Rocksolid

5 / 8 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Go down

Rocksolid - Page 5 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Bishop Szomb. 03 Márc. 2018, 16:06

+18
~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~

Tubrok egyáltalán nem bánja ha vissza kell fognia az élvezetet vagy éppen neki kell többet dolgoznia a pózban, ez mind nagyon izgatja őt, és még emellett, bár nem tud róla a férfi, néhány jópontot is szerez Ingridnél. A póz végeztével mindketten remegve bújnak egymáshoz az ágyon, de ez nem igazán lassítja őket, hamarosan már játékszerekkel indulnak el a fürdőbe. Itt a férfi egészen a barlangfürdőig vezeti kettejüket. Időközben Ingrid egészen jól el tudja rejteni a gondolatait a párja elől, a szexuális anyagáramlás ellenére is, de főleg azért mert Tubroknak még új a helyzet és egyébként sem akar a gondolatai között kutatni, inkább csak az érzéseire hagyatkozik. A barlangfürdőben Ragal hamarosan odakötözi a párját az egyik kőoszlophoz és a dolgok onnantól kezdenek igencsak forróvá válni. Először Ingrid kényezteti és elégíti ki a párját orálisan majd ugyanígy hálája meg a párja neki. Tubrokot igencsak meglepi amikor Miller nem hagyja őt elmenni, hanem arra játszik hogy tovább tartson a kényeztetés. Tubroknak eszében sincs panaszkodni, helyette inkább kéjesen nyög vagy éppen morog és remeg meg az élvezettől. A végén a levezetésnél már teljesen oda van a férfi attól Ingrid milyen odaadó vele. Ezután Ingridre kerül a sor. Bár nincs kérése igencsak szorgalmasabb odaadóbb munkára motiválja a párját a testének a feszengése. Tubrok végigviszi az orális kényeztetést egészen addig amíg Ingrid orgazmushullámai és a hosszú orgazmusa tart, amíg teljesen ki nem készül és végére nem ér az élvezeteknek. És a hagyományos szeretkezés csak ezután következik. Ragal most is mindent megtesz, közben pedig ő maga is majd elolvad Ingrid olvadozásától és a zongorázásától. Mivel a nőnek jól esik ezért különösen odafigyelve elmorzsolja vagy éppen szopja a mellbimbóit. Amikor Ingrid csókot akar azonnal csókot is kap a párjától, erre Ragal nagyon odafigyel. Egyébként ő maga is rendkívül élvezi a csókokat, ennyire érzékenyen, legszívesebben végig csókolná őt. Nagyjából negyed óra múlva fordul meg Tubrok fejében hogy valóban így akarja-e folytatni Ingrid, Ingrid ezt megérzi és tényleg van még egyéb ötlete is.
Ingrid felvetésére Ragal bólint majd nagyon lassan kicsúszik belőle. Mielőtt még nekilátna az igencsak ügyeskedést kívánó manővernek előtte mosolyogva a nő hajába túr és összeborzolja azt.
- Tűz vörös vagy Boszorkám.
Jegyzi meg birodalmi nyelven. Tubrok ezután bemászik Ingrid és az oszlop közé, a hely igencsak szűk de némi ügyeskedéssel megoldja. Teljesen Ingridbe csúszik és lassan, ritmusosan el is kezd mozogni benne. Közben azonnal csókolni kezdi Ingridet. A kezeivel először csak nyaktól a combokig simogatja mindenhol Ingridet, aztán ahogy telik az idő és kezdi gyorsítani a ritmust a férfi a kezeivel is egy-egy helyre koncentrál, megragadva a nő mindkét keblét és azokat masszírozza. A mellbimbókat annyira elmorzsolja amennyire csak tudja és még éppen nem túl sok ez Ingrid számára, bár tényleg nagyon kiélezi a helyzetet. Egy idő után már olyan gyorssá és szenvedélyessé válik a férfi hogy Ingrid gyakorlatilag folyamatosan hallhatja ahogyan a párja feneke a szűk mozgástér miatt újra és újra az oszlopnak csapódik, mielőtt ismét teljesen belé csúszna. Tubrok jobb keze ekkor lecsúszik és elkezdi a szerelme csiklóját izgatni, folyamatosan, nem felhagyva ezzel. Fogalma sincs mennyit szeretne Ingrid, de örömmel elviszi őt ismét az élvezeteinek csúcsára, ameddig csak bírja. Úgy gondolja azzal megadnák a mércét az oszlophoz kötözéses pózhoz.
Ami a folytatást illeti, Tubrok fejében három alternatíva is forog, itt maradnak és az egyik forró medencébe merülve folytatják a szeretkezést a bevett medencés pózaikkal, visszamennek a hálóba ahová már van két kis további ötlete, illetve visszatérnek a hálóba de ő maga négy béklyót és egy nyakörvet kap és a nő játékszere lesz. De ezek csak fantáziák, nem tudja Ingridnek milyen remek ötlete van még az oszlophoz vagy a fürdőhöz arra is kíváncsi. Ingrid viszont már abból is érezheti hogy bőven bírni fogja még a párja és nem fog a következő orgazmusánál kifogyni a szuszból, hogy egyszerre három dolog is az eszébe jutott.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 28
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 5 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Miller lányok Vas. 04 Márc. 2018, 00:06
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Visszatérés Rocksolidba
Lady Ingrid Stephanie Miller-Osborn
Flotta tiszt, Rocksolid leendő úrnője


Játékostárs(ak) neve: Tubrok Ragal (Rocksolid törzsfője)

+18
~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~
Az oszlopnál Ingrid érezte, hogy a párja azt hitte, hogy gonoszkodni fog vele, így kellemes meglepetést tudott okozni azzal, hogy nem így tett, sőt a lehető legjobban kihúzta az orális kényeztetést, mert tudta, hogy mennyire imádja mindezt Tubrok. A válasz sem maradt el, hallgathatta a morgást, nyögéseket. A remegést így ebben a helyzetben kevésbé észlelte, de azért valamennyire azt is. A folytatásban pedig ő volt soron, hogy kiélvezze a férfi munkásságát. Mindez is roppant hosszúra sikeredett, ő maga jobban bírta, mint a párja és a többszörös orgazmus is neki kedvezett. Az egész végén már teljesen kikészülve állni sem tudott volna, így hagyta, hogy ezúttal jó pár másodpercig tényleg csak a felfelé kötött kezei tartották, még a lábujjhegyei sem értek le a földre. Most sem hozta magát teljesen rendbe, nem vett olyan mély levegőt, csak annyira, hogy éppen ne ziháljon már olyan nagyon. Ekkor folytatódott a szeretkezés, ezúttal már tényleg szeretkezés formájában. Érezte, hogy majd elolvad a párja a zongorázástól, így esze ágában sem volt abbahagyni, saját maga pedig a mellbimbókkal való foglalkozáskor volt így. A negyed óra végén hozta fel Ingrid, hogy miként szeretné folytatni, hogy pont ellentétesen, azaz a férfi bemászik az oszlop és a nő közé. Most ösztönösen a terhesség miatt a hátulról való szeretkezés volt a kényelmesebb neki. Tudta ugyan, hogy semmi gond nem lehet, de mégis valamiért nagyon kicsit érzékenyebbnek vélte a hasát, noha ez nem volt igaz. És éppen ezért volt kényelmesebb most neki a hátsó felállás. Meg nem tudta egyelőre, hogy Tubrok éppen nála kezdte a szembeli együttlétet preferálni a hátulról helyett.
Szerencsére nem vitatkozott Tubrok, vagy nem állt ellen, hanem benne volt, így ki is csúszott belőle és megállt még vele szemben és a hajába túrt. Ezen ő maga is elmosolyodott és szemtelenül vágott vissza.
- Te pedig barna és nem áll túl jól – felelte és még a nyelvét is kinyújtotta.
Ami azt illette tényleg nem találta olyan jóképűnek a férfit sötétebb barna hajjal, mint a szőkével. Még nem voltak annyi ideje együtt, hogy azt mondhassa megszokta szőkeként, hanem csak tényleg nagyon furcsa volt és sokat rontott a férfi szexepiljén. Mivel a férfi valószínűleg kiolvasta mindezt a fejéből csak remélte, hogy nem veszi mindezt túlságosan magára. Ha nem, akkor hamarosan némi ügyeskedés után már ott volt a háta mögött a Tubrok és folytathatták a szeretkezést. Ahogyan a párja belécsúszott hátulról ismét felnyögött, így sokkalta jobban érezte őt, mert sokkal szűkebb volt a hely, amint Tubrok teljesen benne volt ismét nekilátott annak, hogy zongorázzon a hüvelyével a férfiasságon. Ez a helyzet jó volt ahhoz, hogy nekitudjon simulni a felsőtestével, nekidőljön Tubroknak és a csókokat is normálisan váltani tudják. A simogatás és izgatás ebben a helyzetben is remekül esett neki, főleg, mikor a mellbimbóit kezdte csavargatni a férfi. Ennél lényegében nem volt olyan, hogy kellemetlen lett volna neki. Nagyjából egy egység múlva már az lesz, de most még szerencsére nem. Ahogyan Tubrok ezzel foglalkozott Ingrid szinte elolvadt a kezei között, miközben, ha tudta a csókot meg sem szakította. A gyönyör pillanatról pillanatra nőtt, ahogyan egyre gyorsabban mozgott benne a férfi. Egyre sűrűbben kapkodta a levegőt és nyögdécselt a behatolásokra. A helyzet akkor kezdett „sok” lenni jó értelemben, amikor a csiklóját is elkezdte izgatni a párja. Ekkor kezdett el hangosan zihálni és próbált volna a gyönyörtől tekeregni is, de csak feszengeni tudott. Nem is kellett ezek után már túl sok neki és hamarosan elélvezett. Mivel még mindig részben az előzőek hatása alatt volt, így ez az orgazmusa is igencsak sokáig tartott, majdnem negyed órán keresztül. Közben feszengett, zihált, sikoltozott, hol bele a csókba, hol pedig nem. Tubrok érezhette, hogy Ingrid nem tud betelni vele, sem az érzéssel, közben persze végig zongorázott is a másik büszkeségén, nehogy Tubrok is kimaradjon a jóból. A hosszú orgazmus miatt Tubrok megkapta, amit akart, hogy ezzel így igencsak megtudták adni a mércét. A végén Ingrid kissé kimerülten, ziháltan lógott megint a kötélen valószínűleg, hacsak a párja nem tartotta meg a büszkeségével.
Itt érezte, hogy mikre is gondolt a párja, a fürdőre a vízben, ez nem is lett volna rossz, ha nem azokat a pózokat „játszották” volna el odabent az ágy végében ülve. Volt Tubroknak egy olyan, hogy most ő lesz megbéklyózva, ez lehetett később is, főleg a következő kettőnek a függvényében, amit még látott. Az egyik egy oldalt fekvős póz volt, a másik leszorítós, ezeknek a fényében pedig még az is világos volt a nő számára, hogy Tubrok nagyon, de nagyon sokáig fogja még bírni a szeretkezést. Ha már kapott levegőt, akkor szólal meg, lehet, hogy ez csak akkor lesz, hogyha már eloldozta a párja; de most sem vesz olyan mély levegőt, hogy regeneráljon a teste.
< - Nem kell a kezeddel összetolni, összefogni a combjaimat – mosolyodott el. – Fogsz egy nagyobb övet, vagy egy sálat és összefogod vele a lábaimat és szorosabban megkötöd. Így még szűkebb leszek és van még egy szabad kezed. >
A végén még rá is kacsintott a párjára, ezzel is kifejezve, hogy melyik lehetőséget. Ha elengedi Tubrok, akkor kézenfogva tér vele vissza a hálóba, ahol az előbb használt kötéllel tér vissza az ágyra és besegít a férfinak azzal, hogy saját magának kötözi egymáshoz a két lábát a combokon átfogva csak kívülről őket, majd kellően szorosra húzta őket, ami kellően szoros, de saját magának még nem kellemetlen, kényelmetlen. Ezt úgyis jobban megtudta csinálni magának, mintha Tubrokra bízta volna. Utána várta, hogy a férfi megérkezzen mögé és felvehesse a párja fejében látott pózt. Ha ez megvan, akkor még végig is simít a férfi arcán, magához húzza és megcsókolja.


template nélkül:

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Rocksolid - Page 5 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 5 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Bishop Szomb. 10 Márc. 2018, 20:28

+18
~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~

Az oszlopnál a másik orális kényeztetésénél különösen odafigyelnek egymás igényeire és a maguk módján önzetlenül kedvesnek a párjuknak. Nem is különös ha ez mindkettejüknek kellemesre sikerül. Utána következhet a tényleges szeretkezés, először szemből jó negyed órán át, majd Tubrok elkezd gondolkozni a folytatáson és ki nem mondott kérdésére Ingrid adja meg a választ. Tubrok még nem tudja hogy Ingrid érzékenyebbnek érzi a hasát, ahogyan Ingrid sem tudja hogy Tubroknál éppen most fordul az elölről-hátulról véleménye, de a gondolataikat a szexuális anyagáramlás igen könnyen elárulhatja. Mielőtt még az oszlop és Miller közé csúszna Ragal még beletúr a hajába és megjegyzi milyen tűzvörös a haja. Ingrid minderre gonoszkodva felel. Tubrok igencsak meglepődik azon hogy barna lett és azon is hogy Ingrid szerint nem áll jól neki. Nem veszi magára túlságosan, csak meglepődik, de azért a nő orrára koppint egy kicsit. Végül Tubrok a szerelmes és az oszlop közé ügyeskedi magát, a nőbe csúszik és elkezdi szenvedélyesen magáévá tenni őt. Mint korábban most is igyekszik kitenni magáért, hamarosan hangossá válik a szeretkezés. Azt ahogyan teljesen hozzásimul Ingrid és a csókokat is rendkívül élvezi a férfi. Mivel elmehet bármeddig, ezért a mellbimbók morzsolgatását nem aprózza el és elég kíméletlenül morzsolgatja/csavargatja őket, hogy minél jobban tudja ezt élvezni Ingrid. Nem is csoda ha Miller nem bírja sokáig és hamarosan egy igen hosszú orgazmusa kezdődik. A mércét valóban jó magasra teszik, Ragalnak sincs oka panaszra, a folyamatosan élvező, feszengő, nyögő nő ahogyan a férfiasságán zongorázik teljesen kikészíti őt és jó pár pillantra meg is feledkezik mindenről többször is. Miután végeznek Ingrid szinte csak lóg a köteleken. Közben érzi és látja a férfi fejében lezajló több jelenetet és kényelmesen válogathat közölük a párja tudta nélkül. Ingrid nem akar nagy levegőt venni és emiatt lassan tudja csak összeszedni magát, és az sem teljes még utána is picit szétesve érezheti magát. Eddigre már Ragal eloldozza őt. A szavaival most is sikerül meglepnie Tubrokot Ingridnek, ez látható a párja arcán. Kell egy másodperc aztán Ragal végül kajánul elmosolyodik.
< - A gondolataimban az volt a "hölgyeknek ajánlva" jelenet. - kacsint vissza - Remek ötleteid vannak Boszorka, mint mindig. >
Ha Ingrid engedi akkor nem kézen fogva térnek vissza a hálószobába, hanem a férfi felkapja őt a karjai közé és úgy viszi egészen az ágyig. Ott Miller könnyedén megtehetné amit szeretne és összekötözi a combjait az övvel. Tubrok nem vár sokat, rögtön mögé helyezkedik és ráhajol. Amikor végigsimít a férfi arcán és csókra magához húzza Ingrid nem tudja nem észrevenni milyen szerelmesen pillant rá Tubrok, a férfi teljesen belé van habarodva és tagadni sem tudná sehogy. A csók hamarosan igen szenvedélyessé válik Ragal részéről és alatta Ingridbe hatol. A furcsa helyzet és a roppant szűk hely azonnal egy mély nyögést vált ki a férfiból. A szexuális anyagáramlásnak köszönhetően nem tudja elrejteni Ingrid elől mennyire kedveli vele ezt a pózt. Tehát az előbbi megjegyzési is kicsit füllentés volt. Az egyik kezével Ingrid oldalát simogatja, a másikkal a mellét masszírozza. Közben a csípőjével és a lábaival igyekszik egyre gyorsabban mozogni Ingridben. Miután talál egy megfelelő ritmust a döfésekhez azt használja és csak gyorsít rajta. A csókok alatt Tubrok mintha próbálná kiinni Ingrid lelkét és odalent sem tud betelni vele. Egyre szenvedélyesebbé és vadabbá válik, igen hamar már teljesen beveti az egész alsótestét, mialatt felül továbbra is próbál gyengéd lenni. Ahol csak tudja simogatja Ingridet és próbálja magához húzni amennyire lehet ebben a helyzetben. Bár legalább egy órát bír folyamatosan ebben a helyzetben szeretkezve, negyed óra után már teljesen leizzad a férfi és szinte folyik róla a víz, annyira szenvedélyessé válik és teljesen odateszi magát. Ráadásul teljesen úgy érzi mintha közelegne az orgazmushoz és ha Ingrid gonoszkodik, akkor tényleg el is élvez. Igazán Ingriden múlik minden részlet, szépen követi a férfi a vezetését, ha kell lelassít és finomabbá válik, ha akarja szenvedélyes és kitartó, és gonoszkodással akár gyorsan ki is készíthető, de alapból szenvedélyes és kitartó most. Mindenesetre Tubrok tagadhatatlanul igencsak lebukott azzal mennyire odavan ezért a pózért Ingriddel.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 28
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 5 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Miller lányok Hétf. 12 Márc. 2018, 00:00
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Visszatérés Rocksolidba
Lady Ingrid Stephanie Miller-Osborn
Flotta tiszt, Rocksolid leendő úrnője


Játékostárs(ak) neve: Tubrok Ragal (Rocksolid törzsfője)

