Rocksolid

4 / 8 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Go down

Rocksolid - Page 4 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Miller lányok Vas. 24 Dec. 2017, 12:11
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Visszatérés Rocksolidba
Lady Ingrid Stephanie Miller-Osborn
Flotta tiszt, Rocksolid leendő úrnője


Játékostárs(ak) neve: Tubrok Ragal (Rocksolid törzsfője)

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~
A zuhanyzóban valóban meggyőződött róla, hogy a párja igencsak fáradt, mert nem is próbálkozott semmivel sem a zuhanyzóba, csak kedvesen az új tetoválást hozta fel. A válaszra, amit mondott ró, szerelmes mosolyt kapott. Minderre szóban nem is felelt Ingrid, csak hasonló mosollyal jutalmazta a párját. Mindezek után továbbra is ő volt az, aki irányította Tubrokot is, mivel kihúzta a zuhany alól és nekilátott megtörölgetni őt. Saját maga nem volt provokatív, csak finoman és hatékonyan törölte meg a férfit, azonban ő nem tudta megállni, hogy ne markoljon bele Ingrid fenekébe. A nő megjátszottan rosszallóan nézett fel a párjára és csücsörített néhány pillanatig, míg végül megcsóválta a fejét lemondóan.
< - Javíthatatlan vagy! – felelte szemtelenül, megjátszottan sértetten. >
Ezek után kéz a kézben indultak vissza a hálóba, ahogyan haladtak Ingridnek feltűnt valami, amin önkéntelenül is elmosolyodott. Hirtelen nem tudta eldönteni, hogy a két lehetséges eset közül melyik is áll fenn. Lehetett az, hogy a sok birodalmi vér reagált, vagy pedig az, hogy végre a párja is érezheti a szexuális anyagáramlást. Ha visszaértek a szobába, akkor még le akarta mindezt tesztelni, hogy melyik is lehet az igaz. Ha már rajtuk volt a köntös, akkor szándékozott megszólalni.
< - Szeretnék valamit tesztelni – mondta, és ha a férfi engedte, akkor megfogta a kezét. – Próbáld kiüríteni a fejedet és igyekezz kitalálni azt, hogy mire gondolok. >
Ha Tubrok belement mindebbe, akkor a lelki szemei elé képzelt egy nagy adag gőzölgő pudingos süteményt, majd erősen ezt kezdte szuggerálni, hogy a párjának könnyű dolga legyen. Kíváncsi volt, hogy mi is lesz a kísérlet végeredménye. Ha a férfi megtudja mondani legalább azt, hogy valamiféle ételre gondolt és ez nem csak tippelés volt, hanem határozott megállapítás, akkor boldogan mosolyodott el és neki is látott annak, hogy megmagyarázza, hogy mire fel volt, hogy a kísérlet.
< - Most te is érezheted a szexuális anyagáramlást – mosolygott. – Végre tudhatod, hogy mit érzek én is a közeledben. >
Nagyon örült neki, hogy a férfi is tudhatja már azt, hogy ő miként éli meg mindezt, persze tudta, hogy valószínűleg jócskán gyengébb az ő esetében mindez. Ezek után jutott eszébe, hogy vajon mennyi lehet az idő. Odakint már sötétedett, a pontos időt le is kérte Maniac-től, és ebből már tudta, hogy pontosan, vagyis nagyjából egy teljes napot töltöttek egymásba gabalyodva. Így akkor korai vacsora lesz, amit most enni fognak, rá is kérdezett, hogy hol, itt vagy odalent. Mosolygott azon, hogy elsőre nem értette a párja azt, hogy miért kérdezi mindezt, de aztán érezte, hogy leesett neki, hogy neki szeretne kedvezni mindezzel. Tubrok meg is rendelte mindezek után a vacsorát, hogy mit enne, most nem voltak saját magának extra kívánsága, így neki is tökéletesen megfelelt az, amit a párja kért.
< - Nekem is jó lesz ugyanaz, mint neked – felelte. – Sok friss zöldséggel. >
Amint ez megvolt, akkor csatlakozott az ágyra Tubrok mellé, maga alá húzta a sarkait és úgy ült le. Ekkor mondta, hogy utasította Maniac-et, hogy figyelje az esetleges mérgezéseket, amire a férfi mondta, hogy most már felesleges. De Ingrid nem így gondolta, az tény, hogy a Milícia nem fog így próbálkozni, de nem csak ők voltak, akik holtan akarták volna látni a férfit, hanem elég sokan.
< - A Milícia nem biztos, de ők az én ellenségeim, neked is vannak, ők pedig próbálkozhatnának ezzel. Így most már nekik sem lesz esélyük – felelte. >
Szerencsére a nő most sem kis dolgokban gondolkodott, hanem sokkal nagyobban, nála ez már alap volt, hogy igyekezzen mindenre gondolni, főleg ennyi élet után. Még mielőtt a vacsora megérkezett a férfi felhozott egy érdekes dolgot. El is gondolkodott ezen, mondjuk ehhez nem ártott volna, ha közelebb is ültetnek fákat a parthoz, mert most azért némileg távolabb voltak.
< - Remek ötlet – mondta lelkesen. – Csak kell fákat telepíteni közelebb a parthoz, hogy igazán közel legyen hozzá a ház. Lehet, hogy nem is kellene egy tényleges ház, az esőt lehet szabályozni, így egy sima terasz elég lenne szerintem. Mit gondolsz? >
Mivel ő maga is olyan ételt rendelt, ami gyorsan van kész – ugyanazt, mint Tubrok –, így hamarosan meg is kapták a vacsorát, aminek neki is láthattak. Szerencsére nem kellett Ingridre sem várni emiatt. Mivel saját maga nem volt éhes, nem is tudott, így szépen komótosan evett ezúttal. Tubrokon látta, hogy egyre jobban fárad minden tekintetben, ezen pedig nem csodálkozott, még ennyi vér mellett is. Ha nem szeretkeztek volna majdnem egy teljes napot, akkor úgy vélte, hogy jobban bírta volna a párja, de így kicsit még azon is csodálkozott, hogy talpon van. jókedvűen tette fel a kérdését.
< - Ugye tudod, hogy már több, mint egy nap telt el azóta, hogy megmérgeztek? – kérdezte. – Most már első kézből tapasztalhattad, hogy mekkora állóképességed lett a vérem miatt. >
Nem azt mondta ki hangosan, ami az eszébe jutott eredetileg, az így hangzott volna, hogy: „Lehet, hogy szükséges lett volna egy bejelentkezés, hogy nem történt veled semmi. Biztos vagyok benne, hogy eldicsekedtek vele, hogy mit tettek.”. Nem akarta ezzel elrontani a hangulatot.
< - Milyen volt, hogy élted meg azt, hogy szeretkezés közben szinte HPI-sként viselkedett a tested? – érdeklődött mosolyogva. – Gondolom kellemes meglepetés lehetett, és egy-két furcsaságban is részed volt így… >


template nélkül:

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Rocksolid - Page 4 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 4 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Bishop Vas. 24 Dec. 2017, 15:58

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~

A fürdőben azért Tubrok szemtelenkedik egy kicsit, de csak azért hogy éreztesse Ingriddel, mennyire ellenállhatatlan most is. A nő rosszalló reakciójának nagyon örül a férfi, éppen ezt akarta látni/hallani a nőtől. A hálóba visszavezető úton tűnik fel Ingridnek a párja irányából érkező érzés, és úgy gondolja ezt le is teszteli, miután már némileg felöltöztek és nem teljesen meztelenek mindketten. Tubrok kissé meglepődik a kérésen, de természetesen belemegy. Az elején még furcsa a férfi számára és valamilyen tréfának gondolja, de aztán hirtelen megérzi.
< - Hmmm... ez könnyű. Valamilyen desszertre gondolsz. Már megint... >
Feleli mosolyogva. Ingrid így már el tudja dönteni miről is lehet szó. A kis magyarázatnak és Ingrid lelkesedésének nagyon örül a férfi.
< - Igazán nem érzem, csak nagyon gyengén, fel sem tűnt ameddig nem mondtad. - vallja be. >
Már a hálóban Miller gyorsan lekéri az időt Maniac-től, meg is állapítja hogy egy teljes nap eltelt. Ezután következhet a vacsora. Ragal megkapja a lehetőséget hogy most a neki kényelmes helyen egyék azt amit ő szeretne, amiért hálás a férfi. Mivel Miller is ugyanazt rendeli mint a párja, egészen gyorsan megérkezik az étel, addig is kényelmesen el tudnak helyezkedni. A nő még a párja biztonságát is garantálni akarja Maniac által. Tubrok a válaszon elmosolyodik.
< - Remélem ez megnyugtat Téged is. És köszönöm! >
Válaszolja halkan. Ameddig az ételre várnak Ragal tudja hogy most nagyon sok aktuális dolgot felhozhatna de az valószínűleg mind kellemetlen gondolatokhoz vezetne, ezért inkább valami mást hoz fel, a szigettel kapcsolatban.
< - Igen elég lenne. - ért egyet a férfi - Nincsenek természetes nagy fák a víz közelében? Akkor tényleg telepíteni kell. De azt hittem a szigetnek csak van olyan része ahol van hasonló... >
Ezt picit furcsállja a férfi, de nem igazán társít neki jelentőséget, inkább csak várja a nő válaszát. Időközben megérkezik a vacsora és nekiláthatnak az étkezésnek. Ragal egy nagy tálat állít össze magának, sok hússal, sok zöldséggel és rengeteg szósszal, szerencsére az evőeszközöknek és a szalvétáknak hála lehet kultúráltan is elfogyasztani a fogást. Ingrid látja a párja fáradtságát és van is ehhez egy jókedvű kérdése. A férfi lelkesen bólint a megjegyzésre.
< - Tudom, a mosdóban ellenőriztem az időt. Igen és első kézből élvezhettem is. >
Itt Tubrok finoman megfogja Ingrid egyik szabad kezét és folytatja.
< - És a dorgálásod ellenére mind testileg mind lelkileg jót tett. >
A következő dolog amit felhoz Ingrid az picit meglepi a férfi, általában ő szokta felhozni a szexualitást beszéd szinten, nem a párja, mindenesetre a meglepetés kellemes és ez azért nem olyan "mindennapi" élmény volt amit néhány pillantással "meg tudnak beszélni". Ragal gyorsan végigpörgeti az eltelt napot, hogy mit is csináltak összesen.
< - Pont ahogy mondod. Sok kellemes meglepetés és néhány nagy furcsaság. Nem úgy viselkedett a testem ahogy szokott... és a Tiéd is sokkal vadabb volt. >
Egy pillanatra elgondolkozik, kimondja-e amire gondol, de aztán mosolyogva szólal meg.
< - Kissé igazságtalan, birodalmi férfiként számtalanszor elélvezhettem volna, ehelyett csak egyszer-kétszer. De nincs okom panaszra, nem a vége a kedvenc részem. >
Vallja be mosolyogva. Aztán ha már ez a téma, akkor két falat között eszébe jut más is.
< - Az a furcsa jelmez ami rajtad volt, honnan ered? Nem tudom miért bolondított meg teljesen, úgy hiszem új fétisem lett tőle. >
Kíváncsian várja a választ, és gondolatban arra tippel hogy ezt is a Zuhanás előtti Japánban fejleszthették ki a helyiek.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 28
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 4 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Miller lányok Hétf. 25 Dec. 2017, 00:00
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Visszatérés Rocksolidba
Lady Ingrid Stephanie Miller-Osborn
Flotta tiszt, Rocksolid leendő úrnője


Játékostárs(ak) neve: Tubrok Ragal (Rocksolid törzsfője)

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~
Még a zuhanyzóban, a fenékmarkolásért csúnya nézéssel „fizetet”, aminek Tubrok láthatóan nagyon örült. Így most kicsit késve esett le neki, hogy miért is, hiszen a párja teljesen oda volt azért, hogyha megjátszottan morcos. Ahogyan haladtak vissza érezte meg, hogy lehet, hogy a férfi is képes minimális szinten arra, hogy a teste reagáljon a szexuális-anyagáramlásra. Így amint a hálóban voltak és már ruha is volt rajtuk, akkor gyorsan egy tesztet csináltatott a párjával, hogy kiderüljön mit is érzett saját maga. Valóban egy igencsak könnyű feladványt adott, hogy nagy adag édességre gondolt. Az elején látta, hogy nem érti a másik, hogy mit is akar ebből kihozni, de amikor megérezte és valószínűleg a saját bőrén érezte, látta az elméjében ugyanazt, amit Ingrid elképzelt, akkor rájött. Mivel valóban így volt, így a nő gyorsan el is magyarázta, hogy mi volt ez.
< - Direkt könnyűre gondoltam, hogy egyszerűen tesztelhessük – mosolygott. >
Ez tényleg így volt, hogy könnyűt, nem akarta nehéz helyzetbe hozni a férfit, főleg, hogy ez igencsak furcsa lehet neki, de már ez eléggé megerősítette azt, hogy mi is a helyzet, hogy tényleg az anyagáramlás és nem pedig csak a vér lép reakcióba az „anyaszervezettel”. Bólogatott arra, amit a férfi mondott.
< - Már ez is több, mint amire gondoltam volna alapból – felelte. – Legalább már eltudod képzelni, hogy mit is érzek én. >
És ennek tényleg nagyon örült, hogy így van, főleg, hogy most már fogja érezni ezek után. Tudta, hogy csak átmeneti, ahogyan majd csökken a férfiban a vér úgy fog mindez is gyengülni és eltűnni, de addig is részese lehet ebben a különleges élményben. Nem sokkal később már a vacsora megrendelése után mind a ketten az ágyon ültek és várták, hogy meghozzák az androidok az ételt, addig is beszélgettek, illetve Ingrid felállított egy védelmi vonalat Maniac-el, amikor nem csak Rojas-ra és a többire gondolt vele, hanem Tubrok minden ellenségére és ezt ki is fejtette, hogy más próbálkozhat méreggel, ha azok nem is, akik most tették. Örült annak, hogy most nem volt gondja a párjának azzal, hogy Maniac lesz bevetve minderre. A kellemetlen témák helyett egy érdekesebbet hozott fel végül Tubrok, a szigettel kapcsolatban. Itt a rendes lombházat kissé túlzásnak érezte Ingrid, már csak a sziget klímája miatt is, meg azért is, mert minden szabályozható volt ott Maniac által. Így Ingrid igyekezett az ötletet és a tervet finom hangolni valami romantikusabbá, a lombterasz mellett döntött, csak még egy-két dolgot is hozzá tett, hogy fákat kell telepíteni akkor a partra, mert ott nincsenek olyanok, amikre ilyet lehetne tenni. A válaszon kissé meglepődött, azt hitte, hogy a párja közvetlen a főépület közelébe akar ilyesmit, ott nem voltak ilyenek, csak távolabb.
< - De-de vannak, csak nem hittem, hogy olyan távolra szeretnél – mondta. – A főház közelében nincsen ilyen hely. Ott sziklapárkány van, arra is lehet ilyet, ami kiugrik az alatta levő sziklák fölé és az óceánra. Esetleg valamivel lejjebb a tetőtől a sziklába vájni egy teraszt közel a hullámokhoz. De természetesen távolabb lehet olyat is, mint amit te említettél. >
Sorolta fel az összes lehetőséget, hátha valami romantikusabb is eszükbe jut a sima lombterasznál. Közben a vacsora is megérkezett, hagyta, hogy Tubrok szedjen elsőként, hiszen neki volt erre nagyobb szüksége. Csak ha már ő kivette azt az adagot, amit meg akart enni, akkor szedett Ingrid is mind a húsból, a szószból és a zöldségekből is. Amint nekiláttak az evésnek, akkor hozta fel az első témát jókedvűen, amire választ is kapott. Annak megörült, hogy a kezét is megfogta. Mint kiderült a férfi már tudta a pontos időt, a másik pedig tényleg kellemesen érintette.
< - Ennek örülök, de akkor is jobban örültem volna annak, hogyha pihensz a „gyógyszex” helyett – felelte. >
A következő résznél érezte, hogy meglepőik Tubrok, valóban a férfi szokta általában az efféle témákat felhozni és nem Ingrid. Úgy tűnt, hogy ez most ebből a szempontból különleges napnak volt tekinthető. Azzal ő is egyetértett gondolatban, hogy ez nem az a fél pillanatos, nagyon jó volt a szeretkezés esete volt, hanem a sok furcsaság, újdonság miatt több szót is kellett „rá vesztegetni”. Bólogatott, hogy valóban olyan, mint aminek a párja lefesti, majd meg is szólalt.
< - Az enyém közeledett ahhoz, ami egy birodalminak megszokott – felelte kedvesen. – És ne is felejtsük el, hogy én már flottás vagyok. Időnként úgy éreztem, mintha egy birodalmival lennék együtt és nem egy földivel. Génkezelten az egész sokkal intenzívebb a szeretkezés, már van fogalmad róla, hogy miben más és mennyivel, de te továbbra is csak egy gyengített, árnyalt verziót élhettél át. Bárcsak megtapasztalhatnád, hogy milyen is… >
A következő megállapításon és némileg megjátszott fanyalgáson, panaszon nem tudott nem elmosolyodni, igen ez így valóban csalás volt. A többi része a dolognak azonban nem, azt pedig kellemes volt hallani, hogy nem a vége a kedvence a férfinak, hanem a hosszú rész.
< - Amiatt azonban nem kell panaszkodnod, hogy azonnal harcra kész voltál, korábban ilyenben nem volt részed – mondta szemtelenkedve. >
Végül az étkezés közben felmerült a férfinak még egy kérdés, igazából kissé meglepte a kérdés, hiszen ugyanúgy iskolás lány ruhában volt, mint korábban, csak éppen extra rövid szoknyában és a kigombolt blúzát máshogyan kötötte meg. Mondjuk ebben pont mellé lőtt a férfi, mert nem olyan helyről szerzett tudomást Ingrid, hogy japán, de a Zuhanás előtett eltalálta.
< - Nem volt ez furcsa – kérte ki magának. – Csak éppen pornós… még az Árnyékhadseregnél botlottam bele véletlenül efféle zuhanás előtti pornófilmbe, ahol ilyen ruhája volt a színésznőknek. Mint kiderült nem csak akkor voltak oda ezért a férfiak, hanem most is. Azt addig is tudtam, hogy sok iskolás lányos film van, az nem egyedi, de akkor ez a ruha engem is meglepett. De azt bizton állíthatom, hogy oda vannak a férfiak érte, nálad is bevált! >
A végén még rákacsintott a párjára, kíváncsi volt arra is, hogy mit is fog minderre felelni.
< - Ha ennyire tetszik, akkor örömmel veszem fel neked máskor is – mondta lelkesen még. >
Közben tovább folytatta a vacsorát is, kellemes tempóban, így valószínűleg majd Tubrok fogja előbb befejezni, mint ő. Ha saját maga is befejezte, akkor utána még megtörli a száját és csak ezek végeztével teszi fel az újabb kérdését.
< - Még szeretnél valamit csinálni, vagy egyből feküdjünk aludni? – érdeklődött. >


template nélkül:

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Rocksolid - Page 4 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 4 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Bishop Kedd 26 Dec. 2017, 19:39

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~

A hálóban a köpenyfelvételt letudva Ingrid úgy dönt leteszteli a párja felől érkező érzést és egy kísérlettel gyorsan ki is derül, hogy Tubrok valóban érzi azt amire gondol. Gyorsan kitalálja a férfi hogy egy édességre gondol a szerelme, nem is nehéz mindez. A nő örömének nagyon örül a férfi is, bár számára az érzés és a gondolatok olyan gyengék még hogy nem igazán ragadtatja el magát annyira mint a szerelme. Ettől még boldog mosollyal válaszol.
< - Igen. >
Hamarosan megérkezik az immár biztosan méregmentes vacsora és a pár neki is láthat az esti étkezésnek, kellemetlen témák helyett kellemes témákkal. Éppen azt vitatják meg hogyan építhetnek lombteraszt a szigetre és Ingrid egy sziklaterasz ötletét is felveti.
< - Mindkettő egyszerre sem lenne túlzás és mindig választhatnánk éppen mihez van kedvünk. - a férfi elgondolkozik egy percre - Hmm... túlságosan gyerekes lenne ha az egyik vízesés mögé terveznénk egy kisebb barlangot? Meleg fürdővel és kellemes fényekkel képzeltem el. >
Vet fel végül még egy ötletet a férfi, ami a világon létező összes történetben, könyvben, filmben, virtuális játékban legalább egyszer feltűnik. Nem sokkal később a vacsora is megérkezik, Ingrid mint eddig most is nagyon figyelmes és a párját előre engedi a szedésnél. Mialatt gyorsabb illetve komótosabb tempóban nekilátnak az étkezésnek tovább társalognak egymással. Arra, hogy Ingrid ismét elmondja hogy a pihenésnek jobban örült volna Tubrok egy nagyon széles vigyorral reagál, szinte elneveti magát.
< - Igen, akkor kevesebbet kellett volna foglalkoznod velem. >
Mondja nem kicsit játékosan. Ragal meglepetésére Ingrid hozza fel a témát és kérdez rá, hogyan is élte meg a párja az elmúlt egy napot, miután végighallgatja a kis beszámolót, vagyis inkább egyetértést ő is elmondja hogyan érezte magát. Amikor kimondja hogy olyan volt mintha egy birodalmival lenne, nem is földivel, Tubrok kissé lesüti a szemét és elmosolyodik, láthatóan nagyon jól esik neki ezt hallania. A kis álmodozásra a végén nem reagál ellenben kaján mosollyal az arcán jut eszébe egy kellemes rész.
< - Az erkélyen nagyon kitettünk magunkért. Akkor érezted? >
Abban hogy Tubrok kissé csalásnak élte meg az orgazmusainak számát Miller is egyetért, bár a válasza szemtelenkedő.
< - Ó az a Te érdemed volt Boszorka. - kacsint a nőre. >
Azért miközben társalognak az étel is lassan fogy, pontosabban kinek hogy, mert a férfi igencsak éhes és falja, Ingrid pedig elegáns és nőies és nem is éhes. Tubrok mondhatni fal, bár nem lehet érte hibáztatni, az utóbbi időben jó sok energiát fogyasztott a szervezete és még gyógyulnia is kell. Persze ha már témánál vannak és egyébként is ott motoszkál a kérdés a férfi fejében, akkor rákérdez a diáklány ruha eredetére. Figyelmesen hallgatja a nő válaszát, az Árnyékhadsereg említésénél egy kaján félmosolyt azért megenged magának.
< - De még mennyire bevált. - morogja elégedetten a férfi - Hát persze, az Árnyékhadseregnél, ha jól sejtem akkor ők még rajtad is tudtak rontani egy picit. >
Annak hogy Ingrid máskor is szívesen felveszi, sőt ezt ennyire lelkesen mondja, Ragal láthatóan nagyon örül.
< - Nagyon figyelmes tőled, tényleg élveztem és tetszene ha máskor is felvennéd... >
A végén picit elgondolkodik majd kíváncsi és picit aggódó tekintettel pillant a nőre.
< - Neked nincs olyan kívánságod amit még nem mondtál el? Ameddig bennem van a véred addig kellene kipróbálnunk. >
Kérdezi őszinte kíváncsisággal és kis rossz érzéssel, mivel mindig csak az ő fantáziáiról van szó.
Miután mindketten befejezik az étkezést teszi fel a kérdést Ingrid, akar-e még a párja valamit csinálni vagy menjenek aludni. Ragal azonban nem felel egyből a kérdésre, szépen feláll egy hatalmasat nyújtózkodik és ásít egyet.
< - Menjünk aludni. - kéri a férfi. >
Ha Ingridnek megfelel, akkor gyorsan leveszi a köntöst és felvesz egy alsónadrágot az alváshoz, és még egy apró kis robottal a szájhigiéniát is megoldja. Az áttetsző ablakokat teljesen elsötétíti, a fényeket is lekapcsolja majd bebújik a takaró alá. Természetesen mindezekkel Ingridet is megvárja. Aztán az elbúcsúzás és a jóéjt csók két perccel el is alszik majd. Persze mindez és hogy még mi történik, mind Ingridtől függ.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 28
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 4 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Miller lányok Csüt. 28 Dec. 2017, 00:00
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Visszatérés Rocksolidba
Lady Ingrid Stephanie Miller-Osborn
Flotta tiszt, Rocksolid leendő úrnője


