Aeyaj'gamu

Go down

Aeyaj'gamu Empty Aeyaj'gamu

Témanyitás by Xeth E'ron Vas. 08 Ápr. 2018, 21:13

Aeyaj'gamu UtuSf67Név: Aeyaj’gamu
Faj: Twi’lek
Nem:
Jellem: Rendkívül nyugodt, és szűkszavú. Teljes mértékben udvarias, legyen bárkiről is szó barátról vagy ellenségről. Érzelemmentes arcát harcban és harcon kívül is különösebb gond nélkül képes megtartani.
Születési helye és idő: ME 13, Coruscantot tekinti szülőbolygójának;
Kor: 16 év
Család:
- Tolirann Leezz (jedi mester)
- Chiw'wonis (mintaegyed, nem ismeri)
Foglalkozás/kaszt: Jedi padawan
Testmagassága: 160 cm
Testsúlya: 52 kg
Szeme színe: Zöld
Bőre színe: világoskék
Különleges ismertetőjel: Egy kisebb tetoválással rendelkezik közvetlenül a köldöke alatt.
Egészségi állapot/ betegségek: Alexitímiás.

Előtörténet:

Születés előtt:

Chiw’wonis kisgyerekként került a Jedi Rend egyik kisebb templomába. Semmivel se volt nagyobb potenciálja, fizikuma, vagy jelenléte az Erőben, mint bármelyik társának. Talán az egyetlen, amiben igazán kitűnt az volt, hogy milyen könnyedén volt képes tanulni, valamint, hogy milyen könnyedén képes volt kapcsolatot teremteni másokkal. Ez utóbbit leginkább annak tulajdonították, hogy milyen fajként is született. Talán pont ez volt az oka a gyors fejlődésének. Egy miraluka mester vette végül magához, mint padawant. A fiatal twi’lek egyre képzettebb lett és egyre erősebb az Erőben. Hamarosan elérkezett az idő és a padawanból lovag lett. A mesterek örültek, hiszen újabb védelmezőt tarthattak számon a soraikban.
Sajnos ahol a fény megerősödik ott előbb-utóbb a sötétség is megnő. Hogy pontosan mi is történt, mi váltotta ki a változást, azt senki sem tudta megmondani. Csupán a rémhír jutott már el a templomba, miszerint az ígéretes védelmezőből a sötétség katonája lett. Nagy árnyék vetült a templomra, és akkor még nem is tudták, hogy meddig fog elérni. Az egyetlen, aki ezt nem láthatta már meg, az a twi’lek nő mestere volt. Egykori padawanjának az elvesztése, valamint a bűntudat, hogy nem vette észre a változást őt is a mélybe rántotta. Utolsó erejével, annak érdekében, hogy mindenáron megakadályozza a saját átbukását, elvette saját életét. Ez volt az utolsó szál, ami elindította a történéseket, és ami végleg átzökkentette a többi mestert a ló túlsó oldalára.

Születés:

A templom mestereinek részéről végeláthatatlannak tűnő tehetetlen tanácskozások következtek. Szinte teljesen elzárták magukat a külvilágtól, mindössze csak a kötelező jelentéseket engedték ki, azt is annyira szűkszavúan amennyire lehetett.
Hetek, majd hónapok teltek el így, amíg az egyikük egy képtelen ötlettel állt elő. Olyannal, ami egy jedi fejében sohasem fordulhatna meg, ráadásul semmiképp sem olyan körülményekkel, ahogy az a templom mesterei elé lett prezentálva. Normális esetben a megannyi etikai szabály, vagy akár az élet körforgásának puszta ténye okán ki kellett volna hajítsák az egész nevetséges ötletet, viszont a templomra vetülő árnyék olyan nagy volt, hogy a képtelen ötlet gyökeret vert a legfelsőbb körökben.
Néhány hét múlva a jedi templom illegális biológiai kutatóbázissá alakult át. Úgy döntöttek, hogy klónozni fogják azt a twi’lek nőt, aki miatt az árnyék rájuk vetült, viszont az etikára fittyet hányva, saját kezükbe veszik a genetikai programozás egy részét. Rengeteg sikertelen kísérlet volt. Egy részük a klónoknak élettelenül „született”, mások szörnyszülöttként. Végül egy kis világoskék színű újszülött sikeresnek bizonyult. Mindennek köszönhetően újra béke köszöntött a templomra és az árnyék is visszahúzódott.

ME 10 -> MU0:

A sötétség akkor kezdett újra nőni, amikor három éves lettem. Egészen pontosan attól a perctől fogva, hogy tanítani kezdtek. A mesterek viselkedésében változás állt be. A stagnáló három év után, most egy új cél lebegett a szemük előtt. Létrehozni a tökéletes jedit. Éppen ez, valamint, hogy innentől a templom irányítását vasmarokkal végezték, vezette őket a sötétség felé.
Szigorú tréningjeim voltak, sokkalta szigorúbbak, mint bárkinek, aki a templomban élt. Tanonc csak én voltam egyedül a templom elzárkózása miatt, és minden figyelem rám összpontosult. Gyakran érzékeltem és láttam olyan érzelmeket, amelyeket még csak megérteni sem tudtam, nem hogy reprodukálni. Minél többet tanultam és minél inkább megismertem a jedik útját, annál világosabbá vált számomra a helyzet, amiben éltem. Egyre tisztábban kezdtem látni azt a sötétséget, ami körbevett és átitatta a falakat is. Kevesen voltak, akik ezt észrevették, de szerencsére ők mindent megtettek annak érdekében, hogy segítsenek engem abban, hogy rám ne legyen hatással. Az egyik ilyen jedi lovag kezdett el tanítani nekem mindenfélét a kézműves mesterségekről. Ő „szerettette” meg velem először csak a kisebb mechanikai, majd elektronikai dolgok szét és összeszerelését, vagy átalakítását, végül pedig magát a fénykard készítésének professzionálisabb mesterségét. Így nem is tartott sokáig, hogy saját fénykardot készítsek magamnak és mindjárt kettőt. Ez és a folytonos mély meditációk segítettek abban, hogy a fény útját járjam.

