Birodalmi Citadella > Sith Szentély

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Go down

Birodalmi Citadella > Sith Szentély - Page 2 Empty Re: Birodalmi Citadella > Sith Szentély

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan on Szomb. 21 Okt. 2017, 00:35
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Birodalmi gyorstalpaló
Lairorellen Verenwar / Rix
Sötét Jedi tanonc/padawan, a Rix klán tagja


Játékostárs(ak) neve: Werda'cuw'eghoo


~ Helyszín: Birodalmi Citadella ~
kép:
Birodalmi Citadella > Sith Szentély - Page 2 BPdQlOi

Nem is kellett sok, hogy rájöjjön arra, hogy Lady Werda mire gondolt, mert amint kinyúlt az erőbe azonnal megérezte a sötét oldal energiáját a siránkozó nőben. Ahogyan jobban koncentrált azt is, hogy nem a nő volt mindez, nem a része, hanem mintha valami tárgy lett volna benne. Mindezt igencsak érdekesnek találta. A síró nő szavaira nyitotta ki a szemét és gúnyosan mosolyodott el. Ezek után a kék merte őket annak hívni, aminek? Ki is volt az, aki lenyelette ezzel a tárgyat? Kisebb terpeszbe helyezkedett és mindkét talpán közösen osztotta el a súlyát, így tökéletesen stabilan állt meg az előbbiekhez képest. Figyelte, hogy mit is mond a siránkozó nő és a tényleges fájdalom is látható volt az arcán, mindez pedig gyönyörűséges volt, kellő elégtételt adott Ellen számára. Őt magát is érdekelte, hogy mi lehet az úti cél, amit a másik emlegetett és feszülten várakozott arra, hogy hátha megkapják a választ. Végül pedig így lett. Krant. Sajnos ez a bolygó, rendszer, hold, vagy legyen bármi is nem mondott sokat a lány számára, igaz tudta, hogy most kellene a holotérképeket előszedni, és a HoloNet-t, hogy utána nézzen, de a kihallgatás végéig mindez még bőven ráért.
Ahogyan Werda nekilátott a koncentrációnak, érezte az Erő sűrűsödését és már tudta, hogy mire is készül az oktatója, ki akarta tépni a tárgyat a nő gyomrából. Saját maga fénykardot választott volna, bár tény, hogy mindez kifinomultabb és fájdalmasabb volt, a másik szenvedéséből pedig erőt lehet meríteni a maguk fajtájának, ami pedig elmaradt volna, ha csak felmetszi a gyomrát. Egyetlen arcizma sem rendült a fájdalmas sikoltásra, csak talán mohó vágy lobbant meg a szemeiben, hogy szívesen megkínozta volna ő maga is a nőt, vagy a kéket. Végül szinte kirobbant a szőke nő gyomrából a tárgy és az pedig leesett a földre. Már Ellen sem foglalkozott vele, inkább a tárgyat nézte, ami már ott volt az oktatójánál.
- Lehet tudni Lady Werda, hogy micsoda ez a szobor? – tette fel óvatosan, de roppant érdeklődve, kíváncsian a kérdést.

felszerelés/egyebek:_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Birodalmi Citadella > Sith Szentély - Page 2 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4176
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 244
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Birodalmi Citadella > Sith Szentély - Page 2 Empty Re: Birodalmi Citadella > Sith Szentély

Témanyitás by Xeth E'ron on Vas. 22 Okt. 2017, 19:37

Werda'cuw'eghoo
Sötét Jedi
Mesélői karakter
BIRODALMI GYORSTALPALÓ
Birodalmi Citadella, Dromund Kaas
Résztvevők: Lairorellen Verenwar
Az urdrarr nő óvatosan nyúlt a szobrocska irányába, majd miután megbizonyosodott róla, hogy nem jelent veszélyt számára, akkor nyugodtan fogta meg a kezében és kezdte el tanulmányozni minden oldalról.
- Így első ránézésre, valamint annak a ténynek köszönhetően, hogy átjárja az Erő, azt mondanám, hogy egyfajta ereklye lehet. A korábban tapasztaltak alapján vagy iránytű szerepe van, tehát azt aki fölött átveszi az uralmat egy bizonyos helyre vezeti, vagy pedig szoros kapcsolatban van azzal a hellyel ahova vezetni kell, akkor pedig komolyabb szerepe lehet. Krant ténye viszont megnehezíti a helyzetet. - az arcán most viharfelhők jelentek meg a bolygót említve. Az egyik közeli konzolhoz lépett, majd pötyögni kezdett rajta egészen addig, amíg az említett bolygó képe meg nem jelent.
- Krant a Birodalom részét képezi, habár az ott élők ezt nem kifejezetten értékelik. Gyakori a konfrontáció a lakosok és a katonáink között. A járőrök gyakran fognak el, vagy pusztítanak el köztársasági hajókat vagy csempészeket akik illegálisan akarnak a bolygóra bejutni. - mondta ki hangosan amit leszűrt a bolygó összefoglaló dokumentumaiból. Mindez után feléd fordult és hosszan elidőzött a tekintete az arcodon. Látszott, hogy komoly problémákat old meg közben a fejében.
- Hívj orvos droidot a sérülthöz, vagy ne. Ezt a döntést teljes mértékben rád bízom. Ahogy azt is, hogy dönts a sorsuk felől. Mondhatni ez is egy feladat a tudásod bővítése érdekében. Én most elmegyek elintézni pár dolgot az utazásunkhoz és Allen-t is értesítem, hogy tanulmányi kirándulásra megyünk. Ha végeztél akkor kint fog várni egy szállítóeszköz ami a kikötőbe visz. Ott majd jelentést teszel, hogy milyen sorsot szántál a "vendégeinknek". Ha valami kitérőt akarnál tenni, akár a lakásodra, akár valamilyen árushoz, megteheted, csak fogd rövidre. - szólalt meg végül és látott el téged feladattal, valamint az elkövetkezendő tetteinek egy részét is felvázolta neked. Azt még megvárta, hogy visszaigazold azt, hogy megértetted amit mondott, majd a fejvadásznak jelzett, hogy kövesse és elhagyta a helységet. Nem sokkal utána egy tiszt lépett be, tisztelgett, majd várakozott. Az ő feladata volt, hogy amennyiben olyasmit döntöttél a rabok esetében, azonnal intézkedjen.
Miután végeztél, ahogy azt Werda mondta, a Citadella előtt már várt egy jármű, hogy a kikötőhöz vigyen.

