Rocksolid

7 / 8 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Go down

Rocksolid - Page 7 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Bishop Kedd 04 Szept. 2018, 21:08

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~

Ragal valóban nem adta fel a kis játékot ott ahol illett volna, inkább tovább feszítette a húrt. Ingrid újabb megszólalása után már érti, szóval a "szabályok" szerint Ingrid most a legutóbbi alkalomra vonatkozóan beszélgetnek. Ingrid közös szavaira hasonlóan bólint.
< - Talán nem emlékszel a végére? Édes szenvedés volt. >
Dörgöli a nő orra alá, persze csak a játékban, egyébként nagyon hálás továbbra is az egész élményért. Később a beszélgetésük során előkerül az mi is van, ha egy birodalmi elfoglalt és fel kell keresni. Tubrok elmosolyodik mert kiérzi Ingrid hangjából, a nőnek is kellett már valakit személyesen felkeresnie. Valami eszébe jut a férfinek és szélesen mosolyodik el.
< - Tudod mit mondanak? Nem vagy igazi Rocksolidi ha nem nyitották rád és zavartak meg valamivel még. Főleg, ha fontos ügyeid helyett nőket hajkurászol, trónörökösként. Azt hiszem ezt a mi fiúnk sem fogja megúszni az évek során. >
Mondja végig az egészet széles mosollyal Tubi. Arról már csak gondolatban értenek egyet, miszerint bizony mindenki tudni fogja miért is elfoglaltak ők ketten egyszerre, túlságosan is nyilvánvaló lesz. De egyiküket sem zavarja ez, így vannak a dolgok rendjén, csak megmosolyogtató belegondolni.
A születésnap másnapján Ingrid még Cal mellett marad, aztán pedig Greggel tölt több időt. Most valóban olyanok, mintha egy funkcionáló kis család lenne. Ironikus, hogy éppen pont most, mikor Ingrid végre talált valakit. Később a Hídon pedig igazán fiatalnak érezheti magát ismét, hála a masszív nosztalgiának.
Visszatérve a Rocksolidba ismét egy meglepetéssel kedveskedik Tubrok számára, most sem kicsivel. A férfit le is veszi a lábáról a dologgal. Főleg mert látja mennyire vigyáznia kell a nőnek, hogy a sok étel ne essen le róla, szinte nem is mozdulhat, ettől még inkább értékeli Miller erőfeszítéseit. A komoly szavakra a férfi bólint, és komoly valamint őszinte válasza van.
< - Értem. Nem terveztem. >
Neki is lát Tubrok a vacsorának, hogy minél előbb megtisztítsa Ingridet a sok ételtől. Közben igyekszik a nővel is beszélgetni, nem akar önző lenne. Az nem lepi meg, hogy Ingrid nem először csinálja ezt, nagyon gyakorlottnak tűnik, és ezer év alatt miért is ne tette volna mással.
< - Ebben biztos voltam, láthatóan igazán művészetként csinálod. - dicséri a nőt. >
A vacsora közben beszélgetnek. Ingrid lassú vontatott beszéde új, furcsa Tubrok számára, szóval azon kívül hogy beszélgetnek, Ragal már arra is figyel, hogy ne erőltesse túl a dolgot, és ne legyen kellemetlen a társalgás a nő számára.
< - Lehet érdemes lenne későbbre szervezni a látogatásom. Időt hagyni mindenkinek, hogy ott tudjon lenni. >
Fejezi ki valós aggodalmait, érezhetően nem csak halogatni akarja a dolgot, vagy hasonló. Miután Tubrok felhozza a terveit, éppen az egyik tekercs evése közben lelkesen bólogat és hümmög, hogy nem csak szeretkezést tervezett ma estére. Bár Ingridnek kijár minden testi élvezet, de azon felül más is. Tubrok valóban csak kapkodja a fejét és meg is lepődik Ingrid ötletén, neki ez egyáltalán eszébe se jutott, eszében sem volt az utóbbi időben, annyira egy-két dologra koncentrált a szabadidős programokkal kapcsolatban. Láthatóan nagyon tetszik neki az ötlet.
< - Remek ötlet. Kellemes estének ígérkezik és mindenki együtt szórakozhat. >
Tubrok gyorsan befal még egy sushit és közben Ingrid gondolatait fürkészi, hogyan is érzi magát a nő.
< - Hmmm... Ingrid 'Gonosz Boszorka' Miller, mindig remek ötleteid vannak. >
Bókol "hangosan gondolkodva" Ragal. A vacsora folytatása közben Tubrok szándékosan "véletlenül" összeszószozza kissé Ingrid hasát, de úgy tesz mintha észre sem venné, és a maradék szószt próbálja más étellel felszívni.
< - Érdemes lenne vacsora után rögtön meghívókat küldeni, legyen idejük értesülni, felkészülni és ideérni időben. >
Igaz Tubrok nem különösebben éhes, az ízek neki valóak és elég gyorsan fogyasztja az Ingriden felszolgált fogásokat, közben azért élvezi a nő látványát és apró kis mozdulatait is.
< - De előbb lemehetnénk a fürdőbe, a barlangfürdőbe miután végeztünk. Hosszú napom volt, Te pedig éppen élő asztalként szerepelsz. >
Kíváncsian várja Ingrid véleményét erről, de akkor sem törik le a lelkesedése, ha Ingridnek éppen nincs hangulata ilyesmihez. Mikor Tubrok kezd a fogások végére érni, és Ingrid testét már-már néhány kivételtől eltekintve a levelek és egyéb intim részeket fedő dolgok vannak, a férfi minden fajta utalás nélkül rákérdez.
< - Ezeket is leehetem rólad? >
Amennyiben igen, szívesen megteszi, gonoszkodás és minden egyéb nélkül, művészi jelleggel, de élvezve a dolgot.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 28
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 7 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Miller lányok Csüt. 06 Szept. 2018, 00:00
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Visszatérés Rocksolidba
Lady Ingrid Stephanie Miller-Osborn
Flotta tiszt, Rocksolid leendő úrnője


Játékostárs(ak) neve: Tubrok Ragal (Rocksolid törzsfője)

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~
< - Édes, vagy keserű… nem számít, a lényeg az, hogy szenvedés – zárta le ezt a részt szemtelenül. >
A folytatásban a fontos dolgokról volt szó, hogy miként is intézik mindezt a Birodalomban. A végén még volt egy története is ezzel kapcsolatban a férfinak. Ahogyan elmondta Tubrok mindezt Ingrid felnevetett. Valahogyan nem tudott csodálkozni, hogy már zavarták meg így. Ingridnek volt egy olyan érzése, hogy Diederik nem is egyszer zavarhatta meg az évek során a férfit. Afelől pedig nem voltak illúziói, hogy a fiúkat… fiaikat és a lányukat is rajta fogják kapni. Mivel ugyan még csak Eyjolf-al volt terhes, ennek ellenére tudták, hogy minimum két gyerekük még lesz, az ikrek. Róluk sem volt szabad megfeledkezni. Szándékosan gonoszkodásból belegondolt, hogy majd Elofont és a lányukat is rajta fogja kapni Tubrok valamikor. Tudta, hogy biztosan nem itt a csarnokban lesznek együtt és próbálják titokban tartani és nem követnének el ilyen hibát, de már csak azért is gondolt erre, hogy a férfi láthassa és már megint „felhúzza” rajta magát és kiakadjon. Ha ezt sikerült elérnie, akkor roppant szemtelenül mosolygott a férfira, közben a gondolataiban angyalnak képzelte magát, hogy nem érti, hogy min akad ki a férfi, mert ő nem csinált semmit sem.
< - Bizonyára a gyerekek is rajta lesznek kapva majd, ha abba a korba érnek – értett hangosan is egyet. >
Legközelebb, amikor visszatért a Rocksolidba sikerült igencsak kellemesen meglepnie a párját a vacsorával. Azért vacsora közben próbálnak beszélni, de ezúttal Ingrid vigyázott arra, hogy lassan beszéljen, mert nem szerette volna, hogyha egy nagyobb lélegzetvételkor legurulnak az ételek a kebléről, vagy a hasáról. Az étkezési sorrendnél elmondta, hogy nincs, ellenben nem szabad nyúlkálni. Annak örült, hogy a férfi mindezt ennyire könnyedén vette és bele is ment az egészbe. Közben tovább beszélgettek és Ingrid is elmondta, hogy nem először csinálja mindezt, ami igazából valószínűleg nem is túl meglepő.
< - Igen, ez művészet – értett egyet. – Mondjuk nekem sokkalta könnyebb dolgom van, mint a Zuhanás előttieknek. >
A többit gondolatban gondolta, úgyis közel volt Tubrok, hogy megértse. Ott azért, hogy az asztal ne izzadjon egy kicsit sem, hideg helységben kellett a hideg asztalon feküdni, a nagyon alapos tisztálkodás és bőrradírozás után. Egy génkezelt birodalminak sok mindenre nem kell ügyelnie, mert nem hámlik a bőre, nem lesz melege. Egyszerűbb. Nem értett egyet, hogy hátrébb kéne tolni, hogy a férfi eljöjjön a HPI-be és az Anyahajóra, hiszen az idő is sürgette őket, mert abból már nem is volt olyan túl sok hátra. Még szerencse, hogy egyáltalán nem fog látszódni Ingriden az egész.
< - Annyira már nem lehet hátrébb tenni – mondta. – Lassan már a terhességem felnél vagyok. Muszáj lesz mihamarabb azért is, hogy a fiamat megismerhesd. És ne csak akkor, amikor már napok vannak hátra a szülésig. >
Gregre is gondolt, hogy neki is meg kell emésztenie az egészet és meg kellene mihamarabb tudnia, hogy miért is látja ritkábban az anyját, aki néha napokra eltűnik, ilyen korábban, Tubrok előtt nem volt, mert akkor mindig ott volt neki. Az estével kapcsolatban megkapta a megerősítést, hogy kinti programban is lehet gondolkodni. Ahogyan sejtette csak kapkodta a párja a fejét, hogy mennyi minden milyen gyorsan száguldott át a fején sok-sok lehetőséggel, hogy miket is lehetne tenni. Azt meg ő érezte, hogy Tubrok ennyi mindenbe nem is gondolt bele, csak egy-két dologba. És azon is meglepődött, hogy mit talált ki Ingrid, de kiderült, hogy szerencsére nagyon is tetszett neki az ötlet. Elmosolyodott a bókon, amit kapott, hogy milyen jó ötletei is vannak.
< - Igyekszem – felelte. – Úgyis nagyon elhanyagoltad őket mióta összejöttünk. És ne próbáld összehasonlítani az én barátaimmal, nekik, nekünk olyan, mintha tegnap jöttünk volna csak össze, vagy még csak pár perce. Ellenben a barátaidnak egységek teltek el. >
Ezzel próbálta érzékeltetni, hogy mennyire másként élik meg az idő múlását és számukra, ha véletlenül nem is találkoznak tíz-húsz egységig, vagy egy-két évig az is olyan, mintha csak tegnap látták volna egymást utoljára. Köszönhetően a nagyon hosszú életüknek. Már éppen szólt volna, hogy egyetért azzal, hogy vacsora után küldjék a meghívókat, vagy üzenetet, hogy jöjjenek át, amikor Tubrok még folytatta. Itt vissza kellett fognia magát, nagyon, hogy ne sóhajtson fel lemondóan a párja szavaira, vagy ne temesse a kezeibe az arcát. Igazából számíthatott volna arra, hogy ezt fel fogja hozni.
< - Szerintem előbb a küldés és utána a fürdő – mondta. – Így legalább nem fogod az időt sem elodázni. >
Egyébként nem volt kifogása az ellen, hogy a fürdőbe menjenek, hiába fogja a bőre felszívni a szószt és mindent, ami rajtamaradt, vagy tudná letörölni, mégsem olyan, mintha rendesen megtudna tisztálkodni, fürdeni. De mivel ismerte magukat nem is ártott az, hogyha nagyon rövid idejük van csak és nem tolják el megint mással az estét. Mivel, ha nem ez lenne a sorrend, akkor maximum másnap reggel, vagy másnap este tudnák a meghívót elküldeni, ami nem lenne jó. Tubrok lassan végzett az étkezéssel is és még a maradék zöldhöz is felmerült egy kérdés.
< - Persze, az is megehető – mondta nyugodtan. >
Ha a férfi azokat is leette róla, akkor fog felülni az asztalon és kinyújtóztatni az izmait, lehetőleg úgy, hogy igyekszik a legkevésbé provokálni a másikat. Ha ehhez az kellett, hogy még köntöst is felvegyen, akkor megteszi. A nyújtózás után, hacsak Tubroknak nincs más terve, akkor leszáll az asztalról a földre és a férfi felé fordul. Egyelőre meg sem próbálja csókolni, mert akkor nem fogják a meghívókat elküldeni.
< - Akkor jöhetnek a meghívók – mos már rendesen hadart, mint szokott. – Amíg nincsenek elküldve csók sincs!. >


template nélkül:

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Rocksolid - Page 7 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 7 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Bishop Vas. 16 Szept. 2018, 19:11

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~

Ingrid egy roppant szigorú mondattal zárja le a játékot, Tubrok mindezt egy bólintással tudomásul veszi és magában szélesen mosolyog, hogy bizony ezt a kis játékot most ő maga nyerte. Tubrok szóba hozza azt hogyan is szoktak a Rocksolidos elit fiatal tagjai lebukni, főleg akkor ha a fontos kötelezettségeik helyett nagy szorgalommal a szeretőiken dolgoznak. Ingrid itt nagyon gonosz módszert vet be és természetesen a párja látja minden gondolatát. Ragal alig tudja magát visszafogni, olyan mintha a férfi agyvize felforrna és az egész feje mindjárt felrobbanna, még az egyik kezét is ökölbe szorítja és a gondolatai közt mindenféle átkozódások vannak, igazán komikus kívülről nézve. Szerencsére Elofon jelenleg nincs a közelben, különben halál fia lenne, nem ígéretes fiatal tehetség.
< - Szinte biztos. - ért egyet diplomatikusan, magát visszafogva a férfi. >
Jó egy nappal később tér vissza Ingrid ismét a Rocksolidba. Mint mindig, amikor hosszabb távollét után jön vissza a párja otthonába, remek barátnőként kedveskedik valamivel a társának. Most éppen a speciális vacsorával sikerül igencsak meglepnie Tubrokot. A férfi neki is lát a kellemes meglepetés elfogyasztásának, betartja a szabályokat, nem nyúlkál és még kérdez is erről a tradícióról, illetve megbeszélik Ingrid mennyire gyakorlott lehet és milyen művészien csinálja. Azzal kapcsolatban régen mennyivel nehezebb lehetett, Tubrok értően bólint. Előbb-utóbb szóba kerülnek a Birodalomban történtek és Tubrok várható látogatása is. Ingrid itt nem ért egyet a dolgok halogatásával. Tubrokot picit meglepi a válasz és hogy ennyire közel van már Eyjolf születése.
< - Akkor legalább várjunk egy-két napot. >
Feleli megértően a férfi. Ő csak jót akar és Ingrid családjára jó benyomást tenni. Vagyis Steph már leellenőrizte őt. Amiatt picit aggódik Tubrok, hogy ellopja Greg anyját a fiú mellől, a lángoló szerelmével. Az esti programmal kapcsolatban mindketten nyitottak, a szokásos helyett akár ki is mozdulhatnának, vagy éppen Ingrid ötlete szerint idehívhatnának barátokat és a csarnokban tarthatnának egy kellemes estét. A barátjaival kapcsolatos dolgot igyekszik humorosan kezelni a férfi.
< - Örültek, hogy végre megszabadultak tőlem egy időre. - nevet fel - Ne féltsd őket. >
A folytatásban a férfinek egyéb ötlete is akad, úgy sejti Ingrid az asztalként való szereplés után szívesen venne egy fürdőt és akkor már miért ne menjenek közösen. Azzal csak egyet tud érteni, hogy előbb küldjék el a meghívót, különben eldugnák az időt. Átfut a fején egy gondolat az egésszel kapcsolatban, magukat ismerve csak az előjátékkal elmenne három-négy óra és akkor már ki is csúsztak volna az időből, pedig náluk az még a másiknak való kedveskedés az egész elején. Először erre válaszolna, de feltűnik neki Ingridnek mennyire vissza kellett fojtania egy fáradt sóhajt és egyebeket.
< - Ha nem akarsz közösen fürödni, csak egy szavadba kerül. >
Szögezi le a férfi, mielőtt még bármit ráerőltetne Ingridre. Ezután válaszol az előbbi felvetésre is.
< - Mindenképpen, először a meghívókat kell elküldeni. - ért teljes mértékben egyet. >
A vacsora vége felé Tubrok rákérdez a takaró levelek elfogyasztására, örömmel hallja a pozitív választ és illedelmesen viselkedve azokat is elfogyasztja Ingrid testéről. A vacsora végeztével Ingrid nyugodtan kinyújtózhat. Ragal amúgy is félig-meddig merev lett a helyzettől, nem ez a nyújtózkodás lesz döntő. Hamarosan az egyik android is megérkezik és átnyújt egy köntöst Ingridnek. Az immár végre a megszokott módon Ingrid által elhadart szavakra Tubrok igencsak szigorúan néz a nőre. Egy pillanat és máris röviden megcsókolta Ingridet, pontosabban hála a gyorsaságának, ha akar Miller könnyedén elhúzódhat előle. Azonban Ragal ekkor roppant elégedetten pillant rá és kis morgással jelzi, nem hat rá a tiltás.
< - Az elképzelései ellenére Lady Ingrid, vissza tudom magam fogni az Ön közelében, nem kell ennyire ügyelnie rám és tiltásokkal élnie. - mondja roppant szemtelenül. >
Gonoszkodásból szándékosan elképzeli még azt amint éppen hátulról szeretkezik a nővel, és Ingrid haját két copfba fogva húzza azt hátra, mialatt mindketten igencsak hangoskodnak. A gonoszkodás után némileg komolyabban húzódik el, egyenesedik ki és veszi elő az egyik zsebéből a kommunikátorát - nem volt ideje kivenni a zsebéből amikor ide sietett a vacsorához. Persze közben végig kíváncsian várja Ingrid reakcióját és ha eljön a megfelelő alkalom, akkor komolyan szólal meg.
< - Mi legyen a meghívó szövege? >
Kérdezi érdeklődve. A meghívó megírása után el is küldik azokat és amint a sikeres elküldésről való értesítést megérkezett készen is vannak, tehetnek amit szeretnének.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 28
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 7 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Miller lányok Kedd 18 Szept. 2018, 00:00
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Visszatérés Rocksolidba
Lady Ingrid Stephanie Miller-Osborn
Flotta tiszt, Rocksolid leendő úrnője


Játékostárs(ak) neve: Tubrok Ragal (Rocksolid törzsfője)