+18
~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~
A szeretkezés közben érezte, hogy Tubrok mostanság – Ingrid óta – jobban preferálja a szemből való szeretkezést, viszont akkor így tényleg a férfi is érezhette, hogy a nőnek tudatalatti miatt is, hogy a hasát védje kényelmesebb a hátulról. Ebben nem az volt, hogy kedvezzen a párjának, vagy miatta alakult ez így, hanem csak pusztán tényleg a terhesség miatt. Pedig tudta, hogy nem lehet semmi gond, hiszen birodalmi, génkezelt, sőt most már flottás is, de azért voltak olyan dolgok, ösztönök, amiket még ez sem tudott kiirtani. Azt ugyan nem tudta, hogy Greg-nél is ez lett volna-e az alaphelyzet, hiszen ott utána nem volt senkivel sem, de gyanította, hogy ugyanez a helyzet állt volna fenn. Vagyis biztos volt, mert akkoriban is, hiába nem volt hasa a háton való alvást/fekvést preferálta az oldalfekvés helyett. Igazából remélte, hogy megérti a helyzetet a párja és nem lesz ez az egész a terhére. Végtére is nem olyan sok időről volt szó, hat egységről, vagy pár nappal kevesebbről. Közben érezte azt is, hogy Tubrok is nagyon élvezte ezt a helyzetet, hogy neki is kiesett néhány pillanatra a külvilág. Miután kiválasztotta, hogy miként szeretné folytatni a szeretkezést érezte, hogy kissé meglepődött a válaszon a párja, de a széles mosoly, vagyis inkább már-már vigyor után úgy érezte, hogy ez volt a jó döntés és örül is ennek a férfi. A szavakon, amit kimondott Tubrok azon magában forgatta a szemeit és a csak elmosolyodott magában úgy, hogy a férfi ne tudja érzékelni. Pontosan tudta, hogy mennyire szereti a másik, hogyha szűk a nő és úgy tudnak szeretkezni. Így nem volt annyira meggyőződve arról, hogy "hölgyeknek ajánlva" jelenet lett volna mindez. Sokkalta inkább Tubroknak ajánlva. Nem sokkal később pedig ki is derült, hogy valóban így van, mert nagyon csúnyán lebukik a férfi.
< - Tisztában vagyok vele, nekem mindig jó ötleteim vannak – mondta szemtelenül. >
Nem tiltakozott, amikor Tubrok felkapta, hogy ölben vigye el a hálóig. Ezen esetben talán még jól is esett neki, révén továbbra sem vett mély levegőt, nem regenerált, és érezte, hogy igencsak ki volt, ki van készülve. Hálásan ölelte a haladás közben át a párja nyakát és még köszönetképpen egy puszit is nyomott a férfi arcára. A hálóban hamar el tudott készülni és a férfi már meg is jelent mögötte. Valóban látta, hogy mennyire szerelmes a férfi, nem is kellett ehhez ezer év, hogy rájöjjön, vagy szexuális anyagáramlás, hogy érezze, az a tekintet mindent elárult. A csók közben végül Tubrok belé is hatolt Ingridbe, a nő is felnyögött, és azonnal érezte azt is, hogy mennyire oda van és milyen nagyon élvezi, szereti ezt a helyzetet. A csókot ő maga is fenntartotta, ebben a helyzetben szerencsére már ő is tudott némileg mozogni, így mozgatta a csípőjét is, ellentétesen Tubrokéval, és még zongorázott is a férfi férfiasságán. Mivel érezte, hogy szeretné a párja, hogy teljesen hozzásimuljon, így amennyire csak tudott igyekezett ezt megtenni, persze a csókot sem hagyta abba egyetlen pillanatra sem. Ha tudta, akkor simogatta a férfi karját, oldalát, fenekét, azt markolászta is, révén tudta, hogy mennyire szereti Tubrok. Így esze ágában sem volt nem gonoszkodni. A simogatásokért hálás volt, amit igyekezett is viszonozni. Ha tudta, akkor a csókot szinte végig meg sem szakította. Ingrid nem bírta olyan jól, mint Tubrok a következő egy órában legalább tízszer élvezett el és a vége felé, amikor már kezdte érezni azt, hogy a párja is közeledik egy orgazmushoz, akkor még gonoszkodni is kezdett. Jobban kezdett zongorázni a férfi büszkeségén és még egy-egy olyan mozdulatot is megengedett magának, amit tudott, hogy a férfit káromkodásra késztetné, vagy éppen még közelebb az orgazmushoz. Feltett szándéka volt, hogy elélveztesse a párját, ha már volt olyan gonosz az elején, hogy „hazudott” azzal kapcsolatban, hogy ez a póz kinek is a legjobb. Nem bánta, hogy füllentett a párja, örült annak, hogy ennyire odavan mindezért, nem is beszélve arról, hogy a következő az valóban inkább Ingridnek kedvezett a lefogással. Szóval addig folytatta az extra mozdulatokat, simogatást, izomba markolást, csókokat és minden egyebet, amíg végül a párja el nem élvez.
Mivel nem tudta, hogy mennyire lesz még harcra képes a férfi, vagy bírja-e még egyáltalán, így kivárja, amíg kipiheni magát Tubrok, össze nem szedi magát. Saját maga továbbra sem vesz mély levegőt, nem akarta még mindig, hogy regeneráljon a szervezete. Részben azért is, hogy ne kelljen Tubroknak mindent előröl kezdeni és ne érezze azt a párja, hogy a semmiért dolgozott. Ha a férfi bírta még, azonban szükséges volt egy kis rásegítésre, hogy újra harcra kész legyen, akkor kioldotta a saját lábait és az ajkaival igyekszik újra harcképes állapotba hozni a szerelmét. Ha mindez nem szükséges, akkor csak elhelyezkedik az ágyon úgy, ahogyan mindazt kiolvasta még nem sokkal korábban Tubrok fejéből.
< - Így gondoltad mindezt, vagy esetleg máshogyan? – érdeklődött. >
A választól függően fog majd elhelyezkedni, esetlegesen párnát betenni az ágyéka alá, ha az szükséges. Ha azonban Tubrok nem mond semmit, hanem fizikailag ő akarja majd beállítani, helyezgetni, akkor természeten hagyja mindezt, ha pedig szavakkal irányítja, akkor a szerint cselekszik. Ha megvannak, akkor kíváncsian várja, hogy ez a póz miként is fog elsülni.
Ha pedig esetleg az a válasz lenne, hogy a férfi már nem bírja tovább és ennyi elég volt a szeretkezésből, akkor elfogadja azt és egyszerűen szerelmesen bújik hozzá egy kicsit.


template nélkül:

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Rocksolid - Page 5 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 5 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Bishop Vas. 25 Márc. 2018, 01:02

+18
~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~

Szerencsére Tubrokot egyáltalán nem zavarja hogy Ingrid érzékenyebbnek érzi a hasát és ezért védené azt, sőt nagyon fura lenne ha ezt nem fogadná el teljesen a férfi. Az aktuális póz után pedig Miller ki is választja a következőt a párja korábbi ötletei közül. Itt Tubrok még próbál csipkelődni, de hiába mivel később úgyis lebuktatja saját magát. A nő szemtelen szavai és a magabiztossága most is nagyon tetszik neki és nem tud nem elmosolyodni rajta. Mivel látja mennyire kész van már a párja Ragal a közös séta helyett inkább felkapja Ingridet és úgy viszi őt vissza a hálóba. A szoros ölelés és a puszi nagyon jól esik neki, de annak örül a leginkább hogy Ingridnek tetszik mindez.
Már a hálóban elég gyorsan elkészül Ingrid, Tubrok sem habozik, hanem azonnal vele kezd foglalkozni. A szeretkezés roppant szerelmesen indul és egyre szenvedélyesebbé válik. Tubrok nagyon élvezi a csókot, a hozzá simuló Ingridet, a simogatásokat és a fenekébe való markolást és mint mindig a férfiasságán való zongorázástól is oda van. Ezeket nem is rejti el, de nem is tudná, hálás morgással és odaadó simogatással hálálja meg. Most Ingrid bevált mozdulataival ha nem is káromkodásra - a folyamatos csók miatt -  de igencsak nagy nyögésekre készteti a férfit és közelebb is löki őt az orgazmushoz. Eléri amit akar elélvezteti a férfit, aki az egyik ilyen gonoszkodást már nem bírja ki és elmegy. Ingrid szerencséje nem bánja a kis füllentést, Tubroknak sem kell kellemetlenül érezni magát és mind a ketten nagyon is élvezték a helyzetet.
A folytatás előtt ki kell fújnia kicsit magát Tubroknak, az előbb nagyon igyekezett és kissé kifogyott a szuszból. Ingrid kétségeit azonban a szexuális anyagáramlás miatt érzi, kajánul mosolyodik el. Megmarkolja a férfiasságát és húzogatni kezdi rajta a bőrt mutatva hogy az még mindig sziklakemény, földi férfira nem jellemző módon, láthatóan jobban bírja a több menetet mint eddig, úgy tűnik a vér megtette a hatását. Mivel nincs szükség semmilyen harcra készre tételben Ingrid neki is lát felvenni a korábban a férfi fejében látott pózt. Mialatt ezt csinálja Tubrok mély dörmögő hangon szólal meg.
< - Még jól bírom... Fújd ki magad nyugodtan, tényleg. >
Teszi még hozzá a végén, hálás azért hogy a szerelme ennyire odafigyel rá, de a következő póz úgyis olyan ami alatt megpróbálja majd kikészíteni Ingridet.
< - Pontosan így. - feleli a kérdésre. >
Tubrok szépen lassan kúszik Ingrid fölé, végigsimítva a testét, különösen az érzékeny pontokon és végig is csókolja őt. A karjaival lefogja a nő karjait, a lábaival lefogja a nő lábait és kissé le is nyomja őt. Eközben kerül egy párna is Ingrid csípője alá. Ha Ingridnek jó akkor belé is hatol. Ragal már a szeretkezés elején teljesen lefogja Ingridet, nehogy egy picit is meg tudjon moccanni. Közben a behatolásai vadak és szenvedélyesek, megostromolja Ingridet minden értelemben és próbálja úgy ahogyan a nő legjobban élvezi mikor le van fogva, kellően mélyen és kellő lendülettel. Emellett Ingrid nyakát is csókolja és folyamatosan a fülébe morog. De ha Ingrid csókot szeretne akkor megkapja a férfitól. Tubrok egészen addig tervezi teljesen lefogni a párját és roppant vadul és szenvedélyesen magáévá tenni ameddig Ingrid nem kezd teljesen szétesni és olyankor még rátesz az egészre, mélyen marad Ingridben és csak apró mozdulatokkal mozog benne, közben a nő nyelvét szopja. Ha kell akkor egy-másfél órán át igyekezik ezen ameddig Miller teljesen ki nem készül.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 28
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 5 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Miller lányok Hétf. 26 Márc. 2018, 00:00
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Visszatérés Rocksolidba
Lady Ingrid Stephanie Miller-Osborn
Flotta tiszt, Rocksolid leendő úrnője


Játékostárs(ak) neve: Tubrok Ragal (Rocksolid törzsfője)

+18
~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~
Ingrid valóban nem bánta azt, hogy füllentett Tubrok a dologgal kapcsolatban, már csak azért sem, mert így legalább kapott alapot arra, hogy legálisan gonoszkodhasson az aprócska hazugságért. Ennek köszönhetően a férfi pedig el is tudott élvezni. Itt a nő felajánlotta a szolgálatait, hogy szívesen harcra késszé teszi a párját a következő menethez, de minderre nem volt szükség, mert csak ki kellett fújnia a férfinak magát, aki még mondta, hogy a nő is tegyen így. Ingrid minderre csak a fejét rázta meg miközben helyezkedni próbált.
< - Igazán nem szükséges kifújnom magam – mondta mély búgó hangon, bár kissé lihegve. >
Még igencsak messze volt attól a ponttól, hogy ne bírja a dolgokat és az igénybevételt. Csak egy kis levegőhöz kellett jutnia, nem kellett az, hogy regeneráljon. Mindezt meg is tudta tenni addig, amíg fel nem vette a helyzetet, amit látott a párja fejében. Az persze illúzió volt, hogy teljesen lefogja Tubrok, bármikor könnyedén lelökhette volna a férfit magáról, vagy akár úgy megdobja, hogy métereket zuhanjon. De persze mindezt esze ágában sem volt megtenni. Így hát folytathatták is a szeretkezést. Ingrid nagyon is élezte ezt a pózt, Tubroknak pedig sikerült, amit szeretett volna, mire teljesen kifulladt, addigra Ingrid is teljes mértékben kikészült. Végig feszengetett, reszketett már a férfi alatt, aki a leszorítás miatt tökéletesen érezhette mindezt. Többször szeretett volna csókot a szeretkezés alatt, ilyenkor kissé megemelte a fejét és kifordította azt, hogy könnyebben tudjanak csókot váltani. Természetesen, mint mindig most is zongorázott a párja büszkeségén és a csípőjét is megfeszítette, hogy a teste ne nagyon csúszkáljon a férfi alatt. Kellett közel a másfél óra ahhoz, hogy Ingrid végül teljesen kikészüljön, addigra már alig kapott levegőt, sípolt és az orgazmusainál néma sikollyal tudott csak felsikoltani, mert annyira elment a hangja. De volt, hogy csak a takarót harapta, ami ott volt előtte – vagy párnát, ha az is.
Ezen szeretkezés után a folytatásban az következhetett, amit Tubrok szeretett volna. Azaz Ingrid most őt kötözte ki az ágyhoz és kezdhetett gonoszkodni, ehhez pedig még fel is vette a bőr domina ruháját is, hozzá pedig fekete combközépig érő harisnyát. Hozott lovaglópálcát is, azzal elfenekelte, megcsapdosta a párját, volt, hogy kínzásokkal telve lovagolta meg, hogy a férfi ne tudjon mozdulni, saját maga pedig percekig meg sem mozdult, vagy éppen kínzóan lassan tette mindezt, hogy a másik szinte megőrüljön az egésztől. Máskor végigharapdálta a férfit, az érzékeny pontokon elidőzve, vagy épp a férfiasságának legérzékenyebb pontját nyalogatta, izgatta, ezáltal is kikészítve teljesen a másikat. Most vissza szándékozott adni azt, amit kapott, természetesen a lehető legjobb értelemben. Ha ezt a kínzást „túlélte” Tubrok, akkor egy igencsak egyedi és extrém dolgot talált ki Ingrid. Mind a kettejüknek hozott egy-egy pár karkötőt és bokakarkötőt. Ezek pedig speciálisak voltak, ugyanis anti-gravitációsak voltak, így amint bekapcsolták őket a viselőt a levegőbe emelték. Ingrid így szándékozott most szeretkezni a férfival. Mivel valószínűleg Tubrok ügyetlenkedik egy kicsit a mozgásnál, irányításnál, így a leeséssel járó esetlegesen előforduló sérülések elkerülése végett az ágyra essenek, ha leesnek. Természetesen mindezt csak úgy és akkor próbálták ki, hogyha Tubrok is akarta, hogyha nem volt benne az ilyen extrém dologban, akkor természetesen nem erőltette mindezt. Azt szerette volna, hogy a férfi tényleg szeretné kipróbálni és nem csak azért, hogy neki kedvezzen. Szóval az egész csak Tubrokon múlt, ha belement, akkor mivel Ingridnek nem ez volt az első ilyen nullagravitációs feelingű szeretkezése, így pontosan tudta, hogy miként kell a másikban megkapaszkodni és mozogni szeretkezés közben. Így most a munka nagyobbik része valószínűleg rámarad, mert neki könnyedén megy. Ebben a helyzetben könnyebb volt a lábaival és karjaival is átölelni a szerelmét is még úgyis, hogyha éppen ő maga volt felül. Itt végre kiélvezhette és megmutathatta azt is, hogy mennyire akrobatikus tudott lenni, mert sokkalta szabadabban lehetett mozogni, mint az ágyon simán. Most is, mint mindig figyelt arra, hogy mi lenne a legjobb a párjának, mit szeretne, mit szeretne itt kipróbálni és a szerint ténykedett. De ha a férfi nem akart ilyesmit, akkor tényleg nem erőltette, csak bízik abban, hogy valamikor vevő lesz rá majd Tubrok. Így ezen esetben pedig maradtak a hagyományos pózoknál lent az ágyban.
Ha Tubrok kifogy az ötletekből, akkor saját maga még felhozza mindenképpen, hogy visszamehetnének most így kicsit később abba a hangulatos barlangszerű, kristályos részbe, hogy ott az egyik medencében is szeretkezzenek, illetve valószínűleg saját magukat ismerve a zuhany alatt is ellesznek. Igazából fogalma sincs, hogy Tubrok mennyi ideig fogja most bírni, vagy mennyi időre tervezte mindezt, de azért még arra is igyekszik figyelni, hogy mikor kezdi magát nagyon túlhajtani a férfi, mert akkor inkább idő előtt véget vet a szeretkezésnek, nehogy a férfinak bármi baja legyen. Hiszen még mindig a merénylet hatása alatt is lehet, nem beszélve az egyéb körülményekről. Így igyekszik erre is ügyelni, de csak akkor fejezi be gyorsan az egészet, ha az káros lenne a párjára. De addig pedig még ki tudja, hogy mennyi minden fog történni.


template nélkül:

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Rocksolid - Page 5 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 5 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Bishop Hétf. 26 Márc. 2018, 21:51