Tizenhárom éves voltam, amikor a legnagyobb változás állt be az életemben. Mint minden nap, úgy ezen a bizonyos sorsdöntő napon is, éppen az egyik leghosszabb tréning szessziómat végeztem, amikor változás állt be az addig engem körülvevő Erőben. Nagyjából úgy tudnám leírni, hogy olyan volt, mint amikor egy hosszú éjszaka után végre felkel a nap és a sugarai beborítanak mindent. Egy ismeretlen, nálam jóval magasabb és megtermettebb nautolán férfi volt ennek a bizonyos napnak a megtestesítője. Egészen addig, amíg az elszigetelt gyakorlóterembe nem lépett, fogalmam sem volt, hogy ki az, vagy, hogy nézhet ki.
A furcsa érzés okán pihenőt tartottam, amikor ő megjelent. A jedi mesterekre jellemző öltözékben volt, zöld színű bőre volt, hatalmas fekete szemei és sok, csáp a fején. A különös és széles vigyorról az arcán nem is beszélve.
- Tolirann Leezz jedi mester vagyok. Benned kit tisztelhetek? – szólalt meg végül néhány másodpercnyi csendes várakozás és figyelést követően.
- Az én nevem Aeyaj’gamu, Leezz mester. – mutatkoztam be én is egy meghajlást követve, de arról a kockáról, amin épp álltam nem mozdultam el. A férfi a terem másik végében volt az ajtónál, közöttünk mély szakadék húzódott és egyik helyről a másikra csak más a levegőbe rögzített kockákon, vagy cölöpökön lehetett eljutni.
- Mi ez a hely? – érkezett a következő kérdés a részéről. Számomra furcsa volt, hogy nem tudja, hogy mi is, hiszen mindenki tisztában volt vele a templomban.
- Gyakorlóterem. Itt szoktam edzeni a nap nagy részében.  – leültem a kockára és a fénykardjaimat letettem magam mellé. A mester szemöldöke egy pillanatra felfutott, majd újra vissza a helyére.
- Egyedül szoktál gyakorolni? – ismét egy furcsa kérdés. Egyre inkább kezdett nyilvánvalóvá válni számomra, hogy valami nagydolog történt a gyakorló termen kívül, amiről nekem semmi információm sincs.
- Mindig egyedül gyakorolok, amikor nem tanítanak valami újat. – újabb őszinte válasz következett a részemről. Tudtam a tanulmányaimból és a könyvekből, hogy általában csoportosan tanulnak a tanoncok, vagy épp egy mester mellett padawanként. Viszont mindig ig úgy gondoltam, hogy ez biztosan egy rendhagyó templom, vagy valami ilyesmi és ezért nem is firtattam különösebben a dolgot.
Ekkor az ismeretlen jedi mester felajánlotta, hogy gyakorol velem. Elfogadtam, hiszen illetlenség lett volna elutasítani, így most már nem a gyakorláshoz használt kis droidokkal kellett harcolnom, hanem élő, hús és vér ellenféllel, aki ráadásul fényévekkel volt képzettebb nálam. Ezt közel sem volt nehéz észrevenni, viszont érzékeltetni nem érzékeltette velem. A gyakorlás jó része alatt olyan volt, mintha velem egyenlő ellenféllel küzdenék, csupán néha fordult elő az, hogy erősebbnek mutatta magát annak érdekében, hogy fejlődjek. Ezt utólag tudtam meg tőle.
Végül egy másik jedi szakította félbe a gyakorlást. Jelentést tett arról, hogy mindenkit, akiben a templomba tartózkodott elfogtak és elszállítottak kikérdezésre, valamint, hogy az eszközöket és minden mást is lefoglaltak. Az egyetlen kérdése az volt, hogy velem mi legyen.
- Ő velem jön. Az ő sorsáról a Tanács dönt majd. – jött a válasz a mestertől, majd közölte velem, hogy mindent, amit szeretnék magammal vinni azt szedjem össze. Csupán a legminimálisabb felszerelésem tartozott ebbe a kategóriába, mint a datapad a tanulmányaimmal, kommlink, holoprojektor és néhány épp futó projekt, amin dolgoztam a szabad időmben.
A Köztársaság fővárosába vezető út eléggé eseménytelen volt. Közbe-közbe voltak rövidebb-hosszabb beszélgetéseim a nautolán mesterrel, akinek készségesen elmondtam mindent, amit tudni akart. Se késztetést, sem pedig okát nem láttam annak, hogy hazudjak ebben az ügyben.
Megérkezve a Jedi templomba kaptam magam mellé egy lovagot, aki körbevezetett, miközben Leezz mester a Tanács elé járult, hogy megivtassák a sorsomat. A hely, attól ahol felnőttem, csupán volumenben különbözött, meg elrendezéstől, azon túl minden pontosan ugyan olyan volt. Csupán a sok tanoncot volt kicsit furcsa látni, hisz amióta csak az eszemet tudom, egyedül voltam tanonc. Végül egy szobába kísértek és utasítottak, hogy ott várjak, amíg másképp nem rendelkeznek.
A datapadomon olvasgattam, vagy épp meditáltam, amíg Leezz mester meg nem érkezett, és szerencsére jó hírekkel. Elmondta, hogy a Tanács elé terjesztette a helyzetemet, több szempontból meg is vitatták a kérdést, majd felajánlotta a többi mesternek, hogy a szárnyai alá vesz, mint padawant. A mesterek vegyes véleménnyel voltak minderről, de végül arra jutottak, hogy engedélyt adnak erre, így attól a ponttól fogva én padawan lettem és a nautolán jedi lett a mesterem.


MU0 -> MU2:

Nyugodtan elmondhatom, hogy egyikünk se könnyítette meg a másik dolgát. Nekem legelőször azzal volt elég sok problémám, hogy megszokjam a mester egyéni tanítási stílusát és úgy általában, a személyiségét és viselkedését. Ez utóbbival neki is gondja volt, hisz akárhogy is nézzük, elég egyedi eset voltam, főleg twi’lek szempontból nézve. A másik, amivel egy ideig problémája volt, az a folyamatos kérés részemről, hogy kézművességet is tanítson nekem, mint hogy azt korábban is tanultam. Ehhez pedig ő személy szerint nem értett. Néhány hónapba beletelt, amíg újabb technikákat és trükköket tanulhattam, hiszen az a mester, aki taníthatott volna, és akit később az én mesterem felkért, hogy segítse ki, éppen házon kívül volt egy küldetésen.
A visszatérését követően viszont ebből a szemszögből már gond nélkül kisegíthetett úgy engem, mint a mesteremet, addig pedig bőven volt időnk megszokni egymást a nautolán jedivel.
Egy alkalommal pedig, 15 évesen, egyéni feladatot kaptam, hogy elutazzak a Nar Hekkára egy jedi lovagnak segíteni.

MU2 – Jelen:

Három másik twi’lek lánnyal osztoztam egy közös kabinon. Kettővel elég jól megtaláltam a hangot, hiszen technikusok voltak, így bőven volt, amiről tudtunk társalogni, még ha az tényleg csak ezt a szakmát foglalta is magába.
AZ egész akkor kezdett a feje tetejére fordulni, amikor a harmadik lányt támadás érte. Hátrahagyva őket indultam el a helyszínre, ahol a köztársaság egyik katonájával, Rhyssa Edaara Quillannal, a Havoc Squad hadnagyával találkoztam. Előbb a birodalmiak fogtak ránk fegyvert és vádoltak meg a gyilkossággal, viszont lévén csak koholt vád volt, így könnyedén kivágtuk magunkat szavakkal. Viszont ezt követően a gyilkos is felfedte magát. A hadnaggyal a hídra indultunk, hogy figyelmeztessük a kapitányt, ám ezzel bele is sétáltunk egy csapdába. Egy sikeres kalóztámadás kellős közepébe csöppentünk és foglyok lettünk.
A hajójukra való átszállást követően a macska lánnyal kerültem egy cellába. Talán pont a sors iróniája, hogy közel sem volt egymás irányába ellenséges szándékunk, sőt, elég hamar eljutottunk arra a pontra, hogy együtt is dolgozzunk a túlélésünk érdekében.
Végül bekövetkezett, amit Nyolcas már korábban megérzett és megtámadtak minket. A hadnaggyal együtt az egyik hangár irányába indultunk, míg Nyolcas felvette a harcot az egyik támadóval. A liften lefelé tartva a hadnagy a kezembe adta a fénykardot, amit a macska lánytól kapott, és elővette a rejtekhelyéről azt, amit E’ron lovagtól kapott. Megpróbáltam meggyőzni arról, hogy adja le a fegyvert a Jedi Rendnek, de túlságosan makacsnak bizonyult a nő.
Menekülés helyett viszont egyenesen az ellenség karmaiba futottunk, és mindketten makacsságunkról adva tanúbizonyságot elindultunk az ellenség felé felkészülve a harcra. Ez a harc sokkal rövidebb volt, mintsem azt gondoltuk, az ellenség messze erősebb volt nálunk, és engem hamarosan ki is ütött teljesen, így arról fogalmam sem volt, hogy hogyan menekültünk meg, ahogyan a társamnak sem.
Egy hajón tértünk magunk, elég komoly fej és orrfájás fogadott, amikor újra képes voltam érzékelni a valóságot. Mire sikerült annyira összeszednem magam, hogy cselekedhessek is, addigra a hadnagy már el is indult, hogy átvegye az irányítást a hajó felett. A Nyolcastól kapott fénykardot magamhoz vettem, majd azt a fénykardot is, amit a hajó egyetlen utasa, és feltehetőleg tulajdonosa, is hordott magánál. Mégsem hagyhattam, hogy rossz kezekbe kerüljön és kötelességem volt leadni amúgy is a Rendnél. Ezek után a hadnagy visszavezette a hajót Coruscantra.
A Tanács előtt mindent, amit csak tudtam elmondtam a küldetés részleteiből, ahogyan a két fegyvert is átadtam az arra illetékeseknek. Ez viszont csak az első lépés volt, hiszen hosszú beszélgetések és meditációs szessziók vártak még rám a mesteremmel, hogy minél több és pontosabb részletet fel tudjak eleveníteni mindabból, ami velem történt.
Az erőfeszítéseim, habár nem igazán lehetett sikeresnek mondani a küldetést, nem maradtak viszonzás nélkül. A Tanács megengedte, hogy a két zsákmányolt fénykard az enyém legyen, habár mindössze csupán a kristályokat tartottam meg és két teljesen új fénykardot készítettem. A mesterem részéről új képesség tanítását kaptam, az úgynevezett Érzékszerv erősítést. Elég komolyan rátenyerelt a képzésemre, hiszen szerette volna, ha minél hamarabb elsajátítom, így hát intenzíven foglalkoztunk ezzel, hogy a legközelebbi esetleges küldetés előtt mindenképp tudjam már használni különösebb gond nélkül. Az a mester pedig, aki a kézművességet tanította nekem, egy szerszámkészlettel ajándékozott meg, hogy mindig lehetőségem legyen használni, ne pedig csak a templom által biztosítottakat.
A mesterem csupán akkor vállalt el küldetést, amikor úgy érezte, hogy készen állok rá. Ladarra volt a célpont, azon belül is egy ásatás, amit a Rend számára végeztek. Velünk együtt a Havoc Squad néhány embere is oda volt rendelve, hogy segítsenek a kalóztámadásokkal szemben. Néhány napba beletelt, mire találkoztam egy olyan tiszttel, akit ismerek is. A hadnagy volt az, aki most már százados volt. A szabadnapján pedig egy elég különös ajándékot kaptam tőle. Nem volt meglepő, azt figyelembe véve, hogy katonáról van szó. A mesteremre néztem, amikor a nő a kezembe nyomta az öltözéket, és arcvonásaimmal kérdeztem, hogy muszáj-e elfogadnom, hiszen én bőségesen meg voltam elégedve a jelenlegi viseletemmel.
- Köszönd meg szépen a századosnak, padawan. – kaptam végül az egyértelmű választ, így hát egy „köszönöm” keretében ott helyben neki is láttam átöltözni.
- Adhat neki órákat, ha szeretne, százados. – válaszolta a nő szavaira nevetve Leezz mester. Számomra pedig teljesen érthetetlen volt, hogy mégis mivel kapcsolatban mondják mindezt, viszont hamarosan teljesen elvonta a figyelmemet az, hogy meg kellett szoknom az új öltözékemet. Sokkal másabb volt, mint amiket normális esetben viselnék, nem kellemetlen, hanem csak más. Aztán később bővebb magyarázatot is kaptam arról, hogy miért mondta a százados és a mesterem azt, amit. Azok után, hogy Leezz mester logikusan levezette, már elfogadhatónak véltem és beleegyeztem, hogy ezen túl jobban odafigyelek erre is.
Mielőtt még a küldetés véget ért volna, még volt egy furcsának nevezhető beszélgetésem. Az egyik Havoc Squad-os katona invitált meg egy italra, amikor mind a ketten pihenőn voltunk, és különös kérdéseket rakott fel. Leginkább a századosról kérdezett, én pedig a tőlem telhető legpontosabb válaszokat igyekeztem megadni, mégis úgy tűnt, hogy ez közel sem volt megfelelő a férfinek. A végére már ugyan azokat a köröket futottuk, így illedelmesen elnézést kértem tőle és távoztam. A mesterem csak nevetett mikor elmeséltem neki mindezt, és azt mondta, hogy nem kell törődnöm a dologgal, így nem is tettem. A küldetés után hazatérve pedig újra a szokványos napi rutin várt.
Néhány nappal ezelőtt pedig újabb feladatot kaptam egyenesen a Jedi Tanácstól, mesterem tolmácsolásában. Egy köztársasági tisztet kellett megfigyelnem, ráadásul pont azt az egyet, amelyiket jobban ismertem is. A századost. Sok időm nem volt bármilyen szinten is felkészülni erre, hiszen hamarosan már érkezett is a hír, hogy egy csempész hajóján a százados éppen készül elhagyni Coruscantot.

Képességei: Twi’lekként a lekkujában őriz genetikai emlékeket, hogy a faja miket is élt át azokon a bolygókon, ahonnan származik. Pl. a Ryloth-on levő homokvihart megérzi és ösztönösen tudja, hogy mit kell tennie.
Rendelkezik a lekku nyelvvel is, ami úgyszintén a lekkus fajokra jellemző, tud kommunikálni testbeszéddel és ki képes olvasni más lekkusok testbeszédét is és rendes mélyebb, intimebb társalgást is folytatni velük így.
A faja ösztönös erőérzékeny, így mindez rá is igaz.

Szakértelmei:
- Erőhasználat;
- Fénykard használat;
- Földi és légi járművek vezetése;
- Kézművesség és technikai ismeretek;

Szint: 2. szint
Pont: 12 pont
Erő alkalmazások:
- Fénykardvívás (Jar’Kai alapszinten, Niman alapszinten) – 1. pont
- Telekinézis – 1. pont
- Receptív-Projektív telepátia – 1. pont
- Szabadulás – 1. pont
- Érzékszerv erősítés – 1. pont
- Meditáció – 0. pont
- Erőérzékelés – 0. pont
- Rövid idejű emlékezetnövelés – 0. pont
Felszerelés:
- Könnyű páncél – Rhyssa Edaara Quillan-E’ron-tól ajándék
Páncélleírás:
- 1 kék színű fénykard – „Ahol az út véget ér…” küldetésen „zsákmányolt”
- 1 arany-fekete színű fénykard - „Ahol az út véget ér…” küldetésen „zsákmányolt”
- Kommlink
- Holoprojektor
- Datapad
- Öv – 100 kr.
- Szerszámkészlet – 350 kr.

Kredit: 50 kr.

Pontok: 12
Elhasznált: 12
Maradt: 0

Aeyaj:
Aeyaj'gamu YljOIer
Fénykardok:
Aeyaj'gamu B5Tf41M


A hozzászólást Werda összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. 11 Márc. 2019, 14:17-kor.

_________________
Aeyaj'gamu 56127_s
Xeth E'ron
Xeth E'ron
Moderátor

Aeyaj'gamu FUn312o
Aeyaj'gamu 6fZaEMM
Aeyaj'gamu EoSHqZp
Utini!
Hozzászólások száma : 677
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 137
Join date : 2017. Apr. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3610-werda-cuw-eghoo-birodalmi-mnjk https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Aeyaj'gamu Empty Re: Aeyaj'gamu

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Hétf. 09 Ápr. 2018, 00:00

Elfogadva.