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~
Sikerül Ingridnek elérnie azt, amit szeretett volna a gondolataival, hogy majd Elofont és Kisboszorkát is azon fogják rajtakapni, amit Tubrok éppen meleget. Mindezen, ahogyan szinte felforrt a férfi agyvize nagyon jól mulatott, amikor össze is szorította a kezét, akkora nő fel is nevetett ezzel is kimutatva, hogy mennyire jól szórakozik Tubrok szenvedésén. Már csak azért is, mert ő tökéletesen tisztában volt vele, hogyha a férfi megpróbálja megakadályozni azt, amit Ingrid látott annál stabilabb lábakon fog állni a dolog. Mindazonáltal nagyon jól szórakozott a dolgon, de szóban már nem tett hozzá semmit sem.
Mikor egy nappal később jött vissza, akkor sikerült igencsak meglepnie a párját a vacsorával, amivel fogadta őt. Közben pedig, mint mindig most is beszélgettek, szóba került többek között az is, hogy a férfi lassan majd eljöhet hozzá a HPI-be és az Anyahajóra is, illetve találkozhat, megismerheti Greget és Cal-t is többek között. Nah meg persze Ingrid barátait is. és amiről még egyikük sem tudott, hogy a férfi nem fogja megúszni Steph inspekciója után még Jon-én is át kell esnie. Azon jót mulatott, hogy mennyire meglepte a férfit, hogy máris félúton túl vannak a terhességnél. Igen, az idő csalóka tudott lenni, nem is beszélve arról, hogy míg a nők – főleg a földieknél – zöménél látszik a terhesség előrehaladta, Ingriden egyelőre csak annyiban merült ki, hogy ösztönösen jobban védte a hasát, illetve a mellei érzékenyebbek voltak a szokásosnál.
< - Tudod az idő nagyon gyorsan tud telni, ha napokig nem csinálsz mást, csak szeretkezel – emlékeztette a férfit. >
Mindezt játékosan és játékosan megfedően, mintha olyan hatalmas bűn lenne mindez, de még hozzá is tett valamit.
< - Egyébként még kell a válasz Cal-től, hogy mikorra tudja elintézni, így lehet, hogy több nap is lesz mire oda eljutunk. >
Tette még hozzá, hogy ne érezze úgy a férfi, hogy akkor most azonnal menni kell, hanem van még ideje felkészülni, hogy a legjobb formáját hozza és bebizonyítsa Gregnek, hogy nem akarja tőle ellopni az anyukáját. A következő téma az volt, hogy mit is csináljanak a nap, inkább este hátralevő részében. Végül itt Ingrid ötlete nyert, miszerint maradjanak itthon és hívják meg Tubrok barátait egy kellemes estére. Mindebben sikerült is megállapodniuk, így legalább a párja barátai sem érezhetik azt, hogy a férfi teljesen begubózik, és alig jár el velük valahova csak azért, mert éppen szerelmes és párkapcsolata van. ezt persze a másik ki is kérte magának nevetve, hogy szó sincs ilyenről és örülnek a barátai, hogy nem látják. Ezen a nő is elmosolyodott; az étkezés miatt nem tudott nevetni, mert minden a földön, vagy az asztalon landolt volna. Ezen dolgok elé, a vacsora utánra volt még ötlete a férfinak, többek között az, hogy fürödjenek meg együtt – fürdést amúgy is akart Ingrid is, hogy lemossa magáról a vacsora maradékait – de azon, ahogyan a férfi mondta legszívesebben felsóhajtott volna. Tubrok mindezt sikeresen félre is értette, ezért utána még hozzá tette, hogy a sorrendekre azért ügyeljenek, hogy nehogy mindenki órákat várjon rájuk, vagy épp megunva a várakozást hazamegy. Ezt szerette volna elkerülni.
< - Nincs vele bajom, csak ne menjen az este kárára az egész – fejtett ki az aggodalmát. >
Tubrok érezhette is felőle, hogy tényleg így van, hogy örömmel fürdőzik vele, csak ezúttal tényleg szeretne az időre is figyelni. Annak pedig igencsak örült, hogy a párja is hasonlóan gondolja mindezt, mint ő. Hogy nem kéne szeretkezéssel eltölteni az idejüket, hanem időben végezni. Csak remélte, hogy tényleg sikerül mindezt kivitelezni. Végül a levelek elfogytak a nőről, amint pedig Tubrok az utolsót is megette, akkor végre nyújtózkodni is tudott és felállni, felülni a fekvésből. Amint megérkezett az android és hozta a köntöst, akkor abba belebújt és ekkor fedte meg a férfit, hogy nincs csók sem. Tubrok azonban csak azért is megpróbálta megtenni, hogy ne tűnjön hiteltelennek, vagy könnyűvérűnek a gyorsaságával félretáncolt a párja elől és még ki is nyújtotta a nyelvét rá, hogy túlságosan is lassú ahhoz, hogy utolérje, ha ő nem akarja.
< - Ha bírna magával Lord Tubrok, akkor nem kellet volna kitérnem a csókja elől, nem is beszélve, hogy a nadrágjában szerintem nem uborkát tett – felelte ő maga is roppant szemtelenül. >
Egy pillanatra még fel is merült benne, hogy pusztán gonoszkodásból még rá is markol a férfi büszkeségére, de végül is tette meg. Pontosan tudta, hogy csak a két napos kínzás és amiatt, hogy helyreállította a férfi e téren való mirigyműködését az egyetlen ok, amiért kibírja a dolgokat, különben nem tudná. Hagyta azt is, hogy mindezt érezze Tubrok azok után, hogy „megmutatta”, hogy megint milyen perverzségeken jár a feje. Arra az egészre csak a fejét csóválta meg Ingrid, hogy a másik mennyire javíthatatlan ilyen és minden más téren is. azon kissé meglepődött, hogy a férfi őt kérdezte meg arról, hogy mi is legyen az üzenet szövege. Már csak azért, mert csak egyszer, illetve Mordaen-nel kétszer találkozott, annyira nem ismerte még a férfi barátait, hogy tudja, hogy mi a megszokott közöttük.
< - Tőlem kérdezed? – kérdezte mosolyogva. – Te ismered őket… valamilyen baráti hangvételű üzenetre, gondoltam. „Sziasztok, Ingriddel úgy gondoltuk, hogy tarthatnánk egy kártyázós, iszogatós estét, örülnénk, ha eljönnétek ma este…” Vagy valami hasonló. >
Ha ez nem felelt meg a férfinak, akkor teljes mértékben ráhagyta, hogy írjon, amit csak szeretne. Ha eljutnak oda, hogy Tubrok már küldözgeti az üzeneteket, akkor még valamit hozzá tett.
< - Küldj Erénának is egyet, most megkapja a második esélyét – mondta. – Persze, csak, ha Mordaen-t nem zavarná. >
Mivel korábban megígérte a férfinak, hogy kap majd egy második esélyt, akkor most megejthetik mindezt. Aztán kiderül, hogy mi lesz a vége. Ha az üzenetek elmentek és megérkezett a visszaigazolás is, akkor kézen fogta a párját és úgy indult a fürdő irányába. most sem hagyja, hogy megcsókolja a férfi, ha kell, akkor fel is kapja, hogy tudjanak haladni. Oda a kristályos, ásványos részbe ment, és akár vitte a párját is. ha megérkeztek, akkor ledobja a köntösét és besétál a vízbe, amibe aztán nyakig bele is merül.


template nélkül:

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Rocksolid - Page 7 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 7 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Bishop Vas. 21 Okt. 2018, 16:29

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~

Tubrokot nagyon kellemesen lepte meg a vacsora, amivel Ingrid fogadta őt, és hálás is a figyelmes meglepetésért. Nyilván majd igyekszik törlesztenie ezt a nőnek. A vacsora közben még egy meglepetés éri a férfit, mint amikor az ember elnézi a dátumot és hirtelen elteltek a napok, vége az ünnepeknek, vagy hasonló, csak most éppen a terhességgel, hiszen már túl is vannak a felén. Ingrid szavain jókedvűen elmosolyodik.
< - Tudom, tapasztaltam. ... Hmmm... miért van egyre inkább olyan érzésem, hogy nagyon is élvezed mennyire kívánlak, hajtalak és igénybe veszlek? >
Kérdezi a végén kíváncsian és szemtelenül, és igazából örül, hogy nem megy a párja agyára a folyamatos mocskos gondolataival. Ami az Anyahajóra történő családi látogatást illeti, valóban megnyugtatja Ragalt az egy-két nap várakozási idő, sokkal jobb, mintha nemsokára már indulnának is.
< - Hm, így tökéletes. >
Teszi hozzá, sokkal nyugodtabb hangon. A folytatásban az esti programot beszélik meg, lehetőség lenne egyedül, kettesben elmenni és körülnézni a városban, részt venni valamilyen kulturális eseményen vagy hasonlón, kimozdulna, viszont Ingrid ötlete sokkal szimpatikusabb mindkettejüknek, így hát egy közös baráti találkozót szerveznek Tubrok csarnokába. A vacsora után logikus és kellemes lépés elmenni egy fürdőre. Ragal természetesen közös fürdőt szeretne, Ingrid is, csak éppen fontos szempont, hogy most kivételesen ne szúrják el az időt. Mindezt meg is beszélik.
< - Egyetértek. - bólint Tubrok. >
A vacsora lassan véget ér, hiszen az északi törzsfő az utolsó ehető leveleket is elfogyasztja a párjáról. Ingrid nyújtózkodik, feláll és fel is veszi az időközben odahozott köntösét. Itt Tubrok azonban nem ért egyet Ingrid szabályával, miszerint még egy csókot sem kap, természetesen bepróbálkozik egy csókkal, ami elől Ingrid ki tud térni. A nyelvöltés nem zavarja meg a férfit, sőt számít is rá, azonban az uborka emlegetésekor hangosan felnevet és lepillant magára. Továbbra is úgy véli, nagyon is bír most magával, azonban az tény, hogy csak a két napos kínzás miatt, kár lenne ezt tagadni, nem is próbálkozik vele Tubrok. A többi gonoszkodás, az csak közöttük szokásos gonoszkodás. Mindenesetre Ingrid érezheti, Ragal sokkal kiegyensúlyozottabb és elégedettebb ebben az állapotban, ugyanúgy megvan a vágy és a vonzódás, de a teste legalább nem feszíti annyira a szükségleteivel. És ezzel eljön az ideje a meghívók megírásának és elküldésének. Tubrok elmosolyodik, mikor Ingrid meglepődik azon, hogy közösen írják meg a szöveget.
< - Az én barátaim, de pont ezért szeretném, ha közösen írnánk meg. >
Mivel tetszik neki, amit Ingrid diktál, valami nagyon hasonlít ír be és küldi el a meghívókat a barátainak. Erénával kapcsolatban - kis mosollyal az arcán - bólint.
< - Rendben van. >
Az üzenetet elküldi Tubrok, majd láthatólag még eszébe jut valami, amin ismét elmosolyodik. Végül csak kiböki.
< - Ami Mordaent illeti, hallottad már a "megutáltam és megdugnám" kifejezést? >
Széles mosollyal mondja és kíváncsian várja Ingrid szörnyülködő reakcióját, egyébként igyekszik úgy kifejezni magát, hogy érezhetően csak a szokásos javíthatatlansága van a dolog mögött, és nem hiszi hogy Mordaen bármilyen testrészével Erénában akarna lenni. Kell egy kis idő, mire elkezdenek megérkezni a visszaigazolások a meghívókra, ezt ki kell várniuk. Utána indulhatnak a fürdőbe, kézen fogva, természetesen ez megfelel Tubroknak és élvezi is. A barlangfürdőben követve Ingrid példáját, levetkőzik, nyugodtan besétál a meleg vízbe, egészen nyakig és kellemes tempóban úszkálni kezd. Egy kis idő után teljesen alámerül, majd feljön és már nem úszkálva, hanem pihenve Ingrid közelében áll meg.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 28
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 7 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Miller lányok Kedd 23 Okt. 2018, 00:00
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Visszatérés Rocksolidba
Lady Ingrid Stephanie Miller-Osborn
Flotta tiszt, Rocksolid leendő úrnője


Játékostárs(ak) neve: Tubrok Ragal (Rocksolid törzsfője)

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~
Ingrid meglepetésének hála igencsak kellemes vacsorája lett a párosnak, amit végig is beszélgettek, már amennyire Ingrid helyzete mindezt lehetővé tette, mert azért neki annyira nem volt könnyű így beszélnie, főleg, hogy vigyáznia kellett, hogy nehogy a rajta levő étel leguruljon, lecsússzon. Közben nagyon sikerült meglepnie a férfit, többek közt azzal, hogy már túl vannak a terhesség felén, mert általuk sokat űzött dologgal igencsak el lehet mulatni az időt. Erre kapott is választ, ő pedig tudta, hogy mit is fog felelni. Nem is kellett gondolkodnia, vagy ehhez hasonló, csak rávágta a saját válaszát.
< - Fogalmam sincs, hogy miről beszélsz – felelte teljesen ártatlanul és mégis sejtelmesen. >
Valóban nagyon nagy szerencséje volt, hogy nem átlagos földi volt Ingrid, különben már tuti, hogy elege lett volna a sok mocskos gondolattól és nem is bírta volna az iramot, amit Tubrok diktált, de szerencsére erről szó sem volt. Ezek után megbeszélték, hogy mikor és hogyan legyen majd az, hogy Tubrok elmegy Ingridhez és be lesz mutatva Gregnek, Cal-nek és a többieknek, összekötve HPI és Anyahajó nézéssel. Nagyon nem lehetett már ezt sem halasztgatni, szerencsére nem látszott Ingriden a terhesség, így el lehetett odázni, különben már át kellett volna esni rajta, de így ennél tovább akkor sem nagyon lehetett húzni. De szerencsére az egy-két nappal megnyugtatta a férfit. Ezek után a nap/este hátralevő részét beszélték meg, ahol abban egyeztek meg, hogy Tubrok barátait hívják át egy kellemes, kártyázós, iszogatós, beszélgetős estére. És mivel róluk volt szó, így az a rész is fontos szerepet kapott, hogy nem fürdőzhetnek majd túl sokáig, mert különben teljesen hiába jönnének a férfi barátai, mert velük biztosan nem törődnének semmit sem. Szerencsére Tubrok is egyetértett ebben, így nem okozott mindez kellemetlenséget, vagy hasonlót. Amint a vacsorának vége volt, Ingrid leszállhatott az asztalról és felvehette a köntösét. Itt még némi szóváltásuk is volt, hogy a nő nem engedte Tubroknak a csókot sem addig, amíg nincsenek az üzentek elküldve a meghívással kapcsolatban. Így ki is kellett térnie a másik csókja elől és még a nadrágjára, vagyis a férfiasságára is tett megjegyzést. Örült, hogy Tubrok ilyen viccesnek találta mindazt.
Tökéletesen emlékezett arra, amikor felhozta a párjának, hogy a gondjait meggyógyítja, akkor mennyire tiltakozott, hogy ő tökéletesen érzi magát úgy, ahogyan van. Énnek ellenére most tisztán érződött, hogy sokkal jobban érzi magát és kiegyensúlyozottabb jelen állapotában. Néhány pillanatig késztetést érzett Ingrid, hogy a férfi orra alá dörgölje mindezt, de végül is nem tette meg, csak örült annak, hogy a másik így érez. Újabb „gondokba” ütköztek bele, amikor a meghívók megírása került szóba, mivel Tubrok barátai, így Ingrid teljesen ráhagyta volna a dolgot, de a férfi azt akarta, hogy közösen tegyék, így Ingrid gyorsan elmondott egy változatot, ami végül is jó ötlet volt és azt átírva küldték el meghívottaknak, annak az öt embernek. Tubrok fején találta a szöget, hogy szörnyülködni fog. A szemeit forgatta meg és lemondóan sóhajtott. Nem gondolta egy pillanatra sem, hogy Mordaen így gondolna Erénára, ez sokkal inkább Tubrokra volt jellemző, hogyha valaki jó nő, akkor lefektetné attól függetlenül, hogy kedveli-e, vagy sem.
< - Ez sokkalta inkább rád jellemző, mintsem rá – felelte. >
Úgyis kimondta, hogy érezte, hogy tényleg csak a férfi szokásos javíthatatlansága miatt mondta mindezt. De szerencsére azt is érezte, hogy legalább ugyanazon a véleményen vannak, hogy Mordaen ha tehetné, akkor még piszkavassal se nyúlna Erénához. A küldés után kellett egy kicsit várakozni, hogy mindenki visszajelezzen, hogy jön-e, vagy sem. Ezen idő alatt valószínűleg beszélgetett a páros mindenféléről, majd végül elindulhattak kéz a kézben a barlangfürdőhöz. Ott be is ment a vízbe, majd a medence szélén ült le és figyelte, ahogyan Tubrok bemegy a vízbe és úszkálni kezd. Ő maga nem tette ezt, csak kényelmesen élvezte a vizet és az ázást.
< - Miket szoktatok még az efféle szűk körű összejöveteleken csinálni az iváson, beszélgetésen kívül? – kérdezte. – Felteszem, amikor csak ti kisfiúk jöttetek össze, akkor az ágyasaid is jelen lehettek… khm… tudjuk mire. Szóval az érdekel, amikor ők nem voltak jelen, akkor miket szoktatok csinálni. >
Érdeklődött, csak azért igazából, hogy amikor már mindenki itt lesz, hogy miket, milyen témákat lehet majd bedobni. Hogy belefér-e a közös szaunázás, majd hideg vízbe ugrás és megmártózás, mint ahogyan azt régen a Zuhanás előtt is tették az északiak és mások is. Ugyan hangosan nem mondta ki, de Tubrok érezhette, hogy arra is kíváncsi, hogy ilyen a tegeződés, vagy épp magázódás a megszokott a társaság között, és ehhez hasonló apróságok. Mivel eddig még nem volt ilyen szűk közösségben Tubrok barátaival, így nem tudta, hogy az etikett mely formáját használják egymás között.


template nélkül:

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Rocksolid - Page 7 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 7 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Bishop Pént. 02 Nov. 2018, 00:23

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~

Ingrid valóban egy remek vacsorával és egyben különleges élménnyel lepte meg a párját, levéve ezzel a lábáról a férfit. A vacsora alatt természetesen beszélgetnek, és Tubrok meg is kérdezi azt, amit már régen akart, de most hozta úgy a beszélgetés menete, hogy könnyedén megkérdezhesse. Tényleg érdekelte mit érez Ingrid az ő szexuális étvágyáról, nem tudta, hogy egy birodalmi számára ez sok vagy kevés, idegesítően kevés vagy idegesítően sok, vagy egyáltalán hogyan vélekedik róla a párja. A válasz nagyon megnyugtatja és teljesen megérti belőle Ingrid véleményét. Az ártatlan és sejtelmes szavakra, a gondolatait teljesen eláruló mosollyal és egy kacsintással "válaszol". Ha éppen nem a vacsora közben lennének, és nem lenne tilos, most biztosan megcsókolná Ingridet. Ezután még jó pár témát megbeszélnek, szépen kibontakozik a beszélgetés. A vacsora végeztével pedig ideje megírni a meghívókat az esti közös programra. Ingrid nagyon szigorú, és még egy csókot se akar engedni a férfinek, ameddig a meghívók el nincsenek küldve, nehogy szeretkezéssel eltöltsék az időt. Tubrok természetesen nem is Tubrok lenne, ha nem próbálkozna mégiscsak egy csókkal, sikertelenül, de szemtelenül. Ezután Ingrid még meg is jegyzi, hogyha a férfi annyira bír magával, akkor miért keményedik már most, ezen és a megfogalmazáson rendkívül jól szórakozik Ragal. Ekkor Ingrid még a párja orra alá dörgölhetné, mégis mennyivel kiegyensúlyozottabb a regeneráció, a "kis gondja" kijavítása óta, de nagyvonalúan nem teszi ezt meg. Ami Ragalt illeti, egyetért Ingriddel, ő sem akarja, ha elszúrnák az időt és emiatt kellemetlen helyzet lenne. A meghívók megfogalmazásában Tubrok Ingrid segítségét kéri, nem akarja a nőt kihagyni a dologból, sokkal jobbnak véli, ha együtt tervezik meg. Ingridnek egy jó ötlete támad, hamarosan el is készül a szöveg és elmennek a meghívók. Mialatt a visszajelzésekre várnak, társalognak tovább, mi mást is tennének, ez az optimális jelen helyzetben. Tubrok még a "szörnyű" megjegyzését is elsüti, habár elsőre nem akarta. Ingrid reakcióján jót mosolyog, pontosan valami ilyesmire számított.
< - Pontosan. >
Feleli széles vigyorral. Nem tagadhatta, így volt, bár ez nála érzelmileg nem jelentett semmit, főleg ennyi kipróbált nő után, és főleg Ingrid óta, már a testi vonzalom sem olyan, mint korábban, ha csak szexről van szó. Mindez meglepte, de örült is neki, tudta évtizedek alatt amúgy is ellaposodna a dolog, és érzelmek nélkül tüsszentés/orrfújás szintjére kerülne az egész, sokkal jobb érzelmekkel. Végül a további beszélgetés során beérkeznek a visszajelzések, mindenki tud jönni, és a szerelmes pár elindulhat a fürdő felé.
A hangulatos barlangfürdőben mindketten belesétálnak a kellemesen meleg vízbe. Tubrok úszkál egy kicsit, mielőtt megállna és csak élvezné a vizet, ázna, Miller példáját követve. Ingrid kérdésére teljesen a nő felé fordul, válasz előtt egy-két másodpercet gondolkodik, majd testbeszéde apró jelei alapján teljesen őszintén felel.
< - Mi mást mondhatnék, társasjátékozunk, iszogatunk, meztelenül fürdőzünk, ez már mind megtörtént. Teljesen közvetlenek vagyunk és nagyon jó a hangulat, általában. >
Próbálja nyugtatni Ingridet, mindene ezt a szándékot sugározza. Ha Ingrid engedi, akkor mögé helyezkedik és elkezdi masszírozni a vállát, hátát és nyakát. Nem gonoszkodik, tényleg rendesen, szakszerűen, nagyon jól és ellazítóan kezdi el masszírozni Ingridet.
< - Ne aggódj, most is remek lesz a hangulat, nagyrészt kedvelnek téged és Te sem zárkózol el tőlük. Biztos vagyok benne, hogy jól fog sikerülni az este. >
Megerősítésként még egy puszit is nyom Ingrid nyakára, kedvesen. Közben folytatja a masszírozást és ázást, aztán eszébe jut egy kérdés.
< - Miért pont ma leptél meg a japán vacsorával, volt valamilyen oka? >
Kérdezi érdeklődve, érezhetően tetszett neki az élmény és részben ezért is kíváncsi.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 28
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 7 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Miller lányok Szomb. 03 Nov. 2018, 00:04
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Visszatérés Rocksolidba
Lady Ingrid Stephanie Miller-Osborn
Flotta tiszt, Rocksolid leendő úrnője


