Tabula Rasa (Mojave sivatag)

1 / 5 oldal 1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

Tabula Rasa (Mojave sivatag) Empty Tabula Rasa (Mojave sivatag)

Témanyitás by Cerebro Kedd 16 Júl. 2019, 17:42

Egyik napról a másikra a Mojave sivatagban megjelent egy hatalmas búra, amin még a Végsők technológiája sem hatol át, így egyelőre nem tudni, hogy mi lehet odabent.
Tabula Rasa (Mojave sivatag) AEzFNVd
Tabula Rasa (Mojave sivatag) HPPcXX5

_________________
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
XMR wikipédia - minden egyhelyen a megszokott wikipédia elrendezés szerint
Fórumon kívüli elérhetőségek - minden más XMR érintettségű oldal, topsite stb
Discord chat szerver - az oldal új chat központja, ahol szinte mindig sokan fenn vagyunk
Tutorialok - az oldal újításainak listája linkekkel, hogy mi hol található
Sith és Jedi archívum - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az Little SW-vel kapcsolatban!
Cerebro
Cerebro
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 1406
Hozzászólások régi : 109
Korábbi szint/kredit : 2.szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Reputation : 5
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Cerebro
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Mindegyik és egyik sem

Vissza az elejére Go down

Tabula Rasa (Mojave sivatag) Empty Re: Tabula Rasa (Mojave sivatag)

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Szer. 17 Júl. 2019, 00:00Kree Invázió 10 – Pokoli éden – Éden a semmi közepén…

Tabula Rasa, Mojave sivatag


Résztvevők: Theon Lupin, Crossbow, Layla Laskowsky, Vaszilij Dragunov, La-Renn és Ki-RennKövetkező körváltás: 2019. július 21. (vasárnap)


Tabula Rasa (Mojave sivatag) 3l4VXv6

Tabula Rasa (Mojave sivatag) BODGCqB

Idő: 2030. július 21. 10:00 (helyi idő)
Helyszín: Tabula Rasa, Mojave sivatag
Cél / Feladat: Kideríteni, hogy mi ez az egész
Résztvevők: Theon Lupin | Crossbow | Layla Laskowsky | Vaszilij Dragunov | La-Renn | Ki-Renn
Egyéb információk:


Prológus:
Nagyjából három és fél hónap telt el azóta, hogy a kree-k először megtámadták a Földet és súlyos károkat, megannyi halált okoztak. Azon támadás után hetekbe telt mire egyáltalán az emberiség és a különböző országok képesek voltak arra, hogy összeszedjék magukat. A kommunikációt sikerült azóta másféle technológiával áthidalni, így legalább internet és telefon gondok nem voltak már a bolygón.

Azonban a kree-k nem hagyták ennyiben, a támadás után ugyan eltűntek egy időre, de pár héttel később, amikor már mindenki reménykedni kezdett, hogy talán mégsem lesz több támadás, elmentek a kree-k – révén még mindig nem találni az álcázott hajójukat – így biztonságban lehetnek, akkor csaptak le újra. Ezúttal nem bombázásokkal, hanem még tovább mentek, szárazföldi csapatokat vittek a bolygóra titkokban és azokkal támadtak.

Kisebb és közepes településeket, ahol maximum pár ezer-tízezer fő él és leginkább mezőgazdasággal, állattenyésztéssel foglalkoznak szerte a világon. Nem volt nehéz rájönni a céljaikra, ami a terror okozása volt, hogy mindenki félelemben legyen. A tervük bevált. Nagyon sok helyen az emberek az efféle helyekről menekülni kezdtek, az őrizetlenül hagyott helyeket könnyebb volt felégetni, vagy vegyszerekkel megmérgezni. Mindezen akciók miatt valószínűleg élelmiszerhiány fog pár hónapon belül fellépni, legkésőbb egy éven belül.

A mérgek, vegyszerek légkörbe való juttatása volt a következő, biológiai hadviselés. A kitörő járványok ugyan nem voltak olyan súlyos lefolyásúak, mert főleg csak influenza tüneteket, láz, szédülés, hányinger, hasmenés, megfázási tüneteket produkáltak. A legtöbben hamar kigyógyultak belőle, de, mint minden betegségnél most is voltak halálesetek. A rövidtávú lefolyását mindenki ismerte már ennek, de azt egyelőre nem lehetett sejteni sem, hogy milyen hatása lesz hosszú távon az emberekre, mutánsokra, a világra.

Ezeken felül egyre több furcsa és gyanús eset is történt mindenfelé, egyre többen láttak kree-ket is a városokban, falvakban, olyan helyeken, ahol nem lehet ellenük védekezni. A különös esetek pedig a nagyvárosokban ütötték fel a fejüket…
Az X-ment egy régi ismerős kereste fel, hogy segítségükre lenne szükségük. A régi ismerős pedig nem volt más, mint a Végsők. Egy furcsa jelenséget észleltek a Mojave sivatagban, amit különös módon ők maguk nem tudnak kivizsgálni. A semmiből az egyik napról a másikra egy hatalmas területet lefedő dóm jelent meg. Jelezték a hatóságoknak, de ők nem látták, nem érzékelnek ebből semmit, így nem tudják kivizsgálni azt. Ez nem SHIELD ügy a hatóságok pedig nem adtak nekik felhatalmazást, így maradt az X-men segítségnek. Mivel most nem volt itt Cody, így Veszély volt az, aki kivitte a Blackbirddel a társaságot az érintett területre.

Mint az lenni szokott az ilyesmit az internet is felkapja, így nagyon sokan érkeztek ide, hogy ők is tanúi akarnak lenni ennek az egésznek. A hatóságok persze nagy erőkkel igyekeztek távol tartani az embereket, több mérföld sugarú körben zárták le az egész sivatagot és nem engednek be senkit ide, aki nem illetékes. Az X-men pedig illetékes volt, ahogyan Theon Lupin és Crossbow is. Theon-t az előző flagstaff-i akció után, mert olyan jól tudott együtt dolgozni az X-ekkel ismét felkérték, hogy jöjjön el.

Tudott beszélni Serena-val, aki elnézést kéri, de éppen valahol Kína környékén van, ahol egy csoport bajbajutott mutánsok kell segíteni, mert őket is kree támadás érte, így ő nem tud eljönni most, de reméli, hogy a férfi és Crossbow azokkal is jól együtt fog tudni dolgozni, akik odamennek. Őt magát az USA kormánya hozta el Las Vegasig, aztán onnan kocsival a nemzeti gárda fuvarozta ki az általuk SHIELD-el közösen felállított táborba.

Az X-eket Layla és Vaszilij képviselte; Layla még szinte alá sem írta a szerződését, hogy szeptemberben kezd tanítani, máris kiküldték éles bevetésre. Vaszilij pedig mostanra érdemelte ki azt, hogy elmehessen a felnőttekkel. Szóval ők repültek a Blackbirddel, amit Veszély vezetett. Miután leszállt a nemzeti gárda és SHIELD tábora mellett az android nem szállt ki, ellenben a párost kitessékelte a gépből, hogy menjenek.

Szerencsére egyik párosnak sem kellett elvesznie, mert miután megérkeztek, egy-egy ügynök lépett oda hozzájuk, majd kísérte őket egy sátorhoz, ami előtt több ügynök is álldogált. A két páros egyszerre érkezett meg ide és egyszerre engedték be őket a sátorba, ahol egy egy kree egyenruhás, de nagyon furcsa csillagokkal teli bőrű, vagy páncélú férfi várakozott éppen egy holografikus monitort nézegetve háttal a megérkezőknek.

Tabula Rasa (Mojave sivatag) 7kMvp6c

Felszereléslistát írjatok! Az újak kedvéért leírom, hogy nincs sorrend, mindenki akkor ír a körön belül, amikor szeretne.


