Menedék-235

2 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4  Next

Go down

Menedék-235 - Page 2 Empty Re: Menedék-235

Témanyitás by Godlaw / Tao Kedd 27 Jún. 2017, 15:46

Karim befejezi veled a reggelit, aztán a felvetésedre kicsit morogva ugyan, de rábólint.
-Hát persze, majd találkozunk a vacsoránál!
Miután elköszöntök egymástól, és távoztok az étteremből, ahol egyébként nem kell fizetni, elindulsz a szintet felfedezni. Ezen és az eggyel lejjebbi emeleten vannak az étkezdék, bárok, és szórakozóhelyek, amelyek szolgálhatnak egyfajta kulturális negyedként. A legtöbb helyre most már egyre többen érkeznek, és láthatod, hogy valószínűleg egy-két százan simán lehetnek jelenleg az űrállomáson. Találsz külön kialakított helyeket kree-knek, shiaroknak, és más, egzotikusabb fajoknak is az univerzum különböző szegleteiből. Vannak frekventáltabb, felkapottabb helyek, és egész kihaltak is, zsúfolt kávézók, és pangó kocsmák, és egy nagyobb területen még egy fürdőt is találsz, amiben két Vorm áztatja magát koktélt szürcsölve. A Menedék vendégei többnyire mostanában ébredhettek, reggelijüket költik el éppen, híreket olvasnak, cseverésznek. Az elkapott beszélgetések foszlányaiból arra következtethetsz, hogy a jelenleg folyó háborúk még mindig központi témái a beszélgetéseknek, de ezek mellett egy-egy bolygó vagy faj helyi eseményeiről is társalognak gyakran.

//Ha konkrétan keresel valamilyen helyet, akkor szólj, és mondom, hogy van-e, mit találsz ott. Ha csak úgy bóklászni akarsz, meg nézelődni, természetesen azt is lehet, akkor mondd, hogy mire vagy kíváncsi, min akadna meg a szemed, és adok bővebb leírást azokról a helyekről, személyekről, eseményekről, ha épp láthatsz ilyet.//

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Menedék-235 - Page 2 Empty Re: Menedék-235

Témanyitás by Ko-Rel Szer. 28 Jún. 2017, 00:00
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Menedék-235
Lady Nephthys Boltagon
A Kree Szátelláris Birodalom császárnője, Galaxis őrző


Játékostárs(ak) neve: Karim parancsnok


Nem is igen várt mást, mintsem azt, hogy Karim morogni fog a dolgon, hogy külön váljanak, de hát ez volt a legcélszerűbb. Kényelmesnek találta, hogy nem kellett fizetnie itt semmiért, így el is indult. Mivel az egész napját rá óhajtotta szánni erre, így nem sietett. Végigjárta az említett két szintet, hogy mik is vannak itt, hallgatózott, fülelt, szemrevételezte a környéket. Magában még a két vormon is jót mosolygott, igazán kellemes emlékei voltak arról a bolygóról, hiszen ott tudta meg annak idején, hogy gyermeket vár. Ott találkozott Acil-lal is először nem csak pár percnél hosszabb időre. Ahogyan sétált hallotta a beszélgetéseket, hogy főleg a háborúról szólnak, ezen nem lepődött meg. Úgy vélte, hogy ideje egy újabb trükköt bevetnie. Igyekezett olyan beszélgetéseket kiszúrni, ahol látszik, hogy más is becsatlakozik a társalgásba, vagy úgy ítéli meg, hogy nem bánnák, hogyha más is csatlakozna hozzájuk.
Ha talált ilyesmit, akkor odamegy és csatlakozik a beszélgetésbe, érdeklődik a háborúról, ha rákérdeznek elmondja, hogy a Spartaxról jött, most van először távol a saját galaxisán kívül, ha sikerül erre terelnie a szót, akkor megkérdezi a beszélgetőpartnereket, hogy mi a véleményük a Menedékről, mit tudnának neki ajánlani megnézésére. Rákérdez, hogy voltak-e már itt korábban, ha igen, mi volt a legfurcsább tapasztalatuk, legfurcsább személyek akikkel össze lehet futni. Itt belecsempészi, hogy remélné, hogy összefut valami hírességgel is errefelé. Szóval egy kíváncsi fiatalabbnak és naivnak tűnő személyt próbál eljátszani, aki eléggé lelkes amiatt, hogy itt lehet. Persze a kérdéseivel titkon reméli, hogy valakitől hallhat olyat, hogy járt itt egy Vádló, mert az elég furcsa lenne a helyet nézve, amiatt a szabály miatt, hogy nem jöhet harcos, vagy katona ide fegyveres minőségben. Egy Vádló pedig mindig Vádló és soha sem civil.
Így ezekkel próbálta elfoglalni, amíg tudja. Az időre azért próbál figyelni, hogyha nagyon a délutánba nyúlna mindez, akkor még itt kint megebédel, majd visszatér a szobájába, hogy az esti Romolus-ba való elindulás előtt egy kicsit még pihenni is tudjon, meg remélhetőleg beszélni Karimmal, hogy a férfi mire jutott a szkenneléssel.

//Én sem írom tovább, mert már ez is elég sok lehet válasz szempontjából Smile //

felszerelés:

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Menedék-235 - Page 2 BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1284
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Menedék-235 - Page 2 Empty Re: Menedék-235

Témanyitás by Godlaw / Tao Szer. 28 Jún. 2017, 14:47

A nap során sikerül több barátságos beszélgetőtársat is találnod, akik szívesen elcsevegnek veled sok mindenről. Többnyire nem először járnak a Menedéken, vannak, akik hosszabb időt töltenek el itt, és olyanok is akadnak, akiknek még űrhajójuk sincs, stoppal érkeztek, és így is terveznek továbbállni majd.
Elmesélik neked, hogy mik a főbb látnivalók, mindegyik a maga kedvenc kocsmáját, éttermét, kávézóját ajánlja, vagy épp a rekreációs rész legkiválóbb gőzfürdőjét. Furcsa tapasztalatokról kevesen számolnak be, leginkább az erre gyakran megforduló csempészeket említik, akikkel jobb nem újat húzni, mert Menedék ide vagy oda, velük könnyen összefuthat az ember, miután elhagyta az űrállomást. Egy kree mesél neked egy pletykáról, hogy egyszer a Birodalom megpróbálta a Menedéken élő Remnantok rendszereit meghackelni, hogy információkat szerezzenek. A férfi elmondása alapján elég meseszerűnek tűnik az egész, főleg, hogy a végén mindenkinek nyoma veszett, aki részt vett az akcióban, és azóta hallgatnak az esetről.
Hírességekről vagy fontos személyekről még kevesebben tudnak bármit is, legalábbis releváns infót. Néhányan megemlítenek művészeket, akik időnként elvonulnak a Menedékre, ahol békében dolgozhatnak, vagy gyűjthetnek inspirációt. Másoktól hallasz egy-két politikusról, vagy bolygókon átívelő vállalkozások vezetőiről, akik néha semleges tárgyalási helyszínnek használják a Menedéket. Olyanról azonban nem esik szó, hogy erre járt volna Acil, vagy akármilyen fegyveres csapat, legyen az katonai vagy egyéb. Úgy tűnik, vagy nem voltak itt a Vádló ittléte alatt, vagy nem szereztek róla tudomást - persze az sem kizárt, hogy szándékosan hallgatják el a dolgot. Egy említésre méltó híres személyről mesélnek még, a Birodalom egyik neves előadóművésze jótékonysági koncertekkel turnézik a háború sújtotta vidékek támogatására. A kree nő, aki énekes és zenész is, jelenleg a Menedéken tartózkodik, hogy egy rövidfilmet készítsen a háborúban nincstelenné vált kreekről, akik azután itt húzták meg magukat. Ez egyfajta reklámfilm lesz a turnéhoz.
Pár órányi ismerkedés után elég sok barátot szereztél, a felvett álca, a barátságos, naív személyiség a legtöbbeknek szimpatikus volt. Ebéd közben még egy pohár italkülönlegességgel is megleptek téged, pár asztallal arrébb egy spartoi küldte neked az alig burkolt üzenettel, hogy estére szívesen vendégül látna téged a lakosztályában, aminek megadta a számát is.
Végül délután visszatérsz a saját lakosztályodba, hogy lepihenj egy kicsit. Amikor belépsz a szobába, rögtön egy különös dolgon akad meg a tekinteted. Egy papírlapot látsz a földön, amin girbe-gurba kézírás olvasható. A szöveg kree nyelven íródott, és a következőképpen szól:
Mélyen tisztelt ő császári felsége! Engedje meg, hogy elsőként köszöntsem méltó módon a Menedék-235 űrállomáson. Nagy szerencse ez mindannyiunknak, hogy köztünk van most, de különösképpen szerencse ez nekem. Ha szeretné, hogy kiléte titokban maradjon, akkor még ma küldjön a papírlap alján található számlára egy csekély összeget. Nem vagyok mohó ember, megelégszem annyival, amennyit felajánl. Mindazonáltal tudnia kell, hogy elég érzékeny vagyok a sértésekre, így ha túl alacsony lesz az összeg, esetleg sértésnek érezhetem a kicsinyességet. Fogalmazzunk úgy, életem hosszú hátralévő részében nem szeretnék a pénz miatt aggódni. Mélységes tisztelője: a birodalom alattvalója.
A papírlap alján megtalálod a számlaszámot is. Ezen kívül a szobádban minden olyan, amilyennek hagytad, befelé jövet pedig csukva találtad a szemközti ajtót, azaz Karim szobáját.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Menedék-235 - Page 2 Empty Re: Menedék-235

Témanyitás by Ko-Rel Pént. 30 Jún. 2017, 00:00
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Menedék-235
Lady Nephthys Boltagon
A Kree Szátelláris Birodalom császárnője, Galaxis őrző