Játékostárs(ak) neve: Tubrok Ragal (Rocksolid törzsfője)

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~
Az a tény, hogy Tubrokot annyira nem villanyozta fel és nem lelkesítette az, hogy már ő is érzi a szexuális-anyagáramlás előnyeit picit letörte Ingridet, noha igyekezett nem mutatni mindezt. Hiszen ez volt az egyik legkülönlegesebb dolog, amit két emberi szervezet tudott egymással produkálni. Lehet, hogy csak gyengén érezte a férfi, de akkor is ott volt. A mosolyos szavakra csak bólintott. Amíg a vacsorára várakoztak közben beszélgettek is, elsőként arról, hogy minek is kellene a szigetre kerülnie. Elsőként a lombház merült fel, de Ingrid mondta, hogy az túlzás lenne, mert a helyi klíma miatt a sima terasz is elég lenne, és akkor már hagyta, hogy a képzelete is tovább szálljon és mondott még pár ötlet, többek között a sziklába vájt hasonló terasz, ahonnan lehet nézelődni is. Erre még Tubroknak is volt további ötlete, ami igazából a nőnek is tetszett, hogy olyat is lehetne csinálni. Bólintott is, hogy ez egy jó ötlet, majd meg is szólalt.
< - Ez is nagyon jó, bár én személy szerint effélére gondoltam – kezdte. >
Ezzel felpattant az ágyról egy kicsit, majd összeszedte a kommunikátorát, amin gyorsan megkeresett két képet, amiket aztán ki is vetített holografikusan. Az első egy külső nézeti kép volt, ahol az óceán és a falban kialakított nagyobb tér látszódott, ahova az asztal, vagyis inkább asztalok férnek, mert ez is igencsak nagy volt. A második kép az első képhez tartozó kép volt, csak épp a hely belsejét mutatta kívülre mutató látványképpel. Kíváncsian pillantott a párjára, hogy mit is szól mindezekhez.
< - Ezt lehetne közel a főépülethez, az egyik kilógó sziklafalnál, a te ötletedet pedig lehetne pont a vízesés mögé, ami pont a főépület előtt van. Mit szólsz hozzá? – kérdezte. – A fára való terasz meg mehetne akkor a sziget másik részébe, ahol az állatpark is van. >
Sorolta fel a lehetőségeket, de igazából a főépület közelében is lehetett pár fát telepíteni és arra azt, amit elsőként felhozott a férfi. Szerencsére HPI-s technológiával minden könnyedén kivitelezhető volt és Maniac által, ha nincsenek ott, akkor pillanatok alatt elkészül minden, így igazából nem is aggódott Ingrid, hogy készen lesznek-e ezek, vagy éppen hogyan lesznek megvalósítva.
< - Ez alapján már három lehetőség van, nem csak kettő – mosolygott. >
Nem sokkal később a vacsora is megérkezett, ahol Ingrid hozzátette, hogy azért ő jobban örült volna annak, hogyha a „gyógyszex” helyett inkább pihent volna a párja és nem erőltette volna meg magát ennyire, hogy egy teljes napon át szeretkezik. Nem mintha bánta volna, mert jól eltöltött nap volt, de akkor is, aggódott a férfiért, még ha tudta is, hogy semmilyen baja nem eshet. Minderre nagyon széles vigyorgást kapott válaszul, már-már felnevetett a párja. Erre igencsak rosszallóan nézett rá és még a fejét is megcsóválta hasonlóan.
< - Semmivel sem kellett volna kevesebbet foglalkoznom veled, csak éppen más módon zajlott volna! >
Kérte ki magának már-már felháborodva, természetesen csak megjátszva mindez. Ugyanis akkor ápolta volna és leste volna a férfi minden kívánságát a betegség miatt, így semmivel sem lett volna mindez kevesebb. Látta, hogy miként reagált a férfi arra, hogy említette, hogy olyan volt vele, mint egy birodalmival, mindez nagyon jól esett Tubroknak. Rá is kérdezett a végén, hogy melyik résznél érezte mindezt Ingrid, amire rá is hibázott a férfi, bár kétszer is volt úgy, nem csak odakint az erkélyen, hanem még azelőtt, amikor nem mentek ki, így ezt is szándékozott megosztania férfival.
< - Ott és előtte is – bólintott. >
Ezek után még felhozta, hogy mennyire jó most a férfinak, hogy szinte azonnal harcra kész, igaz úgy, hogy nincs olyan többszörös orgazmusa, mint egy génkezelt férfinak, de még így is jobb, mint egy sima embernek. Felnevetett, amikor Tubrok szerint mindez az ő érdeme volt, saját maga nem gondolta így, részben persze igaz volt, mert a vére ott volt a férfiban, de semmi több ennél. Nem volt a ruhának köze hozzá, hogy így reagált a másik, mindenképp így lett volna.
< - Nem sok közöm volt hozzá – védekezett. – Ha nem veszem fel a ruhát is ugyanez a reakciód lett volna. >
Ekkor kérdezett rá Tubrok arra, hogy ennek a diáklányos ruhának mi a története, hogy honnan van és ehhez hasonlók, amire Ingrid természetesen válaszolt is. Nem tudta nem észrevenni a reakciót, amikor az Árnyékhadsereget említette. Azon, hogy tudtak rajta rontani egy kicsit felnevetett, azt pedig már látta, hogy bevált, hogy megőrizte ezt, amit látott.
< - Addigra már túl voltam a Ry-al való kapcsolatomon, így olyan sokat nem tudtak már rajtam rontani – mosolyodott el szélesen. – Bár tény, hogy jó páran élvezték, amikor a gyilkolás a hálószobában című tárgyat oktathatták nekem. >
Igazából mindez vicces és komolytalan is lehetett, de direkt igyekezett a testbeszédével kimutatni, hogy csak félig volt komolytalan. Tényleg volt ilyen képzése is, hogy ott miként lehet elbánni valakivel, a célszeméllyel. És igen, azoknál a részeknél lehetett még jobban megrontani őt, nem mintha olyan nagy szükség lett volna rá. Láthatóan igencsak megörült Tubrok annak,hogy még máskor is felveszi majd ezt a ruhát, hogyha épp szerepjátékoznak. Érezte, hogy kellemetlenül érzi magát a párja amiatt, hogy mindig csak neki van kedvezve, ami nem volt igaz. Főleg, mert ha ezt eléri, akkor saját magának is nagyon jó volt, így kölcsönös volt ez az egész.
< - Ha eszembe jut valami, akkor úgyis szólok – nyomott egy puszit a férfi arcára. – Egyébként, amit valamikor nagyon szeretnék, ahhoz még egyszer ennyi vér kellene belőlem beléd, vagy pedig ideiglenesen nanobotok, hogy egy teljes egységig bírd. Egyébként is én szerettem volna azt, amikor felfüggesztettél, hogy úgy kényeztesselek. >
Finoman rákoppintott a másik orrára, hogy ne érezze magát kényelmetlenül.
< - De nekem bármi megfelel, amiben olyan heves és szenvedélyes vagy, hogy a végén már azt sem tudom, hogy hol vagyok. >
Felelte mosolyogva, remélte, hogy ezzel már megnyugtatta a másikat. Amint befejezték a vacsorát, még rákérdezett, hogy mit szeretne most a férfi. Mivel az alvás mellett döntöttek és ezúttal Tubrok még alsónadrágot is vett, így akkor Ingrid is felvett egy testhezálló topot és egy bugyit, hogy így feküdjön le ő maga is aludni. Valószínűleg, amíg ő maga is öltözködött Tubrok is ekkor ejtette meg a dolgokat, majd bemászott mellé az ágyba.
< - Jó éjszakát! – mondta még a csók után. >
Megvárta, amíg a férfi elalszik és utána tette meg ő maga is, hogy elalszik. A felébredés után a munkájához látott neki, legalább is ahhoz a részhez, amit innen is megtudott ejteni, mert nem akarta magára hagyni a párját. Ha végzett ezzel, akkor a közösségi oldalra ment fel a saját HPI-sre, ott is elintézgette a dolgokat, majd sportot, sorozatokat nézett egészen addig, amíg a párja fel nem ébredt, amit számított rá, hogy elég sokára fog megtörténni, bár közel sem annyira, mintha nem lenne a vére a férfi szervezetében. Ha ez megtörténik, akkor a szokásos módon, a reggeli csókkal köszönti őt és hozzá is simul.
< - Jó reggelt szerelmem – suttogta. >


template nélkül:

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Rocksolid - Page 4 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 4 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Bishop Szomb. 27 Jan. 2018, 19:15

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~

Tubrok megérzi Ingrid letörtségét - éppen a a szexuális anyagáramlásnak hála, amiről éppen beszéltek - ezért gyengéden végigsimít a nő arcán és maga felé fordítja hogy rámosolyoghasson, sajnos annyira gyenge a bizsergés számára hogy nem tud úgy lelkesedni mint Ingrid, de ettől még szereti a nőt.
Már a hálóban Ragal lombházötlete kapcsán több más építmény is felmerül, amelyet a Miller család trópusi szigetére lehetne telepíteni. Miller meg is mutatja milyen sziklaterasz terveket képzelt el, a párjának láthatóan tetszik amit lát.
< - Nagyobb mint amit elsőre képzeltem volna, igazán birodalmi. >
Jegyzi meg lelkesen a férfi. A tény, hogy mindhárom ötletet megvalósíthatják szintén elnyeri a férfi tetszését.
< - Mindhármat megépítjük? Ha valamiben egyetértünk annak mindig remek végeredménye van. >
Feleli az utolsó mondatra, kicsit játékosan de ugyanakkor félig komolyan is. Kicsivel később megérkezik a vacsora és nekiláthatnak annak elfogyasztásának. Vacsora közben az elmúlt nap "gyógyszexe" kerül szóba és Miller nem igazán kapható a párja jókedvű megjegyzéseire, megjátszott rosszallással és felháborodással válaszol. Tubrok ujját a nő ajkaira tapasztja, puszit ad az orrára és utána válaszol csak.
< - De nem lett volna ennyire akrobatikus, sem élvezetes. >
Próbálja rövidre zárni a dolgot, mielőtt még a nőt tényleg megsérti valami kis butasággal. A továbbiakban is az előző nap marad a téma és Ingridnek sikerül nagyon pozitív érzéseket kiváltania a párjából azzal hogy egy birodalmihoz hasonlította a teljesítményét. Még meg is lepi a férfit hogy a terasz előtt is már olyan volt a nőnek, kimutatva kellemes érzéseit kezével végigsimít a nő térdén és rá is mosolyog. Ezek után a férfi "panasza" valóban nevetni való, vagyis hogy a megnövekedett teljesítményét Ingridnek tulajdonítja. Amikor a ruhát említi Ragal szinte nevetve megrázza a fejét.
< - Nem a ruha miatt, miattad! - jegyzi meg határozottan - Elég csak rád pillantani. >
De ha már a ruha felvetődött akkor Tubrok rá is kérdez honnan szerezte az ötletet a párja, főleg mert úgy érzi máris szerezett magának ezzel egy újabb fétist. A válaszban pedig az Árnyékhadsereg is felmerül.
< - Arról a tárgyról már nem először hallok, szerintem nagyon élvezted Boszorka... >
Feleli Ragal is félkomolyan, láthatóan nincs azzal semmi baja hogy Ingridet még egy picit megrontották mindenki örömére. Később az is a felszínre kerül hogy Tubrok már picit rosszul érzi magát amiatt, mert mindig csak az ő fantáziái vannak hajkurászva és Ingrid kevésszer kér tőle valamit az ágyban. Végül felszínre kerül Ingrid "kívánsága" meg is ragadja rögtön a férfi figyelmét, aki elgondolkozik ezen. Rövid elkalandozás után a nő mondandójának vége rántja vissza a valóságba Ragalt.
< - Egyszer biztosan megfogod kapni az egy egységedet. >
Ígéri a férfi komolyan, de érezhetően úgy hogy majd meglepetés lesz a nőnek és azért várhatóan nem "holnap". Mindenesetre ennek is örül a férfi, végre tudja a szerelme rejtett vágyát is és nem kell találgatnia. Ingrid a végén még a párja orrára koppint, és közli, neki igazából bármi jó amiben a párja ennyire szenvedélyes. Ragalt meglepi a koppintás de a szavak ismét telitalálatnak bizonyulnak. Tubrok félreismerhetetlen férfias morgását hallatja és megcsókolja a nő nyakát, eljátszva mintha már most annyira szenvedélyes és heves lenne a nő kedvéért.
A vacsora végeztével Miller megkérdezi mit is szeretne a másik és a válasz az alvás, így mindketten felvesznek egy alsóneműt vagy annak megfelelő funkciójú ruhadarabot és bebújnak az ágyba a takaró alá. Elcsattan a jóéjt csók is.
< - Jó éjszakát Boszorkám! >
Hamarosan a csendes sötét szobában mindketten elalszanak, először Tubrok majd Ingrid is. Egy órával később ébred fel Ingrid és nekiláthat mindennek amit akar. A munkáját mint tapasztalja most nem is olyan könnyű csendben távolról végezni a munkáját, üzeneteket természetesen tud küldeni, de tárgyaláshoz nem éppen megfelelő a helyzete. A munka végeztével a közösségi oldalán "tesz rendet" leginkább itt a közeli baráti köreivel kell megbeszélnie dolgokat, közös találkozót és hasonlóakat. Végül sportot és sorozatokat néz. Eközben Tubrok hol nyugodtan, mélyen alszik, hol felszínesen és zavartan. Az elmúlt napok eseményei, a mérgezés, az eszméletvesztés, a stressz és a sokk, majd a gyógyulás és az egy nap "gyógyszex" érdekes keveréket alkot az álmaiban, amikor egyáltalán vannak neki. Végül egy hosszabb mély alvás után ébredezni kezd a férfi. A jóreggelt csók mint mindig most is remek meglepetés a férfi számára és örömmel viszonozza azt, bár kicsit ki van száradva és nem olyan idilli mint máskor reméli Miller nem bánja mindezt. Ahogyan a férfihoz simul Ingrid az megsimítja az egyik keblét és finoman meg is markolja, nem csábítóan csak jelezve mennyire imádja.
< - Jó reggelt kedvesem. - suttogja viszont. >
Ha Ingrid engedi akkor Tubrok lassan kikel az ágyból, hatalmasat nyújtózkodik, aztán távozik a mosdóba. A mosdóból visszatérve rögtön a kijárat felé indul.
< - Eljössz velem zuhanyozni? >
Kérdezi Ingridet, ha a nő igent mond akkor vele kézen fogva, ha nemet akkor nélküle indul el. Millernek nem kell aggódnia, úgy tűnik Ragal valóban zuhanyozni akar és ha vele megy, akkor bár mindenhol alaposan megmosdatja őt és alaposan végiglegelteti a testén a tekintetét, nem próbálkozik.
< - Gyönyörű vagy. - jegyzi meg a férfi. >
A zuhanyból visszatérve Ragal visszadől az ágyba, jó pár párnát maga mögé gyűr az ágytámlánál, a lábait prémmel teríti és így helyezkedik el. Rendel egy alkohol mentes italt és előveszi a munkához szükséges eszközeit. Ha esetleg Ingrid mellé bújik annak csak örül, de nem kér ilyet a nőtől.
< - Ha nem bánod akkor ma megpróbálok pihenni és dolgozni. >
Akárhogy is - természetesen Ingrid rengeteg mindenen tud változtatni csak egy szavával - de Tubrok nekilát ezeknek. A saját tablet szerű munkakommunikátorán kezdi el végezni a dolgait, amiből van jópár. Ha akarja Miller akkor szívesen megmutatja neki mindezt, hiszen úgyis ő lesz a Rocksolid úrnője és tudnia kell majd. Ha éppen elfáradt akkor zenét hallgat vagy lefekszik egy-két órát aludni. Valóban szüksége is van az alvásra, eléggé kimerült a teste és még gyógyulnia is kell. Enni nem igen eszik, nem éhes és hála Ingrid vérének ez nem is baj, néha azonban egy-egy gyümölcsöt elfogyaszt. Ha Ingrid szeretné akkor nagyon szívesen beszélget vele és ez természetes is ha mellette van a szerelme. A kellő relaxációhoz még illóolajos aroma terápiát is kér a rendszertől a levegőkeringető rendszeren át. Jó félnap után végez végül a férfi a munkával és a pihenéssel.
< - Úgy érzem elegem van a pihenésből és az alvásból, legszívesebben mégis ezeket tenném. >
Mondja ki hogyan is érzi magát és várja hátha a szerelmének van valamilyen ötlete minderre. Közben elkalandoznak a gondolatai Ingrid fürkészése alatt.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 28
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 4 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Miller lányok Vas. 28 Jan. 2018, 22:05
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Visszatérés Rocksolidba
Lady Ingrid Stephanie Miller-Osborn
Flotta tiszt, Rocksolid leendő úrnője


Játékostárs(ak) neve: Tubrok Ragal (Rocksolid törzsfője)

