömegében. Csupán két nappal korábban érkezett a bolygóra, de már előtte is tudta, hogy nem lesz könnyű dolga.
A 100 milliárdnál is több lakossal rendelkező Sin tökéletes hely annak aki el akar tűnni, ő viszont azért jött ide, hogy megtaláljon valakit. Zarnax D’Tol,egy különösen veszélyes badoon bűnöző, tekintélyes vérdíjjal a fején, akit utoljára éppen ezen a bolygón láttak.
Tű a szénakazalban, de pontosan azért választotta ezt a munkát mert szereti a kihívásokat.
Még kezdőnek számít a fejvadász szakmában, ezért nem rendelkezik kiterjedt kapcsolatrendszerrel, de valahol mindent el kell kezdeni.
Az elmúlt napokban vesztegetéssel és fenyegetéssel egyaránt próbálkozott sőt, néhány nem túl készséges informátor jelöltet csúnyán helyben is hagyott, így harcművészeti és színészi képességei egyaránt hasznosnak bizonyultak. Sok konkrétumot nem tudott meg, de az eddigiek alapján úgy tűnik, hogy célpontja az egyik helyi kartell alkalmazásában áll.
Ma esti úticélja egy bizonytalanul elejtett megjegyzésnek köszönhető, nem sokkal több egy kósza tippnél, de egy próbát mindenesetre megér.
Ráérősen besétál a kaszinóba, közben alaposan végigmér mindenkit aki felkelti érdeklődését, kihasználva a tényt, hogy sisakja tökéletesen elrejti arcát.

Felszerelés:


Credit:PIERROT

_________________
Nautia
Nautia
Nautia
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 112
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2015. Jun. 16.

Karakteradatok
Főkarakter: Nautia
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Sin Empty Re: Sin

Témanyitás by dr. Erwin Vayne Vas. 03 Júl. 2016, 11:24

Sin 1667443-kree
Jelenlegi kinézete

~G’hhhzz~
Már pár napja ezen a varázslatos bolygón vagyok. Eddig még senki sem ismert fel, hiszen 110 milliárdból egy magányos kree nem tűnik fel. Még maradt pénzem az utolsó munkából, amit tervezek itt hagyni, ebben a kaszinóban. Már egy ideje egy pazaak asztálnál ülök, és életemben talán először nyerésre állok. Már pár hülyét elválasztottam a pénzétől, de a mostani ellenfelem különösen érdekes. Nem éppen jó madár, de hé, a Tejút ezen a felén ki az? Nem ez a fontos róla, hanem hogy mit csinál. Ő ugyanis egy kartell tagja. Nem is akármilyen kartell. Ez a kartell ugyanis egy bizonyos Mr. Zarnax D’Tol nevű badoon jelenlegi alkalmazója. Mr. D’Tol nem egy kedves és törvénytisztelő polgár, és mint ilyen nem egy halálért felelős. Jelenlegi megbízom is elvesztett valakit Mr. D’Tol miatt és szeretné viszonozni ezt a kedvességet. Amióta itt vagyok ő utána kutatok, de ha sikeresen lemásolom a játékpartneremet, akkor egy lépéssel közelebb kerülök. Erre tökéletes alkalom egy ilyen, viszonylag barátságos környezet. Egyik szerencsejátéknál sem furcsa, ha az ellenfeled minden arc mimikáját feszülten figyeled. Eddig úgy tűnik ő sem gyanít semmit. A biztonság kedvéért a hangját is hallani akarom, nem szeretném ha ilyen semmin múlna a sikeres vadászat.
- Nem annyira bonyolult játék, hogy ennyit gondolkodj.- mondom egy arrogáns mosollyal az arcomon.- Ha nem tudsz mit tenni, akkor nem szégyen ha feladod.
Felszerelés:

_________________
"We do what we must because we can"

"Research is what I'm doing when I don't know what I'm doing."
dr. Erwin Vayne
dr. Erwin Vayne
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 450
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Nov. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Darren Cain
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Sin Empty Re: Sin

Témanyitás by Thorhalla Hétf. 04 Júl. 2016, 00:00
Galaxis Védelmezői:
Kartellek markában

Résztvevők: Yalvis Trewero / Bíbor Kísértet, Kya Shak’ari, Fenn-Lee, Mo-Fell és G'hhhzz

Következő körváltás: 2016. július 8. (péntek)

Kya és G'hhhzz ugyanazért az "emberért", vagyis badoon miatt érkeztek ide. Mind a ketten úgy hallották, hogy ezen a környéken fordult meg utoljára és erre vannak emberei. Zarnax D’Tol egy közepesen nagy kartell volt, inkább a kisebbek közé tartozott, ennek ellenére igencsak nagy hírnévvel rendelkezett és hírhedt is persze. Főleg kalózkodással, csempészettel, rabszolgák árusításával, illetve bérgyilkossággal foglalkozott. Vagyis az emberei.
G'hhhzz az egyik asztalnál ült és kártyázott vele szemben Zarnax egyik feltételezhető emberével. A fickó egy humanoid volt, négy karral és hat szemmel, majd két méter magas, a férfi hirtelen a faját sem tudta volna megmondani, de nem is volt lényeges. Az alak gondolkodott a lapjai felett.
- Nyugalom, van időnk - nyugtatta G'hhhzz-t. - Vagy ha olyan nagyon siet, akkor dobja a lapjait...
Ezen idő alatt Kya igyekezett bejutni a kaszinóba, a biztonsági embereken valóban fennakadt, akik átkutatták. Az egyik pisztolyát le kellett adni, mert maximum egyet lehetett bevinni, azonban volt még egy kérésük, ami zavarhatta a nőt, ellenben igencsak logikus volt.
- A sisakját is kérjük, hogy vegye le - mondta a kree őr. - Előírás, amennyiben szükséges valamilyen speciális légzőkészülék, akkor átlátszó külsejűt biztosítunk, amíg bent tartózkodik.
Ha ezt megteszi, akkor engedik be, ha nem, akkor sajnos más megoldást kell keresni a bejutásra.
A kaszinó beleseje - G'hhhzz már látta, de Kya is fogja, ha bejut - több szintes, itt felül a bárok vannak főleg, illetve koncerttermek, eggyel feljebb, ami a tetőtér is egyben VIP szobák, illetve a kaszinó étterme(i). Lejjebb a következő hat-hét szinten vannak a különböző játéktermek, minden szinten vannak bárok, átlátszó ketrecek, ahol alulöltözött hölgyek táncolnak, mosdók, VIP szobák, biztonsági helységek. Biztonsági emberek egyébként is vannak mindenhol, ahogyan kamerák is. Egy-egy szint pedig nagyjából 1250m² helyet foglalt el, így hatalmasnak volt tekinthető.