+18
~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~

Tubrok szavai ellenére Ingrid továbbra is úgy érzi hogy nincs szüksége arra hogy kifújja magát. Ahogyan mély búgó hangon válaszol de bele kell lihegnie az nagyon beindítja a férfit, mintha csak azt sugallná neki hogy menjen és kapja el. Így aztán még annyira sincs szükség a rásegítésre mint korábban. A következő pózban természetesen tudja Tubrok hogy nincs ereje lefogni Ingridet, de igyekszik a lehető legjobban lenyomni őt és fenntartani az illúziót a nő örömére. Szükség is van arra a másfél órára hogy Ingrid teljesen kikészüljön, Ragal ugyan kezd kifulladni, de nagyon tetszik neki ahogyan Miller már csak néma sikolyokra képes és ahogyan reszket alatta és a takarót harapja. Még  mielőtt ennyire kész lenne Ingrid Tubroknak az a kérdése hogy zongorázzon gyorsabban a férfiasságán, mert annyira odavan az érzésért.
Miután már mindketten kikészültek a jó értelemben, Ingrid nekilát a férfi megbüntetésének. Ragalnak rendkívül tetszik a nő látványa a domina ruhában és már akkor tudja hogy ezt nem fogja könnyen "megúszni". Az elején még viszonylag tartja magát és nagyon élvezi a megcsapdosást és elfenekelést. A gondok a lovaglásnál kezdődnek amit tényleg alig bír ki, a férfiassága is folyton rángatózik minden kis mozdulatra és próbálna elmenne, de ezt nem teheti meg, Tubrok főkent csak hörög és nyög és próbálna mozdulni de nem teheti. A harapdálásnál és a férfiasságának nyalogatásánál viszont nem tudja már magát visszafogni és könyörögni kezd Ingridnek had élvezhessen el. A könyörgés ellenére azonban hosszan bírja és végig élvezi, és ha Miller gonosz módon csak otthagyja a kínzás végén azt sem veszi rossz néven sőt örül hogy Ingrid végre nem bánik vele annyira kesztyűs kézzel mint eddig a kínzások terén. Az egyedi és extrám szeretkezéssel sincs gondja a férfinak. Bár kissé meglepődik, örömmel belemegy abba amit a nő akar és örül hogy végre megint a nő kért valamit. A kar és lábperecek remekül működnek, de jól gondolta, mint bárki más első alkalommal, Tubrok ügyetlenkedik. A levegőben maradás jól megy a férfinek de amikor mozdulni próbál folyton bepörög és egyik irányból a másikba pörög. Tehát tényleg Ingrid segítségére és vezetésre van szükség. Az ügyetlenkedéstől eltekintve az ötlet és a szeretkezés rész nagyon bejön Ragalnak. Ingrid remekül ki tudja használni akrobatikus alkatát és szinte megbabonázza a párját mindezzel. A mozdulataival amennyire tud folyton segít Ingridnek, és ha már ennyire élvezi a nő idomainak látványát, végig simogatja minden helyen amit csak elér és ami csak előtérbe kerül az adott helyzetben. A nullgravitációs szeretkezés összességében nagyon jól sikerülhet, persze ez attól függ mennyire zavarja Ingridet hogy a párja még tapasztalatlan nullgravitációban de amilyen gyors tanuló, legközelebb már biztos vállalkozóbb lesz.
A folytatásra már lenne sok ötlete Ragalnak, de eszében sincs kihagynia azt amire a nő gondolt, odalent a barlangfürdőben. Ami a férfi saját részét illeti legszívesebben hosszú órákon át szeretkezne odalent a medencében beleadva mindent hogy boldoggá tegye Ingridet. Vad és szenvedélyes mint mindig de a környezethez illően próbál még odaadóbb lenni a szokásosnál. Az összes szokásos "medencés" pózukat végigpróbálhatják és még újakat is. Amikor már nem bírják a medencében akkor a parton folytathatják tovább és akárcsak korábban a medence partján Tubrok most is nagyon odateszi magát hogy nagyon hangosan sikoltozzon Ingrid. A hosszú órák után kifelé menet a zuhanyzó alatt tudnak felfrissülni, akár hűvösebb víz alatt. Nem meglepő módon itt is mint máskor is remekül elütik az időt és elszórakoztatják egymást. Ingrid mivel folyamatosan vizsgálja a szerelme testét és figyeli túlhajtja-e magát a férfi érzékeli hogy még semmi ilyenről nincs szó. Eszébe is jut hogyha most ennyire szinkronizálódtak és flottásként ilyen jól tudja regenerálni a párját, akkor igazából a férfi kimerülése csak attól függ mennyi vér is van benne. Mindenesetre a zuhany alatt Ingrid kezei valahogy felkötöződnek a kapaszkodóra és ismét a férfi nyakában találja magát, egy igen hosszú orális kényeztetést élvezhet így. De egyéb pózokban is szívesen magáévá teszi a férfi ameddig meg nem unják a zuhanyzót.
Visszatérve a hálóba Tubrok magához ragadja a kezdeményezést és rengeteg ötlete van a folytatásra. Az egyik szerint mindketten állnak és Ingrid egyik lábát szinte merőlegesen felhúzza, de nem köti meg semmihez hanem csak a felsőtestéhez támasztja és szabadon tudja nyalni és csókolni és simogatni, mialatt így állva szeretkeznek, pontosabban Ingrid csak egy lábon állva. Utána azt kéri Ingridtől kapaszkodjon az ágytámlába, ő maga hátulról megemeli és tartja őt és úgy folytathatják. Nem tud annak ellenállni hogy egy ponton ne kötözze össze "hernyónak" Ingridet és ne próbálja meg kikészíteni, csak azért hogy utána a következő helyzetben már rendkívül odaadó legyen. Lovagló és fordítva lovagló pózokat is végigzongorázna Ragal, de ezúttal megragadja a nő csípőjét és nem hagyja annyira dolgozni, maga akarja a dolgok oroszlánrészét végezni. Ha Ingrid nem bánja akkor felkapja őt és akárcsak korábban állva szeretkeznének, ugyanúgy, bevallottan nagyon imádta azt Tubi és meg is mutatja hogy nem csak a ruha miatt. Most is hasonlóan szenvedélyes lesz és teljesen beleveszik a szexbe. Nem csoda ha megint úgy érezheti magát Miller mintha egy birodalmival lenne. Ezeken kívül még jó néhány "hagyományos" póz van a férfi listáján és egy-kettő a gyógyszexen bevált mellett. Egy hatvankilences pózt mindenképpen igyekszik belefűzni Ragal, szerinte már túl régen próbálták. Persze ha Ingrid mást akar, vagy máshogyan vagy vissza akarja venni a vezetést akkor úgy tesz ahogyan a nő akarja.
Tubrok pózról pózra lesz egyre szenvedélyesebb, Ingridtől egyre inkább beindul és egyre jobban akarja őt, igazán forr a vére és a vágyai. A vége felé valóban egy északi csődör válik a törzsfőből. Összesen 2,1 napot szeretkezik a páros és mint egy birodalmi párnál a végén mindkettejüknek egy hatalmas és hosszú orgazmusa van, jelezve hogy tényleg itt a vége. A hatalmas ágy prémes takaróin feküdve fújhatják ki magukat az egész után. Időközben ami feltűnő lehet, Ragal korábban még csak éppen serkenő szőrzete, "bundája" a hosszú idő miatt és mert nem tudta befolyásolni egészen megnőtt.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 28
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 5 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Miller lányok Szer. 28 Márc. 2018, 14:30
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Visszatérés Rocksolidba
Lady Ingrid Stephanie Miller-Osborn
Flotta tiszt, Rocksolid leendő úrnője


Játékostárs(ak) neve: Tubrok Ragal (Rocksolid törzsfője)

+18
~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~
A szeretkezés alatt természetesen miden kérését teljesítette a párjának, amit csak szeretett volna, ilyen volt az is, hogy gyorsabban zongorázzon a férfiasságán. Sikerült nagyon, de nagyon kikészítenie a párját a kínzásnál, a könyörgést meg sem hallotta és inkább egy gömbbel némította el a férfit, hogy had szenvedjen csak tovább. Úgyis tudta, érezte azt, hogy ezt akarja a másik, ahogyan azt is, hogy mikortól szeretett volna elmenni. De mindezt nem engedte meg neki, csak maximum sok-sok óra szenvedés után. Ezek után Ingrid örült meg nagyon, amikor kiderült, hogy Tubrok benne van az extrém szeretkezésben és örömmel kipróbálná. Ahogyan a nő sejtette elsőre még ügyelten volt a másik, de szerencsére saját maga tudta irányítani magukat, így minden olyan lehetett, mint ahogyan azt ő maga képzelte. Az pedig külön csak rátett az egészre, hogy érezte, hogy máskor is kipróbálná mindezt a férfi. A későbbiekben még először azok a dolgok kerültek előre, amiket Ingrid gondolt ki, utána pedig mivel Tubroknak is megannyi volt, így azokat is szépen sorba vették. Egyik ellen sem volt kifogása, ahogyan a 69-es ellen sem, így emiatt a férfi külön lelkes lehetett. Amíg a zuhanyzóban voltak tűnt fel neki, mintha sokkalta jobban regenerálná a férfi jelenleg és minden csak attól függ, hogy mennyire „hamar” fárad ki a párja. Így akár egészen sokáig is tarthatott minden. Valóban így is volt, valamivel több, mint két napig tartott a mostani szeretkezésük. Ahogyan az Ingrid számára nem volt újdonság mind a kettejüknek hatalmas lezáró orgazmusa volt a szeretkezés végén. Most ezzel az egésszel legalább Tubrok is érezhette, hogy milyen egy birodalmi szeretkezés.
Ingrid egészen eddig nem regenerált igazán, mert tényleg nem akarta, hogy a párjának minden egyes alkalommal újra és újra az elejéről kelljen dolgoznia. Talán, ha egyszer majd ő is génkezelt lesz, akkor nem így lesz, de addig igen.Most igyekezett mélyebb levegőket venni, hogy ezúttal már tényleg regeneráljon a szervezete. Ahogyan már kezdte összeszedni magát nézett körbe, hogy mi is a helyzet maguk körül. Az szinte egyből feltűnt most már neki, hogy a férfi „bundázata” ismét megnőtt, pedig igencsak kicsi volt, amikor megérkezett ide, vagy éppen elkezdték a szeretkezést. Így abban már most biztos volt, hogy több, mint egy napig szeretkeztek. Ahogyan kinézett az ablakon és az időt próbálta belőni, ami szerint már sötét volt. Mivel hamar sötétedik, így a közel másfél nap is lehetett az idő, vagy akár kettő. Úgy érezte, hogy ez Tubrok „állapota” alapján közelebb állhat a valósághoz. Még jó, hogy volt lehetősége arra, hogy a pontos időt megszerezze, megkérdezze. Így pihegés közben, mielőtt még megszólalt volna bármit is, azonnal csatornát nyitott Maniac irányába.
~ Mi a pontos idő? ~ kérdezte. ~
Ha megkapta a választ, akkor elégedetten mosolyodott el annak fényében, hogy mennyi ideig bírta a párja. Roppant elégedett volt az egész szeretkezéssel, nem csak a hosszával, de a minőségével is. Néhány pillanatra végigfutott a fején, hogy vajon azért törte magát ennyire Tubrok, mert mondta korábban, hogy a saját kívánsága az lenne, hogy egy egységig legyenek együtt. Amit persze nem lehetett így sem kivitelezni, maximum akkor működött volna, hogy a férfi minden csepp vérét a sajátjával pótolja.
< - 2,1 nap telt el azóta, hogy nekiláttunk a dolgoknak – mondta mosolyogva. >
Kíváncsian pillantott a férfira, hogy mit is fog szólni mindehhez. Közben pedig már megvoltak a fejében azok, hogy mi is legyen a nap folytatása. Persze sejtette, hogy több mint két nap után Tubrok aludni akar, de előtte még jó lett volna egy zuhanyt letudni, ahogyan enni is. Nem saját maga miatt, hanem a férfi egészsége miatt. Ennyi energiát valószínűleg még soha sem használt el, mint amit most, így hiába regenerált a szervezete és regenerálta Ingridé is, ennie kellett.
< - Az alvás előtt milyen sorrendben szeretnéd a dolgokat? – kérdezte. – Előbb fürödjünk aztán együnk és intézd el a dolgaidat a mosdóban? Ez lenne célszerű, bár a mosdó, fürdés és evés még jobb, mert mire végzünk mindennel, addigra kész lesz az étel is. >
Mondta el a javaslatait. Annak függvényében fog cselekedni, amibe a párja belemegy. Ha elsőre megy ki a mosdóba, akkor bevárja őt a hálóban, közben rendel magának reggelit is, ami ugyanaz lesz, mint előző nap, az apróra vágott, szószos sült hús pirítóssal, hozzá gyümölcslevet és pudingot desszertnek. Ha a férfi visszajött, akkor kézen fogva igyekszik vele eljutni a fürdőbe, ahol bármiféle provokálás nélkül segít megfürdetni Tubrokot, még hajmosás tekintetében is. Utána jöhetett a szárítkozás és a visszatérés a hálóba, ahol remélhetőleg már készen is lesz a reggeli és felhozta az android. Mivel nem akarja semmivel sem elvonni a párja figyelmét, így felvesz egy köntöst, amit össze is köt magán egy selyemövvel. Ha már nekiláttak enni, akkor szólal meg újra.
< - Mi volt a véleményed az elmúlt két napról? – kérdezte mosolyogva. – A lezárása olyan volt, mint egy birodalmi párnál, így te magad is átélhetted ezt. >


template nélkül:

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Rocksolid - Page 5 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 5 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Bishop Szer. 28 Márc. 2018, 23:20

+18
~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~

Mindketten rendkívül élvezik a szeretkezést, ami igazán hosszas és intenzív. Az összes szexuális vágyukat kiélhetik van rá bőven idejük és kölcsönösen is kaphatóak mindenre amit a másik akar. A végére mindketten igencsak kikészülnek a jó értelemben, nem csoda ha az utolsó orgazmus után pihegve kötnek ki a takarón. Tubrok a maga részéről már teljesen belefeledkezett a szeretkezésbe és a férfi ösztönei szinte teljesen átvették felette az irányítást így ő most kezd feleszmélni. Közben Ingrid már a környezetet vizsgálja és nagyjából megállapítja mennyi idő telhetett el, de a pontos időt is lekéri. A mosolyának nagyon örül a férfi, bár akkor még nem is tudja miért. Amikor meghallja mennyi idő telt el Tubrok is félreérthetetlenül és elégedetten mosolyodik el. Fúj egyet aztán Ingrid felé fordul.
< - Remek előzetes az ajándékodhoz. - válaszolja szintén mosolyogva a férfi. >
Ebből Ingrid már tudhatja a ki nem mondott kérdésére a választ, bizony a férfi azért törte magát ennyire mert korábban mondta az igényeit, és persze a szexuális anyagáramlás is megzabolázta a férfit. Ragal próbál nyújtózkodni aztán ellazítani az izmait, közben a szakállába túr megnézve az mennyit nőtt, de lepillant a mellkasszőrzetére is szemlélve "bundásodását". A további kérdésen és Ingrid összeszedettségén ismét elmosolyodik, aztán megpróbálja magát felküzdeni az ágyon majd kiküzdeni magát az ágyból.
< - Mosdó, zuhany, evés szerelmem. >
Feleli röviden és gyorsan a mosdó felé veszi az irányt. Az ajtóból még eszébe jut valami amin elvigyorodik.
< - Nagyon remélem nem fog égetni ha vizelek, mert akkor még két napot kell várnod rám. >
Jegyzi meg a férfi komolytalankodva. Bár a magas regeneráció miatt biztosan nincs semmi baja a törzsfőnek, Ingridnek eszébe juthat amikor korábban, a mérgezés előtt, a kelleténél több időt töltött a földi gondjaival a férfi, erre lehet ez a magyarázat. Most azonban nem tölt túl sok időt benn Ragal, csak annyit amennyi minden ottani szükségletét lefedi. Időközben Ingrid könnyen összeszedheti magát és rendelhet reggelit. A fürdőbe kézen fogva mennek, ott pedig nekilátnak egymást megfürdetni, hajmosás terén is. Tubrok örömmel veszi amit kap és szívesen viszonozza. Most hogy érezhetően teljesen kielégült a férfi sokkal jobban tud szerető mellett/helyett komoly partnerként viselkedni. Mint általában most is van néhány bókja Ingrid testére. A szárítkozás alatt Ragal megkérdezi mennyire zavarja a nőt most a bundája, mert ha zavarja akkor lézerrel gyorsan megszabadul tőle. Ez teljesen Milleren múlik. Visszatérve a hálóba a "reggeli" már ott várja őket. Követve a nő példáját a férfi is magára vesz egy selyem köntöst és abban lát neki az étkezésnek, bár először iszik mert szomjas. Amikor már nekifogtak az étkezésnek teszi fel kérdéseit Ingrid. Először szavak helyett egy rövid csókot/puszit kap válaszként.
< - Minden percét élveztem. Imádtam. De Te is érezhetted. - feleli - Néha "túlságosan" is belejöttünk. Különösen az utolsó órákban. Te már nagyon elolvadtál Boszorka. Amit a levegőben csináltunk az különleges és erotikus volt. A büntetés pedig... őrjítő. - aztán válaszol a másik felvetésre is - Úgy éreztem nagyon nem akar elállni, az eddigi legjobb és leghosszabb orgazmusom volt. >
Tubrok most amúgy sem tudja leplezni a gondolatait, a kellemes meglepettségeket, vagy éppen ahogy elvesztette a külvilágot a vége felé, mennyire tetszett neki a nullg szeretkezés, a barlangfürdő és hogy nem bánná ha Ingrid még könyörtelenebbül büntetné. Természetesen visszakérdez minderre.
< - Te milyen véleménnyel vagy? - harap az alsó ajkába - Fejlődök? >
A választ kíváncsian várja és figyelmesen hallgatja. Utána a vacsorát is folytathatják, de néhány falat után Tubroknak megint eszébe jut valami és kezét Ingrid combjára csúsztatja.
< - Mielőtt pihennénk kérlek hívd fel Greget, nem akarom ellopni az anyukáját. - hogy ne tűnjön annyira túlfigyelmesnek mást is hozzátesz - És a feletteseidet is keresd fel, és a barátaidat, bár nekik már biztosan szóltál amíg gyógyultam. >

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 28
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 5 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Miller lányok Pént. 30 Márc. 2018, 00:00
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Visszatérés Rocksolidba
Lady Ingrid Stephanie Miller-Osborn
Flotta tiszt, Rocksolid leendő úrnője


Játékostárs(ak) neve: Tubrok Ragal (Rocksolid törzsfője)

