Rocksolid

2 / 8 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Go down

Rocksolid - Page 2 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Miller lányok Hétf. 24 Júl. 2017, 20:08
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Visszatérés Rocksolidba
Lady Ingrid Stephanie Miller-Osborn
Flotta tiszt, Rocksolid leendő úrnője


Játékostárs(ak) neve: Tubrok Ragal (Rocksolid törzsfője)

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~
Úgy tűnt, hogy Ingrid szerelmes szavaival véget is ért a játék, mert Tubrok már nem óhajtott erre mit mondani, csak szerelmesen mosolygott és csóválta a fejét. A nő ebből tudta, hogy tökéletesen eltalálta a szavait és a párja is egyetért velük és nagyon is tetszettek neki. Ezek után került előtérbe Ingrid úrnői ruhája és annak a szemléje. Ahogyan azt a nő is várta nagyon sikerült lenyűgöznie a párját vele és a férfi teljesen odavolt azért, ahogyan kinézett benne. Így a lehető legjobb választ és hatást kapta meg minderre, amit csak kaphatott. Többet nem is kívánhatott volna ettől a helyzettől. Ekkor jött, hogy a férfi még bement a mosdóba és összeszedte magát, majd miután kijött nekilátott a hivatalos ruházatába felöltözni, amin a nő csak forgatta ismét a szemeit és rosszallóan csóválta a fejét. Itt beszélgetésbe is kezdtek, ami félig komolytalanul, félig komolyan zajlott. Az egész végén még a nő fel is emlegette, hogy már csak az kellene, hogy a nép is elfogadja, noha tudta, hogy ez nagyon sok időt vehet igénybe, hogy mindenki elismerje úrnőként úgy, hogy valóban és nem csak azért, mert Tubrok azt mondta és a törvény, és ne pedig csak a jöttment birodalminak tartsák. A válaszon bólintott és ő maga is megszólalt.
< - Tudom, csak nem akarlak népszerűtlen uralkodóvá tenni – mosolygott. – Sem azt, hogy miattam negatív kritika érjen. >
Az továbbra sem érdekelte, hogyha nem szerették, bár örült volna, ha megkedvelik, de azt tényleg nem akarta, hogy a párja rosszul jöjjön ki mindebből. A játékos számonkérésen szélesen elmosolyodott és csípőre tette a kezét, úgy nézett kihívóan Tubrok szemeibe.
< - Bizony! – felelte provokálóan. – Voltam úgymond úrnő a Milíciánál, mikor kellően magas rangra jutottam, a lábaim előtt hevertek az embereim és tették, amit parancsoltam nekik. Aztán odahaza az Anyahajón is nagyjából így vagyok a saját szintünkön. >
Hamarosan jöhetett volna, hogy mennek reggelizni, de a teljes felöltözés megint szóba került, az egész végén pedig nagyjából pontosan azt a választ kapta, amire számított, így inkább ráhagyta a férfira, hogy akkor öltözzön fel és soha sem tanul. Lehet, hogy szét kellene tépnie azt a ruhát is, mert volt egy olyan érzése, hogy előbb vagy utóbb úgyis szeretkeznek reggel, akkor pedig már veheti is le. De eddig is így volt, és… mindegy, hagyta ennyiben a dolgot most már mielőtt felidegesíti magát rajta teljesen feleslegesen. Hamarosan lent is voltak az étkezőben, ahol neki is láttak a friss reggelinek. E közben, mint általában most is beszélgettek. Ahogyan azonban Tubrok egyre többet evett és már múlt a fizikai éhsége úgy jött előtérbe a megszokott szexuális étvágya. Ezt már egészen korán a reggeli negyedének elfogyasztása után kezdte, amikor az első kétértelmű kérdést tette fel, ahol Ingrid is belement a játékba, ezt folytatták. Az elégedett dörmögéses válaszon szélesen mosolyodott el szemtelenül felelt.
< - Lehetne több, de úgy emlékszem, hogy valakinek nem jó az állóképessége! >
A szavai közben persze érzékeltette, hogy csak gonoszkodik és nem gondolja komolyan, hogy ezt megerősítse még kedvesen meg is érintette a párja karját és rámosolygott immáron nem gonoszan, hanem csak kedvesen. Úgyis mondta jó párszor, hogy tökéletesen elégedett azzal, hogy mennyit bír Tubrok és ezt most is fenntartotta, mindez továbbra sem változott. Ezek után jött az ebéd téma, ahol megbeszélték, hogy közösen fognak ebédelni a mai napon, végül is nem Ingridhez igazodtak, hiszen ő bármikor szabadulhatott, hanem kényelmesebb, ha Tubrok dönti el, hogy neki mikor jó. Ez pedig úgy tűnt, hogy pontban dél lett helyi idő szerint. Vagyis nem az ebéd időpontja, hanem az, hogy mikorra is kell jönnie a nőnek. Az egészre ismételten bólintott és meg is szólalt.
< - Rendben, akkor szólsz délben – felelte kedvesen. – Én meg megyek majd a megbeszélt időre az irodádhoz. Ha esetleg éppen tárgyalásom van, ami nem valószínű, akkor visszaszólok, hogy kések egy kicsit. Valószínűleg ide fogok érkezni, vagy ha magaddal viszed a pót kommunikátoromat, akkor tudok közvetlen az irodádba. >
Így majd a párjára bízta, hogy melyiket is szeretné, attól nem félt, hogy nem talál oda könnyedén, ahol a férfi dolgozik. Még futva is hamar megteszi a távot és bejut, de ez így mégis kultúráltabb. Amint ezt megbeszélték, akkor a vacsora került szóba és az, hogy este mit tegyenek. Ingrid hangosan gondolkodott, több minden is az eszében volt, a teljesen átlagos nem nemesi szórakozástól kezdve a komolyzenei hangverseny is. A mosolynak nagyon örült, mert ebből már sejtette, hogy nem lesz a párjának kifogása az ötletek ellen. Pillanatokkal később még szavakkal is megerősítette mindezt, most már csak el kellett döntenie a nőnek, hogy mit is szeretne. Megevett még pár falatot és ivott a narancsléből is a válasz előtt.
< - Akkor menjünk ki teljesen átlagos nem nemesi ruhákban, hogy ne ismerjen fel minket senki – mondta. – Sétáljunk, nézelődjünk valamelyik plázában, sétáló utcában, mintha csak egy teljesen átlagos pár lennénk. >
Volt egy olyan érzése, hogy a testőröknek nem igazán fogja mindez elnyerni a tetszését, de ő maga sokkal jobban megtudta védeni Tubrokot, mint a Végtelenek, vagy az őrség. Remélte, hogy mindez tetszeni fog a párjának és belemegy ebbe, révén volt benne izgalom és különlegesség a köznép soraiba kimenni. Amíg ezen beszélgettek könnyedén kiolvasta a párjából, hogy már min is jár a feje pedig még be sem fejezték a reggelit. Mint máskor most is igencsak sikerült meglepnie a szavaival a férfit, aki azonban a pár percre vissza is kérdezett.
< - Pár perc, de ha gonosz vagyok, akkor el sem hagyom csábítani magam – feltelte szemtelenül. >
A következő szavakra határozottan bólintott, hogy nincs semmilyen titka a férfinak előle.
< - Bizony tudom, a tekintetedben is benne van és érzem is felőled – mondta. >
Érezte azt is, hogy szeretné a párja megfogni a kezét, így ő maga nyúlt ki a szabad karjával és fűzte az ujjait bele Tubrokéba. Nem sokáig tett így, mert elhúzta a kezét végül és ismét megszólalt.
< - Fejezzük be a reggelit – tanácsolta. >
Ha Tubrok egyetértett és így tett, akkor saját maga is, majd ha végeztek és nem jöttek rögtön az androidok, akkor saját maga tolta el mind a kettejük elől a tányérokat és poharakat olyan távolságba, hogyha felfeküdne az asztalra, akkor se zavarják őket. Ezek után egy gyors mozdulattal próbál felülni az asztalra, pont Tubrokkal szemben, ha a férfi próbálna odahajolni, vagy odanyúlni, akkor visszatolja a székébe. A két tenyerével a háta mögött az asztalon támaszkodott meg, a magas sarkúból már kibújt a felülés előtt, így csak pusztán a lábfejével igyekszik az egyikkel végigsimítani a férfi mellkasán, a másikkal pedig Tubrok combját, belsőcombját és férfiasságát simogatta, masszírozta. Tudta, hogy mennyire odavan a férfi, ha a lábával csinálja ezt, így úgy számolta, hogy mire a férfiasságához ér, már teljesen be lesz indulva a másik. Néhány pillanatig még masszírozta is a ruhán keresztül, majd visszahúzta mind a két lábát és keresztbe tette őket, a balt áthelyezte a jobb felett térdnél, hogy véletlenül se érjen hozzá a férfihoz és a saját lábai se legyenek semennyire széthúzva, hanem roppant szemérmesnek tűnjön.
< - Azt hiszem, hogy gonosz leszek, mennünk kell dolgozni – jegyezte meg gonoszan elmosolyodva. >


template nélkül:

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Rocksolid - Page 2 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 2 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Bishop Hétf. 24 Júl. 2017, 23:54

+18
~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~

A reggeli ruhabemutató kapcsán merül fel milyen uralkodónő lesz Ingrid és milyen fogadtatása lesz. A nő első mondata jól esik a férfinek, Miller ezt már máskor is mondta, de ez sajnos nem rajtuk múlik a férfi szerint.
< - Ez nem rajtad múlik Ingrid, nem kell aggódnod miatta. >
Feleli őszintén a férfi. A második, komolytalanabb részen elmosolyodik és szinte elneveti magát.
< - A lábad előtt hevernek? Lássuk csak... az apád biztosan nem, Greg inkább szót fogad ha jó gyerek, Cal pedig ha jól tudom csak egyszer hevert a lábaid előtt. >
Természetesen komolytalanul mondja az egészet és apró mozdulatokkal jelzi is Ingridnek mindezt. A szópárbaj után látnak neki az indulásnak, de előtte még kiöltözik a férfi, amelyet Miller kénytelen tudomásul venni és annyival letudni hogy sosem tanul a férfi mielőtt felidegesíti magát a helyzeten. Lent az étkezőben a frissen sült reggeli mellett társalognak a szerelmesek. Közben azért az ételüket is kellően fogyasztják. Nem is kell sok hogy Tubrokból előjöjjön a telhetetlen vágya és már most elkezd kétértelmű utalásokat tenni. Ingrid pedig belemegy a játékba. Az állóképességére vonatkozó állításon kicsit meglepődik Tubrok, ugyanis eddig nem volt vele gondja a nőnek, de aztán leesik neki mikor Ingird kedvesen elmosolyodik. Rosszallóan csóválja meg a fejét.
< - Még megbánod hogy ezt mondtad... meglátod. >
A nap minden részét megbeszélik, a közös ebéd Ingrid ötlete, gyorsan ki is találják hogy legyen.
< - Vinnem kell a kommunikátort hogy tudjak neked üzenni. Mindenképpen megtalálsz majd, biztosan lesz aki hozzám irányít szükség esetén. >
Így minden részlet a helyére kerül az étkezéssel kapcsolatban. Az esti program több opciót tartogat, Ingrid hangos gondolkodással vet fel ötleteket és Ragal szerint mindegyik megvalósítható, csak választania kell a nőnek. A tömeg közé elvegyülést és sétáló utcai nézelődést választja végül. Tubrok elmosolyodik azon milyen kalandos dolgok járnak a szerelme fejében.
< - Egy idő után fel fognak ismerni... De úgysem probléma ha megmutatjuk magunkat kettesben. Rendben van Boszorka. >
Úgy tűnik a férfi reakciója alapján biztonságtechnikailag mégis kivitelezhető az ötlet. Miközben beszélgetnek Tubrok fejében már csak az jár mikor és hol fognak szeretkezni. Miller ezt szóvá is teszi.
< - Még meg sem próbáltalak elcsábítani. >
Válaszolja mosolyogva a gonoszkodásra a férfi. A következőekben pedig nem is próbálja meg tagadni mi jár a fejében és Ingrid is kijelenti hogy érzi mindezt a férfi felől. Annak hogy a nő megfogja a kezét kifejezetten örül a férfi. A reggeli befejezésére bólint.
< - Jó ötlet, folytassuk a reggelit. >
Mindketten nyugodtan tudják befejezni a reggelijüket, egyikük sem szól, csak gyorsan az étkezés végére érnek. Szerencsére az androidok gyorsan megérkeznek és nekiállnak elvinni a nem kellő eszközöket, így nem Ingridnek kell tányért tologatnia. Tubrok kíváncsian figyeli mit is csinál a nő. Hagyja magát kényeztetni Ingrid lábai által és ahogyan azt a nő várta hamar felizgul és elkezd keményedni, főleg hogy két láb is dolgozik rajta, egy a felsőtestén egy alul. Az arca előtt lévő lábról le sem tudja venni a szemeit, főleg hogy a nő harisnyáját is megcsodálhatja. Amikor Ingrid elhúzza a lábait kíváncsian pillant fel rá. Kaján mosollyal az arcán felel erre.
< - A legmesszebb ahová megyünk az a háló. - jelenti ki a férfi. >
A nő felül lévő átvetett lábát óvatosan megfogja a saroknál és a szájához emeli. Elkezdi az ujjakat és a lábfejet csókokkal borítani, miközben két kezével a lábszárat és a combot masszírozza. Amikor jobban belelendül az ujjakat is finoman szopogatni kezdi és Ingrid belső combját ostromolja. Kis idő után a másik lábra is áttér, addig az előzőt az ölébe teszi. Miután kiélte magát a lábakkal feláll a székről Ingrid arcához hajol és hosszasan, szenvedélyesen megcsókolja őt. A csók után visszaül a székre, szétnyitja a nő lábait és bebújik közéjük a szoknya alá. Kis ügyeskedés után a bugyit roppant finoman húzza le a nőről és azzal a kezében bukkan elő újra.
< - Jobb lesz ha felül is levetkőzöl Boszorka. >
A csipkés fehérneműt a széke hátára akasztja, majd visszabújik Ingrid két lába közé. Először csak simogatja őt az érzékenyebb részeken majd megcsókolja odalent és a nyelvével és ajkaival kényeztetni kezdi odaadóan és olyan hosszadalmasan amilyen hosszadalmasan Ingrid szeretné. Kezeivel a nő lábait simogatja, főleg a combjait, odaadással szenvedéllyel. Közben reméli Ingrid valóban ledob magáról egy-két ruhadarabot odafent. Tartson bármilyen hosszan az orális kényeztetés után a férfi elsuttog egy kérdést.
< - Menjünk fel a hálóba vagy maradjunk idelent? >

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 28
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 2 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Miller lányok Kedd 25 Júl. 2017, 21:33
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Visszatérés Rocksolidba
Lady Ingrid Stephanie Miller-Osborn
Flotta tiszt, Rocksolid leendő úrnője


Játékostárs(ak) neve: Tubrok Ragal (Rocksolid törzsfője)

+18
~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~
A komolyabb részre bólintott, hogy igen arra majd az idő ad választ, ő maga pedig csak próbálkozhat, hogy pozitív legyen a megítélése. A komolytalanabb résznél továbbra is fenntartotta azt, hogy a csípőjén tartja a kezét és úgy szemtelenül figyeli a férfit és ilyen hangnemben is válaszol.
< - Az apám dehogynem – felelte. – Megannyi férfi is ott heverne, ha kérném, jó páran a hídról, sokan a Flottából, még többen a HPI-ből, a Fagyhadseregtől, az Árnyékhadseregtől… még Cal-t is eltudnám csábítani, hogyha akarnám. >
Ezek után pedig már indultak is reggelizni, ahol hol kellemes beszélgetést folytattak közben, hol pedig éppen egymást „kóstolgatták” szavakkal. E közben végül sikerült egy olyan mondatot is mondania, aminél ugyan ügyelt arra, hogy könnyedén kiolvashassa belőle Tubrok, hogy csak viccel, de mégsem sikerült. Úgy tűnt, hogy a párja a reggelivel jobban el volt foglalva mint vele és az érintés sem volt elegendő. A meglepettség végül is elmúlt, ahogyan a férfi meglátta Ingrid mosolyát és rájött, hogy csak gonoszkodik ismét és egyáltalán nem gondolta komolyan azt, amit mondott. Ő maga is szélesebben mosolyodott el, amikor már biztos volt benne, hogy már értette a párja és mosolygott, meg a fejét csóválta.
< - Alig várom, hogy megbánjam! – öltötte ki szemtelenül a nyelvét. >
A folytatásban meg is beszélték azt, hogy együtt fognak ebédelni és miként is lesz majd az üzenetváltás, hogy mikorra jöjjön vissza Ingrid. Igazából kicsit izgult is emiatt, noha már volt az uralkodói csarnokban a bál alatt, de az mégsem olyan, mint amikor beesik, hogy nos akkor menjenek ebédelni. Ez nagyon tetszett neki, hogy minden nap megtehetik ezt, előbb vagy utóbb pedig úgysem kell majd megbeszélniük, hanem nagyjából tudni fogja Ingrid, hogy mikor is kell jönnie, hogy együtt egyenek. Nem érdekelte, hogy neki nem is kellene ezzel foglalkoznia más HPI-sekkel ellentétben ő szeretett enni és élvezte is. Úgy pedig főleg, hogy Tubrok is ott volt neki. Arra bólogatott, hogy bizonyosan lesz olyan, aki odairányítja.
< - Maniac-nek hívják – mosolygott szerelmesen. – Még az útirányt is kijelöli a szemem elé, mintha csak játszanék valamilyen játékkal. >
Így már Tubrok is láthatta, hogy mennyire jó iránytűje lesz a nőnek és bizonyosan nem fog eltévedni. Na jó, Ingrid tudta, hogy mennyire nem szereti Maniac-et, de az ilyen esetben be kell látnia, hogy mennyire hasznos tud lenni. Az ebéd lebeszélése után az esti program következett, vagyis ami a megszokotton felül legyen. Sok ötlete volt itt Ingridnek, amiket végül fel is sorolt, nagy örömére pedig Tubrok azt felelte, hogy ebből bármelyik lehet, így hangosan ki is mondta, hogy melyiket szeretné. Noha védelmi és testőri részről ez volt a legnehezebb feladat, de nem érdekelte, ő maga is könnyedén megtudta mind a kettejüket védeni. Látta, hogy az ötleten mosolyog a férfi, szerencsére úgy, hogy őt sem zavarja mindez. Most ő mosolyodott el szélesen, amikor kimondta a párja, hogy ez jó ötlet, így úgy tűnt, hogy tényleg megvalósítható volt minden szempontból mindez. Azonban nem értett egyet a felismeréssel.
< - Nem fognak megismerni – mosolygott. – Nem láttad még a sminkelési és egyéb álcázási tudásomat. Ne felejtsd el, hogy az Árnyékhadsereg kiképzett tagja vagyok, és emellett nő. Még Nava sem ismerne fel mire végzek majd veled. Így attól sem kell félni, hogy az átlagpolgárok megtennék. >
Komolytalanul mondta az egészet, így érezhető volt, hogy nem kell drasztikus változtatásokra készülni, csak egy-két apró trükkre. Azt nem tette hozzá, hogy már csak azért sem fogják őket kiszúrni, mert a korábbi képeken és felvételeken Ingrid a régi magasságával szerepelt, és ott még az alkata is más volt, mint most. Így még a saját magasságváltoztatása és alkatváltása is a hasznukra tud majd lenni. Rögtön ezek után fel is hozta, hogy érzi azt, hogy mire gondol a párja. Ezt szóvá is tette, amiből egy kisebb játéki is kialakult.
< - De tudom, hogy arra gondolsz és ez már majdnem teljesen felér vele – felelte. >
Ezek után érezte, hogy mit is szeretne a párja, így kézen fogta egy kis időre, majd inkább felhozta, hogy fejezzék be a reggelit még azelőtt, hogy nekilátnának bármi másnak. Főleg, hogy már nem is volt sok hátra mindebből. Tubrok is egyetértett, így nem is kellett sok és mind a ketten végeztek. Végül nem is kellett Ingridnek eltolnia a dolgokat, mert az androidok előbb jöttek, mint megtehette volna. Így már könnyedén tudott felpattanni az asztalra Tubrokkal szemben, ahol el is kezdhette a gonoszkodást, pontosan azt az eredményt kapva, amit szeretett volna, hogy hamar felizguljon a másik. Sikerült is elérnie, ahogyan azt is, hogy a férfi mint általában le sem tudta venni a lábáról a szemeit. A kigonoszkodás után el is húzta a lábait és felvetette, hogy most már ideje elmenni dolgozni mind a kettejüknek. Ez persze nem nyerte el Tubrok tetszését és ő kikötötte, hogy maximum a hálóig mennek.
< - Azt mondod? – kérdezte szemtelenül. >
Érdeklődve figyelte, hogy mindezek után mit is fog tenni, hagyta, hogy odaemelje magához a lábát a férfi és foglalkozni kezdjen vele. Különösen azt élvezte, ahogyan a belsőcombját ingerelte, izgatta a férfi, de azért a lábával, lábfejével való foglalkozás is finom volt és kellemesen lazító. Hagyta végig, hogy kiélvezze a másik mindezt, közben pedig, mivel egyszerre nem lehetett mind a két lábával foglalkozni így a szabaddal ő simogatta Tubrok belsőcombját, illetve férfiasságát a nadrágon keresztül. Az egész végén pedig oda is hajolt a férfi, akinek a csókját örömmel viszonozta Ingrid. Közben a kezével a férfi tarkóját simogatta, míg a másikkal tovább támaszkodott. Amint elhúzódott Tubrok figyelte, hogy mit is csinál a férfi, majd hagyta, hogy a lábait széthúzza a másik. Egyelőre saját maga nem tolta őket még szélesebbre csak kíváncsi volt, hogy mit tesz a másik, hamarosan a kékesszürkés csipkés bugyi is lekerült róla, most már tényleg láthatta Tubrok a harisnyatartókat is. A provokatív szavakra nem felelt semmit sem, csak sóhajtozni kezdett, ahogyan a párja a combjait kezdte izgatni. Végül, amikor Tubrok nekilátott az orális kényeztetésnek hangosan nyögött fel, majd egyre hangosabb és sűrűbb sóhajok szakadtak ki belőle. A kérésnek végül is eleget tett e közben, levette a felsőjét, mivel alatta fűző volt, így még a fűzőnek a tetejét is, ami által kiszabadultak a ruha alól a keblei. A fűző többi része megmaradt, így a mellei attól a csípőjéig le ott volt még az úrnői ruhájával egyező színű csipkés fűző. Közben nagyon élvezte, amit a párja odalent csinált, mint mindig most is roppantul elégedett volt a férfi nyelvmunkájával. Amíg ezzel foglalatoskodott Tubrok, addig hol a tarkóját, hol a fejét simogatta Ingrid és sűrűn sóhajtozott, halkan nyögdécselt párszor. Mivel úgy ítélte meg, hogy itt nincs hangszigetelés, így most meglehetősen halk maradt. Nagyjából tíz percig engedte most, hogy foglalkozzon vele a férfi utána finoman eltolta őt magától és saját maga is hátrébb húzódott. Ekkor kapta meg a következő kérdést.
< - Maradjunk – mondta. – Állj fel kérlek. >
Ha megtette, amit kért, akkor kissé közelebb húzódott és kibontotta a férfi nadrágját, majd lejjebb húzta, akárcsak az alsónadrágot, hogy kiszabadíthassa a férfiasságát. Ha sikerült, akkor hanyatt fordult és feküdt az asztalon, és mint korábban a medencéknél a masszírozó ágynál úgy helyezkedett, hogy a feje lelógott az asztalról, majd így, hanyatt vette a szájába Tubrok férfiasságát, először csak a makkot nyalta végig, majd szépen engedte tovább a szájába végig. Ahogyan haladt végig a férfiasság a nyelvével és az ajkaival is szorgoskodott végig, egészen addig, amíg tövig nem volt benne a másik a torkával. Ha ez megtörtént, akkor is szorgoskodott az ajkaival, nyelvével, az orrával pedig Tubrok heréit masszírozta. A kezeivel a férfi fenekéhez nyúlt fel és azt is markolászni kezdte. A korábban kinyújtott lábait most felhúzta, majd éreztette a párjával, hogy átengedi az irányítást, hogy Tubrok úgy mozoghasson a szájában és torkában, ahogyan szeretne. Bárhogyan is tesz a férfi, Ingrid végig használja az ajkait és a nyelvét, hogy a férfi a lehető legjobb kiszolgálást kapja viszonzásul a szép látványon felül egészen addig, amíg csak szeretné. Ha ezt befejezik ki tudja, hogy mikor és Tubroknak nincs ötlete, akkor mikor már kihúzta magát a férfi a szájából, akkor lefordul az asztalról, gyorsan felkapja a magas sarkúit, majd visszatér Tubrokhoz, a felsőtestével ráfekszik az asztalra, a lábait széttolja szélesre, ha nem túl széles az asztal, akkor annak a lábaihoz és így mutatja a fenekét és ágyékát a férfi felé, felkínálva magát neki.