//A 2 pisztoly sok, egy maradhat Smile A fegyverek miatt csináltunk egy kis változtatást az árakban, itt nézzétek meg és ennek fényében változtathattok a felszereléslistán a mostani körben.//

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Sin Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Sin Empty Re: Sin

Témanyitás by Fenn-Lee Hétf. 04 Júl. 2016, 12:55

Mo, és én egy bolygóra utaztunk, aminek Sin a neve. Mo elmondása szerint, ez a bolygó a bűnözők menyországa, ahol megtalálsz bármit, ha jó helyen és időben keresed. Nos, mi egy nyálkás szemét hegyet keresünk, aki rabszolgákból él, de azt nem mondta, hogy pontosan miért is keressük. Bár, rabszolgákkal kereskedik, de nem csak azzal foglalkozik. Nem tudom, hogy ezt a nyálkás szemét hegyet, szó szerint értette, vagy csak átvit értelemben. Néhány krediten kivül, másunk nincs. De, ha jobban végig gondolom, volt róla szó, hogy van valamilye, ami talán a Kree birodalmat érdekelné, és azért hozott magával, mert mellettem, sokkal természetesebben tud lenni, mint ha egyedül, vagy valaki mással jönne ide. Én nem kérdeztem semmit, hisz annak örülök, ha a birodalom szolgálatában lehetek. A fedő sztorink, szerint, mi két nagyon jó barátnők vagyunk, akik egyszerre kaptak eltávot, és most itt pihennek. Első utunk, nem a informártor bárjába vezet, hanem egy szállódába, ahol egy két ágyas szobát foglaltak nekünk, Mo-Fell felettesei. A szobát, Mo nevére adtákki, így neki kell a kulcsot kikérnie, ami megis történik amint oda érünk. Mo, csak más nap akarja ezt a fickót fel keresni, a mai napot pedig lazítással, és város nézéssel akarjuk tölteni.
// Felszerelések: mind a kettejüknek, néhány kredit, Fenn gitárja, váltás ruha, fürdő ruha, és más egyéb holmi.\\
(Bocsi, hogy csak most írtam.)

_________________
Ne feledd, koncentrálj a pillanatra! Érezz, ne gondolkozz! Bízz az ösztöneidben!
Fenn-Lee
Fenn-Lee
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 42
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2015. Aug. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Szabó Éva
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Sin Empty Re: Sin

Témanyitás by Nautia Szer. 06 Júl. 2016, 19:27

– Kya Shak’ari –


Halványan elmosolyodik, amikor a biztonságiak csak az egyik pisztolyát veszik el, a másik kérést viszont már nem fogadja ennyire vidáman. Megtehetné, hogy egyszerűen átlátszóra állítja a fedőlemezt de ha a biztonságiakon át is jutna így, a vendégek közül páran esetleg csalással vádolhatnák (ez persze ettől függetlenül is könnyen előfordulhat).
Egy pillanatig nem reagál a kérésre, de aztán hanyagul hátraveti csuklyáját és a rögzítőket kilazítva, egy határozott mozdulattal leveszi a sisakot.
Spoiler:
- Így megfelel? - kérdi mogorván.
Ha a biztonságiak beengedik, akkor egy darabig csak “terepszemlét” tart és ismerkedik a környezettel. Amúgy sem esik nehezére eljátszani a lézengő turistát, akire minden az újdonság varázsával hat. Bár életének eddigi 5 éve alatt már sok furcsaságot látott, de most jár először egy ehhez hasonló bolygón és valóban sok dolog jelent újdonságot számára. Tegnap például közel fél órán át nézte egy utcai bűvész műsorát, teljesen megfeletkezve az egyik informátorával megbeszélt találkozóról.
A nézelődést befejezve előbb kivált néhány zsetont, majd a leginkább központi fekvésű bár felé indul és kér egy Yuqraan koktélt. A zöld lötty teljesen alkoholmentes, lényegében különböző bolygókról származó gyümölcsökből készül, az íze pedig egyszerre keserédes és rendkívül savanyú.
Amíg az italra vár egy nagyobb értékű zsetont próbál az élére állítva kiegyensúlyozni a pulton, majd amikor a csapos kihozza a koktélt látványosan megpörgeti a zsetont.
- Caloo bent van ma? - kérdezi lezserül.
Valójában a nevén kívül semmit nem tud Caloo-ról ezért teljes mértékben a csaposra van utalva, aki remélhetőleg megérti, hogy ha kielégítő választ ad akkor a sebesen pörgő zseton végül az ő zsebében fog megállapodni.


előtörténet:Kya Shak’ari

Felszerelés:

_________________
Nautia
Nautia
Nautia
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 112
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2015. Jun. 16.

Karakteradatok
Főkarakter: Nautia
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Sin Empty Re: Sin

Témanyitás by dr. Erwin Vayne Csüt. 07 Júl. 2016, 22:26

Sin 1667443-kree
Jelenlegi kinézete

~G’hhhzz~

- Csak azért mert vesztésre áll, már rögtön könyörög? Nem szép, nem szép, az biztos.- mondom még szélesebb és arrogánsabb mosollyal.-- Hát mire tanították otthon? -
Nem tudom, hogy fog-e reagálni erre. Ilyen négykarú, nyolcszemű két méter magas akármi úgy nézz ki mintha ilyen Kree szerű "becsület és harc" elvakult hülyeségben hinne, amit filozófiának hív. Persze nem kéne csak a kinézete alapján ítélnem. Mármint mi, skrulllok úgy nézünk ki, mint pár csúszómászó és hátba-szúró megbízhatatlan féreg. De természetesen ettől messzebb nem is lehetne az igazság. Mi a célpont közelébe férkőzünk, megvárjuk, amíg leengedi a védelmét, vagy valami hibát követ el, és aztán felmentjük a posztja alól és hosszú vakációra küldjük. Ennek hála mindenki szeretetét és bizalmát élvezi az egész Skrull birodalom összes tagja. Megérte több tízezer év alatt felépíteni ezt a stratégiát.
A mély filozófia helyett inkább visszafordulok a jelenbe. Ellenfelem még mindig nem rakott kártyát, ami már tényleg a tiszteletlenség határát súrolja. Szétnézek a kaszinóban, ami, meg kell hagyni szép nagy. Több szintes és minden szint egymagában is elmenne egy kaszinónak. Bár gondolom, kicsit más léptékben kell gondolkodni 110 milliárd lénnyel rendelkező bolygón. Kíváncsi vagyok, hogy mennyire érheti meg ez a kaszinó. Vagy hogy szoktak-e balhék lenni egy ilyen szép helyen.
- Elnézést az előző megjegyzésért, semmi szükség egymás sértegetésére, hiszen civilizáltak vagyunk. Nem akarok én semmilyen balhét. - mondom neki. Hátha többet megtudok a kaszinó biztonsági rendszeréről és biztonsági szolgálatáról.