Játékostárs(ak) neve: Tubrok Ragal (Rocksolid törzsfője)

Rocksolid - Page 7 U6A4Lyo

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~
A kellemes vacsora után meg is egyeztek Ingrid ötlete alapján, hogy ne mozduljanak ki, helyette hívják meg a férfi barátait egy kellemes estére. Szerencsére Tubroknak is tetszett ez az ötlet, így ebben állapodtak meg. A szöveget is nagyrészt ketten, közösen írták meg, majd mind el is lett küldve az érintett öt főnek. Közben Tubrok olyasmit mondott Mordaen és Eréna kapcsolatára, ami leginkább rá illett és nem a párosra. Noha nem ismerték régóta egymást Ingriddel, de ezzel nem tudta a nőt becsapni, könnyedén átlátott rajta. Szerencsére nem is próbálta tagadni, hanem csak szélesen vigyorgott az egészen. A nő érezte is a kettejük közti kapcsolatnak hála, hogy egyébként meg nem jelentene semmit a férfinak, csak megtenné, mert megteheti, de mióta együtt vannak ez is változott. Ingrid ennek örült, de a férfi érezhette, hogy a nőt továbbra sem zavarta volna, ha másokkal is le akar feküdni a változatosság miatt, főleg, amíg meg nem szokja a monogámiát, amit ő maga választott.
Egy kicsit még várakozni kellett, mert Tubrok itt akarta megvárni azt, hogy megérkezzenek a visszajelzések, hogy kinek jó és kinek nem a mai este. Bár jó kérdés volt, ami megfordult a fejében, hogy van olyan, aki visszamerné mondani az uralkodó meghívását? Valószínűleg szóban úgyis mindenki azt mondaná, hogy nem lenne gond belőle és bizonyosan, de az, hogy illemből sem tennék, ha úgy alakulna. Valószínűleg ez a kérdés örökre megválaszolatlan marad, így néhány pillanatnál tovább nem is gondolkodott mindezen. Ezek után, közben meg is érkeztek a fürdőbe, ahol ő maga csak élvezte a meleg vizet, míg Tubrok úszkált is egy kicsit. Közben érdeklődött is arról, hogy mit is szoktak csinálni ilyenkor, illetve mennyire közvetlenek az efféle találkozások alkalmával. Csak, mert ha nem kapna útmutatást minderre, akkor ő könnyedén ugyanúgy távolságtartóbb lenne és magázódna. Ezt érezhette Tubrok felőle, hogy ilyesmi miatt kérdezi, hiszen annyira még nem ismeri őket annyira. Szerencséjére a párja rendesen felelt, bár a nyugtatás szükségtelen volt, hiszen nem izgult, vagy volt ideges ezzel kapcsolatban, csak tényleg informálódni akart és nem Maniac által.
< - Értem, köszönöm – felelte őszintén. >
Mikor Tubrok odament, hogy masszírozza, akkor nem maga mögé engedte a férfit, hanem csak megfordult a kezeit keresztbe tette a medence szélén és az állát a kézfejére hajtotta, így talán Tubroknak is kényelmesebb volt az, hogy masszírozza őt. Roppant finomnak és jónak érezte ezt az egészet, hogy így ellazulhat a hosszú munkanap után. A férfi is érezhette, hogy mennyire jól esik a nőnek mindez.
< - Amiatt kérdeztem, hogy nehogy lemagázzak valakit, vagy hivatalosan viselkedjek, amikor ez nem szokás. >
A hallottak alapján tényleg nem ez volt a szokás, hanem úgy tűnt, hogy teljesen baráti a hangulat, így mindezt meg is jegyezte, hogy akkor ő maga is úgy fog majd viselkedni. Felnevetett egy kicsit, amikor az aggódásról beszélt a férfi és megcsóválta a fejét.
< - Tényleg nem aggódom – mondta őszintén. >
Finoman meg is paskolta a párja kezét, hogy ezzel is bizonyítsa, hogy tényleg így van, de Tubrok egyébként is érezhette, hogy nem aggódik. A következő kérdés meglepte, amit kapott, főleg, mert nem volt semmilyen különösebb indoka arra, hogy most tartsa ezt a fajta vacsorát. Igazából annyi volt, hogy eszébe jutott, hogy korábban beszéltek erről, hogy van ilyesmi és tanítgatta Tubrokot arra, hogy miként kell pálcikával enni. Így a férfi érezhette, hogy tényleg nem volt különösebben oka azon felül, hogy kedveskedni akart Mindezt pillanatokkal később szavakkal is megerősítette.
< - Remélem nem törlek le azzal, hogy nem volt semmilyen különösebb oka – mondta. – Talán annyi, hogy azelőtt kellene megejteni, hogy elfelejted miként kell pálcikával enni. >
Szemtelenkedett a végén egy picit. Egyébként pedig tudta, hogy a párja szereti a halas ételeket, így igazából a sushi sem állt messze a szeretett íz világától. Illetve nem utolsó sorban úgyis elfelejtette volna az étkezést a vér miatt, így legalább a kellemes össze lett kötve a hasznossal, jól is lakott a férfi, kellemes hangulatban és újdonságot ehetett. Így minden tökéletes volt. Mindezeket még hozzá gondolta a szavakhoz, így gyorsabb volt az egész, mint kimondani, úgyis mindent éreznie kellett belőle Tubroknak a közelség és a fizikai kontaktus miatt.
< - Így gondolod te is? – kérdezte. >
Itt kérdőn hátra is pillantott, hogy mit is fog felelni a párja, közben gondolatokkal irányította, hogy merre is masszírozza jobban a férfi, többször felsóhajtott elégedetten, hogy mennyire jól csinálja a férfi a masszírozást. A válasz után visszahelyezi az állát a kézfejére és lehunyt szemmel élvezi a törődő kényeztetést.
< - És amíg nem voltam itt, a barátaidnak dicsekedtél arról, hogy miket éltél meg a két és fél nap alatt? – érdeklődött. >


Rocksolid - Page 7 MFPAOfL Rocksolid - Page 7 NpTXiXF Rocksolid - Page 7 YII4DOY Rocksolid - Page 7 TsgAvK3 Rocksolid - Page 7 EaYapF5 Rocksolid - Page 7 TL5zR2h
Rocksolid - Page 7 7E7kGJX Rocksolid - Page 7 RuJ8kTf Rocksolid - Page 7 M4QFV6Y Rocksolid - Page 7 E9Rn4mm Rocksolid - Page 7 Rpq6rYY Rocksolid - Page 7 ZDxfjCh


template nélkül:

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Rocksolid - Page 7 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 7 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Bishop Szomb. 03 Nov. 2018, 23:11

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~

Ingrid és Tubrok már az esti baráti összejövetel meghívóit írják, aztán el is küldték. Ameddig a visszajelzéseket várják Ingrid egész sok mindenre gondol, és most a párja az összes gondolatát is látja. A monogámiával kapcsolatban Tubrok elmosolyodik, megrázza a fejét és szájon puszilja Ingridet.
< - Néha meg veled sem bírok! >
Jelenti ki a férfi. Ekkor még egyiküknek sincs fogalma arról, hogy a szigetre szervezett buli alkalmával, alaposan ki fognak majd rúgni a hámból mindketten, ilyen értelemben. Ingrid későbbi gondoltaira kíváncsi, aztán furcsálló arcot vág Ragal, végül megszólal.
< - Nem marad örökre megválaszolatlanul. - kezdi - Ha fontos dolguk van ma estére, nem várnám el, hogy eljöjjenek, és ezt ők is tudják. Barátok vagyunk. >
Fejti ki a férfi. Gondolatban még hozzáteszi, hogyha közvetlenül neki felelnének, mint a vezérkar tagjai, az más lenne. A visszajelzések megérkezése után a barlangfürdőbe sétálnak és kiélvezik a kellemes vizet és környezetet. Miller egyből ázni kezd, Ragal kicsit úszkál, aztán kezd ázni. Megtörve a csöndet, Ingrid megérdeklődi milyen hangulatra számítson, Tubrok számára kielégítő, rendes választ ad. Ezután látna neki a férfi a párja masszírozásához, természetesen megfelel neki, sőt még jobb is az Ingrid által választott helyzet. Szakszerűen, profin lát neki a masszázsnak.
< - Nem kell, tegezd le őket nyugodtan. >
A kézpaskolás meglepi a férfit, örül neki, és már azt is tudja, hogy felesleges volt a nyugtatást. Csak biztosra akart menni, gondolja némileg magyarázkodva. Ragal arra kíváncsi, miért pont most kapta ezt a meglepetés vacsorát. Főleg mert egész nap csak dolgozott.
< - Nem törsz le, csak kíváncsi voltam. >
Ingrid gonoszkodására most csak rosszallóan sóhajt, úgy érzi a nő felé kicsit sok kérése volt, Ingrid pedig még tovább kedveskedik neki, amitől fantasztikus pár, de Tubrok szeretne törleszteni és nem adós maradni a kapcsolatukban. De ennek semmi köze a későbbi ötletéhez, az csak adja majd magát. A további Ingrid által hozzáfűzött gondolatokat érdeklődve figyeli Tubrok, aztán a kérdésen meglepődik, aztán kellemesen elmosolyodik. Valóban kényelmesebb volt a kommunikáció így, és szerinte nagyon jó, hogy már ennyire természetesnek veszik a szexuális anyagáramlást kettejük között.
< - Igen, egyetértek. >
Feleli őszinte mosollyal és pillantással. Kedvesnek érezte ezt a kérdést. A folytatásban Tubrok roppant hatékonynak és kreatívnak találja, követi is az irányítást. Az elégedett sóhajok szintén először picit meglepik Ragalt, majd nagyon örülni kezd, hogy előcsalt egy ilyet a párjából. A masszázst profin folytatja tovább, egészen le Ingrid derekáig, ameddig még rendesen eléri és szakszerűen masszírozhatja. Tubrok nagyon ügyes, roppant kellemes és lazító, de egyben átdolgozó műveleteket tud végig a háton. Ingrid utolsó kérdése után szinte láthatja maga előtt Tubrok elégedetten, kajánul mosolygó arcát.
< - Hogyne, természetesen! Az összes kis részletre kíváncsiak voltak, úgyhogy amit csak tudtam elmondtam. A végén látnod kellett volna az irigykedő tekinteteiket! >
Meséli őszintén és lelkesen a férfi, közben az emlékeit is mutatja a nőnek, iszogatás mellett mesélte, részletesen de nem ízléstelenül, néha meg kellett magyarázni mit hogyan bírt ki, de egyébként irigykedve elhitte a Perverz Trió a kalandot.
< - Ami téged illett... egy szexistennő vagy... ezután nem tudod lemosni magadról. És nagyon hálás vagyok, amiért tényleg nem kíméltél. >
Az elejét játékosan, a végét nagyon is komolyan mondja. Tubrok a folytatásban befejezi a masszázst, a végén hosszú levezetést is csinál, bár Ingridnek nem lenne rá szüksége, de rendesen végig akarja csinálni, ezért az összes átdolgozott izmot ellazítja és a helyére pakolja. A masszázs után hátulról átöleli Ingridet, hozzábújik, megcsókolja a nő nyakát és az arcán a csíkokat. Kellemesen suttogó hangon szólal meg.
< - Akarsz erotikus masszázst is? Még tartozom neked eggyel. >
A folytatás Ingrid válaszától függ, teljes mértékben. Ha igent mondd Ingrid, akkor Tubrok az androidokkal hozat megfelelő méretű és puhaságú masszázságyat, valamint krémeket és olajakat, amelyek szükségesek. Végül megkéri - ha Ingrid úgy érzi hangulatban van a kezdéshez - feküdjön végig először hason a masszázságyon és próbáljon relaxálni. Ha Ingrid nemet mondd, máshogy fog próbálkozni, de ha Ingrid nem akarja, neki az is megfelel.

//Nagyon tetszik a frissített templated!//

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 28
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 7 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Miller lányok Hétf. 05 Nov. 2018, 00:02
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Visszatérés Rocksolidba
Lady Ingrid Stephanie Miller-Osborn
Flotta tiszt, Rocksolid leendő úrnője


Játékostárs(ak) neve: Tubrok Ragal (Rocksolid törzsfője)

Rocksolid - Page 7 U6A4Lyo

A szájára kapott puszi után ő maga is elmosolyodott. Igazából tényleg teljesen tisztában volt vele, hogy Tubrok nem bír vele, hát akkor meg főleg nem tenné, ha minden menetnél teljesen felregenerálná magát. De ezt már megbeszélték korábban, így erre most egy-két pillanatnyi gondolaton felül felesleges volt több szót, vagy épp energiát áldozni. De szerencsére egyébként volt válasza a párja szavaira.
< - Lehet, de én se vagyok itt mindig – felelte. >
Itt sejtette, hogy milyen választ kap, hogy akkor kibír a férfi néhány napot, amíg nem látják egymást főleg most, hogy teljesen rendbe hozta őt. A következő gondolataira kapott választ, bár igazából nem Tubroknak szánta a gondolatot, csak magának, ezért is volt az, gondolta azt, hogy nem fog választ kapni minderre. Ismét elmosolyodott azon, amit válasznak kapott, nem igazán akart gonosz lenni, de ettől még szkeptikus maradt, végül is a Rocksolid uráról van szó, barát ide, vagy oda, ha mond valamit, az szinte biztosan úgy lenne, mármint ilyesmivel kapcsolatban. Bár most elég nagy vonzerő lehetett, hogy benne volt, hogy ő maga is itt lesz és még nem különösebben ismerik őt.
< - Attól, hogy Adam Osborn az apósom, ha ő akar valamit, ami csak családdal kapcsolatos is nem mondok nemet – mutatott rá arra, hogy miért is gondolt minderre. >
Úgy vélte, hogy egyszerűen vannak olyan személyek, akiknek nem lehet nemet mondani. Ironikus módon az apja nem volt ilyen, neki bármikor megtette. Legalább is saját maga így gondolta, már csak amiatt is, hogy ő maga is nem egyszer járt úgy, hogy csak azért fogadták el az általa mondott időpontot, mert Osborn az apósa. Nem gondolta azt, hogy ez más lehet a HPI-n kívül. De ha tényleg úgy volt, ahogyan azt Tubrok állította, akkor az roppant kellemes csalódás volt.
Ezek után hamarosan megérkeztek a fürdőbe, ahol néhány pillanat múlva Ingrid már kérdezősködni kezdett az efféle összejövetelek szokásairól. Itt kiderülhetett a férfi számára, hogy egyáltalán nem kellett a nőt nyugtatni, mert nem aggódott az események miatt, tényleg csak kíváncsi volt. Ingrid pedig megtudhatta, hogy tegeződnek. Itt még hozzágondolta, picit játékosan Tubrok orra alá dörgölve, hogy igazából megkérdezhette volna Maniac-et is minderről, de jobbnak vélte, hogyha a férfit kérdezi, mert addig is beszélgetnek. Majd itt szándékosan játékosan – érezhető volt, hogy nem gondolja komolyan – azt gondolta, de ha Tubrok így szeretné, akkor ezentúl minden kérdésével Maniac-hez megy, ezen ne múljék az úgyis sokkal gyorsabb. Direkt gonoszkodott és szekálta vele a párját, mert tudta, hogy nem rajong a mesterséges intelligenciáért.
Mikor ez a téma véget ért a masszírozás közben Tubrok feltette a kérdést, hogy miért is most kapta azt a vacsorát, amit. Ingid részben szóban, részben pedig gondolatban, a szexuális anyagáramlást felhasználva felelt, hogy nem volt semmilyen különlegesebb oka. Közben azt is megtárgyalták, hogy így gondolatban tényleg sokkal jobb és könnyebb kommunikálni. Éppen ezért ezen a módon irányította a párját Ingrid, amikor Tubrok masszírozta. Praktikusan megoldva, így pontosan tudta a másik, hogy mikor, mit és hol kell módosítani a technikán. Közben rákérdezett arra is, hogy a férfi dicsekedett-e arról, hogy mi történt vele. Itt éreznie sem kellett volna, mert pontosan tudta, hogy mennyire elégedetten és kajánul mosolyog, vagy fog mosolyodni és valóban ez történt. Jól gondolta.
< - Azt is mondtad nekik, hogy azért bírod ennyire, mert megmérgeztek és sok vért kaptál tőlem? – kérdezte. >
Érdeklődve hangzott el tőle, nem szemrehányóan, vagy efféle módon. Csak kíváncsi volt arra, hogy tudnak-e erről már a férfi barátai. Arra, hogy szexistennő lenne, pedig a szemeit forgatta és reménytelennek tartotta a párját, hogy mindig ezt gondolja. A fejében meg sem fordult egyszer sem, hogy ez lenne, maximum jó a lepedőakrobatikában, semmi több. A mondat másik felét csak nyugtázta azzal, hogy mivel most megtudta tenni, így nem volt oka nem így tenni. A levezetése a masszírozásnak is nagyon jól esett neki, annak ellenére, hogy tényleg nem lenne szüksége effélére.
< - És mond csak pszichológust kerestél már? – érdeklődött. >
Túl akart esni ezeken a kényelmetlen kérdéseken is, mielőtt teljesen elfelejtődnek. Mindezeket nem piszkálásból kérdezte, hanem tényleg azért, mert aggódott Tubrokért és szerette volna, hogyha a lehető leghamarabb teljes egészében jól lenne. A masszírozás után örömmel vette, hogy Tubrok hátulról átölelte, ezen elmosolyodott, mert kedves és figyelmes volt, főleg a csók a nyakára és a csíkokra. Hamarosan ki is derült, hogy mi volt ennek a hátterében. Az igazat megvallva néhány pillanatnál tovább nem is kellett gondolkodnia többet, mert tetszett neki az ötlet.
< - Igen, törlesztheted az adósságodat – felelte szemtelenül és mégis kedvesen. >
Amikor a párja a rendszertől a különféle dolgokat rendelt, akkor megszólalt.
< - Az olajokra nem feltétlen lesz szükség, elég a sima, rám nem hatnak az afrodiziákumok. >
Remélte, hogy ezzel nem törte le a férfit, mert önmagában az olajjal nem volt problémája, csak éppen az a része nem hatott, aminek hatnia kellett. Így, ha emiatt Tubrok elhagyta volna ezt, akkor nem volt kifogása ellene, de ha használni akarta akkor sem. Ha megérkezett a masszázságy, akkor felfeküdt rá, itt még ekkor hirtelen eszébe jutott, hogy lassan tényleg el kéne kezdeni Eyjolf szobáját építeni, mert ha nem, akkor Maniac-re marad az egész. Igyekezett elhessegetni a gondolatot és várta, hogy Tubrok belekezdjen a masszázsba.