template nélkül:

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Rocksolid - Page 2 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 2 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Bishop Csüt. 27 Júl. 2017, 23:59

+18
~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~

Ingrid és Tubrok szokásos módon ismét egymással játszadozik szavakban. Miller kijelentésén miszerint mennyi férfi is heverne a lábainál ha akarna Tubrok nem képes mást tenni csak szélesen elmosolyodni.
< - De magabiztos vagy Boszorka... >
Mondja hitetlenkedő szándékosan gúnyolódó, játékos hangon. Nem sokkal később már az étkezőben voltak ahol a reggelizés mellett egymást is kóstolgatták. Arra hogy a nő már alig várja hogy megbánja a kijelentését miszerint Tubrok állóképessége hiányoz, a férfi csak a fejét csóválja rosszallóan. Reggeli közben a napi programot, hogyan ki és mikor fog üzenni, hova mennek és mit csinálnak, hogyan lesz az ebéd. Ingridnek különösen tetszik az ötlet hogy minden nap beeshet a párja munkahelyére hogy na akkor menjenek a közös ebédjükre. Maniac említésére Ragal ismét csak a fejét csóválja.
< - Neked az a megszokott, én emberi személyre gondoltam, egy ott dolgozóra. >
Magyarázza el, amit egyébként nem kellene elmagyaráznia, csak hogy tudjon kicsit védekezni. Mivel az ebédet már megbeszélték, az este kerül sorra, itt jó néhány ötlete van Ingrid és nagyon örül neki, mert bármelyik megvalósíthatónak tűnik. A terv szerint elmennek sétálgatni és nézelődni, mintha csak egy átlagos pár lennének a Rocksolidból és nem azok akik valójában. Az kicsit fura Tubroknak mikor sminkelést és egyebeket emleget a nő, de a végére már a fejét is fogja.
< - Pont ezt nem akartam hallani Boszorka... Na jó... belemegyek a kis játékodba. >
Adja be a derekát a férfi, szándékosan húzva kicsit a nő agyát. A többi információt végül nem mondja ki Miller, így mindkettejük részéről kissé komolytalanul hangzott el az egész. Ezek után rögtön Ingrid már nem tudja szavak nélkül hagyni azt amit a párja felől érez, a férfi esze már csak azon jár hogyan és mikor is fogja őt magáévá tenni. Meg is fogja a férfi kezét, aztán azt tanácsolja fejezzék be a reggelit, így is tesznek, csöndben gyorsan befejezik az étkezést. Az androidok időben megjelennek és elvisznek mindent ami nem kell. Ingrid csak felpattan az asztalra és a lábaival gonoszkodni kezd. Ahogyan azt várja a párja nem tudja levenni a szemeit a lábairól és hamar fel is izgul a simogatástól. Miután végzett az izgatással elhúzza a lábait és gonoszul közli hogy mennek dolgozni, de Tubrok nem ért egyet, hanem nekiáll kényeztetni a lábakat és megjegyzi nem mennek messzebb a hálónál. A szemtelen kérdésre már nem is felel a férfi, hanem nekilát Millerrel foglalkozni. Először lábimádat történik a férfi részéről, közben az éppen szabad lábával Ingrid tovább izgatja a férfit, akit így jó kéményen is tart, majd csókkal és simogatással folytatódik az egész. A kis bevezető után lekerül a bugyi Ingridről miután Tubrok széthajtja a lábait és bemászik a szoknyái alá. Ekkor már látja a rocksolidos színekben pompázó fehérneműt, harisnyatartót és egyebeket is a férfi, láthatóan elnyerik a tetszését. Most pedig Ingrid nem felel a szemtelenkedő szavakra, csak felnyög mikor francia csókot ad neki a párja és sóhajok is kiszakadnak belőle ahogyan a másik a nyelvével munkálkodik rajta. A tarkósimogatásnak és annak hogy Ingrid kiszabadította a kebleit, gyönyörű látványt nyújtva neki, nagyon örül a férfi és még szorgosabban kezd munkálkodni rajta. Tíz percig tart az orális kényeztetés, Ingrid akkor szakítja meg. A kérdésre egyértelmű a nő válasza, maradnak. A kérésnek eleget tesz a férfi, feláll és várja mit is akar Ingrid. Miller könnyen meg tud mindent tenni amit akar, a vetkőztetésnél a férfi is segít neki. Ragal szinte beleremeg amikor szépen lassan elnyeli a férfiasságát és végig kényezteti az ajkaival és a nyelvével. A fenékmarkolászás és a herék masszírozása csak még jobban felaljazza a férfit. Nem is bír magával, amint érzi hogy szabadon mozoghat Ingrid szájában-torkában nekilát előre-hátra csúszkálni. Kissé be is gyorsít a végére, mintha csak hagyományosan szeretkezne. Tíz percig élvezkedik így Tubrok, néha hangosan morogva vagy nyögve, utána már kénytelen kihúzni magát mert még nem akar elélvezni. Amíg még háton fekszik még egy csókot is kap Ingrid a férfitől köszönet képen. A felkelésben is segít a nőnek ha szükséges.
Mikor Ingrid felkínálja magát a párjának akkor érzi ahogyan az megragadja őt és egy finom de határozott mozdulattal megfordítja a hátára, így szembe vannak egymással. A lábait finoman széthúzza aztán megragadja a férfiasságát és óvatosan belé hatol Tubrok. Az asztal két szélén támaszkodik meg karjaival és nekilát határozott, kemény tolásoknak, gyorsan és szenvedélyesen mint mindig. Közben végig Ingridet mustrálja, gyönyörködik benne egészen addig ameddig tud és Ingrid nem húzza le magához csókra, amelyet örömmel venne. Ha Ingrid nem szakítja meg a férfit akkor igencsak odatesz magáért és egy szenvedélyes, kemény szeretkezést nyújt vagy egy órán keresztül.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 28
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 2 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Miller lányok Pént. 28 Júl. 2017, 20:12
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Visszatérés Rocksolidba
Lady Ingrid Stephanie Miller-Osborn
Flotta tiszt, Rocksolid leendő úrnője


Játékostárs(ak) neve: Tubrok Ragal (Rocksolid törzsfője)

+18
~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~
Ingrid továbbra is szélesen mosolygott, ahogyan a kis játékot folytatták, amiben igencsak nagyképűen viselkedett, bár meg is volt minden oka erre. Ezer év alatt pontosan tisztában volt mindezzel és igencsak gyakran ki is használtam mindezt.
< - Nem is tudod mennyire és azt sem, hogy mennyire igazam van! Majd ha egyszer eljössz hozzám, akkor láthatod! >
Ezek után már az étkezőben kóstolgatták egymást átvitt értelemben és közben még jó pár dolgot is megbeszéltek, mint az aznapi napirendjüket is többek között. Mind a ketten tisztázták, hogy mit is fognak napközben csinálni, vagyis délelőtt, aztán a közös ebéd. Itt végül abban állapodtak meg, hogy Tubrok üzen majd és Ingrid megy hozzá, az odajutásból se csinált gondot, arra, hogy valaki majd elirányítja arra rávágta, hogy Maniac megteszi, de a párja védekezni kezdett, hogy ő maga emberi erőre gondolt ezen a téren. Ezt a nő is pontosan tudta, de az emberekkel több gond is volt, többek között az, hogy iszonyúan lassúak voltak. Mert mire Ingrid elmondja a kérdést az ember felfogja, elgondolkodik rajta és válaszol, addigra ő maga lekéri Maniac-től és már jó félúton van, ha nem messzebb ahhoz, hogy odaérjen, ahova a másik küldené, nem beszélve arról, hogy ezen idő alatt több gondolatmenetet is végigfuttat magában.
< - Tudom, de néha még téged is nagyon lassúnak érezlek beszéd terén – mondta szabadkozva és el is pirult közben. >
Éreztette, hogy nem mindig, mert azért szerencsére a férfi is gyorsan beszélt és nem pedig megszokott átlagos tempóval, de akkor is, főleg a hirtelen váltások után, amikor Ingrid magában gondolkodott és onnan váltott vissza, a rendes beszédre. Nem tehetett róla, hogy ennyivel gyorsabb volt, mint egy sima földi. Ezek után következett még az esti program, hogy mit csináljanak akkor, több ötlet is felmerült, aminek a végén abban egyeztek meg, hogy mintha átlagos emberek lennének kimennek a városba és úgy tesznek, mint az átlagos párok szoktak. Itt persze felmerült, hogy felfogják őket ismerni, de Ingridnek erre is volt megoldása. El is mondta, hogy tud olyan sminket csinálni, hogy a férfit még az öccse se ismerné fel. Remekül mulatott azon, hogy a párja a végén már a fejét fogta ezzel kapcsolatban. De szerencsére végül belement mindebbe a férfi és az egész jelenet teljesen komolytalanul hangzott, így még egy másik hasonló hangnemű mondatot megengedett magának.
< - Túl aggodalmas vagy, ez a te nagy bajod – szemtelenkedett komolytalanul. >
Közben még a mutatóujját is megemelte, így mintha tanárosan oktatta volna ki Tubrokot, olyannak tűnhetett az egész kis jelenet. Amint ezzel végeztek érezte meg a nő, hogy min is jár már a jóllakottság felé közeledő férfi feje, mindezt szóvá is tette. Az egész végén megegyeztek abban, hogy gyorsan befejezik a reggelit és majd utána áttérnek erre. Mindez meg is történt, Ingrid pedig az asztalon termett. Innen az események gyorsan követték egymást és szintre észre sem vették, de már az előjátéknál tartottak. Elsőként a férfi kényeztette Ingridet, aki a kérésnek eleget téve még meg is vált extra ruháitól, majd fordítva következett és nő kényeztette orálisan a férfit mindezt úgy, hogy még szép látványa is legyen. Érezte, hogy mennyire odavolt az egészért a párja, majd rendesen mozogni kezdett a torkában is a férfi, amint éreztette vele, hogy már tehet, amit akar. Azon kissé meglepődött, hogy most jó tíz percig bírta a kényeztetést a férfi, korábban soha sem bírta eddig, bár ezt is az előző nap számlájára írta, amikor teljesen sikerült kikészítenie. Végül ennyi idő után húzódott el a férfi teljesen és még egy csókot is kapott a nő, amit viszonzott. A felülésben nem kellett segítség, ment az neki egyedül is, majd fel is kínálta magát a párjának. Azonban ezúttal Tubrok nem így akart együtt lenni a nővel, aki pillanatokkal később már a hátán feküdt az asztalon. Hagyta, hogy széthúzza a lábát ismét a férfi és beléhatoljon. Ekkor ismét kéjesen nyögött fel és már az első tolások után sűrűbben kezdte a levegőt venni. Azonban nem szándékozott lent maradni, közelebb csúszott az asztal széléhez, egészen a szélére, a lábaival átölelte Tubrok derekát és a férfi háta mögött még a lábfejeit X alakba is tette. A felsőtestével felhúzódott, azaz felült és ő maga támaszkodott meg az egyik kezével, így már Tubroknak nem volt erre szüksége, mert ő tartotta magukat, a másik kezével pedig átölelte a párja nyakát, vállát és meg is csókolta. Így ebben a pózban szándékozott a szeretkezést folytatni. Így ő maga is tudta az ágyékát mozgatni, hogy mind a kettejüknek nagyobb örömet tudjon okozni. Ezúttal a szokásával ellentétben meglehetősen halk volt, mert tudta, hogy mások is vannak a csarnokban és nem csak ők ketten, így nem akarta, hogy mindenki hallja, hogy mit is művelnek. Ez persze nem jelentette azt, hogy nem élvezi, halkan nyögdécselt a behatolásokra, az egy óra alatt legalább háromszor elélvezett, ilyenkor teljesen hozzásimult a férfihoz, sokkal gyorsabban mozgott az ágyéka is és sokkal szenvedélyesebben csókolta a férfit. Ezúttal nem vette le Tubrokról a felsőt, hagyta, hogy a párján maradjon, hacsak a férfi nem vette le útközben. Az egy óra végén, hogyha érzi, hogy Tubrok is szeretne lemenni, akkor úgy mozog, hogy mindez megtörténhessen és a lábaival még a fenekét is masszírozza. Ha nem szeretne még elmenni a párja, akkor azért áll le. Így vagy úgy, de a póz véget ér, mert Tubrok elélvezett, vagy azért, mert még nem szeretne.
< - Folytassuk a zuhanyzóban? – kérdezte mély búgó erotikus hangon. – Még úgysincs túl késő, szerencsére korán keltél. De, ha van más ötleted, akkor érdekel az is és lehet a szerint, amit te szeretnél. >
Vetette fel az ötleteket, attól függően, hogy mit szeretne Tubrok úgy lesz. Ha neki most reggelre ennyi elég volt, akkor befejezik a szeretkezést, ha nem, akkor az ő ötlete alapján fognak maradni és pózt váltani, vagy átmenni máshova és ott folytatni a reggeli együttlétüket.


template nélkül:

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Rocksolid - Page 2 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 2 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Bishop Szomb. 29 Júl. 2017, 20:43

+18
~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~

Mint általában minden reggel a páros remek kis szócsatákat vív egymással a játék kedvéért és mint mindig Ingrid roppantul szemtelen. Ragal csak a fejét rázza, roppantul rosszallóan.
< - Ha elmegyek hozzád akkor sok minden más fog foglalkoztatni, nem az hogyan borítasz más férfiakat a lábaid elé. >
Ad ő is roppantul szemtelen feleletet a nőnek. A kis játék után az étkezőben kötnek ki, ahol nem csak a reggelijüket, hanem egymást is bőszen kóstolgatják, egyelőre csak szavakban. Mikor komolyabb témára térnek, akkor a napi programjukat beszélik meg és remekül összeegyeztetik a dolgokat. Egy ebédet beszélnek meg először, Tubrok irodájánál találkoznak, és majd a férfi jelzi mikor is jó számára az idő, valamikor délben. Az odajutás kapcsán Ingrid Maniac-ot emlegeti, mire Ragal megjegyzi hogy ő bizony emberi személyre gondolt, de úgy tűnik Ingridnek gondja akad ezzel, mert számára néha borzalmasan lassúnak tűnnek a földi emberek. A kis megjegyzés ezután meglepi Tubrokot, de tökéletesen megérti a nőt.
< - Megértelek Boszorka, akkor használd Maniac segítségét. >
Tényleg megérti a nőt és nem bánja, csak legutóbb direkt szemtelenkedett vele Maniac említésével. Az ebéd után az esti programot beszélik meg, és Ingrid már most mindenféle sminkelést és egyéb trükköket említ, amitől Tubrok csak a fejét fogja. Az egész beszélgetésük ennek kapcsán igencsak komolytalanra sikerül. Arra hogy túl sokat aggodalmaskodik a férfinek is van hozzászólni valója.
< - Te pedig birodalmi úrnő létedre ilyen csínytevéseken töröd a fejed. >
Próbál visszavágni is ő is némileg kioktatni a nőt, mi is az illendő viselkedés. A kis játék végeztével érzi meg Ingrid hogy csak a szexen jár már a párja feje. Nem is Miller lenne ha ezt nem tenné szóvá és nem tanácsolná hogy előbb fejezzék be a reggelit. Így is tesznek, mindketten elfogyasztják a fogásaikat. Amint a tányérok lekerülnek az asztalról Ingrid felpattan oda és a lábai közé veszi a dolgokat. Az események gyorsan történnek és a hangulat is egyre forróbb lesz kettejük között. Hamarosan már az előjátéknál kötnek ki. Először Tubrok kényezteti a szerelmét, jó tíz percig, ameddig el nem tolja a fejét finoman. Eddigre már a nő is megválik a felesleges ruhadaraboktól. Csere következik és Ingrid kezdi orálisan kényeztetni a párját olyan módon amelyet a férfi imád. Ragal most tíz percig élvezkedik, valóban jobban bírja mint szokta, ez őt is meglepi, de úgy tűnik a tegnapi nap tényleg megtette a hatását. Az előjátékot egy csókkal zárják le és a csók után felpattan Ingrid. A nő ezután felkínálja magát a másiknak, aki azonban a hátára fekteti őt hogy egymással szemben legyenek. Tubrok belé hatol és máris szeretkeznek, Ingrid viszont nem szándékozik misszionárius pózban maradni, felül és feltámaszkodik, közelebb kerülve ezzel a párjához. Ragalnak érezhetően nagyon tetszik ez a póz, a csókot szenvedélyesen, vágytól fűtötten viszonozza és szabaddá vált kezeivel Ingrid hátát, tarkóját, combját markolássza vagy éppen tartja. Az is valóban nagyobb élvezetet nyújt neki hogy Ingrid is mozog az ágyékával. Miller egész végig halk és most Ragal is az, nem morog vagy nyög, csak csókolja Ingridet. Az ing végül lekerül a férfiról, leveszi mert már kezd leizzadni. Végül egy órán át szeretkeznek igencsak szenvedélyesen és keményen. Ingrid orgazmusai során a férfi még jobban rákapcsol és próbál mindent megadni a nőnek amit csak tud, hogy kihúzza az élvezetét. Az egy óra végén - hála Ingrid remek pózváltásának - már Tubrok sem tud ellenállni és szeretne elélvezni. A nő gyorsabb mozgása és a fenékmasszírozás megteszi a hatását. Tubrok egyszer csak Ingridben "ragad" és elélvez. Csak egy kicsit nyög a csókba, majd roppant követelőzően csókol tovább mialatt hosszan élvez. Úgy tűnik a szeretkezés igencsak felkorbácsolta a testét. Az orgazmusa végén lassan kicsúszik a nőből és kicsivel utána a csókot is megszakítja.
Ahogyan eltávolodtak egymástól Tubrok rögtön valamilyen finom szövet szalvétát vagy kendőt keres, ha Ingridnek szüksége lenne rá, de aztán észbe kap, Millernek nincs szüksége ilyesmire. A mély, erotikus, búgó női hang vonja magára a figyelmét. A válaszon nem sokat gondolkozik.
< - Menjünk a zuhanyzóba. >
Ezzel Tubrok újra megcsókolja őt. Csók közben leveszi róla a fűzőt és harisnyatartót, már ha Ingrid engedi neki.
< - A harisnya maradjon? >
A nő válaszától függően békén hagyja a harisnyákat vagy egy újabb csók kíséretében azokat is levarázsolja a nőről. Akárhogy is a férfi ahogyan szokta felkapja Ingridet, a combjainál és a hátánál megtartva majd így "rabolja el őt" és indul meg a felfelé vezető úton.
< - Androidok szedjétek össze a ruháinkat. - adja ki az utasítást. >
A kis felvonóban finoman leteszi a lábaira Ingridet a párja, de még úgy is az egyik kezével a derekát öleli át, jelezve hogy bizony újra fel fogja kapni az ő Boszorkányát. Attól függően mennyire vesznek el egymás pillantásában vagy csókjában vagy esetleg van hely a szavaknak szólal meg a férfi.
< - Alaposan megvadítottál a mozgásoddal. >
Vallja be roppant elégedett hangon a férfi. Amint felér a lift, akár tetszik Ingridnek akár nem - hacsak nem tiltakozik nagyon - Tubrok újra felkapja őt a nagy zuhanyzóba viszi őt, ahol rögtön "esni" is kezd az "eső". Itt újra földet érhetnek Ingrid lábai. Ha mindkettejüknek megfelel akkor Ragal neki is fog a nő fürdetésének, alaposan végigjárja a testét, habbal is végigkeni mindenhol és még a hajába is beletúr s megmossa azt ha a nő igényli. Amikor már végeztek egymás mosdatásával és egymást izgatják/kóstolgatják ismét Tubrok jobb kezét Ingrid bal combjára vezeti onnan a térdhajlathoz, finoman megemeli a nő lábát átfog a vádlijára és a magasba emeli a nő lábát.
< - Mit szólnál hozzá? - kérdezi kaján mosollyal. >
Természetesen ha Ingrid mást szeretne, más helyzetben, vagy egyáltalán nem akarná, akkor az is megfelel a férfinek és próbál alkalmazkodni, ahogyan Ingridnek a legjobb.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 28
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 2 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Miller lányok Vas. 30 Júl. 2017, 14:51
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Visszatérés Rocksolidba
Lady Ingrid Stephanie Miller-Osborn
Flotta tiszt, Rocksolid leendő úrnője


Játékostárs(ak) neve: Tubrok Ragal (Rocksolid törzsfője)