Felszerelés:

_________________
"We do what we must because we can"

"Research is what I'm doing when I don't know what I'm doing."
dr. Erwin Vayne
dr. Erwin Vayne
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 450
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Nov. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Darren Cain
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Sin Empty Re: Sin

Témanyitás by Thorhalla Pént. 08 Júl. 2016, 00:00
Galaxis Védelmezői:
Kartellek markában

Résztvevők: Yalvis Trewero / Bíbor Kísértet, Kya Shak’ari, Fenn-Lee, Mo-Fell és G'hhhzz

Következő körváltás: 2016. július 12. (kedd)

Mo és Fenn úgy döntöttek, hogy először a hotelbe mennek el és elfoglalják a szállást. Ezt meg is tudták tenni az egyik magasabb részen levő épülethez mentek, ahol egy android volt a portás. A mágneskártya megkapása után fel is mehettek a szállásra, ami két szobából állt, mind a kettőben egy-egy ágy volt, falban levő tárolószekrény, egy közös kis nappali és egy közös mosdó. A látvány pedig gyönyörű volt. Ezek után csak a lányokon állt, hogy mit is fognak tenni.

- Tökéletes lesz hölgyem - mondta a biztonsági ember.
Így már be is engedték őt is. Odabent tényleg nagyon sok újdonság volt a lánynak, megannyi idegen faj, a legtöbbnek még csak képviselőjével sem találkozott korábban, nem tudta, hogy melyik fajba tartozhatnak. Ahogyan halad több különböző zenét is hallott, a zsetonokat természetesen ki tudta váltani, ahogyan az italt is megrendelni. Egy standard percet kellett csak várnia és az italra, majd rá is kérdezett Caloo-ra. A csapos, aki egyébként egy shi'ar volt jó néhány pillanatig gondolkodott, majd végül az egyik kártyázó asztalhoz mutatott, ahol egy kree és egy humanoid férfi ült, négy karral és hat szemmel, majd két méter magas volt. A négy karúra mutatott.
- Ő Caloo - mondta.

G'hhhzz kártyázott tovább és beszéltette az ellenfelét, aki türelemre intette, hogy ráérnek. Erre válaszként még fölényesebb és nagyképűbb reakciót kapott a vele szemben ülőtől. Azonban úgy tűnt, hogy a furcsa alak igencsak jó játékos, vagy színész, mert nem vette magára, jelyette inkább két nagy értékű zsetont dobott be.
- Emelem a tétet és kérek még két lapot! - mondta.
Ezzel lefelé fordított lappal letett egyet és megvárta, amíg erre reagál majd a partnere. Az újabb szavakra legyintett.
- Ugyan, a fiatalok mindig ilyen forróvérűek - felelte. - Jobban is teszi, ha nem akar balhét, nagyon hamar a hátsó szobában találná magát, onnan pedig nem sokan jönnek újra elő.
G'hhhzz közben láthatta, hogy a közelben levő pultnál a pincér feléjük mutatott és egy lila szinű nő állt ott a pultnál.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Sin Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Sin Empty Re: Sin

Témanyitás by Fenn-Lee Pént. 08 Júl. 2016, 19:49

Egy nagy szállódába megyünk, ahol a recepcios, egy droid, s tőle kapjuk meg a mágneskártyát, és már mehetünk is fel aszobánkba. Egy kétszobás, egy nappali és fürdős helyünk van. Mind a kettenelfoglaltuk a szobánkat, és kipakoltuk a cuccainkat. Visszatérve a nappaliba, az ablakon kinézve csodálatos látvány tárul elém/elénk. Mo, mellettem áll, és ő is azt nézi amit én. De, ő nem olyan sokáig, mert hamar eltünik a szobájában, és egy kicsivel késöbb is tér vissza, egy eszközzel a kezében, ami programokkal van tele.
- Fenn, találtam neked valamit. - Kezd bele, a mondandójába. - Az egyik bárban, zenés verseny van, próbára tehetnéd magad. Ja, és a nevezési díj, öt kredit. Nos, érdekel? - Kérdi, rám nézve.
- Nem is tudom. - Mondom, bizonytalanul hisz ahonnan én jövök, ott nem fura, hogy egy Kree benevez egy ilyen versenyre, de itt ahol háborúk vannak, ez azért elég fura lenne.
- Lehet nevezni bárkinek? - Kérdem, mire Mo ismét a programra veti figyelmét.
- Elvileg, nincs itt olyan, hogy bizonyos fajok nem nem jelentkezhetnek, szóval szerintem jelentkezhes te is. - Mondja, s bár csak holnap lesz a találkozás, de nem tudom, valahogy rossz érzés kerít hatalmába, de azért kiváncsi is vagyok.
- Egyenlőre csak nézzük meg, aztán majd ott eldöntöm. - Mondom, mire Mo bólint, majd el is indulunk. Csak pár utcát kell mennünk, és a keresett bárt megis találjuk, de a bejutással úgy fest gondok lesznek.

_________________
Ne feledd, koncentrálj a pillanatra! Érezz, ne gondolkozz! Bízz az ösztöneidben!
Fenn-Lee
Fenn-Lee
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 42
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2015. Aug. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Szabó Éva
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Sin Empty Re: Sin

Témanyitás by Bíbor Kísértet Szomb. 09 Júl. 2016, 11:42

Yalvis egy újabb adag, bőrregeneráló krémet kent a viszkető pofájára és a fejébe húzta a csuklyát. Nagyon randa látványt nyújtott a hegedőben lévő égési sebekkel és a lassan újra kinőni készülő vörös szőrszálakkal.
A fájdalom már elmúlt, csupán a pokoli viszketés maradt, mintha ezer, yadriai tűztetű mászkálni a bőre alatt. A foxiai kiszállt a síklóból, és kifújta magát, mikor felpillantott a kaszinó bejáratára. Úgy döntött, hogy elvegyül a tömegben.
Végre egy bolygó, a lángoló és döglödő Korbin után, ahol pezseg az élet. Persze a testét fedő fekete köpennyel egyáltalán nem rítt ki a több ezernyi idegen tömegéből. Felsóhajt, és körbepillant a műintézménybe, és leül a bárpulthoz.
Csak a kommunikátorát hozta, ami persze valójában egy jól álcázott hackellő eszköz. Magában már azt a pénzt számolta, amit ezekről fog legombolni.
- Egy yardoniai tüzes napfelkeltét kérnék - mondta Yalvis, és körbenézett a teremben. Ki akart próbálni egy módszert.
Messziről, maszkolt kapcsolattal átvenni az irányítást több vendég minikomputerén át, és azokról színlelt támadásokat intézni a kaszinó tűzfala ellen, ezekkel annyira elterelve magáról a figyelmet, hogy végül ő, egy elegáns és észrevétlen besiklással tetemes összeget emeljen el és utaljon át egy bankszámlára.
Persze közben játszani is fog, ezzel is beolvadva a vendégkörbe. De azért ő mindenképpen nyerni fog, bár nem úgy, ahogy a kaszinókban szokás.
Kinéz magának egy kártyaasztalt, miközben megkapja az italát, aztán odalép hozzájuk (a többi játékoshoz).
- Nos, beszállhatok? - kérdezi.


