Empire State Building (Manhattan)

Go down

Empire State Building (Manhattan) Empty Empire State Building (Manhattan)

Témanyitás by Thorhalla Szer. 23 Feb. 2011, 16:06

New York város jelenlegi legmagasabb, 102 emeletes, 381 méter magas épülete és egyik jelképe az Empire State Building. Az épület New York Manhattan kerületében a 34. utca és az Ötödik sugárút sarkán magasodik. Az épület a nevét New York állam becenevéből kapta (Empire State).

Az épület rekordidő, alig több mint egy év alatt készült el és 1931. május 1-jén adták át.
Az 1940-es évekig a legtöbb irodának nem akadt bérlője az épületben, ezért az Empty State Building (Üres Állami Épület) gúnynevet aggatták rá. Az évtized végén építették fel a kerítést a legfelső kilátóterasznál, mert három hét leforgása alatt öt ember kísérelt meg öngyilkosságot azzal, hogy a mélybe vetette magát. 1945. július 28-án egy B-25 Mitchell bombázó repülőgép csapódott a toronyba, 14 ember halálát okozva. 1952-ben került az antenna a torony tetejére.

Az építkezés egy évig és 45 napig tartott, heti hét napon át, még ünnepnapokon is. Így 4 és fél emelet készülhetett el egy hét alatt.

* 7 millió össz-munkaóra
* 6500 ablak
* 1860 lépcső
* 365 000 tonna összsúly
* 73 lift
* Felhasznált anyagok:
o 60 000 tonna acél
o 10 millió tégla
o 750 000 méter elektromos vezeték
o 192 kilométer csővezeték
o több mint 1600 kilométer telefonkábel
o 5700 köbméter mészkő és gránit
* Tervezett összköltség az építés idején: 50 millió dollár. Tényleges összköltség: 41 millió dollár.
* Állagmegóvásra fordított össszeg az elmúlt tíz évben: 67 millió dollár.
* Alapterület: 1,076 hektár

Empire State Building (Manhattan) Empire-state-building

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Empire State Building (Manhattan) Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Empire State Building (Manhattan) Empty Re: Empire State Building (Manhattan)

Témanyitás by Tyranis Pént. 10 Feb. 2012, 11:47

2046. október 14. vasárnap késő délután – Empire State Building, New York
Résztvevő: Zyro Tao, Tyranis, a Pók és Félvér

Átlagos vasárnap késő délután, olyan három-négy óra környékén így októberben. Még egészen elviselhető idő van, de azért mégis New Yorkról révén estére, éjszakára ilyenkor már bőven széldzsekit és kabátot kell venni, hogy ne fázzon az ember, jelen esetben a mutáns. Az élet úgy-ahogyan visszazökkent a kerékvágásba azok után, hogy a Föld teljes lakossága Magneto-nak hála mutánssá változott. Így ezen a környéken is nagyjából az emberek azzal töltik az idejüket, mint korábban tették. Mivel ez egy jó környék, így Félvér és Pók is megfordult erre többször, hogy guberáljanak, vagy valami mást tegyenek, ami az életvitelükhöz elengedhetetlen. A változásoknak hála most éppen Pók külseje sem volt, annyira kitűnő, sőt senki nagyon kevesen ijedtek meg tőle, persze elkerülték, de elviselték. Ha nem akart kimenni a fényre a sikátorok már kellően sötétek voltak, hogy ott tudjon meglapulni. Mind a ketten itt voltak, csak nekik tűnt fel egy sötétebb villanás után az Empire State Buildingen egy párost láttak meg, egy fiatal ősz hajú nőt és egy halványkék bőrű férfit, akit a médiának hála fel is ismertek, Zyro Tao, a Bosszú Angyalainak egykori vezetője az. A fiatal nő végül lökött a fiún egyet, mire az zuhanni kezdett lefelé az épületről.

A villanás után Zyro ismerős helyen volt, alatta New York terült el, így már világos volt számára, hogy miként közlekedett a húga a két világ között. Semmire sem volt szüksége hozzá.
- Ha örököltél volna bármit is anyánktól, ami erőssé tenne, ez nem okozna gondot neked. Az úrnőm előtt találkozunk bátyám! – fejezte be még mindig érzések nélkül.
Ezzel egy hatalmasat taszított a fiún, aki zuhanni kezdett lefelé az épületről.