Játékostárs(ak) neve: Karim parancsnok


Nebonak sikerült végül találnia magának olyan személyeket, akiktől tudott kérdezősködni. Elég sok haszontalan információt tudott meg, igazából semmi olyat, amiben reménykedett, hogy bármit is megtud Acil-ról. Vagy nem tudott itt senki semmit, vagy pedig mindenki hallgatott, mint a sír. A legrosszabb az volt, hogy bármelyik forgatókönyv valós lehetett. Hallott itt bent helyajánlásokat, hogy mit is kellene megnéznie, kipróbálnia. Hallott történetet a kalózokról, amit valóban valós fenyegetésnek titulált saját maga is. már csak azért is, mert találkozott is az ilyenekkel a hangárban. Azon a mesén jót mosolygott miszerint a birodalom próbálta meghackkelni a helyi remnant robotokat. Ezt annak a fényében, hogy a Birodalom bürokratái és magasabb rangú személyei milyen véleménnyel voltak a helyről teljesen kizárhatta. Főleg azért is, mert állítólag mindenki eltűnt, aki részt vett az akcióban. Ha lett volna ilyen akció, akkor bizonyára hallott volna róla a tanácsadóktól. Megtudta, hogy időnként tényleg megfordulnak erre hírességek, politikusok, művészek, most is volt egy ilyen itt. De mint korábban is említve lett egyetlen egy Vádlóról sem tudnak. Persze lehet, hogy Acil álcában utazott és a pörölyét, illetve a páncélzatát is fennhagyta a hajón, amiről szintén nem tudnak semmit sem. Egy híresség pedig most is volt itt, a kisemmizett és mindenüket elvesztett kree-k Nebo szemében is elöl kaptak helyet és kiemelten kezelte az ügyeket, ez köztudott volt. Hiszen két árvát, egy testvérpár is örökbefogadott és hercegi, illetve hercegnői rangot kaptak. De most spartoi-ként volt itt. Mint kiderült sikerült elég jó álcát választania a legtöbben barátságosak voltak és el is hitték mindezt. Még úgyis, hogy a külseje annyira nem volt szép a sebhelyektől, amiket a tetoválásokkal formált. Saját maga is meglepődött, hogy így is talált valakit, akinek még tetszett is, mert ebéd közben italt is kapott egy spartaxi férfitól, egy kártyát, hogy este várja őt a hálójában. A férfi valószínűleg még nem tudta, de mindez plátói marad, mert a nőnek esze ágában sem volt odamenni.
Jó pár óra után tért vissza a szobájába, amint belépett meglátta a lapot a földön. Egyelőre nem nyúlt hozzá, azt nézte meg, hogy az ajtó alatt becsúsztatható-e a papír, bár kételkedett benne. Amint ezt szemrevételezte, utána kesztyűt vett fel, hogy úgy vegye fel a lapot és még akkor is csak az oldalát érintve, nehogy bármilyen bizonyítékot megsértsen. Ha megnézte, akkor bosszúsan lép ki a lakásából és igyekszik átmenni a szemközti oldalra, ahol igyekezett becsöngetni Karim-hoz. Remélte, hogy a férfi itt volt, ha igen, akkor megszólalt.
- Jöjjön velem, mutatok valamit – mondta.
Ez esetben átkíséri a férfit a szobájába és megmutatja a levelet. Ha nem volt ott a férfi, akkor üzenetet küldött neki, hogy jöjjön a szobájába. Bármelyik is történik és már látta a férfi is a levelet, akkor megszólal.
- Nem kellene értesíteni a helyi biztonsági szolgálatot, hogy megmondják ki járt a lakrész körül és juttatta be a levelet? – kérdezte. – Illetve ujjlenyomat, számlaszám és írás alapján nem azonosítható be, hogy ki is az illető?

felszerelés:

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Menedék-235 - Page 2 BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1284
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Menedék-235 - Page 2 Empty Re: Menedék-235

Témanyitás by Godlaw / Tao Hétf. 03 Júl. 2017, 16:22

Az ajtó elektronikusan nyílik és csukódik, de úgy tűnik, ezzel együtt nem a legbiztonságosabb típus - abban az értelemben legalábbis, hogy nem füstzáró, légmegmentesen csukódó fajta. Az ajtó alatt van egy-két militérnyi rés, amin keresztül becsúsztathatta valaki a papírt. Miután megvizsgálod jobban, átmész Karimhoz, aki hamar ajtót nyit. A parancsodra szó nélkül követ téged, és be is csukja maga után az ajtókat, hogy nyugodtan tudjátok megbeszélni az esetet. A papírlap fölé hajol, és egy kis eszközt vesz elő a zsebéből. A multifunkciós szerszámot kinyitva egy kis zseblámpát aktivál, majd teker egyet rajta, mire az kékes fénnyel kezd világítani. Végigpásztázza vele a lapot, aztán elteszi a szerkezetet, és kézzel fogja meg a papírt.
-Sajnos nincs ujjlenyomat. A számlaszámot lenyomozhatom, de ha nem egy amatőrrel van dolgunk, akkor biztosan titkosítva lesz, vagy a birodalmon kívülre vezet majd. Ettől még megér egy próbát - a tablettjén pötyög valamit, majd amikor elindul a keresés, folytatja a gondolkodást.
-Miért kézzel írta? - Karim körülnéz a szobába, végigjáratja a tekintetét a különböző berendezéseken. - Talán az ő szobájában sincs nyomtató, és nem akart közös helyiségben feltűnést kelteni... Vagy személyesnek szánta az üzenetet. Ami a biztonsági szolgálatot illeti, érdekes, hogy őket említi... Lefuttattam a szkennelést a hajóról, az egész űrállomást megvizsgáltam kozmikus sugárzás után. Úgy vettem észre, mintha valaki járt volna pilótafülkében a hajónkon, nem tűnt el semmi, de a fedélzet egy kicsit... Más volt. Amikor kérdőre vontam a Remnantokat, azt mondták, nem láttak semmi különöset a gép körül. Úgy néz ki, hogy a biztonsági intézkedésük egyetlen területre szorítkozik: betű szerint betartani a Menedék szabályzatát, ami ugyan tiltja a fegyverek viselését, és az erőszakot, de nem mond semmit arról, hogy bemehetnek-e más űrhajójára engedély nélkül. Ezután délután tanulmányoztam a szabályzatot, és valójában elég sok kívánnivalót hagy maga után. Mondjuk úgy, akárki is írta a Remnantok és a Menedék szabályait, az vagy nagyon naív volt, vagy nem zavarták a kisebb bűncselekmények. Ez nyilvánvalóan zsarolás, de erre sem tér ki a szabályzat. Mellesleg a szkennelés részben eredményes volt, egyértelmű, hogy számottevő kozmikus sugárzás érte a helyet, ami a dokkoknál a legerősebb. De a forrása már nincs az állomáson.
Ekkor a tablet jelez, Karim pedig megnézi a keresés eredményét.
-Ahogy gondoltam, a számla a Birodalmon kívülre mutat.
Rövid ideig töpreng magában Karim, aztán felveti a kérdéseit.
-Gondolja, hogy valaki átlátott az álcáján nap közben, és utána megpróbálta kifosztani a hajónkat? Ott aztán nem talált semmit, ezért megpróbál zsarolni minket. Egy másik lehetőség, hogy az illető feltörte a fedélzeti komputert, és abból jött rá, honnan jöttünk, és kik vagyunk, de őszintén szólva nem gondolom, hogy van itt olyan kalóz vagy szerencsevadász, aki képes lenne feltörni azt a biztonsági rendszert. Az Ékkő a legbiztonságosabb szoftverek egyikével van felszerelve, a kódszekvencia folyamatosan változik, és biometrikus jel is szükséges a belépéshez, csak a legbelsőbb köröknek van hozzáférése... - Karimnak ekkor leesik az álla, ahogy rádöbben valamire. - Például a legfőbb vádlónak.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Menedék-235 - Page 2 Empty Re: Menedék-235

Témanyitás by Ko-Rel Kedd 04 Júl. 2017, 00:00
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Menedék-235
Lady Nephthys Boltagon
A Kree Szátelláris Birodalom császárnője, Galaxis őrző


Játékostárs(ak) neve: Karim parancsnok


Ahogyan megnézte Nebo a környéket, vagyis az ajtót rá kellett jönnie, hogy könnyedén be lehetett azt a papírt csúsztatni az ajtó alatt, mert volt akkora rés. Ez nagyon nem volt jó, kételkedett benne, hogyha kikérnék a biztonsági felvételeket, akkor a Remnant robotok csak úgy odaadnák. A levél elolvasása után átment Karimhoz és áthívta a saját szobájába, hogy ott megmutassa a levelet a parancsnoknak. Figyelte, hogy a férfi lefuttatta a szekkenlést, de nem volt ujjlenyomat, amit pedig ezek után mondott a kree, több mint aggodalomra adott okot. Nem csakhogy tudták, hogy itt vannak, de még a hajójukra is felmentek és átvizsgálták. Szóval a helyiek szerint mindez teljesen legális volt, ami itt zajlott, hogy bemennek idegenek hajójára, a zsarolás és még lehetne sorolni. Egészen biztosan nem engedett volna senkit sem erre a helyre császárnőként. Valószínű, hogy profi volt és tényleg, nem Birodalmi volt a számlája, hanem más. Ezen nem csodálkozott a nő, de bosszús volt miatta.
- Hacsak nem mászkál valaki arcfelismerővel, ami az arc struktúráját vizsgálja, akkor kétlem. Még én sem ismerném fel magamat ezekkel a „sebhelyekkel” és a hangomat is végig elváltoztatva tartottam.
A férfi további gondolatmenetét is figyelmesen hallgatta végig. Akkor vonta fel a szemöldökét pár pillanatra, amikor a másik megállt a beszédben és realizálta, hogy ki férhetett hozzá adatokhoz. Amint kimondta Nebo szemei megvillantak, érezte, hogy a szíve hevesebben kezdett verni és a fülében érezte a szívdobogását.
- Remélem tisztában van vele, hogy ez nagyon súlyos vád, éppen most vádolta meg a Legfőbb Vádlót hazaárulással és felségsértéssel – mondta. – Remélem nem arra akar célozni, hogy a Legfőbb Vádló disszidált és arra akar pénzt szerezni magának, hogy eltűnjön! Mert ha igen azonnal felejtse el, ez nem történhetett meg!
Kellett vennie néhány mély levegőt, hogy némileg megnyugodjon, de nem volt ez egyszerű. Tudta, hogy Acil soha sem tenne ilyet, és nem hitte, hogy látott a küldetése során olyat, ami ebben megváltoztatta volna. Teljesen egyenes, gerinces embernek (kree-nek), férfinak ismerte meg, aki élne és halna a Birodalomért és Nebo-ért, még ha a nő nem is kérte volna ezt tőle soha sem. Nem, teljesen kizárta, hogy ő lett volna ez. Maximum, ha megzsarolták, vagy tettek vele valamit, de akkor sem akarta elhinni.
- Mindenképp ma kell lépnünk – mondta. – Még a határidő lejárta előtt, nem hagyom magam megzsarolni. Mennyi esélyt lát arra Melory aktája alapján, hogyha beavatjuk, a segítségét kérjük és kellően megfizetjük, akkor nem szivárogtat ki információt? Jómagam szeretném azt hinni, hogy megvehetjük a szövetségét kellő pénzért, de érdekelne az ön véleménye is… ami a zsarolót illeti… annyi pénzt kért, amivel kihúzhatja az élete végéig… de az meg roppant rövid lesz. Nincs szükségünk fegyverre, hogy elintézzük, ha megvan. Megpróbálkozom majd a Remnant robotoknál, hogy hátha megkapom a képét az illetőnek, aki betolta a levelet, bár nem hiszem, hogy sokra megyünk, mert ő is csuklyát használhatott.

felszerelés:

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Menedék-235 - Page 2 BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1284
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Menedék-235 - Page 2 Empty Re: Menedék-235