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Aeyaj'gamu 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Aeyaj'gamu Empty Re: Aeyaj'gamu

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Kedd 16 Okt. 2018, 08:22

A bővítésért 2 pontot kapsz Smile

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Aeyaj'gamu 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Aeyaj'gamu Empty Re: Aeyaj'gamu

Témanyitás by Xeth E'ron Kedd 16 Okt. 2018, 15:09

Név: Aeyaj’gamu
Kaland címe: Xeth nagyúr nyomában
Játékostárs(ak) neve(i): Rhyssa Edaara Quillan-E’ron, BB-4, Akmul és Lord Xeth
Kalandmester: Werda
Kezdő reag: Ruusan
Záró reag: Ruusan

Kaland tartalma:
A Jedi Tanács engem látott el azzal a feladattal, hogy kövessem, és tulajdonképpen kémkedjek a köztársaság egyik századosa után, név szerint Rhyssa után. Mindezt a kettőnk közti közelebbi kapcsolat okán látták helyesnek, és tulajdonképp egyet is értettem velük. Ugyan azon a hajón rejtőztem el, amivel a nő a Ruusan nevű bolygóra ment. Hamar kiderült, hogy bárki is hívta ide a nőt az csapdát készített neki és nem sokkal a landolás után elvitték őt valahova, a hajó rakományát pedig egy raktárba szállították. Itt hagytam el azt a ládát, amiben utaztam, és most már elsődleges dolgom volt megtalálni és kiszabadítani a hadnagyot. Lévén a raktárban semmi sem volt, ami hozzá tartozott volna, így kimerészkedtem a szabadban. Itt egy, akkor még hétköznapinak számító, nővel találkoztam, aki átadta nekem Rhyssa cuccait tartalmazó ládát és pontos információval látott el arról, hogy hol is találom meg, valamint figyelmeztetett, hogy azt követően minél hamarabb hagyjuk el a települést, mert birodalmiak érkeznek takarítás céljából.
Az érkezésem valamit félbeszakított, legalábbis a hallottakból és a nő állapotából ítélve ezt vettem ki. Miközben a kiszabadításával foglalatoskodtam rövidebb összefoglalót kaptam arról, hogy mi is volt a helyzet. Igazából az egész okán csak aggódtam némileg a százados iránt, hiszen elég nagy bajba keveredhetett a birodalommal szemben, de azt is tudtam, hogy ez nem olyasmi amiben én tudnék neki érdemben segíteni.
Miután mindez sikerült azután el kellett tűnnünk, hiszen megérkezett a birodalmi tisztogatás. A kijutás szerencsére hamar ment, és odakint Rhys füttyentésére hamarosan a kommlinkjén koordináták jelentek meg, amire először azt hittük, hogy a droid reakciója volt. Igaz ezzel magunkra vontuk némiképp az ellenség figyelmét, de végül sikerült őket leráznunk és a völgybe elérve már beszélgetésre is maradt idő. Az őshonos élőlények miatt, akik csatlakoztak hozzánk, hamar nyugodttá vált a hangulat is. Sajnos ez nem tartott elég sokáig, hiszen egyrészt egy olyan helyre értünk, ahol sok Erőszellem bolyongott, másrészről az esetleges ellenséget Rhys megpróbálta hatástalanítani egy lövéssel, aminek az lett az utóhatása, hogy a szellemek eléggé ellenségessé váltak. Szerencsére mikor elég közel értünk ahhoz a helyhez ahonnan a jel érkezett visszavonulót fújtak.
Itt megtaláltuk BB-4et, valamint egy maszkos és fekete csuklyában levő alakot. Miután átkutattuk, és nem találtunk nála semmit, azután megkötöztük és levettük róla a maszkot. Ekkor derült ki, hogy azt a nőt rejtette, aki korábban átata nekem a százados holmiját és figyelmeztetett a tisztogatásra. Amiután felébresztettük igyekezett meggyőzni minket, hogy nem ellenség, habár ettől függetlenül Rhys egy percig sem bízott meg benne és kiderítette, hogy Xeth nagyúrnak dolgozik. Végül sikerült egy kicsit oldani a hangulatot miután győzködtem Rhyst és az is kiderült, hogy a nő sokkalta erősebb annál, mint mi ketten együttvéve. Kiderült végül az is, hogy a nő alakváltó, főleg mivel egy számomra valamiért kellemetlen külsőt öltött magára. Én kérdeztem kicsit az alakváltási képességeiről, de a jelentősebb témákat Rhys vetette fel és a birodalom bizonyos dolgairól kérdezte. Miután elég sokat megtudtunk a birodalom belső működéséről és a fontosabb személyes szerepéről Akmul közölte, hogy most már gond nélkül el tudjuk hagyni a bolygót és azt is meghagyta, hogy hogyan tehetjük mindezt meg, majd a szikla alól előszedve a holmiját távozott.
Minden pontosan úgy volt ahogy mondta, a farm, a jármű és a fővároshoz vezető út gondtalansága. Erre pedig csak ráadás volt a mesterem megjelenése és segítsége arra, hogy kijussunk a bolygóról.