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~
Most nem ment olyan jól az, hogy elrejtse a csalódottságát amiatt, hogy nem tűnt túl lelkesnek a párja amiatt, hogy ő is érzi végre a szexuális anyagáramlást. Éppen emiatt nem tudta olyan jól elrejteni mindezt, mert Tubrok is megérezte ezt, hogy a lelkesedés hiánya kissé rosszul esett Ingridnek. Az érintés és a mosoly jóleső volt számára, a mosolyt viszonozta is, de azért még ezen gyengeség ellenére is örült volna annak, hogyha a férfi kicsit jobban örül annak, hogy most már ő is tudja, hogy a nő mit érez, hogyha együtt vannak. Azt pedig amúgy is tudta, hogy a férfi szereti, azt nem kellett bizonyítani, még gondolatokkal sem.
Mikor visszaértek a hálóba és ott beszélgettek, akkor még mindig az épületek a szigeten volt az első központi téma, hogy mit és hova. Láthatóan a férfinak nagyon tetszett az, amit a nő mutatott neki a sziklába vájt „étkezővel”, ami még nézelődőnek is elment, hogy onnan csodálják az óceánt. Mindennek pedig hangot is adott, ahogyan kiemelte a méreteket is, hogy nagyobb, mint hitte. Ezen Ingrid elmosolyodott, szerinte pedig teljesen átlagos méretűek, talán még kicsik is a birodalmi átlaghoz mérten, hiszen egy sziklába mégsem lehetett olyan gigantikus valamit belevésni, mert nem volt a sziklafal sem olyan nagy, hogy ezt megoldható legeyn.
< - Birodalmi vagyok – nyújtotta ki a nyelvét. – Még szép, hogy birodalmi méretekben tervezek. >
Annak nagyon örült, hogy a párja azon viszont igencsak fellelkesült, hogy mindhárom lehetőség megvalósítható, minderre pedig újra rá is kérdezett. Most ő maga mosolyodott el és bólintott és válaszolt is a szavakra.
< - Igen, megépíthetjük mindhármat – felelte. – Vagyis kidolgozzuk a terveket, majd kiadom Maniac-nek, aki ha nem vagyunk ott egy-két pillanat alatt végre is hajtja a változtatásokat, nekünk pedig csak meg kell nézünk ötletünk gyümölcsét. Egyetértek, abból csak jó sülhet ki, amit kitaláltunk. >
Mosolygott a végén is, a vacsora közben tovább szemtelenkedett a „gyógyszexszel” kapcsolatban, amire Tubrok jókedvűen reagál, de saját maga annyira nem. Ő maga továbbra is tényleg azt akarta, hogy a párjának pihennie kellett volna, ahelyett, hogy majdnem egy teljes napot végigszeretkeztek. És még ki is kérte magának, hogy mindenképpen annyit foglalkozott volna a férfival abban az esetben is, hogyha nem szeretkeznek, mert akkor ápolta volna. Igazából nem teljesen csak játékosan felháborodva mondta, valóban úgy gondolta, de ezt most úgy néz ki, hogy sikerült teljesen elrejtenie a párja elől. Az orrára kapott puszit igencsak értékelte és nagyon jól is esett neki, így nem tett már további megjegyzést arra, amit Tubrok mondott a továbbiakban, csak kicsit biccentett, hogy így van. Ezek után a férfi tegnapi teljesítményét méltatta, ami pedig a párjának esett jól, hogy már-már HPI-shoz hasonlította őt Ingrid. Mivel a másik rákérdezett arra is, hogy mikor volt ez Ingrid ezt is kifejtette, hogy melyik volt az a két alkalom. Aztán még azt is hozzá tette, hogy szerinte a ruha miatt volt az, hogy ennyire heves és szenvedélyes volt a férfi, aki ezen pedig tiltakozni kezdett, hogy nem az volt az oka, hanem maga Ingrid. Itt kissé rosszallóan csóválta meg a fejét, tudta, hogy a férfi fétise volt az ok. Ezzel persze nem volt semmi gond, nem zavarta, hiszen más körülmények között is tudott teljesíteni a párja nem volt olyan, hogy csak így.
< - Persze, persze – szemtelenkedett. – Nem zavar egyáltalán, hogy a ruha miatt indulsz be ennyire, maximum akkor lennének gondok, hogyha csak a ruha mellett tudnál. Addig ez teljesen egészséges. >
Mondta kedvesen és még meg is puszilta a párját, hogyha hagyta a férfi, hogy ezzel is megnyugtassa, hogy tényleg nem zavarja őt mindez és teljesen okénak érzi. Ahogyan rákérdezett a férfi, hogy honnan vette ezt a „jelmezt”, akkor ezt el is mondta, természetesen szóba került ismét az Árnyék Hadsereg is és az a bizonyos óra is, amit már többször emlegetett. Bólogatott is lelkesen, hogy valóban nagyon szerette azt az órát, hát még az, aki önként vállalkozott arra, hogy tanítsa.
< - Ott tanultam meg azt is mesteri módon, hogy miként lehet valakit elcsábítani – mondta mély, doromboló hangon. >
Ezek után hozta fel a férfi, hogy némileg rosszul érzi magát, hogy mindig neki kedveznek az ágyban és rákérdezett, hogy Ingrid mit szeretne. Neki igazából nem volt baja ezzel az egésszel, ha lett volna, akkor úgyis megemlíti. De végül is csak elmondta, hogy egyszer szeretné, hogyha egy teljes egységig lennének együtt. A komoly válaszon elmosolyodott, biztos volt benne, hogy nem „holnap” történik meg ez, mert még ennyi vér is kevés volt, hozzá, de…
< - Igazából megoldható több féle módon is úgyis, hogy nincs génkezelésed, de nem szeretném, hogyha az egészségedet veszélyeztetné, akárcsak a legkisebb módon is – felelte lágyan. >
Hozta fel óvatosan ezt a témát, hogy mit is szól hozzá a férfi. De azért még utána hozzátette, hogy neki a mostani állapot is megfelel, hiszen a párja hevessége és szenvedélyessége kárpótolja. Mindezt pedig teljesen komolyan gondolta és nem csak úgy mondta, hogy jobban érezze magát Tubrok mindettől. Ahogyan eljátszotta a hevességet és szenvedélyességet felnevetett Ingrid, mutatva, hogy mennyire tetszett neki a „mutatvány”. Mivel vacsora után Tubrok már pihenni akart, így bele is ment ebbe, mind a ketten felvettek alváshoz való öltözetet és lefeküdtek. Az egy óra alvás után Ingrid lefoglalta magát egész éjjel, mígnem reggel már ébredezett a férfi, akit ugyanúgy köszöntött, ahogyan minden közös reggel szokta. A simításon elmosolyodott, ahogyan a párja megmarkolta a keblét azon csak mosolyogva megcsóválta a fejét megjátszottan rosszallóan, hogy mennyire javíthatatlan Tubrok. Természetesen hagyta, hogy a másik kikeljen az ágyból, ekkor félrehúzódott, hogy könnyebben megtudja tenni. Figyelte, ahogyan a párja kiment a mosdóba, majd amikor visszajött, akkor feltett egy kérdést.
< - Persze, veled megyek – mondta. >
Így kézen fogva ment a párjával a zuhanyzóba, ahol le is vette azt, amiben aludt, utána ment csak be a víz alá. Mivel ő maga még mindig azt pártolta, hogy Tubrok gyógyuljon, így ő nem próbálkozott semmivel, és örült, hogy ezúttal a férfi sem tette meg ezt. Ő is megmosdatta a párját, viszonozva a kedvességét. A bókra szélesen elmosolyodott és így is válaszolt.
< - Tudom, hogy az vagyok – felelte mosolyogva. >
Noha szóban nem köszönte meg, de néhány gyengéd simítással azonban igen. A fürdés után vissza is tértek a szobába, saját maga visszavette a topot és bugyit, amiben aludt az éjszaka folyamán, hogy ne terelje el a párja figyelmét és ő maga is visszamászott hozzá az ágyba. Egy picit rosszallóan nézett Tubrokra, hogy a férfi dolgozni akar, de volt egy olyan érzés, hogy úgysem tudná lebeszélni arról, hogy ne így tegyen és mással – nem szexszel és munkával – foglalják le magukat a mai napon. Természetesen azért a magyarázatot elkérte, hogy mivel is foglalkozik a férfi, bár nem hitte, hogy olyan bonyolult lehet, amit ne értene meg, vagy ne tudna meg már abból, hogy csak lekéri Maniac-től. Amikor Tubrok pihent és zenét hallgatott, akkor természetesen beszélgetett vele, amíg dolgozott, akkor saját maga sorozatokat és sportot nézett, hogy ne zavarja a párját, bár nem mozdult mellőle. De mivel saját magának is voltak dolgai, amiket innen sajnos nem tudott intézni, így amikor Tubrok lefeküdt aludni akkor gyorsan visszatért az Anyahajóra és a hídra, hogy ott egy-két rövid megbeszélést és tárgyalást letudjon addig, amíg a párja aludt. Mivel nem tudta, hogy a férfi mikor is fog felébredni, így hagyott neki egy üzenetet, hogy hamarosan jön. Ha letudta a megbeszéléseket, akkor vissza is tért Tubrokhoz, ha a férfi nem ébredt fel, amíg távol volt, akkor csak azt fogja észrevenni, hogy az ébredése után Ingrid már egyenruhában ücsörög mellette. Végül pedig már késő délután volt, amikor a férfi végül feladta az egészet és Ingridtől ki nem mondottan kérdezte, hogy mit is tegyenek.
< - Én még mindig annak örülnék, hogyha pihennél – mondta. – Vagy mit szólnál ahhoz, ha még nem néznénk tovább a sorozatot, hanem valami produktívabbat tennénk? Van néhány jó társasjáték is, amit játszhatunk. >


template nélkül:

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Rocksolid - Page 4 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 4 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Bishop Kedd 30 Jan. 2018, 23:12

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~

Még az esti vacsora előtt a szerelmes pár remek három ötletet talál ki a trópusi szigetre, meg is beszélik ennek megvalósítását. Ingrid nyelvnyújtogatása és szemtelenkedése láthatóan tetszik a párjának aki elmosolyodik mindezen és megcsóválja a fejét.
< - Azt tökéletesen látom. >
Arra hogy Maniac milyen gyorsan is fogja megvalósítani és nekik csak a tervet kell kidolgozni értően bólint Ragal.
< - Remek. Pontosan. >
Itt már nem igazán tudna mit mondani a férfi csak Ingridet dicsérné vagy kettejük munkáját újra és újra. A vacsora közben már más a téma, mivel Ingrid meg szeretné beszélni az elmúlt egy napot, nem véletlenül és ebben a férfi is partner. Valószínűleg Tubroknak valóban jobbat tett volna egy nap pihenés egy nap megerőltetés helyett, viszont ő maga azt állítja a lelki egészségének így jobb volt. Mindenesetre azt Ingrid nagyon is kikéri magának és jogosan, hogy mindenképpen ugyanennyit foglalkozott volna a párjával, csak éppen másképpen. A kapott puszi azért jól esik Millernek. Ezután a férfi teljesítményét méltatja, jóleső érzéseket kiváltva a párjából. Arról egy kis nézeteltérés alakul ki közöttük miért is indult be annyira Tubrok és Ingrid ki is mondja letisztázva a dolgokat, hogy bizony a ruha és a férfi fétise volt az oka, de ez nem gond, mert ezek nélkül is remekül elvannak. Tubrok itt már kénytelen beismerően bólintani és egy nagyon picit sóhajt de aztán újra Ingridre pillant, szerelmesen mint általában.
< - De nem csak a ruha... a pajkos viselkedésed, a csíkjaid és a kis copfok is ellenállhatatlanok. >
Egészíti ki hogy teljes legyen az egész. A puszit természetesen engedi Tubrok és meg is nyugtatja, ahogyan belegondol Ingridnek is voltak kérései és neki sem volt vele semmi gondja, sőt nem is gondolt azokra eddig, úgy gondolja valószínűleg Ingrid is hasonlóan van ezzel. A ruha kapcsán az Árnyékhadsereg és Ingrid egyik oktatott órája is szóba kerül. A mély doromboló hangú Ingridnek már nem tud ellenállni Tubrok és egy rövid csókkal jutalmazza a választ.
< - Valóban mesteri vagy. >
Itt kerül szóba mire is vágyna Ingrid az ágyban, mi lenne az amit kérne/szeretne és eddig nem került szóba, a nő el is árulja hogy egységnyi időre gondolt Tubrokkal, a férfi pedig úgy tűnik komolyan gondolja hogy ezt meg fogják valósítani. Miller óvatoskodásának most egészen örül, egyszerűen minden kis rezdülésen érzi hogy Ingrid törődik vele és félti őt.
< - Úgy lesz ahogy Te szeretnéd Boszorka. >
Ígéri meg a férfi. Érezhetően a férfi sem akarja az esetleges rosszullétet vagy hasonlót, nem csak maga miatt, de az egy elég szörnyű élmény lenne kellemes meglepetés helyett.
A vacsora után következik az alvás, az éjszaka jelentős részét Miller munkával, szociális kapcsolatok ápolásával és sport/sorozatnézéssel tölti el, el nem mozdulva a párja mellől. Reggel jóreggelt csókkal köszönti az ébredező szerelmét, majd kiengedi őt az ágyból és amint a férfi visszatért a mosdóból zuhanyozni mennek. Egymás "csutakolása" közben egy bókot is kap Ingrid, amire frappáns válasza van mivel mosolyt csal a férfi arcára. Visszaérve mindketten felöltöznek valami rövidbe és bebújnak ismét az ágyba, egymáshoz bújva. Ingrid nem nagyon örül annak hogy a párja dolgozni akar. Tubrok azt hozza fel hogy ennyi idő után már neki is muszáj lesz leellenőriznie a törzsek dolgait, elég régen nem foglalkozott már ezzel és illene már. Mivel Ingrid nem bánja neki is elmondja mit hogyan szokott csinálni és hogyan uralkodik a szerinte megfelelő módon, ahol kell ott részletes, máshol az embereire és a népre hagyja a dolgokat, de ezen kívül minden kis részletbe beavatja Ingridet. A munka végeztével pihenés, zenehallgatás és egyéb következik, Miller számára ismét sorozatok és sport. Ameddig a férfi alszik - nagyjából egy órát - addig Ingrid kényelmesen el tudja intézni a megbeszéléseit, ha nem húzza el túlságosan az időt akkor bőven azelőtt hazaér az Anyahajóról, hogy a másik felébredni. Ügyesen és egész gyorsan el is tudja intézni az egész napos munkáját. A Hídról egészen energiával és jókedvvel feltöltődve térhet vissza, kifejezetten jó hangulat uralkodott a flotta vezetőségében.
Mivel a délutáni alvás után egyenruhában találja Ingridet Tubrok ezért ő maga is felvesz egy felsőrészt, hogy ne legyen olyan kellemetlenül alul öltözött a nőhöz képest, és alulra is felvesz egy normális nadrágot. Az egyenruhás Ingrid - mint mindig - most is nagyon tetszik neki. Azonban most olyan jut eszébe ami nem szokott ha éppen Ingridet csodálja. Kissé komolytalanul kezd bele.
< - Szerinted alaposan leellenőriztek? - kérdezi széles mosollyal - Adam és az emberei, és Zsarnok? A szüleid már biztosan, ellenben szerintem a legnagyobbak is rám pillantottak útban leszek-e nekik, elvégre, most nyertem a bábjaik ellen háborút, együtt vagyunk úgy hogy téged kineveztek, és még a Milícia is megmérgezett, ha olyan alaposak mint mondják akkor biztosan. >
Mosolyodik el jókedvűen, ez most egyáltalán nem komoly a részéről csak ilyen érdekesség. A sok munka és pihenés végeztével a férfi "feladja" és Ingridhez fordul mit is csináljanak most. A társasjáték ötlete egészen megtetszik Tubroknak.
< - Remek ötlet Boszorka. És milyen társasjátékra gondoltál? >
A hangjából kitűnik hogy ezzel át is adja a kezdeményezést Ingridnek, örömmel belemegy bármibe amit a párja kitalál.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 28
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 4 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Miller lányok Pént. 02 Feb. 2018, 00:00
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Visszatérés Rocksolidba
Lady Ingrid Stephanie Miller-Osborn
Flotta tiszt, Rocksolid leendő úrnője


Játékostárs(ak) neve: Tubrok Ragal (Rocksolid törzsfője)

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~
A párosnak végül is sikerült megegyeznie abban, hogy a szigetre mindhárom kitalált dolgot megépítik, vagyis megépíttetik Maniac-el, így mostanra teljesen lezártnak lehetett tekinteni ezt a témát. Már csak azért is, mert Tubrok sem tudott mit ehhez hozzátenni, azzal csak ismetelte volna önmagát. Lassacskán a másik téma is a végére ért, aminél azon „vitatkoztak”, hogy mennyit és hogyan kellett volna pihennie a férfinak. Ebben persze nem értettek egyet, Ingrid szerint nem kellett volna a közel egynapos „gyógyszex”, Tubrok szerint pedig elengedhetetlen volt. Aztán még a ruha kérdése is felmerült, ahol ismét meg lett jegyezve, hogy mennyire szenvedélyes volt a másik. A férfi azonban tovább védekezett, hogy nem csak ennyi az oka, hanem Ingrid maga is, de a nő tudta, hogy jellemzően a férfi fétise miatt, de továbbra sem bánta. Az Árnyékhadsereget is felhozta, hogy ott is tanult nagyon sokat, a csábítást is ott vitte tökélyre, mindez pedig láthatóan nagyon is tetszett a párjának. Legvégül pedig még szóba került az is, hogy a nő mit szeretne, hogy az ő kívánsága is teljesítve legyen. Azt picit nehezebb volt kivitelezni, de azért voltak rá trükkök, hogy miként lehet. Csak ezt most azért sem hozta fel, mert nem akarta, hogy a másiknak baja legyen, de így végül is, hogy ennyi vér volt benne most lehetett a legjobb időpont, hogy az egész a legkevésbé terhelje le a szervezetét.
< - Ha rendbe jöttél teljesen akkor utána megejthetjük – kacsintott rá. – Így, hogy ennyi vér van benned belőlem nem lehet semmilyen negatív következménye. Egyébként sem, de így még kevésbé. >
Ígérte meg, sejtette, hogy egyébként Tubrok szívesen kipróbálna ilyesmit, hiszen nagyon szeretett szeretkezni és egy teljes egy egységes efféle elfoglaltság igazi mennyország lenne a számára. Nem utolsó sorban bizonyosan még évek múlva is ezt emlegetné a perverz trió tagjainak. Végül a vacsora után Tubrok le is feküdt aludni, ahogyan Ingrid is, az egy óra után még elfoglalta magát, amíg a férfi fel nem ébredt jó pár órával később. Akkor gyors zuhany utána nő legnagyobb bosszúságára a férfi dolgozni állt neki. Nem azt várta, hogy vele foglalkozzon a párja, hanem szerette volna, hogyha pihen és önmagával törődik. Nem, helyette dolgozni akart. Ennek ellenére nem szólt, hogy ne ezt tegye a másik. Nem akarta megbántani, így inkább ráhagyta ezt a dolgot. Mivel, ha már úgyis dolgozott Tubrok és felajánlotta a lehetőséget, hogy elmagyarázza azt, hogy mi miként működik, Ingrid is élt a lehetőséggel. Nem mintha nem tudta volna saját maga is megoldani mindezt Maniac nélkül, de ettől függetlenül nem akarta ezzel sem megbántani a férfit, főleg, hogy eléggé lelkesnek tűnt a magyarázatkor és mindent aprólékosan magyarázott így Ingrid is figyelt. Hogy talán még jobb kedvre derítse ezzel kapcsolatban a párját jó pár dologra rá is kérdezett, hogy miért úgy döntött egyes dolgoknál, vagy ehhez hasonlókat, hogy úgy érződjön, hogy tudott újdonságot is mutatni neki a párja. Mikor a Milíciánál volt és legalulról jutott egyre feljebb, akkor az ilyesmiket már megtanulta, és mióta rendelkezett a legszélesebb körű feltöltésekkel, azóta pedig már nem csak saját tapasztalatból tudta a kormányzás és államigazgatási dolgokat, hanem így mindent. A Rocksolidét pedig különösen, hiszen már akkor megkapta ezt, amikor először idejött, hogy a lehető legjobban tudjon teljesíteni a tárgyalásokon. Amikor a magyarázatnak vége lett ott maradt Tubrok mellett, csak folytatta a sorozat és sportnézést. Mikor azonban a férfi elaludt, akkor gyorsan „felosont”az Anyahajó hídjára, ahonnan valóban jobb kedvvel tért vissza. Bár még mindig elég pocsékul érezte magát és saját magát hibáztatta amiatt, ami Tubrokkal történt, de valamivel jobb lett a hangulata.
Mikor visszaért Tubrok még aludt, noha hamarosan a párja fel is ébredt. Mosolyogva figyelte, ahogyan a férfi nekilátott felöltözni annak fényében, hogy Ingrid is felvolt. Feltűnt a nőnek is, hogy most is ugyanannyira elnyerte Tubrok tetszését ez az öltözet mint, mindig. De ezúttal igencsak sikerült a párjának meglepnie őt, amikor a komolytalan kérdést tette fel. A felvetésen nagyon meglepődött még a szemöldökét is felvonta. Valahogyan nem ezt várta a párjától ebben a helyzetben. Bár az első meglepettségen, amint túljutott fel is nevetett a komolytalan kérdésen. A nevetés közben megcsóválta a fejét, Adam, vagy Zsarnok fix, hogy nem. Ingrid anyjáról már tudott volt, hogy megtette és meg is látogatta a férfit, ahogyan Tyr-t is, az apja hiába volt UP2, azt tudta, hogy már megtette.
< - Mivel nem vagy hatalmas kozmikus fenyegetés, így Adam és Zsarnok szerintem nem – mondta megjátszottan teljesen komolyan. – Ellenben a barátaim bizonyosan tudni akarták, hogy ki vagy, szóval ők igen. Ahogyan a „Földi ügyekért felelős ügyosztály” is bizonyosan. >
Noha ő is komolytalan volt, azért igyekezett a testbeszédével éreztetni a férfival, hogy a mondandója második része tényleg komoly és teljesen biztos abban, hogy ők is lenyomozták a férfit. Így csak reménykedni lehetett, hogy nem fogja valaki feltenni a kérdést, hogy Nava-t miért csak Flottás engedéllyel lehet „lenyomozni”. Szerencsére ez csak egy pillanatra futott át az agyán, így nem tartotta valószínűnek, hogy a párja megérzi. Ekkor kapta meg, hogy mit is csinálnak a folytatásban, mert unja magát Tubrok, mégis pihennie és aludnia kellene, de egyiket sem akarja. Így Ingrid gyorsan törte fejét, majd gyorsan fel is dobott két kellemes és együtt csinálható dolgot, mint a sorozat folytatása, vagy társasjáték. Újfent kissé meglepő választ kapott, nem hitte volna, hogy érdekli Tubrokot a társasjáték, de ez kellemes csalódás volt. Mivel visszakapta a kezdeményezést a játékokat illetően
< - És milyen típusú játékkal szeretnél játszani? – kérdezett vissza. >
Ha a férfi válaszol, akkor a leírása szerinti játékokat behozatja Maniac-el és a kommunikátorával kivetíti, hogy a listában lehessen böngészni, belenézni a szabályokba, magába a játékba. Ha sikerült választaniuk, akkor a kiválasztott játékot – ha szükséges, akkor Ingrid meg is veszi – kivetíti az ágy fölé holografikusan, hogy itt tudjanak már azonnal játszani is majd. A tábla, vagy pálya mellé a szabályokat is kivetíti, hogy mind a ketten elolvashassák a kezdés előtt.
< - Engedem, hogy te kezdd a játékot – mondta kedvesen. >


template nélkül:

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Rocksolid - Page 4 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 4 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Bishop Pént. 02 Feb. 2018, 23:06