Felszerelés:

_________________
Bíbor Kísértet
Ez nem csak holmi játék! Ha a valóvilágban betörsz valahova, ott lepuffantanak.

Rozsda (Zoé)

Nem senyvedek a hús izzadtságszagú börtönében, a testemet információk alkotják. Ha nem is borulsz le előttem, akkor legalább add meg tiszteletet, jó?
Bíbor Kísértet
Bíbor Kísértet
Bannolt

Hozzászólások száma : 154
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Aug. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Sin Empty Re: Sin

Témanyitás by Nautia Hétf. 11 Júl. 2016, 14:12

– Kya Shak’ari –


A csapos válaszával láthatóan elégedett, ezért miután megköszöni az italt (vagy az információt) hagyja, hogy a shi’ar eltegye a pulton hagyott zsetont, ő pedig az említett asztal felé indul.
Lassan lépdel, így van ideje átgondolni, hogy milyen taktikát válasszon. Először is valahogy le szeretné rázni az asztalnál ülő kree-t, aztán pedig valami kevésbé feltűnő helyen kikérdezni Caloo-t. Sajnos mégvalaki feltűnik az asztalnál, így kénytelen némileg megváltoztatni a tervét.
Az “ügyetlen, de jóhiszemű balek” szerepét épp megfelelőnek ítéli kezdésnek.
Az asztalhoz érve hosszan és zavaróan-hangosan beleszürcsöl italába, majd szélesen mosolyogva megszólal.
- Üdv! Úgy hallottam itt érdemes szerencsét próbálni ha sokat szeretnék nyerni. Esetleg csatlakozhatok?
Az utolsó mondat közben egy heves mozdulattal előrántja zsetonjait, de néhány “véletlenül” kicsúszik a kezéből. Igyekszik (továbbra is meggyőző ügyetlenséggel) úgy az elszabadult zsetonok után kapni, hogy közben italának egy része a négykarú férfin landoljon. A muzdulatsor lezárásaként pedig bele is huppan az egyik üres székbe, meg sem várva az esetleges elutasító választ.
- Ó! Borzasztóan sajnálom! Nem szoktam ilyen ügyetlen lenni. - mondja elkerekedett szemekkel.
- Biztos vagyok benne, hogy a mosdóban pillanatok alatt meg tudja majd szárítani a ruháját. - hüvelykujjával készségesen a legközelebbi mosdó felé mutat és reméli, hogy a játszma végeztével a férfi meglátogatja majd a helyiséget.
előtörténet:Kya Shak’ari

_________________
Nautia
Nautia
Nautia
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 112
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2015. Jun. 16.

Karakteradatok
Főkarakter: Nautia
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Sin Empty Re: Sin

Témanyitás by dr. Erwin Vayne Hétf. 11 Júl. 2016, 21:11

Sin 1667443-kree
Jelenlegi kinézete

~G’hhhzz~

Hát, ha mást nem is, azt el lehet mondani erről a fickóról, hogy nem lehet könnyen leolvasni az arcát. Nem reagál semmire. Könnyű látni, hogy miért alkalmaz egy kartell egy hozzá hasonlót. Nem veszti el a fejét, nem fog mindenki lelőni, csak azért mert valaki beszólt az anyukájára. Persze azoknak is megvan a haszna, de ha bármit is el akarsz érni a "hatóság egy pillanat alatt lekapcsol minket, ha okot adunk rá" akkor nem szabad lő pályát csinálni akármiből. Szó nélkül tartom az emelését, és arra sem mondok semmit, amikor a hátsószobáról beszél. Nem nagyon kell kérdeznem, sejtem mi van ott. Pár vallatógép vagy egyszerűen csak egy véres fal, ahova bedobják, akit nem akarnak látni és ott is marad. Nem szép dolog, de valahogy rendet kell tartani. Ahogy ezen gondolkodok, egy... valami lép oda.
- A LEGFELSŐBB INTELLIGENCIÁRA DE RONDA VAGY!- üvöltöm el magam hangosan. Még egy kicsit feljebb is ugrok a székből. Nem láttam még csak hasonló lényt se. Látszik rajta hogy égett és éppen nő vissza a szőre. Nem tudom mi ez, de valaki nagyon helyben hagyta a rondaság-bottal. Mindenesetre összeszedem magam, és bocsánatot kérek.
- Elnézést, de meglepett. Természetesen csatlakozhat hozzánk. Tényleg nagyon sajnálom, ami történt, és engedje meg, hogy a következő italát én álljam. Úgy is lesz pénzem a nyert összegből.- mosolygok a négykarúra. Nem sokkal az előző... valami után egy inkább kellemesebb látvány jelenik meg, bár nem tudom, hogy mi lehet ő. De szeretném megismerni.
- Hát, akitől ezt hallotta rendesen átverte, de természetesen önt is szívesen lát--- a mondatom közepén a partneremre borítja az italát. Ez megkönnyíti a dolgomat. Nem csak teljesen pancser a csaj, de még a fickó egyedül is fog maradni pár percig, amíg tisztítja a ruháját. Tökéletes alkalom lesz. De addig is kopaszunk meg pár balekot...és egy valamit.
- Hölgyem, uraim, játszunk akkor.

Felszerelés:

_________________
"We do what we must because we can"

"Research is what I'm doing when I don't know what I'm doing."
dr. Erwin Vayne
dr. Erwin Vayne
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 450
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Nov. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Darren Cain
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Sin Empty Re: Sin

Témanyitás by Thorhalla Kedd 12 Júl. 2016, 00:00
Galaxis Védelmezői:
Kartellek markában

Résztvevők: Yalvis Trewero / Bíbor Kísértet, Kya Shak’ari, Fenn-Lee, Mo-Fell és G'hhhzz

Következő körváltás: 2016. július 16. (szombat)

‎‎A két kree lány úgy döntött, hogy ők a versenyre mennek és kipróbálják magukat rajta. Gyalog ez a hely mesze volt, így taxival tudták a lehető legkönnyebben megtenni az utat, ami végig a levegőben repült. Valamivel előkelőbb negyedbe mentek, mint ahol most voltak, így lehet, hogy csak pár utcányira volt a hely, de magasabban, mint ahol a szállásuk volt, így simán gyalog nem tudták volna megtenni az utat. De végül megérkeztek az épülethez, ahol nagyobb tömeg várakozott, hogy bejussanak az épületbe, ahol a verseny zajlott.
Sin 5a51342ab9e306ae366a87978f73cc78

