Conrsil Forketc (Birodalmi - MNJK)

Go down

Conrsil Forketc (Birodalmi - MNJK) Empty Conrsil Forketc (Birodalmi - MNJK)

Témanyitás by Zerae Szer. 07 Márc. 2018, 15:10

Név: Conrsil Forketc
Egyéb név(i): Fork
Faj: Humanoid, ember
Nem: Férfi
Jellem: Rövid türelműnek festő, kimért férfi.
Születési helye és idő: Egy bolygón a Birodalom területein belül, ME 43
Kor: 46
Család: Szülők elhunytak, két fiú kik katonaként szolgálnak és egy lány testvér aki a három fiú után tesz-vesz otthonukban.
Foglalkozás/kaszt:Birodalmi Katonai Hírszerzés, Külső nyomozások irányítása, dezertőrök felkutatásának feladatok kiosztása
Testmagassága: 179(cm)
Testsúlya: 90(kg)
Szeme színe: fekete
Haja színe: fekete , kopasz
Bőre színe: világos
Különleges ismertetőjel: kopasz és csupaszra borotvált.
Egészségi állapot/ betegségek: egészséges

Életrajza:
A férfi családja már generációk soka óta él Birodalmi területen és szolgálja is elkötelezetten a Birodalmat. A családból bár sokan valamilyen katonai szolgálatot teljesítettek, ő az első aki a Hírszerzéshez szegődött el és azon belül is arra tökélte el magát, hogy felkutassa azokat akik botor módon elárulják a Birodalmat vagy tervezik ezt. Sok éven át terepen dolgozott, sikereket halmozva míg nem ő maga is egy irodába került fel ahonnan már ő maga, szervezetten oszthatta ki az ügynököknek akár direktben a feladatokat. Mindent és bármit a sikerért. Senki sem menekülhet meg a Birodalom ujjai közül ha árulásra adja a fejét, és ezt határokon belül és kívül is vasököllel betartatja.

Megjegyzések:
Ő egy mesélői njk, alább található kalandok amiben ő adta ki a feladatot vagy volt benne a keze:

Van data - Nincs data : Hetes ki lett küldve Alderaan-ra hogy nyomozást végezzen egy a bolygó elvesztésekor elhagyott Birodalmi bázis után. Az adatok hiányosak voltak és nem lehetett megmondani, hogy minden rendben ment-e vagy sem. MIután Megérkezett Hetes a bolygóra és felkereste a bázist, hamar fény derült rá, hogy az nincsen teljesen megsemmisítve, mitöbb, három gyermek rá is talált és némi felszerelést kiszedve onnan "játszottak" a barlangokban. Hetes likvidálta a gyermekeket, későbbiekben pedig elrejtette testüket a bázison. Teljeskörű kutatás lefojtatása után több dologra is fény derült. Első sorban, hogy a bázis rendszerét egy vírussal fertőzték meg amely leállított minden folyamatot - így az önmegsemmisítőt is - és ellehetetlenítette a konzolok használatát vagy bármi féle adat kinyerését onnan. Másod ízben pedig egy halott tisztre talált akit, a nála talált holoprojektor felvételei alapján hátba lőtték miután rátalált egy gyanúsan viselkedő Birodalmi katonára. Sajnálatos módon az nem derült ki, hogy ki lőtte le a tisztet vagy a másik alak mit kutatott a bázis parancsnok irodájában ám a felvételeket is átadta Hetes a jelentésével együtt miután hazatért. Ami a gyerekeket illette, bár még nem találtak rájuk, ennek ellenére másnap kerestetés indult utánuk kis befektetéssel révén árvák voltak.

_________________
Conrsil Forketc (Birodalmi - MNJK) FZp9LS2
Főkarakter Zerae'Remur'Arez ||| SW kalandmester ||| Alvilági/ Rabszolga karakter Silzu
Conrsil Forketc (Birodalmi - MNJK) 8uTbxEZ
Zerae
Zerae
Lil'SW KM

Empire
Sith
Padavan
Hozzászólások száma : 158
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Jul. 25.
Tartózkodási hely : Sector 9

Karakteradatok
Főkarakter: Saku
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3575-zerae-remur-arez#69691

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.