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~

A vacsorázás közben Ingrid "kívánságára" terelődik a szó, pontosabban a párja akarta kihúzni belőle mit is szeretne a nő az ágyban, mi lenne az amit kipróbálna vele. Ingrid válaszán Tubrok elmosolyodik és egy puszit nyom a nő arcára.
< - Rendben van Boszorka. Meglátjuk mit is kezdesz velem. >
A végét már csak komolytalanul teszi hozzá a férfi. Afelől neki sincs kétsége hogy egy idő után teljes extázisban lesz Ingridtől és orgazmust orgazmusra fog halmozni a nővel, de azt csak reméli hogy a nő is ugyanennyire fogja élvezni és nem unja meg őt a felénél - bár ahogyan ezen gondolkozik eszébe jut néhány pillanat arról amikor Ingrid már azt sem tudta hol és mikor és kivel van és ez megnyugtatja némileg. A vacsora után alvás következik, ébredés után Miller el tudja foglalni magát némileg munkával, utána pedig szórakozással. Tubrok ébredése után jóreggelt csók és közös zuhanyzás következik. Ami a nap többi részét illeti, munkával és pihenéssel foglalják el magukat mind a ketten. Mikor Ragal az uralkodásába avatja be Ingridet kissé azért érzi hogy a nő ezeket már mind tudja, de eszében sincs most ezen megsértődni és főleg nem kihasználni az alkalmat hogy Ingridből "úrnőt neveljen" vagy legalábbis ne legyen olyan szokatlan a szerep Ingridnek. Nagyjából az egész napot egymással összebújva az ágyon töltik. Ennek akkor szakad vége mikor Ragal aludni tér egy kis időre, Ingrid pedig kihasználva az alkalmat elmegy dolgozni és onnan még a párja ébredése előtt tér vissza, némileg szellemi energiával feltöltődve. Azon jót mosolyog amint a párja jobban felöltözik hogy ne legyen mellette olyan alul öltözött. Aztán a kérdésével jól meg is lepi őt a férfi.
Ragal jót mosolyog mennyire meglepett arcot vág a párja, nem nagyon szokta így látni őt, majdnem el is neveti magát az arckifejezésen, aztán valahogy mégiscsak magában tartja. A félkomoly válaszra értően bólint.
< - Remélhetőleg a barátaid idővel megkedvelnek. - jegyzi meg. >
Tubrok nemsokára nem tudja mit csináljon a pihenésen és az alváson kívül, ezért Ingridhez fordul, aki fel is ajánlja a sorozatnézést vagy a társasjátékot. Ragal a társasjátékot választja kíváncsiságból és a nő kedvéért is, ami ismételten meglepi Ingridet. Gyorsan fel is merül a kérdés milyen játékra gondolt a férfi. Tubrok elmondja hogy valami olyasmire gondolt amiben idegen lényekkel kell lenni és amiben egyedi designjuk van, nem az a szokásos, azon kívül már mindegy de "fejlődgetős" "gazdasági" "építkezős" játékra gondol leginkább. Ingrid ki is tud ilyet keresni és megvásárolni Maniac által. Bolygókat kell kolonizálni, építgetni és cserélgetni az idegenekkel, természetesen a játék hatalmas és komplex, igazán hosszú játékokra kitalálva, igazán birodalmi a stílusa. Mivel ennyire birodalmi a játék Ingrid sokkal jobban átlátja és jobbak az esélyei, jobban megszokott számára a közeg is. Tubrok elfogadja Ingrid előzékenységét.
< - Köszönöm. >
És ezzel neki is kezd a körének a férfi, bár nem igazán körökre osztott a játék hiszen a "passzív" körében ugyanúgy csinálhat/tervezhet dolgokat Ingrid is. A játék komplex és hosszú, jó pár órát eltölthetnek egy játékkal, akár egészen estig, későestig is. Miller próbálja nyerni hagyni a párját, Ragal ügyes és jól gondolkodik, de Ingridnek sokkal nagyobb az előnye, neki ez hazai pálya, a párjának ismeretlen terület, így végül is ő nyer. A játék végén Ingrid mindenféle jutalmakat kap a játéktól és rövid összefoglaló is készül a játékról, statisztikákról. Ragal pedig nevetve elismeri a vereségét. Végül Ingrid még egy hosszú szerelmes csókot is kap a párjától mialatt az hozzásimul.
< - Imádlak Ingrid. >
Ha Miller engedi akkor át is öleli őt és lehúzza magával az ágyra, egyelőre teljesen ártatlanul.
< - És most? >
Kérdezi kíváncsian a férfi, minek is örülne Ingrid, bár ha jól sejti annak ha elmenne aludni megint.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 28
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 4 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Miller lányok Szomb. 03 Feb. 2018, 13:55
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Visszatérés Rocksolidba
Lady Ingrid Stephanie Miller-Osborn
Flotta tiszt, Rocksolid leendő úrnője


Játékostárs(ak) neve: Tubrok Ragal (Rocksolid törzsfője)

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~
A puszin, amit kapott elmosolyodott, hogy majd kiderül, hogy mit is kezdene abban a helyzetben a férfival. Olyan nagy képzelőerő nem is kellett ehhez a feladathoz ezen esetben. Még érezte Tubrok felől, hogy először egy picit elbizonytalanodik, de aztán minden tekintetben teljesen biztos lett magában. Így a helyzet nem is szükségeltett további szavakat, hanem teljesen lezártnak tekintette. Mindezek után még elég sok minden történt, aludtak, másnap lett, Tubrok a fél napot munkával töltötte, közben Ingridet is tanítgatta, ő továbbra is filmeket, sorozatokat és sportot nézett. Mikor a párja elaludt a hídra ment, hogy a munkáját letudja és utána tért vissza. Nem sokkal ezek után már a férfi is felkelt és már fel is öltözött teljesen, ha már a nőn egyenruha van. A kérdést, amit itt kapott, azon igencsak meg is lepődött, mivel csak félig volt komolytalan a kérdés, így nem tudta eldönteni, hogy most komolyan gondolta-e a párja, vagy csak szórakozott. De végül is felelt, hogy kik is lehettek azok, akik lenyomozták őt, amiatt, hogy kivel van együtt. És ő maga nem a komolytalan választ adta, hanem a ténylegest. Látta, hogy a meglepettsége mennyire remekül szórakoztatja a férfit, hogy szinte el is neveti magát. Tény és való, hogy nem sűrűn szokott efféle arckifejezést vágni, főleg nem egy földi ember társaságában. Az elmúlt ezer év során a barátai jó párszor elérték ezt a kifejezést, de másoknak nem sűrűn szokott mindez sikerülni. Tubroknak most igen, így méltán szórakozhatott remekül ezen a férfi, és még igencsak büszke is lehetett magára. A kapott válaszra pedig ő maga lelkesen bólintott.
< - Bizonyára – felelte. – Majd ha legközelebb alszol, akkor beszélek Cal-el és megkérem, hogy beszéljen a kapcsolatával, hogy megkaphasd az engedélyt, hogy a HPI-be és az Anyahajóra jöhess. Akkor találkozhatsz a barátaimmal is, a családommal és persze a fiammal is. >
Ahogyan kimondta csapta meg a felismerés, hogy már nem csak Vic és Cal a családja – az apján felül persze – hanem ott van Gunnhild és Yrsa is. Meg valahol távol itt a Földön Aesa is. És természetesen még Tiren is ide tartozott, hiszen ő is a vérrokona volt. Kissé furcsa volt, egész életében úgy tudta, hogy egyedül van, erre az utóbb egy egységben kész „kis” családot kapott. Örült neki, hogy így van, végre érezhette, hogy tartozik valahova és nem csak egymaga van. Annak fényében, hogy mennyire ősi családja volt és milyen felmenőkkel rendelkezett ez volt a teljesen normális, hiszen feléjük a család nagyon fontos volt. A következőkben újra sikerült a férfinak meglepnie Ingridet, ezúttal azzal, hogy a felhozott lehetőségek közül mit is választott. Mivel már nem akart aludni, vagy pihenni, így Ingrid dobott fel gyorsan két lehetőséget. Úgy vélte, hogy a sorozatokat fogják választani, de kellemes csalódás volt, hogy társasozott volna a férfi. Gyorsan rá is kérdezett, hogy mit is szeretne a párja, hogy olyat választhasson, amit szeretne. Mindezt hamar sikeresen össze is hozták, idegen technológiai alapú kinézetben, ezen felül a szokásos "fejlődős", "gazdasági" és "építkezős" játék legyen. Ingrid végül még hozzátoldotta, hogy olyan játék legyen, amit többször is újra lehet játszani, mert vannak olyanok is, amik csak egy-két alkalommal nyújtanak szórakozást. Ő olyat szeretett volna, amit bárhányszor újra előtudnak venni a későbbiekben is. Végül sikerült is egy ilyen játékot találni, amit meg is vett, majd mindent kivetített. Amint átfutották a szabályokat és minden effélét. Ingrid felajánlotta a párjának, hogy ő kezdjen, amit a másik el is fogadott.
A játék közben ugyan hatalmas előnyben volt, mert számára a komplexitás és minden egyéb nagyon könnyedén átlátható volt. Mivel esze ágában sem volt Tubrokot megalázni azzal, hogy nagyon hamar nyer, így igyekezett elveszteni a játékot. Amikor persze feltűnt a párjának, hogy mit tesz, akkor normálisan játszott, majd újra hagyta, hogy nyerjen. Így váltakozott mindez egészen estig, mert jó hosszú volt a játék, az egészet végül mégis Ingrid nyerte, hozva a papírformát, bár Tubrok is gyorsan ráérzett és ügyes volt a nőnek sokkal jobban ment és végül meg is nyerte a játékot, aminek csak kicsit, diszkréten, visszafogottan örült. Az egész végén még a statisztikák és minden egyéb is megjelent, abból pedig valószínűleg kiderült, hogy mikor is fogta magát vissza szándékosan és hagyta volna nyerni a wookie-t, mármint Tubrokot. A hosszú szerelmes csókot ó maga is viszonozta és a hozzásimulást is. Hagyta, hogy lehúzza az ágyra a párja, ott pedig a vallomáson elmosolyodott.
< - Én is szeretlek – suttogta. >
A következőleg kapott kérdésen nem kellett sokáig törnie a fejét, pontosan tudta, hogy mi is lesz a következő. Ezúttal a férfi tévedett a gondolatival, nem az alvás és pihenés volt az elsődleges, amit a nő kitalált, annál sokkalta fontosabb dolog.
< - És most vacsorázni fogunk – közölte. >
Volt egy olyan érzés, hogy Tubrok tiltakozni fog, mert nem éhes, de már készült a magyarázattal is.
< - Valószínűleg nem érzed magad éhesnek a vér miatt, de ha eszel, akkor a szervezetedben levő vérem segítségével az elfogyasztott táplálék feltud szívódni és beépülni a sejtjeidbe, ezáltal gyorsabban regenerálódsz, mert energiát is nyersz. >
Remélte, hogy mindezzel megtudta győzni a férfit, hogy miért is szeretné, hogyha ennének. Ha benne volt, akkor saját maga ezúttal kínai kaját evett volna, így a rendszernek eldiktált egy enyhén csípős szószú/mártású csirkéből készült kínai ételt, hozzá tartozó tésztát és csípős levest is. Mivel kicsi volt az esélye, hogy ismerték a régi zuhanás előtti kínai konyhát, így az alapanyagokat – amik itt is biztosan voltak – illetve az elkészítés módját is elmondta a rendszernek, hogy az androidok megcsinálhassák. Mindezekhez pedig természetesen pálcikát kért a fogyasztáshoz, nem pedig kést is villát, a leveshez meg persze kanalat.
< - Ha kíváncsi vagy rá, majd megkóstolhatod – mosolygott a férfira. >


template nélkül:

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Rocksolid - Page 4 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 4 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Bishop Vas. 04 Feb. 2018, 16:09

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~

Miután Ingrid visszatér a Hídról az egyenruhájában és Tubrok is felébred, majd ő is magára vesz valamit, a férfinek a félig komolytalan kérdésével sikerül alaposan meglepnie a nőt, Miller meglepett tekintetén és az első válaszon is remekül szórakozik. A második válasz már érezhetően más reakciót vált ki belőle, gyengéden mosolyodik el.
< - Ideje már megismerkednem a családoddal. És köszönöm. >
Reméli a férfi hogy jó viszonyt fog velük ápolni és Greggel is sikerül megkedveltetnie magát. Ingrid mindeközben arra jön rá milyen kis család is "került elő" az utóbbi időben, teljesen megváltoztatva azt ami eddig volt az életében családként. Nem sokkal később újabb meglepetés éri Ingridet, mikor a párja - feladva a pihenés/munka/szenvedés váltogatását - a felajánlott tevékenységek közül a társasjátékozást választja. Sikerül kiválasztaniuk egy megfelelő játékot és el is kezdenek vele játszani. Bár Tubrok egészen ügyes, birodalmi előnye miatt Ingrid nyer, hiába akarja nyerni hagyni a "Wookiet" ez nem sikerül, ő kerül ki győztesül. Időközben már be is sötétedik, késő este lesz. A játék végén még egy hosszú szerelmes csókot is kap a párjától, amit viszonoz és szerelmesen egymáshoz bújnak. A csók után hagyja magát az ágyra húzni ahol szerelmet vallanak egymásnak. Utána merül fel a kérdés hogy most mit is csináljanak.
Ragal testében elég sok még a nő vére, emiatt egyáltalán nem is éhes és nem is gondolt vacsorára így kissé meglepi hogy a nő felhozza mindezt, de eszében sincs ellenkeznie.
< - Remek ötlet. - felel a férfi. >
A magyarázatot is szívesen meghallgatja és bólint rá. Ingrid megérezheti amint a férfinek eszébe jut egy ötlet a vacsorára amitől összefut a szájában a nyál és elkezdi kívánni azokat az ízeket. És már ekkor érezheti hogy a férfinek egyéb "bajai" is vannak. De ezeknek külsőre jelét sem adja. Ingrid nem habozik, rögtön rendel magának egy különleges fogást, éppen ősrégi kínai csípős ízekre vágyik, ezért eldiktálja ezeknek az elkészítését a rendszernek. A mosolyát a férfi viszonozza.
< - Ó mindenképpen. >
Tubrok fogja magát és hasonlóan a nőhöz elmondja a rendszernek mit és hogyan elkészítve kér, igazából hagyományos amerikai fogásokat - steaket, hamburgert - kér, szintetikus húsból készítve és utána olyan süteményt amilyet egyszer Ingrid sütött kettejüknek. Miután befejezte sokatmondóan félmosollyal pillanat Millerre.
< - Szerintem ezek ismerősek számodra, de megkóstolhatod őket. >
Kell egy kis idő mire az ételek frissen elkészülnek, de egyikük sem kért olyat amit hosszú időn át kellene főzni vagy sütni. Miután megérkeznek a fogások neki is láthatnak az étkezésnek, ha Ingrid nem ragaszkodik hozzá, akkor Tubrok most nem menne le a másik étkezőbe. Az első néhány falat elfogyasztása után Tubrok Ingridre pillanat és ha tudja akkor finoman megfogja a nő szabad kezét.
< - Emlékszel az első közös étkezésünk alatt, a Te csarnokodban, milyen zavartan viselkedtünk. Mintha nem is két felnőtt hanem két kamasz lettünk volna, tele érzésekkel. Már sejtettük mélyen hogy több van közöttünk egy kiadós kalandnál. >
Mondja el kedvesen, szerelmesen a férfi és kíváncsian várja a nő reakcióját. Aztán folytatja.
< - Roppant kedves volt tőled a saját készítésű fogások, és ez a sütemény különösen ízlett. Nem csak udvariasságból állítottam. >
Teszi még hozzá már kevésbé érzelmesen, inkább csipkelődve.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 28
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 4 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Miller lányok Hétf. 05 Feb. 2018, 13:57
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Visszatérés Rocksolidba
Lady Ingrid Stephanie Miller-Osborn
Flotta tiszt, Rocksolid leendő úrnője


Játékostárs(ak) neve: Tubrok Ragal (Rocksolid törzsfője)

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~
A komolytalan beszélgetésből eljutottak oda, hogy Ingrid már felajánlotta azt, hogy hamarosan beszél Cal-el, hogy segítsen elintézni azt, hogy Tubrok a HPI-be és az Anyahajóra jöhessen. Akkor tényleg tudott volna mindenkivel találkozni. Ismét érezte, hogy a férfi némileg aggódik, vagy inkább reménykedett abban, hogy találkozhat Greggel is. Itt még Ingrid maga sem tudta, hogy milyen találkozás lesz, vagy a fia – ha még nem tudta, bár lehet, hogy már igen – miként fogja fogadni azt, hogy az anyukájának más férfi van az életében és nem pedig az apja. Igaz másoknál is látott már ilyet és HPI-s csemete, így valószínűleg meg sem kottyan neki. De azt már eltervezte, hogy mindenképpen tudatni fogja a fiával, hogy Tubrok nem elvenni akarja őt az apjától és nem átvenni az apja helyét. Ha ezt megérti, márpedig biztos volt abban, hogy a fia megfogja, akkor nem lesz semmi gond. A beszélgetés után a társasjáték következett, ahol hiába is akarta Ingrid nyerni hagyni a párját, végül ő győzött, de szerencsére a férfi sem vette rossz néven azt, hogy kikapott. Legalább is ez volt látható és érezhető a nő számára a párja nevetéséből. Most már látta, hogy odakint be is sötétedett és egész késő este lett. Egymást ölelve néhány csókkal dőltek le az ágyra, ahol szerelmet is vallottak egymásnak. Amint ezen túlvoltak fel is merült, hogy mi legyen a következő, amit tenni fognak. Ezen nem gondolkodott sokáig, már pontosan tudta, hogy mi lesz a folytatás, amivel lehet, hogy kisé meg is lepte a párját. Révén nem újra pihenni küldte őt, hanem valami egészen mást talált ki. Ami eléggé rendhagyó lett, de ettől függetlenül ez volt a soros, hogy végre étkezzenek is a mai napon, mert az még kimaradt. Mindezt a párja tudtára hozta, ahogyan el is magyarázta, hogy miért is van erre szükség. Ekkor megérezte, hogy mégiscsak éhes és enne a férfi, ahogyan azt is, hogy mennyire vágyakozik iránta. Ezen igazából nem csodálkozott, csak piros pontokat osztott ki gondolatban Tubroknak, hogy eddig kibírta és nem próbálkozott az elcsábításával. Ennek ellenére még nem döntötte el, hogy mennyire legyen gonosz a másikkal amiatt, amit ekkor érzett.
Mivel Tubrok is benne volt abban, hogy vacsorázzanak, így meg is rendelte a kínai ételét, mert most éppen ehhez volt kedve. Fel is ajánlotta a párjának, hogy megkóstolhatja majd, hogyha megérkezik. Azon szélesen mosolyodott el, hogy mit is rendelt magának a férfi, hogy éppen amerikaias ízekre volt kíváncsi, picit mókásnak találta, hogy a világ két ellentétes végéről származó ételeket óhajtottak enni. A visszakapott felajánlásra mosolyogva bólintott.
< - Tudom, hogy milyenek, de majd élek a lehetőséggel, köszönöm – felelte kedvesen. – Rendszer, még egy nagy adag csoki és vaníliapudingot is kérek majd a vacsora utánra. >
Igaz ez nem volt kínai étel, de attól még nagyon szerette. Amíg várakoztak, addig Ingridnek is támadt egy ötlete, vagyis egy újabb. Hiába volt kényelmes a ruha rajta, és szinte nem is érezte, hogy rajta van, de azért mégis kellemesebb lett volna az, hogyha valami másban étkezhet.
< - Mielőtt megérkezik a vacsora menj ki a mosdóba – fedte meg picit a férfit. – Ma még nem is voltál. >
Tudta, hogy a vér miatt amúgy is ritkábban kell, de emellett Tubrok egyébként is hajlamos volt mindezt elfelejteni. Szóval, ha a férfi kiment, akkor felgyorsította magát, hogy a lehető leggyorsabban tudjon átöltözni. Alulra egy igencsak vídító fehérneműt vett fel, nyakrész nélkül, hogy nehogy tudja a párja, hogy mire készüljön. E fölé pedig egy elegáns, nem hivalkodó kaftánszerűséget, ami a bokájáig ért, amit egy övvel fogott össze a deréknál. Így ezzel ült vissza az ágyra, a harisnyás lábfejeit pedig a ruhája alá rejtette. Így várta meg, hogy a párja visszaérkezzen és megcsodálhassa azt, hogy miként várja őt.
A vacsora megérkezte után neki sem volt kifogása az ellen, hogy most itt fent a hálóban egyenek és ne menjenek le is az étkezőbe. Így hát neki is látott annak, hogy elsőként a levest egye meg, mint ígérte adott egy-két falat kóstolót a párjának, ahogyan utána a főételből is, amit viszont már elegánsan pálcikákkal evett. Az első pár falat után hagyta, hogy a férfi megfogja a kezét és elmondhassa, amit akart. Nagyon aranyosnak találta a bókolást és azt, hogy így próbálja levenni a lábáról őt a párja. El is mosolyodott, ha pedig tudott, akkor odahajolt a férfihoz és arcon puszilta, hogy ezzel is kifejezze azt, hogy mennyire tetszett neki, amit mondott. A testmozgásával, rezzenéseivel is igyekezett mindezt kifejezni, már csak azért is, mert ennél sokkalta gonoszabb lesz, amit mondani készült.
< - Olyan régen nem volt az, alig másfél egysége – felelte. – Nekem úgy rémlik, hogy ott te még csak egyetlen egy dologra tudtál gondolni, arra, amire most is. Hogy miként tudnál ágyba vinni, főleg, mert félreértetted a meghívásomat. Aminek én sem néztem utána… én… tény és való, hogy már akkor komolyabban érdekeltél, de én téged nem. Csak egy meghódítandó birodalmit láttál bennem. De nagyon aranyos volt, mint mondtál. >
Az utolsó mondatot kivéve félig komolytalanul beszélt, az utolsót azonban tényleg komolyan gondola és ha tudta, akkor szájon puszilta a férfit, ha nem, akkor csak arcon. A bókok jól estek neki, amin elmosolyodott ismét. Ha máshonnan nem is látszott, hogy mennyire nem bír magával a férfi, az most a szavain jött le. Máskor nem volt ennyire „hízelgő”, vagy kedves ilyen furcsán.
< - Örülök, hogyha ennyire ízlettek – mondta kedvesen. >
Kíváncsi volt, hogy meddig lesz még magát képes türtőztetni a férfi, vajon kibírja-e a vacsora végét, vagy már azt sem.
< - Gondolkodtál már azon, hogy mi legyen vacsora után? – kérdezte direkt kétértelmű hangsúlyban. >


template nélkül:

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Rocksolid - Page 4 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 4 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Bishop Hétf. 05 Feb. 2018, 18:11

