Sin

5 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5

Go down

Sin - Page 5 Empty Re: Sin

Témanyitás by Sandman Pént. 22 Május 2020, 21:52

*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*
Az Elveszett hős, a Diplomata és a srác aki nem is járt arra...
*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*

Résztvevők:
- Lord Einar Thorson
- Multilokációs droid
- Edward Cahal O'Grady
- Zsikro

*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*

A magas lény, valójában nem volt annyira magas, csak Einarhoz és Cahalhoz képest. A többi lényhez képest teljesen átlagos...valójában minden méret átlagosnak minősült mert az embereknek és az asgardiaknak a bokájáig érő értelmes állampolgárok mellett voltak olyanok is, aki a helyi segítőjüket is túlszárnyalták. Meg olyanok is akik felettük zúgtak el apró szárnyak zúgása vagy széles szárnycsapások suhogása mellett. Szigorúan a sétány felett. Annak a vonalán kívül ugyanis különböző siklók suhantak látszólag teljesen szabályozatlanul. Legalábbis Edward szemének. Ő hozzá van szokva a földi autók sztrádáihoz és rendezett soraihoz. Einar azonban több csodát látott már és képes volt átlátni az ilyen "három dimenziós" rendszereket.
Körülnézve a furcsának sem tűnő trió, végül megállt a sétány szélénél. Ott segítő társuk egy panelon karaktereket ütött be, majd a két férfi felé fordult.
- Elnézést, még be sem mutatkoztam. Zsikro vagyok, granko. - mire befejezte a mondatot, lefékezett melléjük egy bér sikló, amibe Zsikro, aki amúgy granko már be is szállt. Egy panelen újabb jeleket ütött be és a sikló meg is indult az egyik helyi légtérben kialakított sztrádán. A modern fém és üveg palotákat hamar váltják  fehér plasztik építészeti csodák. Majd elkanyarodnak és mélyebbre szállnak az épletek alsóbb szintjei felé. A fény egy idő után már nem a napból jött, hanem a végeláthattalan neonlámpák ontották magukból. A széles sugár folyosókat felváltották a szűkebb sikátorok. Egészen addig, amíg meg nem érkeznek egy szélesebb térre, ahol meg is állt a sikló. Ott kiszálltak és elindultak egy épület felé.
Sin - Page 5 Thumbs_the-scifi-art-of-alejandro-burdisio-7
Zsikro elore ment, mert még valami száz métert, de nem a főbejárat felé tartanak. Egy oldalsó ajtón mentek be az épületbe, ahol egy szűk kőfojosót követően egy konyhába értek. A helyiség épp üres volt.
- A többiek épp imádságon vannak. De ti egyetek-igyatok valamit. Hozok ruhát Cahalnak...mindjárt jövök. - mondja, majd egy ajtón át távozik.


_________________
A karmikus világlátás egyik alapgondolata, hogy az okok és következmények között pontosan meghatározott összefüggés létezik ~ Lhamo Donrup
Sandman
Sandman
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 802
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 43
Join date : 2012. Jan. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Sandman
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Little SW

Vissza az elejére Go down

Sin - Page 5 Empty Re: Sin

Témanyitás by Thorhalla Vas. 24 Május 2020, 00:01Lord Einar Thorson
Bosszú Angyal, Asgard trónörököse, Vihar, had és halálisten, Jotunheim és Helheim hercege


Játékostárs(ak) neve: @Sandman, @Edward Cahal O'Grady

Sin - Page 5 UNJaFCh

Idő: 2031. január eleje; ismeretlen idő
Helyszín: Sin, Tejútrendszer
Cél / Feladat: Segíteni Bétának
Többiek: Edward Cahal O'Grady, multilokációs droid
egyéb információk:


Einar-t nem zavarta különösebben, hogy voltak nála nagyobb lények is, igazából ez kellemesen üdítő volt, mert az emberek fölé általában, a jégóriások pedig sokkalta nagyobbak voltak azoknál, akik itt voltak. Cahal nem szólt hozzá, így inkább nézelődött, tetszett neki a faji sokszínűség, mert mindig örömmel látott és találkozott műs fajú lényekkel. Amióta úgyis ő lépett elő a trónörökösi pozícióba, azóta ezt szerette a legjobban, hogy találkozhatott más fajokkal, akkor különösen jó volt, ha a fiai is vele mehettek egy-egy ilyen útra. Ez most nem ilyen volt, most egy meglehetősen néma férfit kapott társul. Felpillantott a levegőbe, ahol a járművek suhantak el a fejük felett, ezek a repülő szerkezetek még mindig lenyűgözték, főleg, hogy Midgardon nem sok ilyet látott. Az épületeket is figyelte, az élőlényeket, szóval azon felül, hogy figyelt arra, hogy követik-e őket elég jól érezte magát és szórakozott. Már ezen látványosságok miatt is megérte az, hogy félresikerült a kirándulás és megálltak itt. persze nem akart tovább időzni itt, mint szükséges volt, mert a barátját sem szerette volna cserben hagyni. Végül megérkeztek a helynek a szélére, ahol egy újabb repülő jármű jelent meg, ami viszont kellően nagy volt ahhoz, hogy mind a hárman beférjenek.
Ahogyan felszálltak és a levegőbe emelkedtek jobban rá lehetett látni az egész helyre, amit Einar igencsak lenyűgözőnek találta a magas épületeket, az épületek kialakítását. Asgardon is szerette a monumentális kialakítást, itt is, csak a túl nagy modernség volt kissé furcsa neki, de épp ez adta a hely báját. Ahogyan a későbbi épületeknek is, amikor pedig lentre mentek, a neonfények, amik legalább olyan sokszínűek és szépek, érdekesek voltak, mintha a dalnokaik, bárdjaik, vagy varázshasználóik színes fényeket varázsoltak volna. Itt a sötétségben a szűkebb utcák, sikátorok után meglepő volt a férfi számára, hogy egy téren szálltak le, valahogy nem illett ide azok után, amit látott. Itt pedig egy meglehetősen érdekes és furcsa épület is volt nem is olyan messze tőlük – legalább is Einar számára, akinek a távolságok a rövid távjába foglalta az is, ahova pár óra alatt lehetett ellovagolni. Itt még inkább figyelt arra, hogy nehogy meglephesse őket valaki. de egyelőre úgy tűnt, hogy ez nem történt meg és egy oldalsó bejáraton érkeztek meg az épületbe. Itt bent is körülnézett, egy hatalmas konyha volt, Zsikro pedig már ment is tovább, hogy hozzon ruhát a midgardinak.
- Köszönjük Zsikro! – szólt még utána Einar.
Mivel a másik kiviharzott, így egyelőre több kérdést nem tudott feltenni, majd megvárja, amíg visszajön a másik. Éhes és szomjas nem volt, így inkább csak igyekezett körülnézni a konyhában, hogy mik vannak itt, miket találhat, ha volt ablak, akkor mit látni innen az utcán, vagy téren.

felszerelés/egyebek:

Sin - Page 5 Dp6D3Pl Sin - Page 5 JAhYcc2 Sin - Page 5 L7OMjpX Sin - Page 5 CxhAXG8 Sin - Page 5 Nyryrnp Sin - Page 5 TL5zR2h

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Sin - Page 5 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Sin - Page 5 Empty Re: Sin