Yalvis megkapta az italát, amit kért, és ahogyan Kya ő maga is megérkezett a kree és a fura négykarú alak asztalához. A foxiai tudja, hogy ezek igencsak jól felszerelt kaszinók, valószínűleg mindenféle védelem ellen ellátva, a kommunikátorok meg védettek, így azokat fel kell törnie egy bekamerázott helységben, de ettől majd később megpróbálhatja. Nagyjából egyszerre érkezik az asztalhoz Kya-val, aki roppant hitelesen adja elő a szerencsétlenkedését, aminek a végén sikerült leülnie és Caloo-t is leöntenie. Az békésen az egyik karjával nyúlt szalvétáért, majd nekilátott letörölni magát, a lány szavaira az egyik kezével legyintett.
- Egy jó játékos nem hagyja ott az asztalt a végkifejlet előtt gyermekem – mosolygott öregurasan. – Nem kell aggódnia kree úrfi, befejezzük a játszmát.
A kree pedig meg is invitálja a párost, ha Yalvis is helyet foglalt.
- Kérem tegyék meg a tétjeiket – mondta az android, aki a bankot képviselte.
Ha tettek be némi zsetont, akkor kaptak is 2-2 kártyát fejenként fejjel lefelé maguk elé.
- Ön következik – nézett bank G'hhhzz irányába.


//Pókerszerű a játék, bár szerintem úgysem ez a lényeg éppen.//

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Sin Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Sin Empty Re: Sin

Témanyitás by Fenn-Lee Szer. 13 Júl. 2016, 10:33

Még a szállóban magomhoz veszem a gitáromat, arra az esetre, ha jelentkeznék erre a versenyre, hogy ott legyen a gitárom. Valamint, Mo is ott lesz, hogy bíztasson. Csak pár utcányira van a bár, de mivel fentebb van, és sokkal előkelbb helyen, így leintünk egy taxit. Hátulra ülünk be, s Mo már mondja is, hogy hova lesz a fuvar, és a légi taxi már indul is. A sofför, nem szól semmit, végig csendben van, ami azért fura, mert a taxisok töbsége szeret az utasaival beszélni, ő viszont csöndben van. Mo, a lábával dobol, s közben dudol valamit, amit nem ismerek, de a dallama jó, és rám is átragad a dolog, és énekelni kezdek én is. A sofför, csak csendbenvigyorog, és hallgatja az éneket. Miután megérkezünk, a dalolás is abba marad, s Mo kifizeti a taxist, mi aztán kiszállunk, a taxi pedig tovább lebeg. A bejáratnál, hatalmas sor található, ami meg nehezíti a bejutást. Néhányan, akik színtén most érkeztek, oda tolakodnak a biztonságiakhoz, de aztán a sor végére száműzik őket, s mi is oda megyünk egyenesen. Talán, azért volt rossz érzésem, mert tudtam, hogy nem fogunk bejutni, bár igyekszem optimista lenni. Míg itt várunk, azt nézzem, hogy van-e más Kree is, vagy csak mi ketten. Közben a sor,csiga lassusággal halad.
- Úgy fest, hogy a versenyes esték nagyon népszerüek itt. - Jegyzem meg barátnőmnek, aki egy bólintással igazat add nekem.

_________________
Ne feledd, koncentrálj a pillanatra! Érezz, ne gondolkozz! Bízz az ösztöneidben!
Fenn-Lee
Fenn-Lee
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 42
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2015. Aug. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Szabó Éva
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Sin Empty Re: Sin

Témanyitás by Bíbor Kísértet Pént. 15 Júl. 2016, 07:17

Hála apró termetének, Yalvis könnyedén suhan el a különféle szórakozási lehetőségeket űző vendégek között. Ha esetleg valakinek nekimenne, akkor bocsánatot kér, vagy egy mondatban megemlékezik arról, hogy mennyire gonosz dolog bír lenne a cheliai rüh.
Ugyanis az égési sérülései a betegséggel járó tünetekre emlékeztethették a külső szemlélőt. Remélhetőleg annyira, hogy ne akarják elkapni.

Közben előveszi a kommunikátorát, és pár gombnyomással elkezd olyan eszközöket keresni, amik nem védettek és felveheti a kapcsolatot a kaszinó hálózatával.
Úgy próbál időzíteni, hogy éppen végezzen, mikor a kártyaasztalhoz ér. Miután kész lett, elrakja az eszközt, felrakja a poharat az asztalra és felugrik a székre.
Egy kree, pont egy kree véleményt mondott a kinézetéről.
- Jó, elfogadom - mondja Yalvis. - Cheloni rüh, az egyik utamon szedtem össze. Gyógyuló félben vagyok. A nevem egyébként Yea,lho a Foxia Gerronnon bolyvárosából.
Szándékosan nem a saját és a városának a nevét nem használta.
- Nos, akkor győzzön a jobb... - látja, hogy a különös lény véletlenül leönti az italával a sokkarú osztót.
~Vagy ennyire ügyetlen vagy, vagy valamit akar. Na nem baj, ha továbbra is folytatja ezt, akkor kiváló, hősies figyelemelterelő lehet belőle, persze a tudtán kívül.~
- Akkor játszunk - mondta, és bedobott egy zsetont, és várta a kártyáit. Azt tervezte, hogy végigjátssza ezt a party-t, aztán továbblibben a következő asztalhoz.
A lényeg, hogy ne dörzsölt rablónak tűnjön, hanem csak mindenáron nyerni akaró szerencsétlennek.

_________________
Bíbor Kísértet
Ez nem csak holmi játék! Ha a valóvilágban betörsz valahova, ott lepuffantanak.

Rozsda (Zoé)

Nem senyvedek a hús izzadtságszagú börtönében, a testemet információk alkotják. Ha nem is borulsz le előttem, akkor legalább add meg tiszteletet, jó?
Bíbor Kísértet
Bíbor Kísértet
Bannolt

Hozzászólások száma : 154
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Aug. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Sin Empty Re: Sin

Témanyitás by Nautia Pént. 15 Júl. 2016, 07:20

– Kya Shak’ari –


Vidáman betesz néhány zsetont, majd szórakozottan megszólal.
- Remélem azért nem leszek teljesen leégve az este végére… Egy pillanatra megdermed, majd hirtelen az apró, csuklyás lény felé kapja a fejét.
- Anyagilag! Anyagilag értettem.
Bátortalanul elmosolyodik és gyorsan visszafordul az osztó felé.
A kelleténél közelebb hajolva és nagyon óvatosan nézi meg lapjait, majd elégedetten hátradől, valójában azonban korántsem elégedett.
Szeretné ha minél hamarabb véget érne a játszma és kiderülne, hogy a négykarú mennyire ad a higiéniára. A mosdók remélhetőleg nincsenek bekamerázva, ez pedig azt jelentené, hogy néhány kérdést zavartalanul föltehetne Caloo-nak.
Még szerencse, hogy megtarthatta egyik pisztolyát, hiszen ha közelharcra kerülne a sor azzal csak értékes perceket veszítene.
Egyelőre viszont inkább a jelenre koncentrál és reméli, hogy nem játsza túl a szerepét.

előtörténet:Kya Shak’ari

_________________
Nautia
Nautia
Nautia
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 112
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2015. Jun. 16.