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~

Az már nem is kérdés hogy Ingrid el fogja intézni a párja belépési engedélyét a birodalomba, ezt már megbeszélték. Most éppen azon gondolkozik a nő, hogy remélhetőleg a fia Greg meg fogja érteni a helyzetet és jól viseli majd Tubrok szerepét. Azt még nem tudja hogy Greg már milyen mértékben tudja ezeket a dolgokat, hála a környezetének. A társalgás után következik a társasjáték egészen későestig. Ingrid győzelmének mind a ketten örülnek. Csókolózás, ölelkezés, szerelmes vallomások következnek. Utána merül fel mit is csináljanak és Millernek nem is kell gondolkodnia, rögtön tudja a választ, vacsorázni fognak. A választás kissé meglepi Ragalt, de egyből meg is jön az étvágya/kedve hozzá.
Ingrid nem habozik, rögtön rendel is a rendszertől, kínai ételeket választ. Tubrok is követi a példáját, azonban ő a nőtől megismert amerikai fogásokat rendel magának, ezzel ahogyan várta sikerül is mosolyt csalnia a párja arcára. Ingrid elfogadja a párja ajánlatát és még utána egy nagy adag pudingot is rendel. Ezt már alig bírja ki nevetés nélkül Ragal, de végül csak szélesen elmosolyodik és rosszallóan rázza meg a fejét, de egy szót sem szól. A rendelés után Ingrid megfedi a párját, mert az keveset jár mosdóba. Tubrok egyáltalán nem akar ellenkezni, lassú elzsibbadt mozdulatokkal feláll és távozik.
< - Igazad van. >
Amíg a férfi odakint van a mosdóban addig Ingrid fel tudja magát gyorsítani és nagy sebességgel át is tud öltözni, egészen más ruhákat felvéve, mint az egyenruhája. Mindezzel bőven el tud készülni mire Tubrok visszaér. A férfinek persze azonnal feltűnik az új ruhaköltemény.
< - Milyen visszafogott ugyanakkor rendkívül elegáns ruhát vett fel Lady Ingrid, remekül áll Önnek. Nem találta megfelelőnek az egyenruháját a közös vacsorához? >
Mondja Tubrok a szokásos kettejük közötti kis játék hangján, ugyanakkor komolyan gondolja a bókot és a kérdést is. Ő maga is a szekrényéhez megy és egy olyan roppant elegáns, de különleges felsőt vesz fel, amit eddig a nő még nem láthatott rajta. Ezután ül le hogy megkezdhessék a vacsorát. Ragal örömmel fogadja a kóstoló falatokat a párjától és megjegyzi amelyik különösen ízlik neki, később ő maga is nyújt falatokat Ingridnek. Aztán Tubrok megfogja Ingrid kezét és egészen romantikussá, szerelmessé válik. A mosolynak, a testbeszéd által adott jeleknek és természetesen a kapott puszinak is nagyon örül a férfi, ebből látja a nő valódi érzéseit. Miller szavai azonban kissé gonoszak, de csak játékosan, az utolsó mondat kivételével. Ezen elmosolyodik Tubrok, ahogyan a szájra kapott puszin is.
< - Igyekeztem. - védi magát a férfi ugyanúgy félig komolytalanul - Hosszú percekig álltam az ajtód előtt azon gondolkodva visszamenjek-e, de nem akartam elrontani. >
A vacsora folytatása közben Ingridnek van még egy kérdése, amivel úgymond "lebuktatja" Tubrok vágyakozását. A kétértelmű hangsúlyból azonnal tudja Tubrok merről fúj a szél és hogy a párja megérezte a vágyait. Már csak azt találgatja hogy mikor, már délután vagy a vacsora előtt a hosszú csókolózás közben. Először csak egy félmosollyal válaszol.
< - Úgy terveztem hogy roppant szigorú módon elküldesz aludni, de én már nem fogom kibírni ha ismét hozzám bújsz és elkezdlek kényeztetni... >
Ő is szándékosan sokatmondóan fogalmaz. Tubrok tudja hogy innentől szinte már megpecsételt az éjszaka folytatása, már csak azt kell kitalálnia mire is vágyna Ingrid, ezt próbálja meg kitalálni, mennyire tegye oda magát. Ha Ingrid nem bánja, akkor Ragal még befejezné a vacsorát. Közben szándékosan igen jól tartja magát és nem adja annak jelét hogy mennyire odavan már a nő közelségétől. Továbbra is megkínálja Ingridet, főleg a desszertből mert azt tudja mennyire kedveli a nő. Közben figyeli Ingrid rezdüléseit, pillantásait. A vacsora végeztével Ragal nyújtózkodik egyet.
< - Ha megbocsátasz ismét a mosdóba kell mennem. >
Onnan viszonylag hamar visszatér és ha Ingrid hagyja akkor átöleli és megcsókolja őt, közben hozzádörgölőzik és ledönti az ágyra. Innentől ha Ingrid is partner ebben akkor megpróbálja elcsábítani, felé helyezkedve, szinte mindenhol simogatva és csókolva őt. Természetesen ha valamit máshogy akar Ingrid, akkor úgy fog történni.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 28
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 4 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Miller lányok Kedd 06 Feb. 2018, 17:46
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Visszatérés Rocksolidba
Lady Ingrid Stephanie Miller-Osborn
Flotta tiszt, Rocksolid leendő úrnője


Játékostárs(ak) neve: Tubrok Ragal (Rocksolid törzsfője)

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~
A társasjáték és az ölelkezés után hozta fel Ingrid a vacsorát, ami ellen szerencsére Tubrok nem is tiltakozott, sőt a kedve is megjött hozzá, hogy így emlegetve lett mindez. Miután mind a ketten megrendelték a rendszertől azt, amit enni szerettek volna. Mivel egyik étel sem volt általánosan megszokott, révén minden a Zuhanás előtti volt, így még azt is kénytelenek voltak elmondani, hogy miként kell az androidoknak elkészíteni azt. Annak örült, hogy a másik alig bírta ki nevetés nélkül, hogy végül még egy… vagyis két adag pudingot is kért a vacsorához. Lehet, hogy tényleg sokat evett, de így volt kiváló az efféle bűnözés, hogy a génkezelése miatt soha, egyetlen dekát sem tud hízni. Akkor meg miért vonná meg magától mindazt, amit szeret? Nem lett volna értelme, inkább kihasználta a lehetőségeket, hogy Tubrok mellett ő maga is rendesen tud étkezni. Ahogyan ez is megvolt a nő még „elzavarta” a párját a mosdóba, hogy magával is törődjön és ne feledkezzen meg efféle dolgokról. Szerencsére a másik emiatt sem ellenkezett és nem tiltakozott, csak hálás volt azért, hogy Ingrid ennyire figyel rá. Amíg a férfi kint volt, addig ő maga is átöltözött, egy csábító ruhába, fölé pedig elegánsba. Már csak azért is ilyen gonosz volt, mert pontosan érezte, hogy ugyan a párja nem mutatja ki, hogy mennyire fel van izgulva és milyen nagyon vágyik rá, de az előbbi ölelkezésből és csókolózásból pontosan érezte mindezt.
Ahogyan a férfi visszajött természetesen feltűnt neki az, hogy Ingrid ruhát váltott és szokásukhoz híven egyből egy kisebb játékba is belekezdett. Egyébként valóban ráhibázott Tubrok, ez sokkalta kényelmesebb volt az ágyon ülve a vacsorához, mint az egyenruha, meg egyébként sem valamilyen hivatalos étkezésen vannak, ahova az lenne a megfelelő, hanem egy könnyed vacsora lesz csak a soron.
< - Igen, ez sokkalta kényelmesebb és jobban illik a hangulathoz, mint az egyenruha – bólintott. >
Most rajta volt a sor, hogy a szemeit forgass és a fejét csóválja, amikor Tubrok még feljebb öltözött és egy minden eddiginél díszesebb felsőt vett fel, amit még Ingrid soha sem látott. Itt egy pillanatra ekkor még eszébe jutott az is, hogy csaknem meg akarja kérni a kezét a férfi? De végül is ezt a gondolatot hamar elhessegette, hogy bizonyosan nem, így inkább rá sem kérdezett, hogy ünnepelnek-e valamit, vagy mi az oka mindennek. Az étkezés közben, mint általában most is beszélgettek, megkóstolták egymás ételeit és Ingrid igencsak megörült annak, hogy ezen furcsa távolkeleties ízek is ízlenek a férfinak. Be kellett látnia, hogy annyira közel sem furcsa, mint a Spear ételei, de attól még egzotikusnak lehetett nevezni, főleg manapság. A hangulat pedig roppant romantikus és szerelmes lett, amit a nő viszonzott is a mozdulataival, rezdüléseivel, azonban a szavai szerelmesen gonoszkodóak voltak.
< - Ugyanúgy elküldtelek volna – mosolygott. – Ha ott akkor az nap este egymáséi lettünk volna, akkor valószínű, hogy én elvesztettem volna az érdeklődést irányodba, ellenben veled, akit lenyűgözött volna a szexuális tapasztaltságom és mindaz, amit nyújtani tudok neked. Egyébként ha visszajöttél volna azon kapsz, hogy a kanapán ülök a süteményt eszem és éppen Cal-el beszélgetek. >
Ezek után még le is buktatta, hogy pontosan tudja, hogy mire gondolt akkor és most is, kimondani pedig nem volt rest Ingrid. Meg is érezte azt, hogy mi is jár most a férfi fejében, így szélesen mosolyodott el. Igazából könnyedén hazudhatta volna, hogy már délután is érezte, de akkor nem figyelt fel erre annyira, így nem is tűnt fel neki. Vagy éppen nem volt olyan erős a késztetést és a férfi is leplezni tudta. Így nem is igazán maradt más, mintsem az, hogy az igazat mondja ezzel kapcsolatban.
< - Csak most vacsora előtt éreztem meg – mondta ki hangosan is. >
Még rá is kérdezett, hogy mit tegyenek este majd, még estébben a vacsora után, ahol széles mosolyú választ kapott. Megjátszottam elkomorult a válaszra Ingrid tekintete, persze ügyelt arra, hogy érződjön, hogy csak egy játékba kezdett bele.
< - Akkor ez azt jelenti,hogy egyedül szándékozod tölteni az éjszakát és én menjek haza? – kérdezte. >
Azt is érezte ezek után, hogy a férfi találgatja, hogy mit is szeretne az éjszaka hátralevő részében. Erre azonban nem felelt, mintha nem is észlelte volna a másik gondolatait. Az étkezés befejezésével természetesen neki sem volt gondja, így ő maga is kényelmesen befejezte azt és még evett a pudingjaiból is. Azért további piros-pontokat kapott Ingridtől, hogy annak ellenére, hogy lebukott Tubrok nem mutatott semmit ki, hogy menyire vágyna rá. A további kóstolókat örömmel vette, majd a vacsora végén nem volt kifogása az ellen, hogy ismét kimenjen a mosdóba a párja, sőt inkább örült neki, hogy ezúttal nem kell nógatni emiatt, hanem megy magától.
< - Persze, semmi baj – mondta őszintén. >
Amíg Tubrok odakint volt, addig segített az androidnak elpakolni a vacsora romjait és gyorsan befejezte a pudingját is, hogy ne maradjon belőle semmi se. A férfi igencsak hamar vissza is ért, Ingrid pedig hagyta, hogy a párja megölelje és megcsókolja, ahogyan azt is, hogy ledöntse az ágyra és fölé helyezkedjen a másik. A csókot és az ölelést is viszonozta, majd ő maga is nekilátott a csókok közben simogatni a párját. Egyelőre nem kezdte el izgatni és nem is vette át az irányítást, mert érzékelte és tapasztalta, hogy mennyire céltudatos most Tubrok és bizonyára voltak tervei is, így hagyta, hogy ő irányítson. Egyébként pedig kíváncsi volt, hogy mit is fog majd szólni, hogyha levette róla azt a ruhát, ami most rajta volt, hogy mi lesz a véleménye a fehérneműről. Volt egy olyan érzése, hogy nagyon odalesz a másik, de ez lassanként úgyis kiderül majd.


template nélkül:

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Rocksolid - Page 4 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 4 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Bishop Csüt. 08 Feb. 2018, 00:11

+18
~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~

Ingrid kihasználva az alkalmat két pudingot is rendel, ha már birodalmi és megteheti miért is ne tenné meg, logikus, de ezen a párja csak mosolyogni tud. Még a vacsora előtt Ragalt elküldi a mosdóba, aki így is tesz, majd átöltözik teljesen más ruhákba. Visszatérve Tubroknak természetesen feltűnik a váltás és van is rá játékos megjegyzése, amire hasonló de egyetértő választ kap. Cserébe Tubrok is felvesz egy roppant elegáns és díszes felsőt. Ingridnek itt átreppen a fején a gondolat, hogy lehet a párja meg akarja kérni a kezét, szerencsére most ettől úgy tűnik nem kell tartania. Bár Tubrok a délután folyamán valóban gondolt rá hogy illene majd megkérnie élete szerelmének a kezét, ha már ilyen gyorsan ennyit haladt a kapcsolatuk, de azt sokkal elegánsabban tervezte. A ruhának most nincs más oka mint viccelni Ingriddel. A vacsora elején Ragal még roppant romantikus és érzelmes, mindennek Miller örül de azért kis humorral, játékkal oldja. Nem tud igazán mit mondani arra a férfi amit a nő közöl, hogy mi lett volna akkor ha, valószínűleg a nőnek teljesen igaza van, de eszébe jut más.
< - Az első alkalom még furcsa volt számomra, de a második nagyon-nagyon különleges. - vallja be. >
Azt nem mondja ki a másodiknál már mennyire igyekezett, egyrészt a mostani igyekezetéhez képest alig tűnik valaminek, másrészt nem róla szól a beszélgetés hanem kettejükről. A következő résznél Ingrid szépen lebuktatja az éppen vággyal fűtött Tubrokot, utána ellenben bevallja hogy délután még nem érezte meg ezt, habár a kérdés kimondatlan volt a férfi részéről. Kissé meglepi ezzel a férfit, mint mindig, de az már kezdi megszokni mindezt. Arra hogy mit is tervezett a vacsora után Tubrok szándékosan játékos választ ad és Ingrid belemegy a játékba. A színészkedése roppantul szórakoztatja Ragalt, aki még szélesebben mosolyodik el.
< - Egy szóval sem mondtam. Remélem hozzám bújsz majd és hagyod magad kényeztetni. >
Folytatja tovább a játékot a férfi. A további kimondatlan kérdésekre már nem felel a nő. A vacsorát nyugodtan, az időt kitöltve fejezik be, ezalatt Tubrok jó pár pirospontot kap Ingridtől amiért ennyire visszafogja magát. A vacsora végeztével Tubrok engedélyt kér majd távozik a mosdóba. Onnan visszatérve pedig letámadja Ingridet és megpróbálja elcsábítani.
Tubrok érezvén hogy nála van az irányítás gyorsan leveszi a felsőjét és a földre hajítja, majd Ingridet is elkezdi megszabadítani a ruhájától. Először az övet oldja ki majd az egészet megpróbálja minél gyorsabban lehúzni róla. Közben egyik kezével végig simogatja és izgatja a nőt, a hangsúlyt az érzékeny pontokra helyezve. Ragal amint meglátja a nő fehérneműjét igencsak megakad rajta a szeme és be is indul tőle. Eddig bírta ruhában, most már kioldja az övét és az összes ruhát gyorsan lerugdossa magáról, már túl szoros volt. Nem szól egy szót sem, de elkezdi végigcsókolni és végignyalogatni Ingrid arany fehérneműjét. Egy részt sem hagy ki, természetesen a kebleinél a fehérnemű alá bújik és elkezdi nyalni és szopogatni Ingrid a mellbimbóit. Végül felérve megcsókolja a nőt és a fülébe súg.
< - Őrjítően festesz. - jegyzi meg. >
Ezután Ragal csókjaival és érintéseivel elkezd lefelé haladni a nő testén, az érzékeny pontokat előnyben részesíti, azokat karmolássza és harapdálja is. Leérkezve a nő ágyékához megszabadítja őt a bugyijától és nem sokat habozva nyelvével el is kezdi kényeztetni Ingridet. Nyelvével az ajkaknál munkálkodik, ujjaival pedig a csiklót kényezteti. Mint általában most is nagyon kitesz magáért, bár most az ujjaival nem hatol be sehova, helyette a nyelvét használja. Attól függően mennyire élvezi az orális kényeztetést a nő Tubrok egy vagy két órán át munkálkodik serényen Ingriden.
Az egy vagy két órával azonban nagyon elszámolja magát a férfi, addigra ő már nagyon szenved, így ennek végeztével azonnal a nő fölé helyezkedik és férfiasságával belé hatol. De csak ha Ingrid kellő hangulatban van már mindehhez. Ragal már most rendkívül felaljzott és a büszkesége kőkemény. Kezével lehúzza a kebleket takaró arany csipkét és azonnal ráhajol azokat csókolni és szopni. Nem tudja magát visszafogni és már most nagyon szenvedélyesen mozog Ingridben, próbálva jó szöget találni amiben ostromolhatja Ingrid gpontját. Mindeközben próbálja megérezni milyen pózt is szeretne a nő, mielőtt teljesen megveszne tőle.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 28
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 4 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Miller lányok Szomb. 10 Feb. 2018, 00:00
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Visszatérés Rocksolidba
Lady Ingrid Stephanie Miller-Osborn
Flotta tiszt, Rocksolid leendő úrnője


Játékostárs(ak) neve: Tubrok Ragal (Rocksolid törzsfője)

+18
~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~
Igazából még hivatkozhatott volna a pudingrendeléskor arra is, hogy terhes és ezért vannak ilyen extra kívánságai. Bármilyen terhes nőt meg lehetett volna kérdezni, alátámasztják, hogy teljesen normális mindez. Igaz Ingridnek továbbra sem kellett volna ilyesmit tennie, hiszen génkezeltként nem szenvedett efféle dolgoktól, de akkor is ráfoghatta volna. A vacsora közvetlen kezdete előtt a ruhát meglátva átfutott az eljegyzés a nő fején, noha teljesen függetlenül attól, hogy Tubrok is gondolt erre napközben. Arról ugyanis ezúttal semmilyen tudomása nem volt, nem figyelte annyira a férfi érzéseit, gondolatait, mert mind a ketten mással voltak elfoglalva. Így ez az ötlete egyelőre sikeresen rejtve maradt és még minden esély megvolt arra is, hogy meglepetés lesz a nő számára, hogyha egyszer eljutnak oda, hogy Tubrok megkérje a kezét. A romantikázáson vacsora közben Ingrid átlátott, hogy csak azért volt, hogy a férfi ágyba tudja vinni, noha értékelte a szavakat, mindezt a párja tudtára is hozta testbeszéddel, de azért szavakban elviccelte, elkomolytalankodta. Mindezt olyan sikeresen, hogy Tubrok nem is nagyon tudott mit felelni minderre. Őt magát nem zavarta az a tény, hogy a férfi kissé magára terelte a beszélgetést, így csak szerelmesen mosolyogva hallgatta, hogy mit is felel a párja a szavaira és bólogatott, hogy megérti mindezt. Amint a férfi befejezte a mondandóját, akkor szólalt meg ő maga is.
< - Nem csodálkozom, hogy furcsa volt – mosolygott. – Még én is emlékszem, hogy milyen egyszerű emberként birodalmival – nevetett fel. – Én pedig még jobban rátettem arra, hogy az első minél hosszabb legyen és nem hagytalak elmenni. Akkor még nem tudtam, hogy mennyire vagy strapabíró. >
Utalt itt arra, hogy egyrészt magától is elég sokáig bírta az egy menetet a férfi, de arra is, hogy többet is képes egymás után kihozni magából, ami kellemes meglepetés volt a számára akkor. Végül lebuktatta a párját, hogy mennyire nem bír már magával és hozzá is azt, hogy mikortól, amit ki sem mondott a férfi. Most is sikerült mindezzel meglepnie a másikat, de azért már látta és érezte is nála, hogy lassanként kezdi megszokni, hogy Ingrid mennyire könnyedén olvas a felszíni gondolataiban. A vacsora kellemesen lezajlott, aminek a végén ismét egy játékba kezdett bele a páros, abból a kérdésből kiindulva, hogy mit is tervez Tubrok vacsora után. Mint máskor is nagyon tetszett a férfinak a színészkedés és még választ is adott. Ezen igencsak látványosan gondolkodott el Ingrid, továbbra is tartva magát az előbb felvett szerephez, amiben a picit butácska leányzót alakította.
< - Végül is ez is egy lehetőség – mondta nem túl magabiztosan. >
A vacsora végeztével nem volt semmilyen kifogása az ellen, hogy Tubrok kimenjen a mosdóba, sőt még örült is neki, hogy így tett. Amint visszatért a férfi máris letámadta őt, ő pedig hagyta, hogy a férfi irányítson, igyekezett a lehető legjobban érzékeltetni is mindezt a másikkal. A csókok és simogatások közepette próbálta a férfi levenni Ingridről a ruhát, ami nem bizonyult túl nehéz feladatnak. Hiszen a ruhát csak az öv tartotta egyben, utána pedig csak ki kellett bújni az ujjakból és kihúzni a többi részét a nő alól és már ott sem volt. Amint pedig a ruha lekerült róla és már nem is volt rajta a férfitól azonnali reakciót kapott, amin csak magában mosolyodott el, hogy sikerült újfent egy nagyon jó választást megejtenie. Figyelte elégedetten, ahogyan a férfi ledobálta a ruháit magáról szinte fénysebességgel, mert már nem bírt meglenni bennük. Mikor újra visszahajolt hozzá, akkor Ingrid a férfi tarkóját és vállait kezdte simogatni, amiket a legjobban elért. Jól eső érzéssel töltötte el, ahogyan a párja csókolta, izgatta őt. Kellemes sóhaj szökött ki az ajkaiból, ahogyan a mellbimbóival kezdett a párja foglalkozni. Közben ő maga is igyekezett a legtöbb erogén zónát elérni a férfin és azokat izgatni, mikor felért Tubrok a csókját szenvedélyesen viszonozta, majd a suttogásra roppant elégedetten mosolyodott el.
< - Tisztában vagyok vele – suttogta ő is. >
Ahogyan a férfi elindult lefelé a csókokkal és izgatással ő maga is tovább simogatta a felsőtestét, igaz egyre kisebb részt ért csak el, így a lábával a párja lábát, fenekét simogatta. Amint a bugyihoz ért le a férfi megemelte a csípőjét, hogy letudja róla könnyedén húzni Tubrok. Hogy még kényelmesebben tudjon munkálkodni a párja kinyúlt és egy párnát húzott oda magához és a csípője alá tette. A kényeztetésnek hála Ingrid nagyon hamar nagyon nedves lett, mint máskor, most is nagyon élvezte a párja munkásságát, sűrűbben kapkodta a levegőt, a kezével pedig a prémes takarót markolászta. Nagyon élvezte mindezt, azonban most nem hagyta olyan sokáig dolgozni magán a férfit, már csak azért sem, mert érezte, hogy mennyire szenved már. A kezével húzta feljebb a férfit az állánál fogva, majd fel is ült, hogy így húzza magára és csókolja meg. Már jócskán hangulatban volt, így hacsak a férfi nem teszi meg a megváltozott felállásban, akkor saját maga veszi szó szerint kézbe a dolgokat és vezeti magába a férfit. Tubrok pedig roppant szenvedélyesen kezdett benne mozogni és Ingrid érezte, hogy keresi a férfi, hogy ő mit is szeretne. Így igyekezett úgy helyezkedni, hogy a férfi érezhesse, hogy mire is gondolt, arra egészen pontosan, hogy a férfi leszorítja a párnára a csípőjét és nem hagyja, hogy mozogjon. Ha ezt sikerült összehozni, akkor most már nem fog tudni nagyon mozogni, így a hüvelyével kezd zongorázni Tubrok férfiasságán és a lábaival átkulcsolja a férfi lábait. A kezeivel Tubrok egyik kezét igyekszik magával húzni, a sajátjait kinyújtja a feje felett az ágyon fektetve és próbálja úgy helyezni a párja lefogja őket a csuklónál és így szinte kifeszülve feküdjön a férfi alatt. Ha tudja közben igyekszik azért Tubrokot csókolni, hacsak a férfi nem talált ki mást. A heves és szenvedélyes behatolásokra pedig nagyon hamar nyögdécselni kezdett a gyönyörtől.