+18
~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~
< - Ha kíváncsi leszel rá, ha nem, akkor is szembeötlő lesz – nyújtotta még ki a nyelvét is hozzá. >
Ezt is roppant szemtelenül mondta és úgy érezte, hogy ez volt a lehető legjobb visszavágás a párja szavaira, mert úgysem fogja tudni megkerülni mindezt, hogyha ott lesznek az Anyahajón. A következő téma az ebéd volt, ahol végül is sikerült megbeszélniük az egészet, csak a végén még „civódtak” egy kicsit, hogy kitől is kérje az információt Ingrid, hogy megtalálja Tubrok irodáját. A férfi helyi dolgozót javasolt, de Ingrid számára Maniac kézenfekvőbb volt és egyszerűbb. Még hozzá is tette, ugyan nem szemtelenül és bántóan, hogy számára a földi emberek meglehetősen lassúak minden téren. Szerencsére a párjánál ez ritkán fordult elő, köszönhetően annak is, hogy Tubrok hadart. Igaz Ingrid nála jobban, ha pedig Birodalmiakkal beszélt, akkor mégjobban. Azt lehet, hogy egy sima földi nem is értette volna, csak ha valamilyen módon képes lett volna lelassítani a beszédet. Örült annak, hogy látta a párján, hogy megértette, hogy mire is gondolt és nem vette magára mindezt. A szavakra csak bólintott, de hangosan már nem tett ehhez semmit. Az ebéd téma után pedig az esti lehetőségek következtek. Itt is hamar sikerült megállapodni, hogy mi legyen, csak éppen a kivitelezés volt kérdéses, hiszen az egyszerű közemberek közé készültek kimenni és jó lett volna, hogyha nem ismerik meg őket, csak könnyedén elvegyülnének közöttük bármilyen fennakadás nélkül. Igazából ő maga nem is a merénylőktől tartott, sokkal inkább azoktól, akik letámadnák őket közös fotókért, aláírásokért. Itt újabb kis játékba keveredtek, ahol ő maga továbbra is roppant szemtelen volt.
< - Attól, hogy birodalmi vagyok, elmúltam ezer éves, még szerethetem a kalandokat! – kérte ki magának játékosan. >
Igaz Tubrok is, így ezért is merte ezt a hangnemet megengedni magának, azaz a szemtelenül sértettet ebben a helyzetben. A kis játék után már egyértelműen érződött, hogy Tubrok mit is akar a reggeli alatt, vagy után, így inkább gyorsan befejezték a reggelit mielőtt a férfi a nőnek esett. Itt az események gyorsan követték egymást, elsőként jött az előjáték mind a kettejük részéről orális bemelegítéssel, majd következhetett a tényleges szeretkezés. Mind a kettejüknek külön elképzelése volt, hogy miként is fog zajlani, végül egyik sem lett. Ingrid háttal kezdte volna a dolgot, Tubrok misszionárius pózban, aminek a vége az lett, hogy a nő felült az asztal szélére és így álltak neki a szeretkezésnek. Azonnal érezte a nő, hogy ez a póz így mennyire tetszett a párjának, így még ő maga is mozgott és ő támasztotta mind a kettejüket. Ezúttal mind a ketten igencsak halkak voltak, egyikőjük sem akarta, hogy a teljes csarnok tőlük zengjen. Nagyjából egy órán át szeretkeztek, ami alatt Ingrid többször is elélvezett, majd a legvégén még Tubrok is. most érezte a nő, hogy a tegnap esti fásultság már nincs meg a párjában és még mindig harcra kész, azaz jöhetett a következő menet is hamarosan. Éppen ezért hozta fel, hogy akkor menjenek-e fel a zuhanyzóba, hiszen a férfi is leizzadt már még úgyis, hogy mostanra már az ing sem volt rajta. Látta, hogy valamit keresett a férfi ekkor, de a kérdésre visszazökkent és egyből bele is ment mindebbe. Az újabb csókot viszonozta, amit kapott és hagyta, hogy a harisnyatartót és a fűzőt a csók közben levegye a párja róla. A válaszon nem is gondolkodott sokat, hanem elmondta.
< - Ahogyan te szeretnéd, engem nem zavar, ha marad – suttogta. >
Ennek a fényében valószínűleg rajta marad, majd már fel is kapta Tubrok és meg sem állt vele a liftig. Itt került le a földre, hogy megálljon a lábán. Majdnem gonoszkodva megkérdezte, hogy csaknem ennyire nehéz, hogy nem tudja erre a pár másodpercre még megtartani a párja, de végül is nem tette meg, mert azért tényleg értékelte, hogy lovagiasan vitte őt a férfi. Hacsak Tubrok nem csókolta meg, akkor ő sem a férfit, csak hozzásimult, amíg a másik a derekát ölelte át. Nem akart elvonni a figyelmét attól, hogy kiszálljanak majd a liftből és indulhassanak tovább a zuhanyzóba. A szavakon szélesen elmosolyodott, hogy ezt sikerült kiváltania a másikból.
< - Feltűnt, hogy így van – felelte ő maga is elégedetten. – Már kezdtem aggódni, hogy a tegnap reggeli kínzásoddal napokra kimerítettelek. >
Kissé komolytalanul mondta, nehogy rosszul érezze magát a szavai miatt Tubrok. Amint a lift megállt, ő maga nem ellenkezett, hanem hagyta, hogy felkapja a párja és most már a rövid folyosószakaszon bevigye őt a zuhanyzóba. Ott amint a földön állt ő is nekilátott megmosdatni a párját. Saját magánál, ha Tubrok tényleg úgy döntött, hogy rajta marad a harisnya, akkor azon a részen nem is lett Ingrid vizes, de máshol igen. Hagyta a haját is megmosni, ő pedig a férfi szakállát és haját is igyekezett megmosni, ami most ha minden igaz már könnyebben ment, hála annak, hogy nem volt többé olyan alacsony. Mikor végeztek mindezzel, akkor valóban elkezdték egymást izgatni, simogatni újra, közben hogyha tudta, akkor még meg is csókolta a párját és hozzá is simult. Kellemes borzongás futott végig a testén, hogy levitte a kezét a combjáig a férfi. Ahogyan emelni kezdte a lábát, már volt egy megérzése Ingridnek, hogy mit is akar majd a párja. A kérdés mindezt meg is erősítette, főleg, hogy mennyire kaján lett az. Nem volt kifogása ez ellen, főleg, mert így sokkal jobban is érezhette magában a párját, nem beszélve arról, hogy izgató volt, hogy meg van kötözve. Ezek miatt is bólintott, majd meg is szólalt, hogy megerősítse mindezt.
< - Legyen, nincs kifogásom ellene – felelte egy mosollyal. – De lenne egy extra kérésem, a kezeimet is kösd fel, ne csak a bokámat és a lábamat. Nem gondoltam volna, hogy ennyire fog tetszeni a múltkori ötletem. >
Még rá is kacsintott a párjára, mivel a kezeit is kérte remélte, hogy nem lesz ezzel gondja a Tubroknak és valószínűleg el kell engednie a lábát is, mert ki kell menni kötélért. Így ha ez megtörténik, akkor visszaáll teljesen a lábaira, majd ha Tubrok visszaérkezik, akkor felnyújtja ő maga a lábát és a karjait is, hogy a plafonon levő eszközhöz rögzíthesse a végtagjait a férfi. Közben pedig azért kíváncsian leste Tubrokot, hátha még valami extrát is kitalál ezeken kívül a másik, ha már így belelendültek a kötözésbe…


template nélkül:

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Rocksolid - Page 2 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 2 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Bishop Kedd 01 Aug. 2017, 17:34

+18
~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~

< - Na azt meglátjuk! >
Felesel vissza roppant szemtelenül a szemtelen kijelentésre Tubrok. A reggeli kis játék a végére már igencsak szemtelenre és egymást csipkelődőre sikerül. Valamivel később már a lenti étkezőben reggeliznek és az aznapi programot beszélik meg. Az esti program szerencsére bármi lehet és így a nő azt választhatja, amit a legjobban szeretne. Ez némi arceltakarást és sóhajt vált ki a férfiból, de végül már egészen könnyed és komolytalan hangon beszélik meg az álcázás részleteit. Az egész kis randevú játékosságát meg is említi a férfi, amire persze Ingridnek is van válasza. Erre a férfi csak a fejét rázza.
< - Mintha csak hét éves lennél szerelmem. >
Némileg piszkálódásnak, némileg bóknak szánja, ugyanis örül annak hogy Ingrid ezer év után sem fásult bele az életbe. Az újabb játékos szemtelenkedés után már érezhetően nem reggelin jár férfi agya. Miller tanácsát követve előbb befejezik az étkezést és csak utána térnek át egymás felfalására. Pontosabban a nő egy gonoszkodással kezdi az egészet és az csúszik szépen előjátékba. Tíz-tíz perc orális élvezet és gyakorlat jut mindkettejükre aztán áttérnek a szeretkezésre. Mindketten módosítanak valamit az eredeti elképzelésen és így remek helyzetbe kerülnek, Ingrid az asztal végén ül Tubrok előtte áll és így mozognak egymáson. Egyikőjük sem hangoskodik, visszafogják magukat, de ettől még nagyon élvezik az együttlétet. Egy óra szenvedélyes szeretkezés alatt Ingrid háromszor élvez el, a végén Ragal sem bírja és a nő gyors mozgásától ő is elélvez. Csókkal zárják az események, majd elhúzódnak egymástól. Ingrid jól érzi, a férfi már nem olyan mint tegnap, valószínűleg jöhet a második menet a zuhanyzóban. Neki is áll őt egy csók közben vetkőztetni Tubrok, de a harisnyánál kérdés merül fel.
< - Akkor marad. - suttogja vissza a férfi. >
Ezzel Ragal felkapja a szerelmét és máris viszi, még egy szót szól az androidoknak de már azt is csak siettében. A liftben Ingridnek lett volna egy gonosz megjegyzése, de végül nem teszi meg mert így is értékeli a párja lovagias cselekedetét. Így egymáshoz simulva várják meg amíg felérnek.
< - Hmmm... ahhoz túl csábító vagy kínzás ide vagy oda. >
Feleli szintén komolytalanul. Amint megáll a lift és kinyílnak az ajtók Ingridet újra felkapja Ragal és meg sem áll a fürdőig, ahol rögtön nekilátnak a zuhanyzásnak és egymás megmosdatásának. Ez most jóval kényelmesebb és bensőségesebb mivel nincs már akkora magasságkülönbség közöttük. A fürdés után nem tudnak egymásnak ellenállni és izgatni, simogatni kezdik a másikat. Miller könnyedén meg tudja csókolni a férfit, akinek ez nagyon jól esik és természetesen viszonozza. Hamarosan már a combján érzi Tubrok kezét és a lába lassan a levegőbe emelkedik. Az extra kis kérésével, a kezekkel meglepi kissé a férfit, de láthatóan nincs kifogása ellene.
< - Tudod hogy odavagyok a lábaidért... hozom a kötözőket. >
Lassan leereszti és elengedi a nő lábait, majd oldalra megy, előhívja a falba tökéletesen beleolvadó tárolókat és kiveszi a különböző hosszúságú kötözőket onnan. Mire visszaér Miller már nyújtja a lábát, így először azt kötözi fel a plafonon lévő kapaszkodóhoz, majd után a két kezet is, külön-külön de mégis úgy hogy a csuklók X alakban keresztezzék egymást. Mielőtt még végeznének egy harmadik rövidebb kötöző marad a férfi kezébe, a sötét szalagot Ingrid szemei elé köti. Hátul megemeli a haját és úgy köti meg a fején a szemkötőt, hogy a vizes haja ne zavarja.
< - Már éppen eleget láttál belőlem Boszorka, itt az ideje az érintéseknek. >
Tubrok ezzel neki is lát a nővel való foglalatoskodásnak. Először a felkötözött lábat simogatja, bokától egészen a combig, az érzékeny pontokat külön ingerli, aztán a simogatás után csókokkal borítja a lábat. Ezalatt a szabad kezével Ingrid ágyékát és környékét simogatja, először csak a hasat és a belsőcombokat, aztán halad egyre veszélyesebb területek felé, végül már Ingrid csiklóját és ajkait kényezteti. Ha a nő már kellően nedves, akkor két ujjával a hüvelyébe hatol és elkezdi azokat gyorsan mozgatni. A hangulatba hozás egészen addig tart ameddig a nő már sűrűn nem kapkodja a levegőt. Közben a gyönyörű kebleket is csókkal borítja a férfi - miután végzett a lábbal - és a mellbimbókat szívogatni, finoman harapdálni kezdi. Ha már Ingrid sűrűn kapkodja a levegőt, akkor érezheti meg a belé hatoló férfi büszkeségét. Ezalatt végig felülről esik rá és folyik végén a bőrén a meleg víz. A szeretkezésben nem fogja vissza magát a férfi, mintha a kikötözött, felkínálkozott Ingrid látványától megvadult volna, a lehető legjobban igyekszik magáévá tenni a nőt. Folyamatos, gyors ütemben hatol bele újra és újra. A póz miatt nem tud belecsapódni, de más helyzetben ez megtörténne. A lökések között két kezével folyamatosan Ingrid testét járja, simogatja, masszírozza, a nyakától egészen a derekáig, külön foglalkozik a felkötözött lábbal és a keblekkel is, azokat külön masszírozza. És egész végig amíg a nőben jár csókolja is őt, kellően szenvedélyesen, de nem mohón, persze csak ha Ingridnek is megfelel, ha nem akar csókot akkor elhúzódik tőle. Akárhogy is, attól függően Ingridet mennyire zavarja a nőt a felkötözött lába, akár másfél óra szeretkezést kap a párjától. A férfi végig úgy csinálja hogy Millernek élvezetes legyen, az érintéseket és masszírozó mozdulatokat is úgy vezeti ahogyan a nő teste a jeleket adja. Végül másfél óra után Tubrok sem bírja tovább és egy hatalmasat élvez, nem fogja vissza magát hangosan nyög néhányat aztán morog is.
A szeretkezés végeztével Ingridről lekerül minden kötöző, legelőször a kezeiről, aztán a lábáról, segít neki talpra állni a párja, végül pedig a szemeiről is lekerül a kötöző. Egy mosolygó, szerelmes Tubrok és egy csók fogadja.
< - Te és a kis kéréseid. Szeretlek Boszorka. >
Vallja be a férfi. Ezután csak Ingriden múlik mi történik. Ragal még egyszer szívesen lemosná a nő testét, hogy így kezdjenek neki a napnak. De ha Ingrid azt akarja már most nekiláthatnak a törölközésnek, vagy akár egy harmadik mentet is ki tud magából préselni a férfi. Ha végeznek a fürdéssel és eláll a víz akkor rögtön szalad egy törölközőért Tubrok és szépen megtörli Ingrid testét.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 28
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 2 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Miller lányok Szer. 02 Aug. 2017, 00:00
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Visszatérés Rocksolidba
Lady Ingrid Stephanie Miller-Osborn
Flotta tiszt, Rocksolid leendő úrnője


Játékostárs(ak) neve: Tubrok Ragal (Rocksolid törzsfője)

+18
~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~
Ingrid most kivételesen hagyta, hogy az utolsó szó Tubroké legyen, így csak lelkesen, szélesen mosolyogva bólogatott mindarra, hogy igen, majd meglátja a párja, hogy úgy van, ahogyan azt állította. Így valószínűleg ez a játék is véget ért és mehettek is reggelizni. Ott több kisebb játékuk is volt, nem beszélve arról, hogy a reggeli elején még értelmesen is tudtak beszélni, mert Tubroknak nem csak a szexen járt még az esze. Így sikerült is megegyezni a nap hátra levő részéről, hogy mik is lesznek a közös programok. Konkrétan az összes étkezés, mint az ebéd és majd az este is. Most az esti programnál volt kissé fennakadás, hogy mit is tegyenek. Végül is a kimennek az emberek közé lett, amit úgy ítélt meg a férfi, hogy roppant kalandos elgondolás volt a nő részéről, főleg a korát tekintve. Mire ő visszavágott, hogy attól még szeretheti ezeket, hogy mennyi idős. Erre megkapta, hogy olyan, mint egy hét éves. Minderre megjátszottan roppant durcás képpel fordult a párja irányába és megjátszottan sértett arccal tette fel a következő kérdést:
< - Hét?! – kérdezett vissza. – Ne öregíts ennyire, öt! Mifelénk az öt évesek ilyenek! >
Nevetett fel a végén komolytalanul. Szerencsére sokáig ilyenek maradnak feléjük az emberek, meg van az előnye az örök fiatalságnak is. Mindezek után valóban a reggeli végére értek és itt már Ingrid is nekilátott szemtelenkedni a lábaival Tubrok előtt, aki nem is bírt már magával. Nem is volt meglepő, hogy az előjáték, majd az egy óra hosszat tartó szeretkezés következett. Ahogyan végeztek a férfi még meg is szabadította Ingridet a fűzőjétől és a harisnyatartótól, amit pedig a nő érzett a másik felől biztos lehetett benne, hogy a második menet is következik. A párja is pont így gondolta, mert már mondta is a zuhanyzót. A harisnya pedig végül is maradt is Ingriden, majd így kapta fel Tubrok és jutottak el először a liftig, mert azzal volt gyorsabb és egyszerűbb feljutni a háló és a fürdők szintjére, mintsem a csigalépcsőn. Itt végül nem is volt gonosz, csak megjegyezte, hogy már kezdett aggódni, hogy a mai napra is teljesen „kifogyott” a férfi az előző napi gonoszkodás után. Ezt még Tubrok meg is erősítette, hogy nem így van, már csak amiatt sem, mert mennyire csábító a nő. Még mielőtt felértek ezt a bókot igyekezett megköszönni Ingrid úgy, hogy felnyúlt a párja arcához, maga felé fordította azt és röviden megcsókolta. Amint a lift megállt már megint felkapta a párja és hamarosan meg is érkeztek a zuhanyzóba. Érezte itt Tubrok irányából, amikor egymást fürdették, hogy neki is sokkalta kényelmesebb volt ez az egész így, hogy már nem volt olyan nagy különbség kettejük között, hogy Ingridnek a férfi mellkasát kelljen a magassága miatt bámulnia és a feje búbja van valahol a párja állánál. Most valahol Tubrok orra közepe felé ért véget, ami azért nagy különbség volt. Amint a fürdéssel végeztek a férfi újra előállt az ötletével, miszerint felkötné Ingrid lábát, mert oda van érte. A nőnek nem volt kifogása, de extra kérése igen, hogy akkor már a kezeit is kötözze fel a párja. Érezte és látta is, hogy sikerült meglepnie a férfit, de végül is nem volt kifogás ez ellen, így következhetett ez is.
Elsőként a lábát kellett felemelnie és az került megkötésre, a másikkal stabilan állt a lábán, hacsak nem úgy kötötte fel Tubrok, hogy lábujjhegyre kellett állnia. Ezek után nyújtotta a kezeit is, amik végül X alakban végezték úgyszintén megkötve. Ekkor még látta, hogy még volt egy kötél a férfi kezében, ami végül is egy mondat után a szemeire rákerült, hogy ne lásson semmit sem.
< - Azt hittem, hogy a számat tömöd be, mert túl sokat szemtelenkedtem ma – folytatta tovább mindezt. >
Ezek után neki is álltak, vagyis Tubrok állt neki az izgatásnak. Először csak a lábakkal foglalkozott, majd ahogyan egyre és egyre veszélyesebb, érzékenyebb részre ért Ingrid úgy remegett meg az érintések nyomán. Ismét felnyögött kéjesen, ahogyan az ajkai és csiklója környékére ért a párja. Alig kellett a férfinak az ujjaival izgatnia őt, szinte azonnal benedvesedett, így már bele is tudott hatolni az ujjaival és elkezdte ujjazni. Amíg ez történt érezte azt is, hogy a férfi másik keze és ajkai is mindenhol járnak a bőrén és a mellbimbók sem maradnak ki. Ahogyan azokkal foglalkozott a másik és még ujjazta is Ingridet amennyire tudott tekeregni kezdett a gyönyörtől és alig kellett pár perc ahhoz, hogy sűrűn kapkodja a levegőt. Így ekkor érezte meg, hogy rendesen hatolt belé Tubrok. Különösen intenzívek voltak most az érintések annak hála, hogy nem látta a párját, csak érezni érezhette. A behatolások miatt hamar nyögdécselni kezdett, most nem fogta vissza magát, nem volt direkt halk, hiszen pontosan tudta, hogy a fürdőt már hangszigetelték. A csókok is jól estek neki, növelték végig az izgalmát, viszonozta, amennyire tudta, nagyjából tíz perc kellett mire először elélvezett sűrű levegővételek közepette. Mivel ebben a pózban ő maga nagyon nem tudott mozogni, így csak a hüvelyével tudott zongorázni a párja férfiasságán. Ezáltal még ő maga is jobban érezhette a benne intenzíven mozgó férfiasságot. Úgy a szeretkezés felénél, eddigre még legalább háromszor elélvezett támadt ötlete is, amit igyekezett megosztani a férfival, hátha vevő lenne rá. A lába egyébként nem fáradt el, így azzal nem volt baja.
< - Váltunk pózt? – kérdezte zihálva. – Emeld fel a másik lábamat is és a hátulról a fenekembe hatolj közben. >
Persze, ha a férfi nem akarta mindezt, akkor nem kérdezett rá még egyszer, de ha megtette, akkor örömmel vette mindezt, így, hogyha a másik lábát is megemelte, akkor ő maga amennyire csak tudott hátradőlt a férfinak támasztva a hátát, hogy még könnyebben tudja a férfiasságán fel és le mozgatni őt. Ha megtette, akkor teljesen tövig tudott benne hatolni, ha akart. Ebben a pózban hamar már a gyönyörtől sikoltozva fog Ingrid elélvezni, akár többször is annak a függvényében, hogy meddig akarja ezt a helyzetet fenntartani a párja. Meg amiatt is, hogy mennyire szűk volt a hely és nagyon jól érezte Tubrok minden egyes mozdulatát, ami csak a gyönyörét növelte. Ha még ezek után is szeretne más pótba váltani a férfi, akkor arra is vevő, mivel nem igen volt olyan helyzet, amiben különösebben fájdalmat okozhatott volna a párja – tényleges fájdalmat, ami már nem jó a nőnek – így mindenre vevő volt, amit csak ki akart Tubrok próbálni. Ki tudja, hogy így meddig is tartott a szeretkezés, valószínű, hogy Ingrid még többször is elélvez mielőtt végül a férfi is a csúcsra ér. Amikor az egész szeretkezéssel végeztek, akkor ő maga is újra a földre került, minden végtagja szabad lett és még a szemeiről is lekerült a szalag. Mosolyogva fogadta a csókot, amit viszonzott ismét és hozzásimult a párjához.
< - Én is szeretlek, nagyon – suttogta. – A szememet nem én kértem, azt te találtad ki. >
Most már tényleg kibújt a harisnyából, hogy mindenhol megtudjon újra mosakodni, vagyis Tubrok megtudja mosdatni, ő pedig a párját. Amikor ezzel készen voltak a törölgetést szívesen fogadta, majd ő is megtörölgette Tubrokot, az egész testét, a férfi szakállát és haját is. Most már ezek után csak egyelten kérdés maradt.
< - A ruháinkat a hálóba vitték az androidok? – kérdezte. >
Ha igen és már szárazak voltak mind a ketten, akkor kézenfogva egy törölközőbe csavarva magát indult a hálóba, hogy majd visszavehesse az úrnői ruháját. Abban tervezett hazamenni, vissza az Anyahajóra, aztán majd este visszahozza ezt a ruhát, hogy itt betegye a tárolóba, ahova amúgy is való lesz. Közben Maniac-től még lekérte a pontos időt is, ha bent voltak a hálóban.
< - Hamarosan újra találkozunk, lassan már ebéd lesz – szemtelenkedett. >


template nélkül:

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Rocksolid - Page 2 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 2 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Bishop Szer. 02 Aug. 2017, 21:19