Bővítés:
Hazaérve először a Tanács elé állva kellett jelentést tegyek mindarról amit megtudtam. Elmondtam, mindazt amit az Akmul nevű alakváltóról megtudtam és amilyen információkat velünk közölt, ahogy azt is el kellett mondanom, hogy Rhyssa milyen helyzetben van. Mármint, hogy elég befolyásos személyek figyelmét vonta magára. Végül elbocsájtottak, hogy megvitathassák a hallottakat maguk között.
Nem tudom pontosan mi is okozta, de ezt követően némiképp változás állt be az életvitelemben. Elég sok dolog megváltozott abban, ahogy reagáltam dolgokra, vagy néhány tudat alatti dologban is, mint a mozgásomban, vagy épp ahogy megfigyeltem másokat. Például az ellenkező nem tagjait. A mesterem is megjegyezte mindezt, bár ő inkább gratulált annak, hogy szociális téren fejlődtem és elég sokat. Ez eléggé meglepett, és nem nagyon tudtam hová tenni az egészet.
Tulajdonképp akkor derült ki, hogy mi is okozta mindezt, amikor a mesteremmel való gyakorlás alkalmával szörnyű érzés fogott el, olyan, mintha fájna valami, pedig nem sérültem meg. Viszont egy dolog bizonyos volt, mégpedig, hogy honnan jön mindez. Rhyssától. Nem tudtam megmagyarázni, hogy miért és hogyan, de tudtam, hogy tőle származik. Még a templomban összefutottunk Morwen mesterrel, aki bizonyságot adott arra, hogy valami történt a nővel.
Amikor a kórházban meglátogattam, akkor ott volt az a pilóta is, aki egy korábbi küldetéskor róla érdeklődött nálam. Most valamiért furcsa és ismeretlen érzések kavarogtak bennem, mikor megláttam és amikor, a kómás Rhyst leszámítva, csak ketten voltunk a kórteremben. Végig olyan érzés volt bennem, hogy mondani akarok valamit neki, vagy csak azt, hogy rám figyeljen, de mivel nem tudtam, hogy mit mondhatnék ezért csendben maradtam. Végül csak akkor beszéltem, amikor ő elment és én egyedül maradtam Rhyssel. Fogalmam sem volt arról, hogy hallja-e amit mondok, vagy emlékezni fog-e rá, de elmondtam neki azt, amit ott és akkor éreztem, már amennyire ezt szavakba tudtam önteni. Utána kicsit könnyebb volt. A templomba visszatérve pedig a mesterem felvilágosított arról, hogy miért is éreztem meg Rhys rosszullétét. Életköteléknek nevezte ezt a jelenséget.
Habár Rhys még jó ideig gyengélkedett, attól még én és a mesterem többször is dolgoztunk együtt az egységével. Igazából ez sokat nem változtatott az én helyzetemen, hiszen hiába voltam időnként közel ahhoz a férfihoz, mégsem tudtam semmit tenni csak figyelni őt közben. Ehhez nem volt meg a megfelelő képesítésem. Aztán idővel az is kiderült, hogy sokkal szorosabb kapcsolatban van Rhys fogadott testvérével, mint amit én akár nagy erőfeszítéssel össze is tudnék hozni. Ezen a tényen több napot is kellett meditálnom, hogy elrendezzem magamban, hogy hogyan is viszonyuljak hozzá. Éreztem belül, a lelkemben a szorongást közben, és valahogy meg kellett szüntetnem, hogy ne vezethessen a rossz irány felé. Nehéz volt, de komoly döntést hoztam. Úgy döntöttem, hogy elszántan harcolni fogok. Harcolni fogok azért, hogy néhány év múlva olyan személy legyek,a ki mellett majd nem tud egyszerűen elmenni, aki a puszta jelenlétével is megfogja.
Ez a döntés nagyban befolyásolta a teljesítményemet. Sokkal komolyabban vettem a tanulmányaimat és a fizikai valamint mentális képzésemet. Ennek mindkét tanítom is rendkívüli módon örvendett, viszont Leezz meter hamarosan azt is megérezte, ami egy idő után kezdte furdalni az oldalamat. Amikor pedig rákérdezett, akkor őszintén válaszoltam. Arról a twilekről kérdeztem, akinek az alakját Akmul felvette. Aki annyira hasonlított rám, mintha a tükörképem lenne, csak más színben. Néhány nap haladékot kért a válasszal.
Amikor végre elmondhatta, hogy mi is az, mint azt megtudtam ehhez kellett a Tanács engedélye, kiderült, hogy az a nő, akit láttam én vagyok. Mármint, hogy én ő vagyok. A lényeg, hogy őt klónozták és én születtem meg ebből. Elmesélte a történetét, hogy átbukott a sötét oldalra és, hogy a templom jediei, ahol Coruscantra kerülésem előtt voltam, miként akarták, a szabályokat áthágva, újra létrehozni őt. A mesterem tartott tőle, hogy ez dühöt, vagy más negatív érzelmet vált ki belőlem, mármint az igazság és az, hogy eddig eltitkolták előlem.
- Nem kell aggódnia, mester, én nem az a személy vagyok, akit létre akartak hozni vagy akiből létre akartak hozni. - nyugtattam meg őszintén a mesteremet és láttam rajta, hogy teljes mértékben hisz a szavaimnak, ahogy én is a lelkem legmélyéig elhittem mindezt. Biztos voltam, hogy teljesen más személy vagyok, mint az a nő.
Mindezek után teljes erőbedobással arra figyeltem, hogy minél jobb jedi legyek. Olyannyira, hogy a tudatos figyelmemet teljesen befolyásolta és csak jóval később vettem észre, hogy az önálló gyakorlásaimba közbe-közbe a mesterem is beszállt, hiszen addig csak ösztönösen reagáltam a jelenlétére. Ezt megdicsérte, de megintett, hogy ne engedjem, hogy ennyire elszálljak, hiszen lesznek olyan esetek, amikor a teljes figyelmemre szükség van.
Közben,a mikor a műhelyben a kézművességemet fejlesztettem, összeismerkedtem egy másik padawannal, aki a különböző szövetekkel és anyagokkal dolgozott. Ez az ismeretség odáig fejlődött, hogy végül egy cserében egyeztünk meg. Én készítettem számára egy fénykard markolatot, ő pedig egy szép és elsősorban jedikhez illő ruhát készített számomra.
Egyik hajnalban furcsa érzésre ébredtem. Az egész testemet átjárta az adrenalin és pillanatok alatt ment ki az álom a szememből. A mesteremnek még ideje sem volt kopogni, amikorra már teljesen felöltözve nyitottam neki ajtót.
- Valami történni fog, mester. - közöltem vele, mintegy üdvözlésképp ezt a ténymegállapítást. A nautolán jedi csak bólintott erre, majd közölte, hogy rögvest indulnunk kell, hiszen feladatot kaptunk a tanácstól. Egy dzsungelbolygóra mentünk, ahol a köztársasági erőknek kellett segítenünk, mert zsoldos és kalóz csapatok támadtak meg egy kisebb jedi templomot.
A megjelenésünk nem kis morális hatást jelentett a köztársaság katonáinak, akik ennek köszönhetően újult erővel szálltak harcba, mintha nem tartana már napok óta mindez nekik. Mi külön váltunk a mesteremmel, hiszen ő erős sötét erőt érzett és rábízta a templom kitakarítását. A csapatszállítóból a templom tetejénél levő bejárathoz ugrottam ki. Habár minden folyosón katonák és fegyveresek voltak, de nem jelentettek gondot. A lövéseiket fénykarddal hárítottam, viszont őket magukat nem bántottam vele, csupán puszta kézzel hatástalanítottam őket. Ekkor már éreztem, hogy valami gond van, de nem tudtam meghatározni, hogy mégis micsoda, így csak haladtam tovább.
A főcsarnokba érve láttam, hogy túszokat is fogtak. Gyerekek, öregek és védtelen nők meg férfiak voltak az egyik sarokba. Féltek és ijedtek voltak. Amikor odaértem hozzájuk, akkor újra éreztem azt amit korábban, most viszont sokkal erősebben és sokkal közelebbinek. Mikor megfordultam, hogy megnézzem mi az, akkor olyan volt, mintha tükörbe néztem volna. Pontosan az a személy állt velem szemben, akinek az alakját Akmul felvette volt. Most már nem volt talány számomra a személye. Tudtam, hogy Chiw’wonisnak hívják és, hogy a sötét oldalhoz tartozik. Erről a vörös színű fénykardok is árulkodtak, amivel rendelkezett.
Párbaj vette kezdetét. Egy darabig abban a tudatban voltam, hogy én vagyok előnyösebb helyzetben, de hamar rá kellett jönnöm, hogy tulajdonképp csak védekezek és egyre inkább sarokba akar szorítani. Végül egy olyan csapás következett, amire azt hittem, hogy az utolsó lesz és végem. Nagyon gyorsan történ minden, a pontos hogyanra és miértre nem is emlékszem, csak annyit tudok, hogy a testem ösztönösen és magától mozdult és a két fénykardommal megállítottam az ő két fénykardját.
Csak ekkor tudatosult bennem, hogy az a támadás nem is engem célzott, hanem a túszokat akik előtt most térdeltem, fejem felett tartva a fénykardokat és visszatartva a sötét jedit attól, hogy megölje őket. Ekkor tudatosult bennem tulajdonképp, hogy mi is az a különbség, ami miatt mindeddig hátrányban voltam. Képességek terén, hiába a korkülönbség, ugyan ott voltunk. Sőt talán ő némiképp el is hanyagolta a képzését hozzám képest. Ami igazán különbözött az volt, hogy míg neki pontos célja volt azzal, hogy meg akarja ölni a túszokat a szemem láttára, addig nekem nem volt. Most viszont volt. Rájöttem, hogy én vagyok az, akitől a védelmet várják és aki képes megvédeni őket. Hogy nem engedhetem, hogy a múlt egy árnya felülemelkedjen rajtam. nem félhetek tőle, nem engedhetem, hogy erősebbé váljon bennem, mint én vagyok. Rájöttem, hogy a félelem nem az az út, amit követnem kell. Arra, hogy ha hagyom most a sötétséget győzedelmeskedni, akkor a saját álmaim és ezeknek a védtelen embereknek az álmai és a jövője is a semmibe vész. Most éreztem igazán, hogy jedi vagyok, az ártatlanok, a védtelenek és az élet védelmezője. A fény, ami utat mutat a sötétségben.
Ezután vettem észre, hogy mennyire eltörpült velem szemben az ellenség. Az egész olyan volt, mintha elvesztette volna az erejét. Már nem tűnt olyan nagynak, félelmetesnek és sötétnek. Egy elveszett lelket láttam magam előtt, akinek fogalma sincs, hogy melyik utat kövesse, csupán bolyong a sötétségben törött álmokba és vágyakba kapaszkodva. Eddigi céltalan és szétszórt csapásaim és mozdulataim precízekké és magabiztosakká váltak. A figyelmem egyre jobban összpontosult és kezdtem meglátni azokat a hibákat és nyílt pontokat, amik végül az ellenfelem vereségéhez jutottak. Hamarosan már ott álltam a terem közepén, velem szemben az egykori jedi térdelt, mindkét vállánál egy-egy csonk jelezte, hogy korábban hol voltak a kezei.
- Mire válsz? Ölj meg! - vetette oda nekem a szavakat miközben a mellkasára mutatva tartottam az egyik fénykardomat.
- A fénykard nem azért hatalmas fegyver, mert ölni lehet vele, hanem azért, mert ki lehet kapcsolni. - a szavaimat pedig tettek követték és egyszerűen megnyomtam a gombot és hamarosan a fénykardjaim fénye kialudt, majd hátat fordítottam a nőnek és elindultam a túszok felé. Ők voltak a prioritás, hiszen a nő amúgy sem tudott innen elmenekülni. Az ajtónál a mesteremmel kellett volna szembenéznie és a katonákkal.
Egyetlen pillanat volt az egész, legalábbis nekem annyinak tűnt. Hallottam a mozgást a hátam mögül, sőt, abban a pillanatban teljes lényemmel éreztem a körülöttem történő eseményeket. A nő elrugaszkodott és rám akarta vetni magát. Megpördültem a saját tengelyem körül és mindössze egy villanás volt az egész. Rövid időre aktiváltam a fénykardjaimat, majd ki is kapcsoltam őket. Láttam ahogy az ijedt arc kétfelé válik az egész testtel együtt, majd tompán a földre zuhan.
- Remélem most már nyugalmat találsz. - mondtam csendesen annak, aki bizonyos szempontból a múltam volt és olyan személy, akinek a halála talán sok beteg jedi gyógyulását segíti majd elő. Ezután visszafordultam a túszokhoz és segítettem nekik elhagyni a templomot. A nő holttestét is kihoztuk és megadtuk neki a végtisztességet, amit megérdemelt.
Hazafele elmondta a mesterem, hogy ő mit látott. Azt mondta, hogy büszke rám, hiszen látta, hogy jó úton járok. Ahogy ő mondta, fényesen ragyogtam. Ez megmagyarázta a kimentett túszok szavait is. Otthon sajnos a Tanács, hiába a mesterem próbálkozása, de nem fogadta el ezt úgy, mint lovaggá válásomhoz szükséges egyik próbát. Igazából cseppet sem csüggesztett el mindez, hiszen tudtam, hogy még sok mindent kell tanulnom és még sokat kell fejlődnöm ahhoz, hogy ténylegesen jedi lovag válhasson belőlem.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Szint: 3. szint
Pont: 16 pont
Erő alkalmazások:
- Fénykardvívás (Jar’Kai alapszinten, Niman alapszinten) – 1. pont
- Telekinézis – 1. pont
- Receptív-Projektív telepátia – 1. pont
- Szabadulás – 1. pont
- Érzékszerv erősítés – 2. pont
- Meditáció – 0. pont
- Erőérzékelés – 0. pont
- Rövid idejű emlékezetnövelés – 0. pont
- Életkötelék 1.szint (Rhyssa) - 1. pont
Felszerelés:
- Könnyű páncél – Rhyssa Edaara Quillan-E’ron-tól ajándék
Páncélleírás:
- 1 kék színű fénykard – „Ahol az út véget ér…” küldetésen „zsákmányolt”
- 1 arany-fekete színű fénykard - „Ahol az út véget ér…” küldetésen „zsákmányolt”
- Kommlink
- Holoprojektor
- Datapad
- Öv – 100 kr.
- Szerszámkészlet – 350 kr.
- Jedi öltözék