template nélkül:

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Rocksolid - Page 4 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 4 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Bishop Szomb. 10 Feb. 2018, 15:21

+18
~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~

Ingrid igazából nagyon sok mindenre hivatkozhatna azzal kapcsolatban miért is rendel magának két adag pudingot, de egyikre sincs szüksége, Tubrok még örül is neki hogy ilyen jól szórakozhat a nő édesszájúságán. A továbbiakban nekiláthatnak a vacsorának. Még a vacsora előtt szerencsére Tubrok sem lepleződik le a gondolatával, titkos kis tervével a kézkérést illetően. Már a vacsora alatt Tubrok igazán romantikussá és csöpögőssé válik, Miller tudja is miért lehet ez, bár azt valószínűleg tagadná a férfi hogy csak amiatt mert ágyba akarja őt vinni, de erre nincs lehetősége. Ettől függetlenül még kellemesen elbeszélgetnek a megismerkedésükről.
< - Egyszerű? - kérdezi nevetve a férfi - Elsőre igencsak komplikáltnak tűnt hogy mit szeretnél. >
Jegyzi meg komolytalanul a férfi. A kis beszélgetés után buktatja le teljesen a férfit a nő. De Tubrok nem hagyja magát és úgy tudják befejezni a vacsorát mintha a férfi nem lenne már teljesen oda Ingridért. Közben egy újabb kis játék is kialakul közöttük. A "buta" válaszon kissé meglepődik a férfi, de aztán a játékot megtörve megpuszilja Ingridet és a fülébe súg.
< - Remek színész vagy Ingrid. - mondja őszintén - Bár kései és elfogult kritikám sokkal kevesebbet ér mint rendező barátod véleménye. >
Ezzel elhúzódik és kíváncsian figyeli a nő reakcióját. A vacsora után Tubrok távozik a mosdóba ismét, Miller ennek örül, végre nem neki kell emlékeztetnie a párját az emberi igényeire. Odakint Ragal kellemessé teszi a leheletét a vacsora után és előkészítve magát Ingrid számára, bevesz egy viagrát - és mivel nem gondolja végig a dolgokat nem jön rá hogy az csak teljesen placebo hatású lesz - majd visszatér a hálóba és letámadja a nőt. Ingrid hagyja magát így az ágyon kötnek ki.
A ruhák hamarosan lekerülnek mindkettejükről, Ragal határozott és konkrét tervei vannak, ezért a nő átadja neki az irányítást. Amint megpillantja az arany színű fehérneműt Tubrok teljesen oda lesz, hamarosan végig is imádja minden részét. Egymás erogén zónáit ostromolják, ki is szakad néhol egy sóhaj vagy egy nyögés. A hosszú szenvedélyes csók után még szóba is bevallja a férfi mennyire megőrjíti a nő látványa. A kapott roppant magabiztos válasz csak még inkább beindítja Tubrokot, láthatóan tetszett neki a stílus. Hamarosan csókjaival el is indul lefelé Ingrid testén és a bugyi gyors levétele után a nőn kezd munkálkodni. Ingrid gyorsan egy párnát is tesz a csípője alá megkönnyítve ezzel a párja dolgát. A férfi odateszi magát, most különösen és Ingrid nagyon élvezi az orális kényeztetést, de nem akarja szenvedni hagyni a párját, ezért negyed óra múlva felhúzza magához őt. Tubroknak nincs ellenvetése, viszonozza a nő csókját és mivel érezte mennyire nedves volt Ingrid, eszében sincs váratnia azonnal belé vezeti a büszkeségét. Rögtön szenvedélyesen kezdi magáévá tenni Ingridet de közben azt is keresi mit szeretne a másik.
A leszorítást azonnal megérti a férfi, neki is lát kivitelezni, olyan határozottsággal és ügyesen szorítja le a nő csípőjét a párnára, hogy Ingrid tényleg meg se tud odalent moccanni. Amint a nő a férfiasságon kezd hüvelyével zongorázni a büszkeségen és a lábaival is átfonja szerelme lábait, hallhatja a párja torkából feltörő mély élvezetes és férfias morgást. Ezután következnek a kezek leszorítása, ezt is próbálja a lehető legjobban kivitelezni a férfi. A kifeszült Ingrid érzete/látványa csak még inkább beindítja Ragalt, behatolásai gyorsak és nagyon mélyek, bár nem húzza ki magát nagyon, ahhoz túlságosan élvezi a zongorázó mozdulatokat. A hosszú szenvedélyes csók sokáig tart, ameddig Ingrid akarja, de azért egy idő után Tubrok örömmel vált és kezdi csókolni, szopni a kebleket, közben kiélvezve a nő nyögdécselését. Az egész délutáni kis izgalomnak és a most kifeszült Ingridnek megvan a hatása a férfira nézve, negyed óra szenvedélyes szeretkezés után Tubrok kezd a csúcshoz közelíteni és nem is igazán fékezi magát. Hamarosan némi morgás közepette eléri az orgazmust. Tubrok saját magához képest is hatalmasat élvez és hosszú ideig tart számára a csúcs, ami alatt végig apró kis tolásokkal ostromolja Ingridet és egy megkönnyebbült sóhaj is kiszakad belőle. Az élvezetek végén kicsúszik a nőből, de a férfiasságának testét továbbra is a nő ágyékához dörgöli, ő maga pedig a nő nyakát kezdi csókolni és harapni. Ingrid továbbra is leszorítva marad. Egy perc kell csak a férfinak és újra harcra késszé válik, visszacsúszik Millerbe és mintha mi sem történt volna folytatja tovább a szeretkezést. Mozdulatai lendületesek és mélyre hatolóak, gyorsak.
A második menet, vagy inkább az első folytatása alatt Tubrok szexuális anyagáramlása először csak kicsit kezd erősödni aztán nagyon. Végül Ingrid szexuális anyagáramlásával egy szintre áll be, így már teljesen érzi őt és amit ő érez. Ettől az egész együttlét még különlegesebbé válik. Érzik egymás igényeit és élvezetét és sok kis tudatalatti dolog is "szinkronizál" közöttük kialakítva a köteléket, de ha akarnak akkor akaratlagosan is "szinkronizálhatnak" például az ágyékmozgásukat pontosan ellentétesre odafigyelés nélkül, vagy éppen a másik melyik érzékeny pontját izgassák mert a másiknak az kell. Tubrok eléggé odalesz az egész új érzéstől és ha a leszorítós pózzal úgymond "végeznek" akkor ő átöleli Ingridet és szerelmesen csókolja mialatt egymáséi lesznek. De persze addig fogja le Ingridet ameddig csak a nő így akarja, akár hosszú órákon keresztül is. Mivel most Ragal is olvassa a nő gondolatait, a következő pózt is kiolvassa Ingridből és örömmel veti magát bele. Ha netán Ingrid a párjának akar kedvezni akkor a férfi fejében az jár hogy hason fekve lenyomja őt a takaróra, a combjait szépen behajtja hogy függőlegesen álljanak, a fenekét fel és úgy elégítené ki őt hátulról, a melleinek morzsolgatásával fűszerezve a helyzetet. Egyébként a korábbi kis "baleset" után újra strapabíró a férfi, sokáig fogja bírni. Ha pedig Ingrid csókra vágyik, nem kell azt jeleznie a párja megérzi és rögtön odahajol és megcsókolja őt.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 28
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 4 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Miller lányok Vas. 11 Feb. 2018, 00:00
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Visszatérés Rocksolidba
Lady Ingrid Stephanie Miller-Osborn
Flotta tiszt, Rocksolid leendő úrnője


Játékostárs(ak) neve: Tubrok Ragal (Rocksolid törzsfője)

+18
~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~
A vacsora közbeni utolsó szavakra már nem is felelt szóban, csak sokat mondaón és némileg szemtelenül mosolygott. Ezek után még a vacsora utánig beszélgettek, ahol a férfi már tényleg lebukott és egy nagyon rövid játékba is belefogtak. Ingrid még folytatta volna tovább is, de láthatóan a férfinak ezúttal felajzott állapotban nem volt türelme ahhoz, hogy ezt folytassák. Igazából nem is bánta annyira, szerette őket Ingrid, de az sem volt nagy probléma, ha valamelyik idő előtt megszakad, mint ebben az esetben is történt. Igazából még az is megfordult a fejében, hogy lehet, hogy a kis buta válasz volt a gond, mert jobban meglepte vele Tubrokot, mint amire egyébként számolt volna. A puszi nagyon jól esett és el is mosolyodott azon, amit a férfi mondott neki. Ezúttal rajta volt a sor, hogy adjon egy puszit a párjának.
< - Nem baj, hogy kései és az sem, hogy elfogult – kezdte. – Nekem jobban esik ez, mint bármelyik kritikus, vagy rendező dicsérete. >
Mondta teljesen őszintén, tényleg így érezte, hogy az, hogy a párjának tetszik a színészkedés sokkal többet jelent számára, mint a legjobb kritikák. Végül is mi volt annál jobb, mintsem a szeretteidnek tetszik az, amit teszel? Semmi, legalább is ebben a pillanatban így érezte. Tubrok ezen után ment ki a mosdóba, ahonnan hamarosan vissza is tért és neki is láttak annak, hogy újra egymáséi legyenek. Most már az egész elején átadta Ingrid az irányítást, így hagyta, hogy a párja vezesse őket, bár még az elején mind a ketten csak izgatták egymást. Tubrok nagyon beindult, amikor meglátta Ingriden az aranyszínű fehérneműt és már nem is bírt magával. Még a nő tudtára is hozta, hogy mennyire vadító így, aki roppant magabiztosan egyet is értett mindezzel. Mindez pedig még jobban csak beindította a férfit, aki hamarosan már orális kényeztetésben részesítette Ingridet, aki ezúttal nem húzta ezt sokáig még csak el sem élvezett így, hanem szinte máris magához húzta a férfit, hogy kezdjék meg a szeretkezést. Nem is kellett neki ügyködnie, mert a párja megoldotta helyette és máris zsenvedélyesen és mélyen kezdett benne mozogni.
Mivel érezte a férfi felől, hogy olyat szeretne nyújtani a nőnek, amit Ingrid akar, így rögtön igyekezett is éreztetni azt, hogy mit szeretne. Ez pedig az volt, hogy szorítsa le a férfi az ágyra, hogy mozogni se tudjon és még a kezeit is fogja le, így kifeszülve legyen alatta a nő. Szinte azonnal meg is érezte, hogy lenyomta az ágyékát, csípőjét a férfi, mindezt igencsak ügyesen, mert mozdulni nem tudott már, így jobb híján a lábával és a hüvelyével ügyeskedett. Elégedetten nyugtázta magában, hogy ezek tetszettek a férfinak. Végül a kezek következtek, máskor már letudta így fogni Tubrok Ingridet hála annak, hogy a nő csuklói vékonyak és a férfi kezei nagyok. Emiatt Ingrid teljesen kifeszülve és mozgásképtelenül találta magát a párja alatt. Annyit még próbált mozogni, hogy úgy legyen az ágyéka, annyira széttett lábakkal, hogy minden behatoláskor a csiklóját is érje a férfi ágyéka, vagy éppen a férfiasságának töve, hogy mindezzel is tovább tudja fokozni a saját gyönyörét. A csókot addig tartotta meg, amíg érezte, hogy a párja nem akar mással foglalkozni, akkor megszakította, így ettől kezdve még jobban hallatszott a nyögdécselése. A gyönyöre pillanatról pillanatra nőtt, tovább zongorázott a párja büszkeségén is, és a lábaival simogatta a férfi lábait is. Most is igencsak izgatónak találta, ahogyan a mellbimbóival foglalkozott a férfi, egyre sűrűbben emelkedett a mellkasa, ahogyan kapkodni kezdte a levegőt, ahogyan közeledett az orgazmushoz az alsóajkát harapdálta, a kézfejei ösztönösen szorultak ökölbe és olyan szélesre próbálta tárni a lábait is, ahogyan csak tudta, hogy még többet érezzen Tubrokból. Nagyjából tíz perc után csaptak át a gyönyör hullámai rajta, a teljes teste még jobban a fejét ide oda rángatta és kéjes sikoly hagyta el az ajkait. Mivel nem tudott mozogni, így a férfi azt érezhette, hogy mennyire remeg a csípője, ágyéka a leszorítás alatt. Az orgazmusa jó két percig tartott, az nagyon picit meglepte, amikor nem sokkal később megérezte, hogy Tubrok is hamarosan a csúcsra ér, alig negyed óra után, hiszen ez nem volt megszokott tőle mindez, maximum az orális kényeztetésnél. Mindazonáltal Ingrid is újra elélvezett, amikor a férfi is a csúcsra ért.
A rövid szünetben igyekezett kifújni magát – nem szándékozott regenerálódni, így mély levegőt sem venni – , bár mindez nagyon nem volt egyszerű amiatt, hogy a férfi még mindig folyamatosan hozzá dörgölőzött odalent. Mikor a nyakához ért a másik, akkor kissé kifordította a fejét, hogy nagyobb felületet adjon. Kéjesen nyögött fel, amikor ismét beléhatolt a párja és nekilátott folytatni a szeretkezést, aminél igencsak nagy meglepetésben volt része. Továbbra is úgy folytatták a szeretkezést, ahogyan előtte, de eközben Ingrid azt kezdte érezni, hogy a férfi szexuális anyagáramlása ingadozni kezdett, először csak gyengébb volt, majd erősebb, majd pontosan olyan, mint az övé. Ez őt magát igencsak meglepte, nem tudta, hogy mindez lehetséges lenne, hogy így csak az ő vérével úgy reagáljon a párja szervezete, mint a sajátja. Emiatt néhány pillanatra teljesen ki is esett a szeretkezésből, az rántotta vissza, hogy Tubrok mennyire odalett ettől az egésztől. Igazából eddig Ingrid sem érezte két irányban a dolgot, hiszen Tubrok csak ember volt, nem génkezelt, de így számára is nagyon különleges lett ez az egész, teljesen pozitív értelemben. Nem mintha eddig nem ment volna neki, hogy tudja, hogy mi a jó a férfinak, de most még könnyebben, még ösztönösebben, hogy oda sem kellett szinte semennyire sem figyelni, csak az érzésekre. Még egy orgazmust megvárt ebben a helyzetben, amire az új érzések miatt olyan sokat nem is kellett várni, majd hagyta, hogy a férfi átölelje, ő maga is így tett és teljesen beleveszett a csókba.
Mivel átadta az irányítást, így továbbra is Tubroknak szándékozott kedvezni, nem is gondolt semmilyen pózra, de tökéletesen „látta”, hogy mire is gondolt a párja. Így csak pusztán arra gondolt, hogy forduljanak, remélve, hogy nem lesz túl szokatlan a férfinak és így tesz. Közben azért volt neki is ötlete, hogy az övet szétszedik vékonyabbra és hosszabbra, azzal pedig Tubrok megköti a csuklóját és az ágytámlához rögzíti, így előrenyújtva megkötve lennének Ingrid kezei, mialatt abban a pózban és úgy szeretkeznek, ahogyan a férfi szeretné. Azért pont az övre gondolt, mert birodalom szabvány anyagból készült, így szétszedhető és itt volt az ágyon, így messzire sem kellett érte menni. Ha a férfi benne volt mindebben, akkor engedelmesen kinyújtja a kezét és hagyja, hogy megkötözze a férfi, aztán amíg ezt a párja az ágytámlához köti ezt ő maga felvette a Tubrok által kívánt, kitalált pózt és várta, hogy folytassák a szeretkezést.


template nélkül:

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Rocksolid - Page 4 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 4 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Bishop Vas. 11 Feb. 2018, 20:40

+18
~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~

A szemtelen mosolynak nagyon örül Ragal és valóban nagyon sokatmondó számára mindez. A kis játék valóban azért ér véget mert Ingrid buta válaszára most nem igen volt felkészülve a férfi, ezt a nő jól gondolja, de már egyébként is szívesen kedveskedett volna neki a párja egy puszival. Amikor a színésznői tehetségét méltatja a férfi az valóban jól esik Millernek, a romantikus válaszával sikerül alaposan meglepnie a párját. Mivel erre már tényleg nem tud mit felelni a férfi, a meglepettségtől és egyébként sem, de nagyon jól esik neki, így egy rövid csókkal hálálja meg a nő őszinteségét, ami mindent elárul a szavak helyett. Tubrok az egész után kér kimenőt a mosdóba, majd onnan visszatérve le is támadja Ingridet. Mindketten sejtették hogy ez fog történni az este, hiszen a nő már lebuktatta a férfit és nem tűnt nagyon ellenkezőnek a hozzáállása sem.
Hamarosan mindkettejükről lekerülnek a ruhák és Tubrok megpillantja Ingrid aranyszínű fehérneműjét, ezzel Ingrid várakozása is a végére ér, kiderül mit is szól a másik a viseletéhez és az azonnal a kedvencek között köt ki. Ingrid válasza csak még inkább beindítja a párját, így nem csoda ha annak munkálkodását élvezheti hamarosan. Ezúttal Miller ki sem várja hogy elérje az orgazmust, megszakítja a párja ügyködését hogy nekikezdhessenek végre a tényleges szeretkezésnek. Tubrokot nem is kell noszogatni, rögtön nekilát a dolgoknak. Mélyen, szenvedélyesen és gyorsan mozog Ingridben. Próbálja kitalálni mit is akar a nő, ezt megérezve Ingrid, meg is mutatja a párjának, így hamarosan már teljesen leszorítja őt Tubrok, ügyesen hogy még moccanni se tudjon. Ingridnek innentől nem kell sok, tíz perc múlva éri el az első orgazmus, amely során már a fejét dobálja és kéjesen sikítozik. Tubrok sem igyekszik csöndben maradni, mikor késztetést érez rá a roppant élvezetes érzésektől akkor elégedetten nyög vagy morog mély hangján. Rendkívül elégedetté teszi a férfi ahogyan Ingrid teljesen kitárulkozik, hogy ennyire vágyik rá, ezért oda is teszi magát, még többet adva magából a nőnek. Miller után hamarosan Ragal is a csúcsra jut, élvezkedve és megkönnyebbülve. Csupán egy perc szünet következik és folytathatják ugyanott.
A folytatásban mindkettejük legnagyobb meglepetésére Tubrok szexuális anyagáramlása megerősödik és szépen egy szintre kerül a Ingridével. Mindketten kiesnek a helyzetből, de Tubrokot az új érzés annyira magával ragadja, hogy kénytelen folytatni és még jobban odaadni magát a szerelmének, ezzel visszarántva Ingridet is a szeretkezésbe. Könnyebben igazodnak egymáshoz és szinte ösztönösen egészítik ki egymást mozdulataikkal. Hamarosan újabb orgazmusa jön Ingridnek, aminek végén már hagyja magát átölelni és ő is viszonozza az ölelést és a csókot.
Továbbra is Tubroknál hagyja a vezetést a párja, ezért amikor pózt akar váltani a férfi, váltanak. A fordulás nem túl furcsa Ragalnak, benne van a dologban és együtt mozog Ingriddel. Pontosan érzi a nő gondolatait és nincs ellenére a kéz megkötözése. Az övért odahajol és odanyúl Ragal majd átnyújtja azt Ingridnek, hogy szedje szét, hátha csak az ő érintésére működik együtt az anyag. Ha az öv már szét van szedve akkor a legnagyobb örömmel kötözi meg az engedelmesen elfekvő Ingridet. Nem is váratja sokáig a másikat, mögé kerül és hátulról belé hatol. A mozgása először lassú aztán fokozatosan gyorsul fel. Kezeivel ezalatt a nő fenekét masszírozza, aztán megragadja a nő csípőjét. Tudja hogy Ingrid meg szokta feszíteni a csípőjét ebben a helyzetben hogy ne mozduljon el egy kicsit sem, mindezt az ő kedvéért ezért most a nő helyett ő igyekszik fixálni mindezt. Egyébként mikor már felgyorsul Tubrok alaposan kitesz magáért, lendületes és mély, igazán lepedőakrobatikus mozdulatokkal hatol mélyen Ingridbe majd csúszik ki belőle majdnem teljesen újra és újra, mély és erős lökésekkel ostromolva őt. Ha netán Ingrid hátra pillanat akkor meg is csodálhatja a feszülő izmokkal szeretkező párját. Hogy még izgatóbb legyen a helyzet, ha tudja, akkor Ragal le is nyomja Ingridet a takaróra, teljesen. Addig a nagy lendülettel és szenvedélyességgel nem szándékozik visszavenni ameddig egy igazán nagy orgazmust nem tud Ingridnek okozni. Mivel Tubrok imádja ezt a helyzetet, nem meglepő hogy sokszor már szinte hörög az élvezettől és percről percre többet akar a másikból. Ha Ingridet elérik az élvezetek magasabbra csapó hullámai és az orgazmusa a végére ér, Ragal azután változtat kissé a pózon. A nő kezeit hátra kötözi a háta mögé, jó szorosra, a lábakat széttolja és közéjük térdel, aztán feltérdelteti a nőt. Ingrid sejtheti mi következik, a férfi annyira széttolja a lábait hogy őt gyakorlatilag már csak Tubrok férfiassága és a karjai tartsák. A kezei sem akárhova kerülnek az északi törzsfőnek, a melleket markolja és a mellbimbókat morzsolgatja. Az ágyékával apró mozdulatokkal kezd, majd kissé gyorsít de inkább azt próbálja kihasználni a férfi hogy tövig Ingridbe csúszhat és erősen belé is csapódhat ha a nő azt akarja. Ebben a helyzetben most nem akarja teljesen kikészíteni Ingridet a férfi, de nagyon örülne neki ha sikerülne élvezetes órákat adnia neki, legalább annyira hogy remegjen és sikoltozzon. Ha Ingrid már reszket mint a nyárfalevél és hangosan sikítozik kap külön csiklóizgatást is, a még intenzívebb élvezetekért. Ami Tubrokot illeti ezalatt elég csendes, figyeli a párja kis vágyait és azokat próbálja kielégíteni.
Az egész után van még egy ötlete a férfinek, vagyis inkább félötlet. Eloldozza Miller kezét, és lassan elszakad tőle a testével. Az ágy végébe az ágytámlához megy, előkészíti a helyet, aztán leül az ágy végébe, a hátát a támlának veti, a lábait kinyújtja, előrehajol és ha Ingrid engedi neki akkor megragadja a kezét és odahúzza magához. Neki háttal ülteti Ingridet az ölébe. Simogatni, izgatni kezdi őt, hátulról nekidörgölőzik és a tarkóját csókolgatja. Reméli Ingridnek tetszik majd ez a póz, hisz legutóbb is ezt kérte. A dörgölőzés és izgatás alatt érezhetően átadja a kezdeményezést Ingridnek, tegyen csak vele bármit amit akar.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 28
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 4 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Miller lányok Hétf. 12 Feb. 2018, 22:37
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Visszatérés Rocksolidba
Lady Ingrid Stephanie Miller-Osborn
Flotta tiszt, Rocksolid leendő úrnője