+18
~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~

A reggel nagy részét értékes beszélgetéssel és csípős szemtelenkedéssel töltik a szerelmesek. Reggelizés közben a nap főbb pontjait is megbeszélik, egyeztetik és miután ezzel megvannak nem csoda ha ismét egy kis szemtelen játékba kezdenek egymás között. A nő felháborodott sértődött válaszára a férfi egy szemtelenkedő mosollyal és még szemtelenebb fejrázással reagál.
< - Jól van, mint egy hat éves. Az öt túlságosan fiatal lenne, ha nem olyan alkalmakról lenne szó. >
A megnyomott szónál jól érzékelhetően a diáklányos kalandra gondolt, amiért teljesen oda volt. Amint ezzel a kis játékkal végeznek Tubrok esze már csak a szexen jár. Ingrid sem igazán bír az ötleteivel és a lábaival, gonoszkodni kezd a férfivel. A gonoszkodás hamarosan előjátékba csap át, végül pedig egy órán át szeretkezik a páros. Miután végeztek nem is kérdés hogy hamarosan jön a második menet, fent a fürdőben. Néhány ruhadarab lekerül Ingridről, de a harisnyák maradnak. Ezután a férfi felkapja a nőt és lovagiasan viszi el a liftig, amíg felérnek egymáshoz bújva beszélgetnek. Ingrid kap egy pikáns bókot is, amit csókkal hálál meg. A csók nagyon jól esik Tubroknak és tényleg úgy érzi ahogyan mondta, túl csábítónak Ingridet. A lift felér, Ragal újra felkapja szerelmét és meg sem áll vele a zuhanyzóig. Alaposan megmosdatják egymást és annak végeztével egymás izgatásába kezdenek. Tubroknak ötlete támad milyen pózt is válasszanak, azt amelyet Ingrid mutatta neki, a lábfelkötözőset. Miller még egy kis csavart belevisz a pózba azzal a kéréssel hogy a kezei is legyenek felkötözve. Nem telik el öt perc sem, Ingrid már teljesen meg van kötözve, most nem kell a lábujjhegyein állnia így stabilabb állhat a lábán. Meglepetés, de még a szeme is bekötözésre kerül.
< - A szemtelen kis szádra még szükség lesz a csókokhoz. >
Feleli a férfi. Először izgató érintésekkel és csókokkal kezd a férfi. Szépen végigjárja a nő testét és előnyben részesíti a lábát és a kebleit, de a többi érzékeny pontra is különös figyelmet fordítva, amíg el nem ér a legérzékenyebb részig. Egészen addig fűti Ingridet, ameddig a nő már nem kapkodja sűrűn a levegőt és csak akkor adja meg neki a többit. Ragal terve működik, a nő tényleg intenzívebbnek érzi az érintéseket annak hála hogy a szemei be vannak kötve. Tubrok nem fogja vissza magát, amennyire Ingrid megvadítja őt, pontosan olyan vadul és szenvedélyesen szeretkezik. Nem is csoda ha Ingrid tíz perc után először elélvez. Ragal is hallhatóan nagyon élvezi a büszkeségén való zongorázást, hangos morgásokkal jelzi ezt. Háromnegyed óra múlva szólal meg Ingrid és kéri hogy váltsanak pózt. Tubrokot kissé meglepi mit is akar a nő, de természetesen semmi kifogása ellen, mindketten nagyon fogják élvezni.
< - Roppant merész és bevállalós vagy Boszorka. >
Ragal lassan kicsúszik a nőből, mögé megy és megemeli a másik lábát is a nőnek, hogy teljesen ő tartsa őt. A férfiasságával lassan hatol bele Ingrid fenekébe és lassan engedi rá magára a nőt, tövig hatolva benne. Utána kezdi el emelgetni Ingridet és különböző gyorsasággal különböző mélységekbe hatolni, de ha a nő nem bánja, akkor alaposan kezelésbe veszi, gyorsan újra és újra tövig hatolva a fenekébe. Ingirdnek nem sok kell és sikoltozva élvez el. Tubrok még egy ideig tartja magát aztán egy-két káromkodás kicsúszik a száján arról milyen átkozottul élvezetesen szűk Ingrid. Fél órán át élvezhetik mindketten az anális szeretkezést, majd a férfi lelassít és újra pózt vált. Ragal ismét Ingrid előtt áll, most azonban a nő lent lévő lábát is felemeli a másik mellé, szorosan mellé fogja és így szűkebb hellyel hatol a hüvelybe. Ingridet is mozgatja és ő is mozog, egészen belelendülve, mintha a becsülete múlna rajta. A szabad kezével előrébb nyúl és a nő csiklóját izgatja. Ingridet egyébként a kötözők egészen jól tartják, így nem lehet olyan érzése hogy hátra esik, inkább mintha a férfi csapdába ejtette volna. Ha Ingridnek megfelel, akkor a férfi ebben a pózban fejezi be a szeretkezést, bő negyed óra múlva, hatalmasat élvezve.
A szeretkezés végeztével Miller újra szabaddá válik, megszabadulva minden kötözőtől és a padlón állva. Amikor nem éppen filmeket megszégyenítő módra perverzkednek, egészen romantikus bújnak egymáshoz és csókolóznak, kedves szavakat súgva egymásnak. A fürdéshez, pontosabban egymás fürdetéséhez most már ki is bújik a harisnyából a nő és még egyszer teljesen lemossák a másikat, utána pedig megtörlik egymás testét. Az egész végén egy puszit is kap a nő a homlokára.
< - Oda vitték. >
Válaszolja a kérdésre magabiztosan a férfi. Kézen fogva, magukat törölközővel körbecsavarva mennek át a hálóba. Ingrid érezheti milyen kisimult és boldog a párja, imádta ezt a reggelt, ahogy a legtöbb együtt töltött reggelüket és nem csak a testi dolgok miatt. Visszaérve a hálóba Tubrok ismét a hivatalos ruháját veszi fel csak egy tiszta inggel. Amikor meglátja hogy Ingrid az úrnői ruháját veszi vissza elmosolyodik.
< - Abban akarod a Flotta ügyeit intézni? - kérdezi komolytalanul és szemtelenül. >
Már szinte várja Ingrid visszavágását minderre. Ingrid közben lekéri a pontos időt, pár a hálóban is van óra, mivel Ragal kifáradt az este elnyúló szeretkezésben és későn kelt, most is eltelt pár óra, két óra múlva már ebédidő. Úgy látszik ez a férfinek is feltűnik.
< - Igen, hamarosan újra látjuk egymást. >
Ezután Tubrok odalép a nőhöz és finoman megcsókolja.
< - Mikor indulsz? >
Kérdezi érdeklődve a férfi, szeretné még itt látni Ingridet, de ha a nő el akar menni, akkor jobb tudnia mikor, most rögtön vagy kicsit később. Akárhogy is előbb utóbb különválnak és megkezdik a napjukat mind a ketten.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 28
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 2 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Miller lányok Csüt. 03 Aug. 2017, 14:48
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Visszatérés Rocksolidba
Lady Ingrid Stephanie Miller-Osborn
Flotta tiszt, Rocksolid leendő úrnője


Játékostárs(ak) neve: Tubrok Ragal (Rocksolid törzsfője)

+18
~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~
Már mindene megbeszélésével végeztek, csak az este maradt, ahol megegyeztek abban, hogy egy teljesen átlagos emberek közötti napot töltenek igyekezve, hogy ne ismerjék meg őket. Egészen pontosan ez bármilyen civilnek teljesen hétköznapi lett volna, számukra pedig teljes mértékben kalandos. Mindezt szóvá is tette Tubrok, ahogyan hozzátéve, hogy olyan ezzel az ötlettel a nő, mint egy átlagos hétéves, erre Ingrid hozzá tette, hogy kikéri magának, feléjük az öt évesek ennyire kalandvágyóak, hiszen ekkor költöznek el otthonról, szakítják meg a kapcsolatot a szüleikkel – a legtöbb esetben – kezdik meg a saját életüket egyedül, ami igencsak kalandos. A párja mindezzel nem értett egyet, szerinte bőven megvolt ez hat év is, mert az öt túl fiatal, csak egy feladatra „jó”.
< - Felétek, mifelénk nem túlságosan fiatal máshoz sem – kért ki magának továbbra is sértetten. >
Persze tökéletesen értette, hogy miért mondta Tubrok azt, amit mondott, de ettől ő még nem értett vele egyet. A HPI-ben azért minden igencsak máshogy szokott zajlani, mint a világ többi részén. Így emiatt Ingrid is inkább ahhoz tartotta magát, az volt a természetes a számára. A reggelit a szokásos szeretkezés követte, ami után el is indultak a zuhanyzóba, hogy ott folytassák a reggeli megszokott „műsorukat”. A liftben nem estek végül újra egymásnak, csak határozottan jól esett a nő számára a bók, amit kapott, hogy mennyire ellenállhatatlan a párja számára, ezt a bókot egy csókkal jutalmazta, aminél rögtön érezte, hogy ez a köszönet jól esett a férfinak. Amint a lift felért már cipelte is őt Tubrok a zuhanyzóba, ahol pár perc múlva már megkötözve álldogált a zuhanyzó közepén. Most nem kellett lábujjhegyen akrobatikáznia, mert a szabad lábával a talán tudott megállni. Az egész végén még a szemeire is került egy szalag, itt még szemtelenkedve meg is kérdezte, hogyha ezt az elvet követi Tubrok, akkor a száját is be kellett volna fognia. Azonban meg is kapta a racionális választ, hogy most miért nem lesz befogva, miért lesz arra még szüksége a párjának. Ő most nem felelt szemtelenül vissza rá, csak bólintott, hogy megértette. Az izgatás után neki is kezdtek a szeretkezésnek. A bekötött szem miatt valóban sokkal intenzívebbek voltak az érintések Ingrid számára, akinek mindez nagyon tetszett, főleg, hogy még a ráhulló vizet is sokkal jobban érezte, mint egyébként kellett volna. Elégedetten hallgatta, ahogyan morgott Tubrok, amikor a férfiasságán zongorázott. Sajnos ennél többet ebben a helyzetben nem igen tudott megtenni, így igyekezett a lehető legtöbbet kihozni mozgás nélkül. Örült annak, hogy ezen próbálkozását egyébként is siker koronázta. A szeretkezés felééig sűrűn kapkodta a levegőt, a gyönyör folyamatosan jelen volt és mindig az orgazmus szélén volt, sikerült is elélveznie. Rettenetesen élvezte az érintéseket a lábain, azt, hogy a férfi a melleivel is foglalkozott, és természetesen a csókokat is, amiket kapott, ezeket pedig roppant szenvedélyesen viszonozta is. Háromnegyed óra múlva sikerült megszólalnia is egy orgazmus után, hogy szeretne pózt váltani és el is mondta, hogy mire szeretné ezt. Egy picit aggódott, hogy Tubrok nem akar majd belemenni, annak ellenére sem, hogy mennyire szerette az anális szexet a másik. Érezte a meglepettséget, de végül is belement a férfi.
< - Te meg oda vagy a roppant merész és bevállalós nőkért – felelte némileg szemtelenül. >
Ezek után a nő kérésének megfelelően fel is kapta a párja a másik lábát, Ingrid eddigre igyekezett teljesen ellazítani a feneke körüli izmokat, hogy Tubrok a lehető legkönnyebben tudjon beléhatolni. Már a hatolásra felnyögött kéjesen, hiszen így ebben a helyzetben még szűkebb volt az átlagosnál. Így különösen jól érezte a benne mozgó férfit, ami csak fokozta minden egyes mozdulattal a gyönyörét. Valóban nem kellett sok és kéjes nyöszörgések után a gyönyörtől sikoltozva élvezett el, ahogyan mintha hullám lett volna mindez csapott át felette. Ebben a helyzetben többször is hangosan sikoltva élvezett el és még hallotta Tubrok részéről a káromkodást is, ahogyan ő is nagyon, de nagyon élvezte ezt az egész helyzetet. Csak nagyjából tudta megtippelni, hogy mennyi idő telhetett el, mikor megérezte, hogy lekerül a lába és kihúzódik a párja a fenekéből. Ezúttal újra szemből hatolt a hüvelyébe a férfi, ahogyan a lábát felemelte a másikhoz Tubrok. Elsőre volt csak picit szokatlan és rossz érzés, mintha hátraesett volna, de végül megtalálta a saját egyensúlyát és ettől a pillanattól kezdve már nem volt zavaró. Sőt! Igazából fokozta az izgalmakat, hogy olyan érzése volt, mintha fogságban lenne a férfi által. Itt sem nagyon tudott mozogni, így ismét nem maradt más hátra, mintsem a párja büszkeségén a zongorázás. Nagyon élvezte ezt a pózt is, különösen azok után, hogy a csiklójával is elkezdett foglalkozni Tubrok. Így nem is kellett sok neki és ismét sikoltva élvezett el, ezúttal roppant hosszan tartott a gyönyöre és épphogy véget ért az egyik, rögtön következett a másik, szinte végig ebben a helyzetben. Az utolsó nagy orgazmusa akkor volt, amikor Tubrok is elélvezett. A végén zihálva várta meg, hogy eloldozza a párja, utána még nyújtózkodott is egy kicsit, hogy mindene rendben legyen. Újra megmosdatták egymást kedvesen és meg is törölgették a másikat. A homlokra kapott csókra kedvesen elmosolyodott és rá is kérdezett, hogy a ruhákat hova vitték az androidok. Azt a választ kapta, amire számított, hogy a hálóba, így törölközőbe csavarva indultak vissza. Itt Ingrid elsőként az úrnői ruháját vette volna vissza, de amikor Tubrok rákérdezett erre, akkor inkább abbahagyta az öltözködést és úgy döntött, hogy mást fog felvenni.
< - Még van más egyéb dolgom is, de igaz, ez túlságosan is kilógna a Birodalmi viseletből. >
Így inkább felakasztotta ezt a ruhakölteményt az egyik tárolóban és egy egyszerűbb csinos fekete kosztümöt vett fel harisnya nélkül. Remélhetőleg ez már olyan volt, hogy mindezzel nem fog kötekedni a párja. Hozzá a cipő maradt, mert az jól illett ehhez is.
< - Ez jobban megfelel? – kérdezte. – Az egyenruhám úgyis otthon van, így mindenképp kénytelen leszek átöltözni. >
Le is kérte a pontos időt Maniac-től, majd szóvá is tette mindezt olyan formában, hogy hamarosan látják is egymást az ebédet illetően. Tubrok is ellenőrizte még az időt és ő is megerősítette, hogy valóban így lesz. Két óra múlva kapja majd az üzenetet Ingrid, hogy mikorra jöhet vissza ebédelni. A következő kérdésből érezte, hogy a férfi szeretné, hogyha maradna még, de lassan úgyis mindkettejüknek kell indulnia. A finom csókot érzékien viszonzota és elmosolyodott.
< - Megvárom, amíg elhagyod a csarnokot és utána megyek csak – ígérte meg. – Le is kísérhetlek a kijárathoz, vagy a hangárba. Én úgyis onnan kell, hogy hazamenjek a térváltás miatt. >
Tubrokra pillantott, hogy mit is szeretne a férfi, hogy ezt jó ötletnek találja-e vagy sem. Ha igen, akkor tényleg megvárja, hogy a férfi távozzon majd a munkába, egy csókkal fogja elengedni és utána tér majd ő is vissza az Anyahajóra, bár ez még ki tudja, hogy hány perc múlva fog megtörténni.


template nélkül:

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Rocksolid - Page 2 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 2 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Bishop Pént. 04 Aug. 2017, 23:08

+18
~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~

A reggeli közben a szerelmespár megtervezi a nap további részét. Ingridnek egy remek kalandos de egyben hétköznapi program jut eszébe, némi álcázással, amibe a párja is igaz kicsit a fejét fogva de belemegy. Pont a sminkelés kapcsán alakul ki egy újabb kis szemtelen játék. A szavakra Ragal kissé sértetten húzza fel az orrát.
< - Tifelétek talán igen, de itt nem így vannak a dolgok. >
Ezt nem is igazán tudja mire vagy miért mondja, leginkább csak azért hogy szemtelenkedjen. Ahhoz azonban semmi kétség nem párosulhat miszerint a Birodalomban minden teljesen máshogy van és máshogy szokás. Talán az egyik legjobb rendszer az univerzum története során, az egyetlen hibája hogy Zsarnok általi hiperhumanizmus egyáltalán nem olyan mint az Osborn által elképzelt humanizmus. Máskülönben valószínűleg az ismert világegyetem már mind a HPI része lenne, megannyi intelligens fajjal.
A reggeli végeztével ismét gonoszkodik egymással a páros és végül egymásnak is esnek. Az első szeretkezés után máris indulnak a fürdőbe a második menetre. A liftben még visszafogják magukat, de a zuhanyzóban már nem. Hamarosan felkötözött lábakkal és kezekkel valamint beköltözött szemekkel áldogál Ingrid a zuhanyzó közepén, miközben a párja izgatja őt és amint felizgult kezelésbe is veszi. A szeretkezés roppant szenvedélyes és minden percét élvezi Ingrid, külön minden kis érintést, Tubrok is hasonló képen oda van a nőért. Háromnegyed óra múlva sikerül megszólalnia a nőnek, pózt szeretne váltani.
< - Pontosan így van. - erősíti meg a férfi. >
Hamarosan már más helyzetben a fenekébe hatol a férfi és nem éppen kíméli őt, ennek hála mindketten igencsak hangosak és visszatartás nélkül élvezik az egészet. A harmadik póz, amelyet Tubrok hoz be először fura és szokatlan a nőnek, de aztán megszokja és nagyon élvezi a fogságba esettség érzését. Annyira élvezi az egészet mikor már a párja a csiklójával is foglalkozik, hogy sorozatosan élvez el. Végül a két szerelmes egyszerre élvez el, szinte felrobbanva. Eloldozás, fürdés és fürdetés, szárítkozás törölközés következik ezután. Kedves pillantások, mosolyok és csókok is váltják egymást eközben. Törölközővel takarva magukat mennek vissza a hálóba öltözködni. Mindketten az előbbi ruhájukat veszik vissza, azonban Tubrok beleköt az úrnői ruhába. Kicsit meg is lepődik a férfi hogy nem egy szemtelen visszavágást kap. Ingrid gyorsan átveszi a ruháját és már egy elegáns, csinos kosztümben pompázik. Ragalnak láthatóan tetszik a ruházat.
< - Roppant hivatalos és elegáns Lady Ingrid. - válaszolja a kérdésre. >
Az öltözködés után derül ki mindkettejük számára mennyi is a pontos idő és nemsokára ismét találkozhatnak, két és fél óra múlva már ebédidő lesz. Finom csókkal búcsúznak egymástól, pontosabban ez még csak előbúcsúzás. A kérdés már csak az mikor és hogyan induljanak, bár Ragal a legjobban azt szeretné ha még maradna a nő, de ez már nem csak kettejük kedve szerint volt, el kellett kezdeniük a napjukat hogy produktívak tudjanak lenni. A válaszra bólint a férfi, az azt követő felajánlás a nő részéről hogy elkíséri láthatóan jól esik neki. Magához vesz egy kommunikátort és ismét Ingrid elé áll.
< - Kérlek kísérj le a kijárathoz. >
Ha a nő vele tart akkor vagy egymás mellett sétálva vagy akár kéz a kézben sétálnak le a csarnok aljára a főbejárathoz. Séta közben Miller már láthatja jeleit annak hogy mások is élnek a csarnokban rajtuk kívül, senkit nem lát de hangokat hall illetve láthatóan használják a csarnok tárgyait az itteniek. A főbejárat nagy ajtóihoz érve Tubrok egy csókkal támadja le Ingridet.
< - Szia Boszorka. >
Amennyiben egyikőjüknek sincs még mondanivalója elválnak útjaik. Ingridnek vissza kell sétálnia a hangárokig és ott a vadászgépe mellől teret váltania. Ha ezt teszi, akkor mikor a gép közelébe lép egy android hangját hallhatja.
< - Lady Ingrid kérem várjon! >
A női, rövid hajó, fakó bőrű, kék ruhás android közelebb sétál Millerhez, kezében egy fekete színű, vékony kis fém tárolóval. A tárolót átnyújtja.
< - Csomagja érkezett, azt üzenték sürgős és személyesen önnek adjam át. >
A kis tárolót kibontva egy barna szőtt növényi szövet anyag van, mintha egy kendő lenne, rajta pedig a Milícia jele, vörös véres kéznyom emberi vérrel. A jelet azonnal megismerni, más rajtuk kívül nem használja.
Rocksolid - Page 2 Latest?cb=20120119002727
Mire Ingrid bármit tehetne rohanás zaját hallja, ha odanéz egy páncélos, fegyveres testőr rohan felé.
< - Lady Ingrid Miller! Lady Ingrid Miller! Lord Tubrokot megmérgezték, a csarnok orvosi szobájában van, jöjjön! >
A testőr Ingridet az törzsfői csarnok egy messzebbi szárnyába vezeti, ahol nem is szoktak nagyon járni, itt egy kórház szint van. A szobák, ahogyan a falak a padló és a mennyezet is hófehérek, műanyagból készültek, az egész hely tiszta, a fények élesek, az illatok földi klinika illatára jellemzőek. Itt már mindenhol Végtelenek, katonák, ápolók nyüzsögnek. Végül Ingridet egy nagy hűvösebb szobába vezetik. Hátrébb egy modern, kipárnázott ágyon eszméletlenül, lecsukott szemekkel, mozdulatlanul fekszik Tubrok. A terem közepén egy középkorú, fehér ruhás és köpenyes, barnás-fekete de már kissé őszülő hajú férfi áll. Éppen leleteket nézeget. Mindenben úgy néz ki mint egy tipikus orvos, valószínűleg ő Tubrok személyi orvosa. A férfi Miller elé lép, mielőtt az közelebb menne.
< - Üdvözlöm Lady Ingrid Stephanie Miller. Sajnálom hogy ilyen körülmények között kell találkoznunk. Én vagyok Tubrok Ragal személyi orvosa. - a hangja, mozdulatai és viselkedése nyugodt - A törzsfőt megmérgezték, a mérget sikerült eltávolítanunk a véráramból. >
Egy üveg fiolát nyújt át Ingridnek, benne egy nagyon apró cseppnyi fekete folyadék, szinte észrevehetetlen távolról. A kis csepp fémes fekete színű, benne mintha szürke szilárd szemcsék áramlanának, folyamatosan mozog. Ingrid ismeri ezt a mérget a múltjából, ez a legerősebb méreg amit génkezeltek ellen is lehet használni és nagyon kis mennyiségben is már azonnal halálos. Ha megnézte a fiolát ismét a doktor hangját hallhatja.
< - A méregből egy mikrogrammal több megölte volna. A legagresszívabb méreg amivel valaha találkoztunk. Aki tette valószínűleg több időt töltött a nem halálos adag kiszámításával mint bármi mással. A törzsfő eszméletlen de állapota stabil. Maradandó károsodást nem szenvedhetett, de a testhőmérséklete magas, negyven fokos és nem tudjuk lehűteni a hőközpontja ennyin tartja. Valószínűleg a szervezete próbál védekezni, kórokozó toxinjának érzékelhette tévesen a mérget. Menjen közelebb. >
Ezzel utat enged Ragalhoz, aki eszméletlenül, forró testtel fekszik az ágyon.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 28
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 2 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Miller lányok Szomb. 05 Aug. 2017, 13:20
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Visszatérés Rocksolidba
Lady Ingrid Stephanie Miller-Osborn
Flotta tiszt, Rocksolid leendő úrnője