_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Tabula Rasa (Mojave sivatag) AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Tabula Rasa (Mojave sivatag) Empty Re: Tabula Rasa (Mojave sivatag)

Témanyitás by Theon Lupin Szer. 17 Júl. 2019, 00:47

Theon és Crossbow az első támadás óta folyamatosan dolgoztak. Jeff Hewer megállás nélkül új feladatokat adott nekik. Amikor feltűnt a sivatag közepén egy új objektum és kiderült, hogy a hatóságok össze fognak dolgozni az X-ekkel, azonnal elindult vissza az államokba. Felettese nem bánta, akkor meg pláne nem, mikor külön őt kérték segítségnek. Theon "Nomád százados" fedőszemélyiségével kereste fel kommunikációs csatornákon Serenát, hátha megint együtt dolgozhatnak. Azonban kiderült, hogy ez most nem lesz lehetséges. Ha tudta volna, hogy a nő kínában van akkor átruccant volna a Fülöp-szigeteki küldetéséről. Sajnos már Los Angeles felé repültek. Theonnak máris elment a kedve a küldetéstől. De már elvállalta és Crossbow is csalódott lenne. Az angyalok városának katonai repterén lezuhanyzott, átöltözött. Felvette új mellényét. Megetette és megitatta Crossbowt, majd ő maga is étkezett egyet gyorsan. Ezután ellenőrizte a felszerelését, a lőszereit. Kötszert, tanulva a korábbi esetből. Majd jelzett a helyi parancsnoknak, hogy vihetik tovább.
Los Angelesből egy katonai helikopterrel szállították át Vegasba őket. Onnan pedig a Nemzeti Gárda terepjáró konvojával utaztak tovább a műveleti bázisra. Ott már gyakorlatilag teljes harci díszben pompázva szálltak ki a kocsiból. Crossbow vidáman ugrálta körbe Theont, miközben követték az értük érkező ügynököt. Útközben valószínűleg láthatta az X-ek gépét és a róla leszállókat. Aztán a műveleti parancsnok sátra előtt találkozik az újdönsült társaival.
-
Helló X-ek. Nomád százados vagyok, a társam Crossbow százados. Igen előléptették a legutóbbi közös munkák óta...remélem Davidson mesélt rólam... - Üdvözölte őket kedélyesen, majd mikor belépnek a sátorba, Theon vigyázzba vágja magát és tiszteleg.
-
Nomád és Crossbow százados szolgálatra jelentkezik, URAM.

Felszerelés:


A hozzászólást Theon Lupin összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. 18 Júl. 2019, 15:50-kor.
Theon Lupin
Theon Lupin
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 193
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 48
Join date : 2015. Jun. 30.

Karakteradatok
Főkarakter: Patrick H. Brandt
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Tabula Rasa (Mojave sivatag) Empty Re: Tabula Rasa (Mojave sivatag)

Témanyitás by Svarog Csüt. 18 Júl. 2019, 09:19

Vaszilij ott ült a Blackbird fedélzetén, a valóságban. Az X-ek szokásos egyenruhájában, úgy hogy diák volt. Jó, ennek szomorú apropója is volt. Hisz a kree-ek inváziója legalább már három hónapja tartott.
A bombázások helyett pedig már a felszínen is támadtak a kékpofájuak. Félelmet csepegtetve, és utána felégetve a termőterületeket. Ezzel hónapok múlva éhinséget okozva. A kisebbik Dragunov, vagy ahogy a többi X-diák hívta, kis Svarog csak remélni tudta történelem tanulmányai alapján, hogy a Föld a kree-ek számára egy űrbeli Sztálingrádá fog változni. És most itt volt a következő probléma.
A végsők megkeresték az X-eket, hogy valami, az ő technológiájuknál is fejlettebb dolog jelent meg itt, a száraz és forró Mojaveh sivatagban.
- El se hiszem - mondta, és előredőlt. - Egy új küldetés, mint ahogy a Bosszú angyalai, vagy az X-Men, vagy mint a bácsikám. Behalok. - Mondta a nőnek. - Amúgy te ki vagy? Diák? Vagy esetleg tanár?
Amikor leszálltak, az android kiszállította őket a fekete áramvonalas repülőgépből. Két SHIELD ügynök átvezette őket a táboron.
- Gondolkodtam azon, hogy elmegyek a SHIELD-hez, miután elvégeztem a sulit - súgja oda a fiatal nőnek. Két további ügynökkel is találkoznak a műveleti sátor előtt.
Bemutatkoznak, Nomád és Crossbone.
A kis Svarog nem ismerte őket, de...
- Ezek kemény arcok - nyújtott kezet, aztán tisztelgett nekik. - Vaszilij Dragunov, X- men jelentkezik.... izé szolgálatra.
Mikor beléptek a sátorba, a két férfi tisztelgett. Vaszilij is haptákba vágta magát, és szint úgy. Az egyik alak kree egyenruhát viselt, a másik pedig csillagokat.
- Vaszilij Dragunov, Szikra is jelentkezik.

_________________
Főkarakter: Svarog
NJK-k: Toxin. Dane Montrose, Jason Weltman, Unka; X-Diák: Vaszilij Dragunov
Alternatív verziók: Svarog (Outsiders), Svarog (Apokalipszis kora). Svarog (Exiles).
Svarog, a makulan A mentális erősítő 9. és a 4. a dezintegráló gyűrű hordozója
Ben Grim (Gótika), Nathan Soric -  Fagyos Sötétség Kora, Rostyck Pearlwater - Égkövek birodalma
Svarog
Svarog
Bannolt

Hozzászólások száma : 964
Hozzászólások régi : 344
Korábbi szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Reputation : 57
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Tabula Rasa (Mojave sivatag) Empty Re: Tabula Rasa (Mojave sivatag)

Témanyitás by Layla Laskowsky Csüt. 18 Júl. 2019, 12:55

Oké, tisztázzuk az egészet előre, lehet hogy ez rossz ötlet volt. Mármint, szerintem még meg sem száradt a tinta, de mehetek ki terepre, azt remélve, hogy nem fogok belehalni. Mármint, nem mintha az olyan könnyű lenne, tudom, hogyan éljem túl, csak mi van ha túlaggódom? Nyugalom, nem lesz semmi baj. Nem egyedül megyek, nagyon nagy szerencsémre. Lesznek ott mások is, meg hé, mégiscsak én vállaltam el azt, hogy megyek, hogy tanítok, ez vele jár. Igen, csak pozitívan, úgyis egyszer hullazsákban végzem.
Rávigyorgok a srácra, aki kérdezget. Máris szimpi.
- Layla Laskowsky, matematika tanár és totális pályakezdő. Remélem, hogy jól kijövünk majd egymással. Te is izgulsz?  Ki is a bácsikád? – Kérdezem meg tőle utána. Én nagyon, és hálát adok most az égnek, hogy képtelen vagyok izzadni.
Követem a srácot, számomra ő most a biztos pont. Próbálok jelentéktelennek látszódni, hajam hárafogva egy szoros copfba, szememmel meg mindent keresek, aprócska kis ártatlannak tűnő dolgokat is, bemérni hogy mi merre hány méter.
- Nem gondolkoztál normális szakmán? – súgom vissza neki. Lehet, csak én vagyok ilyen aki megpróbál egy normális életet leélni. Bár, ez akkor se menne, ha nem lennék mutáns, ott van a betegségem, állapotom, ki hogy hívja. Egyszóval, nem én vagyok az, aki gond nélkül élne normális életet.
Nomád, az könnyű megjegyezni és Crossbone? Oké, akkor Nomád és Csonti, nem lesz itt gond.
- Layla Laskowsky – nem tudok többet mondani, nem is tudom, hogy mit kéne, meg ha nagyon érdeklem őket, úgyis rám kereshetnek, elég sok infó fent van, csak össze kell kötni a dolgokat. Kevés CIPA-s él a világon, orvostudomány ide vagy oda, és még kevesebb, ki mutáns és nőnemű. Mivel Vaszi tiszteleg, ezért én is.
Sátorba lépésnél  is tisztelgés, rájöttem, nem szeretek tisztelegni, de azért tisztelgek. Felmérem a bent lévőket, próbálom memorizálni a dolgokat.
- Layla Laskowsky jelentkezik – nem mondom ki a régi becenevemet, a Kajla Laylát, szerintem nem ez az a pillanat, hol ilyet szabad mondani.

Felszerelés:
Layla Laskowsky
Layla Laskowsky
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 108
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 87
Join date : 2019. Mar. 25.