Témanyitás by Godlaw / Tao Kedd 04 Júl. 2017, 11:34

Karim visszahőköl a szavaid után, de nem is válaszol egyből. A Meloryval kapcsolatos terveidre bátortalanul bólogat, mint aki nem biztos a dolgában.
-Rémálmaimban sem gondolnám, hogy a legfelsőbb vádló elárulja a birodalmat. Még ha tényleg ő is tette volna, és esetleg önszántából lépett be a hajó rendszeréb, biztos vagyok benne, hogy csak a jó ügy érdekében történt. De lehetnek más megoldások is. Ha például valaki fogva tartja Acil nagyurat, akkor talán hozzájuthatott a kódok kulcsához, és a DNS-éhez. Rajta kívül a császári család és az elit testőrség képes csak aktiválni a rendszert, ők viszont biztosan nincsenek itt.
Ezután egy ideig töpreng Karim a lehetőségeiteken, láthatóan teljes sebességgel működik az agya.
-Melory jó választás lehet, korábban is együttműködött a birodalom hatóságaival. Mégha csempészként el is követ kisebb tövényszegéseket, nekem úgy tűnik, a komolyabb veszélyek ellen mindig fellép. Ha be akarjuk vonni, az esti beszélgetésnél lesz lehetőségünk beszélni vele, de nyilván a részleteket jobb lenne nem a tömegben megvitatni. Nem hiszem, hogy túl nagy árat mondana, ha megtudná, kivel is áll valójában szemben. A vacsora viszont hamarosan kezdődik. Egyelőre a legjobb, ha úgy teszünk, mintha semmi sem történt volna, viselkedjünk természetesen. És persze mostantól egy pillanatra sem hagyom önt magára. Ha a zsaroló veszélyt szimatol, és idő előtt beváltja a fenyegetését, azonnal életveszélybe kerülhet.
Karim hangjában azt a fajta gépies kötelességtudatot hallhatod, ami az elit testőrség minden tagjára jellemző, amikor eljön a szükség órája. Bár ők a legképzettebb kree katonák a birodalomban, mindegyikük egy pillanat alatt feláldozná az életét, hogy a tiédet megmentsék. Erre kondícionálják őket, és akkor sem tennének másképp, ha te magad adnád parancsba az ellenkezőjét. A parancsaik szerint a császár és a császárnő védelme fontosabb mindennél, és ezt akkor is fenn kell tartani, ha ők maguk másképp gondolják ezt.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Menedék-235 - Page 2 Empty Re: Menedék-235

Témanyitás by Ko-Rel Szer. 05 Júl. 2017, 00:00
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Menedék-235
Lady Nephthys Boltagon
A Kree Szátelláris Birodalom császárnője, Galaxis őrző


Játékostárs(ak) neve: Karim parancsnok


A bocsánatkérések között Nebo arckifejezése némileg megenyhült az előzőekhez képest. Kíváncsi lett volna, hogy mi is jár a férfi fejében, mennyire fordulhatott meg a fejében, hogy ezekre a szavakra ki is végezhette volna a nő. Szerencséjére Nebo nem volt ilyen, így nem kellett ettől tartania, de vajon Karim tudta ezt? Nem tudhatta, a másik, ami még megfordult a fejében, hogy vajon azt hihette a férfi, hogy azért védi ennyire Acilt, mert azt hiszi, hogy szeretők? Végül is egy barátot ennyire nem szokás így védeni, ahogyan ő maga tette. Vagyis… az ő rangjában az igazi barátság olyan luxus volt, ami szinte elérhetetlen, hiába is volt császárnő.
- A vádló testőrsége? Ők is a Kree Elitből kerülnek ki nem? – kérdezte.
Erre a kérdésre nem tudta a választ hirtelen, de bizonyosnak vette, hogy így lenne a leglogikusabb. Ha fogva tartják őket, akkor a DNS minta tényleg könnyedén megszerezhető volt, ahogyan agyszondákkal, drogokkal, telepátiával és még jó pár egyéb módon pedig a kódok. Így tényleg hozzáférhettek ezekhez.
- Furcsa, hogy nem tiltották le a kódokat, amikor eltűntnek nyilvánították őket – gondolkodott hangosan. – Igaz nekem is eszembe juthatott volna korábban ezek letiltása, nehogy valaki visszaélhessen velük… rejtett üzenetet nem talált valahol a gépben?
Kérdezte reménykedve mindezt, de nem fűzött hozzá nagy reményt, hiszen biztosan a férfinak is az eszébe jutott, ha pedig lett volna ilyen, akkor már szólt volna. Mindezek után még látta, hogy gondolkodik Karim és végre a másik ötletre adott választ. Elégedetten bólintott, hogy mind a ketten egyetértenek ebben a kérdésben, hogy Melory jó választás lehet.
- Aztán bízzunk benne, hogy nem ő volt az, aki megzsarolt – felelte cinikusan. – Főleg, mert olyan érzésem van, hogy tud valamit. Vacsoránál beszélünk vele és üzletet ajánlva egy olyan helyre távozunk, ahol magunk lehetünk és akkor avatjuk be a megfelelő részletekbe.
Azt látta, hogy arról nem fogja tudni lebeszélni a férfit, hogy vele tartson és ne mozduljon el mellőle. Most már az életét is adta volna érte, de remélte, hogy erre nem fog sorkerülni. Tudta, hogy a férjét nem érdekelte volna, még egy élet, majd pótolják, de ő nem a férje volt, attól, hogy az embereket és atlantisziakat utálta és mindet lemészároltatta volna, de mást nem. Mások élete fontos volt.
- Rendben van – egyezett bele. – De akkor induljunk, jó lenne még úgy odaérni, hogy remélhetőleg Melory-t egyedül találjuk ott a bandája nélkül, vagy egy ideig várakozhatunk.
Remélte, hogy egyetért a férfi vele, ha igen, akkor el is indul, kisétál a folyosóra, majd onnan a liftekhez a megfelelő emeletre vissza, ahol az étkezők voltak, és onnan pedig igyekszik eljutni a Romolushoz. Amíg haladnak, addig majd igyekszik nézelődni is, hátha kiszúr valami ismerős alakot, vagy furcsát, szokatlant. Ha megérkeznek a Romolusba, akkor ott a tekintetével az embertelen nőt és annak asztalát keresi, igyekszik felmérni, hogy itt vannak-e már, ha igen, akkor hányan. Természetesen, ha van még üres asztal, akkor leül oda remélhetőleg Karimmal.

felszerelés:

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Menedék-235 - Page 2 BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1284
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Menedék-235 - Page 2 Empty Re: Menedék-235

Témanyitás by Godlaw / Tao Kedd 11 Júl. 2017, 16:40

Karim végighallgat, és csak utána felel a kérdéseidre.
-A Vádló is rendelkezik elit testőrséggel, de tudtommal, a császári párral ellentétben, nem kötelező mindenhová őket vinnie magával, bármikor dönthet úgy, hogy kisebb, egyszerűbb kíséretet választ, ha épp így látja jónak. Ami a kódok letiltását illeti... Úgy tűnik, a belső körökben senki nem gondolt még erre, másoknak pedig még nem nyilvános a hír a legfőbb vádló eltűnéséről.
Ezután bólint a tervre, hogy elvonjátok Meloryt a társaságból, és induljatok mielőbb. A biztonság kedvéért elteszi a ruhája egyik zsebébe a papírt, amire a fenyegetést írták, aztán veled együtt kilép a szobából.
Úton a Romulus felé mindketten árgus szemekkel figyelitek az embereket az űrállomáson. Míg Karimra nem igazán fordítanak nagy figyelmet, te annál inkább felkelted többet érdeklődését. Ez annak köszönhető, hogy a nap folyamán többekkel összebarátkoztál, jó benyomást tettél az emberekre, így most innen-onnan érkezik egy integetés, egy köszönés, vagy épp egy invitálás az asztalhoz vacsorára. Ezek elhessegetése után elértek a Romulusig.
-Látom, sok barátot szerzett, Lady. Reméljük, hogy a levél írója nincs köztük, különben sokkal nehezebb lesz a dolgunk - állapítja meg félhangosan Karim, ahogy bementek az étterembe.
Mostanra a hely teljesen megváltozott a reggelihez képest. Míg korábban inkább elegáns külsejű, jómodorú beszélgetőtársak üldögéltek az asztaloknál, most főképp szedett-vedett ruhájú, hangosan kiabáló alakok töltik meg az éttermet. Két nagyobb körasztal van egymás mellé tolva, ahol egyelőre még csak 7-8 fickó üldögél, de hangjukkal ők is betöltik a helyet. Egymás szavába vágva vitáznak valamin, és néhányukat felismered arcról, ott voltak korán reggel a dokkoknál a csempésszek és kereskedők közt.
-Lesz**om, mennyit adna érte egy abraxi, ha kétezret akarsz darabjáért, menj, és dugd fel az abraxiak seggébe az ajánlatodat! Én nem adok többet 1200-nál, és akkor még örülhetsz neki, hogy felvásárolom a készletedet, amivel biztos, hogy elkapnák a seggedet, ahogy kiteszed innen.
-1200-nál akkor is többet keresnék ezeken, ha ócskavasnak árulnám. Úgy csinálsz, mintha te tennél nekem szívességet, de tudom jól, hogy nagy szükséged van ezekre, úgyhogy fogd be a pofádat, és fizess, vagy mehetsz rinyálni máshová.
-1400, és egy fityinggel sem több! Dobj be mellé egy romantikus estét a feleségeddel, és akkor mehetünk feljebb.
A barátságos alkudozást hallgatva észreveheted, hogy Melory még nincs itt, de valószínűleg felbukkan majd ő is, mivel egyre többen ülnek a két összetolt asztalhoz. A többi asztal még nagyrészt üres, így ezeknél is helyet foglalhattok, vagy akár oda is ülhettek a csempészekhez, akik között azért vannak, akik nyájasabban beszélgetnek a portékáról, vagy épp arról, hogy mit keresnek. A korábban látott pincér időnként felbukkan egy-egy hatalmas tálcával, amin első ránézésre shi'ar ételkülönlegességek sorakoznak. Ezeket a nagy asztalok közepére helyezi, melléjük pedig több kancsónyi bort pakol.
-Miért van az az érzésem, hogy ennek egy kiadós kocsmai verekedés lesz a vége? - Teszi fel a költői kérdést Karim, miközben melletted állva pásztázza a terepet, és várja, hogy kiválaszd a szimpatikus ülőhelyet.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Menedék-235 - Page 2 Empty Re: Menedék-235

Témanyitás by Ko-Rel Szer. 12 Júl. 2017, 00:00
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Menedék-235
Lady Nephthys Boltagon
A Kree Szátelláris Birodalom császárnője, Galaxis őrző