Témanyitás by Edward Cahal O'Grady Kedd 26 Május 2020, 22:25

Cahal örült, hogy nem kellett konfrontálódnia, de egyre inkább zavarta hiányos öltözete. Ugyanakkor meg is feledkezett róla a következő percekben. Miután elérték az utca szélét, egészen kitágult körülötte a világ. Kicsit elnyomva érezte magát a sok nagydarab lény között. Kivételesen nem ő volt a legnagyobbak egyike. De amikor már látta, hogy milyen méretekkel rendelkezik a város kicsit megnyugodott. Kiszabadult a tömeg szorításából, a különböző lények folytogató közelségéből. A modern város nem nagyon tetszett neki. New Yorkban is inkább elkerülte az üvegpalotákat és a modern felhőkarcolókat. Jobban szerette az alacsonyabb épületeket, a tégla házakat, a közepesen zsúfolt lakótelepeket. Egyszerűen más volt a hangulatuk. Ezért tetszett neki inkább az az eltérő világ ami a mélyebb szinteken fogadta őket. ~ Itt fázni fogsz...~ Jegyezte meg a herceg utalva arra, hogy még mindig egy szál törülközőben feszít. Azaz éppen sétál a két férfi...legalábbis Einar férfi és a másik lény mellett. Bent a konyhában megkordul a gyomra. Kicsit körbeszaglászik, majd megnézi mit lehet éppen enni. Ha talál valamit ami nem büdös, sőt ínycsiklandozó abba bele is kóstol. Esetleg többet is eszik belőle.
-
Szerintem valamilyen templom...
Edward Cahal O'Grady
Edward Cahal O'Grady
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 136
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 10
Join date : 2015. Sep. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Patrick Hale Brandt
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Little SW

Vissza az elejére Go down

Sin - Page 5 Empty Re: Sin

Témanyitás by Sandman Szer. 27 Május 2020, 22:45

*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*
Az Elveszett hős, a Diplomata és a srác aki nem is járt arra...
*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*

Résztvevők:
- Lord Einar Thorson
- Multilokációs droid
- Edward Cahal O'Grady
- Zsikro

*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*

A konyha pont ugyan olyan volt, mint bármelyik menza háttérintézménye. Nagy fazekakban és kondérokban főtt valami leves. Másikban ragú formájú valami hússal, egy harmadikban főzelékféle. Mindegyiknek jó illata volt, így Cahal nyugodtan tudott kóstolgatni. Még tányért is tudott találni, amibe merni is tudott az ételekből. Einar sem találhatott semmi kirívót. Étel készítéséhez alkalmas eszközök mindenfelé. Egyik sarokban egy hűtőkamra ajtaja volt látható, mellette két nagyobb hűtő és onnantól félkörben szekrények a fűszereknek és a szárazárúnak. Ablakok sehol sem voltak. Két kijárat volt a konyhából. Egy amin Zsikro távozott és egy ahol mindhárman bejönnek. Néhány perc múlva Zsikro visszatér és ruhákat ad Cahalnak.
- Parancsolj...talán kicsit bőnek hathat majd, de levágunk belőle, ha túl hosszú... - aztán Einarhoz fordul. - Tudok még segíteni valamiben?

_________________
A karmikus világlátás egyik alapgondolata, hogy az okok és következmények között pontosan meghatározott összefüggés létezik ~ Lhamo Donrup
Sandman
Sandman
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 802
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 43
Join date : 2012. Jan. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Sandman
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Little SW

Vissza az elejére Go down

Sin - Page 5 Empty Re: Sin

Témanyitás by Thorhalla Pént. 29 Május 2020, 00:00Lord Einar Thorson
Bosszú Angyal, Asgard trónörököse, Vihar, had és halálisten, Jotunheim és Helheim hercege


Játékostárs(ak) neve: @Sandman, @Edward Cahal O'Grady

Sin - Page 5 UNJaFCh

Idő: 2031. január eleje; ismeretlen idő
Helyszín: Sin, Tejútrendszer
Cél / Feladat: Segíteni Bétának
Többiek: Edward Cahal O'Grady, multilokációs droid
egyéb információk:


Einar nem sok menzát látott, maximum a SHIELD negyedben, így annyira nem is ismerné fel mindezt, neki maximum étkező volt. ahogyan körülnézett nagyobb főzésre alkalmas kondérokat látott, amik tele voltak étellel. Mivel továbbra sem volt éhes, így nem evett, ellenben ahogyan látta a társa igen. Mikor megállapította, hogy két bejárat van és nem nagyon volt másik. A kérdésére most felelt Cahal, hogy szerinte valamilyen templom lehet ez. Annak elég furcsának tűnt a számára, aki teljesen máshoz volt szokva az ősi istenekhez való imádkozás során. Midgardit pedig nem is nagyon látott még, maximum Apokalipszis templomát, ahova azért mentek, hogy a „mutánsisten” után nyomozzanak.
- Lehet, bár annak furcsának látom. Nálunk nincsenek az imádságok épületében étkezők. Oda népünk csak imádkozni jár s áldozni az ősi isteneknek – mondta.
Többek közt a saját nagyanyjának, ami még mindig nagyon furcsa volt a számára. Közben pedig Zsirko visszajött és meghozta a ruhákat. Einar számára úgy tűnt, hogy az a fenti kötekedés csak valamilyen álca lehetett, hogy őket tesztelje? Igazából a Mjölnirrel elmehetne máris a Korbin-ra és megkérhetné Heimdall-t, hogy küldje haza Cahal-t, de volt valami a droiddal kapcsolatban, ami nem hagyta nyugodni. Otthon Asgardon, sem pedig Midgardon valószínűleg nem is tudná feltölteni, vagy mit kell ezekkel a gépekkel csinálni, hogy működjenek. Így a mit tehetnek értük kérdésnek roppantul megörült, bár bűntudata volt amiatt, hogy jelen pillanatban nem tudják, inkább nem tudja kárpótolni Zsirko-t mindezért.
- Már így sem tudom, hogy miként háláljam meg segítséged. De lenne még valami, vele kellene valamit csinálni. Azt hiszem elfáradt… nincs több ereje tovább működni – mondta.
Mivel tőle és a népe nagy részétől elég távol állt a technológia, így azért lehetett ennyire furcsa ez a megfogalmazás tőle. közben pedig elő is vette a multilokációs droidot és Zsirko felé nyújtotta, hogy a négykarú férfi is megnézhesse azt.

felszerelés/egyebek:

Sin - Page 5 Dp6D3Pl Sin - Page 5 JAhYcc2 Sin - Page 5 L7OMjpX Sin - Page 5 CxhAXG8 Sin - Page 5 Nyryrnp Sin - Page 5 TL5zR2h

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Sin - Page 5 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Sin - Page 5 Empty Re: Sin

Témanyitás by Sandman Szomb. 27 Jún. 2020, 22:41

*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*
Az Elveszett hős, a Diplomata és a srác aki nem is járt arra...
*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*

Résztvevők:
- Lord Einar Thorson
- Multilokációs droid
- Edward Cahal O'Grady
- Zsikro

*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*

Átöltözés után Cahal tudott tovább enni, miközben Zsikro átvette a droidot. Egy ideig nézegette aztán bólintott és az egyik fali konzolhoz lépett. Egy vízszintes lapra rátette. A lap felől halk zúgás hallatszott fel.
- Nyugalom. Pár perc és feltőtödik. Tudunk még valamiben segíteni? Esetleg csatlakoznának egy imához?

_________________
A karmikus világlátás egyik alapgondolata, hogy az okok és következmények között pontosan meghatározott összefüggés létezik ~ Lhamo Donrup
Sandman
Sandman
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 802
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 43
Join date : 2012. Jan. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Sandman
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Little SW

Vissza az elejére Go down

Sin - Page 5 Empty Re: Sin

Témanyitás by Thorhalla Hétf. 29 Jún. 2020, 00:02Lord Einar Thorson
Bosszú Angyal, Asgard trónörököse, Vihar, had és halálisten, Jotunheim és Helheim hercege


Játékostárs(ak) neve: @Sandman, @Edward Cahal O'Grady

Sin - Page 5 UNJaFCh

Idő: 2031. január eleje; ismeretlen idő
Helyszín: Sin, Tejútrendszer
Cél / Feladat: Segíteni Bétának
Többiek: Edward Cahal O'Grady, multilokációs droid
egyéb információk:


Cahal tovább evett miután felöltözött, legalább most már tényleg volt ruhája és nem kellett egy szál törölközőben mászkálnia. Ezek után adta oda a droidot Zsikro-nak, aki csak nézegette egy ideig, majd Einar számára valamilyen vízszintes lapra tette rá, ami egyből hangot is elkezdett kiadni. Lehet, hogy némi aggodalom kiült a hadisten arcára, mert Zsikro szinte azonnal próbálta nyugtatni is a férfit. Nagyon gyakran belefutott abba, hogy örült volna annak, hogyha értett volna a technológiához és nem csak egy hatalmas buta mamlasznak tűnt volna, amikor ilyen kérdések merültek fel, amikor ez volt a középpontban.
- Így is végtelenül hálás vagyok… vagyunk a segítségéért – javította ki magát, hogy Cahal-t is belevegye ebbe.
Ha a másik nem is értett esetleg vele egyet, a diplomácia megkövetelte azt, hogy így tegyen. A másik két kérdésen el kellett gondolkodnia, egyfelől megtisztelőnek érezte a meghívást, másrészt nem akart Zsikro és az emberei, esetleg családja terhére lenni, mert mégiscsak teljesen idegenek voltak, akik közül az egyikőjük éppen most ette fel a „fél” konyhát. Bár egy mézsör jól esett volna neki, de nem volt idejük. Egy barát segítségre szorult és ki tudja, hogy mennyi ideje volt a saját világán mielőtt komoly gondok történtek volna.
- Nem szükséges semmi más Zsikro, így is többet tett értünk, mint más tett volna. Így sem tudom, hogy mivel hálálhatnánk meg. Így kérj bármit. Az imádságot, bármilyen megtisztelő is, de mivel szinte biztosan más vallásunk nem érezném helyénvalónak. S nem kívánlak téged sem népedet megbántani azzal, hogy én más istenségekben hiszek s másokhoz imádkozom, mint ti. – mondta udvariasan.
Csak remélhette, hogy nem bántotta meg a férfit a szavaival.
- Egy barátom lehetséges, hogy bajban és veszélyben van. Hozzá indultunk, de a droid nem működik helyesen, amiatt kerültünk ide a Korbin helyett – tette még hozzá.

felszerelés/egyebek:

Sin - Page 5 Dp6D3Pl Sin - Page 5 JAhYcc2 Sin - Page 5 L7OMjpX Sin - Page 5 CxhAXG8 Sin - Page 5 Nyryrnp Sin - Page 5 TL5zR2h

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Sin - Page 5 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Sin - Page 5 Empty Re: Sin

Témanyitás by Sandman Kedd 21 Júl. 2020, 22:49

*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*
Az Elveszett hős, a Diplomata és a srác aki nem is járt arra...
*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*

Résztvevők:
- Lord Einar Thorson
- Multilokációs droid
- Edward Cahal O'Grady
- Zsikro

*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*

- Oh, segítek ahol tudok. Mert mások is segítenek. Ebből épült fel az imahely is. Segítséggel. - mondja Zsikro miközben jobb kezeit Einar bal vállára és felkarjára helyezi bátorításul. - Ne aggódj. Nálunk mindenki a saját istenéhez intézhet fohászt. De ha egyszer nem, hát nem. - bólint szemek nélküli fejével és szája is mintha mosolyra húzódna. Aztán egy halk pittyenés hallatszott Zsikro a kocka és a platform felé fordult. Gyors léptekkel igyekezett, majd levette a doridot és visszament vele Einárhoz és átadta neki. - Most kész.
Amikor átveszi a kockát az elkezd egy ponton zölden villogni. Megjelenik a fényjelenség mellett egy holografikus felirat. Több karakter váltakozik. Kicsit olyan, mintha több nyelven írnának ki egy figyelmeztető üzenetet. Aztán egyszer csak ő is el tudta olvasni a "Az utazás folytatásához érintse meg a gombot!" feliratot.

_________________
A karmikus világlátás egyik alapgondolata, hogy az okok és következmények között pontosan meghatározott összefüggés létezik ~ Lhamo Donrup
Sandman
Sandman
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 802
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 43
Join date : 2012. Jan. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Sandman
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Little SW

Vissza az elejére Go down

Sin - Page 5 Empty Re: Sin

Témanyitás by Thorhalla Szer. 22 Júl. 2020, 00:00Lord Einar Thorson
Bosszú Angyal, Asgard trónörököse, Vihar, had és halálisten, Jotunheim és Helheim hercege