Karakteradatok
Főkarakter: Layla Laskowsky
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Tabula Rasa (Mojave sivatag) Empty Re: Tabula Rasa (Mojave sivatag)

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Vas. 21 Júl. 2019, 00:00Kree Invázió 10 – Pokoli éden – Éden a semmi közepén…

Tabula Rasa, Mojave sivatag


Résztvevők: Theon Lupin, Crossbow, Layla Laskowsky, Vaszilij Dragunov, La-Renn, Ki-Renn és Mallory Danica WalshKövetkező körváltás: 2019. július 25. (csütörtök)

Tabula Rasa (Mojave sivatag) BODGCqB

Idő: 2030. július 21. 10:05 (helyi idő)
Helyszín: Tabula Rasa, Mojave sivatag
Cél / Feladat: Kideríteni, hogy mi ez az egész
X-men: Layla Laskowsky | Vaszilij Dragunov
SHIELD: La-Renn | Ki-Renn | dr. Lea Sally / dr. Jake Walker
USA kormány: Theon Lupin | Crossbow | Mallory Danica Walsh
Egyéb információk:


A belépő Theon-nak és Crossbow-nak a férfi is hasonlóan, katonásan köszönt, biccentett. Azonban Vaszilij és Layla hasonlóan katonás dolgára megakadt és láthatóan nagyon, de nagyon nem tudta hova tenni a dolgot. Mivel az arca nem látszott, így a testbeszédéből lehetett mindezt leszűrni a férfinak. Már annak, aki értett mindehhez, aki nem, annak ez teljesen észrevétlen maradt.

- Én úgy tudtam, hogy az X-mennek semmi köze a katonasághoz… – szólalt meg tökéletes angolsággal. – Szóval hölgyem, fiatalúr döntsék el, hogy civilek, vagy katonák, mert a szerint fogok bánni magukkal.

A hangja nem volt fenyegető, csak némileg szigorú és iszonyú sok tapasztalat volt mögötte, ezt még laikus is érezte. Így nem volt nehéz leszűrni belőle, hogyha katonát mondanak, akkor nagy valószínűséggel nagyon, de nagyon nem fognak jól járni. Megvárta a két érintett válaszát, majd utána szólalt meg.

- Még egy hölgyre várunk, áh itt is van! – mondta.

Ekkor lépett be kis „késéssel” Mallory is a sátorba, aki igazából nem is késett el, mert az előző nap este érkezett meg a táborba és itt éjszakázott. Így ő már korábban találkozhatott a kree férfival is, illetve csak akkor szóltak neki, hogy jöjjön a sátorhoz, amikor Theonék, illetve az X-ek is megérkeztek.

- Akkor még meg kell várnunk, aki az eligazítást tartja, őt úgy tudom, hogy többen is ismerik itt. Dr. Lea Sally lesz az a Project Pegazustól – mondta.

A Project Pegazus a SHIELD tudományos al-szervezete volt, teljesen nyílt és nem titkos, így ezt mindenki ismerhette. A név pedig Vaszilijnek volt különösen ismerős, mert a matek és fizika tanára volt Lea, Layla pedig azért lett felvéve, hogy a nő és a társa munkáját könnyítse. Theon és Mallory a tudományos munkája miatt ismerhette, a nő és a társa – Jake Walker – tervezték többek között a Drone rendszer drónjait, amik NY városát, illetve most már más városok biztonsági rendszerét hivatottak ellátni.

Ezeken felül az új jelenleg is működő helicarrier-t a Fury is ők ketten tervezték és a tervek alapján épült fel. Így egy igencsak nagy ágyúról volt szó, aki még Földön kívül is dolgozott a Galaxis Védelmezőivel a skrullok ellen, mint a kree-k és shi’arok szövetségese. Azóta változott a világ. A hóbortos ősz hajú nő a meleg ellenére is nadrágkosztümben és magas sarkúban meg is érkezett végül egy tablettel a kezében.

- Szia Vaszilij! Miss Laskowsky! Önöket is üdvözlöm, dr. Lea Sally vagyok a Project Pegazustól – mutatkozott be. - Ó! Szia Crossbow! Miss Davidson sok jót mesélt rólad! – címezte ezt a kutyának, majd a többiekre nézett. Látom mindenki itt van, akinek itt kéne lennie, szóval kezdhetjük az eligazítást? Mindenki készen áll?

Tabula Rasa (Mojave sivatag) 7kMvp6c_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Tabula Rasa (Mojave sivatag) AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Tabula Rasa (Mojave sivatag) Empty Re: Tabula Rasa (Mojave sivatag)

Témanyitás by Layla Laskowsky Szer. 24 Júl. 2019, 17:09

Jó pont, hogy még nem csináltam semmit. Bár, úgy tűnik, én hülye, hogy nem kellett volna tisztelegni. Azért valahogyan rá kellett szolgálnom a becenevem első tagjára, ami a kajla. Igen, én is úgy tudtam, hogy semmi köze sincs, nm csak ő.
- Az az igazság, hogy jelenleg egy idiótának érzem magam, de mivel olyan választási lehetőség nincs, legyen a civil, az közelebb áll hozzá. Bár ha jobban belegondolok - és itt elhallgatok, mert  eszembe jut hol vagyok, kikkel, és miért - civil, civilként bánjon velem – és szememmel figyelem a kutyát, aki irtó cuki és meg kell állnom, hogy megsimogassam. Mert szívem szerint odamennék és legalább a fülét megvakarnám. Papírom van róla hogy nem vagyok normális, de nem szeretném, hogy ez annyira feltűnjön. Csak egy kicsit izgulok, nem annyira vészes ez, bár igaz, lehet egyszerűbb lenne valami matekos dologgal lekötni az elmémet, legalábbis nem túlpörögni.
Hölgyre? Ó, hogy ő rá! Jól van, minél többen leszünk, annál jobb és annál kevesebb eséllyel lesz bajunk. Meg könnyebben fogok tudni figyelni Vaszilijra.
- Jó napot -  köszönök a nőnek, itt van Sally is, most már igazán megemberelhetném magam. Komoly képet erőltetek magamra, és sikerül elérnem, hogy ne tegyek felesleges mozdulatokat az ujjaimmal. Menni fog ez, már csak az a kérdés, hogy tudok-e a többiek előnyére lenni, legalábbis nem hátráltatni őket - én igen

Felszerelés:


A hozzászólást Layla Laskowsky összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. 24 Júl. 2019, 19:18-kor.
Layla Laskowsky
Layla Laskowsky
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 108
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 87
Join date : 2019. Mar. 25.

Karakteradatok
Főkarakter: Layla Laskowsky
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Tabula Rasa (Mojave sivatag) Empty Re: Tabula Rasa (Mojave sivatag)

Témanyitás by Theon Lupin Szer. 24 Júl. 2019, 18:30

Theon értetlenkedve pillant a vele együtt a sátorba lépőkre. Meglepi ez a "fegyelmezettség" amit mutatnak. Aztán visszafordul a sokcsillagos alak felé és várakozik. Aztán befut Walsh. A nő makulátlan formaruhában, név, ország vagy rendfokozati jelzés nélkül. Pont mint Theon. Fején viszont baseball sapkát visel, ímiből hátul kikandikál az összefogott haja. Belépés után tiszteleg, majd utat enged bárkinek is aki utána következik. Elsétál Theon mellé, útközben megsimogatja Crossbow fejét aki hálásan a nő után néz. Majd Danica pihenő állásba kezd várakozni. Rögtön utána befut a doktornő is.
- Doktor Sally...örülök, hogy együtt dolgozhatunk egy védelmis hírességgel. Részünkről kezdhetjük... - Üdvözölte a belépőt Theon. Crossbow a neve és Serena említésére ültő helyéből előre nyújtotta a nyakát buksi simizéshez és felfelé nézett a nőre, majd mint aki észbe kap felnéz Theonra és vissza is ül, "vigyázzba".
- Dögös celebbel dolgozhatsz együtt... - Szűrte ki a fogai között Theonnak Danica, hogy csak ő hallja, miközben a nő vigyorgott mint a tejbetök.

Theon felszerelése:
Theon Lupin
Theon Lupin
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 193
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 48
Join date : 2015. Jun. 30.