Játékostárs(ak) neve: Karim parancsnok


Igazából teljesen feleslegesnek ítélte ezt Nebo, a férje úgysem mozdult ki szinte a palotából, vagy az alagsorból a laborokból, nemhogy elmenni valahova. Saját maga pedig rendszeresen kijátszotta. Azt tudta, hogy Acil testőrséggel ment el az útjára, hat főssel, de azt nem, hogy ezek az elit tagjai voltak-e, vagy sem.
- Van mód arra, hogy kiderítsük, hogy a Legfőbb Vádló kísérete sima őrség volt-e, vagy az elit? – kérdezte. – Nem rémlik az aktából, hogy benne lett volna…
A következő résznél hangosan sóhajtott fel és rosszallóan csóválta meg a fejét, végül fáradtan szólalt meg.
- Ha hazaértünk emlékeztessen, hogy tartsak egy tisztogatást a belső körben és „fejek hulljanak” a kódok miatt.
Természetesen csak kirúgásra gondolt nem pedig kivégzésre. Alig akarta elhinni, hogy ennyire amatőrök ültek volna ott, hacsak nem… nem… az már túlzottan paranoiás gondolat lett volna, hogy tudtak róla, de direkt nem változtattak, mert remélték, hogy ő maga kijön ide így és akkor könnyedén megölhetnék. De ennek a gondolatát is abszurdnak, nevetségesnek találta és persze paranoidnak, így el is vetette a lehetőséget. A tervre a férfi bólintott, amit Nebo mondott, így el is indulhattak a Romolushoz. Úgy tűnt, hogy túlságosan is jól sikerült a napközbeni barátkozás, mert sok köszönést, intést és hasonlókat kapott. Amikor vacsorára invitálták, akkor kedvesen, de illedelmesen elhárította azokat. Végül pedig csak megérkeztek oda, ahova tartottak. Időközben volt olyan érzése, hogy soha sem fognak ide eljutni, de nem lett igaza szerencsére.
- Igyekeztem a lehető legtöbb dolgot megtudni a helyről kapitány – felelte a szerepét tartva. – Így sokakkal beszélgettem, a legtöbben igencsak kedvesek, megtudtam, hogy az egyik híresebb kree azt hiszem énekesnő is itt van az állomáson…
Ahogyan beléptek a helységbe nem túl barátságos látvány fogadta őket. Ahogyan körbenézett a célszemélyt, Melory-t még nem látta odabent, de a most hangosan vitatkozó és veszekedők bizonyosan azok lesznek, akikhez oda fog menni, mert végül is ők tűntek csempészeknek. Fél füllel hallgatta, hogy miről beszélnek, úgy tűnt, hogy még mindig ugyanazoknak a fegyvereknek eladásáról, amikről reggel is szó volt. Ahogy látta volt hely ott is és más asztaloknál is, ennek örült, mert nem akart odaülni a csempészek közé, révén nekik nem volt üzletük velük. Így egy az összetolt asztalhoz közel eső három személyes asztalt igyekezett kiválasztani, és olyat, aminél a bejárat is látszik, vagy ha ilyen nem volt, akkor minél kisebb létszámút, hogy ne nagyon tudjon senki se odaülni hozzájuk. Karim szavain elmosolyodott.
- Esélyes, de nem tudom, hogy a Remnant robotok mennyire díjaznák – mondta.
Közben, ha a pincér ide is megérkezett, akkor ismét a ház ajánlatát kérte tőlük vacsorára. Ugyan nem néz oda, de azért fülel és hallgatja, hogy miként is megy tovább a licitálás, árulás. Ezek mellett a bejárati ajtót is figyelte, hogy Melory mikor fog bejönni rajta. De addig is, hogy ne legyenek gyanúsak igyekezett mindenféle hétköznapi témát felhozni.
- Remélem kapitány, hogy azért kimozdult a szobájából a nap folyamán és nem csak ott duzzogott egész nap. Sikerült valamilyen érdekes helyet találnia itt? Én sokat beszélgettem itt ezen a szinten és jó pár jó helyet ajánlottak kedvesen.

felszerelés:

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Menedék-235 - Page 2 BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1284
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Menedék-235 - Page 2 Empty Re: Menedék-235

Témanyitás by Godlaw / Tao Csüt. 20 Júl. 2017, 13:59

Sikerül egy kisebb asztalt találnotok, ami nincs messze a csempészektől, és a bejárat is jól látszik. A pincérre várni kell pár percet, láthatóan sokat kell most rohangálnia, de előbb-utóbb elér hozzátok is, és le tudjátok adni a rendeléseteket. Karim ezúttal csatlakozik hozzád, és ő is a séj ajánlatára bízza magát.
-Csak ne legyen túl fűszeres - teszi még hozzá a pincérnek, aki ezután távozik. - A testőrök kilétéről innen nem tudok információt szerezni - válaszolja neked, miután már csak ketten vagytok. - Ezt az információt legfeljebb a hajónaplóból, vagy a palotában maradó őrök beosztásából tudnánk kideríteni.
A szomszédos asztalnál közben a tetőfokára hág a hangulat, amikor a két alkudozó között már majdnem elcsattan az első pofon is. Ekkor azonban újabb érdeklődök érkeznek, és a beszélgetés elkanyarodik, az acsarkodók pedig másokkal kezdenek üzletelni.
-Minden antarai farokra szükségem van, akkor megrendelést kaptam, hogy még így is le fogok égni - magyarázza az egyik.
-Ne aggódj, azok manapság úgy hullanak, mint a legyek. Hallottam, hogy Meloryék csak az elmúlt héten hét hajót is fogtak onnan - vigasztalja a másik.
-Áh, Meloryval üzletelni olyan, mintha a fogadat húznák. Ha rájön, mire vágysz igazán, biztos lehetsz benne, hogy a lehető legtöbbet kéri el érte.
-Jól is teszi - szólal meg az éppen belépő Ter nevű alak, akinek a teste jégből van, és korábban már láttátok Melory oldalán a hangárban. - Miből fizetne meg minket olyan bőségesen, ha nem fosztaná ki a fajtátokat?!
A férfi elég arrogáns, elégedett mosollyal az arcán vágódik le az egyik székbe, és éleset füttyent a pincér után.
-Rory, kezdd el bontani az italok, tíz perc, és Melory is itt lesz. Tudod, hogy utál várni. És szólj Ryk'Piarnak, hogy nem szereti a véres húst, rendesen süssön át mindet.
-Hogyne, Ter - válaszolja érezhetően rossz szájízzel a pincér.
-Készüljetek fel egy komoly estére és egy még komolyabb ünneplésre. Pöpec holmikat hoztunk nektek, és le merném fogadni, hogy a fél veséteket odaadnátok érte - folytatja Ter.
Eközben Karim próbál feltűnés nélkül figyelni mindenfelé, és neked is válaszol, hogy fenntartsa a beszélgetés látszatát.
-Meglátogattam az edzőtermeket, elég sok van, de tömeg éppenséggel nem volt. Úgy tűnik, a vendégek többsége nem a sport szerelmese. Bezzeg ez a szint csak úgy nyüzsög az élettől.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Menedék-235 - Page 2 Empty Re: Menedék-235

Témanyitás by Ko-Rel Pént. 21 Júl. 2017, 00:00
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Menedék-235
Lady Nephthys Boltagon
A Kree Szátelláris Birodalom császárnője, Galaxis őrző


Játékostárs(ak) neve: Karim parancsnok


Nebo-nak és Karimnak sikerült egy olyan helyet elfoglalnia, amit a nő kinézett maguknak. Közel voltak a csempészek és látható a bejárat is; tökéletes hely. A pincérre ugyan vártak egy kicsit, de amikor odaért leadta a rendelést, ahogyan a társa is. Ezek után még bele is kezdett a társalgásba, mintha csak átlagos személyek lennének, közben persze fél füllel hallgatta azt is, hogy miről ment a beszélgetés és igyekezett felmérni, hogy kik is vannak itt már. A bunyó végül is elmaradt, mert mások is jöttek, közben megérkezett a jégtestű Ter is. Ezen a nő elgondolkodott, hogy vajon ő is embertelen-e, vagy sem, mert hirtelen nem ugort be, hogy lenne-e ilyen faj. Magában jót mosolygott azon, hogy mit is tartanak Melory-ról, milyennek gondolják és tartják. Egy egész jó jellemképe már amúgy is volt róla, hála annak, hogy mit olvastak róla Karimmal az aktákban. Már előre várta azt a kis „csatát”, amit a nővel fog vívni. Nem aggódott azon, hogy ő maga úgy járna, mintha a fogát húznák, a hatalmában állt bármit ajánlani a nőnek és úgy érezte, hogy annak ellenére, hogy a nőnek vannak információi mégis saját maga van olyan üzleti és hatalmi előnyben, hogy ne a másik diktálhasson. Persze nem akart ellenségeskedni, hiszen még ki is kellett innen jutniuk biztonságban, bár még mindig idehívhatta a flottát, hogy biztosítsák az elhaladását, ha kellene. A csempészek beszélgetésének első része olyan teljesen átlagos volt, mindaz nem igazán keltette fel a figyelmét, addig a pontig, amikor Ter a bulit és ünnepséget említette. A pincér sem lelkesedett a dolgokért, hogy ezek itt vannak. Az érdekes dolog a pöpec holmik voltak. Nagyon remélte Nebo, hogy nem Acil testőreinek a holmijairól volt szó. Azt nem gondolta, hogy egy Vádló felszerelést is elpasszolnának. De ha így lett volna, akkor esélyes, hogy Melory felismerte és ő küldte a levelet, akkor pedig hatalmas bajban lesznek.
- Ezen nem csodálkozom kapitány – mondta. – Nem hiszem, hogy aki ide jönne olyan nagyon edzeni szeretne. Ellenben ennie mindenkinek kell és elég sok pletyka is hallható, így annyira nem csodálkozom ezen.
Ezek után, amíg meg nem kapják a vacsorát, vagy meg nem érkezik Melory, addig tovább hallgatózik, fülel és mindenféle általános témáról igyekszik beszélgetni a férfival, az álcát tovább fenntartani. Ha Karim nagyon nem tud miről beszélni, akkor ő teszi, szépen nekiáll arról beszélni, hogy miket is hallott a délután folyamán az itt levőktől.

felszerelés:

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Menedék-235 - Page 2 BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1284
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Menedék-235 - Page 2 Empty Re: Menedék-235