Karakteradatok
Főkarakter: Nautia
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Sin Empty Re: Sin

Témanyitás by dr. Erwin Vayne Pént. 15 Júl. 2016, 12:40

Sin 1667443-kree
Jelenlegi kinézete

~G’hhhzz~

Két új vendégünk is leül az asztalhoz. Az ...izé elfogadta a bocsánatkérést és még a nevét is megmondta.
- Ral'Nev, örvendek a találkozásnak.- Valószínűleg álnév, amit mondott, mint az enyém. A hozzánk hasonlók mindig álnevek használnak. Nem baj, nem sok közöm van hozzá, hogy ki is az igazából. Viszont a rüh része nem nagyon tetszett. - Elnézést, a tolakodó kérdésért, de fertőző. Mármint kevés kree szereti nálam jobban a pazaakot, de nem éri meg a fertőzést egy játszma se!- kérdem tőle, miközben felkészülök a biztonságiak hívására. Nem személyes dolog, de nincs, kedvem leállni hónapokra még kigyógyulok. Már úgy is megvan Caloo kinézete és hangja. Innen minden más csak szórakozás. Ha biztosít a szerzet, akarom mondani Yea,lho, a biztonságról akkor újra teljes figyelmemmel a játékra fordulok.
- Kisasszony, ha nem veszi tolakodásnak, hogy szólíthatom? Szeretem tudni azok nevét, akit megkopasztok. - mondom a szokásos arrogáns vigyorral. Közben megnézem a lapjaimat. Nem a legjobb, de használható. Megadom a minimum tétet, majd jelzem, hogy megvagyok. Közben árgus szemekkel figyelem a többi játékost. Sok mindent el lehet mondani mindenkiről a testbeszédük alapján.

Felszerelés:

_________________
"We do what we must because we can"

"Research is what I'm doing when I don't know what I'm doing."
dr. Erwin Vayne
dr. Erwin Vayne
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 450
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Nov. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Darren Cain
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Sin Empty Re: Sin

Témanyitás by Thorhalla Szomb. 16 Júl. 2016, 00:00
Galaxis Védelmezői:
Kartellek markában

Résztvevők: Yalvis Trewero / Bíbor Kísértet, Kya Shak’ari, Fenn-Lee, Mo-Fell és G'hhhzz

Következő körváltás: 2016. július 20. (szerda)

‎‎ Mindenki megtette a tétjeit, így belementek abba, hogy belekezdjenek, vagyis becsatlakozzanak a játékba, amit a kree és a furcsa férfi játszott. Yalvis pedig nekilátott védettség nélküli kommunikátorokat keresni.
- Caloo vagyok – mutatkozott be végül a négykarú is.
Caloo felhúzott egy újabb lapot és egy darabot lerakott, éppen nyúlt a creditjeiért, hogy növelje valószínűleg tovább tétet, amikor két jól öltözött badoon – helyi öltöny, nyakkendő sbt. – biztonsági őr lépett az asztalhoz és a társaságra néztek.
- Megkérhetném önöket, hogy fáradjanak velem? – kérdezte az egyik. – Tegyék ki az asztalra a kommunikátoraikat és a fegyvereiket! Ez önre nem vonatkozik Mr. Caloo és elnézést kérjük, hogy megzavartuk a játszmáját.
A fegyverek és kommunikátorok kitevése nem igazán kérésnek hangzott már és a biztonság kedvéért félrehúzták a zakójukat, hogy a saját fegyverük is látszódjon egy pillanatra mindenki előtt, hogy készek használni, ha valaki ellenáll.

A két kree lány taxisa nem mosolygott, mert egy robotról volt szó, aki vitte őket, de ha nem is az lenne, hangszigetelten van elválasztva az utasaitól. Igazából a két lány a taxi után alig tudott megtenni pár lépést, amikor a tömegben kerülgetve egy alacsony, alig egy méteres lénynek nekiment Fenn, aki hangosan visítva, sírva zuhant el mellette. Ha a két lány lepillantott egy félig áttetsző – medúzára hasonlító – leányzó volt az, mellette az alig 120 centis talán apja állt, aki őrségért kiabált és mentőért. Valóban szükség volt rá, ahol nekiment Fenn a lánynak az egész felsőtestéből ömlött az áttetsző vére, amint a hártyaszerű bőre felszakadt. Szerencsére mivel ez jobb környék volt két shi’ar érkezett meg, akik az elsősegély univerzális jelét viselték, majd egy kree és egy másik shi’ar pedig odalépett a lányokhoz, rajtuk biztonsági egyenruha volt.
- Hölgyem velünk kell jönnie, le van tartóztatva életveszélyes sérülést okozó testi sértés miatt – mondta a kree Fenn-nek. – A hölgy a bűntársa? – pillantott Mo-ra.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Sin Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Sin Empty Re: Sin

Témanyitás by Nautia Kedd 19 Júl. 2016, 16:30

– Kya Shak’ari –


A biztonságiak érkezésekor az első gondolata az, hogy lebukott. Egy belső hang rögtön azt súgja neki, hogy támadjon, de végül nem enged a csábításnak. Végülis mi köze lenne ehhez a másik két játékosnak?
Ha mindhármukat felállítják akkor talán csak valamilyen piti kis csalásról van szó, vagy valami hasonló mindennapos kellemetlenségről amibe véletlenül belekeveredett.
Úgy dönt, amíg van rá esély, hogy nem lepleződött le addig tovább játssza a szerepét.
- Csak nincs valami baj? - kérdi, miközben értetlenül kapkodja fejét ide-oda a két biztonsági között.
- Én csak most ültem le, még az első játszmát se fejeztük be.  - próbál mentegetőzni.
Miközben a magyarázatra vár csuklójáról engedelmesen lecsatolja a kommunikátorát és az asztalra teszi pisztolyával együtt. A két tőrről úgy látszik megfeletkezett, vagy csak nem sorolja őket a fegyver kategóriába, mindenesetre ha nem szólnak érte akkor azokat nem rakja ki az asztalra.
- Na és hova megyünk? - kérdezi látszólag még mindig kissé zavartan.
Ugyan nem örül neki, hogy meg kellet válnia pisztolyától, de az legalább valamelyest biztató, hogy mindkét biztonsági őr badoon. Úgy tudja az ő népük nem igazán szívleli a más fajúakat és még a Sinhez hasonló bolygókon is rendkívül összetartó közösségeket alkotnak. Ha ez tényleg így van akkor még az is lehet, hogy többre megy velük mint Caloo-val, már ha sikerül kikérdeznie őket.
Tekintetét továbbra is látszólag zavartan kapkodja ide-oda a két őr között, közben tetőtől-talpig felmérve őket.
Kíváncsian  várja a fejleményeket.

előtörténet:Kya Shak’ari

_________________
Nautia
Nautia
Nautia
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 112
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2015. Jun. 16.