Kredit: 50 kr.

Pontok: 16
Elhasznált: 13
Maradt: 3

_________________
Aeyaj'gamu 56127_s
Xeth E'ron
Xeth E'ron
Moderátor

Aeyaj'gamu FUn312o
Aeyaj'gamu 6fZaEMM
Aeyaj'gamu EoSHqZp
Utini!
Hozzászólások száma : 677
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 137
Join date : 2017. Apr. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3610-werda-cuw-eghoo-birodalmi-mnjk https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Aeyaj'gamu Empty Re: Aeyaj'gamu

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Szer. 17 Okt. 2018, 00:04

Elfogadva, életkötelék is.

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Aeyaj'gamu 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Aeyaj'gamu Empty Re: Aeyaj'gamu

Témanyitás by Xeth E'ron Kedd 05 Márc. 2019, 17:06

Karakter neve: Aeyaj'gamu
Kaland címe: Hidegháború 5. - Harangszó az elesettekért
Játékostárs(ak) neve(i): Heiwanna Miin Klodov, Jivi Ako, Rashia Dorat
Kalandmester: Rhyssa Edaara Quillan
Kezdő reag: Naboo – Felföld
Záró reag: Naboo – FelföldKaland tartalma:
A feladatot és azt, ami ott történt elég könnyű volt összefoglalni utólag a Tanács számára. Először azt, hogy a szakadékig semmi gond se volt egészen addig, ami a kancellár követe a repülésével be nem indított valamiféle csapdát, vagy valami ahhoz hasonlót, ami el is kapta őt, mint az utólag kiderült, és nem megölte. A másik padawan érzelmi labilitása itt mutatkozott meg, egy kis ideig gondot is jelentett, de idővel lenyugodott.
Az átjutást végül egy felemelkedett platform könnyítette meg. Az azután következő következő akadály, egy rejtélyes ajtó, kinyitása pedig rám hárult, mivel az Erő irányítására volt hozzá szükség. Eléggé megterhelő volt, fizikálisan is, de végül sikerült helytállnom és kinyitnom a zárszerkezetet.
Odabenn egy ősi je'daii templom várt ránk, viszont egy MI-nek köszönhetően a hely feltérképezésére sajnos nem volt lehetőségünk, diplomáciai akadályokba ütköztünk, így végül a visszavonulás mellett döntöttünk közös megegyezéssel. Miután jelentést adtam a Tanácsnak, hogy mi történt odabenn, még egy kis időt el kellett ott töltenünk, míg az arra alkalmas személyek megérkeztek és átvették a helyzet irányítását.