Rocksolid - Page 7 MFPAOfL Rocksolid - Page 7 NpTXiXF Rocksolid - Page 7 YII4DOY Rocksolid - Page 7 TsgAvK3 Rocksolid - Page 7 EaYapF5 Rocksolid - Page 7 TL5zR2h
Rocksolid - Page 7 7E7kGJX Rocksolid - Page 7 TsQCBa5 Rocksolid - Page 7 RuJ8kTf Rocksolid - Page 7 E9Rn4mm Rocksolid - Page 7 M4QFV6Y Rocksolid - Page 7 8KkPXTc


template nélkül:

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Rocksolid - Page 7 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 7 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Bishop Szomb. 10 Nov. 2018, 19:07

+18
~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~

A puszi és a kapott válasz után Tubrok elmosolyodik, roppant figyelmesnek véli a nő válaszát. Kissé sokatmondó hangon, de szintén kedvesen válaszol.
< - Nagyon sok filmünk viszont itt van. >
Ez nem pont az a válasz, amire Ingrid előzetesen számított, de tartalmilag igaz és párjára jellemző válasz. Később Ingrid a gondolataival árulja el magát, mit is gondol a meghívókkal/meghívásokkal kapcsolatban. Ragal a felhozott példán picit felnevet és a fejét rázza nevet meg.
< - Ingrid, Adam Osborn a világ két urának az egyike, én "csak" a Rocksolid ura vagyok. >
Eszébe jut még egy kissé elcsépeltnek számító idézet, de úgy érzi ide illik, szóval a közkeletű bölcsességgel válaszol.
< - Ennek a világnak csak két apja van, azért ilyen. >
Többet nem is fűz hozzá, csak ez jutott eszébe az Admirálisról. A visszajelzések és az addigi beszélgetés után irány a fürdő, kéz a kézben hamar oda is érnek.
A fürdőben mindkettejüknek jól esik a kellemesen meleg víz. Ingrid az aki rákérdez, mégis milyen hangulatúak általában a baráti összejövetelek. Tubrok válaszol és ugyan feleslegesen, de próbálja nyugtatni is Ingridet, hogy biztosan remek hangulat lesz. Ingrid a gondolataival gonoszkodik és alaposan Tubrok alá dörgöli, hogy Maniac-ot is kérdezhette volna, és akkor nem kell beszélgetniük. Tubrok eléggé morcos lesz ettől és sóhajt egy nagyot, majd belecsíp Ingrid fenekébe, persze csak játékosan és nem túl komolyan, ahogyan Ingrid is gondolta. Utána már csak mosolyog az egészen a férfi, és reméli Ingrid legalább meglepődik a kis csípésen. Mialatt Ragal éppen Millert masszírozza szintén remekül elbeszélgetnek, bár a felét gondolatokkal kommunikálják, sokkal kényelmesebb módon. Amikor Ingrid a mérgezésről kérdezi, Tubrok kicsit meglepődik, hát persze hogy elmondta a barátainak, ami történt vele.
< - Igen, mindent elmondtam. Különben teljesen hihetetlen, hogy két napig bénult voltam és túléltem. - teszi hozzá - Azon pedig még Te is meglepődtél, hogy mennyit élveztem, ha jól emlékszem. >
Tényszerűen válaszol, Ingrid kíváncsi kérdésére, bár a gondolataiban ott van, hogy akkor és ott ő is nagyon meglepődött volna, ha nem élvezte volna annyira. Már a levezető masszázsnál van még egy komoly kérdése a nőnek. Tubrok egy picit meg is lepődik, hogy most hozza fel ezt a nő, de azonnal válaszol is.
< - Nem, még nem. - rázza meg a fejét - Egész nap dolgoztam. Rengeteg teendőm felhalmozódott, amíg nem jártam be. >
Közben töretlenül és szakszerűen folytatja a levezetést.
< - Bár a testi-lelki segítséged és gondoskodásod rengeteget segít, úgy érzem, le akarom fojtani. Jobb, ha máskor is figyelmeztetsz, és tényleg felkeresek valakit, mielőtt traumát kapok. >
Vallja be végül a férfi, bár a gondolatiban inkább arra vágyna, hogy egyszer fordított helyzetben Ingrid alaposan masszírozza meg, lazítsa el, utána meg kötetlenül beszélgethessen Erénával, kiöntve a lelki gondjait, attól elszállna a lefojtása. De most ez nem olyan helyzet, amiben bármelyik nőtől ilyesmit kérne, talán majd később, ha a mai este jól alakul. A masszázs után Tubrok közelebb húzódik a szerelméhez, átöleli, a nyakát csókolja, végül fel is ajánlja az erotikus masszázst. Ingridnek tetszik az ötlet és el is fogadja. Tubrok rendkívül örül a kedves de egyben mégis gonosz válasznak, ad is egy puszit Ingridnek. Azonban, a szexuális anyagáramlás miatt pontosan tudja, hogy Ingrid szerint csak ezért ölelte őt át, de egyáltalán csak nem ezért, amúgy is szeret hozzá közel lenni. Mielőtt még elkezdene mindenféle szükséges felszerelés kérni a rendszertől, Tubrok mindkét kezét Ingrid hasára csúsztatja.
< - És mi történik idebent? Hogy van Eyjolf? - kérdezi roppant kedvesen és halkan. >
A kérdésre fülig szerelmesen és már most büszke apaként várja a választ. Ragal reméli ebből kellemes kis dolog fog kisülni. E kapcsán nem is csoda, ha Millerben felmerül a gyerekszoba építés gondolata.  Ha ezt megbeszélik még valami eszébe jut.
< - Sikerült eldöntenem milyen tetoválást akarok. A tetoválásaidat csodálva határoztam el magam. Ha ráérünk részletesebben megmutatom, együtt véglegesíthetjük és kipróbálhatjuk hogy áll. >
Kihasználva az alkalmat Tubrok a gondolataiban is megmutatja mire gondolt, a tetoválás fekete helyett nagyon sötétkék színnel lenne, illeszkedve a Rocksolid színeihez, ősi viking motívumokból és íves elvékonyodó hegyes vonalakból állna, ezek alkotnának szép összképet. Elöl a baloldalon - szemből jobb oldal - a mellkason, onnan le végig a hason is lenne, a mellkasnál átmenne hátra, és végig a háton is lenne lapockától/válltól egészen le fenékig. Így kicsit fél oldalas lenne, de Tubrok gondolataiban rendkívül jól áll neki és remekül néz ki. Reméli Ingridnek is tetszik és kíváncsian, türelmetlenül várja a nő reakcióját. Ha Ingrid szeretné a tetoválás kicsit lelóghat az ágyékára vagy/és éppen a fenekére is. Miután ezt is megbeszéli kéri csak be Tubrok a kellékeket. Az afrodiziákumokkal kapcsolatban Tubrok bólint.
< - Tudom, de ha nem bánod használjuk, kellemes az illatuk és jó a tapintásuk. >
Teszi hozzá. Kicsivel később két android meghozza a kért dolgokat és Ingrid végig tud feküdni a masszázságyon. Tubrok nem is habozik, neki áll ellazítani a párját. Nem csak úgy tesz, mintha erotikus masszázst csinálna és valójában simogat és izgat, valóban profin tud ilyen masszázst adni, ez egyből érződik. Sőt, ha Ingrid összehasonlítja másokkal, Tubi mesterien csinálja. A hátával és vállaival kezdi, beolajozza, ellazítja, aztán alaposan beledolgozza az olajokat és krémeket. Másodikként következhetnek a lábak, azokra külön technikája van ami nagyon kellemes érzés. Utána jöhet a fenék, azt úgy dolgozza meg, hogy rendkívül sok vér áramoljon oda és a többi környéken lévő részre, valamint kellemes érzés is legyen minden érintés. Ennek végeztével kell Ingridnek fordulnia és jöhetnek az izgalmasabb dolgok. Nyaktól lábujjhegyig nagy mozdulatokkal kezdi a férfi, aztán tér ki részletesen zónákra, egyre intimebb helyekre térve. Valóban nagyon kellemes illatú és anyagú olajjal keni be Ingridet. Közben nagyon ügyes módon mindig úgy mozdul, nyúl valamiért, hajol, hogy Ingridnek legyen min legeltetnie a tekintetét. Ezen felül folyamatos a kellemes feszültség a levegőben, egy-egy majdnem elcsattanó csók, sokatmondó pillantást, majdnem odaérő tapintás mind fokozza az egészet. Az, hogy mindketten szerelmesek és van anyagáramlás is csak rátesz az egészre. Ragal Ingrid melleit nagy kényeztetésben részesíti és a legjobb tudása szerint alaposan megmasszírozza azokat, ekkor már egy-egy rövidebb csók is jár a masszázs mellé. Végül Tubrok elér az ágyékhoz, itt úgy simogat és masszíroz, hogy akárcsak a fenéknél, rengeteg vér áramoljon oda és kellemesen meleg érzés legyen akár már csak egy tapintás is. Bő negyed órát eltölt a szerelme masszázsával Tubrok, többet is mint az optimális negyed óra, ahogy tanulta. A végén Ingrid már nagyon intenzíven kívánja a másikat. A csókokkal Tubrok elindul a kebleitől lefelé és néhány másodperc múlva már orálisan kényezteti őt. Tőle megszokott ügyes nyelvmunkával lát neki szorgoskodni. Aztán egy idő után a nyelvével csak a csiklóra koncentrál, miközben két ujjával megkeresi és a g pontot kezdi kényeztetni. Mire Ingrid valószínűleg észbe kap, már kéjesen sóhajtozik és a lábai megremegnek. Tubrok a nyalakodást és az ujjazást, a csiklóra és a g pontra koncentrálva egészen addig folytatja, ameddig Ingrid teljesen el nem lazul, bele nem melegszik az előjátékba és el nem élvez. Majd miután Ingrid megkapja mindezeket, amik neki járnak, egyszer csak Tubrok felé helyezkedik, megcsókolja és kissé lenyomja. Ragal gondolatban érdeklődi meg, van-e a nőnek preferenciája, miként használják ki a barlangfürdőt és ami fontosabb, hova dugja a férfiasságát, de nem Ingridnek kell kitalálnia, Tubinak már van terve, csak szeretne a párjához igazodni.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 28
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 7 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Miller lányok Hétf. 12 Nov. 2018, 00:00
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Visszatérés Rocksolidba
Lady Ingrid Stephanie Miller-Osborn
Flotta tiszt, Rocksolid leendő úrnője


Játékostárs(ak) neve: Tubrok Ragal (Rocksolid törzsfője)

Rocksolid - Page 7 U6A4Lyo

+18
Ingrid valóban nem ilyen választ várt a szavaira, hogy akkor majd filmeket tud nézni a férfi. Elég cifrákat tudott volna minderre gondolni, de igyekezett nem megtenni, inkább csak a fejét csóválta meg úgy, hogy nem is gondolt semmire. A gondolatain Tubrok felnevetett, hogy olyanra hasonlította Tubrok meghívását, mintha Osborntól érkezne, de a választól függetlenül nem változott a véleménye. Ebben a kérdésben makacs volt és nem hagyta, hogy megváltoztassák a gondolatait, így nem volt meggyőzhető. De mindezt már csak úgy gondolta, hogy abból Tubrok bizonyosan ne érezhessen meg semmit se. Külsőre pedig csak bólintott arra, amit a férfi mondott.
Így, hogy végre lezárták teljesen a vacsorát és az utána levő dolgokat, mielőtt mentek a fürdőbe végre teljesen a fürdőzésre lehetett már koncentrálni. Ott lent Ingrid nem úszkált, mint a párja, csak kiélvezte a meleg vizet. A beszélgetés közben Tubrok orra alá dörgölte, hogyha nem akar beszélgetni és válaszolni, akkor majd legközelebb Maniac-et fogja kérdezni ezekről, csak azért, mert tudta, hogy a párja mennyire nincs oda a mesterséges intelligenciáért. Pont olyasmi reakciót kapott, amit várt is ebben a helyzetben, már tény és való, hogy a fenékbe csípés meglepte egy kicsit, így Tubrok is megkapta a saját örömét. A masszírozás közben remekül elbeszélgettek, részben szóban, részben pedig gondolatokkal, ha már erre is képesek voltak és mindez sokkal gyorsabb és kényelmesebb volt. Legalább is Ingridnek, aki ehhez volt hozzászokva, hogy gondolatokkal beszélgessen csak másokkal, ha felhívják egymást. Közben rákérdezett arra is, hogy elmondta-e, hogy milyen „megpróbáltatásokon” kellett keresztül mennie, minderre természetesen megerősítő választ kapott Ingrid, hogy Tubrok igenis elmondta a Perverz Triónak a dolgokat. Itt arra is rákérdezett, hogy a mérgezésről is beszámolt-e. Megértően bólintott, hogy miért mondta el, bár lehetett volna egyszerűbb és logikusabb magyarázat is erre.
< - Én csak azon, hogy mekkorát, nem azon, hogy mennyit – javította ki a férfit. – Egyébként meg vannak, akik így érik el, hogy a földi szeretőjük sokáig bírja, így annyira nem lett volna meglepő az, hogy vért kaptál tőlem ilyen célra. Mivel ők engem annyira nem ismernek, de téged igen, így ez is teljesen logikus válasz lett volna. >
Csipkelődött a végén kedvesen egy kicsit. A gondolatokon pedig csak elmosolyodott, abban nem volt meglepő. A következő kérdésére igazából pontosan azt a választ kapta, amit várt, noha nem ismerte régen a férfit, de abból, amennyire már igen, abból sejtette, ha nem hozza fel neki a témát öt percenként, akkor soha se fog elmenni orvoshoz, mert úgy érzi, hogy szükségtelen. Tubrok érezhette, hogy Ingrid annak örült, hogy akar keresni a férfi valakit és annak is, hogy beismerte azt, hogy le akarja fojtani az egészet a férfi. Ez már egy jó lépés a gyógyulás felé, ezt pontosan tudta. A gondolatokra, amiket látott azonban rosszallóan mosolyogva csóválta meg a fejét.
< - A masszírozás szóba jöhet reggel majd – mondta. – Azonban én továbbra sem Erénára gondoltam, hanem szakemberre. >
Tubrok persze érezhette, hogy Ingrid nem tiltja meg neki, hogy beszéljen Erénával róla, révén azzal beszéli meg a gondjait, akivel szeretné, de attól még ragaszkodott ahhoz, hogy a férfi felkeressen egy szakembert is. Ebből nem volt hajlandó egy tapodtat sem engedni. Igaz ő maga is szak kezelhette volna a feltöltések révén, de mégsem ő akarta elfogultság és efféle dolgok miatt. Bármi is volt a szándéka Tubroknak az átöleléssel, a puszik, az ölelés, vagy épp a masszázs felajánlása, Ingrid örült neki, mert ő is szerette, hogyha a párja így átöleli őt. A fülig szerelmes kérdés nagyon elnyerte a tetszését, hátra is fordult, hogy puszit adjon a párjának.
< - Remekül van, hamarosan el kell, hogy kezdjen rugdalózni is, pár napon belül – felelte. >
Volt egy olyan érzése, hogy az nagyon fog tetszeni a férfinak, ha érezheti majd. A következő téma igencsak meglepte, nem hitte volna, hogy ekkora fordulatot vesz az egész főleg, hogy ő maga a gyerekszobát hozta fel, hogy azzal is kellene haladni. Ennek ellenére azonban igencsak megörült, hogy végre csináltatna tetoválást Tubrok. Gondolatokkal mutatta meg, hogy miként nézne ki és már az egész elején érezhette, hogy igencsak elnyerte a nő tetszését. Egyrészt örült is annak, hogy végre rászánta magát Tubrok, másrészt tényleg tetszett neki az, amit a másik elképzelt.
< - Nagyszerű lesz – mondta ki hangosan is. – Tényleg tetszik, nagyon is! >
Ezek után került szóba az mi is legyen a masszázshoz, ahol Ingrid felhozta, hogy de rá nem hatnak az afrodiziákumok, azzal azonban nem tudott vitatkozni, hogy ennek ellenére miért is akarná Tubrok használni. Neki sem volt kifogása egyébként az ellen, hogy így használják, így beleegyezően bólintott, hogy neki is megfelel mindez. A kérésnek megfelelően hasra feküdt először, már egészen az elején érezte, hogy tényleg ért mindehhez Tubrok és profin csinálja az egészet és nem csak ráfogja a dolgokra, hogy erotikus masszázs. Mivel egyáltalán nem volt feszült egyébként sem teljesen eltudott lazulni és átadni magát az érzésnek. Amikor kellett, akkor megfordult és hagyta, hogy szemből, az elülső részén is végigmasszírozza Tubrok. Itt szinte végig csukva volt a szeme, hogy jobban tudjon koncentrálni és kiélvezni az egészet, így a helyezkedés annyira nem volt fontos, a csókokat örömmel vette és viszonozta is. Csak a legvégén vette észre már, hogy nagyon vágyakozik a másik iránt, nem tudta jó pár pillanatig eldönteni, hogy most Tubrok érzéseit érzi csak, vagy saját maga is így van mindezzel. Mire Tubrok leért Ingird ágyékához a nő már roppantul nedves volt, mivel nagyon kívánta már a férfit, így a szorgoskodás elején már kéjesen nyögött fel és a légzése is nagyon hamar sűrűbb lett, kapkodott a levegő után. Ahogyan a G pontot kezdte megkeresni kissé elszámította magát a férfi, Ingrid lábai valóban remegni kezdtek, de néhány pillanattal később hangos nyögdécselés mellett el is élvezet közben.
Ahogyan ezek után fölé mászott Tubrok viszonozta a férfi csókját és hagyta azt is, hogy lenyomja. A gondolatban feltett kérdésre azonnal felelt. Igazából neki bármi megfelelt most, főleg, mert érezte, hogy a férfinak már megvan az ötlete. Már csak azért is hagyta, hogy a másik irányítson, mert két és fél napig az ő „kezében volt a gyeplő”, amikor megkínozta a párját. Úgy vélte, hogy ezúttal a férfin a sor, hogy ő találja ki a dolgokat, hogy mit is szeretne. Ingridnek nem volt kifogása sem a hagyományos szeretkezés ellen, ahogyan az ellen sem, ha a fenekét szeretné használatba venni. De örömmel viszonozta volna az előzőeket is, ha erre van igénye a másiknak, akár a parton is kint szeretkezne, vagy épp a vízben a megszokott módon, ahol Tubrok rendszeresen káromkodik. Szóval ezekből is láthatta a férfi, hogy igazából valószínűleg bármit választ nem nagyon fog mellé lőni a dologgal. Ingrid pedig kíváncsian várta, hogy mit is talált ki a folytatásra a férfi.