<< A következő posztot írhatod a Dokkok, űrkikötő-höz. >>

HoloNet:
Amennyiben Ellen rákeresne maga is Krant-ra a HoloNet-en a következő információkat tudhatja meg:
Krant a 9-es szektorban található. Mediterrán, erdős bolygó. Az állatvilágára leginkább a növényevő fajok és a rovarok jellemzőek. Két hold és sok aszteroida kering körülötte. Aereen nevű holdja nyersanyagban gazdag. A krantiak az őslakosok, de mellettük még emberek és wookie-k telepedtek le itt, valamint geonosiaiaik jelenlétét is dokumentálták a bolygón. A legfontosabb település a bolygón a Szellem Bázis névre hallgató katonai támaszpont, ami a Birodalom kezében van.


_________________
Birodalmi Citadella > Sith Szentély - Page 2 56127_s
Xeth E'ron
Xeth E'ron
Moderátor

Birodalmi Citadella > Sith Szentély - Page 2 FUn312o
Birodalmi Citadella > Sith Szentély - Page 2 6fZaEMM
Birodalmi Citadella > Sith Szentély - Page 2 EoSHqZp
Utini!
Hozzászólások száma : 674
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 134
Join date : 2017. Apr. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3610-werda-cuw-eghoo-birodalmi-mnjk https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Birodalmi Citadella > Sith Szentély - Page 2 Empty Re: Birodalmi Citadella > Sith Szentély

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan on Hétf. 23 Okt. 2017, 00:00
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Birodalmi gyorstalpaló
Lairorellen Verenwar / Rix
Sötét Jedi tanonc/padawan, a Rix klán tagjaJátékostárs(ak) neve: Werda'cuw'eghoo


~ Helyszín: Birodalmi Citadella ~
kép:
Birodalmi Citadella > Sith Szentély - Page 2 BPdQlOi

Ellen hol a nőt, hol pedig a tárgyat figyelte és remélte, hogy kap is választ arra, amit kérdezett. Így is volt, kapott választ. Szóval valamilyen iránytű, roppant érdekes volt. Igazából ez volt az első olyan ősi ereklye, amit látott. Csodálatosnak vélte, már csak a belőle áradó sötét oldal miatt is. Bólintott, hogy értette mindezt, ez pedig csak még érdekesebbé tette a dolgokat. Vajon csak sima egyszerű lények felett veszi át a hatalmat, vagy erőhasználók felett is? Ezt nem ártott volna tudni annak a fényében, amit akkor szándékozott mondani, felhozni, amikor a nő a gépekhez lépett.
- Ha megengeded úrnőm, kiffar őseimtől örököltem képességként, ha megérintek tárgyakat, láthatom azoknak a múltját – mondta. – Így ez lehet, hogy segítségünkre lehet.
Nem tudta, hogy erre mit is fog mondani a másik, majd kiderül, hogy megvizsgálja-e ő maga is a tárgyat, vagy ne. Krant pedig gond lehet. Nem tudta, hogy miért az a bolygó nem volt ismerős a számára. Ő is odalépett a konzolhoz, majd megnézte a felbukkanó holoképet és végighallgatta, hogy mit is lehet tudni a bolygóról. Így legalább már nem is kell utána nézni ennek, mert a fontosabb információk elhangzottak. Szóval Birodalmi bolygó, köztárasági jelenléttel, mintha csak a Korélia lett volna, csak ott fordítva volt ez. A következő meglepte, hogy feladatot is kapott és máris küldetésre mennek, hogy utána járjanak az ereklyének.
- Értettem Lady Werda – hajolt meg egy kicsit.
Amint a nő és a fejvadász távozott visszafordult a két rabhoz. Kinyúlt az erőbe és először a sérült nőt kezdte vele vizsgálni, hogy belehal-e a sérüléseibe, vagy sem. Ha sikerült megállapítania, akkor a másik cellához lépett közelebb, odanyúlt oldalra a fénykardjáért és lecsatolta az övéről. Úgy tartotta, hogy a kék nő hasa magasságában legyen, majd ha kellően közel ért a cellához, akkor igyekszik aktiválni a fegyvert úgy, hogy a penge átszúrja a nő gyomrát és a hátán jöjjön ki. Ha sikerült, deaktiválta a fegyvert, a célja ezzel az volt, hogy lassan, szenvedve halljon meg. Ezzel odalépett a másik cellához is, majd egyetlen vágással, vagy szúrással próbálja az amúgy is sérült nőt kivégezni.
Valószínűleg ezek után jön a majd a tiszt, akinek kiadja, hogy takarítsanak fel, majd ment is a citadella elé a járműhöz.

//Folytatás: Dokkok, űrkikötő//

felszerelés/egyebek:


_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Birodalmi Citadella > Sith Szentély - Page 2 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4176
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 244
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Birodalmi Citadella > Sith Szentély - Page 2 Empty Re: Birodalmi Citadella > Sith Szentély

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.