Karakteradatok
Főkarakter: Nautia
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Sin Empty Re: Sin

Témanyitás by dr. Erwin Vayne Kedd 19 Júl. 2016, 22:18

Sin 1667443-kree
Jelenlegi kinézete

~G’hhhzz~

A sok intermezzo után végre folytatódhat a játék. Caloo megnézi a lapjait, amire nem figyelek nagyon. Minek? Úgy is jó pókerarca van. Semmit sem tudok róla leolvasni. Inkább a társainkat figyelem. Közben két öltönyös badoon lép az asztalunkhoz. Először nem nagyon reagálok rájuk, de aztán megkérnek minket, hogy menjünk velük. Fegyverek és kommunikátor nélkül. Érdekes fejlemények. Nem hiszem, hogy a kaszinóhoz lenne köze. Azt sokkal gyorsabban és határozottabban elintézhették volna. Ehelyett kedvesen megkértek minket, hogy adjuk le a fegyvereket. Talán találkozni fogunk valakivel? Nem tudni még most, de egyenlőre velük tartok. Nincs értelme most jelenetet rendezni. Úgy gondolom, hogy elég gyors út lenne a hátsó szobába. Ezt végig gondolva kiteszem a pisztolyomat és a kommunikátoromat az asztalra és felemelem a kezem. A késem egyenlőre marad. Ha kérik, hogy azt is kitegyem, akkor engedelmeskedek.
- Uraim, mi a probléma? Az egyik legjobb játékom közepén vagyok és mindjárt nyerek. Nem várhatják meg legalább a kör végét?- kérdezem tőlük, csak viccelődve, hiszen elég nyilvánvaló, hogy nem fogják engedni. Ha rögtön követnünk kell őket, akkor egy bólintással el köszönök Caloo-tól. - Köszönöm a játékot Mr. Caloo, remélem egyszer zavarás nélkül befejezhetjük.- Ezután csak csendben követem a két új barátomat, lássuk hova visznek.

Felszerelés:

_________________
"We do what we must because we can"

"Research is what I'm doing when I don't know what I'm doing."
dr. Erwin Vayne
dr. Erwin Vayne
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 450
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Nov. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Darren Cain
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Sin Empty Re: Sin

Témanyitás by Thorhalla Szer. 20 Júl. 2016, 00:00
Galaxis Védelmezői:
Kartellek markában

Résztvevők: Yalvis Trewero / Bíbor Kísértet, Kya Shak’ari, Fenn-Lee, Mo-Fell és G'hhhzz

Következő körváltás: 2016. július 24. (vasárnap)

Mivel senki sem tiltakozott, így a teljes társaságot kikísérték a teremből és alacsonyabb emeletre mentek át, ahol el szobába kísérték őket. A szobában összesen egy beépített fémasztal volt, illetve fél tucat szék. Itt zárták be az ajtót az őrök és távoztak magukra hagyva a társaságot.
Odakint az őrök elvetették Fennt és mivel Mo sem felelt, így hallgatás beleegyzésnek vették, hogy a lányok együtt vannak és közösen tervelték ki azt, amit elkövettek. A lányokat egy járműbe ültették és egy rosszabb környékre vitték, egy alacsonyabb szinten levő épületbe, majd egy terembe lökdösték be őket.
A hármas bent volt, amikor az ajtó kinyílt, majd két kree lányt löktek be hozzájuk, ők pedig megláthatták odabent az alacsony csuklyás illetőt, egy lila bőrű nőt, illetve egy kree férfit. A kis társaság még úgy jó tíz percig volt odabent, amikor ismét kinyílt az ajtó és ezúttal egy shi’ar nő lépett be rajta.
a nő:
- Üdvölzöm a hölgyeket és az urakat – mondta. – Szóval van egy mini bűnszervezetem, akik közösen próbálták kirabolni a kaszinót. A színészi alakítás remek volt szívi, de átlátszó, hogy elterelje a figyelmet, amíg a foxiai lopni próbál és kicsalási próbálkozás a mosdóba, ahol maga, maga tuti, hogy skrull átvegye az alakját, mert ismert személy az alvilágban… egy kisebb és kevésbé jó hírű kaszinót kellett volna választaniuk…
Ezek után nézett a két lányra.
- És két személy, akik egy fontosabb diplomata kislányát ölték meg – ingatta meg a fejét. – Aki ráadásul egy igencsak befolyásos helyi személy felesége lett volna.
Szinte boldogan csapta össze a kezét.
- Mondanom sem kell, hogy hatalmas bajban vannak, de tudok egy kiutat – mondta. – Ha gondolkodnak, hogy nemet mondanak, akkor esélyes, sőt biztos, hogy valamelyik kartell emberei kibelezik magukat. Ha elfogadják még túl is élhetik…
Végignézett a társaságon.
- Nos, akkor érdekli önöket az ajánlat? – kérdezte gonosz mosollyal.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Sin Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Sin Empty Re: Sin