Rocksolid - Page 7 MFPAOfL Rocksolid - Page 7 NpTXiXF Rocksolid - Page 7 YII4DOY Rocksolid - Page 7 TsgAvK3 Rocksolid - Page 7 EaYapF5 Rocksolid - Page 7 TL5zR2h
Rocksolid - Page 7 7E7kGJX Rocksolid - Page 7 TsQCBa5 Rocksolid - Page 7 RuJ8kTf Rocksolid - Page 7 E9Rn4mm Rocksolid - Page 7 M4QFV6Y Rocksolid - Page 7 8KkPXTc


template nélkül:

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Rocksolid - Page 7 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 7 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Bishop Csüt. 15 Nov. 2018, 22:45

+18
~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~

A barlangfürdőben rendkívül kellemesen érzik magukat a szerelmesek, minden szempontból. Kellemesen meleg a víz, kellemes az akusztika, a hangulat, a fények, egyedül talán Ingrid számára a párjának, lila fény által barnának látszóvá változó haja zavarhatja, bár a fényeket is át lehet állítani. Kellemesen áznak, aztán Tubrok masszírozni kezdi Ingrid hátát, rendkívül ügyes módon, Ingrid gonoszkodik kicsit a gondolataival, Ragal a fenekébe csíp és meglepi. Minden úgy alakul, ahogy az a párosra jellemző. Kellemesen beszélgetnek egymással, immár szavakkal és gondolatokkal. Ingrid rendkívül büszke lehet magára, mivel Tubrok szépen elmesélt mindent a "kínzásáról" a Perverz Triónak, akik csupán csak nagyon irigykedhettek rá. Ingrid kedves csipkelődésére Tubrok csak elmosolyodik és picit a fejét rázza.
< - De miért mondtam volna ezt, ha nem akartam titkolózni? És még azt hihették volna egyébként nem tudlak kielégíteni. >
A végét ő is kedvesen csipkelődve mondja. A folytatásban Ingrid megkérdezi a párját, beszélt-e már pszichológussal, amire Ragal roppantul őszintén válaszol. Miller azonban nem mindennel elégedett amit hall, azért egy rosszalló mosoly is megjelenik az arcán. A férfi látványosan elgondolkodik.
< - Hmmm... rendben van, keresek egy szakembert, de Erénának is el akarom mondani mindenképpen. >
Gondolkodik hangosan a férfi. Nem akarja elkerülni az egészet, és teljesen érti ha Ingrid ragaszkodik hozzá. A masszázs után Tubrok úgy érzi - több okból is - hátulról át kell ölelnie Ingridet és szorosan hozzábújni. Az erotikus masszázs ötlete megfelel Ingridnek, de az még csak a kezdet. Az Eyjolfra vonatkozó szerelmes kérdés még inkább elnyeri a nő tetszését, Tubrokot meg is lepi a puszi amit kap, és egyben kellemes is. A férfi gondolatai között Ingrid láthatja, valóban várja már, hogy érezhesse a rúgásokat, azonban szóban ezt nem mondja ki, helyette mást.
< - Akkor jobb lesz vigyáznunk a hasadra. >
Mondja szerelmes mosollyal. Ezután még elárulja a férfi, döntött a tetoválással kapcsolatban. Kíváncsian várja a pára véleményét, Ingridnek pedig nagyon tetszik az ötlet. Szerencsére Ingridnek nagyon is tetszik. Ragal mindennek örül és az eddigi minimális feszültsége is elillan.
< - Kékben szerintem jobban állna, mint feketében. - jegyzi még meg. >
A témák után visszatérhetnek az erotikus masszázshoz. Tubrok odaadóan, professzionálisan csinálja az egészet, Ingrid egyáltalán nem feszült és teljesen ellazulva tudja élvezni a dolgot. Ingrid nem is érti a párjától, vagy mástól kezd el nagyon vágyni párjára. Tubrok örömmel látja mennyi hangulatba kerül Ingrid és hamarosan már orálisan kényezteti a nőt. Amikor a g pontot kezdi izgatni és ettől Ingrid rögtön elélvez, igencsak meglepődik Tubrok, erre azért nem számított. Mindenesetre ennek nyomán roppant lelkesen és elégedetlen kényezteti tovább a csiklót. Az orális élvezetek orgazmusai után eljön az idő és Ragal rá is mászik Ingridre. Roppant egyszerű és kényelmes módon, gondolatban beszélik meg mi is legyen. Tubrok a csókok közben felhúzza magához Ingridet, szépen felülteti a masszázságyon a nőt. A legelső pózban Ingrid a masszázságy szélén ül, a hosszabbik szélén, kissé hátradőlve, lábai szétnyílva, Tubrok a masszázs ágy mellett áll és így tud vele szeretkezni. Az egész hasonló, mint korábban a kilátóban a korlátnál, csak sokkal közvetlenebb, kényelmesebb, jobban egymásba tudnak kapaszkodni és egymáshoz érni. Hosszas csókolózás után szakad csak el a nő édes ajkaitól Tubrok, lenyúl a büszkeségéhez és Ingridbe csúszik. Már a behatolás alatt/után megremeg és kéjesen felnyög.
< - Oh. Skar! - szalad ki a száján - Hogyan lehetsz ennyire vadítóan szűk és nedves? >
Ragal nem is érti, egy napig nem látják egymást és máris ennyire oda van Ingridtől, vagy valamiért most különleges észbontó a nő teste. Tubrok a behatolás után nagy lelkesedéssel kezdi magévá tenni Ingridet, azonban hat tolás után váratlanul elélvez. Ragalnak hirtelen szép nagy orgazmusa lesz, a férfiassága rángatózik miközben vadul pumpál, a teste pedig megremeg. Meglepődve és kicsit kellemetlenül majdnem elnevetve magát fújja ki a levegőt a férfi, aztán röviden megcsókolja Ingridet és a csók után harapdálni kezdi a nő alsó ajkát, nem csak mert szereti ezt csinálni, hanem amiatt nehogy pimaszul megfedhesse őt a nő. A gondolatokban megfedést viszont élvezné. Mindenesetre a kis baleset nyomatékosítja a férfi korábbi szavait. Az orgazmus a vér miatt szerencsére semmi jónak a végét nem jelenti, akárcsak egy birodalmi, Tubrok tovább folytatja a szeretkezést. Ingrid ebben a helyzetben könnyen a férfihez bújhat, átölelheti őt, simogathatja, hozzá bújhat, a lábaival is átkarolhatja, sőt szinte hátra is dőlhet magára húzva a férfit, Tubrok ez esetben megtartja őt karjaival. Ha nem akar ennyire közel kerülni, akkor hátra is dőlhet, saját karjaival támaszkodva, kitárulkozva. És persze bármi mást is tehet, amit szeretne, Tubrok mindenben partner. Ami a férfit illeti, ha teheti Ingridre hajol, egyik kezével támaszkodik, másikkal a nő testét simogatja, ahol csak éri, a tolásai egyre gyorsabbak, behatolásai mélyebbek és szenvedélyesebbek. Mivel továbbra is őrjítően szűknek érzi Ingridet, hamarosan férfiasan, mély hangon nyögdécselni kezd. Ingrid olajozott, vágytól fűtött testét rendkívül vadítónak találja, le se tudja róla venni a szemét. Tubrok egy kis idő múlva már úgy szeretkezik, mintha ezen múlna a Rocksolid jövője, vagy legalábbis a törzsé, teljesen magáévá téve Ingridet. A barlangfürdőt hamarosan hangos, gyors ütemben ismétlődő csattogás hangja tölti meg, valószínűleg a többi hangoskodás mellett. A férfi szabad keze a sok simogatás között egyszer csak Ingrid csiklójára csúszik és azt kezdi el kényeztetni, ingerelni, segítve a nőnek elérni az orgazmust. Ha Ingrid kétszer-háromszor elér a csúcsra, Ragal azután kapja fel őt és húzza magára, hogy állva folytassák a szeretkezést. A fenekénél fogja/tartja Ingridet, de úgy csinálja, hogy a karjaival a nő combjait is tartsa. A ritmus lassabbá válik, de mélyebb, kielégítőbb lökésekre vált és mélyen hatol Ingridbe. Közben ügyesen szopni kezdi a nő nyelvét, rendkívül élvezetesen. A férfi gondolataiban még az jár, ezután kellemes lenne a meleg víz ölelése és úgy folytatni.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 28
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 7 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Miller lányok Vas. 18 Nov. 2018, 00:00
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Visszatérés Rocksolidba
Lady Ingrid Stephanie Miller-Osborn
Flotta tiszt, Rocksolid leendő úrnője


Játékostárs(ak) neve: Tubrok Ragal (Rocksolid törzsfője)

Rocksolid - Page 7 U6A4Lyo

+18
Igen, az valóban eléggé furcsa volt Ingrid számára, hogy Tubrok haja a lilás fényben barna, mint legutóbb is, főleg, mert szerinte annyira nem is állt jól neki. A szőke passzolt hozzá, talán azért, mert ezt szokta meg. De annyira nem zavartatta magát, hogy emiatt szóljon, sokkal inkább koncentrált egy kicsit és úgy alakította át a látást, hogy a lilás fényben lásson úgy, ahogyan egyébként szokott, azaz minden ugyanolyan színű legyen neki, mintha a hangulatos lilás fény nem is lenne körülöttük. Persze mindezt úgy, hogy Tubrok ne érezhesse meg, hogy ez megfordult a fejében, mert nem akarta megbántani azzal, hogy a férfi haja színe miatt nem nyerte el a tetszését a fény. Mert egyébként a lilával nem volt baja, csak a szőke és lila egyben pont Tubrokon nem nyerte el a tetszését. Közben pedig fürdőztek, beszélgettek, élvezték a helyet, a férfi pedig meg is masszírozta Ingridet. Többek közt is felmerült az is, hogy a férfi mesélte-e a „megpróbáltatásait” a Perverz Triónak, amiből kiderült, hogy igen és azt is elmondta, hogy megmérgezték. Ezen a vonalon alakult ki a következő beszélgetés is, ami oda kötött ki, hogy Tubrok vért kapott Ingridtől és miért, itt a nő több lehetséges változatot mondott, hogy miként lehetett volna a mérgezést kihagyni. Arra a észre, hogy nem akarta, hogy azt higgyék nem tudja kielégíteni a nő felnevetett.
< - Azt is mondhattad volna, hogy az egy egységes extra maratonra törekedtél volna – szemtelenkedett tovább. >
Ez még eléggé illett is volna a párjához, hogy tényleg ilyesmi miatt veszi rá a nőt minderre. Senkiben sem ébresztett volna gyanút és még tökéletesen frappáns válasz is lehetett volna, de végül mégsem így történt és ezt már nem lehetett megváltoztatni. A következőkben kiderült, hogy a férfi még mindig nem szerzett magának pszichológust, de legalább már felhozta, hogy nyaggassa érte a nő, hogy tegyen így a későbbiekben. Azzal Ingridnek nem volt baja, hogy Erénával is akar beszélni erről a párja, de a szakemberhez akkor is ragaszkodott, aki független a férfitól és objektív véleményt tud adni, objektíven tud segíteni. A masszázs után jól esett neki az, hogy hátulról ölelte át a férfi. Jól gondolta, hogy a párja már várja, hogy érezhesse azt, hogy a fiúk rugdosni kezdjen, ehhez pedig már nem is volt sok idő. Azon kicsit felnevetett lágyan, hogy vigyázna a párja a hasára, amire egyáltalán nem volt szükség, hiszen semmi sem tehetett kárt Eyjolfban.
< - Nem kell aggódnod, nem árthat neki senki és semmi – mondta komolyan. >
Nem csak megnyugtatásnak szánta, hanem tényleg így is gondolta. Ezek után sikerült a férfinak kissé meglepnie őt azzal, hogy a tetoválás témát felhozta, ez tényleg olyan volt, amire nem számított. Ahogyan a fekete szín helyett a kéket hozta fel a férfi elképzelte úgy rajta. Igazából neki egy kicsit keltás beütést adott mindez, de tény és való, hogy Tubrok kék szemeit jobban kiemelte volna a kék, így egyet kellett értenie a másikkal. Ezt az eszmefuttatást a szexuális-anyagáramlás miatt a férfi is tisztán érezhette.
< - Valóban, jól illene hozzád főleg a szemed színe miatt – mondta. >
Ha rákérdez arra Tubrok, hogy kik voltak a kelták, akkor arra gondolatban igyekszik felelni. Ezek után következett az erotikus masszázs, ami után Tubrok szokásos előjátékban részesítette Ingridet. Csodálkozott azon, hogy mennyire gyorsan elment a nő, nem is tudva, hogy hamarosan hasonlót őt dörgölhetne a férfi orr alá. Nem volt kifogása az első póz ellen, így hagyta, hogy Tubrok felhúzza a masszírozó ágy szélére és szétnyissa a lábait a csókok közepette. Kényelmesen helyezkedett el, a kezeivel megtartva magát a háta mögött, de egyenes háttal, derékkel, hogy a csókolózás könnyebb legyen. Ő is felnyögött, amikor a férfi beléhatolt, és ő a korábbiak után annyira nem lepődött meg azon, hogy megint ennyire hamar elélvezett a férfi. Már lassanként kezdte „megszokni” mindezt. Mielőtt azonban szóvá tehette volna mindezt, Tubrok elkezdte az alsó ajkát harapdálni, így gondolatban tette meg a kis megfedést Ingrid, amiben az előzőeket gondolta és felemlegette a férfi álmában való elélvezést és a másik olyan esetet, amikor nagyon hamar elment. Mikor a férfi folytatni szerette volna a szeretkezést, Ingrid még kért pár másodpercet, hogy azok után folytassák, hogy a szervezete felszívta már a spermiumot, ha ez megtörtént utána nem volt kifogása a folytatás ellen. Ő maga is nagyon élvezte a szeretkezést, hangosan nyögdécselt a behatolásokra, amit apró ellentétes mozgásokkal még segített is, illetve zongorázott Tubrok férfiasságán, ami miatt valószínűleg még szűkebbnek lehetett őt érezni. A lábaival ölelte át a férfi derekát és így húzta közelebb magához, a derekát/hátát továbbra is egyenesen tartotta, a kezeivel hátul támasztotta magát. Így sajnos simogatni nem tudta Tubrokot, de a lábaival igyekezett ezt tenni. Ha tudta, akkor örömmel csókolózott a férfival és ő maga is kéjesen nyögdécselt a behatolásokra. Azt érezte és tapasztalta is, hogy az afrodiziákumok nagyon beindították Tubrokot. Így is szépen közeledett az orgazmus felé, amikor az egyik pillanatban a férfi a csiklójára csúsztatta az egyik kezét és így izgatta tovább a nőt. Ekkor már egyébként is perceken belül elélvezett volna, de így ennek köszönhetően még gyorsabban összejött és hangos sóhajok és nyögdécselés közepette élvezett el.
Így ilyen módon a következő egy-két orgazmusa is nagyon hamar jött, ezek után állt fel Tubrok és tartotta Ingridet, amire annyira nem lett volna szükség, révén a nő még mindig a lábaival fonta körbe a férfi derekát. Így állva még jobban tudott mozogni a csípőjével, ágyékával és persze most se hagyta abba a zongorázást. Így végre tudta a kezeit is használni é s simogatni, karmolni a másikat. Ha Tubrok felhagyott azzal, hogy a nyelvével foglalkozzon, akkor ezek után ő viszonozta ugyanezt. A gondolatokra pedig beleegyezően reagált, hogy folytathatják majd a vízben, csak ő hozzá tette gondolatban azt is, hogy abban a helyzetben, ahol Tubrok folyton káromkodik.


Rocksolid - Page 7 MFPAOfL Rocksolid - Page 7 NpTXiXF Rocksolid - Page 7 YII4DOY Rocksolid - Page 7 TsgAvK3 Rocksolid - Page 7 EaYapF5 Rocksolid - Page 7 TL5zR2h
Rocksolid - Page 7 7E7kGJX Rocksolid - Page 7 TsQCBa5 Rocksolid - Page 7 RuJ8kTf Rocksolid - Page 7 E9Rn4mm Rocksolid - Page 7 M4QFV6Y Rocksolid - Page 7 8KkPXTc


template nélkül:

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Rocksolid - Page 7 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 7 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Bishop Hétf. 19 Nov. 2018, 23:01

+18
~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~

A barlangfürdő kellemes lila fényben úszik, roppant hangulatos, azonban Ingridnek lila fényben nem olyan jóképű a párja, mint amit megszokott, ezért módosítja a látását. Észrevétlenül teszi, néhány másodperc és Tubrok újra szőke és olyan jóképű mint egyébként. Tubrok a maga részéről nem panaszkodhat, sőt Ingrid haja még élénkebb vörös, amit imád. Nem is csoda ha néha beletúr a nő hajába. A masszázs közben ezt párszor ártatlanul meg tudja ezt tenni. Ugyanis rendkívül kellemesen töltik az időt a fürdőben, masszírozással/masszázzsal fürdőzéssel és beszélgetéssel.
A téma úgy alakul, hogy Tubrok elárulja, bizony eldicsekedett a három szoknyapecér barátjának milyen kínzást is kapott Ingridtől, amit imádott és teljesen oda volt érte. Tubroknak meg is lenne a válasza, hogy mit mond Ingridnek a nő szavai után, de végül ahogy végiggondolja, rájön, hogy egyetért a nővel és ez tényleg jó ötlet lett volna, ezért korábbi válaszát, ami valahogy úgy hangzott volna, szeretett volna őszinte lenni a barátaival, csak gondolatban küldi a nő felé. Szavakban már mást mond.
< - Valóban, frappáns és ambiciózus válasz lett volna. Remek ötlet, mint mindig Boszorka. >
Közelebb hajol Ingridhez és szerelmesen belecsókol a nő nyakába, nyomatékosítva amit mondani fog.
< - És még igaz is, mondhattam volna ezt. Ugyanis tényleg igyekszem elérni és meg fogod kapni. >
És ekkor még fogalma sincs egyiküknek sem, hogy Tubrok nem egy egységet, tíz napot, hanem tizenkét napot fog bírni egyhuzamban, ami még a birodalmiak között is kimagasló. A masszázs után Ragal úgy dönt átöleli a párját és összebújva simogatja őt. A társalgást valamivel bensőségesebb témákkal folytatják. A terhesség kapcsán, az Eyjolffal kapcsolatos nyugtató szavakon Tubrok elmosolyodik, tényleg örül, hogy így van. Továbbra is szerelmesen mosolyogva válaszol, közben a nő hasát simogatja.
< - Viszont Te ösztönösen is véded a hasad, feltűnt az utóbbi időben. - jegyzi meg a férfi. >
A meglepő téma, amivel Ingridet tényleg sikerült meglepnie Tubroknak, az a tetoválás volt. Nem is csoda, hiszen a tetoválást már régen fontolgatta, nagyjából elhatározta magát, de most határozta el magát véglegesen és mindenféle előjel nélkül be is dobta a dolgot, sejtette hogy valami ilyesmi lesz a reakció, ha csak saját magában gondolja át alaposan a döntést. Mindenesetre a férfi örül, amiért a párja egyetért vele. A szavakra egy nagyot bólint, szerinte is illene a szeméhez. A többi kommunikáció, információcsere már gondolatban zajlik. Tubrok pedig rá is kérdez: "~Kik azok a Kelták?". Minderre a válaszát is megkapja a nőtől.
A hangulat természetesen a masszázzsal kezd egyre fülledtebbé válni a páros között. Mindketten remekül érzik magukat, ellazultak és hangulatba jöttek. Igazán forrnak már a vágyaik, Ingridet a remek masszázs izgatja fel, míg Tubrok gyakorlatilag afrodiziákumokban tocsog és azok ajzzák őt ennyire fel. Nem meglepő módon elsőre hamar elmennek. Tubroknak kissé kellemetlen az egész, szerencsére Ingrid nem fedi őt meg szóban, hanem csak gondolatban, amit valahogy jobban elvisel és preferálja ezt a férfi. Gondolataiban valami olyasmivel védekezik Tubrok, miszerint ez általában akkor szokott történni, mikor már nagyon sok ideje van húzva az agya, mint most a vacsora, fürdőzés és masszázs kapcsán, és egyébként Ingrid tényleg olyan vadító és ellenállhatatlan, hogy ez megesik. Mindezt igencsak pozitívan gondolja, kis kellemetlen nevetéssel színesítve a fejében. Tubrok természetesen türelmesen vár, amíg a nő ezt kéri, és utána folytatja a szeretkezést. A folytatás sokkal hosszabb és nagyon élvezetes, hamar hangoskodni kezdenek.  Ragal reagálva a nő helyezkedésére, még inkább ráhajol Ingridre, ellentétesen lök a nő apró mozgásaival és végig szemből csókolja Ingridet. Remekül összedolgoznak, mint mindig, most annyiban más hogy minden behatolás roppant kéjes számukra, szinte egyszerre nyögnek bele a csókba. Aztán Tubrok a nő csiklójára csúsztatja a kezét és ott kezd munkálkodni, amitől hamarosan Ingrid el tud élvezni. Tubrok a felismeréstől gondolatban kezdi szidni magát, igazán illett volna máskor is Ingrid csiklóját kényeztetnie, többet és többször, ha ez ennyire segít a nőnek elmennie. Mostantól igyekszik erre is figyelni.
Miután Ragal felkapja Millert és állva folytatják tovább, némileg fordul a kocka, most Ingrid tudja simogatni a férfit és a férfi tudja kevésbé simogatni őt. A mellkasának karmolásának és a mellbimbóinak izgatásának külön örül a férfi, ha ilyet kap, morgással hálálja meg. A viszonzott nyelvszopásnál nem tud morogni, de hálásan nyög újra és újra. Mindeközben alul Tubrok végig mély, vad, kielégítő lökésekkel hatol újra és újra Ingridbe. Összességében remekül elvannak, mintha összeolvadnának, olyan az élmény. Külső szemlélő biztos azt mondaná, két hihetetlenül egymásba bolondult birodalmi szeretkezik éppen. A póz azonban nem tart olyan sokáig, miután gondolatban megbeszélik a folytatást, Tubrok hamarosan lelassít és kicsúszik a nőből. Pontosan érti Ingrid miért kéri azt a pózt és meg akarja neki adni. Még mindig tartja, fogja őt, kényelmes tempóban gyalogol be vele a medencébe, ott pedig leül a megfelelően kialakított helyre és máris a kívánt pózba tudnak helyezkedni. A víz kellemesen meleg, jó benne lenni. Ragal egyik keze Ingrid mellére, a másik az ágyékára csúszik, de még nem kezd bele semmi komolyba. A kezdést igazából Ingridre hagyja, ahogyan a nő szeretné, gondolatban csak annyit kér, hacsak nem akarja Ingrid teljesen elpusztítani a férfiasságát, akkor ne a fenekét használja, egyébként pedig megőrül Ingridért és csinálják.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 28
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 7 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Miller lányok Szer. 21 Nov. 2018, 00:00
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Visszatérés Rocksolidba
Lady Ingrid Stephanie Miller-Osborn
Flotta tiszt, Rocksolid leendő úrnője


Játékostárs(ak) neve: Tubrok Ragal (Rocksolid törzsfője)