Karakteradatok
Főkarakter: Patrick H. Brandt
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Tabula Rasa (Mojave sivatag) Empty Re: Tabula Rasa (Mojave sivatag)

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Csüt. 25 Júl. 2019, 08:01Kree Invázió 10 – Pokoli éden – Éden a semmi közepén…

Tabula Rasa, Mojave sivatag


Résztvevők: Theon Lupin, Crossbow, Layla Laskowsky, Vaszilij Dragunov, La-Renn, Ki-Renn és Mallory Danica WalshKövetkező körváltás: 2019. július 29. (hétfő)

Tabula Rasa (Mojave sivatag) BODGCqB

Idő: 2030. július 21. 10:10 (helyi idő)
Helyszín: Tabula Rasa, Mojave sivatag
Cél / Feladat: Kideríteni, hogy mi ez az egész
X-men: Layla Laskowsky | Vaszilij Dragunov
SHIELD: La-Renn | Ki-Renn | dr. Lea Sally / dr. Jake Walker
USA kormány: Theon Lupin | Crossbow | Mallory Danica Walsh
Egyéb információk:


Mivel mindenki készen volt arra, hogy meghallgassák az eligazítást, akkor Lea sem nagyon várt sokkal tovább ahhoz, hogy bele is kezdjen. Theon szavaira, bókjára hálásan mosolyodott el, majd neki is látott:

- Nos, akkor azt mindenki bizonyára tudja, hogy az egyik napról a másikra jelent meg ez a búra, vagy dóm itt. Inkább maradjunk a dómnál. Szóval a semmiből tűnt elő és semmivel sem lehet átlátni rajta, legalább is olyan technológiával, ami a Földön van. Furcsa mód a sima emberi nagyon kicsit átlát rajta, de minél fejlettebb valami annál kevésbé. A Végsők semmit sem látnak.

A Végsők felbukkanása pár éve eléggé nagy szenzáció volt, az köztudott róluk, hogy nagyon modern technológiát használnak, az X-ek pedig tudják, hogy Örökkévalót, ami nagyon kicsit fejletlenebb csak a Celestialnál. Ami az univerzum legfejlettebbje.

- Így egyelőre nem tudunk sok mindent, hogy mi lehet benn, La-Renn sikeresen megállapította, vagyis az MI-je, hogy ez kree technológia, de a bolygón levők kree-k, mint Ko-Rel, Ronan, vagy Spar-Theen sem látott még efféle technológiát korábban. Így éppen emiatt nem tudni, hogy mi vár odabent önökre.

- Modern technológiát, ami a régi AIM technológián alapszik megkérnék mindenkit, hogy hagyjon kint és adja le itt. Az AIM skrull technológiával dolgozott és nem tudjuk, hogy a dóm miként reagálna rá, tudjuk, hogy a két faj miként viseltetik egymás iránt, itt a Földön is mindenki látta még tizenhárom-tizennégy éve.

- De szerencsére La-Renn bandázsaival be lehet jutni és nem fogja fel ellenséges technológiának. Így a legújabb kree barátunk fogja önöket bevinni a dómba, ahol az elsődleges feladat a felderítés és dokumentáció lehetőleg úgy, hogy a legkisebb mértékben avatkozzanak be abba, ami odabent van, ha élő bioszféra van bent persze. Ha valamilyen bázis, akkor igyekezzenek a lehető legészrevétlenebbek lenni.

- Valószínűleg nem lesz kapcsolat köztünk, de ha igen, akkor én végig itt leszek, hogy segítsek önöknek. Mindenki kap fejre tehető kamerát, amik 24 óra kép és hanganyagot képesek rögzíteni. Illetve sugárzásmérőt is, ha bent nem megfelelőek a körülmények, akkor rögtön távoznak, egyébként első körben két, maximum három órát tölthetnek be, utána mindenképpen kijönnek.

- Így általánosságban ennyi, ha van valamilyen speciális kérdés van, arra válaszolok. Ha nincs, akkor az AIM alapú technológiai dolgokat hagyják itt és La-Renn is készen áll arra, hogy bevigyen mindenkit. Mielőtt felmerülne a kérdés, igen fegyvert vihetnek be, amennyiben nem high-tech, hanem egyszerű ballisztikus.


Akkor itt befejezte a beszédet és érdeklődve pillantott a társaságra, hogy van-e, lesz-e kérdés, vagy máris indulnak.

Tabula Rasa (Mojave sivatag) 7kMvp6c_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Tabula Rasa (Mojave sivatag) AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Tabula Rasa (Mojave sivatag) Empty Re: Tabula Rasa (Mojave sivatag)

Témanyitás by Svarog Csüt. 25 Júl. 2019, 13:47

- Civil - vakarta meg Vaszilij a tarkóját zavartan. - Gondolom, igen. Nincs semmi tizedes, ezredes vagy inkább közlegényi rang a nevem után, nem igaz? - tette fel a költői kérdést, közben folyamatosan haptákban állt.
Hiába, a katonai tekintély, még egy lennedő X-Men vagy SHIELD ügynökre is átragad. Bár ha valóban ezen utóbbi pályára akar lépni, akkor bizony megkell tanulnia, hogy mit és hogyan. A legnagyobb meglepetésére Sally tanárnő, az ő matektanárnője lépett be.
És azonnal letegezte Vaszilijt.
A sárkányfiú egyből lenyugodott, és integetett a tanárnőjének. Az azonnal elkezdte az eligazítást. Kiderült, hogy bár a kupola fejlett technológia, de az alapjai ismertek. Kree-ek építették, ezért a skrull techen alapuló AIM-es cuccokat nem lehet bevinni, nehogy ellenséges behatólásnak ismerje fel az eszköz.
Kiderül, hogy a velük lévő kree a bandázsaival könnyedén bejutathatja őket. Vaszilij azonnal felemeli a kezét.
- Öhm.. tanárn... Dr. Sally - felköhécselt, és odalépett az asztalhoz. - Nem lehet, hogy ez a cucc valami új kree fegyver, vagy ilyesmi? Hisz éppen egy kree invázió közepén állunk, és... - Felsóhajt, várja, hogy a tanárnő bevágja neki az egyest. - Vagy, hogy tényleg valami bázis van bent?

_________________
Főkarakter: Svarog
NJK-k: Toxin. Dane Montrose, Jason Weltman, Unka; X-Diák: Vaszilij Dragunov
Alternatív verziók: Svarog (Outsiders), Svarog (Apokalipszis kora). Svarog (Exiles).
Svarog, a makulan A mentális erősítő 9. és a 4. a dezintegráló gyűrű hordozója
Ben Grim (Gótika), Nathan Soric -  Fagyos Sötétség Kora, Rostyck Pearlwater - Égkövek birodalma
Svarog
Svarog
Bannolt

Hozzászólások száma : 964
Hozzászólások régi : 344
Korábbi szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Reputation : 57
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Tabula Rasa (Mojave sivatag) Empty Re: Tabula Rasa (Mojave sivatag)

Témanyitás by Layla Laskowsky Vas. 28 Júl. 2019, 20:09

Ha merő véletlenségből kinyírom saját magamat, az öngyilkosság, vagy hosszú betegség következtében elhunyás? Mármint nem tervezek semmi ilyesmit, de elég könnyen kinyírom én magamat idegen terepen, mert képtelen vagyok nem olyannak lenni, amilyennek. Számoljunk  pírmeket, valamivel mindig elterelem a figyelmemet. De nem, ez most tilos, figyelnem kell! Rossz Layla, hogy akarsz te így bármit csinálni? Régen blogoltam, most ez, nem lesz gond. Vagy de? Nem tudom! Valaki mondja meg, hogy miért vagyok itt, miért nem otthon tartok Sherlock maratont mondjuk, meg ilyenek. Nyugalom. Vagy ne? Ugyan, csak követni kell a többieket, ha ők elrontják, akkor te is. Toporgok a talpamon, hintázok, látni rajtam hogy ideges vagyok.
Aha, megjelent, nem tudni hogy mi. Átlát? mondjuk egy kezdetleges távcsővel mennyire, vagy ne gondolkozzak rajta? Tisztára, mint egy életre kelt sci-fi filmben lennék.  Aha. Modern technológia ami AIM techno.. mi van? És ha én ebből egy szót sem értek, az ad felmentést alóla? Hagyjuk, úgyis nehéz lenne megmagyarázni azt. Ne már, nem jön velünk, ez csalás.
Hátha lesz valami haszna a cserkész tapasztalatomnak, vagy a mateknak. Hátha. Rámosolyogok Vasszira, mikor az felteszi a kérdést. Na, nem is kell rá nagyon vigyáznom, magától is életben marad. Kellett volna legalább egy kést hozni. Oké, akkor nem lesz gond a kérdésemmel.
- Izé, valakinek odaadhatom a mobiltelefonomat? Félek, hogy az anyám képes lesz a legváratlanabb helyzetben felhívni, hogy élek-e, ittam-e, meg ilyenek – nézek el oldalra zavartan. Persze, ez nem olyan fontos dolog, a számukra. Számomra az, és azt csak tippelni tudjuk, hogy van-e bent bázis, vagy nem. Előbb tapasztaljuk meg. Vagy, az én felfogásom rossz?