_________________
Reneszánsz: Tyranis;  Másik világból: Tyranis; Végtelen Háború: Tyranis, Angelica Butler, Világelme
Ultimate: Tyra Rel Brahe; Outsiders/Reneszánsz/AoA: Jonah Wright, Beatrice Mortimer; X-diák: Kaelyn Moore
Pólófelirat Reneszánsz: "Szóljatok, ha minden diákot elraboltak!"; Out: "A telepaták halkabban kiabáljanak!"
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Empire State Building (Manhattan) CUS4rF8
Tyranis
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1607
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Empire State Building (Manhattan) Empty Re: Empire State Building (Manhattan)

Témanyitás by A Vérszomjas Pókember Pént. 10 Feb. 2012, 12:07

A Pók egy magas háznak az egyik vízköpőjének a tetején ült, és bámulta az embereket. Sokan közülük kevésbé voltak emberiek mint ő, márha ez előfordulhat. A Pók a mai nap különösen emberinek érezte magát, és legalább ennyire idegennek is. Hiába kereste a testvéreit senkit sem talált. Egyedül volt, így kénytelen volt elfogadni az embereket, akik már mutánsok társainak, és nekik is így kellett tenniük. Ez egyfajta kimondatlan megállapodás volt közte és a tömegek között.
Gyomrában egy kóbor macska nedvei keringtek. Egy pozitívum biztos volt a létezésében: jóval kevesebbszer keltek fel az emberek a macskák borzasztó nyervákolására az éjszaka közepén.
Hátul a sikátorban egy férfi állt, a pók nem törődött vele igazából, inkább csak nézelődött. Ekkor pillantott meg egy fényes villanást, és két alakot az Empire State Buildingen. Az egyik lelökte a másikat, és mivel a mai napon a Pók igencsak törődött az ember, akarom mondani mutánstársai iránt, azonnal elindult a zuhanó alak felé. Nagy ugrássokkal, a falakon közlekedett, így talán odaérhet a zuhanó férfihez, akit talán elkaphat, mielőtt egy véres tócsaként végzi a betonon. Igencsak sajnálja, hogy nincs meg a hálólövés ereje, mint apjának, így maximum leereszkedni tud a fonalairól, de kilőni nem. Ez most igencsak kínos, hiszen nem kaphatja el vele a férfit, de talán sikerül kinyúlni pár kézzel hogy elkaphassa őt, és biztonságban a földre engedje. Ez talán segít neki beilleszkedni a társadalomba... vagy nem

_________________
NJK: Ivan Vasilovij (X diák)
A Vérszomjas Pókember
A Vérszomjas Pókember
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 75
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 06.

Karakteradatok
Főkarakter: Genocide
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Empire State Building (Manhattan) Empty Re: Empire State Building (Manhattan)

Témanyitás by Vipra Phertelmer Pént. 10 Feb. 2012, 22:53

Az idő kissé hidegre fordult szerencsére a vadabbik felem nem volt rest kölcsönkérni egy kabátot az egyik üldözőjétől. Azonban az idő még így is hűvös volt. Ezért úgy döntöttem keresek egy helyet ahova bevackolhatom magamat. Így is tettem. Találkoztam pár hozzám hasonló fickóval aki egy bádogkukánál próbáltak felmelegedni. Ők is olyanok voltak mint én. Mind otthontalanok voltak és a mutáns nevet aggatták rájuk. A nappali bóklászásaim során megtudtam pár dolgot az x génnel rendelkezőkről. Eltartott egy darabig míg rájöttem, hogyan közölhetném ezt a másik felemnek míg egyszer csak bevillant. Bármi amit közölni akarok neki ráírom egy papírlapra amit a zsebembe rejtek és ő naplemente után megnézi. Elővettem egy darab papírt és elkezdtem rá írogatni.
"Üdv. Lenne egy kérésem ha lehet most ne keveredj bajba. Semmi kedvem megint csurom véresen felébrednem. Ja és az utolsó fillérünket elköltöttem reggelire szóval ha lehetséges próbálj némi költő pénzt szerezni azonban az ártatlanokat kíméld meg."
Mikor befejeztem a levelet a szerszámaimat elrejtettem a zsebembe. Csábítónak látszott a meleg gondolata azonban semmi kedvem nem volt mások társasághoz. Jól összehúztam magamon a kabátot és elindultam az Empire State Bilding felé a gondolataimba mélyedve. Az itteni emberek között sok mutáns van. Megtudtam azok a mutánsok akik születésük óta egy bizonyos x génnel rendelkeztek. Én viszont nem tudtam hova is tartozok valójában. A kevés információból amit sikerült megszereznem engem még embrió koromban oltottak be különleges képességekkel. Fogalmam mi lehetek valójában ember mutáns. Ezért adtam magamnak a félvér nevet mert kicsit mindenből van bennem.
Annyira elvoltam merülve a gondolataimban, hogy szinte észre sem vettem azt a sötét villanást a toronyházon. szerencsére a szemem sarkából megláttam ezért felnéztem. Egy öszhajú nő és egy kék bőrű hapsi tűnt fel a semmiből. Nemsokkal ezután a nő lelőkte a fickót.
Vipra Phertelmer
Vipra Phertelmer
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 152
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Jan. 26.
Age : 36