Játékostárs(ak) neve: Tubrok Ragal (Rocksolid törzsfője)

+18
~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~
Ingrid szavait végül is nem hagyta annyiban a párja, hanem hozzá is tett még valamit, hogy az a Birodalom, ahol minden teljesen más és az öt éves sem túl fiatal semmihez, de a világ többi részén nem így van. Saját maga pedig tudta a legutolsó Adam Osbornnal folytatott beszélgetés után, hogy a világnak nem is úgy kellene kinéznie, ahogyan most kinéz, hanem teljesen máshogy. Néhány pillanatig még gondolkodott, hogy hozzátegye, hogy lehet, hogy itt így van, de mivel ő saját maga és Birodalmi, így nyugodtan viselkedhet úgy, mint egy öt éves, mert ő maga egy roppant fiatalos anyuka és hacsak a külsőket nézzük, akkor Tubrok a maga tíz évével is igencsak elbújhatna az ő 1022-je mögött. Génkezelés ide, vagy oda, így ezek miatt is annyinak mondhatja magát, ahány évesnek érzi! Már csak azért is, mert nő volt, és egy nőt öregbíteni nem volt túl szerencsés. De végül is nem mondott ki ezekből semmit sem, nem is öltötte ki a nyelvét, így valószínűleg ez az utolsó kis játékuk is véget ért. Ahogyan a reggelijük is és már egymásnak is estek az étkezőben. Ahogyan az első menettel végeztek a korábbi kis játékukban is elmondottak alapján jöhetett a második menet, immáron a zuhanyzóban. Itt úgy folytatták a szeretkezést, hogy Ingrid kezei és az egyik lába a plafonhoz volt rögzítve és még a szeme is bekötve. Roppantul élvezte mindezt, a szeretkezés felénél azonban még meg is kérte a párját, hogy váltsanak pózt. A kis rövid közjátékban még szemtelenkedésre is volt idejük, de végül is most mindezt nem nagyon húzták sokáig, csak közös egyetértésben megállapodtak abban, hogy Ingrid roppant bevállalós és merész, és abban is, hogy Tubrok pont ezt is szereti egy nőben. Így hát ezen a módon folytatták, végül egy harmadik pózban fejezték be a szeretkezést. Még egy újabb kör tisztálkodás után mind a ketten törölközőbe bugyolálva tértek vissza a hálóba, hogy megkezdhessék az öltözködést. Itt először Ingrid rutinszerűen az úrnői ruhájába készült belebújni, de ezt a férfi szemtelenkedve szóvá is tette. Ezúttal azonban nem kapott visszavágást, csak egyszerűen átöltözött a nő másik ruhába. De mindezzel azonban úgy tűnt, hogy sikerült jól választania, mert a kérdésére meg is kapta a megerősítést, hogy elnyerte Tubrok tetszését.
< - Pontosan ez volt a célom vele – felelte elégedetten. >
Az öltözködés után sajnos realizálniuk kellett, hogy a jól eltöltött reggel mennyire elszaladt és már jócskán késő délelőttben vannak, alig két óra múlva pedig már a közös ebédjüket fogják Tubrok irodájához közel elölteni. Ingrid már várta, így legalább megnézheti majd azt az épületet is jobban nem pedig csak annyit láthat belőle, mint amit a bálon, ami ott volt. Azt érezte a párja felől, hogy szerette volna, hogyha még együtt maradnak, éppen ezért vetette fel, hogy szeretné-e, hogyha lekísérné őt a főbejáratig. Bólintott is, hogy így fog tenni, mivel úgysem titkolták, hogy együtt vannak, így ha Tubrok nem bánta, akkor kézenfogta a párját, így menjenek le főbejáratig. Ahogyan haladtak ugyan nem látott másokat, de hallotta a motoszkálásokat, beszédet, járást és egyéb hangokat, amik bizonyították, hogy nincsenek egyedül. Nem is beszélve arról, hogy a lenti tárgyak határozottan nem úgy voltak a helyükön, mint legutóbb, amikor erre jártak. Így most már különösképpen megállapíthatta, hogy határozottan jó ötlet volt az, hogy az étkezőben csendben szeretkeztek és nem pedig hangosan. A leérkezés után következhetett a búcsú, a csókot viszonozta, majd még rá is mosolygott a párjára.
< - Szia! – felelte kedvesen. – Hamarosan látjuk egymást! >
Ekkor még nem is sejtette, hogy ez mennyire hamar lesz. Mivel különösebben nem sietett, rendes sétatempóban indult el a hangár irányába. A haladás közben békésen nézelődött a folyosókon, nem siette el. Mire megérkezett a hangárba és a gépéhez lépett volna egy női hangot hallott. Hátrafordult és végigmérte az anroidot, aki egy kisebb fémtárolót adott neki oda. Még el is mosolyodott magában, hogy Tubrok még most is kedveskedik neki és milyen figyelmes a párja. Lelkesen nyitotta ki, de amit meglátott benne attól le is fagyott. Ha lett volna még szívverése és nem csak a keringették volna a vérét, akkor most valószínűleg hevesen kezdett volna el verni a szíve és meg is szédült volna, így ezeket most szerencsére elkerülte. Azonnal megérezte a mérhetetlen fájdalmat és keserűséget, ami elöntötte. Átkozta gondolatban Rojas-t és már el is képzelte, hogy miként végezne roppant fájdalmasan azzal a féreggel. A futás zaja rázta vissza a valóságba, egyszerre szólalt meg és nyitott csatornát Maniac felé.
~ Kapcsold ki az androidot azonnal, mielőtt esetleg a memóriája kárt szenved! ~ utasította hadarva. ~
< - Meghalt, ugye? – kérdezte fakón a férfi szavába vágva. >
Még saját magát is meglepte, hogy a fájdalomtól mennyire érzéketlennek tűnt a hangja. De a Milícia küldte, azaz merényletet követtek el Tubrok ellen, ismerték őt, ő maga soha sem kegyelmezett, éppen ezért feltételezte, hogy a Milícia sem fog. Még akkor sem, hogyha ez nyílt hadüzenet lett volna. Ha az őr végigtudta mondani, amit akart, akár a közbevágás után, akkor egyértelmű lett, hogy a párja még él. Bólintott a katona szavaira a fém tárolót pedig úgy szándékozik a falnak csapni, hogy az darabokra törjön, vagy beleálljon a falba, annak anyagától függően. Ezek után követni kezdte a férfit, de azért még volt pár parancs is.
< - A mérgezés híre nem juthat ki a csarnokon kívülre, ha kijut tudni fogom ki szivárogtatott és az halott ember! – mondta némileg idegesen. – Az androidot vizsgálják át, kitől kapta a dobozt, belenyúlt-e valaki a programjába, mindent! Lord Nava-nak egyelőre ne szóljanak, helyette azonban hívják ide Diederik ezredest és Elofon tábornokot, de ne szóljanak nekik előre, hogy miért, majd én tájékoztatom, hogy miért… >
~ Mikor és hogyan mérgezték meg Tubrokot? ~ kérdezte Maniac-et. ~
Remélte, hogy megteszik, amit kér, különben kénytelen lesz az említett két főt is Maniac-el idehivatni. Hamarosan megérkeztek a kórházrészlegre, remélte, hogy ide csak akkor fog majd jönni, amikor megszületik Eyjolf, de az élet közbeszólt és nem így lett. Itt meglepően sokan voltak, nem tudta, hogy alapból ennyi a személyzet és az őrség, vagy csak amiatt, hogy Tubrok most itt van. A tekintetével azonnal a párját kereste és sikerült is kiszúrnia, el is indult volna, de valószínűleg a doktor egyelőre az úját állja.
~ Mi a neve a doktornak? ~ kérdezte Maniac-et. ~
< - Én is sajnálom, hogy így kellett doktor – mondta. – Már sok jót hallottam önről Lord Tubroktól. >
Átvette a fiolát a férfitól és megnézte. Azonnal megismerte, hogy melyikről van szó, ő maga is pontosan ismerte, most már hála annak, hogy mindenből a legszélesebb körű feltöltése volt, így még az összetételtét is. A doktor szavaira bólintott, nem kellett bemutatni mindezt.
< - Tökéletesen ismerem ezt a vegyületet doktor – felelte. – Jómagam is nem egyszer használtam annak idején, amikor a Milícia kötelékében töltöttem évtizedeket. Arrafelé, génkezelt körökben közismert, ezzel még egy birodalmit is meglehet ölni, hogyha megfelelő koncentrációban kapja az illető. >
Szerencsére kellően jól tudta az érzéseit még most is uralni, hogy ne nevessen fel keserűen azon a részen, hogy mennyi idő volt ezt kiszámolni. Azt már biztosan tudta, hogy a doktornak nem volt fogalma arról, hogy a Milíciából származott a méreg. Végtére is honnan tudhatná? Ez volt talán a világ legritkább mérge, ami létezett, ha nem is az első, de a legritkábbak közül való.
< - Szerintem Rojas nagyjából annyit töltött az anyag kimérésével, amíg lekérte a megfelelő adatokat Maniac-től – felelte keserűen. – Ne becsülje túl… csak egy hitvány undorító féreg, semmi több. >
Ahogyan közelebb invitálta az orvos, akkor közelebb is lépett az ágyhoz. A hűvös helységben szinte érezte a párja lázát.
< - Ez normális velejárója a méregnek – mondta. – Még ha ki is ürül a szervezetből, akkor is iszonyatos erős görcsöket okoz és természetellenesen magas hőt egységeken keresztül. >
Ekkor azonban mosollyal fordult az orvoshoz, de azért aggódva simított végig a párja arcán.
< - Még szerencse, hogy itt vagyok, estére kutya baja sem lesz – mosolyodott el. – Készítse elő, hogy ki lehessen vezetni mindjárt kiszámolom mennyi vért Lord Tubrok testéből… az enyémmel fogjuk pótolni, ezaz egyetlen módja annak, hogy pár órán belül kiürüljön a szervezetéből az egész méreg. Ehhez kéne még a vércsoportja, mert az én vérem most 0-s, felteszem az övé nem, át kell alakítanom a véremet olyanná, mint az övé. >
Pontosan ez volt az, ami miatt nem akart Navának szólni, mert biztosra vette, hogy a fiatalabb Ragal nem hagyná, hogy Ingrid hozzáérjen Tubrokhoz, a nőnek meg türelme sem ereje nem volt ahhoz, hogy a másik férfival veszekedjen. Az adatokkal, amiket tudott számolni kezdett, ha volt, amit nem tudott, akkor Maniac-et is igénybe vette, és így kijött, hogy nagyjából három liter vért kell adnia a férfinak, hogy a biztonságos határon túl legyenek. Ha közben megkapta azt, hogy milyen vércsoportú Tubrok, akkor koncentrációval elkezdte a saját vérét átalakítani 0-ról a megfelelőre.
< - Három liter – mondta végül. – Ennyi vért kell adnom, hogy biztosa menjünk. Megtenné valaki, hogy a konyháról hoz bármilyen ételt a számomra? Ennyi vérveszteséget még én is megérzek és pótolnom kell az elvesztett energiát, hogy regenerálni tudjam a véremet. >


template nélkül:

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Rocksolid - Page 2 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 2 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Bishop Vas. 06 Aug. 2017, 22:57

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~

A reggeli közben mialatt a napi programot beszélik meg egy kisebb játék bár inkább szemtelenkedés alakul ki a szerelmesek között. A viselkedésére és a korára vonatkozó játékban igencsak sok visszavágása lenne még Ingridnek, de végül egyiket sem mondja el hanem annyiban hagyja az egész kis játékot és ezzel le is zárja. A reggeli, a szeretkezés és a fürdés után következik az öltözködés. Mialatt veszik fel a ruháikat Ragal szemtelenkedése nyomán újabb lehetőség nyílna egy szópárbajra, de helyette Miller egy kosztümmel lepi meg  a párját. Láthatóan el is nyeri annak a tetszését. Nem is csoda a nő elégedett válasza.
A kellemesen eltöltött reggel miatt az idő igencsak elszaladt, így ideje volt indulni, de Tubrok nem igazán akarta mindezt, ezért kérte meg Ingridet hogy kísérje el. Mialatt lefelé haladnak a lépcsőkön – kéz a kézben – Ingrid valóban láthatja nyomát annak hogy mások is vannak a csarnokban. Valóban nem olyan kihalt a hely mint korábban tűnt. Lent a főkapunál a szerelmesek először csókkal majd szóban búcsúznak. Valóban igen hamar látják egymást, bár nem úgy ahogyan eltervezték korábban. Ingrid már a hangárban van amikor az „üzenetet” megkapja. Hirtelen nagyon sok keserű érzés fut át Ingriden, de szerencsére nem lesz rosszul, nem is tudna az lenni. A futás hangja téríti magához és az első gondolata meglepő módon Maniac felé irányul. A Mesterséges Intelligencia végül úgy dönt mivel amúgy lenne hozzáférése a nőnek az androidhoz így elvégzi a feladatot és leállítja. Ez meg is történik. A megérkező őr szavába vág, a halálra vált hangú kérdésre az őr csak a fejét rázza és ugyanúgy végigmondja amit akart, mint egyébként. Ezután a nő a fémtárolót a falnak csapja, de a fal messze van így a tároló is széttörik és kissé a fal is megsérül, viszont mindezzel már nem foglalkozik. Az őr a klinikai részre kíséri őt de már séta közben vannak parancsai.
< - Értettem Lady Ingrid, intézkedem. – feleli az őr. >
Mindez még nem elég a nőnek és Maniac-tól is információkat kér. Maniac azt a választ adja, hogy az egyik androidot programozták át és az rakta a mérget Tubrok italába amit indulás után ivott meg. Pontos időt is kap, ami nagyjából tíz percnek megfelelő másodperc. Végül Ingrid megérkezik a kórterembe. A párját azonnal meglátja de előtte még az orvossal kell beszélnie. Maniac-től lekéri a férfi nevét, Arbent Tarogg-nak hívják az orvost, Tubrok Ragal személyi orvosa.
Az orvos tájékoztatja Ingridet a történtekről, Tubrok állapotáról és a fiolát is odaadja benne a méreggel. Miller azonnal felismeri a mérget. Nem titkolózik és gyakorlatilag rögtön elmondd mindent ami tud és eszébe jut. A doktor minderre furcsa pillantást vet rá.
< - Elnézést, ezek szerint biztosan tudja ki tette ezt? >
Kérdezi meglepődve. A méregre vonatkozó információkat lejegyzeteli. Végre Ingrid közelebb léphet Tubrokhoz és meg is érintheti őt. Szerencsére már nem olyan állapotban van mint előbb, már ötlete is.
< - Én magam is erre a kezelésre gondoltam, kérni akartam Öntől a véradást. Véleményem szerint három egység vért kellene kicserélni. Lord Tubrok vércsoportja kettes. >
A doktornak láthatóan jobb kedve lett attól hogy Ingrid is ugyanúgy akarja meggyógyítani a férfit és ő is optimistának tűnik. Ragal vércsoportja a régi rendszer szerint B+. A megfelelő információk birtokában Ingrid nekiláthat a vérének átalakításához. Ehhez erősen kell koncentrálnia és pontosan elképzelnie és parancsba adnia mit csináljon a teste. A többit a szervezete elvégzi. Az őrök – nem szolgálók – hoznak számára különféle ételeket és sok vizet, az orvos szerint arra lesz szüksége. Időközben Diederik is megérkezik. Nem siet el semmit először tájékozódik az őröktől és az orvostól, mielőtt Ingridhez menne.
< - Lady Ingrid, sajnálatos körülmények között találkozunk újra. Biztos abban ez a módszer a legmegfelelőbb Tubrok kezelésére? – kérdezi a birodalmi nőt megerősítésére várva – Nem akarja értesíteni az öccsét? Nehezményezni fogja ha nem értesül. >
Diederik láthatóan nem aggódik, már biztos benne hogy Tubrok túléli és Ingrid vére teszi a dolgát. Helyette már más problémákon töri a fejét. Megvárja Ingrid válaszát, aztán attól függően mit mondanak, hátrébb vonul.
Ingrid a vérét hosszabb idő után tudja teljesen átalakítani, amint ezzel kész az orvos és egy asszisztens azonnal elkezdi kis szögletes tárolókba levenni a vérét. Mialatt az első tároló telik meg a fiatal Elofon is megérkezik. A fiatal tábornok meglepődve tapasztalja hogy csak Diederik és Ingrid van itt rajta kívül, mintha nem tudná mit keres itt. Ő a felettesétől, Diederiktől kér információkat. Utána ő is látogatást tesz a nőnél.
< - Üdvözlöm Lady Ingrid. Miért engem hívatott? Miben tudok a szolgálatára állni? A Sivary volt, ennyire előre törnek? >
Teszi fel a kérdéseket sorban. Attól függően milyen feladatokat kap aszerint cselekszik ő is.
A hat tárolónyi, azaz három egységnyi vér levétele után nekilátnak a vérkicserélésnek. Tubrok egyik karján ki, mások karján be áramlik a vér, először leveszik, aztán Ingridét beadják. A vércsere gond nélkül megtörténik és onnantól már csak idő kérdése mikor ébred fel a férfi. Ha akarja ezt Ingrid másokkal vagy akár teljesen egyedül is kivárhatja a párja ágya mellett.
Egy óra telik el mire Tubrok kinyitja a szemeit, immáron teljesen jól utóhatások nélkül.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 28
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 2 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Miller lányok Hétf. 07 Aug. 2017, 13:56
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Visszatérés Rocksolidba
Lady Ingrid Stephanie Miller-Osborn
Flotta tiszt, Rocksolid leendő úrnője


Játékostárs(ak) neve: Tubrok Ragal (Rocksolid törzsfője)