Témanyitás by Bíbor Kísértet Pént. 22 Júl. 2016, 16:27

Yalvis összerezzent, mikor az elegáns öltözetű badoonok beléptek. A Knowhere-n annak idején egy ilyen, idegen technológia által - még jobban - tomboló vadállattá tett döggel került szembe.
Az ijesztő volt, de ezek a nagydarab barbárok beöltöztetve... hát olyan volt, mintha egy ugyanilyen öltönyt egy yaddiri hatkarú lemurra adtak volna.
Mire észbe kapott egy terembe vezették őket, ahová még két fiatal, kree fajba tartozó nőstényt is belöktek. A következő pillanatban egy shi'ar nőstény lépett be.
Yalvis felsóhajtott, aztán halkan felkuncogott, mikor a nő bűnszervezetnek nevezte őket.
- Bűnszervezet, jó, bocsánat. Ilyen alapon egy renet bundájában a trochbogarakat hívhatjuk csillagközi birodalomnak. A pókerasztalnál láttam ezt a kettőt először, de még akkor is megsértettek.
Aztán a két kree-re mutat.
- Őket meg még sose, és elég csúnya dolog, hogy kislányokat öltek. És, nos miért is tagadjam, igen, próbáltam kirabolni a kaszinót.
Kihúzza magát és rávigyorog a nőre.
- Megtehetném, hogy kisétálnék, de azért nem teszem, mert nekem, bármennyire is nem látszik, de fontos a saját bőröm épsége. Másrészt, érdekel az ajánlata! Meg tudja, sokan fenyegettek már engem belezéssel, gyilkossággal, karóba húzással, savba mártással, klónozással és újra megöléssel, sőt még egy tandriai törzsnek a királynője is tett nekem házassági ajánlatot. Ismeri a tandriai házassági szokásokat ugye?
Célozz ezzel arra, hogy ezek a jókora, öt méter magas lények párzási szertartásához szervesen hozzátartozik, hogy felfalják a hímet.
- Maga meg csak szimplán viccesen tálalja, annak ellenére, hogy ha kisétálunk azon az ajtón halottak vagyunk. És dallamos a nevetése.
Yalvisnak semmi baja nem volt a shi'arokkal, sőt kedvelte ezeket a szabad és légies teremtményeket, akik annyira tele voltak élettel, ellentétben a merev kree-kel és az áskálódó skrullokkal.
- Komolyan, gyönyörűen nevet. Szóval, tudja mit. A Bíbor Kísértet áll szolgálatára - mondja és közben mosolyogva meghajol. - De a szerencsés végkimenetel esetén beszélni kellene más fizetségről is, persze hogy ha nem gond. Elég szégyen lenne, ha csak az életemet kapnám fizetségül a munkáért, szóval bármi is van, én nem hagyom önt szégyenben, hogy ha ön se hagy engem.


Felszerelés:

_________________
Bíbor Kísértet
Ez nem csak holmi játék! Ha a valóvilágban betörsz valahova, ott lepuffantanak.

Rozsda (Zoé)

Nem senyvedek a hús izzadtságszagú börtönében, a testemet információk alkotják. Ha nem is borulsz le előttem, akkor legalább add meg tiszteletet, jó?
Bíbor Kísértet
Bíbor Kísértet
Bannolt

Hozzászólások száma : 154
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Aug. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Sin Empty Re: Sin

Témanyitás by Nautia Szomb. 23 Júl. 2016, 14:15

– Kya Shak’ari –


A terembe érve nem ül le csak idegesen járkál, végig az ajtó közelében maradva. Egészen addig folytatja a szerpjátszást amíg a shi’ar nő beszélni nem kezd. Amikor az a “színészi alakítását” méltatja abbahagyja a járkálást, majd arckifejezése és testtartása is azonnal megváltozik. Az eddigi riadt kétségbeesés helyett nyugalom és magabiztosság árad egész lényéből.
Pontosan valami ilyesmire számított. Bár az elhangzottakhoz semmi köze, mégis biztos benne, hogy mentegetőzéssel semmit sem érne el. Kreált indokokkal gyanúba keverni valakit, és aztán ezzel megzsarolva valamilyen feladat elvégzésére kényszeríteni az illetőt nem ismeretlen módszer előtte. Éppen ezért úgy dönt látszólag belemegy a játékba, azán a megfelelő pillanatban majd lelép és a saját dolga után néz.
Annak mindenestre örül, hogy nem bukott le, de az azért meglepi, hogy a kree férfira skrull-ként hivatkozik a nő, ahogyan az is, hogy a foxiai beismeri bűnösségét. Megvetően végigméri a kis lényt, majd visszafordul a shi’arhoz.
- Én nem vagyok tolvaj. - mondja hűvösen.
Végighallgatja amint Bíbor Kísértet megpróbálja behízelegni magát a nőnél, majd egy fintorral jutalmazza a jelenetet.
- Nem értettem a nevedet. - szól a shi’arhoz, bár valójában ő maga sem mutatkozott még be. Szándékosan tegezi a nőt, annak ellenére hogy ez tiszteletlenség, sőt valójában pontosan ezért.
Ha a nő elárulja hogy hívják akkor alaposan megjegyzi a nevet és a legközelebb adandó alkalommal rákeres egy kommunikátoron. Remek lenne ha volna vérdíj a fején, akkor talán még Zarnax levadászását is elhalasztaná a kedvéért.
- Térj a lényegre! Mit akarsz tőlünk? - veti oda mogorván.
- És csak hogy tudd, nem viselem jól ha fenyegetni, vagy zsarolni próbálnak. - fűzi még hozzá, de továbbra is nyugodtank tűnik.előtörténet:Kya Shak’ari

_________________
Nautia
Nautia
Nautia
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 112
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2015. Jun. 16.

Karakteradatok
Főkarakter: Nautia
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Sin Empty Re: Sin

Témanyitás by Thorhalla Vas. 24 Júl. 2016, 00:00
Galaxis Védelmezői:
Kartellek markában

Résztvevők: Yalvis Trewero / Bíbor Kísértet, Kya Shak’ari, Fenn-Lee, Mo-Fell és G'hhhzz

Következő körváltás: 2016. július 28. (csütörtök)

A nő láthatóan nem volt túl vevő Yalvis kiselőadására csak a legvégére felelt.
- Nincs más jutalom, az élete és az, hogy egy darabban, élve távozhat a bolygóról – mondta.
Ezek után kezdett Kya beszélni, amire a nő is válaszolt.
- Lehet, hogy nem tolvaj, nem érdekel, akkor gyilkos és olyasvalakinek a fejére pályázik, akit itt nem akarnak holtan látni – vonta meg a vállát.
A nő nem mondta meg a nevét, erre a kérdésre is úgy tett, mintha meg sem hallotta volna, ahogyan azzal sem törődött különösebben, hogy a nő tegezte.
- Nem érdekel, hogy a törékeny kis lelke mit visel el… sokat kell majd, ha túl akarja élni.
Vetette oda félvállról, még néhány másodpercet kivárt, hogy a többiek mondanak-e valamit, vagy sem, aztán belekezdett.
- A képlet egyszerű, maguk szörnyen nagy bajban vannak, a munkaadóm képes kimosni magukat ebből, hogy élve, bármiféle intergalaktikus alvilági körözés nélkül elhagyják a helyet. Cserébe csupán meg kell ölniük valakit és ellopni a lakásának széfjéből mindent. Az illető nem más, mint ő.
Ezzel holografikusan kivetített egy képet.
kép:
- A faja nem ismert, annyi biztos, hogy mióta itt van több bankot kirabolt és több személyt megölt, ami kezd roppant zavaró lenni. A leggazdagabb hotelben szállt meg… a feladat ennyi, odamenni, megölni és visszavenni azt, amit elvett. A felszerelésüket természetesen, ha elindulnak innen visszakapják.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Sin Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Sin Empty Re: Sin

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 5 oldal 1, 2, 3, 4, 5  Next

Vissza az elejére

 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.