Játékostárs(ak) neve: Tubrok Ragal (Rocksolid törzsfője)

+18
~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~
Ingridnek valóban nagyon jól esett a rövid csók, amit kapott az őszinte szavaiért a párja bókjával kapcsolatban. Ennél jobban tényleg nem nagyon lehetett volna mindezt kifejezni. Tubrok még egy gyors útba ejtett mosdója után pedig végre valahára egymásnak is eshettek. Az első menet meglehetősen rövid ideig tartott – már ha a kettejük mércéjéhez nézték mindezt – hiszen „csupán” negyed óra alatt Ingrid kétszer élvezett el és még a férfi is egyszer. A folytatásban nagyon különleges dologban volt részük, aminek köszönhetően a férfi szexuális anyagáramlása is pontosan olyan szintre állt be, mint Ingridé volt. Noha ez mind a kettejüket kizökkentette a szeretkezésből, de csak néhány pillanatig, mert Tubrokot teljesen magával rántotta az érzés és Ingrid is hagyta, hogy visszarántsa mindez, így egymást ölelkezve csókolták és könnyedén kiolvasható volt Tubrok fejéből, hogy milyen pózt is szeretett volna a folytatásban. A nőnek nem volt semmilyen kifogása mindezek ellen, csak még egy kis extrát szeretett volna az egészben, amibe a párja bele is egyezett. Most, hogy egyforma szinten volt mind a kettejük szexuális anyagáramlása egyetlen szó sem kellett mindehhez, hogy ezt kivitelezzék, elég volt csak gondolniuk minderre és a másik már szinte látta is az elméjében azt, amit a párja gondolt.
Az öv nem bionano-s volt, így akár Tubrok is szétszedhette volna, de mivel Ingridre hagyta, így ő szedte szét három vékonyabb darabra, szálra, amiket utána át is nyújtott a férfinak, hogy megkötözze a kezét. Amikor ez történt azt hagyta természetesen és közben fel is vette a pózt, hogy már készen várja a párját, aki hamarosan mögé is érkezett és belé is hatolt. Most is remek érzés volt mindez, noha érezte, hogy a férfi megragadja a derekát, hogy ne mozogjon, de azért ő maga is megfeszítette mindezt, hogy a párja a kezeit is tudja használni. A lendületes, mély és gyors mozgás miatt nagyon hamar nyögdécselni kezdett, mivel Tubrok úgy szerette, hogy nem mozog a csípője, így jobb híján ismét a hüvelyével kezdett zongorázni a párja büszkeségén és hangosan nyögdécselni a behatolásokra. Ő maga is nagyon élvezte ebben a helyzetben az erős és szenvedélyes behatolásokat, néhány pillanatra hátra tudott lesni, utána azonban Tubrok teljesen lenyomta a felsőtestét az ágyra, Ingrid pedig illedelmesen megtette mindezt. Mivel a férfi fejéből kiolvasta korábban, hogy a kebleivel is foglalkozott volna, így mindez meg is fordult a fejében, hogy tegyen így a párja, remélte, hogy engedni fog a kérésnek. Ha igen, akkor szinte beleolvad a párja kezeibe a kebleivel és mindez is igencsak sokat segített abban, hogy az orgazmus közelébe kerüljön. Egyre nőtt benne a feszültség, feszengett, még többet akart érezni Tubrokból, ő maga is hasonlóképpen érzett, mint a másik, akinek a hangoskodása zene volt a füleinek, a hörgések, nyögések. Ebben a helyzetben is nagyjából úgy tíz percre volt szüksége, ahhoz, hogy végül a gyönyör hullámai átcsapjanak a feje felett. Egész testében remegett, reszketett és ezúttal csak azért nem sikoltott fel a gyönyörtől, mert beletudott harapni a legközelebbi dologba, ami útba esett neki, ez vagy a párna, vagy a takaró, vagy éppen a saját alkarja volt, hogy ezzel fojtsa el a hangját.
Azt hitte, hogy ezek után folytatják ugyanezt a pozíciót, így kellemes meglepetés volt a részéről, amikor a kezeit hátrakötötte a férfi. Attól függően, hogy miként szeretné vagy egyenesben hagyja, hogy még a könyököket is össze tudja egymáshoz a csuklón és alkaron kívül, vagy pedig X alakban hajlítja be őket, hogy a kézfejei a nyaka felé álljanak. Ahogyan Tubrok felhúzta már tényleg tudta, hogy mi is fog következni, aminek nagyon megörült. Hagyta, hogy a másik széthúzza a lábait annyira, hogy teljesen beletudjon csúszni a férfi, egészen méhszájig. A hüvelyével teljesen rászorított a párja férfiasságára, az apró mozdulatoktól most is majd meg veszett, a gyorsításnál pedig kéjesen kezdett nyögdécselni, a kebleit pedig teljesen beletolta Tubrok kezeibe. Nagyon élvezte ezt a helyzetet, mint mindig, ha tudta, akkor meg is csókolta a férfit, most volt lehetősége rá, hiszen nem volt betömve a szája – legalább is egyelőre, hacsak Tubrok nem tervezett mást. Ebben a helyzetben kifeszülve, mozgásképtelenül hamar eljutott a csúcsra, aminél már felsikoltott, majd a folytatásban újra és újra eltudott élvezni. Most ugyan nem akarta kikészíteni a férfi, de jó egy óra múlva már tényleg reszketett mint a nyárfalevél és ha nem tartotta volna Tubrok, valószínűleg lerogy az ágyra. Ekkor pedig még a férfi rátett még egy lapáttal, hogy a mellei helyett a csiklóját kezdte izgatni, itt hangosan sikoltozott már a gyönyörtől, vagyis már azt is alig, mert elfúlt a hangja. Itt teljesen úgy érezte már, hogy a külvilág is megszűnt é egybeolvadt a férfival.
Az egész után sűrűn kapkodta a levegőt, volt ideje némileg kifújni magát, amikor Tubrok átköltözött az ágy végébe, hagyta, hogy odahúzza a férfi, majd háttal ültesse le őt. Ingrid bele is ült Tubrok férfiasságába. Hogy önmagának is még jobb legyen és teljesen benne legyen a férfi gondolatokkal kérte, hogy a szokásaiknak megfelelően húzza szét és ölelje át a lábát, hogy teljesen kifeszítetten legyenek. Ezt a medencénél is szeretni szokták, ha megtette a párja mindezt, akkor a hátával nekilátott nekidörgölőzni a férfi felsőtestének, az ágyékával pedig mozogni kezdett és a férfi nyakát csókolni, harapdálni és kiszívni. Igaz ebben a helyzetben nem tudott nagyon mozogni, de már megvoltak a trükkjei, amit ki is szándékozott használni, hogy káromkodásokra késztesse a párját. Egy idő után, ha tudta, akkor megcsókolta a férfit és így mozgott kicsit tovább. Valószínűleg elég sokáig fogják ezt a pózt is „gyűrni”, szándékában állt, hogy ezúttal ő készítse ki ebben a helyzetben a férfit, hogy teljesen a káromkodást kiváltó mozgásoktól, de azt nem akarta hagyni, hogy Tubrok elélvezzen most.
Ha már közel lennének ahhoz a helyzethez, akkor Tubrok kiolvashatta, hogy Ingrid fejéből, hogy ezúttal neki voltak ötletei. Az egyik, hogy a korábban is „használt” X alakban kötözze ki az ágyhoz a férfi, de ezúttal nem misszionárius pózban szeretkezzenek úgy, hanem ezúttal úgy, hogy Tubrok alul fekszik, a kikötözött nő alatt, ha pedig ebben a helyzetben Ingrid fenekét dolgozná meg, akkor még egy játékszer is szóba jöhet a nő hüvelyébe. De ha csak rendes szeretkezést szeretne ebben a helyzetben a másik, akkor nem kell játékszer. A másik pedig egy hasonlóan pikáns helyzet, hogy Ingrid kezét egy oszlophoz kötözik úgy, hogy a feje felett van megkötve, és a lábait pedig bokáknál „összekötni” úgy, hogy a kötöző anyag az oszlop háta mögött fogja a bokákat össze. Így Ingrid teljesen ki lenne feszülve; Tubrok az első gondolatoknál azt láthatta, hogy a nő térdelve felkötött kezekkel őt kényezteti orálisan, mert tudja, hogy mennyire szereti ezt, utána pedig akár a férfi is őt, amikor már kifeszítve áll és utána így szeretkeznek.
Ezek a gondolatok a póz vége felé fordultak meg Ingrid fejében miközben újra és újra úgy igyekezett mozogni, hogy káromkodásra bírja a Tubrokot.


template nélkül:

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Rocksolid - Page 4 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 4 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Bishop Csüt. 15 Feb. 2018, 23:49

+18
~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~

Ingrid és Tubrok a vacsora alakulása után nem meglepő módon az ágyon köt ki, szeretkezve. Az első menetnek hamar vége lesz, Tubrok nem igazán bírja a korábbi egész napos felizgulás után, de hamar következik a folytatás, ugyanúgy misszionárius pózban. A második menet alatt alakul ki közöttük az egyenlő szexuális anyagáramlás, különlegessé téve az egész együttlétet és későbbre az egész kapcsolatukat. Mivel már könnyen olvasnak egymás gondolataiban, Ingridnek nem nehéz meglátnia mire is vágyna a férfi második pózként és egy kis kiegészítéssel - kézmegkötéssel -  erre is váltanak. Tubrok eleget tesz a nő "kérésének" és elengedi a csípőjét, derekát, helyette kezeibe fogja Ingrid kebleit és azokat kezdi kényeztetni. Roppant hálás azért ahogyan Miller keblei a kezeibe simulnak, ettől picit még jobban megvadul és alul még inkább oda teszi magát, gyorsabb keményebb csípő/derék munkával. Amikor Ingrid elélvez és kénytelen a takaróba harapni, annak a látványától még jobban megvadul a férfi ismét, és már hangosan hallatszik minden egyes alkalommal ahogyan az ágyéka a párja fenekének csapódik, mialatt a férfiasságával végigszánt benne, és persze a morgása is hörgősebbé, élvezetesebbé válik. Mikor eléri a csúcspontot a helyzet, Tubrok átköti a nő kezét, csak lazán a csípője mögé X-ben a csuklóját, aztán felhúzza őt és egészen mélyen a méhszájáig csúszik. A csókot természetesen megkapja Ingrid, ebben a helyzetben nincs semmi akadálya ennek. Tubrok egészen addig ostromolja a nőt ameddig az már nem reszket az élvezettől, utána még rátesz egy picit, de a póz után hagyja hogy kifújja magát a nő, tényleg nem akarja őt kikészíteni egyelőre.
A folytatás némileg meglepi a nőt, de hamarosan Ingrid egyik favorizált helyzetében kötnek ki, és Ragal át is adja neki az irányítást. A gondolt kérésnek megfelelően a férfi átfonja lábait a nőjén és teljes mértékben széthúzza azokat. Amúgy sem hagyná ki a lehetőséget hogy átfonja azokat az aranyharisnyás lábakat. Tubrok számára ezután következik az első kis meglepetés amikor Ingrid nem megcsókolja őt, ahogyan azt szokta, hanem a nyakát kezdi el csókolni, harapdálni és kiszívni. Ingrid érzi, nyugodtan csinálhatja durván is, jól esne a párjának ha rendesen kiszívná a nyakát. Szerencsére nem is kell magától mozognia sokat a nőnek, ha akarja Ragal örömmel mozgatja őt a csípőjénél fogva, ahogyan akarja. Miller beveti a trükkjeit és a praktikái remeknek bizonyulnak. A mozgásának nem igazán tud ellenállni a férfi, egy ideig minden erejével tartja magát, hosszú órán át gyűrik ezt a pózt, de aztán elkezd Tubrok az orgazmushoz közelíteni és a káromkodások is kiszaladnak a száján. Ezek mind erotikus trágárságok, most kissé változatosabb mint előzőleg. Azt külön kiemeli milyen átkozottul szűk Ingrid és mennyire élvezi ezt. Ingrid ebben a helyzetben gyakorlatilag bármeddig eljátszadozhat Tubrokkal, állandóan az orgazmus határán tudja tartani a férfit és bármit kihúzhat belőle. Ragal aláveti magát neki, és örömmel teszi azt amire a párja gondol. Könyörögni azért nem kezd el, órák múlva sem, inkább marad a káromkodásnál, kivéve persze ha Miller mást akar, akkor serényen könyörögni kezd.
A póz vége felé Ingrid gondolataival árulja el a párjának mit is szeretne. Tubrok tökéletesen látja mit szeretne a másik, az X remekül megragadja a gondolatait és már alig várja, az oszlopos pózt pedig roppant izgalmasnak/újnak gondolja. Amint a jelenlegi póz véget ér, Ragal férfiasan panasz nélkül áll neki  a dolgának. Hoz kötözőket és annak segítségével kikötözi Ingridet az ágy közepére X alakban, úgy hogy felfelé nézzen. Miután ezzel elkészült Tubrok jó egy percig csak az X alakban kikötözött Ingridet csodálja, a nő idomait, a kifeszített testét, a tetoválásait és a fehérneműjét, ahogyan egymáshoz illik. Végül úgy érzi most szóban is kérdeznie kell a gondolatokon felül.
< - Van egyéb kérésed szerelmem? >
Ha a nőnek még bármi kívánsága van azt a férfi megteszi. Mielőtt nekikezdenének bárminek is, Tubrok még hoz egy vibrátort és azt gondosan elhelyezi Millerben, és úgy állítja be hogy folyamatosan erősödjön majd a rezgése. Ő maga élvezettel és lelkesen mászik be Ingrid alá és dörgölőzik a nőhöz. Az egyik tenyerére tett síkosítót gondosan végigkeni a férfiasságán, hogy gördülékenyen menjenek majd a dolgok. A biztonság és az élvezet kedvéért azért az ujjaival először ellazítja Ingrid fenekét teljesen. Majd végül mindezek után szépen belé hatol análisan, amennyire csak tud. Az elején lassan indít, lassú kimért mozdulatokkal és ahogyan Ingrid egyre jobban kezdi élvezni a dolgot gyorsít fel. Kezeivel folyamatosan a nő testét járja, a comboktól egészen a nyakig, nem kihagyva egy érzékeny pontot sem és persze a melleket is lelkesen masszírozza vagy morzsolgatja. Ha Ingrid kívánja a csiklóját is kényezteti. Csókolni szinte végig tudják egymást, Ragal ha kell meg is emeli magát egy kicsit ehhez. A férfi a rendkívül élvezi a szűk helyet és órákon át szenvedélyesen és odaadóan szeretkezik. Amennyire tud mozog az egész testével és beveti minden izmát hogy mindkettejüknek jó legyen. Hosszú időn át bírja a megterhelést, közben teljesen leizzadva. A vége felé már elkezd az orgazmushoz közelíteni de szándékosan nem akar még elmenni és ezért kicsúszik Ingridből, helyette maximumra tekeri a nő vibrátorát, és csókolja, ujjazza, simogatja, ameddig Ingrid el nem élvez még egyszer. Utána gondosan eloldozza a nőt, megszabadítja minden egyéb dologtól és hozzábújva megcsókolja őt, a testbeszédével jelezve hogy teljesen átadja ismét az irányítást neki.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 28
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 4 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Miller lányok Szomb. 17 Feb. 2018, 21:18
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Visszatérés Rocksolidba
Lady Ingrid Stephanie Miller-Osborn
Flotta tiszt, Rocksolid leendő úrnője


Játékostárs(ak) neve: Tubrok Ragal (Rocksolid törzsfője)