Felszerelés:
Layla Laskowsky
Layla Laskowsky
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 108
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 87
Join date : 2019. Mar. 25.

Karakteradatok
Főkarakter: Layla Laskowsky
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Tabula Rasa (Mojave sivatag) Empty Re: Tabula Rasa (Mojave sivatag)

Témanyitás by Theon Lupin Vas. 28 Júl. 2019, 20:54

Theon nagyot sóhajt. Nem alakulnak úgy a dolgok ahogy neki tetszene. Legalábbis az X-ek elkezdtek szétesni. Máris. Gyakorlatilag a legelején. Oldalra pillant, hogy Mallory mit fog szólni. Nem kell csalódnia, gyakorlatilag azonnal megszólal.
- Gyakorlatilag az éjjellátóink akkor ittmaradnak. Se hőkamera, se termo kép. A többi felszerelésünk nem elég modern ahhoz, hogy probléma legyen belőle. Asszonyom. - Hadarja végig, miután átgondolta a felszerelés listájukat. Aztán Theonra nézett. Végigfuttatta tekintetét a férfin és meg sem kellett szólalnia. Theon nyitotta a száját és okkal kezd a kevésbé fontossal.
-
Pont az a lényeg tüzes sárkány, hogy nem tudjuk mi van bent. Odamegyünk és megnézzük. - kezd bele nyugodtan Vaszra pillantra, aztán a csinos doktornő felé fordul. - Lenne itt egy apróság...tele vagyok mindenféle kütyükkel. Szem implant, komplett alkar...ezekkel nem lehet gond?

Theon felszerelése:

Mallory felszerelése:
Theon Lupin
Theon Lupin
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 193
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 48
Join date : 2015. Jun. 30.

Karakteradatok
Főkarakter: Patrick H. Brandt
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Tabula Rasa (Mojave sivatag) Empty Re: Tabula Rasa (Mojave sivatag)

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Hétf. 29 Júl. 2019, 00:00

//Rémesen későn értem haza és szépen lesérültem, esélyem nem volt arra, hogy elkezdjek írni, holnap igyekszem munka után írni nektek, ha nem sikerül, de remélem igen, akkor péntek Embarassed //

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Tabula Rasa (Mojave sivatag) AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Tabula Rasa (Mojave sivatag) Empty Re: Tabula Rasa (Mojave sivatag)

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Hétf. 29 Júl. 2019, 13:19Kree Invázió 10 – Pokoli éden – Éden a semmi közepén…

Tabula Rasa, Mojave sivatag


Résztvevők: Theon Lupin, Crossbow, Layla Laskowsky, Vaszilij Dragunov, La-Renn, Ki-Renn és Mallory Danica WalshKövetkező körváltás: 2019. augusztus 2. (péntek)

Tabula Rasa (Mojave sivatag) BODGCqB

Idő: 2030. július 21. 10:15 (helyi idő)
Helyszín: Tabula Rasa, Mojave sivatag
Cél / Feladat: Kideríteni, hogy mi ez az egész
X-men: Layla Laskowsky | Vaszilij Dragunov
SHIELD: La-Renn | Ki-Renn | dr. Lea Sally / dr. Jake Walker
USA kormány: Theon Lupin | Crossbow | Mallory Danica Walsh
Egyéb információk:


Az AIM technológiáról Layla-nak is kellett volna hallania, hiszen évekig a legtöbb technológiát a világ minden részére ez a cég adta, az ő kütyüjeiket használták és nekik volt köszönhető a Bukás is. Lengyelország sem volt kivétel ez alól. Vaszilij kérdésére sem Lea, sem a kree nem felelt, mert Mallory megtette.

- Ha megnézi itt sincs térerő… nemhogy valószínűleg odabent – felelte Lea.

Mondta Layla kérdésére, ha ellenőrizte, akkor tényleg nem volt. azt Theon és Mallory tudhatták – a nő fixen – hogy valószínűleg a katonaság blokkolt mindent ezen a környéken és még műholdakkal – ha még lennének – sem lehetne a környéket vizsgálni.

- Rendben, ha nem tudják, hogy AIM technológia-e vagy sem, akkor hagyják, kapnak helyette SHIELD-est, amiben garantáltan nincs nyoma sem skrull technológiának.

Ezek után fordult oda Theon-hoz és kedvesen mosolygott a férfira.

- Nem, az AIM nem utazott kibernetikában, ők inkább klónozták volna a szerveket, így azokkal semmilyen gond nem lesz – igyekezett megnyugtatni a férfit.

Ekkor beleszólt a saját fülesébe a nő, hogy miket is kérne a társaságnak, hamarosan pedig két katona egy fémládát hozott be, amit letettek a földre, majd kinyitották és utána távoztak. Volt benne mindenkinek egy-egy rövidhullámú rádió, fülessel. Mallory és Theon számára a saját felszerelésük lecserélése olyanra, amiben biztosan nincs AIM technológia. Ezeken felül a korábban említett tárgyak mindenki részére.

Azaz fejre is erősíthető kisebb kamera/felvevő. Műszerek, amikkel sugárzást, hőmérsékletet, levegő, föld, vagy víz összetételt lehet mérni. Tárolóeszközök, amikbe mintákat lehet gyűjteni, ehhez csipeszek, gumikesztyűk, illetve egy-egy hátizsák is mindenkinek a felszereléshez. Ebből pedig mindenki feltudott szerelkezni és hacsak nem volt további kérdésük, vagy egyéb dolog, akkor lassan mehettek is a dóm belsejébe.
Tabula Rasa (Mojave sivatag) 7kMvp6c
_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Tabula Rasa (Mojave sivatag) AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Tabula Rasa (Mojave sivatag) Empty Re: Tabula Rasa (Mojave sivatag)

Témanyitás by Svarog Szer. 31 Júl. 2019, 14:15

- Ok - mondta Quinn a kutyás fickó válaszára. Elgondolkodva figyelte a kupola hologramját. Kíváncsi volt, hogy mi lehet azon túl. Mi lehet a titka, mit rejthet egy ilyen fejlett és áthatolhatatlan dolog.
Valami értékeset a kree-ek számára? Vagy valami veszélyeset, amit csak arra várnak, hogy elszabaduljon. Hamarosan így, vagy úgy de kiderült. Előhúzta a zsebéből a telefonját, ami bizonyíthatóan skrull technológia volt.
Aztán a tabletjét, majd lecsatolta a csuklójáról az okos óráját.
- Bocsánat, a kütyüim nélkül nem tudok kimozdulni - mondta mosolyogva. Ami még inkább izgatta, hogy SHIELD-es cuccot fog használni. Magához vette egy fejre szerelhető kamerát, egy rövidtávú rádióadót, mintavevő eszközöket és a hátizsákjába tette.
Vaszilij a hátára kapta a táskát, és két kézzel megfogta a szíját.
- Akkor kislépés egy embernek, vagy mutánsnak, de nagy lépés a... - körbefordult a többieken. - Az emberiségnek és a mutánságnak.

_________________
Főkarakter: Svarog
NJK-k: Toxin. Dane Montrose, Jason Weltman, Unka; X-Diák: Vaszilij Dragunov
Alternatív verziók: Svarog (Outsiders), Svarog (Apokalipszis kora). Svarog (Exiles).
Svarog, a makulan A mentális erősítő 9. és a 4. a dezintegráló gyűrű hordozója
Ben Grim (Gótika), Nathan Soric -  Fagyos Sötétség Kora, Rostyck Pearlwater - Égkövek birodalma
Svarog
Svarog
Bannolt

Hozzászólások száma : 964
Hozzászólások régi : 344
Korábbi szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Reputation : 57
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Tabula Rasa (Mojave sivatag) Empty Re: Tabula Rasa (Mojave sivatag)

Témanyitás by Theon Lupin Csüt. 01 Aug. 2019, 11:29

Theonék bólintottak. Tudták, hogy mely eszközeiket kellett lerakni és lecserélni a SHIELD által adottakra. Nem sok ilyen volt, ezért gyorsan ment a folyamat. Annak személy szerint örült, hogy a karja meg a szemei maradhatnak. Szerette a kibővített látás funkcióját, a jobb keze meg egyértelműen elengedhetetlen része volt nem csak a munkájának, de a hétköznapi életének is. Örült, hogy annó nem fejlesztette más típusú eszközre. Legalábbis most előny. Ismerkedésnél persze ezek hátrányok, de most nem erről volt szó.
-
Akkor legyen a munkamegosztás az, hogy az X-ek cipelik a tudományos felszerelést és végzik a méréseket. Mi meg védjük a seggünket. Remélem senkitől sem kell és csak hippi elfeket találunk odabent. - próbálja leosztani a feladatokat minél előbb.
Mindeközben Mallory is gyorsan cserélte a cuccait, majd amikor végzett és Theon elkezdett főnökösködni, leguggol Crossbow-hoz. Megsimogatta a tarkóját, onnan átcsusszant a keze a blöki füle tövére, ami megérdemelt egy kis vakargatást. Aztán csak neki, elég halkan kezdi mondani.
-
Még szerencse, hogy te száz százalékban a természet gyermeke vagy és nem labor szökevény.