Karakteradatok
Főkarakter: Vipra Phertelmer
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Empire State Building (Manhattan) Empty Re: Empire State Building (Manhattan)

Témanyitás by Godlaw / Tao Hétf. 13 Feb. 2012, 14:52

Még mindig azon gondolkodom, ahogy Tyrannis kielemezte a harc helyzetét, és mintegy harminc alkalom után képes volt győzelmet aratni. Hátborzongató dolog belegondolni, hogy ilyen módon akár Thanos is nyerhetett volna, és elpusztíthatta volna a szüleinket, győzelmet arat, és minden máshogy történik. Mielőtt azonban ezt végiggondolhatnám, Tyrannis máris úgy dönt, hogy hazaküld.
Az Empire State Buildinget rögtön felismerem, az ikonikus épület szinte emblémája New Yorknak, Manhattannek, vagy egész Amerikának.
Valamit mondani szeretnék a húgomnak, valamit, ami talán inkább búcsú, mint amennyire szeretném, de mielőtt megszólalhatnék egy lökést érzek, és már zuhanok is. Kapkodni kezdek, és egy párkányt keresek a kezemmel, amin megkapaszkodhatnék.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Empire State Building (Manhattan) Empty Re: Empire State Building (Manhattan)

Témanyitás by Tyranis Hétf. 13 Feb. 2012, 16:43

2046. október 14. vasárnap késő délután – Empire State Building, New York
Résztvevő: Zyro Tao, Tyranis, a Pók és Félvér

Zyro hiába kapálózott, nem sikerült közelebb kerülnie a párkányhoz, hogy megkapaszkodjon ott, azonban a föld vészesen közeledett felé. A szeme sarkából valami hatalmast látott, ami közeledett irányába, több kar és láb, valami rémesen kinéző teremtmény. Pók hála az ügyességének igencsak hamar nagy ugrásokkal tudott feljutni az épület falán és egy utolsó ugrás után megérkezett Zyro-hoz és elkapta a kékbőrű fiatal férfit. A hálójában is megtudott kapaszkodni, így nem zuhantak le, hanem leereszkedtek a földre az egyik sikátor mellé, pontosan oda, ahol Félvér állt és nézte a jelenetet. Ez azonban a lánynak is feltűnt odafent, hogy a fiú nem kenődött szét odalent a földön, hanem sikerült elkapni. Félvér és Pók is látja, hogy a megmentett illető hasán egy kötés van, ami átvérzett, azaz sérült volt a Bosszú Angyal. A lány elrugaszkodott a tetőről, ahol eddig állt és zuhanórepülésben, nagyon gyors sebességgel kezdett a hármas felé repülni, miközben a kardját is kézbe vette és már lendítette csapásra, hogy amikor pillanatokon belül leérkezik lesújthasson a három férfira.