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~
A pár reggele nagyon jól telt, egészen addig a pontig, amíg el nem váltak egymástól. Néhány perccel később ugyanis Ingrid már az egyik lehető legrosszabb hírt kapta meg, elsőként az androidtól, utána pedig nem mástól, mint az egyik katonától. Még mielőtt a katona odaérhetett volna azelőtt kikapcsoltatta az androidot Maniac-el, aki szerencsére meg is tette mindezt, mert egyébként is volt jogosultsága minden felett a csarnokban, hála annak, hogy Tubrok engedélyt adott neki erre a rendszeren keresztül. Ekkor még gyorsan rá is kérdezett arra, hogy a párja meghalt-e, de a fejrázásból tudta, hogy nem így van. Ha az a rohadék megölette volna, akkor már a Milíciánál lenne és kivégezte volna Rojas-t, így azonban nem tehette meg, mert akkor minden bizonnyal megölnék Tubrokot és minden földi barátját. Így most ki kellett várnia az időt, amikor bosszút állhat. Amíg haladtak a kórház részleg felé elég sok parancsa is volt az őr irányába. Nem tudhatta egyelőre, hogy mennyire fogadták el őt még itt, főleg, hogy személyesen egyik őrrel sem találkozott még, csak kettőt látott az ajtók előtt, amikor csókolózva hozta be Tubrok az épületbe még a tárgyalások alatt. De ezen felül még másokat nem látott. Szerencsére nem kellett semmilyen extra fenyítés, vagy kérlelés, mert a parancsokat egyből elfogadta a férfi. De azért még a biztonság kedvéért úgy döntött, hogy Maniac-től is kér információkat, hogy mikor és ki mérgezhette meg a párját. A reggelit kizárta, ahhoz képest túlságosan is sok idő telt el, vagy szépen lassan már jó ideje, de nem, az nem a Milícia és nem is Rojas módszere. Gyorsan, fájdalmasan, a lehető leghamarabb, ez sokkal jobban illett rá.
~ Tudni akarom, hogy ki programozta át az androidot, kitől kapta a mérget az android… és azt is, hogy azaz android volt-e, aki nekem hozta a csomagot. Ha nem, akkor az érintetett irányítsd a bejárat utáni központi részbe és deaktiváld! ~ üzente Maniac-nek ingerülten. ~
Hogyha megkapja az egy, vagy két képet Maniac-től az elméjébe, hogy kik az érintett személyek, akkor előveszi a kommunikátorát és kivetíti a két alakot az őrségnek. Ha csak egy személy volt a tettes, akkor egyes számban beszél, ha ketten voltak tényleg, akkor többesben.
< - Az elkövetők, ők programozták át az androidot és adták oda neki a mérget, amivel Lord Tubrokot megmérgezték. >
Igazából még megkérdezhette volna, hogy hol vannak és azt is elmondhatta volna, de ezek csak kishalak voltak, úgyis tudta, hogy ki a tényleges tettes, de az meg érinthetetlen, így legalább az őrség, a hírszerzés és a titkosszolgálat is lefoglalja magát, amíg ennek a végére jár és elkapja a tetteseket. Ezek után találkozott az orvossal, akinek a nevét azonnal le is kérte Maniac-től és meg is kapta. Ő pedig már tájékoztatta is arról, hogy mi történt, mik a tünetei Tubroknak és még a mérget is átadta. Ingrid azonnal megismerte, hogy mi az, ennek pedig hangot is adott. Látta az orvos meglepett és furcsa tekintetét, de már hozzá szokott, hogy gyakorta viszonyulnak így hozzá. Arra bólintott, hogy tudja is, hogy ki volt az elkövető.
< - Igen, tudom – mondta. – Rojas, a Vörös a neve, a Milícia egyik tagja. Van egy kis közös múltunk még a Rocksolid létrejötte előttről… vagyis egészen pontosan nincs, mert folyamatosan kikosaraztam mind üzleti, mind egyéb téren. Ezt mindig is nehezményezte… de ez már „nevetséges” és kicsinyes… Figyelmeztetés volt nekem… az én hibám. >
Bűntudata volt, hogy még csak nem is kompenzálhatja azzal, hogy ő maga megöli azt, aki ezt tette. Végül már odamehetett a párjához és megérinthette. Szinte azonnal ötletelni kezdett, hogy miként lenne a legcélszerűbb és leggyorsabb az, hogy meggyógyíthassák. Végül is a vérátömlesztés volt az, amire jutott és ennek hangot is adott Tarogg doktornak. A férfi is egyetértett ezzel ő maga is így gondolta és a három egységnyi vér is stimmelt mind a kettejüknél.
< - Ha így egyet értünk, lássunk is neki – engedett meg egy halvány mosolyt. >
Látta, hogy megkönnyebbült és jobb kedvű lett a doktor mindezek után, aminek ő maga is örült. Közben még Maniac-hez is beszélt meg a doktornak, hogy mikre lesz szüksége, de már nekilátott koncentrálni is, hogy megváltoztassa B+-ra a vércsoportját a „0+„-ról. Amíg erre koncentrált erősen, szemét lecsukva hallotta és érzékelte, hogy Diederik is megérkezett, a férfi hamarosan oda is lépett hozzá, ő maga feltett a kezét és meg is szólalt.
< - Egy pillanat ezredes – kért elnézést tőle. – Mindjárt végzek. >
Pár másodperc múlva, amikor már tényleg utasította a saját testét a változásokra, nyitotta ki a szemeit.
< - Elnézést, a vércsoportomat módosítottam olyanra, amilyen Lord Tubroké – mondta. – Igen, biztos vagyok. A vérem is tele van nanobotokkal, amiknek a regenerációja megegyezik a testemével. Ami most már sokkal gyorsabb, hatékonyabb hála annak, hogy Flottás vagyok. Így, ha ez bekerül Lord Tubrok véráramába az egész testébe eljut és mindenhol, minden sérülést, betegséget rendbe hoz. Még a korábbi hegeket is, illetve az összes kialakulóban levő gondot is orvosolja. Ezek után még egységekig működnek majd a nanobotok a szervezetében, így hosszabb távon lesz olyan egészséges, mint még soha életében. Részben olyan, mintha egy rövid időtartamú kezdetleges génkezelést kapna. Fiatalosabb lesz, lassabban fog öregedni, amíg a vérem benne van, energikusabb, és minden jelenlegi orvosi problémája is végérvényesen megszűnik. >
Nem akarta hangosan kimondani, hogy mostantól nem lesz problémája a nemzőképességével sem, mert a spermiumszáma is rendeződni fog. Tudta, hogy ezért lehet, hogy haragudni fog a férfi, mert nem akarta megműttetni magát, mert jól érezte így magát, de most a spermiumképződése is jócskán csökken az átlagosra, és mellette könnyebben tud majd gyermeket is összehozni, mint eddig. Arra, hogy Navát is értesíteni kellett volna, azon láthatóan elfintorodott, tudta, hogy kellett volna, de…
< - Majd, ha Lord Tubrok magához tért – mondta. – Direkt nem szóltam neki, soha sem engedte volna azt, hogy a véremet adjam, vagy kezeljem a bátyját. Ön is pontosan tudja, hogy miként viseltet az irányomba, nem segített volna főleg, hogy miattam történt az egész. >
Közben érezte, hogy a vére is változott, majd amikor már az egész testében átalakult, akkor szólt az orvosnak, hogy most végzett ezzel és nekiállhatnak a következő fázisnak. Azaz levenni a vérét, kivezetni Tubrokét és annak a helyére az övét. Ha nem ellenezett az orvos, akkor saját magát szúrta meg ott, ahonnan a legjobban és legkönnyebben tudta a megfelelő mennyiségű vért kivezetni. Ez valószínűleg nem a karja, hanem a kulcscsontja alatti artéria volt, ahova egyébként kanült is vezetnek be nagyon gyakran. Miközben az első adag vért vették le, aközben érkezett meg Elofon. Látta rajta Ingrid, hogy mennyire meg van illetődve és meglepve, hogy csak ők hárman vannak itt. Hamarosan pedig oda is jött a nőhöz.
< - Tábornok! Nem a Sivary volt – rázta meg a fejét. – A Milícia… ha levették a harmadik egység vért is és kissé odébb tudunk húzódni, akkor ismertetem önnek és az ezredesnek is, hogy miért is kérettem ide önöket – ígérte meg. >
Amint a megfelelő mennyiségű vért levették, akkor megpróbált felállni, bár valószínű, hogy igencsak megszédült és meg kellett kapaszkodnia valamiben. Életében annyi vért csak az Árnyékhadsereg és a Fagyhadsereg kötelékében a kiképzéseken vesztett, azóta sem. Amíg a vért kicserélik, addig akart beszélni a két férfival, így valószínűleg kóvályogva, halálsápadtan kért egy szendvicset, vagy süteményt és egy nagy pohár gyümölcselvet magának, azokkal igyekezett kissé odébb húzódni a tábornokhoz és ezredeshez. Ha nem tudtak csöndesebb sarokba húzódni, akkor az őrséget időlegesen kiküldte és csak a Végtelenek maradtak.
< - Az egész elején kérem ezredes, üljön le, szüksége lesz rá – mondta. – Mint említettem ez nem a Sivary volt, hanem a Milícia… egy figyelmeztetés, nem a Rocksolidnak, hanem nekem. Egy régi ismerősöm üzent így, hogy nehogy elfelejtsem, Rojas. Mint korábban mondtam a Rocksolid létrejötte előtt közel 75 évig voltam a Milícia területén és nagyon magasra jutottam a hierarchián belül. Akkor találkoztam ezzel a féreggel, akit minden lehető módon elutasítottam, mind üzleti, mind szexuális közeledését. Mint látszik soha sem felejtette el… megfogom találni a módját, hogy likvidáljam ezért. Most már nem fog tudni többé ilyet tenni, HPI technológiájú méregszondákat helyezek el a csarnokban, és Lord Tubrok irodájában. Az őrségnek már kiadtam, hogy kiket kell keresniük, ki programozta át az androidot és ki hozta a mérget… mivel ezek után már tényleg nem fogom tudni kivonni magam a földi politikai életből kénytelen leszek lépéseket tenni, hogy miattam senkit se fenyegethessenek meg, vagy ne követhessenek el merényletet ellene. Kénytelen leszek olyan információkat kiszivárogtatni magamról, amit a legközelebbi barátaim sem tudnak, amit lényegében csak az Osborn család és Lord Tubrok tud. Mivel önökben, kettejükben bízhatom meg a legjobban a Vezérkarban, a többiek egyelőre túlságosan is ellenségesen viseltetnek irányomba, így ezért önökkel osztom meg elsőként ezt. Önökre bízom, hogy elmondják-e a többieknek, vagy megvárják, amíg kiderül a számukra is… >
Itt néhány pillanatra elhallgatott, azért ezt annyira nem volt egyszerű közölni, főleg nem itt és így.
< - Azt tudni kell, hogy hiába vagyok az 1023.évemben még mindig mind a mai napig napi szinten állok kapcsolatban az apámmal… akit… akit egyszerűen csak úgy ismerhet a világ, mint U7. Igen, az egyik UP2 az apám. >
Sejtette, hogy félelmet fog látni a másik két arcán, és még arra is felkészült, hogy az ezredes esetébe orvost is kell hívni, mert a szíve nem bírhatja ezt az információt. És akkor még azt nem is mondta, hogy az anyja és az apja egyike azoknak az isteneknek, akikben hisznek. Ha mind a két férfi megnyugodott, akkor szólalt meg ismét.
< - Ennyit szerettem volna elmondani önöknek, illetve még a tábornoknak lenne egy ajánlatom – mondta. – Mivel ön Elofon tábornok roppant tehetséges fiatalember, aki sok mindenben emlékeztet önmagamra, mint amikor annyi idős voltam, mint ön. Tudom, hogy önben megbízhatok és nem fog minket elárulni, így lenne egy ajánlatom. Kár lenne a tehetségét veszni hagyni és nem tudja itt jobban fejleszteni ezeket, úgy láttam, hogy önhöz eléggé közel állnak a birodalmi eszmék, merevség és még sorolhatnám. Szeretném tanítani önt, amivel méginkább az állama és a Vezérkar hasznára lehet. Szeretném olyan szintű logikára és gondolkodásmódra kiképezni, amivel mi, vagy én rendelkezem. Ezzel komplex feladatokat lenne képes hihetetlen gyorsan átlátni, megoldani fejben bármiféle számítógépes segítség nélkül. Mindennek nagy hasznát vehetné a stratégiák kidolgozásában és az ellenséges haderők következő lépésének kiszámításában. Nem kötelező, de úgy vélem, hogy ön örömmel vágna bele egy efféle kihívásba. >
Még megvárta a válaszokat, esetleges reakciókat.
< - Lord Navát pedig értesítem majd, hogyha Lord Tubrok magához tért – ígérte meg Diederik-nek. – Ezért hivattam önöket ide, remélem nem vontam el nagyon a feladataiktól önöket. Ha gondolják maradhatnak még, örülnék neki és szerintem Lord Tubrok is. >
Ezek után, hogyha nem volt már más, akkor egy székkel tért vissza Tubrok ágya mellé, hogy ott várja ki, amíg a párja magához nem tér. Közben azért evett és ivott is, amíg nem érezte, hogy a szervezete teljesen regenerálta magát. Úgy ült az ágy mellett, hogy egyik kezével a párja kezét fogta, a másikkal az arcát és a fejét simogatta. Ettől kezdve egy pillanatra sem mozdult el onnan, aggódva várta, hogy felébredjen a férfi. A bűntudat még mindig mardosta és csak akkor nyugodott meg, amikor Tubrok végül felébredt. Kedvesen, aggódva, de mégis szerelmesen mosolygott rá ekkor.
< - Hogy érzed magad álomszuszékom? – kérdezte halkan és aggódva. >


template nélkül:

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Rocksolid - Page 2 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 2 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Bishop Szomb. 12 Aug. 2017, 23:24

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~

A remek reggel után a folytatás igazán rémes a pár számára. Ingrid mielőtt távozhatna megkapja a rossz híreket, szerencsére nem a lehető legrosszabb híreket ebben a helyzetben. Valamennyire higgadt tud maradni és azonnal parancsokat kezd osztogatni, a jelenlévő egyéneknek és Maniac-nak is. A Mesterséges Intelligenciától megkapja a tettes nő arcképét és alap adatait. Ezeket rögtön át is adja az őrségnek. Az információk és parancsok kiadása után Ingrid meg is érkezik a klinikai részhez és Tubrok betegszobájába. Az orvostól azonnal megkapja a tájékoztatást és a mérget is. Ingrid ekkor elárulja pontosan tudja ki volt a tettes és tudja miért tehették ezt. A doktor nem próbálja meggyőzni arról hogy nem Ingrid hibája, tudja hogy a nő úgyis saját magát hibáztatná.
< - Ah, roppant sajnálatos... - mondja együttérzően. >
Végül Ingrid közelebb mehet Tubrokhoz. Végigsimít a férfi forró arcán, aztán rögtön ötletelni kezd. Az ötletei szerencsére teljesen megegyeznek a módszerrel amit az orvos akart javasolni, így nincs más hátra mint nekilátni a munkának. Mialatt a vérét alakítja át Miller Diederik meg is érkezik és beszélni kíván vele, természetesen a megfelelő tájékozódás után. Az ezredes láthatólag örül annak milyen munkára képes Ingrid vére a törzsfőben.
< - A lehető legjobb megoldásnak hangzik. >
A fintor feltűnik az idős férfinak amikor Navát említi, de nem hozza szóba, annál előzékenyebb, úgyis tudják mindketten hogy Ingrid és Nava nem kedveli egymást. Rögtön ezután ezt ki is mondja a nő.
< - Tudom. Legyen ahogyan ön kívánja Lady Ingrid, tartsuk Lord Tubrok egészségét elsősorban és a rokonok értesítését másodsorban. >
Közben Miller is végez a vére átalakítással és kezdődhet a vérének a levétele. A procedúra közben érkezik meg a valóban kissé megilletődött Elofon. Elofon láthatóan meglepődik a Milícia említésén, a Shivary sokkal logikusabb lett volna számára. De ő sem szól erre semmit csak tudomásul veszi, később beszélhetnek és arrébb vonul. Ha Ingrid a vére levétele közben iszik vizet, akkor egyáltalán nem megterhelő a vére levétele számára, de egyébként sem túlzottan az mivel már Flottás. Miután Ingrid végzett és az orvos munkája jött el, arrébb tud vonulni a két katonai vezetővel. A mondandója kiakasztó lesz a két földi számára és ezt ő is tudja. Hosszan felvezeti a lényeget, ami alatt csendben hallgat a két férfi. Egy pillanatra meg kell állnia előtte. Amit bejelent azzal teljesen kiakasztja a két férfit, teljesen fehérré sápadnak mikor felfogják mindezt. Végül Diederik tud kinyögni valamit.
< - Értjük Lady Ingrid... Meg kell kérdeznem, az apja küldte ide Önt? >
Kérdezi próbálva megállapítani mennyire is vannak nagy veszélyben mindannyian. Láthatóan a két férfi túlaggódja a dolgot. Ha ez még nem lenne elég Elofonnal, a nő az ajánlatával is "fejbe csapja" őt.
< - Nem mondhatok nemet az ajánlatára Lady Ingrid. Mivel érdemeltem ki a figyelmét? >
Elofon láthatólag nagyon meg van lepődve és illetődve ezen is, de örül annak hogy Ingrid ennyire figyel rá és ilyen ajánlatot tett a számára. Közben Diederik is kezdi összeszedni magát.
< - Remélem nem rabolja el a fiatal tábornokot tőlünk. >
Jegyzi meg sajátos idős humorával. A válaszok és egyebek után a három személy visszatérhet Tubrok ágya mellé várni hogy a férfi felébredjen.
Az ébredés után Tubrok láthatóan örül Ingrid kedves szavainak, de egyúttal meg is van lepődve.
< - Mi történt? Megmérgeztek? Nem érzem semmilyen hatását. >
Egy idő után - miután Tubrokkal már beszéltek - a személyi orvos is megérkezik és elmondja a férfinek mi történt és milyen mérget mostak ki a szervezetéből és hogyan gyógyították meg őt. Ezt akkor is megteszi ha közben ezek már elhangzottak.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 28
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 2 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Miller lányok Kedd 15 Aug. 2017, 00:02
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Visszatérés Rocksolidba
Lady Ingrid Stephanie Miller-Osborn
Flotta tiszt, Rocksolid leendő úrnője


Játékostárs(ak) neve: Tubrok Ragal (Rocksolid törzsfője), Diederik ezredes, Elofon tábornok, dr. Arbent Tarogg és a személyzet

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~
Amint az első sokkon túljutott Ingrid és már képes volt arra, hogy parancsokat osztogasson, azonnal lekérte a merénylő, vagy merénylők nevét Maniac-től. Egyetlen egy nőről kapott adatokat, így csak ezt tudta átadni az őrségnek, hogy kit is keressenek. Hamarosan meg is érkeztek a kórházrészlegre, ahol találkozhatott is a párja személyi orvosával. Mind a ketten sajnálták, hogy ilyen körülmények között kellett elsőként találkozniuk. Ki is mondta itt, hogy tudja, hogy ki tette és miért, annak örült, hogy nem kapott semmiféle pátyolgatást, vagy vigasztalást a férfitól, valóban jól sejtette, nem tudta volna meggyőzni, hogy ne magát okolja a nő mindazért, ami történt. Rövid beszélgetés után végre valahára odamehetett Tubrokhoz. Még hozzá sem kellett érnie, de máris érezhette, hogy mennyire forró a párja szervezete. Alig kellett pár másodpercet gondolkodnia és máris mondta, hogy mi lenne a legjobb megoldás arra, hogyan tudnák hamar meggyógyítani. Az orvos is pont erre gondolt, így neki is látott annak, hogy átalakítsa a vérét olyan vércsoportra, amivel a párja is rendelkezett. Amíg ezzel foglalkozott érkezett meg Diederik, akivel rögtön beszélt is. Kifejtette a férfinak, hogy miért is azt a kezelést választották, amit. Látta a megkönnyebbülést a férfin, ahogyan realizálta, hogy Tubrok a lehető legjobb kezekben van és minden rendben lesz vele. Ingrid pedig annak örült, hogy hazudnia sem kellett ezzel kapcsolatban, mert tényleg így volt, ahogyan mondta.
< - Ennél már csak az lenne biztosabb módszer, ha génkezelést kapna, de azt tudjuk, hogy nehézkes lenne. Így tényleg ez volt a lehető legjobb választás. Pár óra és semmi baja sem lesz – ígérte meg. >
Ezek után még az idős férfi felemlegette, hogy Navát is hívni kellene, azonban azt nem tudta, hogy Ingrid teljesen semlegesen tekint a fiatalabb Ragalra, és csak Nava az, aki ellenséges irányába. A nő már régen megtanulta, hogy miként ne foglalkozzon az efféle dolgokkal és ha akarta volna, akkor könnyedén Ászt csinálhatott volna a másik férfiból.
< - Önt elsőlegesen, mint a család tagját kérettem ide, rokonként – felelte kedvesen. - És csak másodlagosan a Vezérkar tagjaként. >
Ezt direkt nem túl hivatalosan, hanem közvetlenebbül mondta, szerette volna, hogyha a férfi is tudja, hogy elfogadja Tubrok döntését, hogy mennyit jelent neki az idős férfi, megérti és teljes mértékben tiszteletben tartja mindezt. Amíg a vérvétel zajlott, addig Elofon is megérkezett. A vérvétel közben tudta, hogy innia kellene, hogy kevésbé legyen hatással rá ennyi vér elvesztése, de annál idegesebb volt, mintsem megtegye mindezt, még ha külsőre nem is látszott ez. Elofonnak is elmondta, hogy mi történt, látta, hogy a fiatal férfit meglepte az, hogy nem a Sivary tette mindezt, tényleg logikus lett volna ebben az időben mindez, de most mégsem erről volt szó. Amint levették a vérét, akkor állt fel kissé gyengén. Most, amíg beszél majd a két férfival előtte ivott egy kicsit, majd utána is szándékozott meg egy-két sütit megenni. Akkor már magához méltón összeköti a kellemest a hasznossal. Mikor nekilátott a két férfival beszélni tudta, hogy kiakasztja őket, nem is kicsit, így inkább megkérte előre az ezredest, hogy üljön le, mert jobb lesz neki. A hosszasabb felvezetés után ki is mondta hangosan, hogy U7 az apja. Mindkét férfi legalább olyan hófehér és sápadt lett, mint saját maga volt, de erre számított. Diederik szavain nem tudott nem elmosolyodni.
< - Maximum azért, hogy legyek boldog, mert elégedett a választásommal és azért, hogy vigyázzak a Rocksolidra a lehető legjobb tudásom szerint – mosolyodott el. – Nem, és a fel nem tett kérdésükre a válaszom úgyszintén nem, nem ő volt Indiában. Ő mindig is az űrben levő dolgokat vezette. A Zuhanás óta nem járt a bolygón, jelen pillanatban négy dolog van, ami érdekli ezen a bolygón. Az egyik Stephanie Miller, az anyám, akibe mind a mai napig halálosan szerelmes és generálja magának ezeket az érzelmeket. A másik három személy, Aesa és Yrsa Miller, a húgaim, a negyedik jómagam. Önök nincsenek veszélyben, soha sem lesznek. Amit mondtam azt is jól értették, hallották, ő a legemberibb UP2, noha neki személy szerint már nincsenek érzelmei, hiszen javarészt géppé alakították, de még mindig generálja azokat, hogy soha se veszítse el őket. Több, mint négyszáz éve ostorozza magát, azóta, hogy az anyám nincs velünk és várja, hogy egyszer hazatérjen. Hány olyan embert tudna mondani ezredes, aki ennyi idő után is így tenne? >
Érezhetően költői kérdés volt és nem várt választ rá, remélte, hogy sikerült megnyugtatnia a két férfit, hogy tényleg nincs félnivalójuk. Ahogyan ebbe belegondolt és már tudta, hogy ez a négyszáz év a negyede annak, amióta szeretik egymást a szülei még fájdalmasabbá tette számára azt, ami történt Tubrokkal és azt, hogy ő soha sem tarthat ki ennyi ideig Tubrok mellett, mert a férfi csupán halandó volt hozzá képest. Ezek után mondta el Elofonnak, hogy szeretné őt tanítani, akit ezzel mégjobban letaglózott, mintha nem lett volna elég az előző, most akkor még ez is itt volt. Természetesen szándékában állt válaszolni, mindezt pedig meg is tette Elofon szavai után.
< - Mint említettem, túlságosan is emlékeztet önmagamra, amikor olyan idős voltam, mint ön – felelte. – És mivel ön jó, nagyon jó, nem igen van hely a Földön, ahol tovább fejleszthetné a tudását. Viszont felteszem, hogy szeretné fejleszteni, hogy még jobb legyen, még többet tudjon. Így ezekből következik, hogy kár lenne egy ilyen tehetséget veszni hagyni csak azért, mert a Birodalmon belül született. A tehetségével még a Flottában is sokra vihetné. >
Diederik is megszólalt, azon pedig elmosolyodott és megcsóválta a fejét.
< - Nem ezredes, nem rabolom el önöktől, csak gondoskodom róla, hogy mégjobban a Vezérkar hasznára lehessen. >
Ígérte meg az idős férfinak. Ezek után visszatértek Tubrok ágya mellé. Amíg várakoztak, addig az étkezés és ivás után Ingrid nekilátott annak, hogy visszaváltoztassa a saját vércsoportját az eredetire, amivel rendelkezett, azaz 0-ra. Ez valószínűleg ismét nagyobb koncentrációt igényelt tőle és jó pár perceset, de mindezzel számolt is. Ezek után pedig várakozott arra, hogy a párja felébredjen. Mindez bő egy órával később meg is történt, ekkor kedvesen köszöntötte őt, szerelmesen szurkálódva. Érezte azonnal a férfi felől, hogy ez jól esett neki és azt is, hogy nincsenek fájdalmai, tökéletesen jól van. Tubrok pedig nem is tudta még, hogy mindez mennyire igaz. Hirtelenjében három kérdést is kapott, amikre bólogatott is, majd amint befejezte azokat Tubrok, akkor nekilátott válaszolni is.
< - Igen, megmérgeztek, az én hibámból – felelte keserűen. – Az egyik Milíciás ellenfelem, ellenségem tette egy ügy miatt, ami régebben történt, minthogy a törzseitek egyáltalán Skandináviába jöttek volna… Egy speciális mérget használt, olyat, amivel még Birodalmit is lehetne ölni. Az orvosod már azelőtt kivonta a szervezetedből mielőtt az őr visszaért volna velem ide. Azonban a méregnek van két mellékhatása, egységekig tartó iszonyú görcsök, fájdalmak és folyamatosan fenntartja a hőt 40 egység körül. Az egyetlen megoldást választottam, választottuk, ami segíthet rajtad. Háromegységnyi vért kaptál az enyémből, egy ideig benned több volt a véremből, mint bennem – mosolyodott el. – Ez teljesen meggyógyított, minden létező egészségügyi gondoddal együtt. Soha sem voltál olyan egészséges, mint most. valószínűleg érezni fogod, hogy élesebbek az érzékeid, könnyebben gondolkodsz, megnő az állóképességed és még sorolhatnám. Mivel ilyen sokat kaptál a véremből jó pár egységig élvezheted az előnyeit, picit olyan lenne, mintha kisebb génkezelést kaptál volna, aminek egy idő múlva elmegy a hatása… Idehívtam az ezredest és a tábornokot is, hogy tájékoztassam őket az állapotodról, az öcsédet még nem, mert soha sem hagyta volna, hogy segítsek neked, őt a rendszer most fogja értesíteni, hogy magadhoz tértél. Megadtam annak az adatait az őrségnek, aki átprogramozta az androidodat, egy nő volt. Akkor mérgeztek meg miután elindultál, az elválásunk után, amikor ittál, abban a vízben volt a méreg. Annyira sajnálom… ha nem akarsz látni emiatt, akkor elmegyek, csak biztos akartam lenni benne, hogy már jól vagy – fejezte be keserűen. >


template nélkül:

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Rocksolid - Page 2 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 2 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Bishop Pént. 18 Aug. 2017, 16:34