Theon felszerelése:

Mallory felszerelése:
Theon Lupin
Theon Lupin
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 193
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 48
Join date : 2015. Jun. 30.

Karakteradatok
Főkarakter: Patrick H. Brandt
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Tabula Rasa (Mojave sivatag) Empty Re: Tabula Rasa (Mojave sivatag)

Témanyitás by Layla Laskowsky Csüt. 01 Aug. 2019, 12:12

Nincs térerő? Az anyám meg fog ölni. Rest in peace, Layla, ezt te nem éled túl, Halálra fogja aggódni magát miattad, ez így szépen kijött, lehet, egyszerűbb lenne ha nem is lenne telefonod.  Amit le is adok, hogy ne legyen nálam,ha már haszna nincs.
Hippi elfek. A hippi elfek jók, a hippi elfek cukik. Mondjuk nem tudom, hogy Galadrieléknék találok hamarabb hippi elfeket, vagy Geraltéknál, hogy őszintén megmondjam. De tetszik az, hogy nekem csak cipekednem kell és mások vigyáznak rám, tiszta nosztalgia ez, kérem szépen, mint régen. Esküszöm, hogy úgy érzem most magam, mintha cserkészcsapatban lennék megint. Vállamra veszem a táskát, persze, elteszem a felszerelést. Szólnom kéne nekik arról? Vagy majd ráér, ha olyan a helyzet? De azért jobb ha tudják, nem? Vagy csak egy dolgot? Végülis, a búra alatt kitudja mi van.
- Majd megmondjátok, hogy tippre hány fok van, ha beértünk?  - veszem kézbe a saját minihőmérőmet – mert ennek kell öt perc míg megméri sajnos – teszem hozzá. Indokot nem adok egyenlőre.

felszerelés:
Layla Laskowsky
Layla Laskowsky
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 108
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 87
Join date : 2019. Mar. 25.

Karakteradatok
Főkarakter: Layla Laskowsky
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Tabula Rasa (Mojave sivatag) Empty Re: Tabula Rasa (Mojave sivatag)

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Pént. 02 Aug. 2019, 00:00Kree Invázió 10 – Pokoli éden – Éden a semmi közepén…

Tabula Rasa, Mojave sivatag


Résztvevők: Theon Lupin, Crossbow, Layla Laskowsky, Vaszilij Dragunov, La-Renn, Ki-Renn és Mallory Danica WalshKövetkező körváltás: 2019. augusztus 6. (kedd)

Tabula Rasa (Mojave sivatag) BODGCqB

Idő: 2030. július 21. 10:20 (helyi idő)
Helyszín: Tabula Rasa, Mojave sivatag
Cél / Feladat: Kideríteni, hogy mi ez az egész
X-men: Layla Laskowsky | Vaszilij Dragunov
SHIELD: La-Renn | Ki-Renn | dr. Lea Sally / dr. Jake Walker
USA kormány: Theon Lupin | Crossbow | Mallory Danica Walsh
Egyéb információk:


Layla szavaira nem tudni, hogy a kree mit reagált, hiszen nem látszott az arca, csak nagyon kicsit a fejét csóválta meg. Lea arcára azonban teljességgel kiült és nem is próbálta leplezni azt, hogy „ez egyáltalán érti, hogy mi zajlik körülötte?”, vagy inkább „ez egy idióta?” az, ami átfutott a fején.

- Ön hol élt az elmúlt tizenöt évben? – kérdezte költőien. – Európa nem egy elmaradott kontinens…

Már csak azért is, mert az szkennerek egy darab telefon nagyságú „kütyüt” öletlek fel, minden másra pedig ott volt a hátizsák és ez a szkenner pedig felakasztható, tapasztható volt bármilyen ruhára. Lea pedig közben idegesen kikapta a lány kezéből hőmérőt és úgy csapta le az asztalra, hogy az darabokra is tört.

- Nem hiszem el, hogy egy gyerek komolyabb és érettebb magánál! Ha nem tud normálisan viselkedni, akkor máris visszavitetem Las Vegasba, onnan pedig felpakolják egy repülőre New Yorkba. Ha nem tud felnőtt módjára viselkedni, akkor inkább maradjon itt! Ez nem valami szórakozás, hanem munka. Megértette?! – kérdezte.

Még egy pillanatra dühösen és szigorúan nézett Layla-ra, majd megfordult és kisietet a helységből. A kínos csendet a kree tört meg, aki a csapathoz közelebb lépett és kinyújtotta a kezét. Aki már használt teleportációt tudta, hogy a legtöbb személyhez köthető és hozzá kell érni mindehhez.

- Kérem mindenki érintse meg a karomat, hogy mehessünk – kérte a férfi.

Ha megtette a csapat, akkor egy villanás következett, amit mint teleportáláskor mindig rosszullét követett. Akinek ez volt az első ilyen és nem volt jó gyomra, az még el is hányta magát utána, mindenki másnak csak rövid hányingere lett. Amit odabent találtak az viszont gyönyörű és egyben szokatlan volt, határozottan nem földi, de a levegő mégis. Bár annak összetételében a nitrogén jócskán magasabb volt.

A hőmérséklet 28,5 fok, páratartalom olyan 50% körüli. A levegő minősége kiváló, környezetszennyezésnek semmi nyoma. A levegő tele volt virágok illatával, a fű, növények, fák levelei narancssárga, vagy vörös színben pompáztak. Az egyik fa közelében egy majomra emlékezető lény látszott. Ami még rögtön feltűnt, hogy bentről a dómból tökéletesen ki lehetett látni, itt bent a fala teljesen áttetsző volt.

Ezen felül a dóm közepéből narancsszínű energianyaláb/sugár ért fel a dóm tetejéig.
Tabula Rasa (Mojave sivatag) CDXJijY
Tabula Rasa (Mojave sivatag) Np6v0CV
Tabula Rasa (Mojave sivatag) GDqpHTx

Tabula Rasa (Mojave sivatag) 7kMvp6c_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Tabula Rasa (Mojave sivatag) AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Tabula Rasa (Mojave sivatag) Empty Re: Tabula Rasa (Mojave sivatag)

Témanyitás by Theon Lupin Pént. 02 Aug. 2019, 00:47

- Hallasz Járókelő? - Tette fel Theon a kérdést amint kicserélték a kommunikátoriakat és aktiválta a sajátját, illetve látta, hogy Mallory is így tett és mindketten felkészültek az indulásra.
-Hallak Nomád.- Válaszolta egykedvűen. - Legalább tudjuk, hogy másfél méteren működik. - Szélesen elmosolyodik, majd odakapja a fejét a csattanásra és az ingerült beszédre. Majd nagyra nyílt szemekkel figyeli az X-Menek reakcióját, de végül közelebb lép a Kreehez, hogy megérintse a kezté.
Theon is nézi, hogy éppen mi történik. Sokkal jobban örült volna, ha az X-ek inkább úgy döntenek, hogy katonásan viselkednek és nagyrészt befognák a szájukat. Bár elgondolkozik azon, hogy ő kezdte a "hippi elfekkel". De neki szabad. Ő itt a badass guy. Ő maga is odalép a Kree-hez és Crossbownak is int a fejével. A blöki egyből pacsizik és körbenéz a körben állókon. Theon még rátekint Sallyre.
-
Doktornő...kívánjon sok szerencsét. - kacsintott még a nőre, mielőtt, utoljára érinti meg a férfit. Micsoda drámai hatás...ami átmehet kínosba, ha sokáig nem teleportálnak  a pillantás után....