_________________
Reneszánsz: Tyranis;  Másik világból: Tyranis; Végtelen Háború: Tyranis, Angelica Butler, Világelme
Ultimate: Tyra Rel Brahe; Outsiders/Reneszánsz/AoA: Jonah Wright, Beatrice Mortimer; X-diák: Kaelyn Moore
Pólófelirat Reneszánsz: "Szóljatok, ha minden diákot elraboltak!"; Out: "A telepaták halkabban kiabáljanak!"
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Empire State Building (Manhattan) CUS4rF8
Tyranis
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1607
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Empire State Building (Manhattan) Empty Re: Empire State Building (Manhattan)

Témanyitás by Vipra Phertelmer Hétf. 13 Feb. 2012, 17:13

A fickó vészesen közeledett az anyaföldhöz. Hiába kapálózott nem tudta megállítani a zuhanását. Azonban valami feltűnt a magaslatban. Egyik falról a másikra ugrált. Nem nem is ugrott mert ember ekkorát nem tudna ugrani inkább repült. Az egyik falról a másikra pattant észvesztő sebességgel. Ahogy közelebb ért a az ugrálóból egyre többet láttam. Rengeteg karja volt és hatalmas volt akár egy orosz. Ami még jobban megragadta a szememet az a ruhája volt. Kísértetiesen hasonlított a Vérszomjas Pókember álruhájára. Kicsit utána olvastam és megtudtam néha összecsapott azzal a gyíkszerű emberrel akinek a DNS-éből teremtettek engem. Abban a pillanatban elkapta a pókfazon a repülő emberkét. Ezután szép lassan egy pókfonál segítségével leereszkedtek pont mellettem értek földet. Ahogy mellettem álltak egyre biztosabban éreztem a két falmászó között a hasonlóságot. Azonban a hírek szerint a Vérszomjas Pókember egy elmebeteg állat volt és soha nem mentett volna meg senkit. A szemem a megmentette fickóra esett. Amint megláttam az arcát rögtön beugrott kicsoda. A mellkasán egy kötést vettem észre amin átütött a vér. Elképedésemben fölnéztem honnan eshetett le erre egy hasonló bőrű nő vetette le magát kardal a kezében. Valahonnan tudtam nem egy öngyilkos jelölttel van dolgom.
Megfordul a fejemben a menekülés gondolata van éppen elég bajom ráadásul nem vagyok valami harcias. Kivéve ha az életemről van szó de legtöbbször inkább menekültem. Azért mégis a miheztartás végett szóltam a két úriembernek.
-Úgy látom társaságotok lesz.- majd a szemem a nap felé pillantottam. A harciasabb felemre lenne szükség azonban ő csak a nap utolsó sugaraival ébred fel. Ezután elindulok a távozás reményében de ha nem tudok idejében eltűnni én is harcolok.
(csak akor tudom az erőmet használni ha lement a nap)
Vipra Phertelmer
Vipra Phertelmer
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 152
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Jan. 26.
Age : 36

Karakteradatok
Főkarakter: Vipra Phertelmer
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Empire State Building (Manhattan) Empty Re: Empire State Building (Manhattan)

Témanyitás by A Vérszomjas Pókember Hétf. 13 Feb. 2012, 17:19

A Pók örült amikor megmentette a férfit, talán éppen valami köszönetet várt volna, amikor feltűnik neki a zuhanó ősz nő, egy feltűnően éles karddal, feltűnően ártani akaró arckifejezéssel, feltűnően gyorsan. Szóval észrevette. Agya gyorsan pörögni kezdett, hirtelenjében nem is tudott mást kitalálni, minthogy a még le nem tett kék férfit az egyik, a másik férfit aki pedig valószínűleg csak a sikátorban nézelődött balszerencséjére, a másik hóna alá vágta, így is maradt még négy hónja //ilyen szó amúgy nincs, és ez tök nagy hülyeség// szabadon. Miután szépen felnyalábolt mindenkit, minden erejét belevetve elindult nagy ugrásokkal az egyik szimpatikus irányba, ahol a levegőben csapkodó ősz csajszi akadályba ütközik lehetőleg. Ha kell a falon megy, ha kell a földön, neki mindegy. Mindeközben hangosan krákog, nyekereg, kattog, azaz minden olyan hangot kiad ami szájszervével lehetséges, és hangzásilag hasonlítanak az "Ó CSESZD MEG", "a francba", "Kell nekem hősködni" illetve a "ÁHHHHHHH" fonémákra.
Ha nem sikerül valamelyiket felkapni, hát nem zavartatja magát, csak azzal szalad aki nála van, illetve egyikkel sem. Ha pedig sikerül egy ideig lerázni a támadót, akkor leteszi őket, és majd az adott helyzetnek megfelelően cselekszik.