Bővítés:
Jóformán haza sem értem a Nabooról, amikor is összeesküvés áldozatává váltam. Az este végül nem sült el olyan rosszul, mint ahogy azt gondoltam, és így utólag azt kell mondanom, hogy kicsit élveztem is a dolgot. Persze utána már nem élvezhettem sokat a nyugalmat és a pihenést, mivel jelentős változás állt be az életemben. Olyan, amilyenre nem igazán számítottam volna soha.
A mesterem el kellett menjen. Hosszú, egyszemélyes küldetést bízott rá a Tanács ahova nem vihetett magával engem, így búcsúznunk kellett és be kellett fejeznie a képzésemet. Először azt hittem, hogy emiatt a templomban kell majd maradjak, amíg nem találnak valakit, aki el tud vállalni, viszont a mesterem már lépett ez ügyben, és a Tanács is beleegyezett, hogy a nemrég a templomba érkezett Asiaaly Leathor mester vegyen a szárnyai alá. Közel sem olyan volt, mint amire számítottam.
Nem sokkal azután, hogy a régi mesterem elment egy Denon nevű bolygó egyik kantinájában találtam magam, egy elég keveset takaró öltözetben. "Semmi sem voltál addig, amíg táncos nem voltál." Még csengtek a fülemben Leathor mester szavai. Azt mondta, hogy a potenciál megvan benne, hogy jó őrszem lehessek, viszont ahhoz előbb ki kell kupálódnom. Kaptam két hetet, hogy elvegyüljek és fenntartsam az álcámat, majd eltűnt.
Az első pár nap nehéz volt, viszont a többi táncos kedves volt és amiben csak tudtak segítettek. Az első hét így végül is egész jól telt. A második hét elején azt hittem, hogy vége, lebuktam és fegyverek nélkül, valamit alig fedő táncos ruhában fogok eggyé válni az Erővel.
Aeyaj'gamu UJiz0NS
Az egész azzal kezdődött, hogy az egyik lányt, akit a táncosok közül leginkább megkedveltem, egy vendég elég durván kinézte magának. Akkor léptem közbe, amikor meg akarta ütni és fogtam meg a karját. Ami ez után következett, az teljesen ösztönös volt, még mielőtt megüthetett volna a férfi, dobtam át, és így a saját asztalán landolt összetörve azt. Mire átkozódva és fenyegetőzve feltápászkodott, addigra már a kidobó fiúk ott voltak és "kikísérték" a kellemetlenkedő alakot. Már megnyugodtam, hogy innentől minden rendben lesz, mikor az egyik pincér lépett oda hozzám, hogy a kantina tulajdonosa és vezetője beszélni akar velem. Ezen a ponton hittem azt, hogy a beépülés sikertelen volt és elrontottam a feladatot.
- Jó kis mozdulat volt, az a dobás. - ezek voltak az első szavai és eléggé meg is lepett velük. Magas, jóvágású férfi volt, helyenként látszott, hogy őszült, e nem csúfította mindez el.
- Elnézést kérek miatta. Többször nem fordul elő. - annyira nem tudtam, hogy miképp reagálhatnék, hogy csupán szabadkozásra tellett tőlem. Nem is tudom, hogy ebben a helyzetben lenne-e bármi olyan, ami helytálló lenne.
- Ne hülyéskedj. Jól tetted. Utálom, ha valaki fizetés nélkül akarja élvezni a portékáimat. - elérkezett az az idő is, hogy ilyen emberrel találkozzam. Legalább az nyilvánvalóvá vált számomra, hogy miképp tekint a táncosaira, és ezek szerint akkor rám is. Ez határozottan olyan problémát jelentett, amit minél előbb orvosolnom kell, majd ha a megfelelő helyzet kerül rá, hiszen gondot okozna később, mikor véget akarok vetni ennek az álcának.
- Köszönöm, uram. - hajoltam meg kissé, és mikor felnéztem, azt láttam, hogy végigmért engem. Nagyot nyeltem, és éreztem, hogy a szívem is hevesebben kezd el verni. Pont olyan volt, mint korábban a Jassa-val való klublátogatás alkalmával. Csupán tudtam, hogy most nem lenne olyan könnyű dolgom. Ez túl professzionális szituáció ahhoz képest.
- Mit szólnál ahhoz, ha változtatnánk a munkakörödön? Épp megüresedett egy pincéri és egy kidobói pozíció. Kapsz egy lakást, ha jól dolgozol akkor megbecsülést is. - az első megfagyott bennem a vér, azután pedig egészen meglepődtem. Váratlanul ért az, hogy egyrészt nem személyes örömlánynak szánt, másrészt pedig az, hogy nem buktam le, hanem épp hogy még jobb munkakört kaptam, mint amiben az előtt voltam.
- Lekötelez, uram. - ezután egy kulcskártyát dobott oda nekem és egy credit chippet és jelzett, hogy távozhatok. A chippet azért kaptam, hogy ne táncos öltözetben legyek, hanem normális ruhákat vegyek magamnak, hiszen mégis csak más pozícióban dolgozom ezután, amihez pedig oda illő öltözékre volt szükség. Mármint nem öltöny vagy hasonló, de jelentősen másabb, mint eddig.
A lakás, amit kaptam, nem volt se nagy, sem pedig túl modern. Egy neontábla mögötti kis luk volt az egész, minimális felszereltséggel. Egy ágyként funkcionáló matraccal a földön, néhány kicsi szekrénnyel és egy apró fürdőszobával. Meleg víz is volt, úgyhogy elment a dolog. Persze a Jedi Templomhoz képest labdába se rúghatott, de az álcához tökéletes volt, és az igényeim amúgy sem voltak túl nagyok.
Kényelmes ruhákat is találtam egy boltban, bár inkább egyfajta zsoldosra hasonlítottam, mintsem pincérre, de másokat nem zavart ez a munkahelyemen, így ezzel sem akadtak gondok. A pincérek megtanították, hogy mit hogyan kell csináljak, miképp szolgáljam ki a vendégeket, melyik gép miképp működik, kik azok a törzsvendégek akikre jobban oda kell figyelni és miképp kell velük viselkedni. A kidobó csapat pedig mindössze csak morcosan nézett rám, feltehetőleg nem voltak oda azért, hogy egyiküket "miattam" rúgták ki.
Az újabb hét hamarabb eltelt, mint az első, és a statisztikám is elég jó volt, hiszen a táncosok is inkább hozzám fordultak, ha valami gond volt, mint a többi kidobóhoz vagy pincérhez.
Aeyaj'gamu ZAxjmGK
Feltehetőleg azért, mert én is táncos voltam valamikor és mert lány vagyok. Valamint feltehetőleg azért is, mert én nem akartam rájuk erőltetni olyan kompromisszumot, vagy alkut, ami egyrészt tilos, másrészt számukra hátrányos, vagy undorító. Elég nekik a munka amit végeznek.
Leathor mesternek nyomát se láttam, csak mikor hazaértem a lakásomban várt egy üzenet és a két fénykardom a matracon. Azt írta, hogy meghatározatlan időre meghosszabbodott a küldetésem, időnként majd találkozunk és akkor majd jelentést kell tennem, valamint, hogy folytassam a színjátékot. Természetesen így tettem, nem mintha ellenkezni akartam volna a mesterem utasításaival. Úgyhogy "élnem" kellett az új szerepemben.
Egy hónap után már egy kis szerelőműhelyben dolgoztam. Összebarátkoztam egy idősebb duros bácsikával, aki ugyan ott lakott, ahol én. Eleinte csak be-be segítettem neki munkaidőn kívül, aztán egészben elbúcsúztam a kantínától és megengedte, hogy a műhelyben aludhassak. ELég sokat tanultam tőle a droidokról és a  különböző járművekről is, a fegyverekről és páncélokról nem is beszélve.
A mesterem mindig a legváratlanabb pillanatokban tűnt fel, vagy kért tőlem találkozót. Túl sok jelentenivalóm, főleg miután otthagytam a szórakozóipart, nem volt, csak azokat tudtam elmondani neki, amiket innen-onnan hallottam vagy olvastam, de ettől függetlenül megdicsért a nő és azt mondta, hogy ügyesen fejlődök. Én ezt nem igazán éreztem vagy tapasztaltam, de biztosan igaza volt. Lehet, hogy ez kívülről jobban látszott, mint belülről.
MU 4 elejéig végig ez ment. Viszont akkor épp egy teherhajón dolgoztunk az öreggel, amikor beszélgetés hangja ütötte meg a fülem. Valakik arról beszélgettek, hogy valami fejes van itt a Köztársaság részéről és a megbízójuk elég sokat fizet, ha végeznek vele. Ahhoz pedig előbb az őt kísérő két köztársasági tisztet kell likvidálniuk, amiből az egyik épp a közelben van és egyedül.
Aeyaj'gamu WZq1PmcTúlságosan erős volt bennem a kíváncsíság, és különben sem hagyhattam, hogy a tisztnek baja essen, főleg úgy, hogy tudok a dologról, így hát elkéreztem és rögvest arra indultam, ahol a gyanús alakok a rajtaütést tervezték. Egy pillanatra kihagyott egy dobbanást a szívem és a légzésem is abba maradt, metaforikusan értve, mikor megláttam, hogy ki a célpontjuk. A jóképű pilóta volt az Rhyssa rajából, Lor. Amikor a két fura alak elindult felé, akkor én is. A földön fekvő két vékony vasdarabot felkaptam útközben, majd elérve hozzájuk, jól betanult mozdulatokkal ütöttem ki a két fickót. Nem volt olyan elegáns, mintha fénykarddal, vagy jól megmunkált kardokkal tettem volna, de a célnak tökéletesen megfelelt.
- Gyere. - ragadtam meg a férfi kezét és a sikátorok kavalkádján keresztül vonszoltam magam után. Igazán hasznos volt, hogy közbe-közbe feltérképezés és fejkitisztítás gyanánt sétálgattam, mert most jól jött ahhoz, hogy tudjam merre kell menni és mikor merre kell befordulni.
Már épp csak egy nagyobb közösségi tér választott el minket az űrkikötőtől és attól, hogy biztonságban legyen, viszont a tér túlsó feléről két olyan alak közeledett felénk, mint amilyeneket korábban kiütöttem, az is lehet, hogy pont azok voltak.
Hirtelen fogalmam sem volt, hogy hova rejtsem el a nálam magasabb férfit, mindössze csak egy pad volt a közelünkben, a legközelebbi bejárat vagy bolt pedig túlságosan messze volt, biztosan észrevették volna. Úgyhogy maradt az, hogy az ösztöneimre hagyatkozva improvizáljak.
- Fogd be és ne ellenkezz. - csak ennyit mondtam neki miközben lenyomtam a padra. Ezután átöleltem a nyakát, felmásztam rá és megcsókoltam. Nem tudom mi ütött belém, hogy jedi létemre ez volt a legjobb ötlet, ami eszembe jutott, lehetséges, hogy megőrültem, vagy az agyamra ment ez a hely, de nem érdekelt most, hiszen az volt a legfontosabb, hogy ne vegyék észre, megmentsem az életét. Éppen ezért igyekeztem úgy tartani magam, hogy minél többet takarjak belőle, ami sokkal nehezebb volt azután, hogy a derekamnál átölelve közelebb húzott magához.
Amikor már biztos voltam benne, hogy a rossz fiúk odébb álltak és tiszta a terep, valamiért eléggé nehezemre esett, de véget vetettem a csókolózásnak. Inkább meg sem vártam, hogy bármit is mondjon, csak megfogtam a kezét és a kiköt felé vonszoltam a pilótát. A hajójukat könnyű volt megtalálni, mert csak egyetlen olyan hangár volt, ahol egy űrhajó mellett egy vörös démon állt és egy adag halott zsoldos vagy bérgyilkos feküdt. Rhyssa feltehetőleg a pilótáját várta vissza.
- Minél hamarabb el kell tűnnötök innen. - löktem meg finoman a férfit a rámpa irányába. Kicsit dezorientálnak tűnt, és az is lehet, hogy akart volna mondani valamit, de arra most nem volt idő. Majd talán a legközelebbi találkozáskor, ha az nem ehhez hasonló, akkor beszélgetünk.
- Épségben visszahoztam. Jó hogy látlak, Rhys. Tűnés! - az első mondatnál éreztem, hogy az összes vér az arcomba tódul és olyan volt, mintha lángba borult volna. Persze miután elküldtem őket, Rhys ölelését még viszonoztam, és megvártam, amíg a hajójuk elhagyja a hangárt, majd úgy tűntem el, hogy lehetőleg senki se vegyen észre.
Aznap egész éjjel úgy dolgoztam, mint az őrült. Olyannyira fel voltam dobódva, hogy egyszerűen nem tudtam aludni, úgyhogy ahelyett dolgoztam. A duros bácsit nagyon meglepte mindez, mármint a hirtelen jött új energia, de örült is, mert a további hetekben is kitartott az egész, így ő remekül profitált a dologból.
Nemrég azonban üzenetet kaptam a mesteremről, hogy bepótolhatom a legutóbbi eredménytelenül végződött régészkedést az Onderon bolygón, így a bácsitól el kellett búcsúznom, legalábbis egy ideig, és elmenni a bolygóra kalandozni kicsit.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Szint: 3. szint
Pont: 18 pont
Erő alkalmazások:
- Fénykardvívás (Jar’Kai alapszinten, Niman alapszinten) – 1. pont
- Telekinézis – 1. pont
- Receptív-Projektív telepátia – 1. pont
- Szabadulás – 1. pont
- Érzékszerv erősítés – 2. pont
- Meditáció – 0. pont
- Erőérzékelés – 0. pont
- Rövid idejű emlékezetnövelés – 0. pont
- Életkötelék 1.szint (Rhyssa) - 1. pont
Felszerelés:
- Könnyű páncél – Rhyssa Edaara Quillan-E’ron-tól ajándék
Páncélleírás:
- 1 kék színű fénykard – „Ahol az út véget ér…” küldetésen „zsákmányolt”
- 1 arany-fekete színű fénykard - „Ahol az út véget ér…” küldetésen „zsákmányolt”
- Kommlink
- Holoprojektor
- Datapad
- Öv – 100 kr.
- Szerszámkészlet – 350 kr.
- Jedi öltözék