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~
A roppant hosszú szeretkezés végén Ingrid elmondta Tubroknak, hogy mennyi ideig tartott az egész, mire a férfi elégedetten mosolyodott el és fújtatott egyet. A válaszából pedig meg is tudta a nő, hogy tényleg azért volt ez most ennyire hosszú, mert ő maga korábban felhozta, hogy szeretne valamikor egy egész egységes szeretkezést. Picit morcos volt amiatt, hogy még betegen, talán sokk hatása alatt ennyire megerőltette magát a férfi. Pusztán csak azért, mert a párja egészségét féltette, igazából bőven kibírt volna akár több egységet is saját maga szeretkezés nélkül azért, hogy Tubrok tökéletesen rendben legyen. Noha tudta tökéletesen, hogy a férfi nem bírta volna ki, amire már az előző napok is bizonyítékot adtak.
< - Attól még most is pihenned kellett volna – koppintott a férfi orrára. – És tudom, hogy még így sem tudsz egy teljes egységet kibírni, ahhoz trükközni kell. És nem szeretném, hogy miattam túlerőltesd magad, vagy belső sérüléseket szerezz. Így majd erre azok után térünk vissza, ha már tényleg minden tekintetben rendben leszel. >
Mindezt teljesen komolyan gondolta, hogy amíg nincs rendben a férfi, addig erről hallani sem akar. Itt most tényleg nem a fizikai gondokra gondolt, hiszen azokat a vér és az anyagáramlás már régen rendbe hozta. Sokkalta inkább a mentális gondokkal, károsodásokra gondolt. Lehet, hogy most roppant erősnek mutatkozott a férfi, hogy meg sem ártott neki, hogy ő mindent kibír és ehhez hasonlók. Lehet, hogy sokkot tényleg nem kapott, mert nem ez volt az első eset, sőt ez olyan durva nem is volt, mint amikor a gránát mellette a levegőben robbant fel. De Ingrid a hosszabb távú dolgoktól tartott a leginkább, nem szerette volna, ha poszttraumás stressz jelentkezik a férfinél, mert azt nehezebb kezelni. Közben azért mosolyogva figyelte, hogy miként is méri magát végig a párja és állapítja meg, hogy tényleg annyi idő telt el, mint amit a nő mondott. Amíg Tubrok magát vizsgálgatta, addig Ingrid fel is sorolta, hogy mi legyen a folytatás és milyen sorrendben. Szerencsére a férfi sem ellenkezett és el is indult a mosdóba. A visszaszólt szavakon elmosolyodott és nem bírta megállni, hogy ne szóljon vissza ő maga is.
< - Látod, látod – mondta megjátszottan kioktatóan. – Mégis nekem kell szólni, hogy járj rendesen mosdóba. A következő lépcső az lesz, hogy a veséid kezdenek fájni, vagy az ízületeid ettől! >
Valószínűleg a végét már hangosabban kellett mondania, mert nem várta meg Tubrok, hogy befejezze a szavait. Amíg a férfi a mosdóban volt, meg is rendelte a reggelit, így már bármiféle akadály nélkül mehettek a zuhanyzóba. A fürdőben mivel semmilyen olyan dolog nem történik, ami az esetek többségében szokott, így csak megfürdették egymást és megmosták a másik haját. Ingrid csak mosolyogva vette tudomásul a bókokat és puszit adott érte köszönetképpen. Amikor Tubrok felajánlotta, hogy most gyorsan megborotválkozik, akkor azt felelte, hogy annyira nem, mert most úgyis aludni fognak, szóval bőven ráér az, hogy majd reggel alvás után borotválkozzon a férfi. Most úgyis fáradt, nem akarta még ezzel is tovább terhelni őt. Így a szárítkozás után mind a ketten vissza is tértek a hálóba, ahol már várt is a reggeli, ami sokkalta inkább vacsora volt mind a kettejükre. Az is jelezte, hogy most tényleg enni fognak, hogy nem csak Ingrid vett fel egy köntöst magára, hanem a férfi is. Saját maga értelemszerűen nem volt szomjas, de azért egy-két kortyot ivott a gyümölcsléből, amíg Tubrok re hidratálta saját magát. Mikor már nekiláttak az étkezésnek, akkor kérdezett egy-két dolgot. Nem is volt lehetősége semmit tenni, mert rögtön egy csókot kapott a szájára, igazából ebben már minden benne volt. Nem találta csodának, hogy mindent imádott a férfi, ezt érezte már valóban szeretkezés közben.
< - Direkt nem regeneráltam, hogy nagyon oda legyek – felelte. – Egy egységnél minderre nem lenne szükség, de tényleg nem akartam azt, hogy úgy érezd, hogy mindig az elejéről kell kezdened mindent, elég frusztráló lett volna már fél nap után is. >
Teljesen őszintén gondolta, persze ez is olyan volt, hogyha mindketten génkezeltek lennének akkor nem lenne gond, de így tényleg nem akart kitolni a párjával. Közben pedig érezte azt is, hogy a szavak mellett miket gondol Tubrok, mert egyáltalán nem tudta elrejteni a gondolatait. Amikkel megerősítette azt, amit mondott, plusz ott volt még, hogy sokkalta több kínzást is kibírna, amikor éppen Ingrid a domina.
< - Neked újdonság lehet, de ez a génkezeltek között teljesen megszokott, hogy egy hosszabb orgazmussal van vége a hosszabb szeretkezésnek – magyarázta. – Sejtem, hogy mennyire furcsa lehet neked mindez. >
Képtelen volt megállni azt, hogy ne nevessen fel, amikor Tubrok a kérdésénél az alsóajkába harapott. Most ő is megtette ugyanezt és szándékosan olyan arckifejezést öltött, mintha nagyon gondolkodna. Szándékosan nem gondolt semmire, teljesen üresen hagyta a fejét, hogy ezzel is húzz a párját, most különösen, hogy már képes volt könnyedén olvasni benne is Tubrok, azonban így semmit sem észlelhetett. Csak akkor fog válaszolni, hogyha meglátja, vagy megérzi a másik felől a türelmetlenséget. Imádta látni, hogyha a férfi türelmetlen, így ezért is igyekezett most is „kicsikarni” belőle mindezt. Amint megvolt, akkor először még mindig gondolatok nélkül egy puszit adott a férfi arácra és orrára, majd sejtelmes mosollyal húzódott el.
< - Nem lehet rád panaszom – kacsintott a párjára és a választ mély, búgó hangon mondta. >
Ezek után folytatták a vacsorát, amikor Tubrok a combjára csúsztatta a kezét, akkor kissé meglepődött. Elsőre azt hitte, hogy a férfi próbálkozik máris, de kiderült, hogy nem erről van szó. Kellemesen érintette, hogy ennyire figyelmes volt a párja, de csak legyintett minderre.
< - Majd alvás után felhívom Greg-et – ígérte meg. – Ha hosszan beszélek vele, akkor nem tartalak fel. Ami a feletteseimet és barátaimat illeti… tudod, hogy voltam két napja dolgozni, amíg aludtál. És inkább neked kellene életjelet adnod magadról, ha engem akartak elérni Maniac jelzi, hogy lefoglalt vagyok, az esetedben pedig hihetik azt, hogy meghaltál. >
Bízott benne, hogy a férfi nem fog ellenkezni, hanem belátja, hogy Ingridnek van igaza mindebben.


template nélkül:

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Rocksolid - Page 5 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 5 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Bishop Hétf. 02 Ápr. 2018, 00:25

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~

Ingrid érezheti amint a párjának milyen furcsa hogy tudja, az elmúlt két napban végig igénybe vette a testét, nem ivott, nem evett, nem csinált semmilyen létszükségleti dolgot a légzésen kívül és mégis él, holott sima emberként halottnak kellene lennie. Tudja hogy a birodalmiaknál ez megszokott de neki még új és fura az életösztönének. A dorgálásra amit kap eszében sincs ellenkezni, egyetértően bólint.
< - Tudom. De fizikailag legalább teljesen regeneráltál. - jegyzi meg - Egyetértek, viszont vissza fogunk térni rá, nem fogod megúszni az ajándékodat! >
Jelenti ki és mosolyodik el, aztán folytatja.
< - Ami a poszttraumás stresszt illeti, a történtek után biztosan lesz, de Te azon is tudsz majd segíteni Boszorka. >
Válaszolja ezt már teljesen komolyan Miller gondolataira. Ragal valóban nem aggódik, ha Ingrid érintéssel és testfolyadékokkal ilyen szinten tudja őt gyógyítani, akkor a mentális gondjait is tudja majd fizikai úton ápolni. A nagy aggódás közben azért a szerelmesek mosolyogva figyelik egymást mialatt kifújják magukat. Miután nehezen feltápászkodik az ágyból Ragal a mosdóba megy. Ingrid jól gondolta, a válaszának végét már hangosabban kell a párja után kiabálnia, ugyanis az becsukja az ajtót egy széles mosollyal. Nem telik el sok idő - tehát nincs semmiféle gond - és a férfi visszatér és mehetnek a zuhanyzóba. Ott a hajmosáson és fürdésen kívül más nem történik, maximum a szárítkozás. Tubrok kifejezetten frissítően éli meg hogy ennyire ki van elégülve. A hálóba visszatérve nekiláthatnak az étkezésnek. Amikor Ingrid elárulja hogy miért is nem regenerálta magát - bár a férfi már tudta - kap egy hálás puszit.
< - Nagyon figyelmes tőled. Kifejezetten szeretek rajtad dolgozni, de biztosan hamar frusztrált és fáradt lettem volna. Nem is frusztrált, bőven kifáradtam volna egy nap után. >
Tubrok most kivételesen nem kérkedik és túlságosan magabiztos pontosan tudja hogy voltak részek amikor már kifulladt és ömlött róla a víz, hát még ha a szerelme folyton regenerált volna, hamar odalett volna. Azt még egyikük sem tudja hogy génkezelés után Tubrok átlag felett teljesítene egyébként és semmi ilyen problémájuk nem lenne. Közben nem igen tudja a férfi elrejteni elégedett gondolatait is.
< - Furcsa. - bólint Tubrok - Valóban, megtaláltad a jó szót. >
A férfi ezután teszi fel a kérdést ő vele elégedett volt-e a párja, megfelelően fejlődik-e az elvárásaihoz. Ingrid az ajakba harapáson nagyon jól szórakozik és hasonlóan tesz ő is. Mindezzel nagyon hamar türelmetlenné teszi Tubrokot, habár az tudja hogy csak játszik vele, de kíváncsi a válaszra. A kacsintás, a mély búgó hang és előtte a puszi már bőven elég válasz a férfinek, a szavak csak extrák. Ragal önértékelése szépen megerősödik és ugyanakkor örül hogy már elég Ingrid számára. Már a vacsora folytatása közben jut eszébe még a férfinak Greg és rögtön fel is veti, Miller meg is nyugszik hogy nem megint próbálkozni támadt kedve a párjának. A válasz picit meglepi Ragalt, de érti.
< - Igazad van. Tényleg kellene üzennem... Bár az androidok láttak minket meztelenül sétálgatni, az már elég sokat sejtet. Majd alvás után megejtem. >
Ami az alvást illeti, még egy kis beszélgetés és a vacsora befejezte után Tubrok elálmosodik, és ha lehet minél hamarabb lefeküdne aludni. Ha a nőt nem zavarja, akkor oldalt fekve őt hátulról teljesen átölelve és hozzábújva aludna vele. Ingrid valószínűleg megvárja ameddig a férfi elalszik és csak aztán hunyja álomra a szemeit ő is. Millernek három órát kell aludnia, tehát három óra múlva ébred fel és nyílnak ki a szemei.
Addig amíg aludt ellenben álmodott, vagyis látomása volt amire felébredéshez közeledve elkezd emlékezni. Calt és Erénát látja, mindketten ki vannak öltözve, Cal egészen hivatalos de kicsit egyenruhás darabokban, tőle megszokott stílusban, Eréna egy fekete estélyiben. Cal egy kényelmes fotelben ül, Eréna pedig az ölében, még át is öleli őt. Kellemesen csevegnek egymással, még egy-két csók is elcsattan. A mozdulataik, testtartásuk, viselkedésük arra utal hogy már összeszokott párost alkotnak. Ezt megerősíti hogy a beszédtémáik között a gyerek is felmerül. A környezet pedig olyan mintha egy birodalmi családi partyn, újévi bulin vagy hasonlóan vennének részt. Ingrid még magát is látja egy-két pillanatra ahogy Cal-tól kérdezi kér-e valamilyen italt. Ezután kicsivel a látomás véget ér. Rengeteg kérdés merülhet fel Ingridben, nem tűnt túl biztosnak a látomás, mintha csak egy valószínű de törékeny jövőképet látott volna.
Az ébredés után Ingrid nekiláthat a szokásos dolgoknak, amelyeket ilyenkor szokott tenni, a kommunikátort használva, vagy akár gyorsan távozhat is a Rocksolidból térváltással. Tubrok még három óra múlva ébred kipihenve, a vér miatt hat óra alvás bőven elég neki. A reggel alakulásától függően sok minden történhet, de a férfi terve alapból az hogy gyorsan összeszedi magát, felöltözik és elmegy dolgozni hogy visszaüljön a nyeregbe a Rocksolidot illetően. Bár ha ez Ingrid ellenére van, szívesen marad vele a csarnokban.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 28
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 5 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Miller lányok Kedd 03 Ápr. 2018, 00:00
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Visszatérés Rocksolidba
Lady Ingrid Stephanie Miller-Osborn
Flotta tiszt, Rocksolid leendő úrnője


Játékostárs(ak) neve: Tubrok Ragal (Rocksolid törzsfője)

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~
Ingrid pontosan ismerte azt az érzést, amiben most Tubroknak része volt, hogy mennyire furcsa neki, hogy él, miközben halottnak kéne lennie az elmúlt két nap nyomán. Ha más nem is, már szomjan kellett volna halnia, kiszáradnia, most mégis jobban érzi magát, mint bármikor. Saját maga is volt ilyen helyzetben, amikor valamivel több, mint öt éves volt és megkapta a génkezelést. Számára is nagyon furcsa volt az első pár egységben. Bár Tubroknál mire megszokná, addigra pont elmúlik majd a vér hatása. Igaz a „visszafejlődés” legalább lassú, így nem fog neki annyira feltűnni, hogy újra többet kell aludnia, étkeznie, hiszen szépen lassanként lesz egyre több és több, mire újra a régit éri el. Az egész végén még meg is dorgálta egy kicsit, amire ezúttal nem ellenkezett a párja. Nem is volt mire, hiszen teljesen jogos volt mindaz.
< - Lehet, hogy fizikailag igen, de egy élethez nem csak a testre, hanem a lélekre is szükség van. Ahhoz, hogy teljesen egészséges legyél egészséges test és egészséges lélek is kell. Amíg ez nem történik meg, addig nem mondom azt, hogy meggyógyultál és szerintem az orvosod sem. >
A HPI-ben erre is könnyű módszer volt, Maniac-el helyre lehetett tetetni a mentális problémákat, ha valaki nem tudott megküzdeni velük, de Tubroknak mindez nem állt módjában. Annak örült, hogy abban a férfi is egyetértett, hogy bizonyosan lesznek lelki vonatkozásai is mindennek, abban viszont Ingrid nem, hogy ő lenne a legjobb abban, hogy ezt orvosolja. Nem a férfi orvosa volt, noha a feltöltések miatt a föld összes – HPI-t nem számolva – pszichológusánál és pszichiáterénél fényévekkel jobb volt. Főleg, mert a férfi úgy gondolta, hogy fizikálisan tudja majd azokat orvosolni. Valószínűleg szexre gondolt, de ez csak a dolgok elodázása volt, nem pedig tényleges megoldás. Magában forgatta csak meg minderre a szemeit.
< - Szerintem inkább szakember kell, mintsem én – mondta. – Noha tudnálak pszichológusként, vagy pszichiáterként kezelni, de szerintem erre nem én lennék az ideális személy. Vagy ha akarod, akkor Maniac-el is megoldhatjuk, mint ahogyan mifelénk szokás, néhány pillanat, de tudom, hogy ezt te nem szereted. >
Bár lehet, hogy téved és ennél inkább szeretne mihamarabb a gondokon túlesni a férfi. A mosdónál tényleg a férfi után kellett kiáltania, de most nem lehetett gond, mert hamar visszatért. Ezek után gyors zuhany következett és már vissza is jöhettek a hálóba, hogy vacsorázzanak. Itt, mint mindig most is beszélgetni kezdtek és Ingrid megerősítette Tubrokot abban, hogy miért is nem regenerált a szeretkezés alatt. Ez tényleg igaz volt, közel sem bírt volna ennyit a férfi, ha mindig előröl kellett volna mindent kezdeni, ezzel a nő is egyetértett. Lehet, hogy jó állóképessége van a párjának, de egy flottással azért mégsem veheti fel a versenyt. Így bólogatott is és ő maga is megszólalt.
< - Igen, én is teljesen biztos vagyok benne, hogy egy nap után kidőltél volna – mosolygott. – Azt pedig senki sem szerette volna. >
A folytatásban Ingrid a ki nem mondott gondolatokra is felelt és megfogalmazta azt a szót, amit a párja érzett igazából, de ő nem találta a megfelelő szót rá. Ezek után kérdezett rá a férfi arra is, hogy elégedett-e a nő vele, aki szándékosan húzni kezdte Tubrok agyát, aminél meg is kapta a várt eredményt, hogy hamar türelmetlen lett a párja, főleg, hogy semmire sem gondolt e közben, csak hagyta, hogy a másik türelmetlenkedjen. Már a szavai előtt megejtett mozdulatok, tettek elmondtak mindent, és erre csak rátettek a szavai is. Érezte, hogy megint mennyire megnőtt a férfi önbizalma, nem mintha eddig nem lett volna amúgy is hatalmas. A válasz után tette a férfi Ingrid combjára a kezét, mire a nő azt hitte, hogy Tubrok próbálkozni akar, szerencsére kiderült, hogy erről szó sincs, mert csak figyelmes akart lenni. Úgyis haza szándékozott menni Ingrid az alvás után, így neki nem kellett felhívnia még Greget, úgyis fogja a fiát látni hamarosan. Ellenben volt valami más, ami miatt a párjának kellett volna életjelet adnia magáról. Tubrok persze védekezett, hogy nem fontos, meg az androidok is látták őket.
< - De szerintem az ajtóban álló végtelenek és az androidok nem egyenlők a népeddel – kacsintott rá. >
Vacsora után még beszélgettek egy kicsit, majd nem volt kifogása az ellen, hogy lefeküdjenek aludni, ahogyan az ellen sem, hogy miként szeretne Tubrok. Valóban, mint mindig most is megvárta, hogy a párja elaludjon és csak utána aludt el ő maga is. Most, hogy az elmúlt két napban nem aludt többet kellett neki is, mint gondolta. Nem hitte volna, hogy három órára van szüksége. Közben pedig volt egy látomása is, ami csak ébredés előbb jelent meg álomként, nem mélyalvásban. Mivel csak a látomásai jelennek meg álomformában, a génkezelésnek hála semmi más, így tudta, hogy ez is egy. Ráadásul ismét a jövőt látta, a saját szemszögéből, vagyis még magát is látta benne. Nem tagadhatta, hogy teljes mértékben ledöbbent azon, amit látott. Eréna és Cal?! Nem, ezt teljesen kizártnak tartotta, már csak azért is, mert ugyan a jövőben nagyon jóban lesz a nővel, de most ki nem állhatta. Soha, de soha sem engedné azt, hogy Cal-hez közel kerüljön. Főleg annyira, hogy gyerek is szóba kerüljön, mert Gregnek nem lehetne féltestvére attól a nőtől! Teljes mértékben ki van csukva! A környezet az otthoni volt, azaz Birodalmi, akkor pedig az Anyahajón voltak, az egyetlen egy reménysugár az volt, hogy ezt nem teljesen fix jövőképnek érezte, hanem egy gyengének. Helyes, akkor mindez csak maradjon is így, legalább is így érezte és így akarta.
Az ébredés után felöltözött és visszament az anyahajóra. Elsőként Greg-hez ment és vele töltött egy kis időt, majd utána munkába. Közben lekérte a friss leveleit is, amiknél igencsak meglepődött, hogy a Rocksolidi Playboy próbált vele kapcsolatba lépni, engedte, hogy megkapja a levelet és felkérést is látott tőlük. Vissza is írt, hogy természetesen elfogja a felkérést. Most is beállította azt, hogyha Tubrok ébredezne, akkor szóljon, így rögtön visszatud menni, most is ezt tette, így ismét egy csókkal köszöntötte a felébredő párját. Azonban, ahogyan megérezte a terveit, azon felnevetett.
< - Ugye tudod, hogy még hajnal van, nem nagyon hiszem, hogy bárki ébren lenne és dolgozna – mutatott rá. – Csak hat órát aludtál, így még van legalább kettő-három órád az előtt, hogy menned kellene dolgozni. Remélem annyira nem akarsz sietni. >
Remélte, hogy sikerült meggyőznie a férfit, hogy legalább a rendes reggelt várja meg az induláshoz és ne szó szerint még éjjel, vagy kora hajnalban induljon el. Ha sikerült, akkor mondja, hogy miket kellene tenni és saját maga is az egyenruhájából kényelmesebb köntöst vesz fel a body és bugyi pároshoz és így megy vissza az ágyhoz.
< - Kezdetnek például reggelizhetnénk és közben elmesélhetem azt is, hogy milyen látomásom volt az éjjel – javasolta. >


template nélkül:

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Rocksolid - Page 5 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 5 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Bishop Vas. 22 Ápr. 2018, 01:37

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~

Ingrid tökéletesen megérti a párjának a furcsa érzéseit, hiszen ő is átélte ezt fiatal korában. Amikor a férfi azonban az "ép testben ép lélek" mondatokat hallja igencsak unja azt, vagyis unná de annyira szerelmes Ingridbe hogy ezt is örömmel hallgatja. A végén bólint egy nagyon picit.
< - Ő biztosan egyetértene veled. - utal az orvosára. >
Azonban a férfi igencsak meglepődik hogy Ingrid nem tudná olyan könnyen meggyógyítani a poszttraumás gondjait, ebből a meglepetésből ki is derül hogy nem éppen gyógyszerekre vagy szeretkezésre gondol.
< - Khm... én azt hittem a szexuális anyagáramlással csak a fejemre teszed a tenyeredet és megpróbálod helyrehozni az idegrendszerem. >
Vallja be továbbra is kicsit meglepetten a férfi hogy nem ilyen egyszerű a helyzet. Bár Ingrid valószínűleg így is meg tudná oldani a dolgokat, ha rákoncentrálna. Az más kérdés hogy egy terápia hasznos lenne a férfinek. Miután kifújták magukat, Tubrok távozik a mosdóba, ez is jó kis alapot ad egy szóváltásra, majd onnan gyorsan visszatér, a szerelmesek elmennek zuhanyozni és aztán vacsorázni. A vacsora alatt most is szóba jön az elmúlt hosszas szeretkezés mint legutóbb, az ilyen nem éppen rövid afférokról mindkettejük szerint érdemes véleményt cserélni. Az utolsó szavakon Ragal kissé elmosolyodik.
< - Pár napja még az egy napnak is örültem volna. >
Ezek után nem sokkal nem is meglepő hogy rákérdez a férfi, Ingrid mennyire volt elégedett vele. Itt Miller egy ideig húzza a párja agyát, igen sikeresen, de aztán elárulja hogy elégedett volt. A folytatásban Tubrok Greg miatt aggódik, Ingrid pedig a Rocksolid népe miatt. A nő szavaira Tubrok csak rosszallóan ingatja a fejét.
< - Nem egyenlőek, de a népemnek be kell érnie ennyi életjellel ameddig ki nem pihenem magam. >
Mondja a végén elmosolyodva. A vacsora bejezte után még egy ideig beszélgetnek, de aztán ideje aludni menniük. Millernek nincs semmi kifogása a párja kérései ellen, így hát hamarosan egymáshoz bújva alszanak el, mint mindig előbb Tubrok aztán Ingrid is. A három óra alvás után ébredezés előtt még egy álma vagyis látomása is támad Ingridnek. A látomáson megdöbben és egyből ellenezni kezdi azt.
Felkelés után egyből az Anyahajóra megy Ingrid, a fiához aztán munkába. Megkapja a fotózásra a felkérést amit el is fogad. Valószínűleg mindenki meglepetésére. Egy kis ideig még dolgozhat aztán Maniac jelzi, hogy Tubrok ébredezni kezd, ezért visszatér a Földre.
Ragalnak sem kell túl sok alvás a benne lévő vér miatt. A szokásos reggeli jóreggelt csóknak most is nagyon-nagyon örül és jól indul ezzel a napja. Hamarosan azonban szembe kell néznie Miller nevetésével és kioktatásával. Tubrok rögtön tudja hogy a párjának igaza van, amint kipillant az ablakon és átgondolja a tervét.
< - Igazad van. Nem, nem akarok ennyire sietni. Akkor még van pár órám amit veled tölthetek. >
Válaszolja őszintén. Az hogy a nő ennyire kezdeményező elnyeri a tetszését.
< - Remek ötlet. >
Nem is Tubrok Ragal lenne ha ameddig az átöltöző Ingridet figyeli nem fut át az agyán hogy még le is feküdhetne vele mielőtt megkezdődne a nap, de egyelőre ezt nem mutatja ki. Örömmel társalog és mélyíti a kapcsolatát a szerelmével. Ő maga is egy köntöst vesz fel és reggelinek édes fogásokat rendel, süteményeket és egyebeket.
< - Szóval miről volt látomásod Boszorka? >
Kérdezi érdeklődve és jókedvűen.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 28
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 5 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Miller lányok Kedd 24 Ápr. 2018, 00:00
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Visszatérés Rocksolidba
Lady Ingrid Stephanie Miller-Osborn
Flotta tiszt, Rocksolid leendő úrnője


Játékostárs(ak) neve: Tubrok Ragal (Rocksolid törzsfője)

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~
Ingrid is sejtette, hogy Tubroknak elege van abból a traktálásból, amit éppen mond neki, de akkor sem fejezte be. Ha már a férfi nem volt hajlandó az önmaga egészségével foglalkozni, akkor ő maga volt kénytelen ezt tenni. Még akkor is, hogyha ez a másikat zavarta. Nem tudta, hogy miért akarja folyton elfelejteni a párja, hogy ő nem olyan, mint a nő. Talán ennyire beleveszett az időbe, hogy még a racionális gondolkodásra is képtelen volt? Lehetségesnek vélte és egyáltalán nem örült ennek a lehetőségnek. Ha Tubrok is génkezelt lett volna, akkor persze semmilyen gond nem lett volna ebből, de nem volt, Ingrid pedig aggódott érte. Még így is, hogy ilyen nagy mértékben képes volt őt regenerálni. De legalább kiderült, hogy figyelt rá a férfi, amikor a végén megjegyezte, hogy az orvosa is egyetértene azzal, amit Ingrid most mondott. Ebből legalább tényleg tudta, hogy figyelt, az más kérdés, hogy valószínűleg esze ágában sem lenne így tenni.
< - Látod, látod, tessék szépen ránk hallgatni – mosolyodott el és adott egy puszit a párjának. >
Ezek után hozta fel, hogy örülne, hogyha a férfi elmenne egy pszichológushoz, vagy pszichiáterhez már csak azért, hogy tényleg teljesen rendben legyen. De mint kiderült Tubrok azt hitte, hogy a nő is rendbe tudja hozni mindezt némi kézrátétellel. Itt legszívesebben a nő a kezeibe temette volna az arcát. Nem tagadhatta azt azonban, hogy tényleg elég logikus gondolatmenet volt mindez, talán működött is volna, de az akkor sem olyan hatékony, mint egy tényleges orvos, aki ért is hozzá, mert egy orvos segítségével a későbbiek is kiküszöbölhetőek, míg a szexuális anyagáramlással csak ez az egyszeri eset hozható rendbe és lelkileg akkor sem lesz stabil az illető. Ahogyan belegondolt igazából működhetett volna, de ő szerette volna az orvost.
< - Nem, nem ilyen egyszerű – mondta. – Lehet, hogy működne, de még mi birodalmiak is szoktunk pszichológusi, vagy pszichiáteri segítséget kérni. Ez lehet élő személy, vagy éppen Mamiac. Szóval tényleg örülnék annak, hogyha keresnél majd egy szakembert, ez nem szégyen, én is jártam többször évekig az életem különböző fázisaiban. >
Mondta teljesen őszintén az egészet, hogy Tubrok érezze, hogy tényleg szeretné, mert aggódik érte, ahogyan az is igaz volt, hogy többször járt ő maga is. Egyrészt közvetlen azok után, hogy génkezelt lett, aztán szüksége volt azok után is erre, hogy Ry-al szétmentek, majd mikor az anyja eltűnt, utána pedig a Milícia után és igazából mostanság is jó lett volna leülni egy kívülállóval beszélni, aki nem adja ki ezeket, de mostanság nagyon ideje sem lett volna erre és már megtanulta kezelni akár magának is, így azért sem. Mindezek után már a vacsora következett, ahol jól eltudtak beszélgetni egymással, felhozva azt a részt is, hogy miért nem regenerált szeretkezés közben Ingrid és így erre mondta a férfi, hogy egy napnak a vér előtt örült volna.
< - Azért voltunk egy nap közelében azelőtt is – kacsintott a párjára. – Főleg, hogyha én irányítottam. >
Az alvás előtt még szóba került, hogy kinek is ki felé kellene életjelet adnia, a férfi szerint Ingridnek Greggel kéne beszélnie, amíg a nő szerint Tubroknak életjelet kellene adnia magáról. Végül is mind a ketten megegyeztek abban, hogy ez később fog csak megtörténni, pedig a férfi részéről sürgetőbb lett volna ez. Az alvás után még megejtett egy-két dolgot, amiben benne volt többek között a fiával való játék, beszélgetés és munka is. Mikor Maniac jelezte, hogy Tubrok ébredezik ment vissza és köszöntötte csókkal. Remekül szórakozott azon, hogy rövid idő múlva a párja felállt és nekilátott felöltözni, hogy ő megy dolgozni. Jól mulattatta, hogy Tubrok ennyire nem volt tisztában az idő múlásával, így meg is mondta, hogy felesleges sietnie, az emberek zöme valószínűleg még alszik és több órájuk van a nap rendes indulásáig. Szerencsére Tubrok hamar belátta, hogy valóban úgy van, ahogyan a nő mondta, hogy még nagyon, de nagyon korán van, így felesleges mennie. Így bele is ment abba is, amiket Ingrid javasolt, hogy mit is lenne még jó most reggel tenni. Elsőként a reggeli javaslat és az, hogy elmesélje, hogy mi is volt a legutóbbi látomásában. Már csak azt nem tudta, hogy miként kellene előadnia, hogy ne sértse meg a párját. Mivel azt mégsem mondhatta ki hangosan, hogy nem akarja, hogy Tubrok levetett neveletlen ex-szeretője egyrészt Cal közelében legyen, másrészt azt sem, hogy a fia nevelőanyja legyen. Mivel neki már erre is kellett gondolnia, hogy a következő években az a nő, akit Cal választ az része lesz a fia életének is és azért volt némi beleszólása abba, hogy ki legyen Greg közelében. Mindezeket persze nem Tubrok közelében gondolta, hanem akkor, amikor kibújt az egyenruhájából és felvett egy köntöst. Bízott benne, hogy menni fog, végtére is az idegenekkel való kapcsolattartó tiszt volt, egy kommunikációs tiszt, így egy emberrel beszélni, akit már nem is egyszer legyőzött élesben is csak nem lehet olyan nehéz. Még akkor sem, hogyha ez ténylegesen személyes dolog.
Az egy kicsit meglepte Ingridet, hogy a párja édes fogásokat rendelt ezúttal, eddig ez nem volt jellemző, de igazából neki sem volt kifogása mindezek ellen, így ő maga is ilyesmit kért. Italnak ezúttal forró csokit, reggelinek pedig vastag tésztás palacsintát rá pedig juharszirupot, ha ilyesmi nem volt, akkor valami ehhez hasonló édes szirupot. Ehhez pedig még kandírozott gyümölcsöket is. Attól függően, hogy Tubrok hol szeretne reggelizni attól függően fog helyezkedni. Ha lemennek a lenti étkezőbe – a háló alattiba – akkor felvesz egy hosszú zoknit is magára és csak úgy mezit láb megy. Tudta, hogy úgyis oda van a férfi azokért a hosszú combközépig érő zoknikért. Ha maradnak itt, akkor csak a párja mellé helyezkedik az ágyon és ott várja meg a reggelit, ami valószínűleg pár percen belül érkezik. Mivel rákérdezett Tubrok ekkor a látomására is, vett egy nagyobb levegőt.
< - Ez most nem volt olyan, hogy biztosan ez fog történni… csak, hogy lehetséges, nagyon gyenge lábakon álló jövő. Legalább is így éreztem. Szóval a látomásom alapján Cal és Eréna együtt voltak és már gyereket terveztek. Azt hiszem, hogy nálunk voltunk az Anyahajón. És… - itt vett megint mély levegőt vett. – Nem akarom, hogy ez a jövő bekövetkezzen. Nem akarom Erénát a fiam nevelőanyjának. Ha már Greg betöltötte az ötöt felőlem lehet Cal szeretője, de addig nem. >
Tubrok érezhette, hogy nem azért gondolja így és mondja, mert úgy véli, hogy nem Cal-hez való, úgy vélte, hogy Cal elég nagyfiú ahhoz, hogy eldöntse, hogy mit akar. Most anyaként a saját fia érdekeit nézte és közben azért remélte azt is, hogy nem bántotta, vagy sértette meg Tubrokot, hiszen mégiscsak az ő egyik legjobb barátjáról van szó.


template nélkül:

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Rocksolid - Page 5 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 5 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Bishop Vas. 29 Ápr. 2018, 00:23

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~

A korábbi fejére olvasás és traktálás után jól esnek Tubroknak a játékos szavak és a puszi amit kap Ingridtől. A normál testi egészségügyi téma után következő a lelki egészséggel kapcsolatos segítségkérés és erre a válasz. Ragal kicsit meglepődik azon, hogy Ingrid nem tudná egyszerűen megoldani a dolgot, gyanús is neki hogy a szerelme mindenáron el akarja őt zavarni pszichológushoz, de ezt így nem mondja ki. Helyette értően bólint.
< - Nem szégyellem. Maniac-ot nem akarom erre használni. Idővel keresek valakit. >
Ígéri meg a végén a férfi. Az aggódás jól esik a férfinek és meg is győzi őt a nő szándékairól. A beszélgetés után már valóban az alvás előtt vacsora következik. Étkezés közben is folytatják a társalgást. Miller szavain Ragal kajánul elvigyorodik.
< - Valóban. És mindig roppant elégedett vagyok ha Te irányítasz. >
Még eszükbe jut egy-két dolog amiről a másoknak most kellene gondoskodnia, "életjelet" adni magáról különböző feleknek, de közösen megegyeznek abban hogy ezeket majd később, az alvás után ejtik meg. Hamarosan már az ágyban egymás mellett alszanak. Ingrid hamarabb ébred fel és nekilát a teendőinek ellátásához, mind családi, magánéleti és szakmai szinten. Három órával később kezd ébredezni a párja. Mint mindig most is csókkal kelti, amitől máris remekül indul a férfi napja. Tubrok annyira fellelkesül és neki akar látni a produktív terveinek, hogy már indulna is, Ingridnek úgy kell meggyőzni hogy még nagyon korán van ehhez. Tehát Ingrid javaslatai következnek, reggelizés és közben beszélgetés. Mindketten édes fogásokat rendelnek, Ingrid nem is aprózza el, egy kész amerikai édes fogást rendel. A párja csak rosszallóan csóválja a fejét és mosolyog hallva a nő kívánságait. A reggelizés helyét Ingrid mondhatja meg, Ragal ragaszkodik hozzá hogy az legyen amit a nő szeretne. Így hát Milleren múlik a döntés. Abban az esetben ha felvesz magára egy hosszú combközépig érő zoknit Tubrok tekintete igencsak megakad ezen és nem igazán tudja levenni róla a szemeit egy kis ideig. A férfi még egy megjegyzést is tesz.
< - Roppant izgató vagy azokban. >
Akárhogy is, valahol előbb utóbb leülnek egymás közelében és a reggeli is megérkezik, aminek nekiláthatnak. Előtte azonban Ragal kíváncsian fel is teszi a kérdést, mi volt Ingrid látomása. A válasz most nem olyan könnyű a nő számára, de összeszedi magát és elmondja amit tervezett. A hallottakon meglepődik a férfi, az egyik szemöldökét is felhúzza és igencsak hülye arcot vág, hasonlót mint amit Ingrid az ébredése után láthatott volna a tükörben.
< - Eréna és Cal? De hogyan ismerkedtek meg? Feltételezem rajtunk keresztül. - itt elhallgat - Mennyire a jövőben történhet? >
Tubrok megérti amit a másik sugallni akar neki, nem sértődik meg, inkább csak meglepi a helyzet.
< - Szerintem félreismered őt, nem olyan aminek gondolod... Nem Greggel kapcsolatban, fogalmam sincs milyen anya lehet, még nincs gyereke és alig kötelezi el magát, lehet nem jó benne, de a többi területen nem olyan amilyennek most gondolod. >
Feleli őszintén a férfi. Nem mond ellent Ingridnek, sokkal inkább mint barátot védi Erénát. Ami Ragal érzéseit illeti, neki is roppant fura lenne ha Eréna is belekerülne Greg életébe, főleg hogy ő maga is bele fog Ingrid által, nem hiányozna az a kavarodás, az meg hogy hogyan illenének Cal-al össze, nehezen tudja elképzelni.
< - Láttál még ezen kívül másvalamit? >
Kérdezi végül kíváncsian, már a reggelijét fogyasztva.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 28
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 5 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Miller lányok Hétf. 30 Ápr. 2018, 00:00
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Visszatérés Rocksolidba
Lady Ingrid Stephanie Miller-Osborn
Flotta tiszt, Rocksolid leendő úrnője


Játékostárs(ak) neve: Tubrok Ragal (Rocksolid törzsfője)