Témanyitás by Godlaw / Tao Pént. 21 Júl. 2017, 15:22

A társaság lassacskán hízik, újabb és újabb alakok szállingóznak, és foglalnak helyet az összetolt asztaloknál. Jópáran már most alkudoznak, és csereberélnek, mások korábbi szerencsés fogásaikat, és hőstetteiket ecsetelik. Érezhető azonban, hogy a többség nem igazán aktivizálta még magát, és várakoznak valamire, egészen pontosan Meloryra.
Úgy tíz perc telik el még várakozással, eközben megérkeznek az ételek, elbeszélgettek Karimmal csip-csup dolgokról, és lassan megtelik a hely csempészekkel és a vevőikkel. Végül pedig megérkezik Melory, aki úgy sétál be az étterembe, mintha nem vendége, hanem királya lenne a helynek, a várt hatás pedig nem marad el. Az emberek felbolydultak, füttyentenek, koccintanak, amíg Melory le nem csendesíti őket végre.
-Mit mondtál nekik Ter, hogy így begerjedtek? - Kérdi viccelődve a nő, mire a jégember csak vigyorogva széttárja a karjait, mint aki az egészről nem tehet.
-Csak elmondtam, miféle csemegék várnak rájuk.
-Jól van emberek, a szokásos módon csináljuk. Egyesével megyünk végig az árun, ti licitáltok, aki a legtöbbet ajánlja, viheti a szajrét. Fizetni itt és most kell, holnap reggelre pedig minden csomagot a szobátokban találtok. Ezen kívül van még néhány drágaságom, aminek az árát nem pénzben mérem, ezeket később, külön megegyezés szerint vehetitek meg. Kezdhetjük?
Az emberek erre bekiabálnak, hujjognak, és újra koccintanak, a pincér pedig már tálcástul hozza ki az újabb italokat, miközben az orra alatt morog valamit.
-Akkor lássunk hozzá!
Melory ezután különböző illegális vagy félig-meddig legális tárgyakat kezd elárverezni: fegyvereket, különleges, katonai eszközöket, űrhajó alkatrészeket, veszélyes rakományokat és kábítószereket. Egy-egy különlegesebb elem is feltűnik néha, mint egzotikus fajok testrésze, vagy éppen egy kisebb űrsikló. A hely minden pontjából érkeznek a bekiabálások, licitek, és igen szép összegeket ajánlanak fel egyik-másik kincsért. Ha akartok, ti is bármikor be tudtok szállni, Karim próbál úgy kinézni, mint aki a vacsorájával van elfoglalva, de persze ha akarná, akkor sem tudná figyelmen kívül hagyni az eseményeket.
-Mindig is kíváncsi voltam, hogy kerülnek a birodalom határain belülre ilyen holmik - jegyzi meg szarkasztikusan.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Menedék-235 - Page 2 Empty Re: Menedék-235

Témanyitás by Ko-Rel Vas. 23 Júl. 2017, 00:00
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Menedék-235
Lady Nephthys Boltagon
A Kree Szátelláris Birodalom császárnője, Galaxis őrző


Játékostárs(ak) neve: Karim parancsnok


A várakozás közben tovább beszélgettek az álcát fenntartva, majd végül megérkeztek a vacsorák is, ehhez hozzá is látott. Étkezés közben valószínűleg a beszélgetés is lassabb lett, így könnyebb volt arra figyelni, hogy mi is zajlik a csempészeknél. Nebo érezte, hogy főleg várakozás zajlik a csempészek és vevők között. Ez nagyjából tíz standard percig tartott, addig, amíg Melory meg nem érkezett. Ahogyan bevonult az már-már megegyezett azzal a rajongással, ami Nebo-t szokta övezni, hogyha megérkezik valahova. Tovább ette a vacsoráját, közben pedig figyelte, hogy milyen szabályok szerint mennek a dolgok. Az a rész felkeltette a figyelmét, hogy reggelre a lakosztályokban lesznek az áruk. Vajon ők maguk viszik be, vagy bekopogtatnak. Ha képesek arra, hogy bejussanak egy-egy helységbe, akkor a levelet is bevihették és nem csak becsúsztatták. A saját maguk beszélgetése és étkezés közben azért figyelte, hogy miket árulnak. Igazából pont olyasmiket, amiket elképzelt volna saját maga is, hogy egy ilyen helyen eladnak. Fegyverek, illegálisan beszerezhető gyógyszerek, rabszolgák, lopott hajók, ékszerek és még lehetett volna sorolni. Úgy tűnt a számára, hogy akár még ők maguk is beszállhattak volna, de nem akarta megtenni, inkább csak figyelte, hogy miket is árulnak. Őt magát egyelőre inkább majd az egzotikus árúk érdekelték, amik nem pénzért voltak megvehetőek. Ha volt köze valamihez is a nőnek, akkor az ott fog kiderülni, bár ha ő küldte a levelet, akkor ki tudja, majd kiderül. Karim szavainál a férfira pillantott és elmosolyodott.
- Ehhez azért nem kellett olyan nagy képzelőerő szerintem – mosolygott.
A továbbiakban is folytatta az étkezést, majd hirtelen feltett egy kérdést.
- Nem akar valamit vásárolni? – kérdezte a szerepet tovább fenntartva.
Közben azt várta, hogy mikor is érnek el az egzotikus részre, azokra volt igazán kíváncsi, hátha ott lesz valami, amin megakad a szeme és előrébb lendíti a nyomozást.

felszerelés:

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Menedék-235 - Page 2 BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1284
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Menedék-235 - Page 2 Empty Re: Menedék-235

Témanyitás by Godlaw / Tao Hétf. 24 Júl. 2017, 15:51

Azt este előrehaladtával a legtöbb tétel gazdára talál, és Melory hol vidámabb, hol elégedetlenebb a végső árral, de összességében úgy tűnik, jól fogja zárni a napot. Időnként Melory mellett mások is felajánlanak kisebb-nagyobb fogásokat, ők is elárverezik szerzeményeiket. Végül, mikor már az emberek kezdenek jóllakni, és berúgni, Melory berekeszti a licitálást.
-Na ennyi volt mára az olcsó holmikból, az értéktelen szemétből, amire elszórtátok mindeneteket, amit pénzbe lehet ölni. Most viszont következzen az, amit nem pénzben mérnek!
Az emberek közül csak néhányan érdeklődnek komolyabban, a többiek csak a felhajtás miatt hujjognak, és kérnek ki újabb kört.
-Ma két különlegességet hoztam nektek. Az első egy huuriai keresztes, amit magam fogtam be fél éve, és neveltem azóta.
A rovarszerű lény neve nagyjából egyet jelent a méreggel azok számára, akik ismerik a fajt. Te is hallhattál róla, a pókszerű, de annál jóval nagyobb, macska méretű lény minden porcikája halálos. Meghal, akit megharap, akit lepisil, akit megkarmol, aki őt harapja meg, akit bűzös köpetével illet, és aki a húsából eszik, legyen az akárhogy is elkészítve. Pusztán hozzáérni is pokoli kínokat okoz, amitől sokan szörnyet halnak. A huuriai keresztest hivatalosan kiírtották a birodalomban, de időről időre érkezik pletyka magas rangú emberek halálának kapcsán, hogy a tettes "huuriai származása" nem kizárható.
-A második pedig még az elsőnél is izgalmasabb. Nálam van az utolsó Manx gyökér - jelenti be Melory, mire az emberek egy része elképedve, mások füttyentve reagálnak.
A Manx gyökérről is hallhattál már, az egyik legértékesebb növény volt Birodalomban, ha nem az egész világon. A különleges növény gyökeréből teát készítettek, mely olyan tudatállapotba juttatja az ivóját, amit a megvilágosodáshoz hasonlítanak. Csak a legesleggazdagabbak engedhették meg maguknak az ital fogyasztását, és általában senki nem ivott életében kétszer belőle. A Manx egyetlen helyen termett, egy Birodalmon kívüli bolygón, mely igen veszedelmes hely, és katonai kíséret nélkül öngyilkosság meglátogatni. Sajnos azonban egy időjárási katasztrófa miatt néhány éve az egész termés megsemmisült, azóta pedig nem sikerült úra sikeresen Manx gyökeret termeszteni. Egy ilyen különlegességet valószínűleg felesleges lenne pénzért árulni, mert értéke szinte felbecsülhetetlen.
Természetesen többen is hitetlenkedésüknek adnak hangot, de Melory hamar lecsitítja őket, amikor felfedi az eredeti okiratot, ami jól láthatóan a Manaratról származik. Ezután már senki sem kételkedik.
-Ez nem véletlen - jegyzi meg Karim, akin csak most veszed észre, hogy szemeit Meloryra szegezi, és úgy méregeti, mintha a meggyilkolására készülne.
-Természetesen az este folyamán bárki megkereshet ezekkel kapcsolatban, és ajánlatot tehet. És most kezdődjék a mulatság!
Az emberek ismét vigadozni kezdenek, Karim viszont úgy ül a székben, mint aki robbanásig feszült.
-A legfőbb vádló eltűnése előtt éppen a Manaratra indult diplomáciai útra. És erősen kétlem, hogy Melory szedett-vedett társasága képes lenne akár túlélni azt a helyet, akár megvásárolni egy ilyen kincset - morogja Karim a fogát csikorgatva. Ahogy egy hangosabb társaság most mellétek ül le, Karim azonnal vált, magára erőlteti a társalgási stílust, és úgy folytatja.
-Most, hogy mondja, szívesen vennék valamit. Megkívántam a Manx gyökeret.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Menedék-235 - Page 2 Empty Re: Menedék-235

Témanyitás by Ko-Rel Szer. 26 Júl. 2017, 00:00
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Menedék-235
Lady Nephthys Boltagon
A Kree Szátelláris Birodalom császárnője, Galaxis őrző