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~

Ingrid amint közel ért a párjához megérezte annak forróságát és a férfi tényleg eszméletlen volt. Szerencsére nagyon hamar végiggondolja mi lenne a megfelelő megoldás és ez egyezik Tubrok személyi orvosának ötletével. Hamarosan megérkezik Diederik aki a megfelelő tájékozódás után Ingridet kérdezi. A nő itt megígéri hogy Ragalnak pár órán belül semmi baja sem lesz és ez a megoldás a lehető legjobb. Ennek az idős férfi láthatóan örül.
< - Remélem a legjobbakat. Ha eszerint történik minden pár óra és újra nyugodtak lehetünk. – feleli bizakodva az ezredes. >
Még mielőtt lezárnák a beszélgetésüket Diederik Navát is szóba hozza. Ingridnek már megvan a terve és a magyarázata is miért csak később akarja idehívatni a párja testvérét. A kijelentés miszerint elsősorban családtagként és másodsorban vezetőként hívatta ide Diederiket Ingrid jól esik a férfinak.
< - Kedves öntől Lady Ingrid. >
Már a vérvétel során Elofon is megérkezik, a fiatal férfi sem először Millert kezdi kérdésekkel bombázni hanem kideríti másoktól mi történt és csak azután megy az úrnő színe elé. Meglepetés éri mikor kiderül nem a Sivary hanem a Milícia tette.
Mivel Ingrid a vérvétel alatt nem foglalkozik sem a táplálkozással sem a regenerációval mert annyira ideges – még ha nem is látszik rajta – utólag kell mindezt megtennie. Az evés és ivás után a két katonai vezetőt, vezérkari tagot hátrébb hívatja és átadja nekik az információt. Jócskán kiakasztja a két földit azzal amit elmond. A további információk amelyeket elmond az apjáról sem túl megnyugtatóak, inkább csak még nyugtalanítóbbak a földi vezetők számára. Végül Diederik tud most is megszólalni.
< - Értjük Lady Ingrid… - egy pillanatot kivár – Úgy tudom önökre, birodalmiakra a hosszú életük és a garantált biztonságuk miatt jobban hatással vannak az érzelmi hatások. >
Elofon most kezd rájönni milyen veszélyes nőbe is sikerült beleszeretnie és nem igazán tudja hogyan érezzen ennek kapcsán. Ingrid pedig az előbbi után még jobban a hálójába húzza a férfit mikor felajánlja neki hogy külön képzi őt.
< - Nem tudom hogyan köszönhetném meg Lady Ingrid. Nem fogok csalódást okozni. >
Ingrid és Elofon is pontosan tudják hogy lenne még egy-két hely a Földön ahol tovább tudnák képezni az ifjú férfit, de azok nem elérhetőek számára. Mindez után Miller még Diederiket is biztosítja arról nem fogja tőlük elrabolni a tábornokot csak arról gondoskodik minél jobb szolgálatot tehessen.
Ezután visszatérnek mindannyian Tubrok betegágya mellé. Nagyjából egy óra várakozás után a férfi felébred. Tubroknak rögtön kérdései vannak, amikre mind a doktor mind Ingrid felel a maga módján. Mivel Ragal nem akarja félbeszakítani Ingridet ezért figyelmesen végighallgatja őt, miután a nő befejezte finoman megfogja a nő kezét és rámosolyog.
< - Ne mondj butaságokat. Maradj itt mellettem. – mondja őszintén és kedvesen – Köszönöm hogy meggyógyítottál. – fejezi be hálásan. >
Ingrid kiolvashatja a párjából az érzelmeket, valóban hálás és nem akarja hogy a nő elmenjen. A nő után Diederik is megszólal.
< - Meglehetősen megnyugtató újra egészségesnek látni Lord Tubrok. >
< - Én is megnyugtatónak érzem. >
Elofon egyelőre a háttérben marad, még mindig úgy érzi nem kellene itt lennie, túlságosan is felső körökben van most. Kicsivel később Nava is megérkezik. Tarogg doktor őt is megállítja és elmond neki mindent mielőtt még odaengedné az ágyhoz. Végül Nava lassú léptekkel érkezik meg.
< - Bátyám. Diederik ezredes. Lady Ingrid. Elofon tábornok. – köszön mindenkinek – Amint megtudtam mi történt azonnal jöttem. Látom valóban sikerült rendbe hozni téged, mint mindig… >
A két testvér között érezni a jó hangulatot, egymásra is mosolyognak. Habár Ingridnek lehet csalódnia kell mert a férfi nem akarja őt kipaterolni a kórteremből csak levegőnek nézi őt.
Valamivel később, némi várakozás és pihenés után Tubrok megpróbál felkelni az ágyból és ez igen könnyen sikerül is neki. Senki nem próbálja megállítani, az orvosa is csak csendben figyel kissé távolabbról.
< - A hálóban pihenek tovább sokkal kényelmesebb mindenki számára. Úgy hiszem Lady Ingrid mellettem akar maradni de rajta és néhány Végtelen őrön kívül más egyelőre ne zavarjon. Ameddig pihenek kérem a megszokott módon helyettesítsenek a feladataimban. A biztonságom pedig vizsgálják felül. >
Ezzel Tubrok feltételezhetően Ingrid, Navával és néhány Végtelennel együtt visszatér a hálóba. Nava még elbúcsúzik a testvérétől, Tarogg meggyőződik róla a férfivel minden rendben van-e. Aztán ha csak Ingrid nem akarja máshogy akkor csak ők ketten maradnak a hálóban. Tubrok az ágyon fekszik félig betakarózva és felülve.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 28
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 2 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Miller lányok Szomb. 19 Aug. 2017, 00:00
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Visszatérés Rocksolidba
Lady Ingrid Stephanie Miller-Osborn
Flotta tiszt, Rocksolid leendő úrnője


Játékostárs(ak) neve: Tubrok Ragal (Rocksolid törzsfője)

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~
Végül hosszabban kifejtette Diederiknek, hogy mivel is jár az, hogy a saját véréből adott Tubroknak, így sikerült megnyugtatnia a férfit, hogy Tubrokkal minden a lehető legnagyobb rendben lesz. Ezek után került még szóba Nava is, hogy neki is kellett volna szólni, mert családtag. Itt Ingrid megjegyezte, hogy a férfit inkább családtagként hívta ide, mintsem a katonai vezetőként. Ekkor ismét kitudta olvasni az idős vezetőből, hogy ez nagyon jól esett neki. A véradása közben érkezett meg Elofon is, majd amint ezzel megvolt evett és ivott egy kicsit, végül pedig a legnagyobb titkát osztotta meg velük, hogy később ne érje őket meglepetésként, amikor kiszivárogtatja azt, hogy az apja U7. Mindezt szükségesnek érezte, hogy ezáltal is óvja a Rocksolidot és persze Tubrokot magát.
< - Valóban ezredes – bólintott, majd elmosolyodott. – De az ő kapcsolatuk jóval a Birodalom előttre nyúlik. >
Nem akarta sokkolni a feleket azzal, hogy elmondja, hogy hatszáz évvel a Birodalom létrejöttre előttig, abban eléggé biztos volt, hogy Tubrok úgyis elmondja az idős férfinak, hogy kicsodák Ingrid szülei és ki is a nő valójában, hogy a Rocksolid istenei. Elofont akasztotta ki talán mégjobban ezzel, hiszen a fiatal férfi is szerelmes volt belé, erre jött még rá az, hogy felhozta, hogy tanítaná őt, mert kár lenne a tehetségét veszi hagyni. A férfi köszönő szavaira bólintott és még neki is volt rá válasza.
< - Teljesítsen jól és vegye az akadályokat – mondta. – Több köszönettel nem tartozik, tudom, hogy nem fog. >
Ezek után odamentek mindannyian Tubrok közelébe, várva, hogy a férfi felébredjen. Mindez jó egy óra múlva történt meg, addig, közben miután a koncentrációja véget ért igyekezett a két férfival is beszélgetni, jobban megismerni őket, ne csak annyit tudjon róluk, amennyit Maniac-től tudhat. Remélte, hogy sikerül kissé oldani a hangulatot és egy általános témákról szóló beszélgetést összehozni, amiben mind a két fél kérdez a másiktól. Amint Tubrok felébredt, azonnal fel is tette a kérdéseit, amikre először Ingrid válaszolt is. Elmondta, hogy miként gyógyították meg, de azt is, hogy ő maga tehet erről az egészről, mert miatta mérgezték meg és megértené, hogyha a párja nem akarná látni és elküldené őt. Ahogyan a párja megfogta a kezét és rámosolygott jól esett neki, de ettől még nem múlt el a bűntudata, hogy ő okozta mindezt. A szavaknál érezte, hogy teljesen komolyan is gondolta mindazt, amit kimondott, ez is jóleső érzéssel töltötte el.
< - Ez csak természetes, tudod, hogy bármit megtennék érted – felelte halkan. >
Lehetőleg csak úgy, hogy Tubrokon kívül más ne nagyon hallhassa, nem akarta Elofont sem zavarba hozni mindezzel. Közben még az orvos is elmondta nagyjából ugyanazt, amit Ingrid, így már tényleg teljes körű felvilágosítást kapott a férfi az állapotával kapcsolatban. Nem sokkal később még Nava is megérkezett, Ingrid érdeklődve pillantott arrafelé, remélte, hogy Szelin is eljön, de egyelőre nem látta a nőt. A köszöntést természetesen viszonozta.
< - Lord Nava! – biccentett. – Lady Szelin nem kísérte el önt? Reméltem, hogy végre megismerhetem őt. >
Amit még mondani akart nem volt képes megtenni, hogy még szerencse, hogy pont itt volt, mert így azonnal megkezdhették a kezelést is. Túlságosan is kétszínűnek érezte volna annak a fényében, hogy mindez csakis az ő hibája volt. A testvérek beszélgetésébe nem szólt bele, már csak azért sem, mert látta, hogy Nava nagy ívben levegőnek nézi, mintha még mindig a sértődött gyereket játszaná. Vajon aggódott a férfi amiatt, hogy elárulja-e valaha is a titkát a nő Tubroknak? Saját magától eltérően végig csendben ült és várakozott csupán, nem próbált beleszólni a beszélgetésbe, ebből valószínűleg mindenkinek sejthető volt, hogy még mindig magát okolja a történtekért. Csak akkor állt fel a helyéről meglehetősen gyorsan, gyorsítva magán, amikor Tubrok felülülni próbált. Nem megakadályozni próbálta, hanem segíteni neki, hogy még könnyebben menjen mindez. A párja szavaira bólintott, hogy valóban szeretne még mellette maradni, hogyha nem bánja a férfi, bár ahogyan mondta Tubrok azok alapján nem bánta.
< - Már kiadtam parancsba, hogy fogják el a nőt, aki a mérget hozta és átprogramozta az androidot – mondta. – Hozok majd otthonról apró repülő méregdetektor drone-okat, amik a teljes csarnokot vizsgálják majd, hogy még egyszer ne fordulhasson elő semmilyen mérgezés itt. >
Ígérte meg mindezt, azt nem mondta ki, hogy Maniac-et is lehet, hogy megkéri, hogy figyelje a helyet és azonnal riassza, hogyha bármilyen gond lenne. Ezek után kissé távolabb lépett, hogy Tarogg még egyszer megvizsgálhassa a férfit, bár tudta, hogy úgysem talál majd semmit, mert már teljesen egészséges volt Tubrok. Még ő maga is elbúcsúzott Diederiktől és Elofontól is, akik ezek után valószínűleg már távoznak, megköszönte Tarogg-nak a munkáját és Navától is elköszönt. Ha a párja hagyta, akkor kézen fogva, de még mindig csöndben és rosszkedvűen kísérte fel hálóba. Ott jobban örült volna, hogyha csak ketten maradnak a helységben és a végtelenek odakint várakoznak, főleg arra hivatkozott, hogy ő egymaga jobb védelem Tubrok számára és nem is lenne annyira zsúfolt a helység, hogyha azok a folyosón az ajtó előtt várakoznak. Ha már ketten voltak és a párja az ágyban feküdt, akkor odasétált a saját tároló részéhez és gyorsan átöltözött a kosztümből egy kényelmes otthoni viseletbe. Amint ezzel megvolt, akkor odament az ágyra Tubrok mellé és hozzábújt, átölelte, majd a fejét a férfi mellkasára hajtotta. Néhány pillanattal később a férfi érezhette, hogy a nő könnyei átáztatják a felsőjét és némán rázkódik meg Ingrid.
< - Azt hittem, hogy elveszítelek… - zokogta. – Mikor az android odaadta az ékszeres tokot… először azt hittem, hogy te leptél meg valamivel, amikor kinyitottam és megláttam a rongyot a szimbólummal azt hittem, hogy megölt… azt hittem, hogy meghaltál és bennem is meghalt valami abban a pillanatban. >
Most már hangosan zokogott fel, az arcát pedig belefúrta Tubrok mellkasába.
< - Miattam volt… miattam történt az egész… csak bajt hozok rád… - zokogott még mindig. – Rojas pedig olyan könnyedén megölethetett volna, ha akar. Meg fogom ölni… megtalálom a módját, hogy megöljem! >
Még mindig úgy ölelte a férfit, mintha félne, hogyha kevésbé szorosan öleli, akkor elveszítheti. Az eredeti gondolata már nem is volt a fejében, hogy rákérdezzen Tubroknál, hogy mit is szeretne csinálni a férfi.


template nélkül:

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Rocksolid - Page 2 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 2 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Bishop Hétf. 21 Aug. 2017, 03:17

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~

Mialatt Tubrok testében hat Ingrid vére és meggyógyítja a férfit, az ágya körül arra várnak hogy felébredjen. Ingrid egy általános kellemes beszélgetést kezdeményez és ezt a másik két társa is folytatja, így el tudnak társalogni egymással. Mialatt beszélgetnek Elofon néhányszor végignéz Ingrid ruházatán és megcsodálja a nőt a dresszben, de nem tolakodóan. Egy óra pedig felébred Tubrok és köré gyűlnek. Először Ingrid beszél vele. A nőt mardossa a bűntudat és azt hiszi a párja el akarja küldeni, de erről szó sincs, a férfi megfogja a kezét és rá is mosolyog próbálva ezt a gondolatot elhessegetni. Így halkan beszélnek egymással a szerelmesek. Ingrid után Tarogg doktor is tájékoztatja a férfit az állapotáról és a történetekről. Kicsivel később Nava is megérkezik. A férfi próbálja látványosan levegőnek nézni a nőt a köszönésen kívül, ám Miller feltesz egy kérdést.
< - Nem, sajnos nem. Amint megtudtam mi történt azonnal ide siettem és semmi másra nem tudtam gondolni. >
Válaszolja semleges hangon a fiatalabb Ragal. A két testvér jól elbeszélget egymással. Szerencsére Tubroknak már láthatóan semmi baja. Ettől függetlenül még egy kis ideig pihen a férfi, úgy érzi arra van szüksége, majd utána próbál meg felállni és elmenni a kórteremből. Ingrid felgyorsítja magát és így segít a férfinek, kis meglepetést okozva ezzel. Ragalnak jól esik mindez, és a szavakat is örömmel hallja.
< - Nagyon jó. De szeretném ha a saját embereim is átvizsgálnák a hibáikat. >
Bár Tubrok nem igazán hibáztathatta a saját embereit, csak Földiek voltak, a Milícia pedig egy teljesen más kategória. Végül az orvos még egyszer megvizsgálja Tubrokot, leellenőrzi a kezelés hatását. Mindenki mindenkitől elköszön és Tubrok a hálóba vonul kézen fogva Millerrel és mögöttük a Végtelenekkel. Mivel Ingrid úgy akarja, a robotok kint várakoznak, ő maga van csak a férfivel a hálóban. Ameddig Ragal bebújik a takaró alá a már lecserélt ruhájában addig Ingrid könnyen átöltözhet a kényelmesebb, otthoni viseletbe. Egyébként a nő rossz kedve láthatóan feltűnik a férfinek de nem igazán tud mit mondani. Ahogyan hozzá bújik a nő az jól esik neki és át is öleli viszonzás képen. Ellenben a nedves érzés és a zokogás először váratlanul éri. Az ölelését még egy kicsit szorosabbra veszi.
< - Én is azt hittem meg fogok halni... néhány másodperc volt csak. >
Mondja keserű hangon a férfi. Közben még szorosabban öleli Ingridet, simogatja a fejét és az arcát, letörli a könnyeit.
< - Ne sírj Ingrid. Shhh... nem kell sírni. Most már minden rendben van. - próbálja nyugtatgatni a nőt - Ne zokogj kérlek. >
Érezhetően érzelmileg is próbálja vigasztalni a nőt azzal hogy teljesen magához húzza.
< - Ne okold magadat, nem tudhattad. >
Hangja teljesen őszinte és szeretné ha Ingrid picivel jobban érezné magát. Ha szükséges akkor még percekig vigasztalja a nőt, hasonló módon szavakkal és simogatással. Amikor már a nő megnyugodott akkor viszont kénytelen feltenni egy komoly kérdést.
< - Mi volt ez az egész? Mi történt és miért? >
Kérdez rá a részletekre Ingridnél, ha nem kellemes akkor is muszáj tudnia mindent.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 28
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 2 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Miller lányok Hétf. 21 Aug. 2017, 21:00
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Visszatérés Rocksolidba
Lady Ingrid Stephanie Miller-Osborn
Flotta tiszt, Rocksolid leendő úrnője


Játékostárs(ak) neve: Tubrok Ragal (Rocksolid törzsfője)

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~
Ingrid örült annak, hogy a két férfi vevő volt az általános beszélgetésre, így legalább ezzel tudott foglalkozni és kevesebbet az önmarcangolással. Legalább is átmenetileg. Közben természetesen feltűnt neki, hogy Elofon időnként felméri, de azért, hogy biztosan ne hozza zavarba a fiatal férfit Diederik jelenlétében úgy tett, mintha mindez fel sem tűnt volna neki egyszer sem. Egy órával a vérátömlesztés után pedig Tubrok magához is tért, ekkor ő maga volt az első, aki szót is váltott a férfival, elmondta, hogy mi történt, mivel lett meggyógyítva és azt is, hogy megértené, ha ezek után nem akarná a másik látni. Szerencsére nem így volt, hanem itt akarta tudni maga mellett Tubrok a nőt. Ezek után hagyott teret az orvosnak, hogy ő is elmondhassa, hogy mi történt, miként gyógyították meg. Nem sokkal később még Nava is megérkezett, Ingrid itt úgy számolt, hogy két lehetőség lesz, az egyik, hogy a férfi megpróbálja kitetetni a szűrét, vagy levegőnek nézi sértett és hisztis gyerek módjára. Végül is ez az előbbi nyert, tényleg rá sem nézett, mintha ott sem lett volna. Azonban a nő szavaira kénytelen volt felelni még akkor is, hogyha mindennek nem örült túlságosan. Bólintott a férfi szavaira, végül is valóban már késő délelőtt történt mindez, miért is hitte, hogy a férfi még otthon volt a menyasszonyával, valószínűleg mind a ketten dolgoztak már, így tényleg nem tudott szólni.
< - Természetesen, ez érthető – mondta komolyan. >
Ahogyan a testvérek beszélgetni kezdtek Ingrid úgymond hátrébb vonult és nem szólt bele már mindebbe, csak csöndben ült és magát emésztette és tartotta magát, hogy ne sírja el magát a „nagyközönség” előtt. A jókedvű beszélgetés után, amikor Tubrok fel akart ülni felgyorsította magát, hogy segíthessen neki ebben. Látta és érezte a meglepettségeket, nos igen, eddig a férfiak egyszer láthatták őt felgyorsulni, amikor a saját embereit zavarta ki a helységből, mert azok élesítették a fegyvereiket. Tubroknak pedig lassan már megszokott lehet mindez, hiszen gyakorta „semlegesíti” vagy támadja le őt így. Így segített most neki a felülésben, majd Tubrok parancsa után még hozzátett, hogy már kiadta a parancsot minderre. A válaszra, amit ehhez fűzött a féfi a nő bólintott, majd megrázta a fejét.
< - Nekik adtam parancsot, nem Maniac-nek – mondta. – Tudom, hogy mennyire nem szereted, hogyha ő végez el dolgokat. Nem tudtam, hogy milyen állapotban vagy, mennyi ideig tarthat a gyógyulásod, így még azelőtt kiadtam minden ilyesmire a parancsot, hogy egyáltalán a gyengélkedőre értem. Ahogyan azt is, hogy súlyos következményei lesznek annak, hogyha kiszivárog az, hogy mi történt veled. >
Csak szerette volna, ha konkretizálják a dolgot, hogy már most tudja a párja, hogy mikkel nem kell foglalkoznia. Ekkor mondta még a férfi, hogy fent pihenne tovább, így mindenki elköszönt mindenkitől és kézen fogva ment fel a páros a hálóba. Odakint az ajtónál maradt a két Végtelen. Amíg Tubrok bekászálódott az ágyba, addig Ingrid átöltözött egy kényelmesebb otthoni ruhába és az úgyszintén már nem a hivatalos ruhában levő Tubrokhoz bújt. Itt érezte, hogy mindez jól esett a párjának is és örült a viszontölelésnek. Ekkor már tényleg nem bírta ki sírás nélkül és kifakadt, hogy mennyire megijedt az egésztől és elképzelni sem tudta volna, hogy mi lett volna, ha a férfi meghal. Az sem sokat segített a helyzeten, hogy Tubrok kimondta, hogy ő is azt hitte, hogy meghal, Ingrid pontosan tudta, hogy milyen hatása van a méregnek és azt is, hogy csupán pillanatokig lehetett magánál a férfi, de az is nagyon fájdalmas pár pillanat volt. Különösen jó érzés volt számára, hogy teljesen magához húzta a férfi és magához is szorította. Így, hogy hallhatta ténylegesen Tubrok szívének dobbanásait kezdett némileg megnyugodni és tudni, hogy tényleg él a párja. Az átmeneti nyugalom addig tartott, amíg Tubrok fel nem hozta, hogy nem tudhatta Ingrid.
< - Éppen ez az! – mondta kétségbeesve. – Tudnom kellett volna! Elkényelmesedtem, számítanom, tudnom kellett volna, hogy ilyet fog tenni az az aljas szemétláda! Tudnom kellett volna… >
Jó tíz-tizenöt perc kellett ahhoz ezek után, végig a férfi nyugtatása mellett, hogy Ingrid végül sikeresen megnyugodjon és a sírása is abba maradjon. Ahogyan megnyugodott jött a legkellemetlenebb része az egésznek, amikor is Tubrok rákérdezett arra, hogy mi volt ez az egész. Tudta, hogy tartozott annyival a párjának, ha már kitette ennek, hogy elmondja az igazat. Kissé elhúzódott a férfitól és a párja lábai mellett ráült a saját sarkaira és így nézett a férfira.
< - Azért történt mindez, mert nem történt semmi – mondta. >
Sejtette, hogy most roppant furcsa, nem értő tekintetet fog kapni minderre, amin nem is csodálkozott.
< - Elmondom hosszan – ígérte. – Tudod meséltem, hogy eltöltöttem közel 75 évet a Milíciában 600 után a Rocksolid létrejötte előtt. A legalsó szintről indultam, onnan verekedtem fel magam a legfelső körökbe. Többször öltem is ezért, használtam azt a mérget is, amit te kaptál, csak én nem mértem ki az adagot, hogy ne gyilkoljon, azért tettem, hogy meghaljon a másik. Többször a saját testemet is használtam az előrejutásért, csábítottam, lefeküdtem másokkal. Mikor a legmagasabb körökben voltam, akkor nem egyszer fordult elő, hogy a Milícia vezetőinek szeretője voltam, vagy épp egyéjszakás kalandba keveredtem valamelyikkel. Aztán jött Rojas, a Vörös. Egy undorító féreg… kikezdett velem, soha sem kapott meg sem fizikailag, sem pedig sem pedig üzleti értelemben. Azt akarta, hogy neki dolgozzak és legyek a szeretője. Kerekperec megmondtam neki, hogyha az utolsó férfi és munkaadó lenne a világon akkor sem mennék el hozzá. Nem fogalmaztam finoman és belegázoltam a férfiúi hiúságába minden téren. Soha sem tette túl magát rajta… mikor elértem, amit akartam és már nem volt ott, mint tanulnom eljöttem. Kisétáltam a Milíciától, azoktól, akiktől nem lehet csak úgy kisétálni. Biztosan rájöttek utána, hogy ki voltam, mert nem fértek az aktáimhoz, adataimhoz Maniac által, így nem zargattak. Én ezért sétáltam ki akkor, mert azt hittem, hogy soha sem fogok többé a Földre jönni, maximum szórakozni. Aztán jöttél te majd négy évszázaddal később és ezzel tökéletes céltáblát csináltam belőled, nekem nem árthatnak, ahhoz túlságosan is védett vagyok, de a szeretteimnek igen. Valószínűleg Rojas-ban előjött a sértettség, hogy ő olyan hatalmas úrként, génkezeltként nem kaphatott meg, míg te sima egyszerű emberként igen… Most már érted, hogy miért kellett volna tudnom és számítanom minderre… annyira sajnálom, hogy nem gondoltam erre. >
Lehajtotta a fejét szomorúan és érezte, hogy a könnyek megint végigperegnek az arcán.