Játékostárs(ak) neve: @Sandman, @Edward Cahal O'Grady

Sin - Page 5 UNJaFCh

Idő: 2031. január eleje; ismeretlen idő
Helyszín: Sin, Tejútrendszer
Cél / Feladat: Segíteni Bétának
Többiek: Edward Cahal O'Grady, multilokációs droid
egyéb információk:


Einar igencsak megelpődött ezen a helyen, már csak amiatt, hogy egy ilyen helyen – elég sok rosszat hallott a Sin-ről – ilyen összefogás létezhet. Elismerősen hümmögött és bólintott minderre. Tényleg nagyon értékelte mindezt, mindig öröm volt egy olyan férfinak ilyesmit látni, mint ő volt. hiszen ő is sokra tartotta a bajtársiasságot, a barátságokat és az összefogást, hiszen sajnos nem sok ilyen példa volt manapság a világban. Ezért is kedvelte igazából a Bosszú Angyalokat is, mert ők is ilyenek voltak. Ahogyan ez a hely is, ezzel kapcsolatban pedig támadt is egy ötlete, amivel talán segíteni tud.
- Jó hallani ezt az összefogást. Ha hazatértem Asgard-ra, mindenképp visszatérek ide s képességeimhez mérten hozzájárulok ahhoz, amit itt sikerült elérnetek – ígérte meg.
Einar pedig becsületes és tisztességes férfi volt, aki mindig betartja, amit ígér. A következők pedig még jobban meglepték, hogy mindenki a saját istenéhez imádkozik egy helyen. Lehetséges volt ilyesmi? Túlságosan is tökéletesnek hatott ez a hely. volt tapasztalata a többi istencsaláddal és panteonnal, mert volt szerencséje velük találkozni, hiszen Asgard trónörököse volt, volt már a Pantheonok gyűlésén és tanácskozásán a feleségével együtt, amikor ők képviselték az Ázokat ott.
- Elismerésem, e szerint ti jobban együtt tudtok működni, mint az istenek maguk… – mondta elismerően.
Hiszen a Panteonok Tanácskozásán nagyon sokan egymás torkát marták és már csak azért sem értetek egyet a többiekkel, mert azok máshova tartoztak. Einar-t ez zavarta, nem szerette az árnyjátékokat, az a felesége asztala volt, ő egyenes „ember” volt. A pittyenésre ő is felkapta a fejét, de addigra már Zsikro ment is a kockáért, amit pillanatokkal később oda is hozott Einar-hoz. A feliratokat nem tudta elolvasni, amik megjelentek holografikusan, bár Zsikro szerint feltöltődött, és végül erről az asgardi férfi is meggyőződhetett, amikor vagy angolul, vagy asgardi nyelven jelent meg a felirat, hogy nyomja le a zöld gombot. Cahal irányába pillantott, majd vissza a házigazdára.
- Azt hiszem, hogy nekünk indulnunk kell – mondta. - Készen állsz?
Ezt Cahal-nak címezte, hogyha pedig a férfi csatlakozik hozzá, miután befejezte az étkezést, akkor még egyszer megköszöni a segítséget Zsikro-nak, majd megnyomja a zöld gombot a szerkezeten, vagy a holografikus képen, ahol mindez látszott. És remélte, hogy most már tényleg a Korbin-ra fognak megérkezni és nem lesz olyan kellemetlen kitérő, mint most volt.

felszerelés/egyebek:

Sin - Page 5 Dp6D3Pl Sin - Page 5 JAhYcc2 Sin - Page 5 L7OMjpX Sin - Page 5 CxhAXG8 Sin - Page 5 Nyryrnp Sin - Page 5 TL5zR2h

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Sin - Page 5 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Sin - Page 5 Empty Re: Sin

Témanyitás by Sandman Kedd 18 Aug. 2020, 22:55

//Kalandod ITT folytatódik.[/color]

_________________
A karmikus világlátás egyik alapgondolata, hogy az okok és következmények között pontosan meghatározott összefüggés létezik ~ Lhamo Donrup
Sandman
Sandman
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 802
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 43
Join date : 2012. Jan. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Sandman
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Little SW

Vissza az elejére Go down

Sin - Page 5 Empty Re: Sin

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

5 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5

Vissza az elejére

 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.