Kredit: 50 kr.

Pontok: 18
Elhasznált: 13
Maradt: 5

_________________
Aeyaj'gamu 56127_s
Xeth E'ron
Xeth E'ron
Moderátor

Aeyaj'gamu FUn312o
Aeyaj'gamu 6fZaEMM
Aeyaj'gamu EoSHqZp
Utini!
Hozzászólások száma : 677
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 137
Join date : 2017. Apr. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3610-werda-cuw-eghoo-birodalmi-mnjk https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Aeyaj'gamu Empty Re: Aeyaj'gamu

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Szer. 06 Márc. 2019, 00:01

Elfogadva.

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Aeyaj'gamu 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Aeyaj'gamu Empty Re: Aeyaj'gamu

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Kedd 04 Jún. 2019, 16:24

A feljebb említett bővítésből járó pontok mellé 10.000 creditet is kapsz.

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Aeyaj'gamu 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Aeyaj'gamu Empty Re: Aeyaj'gamu

Témanyitás by Cerebro Pént. 20 Szept. 2019, 16:56

A kvízen elért jutalmad:
Aeyaj megkapja ingyen a tudatbefolyásolás erő skillt.

_________________
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
XMR wikipédia - minden egyhelyen a megszokott wikipédia elrendezés szerint
Fórumon kívüli elérhetőségek - minden más XMR érintettségű oldal, topsite stb
Discord chat szerver - az oldal új chat központja, ahol szinte mindig sokan fenn vagyunk
Tutorialok - az oldal újításainak listája linkekkel, hogy mi hol található
Sith és Jedi archívum - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az Little SW-vel kapcsolatban!
Cerebro
Cerebro
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 1406
Hozzászólások régi : 109
Korábbi szint/kredit : 2.szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Reputation : 5
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Cerebro
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Mindegyik és egyik sem

Vissza az elejére Go down

Aeyaj'gamu Empty Re: Aeyaj'gamu

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.