template nélkül:

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Rocksolid - Page 2 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 2 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Bishop Kedd 22 Aug. 2017, 02:46

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~

Tubrok szeretne egy kis ideig pihenni az ébredése után mikor már mindenki mindent elmondott neki. A teremben lévő összes személy hagyja ezt számára. Amint jobban érzi magát próbál kikelni az ágyból hogy átköltözhessen a hálóba. Ingrid segít neki mindebben, a legtöbbek meglepetésére. A férfi roppantul örül a segítségnek és annak is hogy a nő már intézkedett. Miller további szavaira bólint de láthatóan valami zavarja egy kicsit.
< - Remek. De nekem is ki kellett adnom a parancsokat. Mielőtt elvonulnánk pihenni. >
Magyarázza meg az előbbiek okát. Az orvosi vizsgálat és az elbúcsúzások után a szerelmes pár kéz a kézben tud átsétálni a hálóba a Végtelenek társaságában. Tubrok befúrja magát a takarók alá az ágyában addig pedig Ingrid kényelmesebb otthoni ruházatra váltja a kosztümöt. Egymáshoz bújnak ami különösen jól esik Tubroknak, de Ingrid már nem tudja visszatartani és kifakad belőle a sírás. A párja jó negyed órán keresztül vigasztalja őt kitartással és odaadással.
< - Ne sírj... Kérlek ne sírj szerelmem, nem kell. >
Tizenöt perc alatt sikerül is megvigasztalódnia valamennyire a nőnek és abbahagynia a sírást. Miután ez megtörténik azonban Ragal kénytelen feltenni a kérdést, mi is történt valójában. Mikor a párja elhúzódik, a férfi érzi hogy nem lesz kellemes mindez. Ingrid először csak egy mondatot mondd. Tubrok valóban nem érti, kissé furcsán is néz a nőre, de ezt azért nem viszi túlzásba. A nő szavait türelmesen, odafigyelve hallgatja végig a szavakat. Látható az arcán mi is a véleményes a Vörös Rojasról, megveti és utálja. Bár láthatóan annak sem örül hogy korábban Ingrid ilyen helyekre keveredett, de az már a múlt és nem tudja őt hibáztatni érte. Látva a könnyeket végigperegni Ingrid arcán Tubrok szíve megint összeszorul. Előrébb hajol, kinyújtja a kezét, felemeli a nő arcát és óvatosan letörli a könnyeit.
< - Ingrid... ne sírj. - súgja - Ne sírj. Nem hibáztatlak. >
Ha Millernek megfelel akkor átöleli és magához húzza őt még egyszer, finoman simogatva a hátát és a vállait. Próbálja őt ismét megnyugtatni. Amennyiben mindez sikerül kissé eltávolodik a nőtől - de még mindig sok ponton hozzáérve - és valamivel jobb kedvűen kérdez.
< - Mit szeretnél csinálni ameddig pihenünk? - kérdezi őszintén és érdeklődve - Akarod folytatni a sorozatot vagy a filmnézést? >
Ezután várja a nő válaszát és reméli sikerült végre egy picit elvonni a nő gondolatait a történésekről és lecsillapítania az önmarcangolását.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 28
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 2 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Miller lányok Kedd 22 Aug. 2017, 17:56
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Visszatérés Rocksolidba
Lady Ingrid Stephanie Miller-Osborn
Flotta tiszt, Rocksolid leendő úrnője


Játékostárs(ak) neve: Tubrok Ragal (Rocksolid törzsfője)

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~
Miután Tubrok felébredt Ingrid is hagyta pihenni azok után, hogy elmondta a maga részéről, hogy mi is történt vele. Nem sokkal később Nava is megérkezett, aki úgyszintén elbeszélgetett a bátyjával egy kicsit, igencsak jó hangulatban. Itt már látható volt, hogy mindenki megkönnyebbült és örült annak, hogy Tubrok jól van, egyedül Ingrid volt levert és kedvetlen annak köszönhetően, hogy még mindig magát okolta a történtekért. Ezek után még a férfi kiadott pár parancsot, de Ingrid kedvesen felhívta rá a figyelmét, hogy ő maga már kiadta ezeket egyszer, a válasz után pedig megerősítette, hogy a párja embereinek tette mindezt és nem pedig Maniac-nek. Erre még kapott újabb választ, de arra már csak magában ingatta meg a fejét Ingrid, hogy ebben a helyzetben úgy tűnt, hogy mégsem örül annak a párja, hogy valaki egyenrangúként van vele a saját csarnokában és helyette adta azokat a parancsokat, amiket ő maga már megszokott, hogy ő adja ki. Rövid idő után azonban a férfi úgy döntött, hogy inkább odafent pihenne és nem itt lent, így az újabb vizsgálat, majd az elköszönések után mind a ketten már fent a hálóban találták magukat. Odakint az ajtó előtt a végtelenek őrködtek, mert Ingrid nem akarta, hogy a hálóban legyenek, azt már túlzónak érezte volna, noha ezt így hangosan ki sem mondta. Ingrid is átöltözött a kényelmesebb otthoni viseletbe, bár ahhoz igaz a fűzőt is le kellett volna vennie, ami rajta volt, de most nem fáradt ezzel, csak a kosztümöt „dobta le” magáról és vette fel a hosszú, bővebb pulóverruhát magára és ebben bújt oda Tubrokhoz. Így ebben a helyzetben, hogy egymást ölelték Ingrid már nem bírta ki és zokogni kezdett. Jó negyed óra kellett ahhoz, hogy sikerüljön őt megvigasztalni, majd jött a kérdés, hogy mi is volt ez az egész. Ehhez kissé elhúzódott, mert ez nem egy-két szavas válasz volt, hanem annál azért több. Igaz az elején egyetlen mondattal kezdte csupán, hogy azért történt mindez, mert nem történt semmi se.
Ahogyan várta, valóban meglepett és furcsa tekintetet kapott válaszul, így hát hosszabban kifejtette a dolgokat, hogy mi is történt a Milíciánál. Ahogyan beszélt látta, hogy a párjának nem kifejezetten tetszett, hogy hol is töltött éveket, de az sokkal régebben volt, mint amikor a férfi végigmészárolta azokat a törzseket, akik kis híján kiirtották a Ragal klánt. Ugyanakkor érezte azt is, hogy nem haragudott a nőre, hogy ott volt még a Rocksolid létrejötte előtt. Ahogyan Rojasról beszélt ott pontosan azt a reakciót kapta, amit várt is, hogy kapni fog. Mindezt még csak éreznie sem kellett volna, hiszen pontosan látta Tubrok arcán a megvetést és gyűlöletet, amit Rojas iránt érzett a hallottak után. Mire végzett a szavaival a könnyek ismét végigperegtek az arcán, így lehajtotta a fejét. Kicsit lepődött meg csupán, amikor a párja odanyúlt és ismét letörölte a könnyeit. A szavak jól estek neki, és érezte is, hogy tényleg így volt, de ettől még ő maga nem így érzett.
< - Tudom, de én magamat igen – felelte rekedten és bánatosan. – Szánalmas vagyok, téged mérgeztek meg és én bőgök, mint egy kisgyerek, miközben neked kéne annyira kiakadva lenned, mint amennyire én vagyok… >
Annak, hogy magához húzta a férfi és átölelte nagyon örült, ő maga is átölelte Tubrokot és hozzásimult, a fejét a párja vállára helyezte. Most szerencsére két-három percig kellett csak nyugtatgatni, hogy abbahagyja a sírást és utána kapta meg a kérdést, amivel most tényleg sikerült meglepnie Tubroknak őt. néhány pillanatig azt sem tudta, hogy mit feleljen, majd bólogatni kezdett és nagyon haloványan elmosolyodott. Neki is tetszett ez az ötlet és lehetőség, hogy így tegyenek.
< - Tetszik az ötlet – mondta már ő is kissé jobb hangulatban. – Rendszer, küldess fel rágcsálnivalót! >
Noha nem számított több mérgezésre, se merényletre, de azért Maniac-nek is utasítást adott.
~ Vizsgáld meg, hogy a felhozandó holmik nem mérgezettek-e ~ üzente. ~
Ha ekkor Tubrok engedte, akkor felkelt az ágyból, hogy a kommunikátorát csatlakoztassa a rendszerhez, hogy a sorozatot eltudják érni és áttudja azt másolni a helyi hálózatba is, hogy könnyedén tudják nézni. Amíg ezzel ügyködött még egy pillanatra hátrafordult, a rágcsálnivaló úgyse volt még itt, így ez is aktuális volt.
< - Érdekel, hogy a vérem mit is csinált veled? – kérdezte. – Mikre számíthatsz? >
Ha igen volt a válasz, akkor hamarosan vissza is tér az ágyra és leül a párjával szemben, ugyanúgy mint nem sokkal korábban. Fogalma sem volt egyelőre, hogy miként fogadja majd ezen hírt a férfi, hiszen nem akarta műttetni magát, de azért remélte és bízott benne, hogy annyira nem lesz dühös miatt.
< - Jó pár egységig érezni fogod a hatását – mondta. – Picit olyan lesz, mintha génkezelést kaptál volna. Az érzékeid, a látásod, hallásod, tapintás, ízlelés erősebbek és kifinomultabbak lesznek, mint eddig. Kevésbé fogod fáradtnak érezni magad, olyan lesz, mintha mindig tele lennél energiával. Lehet, hogy úgy fogod érezni, hogy kevesebb élelemre és vízre lesz szükséged, ez igaz, de azért örülnék, ha ugyanúgy rendszeresen táplálkoznál. Igen, valamivel kevesebb alvásra lesz szükséged, amíg a vérem benne van. Sokkalta gyorsabban fogsz gyógyulni, emiatt a hajad, szakállad és a szőrzeted, körmeid is gyorsabban fognak növekedni, mint eddig tették. Minden sebhelyed elfog tűnni, nem fogsz tudni ezekkel kérkedni többé. Ezenfelül, amit nem szerettél volna… a lenti „gondok” is elmúltak. Ami azt illeti már most olyan a spermiumszámod, mint egy rendes, átlagos korodbéli férfinak. Többé nem alig pár százalék esélyed lesz teherbe ejteni valakit, hanem a normális százalékot ütöd meg, amíg a vérem benned van, ez magasabb lehet. Most már nem kell majd orvosi utasításra sokat szeretkezned, mert nem lesz túltermelésed. A vérem miatt a hormonszinted is átlagosra áll be, így előfordulhat, hogy a libidód egy kicsit csökken és nem leszel olyan szexéhes, mint eddig. Azonban hó hír, hogy az állóképességed is sokkal nagyobb lett, így azonban lehet, hogy nem kívánod majd napjában hatszori együttlétet, csak négyet, de az a négy olyan hosszú lesz, mint az előző hat, vagy még több. Remélem nem leszel emiatt nagyon morcos, mert tudom, hogy nem akartad ezt rendbe hozatni, de a vérem mindent meggyógyított… >
A végén dirket meg is rezegtette a szempilláit, nehogy véletlenül Tubroknak eszébe jusson morcosnak lenni emiatt.


template nélkül:

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Rocksolid - Page 2 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 2 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Bishop Kedd 22 Aug. 2017, 21:29

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~

Az egész klinikán történt események után Ingrid és Tubrok ismét a hálóban vannak. A férfi az ágyban félig fekve pihen, Ingrid közben kényelmesebb ruhába öltözik át. Egymáshoz bújnak és itt már Ingrid nem tudja tartani magát, zokogni kezd. Tubroknak is igencsak szomorú kedve van, de egy kis idő után vigasztalni kezdi a nőt. Tíz-tizenöt perc alatt sikerül is megvigasztalnia a nőt, de utána kénytelen feltenni a kényes kérdést, mi is volt ez az egész, mielőtt még másra terelődne a szó. Ingrid hosszan elmondja mi is történt több évszázaddal ezelőtt a Milícia Dél-Amerikájában és mi is vezetett ide. Tubrok végig figyelmesen hallgat és az érzelmeit sem rejti el a hallottakkal kapcsolatban, de nem szólal meg. Mire az egészet végigmondja Miller újra sírni kezd. Ragal újra vigasztalni kezdi őt, amin először kicsit meg is lepődik. Ettől függetlenül a férfi továbbra is próbálja vigasztalni őt.
< - Az érzelmek és a hormonok miatt van... >
Próbálja még győzködni a nőt, de aztán magához húzza és öleli szorosan. Két három perc alatt megnyugszik ismét a nő. Tubroknak sikerül őt ezúttal teljesen meglepnie a kérdéssel. A férfi már a meglepettségnek örül, hát még a kis mosolynak a párja arcán. Végül Miller remek ötletnek tartja mindezt, ennek is szintén nagyon örül a párja, aztán amikor a következő mondatával már rágcsát kér a férfi már az arcába tudná temetni a kezét, de nem teszi. Ingrid még az ételt is bevizsgáltatja, bár nagyon kicsi rá az esély hogy egyébként mérgezett legyen. Mialatt feláll és a kommunikátorával foglalatoskodik Tubrok végig követi őt a tekintetével. A kérdésre bólint.
< - Persze. Érdekel. - feleli röviden. >
Miller visszaül az ágyra, akárcsak az előbb ült és elmondja összefoglalva mit is tett a vére a férfival. Ragal nem igazán morcos a dolgok miatt, inkább csak kíváncsi mit is tett rendbe benne Ingrid vére és csak másodsorban zavarja hogy többé "nem olyan" "odalent" mint eddig. Nagyon picit zavarba ejti hogy Ingridből ennyi vér van benne. Mindazonáltal továbbra is hálás hogy a nő megmentette őt.
< - Nos... úgy tűnik teljesen rendbe raktál. - feleli némileg játékosan - Köszönöm. Bevallom kissé furcsa hogy ennyi vér van bennem tőled, még meg kell szoknom a gondolatot. >
Itt egy kicsit kivár, hátrébb dől az ágyon bele a párnákba és kifújja a levegőt. Majd kis mosollyal az arcán szólal meg.
< - De még mindig nem mondtad ki mit szeretnél csinálni. >
A hangjával és rezdüléseivel jelzi hogy átadja a vezetést a nőnek, ő csak pihenni szeretne az egész helyzet után.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 28
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 2 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Miller lányok Szer. 23 Aug. 2017, 00:00
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Visszatérés Rocksolidba
Lady Ingrid Stephanie Miller-Osborn
Flotta tiszt, Rocksolid leendő úrnője


Játékostárs(ak) neve: Tubrok Ragal (Rocksolid törzsfője)

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~
Végül a nagy ijedtség és a gyengélkedő után végre ismét kettesben volt a páros és mind a ketten az ágyon pihentek. Vagyis ezt kellett volna, de Ingridet kétszer vigasztalni kellett az egész ügy nyomán, mert még mindig önmagát okolta, ennek következményeképpen pedig sírva is fakadt. Az első volt a hosszabb, amíg vigasztalni kellett, akkor legalább tíz-tizenöt perc volt ez. Mint itt megnyugodott elmondta, hogy miért is történt mindez Tubrokkal, ennek a végén pedig ismét jó két-három percig kellett vigasztalni. Az újbóli ölelésnek is nagyon örült, hogy ismét érezhette a párját és tudta, hogy így most már teljesen biztonságban van.
< - Már régen rendben vannak a hormonjaim – szipogott. >
Diederiknek mennyire igaza volt, ez is most jutott eszébe, hogy sokkal intenzívebben élik át az érzelmeket, mélyebben a hosszú élet miatt. Őt pedig különleges szálak kötötték Tubrokhoz hála a szexuális anyagáramlásnak. Már csak emiatt is még fájdalmasabb volt számra mindaz, ami történt. Ahogyan a férfi felvetette, hogy mit is csináljanak, nézzenek sorozatot, vagy filmet, amire a nő azonnal rávágta, hogy jó ötlet. Érezte a párja felől, hogy örült a bólogatásnak és a mosolynak is, amit kapott meg annak, hogy az ötlet tetszett a nőnek. Így már pattant is fel Ingrid, hogy mindent megtegyen és persze rágcsálnivalót is kért, aminél érezte, hogy a megint menthetetlennek, vagy javíthatatlannak tartja őt Tubrok. Amíg a sorozatot felmásolta a rendszerbe még egy kérdést is feltett a férfinak, akit érdekelt, hogy milyen hatással lesz rá az, hogy ennyi vért kapott a nőtől. Amíg ügyködött a kommunikátorral, végig magán érezte a párja tekintetét, amit nem is bánt, örült, hogy most is őt nézi. Szerencsére a másolás meglehetősen gyorsan ment, annak köszönhetően, hogy már korábban szinkronizálta a kommunikátorát a rendszerrel és „kisebb” fejlesztést kapott a rendszer, hogy képes legyen a birodalmi eszközt kezelni.
Ezek után vissza is tért az ágyra, oda, ahol korábban is ült, majd nekilátott szépen részletesen, orvosi szakszavakat elhagyva egyszerűen elmagyarázni, hogy milyen hatása is volt a vérének a párjára. Nem akarta fárasztani a korábbiak után, azért csak egyszerűen fogalmazott. Megnyugodott teljesen, amikor érezte, hogy egyáltalán nem morcos amiatt Tubrok, hogy az egyetlen komolyabb egészségügyi gondját – amit a férfi továbbra sem tartott annak – rendbe hozta Ingrid vére, csak picit furcsa volt az egész neki. Csak kicsit zavarta ez, de ez egyfajta mellékhatása volt azért cserébe, hogy ne nyögje a férfi hónapokig a mérgezés mellékhatásait. Bólintott, hogy megérti, hogy picit furcsa lehet, bár nem igazán értette, hogy miért.
< - Átváltottam a vércsoportomat olyanra, mint a tied – mondta. – Nem kell furcsán érezned magad miatta, szerintem nem ez az első eset, hogy ekkora mennyiségű vérátömlesztést kaptál. Amikor a gránát oldalba kapott, ott szerintem ennél is többet kaptál. Igaz névtelen donoroktól és sima emberektől, de ez ugyanolyan volt, csak az én vérem extrás egy picit. Csak aztán nehogy rászokj a sok előnye miatt a véremre és kérd, hogy máskor is kapj vérátömlesztést. >
A végén szinte már felnevetett a komolytanság miatt. Igazából egy pillanatig sem gondolta, hogy vérfüggő legyen a férfi, mert annyira rákap arra, amikor Ingrid vérével van tele, az előnyök miatt. Figyelte, ahogyan Tubrok hátradől a párnák között. A jelzéseket és mozdulatokat tökéletesen értette, hogy megkapta ő maga az irányítást. Megjátszottan morcosan nézett le a férfira miközben feltérdelt és csípőre tette a kezeit.
< - Tubrok Ragal! – mondta fenyegetően. – Mégis mit csináltam az előbb, amikor a kommunikátoromat rákötöttem a rendszerre? Szerintem határozottan eldöntöttem, hogy mit szeretnék, szeretnénk tenni! >
Persze csak megjátszottan volt szigorú, egyébként nem, de az tény, hogy úgy vélte, hogy teljesen egyértelmű volt, hogy azért tette mindezt és kérte a rágcsálnivalót, mert filmet, vagy sorozatot szándékoztak nézni. Azonban úgy vélte most, hogy egy picit gonosz lesz, csak egy picit. Úgy mozdult Tubrok felé, mintha le akart volna feküdni mellé, de nem ez történt, mert nekilátott megcsikizni a párját, ezúttal nem sokáig, csak mintegy húsz-huszonöt másodpercig a bordáinál. Ha végzett mindezzel, akkor utána szólalt meg.
< - Ezt a szemtelenkedésedért kaptad, remélem most megtanultad, hogy nem szabad! – mondta. >
Direkt játékosan kioktató hangon mondta, majd ezek után tényleg odabújt a párja mellé. Úgy tippelte, hogy valamikor mostanság kell majd az egyik androidnak felérnie a rendelt dologgal. Addig nem is szándékozott elindítani a sorozatot sem, amíg azt meg nem kapják. Ekkor hirtelen még az is a eszébe jutott, hogy ideje lenne a szabályokat lefektetni, arra az időre, amíg Tubrok lábadozik a mérgezésből. Na jó, pontosan tudta Ingrid, hogy a párja már tökéletesen volt, de attól még kiszabni szándékozott neki egy kisebb lábadozási időt, betegszabadságot. Feltámaszkodott és megtámasztotta az alkarjával magát a párja mellkasán és úgy nézett rá, majd rákoppintott az orrára játékosan.
< - És már most felhívom tisztelt figyelmedet, hogy a következő egy egységben semmilyen pajzánságon ne jártasd a buksidat, mert erre az időszakra pihenést rendelek el a számodra és nem pedig hancúrozást! >
Ezzel visszafeküdt a férfi mellkasára, ha megérkezett időközben az android, akkor oda maguk mellé tetette a kért nassolnivalót, valókat, majd hacsak Tubrok nem akart ezek után valamit mondani, tenni, akkor elindítja a filmet. Bár eléggé biztosra vette, hogy a párja nem fog szó nélkül elmenni ezen feltételek mellett. Ha nem is most aktuális a pajzánkodás, de ha kipihente magát és túl van az ijedtségen, akkor biztosan előfogja hozni, ennyire már ismerte őt Ingrid.


template nélkül:

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Rocksolid - Page 2 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 2 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 8 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.