+18
~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~
Továbbra is nagyon jól működött kettejük között a szexuális anyagáramlás, szerencsére Tubrok is nagyok hamar ráérzett minderre, így gondolatokkal könnyedén tudta Ingrid irányítani őt. Már csak onnan is tudta, hogy a párja szinte azonnal reagált a gondolatokra, így a második menet eleje még jobb lett, mint volt eredetileg, hála annak, hogy a párja a kebleivel is elkezdett foglalkozni. Örömmel helyezkedett úgy, hogy a keblei pont beleolvadjanak a párja kezeibe, aki ettől csak méginkább szenvedélyes lett, ahogyan nem sokkal később attól is, hogy a kéjes sikoltások helyett inkább a párnát harapta. A következő az Ingrid kedvence volt, amit ezúttal is igencsak élvezett, majd végül Tubrok el is helyezkedett az ágy végében, ahova a nő is követte és el is helyezkedett a férfin. Azt akarta megtenni, amit ebben a helyzetben mindig, hogy minél több káromkodást csikarjon ki a férfiból a mozgásával. Szerencsére szinte gondolnia sem kell itt arra, hogy a férfi mit tegyen, hiszen önmagától is széthúzta és átfonta volna a lábakat, így mindezzel csak megkönnyítette a nő dolgát. Mivel érezte, hogy Tubrok szerette volna, hogyha rendesen kiszívja a nyakát, ezért így is tett, erősen. Nem mintha pár percnél tovább megmaradt volna a nyoma a sok vér miatt. Bár ezen esetben a vér sem kellett volna, hiszen amennyit érintkeznek Ingrid szervezete is könnyedén helyrehozta volna mindezt percek alatt. Mint máskor most sem igényelte azt, hogy a csípőjénél mozgassa a párja, saját maga is megtudta oldani mindezt, de még hogy! Pontosan sikerült elérnie azokat a reakciókat, amiket akart, hogy többször káromkodjon a párja. Igazából ennyit akart, nem akarta, hogy a férfi könyörögjön, vagy bármi ilyen, csak annyit, hogy jól érezze magát. Közben persze önmaga többször is eltudott élvezni, de azt nem tudta, hogy mennyit bírna a párja hány darabot a mai nap folyamán még – hiszen az előzőekben összesen ez három volt – így inkább csak orgazmus határán tartotta. Így jóideig eljátszott vele így, ameddig nem érezte meg, hogy már kicsit kellemetlen ennek a helyzetnek a fenntartása a másiknak. Ekkor még ő maga is kigondolt két pózt, ami a folytatás lehetett. Érezte, hogy mind a két ötlet igencsak elnyerte a párja tetszését is, így neki sem volt kifogása mindezek ellen.
Figyelte, ahogyan Tubrok elment a további kötözőkért és egyéb dolgokért, addig ő maga elhelyezkedett úgy, hogy a lehető legkönnyebb és kényelmesebb legyen majd a párjának az, hogy megkötözze. Azt is hagyta természetesen, hogy kikötözze a férfi, majd látta rajta az elégedettséget, amikor végignézett rajta, hogy mennyire tetszik, amit látott. A kérdésen csak néhány pillanatig gondolkodott, aztán megrázta a fejét:
< - Nem, semmi más nem kell – felelte. >
Elégedett, reszketeg sóhajjal fogadta azt, amikor a férfi beléhelyezte a vibrátort. Mivel most nem nagyon tudott mozogni, így csak a lehetőségeihez mérten igyekezett úgy helyezkedni, hogy a párja a lehető legkönnyebben alá tudjon feküdni, aztán mocorgott egy kicsit, hogy mind a kettejüknek a lehető legkényelmesebben feküdjön Tubrokon. Mivel tudta, hogy mi lesz a folytatás, így most is igyekezett segíteni a párjának azzal, hogy ellazította a fenékizmait, hogy minél könnyebben tudjon beléhatolni a másik. Kéjesen nyögött fel végül, amikor Tubrok beléhatolt, főleg, hogy még a vibrátor is rezgett benne. Így kifeszítve, ebben a helyzetben minden egyes kis mozdulatot érzett, ahogyan csak megmozdult benne vagy a játékszer, vagy pedig a párja. Most is nagyon mélyen tudott a férfi behatolni, hogyha akart és a másik játékszer miatt még szűkebbnek érezhette Ingridet. Ha a nő tudta, akkor igyekezett csókot lopni Tubroktól és a párja mozgására kéjesen nyöszörgött is. Sűrűn kapkodta a levegőt végig, a simogatásokat, extra izgatásokat, mellbimbómorzsolást örömmel vette, ilyenkor, mint mindig szinte beleolvadt a férfi karjaiba, most mellkasára is. Egyszer-kétszer igényelte a csiklóizgatást is, főleg amikor orgazmus közelébe került. A több óra alatt pedig ez jó párszor meg is történt. Minden egyes elélvezéskor a teljes teste megfeszült, próbált volna tekergőzni, de feszengeni tudott, minden egyes alkalommal kéjes sikoly hagyta el a torkát és egyre többet akart a férfitól, még több érintést, hogy az érzés ne érjen véget. Tubrok érezhette, hogy mennyire hálás a nő azért, hogy ennyire odaadó a szeretkezés közben, révén most ezt érintésekkel és effélékkel nem tudta kimutatni. Ő maga is teljesen leizzadt a szeretkezés végére, bár ő nem annyira a megterheléstől, hanem sokkal inkább nagyon sok orgazmusától. A szeretkezés vége felé érezte, hogy Tubrok nem akar elmenni még, így most a férfi szakította meg a szeretkezést a saját maga részéről, de Ingridnek még így is kijutott egy utolsó orgazmus ebben a pózban. Annál is, mint eddig hangosan sikoltott fel a gyönyörtől. Az egész végén, amint véget ért mindez Tubrok eloldozta és megszabadította mindentől, akkor ő maga is pihegve és még kissé remegve bújt a férfihoz. Érezte, hogy a párja átadja neki az irányítást, így most feltehette a kérdést.
< - Szeretnél már most az oszlophoz menni? – kérdezte szóban. >
Ha még nem volt kész, akkor amíg ez az állapot be nem következik, addig csak itt az ágyon bújt hozzá a párjához, simogatta és csókolta. Ha már viszont készen volt arra, hogy menjenek, akkor kelt fel az ágyból. Magához vette azt, amire szükség volt, kötözők, egy szemfedő, illetve kör alakú pecek. Mivel nem tudta továbbra sem, hogy mennyire szeretne elélvezni máris Tubrok, így a kör alakú pecek azért is volt jó  választás, mert ezzel sokkal tovább bírta a férfi az orális kényeztetést. Megvárta, hogy Tubrok hoz-e magával valamit, illetve hagyta, hogy ő vezesse, révén ő tudta, hogy melyik oszlopot és hol szeretné. Ha már ott voltak, akkor a lábainak megkötését saját maga csinálta meg, ezt még képes volt, révén csak átvezetnie kellett hátul a kötelet és az előre létrehozott hurkokba bedugni a bokáját meg meghúzni. Innentől kezdve Tubrokra volt bízva, hogy mennyire szeretné, hogy hátrafelé legyenek húzva a lábai. A pecket egyelőre csak a nyakába akasztotta, de a szemfedőt felvette, majd a kezeit hagyta, hogy a férfi megkösse és illedelmesen le is térdelt hozzá. Ezek után Tubrokra bízta magát, hogy miként is szeretné a kényeztetést és mennyire. Attól függően, hogy mit érez, pecekkel, vagy a nélkül neki is lát annak, hogy kényeztesse a férfi úgy és addig, amíg Tubrok szeretné.


template nélkül:

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Rocksolid - Page 4 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 4 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Bishop Vas. 18 Feb. 2018, 21:29

+18
~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~

Ingrid és Tubrok valóban nagyon hamar összehangolódik és felfedezik a szexuális anyagáramlás előnyeit. Amikor az ágy végében vannak Tubrok különösen örül annak hogy a szerelme nem feszíti túl a húrt, csak annyira hogy mindketten nagyon élvezzék. A folytatásban hamarosan Ingrid a kérésének megfelelően az ágyon X alakban kikötözve találja magát. Még elhangzik a kérdés szeretne-e mást is, a válasza nemleges, így hát Ragal hamarosan bemászik alá és szépen óvatosan nekilát a szeretkezésnek. A folytatás igencsak szenvedélyes, vad ugyanakkor odaadó és hosszú is. Tubrok a magara részéről Ingrid minden egyes kis kéjes nyöszörgésére elélvezne, de főleg a kéjes sikolyoknál amikor a nőn átcsapnak az orgazmus hullámai, azonban ezt nem teheti meg. Végig nagyon odaadó és kielégíti Ingrid minden igényét és kívánságát. A maga részéről a kéjes hangok, a rettentően szűk fenék és ahogyan a nő a testére olvad bőven iszonyúan élvezetessé teszi a helyzetet. Nem is igazán tudnak leállni ameddig Ragal már tényleg nem bírja tovább. Igencsak megdolgozva bújnak össze mindketten, érezve a nő remegését, Ragal át is karolja őt és magához húzza. A kérdésre a férfi kissé szuszogva felel.
< - Igen. - feleli röviden. >
Azonban érződik hogy szüksége lenne még egy kis pihenésre, de azt az előkészületek során is le tudhatja, valamint nem szeretné megszakítani a szeretkezések menetét. Közben Ragalnak még ki is kell találnia a két hely közül hova is menjenek ahol van oszlop, pontosabban egyre több hely jut eszébe, négy, öt. Végülis indulhatnak. Ingrid felkel az ágyból és magához veszi a kellékeket, Tubrok kíváncsian figyeli miket hoz a nő, a szájpecek és a szemfedő csak minimálisan lepi meg, de csak azért mert ezeket nem látta korábban a nő gondolatai között. Tubrok egy csokoládé ízesítésű nedves törlőkendővel alaposan letörli a férfiasságát, utána egy a haját összefogni való gumit hoz magával. Kéz a kézben indulhatnak el. Ahogyan kilépnek a háló ajtaján már egy android várja őket, hogy átadjon üzenetet, de Tubrok elküldi, mondván most nem érnek rá. Ragal a fürdőbe, majd onnan egy barlangfürdő szerű helyre vezeti Ingridet. Az egész mintha kőből lenne kivájva, vannak oszlopok, medencék és egy kis vízesés ami alatt lehet ázni. A levegő roppant párás, a falakban lilás színű kristályok vannak és a megvilágítás sem fehér hanem lila színű. Ingridet az egyik sima, kör alakú oszlophoz vezeti a párja, majd ott neki is foghatnak a kikötözéséhez. A lábakat egyáltalán nem köti szorosra a férfi, a karokat annál inkább, gyakorlatilag olyan szorosra, amennyire csak tudja hogy még kényelmes legyen Ingridnek. Tagadni sem tudná a férfi mennyire felizgatja az előtte térdelő, felkötött kezű Miller látványa. A férfiasságát finoman tolja a nő szájába aztán végig simít a nyakán és a vállán.
< - Kérlek kényeztess odaadóan mint egy jókislány. >
Kéri meg a nőt a férfi. Tubrok most nem tervezi magát egyáltalán lenyomni a párja torkán, a hajába sem markol bele és nem is ő diktálja a tempót. Egyszerűen hagyja hagy kényeztesse Ingrid ahogyan akarja és közben kiélvezi a helyzetet többnyire ártatlanul. Ingrid bármit is tesz, érzi mennyire szikla kemény a férfi büszkesége és hogy a korábbiak után nincs olyan távol a férfi az orgazmustól. Attól függően mennyire intenzív az orális szex Ragal 5-10-15 percet bír, nem sokkal többet. Ragal gyakorlatilag végig hangosan élvezkedik, nyögdécsel vagy mély férfias hangján morog. Ha Miller gonoszkodik egy kicsit még remegést is könnyen előcsalhat a párjából. A végén Ragal kihúzza magát Ingrid szájából és a nő arcára/nyelvére élvez, hangos mély nyögések közepette. Nem igazán tudja visszafogni magát és egészen beteríti Ingridet, miután vége a roppant élvezetes orgazmusának még visszaadja férfiasságát a nő a szájába egy kis időre. Mikor Ingrid bőre megtisztította magát akkor húzódik el végleg.
Az egész után Tubrok érezhetően rendkívül oda van és hálás, nem is habozik megadni a nőnek az ő körét. Leveszi a szemkötőt, felállítja Ingridet a térdelésből, a nő karjának kötését lazábbra veszi, ellenben a lábakat álló helyzetben nagyon megfeszíti, amennyire csak tudja hogy Miller lábai a lehető leginkább hátra feszüljenek. Ezután letérdel a nő elé, arccal közvetlenül az ágyéka előtt és végül a sok haját a hajgumival hátrafogja. Először játékos de magabiztos nyelvmozdulatokkal kezdi orálisan kényeztetni Ingridet. Közben végig felfelé pillant figyelve a nő reakcióját, kezeivel pedig a combját simogatja. Nagyjából öt perc után azonban megszakítja a kényeztetést.
< - Ha bármit szeretnél kérd! >
Mondja lágyan, inkább felajánlóan a férfi, de nagyon is komolyan gondolja. Tubrok ezután nekilát komolyabban munkálkodni Ingriden. Ha teheti akkor gyakorlatilag elnyalja a nőt akár egy olvadozó fagyit. Legalábbis ez a terve és nagyon reméli hogy Ingrid előbb utóbb már tényleg olvadozni fog annyira sikerül kikészítenie. A vér és az anyagáramlás hatására ráadásul most elfáradni/görcsölni is hosszú idő után kezd a férfi nyelve és ha ez meg is történik, néhány másodperc pihenő elég, aztán folytatja ugyanannyi ideig. A nyelvét és az ujjait is használja egyszerre, váltogatva a különböző helyzeteket, de soha nem hagyja kényeztetés nélkül a másikat. Ha van éppen szabad keze akkor azzal felnyúlva a kebleket is tudja markolászni illetve a mellbimbókat morzsolgatni, vagy a combokat simogatni, esetleg bármi mást amit csak Ingrid szeretne, kérne. Tényleg bármilyen kis kiegészítést szeretne Miller azt a párja örömmel megcsinálja. Tubrok gyakran pillant felfelé, figyelve a nő reakcióját, igyekezve eleget tenni neki. Időben nem igazán ismer határokat a férfi, ha kell akármeddig ott térdel Ingrid előtt és kényezteti őt, egészen addig ameddig Ingrid már teljesen szét nem csúszik a jó értelemben és tényleg nem bírja már tovább, jobban kikészülve mint eddig bármikor az ilyen kényeztetéstől. Ha Ingrid előbb szeretné abbahagyni, akkor természetesen a férfi engedelmeskedik, ha komolyan kéri, ha a kérése nem olyan komoly akkor Ragal óvatosan elengedi a füle mellett.
Ki tudja mennyi idő múlva, az egész után Ragal bőven ad időt pihenésre a párjának. Ha kifújták magukat akkor roppant határozott módon a nő elé áll, odahajol, megcsókolja, közben az ágyékát a másik ágyékához dörgöli.
< - Akkor most így folytassuk, vagy legyen valami más?  >
Ingrid válaszától függ minden, de ha így szeretné a párja máris belé csúszik és lendületes mozdulatokkal kezd benne járni. A két karjával megtámaszkodik az oszlop két oldalán, közvetlenül Ingrid teste mellette, a saját lábaival kis terpeszbe áll és így máris a lehető legjobb gyorsasággal, lendülettel és erővel hatolhat bele a nőbe újra és újra ha teheti tövig csúszva aztán majdnem kicsúszva belőle. A szeretkezés közben egy ideig csak Ingrid testét csodálja a férfi, az arcát, aztán a kebleit. Ingrid ebben a helyzetben szinte teljesen öt éves kis fiatalnak tűnik ugyanakkor Ragal mégis tudja hogy a párja egy ezer éves szexistennő és ez a kettősség igencsak beindítja. Egy kis figyelmetlenség és Tubrok ismét nagyon nagyon szenvedélyes lesz. Az ajkaival, nyelvével, csókjaival hol a kebleket kényezteti hol Ingridet csókolja. Az egész helyzet addig tart ameddig csak Ingrid akarja, mivel a korábbi orgazmus után Tubrok igencsak strapabíró lett most hosszan bírja, bár egy kicsit kétli hogy Ingrid ezt szeretné lezárásnak, de azzal sem akadna gondja.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 28
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 4 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Miller lányok Hétf. 19 Feb. 2018, 21:21
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Visszatérés Rocksolidba
Lady Ingrid Stephanie Miller-Osborn
Flotta tiszt, Rocksolid leendő úrnője


Játékostárs(ak) neve: Tubrok Ragal (Rocksolid törzsfője)

+18
~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~
A kikötözős résznél érezte Ingrid, hogy minden egyes kis kiadott zajára szívesen elélvezett volna a párja, de hősiesen tartotta magát, hogy mégse tegyen így és ezzel ne vessen máris véget ennek a póznak. Mivel egészen sokáig elhúzta a férfi ezt a helyzetet nagyon-nagyon picit kezdte zavarni, hogy csak Tubrok dolgozik, valószínűleg a férfi nem is érezte meg mindezt, annyira csak egy pillanatra futott át az elméjén. Azonban az elégedettséggel töltötte el és kompenzálta az előző érzést, hogy érezte azt, hogy mennyire oda volt a férfi az egésztől. Ezúttal ő maga is hangosan tett fel kérdést a szeretkezés végén, hogy máris menjenek-e, vagy később. Tubrok ugyan igent mondott, de Ingrid érezte, hogy igazából pihenne, de szerencsére a következő gondolatok megnyugtatták, hogy egyrészt nem akar kiesni a ritmusból a párja – mondjuk ez zavarta volna a legkevésbé. Révén mind a ketten fiatalok voltak és nem volt gond azzal, hogy újra hangulatba jöjjenek. Másrészt, ami a fontosabb szempont volt az, hogy Tubrok érezze jól és ki tudja pihenni magát. Mivel úgy érezte, hogy a párja eleget tud a készülődésben, így akkor össze is szedte, ami kellett neki. Közben érezte, hogy szépen tette össze fejben a párja azt, hogy hova is menjenek és kellően meglepődött azon, hogy Ingrid vett magához kellékeket, mert ezt nem érezte az irányából. Ezen csak szélesen mosolyodott el, volt abban kellő tapasztalata, hogy miként rejtse el a gondolatait, érzéseit. Amint kiléptek egy android lépett azonnal oda hozzájuk, de meg sem lett hallgatva, hogy mit akar. Ingrid kézfogás közepette követte Tubrokot, hogy hova is mennek. Az első rész még ismerős volt neki, hiszen itt már jártak korábban, de onnan tovább haladtak egy roppant kellemes hangulatú helységbe. A párás levegő őt nem zavarta, pillanatok alatt alkalmazkodott a helységhez, inkább igyekezett a lehető legjobban megcsodálni mindezt.
Itt odaállt a kiválasztott oszlophoz és mivel Tubrok vállalta, hogy megkötözi, így ráhagyta az egészet. Amint a lábai megvoltak, akkor a szemfedővel térdelt le és hagyta, hogy megkötözze a férfi. Nagyon szorosra megtudta a kezeit kötni a párja, Ingridet egyáltalán nem zavarta mindez és bármihez tudott alkalmazkodni és úgy helyezkedni, hogy igazából ne legyen kényelmetlen. Már ugyan nem látta Tubrokot, de érezte, hogy mennyire felizgatta a látvány. Az érintésre, a simításra kellemesen borzongott meg, a kérésre, hogy jókislányosan tegye a dolgát csak bólintott. Mikor a szájába vette a másik férfiasságát azonnal megérezte a csokoládét, nem tudta eldönteni, hogy kedveskedik, vagy épp gúnyolódik a másik mindezzel. Mindazonáltal nekilátott annak, hogy kényeztesse a férfit. Pontosan úgy csinálta, ami most a lehető legjobban tetszett és esett jól a férfinak. Használta a nyelvét és az ajkait is, nyalta, szívta, masszírozta a párja férfiasságát. Mivel Tubrok jókislányt kért, így ha ez gonoszkodásnak minősült, akkor gonoszkodott azzal, hogy ezúttal nem engedte a szájába tövig a férfit. Ezúttal nem volt túl intenzív, ahogyan foglalkozott a párjával, az volt a célja, hogy a lehető legtovább ki tudja húzni számára a kényeztetést. Így, amikor már közeledett volna az orgazmushoz, akkor többször szándékosan lelassított, vagy épp befejezte a műveletet, hogy tovább bírja a másik. Közben végig elégedetten hallgatta a nyögéseket, morgásokat, esetleges hörgéseket és valószínűleg remegést is. Mikor Tubrok végül elélvezett, ami a nyelvére ment azt igyekezett lenyelni, a többivel pedig a szervezet birkózott meg, mikor újra a szájába tolta magát a párja, akkor még levezetésként törődően kényeztette.
Amikor felállította a férfi, akkor felállt és úgy helyezkedett, hogy a lábait is megtudja kötözni Tubrok. Már akkor kellemesen megremegett, amikor letérdelt elé a férfi, akkor pedig ismét, amikor a nyelvét is használni kezdte Ingrid ajaki között. Kéjes sóhaj szakadt ki belőle és közben kicsit feszengett is, hogy az egész helyzet a lehető legkényelmesebb legyen főleg, hogy valószínűleg lábujjhegyen kellett állnia, annyira feszültek a lábai, vagy éppen már az ujjai sem értek le. Nem sok mindent tehetett így kikötözve, mintsem élvezni azt, amit Tubrok csinált a nyelvével és az ujjaival, ahogyan a simogatásokat is. Az első öt perc arra volt elég, hogy igencsak benedvesedjen és elkezdje élvezni a dolgokat, amikor a kérdés elhangzott. Ő maga nem szólalt meg, csak bólintott, hogy érti, de mivel nem volt kérése, így teljesen a párjára bízta magát. Ingrid igencsak élvezte a helyzetet, az külön rátett ismét egy lapáttal, hogy mozogni is alig tudott. Tubrok ténykedésének következtében nagyjából tíz perc után élvezett el először, feszengve, minden izma teljesen feszült, az alsó ajkát harapdálta és a fejét rángatta. Az orgazmusa igencsak sokáig tartott a vége felé már kéjesen sikoltozott is. A folytatásban pedig ettől kezdve még könnyebben élvezett el, szinte egymás után folyamatosan érték az orgazmusok. Nagyjából az ötödik, vagy hatodik után ismételten egy olyan hosszú orgazmusa lett, mint az egyik korábbi alkalommal a zuhanyzóban, ami jó másfél óráig tartott. Ezúttal is, a vége felé már csak hörögni és nyöszörögni tudott, már sikoltozni sem, csak némán, de Tubrok érezhette, hogy még mindig nagyon kívánja őt Ingrid és nem tud betelni az érintésekkel, sem az orgazmussal. A végén erőtlenül kapkodta a levegőt, szinte sípolva, az egész teste remegett, teljesen leizzadt – nem a párás levegőtől – és lényegében csak a felkötött karjai tartották meg. Tubrok sikeresen elérte azt, hogy teljesen kikészüljön a nő. Nem voltak kérései, maximum annyi, hogy a férfi ne hagyja abba, vagy egy-két kisebb utasítás, hogy éppen miként csinálja a párja. Kellett jó pár perc ahhoz, hogy kifújja magát ezek után, de most sem regenerálta magát, nem akarta, hogy előröl kezdjen mindent, sokkal jobb volt, ha a túlstimulált teste reagál Tubrokra. Éppen ezért is nyögött fel kéjesen, amikor a párja az ágyékát nekidörgölte a csók közben, amit szenvedélyesen viszonzott is.
< - Igen, így folytassuk – suttogta. >
Abban a pózban is nagyon élvezte a szeretkezést, amit felvettek, amikor tudta csókolta a férfit, illetve zongorázott a hüvelyével a párja férfiasságán, mert tudta, hogy mennyire élvezi azt. „Látta” a párja gondolatait, hogy az őt illető helyzet kettőssége indította be nagyon, hogy mennyire fiatalnak néz ki, közben mennyire idős valójában. A kebleivel való foglalkozás most is nagyon jól esett neki, ekkor szinte olyan érzése volt most is, hogy beletudna olvadni a férfi karjaiba, vagy éppen a szájába, attól függően, hogy mivel is morzsolta, vagy ténykedett rajtuk. Mivel az előzőeket nem regenerálta, itt is sűrűn átcsaptak a gyönyör hullámai a feje felett, ilyenkor, ha most tudta, akkor végig Tubrokot csókolta. Nagyjából negyed óra múlva, mikor Tubrok gondolataiban érezte, hogy nem hiszi, hogy ezzel akarja Ingrid befejezni a szeretkezést, akkor jól gondolta, ekkor igyekezett is megszólalni, hogy pozíciót váltsanak.
< - Gyere a hátam mögé és úgy folytassuk – zihálta. >
Remélte, hogy kivitelezhető lesz mindez és befér oda a férfi. Ha kell és tud, akkor még ő maga is ügyeskedik, behúzza a hasát és a fenekét, ennél többet nagyon nem tudna tenni. Ha Tubrok megérkezik mögé és beléhatol, akkor ő maga folytatja a zongorázást a párja férfiasságán és igyekszik csókolni a férfit, ha tudja a szeretkezés folytatásában.


template nélkül:

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Rocksolid - Page 4 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 4 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

4 / 8 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.