Sin

5 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5

Go down

Sin - Page 5 Empty Re: Sin

Témanyitás by Sandman on Pént. 22 Május 2020, 21:52

*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*
Az Elveszett hős, a Diplomata és a srác aki nem is járt arra...
*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*

Résztvevők:
- Lord Einar Thorson
- Multilokációs droid
- Edward Cahal O'Grady
- Zsikro

*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*

A magas lény, valójában nem volt annyira magas, csak Einarhoz és Cahalhoz képest. A többi lényhez képest teljesen átlagos...valójában minden méret átlagosnak minősült mert az embereknek és az asgardiaknak a bokájáig érő értelmes állampolgárok mellett voltak olyanok is, aki a helyi segítőjüket is túlszárnyalták. Meg olyanok is akik felettük zúgtak el apró szárnyak zúgása vagy széles szárnycsapások suhogása mellett. Szigorúan a sétány felett. Annak a vonalán kívül ugyanis különböző siklók suhantak látszólag teljesen szabályozatlanul. Legalábbis Edward szemének. Ő hozzá van szokva a földi autók sztrádáihoz és rendezett soraihoz. Einar azonban több csodát látott már és képes volt átlátni az ilyen "három dimenziós" rendszereket.
Körülnézve a furcsának sem tűnő trió, végül megállt a sétány szélénél. Ott segítő társuk egy panelon karaktereket ütött be, majd a két férfi felé fordult.
- Elnézést, még be sem mutatkoztam. Zsikro vagyok, granko. - mire befejezte a mondatot, lefékezett melléjük egy bér sikló, amibe Zsikro, aki amúgy granko már be is szállt. Egy panelen újabb jeleket ütött be és a sikló meg is indult az egyik helyi légtérben kialakított sztrádán. A modern fém és üveg palotákat hamar váltják  fehér plasztik építészeti csodák. Majd elkanyarodnak és mélyebbre szállnak az épletek alsóbb szintjei felé. A fény egy idő után már nem a napból jött, hanem a végeláthattalan neonlámpák ontották magukból. A széles sugár folyosókat felváltották a szűkebb sikátorok. Egészen addig, amíg meg nem érkeznek egy szélesebb térre, ahol meg is állt a sikló. Ott kiszálltak és elindultak egy épület felé.
Sin - Page 5 Thumbs_the-scifi-art-of-alejandro-burdisio-7
Zsikro elore ment, mert még valami száz métert, de nem a főbejárat felé tartanak. Egy oldalsó ajtón mentek be az épületbe, ahol egy szűk kőfojosót követően egy konyhába értek. A helyiség épp üres volt.
- A többiek épp imádságon vannak. De ti egyetek-igyatok valamit. Hozok ruhát Cahalnak...mindjárt jövök. - mondja, majd egy ajtón át távozik.


_________________
A karmikus világlátás egyik alapgondolata, hogy az okok és következmények között pontosan meghatározott összefüggés létezik ~ Lhamo Donrup
Sandman
Sandman
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 788
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 31
Join date : 2012. Jan. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Sandman
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Little SW

Vissza az elejére Go down

Sin - Page 5 Empty Re: Sin

Témanyitás by Thorhalla on Vas. 24 Május 2020, 00:01



Lord Einar Thorson
Bosszú Angyal, Asgard trónörököse, Vihar, had és halálisten, Jotunheim és Helheim hercege


Játékostárs(ak) neve: @Sandman, @Edward Cahal O'Grady

Sin - Page 5 UNJaFCh

Idő: 2031. január eleje; ismeretlen idő
Helyszín: Sin, Tejútrendszer
Cél / Feladat: Segíteni Bétának
Többiek: Edward Cahal O'Grady, multilokációs droid
egyéb információk:
Éppen nincs