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~
Ingrid kicsit rosszallóan húzta össze a szemöldökét és ráncolta össze a homlokát, amikor megérezte, hogy bizonytalan a férfi és nem hiszi, hogy csak annyi van az egész mögött, amit Ingrid állít. Noha ennek nem adott hangot, de azért érezni lehetett. Annak azonban örült a nő, hogy a játékos szavak és a puszi is jó lesett neki. Azonban mindenképpen meg akarta magyarázni azt, hogy miért is ragaszkodna ehhez. Azok után úgy érezte, hogy mindez szükséges, hogy a férfi ennyire ellenségesen áll a dologhoz még akkor is, hogyha szóban bele ment abba, hogy elmegy majd egy ilyen orvoshoz. Mégis… az az idővel keres valakit nem nyerte el a nőt tetszését, ez olyan válasz volt, hogy ezt akár évekig is lehet halogatni, amit pedig nem akart.
< - Nincs eben semmi gyanússág, csak szeretném, hogyha minden értelemben tökéletesen lennél. A népednek arra van szüksége, hogy tökéletesen légy, főleg, hogy tudjuk, hogy a Sivary is támadni fog nagyon hamar. Ennyi az egész, ne láss bele rémeket Tubrok Ragal! >
Itt játékosan a férfi orrára koppintott majd végigsimított az arcán.
< - Csak nem akarom, hogy pont a legrosszabb időben kapj idegösszeroppanást, vagy omolj össze, amikor mindenkinek a legnagyobb szüksége lenne rád. És természetesen aggódom érted, de nem ez egy barátnő dolga? >
Mondta és kérdezte kedvesen. Remélte, hogy érzi Tubrok, hogy ebben nem volt több ennél, tényleg pontosan azt gondolta, érezte ezzel a dologgal kapcsolatban, amit ki is mondott. Nem volt semmilyen hátsó utalás, gondolat, vagy terv. Csak annyi, amit elmondott. Remélte, hogy ezzel már tényleg elaltatja a párja hátsó és rossz gondolatait és belátja, hogy nincs ebben semmi több.
Mindezek után a vacsora alatt még beszélgettek, majd a lefekvés előtt is. Az éjszaka a látomást leszámítva minden teljesen nyugodt volt. A reggel viszont annál mozgalmasabb és viccesebb. Főleg, amikor hajnalok hajnalán el akart Tubrok indulni dolgozni, mert fogalma sem volt arról, hogy mennyit aludt, Ingridnek kellett lebeszélnie minderről, szerencsére sikerrel így mivel a férfinak ötlete sem volt, ő maga mondta, hogy mi is legyen a nap folytatása. Vagyis a reggelé, azaz reggelizzenek meg azok után, hogy Tubrok útba ejti a mosdót. A reggeli meg is lett rendelve és a nőnek kellett eldöntenie, hogy hol is egyenek. Ingrid alapvetően Tubrokra hagyta volna, de mivel a férfi ragaszkodott hozzá, hogy a nő döntsön ezúttal, így meghajolt ezelőtt és ő maga döntötte el, hogy hol is egyenek. Végül mivel valószínűleg eléggé folyós ételeket kapnak, legalább is saját maga biztosan a szirupokkal, így inkább a lenti helyet választotta evésre az ágy helyett. Meg azt is figyelembe vette, hogy a forró csokihoz, az amerikai palacsintához kényelmesebb az, hogyha asztalnál ülnek rendes székeken, mintsem az ágyon, vagy annak a szélén. Ehhez pedig, ahogyan tervezte fel is vett egy vörös-fekete csíkos hosszú zoknit, mivel akkor megint mezítláb tudott menni és nem kellett papucsot, vagy zoknit felvennie. Tubrok megjegyezésére kacéran mosolyodott el és a párjára pillantott.
< - Tökéletesen tisztában vagyok vele – kacsintott is a férfira, miközben mély búgó hangon felelt. >
Tényleg tudta, hogy mennyire oda van a férfi ezekért a zoknikért, amik egyébként is roppant fiatalosak voltak és még inkább fiatalossá tették a nőt. Miután leértek az étkezőbe Ingrid Tubrok mellé ült le, hacsak nem az asztalfőt választotta a párja, ezen esetben ő maga a bal oldalára ült. A reggeli is hamarosan megékezett, aminek neki is látott, csak előtte még ivott pár kortyot a forró csokijából. Utána jó alaposan öntötte le sziruppal a palacsintáját és kezdett enni. Vagyis csak pár falatot, mert utána fel is lett hozva, hogy mi is volt a látomásában. Nagy nehezen összeszedte magát, aztán végül is elmondta, kibökte, hogy mi volt az, ami a látomásában szerepelt. Nos igen, nagyjából ugyanazt az arcot láthatta a férfin, ami valószínűleg a saját arcán is ott volt ébredés után. Azt nem tudta, hogy hogyan és mikor, de azt teljesen biztosnak tartotta, hogy kettőjükön keresztül. A kérdésre megrázta a fejét, majd kissé megvonta a vállát.
< - Nem tudom, de szerintem is rajtunk keresztül más elég nehéz lenne – mondta. – A mikorra sem tudok választ adni. És ez nem volt fix, hanem csak lehetséges. Eddig ilyesmi nem volt a látomásaimban… >
Szerencsére nem sértődött meg a férfi és nem vette magára, bár ami várható volt, hogy védeni fogja a nőt, ami meg is történt. Mindezen nem lepődött meg Ingrid. Lehet, hogy félreismerte, de az első benyomás az mindig első benyomás volt. Ettől persze még lehet, hogy idővel megkedveli a nőt, de jelenleg nem ez állt fent. Érezte, hogy milyen gondolatok száguldoztak a férfi fejében, hogy ez az egész neki is furcsa és még a dologhoz sem tudná, hogy mit szóljon. Végül a párja kezére tette a sajátját és rámosolygott.
< - Ne aggódj, amikor legközelebb találkozunk Erénával, akkor kapni fog még egy esélyt. Ígérem. >
Amíg beszélt mindvégig a férfi kezén tartotta a sajátját, hogy Tubrok a szexuális anyagáramlás miatt érezhesse, hogy tényleg így gondolta és Eréna még nincs teljesen leírva Ingridnél és megfogja kapni azt az esélyt, amit most ígért. Az utolsó kérdésnél elhúzta a kezét és felkuncogott egy kicsit. Gyorsan evett néhány falatot és eléggé biztosra vette ezek után, hogy Tubrok igencsak érdeklődő lesz és kíváncsi, ha ezt megkapta, akkor még bele is harapott az alsóajkába, hogy még türelmetlenebbé tegye a férfit. Ha ez megvolt, akkor egy csintalan, pimasz mosollyal felelt.
< - Igen, láttam – kezdte. – Egy levelet a Rocksolid-os PlayBoy-tól, amiben egy felkérés volt fotózásra. Igent mondtam nekik. >
Közben Tubrok felé fordult, kíváncsi volt az arcára, amikor realizálja, hogy mit is mondott neki.


template nélkül:

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Rocksolid - Page 5 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 5 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Bishop Vas. 06 Május 2018, 17:12

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~

Ingrid rosszalló és morcos reakcióján nem lepődik meg Tubrok, de mégis magában kiáll a véleménye mellett. A nő válasza teljesen elvarázsolja Ragalt, mennyire törődik vele a nő és milyen szépen megmagyarázta a szándékait. Már szabadkozva válaszolna de akkor kapja az orrkoppintást és az arcsimogatást ami nagyon jól esik neki. Végül őszinte mosollyal kedvesen válaszol.
< - Köszönöm. Te egy igazán odaadó barátnő vagy Ingrid... de nem csak barátnő hanem élettárs is. >
Köszöni meg és mondja el őszintén a gondolatait. Ha Miller nem bánja akkor egy puszit is kap a szavak mellé. Így ezt a kérdést meg is beszélik. A vacsora és az utána való beszélgetés után pedig alvás következik. Ébredés után nyugodtan intézheti Ingrid a dolgait, amiket szeretne. A dolgok azután válnak "izgalmassá" vagy inkább mulatságossá hogy Ragal is felébred és indulna dolgozni. Szerencsére könnyű őt meggyőzni hogy még bőven van idejük és indulás helyett maradjanak reggelizni és beszélgessenek. A döntés végül határozottan Ingridhez kerül és ő a lenti étkezőt választja, hiszen az kényelmesebb. Mindketten ehhez öltöznek fel. A nő által felvett hosszú zokni természetesen nem kerülheti el a férfi figyelmét, aki megjegyzést is tesz erre. Ingrid kacsintása, kacér mosolya és mély búgó hangja felborzolja Tubrok tarkóján a szőrt és egyben meg is nyugtatja a férfit, hogyha oda jutnának akkor nyugodtan próbálkozhat majd. Csak kajánul szélesen elmosolyodik és annyiban hagyja a dolgot, egy pillantást még vet Ingrid virgácsaira aztán tovább foglalkozik saját magával. Lent az étkezőben kényelmesen egymás mellé ülhetnek. Megérkeznek az édes fogások és mindketten jóízűen foghatnak neki a reggelinek, jó sok sziruppal és mi egyébbel megédesítve a fogásokat. A kíváncsiság mint mindig most is hajtja Tubrokot, így rá is kérdez a már említett látomásra. Ingridnek kell néhány pillanat összeszedni a gondolatait de aztán elmondja mit látott és mi zavarja ebben. Tubrok először nagyon meglepődik, nem is érti a dolgot. Aztán Erénát mint barátját védeni kezdi, valahol ez el is várható tőle.
< - Akkor lehetséges hogy mindez meg sem történik? >
Kérdez rá még egyszer a férfi, csak hogy elsimítsák a dolgot. Amikor Ingrid a kezét a párjáéra teszi az lepillant aztán kíváncsian néz fel rá, nem igazán tudja mire számítson. Azonban a gondolatokat egyből elkezdi érezni a nő felől és hálásan elmosolyodik.
< - Kedves tőled. Hidd el, nem fogsz csalódni. >
Végül a férfi rákérdez látott-e még valamit Ingrid ezen kívül az álmában vagy látomásban. Ingrid ezután elhúzódik, kuncog egy kicsit és nekilát folytatni a reggelijét. Ragalt már ekkor szinte megöli a kíváncsiság és alig bír magával. Az ajakba harapásnál már alig bír magával a férfi. Aztán végül Miller elárulja hogy felkérést kapott fotózásra és igent mondott. Tubrok nagyon-nagyon meglepődik és nem is érti először miért keresték fel a szerelmét.
< - Igent mondtál? - kérdez vissza. >
Elgondolkodik egy pillanatra a férfi. Közben a lábával megböki Ingrid zoknis lábát, a bökés után pedig simogatni kezdi a lábfejével. Az asztal felett pedig úgy tesz mintha odalent nem is történne semmi, ő nem is tudna semmiről.
< - Ha akt fotózásod lesz... azt hiszem a Rocksolid népe roppant elégedett és irigy is lesz. >
Úgy tűnik a férfi jól kezeli és örül hogy ennyire népszerű a párja. Végül elmosolyodik.
< - Őket ismerve roppant erotikus lesz. Szegény Elofon... >

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 28
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 5 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Miller lányok Kedd 08 Május 2018, 00:00
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Visszatérés Rocksolidba
Lady Ingrid Stephanie Miller-Osborn
Flotta tiszt, Rocksolid leendő úrnője


Játékostárs(ak) neve: Tubrok Ragal (Rocksolid törzsfője)

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~
Az, hogy Ingrid végül elmondta a szándékait, hogy miért is akarja mindezt és miért ragaszkodik ehhez végül sikeresen levette a lábáról a férfit. Örült annak, hogy a férfi végre megértette, hogy nem volt semmilyen hátsó szándéka ezzel az egésszel és tényleg csak Tubrok érekét nézte ezzel kapcsolatban. Egy pillanatra felmerült benne, hogy a párja orvosával is kellene beszélnie, hogy ő kötelezze a férfit, mert akkor talán tényleg elmenne és nem odázná el az egészet. Érezte, hogy a férfi szabadkozni akart volna miután a nő elmondta az egészet, de az orrkoppintás és arcsimogatást, ami jólesően hatott rá megváltoztatta a szándékát és inkább mást mondott. A válasz pedig ezúttal a nőnek esett nagyon, de nagyon jól, ahogyan a puszi is, amit még hozzá kapott.
< - Én is köszönöm, hogy így gondolod – suttogta. >
Ezzel ő maga is lezártnak tekintette a témát, az éjszaka pedig hamar elrepült és megérkeztek a reggelig és annak egy roppant vicces és mókás momentumához, amikor a férfi máris ment volna dolgozni mit sem tudva arról, hogy mennyire korán kelt a szervezetében levő vér miatt. Végül sikerült meggyőznie a férfit, hogy maradjanak és a reggelit sem szabad elfelejteni. Ebben benne volt Tubrok és Ingridre hagyta, hogy hol is étkezzenek, ő pedig a lenti étkezőt választotta, így még egy hosszú vörös-fekete csíkos combközépig érő hosszú zoknit is felvette, ami persze egyből szemet is szúrt a párjának és szóvá tette. Noha azt, hogy a férfi tarkóján felállt a szőr a hangsúlyon és válaszon azt nem láthatta, de a többi reakciót igen. Valószínűleg némileg ki is tágult a férfi pupillája a tetszetős válaszon és természetesen a kaján mosoly is nagyon, de nagyon beszédes volt ezen helyzetben. Odalent miután elhelyezkedtek egymás mellett neki is láttak az étkezés közben annak, hogy beszélgessenek, ahogyan ez lenni szokott. Az egésznek az eleje, egésze kicsit kellemetlen volt, hiszen a férfi egyik legjobb barátjáról volt szó benne, aki Ingrid legjobb barátjával szűrné össze a levet a látomás szerint. Itt ekkor még nem is bírta Ingrid Erénát, nemhogy elfogadja azt, hogy a családjában levővel jönne össze és a fia nevelőanyja legyen. Így végül igyekezett a lehető legdiplomatikusabban fogalmazni, és ahogyan várta a párja azonnal védelmébe is vette a nőt. Talán az volt a szerencse, hogy csak mint barátot és nem pedig komolyabb értelemben. Végül rá is kérdezett az egész lezárásaként arra a férfi, hogy akkor nem biztos az, hogy megtörténik mindez. Szerencsére tényleg így volt, legalább is Ingrid úgy érezte, hogy szerencsére. A kérdésre bólintott.
< - Igen, nem tudnám megmagyarázni, amikor láttam, hogy Szökőár fogja támadni a Rocksolidot azt tudtam, hogy így lesz, ahogyan a látomás is, amikor az ikreket láttam, abban is biztos vagyok, hogy ki lesz a lányunk férje majd… ezek mind olyan valóságosnak érződtek. De az, amikor őket láttam éreztem, hogy nem az, hogy nem biztos, hogy megvalósul. Ennél jobban nem tudom elmondani… >
Tényleg nem tudta, számára is furcsa volt az egész. A magyarázat közben fel sem tűnt, hogy a lányuk esküvőjét is felhozta, hogy azt is látta. Az egy igencsak zavarba ejtő dolog volt egyébként, de a lánya roppant szerelmes volt, ahogyan a férj is, így nem volt kifogása mindezek ellen. Az egy igencsak erős fix pont volt a jövőben, ahogyan a többi is, csak ez nem.
Mindezek után igyekezett megnyugtatni a párját arról, hogy fog adni Erénának még egy esélyt, hogyha legközelebb találkoznak. Elsőre meg is lepődött a férfi, hogy hozzáért Ingrid a kezéhez, de a nő használni akarta kettejük közötti szexuális-anyagáramlást, hogy Tubrok pontosan tudja, hogy ezzel kapcsolatban mire gondol. Mindez sokkalta pontosabb tudott lenni, mintha szavakkal akarta volna kifejezni magát. Csak bólintott, hogy nem fog, nem tudta, hogy mi lesz a válasz, ezt nem látta előre, így nem tudhatta, hogy tényleg jóban lesz a nővel majd. Mikor Tubrok ezek után rákérdezett, hogy látott-e még valamit, akkor roppant rejtélyesen reagált és direkt húzta a férfi agyát, hogy türelmetlen legyen és ne bírjon magával. Amint megkapta a kívánt eredményt, akkor könyörült meg a párján csak és mondta el, hogy igazából nem látomás volt, vagy ehhez hasonló, hanem egy üzenet a helyi Playboytól, amit örömmel el is fogadott. Nem hitte volna, hogy ennyire sikerül ezzel meglepnie Tubrokot, végtére is eléggé érdekes személyiség volt már csak abból kifolyólag is, hogy „külvilágiként” rabolta el a Rocksolid törzsfőjének a szívét és hamarosan úrnő lesz. A külvilági szó persze nem igen állta meg a helyét hiszen ő maga tényleg idevaló, mindenki más volt annak mondható inkább. A visszakérdezésre mosolyogva bólintott.
< - Miért ne mondtam volna igent? – kérdezett vissza. – A terhesség úgysem látszik, jó az alakom, érdekes személyiség vagyok és mindez jót tesz a hiúságomnak is! >
Néhány pillanatra rosszallóan nézett a férfira, amikor megbökte a lábát és végül simogatni kezdte azt a lábfejével. Felmerült benne ismét az a kérdés, hogy vajon volt a férfinak a pubertása óta olyan étkezése – amikor éppen élet és halál között volt a kórházban nem számított – amikor nem gondolt szexre? Azon a véleményen volt, hogy nem. A párja szavaival azonban teljesen egyetértett.
< - A női fele irigy, hogy milyen jó testem van és nem ők a te barátnőid, a férfi fele ezen szempontból elégedett, de mégis irigy, hogy a te párod vagyok – mondta roppant magabiztosan. – A perverz trió is tudni fogja, hogy miből marad ki. >
Az egészet teljesen komolytalanul mondta, az Elofonos részen pedig felnevetett.
< - Szegény Elofon – értett egyet. – Majd kap egy dedikált példányt olyan Marilyn Monroe stílusban. >
Tette hozzá egészen szórakozottan, és eszébe jutott, hogy kellene egy olyan kép is, amin a híres nőt utánozza.
< - Te szerepeltél már ilyen újságban? – érdeklődött. – Úgy tudom, hogy hiába szólnak az ilyen újságok férfiaknak szoktak férfiakat is interjúvolni és nem csak nőket… >
Tényleg kíváncsi volt minderre és egyelőre úgy tett, mintha Tubrok nem birizgálná, vagyis simogatná a lábát az asztal alatt közben pedig, amíg a válaszra várt belekortyolt a forró csokijába is.template nélkül:

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Rocksolid - Page 5 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 5 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Bishop Pént. 22 Jún. 2018, 01:44