Játékostárs(ak) neve: Karim parancsnok


Az este haladt szépen előre, ahogyan a vacsorája elfogyott Nebo-nak, akkor még italt is rendelt, nem alkoholosat, nem akart berúgni, se becsípni. Túlságosan is fontos volt az ügy és a legkisebb hiba végzetes lehetett, így csak alkoholmenteseket rendelt. A licitálásra figyelt, hátha felkerül olyan, ami érdekes lehet, de egyelőre nem volt ilyen. Így ő maga sem vett semmit sem. Lassanként, vagyis elég sok idő elteltével, amint mindenki, nem csak Melory, de mások is eladták az árújukat. Ahogyan már mindenki részeg kezdett lenni jött végre az a rész, ami Nebo-t igencsak érdekelte. A különleges árúk. Ennél már ő maga is odafordult, hogy meghallgassa a lehetséges ajánlatot. Úgy látta, hogy rajta kívül nem sok olyan személy volt, akit mindez érdekelt.
Az első dolog egy lény volt, egy pókszerű, amiről a nő is hallott. Mindene halálos volt és elvileg már nem fordult elő a galaxisban. Ezek szerint ebből adódó lehet, hogy aki ezt megveszi az valamilyen magas rangú személy megölésére pályázhat, mert másra egy ilyen lény felesleges lenne pénz, vagy egyéb kidobás lenne. Egy ilyenből készült köpő tű, vagy bármilyen szúróeszközzel is eltehették láb alól Acilt, hogyha megszúrták, vagy akár vele is végezhetnének itt. A következő tétel is igencsak érdekes volt, erről is hallott, igazi egzotikum volt. Saját maga soha sem akart ilyet, mert önmaga ismerte azt az állapotot, amiről itt beszéltek, amikor átesett a terrigenködös kezelésen az is ilyen volt. Nemesi körökben persze halott már a hatásáról és arról, hogy milyen volt. Ahogyan a katasztrófáról is, ami mindet elpusztította. Ő maga is egyetértett azzal, hogy ezt tényleg felesleges lenne árulni pénzért, talán csak Nebo volt a galaxisban, aki kitudta volna fizetni, bár maga sem áldozott volna semmit sem a kincstárból erre, vagy a saját pénzéből sem. A saját gondolataiba mélyedt, amíg meg nem hallotta Karim hangját. Arra kissé összerezzent és a férfira pillantott. Azonnal meglátta a tekintet és a hangját is.
- Véletlen? – kérdezte, de már kezdett rosszat sejteni.
Melory szavai csak háttérzajként jutottak el hozzá, hogy fel lehet keresni őt és mehet a mulatság. A nő szavai után Karim beszélt tovább. Ott járt a Vádló, a keresztes miatt tényleg halott lehetett és tudta a férfiról, hogy szereti a különlegességeket gyűjteni, és mint a Birodalom lényegében hatodik legfontosabb személye volt, a császári pár, a trónörökös és a császári pár örökbefogadott két gyermeke után bőven volt vagyona arra, hogy megvegye azt és azt tegye a gyűjteménybe. Komoran bólintott a parancsnok szavaira, akkor viszont a gyanúja helytálló lehet, hogy tényleg sakkban tartották, vagy leszedték őket a méreggel valahol. Belül nagyon aggódott, de szerencsére az intrikában jó volt, így semmi sem látszott belőle, inkább megkérdezte, hogy akar-e valamit venni, és most már nem csak Nebo akart Melory-tól valamit, hanem Karim is.
- Rendben, akkor beszélünk vele a Manx gyökér miatt – bólintott. – Most hívjuk félre, vagy majd kicsit később?
Mivel hallották őket, ezért beszélt továbbra is így. A választól függően fog majd cselekedni, mivel a biztonságáról úgyis a parancsnok döntött, így ezért is bízta rá. Ha azt mondja, hogy később, akkor természetesen kivárja azt az időpontot, amit Karim mond, de ha a most mellett szavaz a férfi, akkor feláll és bevárja a társát, hogy odamenjen a nőhöz, akit meg is szólít majd.
- A Manx gyökér ügyben szeretnénk tárgyalni veled, ha megoldható valamivel privátabb helyen – mondta.

//Ugyanezt mondja, ha Karim a későbbi időpontot mondja, csak akkor ugye értelemszerűen később megy oda hozzá.//

felszerelés:

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Menedék-235 - Page 2 BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1284
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Menedék-235 - Page 2 Empty Re: Menedék-235

Témanyitás by Godlaw / Tao Szer. 26 Júl. 2017, 10:16

Karim arcáról eltűnnek az érzések néhány másodperc alatt, és sikerül újra teljesen felöltenie a kapitány álcáját. Ezután bólint neked.
-Legjobb lesz, ha most beszélünk vele, amíg józan - válaszolja neked.
Mindketten felálltok az asztaltól, és elkezditek átverekedni magatokat a tömegen. A legtöbben most az újonnan szerzett kincseiknek örülnek, egymásnak magyarázzák, milyen jó vételt csináltak, vagy épp egymást szidják, amiért ráajánlottak a licitjükre. Két férfi gyorsan elér arra a szintre, amikor már nehéz kivenni, hogy birkóznak vagy ölelkeznek valami miatt, de hamarosan leborulnak a székükről. Sokan nem kerítenek a dolognak nagy feneket, csak egy-két alak tesz fogadást, hogy melyik győz majd. A pincér láthatóan már teljesen visszavonult, csak a pultra pakolja ki a különböző italokat üvegestül, ennél közelebb nem akar kerülni a tömeghez.
Végül sikerül elérnetek Meloryhoz, aki beszéde végeztével épp a pulthoz megy, hogy egy kis frissítőt vegyen magához, nyilván kiszáradt a torka, ő ugyanis mindeddig nem ivott.
-Egy xandari vöröset - adja le a rendelését, amikor odaértek hozzá.
Az ajánlatod nem tűnik úgy, mintha meglepte volna. Arcizma sem rándul, mindössze egy kimért, lassú biccentést tesz.
-Te vagy az a hangárból. Éreztem, hogy még lesz közünk egymáshoz - válaszolja mosolyogva, és vastag, izmos karjait összefonja maga előtt. - És ő? A testőröd? Láttam, hogy a hangárban sem vette le rólad a szemét. Persze más oka is lehetne, hogy úgy bámuljon. Még a kamu sebhelyekkel együtt is elég kívánatos látványt nyújtasz.
Ezután egy kicsit közelebb hajol, és lehalkítja a hangját.
-Senkit nem versz át, aki látott már spartoit a kórtól szenvedni. De ne aggódj, én nem mondom el senkinek. Ezen a helyen felőlem az lehetsz, aki csak lenni akarsz. És akivel csak lenni akarsz. Remélem, hogy a privát helyen nem csak üzletről lesz szó - jegyzi meg még kacéran, majd rád is kacsint.
Karim arca rezzenéstelen marad, de a testtartásából láthatod, hogy ugrásra készen áll.
-Kövessetek! - Mondja végül Melory, mikor megkapja az italát, és elindul kifelé az étteremből a pohárral a kezében.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Menedék-235 - Page 2 Empty Re: Menedék-235

Témanyitás by Ko-Rel Csüt. 27 Júl. 2017, 00:00
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Menedék-235
Lady Nephthys Boltagon
A Kree Szátelláris Birodalom császárnője, Galaxis őrző


Játékostárs(ak) neve: Karim parancsnok és Melory


Nebo csak akkor könnyebbült meg, amikor Karim tekintetéből eltűnt a gyilkosság és újra az látszott meg, aminek kellett, hogy ő egy kapitány. Ekkor válaszolt a nőnek is, aki bólintott, hogy akkor menjenek most és intézzék most el ezt az egész ügyet. A Melory-hoz való odajutás annyira nem is ment könnyedén, mint remélte, mert közben a nő is a pulthoz ment, révén a pincér már nem is mert onnan kijönni. Ahogyan elindultak nem messze tőlük két láthatóan verekedő alak is lefordult a padlóra a közelükben. Igyekezett ezeket elkerülni, átlépni, majd oda is értek végül Melory-hoz. Meg is szólította a nőt, aki éppen italt rendelt, azon egyáltalán nem látszott a meglepetés, mintha várta volna azt, hogy beszélni fognak még. Egyelőre nem oszlatta el a nő a teljesen a gyanúját, hogy ő volt az, aki a levelet küldte. Roppant kellemetlen lett volna, hogyha két olyan is lenne itt, aki tudja, vagy gyanítja, hogy ő a kree császárnő.
- Eléggé tempera… rámenős volt a hangárban, hogy csak úgy elkerüljük egymást – értett egyet.
Még szerencsére időben észbe kapott, hogy ne a temperamentumos szót használja az egyszerűbb rámenős helyett. Ahogyan Karim-ra kérdezett a nő, Nebo egy pillanatra a kísérőjére pillantott, majd vissza Melory-ra.
- Valami olyasmi, igen – válaszolt.
Most ő sem rezzent meg, amikor a nő közelebb hajolt hozzá. Csak elmosolyodott azon, hogy rájött a nő, hogy csak „smink” az égési seb. A másik nő szemébe nézett, ha tudott és nyugodtan szólalt meg.
- Még szerencse, hogy ezek égési sérülések „hegei” és nem pedig a kór nyomai – felelte halkan ő is.
A kacsintáson és a mosolyon nem jött zavarba, hanem felvette a kis játékot.
- Majd kiderül minden a maga idejében Melory.
Arra, hogy kövessék bólintott, majd remélhetőleg Karimmal el is indult a nő után. Rossz érzése volt ezzel kapcsolatban, de nem volt mást tenni. Azért igyekezett arra figyelni, hogy merre is mennek, már csak azért is, hogy a nő ne csalhassa semmilyen csapdába őket. Lehet, hogy itt voltak az űrállomáson, de azért az egészséges veszélyérzet soha sem ártott, főleg az ő rangjában.

felszerelés:

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Menedék-235 - Page 2 BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1284
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Menedék-235 - Page 2 Empty Re: Menedék-235

Témanyitás by Godlaw / Tao Csüt. 27 Júl. 2017, 10:39

A válaszaidra Melory elégedetten mosolyog, ahogy elindultok együtt kifelé az étteremből. A lifthez vezet benneteket az embertelen nő, aztán azzal a lakószintekre indul, eggyel magasabb szintre, mint ahol neked van a lakosztályod. Egy ajtóhoz vezet, ami az ő biometrikus kódjával nyílik, aztán titeket is beinvitál.
Melory egy tágas lakosztályban lakik, a berendezés itt is épp olyan letisztult, mint a te lakhelyeden, itt viszont az embertelen és kree kultúra jegyei a felfedezhetőek a berendezés stílusában. A nappaliba vezet benneteket Melory, ahol aztán hellyel kínál, és ő is leül az egyik fotelbe.
-Ti már tudjátok a nevemet, én viszont még nem ismerlek túl jól titeket, így kezdhetnétek ezzel. Aztán rátérhetünk az üzletre. Láttátok a hivatalos okiratot, ami szerint a Manx gyökér valódi. Elleőrizhetitek a dokumentum hitelességét, és akár magát a növényt is megvizsálghatjátok. De természetesen a legfontosabb, hogy meggyőzzetek róla, hogy nektek is van valamitek, ami felér ehhez értékben. Hallgatlak titeket.
Kiteszi az asztalra a tabletjét, amin a digitális okirat van, de a gyökeret egyelőre nem mutatja meg. Karim kézbe veszi a készüléket, és ellenőrizni kezdi a fájl hitelességét, a beszélgeést viszont rád hagyja. Láthatóan nagyon alapos vizsgálatot folytat le, ami eltarthat egy darabig. Te persze tudhatod, hogy nem csak a dokumentum eredetiségét nézi, hanem valószínűleg olyan jeleket, nyomokat is próbál találni, ami Acilra utalhat.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Menedék-235 - Page 2 Empty Re: Menedék-235

Témanyitás by Ko-Rel Pént. 28 Júl. 2017, 00:00
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Menedék-235
Lady Nephthys Boltagon
A Kree Szátelláris Birodalom császárnője, Galaxis őrző