...aztán megérkeznek a helyszínre. Egy pillanatra meginog. Útál teleportálni. Aztán tesz egy lépést hátra és megfordul célra tartva a fegyverét, hogy minél nagyobb területet lásson át egyetlen mozdulatsorral. Így az eredeti pozíciójához képes száznyolcvan fokos irányváltoztatást hajtott végre. Nézte, hallgatta a környezetüket néhány másodpercig, aztán Crossbowra tekint, aki két öklendezés után, szintén elkezdett szaglászni és hallgatózni. Ha vadat vagy a környékükön lévő személyt érez akkor idegesen irányba áll. Ha körbe lennének véve, akkor ugatással és körbefordulással jelezne. Ha sehol nincs semmi, akkor megszólal.
-
Tiszta
Mallory érkezés után kénytelen volt oldal irányban kilépni és kissé előre hajolva öklendezett párat. A gyomrából nem a reggelije maradéka jött fel. Gyomorsav viszont igen, amit ki is engedett magából, de aztán észbe kapott. Körbefordult, hogy a saját szektorát. Féltérdre ereszkedik és szeméhez emelt célgömbbel pásztáz körbe. Várja, hogy valamilyen vadállat, démon vagy ellenséges személy rájuk rontson a saját irányából. Óvatosan oldalra pillant és figyeli Crossbow reakcióit. Ha semmi, akkor ő is jelez.
-
Tiszta.
Ha nem támad rájuk senki néhány másodpercig és Crossbow sem jelez semmilyen életjelet a környéken, akkor Theon az X-ekhez fordul.
-
Innen el kell mennünk. Milyen mérési adatok kellenek? Víz? Levegő? Növények? Priorizáljanak, begyűjtjük az adatokat, aztán kimegyünk a dóm széléhez és keresünk egy ajtót. Beszéljék meg mi kell, aztán tippeljék meg merre induljunk.


Theon felszerelése:

Mallory felszerelése:
Theon Lupin
Theon Lupin
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 193
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 48
Join date : 2015. Jun. 30.

Karakteradatok
Főkarakter: Patrick H. Brandt
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Tabula Rasa (Mojave sivatag) Empty Re: Tabula Rasa (Mojave sivatag)

Témanyitás by Layla Laskowsky Hétf. 05 Aug. 2019, 12:46

Megszeppenve hallgatom Lea kiborulását, és nézem, ahogy széttöri. Nem szólalok meg, csak bólintok, hogy megértettem. Igen, ezzel elvetettem a sulykot. Pedig csak szeretem a megszokottat. Indulás. Megyek, megérintem a kree karját.
Hányinger. És nem taccsolok, mondjuk nem is lenne mit. Bár eléggé felfordul a gyomrom, de megúszom. Körbenézek, és csak gyönyörködöm a tájban.
- Ez gyönyörű. Elképesztően gyönyörű - föld hívja Laylát jelentkezz, nem illik elbambulni egy küldetés közben. Nagyon nem, vissza a dolgokhoz. Hogy hogy ki lehet látni? Mint valami képlelő ablak, csak itt nem ablak, hanem az egész. Hogyan hozhatták vajon össze? Ó, mérni kellene. De ácsi, először megvárni, míg a többiek is okésak. Körbenézek, 360 fokos fordulatot teszek meg.
- Először a levegő, hisz azt lélegezzük – és már teszem is.   – el kéne ide pár pillangós – sóhajtok föl, mikor meglátom a levegő értékeit – mármint, magasabb a nitrogéntartalma a levegőnek, mint kellene. A kree-keknél van ez, ha nem tévedek, igaz? – nézek rájuk kérdőn, mármint szinte biztos vagyok benne, de mi van, ha eltévesztem? Simán előfordulhat, nem? És hozzánk fordul az egyik katonásabb, a férfi.
- Hőmérséklet, páratartalom, levegőszennyezettség, víz, föld, növények, amik egyszerűen meseszépek. Ezek amik hirtelen eszembe jutnak, Vaszilij, neked van valami?
Layla Laskowsky
Layla Laskowsky
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 108
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 87
Join date : 2019. Mar. 25.

Karakteradatok
Főkarakter: Layla Laskowsky
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Tabula Rasa (Mojave sivatag) Empty Re: Tabula Rasa (Mojave sivatag)

Témanyitás by Svarog Hétf. 05 Aug. 2019, 20:35

Vaszilij döbbenten nézte végig, ahogy Lea úgy cseszi le Layla-t az új tanárnőt, mint egy házi feladatát nem megírt diákot a suliba. Aztán a legnagyobb szerencséjükre kisietett a sátorból.
A kisebbik sárkány megforgatta a kezében a mobiltelefon nagyságú szkennert és a többiekre meredt. Mikor eljön az indulás ideje, ő is a kree-re vállára rakja a kezét. A Theon nevű katona odapillant a tanárnőre, és azt kéri, hogy kívánjon sok szerencsét.
- És nekem is tanárnő - mondta mosolyogva, már éppen megkérdezte volna, hogy ebből kell e dolgozatot írni, mikor egy villanás jött.
És ők már nem a sátorban álltak, hanem egy erdő közepén. Szikra gyomra felkavarodott, de nyelt egyet és ledöntött egy korty vizet, ami elméletileg jó a hányingerre, nem szerette volna ott a többiek előtt elokádni magát.
Aztán körbepillantott. Először azt tűnt fel, hogy a fák lombjai vörösek és sárgák. Összevonta a szemöldökét, hogy akkor a fotoszintézis hogy is van megoldva itt. Aztán elővette a szkennert, és leolvasta az adatokat.
- Igen, a kree-ek határozottan a nitrogéntartalmú légkört preferálják - szemügyre vesz egy levelet, letép belőle egy darabot és az egyik kémcsőbe rakja. Egyet egy pirosból, egyet egy sárgából. Aztán egy csipesszel kivesz egy darabot a talajból. - A talajjal is csinálhattak valamit. Az ilyen növények szerintem gyökeret sem tudnának ereszteni a sivatagban. Ha csak nem trágyáztak, vagy ilyesmi. Valami műtrágya.
Aztán az égre nézz, ami határozottan földi.
Valami hiányzott...
- A kupola, ki lehet látni, de nem - mondta elgondolkodva, és eszébe jut valami. - Detektívtükör. Be nem lehet látni, de ki nem.
Aztán a dóm középső részébe meglát egy felfelé irányuló naranccsárga energiasugarat, és bólint.
- Szerintem vizsgáljuk meg a sugarat is, akár távolról is. Mondjuk hogy mi bocsájtja ki, és utána menjünk. Azt mondom kezdjük ott.

_________________
Főkarakter: Svarog
NJK-k: Toxin. Dane Montrose, Jason Weltman, Unka; X-Diák: Vaszilij Dragunov
Alternatív verziók: Svarog (Outsiders), Svarog (Apokalipszis kora). Svarog (Exiles).
Svarog, a makulan A mentális erősítő 9. és a 4. a dezintegráló gyűrű hordozója
Ben Grim (Gótika), Nathan Soric -  Fagyos Sötétség Kora, Rostyck Pearlwater - Égkövek birodalma
Svarog
Svarog
Bannolt

Hozzászólások száma : 964
Hozzászólások régi : 344
Korábbi szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Reputation : 57
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Tabula Rasa (Mojave sivatag) Empty Re: Tabula Rasa (Mojave sivatag)

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Kedd 06 Aug. 2019, 00:00Kree Invázió 10 – Pokoli éden – Éden a semmi közepén…

Tabula Rasa, Mojave sivatag


Résztvevők: Theon Lupin, Crossbow, Layla Laskowsky, Vaszilij Dragunov, La-Renn, Ki-Renn és Mallory Danica WalshKövetkező körváltás: 2019. augusztus 10. (szombat)

Tabula Rasa (Mojave sivatag) BODGCqB

Idő: 2030. július 21. 10:25 (helyi idő)
Helyszín: Tabula Rasa, Mojave sivatag
Cél / Feladat: Kideríteni, hogy mi ez az egész
X-men: Layla Laskowsky | Vaszilij Dragunov
SHIELD: La-Renn | Ki-Renn | dr. Lea Sally / dr. Jake Walker
USA kormány: Theon Lupin | Crossbow | Mallory Danica Walsh
Egyéb információk:


A megérkezés után Theon és Mallory azonnal körülnéztek, de nem csak ők tettek így, hanem a velük levő kree férfi is, a terület harmadik harmadát, hogy ne kelljen mindent a két embernek megtennie. A karján levő karperecek néhány pillanatra felvillantak és abból aranyszínű – azaz a karpereccel egyező – lőfegyverek formázódtak a kezeibe. Theon közben már mondta, hogy mit is kellene tenni, amivel azonban a kísérőjük nem értett egyet. Ez még azon idő alatt zajlik, amíg Vaszilij és Layla ellenőrzik az adatokat.