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~

Az este azzal zárul hogy Ingrid egy nagyon őszinte dicsértet kap, ami nagyon jól esik neki. Következhet Tubrok számára az alvás, Ingrid számára a munka és egyebek, egészen addig amíg a párja, a normálhoz képest idejekorán ébredezni nem kezd. A hajnalban felkelő Tubit ezután meg kell győznie arról hogy még ne induljon munkába feleslegesen, ez viszonylag könnyen megy, a férfi hamar belátja túlzott lelkesedését és butaságát. A következő pont a terítéken a reggeli, Ragal azt szeretné ha Miller döntené el hol is egyenek, legyen az amit a nő szeretne, Ingrid a kényelmesebb lenti helyet választja. Mindez azzal is együtt jár, hogy át kell öltözniük. Ingrid a párja örömére egy nagyon hosszú zoknit húz fel a kényelmes ruházata mellé és nem is rejti véka alá a provokatív szándékait. Tubrok reakciójával - valóban kitágulnak a pupillái kissé - elégedett lehet a nő. Odalent az étkezőben hamarosan megérkeznek a rendeléseik, közben egy érzékenyebb témát hoz elő Ingrid. Szerencsére mindketten megértően állnak a helyzethez, nem hamarkodják el a dolgok. Ingrid ezután más látomásairól is beszélt, hogy azokat biztosabbnak érezte a mostanit pedig nem, és eközben elszólja magát. Ragal arcán azonnal látszik a meglepettség.
< - A lányunk megházasodik? És Te láttad ki lesz a férje? Ki az illető? >
Teszi fel még mindig kissé meglepetten a kérdéseit. Erénával kapcsolatban érintésekkel meg is nyugtatja Miller a párját és elrendezik a dolgot. Persze még rákérdez a férfi látott-e esetleg mást is Ingrid ezen a sok dolgon kívül. A válasz nagyon ingrides és a fotózásra a felkérést árulja el a másiknak.
< - És még szemtelenül fiatalnak is nézel ki. >
Egészíti ki a férfi az okokat ami miatt Ingridnek igent "kellett" mondania, persze azért egy rosszalló mosolyt megenged magának. Mindeközben Ragal úgy tesz mintha az asztal alatt a lábával nem is csinálna semmit, mintha nem tudnának erről. Abban hogy ki mire lesz irigy szintén csak széles mosollyal és heves bólogatásokkal egyet tud érteni a férfi a párjával. És még szegény Elofon is szóba kerül. Végül Miller rákérdez szerepelt-e már a párja PlayBoy-hoz hasonló újságban. Tubrok a fejét rázza.
< - Nem. Nem szerepeltem. Habár jó a kapcsolatom a médiával és valóban érdekes személy vagyok, csak hagyományos interjúkat adtam. - itt egy pillanatra elgondolkodik - Viszont a rengeteg szeretőmről, pletykákról, hadidolgokról meg mindenféléről van információ a médiában, ha érdekel olvass utána vagy kérdezd meg Maniac-ot. >
Ekkor még eszébe jut valami.
< - Hmmm... ott akarok lenni a fotózáson. >
Jelenti ki. Közben odalent a lábaival már átöleli Ingrid lábait és úgy simogatja azokat, aztán összefonja a lábaikat és úgy folytatja az odaadó simogatását a zoknis virgácsoknak. Természetesen felül még mindig úgy tesz és úgy helyezkedik mintha semmi nem történne.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 28
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 5 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Miller lányok Szomb. 23 Jún. 2018, 18:49
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Visszatérés Rocksolidba
Lady Ingrid Stephanie Miller-Osborn
Flotta tiszt, Rocksolid leendő úrnője


Játékostárs(ak) neve: Tubrok Ragal (Rocksolid törzsfője)

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~
Ingrid igencsak elégedett volt reggeli felé menet, hogy megkapta a kívánt reakciót Tubroktól, hogy a férfi szemei kitágultak arra, hogy a hosszú zoknit vette fel. Odalent mindenféléről beszélgettek, mígnem végül Ingrid felhozta a roppant kényes témát, amiben a Cal és Eréna páros szerepelt. Korábban soha sem zavarta – annyira – hogy Cal kivel szűri össze a levet, csak amióta a fiúk megszületett, azóta. Igaz előtte is ügyelt arra, hogy csak olyannal legyen, aki méltó hozzá, de azóta különösen azt nézi, hogy a választott nő milyen mostohaanyja lenne a fiának. Attól szerencsére nem kellett tartania, hogy a férfi bármilyen nőcske miatt ne foglalkozna a fiával, mert szerencsére nem volt olyan, mint a birodalmiak nagy zöme. De visszatérve oda, hogy Erénát nem tudta elképzelni annyira sem, mint azokat, akikkel éppen most kavar a gyermekének apja. Mindezt óvatosan ki is fejtette a párjának, aki szerencsére kellően megértőnek bizonyult, noha perszer védte a legjobb barátját, de azt legalább beismerte, hogy nem tudja, hogy milyen lenne pótanyaként. Ahogyan a látomásról beszéltek a férfi rá is kérdezett, hogy miért érezte úgy a nő, hogy nem biztos, hogy megvalósul. Nem igazán tudta, hogy miként lehetne mindezt elmondani, elmagyarázni, így igyekezett példákat felhozni, ami közben véletlenül elmondta azt is, hogy látta azt, hogy a lányuk megfog házasodni. Érezte és látta is, hogy mennyire meglepődött ezen a párja, főleg azon a részen, hogy házasodik. Mintha egy gyönyörű fiatal hölgy esetében mindez olyan meglepő lenne, még akkor is, hogyha félig birodalmi. Megforgatta a szemeit.
< - Mivel mindez valószínűleg nyolc-tíz év múlva lesz esedékes még az is simán lehetséges lenne, hogy a férje meg sem született – mutatott rá a lényegre. – De ezen esetben már él az illető és ismered is. >
Nem tagadhatta, hogy logikus volt a kérdés, hogy ki lesz a férje, de ennek az esetek 99,99%-ban akkor lett volna értelme, hogyha a lányuk kamasz lenne és nem pedig az, hogy azt sem tudja hogy egyáltalán mikor fog megszületni. Így az egész igencsak mókásnak hatott. Mint mindig most is roppant gonosz akart lenni, direkt nem gondolt a személyre, aki a férj lesz. Inkább kivárta, hogy Tubrok nagyon, de nagyon türelmetlen legyen ezzel kapcsolatban, ha elkezdene tippelgetni, akkor is csak pókerarcot fog vágni, nem kimutatva semmit és nem is gondolni semmi ilyenre, nehogy a szexuális-anyagáramlásnak köszönhetően kiderüljön az igazság. Ha már elérte Ingrid a kellő eredményt, amit akart, amihez ha kell az alsó ajkába is beleharap, akkor szólal csak meg, ha tényleg megkapta, amit akart.
< - Most is ugyanolyan idősnek néz ki, mint amikor elveszi majd a lányunkat – kezdte. >
Folytatta a csigázást, ezekkel a szavakkal olyan volt, amit mondott, mintha az illető birodalmi lenne. Így volt egy olyan érzése, hogy a párja most fogja az összes létező génkezelt ismerősét végigvenni, akikkel találkozott. Márpedig Ingrid tudta, hogy volt pár ilyen, mert fordultak meg effélék is az udvarban, vagy udvari körökben Navának hála. Plusz így sikerült a valódi személyről egyelőre elterelnie a gyanút. Hagyta, hogy egy kicsit törje a fejté Tubrok, esetleg tippelgessen néhány rosszat, az összesnél mosolyogva fogja csóválni a fejét, addig, amíg a párja fel nem adja és meg nem kéri, hogy árulja el az nevet. Ekkor fog csak végérvényesen megkönyörülni rajta.
< - Nem is olyan régen még a „szegény” jelzővel tituláltuk, pedig roppant szerencsés lesz – mosolygott. – Elofon az. >
Érdeklődve figyelte a férfit, hogy mennyire akadt ki mindezen. Ezek után jött, hogy még kapott Ingrid felkérést a helyi Playboy-tól is, amit elfogadott, fel is sorolt az érveket, hogy miért is „kellett” megtennie, hogy eleget tesz a felkérésnek. Ehhez még a párja is hozzátette a saját véleményét, ami a korához passzolt.
< - Az épp, hogy ellenérv lehetne – nevetett fel. – Túl fiatalnak nézek ki, hogy egy ilyen újságban szerepeljek. >
Továbbra is igyekezett úgy tenni, mintha nem is tűnne fel neki, hogy Tubrok mivel is foglalatoskodik az asztal alatt. Közben mind a ketten sűrű bólogatások és egyetértések közepette megvitatták, hogy ki és miért lesz féltékeny ezen újságra. Közben még Elofon is szóba került, akinek nem is sokkal korábban a „titka” le is lepleződött, miről még férfi sem tudott és nem is fog jó pár évig. Közben rá is kérdezett, hogy a párja szerepelt-e effélében, aki mindezt tagadta.
< - Azokat tudom,fejből az egészet – nevetett megint. – Mikor először jöttem ide, minden ilyesmit lekértem Maniac-től, a teljes vezérkart illetően. Nem szállok csatába úgy, hogy nem ismerem azt, akivel küzdenem kell. Ezért is tudtam olyan jól felvenni veletek a „harcot”. Szerintem a vezérkar többségét jobban ismerem, mint ők magukat, vagy éppen a családjuk. >
Azt be kellett ismernie, hogy ez így kimondva eléggé félelmetes volt, de ahhoz, hogy tudja, hogy miként gondolkodnak, miként terveznek stratégaként, minden tudnia kellett róluk. Továbbra is igyekezett úgy tenni, mintha észre sem venné azt, amit Tubrok odalent csinál a lábaival. De nem is húzta el őket, hanem csak hagyta. Az arcára őszinte meglepettség ült ki és a szemei is elkerekedtek, amikor a párja kinyögte, hogy ott akar lenni a fotózáson. Tényleg meglepődött. Néhány pillanatig a hangját kereste és nem is tudta, hogy mit mondjon. Vagyis már állt össze a fejében, hogy mit is mondjon, de a döbbenetén túl kellett jutnia. Végül csak sikerült kinyögnie, amit akart.
< - Teljes mértékben ki van zárva! – mondta. – Most, amikor teljesen fel vagyok öltözve és két napot szeretkeztünk sem bírsz magaddal, mi lenne akkor, amikor ledobom a textilt a fotós előtt. És ne merj azzal védekezni, hogy vissza tudod fogni magad, mert mind a ketten tudjuk, hogy nem! >
Félig meddig megjátszott szigorúsággal nézett a férfira. Tényleg ez volt az egyetlen baja, hogy tudja, hogy nem bírna magával Tubrok és nem akart semmilyen kellemetlenséget, ami rossz fényt vethetne a párjára.


template nélkül:

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Rocksolid - Page 5 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 5 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Bishop Szer. 27 Jún. 2018, 18:11

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~

A Cal és Eréna párost illető kérdéseket felnőtt módjára lezárják, bár az valóban kérdés marad mindez megtörténik-e és ha igen akkor milyen mostohaanya lenne Eréna. A látomásokkal kapcsolatban Ingrid túl sokat árul el a lánya esküvőjéről és persze Tubrok tudni szeretni kicsoda a férje. Valóban, még azt sem tudják hogy mikor születik a lányuk, nem hogy még felnőjön és találjon magának valakit akivel össze is házasodik, így az egész még jócskán messze van és kicsit furcsa hogy Tubrokot már ennyire érdekli. Ugyanakkor ebből már sejtheti Ingrid mennyire védelmező lesz a lányukkal a párja. Kivételesen most Miller hiába próbálja türelmetlenné tenni a másikat, az nem is igazán érti mit akar a nő, annyira rá van fókuszálva a kérdésre. Miután elárulja hogy él az illető Ragal még egyszer rákérdez.
< - Ki az? >
Ezután nem kezd el találgatni, hanem várja a nő válaszát, tartva a szemkontaktust. Ha nem kap választ akkor Tubrok a kezét finoman Ingrid vállára teszi - egyébként nem tudatosan, szinte észre sem veszi hogy ezt tette - és újra megkérdezni.
< - Ingrid, ki lesz a lányunk férje? >
Innentől Ingriden múlik elárulja-e vagy kitalál-e valami mást. Viszont ha majd megtudja kiről is van szó, nagyon meglepődik majd a férfi, kicsit le is fagyva.
Ami a PlayBoy fotózásra a felkérést illeti, mindkettejüknek vannak ötletei arra miért is remek ötlet ez az egész. Ingrid megjegyzésén miszerint a kora ellenérv lehetne Ragal is felnevet halkan.
< - Hát aki annyira Boszorkány, hogy egyszerre öt és ezer éves annak számolnia kell a következményekkel. Bár szerintem őket nem zavarja és senki mást sem. >
Teszi még hozzá a férfi játékos hangon. Még szegény Elofon is szóba kerül és az ő titka. Illetve az is kiderül hogy felnőtt újságban nem szerepelt Tubrok interjúalanyként sem.
< - Tényleg. - kap a fejéhez a férfi - Már mondtad nekem. Akkor miért kérdezted Boszorka? Amúgy is mindent tudsz rólam. >
Az utolsó mondatot már egy hatalmas mosollyal mondja. Nem zavarja mindez, örül hogy a nő így is belé szeretett és boldog vele. Mindezek közben odalent az asztal alatt Tubrok összefűzi a lábait Ingrid lábaival és odaadóan simogatja azokat. Csak akkor akad meg ebben egy pillanatra, amikor Ingrid leteremti a párját, ellenezve hogy ott legyen a fotózáson, a férfi jó hírét szem előtt tartva, hiszen nyilvánvalóan nem bírna magával ott sem. A szidás után Tubrok is meglepődik és az ő szemei is kitágulnak, de aztán megnyugszik és folytatja a lábaival is a ténykedést. Megköszörüli a torkát mielőtt komoly hangon válaszolna.
< - Felesleges volt ennyire megszólnod. - mondja - Mindenképpen ott leszek a fotózáson, mint a párod és kész. - jelenti ki. >
Közli az álláspontját közben gondolkodik hogyan fogalmazza meg kellő finomsággal az ötletét. Ezt már egy kis mosollyal vezeti fel.
< - Majd önkielégítek, ha nem bírok magammal. Amúgy is gyakoroltam ameddig nem voltál itt. >
Nevet fel a végén a férfi és várja a nő reakcióját immár jókedvűen. Ha viszont tényleg nem lehet ott a fotózáson, azt valószínűleg zokon venné. Várja Ingrid válaszát és közben a reggelijére pillant, azzal is kellene foglalkoznia és ennie belőle egy falatot.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 28
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 5 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Miller lányok Csüt. 28 Jún. 2018, 00:00
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Visszatérés Rocksolidba
Lady Ingrid Stephanie Miller-Osborn
Flotta tiszt, Rocksolid leendő úrnője


Játékostárs(ak) neve: Tubrok Ragal (Rocksolid törzsfője)

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~
Ingrid kicsit csalódott volt, hogy nem tudta rábírni Tubrokot arra, hogy nekilásson találgatni, vagy ilyesmit. Sokkalta inkább védelmezően lépett fel a még meg sem született lányával szemben. Ezt aranyosnak találta, de akkor is, ha eljutnak oda, hogy esküvő legyen, akkor Tubrok is belefog menni abba, hogy esküvő legyen, nem kellett volna ekkora feneket keríteni ennek. Legalább is ő maga nem tette és némileg furcsának találta mindezt. Elsőként megosztotta a férfival, hogy már él az illető és még ismeri is. Remélte, hogy belemegy a játékba a férfi, de nem tette, inkább komoly hangon kérdezett. Itt néhány pillanatra elkomorodott, valóban szerette volna, ha itt is hasonló kis játékba kezdenek, mint szoktak, de nem így volt. Ahogyan a vállára tette a párja a kezét és a rendes nevén szólította meg már-már ijesztőnek találta a helyzetet, mintsem komikusnak, aminek az egész kinézett az elején. Egy kicsit már bánta, hogy ezt az egészet elkotyogta. Tudta, hogy még mindig visszakozhatna, vagy kitalálhatna valamit, hazudhatna, valószínűleg megtudná úgy tenni, hogy szexuális anyagáramlás ide, vagy oda, de akkor sem jönne rá Tubrok minderre. Végül egy nagy és mély levegőt vett és elmondta, hogy Elofon az. Minderre lefagyott a férfi, amin most még a szemeit is megforgatta. Saját maga nem fagyott le ennyire mindettől.
< - Szerintem remek választás ez – mondta. – Azonkívül nem politikai esküvő lesz, mert mind a ketten boldognak tűntek. És mivel volt esküvő, így te is beleegyeztél. Úgy vélem, hogy keresve sem lenne jobb párja a lányunknak, mintsem akit szeret, akit mind a ketten jól ismerünk, megbízunk benne és ő is viszont szereti. >
Remélte… merte ajánlani, hogy egyet értsen vele a férfi. Főleg, hogy most volt jó pár évük arra, hogy olyanra „neveljék” és formálják a férfit, ami megfelelő lehet. Azt is remélte, hogy nem fogja majd direkt provokálni, vagy szívatni ezek fényében Elofont a párja. A Playboy felkérés ezek után került szóba, ahol hamarosan majd egy újabb „vita” is kialakul majd. De egyelőre még erről szó sem volt, mert még csak kis játékot játszottak Ingrid korának kontójára, meg arra, hogy mennyire fiatalnak néz ki.
< - Lehet, de aki nem tudja, hogy valójában ezer éves múltam az könnyedén hiheti, hogy a helyiek törvényt sértenek fiatalkorú szerepeltetésével – nevetett ő is. >
Itt még szóba került Elofon is, hogy szegény mit is fog szólni az újsághoz, illetve még egy-két apróság, többek között, hogy nem szerepelt Tubrok még efféle újságban. Innen pedig, hogy Ingrid nagyon is ismeri a teljes vezérkart, mert felkészült a leckéből, amikor idejött elsőször a tárgyalásokat illetően. Mosolyogva figyelte, ahogyan a párja a fejéhez kapott és leesett neki, hogy a nő már mondta egyszer neki mindezt. Csak lelkesen bólogatott, hogy valóban így van, az arckifejezésével és mozdulataival kommunikált most nem szavakkal. Ezek azonban a vihar előtti csönd részei voltak, ahogyan még az is, hogy tovább simogatta a férfi a nő lábát az asztal alatt. Azonban végül kimondta mindazt, hogy ő maga is ott akar lenni a fotózáson. Ez az ötlet határozottan nem nyerte el a nő tetszését. Nem akarta, hogy ott legyen és ezt kerek perec meg is mondta, arra hivatkozva, hogy ismeri a férfit és tudja, hogy nem bírná ki azt, hogy ruha nélkül lássa és nem akarta sem magát, de főleg nem Tubrokot kellemetlen helyzetbe hozni. A férfi komoly szavai közben és után ő maga is komoly arckifejezést öltött, közvetlen utána nem felelt, mert érezte, hogy a férfi még folytatná, és igaza is lett. Ő nem mosolyodott el és nem nevetett fel a komolytalan válasznál, már csak azért is, mert érezte, hogy duzzogna és megbántaná a férfit, hogyha nemet mondana. Márpedig akkor is nemet fog mondani, de így akkor már tudta, hogy kifogja fejteni ezt az egészet, hátha megérti Tubrok, hogy miért nem akarja, hogy ott legyen.
< - Mint a párom főleg nem leszel ott – kötötte az ebet a karóhoz. >
Belekortyolt az italába, majd gyorsan igyekezett folytatni mielőtt a férfi túlságosan is magára venné, vagy beleszólna.
< - Nem azért, mert nem bírnál magaddal, hanem pusztán azért, mert nem kötöm össze a munkámat a magánélettel – kezdte nyugodtan. – Ezt te is pontosan tudod, hogy így van. Soha egyetlen forgatásra, fotózásra, vagy színházi próbára sem kísért el egyetlen korábbi párom sem, nem vittem fel őket, nem hívtam. Nem szeretem egyszerűen, hogyha valaki ott van, amíg dolgozok. Mert 120%-ban a munkámmal foglalkozom és kizárok minden mást, az emberek meg magukra veszik, hogy nem figyelek rájuk és ezzel sem akarlak megbántani. Azonfelül olyan érzésem van tőle, mintha ellenőrizni akarnának… Éppen ezért nem hoztam el Greg-et sem a Rocksolidba, amikor egy egységre érkeztem, pedig elhozhattam volna, hogy kimozduljon az Anyahajóról. Ugyanígy Cal-t sem kértem, hogy jöjjön el. És ugyanígy nekem ez az interjú és fotózás is munka és nem kikapcsolódás. Nem szeretném azt sem, hogy a jelenléted befolyásolja a kérdéseket, a hangulatot. Te az uralkodójuk vagy, olyan érzés lehetne nekik, hogy nem akarod, hogy téged érintő kérdések merüljenek fel, vagy aggódhatnak, hogy nem engedsz bizonyos fotókat. Én sem szeretném, hogy görcsöljenek emiatt. Plusz meg mernék rá esküdni, hogy soha egy másik szeretőd fotózásán sem voltál ott. Elég nagylány vagyok ahhoz, hogy boldoguljak. Így kérlek szépen ne akarj ott lenni és ne vedd magadra, nem miattad van. >
Persze mondhatta volna, hogy jó rendben legyen ott és direkt szerveztet Maniac-el olyan programot a férfinak, amit nem tud lemondani és muszáj azon megjelennie és nem tud eljönni a fotózásra, de nem akart ilyen szinten kitolni vele. A bűntudat mardosta volna, ha így tesz. Ami a szavait illette Tubrok érezhette, hogy komolyan mondta és nem pedig hazugságot talált ki, hanem a valóságot mondta el neki. Ezúttal ő nézett a férfira – nem mintha eddig nem tartotta volna a szemkontaktust – és várta, hogy mit is fog Tubrok felelni. Nagyon remélte, hogy megérti a párja és nem fog nagyon megsértődni és megbántódni emiatt.