Einar-t nem zavarta különösebben, hogy voltak nála nagyobb lények is, igazából ez kellemesen üdítő volt, mert az emberek fölé általában, a jégóriások pedig sokkalta nagyobbak voltak azoknál, akik itt voltak. Cahal nem szólt hozzá, így inkább nézelődött, tetszett neki a faji sokszínűség, mert mindig örömmel látott és találkozott műs fajú lényekkel. Amióta úgyis ő lépett elő a trónörökösi pozícióba, azóta ezt szerette a legjobban, hogy találkozhatott más fajokkal, akkor különösen jó volt, ha a fiai is vele mehettek egy-egy ilyen útra. Ez most nem ilyen volt, most egy meglehetősen néma férfit kapott társul. Felpillantott a levegőbe, ahol a járművek suhantak el a fejük felett, ezek a repülő szerkezetek még mindig lenyűgözték, főleg, hogy Midgardon nem sok ilyet látott. Az épületeket is figyelte, az élőlényeket, szóval azon felül, hogy figyelt arra, hogy követik-e őket elég jól érezte magát és szórakozott. Már ezen látványosságok miatt is megérte az, hogy félresikerült a kirándulás és megálltak itt. persze nem akart tovább időzni itt, mint szükséges volt, mert a barátját sem szerette volna cserben hagyni. Végül megérkeztek a helynek a szélére, ahol egy újabb repülő jármű jelent meg, ami viszont kellően nagy volt ahhoz, hogy mind a hárman beférjenek.
Ahogyan felszálltak és a levegőbe emelkedtek jobban rá lehetett látni az egész helyre, amit Einar igencsak lenyűgözőnek találta a magas épületeket, az épületek kialakítását. Asgardon is szerette a monumentális kialakítást, itt is, csak a túl nagy modernség volt kissé furcsa neki, de épp ez adta a hely báját. Ahogyan a későbbi épületeknek is, amikor pedig lentre mentek, a neonfények, amik legalább olyan sokszínűek és szépek, érdekesek voltak, mintha a dalnokaik, bárdjaik, vagy varázshasználóik színes fényeket varázsoltak volna. Itt a sötétségben a szűkebb utcák, sikátorok után meglepő volt a férfi számára, hogy egy téren szálltak le, valahogy nem illett ide azok után, amit látott. Itt pedig egy meglehetősen érdekes és furcsa épület is volt nem is olyan messze tőlük – legalább is Einar számára, akinek a távolságok a rövid távjába foglalta az is, ahova pár óra alatt lehetett ellovagolni. Itt még inkább figyelt arra, hogy nehogy meglephesse őket valaki. de egyelőre úgy tűnt, hogy ez nem történt meg és egy oldalsó bejáraton érkeztek meg az épületbe. Itt bent is körülnézett, egy hatalmas konyha volt, Zsikro pedig már ment is tovább, hogy hozzon ruhát a midgardinak.
- Köszönjük Zsikro! – szólt még utána Einar.
Mivel a másik kiviharzott, így egyelőre több kérdést nem tudott feltenni, majd megvárja, amíg visszajön a másik. Éhes és szomjas nem volt, így inkább csak igyekezett körülnézni a konyhában, hogy mik vannak itt, miket találhat, ha volt ablak, akkor mit látni innen az utcán, vagy téren.

felszerelés/egyebek:

Sin - Page 5 Dp6D3Pl Sin - Page 5 JAhYcc2 Sin - Page 5 L7OMjpX Sin - Page 5 CxhAXG8 Sin - Page 5 Nyryrnp Sin - Page 5 TL5zR2h

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Sin - Page 5 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14863
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 42
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Sin - Page 5 Empty Re: Sin

Témanyitás by Edward Cahal O'Grady on Kedd 26 Május 2020, 22:25

Cahal örült, hogy nem kellett konfrontálódnia, de egyre inkább zavarta hiányos öltözete. Ugyanakkor meg is feledkezett róla a következő percekben. Miután elérték az utca szélét, egészen kitágult körülötte a világ. Kicsit elnyomva érezte magát a sok nagydarab lény között. Kivételesen nem ő volt a legnagyobbak egyike. De amikor már látta, hogy milyen méretekkel rendelkezik a város kicsit megnyugodott. Kiszabadult a tömeg szorításából, a különböző lények folytogató közelségéből. A modern város nem nagyon tetszett neki. New Yorkban is inkább elkerülte az üvegpalotákat és a modern felhőkarcolókat. Jobban szerette az alacsonyabb épületeket, a tégla házakat, a közepesen zsúfolt lakótelepeket. Egyszerűen más volt a hangulatuk. Ezért tetszett neki inkább az az eltérő világ ami a mélyebb szinteken fogadta őket. ~ Itt fázni fogsz...~ Jegyezte meg a herceg utalva arra, hogy még mindig egy szál törülközőben feszít. Azaz éppen sétál a két férfi...legalábbis Einar férfi és a másik lény mellett. Bent a konyhában megkordul a gyomra. Kicsit körbeszaglászik, majd megnézi mit lehet éppen enni. Ha talál valamit ami nem büdös, sőt ínycsiklandozó abba bele is kóstol. Esetleg többet is eszik belőle.
-
Szerintem valamilyen templom...
Edward Cahal O'Grady
Edward Cahal O'Grady
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 136
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 10
Join date : 2015. Sep. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Patrick Hale Brandt
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Little SW

Vissza az elejére Go down

Sin - Page 5 Empty Re: Sin

Témanyitás by Sandman on Szer. 27 Május 2020, 22:45

*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*
Az Elveszett hős, a Diplomata és a srác aki nem is járt arra...
*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*

Résztvevők:
- Lord Einar Thorson
- Multilokációs droid
- Edward Cahal O'Grady
- Zsikro