Rocksolid - Page 7 U6A4Lyo

+18
A férfi valóban utalt rá már múltkor is és most is érezhette a nő, hogy a lila fény hatására méginkább – már-már sötét – vörös a haja és ez nagyon tetszik a férfinak. Ingrid tudomására is hozta azzal, hogy többször beletúrt a vörös fürtökbe. Mindeközben, mint eddig is beszélgettek, ahol a nőnek remek ötletei voltak arra, hogy mit is mondhatott volna arra, hogy miként is bírta a két napot és miért kapott vért. Arra bólintott, amikor Tubrok gondolatokkal küldte el neki, hogy őszinte akart lenni, ezt természetesen megértette, hogy el akarta mondani nekik, bár saját maga feleslegesnek érezte. Ő valahogy úgy volt vele, hogy nem akart volna gondot, vagy épp pánikot okozni a barátainak sem, vagy azt elérni, hogy aggódjanak. De mások voltak, ha Tubrok el akarta mondani – amit már megtett – akkor elmondja, nem fogja felhánytorgatni neki, csak gondolatban ő maga is kifejtette, hogy miért nem tette volna meg.
< - Látod? – kérdezett vissza. – Mondtam én, hogy nagyon rád vall. >
A végén még rá is kacsintott a párjára, hogy érezze, hogy csak kedveskedik, de nem akarja befolyásolni a döntését. Miután összeölelkeztek valóban bensőségesebben folytatódott a beszélgetés kettejük között. Szerencsére a szavaival sikerült Tubrokot megnyugtatni, hogy Eyjolfnak semmi baja sem lehet. A felhozott szavakkal nem tudott vitatkozni, hogy ösztönösen is védi a hasát, minderre bólintott, majd meg is szólalt.
< - Tudom – mosolyodott el. – Nem tudom, hogy a hormonok miatt, vagy pedig azért, mert én még nem HPI-snek születtem, hanem génkezelés nélkül és csak 5,2 évesen kaptam meg azt és emiatt noha tudom, hogy nem lehet baja, tudat alatt ott van, mint minden átlagos nőben, hogy de a gyereket védeni kell. >
Más ötlete minderre nem volt, manapság így több mint ezer évvel a Zuhanás után természetesnek találta, hogy a HPI-s nőkből kiveszett az, hogy aggódniuk kell, néha túlságosan is öregnek érezte magát még akkor is, ha néhány magasabb rangú tiszt, vagy vezető jelenlétében pedig nagyon fiatalnak. Ez is a megszokott dolog volt nála, hogy azoknál így érzett, akik úgyszintén a Zuhanás előtt születtek. Valószínűleg Tubrok furcsának és szokatlannak fogja találni, de ennél jobban nem tudta megmagyarázni a dolgokat. Ezek után dobta be ötlenek Tubrok a tetoválást, amit Ingrid nagyon jó ötletnek tartott és határozottan támogatta, pártolta, hogy végre a párja is kivarrassa magát, különösképpen, hogy erre ennek nagy hagyományai voltak és szokás volt, csak épp ő nem élt vele. A kék szín pedig különösen tetszett neki, a keltákra emlékeztették. Minderre Tubrok persze rákérdezett, mert nem tudta, hogy kik ők. Így Ingrid gondolatban válaszolt röviden:
Régen a kelták lakták Európát az ókorban, még jócskán a viking idők előtt, ők is törzsekben, főleg harcos törzsekben. A harcosok, törzsfők festették magukat, tetoválták harc előtt, vagy életük történetével ki magukat és ez gyakorta volt kék színű. Később a legtöbb más-más nevet kapott, de akik a brit félszigetre – itt rágondolt a térképen, hogy ez melyik rész – mentek ők maradtak meg legtovább. Később britonok néven is. Velük még a vikingek is harcoltak és keveredtek, amikor ezen a részen portyáztak. Úgy tartják, hogy azért lett nagyon sok vörös hajú a kelták között, mert a vikingek vitték be géneket.
Ezek után pedig már tényleg fűtött, erotikus lett a hangulat és neki is láttak a szeretkezésnek. Az első menet nem tartott túl sokáig, mert Tubrok hihetetlen sebességgel élvezett el, ami miatt dorgálást is várt, amit megkapott gondolatban. Erre Ingridnek volt egy nagyon, de nagyon gonosz válasza, ami az lett volna, hogy e szerint mindig ilyen hamar fog elélvezni elsőre, de éppen csak rágondolt és egy tized másodpercig sem, így nem volt valószínű, hogy ezt a párja észlelte volna. Egyébként meg amúgy is csak gonoszkodós kedveskedés lett volna és nem gondolta volna komolyan az egészet. Itt egy nagyon kicsit várakozásra kérte Ingrid a párját, de amint a szervezete elvégezte a dolgát, akkor már folytathatták is a szeretkezést. A nő számára is legalább annyira jó volt, mint Tubroknak, most teljes összhangban nyögtek bele a csókokba. Ahogyan a csiklóját kezdte a férfi izgatni közelebb került az orgazmushoz. Itt érezte Tubrok felől, hogy a párja magát korholja. Igyekezett gondolatokkal nyugtatni, hogy nem kell emiatt magát ostoroznia, hiszen szerencsére a nő azon kategóriába tartozott, aki képes volt pusztán hüvelyi orgazmusra is és rásegítés nélkül is hatalmasakat tud élvezni Tubroknak hála. Így annyira nem fontos mindez, csak ha tényleg szükségesnek érzi a párja, hogy teljesen kikészítse őt.
A következő pózban ezúttal úgymond Ingrid volt felül és tudta a jobb munkát végezni, mert őt tartotta Tubrok. Mikor érezte, hogy szívesen venné a párja, hogy a mellbimbóival is foglalkozzon, akkor természetesen megtette, mint mindig most is figyelt a férfi legkisebb rezdülésére is, közben továbbra is zongorázott a párja férfiasságán, minden behatolásra felnyögött, majd viszonozta a nyelvvel való munkálkodást is. ez alatt megbeszélték a folytatást is, így hamarosan – nagyon hamar – medencében találták magukat. Itt valóban Tubrok nem tévedett semmit, Ingrid tényleg azért akarta azt a pózt, a káromkodás elérése neki olyan volt, mint amikor a férfi arra játszik, hogy ő sikoltson. Amikor a férfinak volt a kérése, hogy mit ne, akkor gonoszan elmosolyodott. Mivel ez volt a kérése Tubroknak pontosan ezt fogja tenni, már csak az idő szűke miatt is. azt korábban is érezte, hogy a párja tocsogott az afrodiziákumtól, mintha megint két napos együttlétre készült volna, de ennyi idejük nem volt. Így Ingridnek muszáj volt a lehető legrövidebb idő alatt kimaxolni az együttlétet. Így, ahogyan felvették az alappózt, azaz Tubrok teljesen spárgás szélességig széthúzta Ingrid lábait ő tényleg a saját fenekébe vezette be a párja férfiasságát.
Ahogyan ezzel megvolt, akkor neki is látott először lassan, majd gyorsabban mozogni, ahogyan felvették egymás ritmusát. Itt most csak akkor zongorázott a párja büszkeségén, hogyha arra külön igénye volt Tubroknak. Egyébként pedig csak mozgott úgy, hogy a lehető legtöbb káromkodást csikarja ki a másikból és persze, hogy közelebb vigye az orgazmushoz, hogy majd azért záros időn belül, hogy mindennel kész legyenek a vendégek érkeztéig a férfi teljesen ki tudjon elégülni és el tudjon élvezni.


Rocksolid - Page 7 MFPAOfL Rocksolid - Page 7 NpTXiXF Rocksolid - Page 7 YII4DOY Rocksolid - Page 7 TsgAvK3 Rocksolid - Page 7 EaYapF5 Rocksolid - Page 7 TL5zR2h
Rocksolid - Page 7 7E7kGJX Rocksolid - Page 7 TsQCBa5 Rocksolid - Page 7 RuJ8kTf Rocksolid - Page 7 E9Rn4mm Rocksolid - Page 7 M4QFV6Y Rocksolid - Page 7 8KkPXTc


template nélkül:

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Rocksolid - Page 7 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 7 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Bishop Szomb. 24 Nov. 2018, 23:41

+18
~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~


Ingrid és Tubrok valóban mások voltak ezen a téren, Tubrok mindig mindent elmondott a barátainak, a lehető leghamarabb, Ingrid azonban sok mindentől megkímélte a barátait, még azt sem mondta el nekik, ki is az apja valójában. Nem meglepő mindez, hiszen Ingrid a családjához áll nagyon közel, Tubroknak pedig nagyon kevés személy maradt, aki a rokona. Ingrid az újabb válasza után még egy csókot kap a nyakára.
< - Bizony. >
Ezután hamarosan Tubrok hátulról kedvesen és szorosan átöleli Ingridet. Azt szépen meg is beszélték Eyjolf hogyan van, hamarosan rugdosni is fog és egyébként semmilyen baja nem eshet. A nő felvetésén, miért is védi ösztönösen a hasát, Tubrok egy picit elgondolkodik, de nem sokat.
< - Valószínűleg amiatt van, a földi nők is nagyon védik a hasukat. >
A válasza után még egy picit jobban hozzábújik a nőhöz Tubi, és még valami eszébe jut, Ingridnek a génkezelés előtti alakja, de ez csak a gondolataiban jelenik meg képként, felhozni már nem hozza fel. A tetoválással lepi meg a nőt helyette. A téma kapcsán a keltákra vonatkozó válaszát is megkapja a férfi. Tubrok is gondolatban válaszol.
Tehát ősi európaiak voltak akiket az ősi rocksolidosok is megtermékenyítettek. Hasonlóan történik ma is, csak most szövetségesek vagyunk.
Az ölelkezésből hamarosan fülledt és szenvedélyes hangulat válik, hamarosan pedig már szeretkezik a szerelmespár. Tubrok roppant ellenállhatatlannak érzi Ingridet, és ennek köszönhetően az első menet igencsak rövidre sikerül. A második menet az, ami során igazán ki tudnak teljesedni és egymásra hangolódni. Egészen szenvedélyessé válik a szex, ahogyan mindketten belelovalják magukat. Hamarosan Ingrid kérésének megfelelően a medencében kötnek ki, ott pedig elfoglalják a már kettejüknél bevett pózt. Amint Tubrok átfogja lábaival Ingrid lábait és széthúzza azokat spárgába, Ingrid roppant cseles módon pont azt teszi, amit a férfi elkerült volna, és a fenekébe vezeti a párja büszkeségét. Ragal egy picit megremeg és rögtön egy mondat szakad ki belőle.
< - Gonosz Boszorka! >
Amint Ingrid mozogni kezd Tubrok is ösztönösen, vele ellentétesen kezd el mozogni, először lassan, aztán ő is rágyorsít. A férfi a kezeivel először a nő melleit kényezteti, alaposan megmasszírozza azokat, aztán mindkét keze lejjebb csúszik és ujjazni kezdi Ingridet. A maga részéről a nő vállát/hátát harapdálja, és próbálja valahogy "elviselni" ahogyan a férfiassága szinte "megsemmisül" a pózban. Próbálja egy ideig tartani magát, és csak nyög káromkodás helyett, de aztán már nem bírja és egy-egy nagyobb vagy hirtelen mozdulat után bizony kiszakad belőle egy ismerős káromkodás. Az első pár káromkodás után pedig már nincs megállás, hamarosan már szinte folyton szexuális káromkodások szakadnak ki a férfiból. Néha kéri Ingridet, hogy lassítson, egyébként másra nagyon nem tud koncentrálni, a nő kielégítése és az elviselhetetlenül jó érzés átélése tökéletesen leköti őt. A végén már Tubrok úgy érzi teljesen szétkapja a férfiasságát Ingrid és az egész egy rettentően kellemes szenvedéssel teli élvezet lesz, amiért annyira oda szokott lenni a férfi. Hamar birodalmi káromkodások is kicsúsznak a férfi száján, színesebbé téve a repertoárt. Végül Ragal férfiassága elkezd lüktetni, aztán spermát pumpálni, a férfi orgazmusa azonban az egész folyamat felénél jön el, akkor csapnak át rajta a kellemes érzések. Hangosan morog, amíg csak tart az egész és a végén remegve fújja ki a levegőt. Az egész végén még jó pár másodpercig a nő fenekében marad, megvárva amíg a nő szervezete a büszkeségét is letisztogatja, utána csúszik csak ki, és addigra már nem is olyan sziklakemény, mint amilyen szokott lenni.
< - Rettentően jó volt. - vallja be a férfi. >
Gondolatban még azzal is szurkálja Ingridet, hogy egy gonosz szexistennő. A szeretkezés után Tubrok elengedi Ingridet, majd maga felé fordítja a nőt, hogy nagyjából lovagló ülésben helyezkedhessen rá, aztán közelebb hajol és hosszasan megcsókolja őt. A csókja hálás és szerelmes, valamint igencsak hosszú.
< - Talán még feltudunk öltözni a vendégeink érkezése előtt. >

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 28
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 7 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Miller lányok Hétf. 26 Nov. 2018, 00:00
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Visszatérés Rocksolidba
Lady Ingrid Stephanie Miller-Osborn
Flotta tiszt, Rocksolid leendő úrnője


Játékostárs(ak) neve: Tubrok Ragal (Rocksolid törzsfője)

Rocksolid - Page 7 U6A4Lyo

+18
Valóban igencsak mások voltak abban, hogy ki mennyit és kivel oszt meg magáról. Ingrid elmosolyodott, amikor a nyakára kapott. Ezek után Eyjolfról is kérdezősködött Tubrok, ahol kiderült, vagyis inkább megállapodtak abban, hogy valószínűleg tényleg amiatt védi a hasát – tudat alatt – mert korábban ő sem volt génkezelt. Igaz azért annyira nem tette így, mintha még mindig teljesen földi lenne, de valószínűleg egy HPI-nsél még mindig jobban. Ő maga egyébként annyira nem is fordított mindennek akkora figyelmet, mint, hogy a férfi most felhozta. Ő megelégedett annyival, hogy tudat alatt, ösztönösen megvan ez és kész. Ezek után még szóba került a tetoválás a férfinak, ami elnyerte Ingrid tetszését és a kék árnyalat is, amit Tubrok kitalált magának a megszokott, hagyományos fekete helyett. A színek a nőt a keltákra emlékeztette, így még röviden el is mondta gondolatban, hogy kik is azok. A válaszon, hogy mit mondott rá a férfi azon hangosan nevetett fel és csóválta meg a fejét. Ezzel is kifejezte, hogy mennyire javíthatatlannak tartja a férfit, hogy most is csak azon jár a feje, hogy ki kivel feküdt le és ki kit termékenyített meg.
Ezek után eljutottak a szeretkezésig is, ahol első menet nagyon gyorsra sikeredett, a második már nem annyira és közben hamar a vízben kötöttek ki, ahol Ingrid igencsak gonosz volt. Szándékosan úgy kezdte, vagyis folytatta a szeretkezést, ahogyan azt Tubrok nem szerette volna, mert tudta valószínűleg, hogy nagyon ki fog készülni. De a nőnek pontosan ez kellett ahhoz, hogy a vendégek megérkezése előtt be tudják fejezni a szeretkezést. A gonosz Boszorka megjegyzésre csak elmosolyodott elégedetten, majd neki is látott a mozgásnak. Élvezte a melleinek masszírozását is és örült, hogy Tubrok ezúttal nem kezdte a mellbimbóit is úgy igénybe venni, mint máskor, mert most kellemetlenebb meglepetésen lett volna része az anyatej miatt. Szerencsére a combjait kellően jól tudta Tubrok combjain tartani, így a mozgás sem esett nehezére. Hamar kezdett ő maga is sűrűbben kapkodni a levegőt és ezúttal halkan kéjesen nyöszörögni. Érezte, hogy a párja egy idő után már gyönyörrel teli szenvedések közepette szenved és hallotta is, hogy folyamatosan káromkodik. Csak emiatt nem dőlt neki a hátával, hogy csókolózhassanak, mert akkor mindez nem ment volna a férfinak. Közben mielőtt Tubrok a kezével kezdte volna izgatni a nőt Ingrid egyszer elélvezett, azok után pedig még többször is, hogy rásegítést kapott. A mozgással egy pillanatra sem állt le, csak akkor lassított egy kicsit, amikor a férfi erre kérte, de akkor sem nagyon csak épp egy nagyon kicsit, hogy azért mégse a következő pillanatban élvezzen el. A helyzetnek köszönhetően – a meleg víznek nem, mert ahhoz hamar hozzászokott a képességei révén – hamar elkezdte kiverni az izzadtság azokon a részeken, ahol nem volt vízben. Ezúttal saját maga igyekezett halkabb lenni, ami nem volt olyan nehéz, azt akarta, ha majd ezt visszanézi a férfi valamikor, akkor csak saját magát hallja. Elégedettség töltötte el, amikor már közös – azaz birodalmi – nyelven is káromkodott Tubrok és élvezte azt is, hogy mit okoz a másiknak.
A szeretkezés végén ő maga is még egyszer elment, akkor, amikor Tubrok is és az egész végén a csípője, ágyéka mozgásával is leállt. Amikor már nekilátott a férfi annak, hogy kihúzza magából, akkor ebben ő maga is segített azzal, hogy magasabbra emelte a csípőjét. A férfi szavaira elégedetten mosolyodott el megint.
< - Tudom, éreztem – mondta. >
Tubroknak nem kellett fáradnia azzal, hogy megfordítsa Ingridet, megtette ő magától, valószínűleg hamarabb és gyorsabban, mint ahogyan az a párjának eszébe jutott volna. Arra, hogy a férfi szexistennőként gondolt rá szurkálódásból roppant csúnyán nézett, de a kapott csókot természetesen viszonozta. A végén a fejét ingatta arra, hogy nem biztos, hogy sikerül felöltözniük addig, amíg a vendégek odaérnek, ez eléggé kihívásnak tűnt a nő számára.
<- Nekem menni fog – kacsintott a másikra. >
Ezzel igyekezett kipattanni a medencéből és azonnal felgyorsulni. Haladás közben igyekszik egy törölközőt felkapni, és mire a szobába ér azzal megszárítkozni. Közben természetesen a szemét is visszaállítja a rendes fényviszonyokhoz. Ha beért a szobába, akkor a saját tárolójából felveszi az estére kiválasztott ruhát és ékszereket, majd egy nagyon kicsi, enyhe sminket is rak magára. Amint ez megvan, még mindig teljesen felgyorsulva rohan le a bejárati ajtóhoz, hogy majd fogadhassa a vendégeket. Közben azért csatornát nyit Maniac felé, hogy megtudakolja, hogy van-e már olyan személy, aki megérkezett, vagy kik ezek, ha volt, akkor hol vannak, mert azon esetben oda megy és nem pedig az ajtóhoz. Ha végül megérkezik a megadott ponthoz, legyen az egy helység, vagy a bejárati ajtó, akkor lassul vissza teljesen normális sebességre csak.