- Én is javasolnám azt, hogy nézzük meg azt, ahonnan az energianyaláb származik, nagyjából a dóm közepe felől – mutatott a megfelelő részre a kree Vaszilij szavai után.

Layla ekkor mondta az adatokat, hogy mit mér. Egészen pontosan az oxigén és széndioxid picit alacsonyabb volt a megszokottnál, olyasmi mint a magas hegyekben és emellett volt a magas nitrogén, amit a fiatal nő is elmondott. Ami most még becsatlakozott a mért adatokhoz kiugró energiajel a dóm közepe felől, ahonnan az energianyaláb is látszott. La-Renn bólintott a kérdésre.

- Igen, ezek az értékek a standard kree szükségleteknek megfelelőek – erősítette meg. - Akkor vegyenek itt mintákat, és ha megmondják, hogy merre menjünk tovább, nem kell egyetérteni az én javaslatommal, akkor arra megyünk a további adatokhoz.

Ezzel a férfi a földiekre nézett, hogy mit is mondanak és merre is akarnak indulni innen. Bármit is választanak, ő belemegy és velük tart továbbra is.

Tabula Rasa (Mojave sivatag) 7kMvp6c_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Tabula Rasa (Mojave sivatag) AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Tabula Rasa (Mojave sivatag) Empty Re: Tabula Rasa (Mojave sivatag)

Témanyitás by Svarog Szer. 07 Aug. 2019, 18:17

Vaszilij döbbenten és csodálattal nézte végig, ahogy a kree csuklójára szerelt bandázs lézerágyúvá alakul. Akart egy ilyet magának. Valamit, amivel kiegyenlítheti az esélyeit egy küldetésen.
Ha már a pirokinetikus képességei nem voltak egy bizonyos szint felett. Csak apró szikrák idézésére volt képes, a repülésről nem is beszélve. A szárnyai roppant gyengék voltak ehhez, de egy ilyen bandázs használatával kiegyenlíthetné az esélyeit.
Persze ismerte annyira a földönkívülieket, hogy tudja, nem osztogatják ezt úgy, mint a cukorkát minden jöttmentnek.
Letörölte a bárgyu és vágyakozó vigyort, mikor a kékbőrű lény azt mondta, hogy a kupola közepe felé kell indulni. Lenyelte a nyálát, és döbbenten ránézett.
- Szerintem is menjünk arra, útközben majd gyűjtünk növényeket, meg földet. És a káposzta is megmarad, ez egy ilyen földi ehető növény, és a kecske is, ez egy szarvakkal rendelkező kérődző emlősféle. - Zavartan elvigyorodott, és a sugár felé pillantott. - Minden a sugarat szolgálja, Stephen King, Setét torony. Ha valaki nem olvasta volna - Felkacagott, és elindult az úton. - Akkor derítsük fel a helyet. Fejtsük meg a kupola titkát.

_________________
Főkarakter: Svarog
NJK-k: Toxin. Dane Montrose, Jason Weltman, Unka; X-Diák: Vaszilij Dragunov
Alternatív verziók: Svarog (Outsiders), Svarog (Apokalipszis kora). Svarog (Exiles).
Svarog, a makulan A mentális erősítő 9. és a 4. a dezintegráló gyűrű hordozója
Ben Grim (Gótika), Nathan Soric -  Fagyos Sötétség Kora, Rostyck Pearlwater - Égkövek birodalma
Svarog
Svarog
Bannolt

Hozzászólások száma : 964
Hozzászólások régi : 344
Korábbi szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Reputation : 57
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Tabula Rasa (Mojave sivatag) Empty Re: Tabula Rasa (Mojave sivatag)

Témanyitás by Layla Laskowsky Szer. 07 Aug. 2019, 20:00

Karperecből fegyver. Ez tök jó, tisztára, mint egy régebbi sci-fi, nagyon tetszik. Mondjuk az nem, hogy asszem a doktornő elmebetegnek gondol, mert nem vagyok az. Csak izgatott. Oké, ahogy elnézem, nem csak én csorgatom a nyálamat, pedig olyan szívesen beszereznék egy hasonlót, csak nincs hol.
- Lehet egy kérdésem? Mi lenne, ha először vennék itt – dobbantok két aprót a lábammal- a földből, meg pár növényből mintát, bár ahogy látom Vaszilij már meg is tette. Szóval menjünk a fény felé, és majd amilyen közel tudunk jussunk, és vegyünk ott is mintákat, majd a kupola legszélén, hogy három különböző helyről legyen, hátha van köztük valami különbség, vagy mindenhol minden ugyanolyan – fejezem be, remélem, sikerült érthetően elmagyaráznom nekik. Amúgyis, kövessük a fényt, mi lehet a legrosszabb, mi történhet, mind meghalunk? Nem, azt nem hiszem, van itt három katona, megoldjuk, nem vagyunk cukorból. És nem vagyok hülye, kree-s a cucli, a légkör, na az, csak nekem fura?
- Pontosan! Detektívtükör – vigyorgok rá Vaszilijra – szóval go, Diego, go, irány a fény, bár hullák nem vagyunk!
Layla Laskowsky
Layla Laskowsky
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 108
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 87
Join date : 2019. Mar. 25.

Karakteradatok
Főkarakter: Layla Laskowsky
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Tabula Rasa (Mojave sivatag) Empty Re: Tabula Rasa (Mojave sivatag)

Témanyitás by Theon Lupin Pént. 09 Aug. 2019, 15:54

Theon lendülete megtört. Próbálta már az elején arra terelni a küldetést, hogy csak bejöttek, aztán gyorsan távoznak. Ugyanakkor látta, hogy a Kree-nek egészen más tervei voltak. Ezért bólintott. Gyorsan átfuttatott néhány esehetőséget, amíg a többiek mintákat gyűjtöttek meg méricskéltek ésnézelődtek. Aztán baljával lenyúlt és Crossbow fejét megsimogatta, majd az övére csatolta a kutyus pórázát. Aztán indulás előtt gyorsan kiadta az utasításait.
-
Járókelő. Te vagy a pointman. Veszély szint Sárga. ROE:  támadóra lövünk, fegyveresre csak ha támad. - Vár néhány másodpercet, hogy ne csak munka szintjén, de fejben is indulásra kész legyen a társaság. - Uram, X-ek. Járókelő megy elől az önök által meghatározott irányba. Én és Crossbow zárjuk a sort. Kérem tartsanak egymástól egy-másfél méter távolságot, de ne szóródjanak szét jobban, mint két méter. Ha Járókelő megáll, álljanak meg. Ha lefekszik, feküdjenek...és így tovább. Ha mindenki kész, guruljunk. - Zárja a gondolatait és felkészült az indulásra.
- Igen Uram. - Veszi tudomásul az utasítást. Így már irányba is áll, hogy amint felkészültek a többiek is az indulásra, megcélozhassák a dóm közepén lévő energia nyalábot. A "Sárga kód" azt jelenti számára, hogy nem ellenséges környezetben, de fokozott figyelemmel kell haladniuk. Mintha háborús övezetben járőrznének, de nem harcolnának aktívan. Így fegyverét a mellkasához, mintegy pihenő pozícióba húzza. Innen azonban bármikor kiszúrhat vele és célra tarthat. Továbbá azt is megtudta, hogy a ROE (Küldetés szabályai) alapján egyelőre nem kell azonnali támadásra számítania. Attól, hogy valakinél fegyvert lát még nem kell egyből rosszatt feltételeznie és rálőnie. Egyszerűen csaka  közvetlen veszély elhárítása a feladata. Amint mindenki felkészült, Mallory megindítja a sort szép kényelmes tempóban.

Theon felszerelése:

Mallory felszerelése:
Theon Lupin
Theon Lupin
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 193
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 48
Join date : 2015. Jun. 30.

Karakteradatok
Főkarakter: Patrick H. Brandt
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Tabula Rasa (Mojave sivatag) Empty Re: Tabula Rasa (Mojave sivatag)

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 5 oldal 1, 2, 3, 4, 5  Next

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.