template nélkül:

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Rocksolid - Page 5 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 5 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Bishop Szomb. 14 Júl. 2018, 17:46

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~

Ingrid csak a szemét forgatja és már kicsit bánja hogy az egészet elmondta Tubrok védelmező viselkedése és lefagyása után. Nem csoda, a férfi tényleg kissé furán és nagyon protektíven viselkedik a lánya kapcsán. A kis magyarázat zökkenti vissza a férfit a való világba, természetesen egyetért Ingriddel, ugyanakkor kisebb csoda hogy ellen tud állni és nem gondol az ő közös esküvőjükre, mert akkor azonnal elárulná magát Ingrid előtt.
< - Igen, ebben igazad van, talán a legjobb a lányunk számára. - ismeri be -  Ellenben Elofon jelenleg beléd szerelmes halálosan és ez kínossá és kellemetlenné teszi a hallottakat. >
Mondja el a férfi az álláspontját. Amikor már kellő távolság van köztük akkor végre biztonságban arra gondolhat Ragal miként fogja megkérni Ingrid kezét és hogyan fogja őt szertartásra vinni. Minderről Miller egyelőre mit sem sejt. A következő téma ami szóba kerül, a fotózás felkérés nagy leleplezése Ingrid által. Az elején még viccelődnek is. A nő szavain elidőzik Ragal, látványosan "gondolkodik" kicsit bólogat, rázza a fejét, aztán eszébe jut a "tökéletes" válasz.
< - Hihetnék, de egy fiatalkorúnak nincs olyan csábos pillantása, erős kisugárzása és tökéletes idomai mint neked. >
A férfi pillantása is játékosan Ingrid szemére aztán a dekoltázsára téved. Ezután még Tubrok médiaszereplései is szóba kerülnek és annak kapcsán emlékezteti Miller a férfit, hogy ő bizony mindent tud róla és a vezérkartól. Ragalt mosolyra készteti és örül annak, hogy ennyire kiteregetett lapokkal is boldog mellette a nő. A dolgok akkor kezdenek hideggé válni, mikor Tubrok kimondja, hogy ott akar lenni a fotózáson, Ingridnek pedig eszében sincs ezt engednie. Ragal próbálja meggyőzni a párját, de mindez sikertelen, Ingrid nem gondolja meg magát, inkább kifejti a gondolatait. Tubrok mindezt végighallgatja és nem mindennel ért egyet, ezért válaszol.
< - Nem értem Ingrid, ez a fotózás nem csak a munkáról szól, ők is tudják, Te is tudod. Nem, nem voltam még korábbi szeretőmnek egy fotózásán sem, de Te nem is egy korábbi szerető vagy barátnő vagy ahogy remélem én sem csak egy korábbi pár lennék. És a jövőben úgyis ott akarok majd lenni néhány forgatásodon, szerepléseden, ha nem is az összesen. Az összesnél el fogsz küldeni? Ott tudnék lenni a fotózáson is, élvezve az egész fotózást, nem számonkérve sem téged sem a stábot, normál hangulatban. >
Fejti ki a férfi is a gondolatait, meglátásait, érzéseit. Kicsit reméli hogy meggyőzi Ingridet, másképp képzelte ezt a beszélgetést, de ehhez már kevés reményt fűz. Ha nem sikerül meggyőzni Ingridet akkor kissé sértődötten törődik bele.
< - Rendben van, de akkor nem akarok többé hallani róla. >
Innentől pedig elég kellemetlen a férfi számára befejezni a reggelit, Ingridre se tud pillantani nehogy kínos legyen, és nekilátni sem akar szétgubancolni a lábaikat, így egyelőre ezt hagyja és az ételét nézve kortyolgatja az italát.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 28
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 5 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Miller lányok Hétf. 16 Júl. 2018, 00:00
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Visszatérés Rocksolidba
Lady Ingrid Stephanie Miller-Osborn
Flotta tiszt, Rocksolid leendő úrnője


Játékostárs(ak) neve: Tubrok Ragal (Rocksolid törzsfője)

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~
A férfi továbbra is csak meredten bámult maga elé, de szerencsére, amikor Ingrid adott egy kis magyarázatot, akkor már vissza tudott zökkenni a rendes kerékvágásba és végre valahára azt is elárulta, hogy mi zavarja ebben annyira. Itt elmosolyodott Ingrid és Tubrok érezhette, hogy mennyire emberinek gondolja a férfit – természetesen nem lenézően, vagy negatív értelemben, hanem mindezt roppant aranyosnak találta – amiatt, hogy így vélekedik erről az egészről. Most iszonyúan szembetűnő volt az úgymond kulturális különbség, hogy mennyire másként gondolkodnak, főleg olyan esetekben, ahol korosztályok közötti dolgok, kapcsolatok merülnek fel. Igazából még érvelhetett volna azzal is, hogy saját maguk között jócskán több, mint ezer év van és még az is elképzelhető lehetett volna, hogy Tubrok előtt az apjába is beleszeret Ingrid. Így tényleg nem értette az aggodalmaskodást, hiszen ha eljutottak az esküvőig, akkor mindkettejük áldását is megkapták szinte biztosan.
< - Neked – nevetett fel. – Ugye, több mint ötven éven át voltam együtt Ry-al, aki igazat megvallva az anyám korosztálya, mert több mint tíz évvel idősebb nálam, ha az emberi mércét nézzük. Aztán mikor már nagyon régen nem voltunk együtt, többször lefeküdt a húgommal, akivel mostanság kezd el randizni is. ez a történet sokkal kínosabb lehetne, mint amit elmeséltem. >
Próbálta nyugtatni mindezzel, néhány pillanat múlva pedig folytatta is, mert még nem fejezte be ennyivel.
< - Meg mint mondtam Elofon pont úgy néz ki akkor, mint most, azaz valamilyen módon kap majd regenerációt és maximum 8, vagy 9 év lehet majd kettejük közt. Ez még embereknél sem túl nagy különbség, vagyis úgy tudom, hogy előfordul ilyesmi. Nekünk birodalmiaknak meg ez nagyjából olyan, mintha egy napon születtek volna. Az meg, hogy most szerelmes belém… mint korábban mondtad, valószínűleg nagyon, de nagyon sokan vannak így vele. Majd kinövi, van jó pár éve hozzá, nekem ebben nincs semmilyen kellemetlenség, sem kínosság. Már csak azért sem, mert láttam, hogy mennyire boldogok és mennyire szeretik egymást. Egészen biztos vagyok benne, hogy mind a ketten lefogjuk ellenőrizni, hogy a lányunk nem csak egy én pótlék leszek neki, hanem önmagáért fogja őt szeretni és máshogy nem is lett volna jóváhagyva a kapcsolatuk. >
Igyekezett a lehető leglogikusabban érvelni és rámutatni mindarra, hogy szerinte miért nincs semmi gond ezzel az egésszel. Remélte, hogy mindezzel már tényleg sikerült hatni a férfira és megérti az egészet és túljut a kiakadáson is, ami ezt az egész ügyet jellemezte. Ugyan nem mondta ki hangosan, de saját maga úgy vélte, hogy Elofon okos, tehetséges, kellően művelt lesz évek múlva és feltétlenül lojális. Tökéletesen méltó lenne rá, hogy a Ragal klán egyik tagja legyen, nem hozna szégyent a vérvonal nevére. Szerencsére kellően tudta a gondolatait uralni, így saját maga is csak akkor gondolt olyasmire, mint Tubrok, amikor a férfi már távolabb húzódott. Így ekkor egy pillanat alatt nem gonoszkodás, csak tényközlési gondolatként, hogy Navánál is jobban, aki elárulta a birodalmat és a vérvonalukat is. A következő téma az az volt, hogy Ingrid felkérést kapott a helyi Playboytól, hogy szerepeljen benne. Az egész elején még remekül elszórakoztak és eljátszottak egymással ezen ügyben.
< - Rossz körökben mozogsz – nevetett fel megint. – Ha érdekel, akkor mutatok majd HPI-s modellekről képeket, és akkor meglepődhetsz, nagyon is. Azokhoz a nőkhöz képest én rút kiskacsa vagyok. >
A kisugárzása persze lehetett sokkal jobb, de alkatra és külsőre elmaradt mögöttük. A lányuk majd sokkal közelebb lesz azokhoz a modellekhez, mint saját maga valaha is, de pontosan tudta, hogy a szépség nem minden, ennek ellenére már most sejtette, hogy Kisboszorka, ahogyan Tubrok már hívta korábban jó pár szívet fog összetörni itt és a HPI-ben is. A folytatás azonban közel sem volt már ennyire kellemes és vidám. Ingrid nem akarta, hogy Tubrok ott legyen a fotózáson, a férfi pedig ragaszkodott mindehhez. A nő hiába érvelt azzal, hogy miért is nem akarja és miért nem vinné el Tubrokot sem, többek közt azért, mert a fiát sem viszi, sem korábbi kapcsolataiból senkit, se Calt. Még a testvéreit sem vinné el, nemes egyszerűségből azért, mert nem akarja keverni a munkát a magánélettel. Még itt a Rocksolidban is rossz vége volt, amikor már úgy nézett ki, hogy minden sínen van, erre Tubrok zsarolta meg őt. De úgy tűn a nőnek, hogy ezt már elfelejtette a másik.
< - A fellépés, vagy bemutató az más, ott megszoktam hívni barátokat, rokonokat, hogy ott legyenek – mondta. >
Az eddigi beszélgetésből érezte, hogyha nem tudja meggyőzni a férfit, vagy saját maga nem megy bele, akkor ebből bizony sértődés lesz és igazából semmi hangulata nem volt ahhoz, hogy hisztiző férfiakkal, vagy bármiféle hisztiző személlyel foglalkozzon. Ilyenkor örült annak, hogy több felé tud gondolkodni egy időben, így ezek igencsak hátsó, nagyon pici, halk gondolatok voltak, a fők
, amiket Tubrok pedig érezhetett a közeli kapcsolatnak, hogy azon gondolkodik, hogy mit is kell majd ma elintéznie otthon és a munkában és azt is, hogy majd felveszi a kapcsolatot rendes fórumon, elérhetőségen a Playboyjal, hogy egyeztessenek az időpontról. Szóval teljesen semleges témákról és semmi olyat nem érezhetett, ami ezzel a kellemetlen dologgal kapcsolatos lenne. Neki könnyebb volt, volt tapasztalata abban, hogy ne látszódjék az, hogy mit is gondol. Tubrok bármennyire nem akarta megérteni számára ez ugyanolyan munka volt, mintha az O’xa bolygójára utazott volna tárgyalni, vagy épp az Anyahajó hídján tölt el egy napot. Minden munkát ugyanolyan komolyan vett, legyen az bármilyen apróság…
< - Legyen, akkor gyere el – mondta. – De ha oda nem illően viselkedsz, hazazavarlak! >
A végé a fenyegetés játékosra sikeredett. Ilyenkor örülhetett annak, hogy színésznő, így sikerült úgy fogalmaznia, hogy ne olyan legyen a hangzása hangszínben sem, hogy hisztiből mondja, vagy csak azért, hogy vége legyen a civódásnak. Hanem hangozhatott lelkesen és tényleg őszinte beleegyezésnek, színészi képességeivel pedig amit Tubrok érezhetett is ugyanez volt, amilyen a hangszíne is. A kis játékos fenyegetés pedig azért lett, hogy a gyanú legkisebb jelét is megakadályozza, elaltassa. Remélte, hogy mindezt sikerült úgy kiviteleznie, mint szerette volna. Utána csak kérdőn pillantott a férfira, hogy mit is szól a válaszhoz.


template nélkül:

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Rocksolid - Page 5 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 5 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Bishop Hétf. 23 Júl. 2018, 22:26

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~

Ingrid érzi Tubrok érzéseit és gondolatait, ahogyan a párja is érzi az ő gondolatait. A férfi örül annak, hogy aranyosnak tartja a viselkedését, jobb mintha ijesztőnek gondolná. Ragal is érti a nő miért látja másként a dolgokat, bár érdekesnek találja hogy pont az egyik nem szokványos birodalmi mondja pont ezt. Végül Ingrid elmondd egy még kínosabb történetet amivel sikerül is elterelni a férfi gondolatait.
< - Azt tudtam hogy egy korosztállyal idősebb nálad. Hmmm… lefeküdt a húgoddal? Várj, ez az a húgod aki Zsarnok lánya? Piszok jó ízlése van a fickónak. >
Fejti ki gondolatait Tubrok. Bár annyira nem is tartja kínosnak, képek alapján összeillőnek tartja a párost. Gunny pedig szerinte is kívánatos. Ennek ellenére az Elofonnal kapcsolatos érvelést végighallgatva még mindig furcsa neki a helyzet. Végül saját érzéseit kissé elnyomva felel.
< - Abban biztos lehet, alaposan szemmel fogom tartani. >
Leginkább az győzte meg a férfit, hogy jelenleg tényleg rengetegen szerelmesek lehetnek Ingridben és ez nem is jelent semmit, idővel tényleg elmúlik majd náluk. Így Ingridnek sikerült kicsit meggyőznie a férfit.
A későbbiekben Miller felhozza a Playboy fotózás felkérést. A téma kapcsán először még remekül szórakoznak. Arra a megjegyzésre miszerint Ingrid egy rút kiskacsa Tubrok a homlokát ráncolja, a fejét rázza és felnevet.
< - Tudod, már udvaroltam nagyon szépnek mondott birodalmi nőnek, úgyhogy hiába mutatod a modellekről a képeket, ugyanazt fogom gondolni amit az előbb mondtam. Gyönyörű vagy. >
Ezt teljesen őszintén mondja a férfi, nagyon sokat számít neki Ingrid kisugárzása. Eszébe is jut egy alkalom az egyik szeretkezésükből amikor valósággal megvadította őt csupán egy pillantásával és a látványával. És még az is eszébe jut, hogy köszönetet kellene mondania Zsarnoknak amiért az áttervezett embereknél a szeretkezés az élvezet kategóriába jutott a szaporodás mellett, és azt is meg kellene köszönnie hogy ideküldték Ingridet, az élete szerelmét. Mivel most nem is akarja és nem is tudja leplezni a gondolatait a férfi ezt mind látja Ingrid is. Ragal ekkor rápillant és elneveti magát.
< - Tudom, buta gondolatok. >
A folytatás azonban már nem ilyen vidám. Úgy tűnik a férfit mégiscsak megviselték kissé az események, a mérgezés és érzékenyebb a normálisnál. Ingrid nem akarja őt a fotózáson látni, és ezt nehezen akarja elfogadni, még az érvek után is.
< - És a forgatások? – kérdez vissza a férfi. >
Ingridnek egyáltalán nincs most kedve egy sértődött személlyel bánni, ezért cselhez folyamodik. Sikeresen eltereli a gondolatait és eljátssza azt, hogy meggondolja magát és mégis ott lehet a párja a fotózáson. Majd mégis úgy szervezi hogy ne tudjon ott lenni. Tubrok őszinte széles mosollyal reagál.
< - Remek… köszönöm… >
A férfi tekintete a válasz közben megakad és kissé bűntudatosan kezd el gondolkozni. Hirtelen egy gyors mozdulattal közel hajol, átkarolja Ingridet és rövid csókot ad neki, hogy érezhesse a nő édes ízét. Kissé megbánva az előbbi „veszekedést” ad újabb választ.
< - Nem megyek el a forgatásra, nem akarom tönkretenni a munkádat. Csak a legvégére megyek el, hogy lássalak. >
Feszültség nélkül, megkönnyebbülten mondja mindezt, nem sértődött és nem játssza meg magát, csak kissé észhez tért. Végül azért még Ingridre kacsint.
< - Azért bánom hogy nem lehetek ott és láthatlak úgy. >
Teszi még hozzá és kíváncsian várja a nő reakcióját. Ha a reakció pozitív, akkor Ingridet egy mozdulattal a saját ölébe ülteti, még mindig teljesen ártatlanul, mintha nem is csinálna semmit.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 28
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 5 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

5 / 8 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.