Rocksolid - Page 7 MFPAOfL Rocksolid - Page 7 NpTXiXF Rocksolid - Page 7 YII4DOY Rocksolid - Page 7 TsgAvK3 Rocksolid - Page 7 EaYapF5 Rocksolid - Page 7 TL5zR2h
Rocksolid - Page 7 7E7kGJX Rocksolid - Page 7 TsQCBa5 Rocksolid - Page 7 RuJ8kTf Rocksolid - Page 7 E9Rn4mm Rocksolid - Page 7 M4QFV6Y Rocksolid - Page 7 8KkPXTc


template nélkül:

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Rocksolid - Page 7 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 7 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Bishop Pént. 30 Nov. 2018, 21:20

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~

Telepatikusan társalognak, rendkívül kényelmes módon. Tubrok tetoválásaival kapcsolatban kerülnek "szóba" a kelták és hamarosan Ingrid el is árulja a férfinek kikről is volt szó. Ragal mindarra csak mosolyogva bólogat, hogy igen, javíthatatlan, most is csak arra gondol ki kivel feküdt le.
Hamarosan pedig már ők maguk is szeretkeznek. A masszázságyon kezdik, aztán a medencében folytatják. Ingrid úgy dönt, gonosz boszorka lesz és szándékosan nem kíméli meg Tubrokot, hiába kéri a férfi az ellenkezőjére. Így análisan folytatják a szeretkezést, Tubrok kezd teljesen kikészülni, egyrészt úgy érzi a szűk hely teljesen "lerombolja" a férfiasságát, másrészről oda van Ingrid testéért, a melleivel mint mindig most is imádattal foglalkozik. A férfi hamar hangosan káromkodni kezd, a rendkívül jó érzésektől. Ingrid normál esetben már csókolná a férfit és hangoskodna, ahogyan kezd ő is belemelegedni az egészbe, de most szándékosan visszafogja magát. A barlangfürdőt ezért nagyrészt Tubrok hangoskodása tölti be. A szeretkezés végén nagyjából egyszerre élveznek el, ahogyan az szokásuk, hála Ingrid ténykedésének. Az egész után Ingrid egy pillanat alatt szembe is fordul a párjával, akitől először egy kis gonoszkodást aztán egy hosszú csókot kap. A levezetés után felmerül, hogy még éppen van idejük felöltözni a vendégek érkezése előtt. Ragal csak viccelni/túlozni próbált, de Ingrid ismét úgy dönt, hogy gonosz lesz. Kipattan a medencébe, felgyorsítja magát, elrohan közben felkapva egy törölközőt. Könnyen fel tud öltözni és előkészülni, kisminkelni magát és a haját is megigazítani, aztán leszaladni az ajtóhoz. Maniac szerint még nem érkezett senki, így még várakoznia kell. Tubrok nagyon meglepődik az egészen, az éppen felgyorsuló vizesen meztelenül futó Ingrid látványa egyszerre lenyűgöző és roppant vicces számára. El is neveti magát a férfi, aztán vár egy kicsit és amikor megbizonyosodik róla, hogy ez nem csak valamilyen vicc, akkor kászálódik ki ő is a meleg vízből. Megszárítja magát, aztán a haját, utána sétál át a hálóba és egy elegáns fekete öltözéket vesz fel, amely nem csak elegáns de rendkívül jól is áll rajta és sármosan néz ki benne. Kényelmes léptekkel sétál le az ajtónál várakozó Ingridhez. Miller ruhája meglepi őt, roppant szépnek és egyedinek találja, ugyanakkor számára elég kihívó is a szoknyával és fűzővel, alaposan meg is nézi a ruhakölteményben pompázó Ingridet. Amikor odaér a nőhöz, végigsimít a két karján válltól alkarig, aztán a nyakába csókol, végül rámosolyog.
< - Kellemes meglepetés. Gyönyörűen festesz. - kezdi őszintén, aztán gonosz kis mosoly jelenik meg az arcán - Most pusztítottad el a büszkeségem a fürdőben, de már felkorbácsolod az érdeklődésem ezzel a ruhával. Egy fűző és egy szoknya. Mi lesz velem az este végéig? >
A választ/visszavágást kíváncsian várja. Egy pár percet még kell várnia a párosnak, aztán meg is érkezik az első két vendég, a Perverz Trió két tagja, Lord Borgen és Lord Sar. Náluk megszokott módon köszönnek. Tubrokhoz hasonlóan roppant sármosan néznek ki.
< - Üdvözlöm Lady Ingrid. Üdvözlöm Lord Tubrok. >
< - Fogadják üdvözletem. >
Mivel a PT tagjai kedvelik Ingridet, ezért roppant figyelmesek. Tubrok a köszönések után - amiket viszonoz - Ingridre pillant aztán a párosra.
< - Amíg a többiek megérkeznek maradjunk itt a lenti közösségi térben, van mindenféle ital bekészítve. >
Javasolja Tubrok és magához veszi a vezetést, egy erős körtés itallal kínálva mindenkit. Később befut Mordaen is, ő már jóval lazább stílusban kezeli a köszöntést.
< - Sziasztok. Sikerült nem elkésnem. Lady Ingrid, Ön roppant csábítóan fest. >
Hasonlóan lazán köszönti őt Tubrok. Harmadik alkalommal Eréna érkezik meg, egy tőle megszokott fekete dresszben, láthatóan örül ahogyan Tubrokot Ingriddel együtt látja.
< - Lord Tubrok, Lady Ingrid. >
Köszönöm rendkívül udvariasan és kedvesen, egy mosollyal az arcán. Láthatóan kellemesen érzi magát, valami miatt amúgy is boldog. A kellemetlenségek elkerülése végett most egy sima puszival köszönnek egymásnak Tubrokkal. Utolsóként tőle szokatlan módon Lord Kiren fut be, általában a trióval, vagy legalábbis Lord Sarral együtt szokott érkezni. Ő is köszön és elnézést kér a késésért. Ezután Tubrok mond egy rövid köszöntőt.
< - Nagyon örülök, hogy mindannyian itt vagytok. Remélem ez az este is hasonlóan jól sikerül, mint ahogyan szokott. Az ötlet, hogy összegyűljünk Ingridtől származik, remélem sikerül nektek is jobban megismerni őt és viszont. >
Végül mindannyian a poharukat emelik és isznak egy kicsit az italból. Az androidok eddigre már a társaság körül forognak és hoznak mindenfélét, amit csak kérnek.
< - Mivel kezdünk ma este? - kérdez rá Mordaen. >

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 28
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 7 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Miller lányok Vas. 02 Dec. 2018, 00:00
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Visszatérés Rocksolidba
Lady Ingrid Stephanie Miller-Osborn
Flotta tiszt, Rocksolid leendő úrnője


Játékostárs(ak) neve: Tubrok Ragal (Rocksolid törzsfője)

Rocksolid - Page 7 U6A4Lyo

Noha már Ingrid nem tudhatta, hogy mit is gondolt az egészről Tubrok, a nevetést már nem hallotta, de volt egy olyan érzése, hogy azt hitte, hogy a nő viccel vele. Igazából nem is volt olyan messze az igazságtól ezzel a gondolattal. Mindenesetre saját maga kivitelezte azt, amit akart és odalent az ajtóhoz is megérkezett. Közben Maniac-től tudakolta meg, hogy van-e már itt valaki a társaságból, de még senki sem érkezett meg. Elsőként pedig pont Tubrok volt az, aki úgymond odaért Ingridhez. Egyébként tényleg volt egy olyan érzése, hogyha nem futott volna akkor ki a fürdőből, akkor lehet, hogy tényleg nem értek volna le addig, amíg mások megérkeznek. Mikor a férfi megjelent a lépcső tetején és elindult lefelé, akkor mind a ketten kölcsönösen megnézhették egymást. Meg kellett állapítania, hogy roppant jól néz ki a férfi abban a ruhában, amiben volt, bár a feketét túlságosan is elegánsnak gondolta, inkább valamilyen nagyobb partira, mintsem baráti összejövetelre, még akkor sem, amikor ez csak főnemesekből áll. Saját maga is ezért döntött a szürke ruha mellett a teljesen fekete helyett, ez vidámabb és úgy vélte, hogy jobban illik az est hangulatához. Ezeket még akkor gondolta, mielőtt Tubrok odaérkezett volna hozzá, így szint biztos, hogy a másik ezekből nem érzékelt semmit. Ahogyan ő sem érzékelte még azokat a gondolatokat, amiket a párja gondolt, amíg jött le a lépcsőn. Ugyan olvashatott volna a párja mozgásából, testbeszédéből is, de ennyire most nem erőltette meg magát.
Ahogyan végül a férfi leért nem bírta ki, hogy ne simítson végig Ingrid csupasz bőrén a vállaitól a kézfejekig. A nyakába kapott csókon ő is elmosolyodott. A bók jól esett neki, hogy jól néz ki, arra pedig, hogy azért vehette fel, hogy a kikészítse a férfit gondolatban is határozottan tiltakozott. Nem akart feketét felvenni és ez ilyen alkalmakra sokkal jobb, mint nagyobb eseményekre, ahova egyébként is estélyit kell felvenni. Kellően elegáns és fiatalos, ezek voltak az elsődleges szempontok. Fel sem merült ezúttal a gonoszkodás benne Tubrok irányába, hogy egész este húzza a másik agyát az öltözete miatt.
< - Átöltözzek valami kevésbé gonoszkodósba? – kérdezte őszintén és komolyan. >
Tényleg komolyan gondolta mindezt, ha azonban nem szükséges mindez, akkor gonoszkodva jegyzi meg.
< - Kénytelen leszel egész este arra gondolni, hogy egy szöttyedt vénasszony hordja a ruhát és nem én. >
Gonoszkodásból Baba Yagára, a szovjet vasboszorkára, avagy a vasorrú bábára gondolt, régi gyerekkorának egyik gonoszára. Persze nem ebben a ruhában, csak úgy általánosságban, hogy régen ilyenek voltak a mesékben a gonoszok. Hajlott hát, hatalmas orr, hatalmas vasszerű karmok a körmök helyett. Biztos volt benne, hogyha ilyenekre gondol, nem kell attól tartania, hogy kellemetlen helyzetben találná magát.
< - Szerintem ezen tipp után megoldod – kacsintott a másikra. >
Mint kiderült, ha nem rohan el akkor, akkor tényleg nem értek volna le ide. A köszönésnél bajban volt néhány pillanatra, ez nem egy olyan bál, ahol esetlegesen kezet csókolnak neki, ő meg szalutálással, vagy egyéb módon köszönti a többieket. Végül a lehető legközvetlenebb mód mellett döntött, így ha a két férfi nem bánta, akkor mind a ketten kaptak egy-egy puszit az arcuk min a két oldalára. Ha már gondolatban úgyis Perverz Triónak hívta őket, akkor ennyit igazán megérdemeltek.
< - Lord Borgen! Lord Sar! – biccentett is feléjük még a puszi előtt. >
Amikor Tubrok mutatni kezdte az irányt, akkor követte őt a másik helységbe. A körtés szeszes italt elfogadta és egy kicsit bele is szagolt, valószínűsíthető volt, hogy túlságosan gyenge lesz neki. Hamarosan megérkezett Mordaen, aki tényleg úgy viselkedett, hogyan azt a nő kinézte belőle. Ha kicsit távolabb állt Tubroktól, hogy nem tud a gondolataiban olvasni, akkor gondolta, hogy majd a férfival beszélnie is kell és remélte, hogy észhez tudja téríteni. A dicséretre elmosolyodott és neki is puszival köszönt.
< - Köszönöm Lord Mordaen! – mondta őszintén. >
Nem sokkal később Eréna is megérkezett, most sokkal lazábbnak tűnt, mint múltkor, nem volt feszélyezett Tubrok miatt és mintha boldog is lett volna. Ha tippelnie kellett volna, akkor azt mondaná, hogy a nőnek is udvarolója van és nem sokkal az ideindulás előtt szeretkeztek, akkor szoktak a nők így mosolyogni.
< - Lady Eréna! – köszöntötte őt is. >
Végül pedig szinte elkésve Lord Kiren futott be, Ingrid őt is üdvözölte, mindezek után Tubrok mondott tósztot, a többiekkel ellentétben Ingrid, mintha feles lett volna az ital úgy húzta le egyben. Itt meg is győződhetett arról, hogy neki tényleg nem túl erős az ital, így mindezt szóvá is tette.
< - Nincs ennél erősebb? – kérdezte mosolyogva, majd folytatta. – Mivel úgy tudom, hogy az efféle összejöveteleken a tegezés a megszokott és kötetlenebb, mint a legutóbbi bál… így engem is nyugodtan tegezhetnek, ha ez nem jelent gondot, ha pedig engedik, akkor én is így tennék. >
Kivárta, hogy ki kit mond minderre, hogy benne vannak-e ebben. Ha valakit zavart volna, akkor őt továbbra is magázni fogja, de a többieket nem. Amikor Mordaen felhozta, hogy mivel kezdjenek, akkor kért egy rövid elnézést
< - Ha megbocsátotok egy pillanatra, hozok magamnak iható töménységű italt – mosolyodott el. >
Így, ha nem gond senkinek, akkor néhány lépésnyire eltávolodott a társaságtól és Maniac-el nyittatott a Vex-be a barátaival közös lakásba egy térkaput, amit nem záratott be vele. Ha a kapu megnyílt, akkor át is ment rajta, majd az ott tárolt italok közül a kedvencéből – amit a HPI-seknek készítenek külön – néhány üveggel felkapott és visszasétál a térkapun rajta Tubrok csarnokába. A rekeszt, amiben az italok vannak átadja az androidoknak és még tölt is magának egy pohárral, majd azzal tér vissza a többiekhez.


Rocksolid - Page 7 MFPAOfL Rocksolid - Page 7 NpTXiXF Rocksolid - Page 7 YII4DOY Rocksolid - Page 7 TsgAvK3 Rocksolid - Page 7 EaYapF5 Rocksolid - Page 7 TL5zR2h
Rocksolid - Page 7 7E7kGJX Rocksolid - Page 7 TsQCBa5 Rocksolid - Page 7 RuJ8kTf Rocksolid - Page 7 E9Rn4mm Rocksolid - Page 7 M4QFV6Y Rocksolid - Page 7 8KkPXTc


template nélkül:

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Rocksolid - Page 7 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 7 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Bishop Szomb. 08 Dec. 2018, 23:09

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~

Kölcsönösen megtudj nézni egymást a páros, mialatt Tubrok éppen a lépcsőkön vonul le. Gondolataikban mindketten megállapítják, hogy roppant jól néz ki a másik, de a távolság miatt most nem érzik egymás gondolatait. Ingridnek jól esik a bók, amit kap, de aztán a párja aggodalmait is komolyan veszik. Tubrok azonnal nemlegesen rázni kezdi a fejét, jelezve előre a szóbeli válaszát, amit a nő szavai után mondd el.
< - Ne. Ne tedd, gyönyörű vagy így. >
Feleli határozottan a férfi. Mivel nem öltözik át, Ingrid helyette inkább egy tippet ad a férfinek. Tubrok először gonoszkodásnak véli az egészet, de aztán a nő gondolatai alapján megérti a dolgot, és ki is próbálja.
< - Jajj Ingrid, ne legyél ilyen... - kezdi az elején. >
Aztán már megváltozik a véleménye és elmosolyodik.
< - Meg. Azt hiszem ez működik, remek ötlet Baba Boszorka! >
Hamarosan pedig elkezdenek megérkezni a vendégek. Ingrid végül a közvetlenebb köszöntés, a puszi mellett dönt, ennek nagy sikere van, senki nem bánja, ellenben mindenkinek tetszik hogy Ingrid ennyire közvetlen. Hamarosan már közösen iszogatják a körtés italt, Tubrok tósztot is mond. Ragal tósztja után Ingrid szólal fel, kissé késleltetve Mordaen kérdését. Amikor Ingrid felveti a tegezést, akkor mindenki először Ingridre pillant, aztán Lord Sar-ra, a helyzetből egyértelmű, hogy az évek alatt Lord Sar szokta rendezni a tegezés-magázás kérdést, ezzel elkerülve azt, hogy mindenki egyszerre kezdjen kellemetlenül válaszolgatni.
< - Ez természetes, mi mind tegezzük egymást. >
Válaszolja egyenesen a férfi, teljesítve a kötelességét. Ingrid ezután elnézést kér és térváltással a Vex-ben lévő közös lakásba megy, onnan pedig birodalminak való italt hoz át. Ezt mindenki kíváncsian figyeli, de főleg Tubrok. Amikor visszatér a társaságba, Mordaen rögtön meg is szólítja Millert.
< - Lady Ingrid, ne vedd tolakodásnak, de mióta táncoltam volna veled, mintha sokkal magasabb lennél és az alkatod is más. És egyáltalán nem tűnsz még terhesnek. >
Hozza fel a férfi, a maga stílusában. Eréna szeme ezután Mordaen irányába villan és Ingrid válasza után ő is megszólal.
< - Roppant praktikus birodalmi megoldásaid vannak. >
Tubrok a kis rivalizálás során csak az orra alatt mosolyog és hol egyikükre, hol másikukra pillant. A PT is hasonlóan tesz, bár ők most Ingridet méregetik, felfedezve az eltéréseket. Ragal közben egyben lehúzza a körtést italt, ami olyan gyenge mintha vizezett lenne számára, és ekkor jut még eszébe valami, amivel kedvesen Ingridhez fordul.
< - Boszorka, nekem is adnod kell az italodból. >

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 28
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 7 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Miller lányok Hétf. 10 Dec. 2018, 00:00
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Visszatérés Rocksolidba
Lady Ingrid Stephanie Miller-Osborn
Flotta tiszt, Rocksolid leendő úrnője


Játékostárs(ak) neve: Tubrok Ragal (Rocksolid törzsfője)

Rocksolid - Page 7 U6A4Lyo

Valóban mind a ketten megcsodálták a másikat, amíg oda nem ért Tubrok Ingridhez. Itt, hogy ki mit gondolt a másikról természetesen nem érezték, hiszen eléggé távol voltak egymástól. Mikor leérkezett a férfi fel is hozta, hogy bajban lehet majd emiatt a ruha miatt, ezért Ingrid azonnal felhozta, hogyha szeretné a párja, akkor lecseréli valami kevésbé olyanra, ami miatt a férfi majd kiugrik a bőréből. Bár volt egy olyan érzése, ha olyan ruhában lenne, amiből semmije se látszik ki, akkor is ugyanezen reakciókat kapná a férfitól a szexuális-anyagáramlás miatt. Végül is szerencsére nem kellett ehhez folyamodnia, de még ötletet is adott, hogy miként tudja majd lelohasztani a vágyát a férfi. Először nem vette komolyan a dolgot, azt hitte, hogy gonoszkodásnak szánta, itt igencsak csúnyán nézett a férfira, főleg, hogy úgy kezdett el „vinnyogni”, mint ahogyan Greg szokott, amikor nem akar valamit. Csak a különbség az volt, hogy Greg két éves kisfiú, míg Tubrok tíz éves férfi. Aztán a módszer csak működött, bár arra már most kíváncsi volt, hogy hányszor kell majd mindezt eljátszania az este folyamán a másiknak. Volt egy olyan érzése, hogy elég sokszor.
< - Szóval Boszorka Boszorka vagyok – nevetett fel. – A „baba” jósnő, varázslónő, boszorkány, vagy bába a jelentése. Modern időkben, a Zuhanás előtt pedig nagymama volt. >
Magyarázta azt, hogy mi is a jelentése a szónak. Nem sokkal később pedig meg is érkeztek az első vendégek. Olybá tűnt a nő számára, hogy nem volt gond senki részéről sem az, hogy a puszit választotta köszönés képen és ezzel elnyerte a többiek tetszését. Igen, ez nem az a kifejezetten birodalmi viselkedés, amit sztereotípiának tartanak, az az szokott lenni, amit főleg a Vezérkar látott eddig. A tószt után Ingrid igyekezett azonnal magához ragadni a kezdeményezést és felhozta, hogyha a többiek nem bánják, akkor szeretné ő is, hogyha őt is tegeznék. Mikor mindenki Lord Sar irányába nézett, akkor ő is a férfira pillantott és már ebből tudta, hogy ő az, aki efféle kérdésekben dönt. Amikor elfogadta a nő javaslatát és igent mondott, akkor Ingrid bólintott és elmosolyodott. Az italt ezek után húzta le és kért elnézést, hogy neki ez nem megfelelő és hozna olyat. Maniac által nyitott térkapun át átment a Vex-be és hozott a kedvenc italaiból. Volt köze leginkább a régi krémlikőrökre hasonlító ital, ezen felül whisky- és konyakszerű ital, illetve tequila és abszint. Szóval az italos pakkot odaadta az egyik androidnak, aki amúgy is az italokkal foglalkozott. Amikor Mordaen irányából kérdés jött, akkor a férfira pillantott.
< - Ha már tegeződünk, akkor csak simán Ingrid – nézett a férfira. >
Közben gyorsan még töltött magának egy pohárral a konyakszerű italból és mosolyogva fordult vissza. Igazából szerette az ilyen esték miatt azt, hogy génkezelt, különben a terhessége miatt nem ihatott volna alkoholt, de így nem volt gond vele, nem okozhatott a gyermekében semmilyen gondot. A mosolya a válasz előtt kicsit hamiskás lett.
< - Tizenkét és fél centivel vagyok magasabb – mondta. – Az alkatom azért más, mert mikor a magasságomon növeltem, a súlyomat változatlanul hagytam és nem emeltem fel ideálisra a magassághoz. Egy kis hiúság egy birodalmi nőnek sem ártott meg – nevetett fel a végét. – Igazából túl nagynak éreztem a magasság különbséget Tubrok és köztem, így részben emiatt korrigáltam. >
Néhány pillanatra elhallgatott és belekortyolt az italába.
< - A másik ok pedig, hogy azért voltam jócskán alacsonyabb, mint a birodalmi átlag, mert ugye én még a Zuhanás előtt születtem és így nem génkezelten. Anyám nem a magasságáról híres, alig 160 egység magas, apám eredeti magassága sem ütötte meg a 190-es alacsony magasságot. Én pedig kettejük pont tökéletes átlaga voltam az eredetivel. De mivel itt is mindenki magas és a HPI-ben is, így ideje volt közelebb kerülni az átlaghoz. Túl alacsonyan nem mutattam volna jól a Hídon. >
A terhességre való válasz előtt szélesen mosolyodott el és bólintott minderre is.
< - Azt a jó genetikának köszönhetem. Az utolsó egy-két napig nem is fog látszani, utána is csak annyira, mintha véletlenül túl ettem volna magamat. Az első fiam születésénél is így volt két éve, innen tudom teljesen biztosra mondani. >
A válaszok után, alatt feltűnt neki is, hogy miként nézett Eréna Mordaen-re. Mivel kellően diszkrét akart maradni, de kíváncsi volt, így csatornát nyitott Maniac felé, hogy megkérdezze a következőt:
~ Mikor feküdtek le egymással és mi csúszott félre, hogy ennyire megutálták egymást? ~ kérdezte. ~
< - Igen, muszáj, én nem a HPI-ben lakom, bár a Flottás rangomhoz kaptam ott lakást és egyébként is igényelhetnék, hanem az Anyahajón, így ahhoz, hogy a Földre tudjak jönni muszáj térkaput használnom – magyarázta. >
A válasz közben már feltűnt neki, hogy a Perverz Trió tagjai őt nézik, így a válasz után szépen lassan körbefordult nekik, hogy alaposan megtudják őt szemlélni, mindazt, amit Mordaen mondott az előbb. Volt egy érzése, hogy örömmel meg is fogják tenni és a ruháját nem nagyon fogják tudni hova tenni, mert nem láttak még ilyet, hiszen több mint ezer esztendeje kiveszett a divatból. Egy pillanatra felmerült benne, hogy visszahozhatná, ha nyitna fehérnemű boltot. Közben Tubrok oda fordult felé, hogy neki sem túl jó az ital, nos igen a vér miatt volt, számított minderre. De legalább ez a helyzet jó volt arra, hogy szemtelenkedhessen egy kicsit.
< - Most bezzeg nincs gondod azzal, hogy Vex terméket kell fogyasztanod? – szemtelenkedett egy kicsit. >
Közben minden italból hozott egy-egy üveget oda magukhoz, hogy meg lehessen őket szagolni, és választani belőlük.
- Valaki más még megkóstolná őket? – érdeklődött. – Csak nagyon picit, mert nagyon üt. >
Ha volt olyan vállalkozó személy, aki ivott volna, akkor elmondta, hogy melyiknek milyen íze van, illetve a tequila- és abszintszerű ital esetében, hogy miként kell elfogyasztani. Ha volt, aki ilyet ivott volna, akkor az androidokkal hozatott megfelelő kelléket, mint kockacukor, vagy a só és citrom. Tényleg nagyon keveset szándékozott a többieknek adni, mert nem akarta, hogy két perc után matt részegek legyenek és Tubrokot is kérte, hogy mértékkel, mert lehet, hogy 80%-ban Ingrid vére van benne, de ettől még nem génkezelt és ezektől még egy HPI-s is könnyedén betud rúgni. Bele sem mert gondolni, hogy a sima embernél hány kör után állna be teljes képszakadás, de volt egy olyan sanda gyanúja, hogy nagyon, de nagyon kevés kéne hozzá.
< - A korábban feltett kérdésre, kezdjünk valamilyen társassal? – érdeklődött. >
Ha már senki sem ragadta magához a kezdeményezést ezzel kapcsolatban, akkor megtette ő.