Játékostárs(ak) neve: Karim parancsnok és Melory


Egyelőre nem úgy tűnt, hogy csapdába csalták volna őket, az egyik lakószintre mentek, ott pedig egy hasonló lakásba, mint ami az övék volt. A berendezés alapján úgy ítélte meg, hogy Melory elég időt tölthetett el itt, hogy ennyire be tudja rendezni és mindig itt szállhatott meg. A nő szavaira bólintott és helyet foglalt. Hagyta, hogy Karim az adatokat nézze át, őt magát nem érdekelte, inkább rá is tért arra, amit a parancsnokkal beszélt korábban, hogy felfedik magukat és a nő segítségét kérik.
- A növény nem fontos számomra, valami egészen más ügyben akartam veled beszélni, kettőben egészen pontosan – hagyta meg a tegezést. – Remélem bízhatok a diszkréciódban.
Olyan hangsúlyban mondta, hogyha a nő szükségesnek érzi, akkor még akár arra is kész, hogy megvásárolja mindazt. Ha nemleges választ kap, akkor egy nagyobb összeget ajánl fel azért, hogy ez így legyen. Azonban, ha megkapta, akkor lehajtja a fejéről a csuklyáját és hagyta, hogy mind az arcáról, mind pedig a hajáról lemenjenek a tetoválások. Jelenleg fekete volt emiatt a haja, de ezek után előtűnnek a vörös tincsei. Az arca pedig valószínűleg tökéletesen felismerhető lett. Csak addig hagyta így, amíg meg nem látta a nő arcán, vagy szemeiben a felismerést, egészen biztos volt benne, hogy megismeri majd. Ha ez megtörtént, akkor felvonta ismét a tetoválásokat a hajára és az arcára, mint korábban volt. Ha Melory megakart hajolni, vagy letérdelni intett, hogy ne tegye.
- Hogy is mondtad, hogy senkit sem érdekel magasabb körökből ez a hely? – kérdezte egy mosollyal. – Információkat akarok vásárolni és nem leszek fukar, bőségesen megjutalmazlak. Ha pedig az információid hasznosnak bizonyulnak még egy bizonyítványt is kapsz, ami szerint bármit is elkövetsz az elkövetkező hosszú időben nem tesznek a hatóságok ellened semmit. Megkaphatod azt, amire vágysz… szóval azt hiszem, hogy igencsak egymás hasznára lehetünk.
Itt megvárta, hogy mit is reagál a nő minderre, majd utána folytatta.
- Az első, hogy egy áruló van a Menedéken, aki megismert és ezt ki akarja használni. Nevet és képet szeretnék a lehető leghamarabb, mielőtt telekürtöli a helyet, kivéve persze, ha te voltál az, aki a levelet otthagyta a szobámban – mondta.
Figyelte végig továbbra is a nőt, hogy a legkisebb rezdülésében is olvashasson, hogy rájöhessen van-e köze a nőnek ehhez. Majd folytatta.
- A másiknak köze van a gyökérhez és a Manaratra-hoz – kezdte. – Már reggel lent a hangárban láttam, hogy tudsz olyat, ami engem érdekel, amikor a Vádlókat említettem. Nagyjából két hete egy Vádló itt járt a közelben, a Manaratra-n és az adatok szerint itt a Menedéken is, majd eltűnt a kísértével együtt. Van egy olyan érzésem, hogy találkoztatok vele a bolygón, vagy itt. Erről szeretnék információkat.
Tudta, hogy most több eshetőség van, vagy letagad mindent a nő, vagy beszélni kezd, esetleg behívja a barátait is rádión, ha követték őket és akkor nagyon nagy bajba kerülnek. Valahol remélni szerette volna, hogy nincs köze Melory-nak Acil eltűnéséhez, de mégis ott motoszkált benne, hogy lesz…

felszerelés:

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Menedék-235 - Page 2 BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1284
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Menedék-235 - Page 2 Empty Re: Menedék-235

Témanyitás by Godlaw / Tao Pént. 28 Júl. 2017, 11:25

Amikor felfeded magad, nagy kockázatot vállalsz, elvégre még vajmi keveset tusz Melory motivációiról, és azt is csak remélheted, hogy nem ő a zsaroló, vagy esetleg éppen Acil gyilkosa. Ennek ellenére leleplezed magad, és bízol abban, amiben bízhatsz: Melory jószándékában, és Karim rátermettségében.
Melory bólint, amikor sejtelmesen fogalmazva diszkréciót kérsz tőle, úgy tűnik, otthonos az ilyen kérésekben. Amikor viszont eltűnteted az álcádat, és újra úgy nézel ki, mint általában, látod, hogy Melory szemei elkerekednek. Hirtelen fogalma sincs, hogy mit reagáljon, valószínűleg rádöbben, hogy eddig a császárnővel flörtölt, őt karolta át a hangárban, őneki tett szexuális ajánlatot, neki próbál éppen csempészárut eladni, és még ki tudja hány módon sértette meg az etikettet vagy a törvényt. A meglepettségébe a félelem jelei is vegyülnek, és már annyira hátradől a fotelben, hogy szinte felborul vele, mikor végül megrázza a fejét. Lassan összeáll neki a kép, és rájön, hogy ha te itt vagy, és álcázod magad, akkor nyilván minden amit tesz, szintén titokban fog maradni, hiszen neked is ez a célod. Szó nélkül hallgat téged, és folyamatosan kíváncsi tekintettel méreget téged és Karimot is. Mikor elmondod neki az ajánlatodat, már kicsit fesztelenebbül válaszol.
-Nem úgy hangzik, mint egy ajánlat, amit vissza lehet utasítani - jegyzi meg elmosolyodva, és úgy tűnik lassan megint elemében érzi magát. - Figyelek.
Amikor a zsarolóról beszélsz, úgy tűnik, alaposan elgondolkodik a dolgon, és rögötn járni kezd az agya. Olyan jelet nem ismersze fel rajta, ami arra utalhatna, hogy ő maga a tettes, inkább tanakodik, hogy hogyan is közelíthetné meg a problémát.
-Biztosíthatlak, császárnő, hogy nem én hagytam az üzenetet a szobádban, és az embereim sem lehettek. Mindegyikük pontos beosztásáról tudok, nem lett volna idejük erre, és ha én nem ismertelek fel, akkor biztosak lehetünk benne, hogy ők sem - válaszolja a felvetésedre, azán tovább hallgat téged a másik témáról.
Amikor a Vádlóról kezdesz beszélni, nem is próbálja titkolni, hogy valóban tud valamit az üggyel kapcsolatban, már azelőtt bólint, hogy befejeznéd a beszédet.
-Nem csak "egy" Vádló... Acil nagyúr, a legfőbb Vádló volt itt. Több hete volt már hogy itt láttam, és elég nagy felfordulást okozott. Nem beszéltem vele, de emlékszem, hogy nem volt valami lelkes azzal kapcsolatban, hogy a fegyvereit a hajóján kellett hagynia. Türelmetlen is volt, és az egyik embere, egy kree testőr kis híján lövöldözni kezdett a hangárban, mikor végül közbelépett a Vádló. Én nem sokkal később elhagytam a Menedéket. Nem úgy nézett ki a helyzet, hogy a Vádló sokáig eltűri itt a csempészeket, és úgyhogy jobbnak láttam munkába állni ismét. Ami a Manaratot illeti...
-Sosem járt ott - vág közbe Karim, aki leteszi a tabletet az asztalra. - Az okirat eredeti, de babráltak vele. Eredetileg Acil nagyúr nevére szólt a szerződés. Tehát lopott - fejezi be, és gyilkos pillantást vet Meloryra.
-Nem egészen. Amit az illegális határátlépőktől veszek el, az az enyém. Valóban nem jártam a Manaraton, de az sem, akit egy hete kaptam el, és ezt találtam a hajóján. Mégha akkor Acil nagyúr neve is szerepelt az okiraton, nem loptam el, csak lefoglaltam a jelenlegi birtokostól. Kifaggattam a határsértőt, hogy hol találta. Azt mondta, egy siklóban akadt rá, ami csak vesztegelt az űrben. Kibelezte a hajót, elvitte, ami ér valamit, a többit meg felrobbantotta, nehogy rátaláljanak. De nyoma sem volt legénységnek, a sikló üres volt. Nem hiszem, hogy hazudott volna a fickó.
-Ha hiszünk neki, akkor ez alapján a Legfőbb Vádló vagy nem hagyta el a Menedéket, vagy nem a saját hajóján tette. Egyik valószínűtlenebb, mint a másik - jegyzi meg Karim.
-A zsarolót illetően nincs tippem, hogy ki lehet. Meddig van időnk, míg kitálal? - Kérdi Melory izgatottan.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Menedék-235 - Page 2 Empty Re: Menedék-235

Témanyitás by Ko-Rel Szomb. 29 Júl. 2017, 00:01
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Menedék-235
Lady Nephthys Boltagon
A Kree Szátelláris Birodalom császárnője, Galaxis őrző


Játékostárs(ak) neve: Karim parancsnok és Melory


Nebo tökéletesen tisztában volt vele, hogy mekkora kockázatot vállalt akkor, amikor eldöntötte, hogy felfedi magát Melory-nak. Benne volt a pakliban az is, hogy ezzel a halálos ítéletét írja alá, de az ellenkezője is. A diszkrécióra a nő bólintott, persze ez nem jelentett semmit, de a császárnő remélte, hogy a nő szakmájából adódóan mégis fog. Mikor ezt megígérte a másik, akkor a erejével a tetoválásokat elvonta az arcáról és a hajáról. Igazából úgy volt vele, hogy nem számít nagy meglepetésre, mert úgy vélte, hogy Melory már megismerte. De amikor a nő rájött, hogy kivel is volt dolga a szemei kikerekedtek és még félelem is látszott bennük. Úgy tűnt, hogy nem voltak megjátszott érzelmek, így nem jött rá a nő, hogy ki is volt Nebo, akkor mégiscsak jó volt az álcája, bár valakinek még sem teljesen. Az egész végén tűnt csak úgy, hogy megnyugodott a másik fél, amikor az üzlet is szóba került, a szavai után pedig egyértelmű volt, hogy kezdett tetszeni neki a helyzet.
- Reméltem, hogy sikerül olyan ajánlatot tennem, amit nem akarsz visszautasítani – mondta.
A zsarolónál elgondolkodott a nő, nem úgy tűnt, mintha ő lett volna, inkább gondolkodott azon, hogy ki is lehet ez. Ekkor kissé már Nebo is megnyugodott. Bólintott a nőnek, hogy hisz neki, de ezt a másik szavai végén meg is szándékozott szóban is erősíteni.
- Maradjunk az A’larea névnél – kérte Melory-t. – Itt ezen az állomáson most ez a nevem. Rendben van, elhiszem, hogy nincs közötök hozzá, miattad profibb megoldást néznék ki belőlük, mintsem egy kézzel írt papírdarabot.
Ezek után tért rá a vádlóra, nem mondva ki a nevét, de Melory-n látszott, hogy tud erről a dologról. Az, amit a nő mondott azon akaratlanul is elmosolyodott a Nebo, igen ez nagyon is a bizalmasára vallott.
- Igen, ez határozottan rá vall – mondta. – És igen, valóban róla van szó. Miért titkolja mindenki, hogy itt járt? Senkiből nem tudtam egyetlen egy szót sem kiszedni napközben. Ennyire aggódnak, hogy a császár sereget küld ide miatta?
Melory-nak már valószínűleg leeshetett, hogy semmi ilyesmi nem fog történni, hiszen Nebo nem lett volna itt, ha így lenne. Ami a bolygót illette, itt Karim is közbevágott, szóval akkor mégis jól tippelt, hogy a növény az valóban Acil-nak lett volna, mert a gyűjteményébe tényleg remekül illett. Figyelte a páros beszélgetését.
- Ezen esetben a növényt is megvásárolnám majd – mondta. – Remélem visszatudom juttatni az eredeti tulajdonosnak. Csak majd mond meg, hogy mit kérsz érte, megkapod – mondta Melory-nak.
A zsarolás kérdésére szinte azonnal felelt.
- Éjfélig – húzta el a száját. – Parancsnok, itt van a papír önnél? – kérdezte.
Ha itt volt, akkor megkérte, hogy adja oda a nőnek. Ha itt volt, ha nem, akkor is folytatta.
- Hogyan lehet valakit megtalálni ezen a helyen? – kérdezte. – Ahogyan Karim is mondta vagy itt van Acil, vagy valahogyan távozott… de az felettébb gyanús, hogy valaki próbálta a hajónk rendszerét feltörni és otthagyta az üzenetet. Ez vagy Acil volt, vagy az egyik embere. Melory meglehet valahogy szerezni a remnant robotok biztonsági felvételeit? Mind a hajónknál, mind a szobánál fel kellett, hogy vegyék az illetőt…

felszerelés:

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Menedék-235 - Page 2 BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1284
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Menedék-235 - Page 2 Empty Re: Menedék-235

Témanyitás by Godlaw / Tao Vas. 30 Júl. 2017, 16:56

Az A'larea névre bólint Melory, valószínűleg szerinte is hasznosabb álnevet használni, még akkor is, ha egyelőre csak a szobában vagytok hárman. A kérdéseidet végighallgatja, aztán egy darabig gondolkodik a hallottakon, megpróbálja összerakni a kirakós darabjait. Közben Karim előveszi a papírdarabot, és átnyújtja Melorynak. Az embertelen azt is megvizsgálja, egy ideig nézi, aztán meg is szagolja.
-Acil Vádlóról valószínűleg csak azért nem beszél senki, mert nincsenek itt, akik hetekkel ezelőtt is itt jártak. A legtöbben néhány napot, esetleg egy hetet töltenek el a Menedéken. Csak azok járnak vissza rendszeresen, akik itt üzletelnek. Így valószínű, hogy akik most itt vannak, nem találkoztak a Vádlóval. Ami a Remnant robotokat illeti, én a helyetekben nem próbálnám meg feltörni őket. Bár elsőre egyszerű, barátságos házi robotoknak tűnnek, ez ne tévesszen meg: több is fel van fegyverezve. Láttam már olyat, aki nem akarta a hajón hagyni a fegyverét, és csúnya véget ért a hangárban. Ha észreveszik a behatolást, őket nem fogja érdekelni az sem, ha magát a császárt kell likvidálniuk. Önvédelemre is programozták őket. És az igazat megvallva, mióta a többi Menedék megsemmisült, még komolyabban veszik ezt a feladatukat.
Melory újra a gondolataiba merül.
-Nem áll össze a kép, ha csak a Vádló tud belépni a hajónkba, akkor ő kideríthette abból, hogy kik vagyunk, de neki arra sincs oka, hogy váltságdíjat kérjen, és arra sem, hogy lebuktasson minket - fűzi közbe Karim.
-Így igaz. De ha a Vádló itt van, a hajója pedig odakint lebegett, akkor elképzelhető, hogy valaki akarata ellenére tartja fogva. Talán gyanították, hogy kik vagytok, a hajó rendszeréhez szükséges kódokat pedig kínzással, vagy más módszerre szedték ki a Vádlóból, csak hogy biztosra menjenek a hajónapló alapján - elmélkedik Melory.
-De mégis ki lehetne képes elfogni a Vádlót, ezen a helyen? A Remnantok észrevennék, és ez még az ő szemükben is bűn - kérdi Karim, mire Melory is csak bólogatni tud.
-Így van, nem lenne könnyű, főleg, hogy a hajójával sem távozhattak illetéktelenül. De van itt még valami: ezt a levelet nem tintával írták. Mintha olaj lenne...

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Menedék-235 - Page 2 Empty Re: Menedék-235

Témanyitás by Ko-Rel Kedd 01 Aug. 2017, 00:05
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Menedék-235
Lady Nephthys Boltagon
A Kree Szátelláris Birodalom császárnője, Galaxis őrző


Játékostárs(ak) neve: Karim parancsnok és Melory


Az álnevet legalább hamar lerendezték, így lényegében már mondható volt, hogy civilben volt jelen a császárnő. Még, ha szó szerint ez mégsem volt kimondható. Szerencsére a levél itt volt, így az is átadható volt Melory-nak, hogy ő maga is megnézze. Kapott választ is arra, hogy miért nem tudott senkiből semmilyen információt kiszedni Acil-lal kapcsolatban.
- Értem, azt hittem, hogy több a visszajáró vendég errefelé – mondta. – Az a veszekedő nő reggelről a hangárban ő is úgy tűnt, mintha nem először lenne itt és látott volna titeket már kereskedni itt.
Fejtette ki a gondolatait ezzel az egésszel kapcsolatban. De természetesen nem volt kételkedni valója abban, amit Melory mondott, végtére is a nő sokkalta jobban ismerte ezt a helyet és a helyieket. A remnant robotokra bólintott. Legalább kaptak egy jó tanácsot, hogy ne is próbálják meg feltörni őket, mert nem járnának jól. Így most már Karim életét sem sodorja majd ezzel veszélybe, mert nem fogja erre megkérni és ha a férfi mégis akarná, akkor letudja állítani.
- Ebből úgy veszem ki, hogy ők maguk sem adják ki a felvételeket, mert nem is a feltörésre gondoltam – felelte.
Azzal ő maga is egyetértett, hogy Acil nem kért volna váltságdíjat, de esélye, hogy a maradék hat ember is inkább meghalt volna, mintsem így tegyen.
- Nem is beszélve arról, hogy a hat fős kísérete hova lett – tette hozzá Nebo. – Nem rejtett el titkos üzenetet, vagy jelet a rendszerben az, aki feltörte és belépett? Ezt elfelejtettem eddig kérdezni. A Vádlót amennyire ismerem inkább meghalna, mintsem bármit elmondjon, kínzásokkal sem lehetne megtörni… szóval agyra ható gépezet kellene ehhez.
Figyelte a párost, közben ő maga gondolkodott, a nő szavaira kapta fel a fejét, amikor az olajt említette. Ezt ők maguk hogy-hogy nem vették észre? Vagyis Karim, amikor tüzetesebben átnézte a levelet?
- Olaj? – kérdezett vissza.
Közben már neki is látott gondolkodni, hogy látott-e olyan üzletet, boltot, ami speciális, vagy nem túl speciális olajokat használó, vagy áruló boltot? Igazából elsőre a Remulus tulaja ugrott be, mert valamiben főzni kell, de kételkedett benne, hogy étolajról lenne szó.
- Még lenne kérdésem, hogy ezen a helyen hol lehet fogva tartani valakiket? – kérdezte. – A másik kérdés, amit mind a ketten feltettek, de máshogy megközelítve, politikai szempontból, kinek áll szándékában a Császári udvart gyengíteni ezáltal? Nagyon merem remélni, hogy a skrullok nem jutottak be idáig… mivel Annihilust és a Phalanxot ezúttal kizárhatjuk, a földiek pedig képtelenek erre… Szóval vagy a skrullok, vagy pedig az Egyetemes Igazság Egyháza, akik eszembe jutnak… ha pedig újabb ellenségre tettünk szert, az kellemetlen lenne. Vagy…
Itt elakadt a hangja.
- Vagy alapból az volt a cél, hogy engem idecsaljanak… köztudott, hogy jó viszonyt ápolok a Vádlóval…
Ez a gondolat megrémítette, erre nem is gondoltak és ha így volt, akkor egyenesen belesétált a csapdába.

felszerelés:

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Menedék-235 - Page 2 BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1284
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Menedék-235 - Page 2 Empty Re: Menedék-235

Témanyitás by Godlaw / Tao Kedd 01 Aug. 2017, 15:22

Melory csak a vállát vonja meg arra, hogy a hangárban lévő nő mennyit lehet itt, úgy tűnik, nem ismeri jól. Arra bólintással felel, hogy a robotok nem adnak ki felvételeket önszántukból.
-Ha a Vádlót elfogták, a hat fős kísérete sem okozhatott problémát - jegyzi meg Melory.
-Nem kerestem a hajó rendszereiben nyomot, akkor még úgy gondoltam, csak a hajón járhattak, de azt elvetettem, hogy valaki feltörte volna a rendszert - magyarázza Karim. - A biztonság kedvéért aktiváltam a hajó távirányítását, így a kommunikátoromon keresztül is hozzáférek most már a rendszerhez, és látom, ha valaki ismét próbálkozna. Utánanézek, hátha találok ilyen üzenetet vagy titkos jelet.
Ezután Karim ezzel kez foglalatoskodni, Melory pedig továbbra is figyel rád, és próbálja megválaszolni a kérdésedet.
-Nem hinném, hogy bárki is feltételezte volna, hogy a Vádló eltűnése után épp ti jöttök ide. Talán gondolhatott újabb kree katonákra, egy kivizsgálás elrendelésére, de erre semmiképp. Lehet, hogy a Vádló meglátott valamit, amit nem kellett volna, vagy valakinek épp vele volt elintézetlen ügye. Nem biztos, hogy a császári udvar volt a célpont... - Vélekedik Melory.
-Ami a fogvatartást illeti, a legkézenfekvőbb a felső szint lenne, oda csak a Remnantok mehetnek fel. Egy lezárt lakosztályban vagy orvosi szobában is lehetne, de az sokkal kevésbé biztonságos, például kihallatszik, ha kínozzák. Ami pedig az olajat illeti... Évtizedek óta nem láttam ilyen kézírást, gyerekkoromban tanultam az iskolában ilyen írásos feljegyzésekről. Még ha írnak is manapság az emberek kézzel, általában csak lefirkantanak dolgokat, és filcet vagy tintát használnak, de ez is csak az elmaradottabb régiókban jellemző. Ezek a betűk viszont olyanok, mintha valaki gyakran írna: nem dőlnek a sorok, nincs benne elírás, áthúzás, még egy kézrezdülés sem. Hiába írták kézzel, olyan, mintha gépelték volna, annyira... Tökéletes.
Karim közben végez az űrhajó rendszerének vizsgálatával.
-Nem találtam arra utaló nyomot, hogy valaki üzenni próbált volna nekünk, de úgy néz ki, tényleg beléptek a rendszerekbe, és ellenőrizték az utazási naplót. Ezen kívül semmit sem csináltak, vagy olyan jól álcázták a nyomaikat, hogy nem tudom észrevenni - jelenti Karim.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Menedék-235 - Page 2 Empty Re: Menedék-235

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4  Next

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.