*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*

A konyha pont ugyan olyan volt, mint bármelyik menza háttérintézménye. Nagy fazekakban és kondérokban főtt valami leves. Másikban ragú formájú valami hússal, egy harmadikban főzelékféle. Mindegyiknek jó illata volt, így Cahal nyugodtan tudott kóstolgatni. Még tányért is tudott találni, amibe merni is tudott az ételekből. Einar sem találhatott semmi kirívót. Étel készítéséhez alkalmas eszközök mindenfelé. Egyik sarokban egy hűtőkamra ajtaja volt látható, mellette két nagyobb hűtő és onnantól félkörben szekrények a fűszereknek és a szárazárúnak. Ablakok sehol sem voltak. Két kijárat volt a konyhából. Egy amin Zsikro távozott és egy ahol mindhárman bejönnek. Néhány perc múlva Zsikro visszatér és ruhákat ad Cahalnak.
- Parancsolj...talán kicsit bőnek hathat majd, de levágunk belőle, ha túl hosszú... - aztán Einarhoz fordul. - Tudok még segíteni valamiben?

_________________
A karmikus világlátás egyik alapgondolata, hogy az okok és következmények között pontosan meghatározott összefüggés létezik ~ Lhamo Donrup
Sandman
Sandman
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 788
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 31
Join date : 2012. Jan. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Sandman
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Little SW

Vissza az elejére Go down

Sin - Page 5 Empty Re: Sin

Témanyitás by Thorhalla on Pént. 29 Május 2020, 00:00



Lord Einar Thorson
Bosszú Angyal, Asgard trónörököse, Vihar, had és halálisten, Jotunheim és Helheim hercege


Játékostárs(ak) neve: @Sandman, @Edward Cahal O'Grady

Sin - Page 5 UNJaFCh

Idő: 2031. január eleje; ismeretlen idő
Helyszín: Sin, Tejútrendszer
Cél / Feladat: Segíteni Bétának
Többiek: Edward Cahal O'Grady, multilokációs droid
egyéb információk:
Éppen nincs


Einar nem sok menzát látott, maximum a SHIELD negyedben, így annyira nem is ismerné fel mindezt, neki maximum étkező volt. ahogyan körülnézett nagyobb főzésre alkalmas kondérokat látott, amik tele voltak étellel. Mivel továbbra sem volt éhes, így nem evett, ellenben ahogyan látta a társa igen. Mikor megállapította, hogy két bejárat van és nem nagyon volt másik. A kérdésére most felelt Cahal, hogy szerinte valamilyen templom lehet ez. Annak elég furcsának tűnt a számára, aki teljesen máshoz volt szokva az ősi istenekhez való imádkozás során. Midgardit pedig nem is nagyon látott még, maximum Apokalipszis templomát, ahova azért mentek, hogy a „mutánsisten” után nyomozzanak.
- Lehet, bár annak furcsának látom. Nálunk nincsenek az imádságok épületében étkezők. Oda népünk csak imádkozni jár s áldozni az ősi isteneknek – mondta.
Többek közt a saját nagyanyjának, ami még mindig nagyon furcsa volt a számára. Közben pedig Zsirko visszajött és meghozta a ruhákat. Einar számára úgy tűnt, hogy az a fenti kötekedés csak valamilyen álca lehetett, hogy őket tesztelje? Igazából a Mjölnirrel elmehetne máris a Korbin-ra és megkérhetné Heimdall-t, hogy küldje haza Cahal-t, de volt valami a droiddal kapcsolatban, ami nem hagyta nyugodni. Otthon Asgardon, sem pedig Midgardon valószínűleg nem is tudná feltölteni, vagy mit kell ezekkel a gépekkel csinálni, hogy működjenek. Így a mit tehetnek értük kérdésnek roppantul megörült, bár bűntudata volt amiatt, hogy jelen pillanatban nem tudják, inkább nem tudja kárpótolni Zsirko-t mindezért.
- Már így sem tudom, hogy miként háláljam meg segítséged. De lenne még valami, vele kellene valamit csinálni. Azt hiszem elfáradt… nincs több ereje tovább működni – mondta.
Mivel tőle és a népe nagy részétől elég távol állt a technológia, így azért lehetett ennyire furcsa ez a megfogalmazás tőle. közben pedig elő is vette a multilokációs droidot és Zsirko felé nyújtotta, hogy a négykarú férfi is megnézhesse azt.

felszerelés/egyebek:

Sin - Page 5 Dp6D3Pl Sin - Page 5 JAhYcc2 Sin - Page 5 L7OMjpX Sin - Page 5 CxhAXG8 Sin - Page 5 Nyryrnp Sin - Page 5 TL5zR2h

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Sin - Page 5 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14863
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 42
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Sin - Page 5 Empty Re: Sin

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

5 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.