Rocksolid - Page 7 MFPAOfL Rocksolid - Page 7 NpTXiXF Rocksolid - Page 7 YII4DOY Rocksolid - Page 7 TsgAvK3 Rocksolid - Page 7 EaYapF5 Rocksolid - Page 7 TL5zR2h
Rocksolid - Page 7 7E7kGJX Rocksolid - Page 7 TsQCBa5 Rocksolid - Page 7 RuJ8kTf Rocksolid - Page 7 E9Rn4mm Rocksolid - Page 7 M4QFV6Y Rocksolid - Page 7 8KkPXTc


template nélkül:

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Rocksolid - Page 7 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 7 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Bishop Hétf. 24 Dec. 2018, 00:14

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~

Ingrid és Tubrok valóban meg tudják egymást csodálni és picit a "nyálukat csorgatni" a másikra, ameddig Tubrok odaért a kedveséhez, ebből a szempontból a kellemes meglepetés kedvéért jó is volt, hogy Ingrid előre futott. A nő szavaira, felvilágosítására Tubrok jókedvűen felnevet.
< - Hahaha. Rólad mindig kiderül, hogy egy boszorka vagy, Boszorka. És tudod miért? Mert tényleg egy boszorkány vagy, ez én Boszorkám. >
Mondja kedvesen és egy puszit nyom Ingrid ajkaira. Nem sokkal később elkezdenek érkezni Tubrok barátai, a mostani vendégek és őket köszöntik és invitálják beljebb. A tószt után Ingrid felhozza, hogy nyugodtan tegeződjenek vele is, és ezt természetesen a baráti társaság elfogadja. Miután ezt megbeszélték nekikezd az italozásnak a társaság, Miller pedig térváltással elmegy hogy hozzon megfelelő erősségű italt. Mordaen összességében örül, hogy ilyen kifejtett választ kapott.
< - Szerelem és kötelesség miatt. Értem én, remek kombináció Ingrid. Meg kell mondanom jól áll. >
Amikor Ingrid a terhességét és annak nem látványosságát taglalja, Tubrok kedvesen végigsimít a hasán és utána reagál is a szavaira.
< - Hihetetlen, de a fiúnk tényleg ott bent van. - teszi hozzá kedvesen Tubrok. >
Akaratlanul is a férfi ezzel felhívta a figyelmét a társaságnak pár dologra, Ingrid fűzős ruhájára még inkább, arra mennyire fülig szerelmes és a trónörökösre is. Mordaen kérdése után természetesen Eréna sem maradhat le, a rivalizálás miatt, ő is kérdez. Tubrok csak a szakálla alatt mosolyog, de Ingrid ennél tovább megy és rögtön Maniachez fordul.
~ 412 napja voltak együtt. Később nem értettek egyet a másik viselkedésével és eltávolodtak egymástól. ~
Tehát a válaszát megkapja Ingrid, utána ő maga is válaszol, Eréna egy kedves "értem" mosollyal és bólintással felel és láthatóan rendkívül praktikusnak véli a dolgot, de ezt a kifejezést már használja. Ingrid ezután csípi el a PT tekintetét és körbefordul nekik. Az urak ki is használják a lehetőséget és megcsodálják a ruháját.
< - Nagyon egyedi ruházat Ingrid, még sosem láttam ilyet. - mondja Lord Borgen. >
Egyben ez egy kérdés is, hátha elmondja a nő miért ez van rajta. Ragalnak itt már el kell vonnia a figyelmét a párjáról, mert a fűzőről bizony más dolgok jutnak eszébe. Végül inkább a felismerés után, miszerint iszonyú gyenge neki a megszokott ital, inkább kér Ingridéből.
< - Hé! Nem tudtam honnan hoztad! - védekezik a férfi játékosan. >
Tubrok - nem ismerve a hozott italokat, sem az ízüket - elsőre egy whiskey-hez hasonló ízűt választ. Ingrid ezután teszi fel a kérdést, amire az egész társaság lelkesen ugrik. Mindenki sietősen és udvariasan jelzi, hogy kérne az italból. Azok a nagyon kis mennyiségek, amelyeket Ingrid enged hamar lecsúsznak és az illetők meg is érzik a hatását. A hangulat kezdd egyre oldottabbá válni. Az ivászat után a vendégek őszintén gratulálnak a várandós Ingridnek és természetesen Tubroknak is. Tubrok láthatóan örül, hogy a gyenge termékenysége ellenére sikerült összehozni egy gyereket. Persze aznap, amikor ez kiderült, inkább mindketten pánikban voltak, de ezt a férfi természetesnek gondolta. Végül Ingrid Mordaen korábbi kérdésére is felel.
< - Nekem tetszik az ötlet. Látom Tubrok már beavatott miket is szoktunk csinálni. >
< - Komplex társassal játsszunk, most taktikázáshoz, tervezéshez és ötszáz és egy kártya használatára van kedvem. - teszi hozzá Lord Kiren. >
< - Egyetértek, használjuk az agyunkat is. - szólal fel Eréna. >
Ha mindenkinek megfelel, Tubrok magához ragadja a kezdeményezést és az egyik felső emeleten lévő nagy fa borítású szobába mennek, ahol egy hatalmas fa asztal van. Az androidok hozzák utánuk az egyéb dolgokat. Közben mindenki mindenkivel beszélget. És eljön azaz alkalom, amikor el kell dönteniük melyik játékot is választják.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 28
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 7 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Miller lányok Kedd 25 Dec. 2018, 00:00
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Visszatérés Rocksolidba
Lady Ingrid Stephanie Miller-Osborn
Flotta tiszt, Rocksolid leendő úrnője


Játékostárs(ak) neve: Tubrok Ragal (Rocksolid törzsfője)

Rocksolid - Page 7 U6A4Lyo

Ingrid is egyetértett, hogy jó megoldás volt az, hogy előre futott, így valóban meglepetést okozott a párjának, aki örült ennek a ruhának. A Baba Yagára magyarázatot is adott, ami láthatóan sikeres volt és nagyon elnyerte vele a másik tetszését, hiszen még fel is nevetett rajta. A nő mosolyogva megingatta a fejét arra, amit Tubrok mondott neki, e szerint semmilyen módon nem fogja ezt sem lemosni magáról, és minden olyan vonatkozásnál, ahol boszorkányról van szó, azt rá fogja kenni a másik. Nem bánta egyébiránt, mert szerette, ahogyan a férfi boszorkának hívta. A puszit természetesen örömmel viszonozta, mert ő is örült mindennek. Hamarosan pedig megérkeztek az első vendégek, majd szépen lassan a többiek is. A tegezést hamar megbeszélték és mivel az ital számára gyenge volt, így hozott magának a Vex-ből több félét, majd pedig Mordaen rákérdezett, hogy minek köszönhető a magasságának és alkatának változása. Itt szépen kifejtette, hogy miért is döntött úgy, hogy változtat a magasságán és miért nem növelt ehhez a súlyát. Látta, hogy a férfit kellemesen meglepte azzal, hogy ilyen szépen kifejtette mindezt. a férfi szavaira elmosolyodott és hálásan biccentett az irányába, közben pedig meg is szólalt.
< - Köszönöm Mordaen, ami azt illeti, jómagam is nagyon jól érzem magam így – tette még hozzá. >
Ezek után a terhesség is szóba került, ugyanezen témán belül, így erre is válaszolt, hogy szerencsés genetikának köszönheti, hogy egyáltalán nem látszik és nem HPI-s módon várják a gyermeküket, hogy az anyaméhen kívül egy mesterséges edényben növekszik az embrió. Kellemesen érintette, hogy Tubrok végigsimított ekkor a hasán, ő maga is roppant szerelmesen pillantott a férfira ekkor. A párja szavaira bólintott is, de szavakkal nem mondott már semmit. A többiek így még akaratlanul is megcsodálhatták a ruháját, illetve ő is. Mordaen szavai után Eréna is igyekezett kontrázni, amire úgyszintén válaszolt és még rá is kérdezett valamire Maniac-nél. Ahogyan meghallotta a választ már tudta, hogy ráhibázott és valóban lefeküdtek egymással. Azon csak magában ingatta meg a fejét, hogy „nem értettek egyet a másik viselkedésével”, ezt olyan gyerekesnek találta. Bár, ha a korokat nézzük – főleg saját magához mérten – akkor ez a gondolat teljesen helytálló is volt. Mivel feltűnt neki, hogy a PT tagjai végignéztek rajta a ruha miatt is, emiatt szépen lassan körbefordult nekik, hogy megcsodálhassák őt, vagyis inkább a ruháját és a fizikális változásait. Borgen rá is kérdezett a ruhára, hogy nem látott még ilyet. Ezen nem csodálkozott Ingrid, manapság nem volt divatja és nem is nagyon találták fel, de esélyesnek találta, hogy hamarosan újra reneszánszát fogja élni mindez. Mivel kiérezte a szavakból a ki nem mondott kérdést, így hosszabb választ szándékozott adni neki.
< - Fűző a neve, a Zuhanás előtt nagyjából 300 évvel terjedt el, akkoriban nemes nők hordtak ilyet, majd később a gazdag polgári származásúak. Olyan harminc évvel a Zuhanás előtt már férfiak is hordták, de ekkoriban már jellemzően csak egészségügyi okokból tették, segít a gerincferdülésen. Végül húsz-huszonöt évvel a Zuhanás előtt újra divatba jött, alkalmi ruhaként, illetve főleg szexi fehérneműként. Aminek Tubrok sem tud ellenállni. >
A végén az érintettre kapta a tekintetét és roppant szemtelenül pillantott rá. Azt tökéletesen érezte, hogy most is el kellett terelnie a férfinak a gondolatait, mivel már megint roppant pajzának voltak.
< - Hamarosan majd láthatjátok ti is, hogy milyenek – kacsintott a férfiakra. – Köszönhetően annak, hogy felkérést kaptam a helyi Playboy-ba és igent mondtam a felkérésükre. >
Az italnál Ingrid mindenkit megkínált és még oda is szúrt egyet a párjának, hogy most bezzeg jó neki az, ami a Vexből származik. A felkínálására mindenki kért az italból, aminek hamar meg is látszott az eredménye az egésznek, mert oldottabb lett a hangulat. Ingrid biztosra vette, hogy már most mindenki becsípett tőle. A gratulációknak őszintén örült és őszintén köszönte meg őket, végül pedig a kérdésre, hogy mit csináljanak ő hozta fel, hogy melyik társas legyen. mordaen szavaira bólintott is.
< - Igen, megkérdeztem, hogy mi is a szokás – helyeselt. – Bár mire kihúztam belőle, lehet, hogy legközelebb jobban járok, hogyha Maniac-et kérdezem… nehéz volt Tubrokból ezúttal kiszedni a dolgokat. >
Közben a többiek megszavazták, hogy ezúttal valamilyen nehezebb társasjáték legyen. Ezalatt haladtak és beszélgettek és felértek egy igencsak kellemesnek mondható játékterembe, ami láthatóan tényleg társasokhoz és egyéb közösségi játékokhoz volt kialakítva. Most már csak el kellett dönteni, hogy milyen játék legyen, mivel komolyabbat szeretettek volna, így végül is remek alkalom volt ahhoz, hogy a saját játékát ajánlja, úgyis izgalmasabb volt több fővel, mint csak kettesben.
< - Nekem van egy társasom, ha felajánlhatom mindezt. Saját játékom, felnőtteknek. Gondolkodós, alapvetően mindenki egy-egy bolygóval, kolóniával indul, amit külső és belső behatások érnek bizonyos időközönként, úgymond kártyát kell húzni. A cél, hogy virágzó gazdaságot, birodalmat építsenek fel a játékosok, bolygókat kolonizáljanak, kereskedjenek, háborúzzanak egymással és különféle célokat érjenek el, amivel nyerhetnek, ezek a játék közben bukkannak fel. Tubrokkal már játszottunk ezt korábban ketten, de több fővel izgalmasabb. Szóval, ha van kedvetek valami újat kipróbálni, akkor ez lehetne. Főleg, mert ezt tudom magamnak olyan szintre nehezíteni, hogy verhető legyek és ne érvényesüljön az, hogy HPI-s létem miatt mindenben előnnyel indulok. >
Ajánlotta fel kedvesen és előzékenyen mindezt. Nem tartott senkit sem butának, de saját maga a hosszú léte és a feltöltései miatt, meg amiatt, hogy az ital lassabban és kevésbé hat rá. Ha a többieknek megfelelt, akkor kiteszi a kommunikátorát és kivetíti a teljes játékot, mindennel együtt, szabályokkal mindenkinek. Ha a többiek azonban úgy döntenek, hogy nem, akkor nyitott bármilyen játékra, amit ők szoktak játszani.


Rocksolid - Page 7 MFPAOfL Rocksolid - Page 7 NpTXiXF Rocksolid - Page 7 YII4DOY Rocksolid - Page 7 TsgAvK3 Rocksolid - Page 7 EaYapF5 Rocksolid - Page 7 TL5zR2h
Rocksolid - Page 7 7E7kGJX Rocksolid - Page 7 TsQCBa5 Rocksolid - Page 7 RuJ8kTf Rocksolid - Page 7 E9Rn4mm Rocksolid - Page 7 M4QFV6Y Rocksolid - Page 7 8KkPXTc


template nélkül:

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Rocksolid - Page 7 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 7 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Bishop Szer. 26 Dec. 2018, 17:30

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~

Ingrid egy igen szép ruhabemutatót lejt a kis társaságnak, a PT legnagyobb örömére, de a többiek is élvezik. Ezután szóban is kifejti milyen ruha, fűző van rajta és mi ennek a  története. Mikor kimondja azt, hogy a párja ennek nem tud ellenállni, Tubrok picit meglepve pillant rá, nem sejtette hogy ezt is elárulja Ingrid.
< - Valóban nagyon szexi és ellenállhatatlan fehérnemű. - ért egyet a férfi. >
A többiek mindezen sokatmondóan elmosolyodnak és a maguk módján szörnyen szerelembe esettnek vélik a párost. Ingrid ezután még a PlayBoy felkérésével is eldicsekszik, ami szintén meglepetést okoz.
< - Ó! >
< - Alig várjuk! >
És hasonló megjegyzések érkeznek a PT felől. Mordaennek is megvan a hozzáfűzni valója.
< - Máris lecsaptak rád? Ami ezt illeti az eddigi kevés nyilvános megjelenéseddel is nagy kíváncsiságot keltettél a Rocksolid népében, biztosan imádni fogják. >
Lord Kiren odafordul Erénához, aki köztudottan nagyon vigyáz arra mennyi ruhát is dob le magáról a fotózásai során.
< - Remélem Eréna ez meggyőz téged és hamarosan téged is láthatunk végre meztelenül címlapon. >
Eréna minderre a fejét ingatja.
< - Ne próbáld meg elterelni a figyelmet Ingridről Kiren. Én is kíváncsian várom a képeket. >
A PlayBoy-os téma után kínál meg Ingrid mindenkit a HPI-seknek készített italokból, mindenki meg is kóstolja és rögtön oldottabbá válik a hangulat, hála az italok erősségének. Az italozgatás után Mordaen kérdése és Ingrid válasza nyomán mehetnek is társasjátékozni. Tubrok arra, hogy úgy kellett kihúzni belőle a dolgokat kissé szúrós pillantással reagál.
< - Én úgy emlékszel roppantul biztosra akartál menni, és úgy kellett téged nyugtatni egy azonnali válasz helyett. >
Feleli a férfi játékos gonoszkodással. A játékos gonoszkodás, Tubrok erre használt hangja is feltűnik a társaságnak és tovább erősíti bennük azt a képet, miszerint Tubrok reménytelenül szerelemes Ingridbe. Végül megérkeznek a játékterembe, ott már rengeteg társas várja őket, valami gondolkodósban egyeztek meg, és Miller fel is hozza a saját játékát, azt ajánlva a többieknek. Úgy tűnik mindenkinek tetszik és igent mondd.
Ingridnek először is mindenkit meg kell tanítania játszani, szerencsére itt van Tubrok is, aki frissen tanult és tud tapasztalatokat mondani. A tanulás fázis után a társaság egy próbajátékot kér, utána kezdődik az igazi játék. A játék során mindenki mellőzi az alkoholos italokat, viszonylag komolyan veszik a játékot és mindenki próbál nyerni. Természetesen játék közben a társaság viccelődik, jó nagyokat nevet, sztorikat mesél, mint bármelyik baráti társaság. Tubrok is roppant ellazultnak és "egyszerű" barátnak érzi magát a társaságban. PT és Tubrok, tehát a Nőfaló Négyes néha azért összejátszik és "csal" egy kicsit, csak a poén kedvéért, amiért természetesen a többiek rájuk szólnak. Ami még a PT-t illeti, Erénára is vetnek egy-két szemlélő pillantást, csak a tőlük megszokott módon. A játék jó hosszan elhúzódik, ezért közben lehet nassolni, italozni, szünetet tartani. Végül nem meglepő módon Ingrid nyer, és gratulálnak neki. A folytatás ötletével Tubrok, Eréna és Sar szinte egyszerre áll elő, egyszerre mondják ki.
< - Kártya? >
A kártyához már lehet ismét alkoholos italokkal, némiképp lazábban berendezkedni, hiszen abba a szerencse is bőven belejátszik.
< - Rendben, de milyen kártya? Ingrid? Te mit szeretnél? - kérdezi Sar. >

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 28
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 7 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

7 / 8 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.