_________________
NJK: Ivan Vasilovij (X diák)
A Vérszomjas Pókember
A Vérszomjas Pókember
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 75
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 06.

Karakteradatok
Főkarakter: Genocide
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Empire State Building (Manhattan) Empty Re: Empire State Building (Manhattan)

Témanyitás by Godlaw / Tao Hétf. 13 Feb. 2012, 23:10

Tyrannis biztosan azt gondolja, hogy nem vagyok elég rátermett és erős, én inkább úgy nézem, a karma és a jó cselekedetek az én erőim. Talán ez a férfi felismert, talán csak jó tett helyébe kapok jót a sorstól, talán egyszerűen csak szerencsém van, de nem csapódok be a földbe, valaki elkap, és mikor jobban megnézem magamnak, úgy néz ki, mint egy pók. Mármint... Egészen. Találkoztam már pókemberekkel, bár azoknak a lábuk, alsó testük volt pók, és emberi felsőtesttel rendelkeztek, ez egy kicsit más.
A lényeg viszont egy és ugyan az: megmentette az életemet, nézzen ki akárhogy is. Mi több, mikor meglátom, hogy a húgom zuhan utánam kezében a karddal - valamiért biztos vagyok benne, hogy neki nem fog ártani a becsapódás -, a pók még tovább is visz, hogy megvédjen. Akárki is ez, nagyon jó ember - vagy pók.
-Köszönöm! - Mondom neki a karjaiban, bár nem tudom, ért-e, hiszen én nem értem az ő kattogását. - Nem hiszem, hogy el tudunk menekülni előle. Nagy veszélybe sodorhatod magad, ha segítesz nekem - jobb, ha őszinte vagyok az elején, mintha a végén őt is megöli Tyrannis. Bár a végén mindenkit meg akar ölni, szóval talán mindegy is.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Empire State Building (Manhattan) Empty Re: Empire State Building (Manhattan)

Témanyitás by Tyranis Kedd 14 Feb. 2012, 03:21

2046. október 14. vasárnap késő délután – Empire State Building, New York
Résztvevő: Zyro Tao, Tyranis, a Pók és Félvér

Egyelőre még messze volt a naplemente, legalább még jó félóra* kellett ahhoz, hogy a nap teljesen lenyugodjék. Félvér egyelőre nem akart harcolni és láthatóan menekülni sem, szerencsére azonban Pók felkapta őt is a földről és a két fiatal férfit cipelve vetődött be a sikátorba. A fiatal ősz hajú lány pedig ekkor érkezett meg oda, ahol az előbb álltak. Hatalmas robajjal csapódott a földbe, de nem sérült tőle, csak megállt, mintha landolt volna így. Az elrugaszkodását lehetett hallani, és azt is, hogy követte a társaságot. Zyro jön rá, hogy nem megölni akarja őket, azt már régen megtehette volna, hanem, amit eddig ismert a lányból és amit a gépben látott; Tyranis teszteli őket, éppen most méri fel, hogy mit is lépnének egy ilyen szituációban, mint egy gép úgy tett.
Pók a két védencével már majdnem a sikátor végénél járt, amikor egy sárgás sugarat látott a szemei sarkából maguk felé tartani. A sugár eltalálta mind hármójukat és a talajt is, ami beszakadt aladtuk a csatornába. Jó pár méteres esés után a három fiatal egymás hegyén-hátán ért földet a poros és égett szagú metróalagútba, nem messze maguk előtt pedig egy másik beomlás is volt, de azt határozottan nem ők okozták, hanem valaki, vagy valami más.

//Folytatás: Metró//

* 6 kör legalább; és elég a metróba írni.

_________________
Reneszánsz: Tyranis;  Másik világból: Tyranis; Végtelen Háború: Tyranis, Angelica Butler, Világelme
Ultimate: Tyra Rel Brahe; Outsiders/Reneszánsz/AoA: Jonah Wright, Beatrice Mortimer; X-diák: Kaelyn Moore
Pólófelirat Reneszánsz: "Szóljatok, ha minden diákot elraboltak!"; Out: "A telepaták halkabban kiabáljanak!"
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Empire State Building (Manhattan) CUS4rF8
Tyranis
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1607
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Empire State Building (Manhattan) Empty Re: Empire State Building (Manhattan)

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.